PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روان 200

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Ali
17-03-1391, 09:10 بعد از ظهر
اینم از سوزوکی من :دی

[Only registered and activated users can see links]

به نظرم همه جاش خوب شد جز فلاپ عقب . نظر دوستان چیه ؟همه جاش عالیه فقط بنظرم این برچسب رنتال گلگیر جلو میتونه حذف بشه

AMIR-250
17-03-1391, 09:13 بعد از ظهر
اره قشنگ شده...خیلی...این روی گلگیرم میتونست یه چیز بهتر باشه.......ولی کلن خوب شده......یه چیزی رنگ موتور خیلی زرده نمیدونم واسه نوره یا اینجوریه؟

farzad_sh_2020
17-03-1391, 09:19 بعد از ظهر
همه جاش عالیه فقط بنظرم این برچسب رنتال گلگیر جلو میتونه حذف بشه
چرا حذف بشه ؟ تابلو هست ؟ چون خالی بود زیاد جالب نبود

اره قشنگ شده...خیلی...این روی گلگیرم میتونست یه چیز بهتر باشه.......ولی کلن خوب شده......یه چیزی رنگ موتور خیلی زرده نمیدونم واسه نوره یا اینجوریه؟
خیلی فکر کردیم روی گلگیر چی بزنیم که بهتر بشه ولی چیزی به ذهنمون نرسید .

البته من همه چیز گذاشتم دست خودش چون اینکاره بود و زیاد موتور تریل و کراس میزنه . مخصوصاً عربی براش فلاپ میاوردن بزنه ببرن :دی

موتور زرده دیگه :دی

شاید زیادی نو هست رنگش نرفته هنوز :))))
چون 8 ماه خوابیده بوده

فرزاد شاه گل
19-03-1391, 11:13 قبل از ظهر
و من هم روانی شدم
______________.jpg - 925.7 Kb ([Only registered and activated users can see links])

farzad_sh_2020
19-03-1391, 11:17 قبل از ظهر
سلام
مبارک باشه .مشخصات ؟
عکس رو داخل سایت ضمیمه کن تا بشه راحت دید

Mohammad aghili
19-03-1391, 11:31 قبل از ظهر
من نمیتونم ببینم عروسکتو

02109002
19-03-1391, 02:59 بعد از ظهر
و من هم روانی شدم

sezar
19-03-1391, 05:48 بعد از ظهر
و من هم روانی شدم

به به !!! مبارکه !!! مدل ؟؟ چقدر مایه دادی براش ؟؟؟

دعا کنید منم گواهینامه قبول بشم ، فرداش روانی میشم :دی

sezar
19-03-1391, 05:49 بعد از ظهر
2تا فرزاد پشت سر هم روانی شدند !!! دی

kamangir
19-03-1391, 07:15 بعد از ظهر
و من هم روانی شدم
______________.jpg - 925.7 Kb ([Only registered and activated users can see links])

مبارک باشه

زنگ بزن بیام شیرینی بخورم

فرزاد شاه گل
19-03-1391, 08:37 بعد از ظهر
مرسی . باشه زنگ میزنم

sezar
19-03-1391, 10:03 بعد از ظهر
بالاخره طی یک سری عملیات های پیچیده ، من نیز دارم احتمال خیلی زیاد روانی میشم ، دوستان حتما به این پست سر بزنید و کمکم کنید

Mohammad aghili
20-03-1391, 01:25 بعد از ظهر
همونطور که چند وقت پیش گفتم ، بنده یه خبطی کردم و اشتباها این سری آخر بیشتر از یک لیتر روغن ریختم تو موتور....

و به 2 ساعت نکشید که از همه جای موتور روغن میزد بیرون (اعم از اگزوز ، شمع و...)

که دوستان فرمودند این یه مسئله طبیعیه و انجین بطور خودکار روغن اضافی رو پس میده بیرون
بگذریم

بنده سریعا موتور رو بردم تعویض روغنی و بعد از تخلیه روغن به مقدار یک لیتر روغن ریختم تو موتور...

اما متاسفانه نشت روغن از موتور همونجور ادامه داشت... :(

دیروز بالاخره بعد از یه هفته دوری از روان ، تو خونه روغنش رو عوض کردم و یه لیتر ریختم و بردمش تعمیر گاه که اونجا مشخص شد پیچ سر سیلندر بخاطر فشار بیش از حد روغن از داخل سیلندر بریده :sad:

اینم عکس پیچ مذکور

16338

من هنوز برای تعمیر موتور اقدام نکردم

میخواستم از دوستان و اساتید محترم یه درخواست کنم که بنده رو یه راهنمایی بکنند ، اصلا چرا این پیچ بریده و چرا روغن از سر اگزوز و شمع نشت میریزه بیرون و واسه تعمیرش چکار باس کرد؟
ممنون میشم یه برآورد هزینه هم لطف کنند

فعلا
یاعلی

نیما نادری
20-03-1391, 02:49 بعد از ظهر
احتمالا پیچیه که مسیر عبور روغن به سمت سر سیلندر هست از پایین به بالا

تعمیرش خیلی کار شاقی نیست فقط یک وسیله هست به اسم تورک متر که هیچ مکانیک خری

نداره و استفاده نمیکنه و فکر میکنن خودشون تورک مترن

احتمالا بد سفت کرده روغن زیاد نمیتونه همچین کاری کنه

روغن روان یک لیتره (900سی سی )با فیلتر ملت برای اورهال دادن به موتور بیشتر نریزین

MOHAMMAD_VIOLIN
20-03-1391, 02:53 بعد از ظهر
اوووووووف !!!!

800 کیلومتر با RAVAN RV فیلمی از علی حاتمی !
با روان یکی از دوستام مدل 89 که 5000 تا راه رفته بود ...

از لاهیجان(گیلان) تا قایم شهر (مازنداران) رفتمو برگشتم !خورشیدی رو هم 36 فابریک انداخته بود.... کل مسیر رو هم تخت کرده بودم 135 تا ! حتی سرعتگیر های بزرگ رو 135 تا میرفتم. :icon_pf _100_: موتور رو بعضی هاش نیم متر میرفت هوا !!!!

سر پیچها ها میخوابوندم خلاصه 135 تا کلا !!!

جمعا 4 باک بزین یکسره !!! موتور آخ نگفت !!:acigar:

اما وقتی رسیدم خونه دوستم که موتور رو بهش بدم دیدم اسید باطری ریخته رو شاستی و رنگش رو برده..یعنی سفیدک زده بود...

کارواش هم که کردیم دیدیدم رنگ پریده !!

فک کنم باطریش تو مسیر زیادی شارژ شد بالا آورد !!! بندده خدا انتظار این همه شارژ مداوم رو نداشت !!!:offtopic:

:icon_pf _101_::999::minzdr:

نیما نادری
20-03-1391, 03:00 بعد از ظهر
روان خیلی خره بابا

Mohammad aghili
20-03-1391, 03:06 بعد از ظهر
احتمالا پیچیه که مسیر عبور روغن به سمت سر سیلندر هست از پایین به بالا

تعمیرش خیلی کار شاقی نیست فقط یک وسیله هست به اسم تورک متر که هیچ مکانیک خری

نداره و استفاده نمیکنه و فکر میکنن خودشون ترک مترن ولی فقط ترکن !!!

احتمالا بد سفت کرده روغن زیاد نمیتونه همچین کاری کنه

روغن روان یک لیتره (900سی سی )با فیلتر ملت برای اورهال دادن به موتور بیشتر نریزین

ممنون

الان واس درست کردنش باس انجین پیاده شه؟

دقیقا چیکار میخواد بشه؟
یارو میگفت باید بوش بخوره و این حرفا...

شرمنده

نیما نادری
20-03-1391, 03:13 بعد از ظهر
بستگی داره بی روغن کار کرده باشه یا نه !! مگه پیستون قفل کرده یا موتور دود سفید میکنه ؟

اگر نه چرت گفته

باز میکنه فقط اون پیچو تعویض میکنه همشو میبنده سرجاش

مگر اینکه باز کنه و مورد دیگهای رخ داده باشه که 99% بعیده اون پیچ مسیر روغنه وقتی میبره روغن میزنه بیرون ازش

Mohammad aghili
20-03-1391, 03:18 بعد از ظهر
بستگی داره بی روغن کار کرده باشه یا نه !! مگه پیستون قفل کرده یا موتور دود سفید میکنه ؟
نه دود نمیکنه
صدا هم نمی کنه

اگر نه چرت گفته

باز میکنه فقط اون پیچو تعویض میکنه همشو میبنده سرجاش

همینو میخواستم
ایول ، دمت گرم آقا نیما

خدا ازش نگذره ، حرومی میگفت باس 2 روز موتور بخوابه و تراشکاری و ....

منم باخودم گفتم بذار اول پرس و جو کنم بعد...

حالا معلوم شد

اون پیچ اسمش چیه؟
برم خودم بگیرم و فقط ببرم اون عوض کنه

راستی چجوری عوضش میکنن؟
فقط سر سیلندر باز میشه دیگه نه؟

Alireza
20-03-1391, 03:41 بعد از ظهر
کسی از دوستان به هیچ قومی حتی شده به شوخی هم تیکه نندازه
پست ویرایش شد

honda cfrx
20-03-1391, 05:59 بعد از ظهر
دوستان بنده لنتهای عقب روان رو تعویض کردم ولی از جایی که خیلی ناشی بودم از پبچ هواگیری تمام روغن ترمز خالی شده...
حالا از اساتید عزیز خصوصا نیما خان تقاضا میشود نحوه پر کردن پمپ روغن رو همچنین هواگیریش رو آموزش بدن ممنون میشم.
چون تا بردم پیش تعمیرکار شروع کرد که باید بزاری ببینم قطعات پمپ خراب نشده باشه و الان درست نمیشه وو....یروز کار میبره ...از این حرفها

Mohammad aghili
20-03-1391, 06:21 بعد از ظهر
مسعود ، مگه توام بردی پیش حسین آگاه ؟ :25r30wi:

فرزاد شاه گل
20-03-1391, 07:34 بعد از ظهر
دوستان روان من اخر گاز نفس نداره و شتابش کم میشه اخر گاز و از اگزوز بعضی مواقع دود سفید و سیاه میده.عیب از چی هست؟؟؟ چیگار کنم گلا نفس موتور باز شه؟؟؟

kamangir
20-03-1391, 07:49 بعد از ظهر
محمد اقیلی

دوست گرامی بستگی داره پیچ از کجا بریده باشه اگه از وسط بریده باشه فقط سرسیلندر باز میشه و پیچ تعویض واشرسر سیلندر و بستن میمونه

ولی اگه خدایی نکرده پیچ از پایین بریده باشه موتورباید سیلندر هم در بیاد و انجین بیاد پایین و جای بسته شدن پیچ بوش بخوره و بعدش واشر ته سیلندر و

سر سیلندر و بستن موتور . در ضمن هر کسی موتور تعمیر کرد حتما فیلر شل کنید چون امکان سفت شدن سوپاپ و بریدن اون بعد از باز کردن سر سیلندر

حدودا 90% هستش

kamangir
20-03-1391, 07:52 بعد از ظهر
دوستان روان من اخر گاز نفس نداره و شتابش کم میشه اخر گاز و از اگزوز بعضی مواقع دود سفید و سیاه میده.عیب از چی هست؟؟؟ چیگار کنم گلا نفس موتور باز شه؟؟؟

فرزاد جان مبارک باشه هنوز شیرینی ندادی

در ضمن حتما پیش یک تعمیرکار تنظیم کاربراتور ، فیلر ، شمع برو و اینا رو میزون کن . اون موقع مشکل کم آوردن موتور خوب میشه .یادت نره تعمیرگاه

بگی مصرف سوخت رو در حد متوسط قرار بده و تنظیم کاربراتور بکنه

honda cfrx
20-03-1391, 07:53 بعد از ظهر
مسعود ، مگه توام بردی پیش حسین آگاه ؟ :25r30wi:
نه بابا این تعمیر کارا همشون همینطورین..
خدا نکته محتاجشون بشی.حالا شاید با یه راهنمایی کوچیک مسئله حل شه ولی امان از دست این تعمیر کارا(بهتره بگم تعویض کارها):25r30wi:

فرزاد شاه گل
20-03-1391, 10:13 بعد از ظهر
فرزاد جان مبارک باشه هنوز شیرینی ندادی

در ضمن حتما پیش یک تعمیرکار تنظیم کاربراتور ، فیلر ، شمع برو و اینا رو میزون کن . اون موقع مشکل کم آوردن موتور خوب میشه .یادت نره تعمیرگاه

بگی مصرف سوخت رو در حد متوسط قرار بده و تنظیم کاربراتور بکنه
من حوصله ندارم برم تعمیرگاه . ادم را الاف میکنن.دوستان راهنمایی کنید خودم درستش میکنم

farzad_sh_2020
20-03-1391, 11:30 بعد از ظهر
سلام
خوب هستید ؟
بچه ها روان من دنده 5 اصلاً شتابگیری نداره
انگار فقط برای فیکس سرعت هست که با دنده 4 رسیدم بهش
تاپ اسپید هم 120 زدم
چکار کنم ؟
شمع ngk اصلی هست و فیلر هم کمی شل کرده تعمیرکار بخاطر هوای گرم .

loser
21-03-1391, 12:13 بعد از ظهر
کلا شتاب روان همون دنده 1تا 3هست بعدش دیگه شتاب خاصی نداره مخصوصا5

AMIR-250
21-03-1391, 12:47 بعد از ظهر
من زنجیرمو یکم سفت کردم بعد شتابش رف بالا کاملا محسوس

نیما نادری
21-03-1391, 01:31 بعد از ظهر
محمد : بستگی داره از کجا بریده باشه ولی از هرجا باشه حل میشه موقع بستن پیچ جدید چسب لوکتایت بزنه که حسابی ته پیچ سفت بشه

و اگر بهش بر نمیخوره از ترک متر استفاده کنه اگر به قومی بر نمیخوره !!! شما اینو میخونی چرا میخند

این انجین زنجیر تایم سفت کن اتوماتیک داره و فیلرش هم مشخصه برای هر دو سوپاپ یک اندازس

اگر پیچها درست بسته بشن هیچی نمیبره اگر تایم دقیق تنظیم بشه کاملا میزون کار میکنه

در مورد هواگیری :

در مخزن روغن (پمپ زیر پا) رو باز کن و پیچ هواگیری روی سیلندر ترمز رو هم باز کن از طرف پیستون روغن اضافه کن تا لب به لب بشه

و رهاش کن تا روغن کم کم از پیچ هواگیری خارج بشه ممکنه خیلی طول بکشه تا روغن بیاد بیرون

بعد صبر کن تا روغن خیلی صاف و بی حباب خارج بشه هواست باشه روغن پمپ تمام نشه که هوا بکشه

حالا پیچ هواگیریو سفت کن و سطح روغن داخل پمپ پایی رو تنظیم کن

توجه: اگر خیلی پر باشه وقتی داغ میکنه موتور خود به خود ترمز میکنه و دیسکت سرخ میشه

پدال ترمزو فشار بده اگر خوب بود در پمپ رو ببند

اگر نشد بازم خالی بود میریم مرحله دیگه که اگر موفق نشدی بیا پست بزن مرحله دیگه رو توضییح بدم

در مورد شتاب :دوست عزیز موتور 17 اسبی سوار هستین توقع دارین تو دنده 4 یهو شتاب گیری کنه !!!

کاربراتور فابریک روان دیافراگمی هست و کند عمل میکنه میشه این کندی رو با تعویض کاربرات و تغییر در سوراخهای

ایرباکس برطرف کرد من همین کارو کردم موتور خیلی حساس تر شده و راحت تو حرکت هم شتابگیریش حس میشه (دنده 4 و 5 )

فرزاد شاه گل
21-03-1391, 04:55 بعد از ظهر
کاربراتور فابریک روان دیافراگمی هست و کند عمل میکنه میشه این کندی رو با تعویض کاربرات و تغییر در سوراخهای

ایرباکس برطرف کرد من همین کارو کردم موتور خیلی حساس تر شده و راحت تو حرکت هم شتابگیریش حس میشه (دنده 4 و 5 )

چه کاربراتی بندازم؟؟چقدره هزینش؟ایر باکس چیه؟؟

honda cfrx
21-03-1391, 06:50 بعد از ظهر
آقا نیما ممنونم بایستی امتحان کنم چون پمپ کاملا خالیه
ضمناً crf مبارکه:clap: صداشم در نیاوردی روان چی شد ؟

نیما نادری
21-03-1391, 08:38 بعد از ظهر
خواهش میکنم خیلی راحته درشو باز کن روغن فومن شیمی زرد بریز توش پیچ هواگیریو یک دور شل کن کم کم از این ور میاد بیرون و بقیه ماجرا .....

ممنون جفتشون هستن ...روان و تازه تیونینگ کردم فعلا باید سرویس بده

فرزاد : باید کاربرات پیستونی بندازی ... من یکی دارم ژاپنیه mikuni 33

ایرباکس همون محفظه پلاستیکیه مشکی رنگه که فیلتر هوا توشه ... نگو فیلتر هوا کجاس !!!!؟:11:

roozbeh rv
21-03-1391, 09:59 بعد از ظهر
اقا نیما درود
در مورد قیمت کاربرات لطفا بگید

فرزاد شاه گل
21-03-1391, 10:58 بعد از ظهر
فرزاد : باید کاربرات پیستونی بندازی ... من یکی دارم ژاپنیه mikuni 33
دمت گرم. وفقط یه سوال دیگه دفیفا چه تعغیراتی را تو ایرباکس باید انجام بدم؟؟

ایرباکس همون محفظه پلاستیکیه مشکی رنگه که فیلتر هوا توشه ... نگو فیلتر هوا کجاس !!!!؟:11:
دمت گرم. وفقط یه سوال دیگه دفیفا چه تعغیراتی را تو ایرباکس باید انجام بدم؟؟

honda cfrx
22-03-1391, 10:45 بعد از ظهر
خواهش میکنم خیلی راحته درشو باز کن روغن فومن شیمی زرد بریز توش پیچ هواگیریو یک دور شل کن کم کم از این ور میاد بیرون و بقیه ماجرا .....

ولی روی پمپ ها حک شده دات 4 آیا زرد یا آبی ؟؟؟
ضمتا نمیدونم الان توش زرد یا ابی چون موتور کارکرده خریدم و در حال حاضرم رنگ روغن های داخل پمپ ها همچین بنظر کثیف نمود مبکنه حالا چه کنم ؟/؟

alinozad
22-03-1391, 11:15 بعد از ظهر
بچه ها روان من دنده 5 اصلاً شتابگیری نداره
انگار فقط برای فیکس سرعت هست که با دنده 4 رسیدم بهش

با تعویض خورشیدی و باز کردن راه هواکش و کمی اگزوز توی دنده 5 خیلی راحت شتابگیری میکنه!
الان با خورشیدی 44 تائی با 3 هم یکم زور بزنی تک میزنه!سر پیچ ها راحت با تخته گاز کردن دریفت میکشه!تاپ اسپید 125 تا با این خورشیدیه!با خورشیدی فابریک 130 تا ولی با خورشیدی 44 تائی خیلی راحت میشه به 120 تا رسید و اصلا stop نمیشه!توی 100 تا سرعت گاز رو بگیری و ول کنی کاملا شتاب گیری رو احساس میکنی ولی با خورشیدی فابریک اصلا اینجوری نبود!

MR.K
23-03-1391, 09:12 قبل از ظهر
ولی روی پمپ ها حک شده دات 4 آیا زرد یا آبی ؟؟؟
ضمتا نمیدونم الان توش زرد یا ابی چون موتور کارکرده خریدم و در حال حاضرم رنگ روغن های داخل پمپ ها همچین بنظر کثیف نمود مبکنه حالا چه کنم ؟/؟

dot 3 زرد هست و dot 4 آبی رنگ هست. از هر دو مدل میتونی استفاده ولی مخلوط نه! تفاوت دو هم تو دمایی هست که خاصیت خودشونو از دست میدن ( به قول معروف میگن دمای ذوب)
آبی بریزی بهتره. انقدر روغن بریز که روغن آبی خالص از پیچ تخلیه خالی بشه. این طوری روغنت یک دست میشه.

MR.K
23-03-1391, 09:17 قبل از ظهر
فیلتر هوا رو برسی بکن. به احتمال زیاد کثیف هست

MR.K
23-03-1391, 10:07 قبل از ظهر
نه دود نمیکنه صدا هم نمی کنه
اون پیچ اسمش چیه؟
برم خودم بگیرم و فقط ببرم اون عوض کنه
راستی چجوری عوضش میکنن؟
فقط سر سیلندر باز میشه دیگه نه؟

آقا ممد خدا بد نده. روانت آسیب دیده؟ خدا شفا بده!
ممد جان جنس پیچ سخت تر از پوسته موتور هست. به علت سفت کردن بیش از حد رزوه های داخل پوسته موتور خورده میشه و پیچ دیگه سفت نمیشه و چون مجموعه سیلندر و سر سیلندر با همون چهارتا پیچ محکم میشن, وقتی یکی شل میشه از بین سیلندر و سر سیلندر و یا زیره سیلندر روغن ریزی به وجود میاد و ربطی به زیاد روغن ریختن نداره.
برای ترمیم همچین اتفاقی: باید در پوش سرسیلندر-سرسیلندر-سیلندر کلا باز بشه. پیچ معیوب باز بشه و جای رزوه بوش بخوره که یک سری از دوستان به علت کمبود بار علمی شمارو گمراه کردن و فکر کردن که سیلندر باید بوش بخوره!!

تراشکار جای زروه خراب رو گشادتر میکنه, سایز استادارد پیچها 8 هست و تراشکار میاد یک پیچ شماره 10 یا 12 رو در محل جای رزوه قرار میده و سپس وسط پیچ 12 رو قلاویز 8 میزنه و پیچ فابریک خودت رو میبنده روش.
اگه میخوایی بدی تعمیرگاه برات درست کنه اگه دیدی سیلندر و پیستونت سالم هست حتمی بهش بگو که پیستون رو از سیلندر خارج نکنه.

Mohammad aghili
23-03-1391, 01:08 بعد از ظهر
ممنون کیوان جان
راهنمایی کاملی بود
فیض بردیم

ولی حیف به کار نیومد.....
امروز موتور رو بردم پیش علی زابل....اول که پیچ رو دید گفت بریده...اما مثه بعضی از تعمیرکارا نگفت که این کلی کار داره و باس بره فلان جا و باس بوش بخوره و موتور پیاده شه و کلی خرج داره و ....

ا آچار یه کم با پیچ ور رفت...بعد یه فاز متر اهرم کرد زیر مهره سر سیلندر .و زارت....

مهره پرید....
اون لحظه اصلا در حد crf خوشحال شدم

سه سوت یه مهره دیگه بستیم سر سیلندر و روغن موتور رو هم عوض کردیم و روانی که در این نزدیکیست....

عصر هم قراره برم واشر اگزوزش رو عوض کنم (سوخته)
به کاربرات هم یه حال بدم چون الان با روغن غنی شده :دی
یه شمع هم بزنیم تو رگ و .... باز روز از نو و روزی از نو

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

MR.K
23-03-1391, 01:20 بعد از ظهر
خدارو شکر فقط مهره بالا خراب شده بود. همچین اتفاقی خیلی کم پیش میاد و اکثرا پوسته موتور خراب میشه. :icon_pf _15_:ماشالا روان برای خودش یه پا جان سخت :2gwb921:

Mohammad aghili
23-03-1391, 02:15 بعد از ظهر
بله

البته الان هم به مقدار خیییییلی کمی روغن نشتی میده که دلیل دیگه ای داره...
دلیلش اینه
بست وسط اگزوز من شکسته و الان اگزوز از یه طرف با سیلندر و از طرفی دیگر به بست انتهایی اگزوز وصل هست.

به همین دلیل اگزوز متحرک هست و اصلا محکم نیست
روغن نشتی الان هم از زیر اگزوز (قسمتی که به سلندر متصل هست)
میریزه

انشالله عصر میرم بست اگزوز رو درست میکنم ,یه واشر هم برای سیلندر (خروجی اگزوز) تعویض میکنم و دیگه از شر نشتی روغن به کلی خلاص میشم

kamangir
23-03-1391, 04:08 بعد از ظهر
بله

البته الان هم به مقدار خیییییلی کمی روغن نشتی میده که دلیل دیگه ای داره...
دلیلش اینه
بست وسط اگزوز من شکسته و الان اگزوز از یه طرف با سیلندر و از طرفی دیگر به بست انتهایی اگزوز وصل هست.

به همین دلیل اگزوز متحرک هست و اصلا محکم نیست
روغن نشتی الان هم از زیر اگزوز (قسمتی که به سلندر متصل هست)
میریزه

انشالله عصر میرم بست اگزوز رو درست میکنم ,یه واشر هم برای سیلندر (خروجی اگزوز) تعویض میکنم و دیگه از شر نشتی روغن به کلی خلاص میشم

بسیار عالی .واقعا روان موتور جان سختیه .خیلی شانست گفته . اکثر تعمیرکارا یک خرج درست و حسابی رودست آدم میزارند .

nopo
23-03-1391, 10:39 بعد از ظهر
همه اين جمله رو زياد شنيديم:
روان بگير امتحانش رو پس داده!
به جز چند فكر مثل آقا نيما وعلي نوزاد و ممل عقيلي و ممل ويلون چندتا ديگه از دوستان عزيزم
باقيه فقط حرفهاي كوچه بازاري زدند(باعرض پوزش)
از خوبي هاي اين موتور هم زياد گفتيد.
حالا يك مرد پيدا بشه بياد از نقاط ضعف و بدي هاي روان بگه
نقاط ضعف و بدي ها

MR.K
24-03-1391, 06:27 قبل از ظهر
یکی از ضعف های اصلی که به وفور دیده میشه زوزه کشیدن دنده 3 هست که برای 2 نفر از دوستان اتفاق افتاد و مجبور شدیم موتورها رو باز کنیم و در یکی تعویض کامل گیرباکس و دیگری فقط تعویض دنده معیوب بود. در اکسر روانهایی که بالا 50.000 کیلومتر کارکرد این صدا کم یا بیش شنیده میشه و جالب اینجا هست در عملکرد گیرباکس خللی به وجود نمیاد و فقط صدا زوزه شندیده میشه.
قیمت گیرباکس کامل قبل عید 110.000 تومان بود ولی الان قیمتشو ندارم.
کیفیت گیرباکس خریداره شده از گیرباکس فابریک بهتر بود و امید میره که دیگه همچین مشکلی پیش نیاد. فعلا دوستان با گیرباکس نو بالا 50.000 نرفتن که امتحان خودشو پس بده.
البتع در سریهای جدید گفته میشه که این ضعف جبران شده. اگه کسی با مدل بالا ها بالای 50.000 رفته بیاد بگه صدای زوزه شنیده یا نه؟

alinozad
24-03-1391, 12:33 بعد از ظهر
حالا يك مرد پيدا بشه بياد از نقاط ضعف و بدي هاي روان بگه
نقاط ضعف و بدي ها
نقاط ضعف و بدیها نسبت به چی؟نسبت به جنس درجه یک؟نسبت به dr?نسبت به kdx؟ نسبت به فلات؟نسبت به پیشرو؟
ضعف روان الان از نظر من انجین ضعیف،کمکهای ضعیف،تنه ضعیف،آلیاژ ضعیفه!که برای عشق موتور بودن من کمه!برای همین میخام برم دنبال یه موتور دیگه!
اما هنوز پای حرفهام هستم که قدرتش چیزی از فلات و پیشرو و بقیه موتورهای چینی کم نداره!
کیفیت قطعاتش نسبت به اونا بهتره!
ولی فلات جای تیون بیشتری نسبت به روان داره!اونم بشرط و شروط خاصش!
حالا جواد جان خدائی اونجوری که تو استفاده منو از روان دیدی خودت بگو...
پریدم،پشتک زدم،وارو زدم کم مونده بود توی شیبها حرکت fighter رو بزنم :crazy: از بالا قل خورده تا پائین...گازوندم...تک زدم استوپی زدم طفلک آخ نگفته هنوز!!!
هنوز که هنوزه پوزه موتورهای چینی تریل رو میزنه تو گاز خوردن و شیب زدن(البته دنده 2 تراکر رو نه :crazy: )
دیگه دیدی که چقدر هم باهاش پریدم!حالا تو بگو چقدر تا حالا خرجش کردم؟بذار خودم بگم:
توی 9000 کیلومتر با این استفاده ها:
روغن و بنزین که هیچ!
یک بار کمکهای جلو رو سرویس کردم 20 چوق
یک بار کاربرات رو سرویس کردم 10 چوق
یک بار ساچمه استارت رو عوض کردم 10 چوق
دیگه چی؟
بقیه گزینه ها مصرفی بوده مثلا خورشیدی-زنجیر-طوقه عقب-صفحه کیلومتر-شمع ایریدیوم و کلاچ که هیچ مشکلی نداشته و فقط برای بهتر شدن موتور عوض کردم!!!
خدائی خودت بگو چجور موتورییه که دست من تا حالا دووم آورده؟

nopo
24-03-1391, 01:04 بعد از ظهر
نقاط ضعف و بدیها نسبت به چی؟نسبت به جنس درجه یک؟نسبت به dr?نسبت به kdx؟ نسبت به فلات؟نسبت به پیشرو؟
ضعف روان الان از نظر من انجین ضعیف،کمکهای ضعیف،تنه ضعیف،آلیاژ ضعیفه!که برای عشق موتور بودن من کمه!برای همین میخام برم دنبال یه موتور دیگه!
اما هنوز پای حرفهام هستم که قدرتش چیزی از فلات و پیشرو و بقیه موتورهای چینی کم نداره!
کیفیت قطعاتش نسبت به اونا بهتره!
ولی فلات جای تیون بیشتری نسبت به روان داره!اونم بشرط و شروط خاصش!
حالا جواد جان خدائی اونجوری که تو استفاده منو از روان دیدی خودت بگو...
پریدم،پشتک زدم،وارو زدم کم مونده بود توی شیبها حرکت fighter رو بزنم :crazy: از بالا قل خورده تا پائین...گازوندم...تک زدم استوپی زدم طفلک آخ نگفته هنوز!!!
هنوز که هنوزه پوزه موتورهای چینی تریل رو میزنه تو گاز خوردن و شیب زدن(البته دنده 2 تراکر رو نه :crazy: )
دیگه دیدی که چقدر هم باهاش پریدم!حالا تو بگو چقدر تا حالا خرجش کردم؟بذار خودم بگم:
توی 9000 کیلومتر با این استفاده ها:
روغن و بنزین که هیچ!
یک بار کمکهای جلو رو سرویس کردم 20 چوق
یک بار کاربرات رو سرویس کردم 10 چوق
یک بار ساچمه استارت رو عوض کردم 10 چوق
دیگه چی؟
بقیه گزینه ها مصرفی بوده مثلا خورشیدی-زنجیر-طوقه عقب-صفحه کیلومتر-شمع ایریدیوم و کلاچ که هیچ مشکلی نداشته و فقط برای بهتر شدن موتور عوض کردم!!!
خدائی خودت بگو چجور موتورییه که دست من تا حالا دووم آورده؟
نسبت به خودش پرسيدم
مثلا فلات لشش سنگين بود
موتور تو هنوز يكسال نشده شده؟(فكر ميكنم حدود 9 ماه باشه درسته؟)
موتور من18 ماه جون كنده بود.آخرش زير دست حسين اگاه به گاو رفت.

ديگه بگين

nopo
24-03-1391, 01:06 بعد از ظهر
موتور من بالاي20-30هزار تا راه رفته بود!!!

MR.K
24-03-1391, 01:55 بعد از ظهر
اینجا بحث مقایسه صورت نگرفته. بلکه فقط معایب و محاسن مورد برسی قرار گرفته.
وگرنه هیچ موتور چینی ای به پایه موتور ژاپنی نمیرسه ولی موتورهای ژاپنی هم ایرادهایی دارند مثلا crm گرم میشه و ممکنه جوش بیاره و غیره...
و اگر بحث مقایسه ای باشه میشه به راحتی گفت که موتور روان تنها موتور چینی ای هست که میشه بهش اعتماد کرد و از سال 86 تا الان جواب خودشو پس داده

فرزاد شاه گل
25-03-1391, 01:12 بعد از ظهر
کمک کمک اقا من لنت عوص کردم و رفتم برام هواگیری کرد و میخ شد ترمز یه ۵ کیلومتر که رفتم اومدم ترمز کنم دیدم هیچی نمیگیره ‍‍‍‍!!!!! مال چی هست؟ هم لنت داره و هم هواگیری شده کمک کنید؟؟ اولش خیلی عالی و میخ بود که یهو انگار اصلا ترمز نداری؟؟

Mohammad aghili
25-03-1391, 05:11 بعد از ظهر
بر شما باد به تعویض لاستیک دیافراگم ; که در آن خیر دنیا و آخرت هست و بدون آن عاقبت بخیر نخواهید شد (روانی حقیر)

آقا ما رفتیم این حرکت لاستیک دیافراگم رو زدیم.... موتور خیلی فرق کرد
چه تو شتاب چه تو سرعت
اصلا گاز خور موتور عوض شده

پیشنهاد میکنم دوستانی که روان مدل 89 به پایین دارن این حرکت رو بزنن تا روحشون شاد شه

farzad_sh_2020
26-03-1391, 09:12 قبل از ظهر
سلام
دوستان کاربراتور روان معمولی هست یا همین شتاب دهنده رو داره ؟ فکر کنم پمپ شتاب هم میگن بهش

نیما نادری
26-03-1391, 10:33 قبل از ظهر
کاربراتش معمولیه پمپی در کار نیست ....

farzad_sh_2020
26-03-1391, 11:12 قبل از ظهر
کاربراتش معمولیه پمپی در کار نیست ....

ممنون آقای نادری عزیز
خب کاربراتور که شتاب دهنده داشته باشه چند هست ؟
روی همین میشه نصب کرد ؟
اصلاً ارزش داره ؟

نیما نادری
26-03-1391, 11:23 قبل از ظهر
کاربرات پمپ دار ژاپنی دارم مایکنی 33میلیمتری پیستون تخت مثل موتورکراس قیمتش حدود 570.000 میوفته (آک بند )

reza KTM
26-03-1391, 11:35 قبل از ظهر
کمک کمک اقا من لنت عوص کردم و رفتم برام هواگیری کرد و میخ شد ترمز یه ۵ کیلومتر که رفتم اومدم ترمز کنم دیدم هیچی نمیگیره ‍‍‍‍!!!!! مال چی هست؟ هم لنت داره و هم هواگیری شده کمک کنید؟؟ اولش خیلی عالی و میخ بود که یهو انگار اصلا ترمز نداری؟؟
احتمال داره از جنس لنت باشه
من یه بار رفتم گمرک و یه لنت خریدم خیلی هم گرون ولی یارو جنس بد داده بود و اصلا نمیگرفت
هر کاری کرد موتور سازم نشد که نشد
10 بار هواگیری کرد
و ...
مشکل از جنس لنت بود که لنت تو سه روز کلا تموم شد
لنت رو که عوض کردم درست شد
فکر کنم مارک لیزر لنت خوبی باشه اون رو بخر قیمتشم مناسبه

نیما نادری
26-03-1391, 11:56 قبل از ظهر
lazer خیلی خوبه

farzad_sh_2020
27-03-1391, 05:39 بعد از ظهر
سلام
چند روزی هست میخوام یک سوال کنم یادم میرفت
من بعضی وقت ها کلاچ تا ته گرفتم ولی انگار اصلاً عمل نمیکنه یا بازم یکم درگیر هست
توی این مدتی که خریدم موتور 3-4 بار اینجوری شده
مثلاض موتور خاموش صبح میخواستم روشن کنم تو دنده بود و کلاچ گرفتم ولی پرید جلو
یا مثلاً پشت چراغ میخواستم دنده عوض کنم نمیشد و کلاچ چندبار گرفتم درست شد
کلاچ پایین ول نمیکنه که بگم مشکل از اینه که تا ته نگرفتم . از چی میتونه باشه ؟ از سیم کلاچ یا چیز دیگه ؟
چون من کلاض خیلی حساس هستم و تا کوچکترین مشکلی باشه حل میکنم که مشکلی پیش نیاد
ولی خب چون این دائمی نیست خیلی تو فکرش نبودم

Mohammad aghili
27-03-1391, 06:04 بعد از ظهر
اون قضیه س صبح که بخاطر روغن موتور هست و ولی درکل من حدس میزنم مربوط به سیم کلاچ باشه
سیم کلاچ رو دربیارید و روغنیش کنید و داخل روکش سیم کلاچ هم چند قطره روغن بریزید ,بعد دوباره سیم رو جا بزنید

به احتمال قوی نتیجه خواهید گرفت

نیما نادری
27-03-1391, 08:57 بعد از ظهر
در تکمیل و تایید فرمایشات محمد اضافه میکنم

کلاچ روان باید خیلی نرم بره بیاد و ضمنا آستانه حرکت موتور باید دقیق میزون بشه

احتمالا مال شما تنظیم نیست و اگر بتونید از اسپری wd40 تو مسیر حرکت سیم بزنید معجزه میشه

روغن بیش از یک لیتر نریزید و از روغن مولتی گرید 20w50 با استاندارد jaso-ma استفاده کنید

farzad_sh_2020
28-03-1391, 03:24 بعد از ظهر
دوستان عزیز که خورشیدی رو بزرگتر کردن (_ 44 تایی ) چقدر هزینه داشت ؟
شیراز چندجا رفتم میگن ما نمیتونیم

alinozad
29-03-1391, 10:12 قبل از ظهر
آماده هاش 8500 چوقه!
من یه 44 تائی ژاپنی مال هوندا ایکس آر رو گرفتم به 19000 یا 21000 چوق،دادم تراشکار هم فکر کنم 5000 تومن گرفت،دقیق یادم نیست!توی پستهای قبلیم هست.
با اینکه زنجیرم به فنا رفته دوباره ولی هنوز این خورشیدیه مثل روز اولشه ماشالا

farzad_sh_2020
29-03-1391, 10:20 قبل از ظهر
آماده هاش 8500 چوقه!
من یه 44 تائی ژاپنی مال هوندا ایکس آر رو گرفتم به 19000 یا 21000 چوق،دادم تراشکار هم فکر کنم 5000 تومن گرفت،دقیق یادم نیست!توی پستهای قبلیم هست.
با اینکه زنجیرم به فنا رفته دوباره ولی هنوز این خورشیدیه مثل روز اولشه ماشالا

ممنون
علی آقا من صفحات قبل گشتم ولی عکس ها رو ندیدم
ممنون میشم مجدد قرار بدین دقیق تا ببرم از روی عکس شاید بتونن

فرزاد شاه گل
29-03-1391, 07:36 بعد از ظهر
اقا روان من شتاب نداره?چیکار کنم؟

sezar
30-03-1391, 11:37 قبل از ظهر
کاربرات پمپ دار ژاپنی دارم مایکنی 33میلیمتری پیستون تخت مثل موتورکراس قیمتش حدود 570.000 میوفته (آک بند )یا خدا !!! 570 چوق ؟؟؟ ارزش داره بندازی رو روان ؟؟؟ یعنی به اندازه پولی که دادی فرق داره ؟؟؟ کاربرات فابریک خود روان چنده >؟؟

فرزاد شاه گل
30-03-1391, 12:06 بعد از ظهر
یا خدا !!! 570 چوق ؟؟؟ ارزش داره بندازی رو روان ؟؟؟ یعنی به اندازه پولی که دادی فرق داره ؟؟؟ کاربرات فابریک خود روان چنده >؟؟
ارزش که داره بندازی
فابریکش فکرنکنم بیشتر ۹۰ چوق باشه

sezar
30-03-1391, 12:48 بعد از ظهر
یعنی رو روان هم مثل موتور اصل ژاپنی جواب میده ؟ آخه تو یکی از تاپیک ها ( اگه اشتب نکنم سوزوکی 250 آمیکو) گفته بودن کاربراتش شتاب دهنده داره ولی بجای تاثیر مثبت ، بدتر باعث خفه کردن میشه و باید با معمولی عوضش کنی !!!!

یه نکته دیگه : یعنی 570 چوق بدی برا کاربرات بندازی رو موتوری که کلا سر تا پاش قیمتش 2 تومن هست ؟؟؟

dariush
30-03-1391, 03:30 بعد از ظهر
لرزش روان تا چه حدی هستش؟ امروز یکیشو از دور دیدم انقدر صدای لرزش میومد صدای موتور نمیرسید:gigglesmile:!

loser
30-03-1391, 03:51 بعد از ظهر
روان تا اونجایی که من تجربه دارم اگه درست و به موقع اچارکشی کنی اصلا لرزش نداره و خیلی هم نرم کار میکنه و بدون صدا و لرزه

farzad_sh_2020
30-03-1391, 09:11 بعد از ظهر
آچار کشی چقدر وقتی یکبار میخواد ؟
مال من 2700 تا رفته
رو 1000 تا هم اچار کشی شده
بچه ها من وقتی میخوام تک چرخ بزنم بعد از چندبار بوی دیسک بلند میشه
طبیعی هست ؟
البته چون ناشی هستم شاید اینجوری میشه

نیما نادری
30-03-1391, 10:19 بعد از ظهر
یعنی رو روان هم مثل موتور اصل ژاپنی جواب میده ؟ آخه تو یکی از تاپیک ها ( اگه اشتب نکنم سوزوکی 250 آمیکو) گفته بودن کاربراتش شتاب دهنده داره ولی بجای تاثیر مثبت ، بدتر باعث خفه کردن میشه و باید با معمولی عوضش کنی !!!!

یه نکته دیگه : یعنی 570 چوق بدی برا کاربرات بندازی رو موتوری که کلا سر تا پاش قیمتش 2 تومن هست ؟؟؟

من برای پمپ شتابش اینو انتخاب نکردم به خاطر سیستمش انتخاب کردم

قبلا توضییح دادم کاربرات روان دیافراگمی هست و این پیستونی

ضمنا کاربراتور گرانترین قطعه روی موتورهای درست حسابی هست مثلا یک کی تی ام 8000 دلاری 900 دلار پول کاربراتشه

تو بحث تیون قطعات گران قیمت میشن مخصوصا وقتی جنس درست بخوای مصرف کنی

صدای موتور.شتاب و کندن موتور . شتاب در حال حرکت . سرعت پاسخ به گاز تغیییر میکنه

باید محفظه فیلتر هوا هم از قسمت فوقانی مورد گشایش واقع بشه تا این بچه قول تنفس بکنه در حالت فابریک نفسش کم میاد

شما به من نگاه نکن من بیماریه این کارو دارم شاید خیلی ها 600 تومن کاربرات براشون قابل هضم نباشه طبیعیه

16769

:acigar:

MR.K
31-03-1391, 06:19 قبل از ظهر
چند وقت پیش یه سری به اوراقی موتور زده بودم و یک سر سیلندر 4 سوپاپ پیدا کردم که ظاهرا با یک سری کار تراشکاری و جوشکاری سر سیلندر قابلیت این رو داشت که روی روان سوار بشه.
حدود قیمت سر سیلندر و تراشکاری بین 300-400 فکر کنم در بیاد. فقط می خواستم از اساتید بپرسم چه مقدار در قدرت موتور تاثیر ایجاد میشه و آیا ارزش هزینه و دوندگی این کار رو داره؟

1678016781

K.I.A
31-03-1391, 11:14 قبل از ظهر
کیوان جان برای تعویض سر سیلندر نیاز به تغییراتی مثل به حرکت در اوردن سوپاپ هم هست و کمی هم اگه نسبت تراکم بالاتر بره میشه ازش جواب گرفت اما دردسر و هزینه مقرون به صرفش نمیکنه/
من برای روان انجینه سوزوکی انداختم عینه اینایی که رو امیکو سوزوکی هست موتور پرواز میکنه/ حالا یه تاپیک براش میزارم.

فرزاد شاه گل
31-03-1391, 11:32 قبل از ظهر
دوستان کمک کنید . روان من شتابی که باید داشته باشه را نداره ؟؟چی کارکنم؟؟؟

farzad_sh_2020
31-03-1391, 01:04 بعد از ظهر
دوستان امروز رفتم براي خورشيدي فروشنده گفت يك ژاپني دارم كه بهش ميخوره ٤٢ تايي هست
دست دوم گفت ٧٠ تومن
مال ايكس ال هم داشت ٣٠ تومن ولي گفت اين هم ژاپني هست و هم فابريك ميخوره

نظر دوستان چيه ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mohammad aghili
31-03-1391, 02:27 بعد از ظهر
اگه از ادعای بنده خدا مطمئن هستی (بابت ژاپنی بودنش) برش دار

البته نه 70 تومن

بیارش پایین تر

همین که تراشکاری نمیخواد خوبه

farzad_sh_2020
31-03-1391, 03:06 بعد از ظهر
عكس رو ديدين ؟
البته از نظر ادعا كسي هست كه كل شيراز به درست كاري ميشناسنش
همه مگس ميپرونن اين هميشه بايد تو صف باشي :))
راستي براي رنگ زدن خورشيدي چه رنگي بايد زده بشه كه پاك نشه يا بلند نشه ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

ravan200
31-03-1391, 03:35 بعد از ظهر
سلام دوستان
وقتی پر گاز با موتور میرم و بعد گاز رو ول میکنم یکدفعه یک صدای خیلی بلند انفجاری از اکزوز میاد
کاربراتو تمیز کردم و موقع تمیز کردن یه مقدار آب توش بود
بعد از اون یکم بهتر شد ولی بعد از شستن موتور(کارواش) دوبار همون صدای مهیب رو میداد
به نظرتون از شمع نیست؟
اگه از شمع هست چه شمعی بندازم

و یک سوال دیگه
صدای اکزوز خیلی کمه و مثل سی جی میمونه چطور میتونم یکم صداشو بیشتر کنم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

Mohammad aghili
31-03-1391, 03:47 بعد از ظهر
صدا مال شمع هست

در ضمن خیلی هم خوشگله ، مال من که آتیش هم میزنه قد بنز

واس چی میخوای درستش کنی؟

بابت صدا هم بیا پیش خودم.... یه اگزوز رو روان بستم ، صداش به مثابه kxf 450 میمونه

فرزاد شاه گل
31-03-1391, 03:52 بعد از ظهر
صدا مال شمع هست

در ضمن خیلی هم خوشگله ، مال من که آتیش هم میزنه قد بنز

واس چی میخوای درستش کنی؟

بابت صدا هم بیا پیش خودم.... یه اگزوز رو روان بستم ، صداش به مثابه kxf 450 میمونه
چه اگزوزی بستی؟؟قیمت؟
راستی من چیکارکنم که تا گاز را تا تا بگیرم و ول کنم این صدا بیاد
چی کار کنم ممد؟؟

ravan200
31-03-1391, 07:30 بعد از ظهر

ممنون محمد جان بابت راهنماییتون

اگه امکان داره بفرمایید چه اگزوزی بستید و قیمتش چنده و اگه میشه عکسی از اگزوز یا موترتون با اگزوز جدید آپ کنید

بازم ممنون

farzad_sh_2020
31-03-1391, 08:41 بعد از ظهر
سلام
دوستان عزیز خورشیدی عوض کردم با 42 تایی
موتورعوض شد کلاً
بچه ها تو یاهو چت میکنیم در جریان هستن من تک به سختی میزدم
امشب یکی زدم موتور میخواست برگرده
حتی دنده 2 هم آوردمش بالا
ولی خب مجبور شدم زنجیر هم عوض کنم 35 تومن چون زنجیر خودش کوتاه بود

Mohammad aghili
31-03-1391, 08:54 بعد از ظهر
مبارکه

خورشیدی جلو رو هم اگه تعویض کنی ، سود کردی

معمولا این 3تا قطعه رو باس با هم عوض کرد (خورشیدی عقب + خورشیدی جلو + زنجیر)

چون اگه یک کدومشون واسش مشکل پیش بیاد ، اون دوتای دیگه هم در معرض آسیب هستن

farzad_sh_2020
31-03-1391, 09:05 بعد از ظهر
خورشیدی جلو چی بندازم ؟
چند هست ؟

اینم از یک تک چرخ که نصف اوونی که موتور میخواست برگرده هم نیست :دی

قبلیش کم مونده بود بپرم پایین از موتور :))))

ravan200
01-04-1391, 12:07 قبل از ظهر
آقا محمد منتظریم داداش

فرزاد شاه گل
01-04-1391, 01:22 قبل از ظهر
یه روان سفید مدل ۸۹ تو مغازه علی قاسمی تو زینبیه گزاشته میگه ۲۷۰۰؟؟؟

ravan200
01-04-1391, 04:33 قبل از ظهر
یه روان سفید مدل ۸۹ تو مغازه علی قاسمی تو زینبیه گزاشته میگه ۲۷۰۰؟؟؟

من حدود دو هفته پیش یک روان rv سفید مدل مرداد 90 با کارکرد 2000
و 300 لیتر بنزین / یک کلاه (داغون) / بیمه تا مرداد 91 /موتور در سلامت کامل و در حد صفر گرفتم 1950

farzad_sh_2020
01-04-1391, 09:30 قبل از ظهر
یک چیز خیلی جالب اینه که من هرچی روان میبینم بیمه تا مرداد داره :دی
فکر کنم روان ها همه تو این تاریخ وارد بازار شده

راستی دوستان عزیز اگر تونستید حتماً خورشیدی عوض کنید

امروز پشت چراغ اوومدم با شتاب حرکت کنم سر موتور اوومد بالا انقدر کیف داد :دی

کلاً تاثیرش کامل حس میشه

Mohammad aghili
01-04-1391, 10:25 قبل از ظهر
حالا حرکت شمع سوزنی و فیلتر هوا و اگزوز رو هم که بزنی تازه متوجه میشی : این روان چیست که عالم همه دیوانه اوست... :دی

farzad_sh_2020
01-04-1391, 10:38 قبل از ظهر
آقا محمد اگزوز چه مارکی و چند ؟
چون چندتا دیدم ولی مثل مال خودش نیست
یعنی مثل اگزوز پالس و هیو هست ظاهرش . شبیه مال خودش هم گیر میاد ؟ چند ؟

شمع سوزنی براش مشکل ایجاد نمیکنه ؟ چون تازه ngk اصلی خریدم براش و از چند نفر پرسیدم گفتن سوزنی برای تریل خوب نیست
فیلتر هوا رو چکار کنم ؟

فرزاد شاه گل
01-04-1391, 10:38 قبل از ظهر
حالا حرکت شمع سوزنی و فیلتر هوا و اگزوز رو هم که بزنی تازه متوجه میشی : این روان چیست که عالم همه دیوانه اوست... :دی
ممد جون برای اگزوز و فیلتر هوا چه حرکتی باید بزنیم ؟؟
راهنمایی کن؟؟
برای افزایش شتاب چی؟؟

Mohammad aghili
01-04-1391, 10:39 قبل از ظهر
چه اگزوزی بستی؟؟قیمت؟
راستی من چیکارکنم که تا گاز را تا تا بگیرم و ول کنم این صدا بیاد
چی کار کنم ممد؟؟
اگزوز رو پایین توضیح دادم
واسه اون قضیه خمپاره هم به نظرم اگه تنظیم سر شمعت بهم بخوره قضیه حله

البته الان چون اگزوزت فابریکه . فقط یه عطسه میشنوی

ایشالله اگه بشه یه کلیپ بگیرم از بک فایر های اگزوزم...
فقط دوستان مراقب باشن آرواره هاشون نریزه

وقتی تو دنده های 4-5 حتی 3 بعد از چند دقیقه گازوندن ، گاز رو ول میکنم یه صدای انفجار خوشگل بهمراه یه آتش آبی رنگ 10 سانتی متری از دهانه اگزوز بیرون میاد:acigar:

آخ فاز میده

ممنون محمد جان بابت راهنماییتون

اگه امکان داره بفرمایید چه اگزوزی بستید و قیمتش چنده و اگه میشه عکسی از اگزوز یا موترتون با اگزوز جدید آپ کنید

بازم ممنون

اگزوز که فابریک روان qm هست که مورد عنایت قرار گرفته و پرده هاش به لقاء الله پیوسته

البته من اگزوز رو همینطوری از یکی از دوستان گرفتم و هرچی میگردم هم جایی که اگزوز از اونجا برش خورده باشه رو پیدا نمیکنم:hanghead:

واسه صدا هم ...
الان رفتم صداشو ضبط کردم.. اما نمیدونم چرا اینطوری میشه؟؟
وقتی گاز میدم انگار دوربین کم میاره و نمیتونه صدای اگزوز رو رکورد کنه

صدا یهو خششش خشش میشه:25:

ایشالله تا عصر سعی میکنم یه کلیپ بزارم که توش صدای موتور معلوم شه
خیلی زیباست

من که به شخصه لذت میبرم

فرزاد شاه گل
01-04-1391, 10:59 قبل از ظهر
اگزوز گلد ۲۵۰ هم قشنگه .صداش هم بهتر ازفابریکه rv هست

Mohammad aghili
01-04-1391, 11:08 قبل از ظهر
ممد جون برای اگزوز و فیلتر هوا چه حرکتی باید بزنیم ؟؟
راهنمایی کن؟؟
برای افزایش شتاب چی؟؟

اگزوز رو اگر در توانتون هست پرده هاش رو بریزید....(صدای موتور عوض میشه و دیگه به حالت قبل برنخواهد گشت)

فیلتر هوا هم علی نوزاد چند وقت پیش تو همین تاپیک کامل با عکس توضیح داد
یکی باس همت کنه پستش رو پیدا کنه

کاری که میکنید اینه که به دریچه های ورودی هوای فیلتر هوا چند سوراخ دیگه اضافه میکنید تا کاربرات هوای بیشتری در اختیار داشته باشه

Mohammad aghili
01-04-1391, 11:10 قبل از ظهر
شمع سوزنی براش مشکل ایجاد نمیکنه ؟

چرا یه مشکلی ایجاد میکنه که اون هم میزون کار کردن موتور و به طبع شتاب بیشتر موقع گاز دادن یهویی موتور هست:khak:

Ali
01-04-1391, 01:42 بعد از ظهر
قیمت روان صفر الان چند هستش و اینکه ایا رنگ ابی هم داره یا خیر؟

با تشکر

Mohammad aghili
01-04-1391, 01:57 بعد از ظهر
والا تو مشهد که دور و بر 3 تومن هست

بله
روان rv رنگهای : مشکی - سفید - نارنجی - قرمز - آبی و زرد و مشکی رو داره

Ali
01-04-1391, 02:05 بعد از ظهر
روان rv رنگهای : مشکی - سفید - نارنجی - قرمز - آبی و زرد و مشکی رو دارهممنون سری جدید هم ایا ابی و قرمزش هست؟ و این که این دو رنگ از رنگ های دیگرش خیلی کمتر هستن درسته؟

Mohammad aghili
01-04-1391, 02:08 بعد از ظهر
والا rv این رنگ ها رو داره.. حالا نمیدونم سری جدید(91) هم اینا رو داره یا نه

بله درسته رنگ آبی و قرمزش خیلی کم هستن

راستی
قرمزش هم مثل موتور من نیست... فرق داره... به آلبالویی میزنه یه کم

Ali
01-04-1391, 02:12 بعد از ظهر
والا rv این رنگ ها رو داره.. حالا نمیدونم سری جدید(91) هم اینا رو داره یا نه

بله درسته رنگ آبی و قرمزش خیلی کم هستن

راستی
قرمزش هم مثل موتور من نیست... فرق داره... به آلبالویی میزنه یه کم
ممنون محمد جان راستی مدل قدیمی مثل موتور شما تا کی تولید شده؟

Mohammad aghili
01-04-1391, 02:49 بعد از ظهر
آخرین سری qm که رادیات روغن داره و اگزوزش هم جدیده (مثل مال علی نوزاد) فکر کنم تا 90 تولید میشدن (شاید هم تا اواخر 89)

یادمه اون موقع که میخواستم اینو بردارم از نمایندگی پرسیدم گفت روان آروی 1880 ، کیو ام رادیات دار 1580

alinozad
01-04-1391, 03:15 بعد از ظهر
یادمه اون موقع که میخواستم اینو بردارم از نمایندگی پرسیدم گفت روان آروی 1880 ، کیو ام رادیات دار 1580
عزیزم اشتباه یادته!اون موقعی که تازه من میخاستم موتورمو بخرم رادیات دار معمولی 1750 و آر وی 1950 بود!که من قسطی اینو 1800 برداشتم!شما زمانی که خریدی یادت بیار نوش 1850 شده بود!

farzad_sh_2020
01-04-1391, 04:39 بعد از ظهر
سلام
علی آقا من همه پست های شما رو گشتم برای تقویت ورودی هوا
متاسفانه فقط یک پست بود که نوشته بودین از کنار ولی عکسش حذف شده بود از هاست
ممنون میشم دوباره قرار بدین عکس تا ورودی هوا رو تغییر بدم
راستی اگر خراب باشه فابریکش چند هست باکس هوا ؟

farzad_sh_2020
02-04-1391, 08:58 بعد از ظهر
امان از درس سخت و چه کاراریی که آدم میکنه تا درس نخونه :دی

alinozad
02-04-1391, 10:01 بعد از ظهر
فرزاد جان عکسه دیگه تو نت پیدا نکردم که هواکش معلوم باشه خودمم سربازم وقت اینو ندارم بیشتر از این نشون بدم،ببین یه نقطه توی عکس زیر هست که با قرمز مشخص کردم!به همون قطر هر دو طرف هواکش رو سوراخ کن!همین!
جنس هواکش نرمه خیلی راحت سوراخ میشه!براده هاشو بردار،لبه هاشم صاف کن!خلاص!فقط باید فلاپهارو بازکنی تا به این نقطه دسترسی پیدا کنی!
16919

Mohammad aghili
02-04-1391, 10:19 بعد از ظهر
امان از درس سخت و چه کاراریی که آدم میکنه تا درس نخونه :دی

واه واه واه

آدم آخه تو امتحانا مگه از این کارا میکنه؟

من که امروز فقط چسبیده بودم به درس....
البته تو کتابخونه طبیعی:mypersianforum (531

ap_peiki
03-04-1391, 01:23 بعد از ظهر
ان در احوالات روان ما:

انگشتی صاب رفته:

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

میل بادامک صاب رفته :

پیستون پکیده صاب مرده:

Mohammad aghili
03-04-1391, 01:28 بعد از ظهر
صاب رفته

علی صاب رفته همون گاو رفته خودمونه؟؟؟

علی من به تو احترام میزارم.... فکر میکردم من فرشته مرگ روانم.... ولی تو:sad:

فقط اینو به من بگو چــــــیــــــکـــــار کــــردی؟؟؟؟

بدون روغن گازوندی؟

فرزاد شاه گل
03-04-1391, 01:53 بعد از ظهر
من حرکت ایرباکس را زدم و سوراخش کردم
حالا برای ریختن پره های اگزوز چیکار باید بکنم؟؟

ap_peiki
03-04-1391, 01:55 بعد از ظهر
دقیقا نمیدونم مشکل از کجاس
فقط سوپاپ رو نیاور دم خونی سوپاپ به اون کلفتی مثل 50 تومنی شده بود صبر کن برم مغاره طرف 2تا عکس جدید برات میگیرم حالشو ببری خورده اینا رفته تو گیربکس فعلا قفل کرده کیربکس

02109002
03-04-1391, 01:57 بعد از ظهر
اوه اوه علی اقا

چی کار کردین که باعث این اتفاق شد ؟

Mohammad aghili
03-04-1391, 02:13 بعد از ظهر
من حرکت ایرباکس را زدم و سوراخش کردم کار بسیار خوبی کردی
حالا برای ریختن پره های اگزوز چیکار باید بکنم؟؟ 2 راه داره
یا باید بست انتهای اگزوز رو باز کنی و از اونجا پرده ها رو مورد عنایت قرار بدی
یا هم باید یک قسمت از اگزوز رو با هوابرش باز کنی و اعمال قانون کنی و بعدش جوش بدی

علی نگفتی چیکار کردی اینطوری شد

farzad_sh_2020
03-04-1391, 02:17 بعد از ظهر
من حرکت ایرباکس را زدم و سوراخش کردم
حالا برای ریختن پره های اگزوز چیکار باید بکنم؟؟

عکس میذاری از ایر باکس ؟
با چی سوراخ کردی ؟

فرزاد شاه گل
03-04-1391, 02:21 بعد از ظهر
عکس میذاری از ایر باکس ؟
با چی سوراخ کردی ؟
با چافو
16931

mostafa71
03-04-1391, 02:50 بعد از ظهر
فرزاد جان میتونم بپرسم این چیه چسبودی به موتور؟؟؟؟؟؟؟؟؟

16933

farzad_sh_2020
03-04-1391, 03:04 بعد از ظهر
با چافو
16931

علی آقا این سایز خوبه ؟ یا کوچکتر ؟
جاش چطور ؟

اوون شیشه آب معدنی نکنه برای اسموک هست :دی

alinozad
03-04-1391, 03:29 بعد از ظهر
علی آقا این سایز خوبه ؟ یا کوچکتر ؟
جاش چطور ؟

اره خوبه!دقیقا اندازه من ساختی!موند اگزوزت!فقط من مخالف برداشتن توری ها هستم،منو که میبینی توی کوه خوردم زمین،توری کج شده،کامل از بین نرفته،اگه کامل برش داری روی سوپاپت خیلی خیلی فشار میاد!بای بای سوپاپ کن!ولی تا یه حدی که روی موتور فشار نیاد خیلی خوبه.الان مال من طبیعی باز شد خیلی عالیه!صداش قشنگتره وحشی تره ولی مال محمد دستکاری شدست صداش خیلی خوفه ولی آنچنان فرقی با من نداره!تازه روی سوپاپشم بیشتر فشار میاد.

فرزاد شاه گل
03-04-1391, 08:15 بعد از ظهر
بله این بک اسموک هست
درست حدس زدید

فرزاد شاه گل
03-04-1391, 08:17 بعد از ظهر
فرزاد جان میتونم بپرسم این چیه چسبودی به موتور؟؟؟؟؟؟؟؟؟

16933
این بک اسموک هست

فرزاد شاه گل
04-04-1391, 01:28 قبل از ظهر
باید بست انتهای اگزوز رو باز کنی و از اونجا پرده ها رو مورد عنایت قرار بدی چه جوری پرده ها را مورد عنایت قرار بدم باعکس توظیح بده
واظح بگو که واشر را باز کنم و چیکار کنم

farzad_sh_2020
07-04-1391, 03:20 بعد از ظهر
سلام
چقدر سوت و کور شده
نکنه همه مثل من گرفتار امتحان هستن

امروز در حد چند دقیقه رفتم بیرون کار داشتم
بچه ها اگر خورشیدی عوض میکنید مواظب باشید . 2 به 3 دادم موتور تیک خورد خیلی راحت و تهش بازی کرد . خیلی قدرتش زیاد شده نسبت به قبل .
گفتم اینم به عنوان تجربه بگم که دوستان اگر عوض کردن مواظب باشن

alinozad
09-04-1391, 06:16 بعد از ظهر
توی مشهد یک روان هست آبی!مدل 87!
نمایندگی روان برای خودش استفاده میکنه.
فروشی هم نیست.انجین کمی فرق میکنه،تنه کمی فرق میکنه،سوال کردم گفت این موتور رو سوزوکی ژاپن بعنوان تست برای کیونجی زده!موتور اصله ژاپنه!اصلا نگاش کنی معلوم میشه!فابریکیش رنتال بود!خورشیدیش بزرگتر بود!قابهای انجین تیره تر و معلوم بود که آلیاژ بهتری داشت!تنه خیلی بهتر بود!اگزوز فرق داشت...خلاصه میگن مثل اسب هم راه میره!کسی چیزی نشنیده؟

نیما نادری
09-04-1391, 07:25 بعد از ظهر
توی مشهد یک روان هست آبی!مدل 87!
نمایندگی روان برای خودش استفاده میکنه.
فروشی هم نیست.انجین کمی فرق میکنه،تنه کمی فرق میکنه،سوال کردم گفت این موتور رو سوزوکی ژاپن بعنوان تست برای کیونجی زده!موتور اصله ژاپنه!اصلا نگاش کنی معلوم میشه!فابریکیش رنتال بود!خورشیدیش بزرگتر بود!قابهای انجین تیره تر و معلوم بود که آلیاژ بهتری داشت!تنه خیلی بهتر بود!اگزوز فرق داشت...خلاصه میگن مثل اسب هم راه میره!کسی چیزی نشنیده؟

نمیخواستم رو کنم ولی اون موتوره منه :))))

Mohammad aghili
09-04-1391, 07:27 بعد از ظهر
پس دست یارو چه میکنه نیما ؟!

منم دیدم موتوره رو

خیلی توپه

اصلا داد میزنه جنسش خوبه

کی فروختی بهش؟
یه ندایی میدادی خو

alinozad
09-04-1391, 07:31 بعد از ظهر
نیما جان راست میگی؟موتور شما هم اونجوریه؟
یه عکس از پوسته انجینت بذار لطفا.

alinozad
09-04-1391, 07:34 بعد از ظهر
آها شما فروختیش به اون؟؟؟؟

نیما نادری
09-04-1391, 08:22 بعد از ظهر
شوخی کردم این مال منه

alinozad
09-04-1391, 08:23 بعد از ظهر
مال شمام ازون ژاپنی هاست؟

نیما نادری
09-04-1391, 08:26 بعد از ظهر
نمدونم ...فکر نکنم جاپنی در کار باشه ...عکس اون موتورو بگیر بزار بهت بگم چیه شاید طرف 4 تایی اومده

Mohammad aghili
09-04-1391, 08:27 بعد از ظهر
نه باو

موتورش حالا جاپنی هم نباشه ، ولی روان نیست ، به نظر میاد Qingqi باشه

نیما نادری
09-04-1391, 08:29 بعد از ظهر
شما که دست به عکست خوبه دوتا دنده بزن چندتا عکس بیست بگیر ازش یک تکونی به تاپیک بدیم

Mohammad aghili
09-04-1391, 08:42 بعد از ظهر
الان ؟

الان فلات رو با سنگ بزنی از خونه بیرون نمیاد

صبح آفرود بودم تا عصر

بعدشم یارو که جمعه شب نمیاد با روان کینکی اش در مغازه و با خجستگی بشینه مگس بپرونه !

ایشالله فردا که رفتم بیرون ، اون سمتا هم میرم...
غصه نخور

تاپیک روان همیشه گرمه

نیما نادری
09-04-1391, 08:53 بعد از ظهر
چرا فکر کردی الان باید بری ؟

Mohammad aghili
11-04-1391, 10:39 قبل از ظهر
سلام

اولا مبارکت باشه
ایشالا چرخش واست بچرخه

دوما نگفتی موتور خشک هست یا کارکرده گرفتی !

چون امکانش هست بخاطر تنظیم نبودن زنجیر تایم موتور زیادی داغ کنه

سوما یه عکس بگیر از عروسکت ، بذار اینجا صفا کنیم

چهارما روان کلا زیاد داغ میشه ، واین مسئله تو تابستون کمی بیشتر تو چشم هست

farzad_sh_2020
11-04-1391, 10:23 بعد از ظهر
سلام
مبارکت باشه
انقدر داغ میشه که شلوار رو بذاری یکجا بشینی روش اتووو میشه :دی
پسر خالم ترکم بود میگفت وایسا خمیر بخریم نون بپزم رو اگزوز :دی

دوستان از وقتی فیلر شل کرده برام موتور خیلی بد روشن میشه برای بار اول
مثلاً چند روز خاموش بود بعد برای روشن شدنش خیلی استارت خورد و با ساسات روشن کردم
یعنی تا اوون دکمه رو زدم با 2تا استارت روشن شد
مشکل از فیلر هست ؟
ببرم سقت کنه ؟
چون گفت تابستون شل باشه بهتر هست

Mohammad aghili
11-04-1391, 10:30 بعد از ظهر
انقدر داغ میشه که شلوار رو بذاری یکجا بشینی روش اتووو میشه :دی

من تا حالا پاچه دوتا از شلوارام در راه روان شهید شدن !

نیما نادری
11-04-1391, 11:02 بعد از ظهر
فیلر باید به اندازه باشه

Ali
12-04-1391, 09:19 قبل از ظهر
محمد عقیلی عزیز مرسی قربونت برم، ایشالله مال تو هم چرخش حالا حالاها بچرخه ! من مدل 89 خریدم، صفر نیست ولی کم کارکرده و سرحال. صفر که پیدا نمیشد اگرم بود رو 3 تومن 3 ونیم بود. من اینو 2 خریدم. اینم دوتا عکس به دستور شما. :thanks: دوتا سوال دیگه هم داشتم بیزحمت!! :4chsmu1: میخوام فرمون رنتال بندازم، اگزوز هم به نظرتون دست بزنم؟ میخوام یا اگزوز کراس بندازم یا اگزوز کامکس (این تریل سبزای کاوازاکی رو میگم، اگه اشتباه گفتم ببخشید، تصحیحم کنید) آخه از صدای تیز خوشم میاد! صدای خود روان خیلی بم و کت کلفته!! :4chsmu1:

17245
17246
دیگه ببخشید بک گراند عکسا خوب نیست !!! :4chsmu1: عکس فوری بووود !!! :))))))
مبارک باشه موتور قشنگیه فرمون کار خوبیه تعویضش اما اگزوز رو پیشنهاد میکنم هر اگزوزی نندازین چون اگر راه خروج دود نسبت به حالت عادی زیاد باز یا بسته بشه برای موتور ضرر داره اگزوز کراس 4 زمانه شاید بشه انداخت اما کامکس دوزمانس و اگزوز دو زمانه نمیشه روی 4 زمانه انداخت

Mohammad aghili
12-04-1391, 10:32 قبل از ظهر
فرمون رو برو تو کارش که بدون فرمون رنتال عاقبت بخیر نمیشی

اگزوز رو هم پیشنهاد میکنم عوض نکن

اگه خیلی با صدای الانش مشکل داری ، میتونی با یه خورده تغییرات تو اگزوز صداش رو تغییر بدی

ولی در کل زیاد سمت اگزوز نرو

نیما نادری
12-04-1391, 11:29 قبل از ظهر
اگزوز کراس 4 زمانه حتی اگر 250 باشه که کمتر از 250 هم موجود نیست 150 تومن نیست

به درد روان هم نمیخوره

به جاش یک باربند عقب سری قدیم ببند

alinozad
12-04-1391, 02:17 بعد از ظهر
فیلتر روغن طفلی بعد از 10 ماه کارکرد به قیمت 2 تومن عوض شد!
زنجیرم فاتحه شده!
چرخ دنده هنوز زندست و نفس میکشه!
دیروز خود جواد اقا دیدند که روان رو با اینکه ارتفاع رو کم کرده بودم(هم جلو هم عقب)ارتفاعش نسبت به فلات بیشتر بود!
یاعلی

Mohammad aghili
12-04-1391, 02:29 بعد از ظهر
دوستان روانی

یه توصیه جدی

هیچگاه زمانی که هنوز انجین داغ است اقدام به تعویض روغن نفرمایید
زیرا
هم دستتان میسوزیَد و هم پیچ کارتلتان می هرزیَد

farzad_sh_2020
12-04-1391, 02:32 بعد از ظهر
آقا محمد توی همه جا من دیدم نوشتن باید کمی گرم باشه
آخرین بار برای هیوسانگ کاتالوگ تعمیرات و نگهداری دانلود کرده بودم اوونجا هم نوشته بود
من در حد یک دقیقه موتور را روشن میکنم و بعد عوض میکنم
این هم مشکل داره ؟ چون اگر سرد باشه که خارج نمیشه

Mohammad aghili
12-04-1391, 03:52 بعد از ظهر
دادا سرد داریم تا سرد !

یه وقت هست چله زمستونه ، موتور هم 2 روزه خوابه
خو اینطوری معلومه که خارج نمیشه

اما منظور من از سرد یعنی مثلا میشینی میری جای تعویض روغنی تا روغن رو عوض کنه
اونجا که رسیدی ، بذار یه ربع بیس دیقه موتور خاموش باشه تا حرارت انجین از بین بره

و الا سر 2 سوت پیچ کارتلت هرز میشه
دیدم که میگم !

sezar
12-04-1391, 04:23 بعد از ظهر
ای بابا !!!! چه خبره 2 تومن بابت مدل 89 ؟؟؟ من مدل نود رو 1900 با کارکرد حدود 2000 تا نخریدم گفتم گرونه ،

یه مدل 89 معمولی هم دیدم میگفت 1300 البته موتورش رو ترکونده بود

یه سفید مدل آر وی 90پاییز تمیز با کارکرد حدود 4 هزار و کلاه راپیدو بهم پیشنهاد شده 2 تومن هنوز زیاد مطمئن نیستم ، شاید بدون کلاه و با کمی چونه بتونم 1800 بگیرمش ، تا خدا چی بخواد

Mohammad aghili
12-04-1391, 04:31 بعد از ظهر
ایشالله تا انقلاب مهدی توام روان میگیری

فقط زیاد عجله نکن
میترسم جنس بنجل بهت بندازن

یه کم از **** یادبگیر:khak:

sezar
12-04-1391, 04:36 بعد از ظهر
نترس زیاد عجله نمیکنم ، تا بدست آوردن یه موتور با قیمت و وضعیت مناسب صبر میکنم. از **** چیو یاد بگیرم ؟؟؟

Mohammad aghili
12-04-1391, 04:42 بعد از ظهر
خریدن موتور

motor
12-04-1391, 10:52 بعد از ظهر
سلام به همه بچه های پرشین موتور
می خواستم ببینم اینجا کسی هست که اچارکشی موتور روان را بهم یاد بده؟(موتورسیکلتم روان هست.)من از مکانیک موتور زیاد سر در نمیارم ولی بسیار علاقه مند به یادگیری ان هستم.
امیدوارم اگه کسی هست که خوب بلده ،کمکم کنه.(یه جوریم از خجالتش در میام.)
هم اکنون به دنبال یاری سبزتان هستم.(محل سکونتم تهران است.):bighug:

Shingen
13-04-1391, 11:04 قبل از ظهر
سلام

از کمک عقب صدای تق تق میاد حتی وقتی موتورو با دست میبرم علتش چیه؟ لینکیج عقب گریس خور داره؟

نیما نادری
13-04-1391, 08:29 بعد از ظهر
احتمالا بلبرینگ داخل لینکیج عقب ساچمش پخ شده باید باز بشه

AMIR-250
13-04-1391, 09:24 بعد از ظهر
اقا یه چیزی من چن وقت پیش تیوپ موتورو عوض کردم...بعد چرخو که اوردم بیرون یه رینگی کوچیک افتاد...همون که یه طرفش دایره بزرگه یه طرف کوچیک ....بعد موقه جازدن اونطرف بزرگش سمت توپی گذاشتم...درسته؟

farzad_sh_2020
16-04-1391, 10:02 بعد از ظهر
سلام
دوستان این دو روز با روان بیرون از شهر بودم
انقدر رفتم کوه باهاش که دیگه الان تمام بدنم درد میکنه

چند تجربه :
1 - همیشه از مسیری که میرید مطمئن باشید یا یواش برید :
داشتم 80 تا میرفتم تو خاکی از دور دیدم یک تیر برق هست . رسیدم نزدیکتر دیدم یه چیزی انگار بهش آویز هست . از این سیما بود که میزنن تو زمین که تیر برق محکم بشه نیوفته . به سختی موتور نگه داشتم وگرنه کله مبارک میپرید :دی
2 - باز هم به مسری که میرید آشنا باشید :
داشتم میرفتم که دیدم دارن بهم ایست میدن و تفنگ به سمتم هست :دی
نگو که تو این خاکی ماکی ها که همش جاده عوض کرده بودم رفته بودم نزدیک منطقه سپاه جایی از اینایی که زیر کوه مهمات هست . چی میگن بهش ذاقه فکر کنم . با یه بدبختی و معرفی و ... باور کردن دارم گشت میزنم و بردنم لب جاده ولم کردن :دی
3 - توی سرعت سر موتور میارید بالا فکر بعدش هم باشید :
داشتم 60-70 میرفتم دیدم یکم جاده (آسفالت ) حالت بالا پایین شده جلوتر با یک نیم کلاچ سر موتور آوردم بالا رفتم لاین مخالف شانس آوردم ماشین نمیومد :دی

فعلاً همین 3تا یادم هست

حالا چندتا سوال :
1 - توی مسیر برگشت یک تیکه حدود 20 کیلومتر گردنه و سر بالایی بود که باد شدید هم میومد و دنده 4 به زور 70 میرفت و کم کم شد 60 که دادم دنده 3 . حس میردم موتور زور نزنه دائم بهتر هست و همش سرعت کم میکردم . میتونم توی سربالایی گاز تخته بگیرم و برم مثلاً 60 تا با دنده 3 ؟

2 - توی سرازیری هرچی بره موتور مشکلی نداره ؟ چون 120-125 رفتم ولی تا ول میکردم میومد 80-90 .
3 - توی خاکی دوبار از دنده 4 به 5 یکدفعه موتور خلاص میشد و وقتی دنده میدادم بالا از n میشد 5 . از چی هست ؟ امکان داره کم زیر دنده زده باشم ؟ آخه برام عجیب هست از 4 بره خلاص و بعد 5 . دیگه هم نشد اصلاً اینجوری
4 - توی خاکی که میرم حس میکنم ته موتور مایل به راست هست بعضی وقت ها . علت چی هست ؟

Mohammad aghili
16-04-1391, 10:13 بعد از ظهر
چند تجربه :
1 - همیشه از مسیری که میرید مطمئن باشید یا یواش برید :
2 - باز هم به مسری که میرید آشنا باشید :

اینا همش خاطرس

یادمه همین 2-3 دفعه قبل که رفته بودیم آف تو جاده خاکی دوترکه داشتم 90 تا میرفتم
یهو یه رمپ معکوس جلوم ظاهر شد
و چقدر زانو بندهام به کمکم آمد ....

میتونم توی سربالایی گاز تخته بگیرم و برم مثلاً 60 تا با دنده 3 ؟

یه کله که نه
ولی سعی کن با اون دنده ای که موتو جون داره توش ، گاز نصفه بری
چون اگه خیلی لیلی به لالاش بذاری مجبورت میکنه دنده 1 بری بالا

3 - توی خاکی دوبار از دنده 4 به 5 یکدفعه موتور خلاص میشد و وقتی دنده میدادم بالا از n میشد 5 . از چی هست ؟ امکان داره کم زیر دنده زده باشم ؟ آخه برام عجیب هست از 4 بره خلاص و بعد 5 . دیگه هم نشد اصلاً اینجوری

نباید اینطوری بشه
یه چک بکن

4 - توی خاکی که میرم حس میکنم ته موتور مایل به راست هست بعضی وقت ها . علت چی هست ؟

دوشاخ عقب رو یه نگا بنداز

farzad_sh_2020
16-04-1391, 10:24 بعد از ظهر
آقا محمد برای دنده چی رو چک کنم ؟
چون تاحالا هیچ وقت تو جاده و ... اینجوری نشده بود و فقط دوبار شد و دیگه هم بعدش نشد

دوشاخ عقب کجاش رو چک کنم ؟

Mohammad aghili
16-04-1391, 10:32 بعد از ظهر
آقا محمد برای دنده چی رو چک کنم ؟

زیاد جدی نگیر ...

دوشاخ عقب کجاش رو چک کنم ؟

خودشو
ببین صافه

ببین اگه نمیتونی تشخیص بدی ببر پیش همون یارو که گفتی ازش خورشیدی خریدی
او میتوانیَد

farzad_sh_2020
17-04-1391, 10:05 قبل از ظهر
سلام بردم هم پیش تعمیرکارم هم پیش اوون که تو کاره لوازم و اوراق و .. هست گفتن مشکلی نداره مشکل از نشستن نمیتونه باشه که مثلاً زیاد جلو بشینم یا ... ؟

RED-LINE
17-04-1391, 12:34 بعد از ظهر
محمد جان عقيلي با ٢تومن از اون خوباش بهم ميدن؟rv
همچين هوس كردم از در و تيفال و جدول بجستتيم

Sent from my iPhon using Tapatalk

Shingen
17-04-1391, 02:05 بعد از ظهر
یکی از پره های چرخ عقب شکسته. پره تکی موجوده ؟ لنگی گیری مجدد هم لازمه ؟چرا پره میشکنه؟

Mohammad aghili
17-04-1391, 02:23 بعد از ظهر
سلام بردم هم پیش تعمیرکارم هم پیش اوون که تو کاره لوازم و اوراق و .. هست گفتن مشکلی نداره مشکل از نشستن نمیتونه باشه که مثلاً زیاد جلو بشینم یا ... ؟
نمیدونم والا

خب البته اگه تو خاک زیاد جلو بشینی دم موتور تو خاک زیاد بازی میکنه ولی اینکه میگی به راست میکشه....:297:

محمد جان عقيلي با ٢تومن از اون خوباش بهم ميدن؟rv
همچين هوس كردم از در و تيفال و جدول بجستتيم

ها ک میدن داش
روان روانه ، خوب و بد نداره

جاتون خالی امروز ساعت 12 ظهر تو ترافیک خیابون بهار گیر کرده بودم ، داشتم آب پز میشدم
دل و زدم به دریا ، یه جوب پریدم ، خودم فر خوردم !:25:

تریپ این موتور تریال ها ، بلند شدم وایسادم ، یه کمک زدم + نیم کلاچ ...
موتور عین هلو پرید اونو جوب

جوبش ولی خیلی بزرگ بود ، مثلا اگه فلات بود نمیتونست بیاد :دی

یکی از پره های چرخ عقب شکسته. پره تکی موجوده ؟ لنگی گیری مجدد هم لازمه ؟چرا پره میشکنه؟

آره ، اما باس بگردی

من خودم 1 دونه از پره هام شیکسته بود ، جدی نگرفتم ، یه بار تو آفرود نگا کردم دیدم 6 تا از پره های عقبم نیس ، چرخ عقب کاملا بندری میرفت

بله تابگیری لازمه
چرا میشکنه؟ بددلایل گوناگون از جمله پرش ، دست انداز ، جوب رد کردن ناشیانه وووو

alinozad
17-04-1391, 03:15 بعد از ظهر
دوشاخ عقب اکثر روانها بصورت فابریکی مشکل دار هست یعنی به راست میکشه!بعضیاش سالمه.یکم حرفه ای تر بشی احساس نمیکنی!یعنی اصلا متوجه نمیشی.
دوشاخ عقب یه بوشی داره وقتی موتورو کج میکنی روی جک دوشاخ عقب رو تکون بده!نباید لقی داشته باشه و باید همراه کمک فنر بالا پائین بره و لقی نباشه توش!ازونم ممکنه باشه.
دیروز جاتون خالی رفتیم پیست هیچکی نبود.منو امیر مسعود.اول با سوزوکی گازوندیم بعد گذاشتیم سرد شه نوبت روان بود!با روان خیلی بی استرس و راحت میپریدم،با سوزوکی قلق پریدن نداشتم و با گاهی با سر میومدم پائین!خلاصه کلی رو کم کردیم(روی اجنه!!!!چون کسی نبود)بعد چندین و چندتا wr dt سوار اومدن،فقط نگاه میکردن،با سوزوکی رفتیم تو فک کردن الا میپریم خوفناک ولی دیدن خبری نیست،با روان که رفتم تو پوزشون خورد بهشون برخورد اومدن تو پیست آی خندیدیم...یه بنده خدائی هم با 100 کیلو وزنش با روان بدبخت من پرید سیم پره شکست رفت تو تیوپ عقب پنچر شد!
نتیجه:با روان هم میشه رو کم کرد و پرشهای متوسط زد،با روان افراد سنگینتر از 75 کیلو نپرند،با روان میتونید با یه تازه وارد که سوزوکی یا wr داشته باشه کل بندازید،روان شیبی رو میزنه که kdx نتونست بزنه(البته کیپسش خراب بود)،بین موتورهای روان و کا دی ایکس و فلات و سوزوکی آر ام بهترین گزینه برای بیابون نوردی روانه!همه موتورها تست شد و اون نرمی و راحتی رو روان بیشتر از همه داشت!بیشترین شتاب و قدرت رو هم که سوزوکی جان بابا داشت!بالاخره نتیجه نهائی:روان عروس خیابان،آهوی بیابان!روان!

farzad_sh_2020
17-04-1391, 05:23 بعد از ظهر
ممنون علی آقا چک میکنم
برای شیب زدن چه چیزی باید دقت کنم ؟
چون دوتا شیب خفن زدم . طولشون کم بود ولی شیب تند بود مخصوصاً اولش که میخواستم برم بالا حدود 60 سانت شیب خیلی زیادی داشت که موتور سرش بلند شد و نزدیک بود از زیر پام در بره .

ali_n
17-04-1391, 06:53 بعد از ظهر
kdx که کیپس خراب باشه اندازه موتور گازی راه نمیره
این کجا و آن کجا...

alinozad
17-04-1391, 08:29 بعد از ظهر
lمن قلق موتور خوودمو اینجوری پیدا کردم که:
توی شیبهای خیلی خفن نسبتا جلو میشینم،نه اینکه روی باک،بعد خم میشم روی فرمون و حالت سرعتی به خودم میگیرم و تخته گاز میکنم،اگه یکم جلوتر بشینم ته موتور لیز میخوره چون سبک میشه و لاستیک داخل خاک فرو نمیره تا با قدرت موتور رو هل بده،اگه یکم عقب بشینم با گاز دادن سر موتور میاد بالا!!!این تجربه 20-30 بار تک زدن توی شیب و ملق زدن و لیز خوردن و زمین خوردن بود!

نیما نادری
17-04-1391, 08:47 بعد از ظهر
تو فیزیک یک قانون بود که میگفت بردار برآیند یک برداریه که میشه حاصل ترکیب همه بدارها ...سطح شیبدار رو که در نظر بگیری یک بردار وزن موتور هست که از نقطه ثقل موتور به شکل عمود به سطح افق

به سطح شیب فشار میاره یک بردار وزن راکب هست که با عقب جلو رفتن روی طول زین این بردار گاهی عقب تر گاهی در راستا و گاهی جلوتر از بردار قبلی هست

نیرویی که چرخ عقب به سطخ شیب وارد میکنه تحت تاثیر برآیند این بردار هاست و اگر نقطه اثر این نیرو (بردار برآیند )درست بیفته زیر تایر عقب

بهترین تراکشن حاصل میشه و نیرویی از این بابت حدر نمیره حالا یا موتور میره بالا یا چرخ قفل میشه تو خاک و خودت با موتور میری بالا

زور کم این جاها دست راننده رو میبنده یعنی اگر موتور با شتاب و سرعت بالا شیب رو طی کنه کنترلش راحت تره به دلیل کم نشدن مومنتم (momentum)

به محض کم شدن مومنتم موتور میل به سقوط به طرفین رو پیدا میکنه مخصوصا وقتی جلوی موتور از زمین جدا میشه و فشار بیشتری

به چرخ عقب وارد میکنه و چرخ عقب نیروی بیشتری برای چرخش میخواد ولی موتور جون نداره خودشو از این وضعیت خارج کنه یعنی یا پشتک بزنه یا بکنه بره در این حالت راکب معمولا

به سمت عقب زین میره و فرمون از دستش خارج میشه و تپ میخوره زمین

پس دو نکته : یکی اینکه با جلو عقب کردن وزنت در طول زین به کمک ایستادن روی رکابها موتورو کنترل کنی

دوم اینکه با سرعت و شتاب و همچنین دنده مناسب مومنتم رو حفظ کنی

Mohammad aghili
17-04-1391, 09:45 بعد از ظهر
من کلا آدم مومنتمی هستم !
از بچگی بهم میگن ممد مومنتم :دی

ممنون نیما جان
این جور فرومها علاوه بر اراءه تجارب , یکسری اثبات های علمی هم میطلبه که همیشه امثال نیما نادری ها و کیوان ها و اساتید دیگر باید باشند و این جور نیاز ها رو پاسخ بدن

ولی کلا از ریاضی فیزیک خوشم نمیاد :|
بردار برآیند که حالا آسونه , انتگرال دار هاش ستمه

آنتی اسپم : هرگاه خواستید فلاپ بخرید واس روانتون , حتما حتما جنس فابریک کینکی تهیه کنید , در غیر اینصورت با یه زمین خوردن کوچک عاقبت بخیر نمیشید

mahdipic
17-04-1391, 10:32 بعد از ظهر
سلام

من بعد از کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم بهترین موتور برای من همین روان است برای همین زنگ زدم شرکت از قرار معلوم احتمالن از اول مرداد (تا 15 مرداد ) قراره تولیدی 91 بیاد بازار قیمت هم ندادن مثل اینکه یه مدل جدید هم دارن اگر تو سایت سر بزنید یه لینک زدن ولی .. اونم احتمالا 250 شاید باشه با این توضیح من خیلی دنبال دسته دوم تمیز گشتم اما نبود امروز یه دونه پیدا کردم تقریبا 28 هزار رفته موتور هم باز شده و صدا میده تولید 87 هست فلاپ سالمه صفحه کلاج باید عوض شه کمکهای جلو روغن دادن باطری تعطیله قیمت از طرف من 450 حالا به نظر شما بمونم و یه نو بگیرم که برام خیلی سنگینه و احتمالا قیمت بالا هست (منم کارمندم) یا همن رو بگیرم یه خورده خرجش کنم بیشتر استفاده شهر بعد بیرون واسه عکاسی عموما جاده های خاکی
ببخشید خیلی پر حرفی شد منتظر نظر عزیزان هستم
ارادتمند مهدی

mahdipic
18-04-1391, 02:51 بعد از ظهر
سلام
مثل اینکه باید نوشته بالا را اصلاح بشه
با تماسی که گرفته شد سری جدید احتمالا تا دو ماه دیگه میاد ، با توجه به قیمت دلار و اخرین قیمت این موتور در سال قبل احتمالا حدود 3 ملیون به بالا باشه :297:

sezar
19-04-1391, 05:17 بعد از ظهر
آقای نادری ادامه صحبت از تاپیک [Only registered and activated users can see links]
رو گفتم اینجا انجام بدیم چون مربوط به روان بود. اتفاقا برعکس ، اون موتوری که گفتم بلبرینگ دندش خرد شده بود شخصی بود ، موتورش هم مدل 89 بود ، روان کیو ام با رادیات ، اتفاقا دوتا مال سپاه که بودن خیلی سرحال و سالم بودن جوری که رفیق تعمیرکارم میخواست اونارو بخره ولی حیف دولتی بود.

حالا در کل به نظر شما روانی که گفتم با توجه به اینکه تا دی 91 بیمه داره ، کمک وسطش احتمال 90 % باید عوض بشه ، دیسک ترمز جلوش باید عوض بشه ، تایر جلوش باید عوض بشه رو چند بخرم خوبه ؟؟ قبل از اینکه بفهمیم بلبرینگش شکسته طرف قیمت 1300 داده بود ، ولی معلوم بود خیلی به موتور فشار میاورده ( رفیق تعمیرکارم از تاثیر ترمزش رو دیسک جلو و طریقه ساب رفتن چرخ فهمید و گفت یارو کلاچ و نیم کلاچ و گاز و ترمز یهو و الکی به موتور داده و پدر موتور رو در آورده)

به نظرتون اگه موارد بالا رو نو کنم موتور سرحالی میشه و توپ یا ازین به بعد بلبرینگ دنده و کلا گیربکش دردسر ساز خواهد شد ؟؟

honda cfrx
19-04-1391, 07:51 بعد از ظهر
آقا این سفر آفرود غار مغان | مشهد ([Only registered and activated users can see links]) ما یه خسارتی به ما زد:26:
با موتور تمیز و کاروش رفته و روغن تعویض شده یه 50 کیلومتر رفتیم به روستا رسیدیم و بعد یک مسیر 200% آفرود ،اونم اینکه تو یه شیب 35 تا 40 در صد جایی که سیل آمده بود داشتیم میتاختیم که کم کم جیق کلاچ دراومد و یه 2 دقیقه نکشید که دنده یک خلاص شد:297: بقول دوستان خورد کرد.
بعد از فتح غار و برگشت با دنده 2 و الباقی ، پیش تعمیرکار رفتم البته میشه گفت آدم واردیه ،موتور و ندیده گفت کشویی 1و3 شکسته و باید اول جنس خوبشو بگی برات بیارن و تعویض کنم ، البته با بازشدن کامل موتور که خرجش جمعاً حدود 30 چوف کشویی و 40 تا 45 بازو بست موتور و واشرجات و غیره ....
حالا سوال از اساتید گل خصوصا آقا نیما اینکه چه کنم ؟ آیا صرف میکنه یا نه چون قصد فروش موتور رو هم دارم :25:

honda cfrx
19-04-1391, 07:58 بعد از ظهر
آقا این آفرود غار مغان | مشهد ([Only registered and activated users can see links]) ما یه خسارتی به ما زد:26:
با موتور تمیز و کاروش رفته و روغن تعویض شده یه 50 کیلومتر رفتیم به روستا رسیدیم و بعد یک مسیر 200% آفرود ،اونم اینکه تو یه شیب 35 تا 40 در صد جایی که سیل آمده بود داشتیم میتاختیم که کم کم جیق کلاچ دراومد و یه 2 دقیقه نکشید که دنده یک خلاص شد:297: بقول دوستان خورد کرد.
بعد از فتح غار و برگشت با دنده 2 و الباقی ، پیش تعمیرکار رفتم البته میشه گفت آدم واردیه ،موتور و ندیده گفت کشویی 1و3 شکسته و باید اول جنس خوبشو بگی برات بیارن و تعویض کنم ، البته با بازشدن کامل موتور که خرجش جمعاً حدود 30 چوف کشویی و 40 تا 45 بازو بست موتور و واشرجات و غیره ....
حالا سوال از اساتید گل خصوصا آقا نیما اینکه چه کنم ؟ آیا صرف میکنه یا نه چون قصد فروش موتور رو هم دارم :25:

نیما نادری
19-04-1391, 09:28 بعد از ظهر
در مورد بلبرینگ : بلبرینگ دو حالت داره یا درست کار میکنه یا خرد شده یا گیرپاچ کرده و کار نمیکنه پس بلبرینگ شکسته نداریم

من در مورد کل روانهای دنیا نظر نمیدم شاید یکی باشه و موتورش دنیای مشکلات باشه ولی در مورد سرویس و نگهداری

مثل یک راننده موتور روندن معتقدم به همونی که اعتقاد دارم :297:

در مورد موتوری که گیربکس خراب شده : موتورت 100 تومن خرج داره شایدم کمتر میخوای بفروشی چی بخری ؟ تازه موتوره خرابو میدونی بز میخرن ؟

درستش کن اگر عیب دیگه ای هم داشت برطرف کن سوارشو حالشو ببر

02109002
19-04-1391, 11:17 بعد از ظهر
سلام

موتور منم دنده یک خورد کرد ( همون کشوئی دنده 3 )

گشتم جنس خوب نبود ، محمد جان هم یه نمونه از مشهد آورد ( دستش درد نکنه ) ولی اونم لومکس بود

آخر دادم برام جنس خوب ساختن 90 تومن در اومد

tirdad8
21-04-1391, 07:37 قبل از ظهر
دوستان مهندس سلام. آقا من گاهی اوقات دندم سفت عوض میشه!! هم دنده معکوس هم دنده جلو و یه صدای تق کوچولو میده علتش چیه؟
یه سوال دیگه هم اینکه تو نیم کلاج صفحه کلاجم یه صدای خش خش میده، بکس و باد میکنه! جدیدا اینجوری شده.
ممنون میشم اگر دوستان فنی و با تجربه راهنماییم کنن.

02109002
21-04-1391, 07:54 قبل از ظهر
دوستان مهندس سلام. آقا من گاهی اوقات دندم سفت عوض میشه!! هم دنده معکوس هم دنده جلو و یه صدای تق کوچولو میده علتش چیه؟
یه سوال دیگه هم اینکه تو نیم کلاج صفحه کلاجم یه صدای خش خش میده، بکس و باد میکنه! جدیدا اینجوری شده.
ممنون میشم اگر دوستان فنی و با تجربه راهنماییم کنن.
با سلام

با توجه به گفته خودتون که موقع نیم کلاج صدای خش خش میاد ، احتمالا" صفحه کلاجتون باید عوض بشه

nopo
21-04-1391, 08:26 قبل از ظهر
در يك ماه گذشته 5تا روان ديدم كه دنده يك و3 خورد كردند

Mohammad aghili
21-04-1391, 10:55 قبل از ظهر
خب من ندیدم

چه کاریه میخوای شونصد تا فلات اسم ببرم که توپی عقبشون به گاو رفته؟

من موتورم مدل 88 هست و تقریبا 9 ماهه که دارمش ، از وقتی هم که گرفتمش دنده 3 زوزه داشت ، با اون وحشی بازی هایی که من در میارم چرا تا حالا حتی زوزه ش بیشتر نشده؟

پس ربطی نداره !

الکی مغلطه نکن

محمدفضل
21-04-1391, 01:35 بعد از ظهر
خب من ندیدم

من موتورم مدل 88 هست و تقریبا 9 ماهه که دارمش ، از وقتی هم که گرفتمش دنده 3 زوزه داشت ، با اون وحشی بازی هایی که من در میارم چرا تا حالا حتی زوزه ش بیشتر نشده؟

پس ربطی نداره !

الکی مغلطه نکن

یکی از دوستانم روان داره اونم 1 سالی هست دنده 3 موتورش زوزه میکشه. صدای دنده 4 کمباین میده وقتی میخاد دور بگیره !!
این مشکل چطوری رفع میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

soroush adventure
21-04-1391, 01:41 بعد از ظهر
یه ایراد عجیب غریب !!!!!؟؟؟؟ جدیدا وقتی تو دنده کلاچ میگیرم باز هم چرخ به حرکت ادامه میده کلاچ هم ریگلاژه . پوسته کلاچ رو باز کردم همه چی کاملا سالمه و درست کار میکنه ولی هنوز ایراد رو کشف نکردم

Mohammad aghili
21-04-1391, 01:51 بعد از ظهر
سروش من دقیقا نقطه مقابل توام
ینی مثلا دنده2 میخوام 3 کنم کلاچ میگیرم میذارم 3 ول که میکنم دنده یهو جا نمیخوره ، انگار کلاچ رو آروم آروم ول میکنی

صفحمم تازگی عوض کردم
:297:

nopo
21-04-1391, 01:56 بعد از ظهر
خب من ندیدم

پس ربطی نداره !

الکی مغلطه نکن

بحث و مغلطه نداريم
من دارم در مورد روان سوال ميكنم
چرا الكي داغش ميكني

mahdipic
21-04-1391, 01:58 بعد از ظهر
سلام
این قصه دنده و کشویی چی هست امروز دادم انجین رو باز بشه کدوم قسمت خرابی به بار میاره ؟ این قطعه چه شکلیه ؟؟

صفحه کلاج چه مارکی واسه روان خوبه ؟؟

تو پست اولم کسی جواب نداد منم سکوت رو علامت رضایت دیدم موتور را خریدمش حالا هم افتادم به جون موتور صاحب قبلیش ادم بی ملاحظه بوده زبون بسته داغون شده :2gwb921:

alinozad
21-04-1391, 02:07 بعد از ظهر
من تا حالا دوتا روان دیدم دنده یک خورد کرده!یکی 021 که الان گفت و یکی مسعود خودمون!البته تو اون جمعی که ما رفته بودیم اقا مسعود یکم بددست تر بود و وزنشم از همه بیشتر بود و خورشیدیشم کوچولو بود!میذاشت دنده یک با لاستیک آنرودی گاز میداد لاستیک بکساباد میکرد یهو هل میداد از سنگ به زور ردش میکرد!خوب معلومه دنده خورد میشه!
اتفاقا جای حسین آگاه من یک فلات و یه کویر دیدم که گیربکس کامل خورد شده!نه اینکه دنده خورد بشه!ولی خورد شدن دنده یا گیربکس اصلا ربطی به کیفیت نداره که بگیم چون فلان موتور اینجوری شد پس موتور خوبیه یا نه!
سوروش جان شما هم کلاجت درگیره داداشی!موتور دوستم همینطوری شده بود،کلاچ رو از درگیری درآوردم مشکل رفع شد!مشکل رفیقم از سیم بود.شاید شما مشکلت از صفحات باشه که با ریگلاژ درست نشده.معمولا صفحه و دیسک کهنه بشه اینجوری میشه!

soroush adventure
21-04-1391, 04:44 بعد از ظهر
موتورو بردم پیش 2 تا تمیرکار نتونستن درستش کنن. خودم اومدم دوباره بازش کردم و بالاخره کشفیدم فضیه رو. مهره روی 4 شاخ رو نباید سفت میکردم . مهره رو با دست سفت کردم و واشر قفلی مهره رو انداختم. موتور شد مثل دمبه

gama
21-04-1391, 04:53 بعد از ظهر
دوستان فکر میکنم یا باید موتورمو عوض کنم روان بگیرم! یا کارمو!
جریان چیه همه عکاس های سایت روان دارن؟؟؟؟؟؟؟ دستانی که با موتور میرن آفرود نظری غیر از کوله پشتی برای حمل تجهیزات(عکاسی) دارند! من خودم سنگینم کوله هم یه 20-30 کیلویی میشه یه ترک 80 کیلویی هم میبرم ! هم موتور خسته میشه گناه داره هم کمر خودم هم شکم ترکم! یه بار هم دادم کوله رو اون بست وقتی پیاده شد زرتی با کوله نشست دادم دراومد گفتم داغون شدن!
به تریل نمیشه باکس متحرک بست؟! مثلا آویزون بشه رو باک؟ کسی همچین تجربه ای داره! البته فقط برای مسیر رفت و برگشت میخوام فرم روان از بقیه موتورها برای اینکار به نظرم بهتره! نه xl نه crf نمیشه رو باک چیزی آویزون کنی با ارزش و حرکت هرقدر هم سفت ببندی سر میخوره میاد پایین! مشکل پاها هم هست و تسلط ادم کم میشه!
کم کم میخوام یه کروزر بگیرم با اون برم آفرود و عکاسی!!!!!:29::33:

نیما نادری
22-04-1391, 09:23 قبل از ظهر
خوراک کار شما موتورهای کلاس آدونچر هست

یاماها ایک تی

کی تی ام 990

هوندا ترنس لپ

سوزوکی وی استورم وووو

متاسفانه همه این موتورها غیر مجازن پس شغلتون رو عوض کنید :happy4:

Mohammad aghili
22-04-1391, 09:55 قبل از ظهر
آقا نیما یه عنایتی میفرمایید؟

سروش من دقیقا نقطه مقابل توام
ینی مثلا دنده2 میخوام 3 کنم کلاچ میگیرم میذارم 3 ول که میکنم دنده یهو جا نمیخوره ، انگار کلاچ رو آروم آروم ول میکنی

صفحمم تازگی عوض کردم

تکلیف چیه؟

نیما نادری
22-04-1391, 10:03 قبل از ظهر
زیر پات دقیقا باید حس کنی که لیور دنده تو 3 جار رفته اگر دنده قشنگ تو 3 جا میره ولی انتقال قدرت با تاخیر انجام میشه دو حالت داره

یا یهو تقه میزنه و قدرت به دنده 3 منتقل میشه یا کشدار و مثل حالتی که کلاچو آروم ول کنی منتقل میشه ...کدومه ؟

Mohammad aghili
22-04-1391, 10:05 قبل از ظهر
دقیقا گزینه 2

نیما نادری
22-04-1391, 10:07 قبل از ظهر
پس دنده جا میره ولی انتقال قدرت کشدار هست ؟

Mohammad aghili
22-04-1391, 10:09 قبل از ظهر
بعلــه

نیما نادری
22-04-1391, 10:12 قبل از ظهر
بیشتر به نظرم ایراد از صفحه میتونه باشه و فنر های کلاچ ...البته روغن خوب هم بی تاثیر نیست این jaso-ma نمیدونی چه میکنه بی پدر

Mohammad aghili
22-04-1391, 10:17 قبل از ظهر
علی زابلی هم میگفت صفحه هات آخراشه ، آخه چی میشه که صفحه به 2ماه نمیکشه و میسوزه؟

راستی این jaso-ma در حد بهران تکتاز هست یا نه؟

نیما نادری
22-04-1391, 10:23 قبل از ظهر
صفحه از تنظیم نبون کلاچ و بالا گرفتن کلاچ زود تموم میشه یا از نیم کلاچهای شدید و طولانی

در این بین اگر روغن هم استاندارد نباشه صفحه ها بیشتر رو سر میخورن و فرسوده میشن

صفحه مرغوب و روغن مخصوص +کلاچ تنظیم و سیم کلاچ روانکاری شده دیگه اینجوری نمیشه

Mohammad aghili
22-04-1391, 10:26 قبل از ظهر
امکانش هست از اینکه 6تا صفحه میزارم اینطوری بشه؟

نیما نادری
22-04-1391, 10:53 قبل از ظهر
آره ... شب یادم بنداز عکس از قسمت صفحه کلاچ تو سرویس منوال میزارم که ترتیب قرارگیریه دیسک/کلاچ رو ببینی به همراه اندازه های استاندارد قطعات

Mohammad aghili
22-04-1391, 10:57 قبل از ظهر
مرسیخ کباب

ایشالله با این عکسها ، خودم میرم صفحه کلاچ میگیرم ، و تعویض می نمایم ، تا کور شود هر آنکه نتواند دید !

mahdipic
22-04-1391, 01:23 بعد از ظهر
جناب نادری این jaso-ma روغن موتوره ؟؟
اگه روغنه میشه یه خورده توضیح بدید
جناب عقیلی صفحه کلاج چه مارکی یا نوعی معرفی میکنید

Mohammad aghili
22-04-1391, 01:55 بعد از ظهر
jaso-ma یه استاندارد روغن موتور هست

صفحه کلاچ من تابحال فقط فابریکی گرفتم

farzad_sh_2020
22-04-1391, 02:46 بعد از ظهر
سلام
دوستان امروز من بنزین تموم کردم
بعد زدم روی زاپاس روشن نمیشد
ساسات زدم و روشن شد تک استارت . ولی حدود 200 متر رفت و خاموش شد و دیگه روش نشد

یعنی چجوری میشه هیچی بنزین زاپاس نداشته موتور ؟
شیر هم پایین بود و روی زاپاس نبود قبلش

البته خوشبختانه پمپ بنزین 100 متر فاصله داشت .
9.8 لیتر هم زدم تو باک که خیلی کم داشت از کاربرات میچکید

باکش چند لیتری هست ؟

amir.cdi
22-04-1391, 03:49 بعد از ظهر
فرزاد جان نمیدونم موتورت چند لیتر بنزین میگیره. زدی ساسات موتور بنزینه تو کاربراتو کشیده روشن شده.حالا بنزین زدی شیلنگ بنزین درار بد بزار رو زاپاس
ببین بنزین میاد ؟ بد برو سراغ چیزه دیگه!!!

amir_31july
22-04-1391, 04:01 بعد از ظهر
دیسک و صفحه روان قیمت اش چنده ؟

نیما نادری
22-04-1391, 06:24 بعد از ظهر
از 8 تومن تا 35000 چوق

farzad_sh_2020
22-04-1391, 06:40 بعد از ظهر
دوستان عزیز چند روزی هست که وسط موتور انگار کمک قیژ قیژ میکنه
دوستان گفتن ببر گریس خور فنر رو بده گیرس کنن
حدود 3 تا پمپ زد و بعدش پر شد

ولی صدا ول نشد
خیلی که دقت میکنم یا از پیچ زیر فنر هست که وقتی موتور بالا پایین میکنی تنه توش بازی میکنه
یا پیچ خود تنه
به نظر شما از کجا شروع کنم و چجوری ؟

صدا دقیقاً مثل این هست که دوتا جسم خشک بکشی بهم

alinozad
22-04-1391, 06:51 بعد از ظهر
محلهای اتصال کمک فنر و تنه و دو شاخ رو روغن کاری کن احتمال زیاد حل شه.مال منم قیژ قیژ میکرد روغن زدم خوب شد.

farzad_sh_2020
22-04-1391, 08:42 بعد از ظهر
مرسی علی آقا
نظرتون در مورد بنزین زاپاس که بالا نوشتم چی هست و ظرفیت باک ؟
شیر تست کردم بنزین میده

mostafa71
22-04-1391, 08:47 بعد از ظهر
شیر تست کردم بنزین میده

فرزاد جان احتمالا نفر قبلی که موتور دستش بوده شیر بنزینو عوض کرده و یادش رفته لوله ای که مقدار زاپاسو تعیین میکنه بذاره به خاطر همین موتورت زاپاس نداره

mahdipic
22-04-1391, 08:49 بعد از ظهر
مرسی علی آقا
شیر تست کردم بنزین میده

فیلتر بنزین رو چک کن یه بار همین بلا سرم اومد فیلتر پر از لجن بود

alinozad
22-04-1391, 08:57 بعد از ظهر
فقط من یه احتمال میدم عزیز:
بنزین باکتو خالی کن،شیر بنزین رو از باک بوسیله دوتا پیچی که داره جدا کن!
روی شیر بنزین دو تا لوله پلاستیکی هست که یکی بلندتره و یکی کوتاهتر!اون بلندتره باعث میشه بنزین حالت عادی بیاد!وقتی ته باک رسید بنزین به اون بلندتره نمیرسه و اون لوله کوچیکه میشه لوله زاپاس!شما لوله بلندت از جاش دراومده و زاپاستو معمولیت یکی شده!وقتی باز کردی لوله بلندرو بنداز سر جاش درست میشه.به همین راحتی.
من نهایتش به باک روان 10 لیتر زدم ولی وقتی تازه میرم زاپاس 8.3 لیتر میزنم پر میشه!یعتی 1.7 لیتر زاپاس داره.

mostafa71
22-04-1391, 08:57 بعد از ظهر
فیلتر بنزین رو چک کن یه بار همین بلا سرم اومد فیلتر پر از لجن بود

داداش این مطلبی که آقا فرزاد نوشتن به نظرم هیچ ربطی به فیلتر بنزین نداره

ولی این قضیه زاپاس احتمالا برای نبودن اون لوله هست

کار لوله اینه که بنزین از داخلش وارد شیر بنزین و سپس وارد شلنگ و.... میشه که با پایین اومدن سطح بنزین به طوری که ارتفاع بنزین توی باک از ارتفاع لوله که کمتر میشه دیگه بنزین از سر این لوله وارد نمیشه

سوراخی در پایین این لوله هست برای ورود بنزین باید شیر بنزین روی زاپاس تنظیم بشه و............ بنابراین احتمالا موتور آقا فرزاد این لوله رو نداره و بنزین به طور کامل مصرف شده

farzad_sh_2020
22-04-1391, 09:11 بعد از ظهر
ممنون از راهنمایی همه دوستان . پس یکم باهاش میرم که خالی بشه و بقیش رو بکشم ازش تا ببینم چجوری هست
راستی موتور خودش مگه فیلتر بنزین داره ؟ چون دیدم همه اضاف میکنن بهش

Kami
22-04-1391, 11:51 بعد از ظهر
پست خارج از موضوع دیگه نبینم

ap_peiki
24-04-1391, 01:36 قبل از ظهر
من نمیدونستم همه لوازم روان اومده اصفهان
فقط با این مشکل که همش لومکس بود و آشغال
وسایلی که برا موتور گرفتم:
1. رینگ و پیستون سوزوکی دی آر اصل ژاپن tkr
2. انگشتی آشغال لومکس
3. سوپاپ آشغال لومکس
4. میل سوپاپ آشغال لومکس
5. صفحه کلاج ظاهرا خوب

Shingen
24-04-1391, 07:43 قبل از ظهر
قطعه برنجی گریسخور کمک عقب که داخلش ساچمه و فنر داره شکسته.. چه باید کرد ؟

02109002
24-04-1391, 07:46 قبل از ظهر
من نمیدونستم همه لوازم روان اومده اصفهان
فقط با این مشکل که همش لومکس بود و آشغال
وسایلی که برا موتور گرفتم:
1. رینگ و پیستون سوزوکی دی آر اصل ژاپن tkr
2. انگشتی آشغال لومکس
3. سوپاپ آشغال لومکس
4. میل سوپاپ آشغال لومکس
5. صفحه کلاج ظاهرا خوب

سلام
علی جان
قیمت وسایلی که گرفتی ؟

ap_peiki
24-04-1391, 01:56 بعد از ظهر
1. رینگ و پیستون سوزوکی دی آر اصل ژاپن 85000
2. انگشتی آشغال لومکس 17000
3. سوپاپ آشغال لومکس 15000
4. میل سوپاپ آشغال لومکس 18000
5. صفحه کلاج ظاهرا خوب 12500
6. ست کامل واشر 7000
7. لاستیک سوپاپ ​1500

farzad_sh_2020
25-04-1391, 08:26 بعد از ظهر
دوستان عزیز اگر یادتون باشه از غیژ غیژ کردن موتور گفته بودم وقتی کمک فشار میاد

گریس خور زیر کمک که پر کردم و درست نشد
امروز اسپری روغن زنجیر رو برداشتم چون نوکش باریک بود پیشچ های اطراف زیر کمک و تنه رو روغن زدم با اسپری . دیدم درست نشد
گذاشتم که روغن هاش بریزه و شب بزنمش داخل اتاق . رفتم الان بزنمش داخل دیدم درست شده . با یک روغن کاری حل شد

الان مشکلم این هست که چراغ عقب سوخته و فقط برای ترمز روشن میشه و چراغ کیلومتر قسمت سرعت سنج

اینا رو چجوری باز کنم ؟ کسی از قبل عکس داره یا عکس بگیرم تا بهم توضیح بدین ؟

ممنون بابت راهنمایی همه دوستان

loser
25-04-1391, 09:32 بعد از ظهر
چراغ عقب که فقط ذو تا پیچه که با چهارسو باز میکنیدو لامپ رو عوض میکنی,واسه ی چراغ کیلومتر هم اول اون 2تا پیچ دو طرف کنسول رو با اچار10 باز میکنی کنسول رو اروم از جاش در میاری بعدش قسمت زیر کیلومتر چند تا پیچ کوچیک داره با دو سو یا چهار سو باز میکنی بعدش سیمی که به قسمت کیلومتر شمار میره رو اروم میکشی بیرونو یه لامپ کوچیک داره عوضش میکنی,کار خاصی نداره سادست باز کنی راحت میتونی لامپو عوض کنی

alinozad
26-04-1391, 01:56 بعد از ظهر
فرزاد جان همون اول گفتم روغنکاری کن خوب میشه!وقتی روغن میزنی طول میگکشه همه جاش روغنی بشه!کیلومتر کنسول رو بازکنی یه مدل لامت ت.خم..ی پیدا میکنی که هیچ جا پیداش نکردم آخر سر با لامپ داشبودر پراتید جایگزین کردم!نونه لامپ رو ببز و مثل اون بخر!لامپ عقب هم که گفتن نداره دوتا پیچه...کنسول سختتره و حوصله میخاد.

farzad_sh_2020
26-04-1391, 04:40 بعد از ظهر
خب من هنوز زنده هستم :دی

حدود 3 ساعتی وقتم رو گرفت
لامپ عقب 2 تا پیچ داشت که در بیاد اوون قرمزه و سیمش کوتاه بود و مجبور شدم صندلی و فلاپ هم باز کنم و با دست یکم سیمش رو بدم بیرون تا یکم بیاد جلو . بعد اوون 2تا پیچ خود لامپ رو با دردسری باز کردم . خیلی بد قلق هستن هم برای باز کردن و هم بستن .
خلاصه باز شد و حالا یکی بیاد لامپ رو در بیاره . 3 نفر اوومدن کمک در نمیومد . آخر به سختی با فشار و چرخوندن پشت سر هم هم درومد .

خب بریم سراغ کیلومتر . شونصدتا پیچ باید باز بشه و بعد میرسی به لامپ . خب خدایا این لامپ چجوری در بیارم ؟ هرچی با دست کشیدم در نیومد . دمباریک گذاشتم لیز میخورد . همسایه عزیز اوومد گفت من درش میارم تا دمباریک گذاشت همچین فشار داد پودر شد :))))

خب لامپ دومی هم سوخته بود که با دست به زور درش آوردم . دیگه میحواستم یخی کنم و 4تاش رو به سختی در آوردم .

رفتم بیرون دنبال لامپ هیچ جا نداشتن . نمونه ال ای دی یخی خریدم راحت دونه ای 1000 .

لامپ جلو هرجا گشتم 35 گیرم نیومد و 55 خریدم . Osram 4700K

خب حالا دوستان فقط یک سوال دارم .
لامپ وقتی روشن میکنم خیلی حرارت داره . دیگه حوصلم نشد لامپ فابریک بخوام ببندم ببینم انقدر داغ بود یا نه
انقدری هست که بعد از 10 دقیقه روشن بودن روی طلق نمیشه انگشت گذاشت . به نظر شما بخاطر 55 بودن هست ؟

طلق رو امکان داره آب کنه در مدت طولانی ؟ چکار کنم خب 35 نیست

AMIR-250
26-04-1391, 09:17 بعد از ظهر
اقا یه فنر کوچیک از زیر کمک موتور زده بیرون ...اون قضیشه چیه؟....هلپ می پلیز...::297:

farzad_sh_2020
26-04-1391, 09:23 بعد از ظهر
سلام
دوستان عزیز به هیچ عنوان لامپ یخی 55 نندازید .
حدود 15 دقیق روشن گذاشتمش طلق نرم نرم شده بود :دی
بردم پس دادم .

حالا دوستانی که زنون انداختن لطفاً مارک و توان رو بگید
چون اینجا رفتم مارک hid هست 6k میگه 45 و 40 و 35
45 بستش سرمه ای هست و زبر هست
40 بستش مشکی هست تقریباً و صاف هست
35 بستش سفید هست

دست که گرفتم دورش گرماش خیلی کمتر از 55 بود . نظر دوستان چیه ؟
اوون 55 راحت توی فاصله 30-40 سانتی گرماش میشد حس کرد از روبرو

AMIR-250
26-04-1391, 09:37 بعد از ظهر
..................

loser
26-04-1391, 10:03 بعد از ظهر
زنون بندازی هم نورش خوب میشه هم واسه طلق جلو مشکلی پیش نمیاد من خودم فیلیپس بستم ولی توانش رو نمیدونم:297:.تقریبا دو سال بیشتر میشه رو موتوره قبلا جفتشو54 تومن گرفتم....

AMIR-250
26-04-1391, 10:16 بعد از ظهر
یکی اینو پاک کنه ...من بلد نیستم

farzad_sh_2020
26-04-1391, 10:29 بعد از ظهر
زنون بندازی هم نورش خوب میشه هم واسه طلق جلو مشکلی پیش نمیاد من خودم فیلیپس بستم ولی توانش رو نمیدونم:297:.تقریبا دو سال بیشتر میشه رو موتوره قبلا جفتشو54 تومن گرفتم....

سلام
توان روی همون ترانس میزنه
ممنون میشم چک کنی .
اینجا کسی فیلیپس نداره
امکان داره مدل های دیگه گرماش بیشتر باشه ؟

loser
26-04-1391, 11:10 بعد از ظهر
35واته,فیلیپس مارک رایجیه چندتا لوکس فروشی ماشین بری پیدا میکنی,نیاز به سیم کشی یا کار خاصی نداره راحت نسب میشه,سو پایینش یکم نورش کمه ولی سو بالا نور خوبی داره ولی حدود 10,12ثانیه طول میکشه پر نور بشه,

farzad_sh_2020
26-04-1391, 11:24 بعد از ظهر
میشه یک عکس بذاری ازش ؟

پس مال ماشین هست ؟
چون اینایی که من دیدم مخصوص موتور هست
نور بالا پایینش هم خود لامپه از ته تکونه میخوره بالا پایین میشه
به نظر شما این مدلی که الان گفتم بهتر هست یا جدا باشه ؟
مال ماشین بهش فشار نمیاد ؟

loser
27-04-1391, 12:03 قبل از ظهر
اره واسه ماشینه حدود6ماه رو موتور قبلیم بود الانم حدود10ماهه رو این موتوره تا حالا مشکلی واسه موتور یا باطری پیش نیومده,من گشتم اینجا مخصوص موتور پیدا نکردم واسه همین اینو گرفتم

AMIR-250
27-04-1391, 03:55 بعد از ظهر
اقا قضیه این فنر چیه...زیر کمک..خیلی وقته زده بیرون....؟؟؟؟؟
18408

Shingen
28-04-1391, 01:29 بعد از ظهر
اقا قضیه این فنر چیه...زیر کمک..خیلی وقته زده بیرون....؟؟؟؟؟
18408

فنر گریس خوره. باید اون گریس خور شکسته را باز کنید و یدونه سالم جای اون (با واشر قبلی خودش) ببندید و بعد با گریس پمپ ، گریس بزنید.

18448

farzad_sh_2020
28-04-1391, 01:30 بعد از ظهر
خب الان میخوام یک چیزی اعلام کنم که بگم حداقل دو نفر یک نفس عمیق میکشن از دست من :دی

بالاخره زنون نصب کردم . جنس خوب مال ماشین با نصبش 65 شد
از 25 تومنی هم تو بازار هست به بالا

این خود لامپ که مجبور شد برای داخل اوومدنش یکم کاسه رو برش بده :

اینم نورش . البته فکر نکنید تاریک هستا . اینجا همه لامپ ها روشن هست ولی انقدر نورش زیاده دوربین اینجوری شده :دی

سیاوش
28-04-1391, 09:45 بعد از ظهر
سلام دوستان به دادم برسید!
من یه تریل روان دارم.مدل 88 بیمه یک سال بیمه با 2 سال تخفیف داره. تمیزم هست. خواستم بفروشمش کراس بگیرم.
امروز یه نفر اومد خریدار که آشناست و خیلی خوشش اومده بود برد ببینه میخواد یا نه.قیمتو گفتم 1700 به نظرتون خوب گفتم یا نه چون احتمالا چون آشناست میخواد قیمتو بیاره پایین.350 لیترم بنزین داره.

AMIR-250
28-04-1391, 10:02 بعد از ظهر
فنر گریس خوره. باید اون گریس خور شکسته را باز کنید و یدونه سالم جای اون (با واشر قبلی خودش) ببندید و بعد با گریس پمپ ، گریس بزنید.

18448
خودم میتونم عوضش کنم دیگه؟
چند هست؟
گریس پمپ چیه؟

02109002
28-04-1391, 10:15 بعد از ظهر
خودم میتونم عوضش کنم دیگه؟
چند هست؟
گریس پمپ چیه؟
آره ، با آچار بازش کن تعویض کن

قیمت ندارم ولی ارزش آنچنانی نداره

برای گریس کاری بعضی نقاط از طریق گریس خور :

mahdipic
28-04-1391, 10:29 بعد از ظهر
آره ، با آچار بازش کن تعویض کن

قیمت ندارم ولی ارزش آنچنانی نداره

برای گریس کاری بعضی نقاط از طریق گریس خور :

من برای گریس کاری بیشتر از یه سرنگ 20 و یا 60 سی سی استفاده میکنم با این حساب بعید میدونم بشه با سرنگ به این قسمت گریس خور گریس زد.
عموما چند.وقتی باید گریسکاری کرد اگر که فاصله زمانی کمه یکی از این پمپها رو بخرم. یا اینکه ببرم تعویض روغنیها گریس بزنند ?:297::297:

02109002
28-04-1391, 10:36 بعد از ظهر
من برای گریس کاری بیشتر از یه سرنگ 20 و یا 60 سی سی استفاده میکنم با این حساب بعید میدونم بشه با سرنگ به این قسمت گریس خور گریس زد.
عموما چند.وقتی باید گریسکاری کرد اگر که فاصله زمانی کمه یکی از این پمپها رو بخرم. یا اینکه ببرم تعویض روغنیها گریس بزنند ?:297::297:

تا حالا تست نکردم که میشه انجام داد یا نه ، ولی مطمئنا" این کار با سختی زیادی همراه

خیر ( نیازی نیست ) ، اجباری به تهیه این ابزار نیست مگر در صورت تمایل

AMIR-250
28-04-1391, 10:39 بعد از ظهر
بعد عوضش نکنی چی میشه

02109002
28-04-1391, 10:53 بعد از ظهر
بعد عوضش نکنی چی میشه

مسلما" به دلیل خالی شدن گریس باعث خرابی بوش کمک و متعلقات داخلی آن خواهد شد

mahdipic
28-04-1391, 10:54 بعد از ظهر
بعد عوضش نکنی چی میشه

خوب برای چی اون قطعه رو نصب شده واسه اینه که راحت بدون باز کردن قطعات متحرک بشه گریس کاری کرد. حالا شما این قطعه رو به حال خودش بزاری امکان ورود گرد خاک ماسه ریز. و اب هست. در دراز مدت باعث خرابی بیشتر میشه به همین سادگی

AMIR-250
28-04-1391, 10:58 بعد از ظهر
اخه فک کنم از همون اول اینطوری بود

02109002
28-04-1391, 11:03 بعد از ظهر
اخه فک کنم از همون اول اینطوری بود

چه از قبل و چه دست شما خلاصه کف بوش کمک به جائی گیر کرده و باعث شده قسمت نگهدارنده گریس خور بشکنه

چه بهتر که تعویض بشه تا از مشکلات احتمالی جلوگیری بشه

farzad_sh_2020
28-04-1391, 11:18 بعد از ظهر
نه بابا برو چندتا تعمیرگاه یا تعویض روغنی دارن
من بعد از یکسال 2-3 تا پمپ زد پر شد

AMIR-250
28-04-1391, 11:39 بعد از ظهر
بعد اینم جواب بدین ممنون میشم...
من یه بار چرخ عقبو باز کردم...یه رینگی افتاد....بعد دیدم ار بغل شاخ افتاده...
سوال اینجاست که من درس گذاشتمش یانه......قسمت بزرگش سمت توپی و کوچیکه سمت شاخ

02109002
29-04-1391, 07:14 قبل از ظهر

تصویر قطعه مورد نظر رو بذار تا ببینیم الان به چه صورت رو موتور نصب شده .

با تشکر

ap_peiki
29-04-1391, 11:07 قبل از ظهر

اون بوششه درست جا زدی

Mohammad aghili
29-04-1391, 11:13 قبل از ظهر
علی از روانت چه خبر؟

رینگ پیستون عوض کردی فرقی حس نکردی؟

الان در چه حاله؟

farzad_sh_2020
31-04-1391, 01:01 بعد از ظهر
دوستان عزیز من تست کردم زنون خیلی گرماش کمتر هست نسبت به لامپ های معمولی

حتماً زنون بگیرید
حالا نمیخواید زیاد هزینه کنید میتونید 25 تومنی بگیرید مخصوص موتور .

و یک خبر بد اینکه شاید مجبور بشم به دلیل کمبود جا یا بهتره بگم نبوده جا به زودی روان یا هر دو موتورم رو بفروشم :s (9):
کسی روان خواست خبر بده . تا یکی دو هفته دیگه معلوم میشه :10: