PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روان 200

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17

Gladiator
25-07-1394, 09:24 بعد از ظهر
اهوی تایم بلدم . با سیستم سیلندر و سر سیلندر هم آشنا هستم پلی از گیربکس هیچ اطلاعاتی ندارم و مشکلم همین.
موندم چیکار کنم .چیدن و جمع کردن محور و چرخدنده و کشویی ها سخته? یعنی اگه به ترتیب باز.کنی و. عکس بگیری .میشه دوباره جمش کنم یا نه?
من فقط میترسم تا پوسته را باز کنم یه هو فنر یا خاری داشته باشه بپره بیرون.

آقاجون شما تاحالا انجین موتور تیکه کردی؟
اگه نکردی موتورتو ببر موتورساز برات ردیف کنه کار خودت نیس ، شونصدتا هم عکس بگیری بازم نمیتونی چون یه سری کارا نیاز به تجربه داره
رفیق یکی از دوستام تعمیرکار موتوره ، انجین هوندا رو سه سوته میریزه پایین دوباره جمع میکنه خلاصه تایم موتورای زنجیری رو هم یاد گرفت و موتورای بی کلاچ هم دست میزنه
تازه یه روان 86 خریده بود که بعد چندوقت شاتون زد ، خودش انجینشو تیکه کردو شاتون عوض کردو جمع کردو بست ولی آخرشم دوهفته نشده دوباره شاتون ایراد پیدا کرد
آخرش انجینو برد پیش یه مکانیک دیگه براش جمع کرد
شما دیگه از اون که واردتر نیستی ، ببر پیش مکانیک تو دردسر میفتی
اگه از شاتون نباشه فقط سیلندر و سر سیلندرت باید باز بشه
رینگو پیستون فابریک روان فقط شماره صفرش موجوده و شماره های 25 تا 100 این موتور اصلی نیست و جنسش فرعیه
اگه سیلندرت خط افتاده باشه که به احتمال زیاد افتاده باید سیلندرو ببری تراشکاری برات بتراشه و پیستون فرعی بندازی
وگرنه باید سیلندر پیستون فابریک بخری که قیمتش 215 تومنه ، واشر سر و کف هم باید بخری
سوپاپاتم ممکنه نیاز به تعویض داشته باشه که یه جفت سوپاپ اصلی روان 45 تومنه لاستیک دم سوپاپم باید بگیری سر سیلندرو ببری تراشکاری سوپاپارو برات آب بندی کنه
انگشتی بادامکتم اگه چال کرده باشه باید بخری که بادامکش فک کنم 70 تومن و انگشتی ها 45 تومن
قیمتهایی که گفتم مال قطعات اصلی روان سیکلته

m_rezayi
25-07-1394, 11:01 بعد از ظهر
ممنون با این تفاسیر کار مکانیک که اونم باید توکل کنیم به خدا
ایشالله که وقت بزاره و درست موتور جمع کنه.
بازم ممنون بابت لطف رفقا و راهنماییاشون

ata313
26-07-1394, 02:54 بعد از ظهر
سلاااااااااااااااااام. راهنما که میگرفت به قاب بقل های باک دیگه درست شد. تعمیر کار اولی باک رو درست جا نزده بود :happy4:

hady
26-07-1394, 07:34 بعد از ظهر
سلام .من قصد خرید یک روان 200 دارم البته دست دوم .چه چیزهایی رو مدننظر داشته باشم برای خرید دست دوم . ضمنا هوای سرد تاثیری تو افت قیمت تریل داره یا نه . من خیلی وقته تریل ندارم . ممنونم از راهنماییتون

Gladiator
26-07-1394, 09:20 بعد از ظهر
سلام .من قصد خرید یک روان 200 دارم البته دست دوم .چه چیزهایی رو مدننظر داشته باشم برای خرید دست دوم . ضمنا هوای سرد تاثیری تو افت قیمت تریل داره یا نه . من خیلی وقته تریل ندارم . ممنونم از راهنماییتون

این پستو بخون [Only registered and activated users can see links]
سردی هوا تو قیمت تاثیری چندانی نداره ، البته شهر به شهر متفاوته
مناطقی که سردسیر هستن فکر میکنم تاثیرش بیشتره

farzad_sh_2020
26-07-1394, 10:08 بعد از ظهر
روان موتوری نیست که هوا روش اثر زیادی بذاره برای فروش

چون کم هست تو بازار و واقعاً موتور خوبی هست

meli360
26-07-1394, 11:32 بعد از ظهر
تریل روان دیگه تولید یا وارد نمیشه؟

hady
27-07-1394, 10:49 قبل از ظهر
سلام . کسی اطلاع داره شتاب روان به اندازه سوزوکی ts125 هست یانه. ضمنا قطعات این موتور از نظر قیمتی . و کمیاب یا وفور در بازار چگونه است ؟

Gladiator
27-07-1394, 10:53 قبل از ظهر
سلام . کسی اطلاع داره شتاب روان به اندازه سوزوکی ts125 هست یانه. ضمنا قطعات این موتور از نظر قیمتی . و کمیاب یا وفور در بازار چگونه است ؟

شتابش بله در حد ts125 هست
قطعاتش هم همه چیش هست ولی اصلیش گرونه
کلا قطعات موتورای تریل گرونه

hady
27-07-1394, 10:55 قبل از ظهر
ضمنا یک مدل 89 یا 90 سالم با بیمه چند گیر میاد؟ آیا رنگ هم تو قیمتش تاثیری داره .

ali_r
27-07-1394, 12:16 بعد از ظهر
ضمنا یک مدل 89 یا 90 سالم با بیمه چند گیر میاد؟ آیا رنگ هم تو قیمتش تاثیری داره .

89_90 بستگی به تمیزی و کارکرد از2800 هست تا 3800

رنگ هم تاثیری نداره

farzad_sh_2020
27-07-1394, 04:05 بعد از ظهر
تریل روان دیگه تولید یا وارد نمیشه؟

تولید میشه ولی کم هست
من خودم 94 دارم . اولین دونه ای که از شرکت مونتاژ شد گرفتم

m_rezayi
28-07-1394, 12:48 قبل از ظهر
سلام دوستان
تمام پیچهای سیلندر و سر سیلندر را باز کردم ولی وقتی سر سیلندر را بالا میکشم تا 4 تا پیچ بلند از داخلش بیاد بیرون و.سر سیلندر.آزاد شه, سر سیلندر به لوله شاسی گیر.میکنه
اگر قلق خاصی داره ممنون میشم راهنماییم کنید

Komando
28-07-1394, 10:09 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links]

m_rezayi
28-07-1394, 10:43 قبل از ظهر
ممنونم دوست عزیز

masoudwolf.ma
28-07-1394, 08:52 بعد از ظهر
سلام کمک وسط تریل هارتفورد150گیرمیاد
قیمتش چنده؟

Kind Wolf

Gladiator
28-07-1394, 11:17 بعد از ظهر
اینجا تاپیک روانه
لطفا پرسش در مورد موتورهای دیگه رو تو تاپیک خودش انجام بدین[Only registered and activated users can see links]
کمکش گیر میاد
نمایندگی های تکتاز و روان سیکلت دارن

m_rezayi
29-07-1394, 01:45 بعد از ظهر
سلام اساتید عزیز میخواستم.بدونم چطور کاسه برق در بیارم مهره جلو شفتش را در آوردم.ولی بازم کاسه در نمیاد. آیا مهره دیگه ای هم وجود داره که باید باز شه?

Gladiator
29-07-1394, 04:47 بعد از ظهر
سلام اساتید عزیز میخواستم.بدونم چطور کاسه برق در بیارم مهره جلو شفتش را در آوردم.ولی بازم کاسه در نمیاد. آیا مهره دیگه ای هم وجود داره که باید باز شه?

معمولا یرای درآوردنش از آچار فولی کش استفاده میکنن

m_rezayi
29-07-1394, 04:59 بعد از ظهر
بلاخره دل و زدم به دریا و دل و رودش ریختم بیرون. واسه یه اماتور مثل من واقعا لذت بخش بود امیدوارم بعد از تراشکاری هم بتونم درست جمعش کنم. سوپاپ بریده پیستون سوراخ شده و.شاتون کج شده. فعلا تا پولی کش پیدا نکنم نمیدونم دیگه چه ایرادهایی داره.خدا کنه که.گیربکس سالم.باشه.
ضمنا از همه اساتید و رفقا هم بابت راهنمایی ممنونم.

Komando
29-07-1394, 07:38 بعد از ظهر
بلاخره دل و زدم به دریا و دل و رودش ریختم بیرون. واسه یه اماتور مثل من واقعا لذت بخش بود امیدوارم بعد از تراشکاری هم بتونم درست جمعش کنم. سوپاپ بریده پیستون سوراخ شده و.شاتون کج شده. فعلا تا پولی کش پیدا نکنم نمیدونم دیگه چه ایرادهایی داره.خدا کنه که.گیربکس سالم.باشه.
ضمنا از همه اساتید و رفقا هم بابت راهنمایی ممنونم.دوست عزیز عکس هم بزار

m_rezayi
29-07-1394, 07:42 بعد از ظهر
سلام کوماندو جان من با کوشی و.نرمافزار تاپاتالک کانکت میشم و متاسفانه نمیشه عکس گذاشت وگرنه من هم با عکس بهتر و دقیقتر میتونم از اساتید راهنمایی بگیرم.

m_rezayi
30-07-1394, 12:09 قبل از ظهر
الان یه ربع بغل جنازه موتور نشستم و اگه.خانمم واسه شام صدام نمیکرد بغضم ترکیده بود زده بودم زیر گریه.
هر کاری کردم نه مهره(26 یا 28) سمت پوسته کلاج که روی چندتا چرخدنده هست باز شد نه کاسه برق از جاش در اومد علارقم استفاده از پولی کش باز هم از جاش تکون نخورد.
اگه کسی اینجا هست که تا به حال گیربکس باز کرده لطفا من راهنمایی کنه.بعد از باز کردن دو تا پوسته دو طرف.مرحله به مرحله چطور میتونم به میل لنگ دسترسی پیدا کنم.
مبترسم موقع باز کردن مهره روی چرخدنده سمت کلاج فشار بیارم و به جای دیگه ای آسیب برسه.
یا با تقه زدن به شفت وسط کاسه برق (برای در آوردن آن) مشکلی برای بقیه قطعات پیش بیاد.

kaveh_am
30-07-1394, 12:35 قبل از ظهر
الان یه ربع بغل جنازه موتور نشستم و اگه.خانمم واسه شام صدام نمیکرد بغضم ترکیده بود زده بودم زیر گریه.
هر کاری کردم نه مهره(26 یا 28) سمت پوسته کلاج که روی چندتا چرخدنده هست باز شد نه کاسه برق از جاش در اومد علارقم استفاده از پولی کش باز هم از جاش تکون نخورد.
اگه کسی اینجا هست که تا به حال گیربکس باز کرده لطفا من راهنمایی کنه.بعد از باز کردن دو تا پوسته دو طرف.مرحله به مرحله چطور میتونم به میل لنگ دسترسی پیدا کنم.
مبترسم موقع باز کردن مهره روی چرخدنده سمت کلاج فشار بیارم و به جای دیگه ای آسیب برسه.
یا با تقه زدن به شفت وسط کاسه برق (برای در آوردن آن) مشکلی برای بقیه قطعات پیش بیاد.
پولی کش موتور استفاده کردی دیگه؟
چون من یه بار از این خرچنگی 3 تای ها انداختم هر کاری کردم باز نشد...دوستان گفتن با فولیکش خودش باید باز کنی...

+گیربکس باز کردن به نظرم خیلی سخته من پویسته سمت گیربکسم ترک داشت مجبور شدم همه رو باز کنم(خود دونه های گیربکس رو باز نکردم) ولی دهنم صاف شد...3 بار موتور رو سر هم کردم...یه بارش گیربکس خوب سر جاش نرفته بود دنده1 تو دور بالا مشکل داشت....
خیلی ارزوی مرگ کردم ....:hanghead:
به نظرم برای دفه اول باز کردن تنهای خیلی سخته...

m_rezayi
30-07-1394, 12:39 قبل از ظهر
آره ازین خرچنگی یه پایه بود این فولی کس مخصوص را از کجا میشه تهیه کرد'

m_rezayi
30-07-1394, 12:40 قبل از ظهر
ببخشید منظورم سه پایه بود

kaveh_am
30-07-1394, 08:09 قبل از ظهر
آره ازین خرچنگی یه پایه بود این فولی کس مخصوص را از کجا میشه تهیه کرد'
لوازم موتوری فروش ها همه دارن...

Komando
30-07-1394, 05:33 بعد از ظهر
سلام.فولی کش سه شاخ به درد نمیخوره چون هم بازش نمیکنه هم باعث تاب دیدن فلکه برق میشه.از فولی کش مخصوص استفاده کن که دوستمون عکس گذاشته قیمتش هم 15 تومنی میشه.اگه پیچ وسط درام کلاچ و قتی میچرخونیش هرز میگرده و باز نمیشه باید چرخدنده هارو قفل کنی(یه پیچ گوشتی بزار وسطشون)یا موتور رو بزن دنده بعد ترمز رو بگیر و بازش کن.وقتی که پوسته انجین رو از وسط باز کردی دیگه میلنگ در میاد .بلبرینگ های میلنگ از دو قسمت پوسته جدا میشن (میکشی بیرون میلنگ رو از پوسته)متاسفانه من انجین روان باز نکردم وگرنه کامل توضیح میدادم.دوستانی که روان باز کردن لطفا این دوستمون رو راهنمایی کنن.

m_rezayi
30-07-1394, 11:17 بعد از ظهر
آقا دم همه گرم مخصوصا کوماندو و کاوه عزیز
به خاطر بریده شدن سوپاپ کف سر سیلندر وکمی ضخمی شده میخوام بدم تراشکار که سوپاپ جدید را اببندی کنه. این کفتراش سر سیلندر واقعا تاثیر داره?

m_rezayi
01-08-1394, 12:12 قبل از ظهر
و دقیقا چقدر تو قدرت و شتاب تاثیر داره.و به تراشکار بگم چه اندازه از سر سیلندر تراش بده?

Gladiator
01-08-1394, 12:14 قبل از ظهر
به اندازه نیم میلیمتر کفتراشی مشکلی رو ایجاد نمیکنه ٰ
یه مقدار کمپرستم بیشتر میشه
فقط اگه زیاد بتراشه ممکنه سوپاپ با پیستون برخورد کنه
پیستون شماره چند خریدی؟

m_rezayi
01-08-1394, 01:29 قبل از ظهر
شماره25

Komando
01-08-1394, 08:14 قبل از ظهر
دوست عزیز اگه سرسیلندر زیاد تراش بخوره باعث افزایش نسبت تراکم میشه که این باعث داغ شدن زیاد سرسیلندر و سیلندر میشه که هم باعث خرابی زود هنگام اونا میشه..اگه واسه افزایش شتاب و قدرت میخای تراشش بدی بله یه مقدار تاثیر داره ولی ارزشش نداره.اب بندی سوپاپ هم کاری نداره .روغن سمباده میزنن بین نشیمن گاه سوپاپ و جای نشست اون روی سر سیلندر و بعد میچرخوننش تا اببندی بشه بعضی ها هم با دست سوپاپ رو میچرخونن!!!! البته اگه جای اون زخم شده باشه نیاز به تراش داره.علت بریدن سوپاپ هم ممکنه بدلیل فشار زیاد موتور یا لقی گایت سوپاپ باشه.

m_rezayi
01-08-1394, 10:07 قبل از ظهر
حقیقتا محل برش خورده سوپاپ به شدت سیاه شده انگار روی شعله گرفته شده. فکر میکنم به دلیل دمای زیاد تغییر آلیاژ داده و اهن معمولی شده. گایت سالمه چک کردم اصلا لقی ندارد

Siavosh.R
01-08-1394, 11:06 قبل از ظهر
دوستان بارها راجع به اگزوز روان بحث شده. خیلی هم خوندم و شنیدم که اگزوز ماشین رو روان خوب جواب میده (حالا چه ماشینی همه میگن نمیدونیم)

کسی تجربه ای داره نسبت تغییر اصولی برای اگزوز روان؟؟ (نمیخوام هزینه کنم برای اگزوز های افترمارکت)
صدای زیاد هم اصلا نمیخوام، ولی مشخص هست که قسمت قابل ملاحظه ای از تنفس موتور روان داره سر طراحی بد اگزوز هدر میره.
یکسری هم میگن اگزوز فلا تاثیر خوبی داره.

farzad_sh_2020
01-08-1394, 12:29 بعد از ظهر
سلام
دیروز برای بار اول موتور تخته کردم ببینم چقدر راه میره
بالاتر از 127 نرفت که نرفت

به نظر من سرعت که موتور بهش فشار نیاد و اوکی هست 100 هست . دنده 5 دور موتور روی 7000

alikk
02-08-1394, 04:46 بعد از ظهر
سلام دوستان
موتورو که دست دو گرفتم رو حالت نیم ساسات بود ،شمع تمیز شده ،کاربرات هم باز و تمیز شد ،ولی الان رو دور ۴هزار که میره شروع به ریپ زدن میکنه ،مشکل از چی میتونه باشه؟

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

m_rezayi
02-08-1394, 05:07 بعد از ظهر
با چرخوندن پیچ تنظیم ترکیب سوخت و هوا به چپ و راست کاربرات را تنظیم کن.فقط دقت کن که چرخش پیچ باید آرام ,کم و با دقت باشه.

m_rezayi
02-08-1394, 05:22 بعد از ظهر
البته دیافراگم و سوزن و ژیگلور را هم چک کنید.

masoudwolf.ma
02-08-1394, 05:27 بعد از ظهر
سیلندر150روتبدیل به200کنی مشکلی نداره؟

Kind Wolf

farshid37
02-08-1394, 05:34 بعد از ظهر
سلام
دیروز برای بار اول موتور تخته کردم ببینم چقدر راه میره
بالاتر از 127 نرفت که نرفت

به نظر من سرعت که موتور بهش فشار نیاد و اوکی هست 100 هست . دنده 5 دور موتور روی 7000
127 با جی پی اس یا کیلومتر خود موتور؟ تو شیب یا کفی؟ من بعید می دونم روان بدون دستکاری و تغییر خورشیدی تو کفی 127 بره. معمولا کیلومترها خطا دارند.

alikk
02-08-1394, 06:01 بعد از ظهر
البته دیافراگم و سوزن و ژیگلور را هم چک کنید.
ممنون
دیافراگم و سوزنو چک کردم سالمن و تمیز
پیچ تنظیم سوخت و هواش کدومه ؟

Komando
02-08-1394, 06:17 بعد از ظهر
سلام دوستان
موتورو که دست دو گرفتم رو حالت نیم ساسات بود ،شمع تمیز شده ،کاربرات هم باز و تمیز شد ،ولی الان رو دور ۴هزار که میره شروع به ریپ زدن میکنه ،مشکل از چی میتونه باشه؟

Sent from my H30-U10 using Tapatalkدریچه ساسات باید کاملا باز باشه.مشکل از همینه

hosseinm
02-08-1394, 06:23 بعد از ظهر
سلام دوستان

من بودم اول شمع رو عوض می کردم, چون شمع ها تماما قلابی هستن و زود خراب میشن.

Gladiator
02-08-1394, 06:43 بعد از ظهر
سیلندر150روتبدیل به200کنی مشکلی نداره؟

Kind Wolf

چه موتوری؟
اگه هارتفورده نه مشکلی نداره
منتها باید چک کنی ممکنه بخش پایین انجینت نیاز به تراش خوردن داشته باشه

masoudwolf.ma
02-08-1394, 07:11 بعد از ظهر
بله هارتفورده
قراره فردابخرمش
صداشم تغییرنکرده عین150نرم وکم صدا

Kind Wolf

mv agosta
02-08-1394, 07:15 بعد از ظهر
سلام دوستان
انجین روان میشه رو فلات بست؟

m_rezayi
02-08-1394, 07:46 بعد از ظهر
بالای کاربرات روبروی ورودی سوخت به سیلندر یه پیچ دو سو که طلایی رنگ
فقط قبل از دستکاریش مطمئن شو.که ایراد از جای دیگه نیست و ساسات موتورت کاملا بالا باشه.

Gladiator
02-08-1394, 07:57 بعد از ظهر
سلام دوستان
انجین روان میشه رو فلات بست؟

بعید میدونم دسته موتوراشون بهم بخوره
انجین روان جای دسته موتوراش با انجین سوزوکی 250 آمیکو و پیشرو پارس 250 و همینطور پیشرو 250 gold qm یکیه
اگه جاپیچ دسته موتورارو روی شاسی براش بسازی میشه

alikk
02-08-1394, 08:34 بعد از ظهر
حالت یک باشه موتور رو ۴هزار که میرسه ریپ میزنه و میخواد خاموش بشه ولی رو حالت دو رو دور ۷-۸هزار این مشکل پیش میاد[Only registered and activated users can see links]

دیافراگم پنچ تا سوراخ ریز داشت که به تعمیر کار نشون دادم گفت مشکلی نداره همینو روش بزار

m_rezayi
02-08-1394, 08:53 بعد از ظهر
چهار تا سوراخ داشته و.گفته عیب نداره?'''

alikk
02-08-1394, 09:31 بعد از ظهر
۵تا ،گفت مشکل نداره ،دنبال نو میگشتم که گفت نگرد شهرستان گیرت نمیاد،مشکل از همینه؟رو سوراخها رو چسب ۱۲۳زدم نمیدونم کار درستی کردم یا نه ،ولی بازم درست نشد.

m_rezayi
02-08-1394, 10:57 بعد از ظهر
علی آقا صد در صد از همینه. دیافراگم کمی دفورمه میشه بلافاصه عوضش میکنم دیگه چه برسه به سوراخ داشتن.
و در مورد چسب باید عرض کنم که اسپری چسب (هاردنر) حلال بسیار قویی که باعث خشکی پرده میشه.
پرده دیافراگم را عوض کن ولی سوزن قبلی را روی پرده جدید نصب کن انشاالله اوکی میشه.

alikk
03-08-1394, 11:20 بعد از ظهر
متاسفانه شهرستان دیافراگم گیرم نیومد و همون دیافراگمو با دقت چسپ قطره زدم و دوباره روش نصب کردم تغییری که نکرد
این سوراخ داخل پیستون مهمه کدوم طرف باشه اصلا باید باز باشه یا اون واشره روش باید باشه؟(این عکس کاربرات خودم نیست از نت گرفتم کاربراتخودم تمیز تر و مرتبتره در حد نو)[Only registered and activated users can see links]

و اینکه امتحان کردم اگه سه تا انگشتمو‌بزارم رو‌ورودی هوا[Only registered and activated users can see links]چوری که بین انگشتام خیلی خیلی کم فاصله باشه موتور راحت گاز میخورد مشکلی نداشت ،مقداری هم انگشتام بنزینی میشد ،مقدار هوای ورودیش زیاد نیست یعنی مقدار مخلوط بنزینش کم نیست؟

m_rezayi
04-08-1394, 12:06 قبل از ظهر
ببین علی جان وقتی دیافراگم را چسب میزنی باعث میشه در قسمتهایی که چسب خورده انعطاف پذیری پرده از بین بره و پلاستیک خشک.بشه در حالی که دیافراگم باید کاملا ملایم و نرم باشه تا کارش درست انجام بده.
و.اما در.مورد سوال دوم شما به سوراخ داخل پیستون کاری نداشته باش اگه دقت کنی دور پرده یه برآمدگی وجود داره که.مثل همون, فرورفتگی هم در فریم بدنه کاربرات هست.بنا براین شما طبق برآمدگی روی دیافراگم پرده را سر جاش قرار بده. و بعد درپوش را ببند.
و.اما نکته بعدی با یک رشته از سیم ترمز دوچرخه که بسیار نازک است تمام سوراخهای موجود کاربرات را باز کن تا در صورت گرفتگی مجاری کاربرات با اینکار مجاری کاملا باز بشه. و بعد تمام کاربرات را با بنزین بشور .
فعلا به تنظیم درصد ترکیب سوخت و هوا دست نزن.
اگر تمام اینکارها.را. انجام دادی و باز هم.ایراد رفع نشد حتما موتور به یه تعمیرکار مجرب نشون بده.
و در آخر هرطور شده دیافراگم را عوض کن.

Gladiator
04-08-1394, 01:04 قبل از ظهر
جناب alikk
به یه لوازم فروش بگو زنگ بزنه تهران لاستیک دیافراکمو برات سفارش بده بهش بیعانه بده برات میفرستن نو میبندی رو کاربرات خلاص :gigglesmile:

soheil2010
06-08-1394, 02:57 قبل از ظهر
دوستان عزیز تجربه شخصی بنده این بود که دیافراگم اصلی تو تهران گیرم نیومد. خیلی گشتم، نمایندگی ها .... گمرک.... آخرش هم چون کلا کاربراتم مشکل داشت، یه کاربرات نو خریدم چند ماه پیش، حدود 260 تومن. (اصلی) البته طبق راهنمایی دوستان اگه بشه سفارش داد واقعا عالیه. دیافراگم تاثیر خیلی شدیدی تو توان و شتاب میگذاره. نوع غیر اصلی هم واقعا افتضاحه. شتاب موتور کلا از بین میره (من قبل از تعویض کاربرات تست کرده بودم)

ali_r
06-08-1394, 11:03 قبل از ظهر
دوستان عزیز تجربه شخصی بنده این بود که دیافراگم اصلی تو تهران گیرم نیومد. خیلی گشتم، نمایندگی ها .... گمرک.... آخرش هم چون کلا کاربراتم مشکل داشت، یه کاربرات نو خریدم چند ماه پیش، حدود 260 تومن. (اصلی) البته طبق راهنمایی دوستان اگه بشه سفارش داد واقعا عالیه. دیافراگم تاثیر خیلی شدیدی تو توان و شتاب میگذاره. نوع غیر اصلی هم واقعا افتضاحه. شتاب موتور کلا از بین میره (من قبل از تعویض کاربرات تست کرده بودم)

من هم لوازم کاربراتم خراب شده بود گشتم پیدا نکردم یه کاربرات نو خریدم بعد اومدم شهرستان لوازمش رو پیدا کردم و کاربرات موند رو دستمون:wall3:

m_rezayi
06-08-1394, 05:15 بعد از ظهر
سلام اساتید عزیز
کسی از دوستان چیدمان چرخدنده و.کشویی های گیربکس روان میدونه?
و چطور میشه شاتون از میللنگ جدا کرد من هرچی دنبال پیچ بودم پیدا نکردم.
و کسی قیمت کاسه برق (اهنربا ) میدونه?

Gladiator
06-08-1394, 05:18 بعد از ظهر
سلام اساتید عزیز
کسی از دوستان چیدمان چرخدنده و.کشویی های گیربکس روان میدونه?
و چطور میشه شاتون از میللنگ جدا کرد من هرچی دنبال پیچ بودم پیدا نکردم.
و کسی قیمت کاسه برق (اهنربا ) میدونه?

شاتونو باید ببری تراشکار برات در بیاره ، خودت که نمیتونی ، اگه شاتون خریدی شاتون و میل لنگو ببر بده تراشکار برات در میاره جدیده رو جا میزنه

Komando
06-08-1394, 06:56 بعد از ظهر
دستگاه پرس باید داشته باشی و کار دقیقی هست.

m_rezayi
06-08-1394, 10:12 بعد از ظهر
ممنون رفقا قیمت کاسه برق ندارین ?
میللنگ و شاتون فابریک 255

Gladiator
06-08-1394, 10:24 بعد از ظهر
ممنون رفقا قیمت کاسه برق ندارین ?
میللنگ و شاتون فابریک 255

کاسه برقتم خرابه مگه؟
میل لنگ واسه چی؟
میل لنگ که خراب نمیشه

m_rezayi
07-08-1394, 01:44 قبل از ظهر
کاسه از روی میز کار افتاد و متاسفانه اهنربا داخلش شکست.
میللنگ سالمه منتهی رفتم نمایندگی گفت شاتون و میللنگ فابریک با هم هست و مونتاژ کارخانه
و شاتون فابریک جدا وجود نداره و اینایی که تو بازاره همه متفرقه

ata313
07-08-1394, 09:20 قبل از ظهر
سلام. قبلا ینفر سوال میپرسید سه چهار نفر جواب میدادن
الان خیلی بد شده. دو سه تا از بچه های کار کشته و قدیمی سایت هم نیستن ، یکیش محمد عقیلی :sad:

ali_r
07-08-1394, 10:50 قبل از ظهر
سلام. قبلا ینفر سوال میپرسید سه چهار نفر جواب میدادن
الان خیلی بد شده. دو سه تا از بچه های کار کشته و قدیمی سایت هم نیستن ، یکیش محمد عقیلی :sad:

عقیلی خیلی وقته نیست نزدیک دو سال یا بیشتر
شما کدوم سوالت بی جواب مونده؟

Gladiator
07-08-1394, 03:28 بعد از ظهر
میللنگ سالمه منتهی رفتم نمایندگی گفت شاتون و میللنگ فابریک با هم هست و مونتاژ کارخانه

ینی میخوای 255 تومن بدی به میل لنگ شاتون؟ شاتونش اصلیش نباید 70 80 تومن بیشتر باشه
بنظر من توکه این همه وقت گذاشتی و هزینه هم میخوای بکنی یه زنگ بزن فروشگاه روان سیکلت تهران ، ضلع جنوب شرقی میدان گمرک ، اونا اگه نداشته باشن اصلیشو فرعی جنس خوب دارن که به کارت بیاد ، حداقل بهت میگه چه جنسی بگیری که برات کار کنه

kaveh_am
07-08-1394, 05:27 بعد از ظهر
ار موتورت چیزی نمونده که.فقط کلاجت سالمه :)..
انجن نوش چنده؟اگر قیمتش خوبه به نظر من انجن بخری بهتره...نو هم میشه...
+اگر توضیح بدید چی شده موتورتون اینجوری شده ممنون میشم.

m_rezayi
08-08-1394, 05:24 بعد از ظهر
من مشهدم آره شرکتی تو بازار هست نمایندگی گفت شاتون باید اصلی باشه و متفرقه روش جواب نمیده موندم چیکار کنم. نمایندگی گفت شاتون تک اصلی وجود نداره و همش با میللنگ.
حقیقتا سیلندر و سر سیلندر عوض کردم ظاهرا سوپاپ سفت بوده و با توجه به جنس غیر اصلی بودنش به راحتی بریده و ....

kaveh_am
08-08-1394, 06:43 بعد از ظهر
من مشهدم آره شرکتی تو بازار هست نمایندگی گفت شاتون باید اصلی باشه و متفرقه روش جواب نمیده موندم چیکار کنم. نمایندگی گفت شاتون تک اصلی وجود نداره و همش با میللنگ.
حقیقتا سیلندر و سر سیلندر عوض کردم ظاهرا سوپاپ سفت بوده و با توجه به جنس غیر اصلی بودنش به راحتی بریده و ....
گیربکس چرا خراب شده؟
انجنش رو چند میدن؟

m_rezayi
08-08-1394, 06:46 بعد از ظهر
انجین کامل تقریبا 3 تومن
گیربکس مشکلی نداره فقط روی چرخدنده سه و یک خش افتاده و کمی زاویه دار شده

ata313
09-08-1394, 02:18 بعد از ظهر
بخاطرجواب دادن سوال سوال نمیگم. کلا محمد عقیلی و یه سری دیگه خیلی فعال بودن الان نبودشون کاملا حس میشه

- - - Updated - - -

امروز رفتم فیلتر هوا گرفتم، یه اسفنج بیضی شکل هست. جا زدنش چه طوریه ؟ اون باکس سیاهه سمت چپ موتور رو باز کنم بزارم داخلش ؟
اگه میشه یه توضیح در مورد فیلتر هوا بدین. اگه نباشه چی مشه ؟ اصلا کارش چیه ؟

Babak
09-08-1394, 06:14 بعد از ظهر
بله اون سمت چپ در درپوش مشکی هست اونو باید باز کنید البته قبلش لازمه فلاپ باز بشه .بعد 3 تا پیچ هواکش رو از بغل باز کنی بقیه داستان هم وقتی در بیاد فیلتر قبلی میفهمی.اگر نباشه هرچی خاک خول میره تو کاربرات و سیلندر موتور رودتر مرخص میشه

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

roohollah1990
10-08-1394, 04:22 قبل از ظهر
سلام
یه چیزی!!!
من یک موتور 70 سی سی تندر 70 داشتم قدیما, مدل 86 بود! کلا از همون اول کل باکس فیلتر هوا و هرچی بود در اوردم گذاشتم کنار!!!
هم شتابش خوب شده بود هم یکم غررررش
4تا دنده اش هم تا ته پر میشد به راحتی مثل پلنگ هم میرسید به 90 تا که ته سرعتش بود و دور کم میاورد!!! تا اینجا خاطره بود, عجب چیزی بود! عجب کیفیتی داشت
7000تا بدون فیلتر از هوای تهران لذت برده بود فروختمش بدون کمپرس بدون روغن سوزی, پلمپ!
اونوقت میفرمایین انجین برای گردوخاک مرخص میشه منظورتون بعد چند هزارتاست؟؟؟
البته کیفیت 86 هم با 93 که الام دادم فرق میکنه دیگه نه!؟
البته من از همون اول مشتری توتال فلزی بودم. چه 70 چه 405 چه روان, روغن هم موثره؟
ممنوووون
تنتون سلامت.

ata313
10-08-1394, 09:15 قبل از ظهر
اگه کاربرات موتورو با انژکتور شور بشورم مشکلی پیش میاد ؟ سه چهارجا رفتم کاربرات شور میخواستم نداشتن گفتن انژکتور شور هم همونه فقط قوی تره
موتور من مدل 90 هست صاحب قبلیش هم نسبت به موتور بیخیال بود. بنظر شما کاربرات شوستو شو میخواد یا نه ؟

Gladiator
10-08-1394, 10:37 قبل از ظهر
سلام
یه چیزی!!!
من یک موتور 70 سی سی تندر 70 داشتم قدیما, مدل 86 بود! کلا از همون اول کل باکس فیلتر هوا و هرچی بود در اوردم گذاشتم کنار!!!
4تا دنده اش هم تا ته پر میشد به راحتی مثل پلنگ هم میرسید به 90 تا که ته سرعتش بود و دور کم میاورد!!! تا اینجا خاطره بود, عجب چیزی بود! عجب کیفیتی داشت
7000تا بدون فیلتر از هوای تهران لذت برده بود فروختمش بدون کمپرس بدون روغن سوزی, پلمپ!
البته من از همون اول مشتری توتال فلزی بودم. چه 70 چه 405 چه روان, روغن هم موثره؟
ممنوووون
تنتون سلامت.

شما خوش شانس بودی و اینکه با موتورت تو گردوخاک نرفتی که چیزیش نشده

- - - Updated - - -

اگه کاربرات موتورو با انژکتور شور بشورم مشکلی پیش میاد ؟ سه چهارجا رفتم کاربرات شور میخواستم نداشتن گفتن انژکتور شور هم همونه فقط قوی تره
موتور من مدل 90 هست صاحب قبلیش هم نسبت به موتور بیخیال بود. بنظر شما کاربرات شوستو شو میخواد یا نه ؟

اگه کاربراتورو باز کردی با بنزین یا تینر و یه فرچه بشورش
اسپری مال وقتیه که نخوای کاربرات باز کنی و از تو هواکش اسپری کنی تو دهنه کاربرات
با همین اسپری انژکتورشور هم کاربراتو بشوری اشکال نداره ، ولی بهتره اسپری کاربرات بگیری

Komando
10-08-1394, 01:26 بعد از ظهر
!
اونوقت میفرمایین انجین برای گردوخاک مرخص میشه منظورتون بعد چند هزارتاست؟؟اگه فیلتر هوا چیز مهمی نبود کارخونه های تولید ماشین و موتور براشون نمیذاشتن. بدونه فیلتر هوا گردوخاک و ذرات ریز وارد موتور میشه و باعث فرسایش و زود خراب شدن سوپاپها یاتاقانها رینگ ها و حتی خط افتادن دیواره سیلندر میشه.

ata313
10-08-1394, 04:09 بعد از ظهر
از دوستانی که جواب میدن خیییییییلی ممنونم :20:
کم کم موتور داره رو فرم میاد
فقط مونده صفحه کلاچ و کاربرات که ان شاالله در اینده اونارو هم درست میکنم

gholamiasghar244
11-08-1394, 05:43 قبل از ظهر
ای داد بیداد من نمیدونم دارید از شستن کاربرات چه موتوری صحبت میکنید ولی اگه موتور روانه یا اینکه کاربراتور پرده دیافگرام داره اصلا اسپری نزنید چون پرده دیافگرام رو خراب میکنه.بعدش باید حتما عوض کنی

- - - Updated - - -

کسی میدونه کمک جلوی روان اونم معکوس رو چه جورط باید تعمیر کرد

ata313
11-08-1394, 02:22 بعد از ظهر
اگه روغن میریزه باید کمک رو باز کنید کاسه نمد هاشو ببرین فروشگاه تا مثل همون بهتون بده. بعد روغن هیدرولیک هم باید بخرین که بریزه تو کمک
همین

gholamiasghar244
11-08-1394, 04:11 بعد از ظهر
چقدر روغن میخواد هر کدومش؟

- - - Updated - - -

بچههای روانی سلام امیدوارم همگی موفی باشید کسی میدونه لباس کراس دست دوم کجا میشه گیر آورد لباس کامل شولدر پوتین کلاه عینک بوت و ضربه گیرها.من 40روز پیش تو کوه افتادم دستم شکست الان خوب شده ولی هنوز نمیتونم سوار موتور بشم دستم ضعیف شده کلاج رو نمیتونم بگیرم ولی اگر یک روز بخوام برم کوه حتما لباس میخرم وگرنه اصلا نمیرم به شما هم همین توصیه رو میکنم 1ملیون میدی و لباس میخری در عوض از خودت محافظت میکنی پمن حدودا 2ملیون بابت این دست شکستگیم دادم که شامل هزینه بیمارستان و دو ماه خونه خابیدن میشد والان دیدم بهتره آدم یک موتور ارزون داشته باشه ولی لباس خوب داشته باشه حالا لباس کسی سراغ داره؟

ata313
11-08-1394, 04:15 بعد از ظهر
نمیدونم چقدر روغن میخواد. مگه خودتون میخواین درست کنین ؟
پیش تعمیر کار ببرین خیلی بهتره البته بنظر من

gholamiasghar244
11-08-1394, 04:35 بعد از ظهر
آره میخوام اگه بشه خودم باز کنم

roohollah1990
11-08-1394, 04:52 بعد از ظهر
اگه فیلتر هوا چیز مهمی نبود کارخونه های تولید ماشین و موتور براشون نمیذاشتن. بدونه فیلتر هوا گردوخاک و ذرات ریز وارد موتور میشه و باعث فرسایش و زود خراب شدن سوپاپها یاتاقانها رینگ ها و حتی خط افتادن دیواره سیلندر میشه.

من کجا گفتم که فیلتر هوا مهم نیست و شما متعجب شدی و منو از اشتباه در بیاری؟؟؟ 3 نفر هم تاییدتون کردن!!!
من میگم اگر بیخیالی طی کنیم بعد چند هزارتا خراب میشه و کارش به تعمیر میکشه؟؟؟
همون "شما خوش شانس بودی" دقیق ترین جوابی بود که مفهوم لازم توش گنجونده شده بود.

gholamiasghar244
11-08-1394, 05:47 بعد از ظهر
سلام دوستان
یه سوال! میشه رادیات روغن روان رو دوتا کرد و به صورت سری (پشت سر هم) نصب کرد؟ از لحاظ فنی مشکل ساز نمیشه؟
اصلا تو خنکی موتور تاثیر می گذاره؟ یا نه؟

ببین براش فن بزار فن مخصوص موتور سیکلت باید تو گمرک گیر بیاد

ata313
11-08-1394, 10:32 بعد از ظهر
کدوم لوازم کاربرات رو میشه عوض کرد ؟ میشه اسمشونو بگین ؟

Sgr_mehdi
14-08-1394, 09:39 قبل از ظهر
سلام.موتور من چند وقتی خاموش بوده 2 ماهی میشه . 2-3 روز پیس استارت زدم روشن شد و لی امروز هرکاری کردم روشن نمیشه
مشکل از چی می تونه باشه ! باتره هم شارژ داره ...

Gladiator
14-08-1394, 10:12 قبل از ظهر
سلام.موتور من چند وقتی خاموش بوده 2 ماهی میشه . 2-3 روز پیس استارت زدم روشن شد و لی امروز هرکاری کردم روشن نمیشه
مشکل از چی می تونه باشه ! باتره هم شارژ داره ...

پیچ تخلیه کاربراتتو باز کن پیالش خالی بشه
ساسات بگیر دوباره استارت بزن

Sgr_mehdi
14-08-1394, 10:35 قبل از ظهر
پیچ تخلیه کاربراتتو باز کن پیالش خالی بشه
ساسات بگیر دوباره استارت بزن
پیچ تخلیه کجاس ؟

farshad 54
14-08-1394, 11:52 قبل از ظهر
زیر کاربرات یه پیچ هست وقتی بازش میکنی هر چی ته کاسه کاربرات هست میاد بیرون

mogrem
14-08-1394, 01:10 بعد از ظهر
سلام قاب پلاسیکی بالای کیلومتر روان رو جدا میفروشن مال من شکست شیشه هم ترک برداشته

ali_r
14-08-1394, 01:38 بعد از ظهر
سلام قاب پلاسیکی بالای کیلومتر روان رو جدا میفروشن مال من شکست شیشه هم ترک برداشته

اره فکر کنم باشه
دیجیتالیه یا انالوگ؟

Sgr_mehdi
14-08-1394, 02:09 بعد از ظهر
زیر کاربرات یه پیچ هست وقتی بازش میکنی هر چی ته کاسه کاربرات هست میاد بیرون
شير بنزينو بستم او پيچم در آوردم. كامل خالي شد. ولي روشن نميشه باز

Komando
14-08-1394, 02:13 بعد از ظهر
مشکل از چی می تونه باشه ! باتره هم شارژ داره ...شمع رو هم یه نگاهی بنداز یا اگه تونستی عوضش کن

Sgr_mehdi
14-08-1394, 02:25 بعد از ظهر
شمع رو هم یه نگاهی بنداز یا اگه تونستی عوضش کن
با شمع ماشين يكين ؟

m-s-d
14-08-1394, 02:30 بعد از ظهر
با شمع ماشين يكين ؟

خیر، چک کنید ببینید به سر شمع برق میاد یا نه؟

Sgr_mehdi
14-08-1394, 02:36 بعد از ظهر
خیر، چک کنید ببینید به سر شمع برق میاد یا نه؟
بله. سر شمه ور ميدارم استار ميزنم جرقه داره

m-s-d
14-08-1394, 02:41 بعد از ظهر
بله. سر شمه ور ميدارم استار ميزنم جرقه داره

پس همون شمع رو چک کنین،با کمی سمباده زدن شمع رو تمیز کنین یا با یه شمع دیگه امتحان کنین

mogrem
14-08-1394, 03:08 بعد از ظهر
اره فکر کنم باشه
دیجیتالیه یا انالوگ؟

انالوک هستش به نمایندگی روان زنگ بزنم واسم میفرستن کسی شماره از فروشگاه که داشته باشه نداره

- - - Updated - - -

ata313
16-08-1394, 09:29 قبل از ظهر
سلام. من یه روان مدل 94 سوار شدم، موتور من در مقابل اون انگار که تریل جی وای هست. انقدر که لرزش داره. آچاری کشی هم شده
چیکارکنم ؟ این لرزشا از چی میتونه باشه اخه ؟ :297:

mogrem
16-08-1394, 10:29 قبل از ظهر
موتور منم لرزش داشت بیشتر اش از اگزوز بود واشر نسور گذاشتم محل اتصال به بدنه فلاپ ها رو هم باز کردم واشر پلاستیکی گذاشتم علان فقط تو دور های بالا لرزش داره

sorena_of road
16-08-1394, 12:05 بعد از ظهر
سلام دوستان یه روان 93 داشتم دیروز فروختم امروز یه روان 89 گرفتم موتور همش خوابیده بوده و ظاهریش کلا نابوده اگه میشه راهنمایی کنید واسه زیبا تر شدن ظاهر موتور چه اقداماتی انجام بدم و باکش هم رنگ یه کم خراب شده چیکارش کنم

در مورد موتوری موتور مثه ساعت کار میکنه اما مثله اون موتورم نرم و هار نیست چندتا راهنمایی واسه تقویت موتور بکنید ممنون میشم

ARSH
16-08-1394, 12:08 بعد از ظهر
سلام. من یه روان مدل 94 سوار شدم، موتور من در مقابل اون انگار که تریل جی وای هست. انقدر که لرزش داره. آچاری کشی هم شده
چیکارکنم ؟ این لرزشا از چی میتونه باشه اخه ؟ :297:

مدل موتورت چنده ؟

Komando
16-08-1394, 01:21 بعد از ظهر
سلام. من یه روان مدل 94 سوار شدم، موتور من در مقابل اون انگار که تریل جی وای هست. :297:یعنی تریل های جی وای ما دیگه.........:vardane:

ata313
16-08-1394, 04:16 بعد از ظهر
موتور چون خوابیده اینجوری شده. روغنشو عوض کنین و برین تو جاده و باهاش گاز بدین بعد روغنش رو هم یکم زودتر عوض کنین (فقط همین یک دفعه).
البته شاید صفحه کلاچ هم نداشته باشه

- - - Updated - - -

موتورم مدل 90 هست

gholamiasghar244
16-08-1394, 11:23 بعد از ظهر
اگه فیلر گیری کردی از اون میتونه باشه

- - - Updated - - -

نه آقا ننداز من انداختم موتورم ضعیفتر شد بهتر نشد

ARSH
16-08-1394, 11:25 بعد از ظهر
موتورم مدل 90 هست
اون 94 هم اندازه موتور شما کار کنه همینطوری میشه خیالت نباشه فعلا صفرِ

gholamiasghar244
16-08-1394, 11:46 بعد از ظهر
سلام بچهها من کاربراتم رو باز کردم شستم و بعد بستم حالا دور بالا ریپ میزنه و دود سیاه داره و البته من به پیچ هوا دست نزدما

Siavosh.R
17-08-1394, 11:05 قبل از ظهر

جدا نمیفروشن. بسته بندیش سه تیکه هست که میشه زیر کیلومتر، بدنه و بالای کیلومتر.
من یک ماه پیش خریدم 20 تومن

- - - Updated - - -

سلام
یه چیزی!!!
ممنوووون
تنتون سلامت.

آقا ما رو بردی قدیما و یاد 70 س س خودم انداختی. منم از کویر گرفتم اگه اشتباه نکنم. سال 85. عالی بود. کل سیستم فیلتر رو هم دراوردم . اگزوزش هم با پیچگوشتی قسمت تهش رو چهار تا سوراخ ریز زدم یعنی صداش در حد خوش خوب بود و خوش صدا. عجب چیزی بود اون موقع برای ما.

حرف شما درسته. انجین (درست و حسابی) به همین راحتی ها با گرد و خاک به فنا نمیره. ولی خب رو عمر نهایش تاثیر میزاره و کشش و مصرف و ...
چون دهانه ورودی جایی هست که معمولا شما فیلتر رو هم در بیاری مستقیم خاک و .. .نمیره تو موتور.

Gladiator
18-08-1394, 02:16 بعد از ظهر
کاربر m_rezayi ([Only registered and activated users can see links])
چی شد روانت؟
جمع نشد؟

m_rezayi
18-08-1394, 05:50 بعد از ظهر
سلام گلادیاتور عزیز
نه متاسفانه کمی مشغله‌های کاری و زندگی زیاد شد و نرسیدم که موتور جمع کنم ولی با راهنمایی های اساتید خوبی مثل شما به زودی موتور جمع میکنم .

m.eb2016
20-08-1394, 11:01 بعد از ظهر
بچه ها یه Suzuki DR خشک گیرم اومده
میگه ۱۶ تا
نظرتون چیه؟
موتور خوبیه؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

ata313
20-08-1394, 11:10 بعد از ظهر
تو رشت یه انجین دست دوم سوزوکی دی ار هست. شیش دنده. میگه سه ملیون

ali_r
22-08-1394, 01:46 بعد از ظهر
سلام با توجه به سرد شدن هوای مناطق ما که بعضی مواقع تا 3 درجه بالای صفر هم میرسه چه روعنی پیشنهاد دارین؟

کارخونه این روغن رو پیشنهاد داده:

ali_r
22-08-1394, 05:59 بعد از ظهر
رفتم تعویض روغنی . روغن مناسب موتورم رو پیدا کردم 10w_40 نیمه سنتیک ولی یک لیتریش خیلی گرون در اومد35ت
مجبور شدم 20w_50 بخرم. یک لیتری 15ت
اینم عکس

Babak
22-08-1394, 07:22 بعد از ظهر
خیلی میخواهید حال بدین کاسترول GP بخرید 13 تومان یا بهران سومر پیشتاز بریزید بیشتر لازم نیست

ali_r
22-08-1394, 07:49 بعد از ظهر
خیلی میخواهید حال بدین کاسترول GP بخرید 13 تومان یا بهران سومر پیشتاز بریزید بیشتر لازم نیست

بابک عکس روغن رو بزار داداش ببینم از کدوماست مشخصاتش چیه؟

Babak
23-08-1394, 04:56 بعد از ظهر
48962

farzad_sh_2020
25-08-1394, 12:40 بعد از ظهر

من شیراز زیر و رو کردم پیدا نکردم
تهران جایی سراغ داری شماره بدی برام بفرسته ؟
الان من گالف میریزم 25 تومن .

ali_r
25-08-1394, 12:44 بعد از ظهر
من شیراز زیر و رو کردم پیدا نکردم
تهران جایی سراغ داری شماره بدی برام بفرسته ؟
الان من گالف میریزم 25 تومن .

چه خبره بابا اصراف نکنید
همون کاسترول رو بریز سر 1000 تا عوض کن

farzad_sh_2020
25-08-1394, 12:49 بعد از ظهر
چه خبره بابا اصراف نکنید
همون کاسترول رو بریز سر 1000 تا عوض کن

همین گالف رو هم روی 1000 تا عوض میکنم
آخه با این خیلی خوب استارت میخوره . قبلاً صبح که سرد بود یکم بد روشن میشد
حتی با هندل با وجود اینکه خیلی ها میگن روان بد هندل هست صبح اول صبح با اولین هندل روشن میشه
آخه کاسترول GP گیر نمیاد اینجا

ali_r
25-08-1394, 01:04 بعد از ظهر
کاسترول جی پی نه جی تی ایکس بگیر عکسش رو صفحه قبل گزاشتم

ARSH
25-08-1394, 01:11 بعد از ظهر
آقا نکنید این کارارو اصلا نیاز به این روغنا و خرجا نیست
ما تو موتور ژاپنی بهران پیشتاز میریزیم اونم کراس !
تو تریل همین کا ال ایکس که زیر دستمه بهران پیشتاز میریزم هر 1000 یا 1500 تا عوض میکنم تو اندورو هام هم بهران
ببینید ما یه دوستی داریم تو کار روغن هست یعنی بو کنه روغن رو بت ترکیبات تا کارکرد و عمر و همه چیشو میگه
همیشه هم میگه روغن وقتی خاصیتشو از دست میده که موتور رو تخته گاز کنید ( دور موتور بالا ببرید )
اگه استفاده معمولی از موتوراتون دارید تو شهر و افرود هم بک میرید و سر گاز و موتورو اذیت نمیکنید نگران نباشید که حتما 500 کیلومتر عوض کنید و این حرفا
کار میکنه فقط حواستون به کم و زیادیش باشه انجین 4 زمانه روغن زیاد باشه دهنش سرویس میشه کم هم باشه دهنش سرویس میشه

m-s-d
26-08-1394, 10:55 بعد از ظهر
:gigglesmile:واین هم روانی دیگر با نام NAMI 200QM:29:

ali_r
27-08-1394, 11:18 قبل از ظهر
همین مونده بود نامی موتور شیراز هم روان بزنه
مثل سی جی خز نشه صلوات

ata313
27-08-1394, 05:20 بعد از ظهر
سلام
روغن کمک جلو رو میخام کلا عوض کنم. برای هر کمک یه روغن بسه ؟ یا برای هر دوتا کمک یه روغن ؟

Komando
27-08-1394, 07:24 بعد از ظهر

عجب!!!!!!!!!! نیرومحرکه رفته کپی روان رو وارد کرده.تریل نامی جی وای (تی ام 200) مثل اینکه زیاد فروشی نداشته بخاطر همین رفته دنبال این .ولی تویه مشخصاتی که تویه سایت نیرومحرکه زده جی وای نامی از روان بهتر نشون میده.ایراد جی وایش به نظرم قیافش بود.

roohollah1990
05-09-1394, 03:50 بعد از ظهر

این چرا راهنما نداره !!!؟؟؟

BKING
09-09-1394, 05:23 بعد از ظهر
سلام
روغن کمک جلو رو میخام کلا عوض کنم. برای هر کمک یه روغن بسه ؟ یا برای هر دوتا کمک یه روغن ؟

سلام

روغن زیادی نیاز نداره و خود تعمیر کار داره

m-s-d
09-09-1394, 08:56 بعد از ظهر
این چرا راهنما نداره !!!؟؟؟
چرا داره چشم بصیرت می خواد :6:

Gladiator
09-09-1394, 11:57 بعد از ظهر
راهنماهاش از این ال ای دی های ریزه میزست

arshiac457
10-09-1394, 12:29 قبل از ظهر
سلام به همه دوستان عزیز سرانجام منم روانی شدم با کیلومتر بامزه دیجیتال و تازه فهمیدم بزرگترین اشتباه عمرم این بود که 8 سال این موتور تو بازار بوده و نخریدم حالا چندتا سوال و مشکل پیش امده برام
موتور بردم پیش آقای ع برای اچار کشی 300 کیلومتر که نتیجش فقط شل شدن زنجیر و کم شدن هوای کاربرات بود البته خودش نبود و پدر و شاگردش دست زده بودن به موتور ولی کلی از لذت رانندگیش کم شد شتابش وقتی گرم میشه خیلی میاد پایین و دور درجاش میره بالا مث ساسات اما تو حالت سرد طبیعیه
حالا برای اچار کشی 1000تا کجا ببرم؟اصلا لازمه؟ خودم یه ذره دست به اچارم و ویو بیچارمو هر روز عمل گیربکس باز میکردم بنظر شما اچارکشیش توسط خودم قابل انجامه که که موتور نازمو دست هر کسی ندم؟اگه نیست تعمیرکار خوب و منصف شرق تهران کجاست که به روان من مسلط باشه؟؟؟
دوم پیچ هوای کارب این موتور کجاس؟من هرچی گشتم پیدا نکردم ولی یه پیچ دقیقا بالای ورودی هوا هست که فقط پیچگوشتی کوتاه میره بنظرتون اونه؟اصلا تنظیمش کار من هست؟
سوم میشه یه ترک براش بست که بشه کوله پشتی بست رو موتور؟تقریبا مث ترک روان قدیمیا یا زیپ استارای قدیم؟؟
چهارم موتور من فرمونش گارد داره میشه دستکش نصب کرد روش؟؟یا جا نمیشه؟
ممنونم از همه عزیزان

roohollah1990
12-09-1394, 03:39 بعد از ظهر

"دره پرشین تریل"
گروه بچه های تریل سوار تهران. به دوستان خود بگویید.

- - - Updated - - -

سلام به همه دوستان عزیز سرانجام منم روانی شدم
ممنونم از همه عزیزان

سلام
مبارک باشه
عکسشو بذار ببینیییییم
اقا اقا موتور هنوز خشکه نگیر شتابو!!!
فقط 300 تا دویده قبلش ته شتابش هم ازش دیدی
فعلا مراعات کن یه 1000 تایی یواش برو یواش بیا اب بندی بشه!!!
بعدش هم کم کم فشارو زیاد کن !!!
وقتی تو 1500 تا فیلتر روغن رو در اوردی عوض کنی دیدی که تیکه تیکه براده پشتش گیر کرده از هرچی گاز تو دوران اب بندی دادی پشیمون میشی و میگی ای کاش کمتر فشار میاوردم که انقد تیکه های براده گنده گنده ازش جدا نشه و اروم اروم سابیده بشه تا مچ بشه!!!
فعلا مراعات کن نترس روزای طلاییش تموم نمیشه ! تازه شروع داستانه
اچار هم خودت بکش باهاش رفیق بشی همدیگرو بشناسین
با رینگی یا بکس! با تخت نیفت به جونش
در پناه حق.

arshiac457
14-09-1394, 09:43 قبل از ظهر
سلام ممنونم دوست عزیز سلامت باشی چشم در اسرع وقت عکسشو میذارم البته زنجیر تازه واسکازین زدم و تو این بارونا حسابی کثیف شده ولی روان کثیفش قشنگه برای اچار کشی کدوم پیچارو اچار بندازم ؟

soheil2010
14-09-1394, 01:05 بعد از ظهر
چه خبره بابا اصراف نکنید همون کاسترول رو بریز سر 1000 تا عوض کن ضمن تشکر از راهنمایی اساتید، من هم یه مدل 89 RV دارم از سال 91 دارمش و Castrol GP میریزم . بین 1000 تا 1500 تا هم عوض می کنم. فیلتر هم یکی در میون. فوق العاده راضی کننده ست.

- - - Updated - - -

انالوک هستش به نمایندگی روان زنگ بزنم واسم میفرستن کسی شماره از فروشگاه که داشته باشه نداره - - - Updated - - -
[Only registered and activated users can see links] همونطور که دوستان گفتند قابش سه تیکه هست که هم شامل قاب بیرونی (بالا و پایین) میشه و هم frame داخلش که سفید رنگه. اینجوریش رو من دوهفته پیش گمرک (تهران) دیدم 25 تومن. کیلومتر کامل هم جنس اصلی گیر نمیومد ولی حدود 70-80 تومنه. جنس کپی هم داشت 48 تومن ولی آشغال بود که من مجبور شدم بخرم و اینقدر آشغال بود که آخرش هم با کلی عذاب وجدان قابش و لامپاش رو برداشتم بستم به همون کیلومتر فابریکی خودم. تو سایت روان سیکلت شماره نمایندگی هاش هست. اگه تو استان شما نمایندگی نداره، زنگ بزن نمایندگی تهران- گمرک (عباسپور) ببین چی میگه. موفق باشی

Babak
16-09-1394, 01:10 قبل از ظهر
سلام
پیچ بالای کنک رو باز کن بعد کمک رو تا ته ببر پایین اندازه 120 سی سی توی هر کمک روغن بریز و بعد کمک رو بکش بالا

ata313
17-09-1394, 06:00 قبل از ظهر
سلام
ترمز جلوی من ظعیف میگیره لنت جلو رو عوض کردم بازم زیاد خوب نشد !!! امکان داره مشکل از دیسک ترمز باشه ؟؟؟

Komando
17-09-1394, 07:24 بعد از ظهر
سلام
ترمز جلوی من ظعیف میگیره لنت جلو رو عوض کردم بازم زیاد خوب نشد !!! امکان داره مشکل از دیسک ترمز باشه ؟؟؟سلام.ممکنه از پمپ ترمزت باشه(روغن ترمز رو هم چک کن).ولی من چند وقت پیش برا ترمز عقب (دیسکی)لنت خریدم انداختم روش فقط سرعت کم میکرد .ولی لنتایه کهنه خودش حتی دو ترک هم مثل روز اولش عالی میگیره ولی خوب دیگه ساییده بودن.به نظرم ممکنه جنس خوبی نباشن.

ata313
09-10-1394, 04:28 بعد از ظهر
سلام
چرا هیچکی اینجا فعالیت نداره ؟؟؟
هوا سرده دیگه کسی سراغ موتور نمیره ؟ :hanghead:

ali_r
10-10-1394, 11:16 قبل از ظهر
سلام
هوا سرده دیگه کسی سراغ موتور نمیره ؟ :hanghead:

اره دیگه هوا طرفای ما شده منفی 10 درجه ادم تخم نمیکنه به موتور نگاه کنه چه اینکه سوارش بشه:consoling2:

Komando
12-10-1394, 07:36 قبل از ظهر
سلام
هوا سرده دیگه کسی سراغ موتور نمیره ؟ :hanghead:به نظر من الان موتورسواری بیشتر حال میده.!!!سرما هم اهمیتی نداره.

ata313
12-10-1394, 11:00 قبل از ظهر
منم موتور سواری تو سرمارو بیشتر دوسدارم. شب های سردی که ادم میره بیرون به یاد موندنی تره
من بااااااااااااز هم سوال دارم، از اگزوز موتور دوده سیاه میاد بیرون بعضی وقت ها هم نقطه نقطه سیاه میندازه بیرون. دود سیاه همش نمیادا بیشتر سر صبح و وقتایی که زیاد گاز میدم، رفتم تعمیرگاه میگه عادیه.
دود سیاه برای تنظیم نبودن کاربرات هست یا کثیفی کاربرات ؟

Komando
12-10-1394, 07:21 بعد از ظهر
منم موتور سواری تو سرمارو بیشتر دوسدارم. شب های سردی که ادم میره بیرون به یاد موندنی تره
من بااااااااااااز هم سوال دارم، از اگزوز موتور دوده سیاه میاد بیرون بعضی وقت ها هم نقطه نقطه سیاه میندازه بیرون. دود سیاه همش نمیادا بیشتر سر صبح و وقتایی که زیاد گاز میدم، رفتم تعمیرگاه میگه عادیه.
دود سیاه برای تنظیم نبودن کاربرات هست یا کثیفی کاربرات ؟دود سیاه نشانه احتراق بد هست یعنی احتراق خوب انجام نمیشه میتونه از ضعیف بودن شمع باشه یا زیاد بودن نسبت سوخت به هوا یا کثیف بودن فیلتر هوا که باعث به هم خوردن نسبت سوخت به هوا میشه .

sina6525
12-10-1394, 09:23 بعد از ظهر
سلام و درود خدمت بزرگوار ها

آقا چندوقته بدجوری تو فکر یه تریل هستم اما موندم چی بگیرم

تمام گزینه ها رفتن کنار موندن روان و فلات حالا اومدم یه راهنمای هم از دوستانی که تجربه کار رو دارن بگیرم

با اجازتون یه لیست از چیز هایی که برام مهم هستش و مهم نیستش رو مینویسم که دوستان ببینن آیا روان این قابلیت هارو داره یا نه؟؟ حالا اگه فردی موتور دیگه ای میشناسه که همین قابلیت هارو داره بگه ممنون میشم

مهمه که خر کار باشه مثلا بشه باهاش مسیر طولانی رفتی گه داری هم بندازم جاده هراز برا ییلاق و کم بیش مسافرت بشه باهاش رفت و کم نیاره و یه چیزی که خیلی مهمه اینه که قطعاتش پیدا بشه و اصلا قیمت قطعاتش مهم نیست فقط این که نایاب نباشه تا به بدبختی بیوفتم کلا وسط راه آدمو نزاره و داغ نکنه

مصرف بنزین برام مهم نیسش و رخ موتور هم خیلی برام فرق نداره کلا کیفیت مهم تره تا قیافه
حالا با بودجه 10 تومن اصلا همچین چیزی ممکنه؟؟پیدا میشه؟؟ همین موتور های داخلی جواب میده؟؟

ata313
14-10-1394, 12:37 بعد از ظهر
سلام اقا سینا. شیشو خورده ای بده روان بخر
من پیشرو 250 طرح روان داشتم. فلات 250 طرح کی تی ام هم داشتم. الان روان دارم وخییییلی ازش راضیم البته مال من مدل 90 هست و دسته دوم خریدم با اینه که صاحب قبلی ادم بخیالی بود و به موتور نمیرسید ولی بازم موتور سر حاله
سواری روان خیلی نرمه. شتاب قدرت و سرعت خوبی داره مهم تر از همه این که قطعاتش هست و فراوونه. روکش زینش هست. برچسب های قاب هاش هست. هرچی که فکرشو بکنی هست وخیلی راحت پیدا میشه. فقط فلات دوتا چیز داشت که من خییییلی دوس داشتم یکی این که قدرتش از روان یکم بیشتر بود دومی رخ خوبی داشت خیلی با ابهت بود
حرف اخر این که روان بخر

sina6525
14-10-1394, 01:03 بعد از ظهر
سلام اقا سینا. شیشو خورده ای بده روان بخر
من پیشرو 250 طرح روان داشتم. فلات 250 طرح کی تی ام هم داشتم. الان روان دارم وخییییلی ازش راضیم البته مال من مدل 90 هست و دسته دوم خریدم با اینه که صاحب قبلی ادم بخیالی بود و به موتور نمیرسید ولی بازم موتور سر حاله
سواری روان خیلی نرمه. شتاب قدرت و سرعت خوبی داره مهم تر از همه این که قطعاتش هست و فراوونه. روکش زینش هست. برچسب های قاب هاش هست. هرچی که فکرشو بکنی هست وخیلی راحت پیدا میشه. فقط فلات دوتا چیز داشت که من خییییلی دوس داشتم یکی این که قدرتش از روان یکم بیشتر بود دومی رخ خوبی داشت خیلی با ابهت بود
حرف اخر این که روان بخر

ای دستت درد نکنه داداش

فقط این رادیات روغنش اگه وسط راه سوراخ بشه کارمون تمومه یعنی؟؟

الان اگه صفر بگیرم چه چیزهایی باید همراهش باشه؟؟

ata313
14-10-1394, 01:25 بعد از ظهر
والا من صفر نخریدم. ولی فکر کنم یه سری اچار داره و یه کتابچه راهنما
رادیات سوراخ بشه ؟؟؟؟؟ والا من سه سالی میشه مطالب دوستانو تو این سایت میخونم، دوستانی که با روان افرود سنگین رفتن نشده که رادیات موتورشون چیزیش بشه اگر هم شده من یادم نمیاد

sina6525
14-10-1394, 01:30 بعد از ظهر
والا من صفر نخریدم. ولی فکر کنم یه سری اچار داره و یه کتابچه راهنما
رادیات سوراخ بشه ؟؟؟؟؟ والا من سه سالی میشه مطالب دوستانو تو این سایت میخونم، دوستانی که با روان افرود سنگین رفتن نشده که رادیات موتورشون چیزیش بشه اگر هم شده من یادم نمیاد

خب اتفاقه دیگه اگه یهو زمین بخوریم و سوراخ بشه کل روغن تخلیه میشه و دیگه حتی استارت هم نمیخوره .
پس اگه سوراخ بشه دهنمون سرویسه

آقا انجینش کپی چه موتوریه؟؟ میششه لوازمش رو فابریک همون موتوری که ازش کپی شده تعویض کرد؟؟ مشکلی پیش نمیاره ؟/ اصلا تاثیر داره؟؟

ata313
14-10-1394, 01:41 بعد از ظهر
من رفتم قاب هاشو بگیرم دو مدل قاب اورد. قاب های ایرانی تمام قاب ها 70 تومن. این چیزایی که من گرفتم اگه اشتباه نکنم شد 260 تومن قاب های باک. قاب بقل و کنسول جلو یا همون کله چرا و دمبی عقب
والا میگن کپب سوزوکی در ار هست ولی خیلی فرق داره
من عکس یه مدا یاماهارو دیدم دقیقا کپی هم روان فقط کمک جلوهاش فکر کنم معمولی بود
در مورد اتفاقی هم که گفتین باید عرض کنم وقتی شما با سنگینی که لاستیک های صابونی داره گاز میدی و چیزی نمیشه بعد با لاستیک بزرگی که یکم اج داره میوفتی ؟

sina6525
14-10-1394, 02:30 بعد از ظهر
من رفتم قاب هاشو بگیرم دو مدل قاب اورد. قاب های ایرانی تمام قاب ها 70 تومن. این چیزایی که من گرفتم اگه اشتباه نکنم شد 260 تومن قاب های باک. قاب بقل و کنسول جلو یا همون کله چرا و دمبی عقب
والا میگن کپب سوزوکی در ار هست ولی خیلی فرق داره
من عکس یه مدا یاماهارو دیدم دقیقا کپی هم روان فقط کمک جلوهاش فکر کنم معمولی بود
در مورد اتفاقی هم که گفتین باید عرض کنم وقتی شما با سنگینی که لاستیک های صابونی داره گاز میدی و چیزی نمیشه بعد با لاستیک بزرگی که یکم اج داره میوفتی ؟
خب پس خوبه

حالا اگه خدا بخواد و این cb رو بتونم رد کنم حتما میگیرم

خیلی بابت راهنمایی هت متشکرم

ata313
14-10-1394, 02:32 بعد از ظهر
خواهش میکنم
ان شاالله به قیمت بفروشیش

mogrem
15-10-1394, 08:34 قبل از ظهر
امروز قاب کیلومتر رو عوض کردم چند تا عکس گرفتم میزارم شاید به درد کسی خورد البته کیفیت عکس ها پایین هستش[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

sina6525
15-10-1394, 02:31 بعد از ظهر
دوستان من شنیدم روان دیگه تولید نمیشه

درسته ؟؟؟ یا شایعه هستش؟؟

ata313
16-10-1394, 04:03 بعد از ظهر
یکی دو سال پیش هم توقف تولید داشت ولی دوباره تولید کرد
شما نگران نباش اقا سینا، تمام قطعات پیشرو 200 طرح روان بهش میخوره
روان برادریه خودشو ثابت کرده وگرنه سپاه این موتور هارو نمیگرفت

B-MAX
16-10-1394, 09:34 بعد از ظهر
خب اتفاقه دیگه اگه یهو زمین بخوریم و سوراخ بشه کل روغن تخلیه میشه و دیگه حتی استارت هم نمیخوره .
پس اگه سوراخ بشه دهنمون سرویسه

آقا انجینش کپی چه موتوریه؟؟ میششه لوازمش رو فابریک همون موتوری که ازش کپی شده تعویض کرد؟؟ مشکلی پیش نمیاره ؟/ اصلا تاثیر داره؟؟

سلام
اگه رادیات روغن سوراخ شد مشکلی نداره
رادیات و یکی از شلنگهاشو باز کنین
با اون یکی شلنگش هم مسیر روغن رو یه سره کنین حل میشه تا به مقصد برسید آخه رزوه هاش یکیه و میخوره
سیلندر و رینگ و پیستونش با Suzuki DR200 SE یکی هست باقی قطعاتش هم باید یکی باشه 100% شو نمیدونم
خیلی باید مواظب باشین که تقلبیش رو بهتون نندازن
ما یه رینگ و پیستون اصلی سوزوکی خریدیم 1 سال تا جا داشت بهش گاز دادیم و 10 باز هم پیستون رو از جاش در آوردیم به خاطر تعمیر موتور و دوباره بستیم اصلا آخ نگفت پولی که بابتش دادم نوش جون فروشندش خدایی:icon_pf (3):
برای استفاده شهری روان مناسبه
فقط مراقب دنده 1 و دنده 3 باشین که خورد نکنه
کلا زیاد به این موتور فشار نیارین!!

ولی یه چیزیو جدی بگم
اگه باجاج تریل بزنه اولین نفری هستم که میخرم
لامصب روغن به موقع عوض بکنی یه عمر موتوره
در مقابل مبلغ پرداختی تو این چینی بازار!! واقعا خداس!
کیفیتش اصلا با تریلهای چیزی تو بازار قابل مقایسه نیست

mohammad65
17-10-1394, 10:58 قبل از ظهر
سلام میخوام شلنگ ترمز جلو تعویض کنم کسی میدونه باید از چه روغن ترمزی استفاده کنم

Gladiator
19-10-1394, 01:53 قبل از ظهر
سلام میخوام شلنگ ترمز جلو تعویض کنم کسی میدونه باید از چه روغن ترمزی استفاده کنم
روغن ترمز زرد رنگ dot 3 ، برندش مهم نیست ، من فومن شیمی گرفتم

sina6525
19-10-1394, 02:02 قبل از ظهر
سلام
اگه رادیات روغن سوراخ شد مشکلی نداره
رادیات و یکی از شلنگهاشو باز کنین
با اون یکی شلنگش هم مسیر روغن رو یه سره کنین حل میشه تا به مقصد برسید آخه رزوه هاش یکیه و میخوره
سیلندر و رینگ و پیستونش با Suzuki DR200 SE یکی هست باقی قطعاتش هم باید یکی باشه 100% شو نمیدونم
خیلی باید مواظب باشین که تقلبیش رو بهتون نندازن
ما یه رینگ و پیستون اصلی سوزوکی خریدیم 1 سال تا جا داشت بهش گاز دادیم و 10 باز هم پیستون رو از جاش در آوردیم به خاطر تعمیر موتور و دوباره بستیم اصلا آخ نگفت پولی که بابتش دادم نوش جون فروشندش خدایی:icon_pf (3):
برای استفاده شهری روان مناسبه
فقط مراقب دنده 1 و دنده 3 باشین که خورد نکنه
کلا زیاد به این موتور فشار نیارین!!

ولی یه چیزیو جدی بگم
اگه باجاج تریل بزنه اولین نفری هستم که میخرم
لامصب روغن به موقع عوض بکنی یه عمر موتوره
در مقابل مبلغ پرداختی تو این چینی بازار!! واقعا خداس!
کیفیتش اصلا با تریلهای چیزی تو بازار قابل مقایسه نیست

سپاسگزارم بابت راهنمایی های عالی و مفید شما

farzad_sh_2020
19-10-1394, 10:01 قبل از ظهر
سلام و درود خدمت بزرگوار ها

آقا چندوقته بدجوری تو فکر یه تریل هستم اما موندم چی بگیرم

تمام گزینه ها رفتن کنار موندن روان و فلات حالا اومدم یه راهنمای هم از دوستانی که تجربه کار رو دارن بگیرم

با اجازتون یه لیست از چیز هایی که برام مهم هستش و مهم نیستش رو مینویسم که دوستان ببینن آیا روان این قابلیت هارو داره یا نه؟؟ حالا اگه فردی موتور دیگه ای میشناسه که همین قابلیت هارو داره بگه ممنون میشم

مهمه که خر کار باشه مثلا بشه باهاش مسیر طولانی رفتی گه داری هم بندازم جاده هراز برا ییلاق و کم بیش مسافرت بشه باهاش رفت و کم نیاره و یه چیزی که خیلی مهمه اینه که قطعاتش پیدا بشه و اصلا قیمت قطعاتش مهم نیست فقط این که نایاب نباشه تا به بدبختی بیوفتم کلا وسط راه آدمو نزاره و داغ نکنه

مصرف بنزین برام مهم نیسش و رخ موتور هم خیلی برام فرق نداره کلا کیفیت مهم تره تا قیافه
حالا با بودجه 10 تومن اصلا همچین چیزی ممکنه؟؟پیدا میشه؟؟ همین موتور های داخلی جواب میده؟؟

سلام
من تاحالا 2 تا روان داشتم
یکی مدل 90 و یکی مدل 94
واقعاً اگر زیاد اذیتش نکنی خیلی موتور خوبی هست
من باهاش میرفتم پیست کراس
کلاً تو جاده شده توی شونه خاکی میرم تا آسفالت . چون به نظرم قدرتش بیشتر میشه
قطعاتش هم همه موجود هست خیالت راحت . مدل 90 که داشتم از نظر لرزش به نظرم بهتر از این 94 بود . یکم لرزش ریز داره این 94 . البته من فوق العاده حساس هستم روی موتور شاید کس دیگه سوار بشه اصلاً حس نکنه
شما اگر روان خریدی یه خورشیدی 42 تایی بنداز عقب . اوونوقت ببین قدرت موتور چی میشه

دوستان من شنیدم روان دیگه تولید نمیشه

درسته ؟؟؟ یا شایعه هستش؟؟

دوست عزیز خیلی کم گیر میاد . من 4 ماه دنبالش بودم تا اولین دونه مدل 94 که اوومد بیرون گرفتم . اینم مستقیم از شرکت . باید خیلی پیگیر باشی . یه تعداد محدود میدن بیرون و زود فروش میره
---------------------
روان سواران عزیز کسی تاحالا این پلاستیک های روی فرمون عوض کرده ؟ منظورم همین اهرم گاز و سمت مقابل که ثابت هست . میخوام یه مدل شیک بندازم ولی هرچی میگردم خز هست

ata313
19-10-1394, 01:36 بعد از ظهر
اقا فرشاد من شنیدم خورشیدی بزرگ ایجاد لرزش میکنه، منم خیلی دوسدارم خورشیدی بزرگ بندازم هم قدرت زیاد میشه هم ابهتش بیشتر میشه ولی چون خییییلی رو لرزش حساسم خورشیدی رو عوض نکردم. لرزش روان شماهم به احتمال زیاد بخاطر همونه

farzad_sh_2020
22-10-1394, 10:48 قبل از ظهر
اقا فرشاد من شنیدم خورشیدی بزرگ ایجاد لرزش میکنه، منم خیلی دوسدارم خورشیدی بزرگ بندازم هم قدرت زیاد میشه هم ابهتش بیشتر میشه ولی چون خییییلی رو لرزش حساسم خورشیدی رو عوض نکردم. لرزش روان شماهم به احتمال زیاد بخاطر همونه

من هنوز عوض نکردم . روی قبلی داشتم 2 تا عامل لرزش هم که همه میگفتن موتور میلرزه روش بود ولی هیچ ارزشی نداشت . یکی لاستیک گل کراس ، یکی خورشیدی 42 تایی . هیچی لرزش نداشت

البته این رو هم بردم آچار کشی کلاً زمین تا آسمون عوض شد . انگار تو شرکت چندتا خانم سفت کرده باشن پیچ ها رو یا با این بکس های بادی .

Gladiator
22-10-1394, 01:04 بعد از ظهر
روان سواران عزیز کسی تاحالا این پلاستیک های روی فرمون عوض کرده ؟ منظورم همین اهرم گاز و سمت مقابل که ثابت هست . میخوام یه مدل شیک بندازم ولی هرچی میگردم خز هست

بله هست جنس خوب و نرمشو من تهران خریدم 12 تومن ، خواستی عکس میگیرم میذارم

hady
22-10-1394, 01:15 بعد از ظهر
سلام .من به شرکت تماس گرفتم گفتند یک ماه ونیم دیگه موتور بیرون میدهیم .شماره شون 02126404080 هست

sina6525
22-10-1394, 02:08 بعد از ظهر
دوستان خورشیدی عقب فابریک روان چند دندانه هستش؟؟
برای گروه تلگرام مشکلی پیش اومده؟؟ ( میدونم جاش اینجا نیست اما خداییش نمیدونستم کجا مطرح کنم شرمنده )

ata313
22-10-1394, 04:18 بعد از ظهر
اقای گلادیاتور میشه لطف کنین عکس رو بزارین البته اگه زحمت نمیشه براتون :20:

B-MAX
23-10-1394, 12:02 قبل از ظهر
دوستان خورشیدی عقب فابریک روان چند دندانه هستش؟؟
برای گروه تلگرام مشکلی پیش اومده؟؟ ( میدونم جاش اینجا نیست اما خداییش نمیدونستم کجا مطرح کنم شرمنده )

36 تاییه

sina6525
23-10-1394, 01:54 قبل از ظهر
36 تاییه

داداش مطمئنی؟؟ مال cdi125 تعدادش 37 تا هستش اونوقت این از 125 هم کمتره؟؟

Gladiator
23-10-1394, 02:42 قبل از ظهر
داداش مطمئنی؟؟ مال cdi125 تعدادش 37 تا هستش اونوقت این از 125 هم کمتره؟؟

دندونه های هوندا کوچکتره ، زنجیرش 428 هست ، مال روان دندونه هاش بزرگتره و زنجیرش 520 هست

- - - Updated - - -

اقای گلادیاتور میشه لطف کنین عکس رو بزارین البته اگه زحمت نمیشه براتون :20:

خواهش میکنم ، اینم عکس ، البته این لاستیک سر دسته ای که من گرفتم ممکنه خیلی ساده باشه ظاهرش ولی بسیار نرم و با کیفیته

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

ata313
23-10-1394, 09:42 قبل از ظهر
این روی خودش نوشته استاندارد بعد رو جعبش نوشته اف دی اف ؟؟؟؟ منم خریدم مارک استاندارد هست. دقیقا همینجوری ژله ای. من خریدم پنج تومن. ممنون بابت عکس ها

Gladiator
23-10-1394, 10:04 قبل از ظهر
این روی خودش نوشته استاندارد بعد رو جعبش نوشته اف دی اف ؟؟؟؟ منم خریدم مارک استاندارد هست. دقیقا همینجوری ژله ای. من خریدم پنج تومن. ممنون بابت عکس ها

نمیدونم قضیش چیه :297: ، من از گمرک خریدم
دوستان برچسب باک روان کیو ام جایی سراغ دارین؟من هرچی گشتم پیدا نکردم

ata313
23-10-1394, 10:28 قبل از ظهر
پیدا نمیشه برچب ار وی بزن. البته زیاد کیفیت ندارن. بدی برات طراحی کنن خیییییلی بهتره. من الان جرات ندارم موتورو با فشار اب بشورم:wall3:

ali_r
23-10-1394, 11:07 قبل از ظهر

پیدا کردی منم میخوام یه ندا بده

Komando
23-10-1394, 09:39 بعد از ظهر
سلام.دوستان تریل سوار به نظرتون فلاپ های روان به تریل های مدل جی وای میخوره.؟

irani
23-10-1394, 09:54 بعد از ظهر
نه نمیخوره اگر هم بخورونید چیز جالبی در نمیاد!!

Gladiator
24-10-1394, 12:16 قبل از ظهر
پیدا کردی منم میخوام یه ندا بده

باشه علی

- - - Updated - - -

پیدا نمیشه برچب ار وی بزن. البته زیاد کیفیت ندارن. بدی برات طراحی کنن خیییییلی بهتره. من الان جرات ندارم موتورو با فشار اب بشورم:wall3:

برچسب آر وی نمیخوام ، یکم دارم ظاهر موتورمو تغییر میدم ، برچسب کیو ام لازم دارم ، اگه پیدا نشه میدم طراحی کنن دیگه
چرا جرات نداری بشوری؟ خب بده نقاش یه کیلر بپاشه روش با خیال راحت بشور

farzad_sh_2020
25-10-1394, 07:17 بعد از ظهر
نمیدونم قضیش چیه :297: ، من از گمرک خریدم

خیلی گرون بهت دادن
من شیراز همین رو دیدم 8 تومن . با همین بسته بندی . ولی کیفیتش خوشم نیومد .

برچسب فابریک گیرت نمیاد . اوون برچسب اول روی باک خورده و بعدش روغن خورده با کل باک . حتی نمیشه کندش . دوستم کند روغن باک هم رفت باهاش . چرا مثل موتور من طرح سوزوکی نمیزنی ؟

ata313
26-10-1394, 01:01 بعد از ظهر
این گیج روغن الکیه ؟؟؟؟؟ روغن من مثل غیر سیاه بود ولی گیجو که نگاه میکردم سفید بود. چه جوریاس ؟ امکان داره مشکلی داشته باشه روغن به اون یتیکه نرسه ؟؟؟؟ :icon_pf _99_:

Komando
26-10-1394, 08:14 بعد از ظهر
این گیج روغن الکیه ؟؟؟؟؟ روغن من مثل غیر سیاه بود ولی گیجو که نگاه میکردم سفید بود. چه جوریاس ؟ امکان داره مشکلی داشته باشه روغن به اون یتیکه نرسه ؟؟؟؟ :icon_pf _99_:نه .روغن روی گیج روغن در حد چند قطره هست و کثیف بودنش واضح نیست ولی وقتی روغن رو کامل خالی میکنی به خاطر حجم زیادش تیره تر نشون میده.روغن رو از رو کارکرد عوض کن مثلا 800 کیلومتر

Gladiator
27-10-1394, 11:11 قبل از ظهر
خیلی گرون بهت دادن
من شیراز همین رو دیدم 8 تومن . با همین بسته بندی . ولی کیفیتش خوشم نیومد .

برچسب فابریک گیرت نمیاد . اوون برچسب اول روی باک خورده و بعدش روغن خورده با کل باک . حتی نمیشه کندش . دوستم کند روغن باک هم رفت باهاش . چرا مثل موتور من طرح سوزوکی نمیزنی ؟

گمرک همینه لامصب ، پارسال یه انبار اگزوز تو گمرک دیدم 300 تومن ، یه مغازه دیگه میداد 250 تومن ، یه جا دیگه تونستم 220 بخرمش بعد یه جا دیگه دیدم داره 180 میفروشه :11:
من میخوام باک موتورمو رنگ کنم بعدش برچسب بزنم و روشم کیلر بپاشم ، از طرح سوزوکی خوشم نمیاد ، اصلا نمیخوام اسم هندا یا سوزوکی یا روان یا کبیر روش باشه ، فقط برچسب میخوام ، احتمالا بدم همون مهدی رخشا برام بزنه

hady
30-10-1394, 09:49 قبل از ظهر
سلام . من دو هفته هست که مدل 87 خریدم . نیاز به تعمیر داشت که انجام دادم .ولی موضوع اینه که تفاوت قیمت لوازم اصلی روان با مشابه آن خیلی بالاست . یک باطری گرفتم 105تومان .تازه امپرش هم پایینه .گفتم ببینم پیستون چنده میگن،تنهایی،نمیدیم باید با سیلندر بخری که قیمتش 175 تومان بود .فلاپ اصلی رو میگن 220 من معمولیشو گرفتم 90 .خلاصه اگه کسی بخواد موتورشو با لوازم اصلی جمع کنه اندازه یک موتور دیگه باید خرج کنه. بعضی از لوازماش رو چاره نیست، ولی مابقیشو بنظرم معمولی هم بگیریم بهتره

ata313
30-10-1394, 04:40 بعد از ظهر
اقا بنظر شما میشه دمبی عقب روان رو ورداشت یه مدل دیگه زد ؟؟؟؟ مثلا ایکس آر یا هوندا با جا 250، عقبش مثل کاوازاکی می مونه. خیییلی قشنگ میشه. الان یه عکس میزارم دمبی عقبشو ببینین. اگه مطمعن بشم که میشه حتما میزارم روش. نظرتون چیه ؟؟؟

hady
03-11-1394, 12:50 بعد از ظهر
سلام . موتور من خیلی بد روشنی میکنه . فقط موقعی که گرم هست زود روشن میشه . پرده کاربرات رو تازه عوض کردم .برق سر شمع میاد .اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

Gladiator
03-11-1394, 07:42 بعد از ظهر
سلام . موتور من خیلی بد روشنی میکنه . فقط موقعی که گرم هست زود روشن میشه . پرده کاربرات رو تازه عوض کردم .برق سر شمع میاد .اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

کاربراتورت تنظیم نیست

hady
04-11-1394, 12:10 بعد از ظهر
سلام . کمک عقب خرابه . تعمیرکارم میگه اگه بخوای تعمیر کنی صد تومان هزینه اش هست ولی نو آن بین 175 تا 220 هست . آیا تعمیر کنم بهتره یا عوضش کنم . خرابیش هم اینه که خیلی نرم نیست .قبلا از راهنمایی ها ممنونم

ali_r
04-11-1394, 12:25 بعد از ظهر
پیشنهاد اینکه نو بخری تا اینکه تعمیر کنی(جنس خوب بخر)

picar
04-11-1394, 05:12 بعد از ظهر
دوستان سلام ...
من کلا تو شب تا حالا موتور رو بیرون نبردم دیشب که رفتم متوجه شدم نور موتور خیلی بالا میزنه تا حدی که نور بالاش آسمونو هدف میگیره ! یکم پیچ تنظیمی که تو عکس پایین مشخص کردم و پشتش یه فنر داره رو پیچوندم تفییری نکرد از کجا باید کاسه چراغو تنظیم کنم؟

من تو سایتهای خارجی یکسری پاور ال ای دی دیدیم که جای این شبرگ تو عکس پایین نصب میشه و کامل تا قاصله 10 متریرو روشن میکنه و با توجه به ماهیت چراغ تریل که معمولا باید یکم جلوترو بزنه خیلی مفیده ... آیا تو تهران هست همچن چیزی؟

نمونش :

ata313
05-11-1394, 11:18 قبل از ظهر
موتور من وقتی تقریبا گاز زیاد میدم دود سیاه میده. اینجا سوال کردم گفتین از کاربرات هست یا از احتراق بد. ولی اگه از کاربرات باشه، کاربرات تنظیم نیس یا کثیفه ؟ سوال دیگه هم اینه که میشه کمک کراس گذاشت رو روان ؟؟؟؟

رحمانی شمس
05-11-1394, 04:52 بعد از ظهر
با سلام بندهدچند سوال در مورد روان 200 دارم که به شرح زیر است :

بنده با 5 میلون میتوانم روان بخرم که تمیز و سرحال باشد و اذیت نکند؟
یا یه مقدار هزینه کنم و صفر این موتور را بخرم ؟
میزان مصرف بنزین این موتور چه قدر است ؟
هزینه نگه داری این موتور چه گونه است ؟ مثلا به طور میانگین در یک ماه اگر
بخاهی افرود بروی برویو داخل شهر استفاده کنی
و اگر قسمت شد چرخ دنده ها و خورشیدی های چند تایی بندازم که هم تو افرود مشگل ایجاد نکند و هم در خیابان ؟

ali_r
05-11-1394, 06:18 بعد از ظهر

بنده با 5 میلون میتوانم روان بخرم که تمیز و سرحال باشد و اذیت نکند؟با 5 میتونید موتور حد صفر و مدل بالا خریداری کنید
یا یه مقدار هزینه کنم و صفر این موتور را بخرم ؟ بخوای صفر بگیری که خیلی خوبه ولی بعدا بخوای بفروشی افت قیمت زیادی داره
میزان مصرف بنزین این موتور چه قدر است ؟فک کنم تو 100 تا 4 تا بسوزونه
بخاهی افرود بروی برویو داخل شهر استفاده کنی. هزینه انچنانی نداره فقط همون وسایل مصرفی مثل بنزین روغن لنت تنظیم کاربرات اینجور چیزا
و اگر قسمت شد چرخ دنده ها و خورشیدی های چند تایی بندازم که هم تو افرود مشگل ایجاد نکند و هم در خیابان ؟چرخ دنده های خودش برای اینکه شما میخواین هم تو شهر و افرود استفاده کنید خوبه لازم به تعویض نیست

سوالی بود در خدمتم

picar
05-11-1394, 06:49 بعد از ظهر
نظر من اینه اگه قصد فروش نداری برو یه جترو یا متین ساخت 1391 بخر صفره به قیمت 4800 ... روان و متین و جترو همشون مونتاژ کارن و قطعاتشون از یک شرکت تامین میشه ...اینجوری مطمعنی یک موتور صفر و خشک خریدی خیالتم راحته...

مدل بالا افت قیمت زیادی داره

موتور من 3.7 در هر 100 کیلومتر میسوزونه

البته با اجازه علی جان که استاد ماست

Gladiator
05-11-1394, 08:21 بعد از ظهر
موتور من وقتی تقریبا گاز زیاد میدم دود سیاه میده. اینجا سوال کردم گفتین از کاربرات هست یا از احتراق بد. ولی اگه از کاربرات باشه، کاربرات تنظیم نیس یا کثیفه ؟ سوال دیگه هم اینه که میشه کمک کراس گذاشت رو روان ؟؟؟؟

دود سیاه بخاطر تنظیم نبودن کاربراتور و یا خرابی شمعته که اجتمال تنظیم نبودن بیشتره
کمک کراس به روان نمیخوره ، مگه اینکه با یک سری تغییرات بهش بخورونی ، ارزش دردسر و هزینشو نداره

B-MAX
06-11-1394, 04:36 قبل از ظهر

بخاهی افرود بروی برویو داخل شهر استفاده کنی
و اگر قسمت شد چرخ دنده ها و خورشیدی های چند تایی بندازم که هم تو افرود مشگل ایجاد نکند و هم در خیابان ؟

به نظر بنده بهتره با 5300 یه پیشرو گلد 250 صفر کیلومتر بخرین
به خاطر قدرت بالاتر انجین که تو شیب زدن کاملا از روان سرتره
گیربکس قویتر
ترمز های عالی

در کل به نظرم خیلی خیلی ارزنده تر از روانیه که الکی داره پول اسمش رو میخوره
همین پیشرو گلد 250 رو به اسم روان 250 با قیمت 7500 میفروشن

ata313
06-11-1394, 06:59 قبل از ظهر
اره از روان قویتره ولی سه چهارتا ایراد تقریبا کوچیک داره . یکی اینکه دنده این موتورا صدا میده و انجینش پایین تر از بقیه تریل هاس. روعن هم یک لیترو نیم میخوره. موقع تعویض روغن سینی هم باید باز بشه. من بخاطر همینا فروختمش روان گرفتم :thanks:

mohammad65
06-11-1394, 09:13 قبل از ظهر
سلام خدمت دوستان میخوام روی تریل جترو مدل 91رادیات روغن بزارم ایا باید پمپ رغن ویا قطعه ای عوض کنم وهمچنین محل ورودخروج لوله روغن به انجین و....لطفا راهنمایی کنید ممنون

picar
06-11-1394, 12:22 بعد از ظهر
دوستان عزیز میشه نحوه تنظیم چراغ جلو موتورو برام بگین . ممنون

y.sohbati
07-11-1394, 10:42 قبل از ظهر
سلام دوستان
ببخشید ک سوالمو اینجا مطرح میکنم
اینکه من میخوام کراس بگیرم ولی بین دو زمانه و چهار زمانه دو دل موندم .چون تا الان کراس نداشتم و تجربیات مشکلات هیچ کدومو ندارم.
با اینکه خودم مکانیک خوندمو کار کردم کاملا اشنایی به مکانیزمشون دارم تصمیم گیریش برام سخته .
البته با تریل افرود سبک داشتم .
خیلی ممنون

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Gladiator
07-11-1394, 11:22 قبل از ظهر
سلام دوستان
اینکه من میخوام کراس بگیرم ولی بین دو زمانه و چهار زمانه دو دل موندم .چون تا الان کراس نداشتم و تجربیات مشکلات هیچ کدومو ندارم.
با اینکه خودم مکانیک خوندمو کار کردم کاملا اشنایی به مکانیزمشون دارم تصمیم گیریش برام سخته .
خیلی ممنون

خوش اومدی دوست گرامی
پرسشتو اینجا ([Only registered and activated users can see links]) مطرح کن

ali_r
07-11-1394, 11:31 قبل از ظهر
سلام دوستان
خیلی ممنون

این تاپیک رو بخون سوالی داشتی در مورد کراس اونجا بپرس
در کل اگه بودجه داشتی چهار زمانه مدل بالا بخر حالش رو ببر

ali_r
07-11-1394, 11:42 قبل از ظهر
سلام دوستان
خیلی ممنون

این تاپیک رو بخون سوالی داشتی در مورد کراس اونجا بپرس
در کل اگه بودجه داشتی چهار زمانه مدل بالا بخر حالش رو ببر

hady
07-11-1394, 11:48 قبل از ظهر
سلام . من قبلا سوال کرده بودم که موتورم بد روشنی میکنه که دوستان گفتن از کاربرات هست . بعداز اون بردم تعمیرگاه گفت از سفت بودن فیلر هست وکمی شل تر تنظیم کرد و خیلی بهتر شد . ضمنا به من سفارش کرد که قبل از روشن کردن چند گاز خالی بدم سپس روشن کنم چون کاربرات سیستم مکشی میباشد . گفتم جهت اطلاع دوستان . من مشهد هستم و موتور را پیش جناب آقای بروشکی میبرم . ایشان خودشان در کلاس کراس 450 دارای مقام های بسیاری هستند .

ata313
07-11-1394, 01:35 بعد از ظهر
پیچ های اصلی تنه کدوم ها میشن ؟؟؟؟ برای خرید باید نمونه ببریم یا واسه تریل ها همه یکی هستن
از رفقایی که جواب میدن خییلی ممنونم. البته زیر جواب هاتون اون تشکر رو میزنم ولی گفتم اینجوری هم تشکر کنم :20:

irani
07-11-1394, 03:04 بعد از ظهر
پیچ های اصلی تنه کدوم ها میشن ؟؟؟؟ برای خرید باید نمونه ببریم یا واسه تریل ها همه یکی هستن
از رفقایی که جواب میدن خییلی ممنونم. البته زیر جواب هاتون اون تشکر رو میزنم ولی گفتم اینجوری هم تشکر کنم :20:
منظورتون پیچ تنته قسمتی که رام عقب رو به تنه وصل کرده منظورتونه ؟؟
که مشخصه یه پیچ بزرگ و بلند هستش که همون کنار جاپایی هستش یه پیچ کمی کوچیک تر هم زیرش هست که باز کنید رام عقب از شاسی جدا میشه !!
بله نمونه ببرید بهتره یه زمانی خودم میخواستم نمونه نبردیم وقتی اومدیم بستیم 5 سانت از تنه زده بود بیرون :retarded:

hady
08-11-1394, 08:58 قبل از ظهر
سلام . کسی نمی دونه آیا لوازم سوزوکی به روان میخوره یانه . مثل رینگ و پیستون و...

m-s-d
08-11-1394, 09:10 قبل از ظهر
سلام . کسی نمی دونه آیا لوازم سوزوکی به روان میخوره یانه . مثل رینگ و پیستون و...

رینگ پیستون سوزوی دی ار می خوره. B-MAX جان قبلا این کار کردن.تو همین تاپیک بگردین پیدا می کنین.

mohammad65
08-11-1394, 03:05 بعد از ظهر
دوستان لطف میکنید چندتا عکس واضح خوب ازلوله های رادیات روغن بداخل انجین واز انجین به رادیات بزارید ممنون میشم :24:

picar
09-11-1394, 01:41 قبل از ظهر
گلادیاتور عزیز که گمونم اسمتون آقا مصطفی باشه ... پیام خصوصی فرستادم ولی گفتم شاید نبینید کارم فوری بود ... روی رینگ 18 موتورتون لاستیک بالاتر از 460 هم میخوره؟ نهایت تا چقدر میخوره؟ و این لاستیکایی که روی فلات 250 هستش اندازش چنده؟ من لاستیک متینم نو هستش فقط 250 تا کیلومتر دارم گفتم برا آچار کشی رو 300 تا خواستم برم لاستیکمم عوض کنم ... هم نمای بهتری داره هم من که بیشتر تو آسفالتم و روز گلی و برفی بیرون نمیرم حداقل تعادم رو آسفالت بالاتر بره چون قدمم 193 هستش میخوام موتورو بیارم یکم بالاتر...

اگر میشه اینجا یا تو پی وی لطف کنید و آدرس یا شماره تماس جایی که لاستیکو خریدید بگید چون تو شهر ما صحبت 180 و ایناست !

picar
09-11-1394, 04:56 قبل از ظهر
در جواب اون دوستمون که گفتن عکس اط رادیات روغن بزارید :

این عکسش و ملزومات نصبش :

اینجا عکس رو از روبروی رادیات انداختم و رو به موتور ایستادم ... پیچها در دایره زرد و پشت رادیات قرار داره

این عکس از زاویه داخل منتها مکان پیچ و لوله روغن مشخص نیست ولی یکی بالا میخوره و یکی پایین ...

از همونجا میپیچه از کنار سیلندر میاد سمت مخالف موتور و وصل میشه به کنار انجین ... توی دو تا نخ نسوز برای جلوگبرب از آب شدن لوله ها ...(عکس زیر)

در نهایت لوله ها برعکس هم به انجین وصل میشن یعنی لوله بالای رادیات روغن به قسمت پایین انجین و لوله پایین رادیات روغن به قسمت بالای انجین به شکل زیر :

امیدوارم بدردت خورده باشه ... کار دیگه ای بود هم بگو همینجا در خدمتم ...

irani
09-11-1394, 08:51 قبل از ظهر
در جواب اون دوستمون که گفتن عکس اط رادیات روغن بزارید :

این عکسش و ملزومات نصبش :

اینجا عکس رو از روبروی رادیات انداختم و رو به موتور ایستادم ... پیچها در دایره زرد و پشت رادیات قرار داره

این عکس از زاویه داخل منتها مکان پیچ و لوله روغن مشخص نیست ولی یکی بالا میخوره و یکی پایین ...

از همونجا میپیچه از کنار سیلندر میاد سمت مخالف موتور و وصل میشه به کنار انجین ... توی دو تا نخ نسوز برای جلوگبرب از آب شدن لوله ها ...(عکس زیر)

در نهایت لوله ها برعکس هم به انجین وصل میشن یعنی لوله بالای رادیات روغن به قسمت پایین انجین و لوله پایین رادیات روغن به قسمت بالای انجین به شکل زیر :

امیدوارم بدردت خورده باشه ... کار دیگه ای بود هم بگو همینجا در خدمتم ...

سلام
فقط همینا کافی نیست شما باید یه درب کلاچ کامل روان رادیات دار هم بگیرید که که بتونید نصب کنید!!!
درب کلاچ و اینا که عکسش رو گذاشتید با هم میشه کیت رادیات روغن که دیگه نیازی نیست چیزی رو دست کاری کنید !!!
البته اینم بگم که بودنش با نبودش زیاد فرقی نداره یه هزینه اضافی میشه !!
موتور خوم با رفیقم رادیات دار بود رادیاتش سوراخ شد رفتیم بخریم 95 تومن ما هم کور کردیم هیچ فرقی هم با موقعی که رادیات داشت نکرد !!!

mohammad65
09-11-1394, 02:54 بعد از ظهر
سلام
فقط همینا کافی نیست شما باید یه درب کلاچ کامل روان رادیات دار هم بگیرید که که بتونید نصب کنید!!!
درب کلاچ و اینا که عکسش رو گذاشتید با هم میشه کیت رادیات روغن که دیگه نیازی نیست چیزی رو دست کاری کنید !!!
البته اینم بگم که بودنش با نبودش زیاد فرقی نداره یه هزینه اضافی میشه !!
موتور خوم با رفیقم رادیات دار بود رادیاتش سوراخ شد رفتیم بخریم 95 تومن ما هم کور کردیم هیچ فرقی هم با موقعی که رادیات داشت نکرد !!!

ممنون دوست عزیز واقعا لطف کردید,,اخه ازچند تا موتور ساز شنیدم که میگن توی تابستون راندمان انجین کمی بالاتر میبره وباعث خنک شدن انجین میشه

ata313
09-11-1394, 03:15 بعد از ظهر
شما میخوای موتورت بلند تر بشه ؟ سایز لاستیک عقب 18 هست. من لاستیک سایز 19 دیدم خیلی بزرگتره. فکرکنم 18 اندازه دور طوقه هست. بزرگتر همون 19 میشه که فکر کنم ماله کراسه ولی بنظرم میشه رو روان هم گذاشت

Gladiator
09-11-1394, 05:56 بعد از ظهر
شما میخوای موتورت بلند تر بشه ؟ سایز لاستیک عقب 18 هست. من لاستیک سایز 19 دیدم خیلی بزرگتره. فکرکنم 18 اندازه دور طوقه هست. بزرگتر همون 19 میشه که فکر کنم ماله کراسه ولی بنظرم میشه رو روان هم گذاشت

لاستیک 19 روی طوقه 19 بسته میشه و اگه بخواین بندازین باید طوقه 19 بندازین رو موتورتون

Komando
09-11-1394, 06:29 بعد از ظهر
شما میخوای موتورت بلند تر بشه ؟ سایز لاستیک عقب 18 هست. من لاستیک سایز 19 دیدم خیلی بزرگتره. فکرکنم 18 اندازه دور طوقه هست. بزرگتر همون 19 میشه که فکر کنم ماله کراسه ولی بنظرم میشه رو روان هم گذاشتهمون که دوستمون جناب گلادیاتور گفتن واسه لاستیک 19 باید رینگ 19 انداخت برا افزایش ارتفاع هم به نظرم کمک بلندتری بندازید یا تغییراتی بروی کمک یا دوشاخه بدید بهتره موتور زیباتر میشه

picar
09-11-1394, 08:15 بعد از ظهر
ممنون از جناب ata و گلادیاتور (بابت راهنمایی هاشون که در پی وی مزاحمش شدیم) و جناب کماندوی عزیز ...

راستش الان که نگاه کردم شکل شاسی اجازه نصب لاستیک و طوقه بزرگتره رو نمیده ... (عکس زیر)

با اینکه بشدت برای من لاستیک آنرود توصیه میشه ولی نمیتونم از رخ موتور بزنم و روی موتور بندازم ... حداقل نه با این حجم انجین ! در مورد ارتفاعم باید بیام ببینم کمک بزرگتر گیرم میاد یا نه ...(ممنون بابت راهنمایی)

امروز لای کارتام یه کارت مربوط به فروشگاه تهران تریل آقای ایمانی در میدان رازی - بر خیابان مولوی به چشمم خورد که یادمه کلی لوازم تریل داشت ولی همه میگفتن یکم گرون میده !

hady
10-11-1394, 08:21 قبل از ظهر
سلام . من موتورم در حرکت کمی لرز داره . ضمن اینکه کمک وسط کمی خراب هست . بنظرتون لرز از کمک هست یا چیز دیگه ؟

ata313
10-11-1394, 11:54 قبل از ظهر
سلام. امروز میخام برم یه سری لوازم واسه موتور بخرم. زنجیر. چرخ دنده جلو عقب با یه سری خرتو پرت دیگه. چرخ دنده جلوی روان چه مدلیه ؟ کسی عکس ازش داره ؟ برای پیشرو مخاستم بگیرم گفتم چرخ دنده 12 تایی 520 روان میخام گفت دو مدل داریم !!!

Gladiator
10-11-1394, 02:37 بعد از ظهر
خیر ، از پیچای دسته موتورته هادی جان ، آچارکشی کن

picar
10-11-1394, 10:12 بعد از ظهر
سلامآخر نتونستم چراغ موتور تنظیم کنم ...فردا باید کل دل و رودشو بریزم بیرون

mohammad65
11-11-1394, 01:17 قبل از ظهر
دوستان موتور من وقتی که گاز میدی دود سیاه میکنه وکارایی که انجام دادم تعویض شمع, تعویض لاستیک چتری کاربرات,,فیلر گیری,تمیز کردن فیلتر هواودراخرموتوساز گفت سوپاپ ها وحشتناک دوده گرفته باید چنددفعه بنزین سوپر با ته استکان تینر ۲۰۰۰۰قاطی کنی درست میشه دوستان نظرتون چیه ایا کاری مونده انجام نداده باشم

- - - Updated - - -

دوستان موتور من وقتی که گاز میدی دود سیاه میکنه وکارایی که انجام دادم تعویض شمع, تعویض لاستیک چتری کاربرات,,فیلر گیری,تمیز کردن فیلتر هواودراخرموتوساز گفت سوپاپ ها وحشتناک دوده گرفته باید چنددفعه بنزین سوپر با ته استکان تینر ۲۰۰۰۰قاطی کنی درست میشه دوستان نظرتون چیه ایا کاری مونده انجام نداده باشم

hady
11-11-1394, 09:35 قبل از ظهر
در مورد این مورد دود سیاه .بهترین کار اینه که یا به تعمیرکار بسیارماهر مراجعه شود ویا به یک تراشکار ماهر . تراشکاران ماهر عیوب را بهتر تشخیص میدهند .

mohammad65
11-11-1394, 04:37 بعد از ظهر
در مورد این مورد دود سیاه .بهترین کار اینه که یا به تعمیرکار بسیارماهر مراجعه شود ویا به یک تراشکار ماهر . تراشکاران ماهر عیوب را بهتر تشخیص میدهند .

ممنون بابت جوابتون چرا تراشکار

Komando
11-11-1394, 07:17 بعد از ظهر
در مورد این مورد دود سیاه .بهترین کار اینه که یا به تعمیرکار بسیارماهر مراجعه شود ویا به یک تراشکار ماهر . تراشکاران ماهر عیوب را بهتر تشخیص میدهند .دود سیاه مال زیاد بودن نسبت سوخت به هواست .یا کاربرات تنظیم نیست یا فیلتر هوا کثیفه .ضعیف بودن شمع هم تاثیر داره.بعد چرا تراشکار ؟؟منظورت خط داشتن سیلندر و روغن سوزی هست؟؟در این صورت دود متمایل به ابی هست

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

دوستان موتور من وقتی که گاز میدی دود سیاه میکنه وکارایی که انجام دادم تعویض شمع, تعویض لاستیک چتری کاربرات,,فیلر گیری,تمیز کردن فیلتر هواودراخرموتوساز گفت سوپاپ ها وحشتناک دوده گرفته باید چنددفعه بنزین سوپر با ته استکان تینر ۲۰۰۰۰قاطی کنی درست میشه دوستان نظرتون چیه ایا کاری مونده انجام نداده باشمدود سیاه مال زیاد بودن نسبت سوخت به هواست .یا کاربرات تنظیم نیست یا فیلتر هوا کثیفه .ضعیف بودن شمع هم تاثیر داره.ولی به نظرم مشکل شما از کاربرات هست برو پیش یه موتورساز دیگه

hady
11-11-1394, 09:21 بعد از ظهر
ممنون بابت جوابتون چرا تراشکار

سلام . چون تراشکار ماهر . تاکید میشه ماهر . بیشتر از مکانیک درک مسایل فنی رو داره . من بهش برخوردم .مکانیک موتور میگفت صدای سر سیلندر از گرفتگی پیستون به بغل سیلندرهه . و همچنین از شاتون . ولی دوسنم که تراشکار هست با نگاهه به جا نشستن میل بادامک نشانن داد که نشیمنگاه میل بادامک خراب و خوردگی شدید داره و بیشتر صدا ازون هست . . حتی تعمیرککتر موتور با دیدن پیستون نظرش این بود که پیستون به سیلندر گرفته البته کم . ولی تراشکار با دلیل گفت نه این گرفتگی محسوب نمیشه . خلاصه تراشکا. متبحر نعمتی است

mohammad65
15-11-1394, 02:58 بعد از ظهر
ممنون از دوستان بابت جوابهاتون ,تابحال کسی از دوستان کار تنظیم کاربرات خودش انجام داده,درضمن خودم دست به اچارم

ata313
24-11-1394, 02:57 بعد از ظهر
سلام. دوستان کسی یه طرح خوب برای استیکر روان سراغ نداره ؟ برچسب های فابریکشو گرفتم ولی بعد از یک ماه همه داره باز میشه. لبه هاش برگشته :wall3:

mogrem
24-11-1394, 04:51 بعد از ظهر
[QUOTE=ata313;313565]سلام. دوستان کسی یه طرح خوب برای استیکر روان سراغ نداره ؟ برچسب های فابریکشو گرفتم ولی بعد از یک ماه همه داره باز میشه. لبه هاش برگشته یه نوع رنگ هستش که بی رنگ هستش مثل اب میمونه روی برچسب ها میزنی دیگه کنده نمیشه من خودم رو گلد زدم علان راحت با کارواش میشورم هیچی نمیشه

ata313
24-11-1394, 08:36 بعد از ظهر
اها منظور شما کلر هست، همون که یکم براق هم میکنه. فکر خیلی خوبیه ولی فکر به مرور زمان زرد بشه. ولی باید همین کارو کنم. خییییلی ممنون

Gladiator
24-11-1394, 11:21 بعد از ظهر
برچسب فابریک qm گرفتی یا rv؟

ata313
25-11-1394, 10:44 قبل از ظهر
موتورم ار وی هست، برچسب هم ار وی گرفتم

hady
27-11-1394, 12:55 بعد از ظهر
اساتید محترم کسی میدونه اگه باطری 12آمپر برای روان بزاریم ایرادی داره؟ من از نمایندگی گرفتم متاسفانه 7آمپر هست . برای استارت مشکل دارم .قبلیش 9 آمپر چین بود ممنونم اگه راهنمایی کنید

Gladiator
29-11-1394, 11:53 قبل از ظهر
اساتید محترم کسی میدونه اگه باطری 12آمپر برای روان بزاریم ایرادی داره؟ من از نمایندگی گرفتم متاسفانه 7آمپر هست . برای استارت مشکل دارم .قبلیش 9 آمپر چین بود ممنونم اگه راهنمایی کنید
ایراد نداره ، فقط جا نمیشه تو محفظه باتریت
همون 9 یا 10 آمپر بگیر

soheil2010
02-12-1394, 01:03 قبل از ظهر
گلادیاتور عزیز که گمونم اسمتون آقا مصطفی باشه ... پیام خصوصی فرستادم ولی گفتم شاید نبینید کارم فوری بود ... روی رینگ 18 موتورتون لاستیک بالاتر از 460 هم میخوره؟ نهایت تا چقدر میخوره؟ و این لاستیکایی که روی فلات 250 هستش اندازش چنده؟ من لاستیک متینم نو هستش فقط 250 تا کیلومتر دارم گفتم برا آچار کشی رو 300 تا خواستم برم لاستیکمم عوض کنم ... هم نمای بهتری داره هم من که بیشتر تو آسفالتم و روز گلی و برفی بیرون نمیرم حداقل تعادم رو آسفالت بالاتر بره چون قدمم 193 هستش میخوام موتورو بیارم یکم بالاتر...

اگر میشه اینجا یا تو پی وی لطف کنید و آدرس یا شماره تماس جایی که لاستیکو خریدید بگید چون تو شهر ما صحبت 180 و ایناست !

با اجازه دوستان، این تجربه پارسال بنده هست

arshiac457
02-12-1394, 03:33 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان امروز متوجه شدم که موتور اینجوری شده این قطعش افتاده برم چی بخرم براش[Only registered and activated users can see links]

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

kaveh_am
02-12-1394, 05:17 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان امروز متوجه شدم که موتور اینجوری شده این قطعش افتاده برم چی بخرم براش

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
اسم قطعه زنجیر کش هست...
یا زنجیرکش بخر یا با یه واشر و مهره حلش کن...

ata313
03-12-1394, 11:50 قبل از ظهر
سلام. موتور من چند روزه یا حالت ته انداختن داره یعنی انگار لاستیک عقب سر میخوره به یه سمت دیگه. از از چی میتونه باشه ؟

Gladiator
03-12-1394, 01:42 بعد از ظهر
سلام. موتور من چند روزه یا حالت ته انداختن داره یعنی انگار لاستیک عقب سر میخوره به یه سمت دیگه. از از چی میتونه باشه ؟

اگه تو سربالایی سنگلاخی اینجوری میشه که طبیعیه بخاطر تک کمک بودن عقبه ، اگه کلا اینجوری شده حتما یا بلبرینگ چرخ عقبته یا از بوشای کمک وسطه

kaveh_am
03-12-1394, 03:54 بعد از ظهر
بجز اونای که گلادیاتور گفت میتونه از شل بودن پره ها و یا خراب بودن رلبرینگ رام هم باشه..

Gladiator
03-12-1394, 07:48 بعد از ظهر
دارم یه تغییراتی رو موتورم میدم ، رنگشو که کلا عوض کردم ، سفید بود کردمش مشکی ، باکشو با ضد رنگ آهن کردم دادم نقاشی ، رنگ مات زد ، برچسب qm که پیدا نکردم آخرش خودم دست بکار شدم یه چیزی شبیهشو با کرل طراحی کردم بردم دادم برچسب برید چسبوندم یه کیلرم پاشیدم روش ، فلاپای باکم یه جفت قرمز نو خریدم
دارم آمادش میکنم واسه بهار که حسابی تو جنگل و کوه بتازونمش :14:

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

چطور شده؟

Komando
03-12-1394, 07:57 بعد از ظهر
قشنگه .منم میخام فلاپ کامل روان بخرم بذارم روی تریل GY

Gladiator
03-12-1394, 08:02 بعد از ظهر
قشنگه .منم میخام فلاپ کامل روان بخرم بذارم روی تریل GY

مگه بهش میخوره؟
بنظر من اگه فلاپای موتورت خرابه برو مال خودشو بخر ، فکر نمیکنم مال روان به موتور شما بخوره ، در ضمن فلاپاش خیلی گرونه ، مخصوصا اگه بخوای اصلی شو بخری

Komando
03-12-1394, 08:13 بعد از ظهر
نه خراب نیستن .فقط قیافه جالبی ندارن .فلاپای روان قشنگن .اگه بشه یه جوری روش نصبشون کنم.جایه پیچاشون هم میشه تغییر داد.

فلات دوست
06-12-1394, 07:54 قبل از ظهر
نه خراب نیستن .فقط قیافه جالبی ندارن .فلاپای روان قشنگن .اگه بشه یه جوری روش نصبشون کنم.جایه پیچاشون هم میشه تغییر داد.

سلام . برو سپرسازی اگه یارو وارد باشه واست میخورونه. ولی ممکنه خرابکاری هم بشه

- - - Updated - - -

دارم یه تغییراتی رو موتورم میدم ، رنگشو که کلا عوض کردم ، سفید بود کردمش مشکی ، باکشو با ضد رنگ آهن کردم دادم نقاشی ، رنگ مات زد ، برچسب qm که پیدا نکردم آخرش خودم دست بکار شدم یه چیزی شبیهشو با کرل طراحی کردم بردم دادم برچسب برید چسبوندم یه کیلرم پاشیدم روش ، فلاپای باکم یه جفت قرمز نو خریدم

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

چطور شده؟

سلام رفیق
محشر شده . کارت درسته

hady
06-12-1394, 10:12 قبل از ظهر
سلام . محفظه روغن ترمز نیازی به بازدید سطح روغن داره؟

kaveh_am
06-12-1394, 11:10 قبل از ظهر
سلام . محفظه روغن ترمز نیازی به بازدید سطح روغن داره؟
نه اگر مشکل نداره نمیخواد...
فقط میگن هر سال روغنش رو عوض کنید که اونم فکر نکنم هیشکی انجام بده...

ARSH
06-12-1394, 12:21 بعد از ظهر

چطور شده؟

عالی آقا

Komando
06-12-1394, 08:11 بعد از ظهر
سلام . برو سپرسازی اگه یارو وارد باشه واست میخورونه. ولی ممکنه خرابکاری هم بشه
ممنون از راهنمایت.اگه جور در بیاد خودم میتونم نصبشون کنم.

hady
09-12-1394, 09:59 قبل از ظهر
سلام . من اولین بار هست که روان رو تجربه میکنم .برام سوال شده که آیا تریل اونم روان شتاب و سرعتش از سی جی 125 کمتر نیست ؟وآیا طبیعی هست ؟ من موتورم تازه تعمیر و مرتب هست . ممنونم که پاسخ دهید . مخصوصا اونایی که خوراکشون روان تریل بوده

mogrem
09-12-1394, 10:08 قبل از ظهر
سلام . من اولین بار هست که روان رو تجربه میکنم .برام سوال شده که آیا تریل اونم روان شتاب و سرعتش از سی جی 125 کمتر نیست ؟وآیا طبیعی هست ؟ من موتورم تازه تعمیر و مرتب هست . ممنونم که پاسخ دهید . مخصوصا اونایی که خوراکشون روان تریل بوده

نه اصلا اینجوری نیست روان موتور پر شتابی هستش و به راحتی در صورت سلام بودن از پس سی جی بر میاد

Gladiator
09-12-1394, 10:18 قبل از ظهر

روان تو شتاب پالس 180 رو میگیره ، دیگه سی جی که عددی نیست ، بستگی به سلامت موتور و نوع رانندگی هم داره

ali_r
09-12-1394, 11:38 قبل از ظهر
روان به اون سنگینی دو ترک یه سی جی دو ترک 200 رو مثل هلو گرفتیم سی جی عددی نیست در مقابل روان. البته به قول گلادیاتور به سلامت و تنظیم بودن موتور خیلی بستگی داره

ata313
09-12-1394, 12:27 بعد از ظهر
سلام، اقا بنظر شما روان رو با یه دی تی 125 تاق بزنم ارزش داره ؟