ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Bajaj Pulsar 220 & پالس 220

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

hakr
08-06-1392, 07:57 بعد از ظهر
سلام
به به دادا كوروش خوبي دادا؟
واي اين كه كوروش ميگه خيلي با حال شده من ديدم حالا لو نميدم تا خودش عكساشو بزاره.
در مورد فرق بين مدل 92 با مدلهاي قبلي بايد بگم كه كاليپر ترمز عقب و زاويه قرار گيريش تغيير كرده كه هم بزرگتر شده و هم ترمز خيلي قويتر شده اقا كوروش تاييد ميكنه اين حرفمو و اينكه دري كلاچ و دري برق عوض شده ديگه هيچ تغييري نكرده و كي ميگه كيفيتش اومده پايين؟؟؟!!!هيچ فرقي تئ كيفيت نكرده.
دوستان طبق صحبتهای آقا میلاد در مورد تفاوت بین مدلهای91 و92 .آیا این تفاوتها خیلی مهم است .چون اواخر این ماه تصمیم به خرید دارم دیروز هم تهران بودم وقیمت مدل 92 6700 بوده وتو شهر خودم هم مدل 91 همین قیمت است .حالا به نظر شما بخاطر این تفاوتها خریدم از تهران باشد؟

rabinhoodpir
09-06-1392, 11:37 بعد از ظهر
سلام یه سوال از اساتید خودم دارم

من از صدای zx خوشم میاد آیا میشه اگزوز اونو بست ؟ اگه نه صدای شبیه اش رو چه اگزوزی میشه گرفت ؟

اگه لازمه تاپیک بازکنم

farshad 54
10-06-1392, 04:55 بعد از ظهر
درود

دوست عزیز اگزوز موتور های دو زمانه روی موتور های 4 زمانه جواب نمیده و اگه شما اگزوز zx هم بندازی روی این موتور اون صدای اصلیو نمیتونی ازش بگیری چون طراحی داخل اگزوز های 2 زمانه با 4 زمانه فرق میکنه

موفق باشید

rabinhoodpir
10-06-1392, 06:07 بعد از ظهر
اگزوز شبیه اون صدا چیزی هست ؟

farshad 54
10-06-1392, 10:26 بعد از ظهر
درود

نه رو موتور های 4 زمانه هیچوقت اون صدارو نمیتونی بگیری حتی شبیه اشو :consoling2:موتور های 4 زمانه بیشتر اگزوز قهرمانی هایی که روشون میندازن صدای بم و بیس بالا و غرش مانند میده

موفق باشید

kourosh_bandit2
11-06-1392, 11:11 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links]
اینم عکس ها/ چاکرم داش میلاد. اره م قبول دارم جدی ترمز ها 220 جدیدا بهتر عمل میکنه تا ترمز عقب میگیری عین اپاچی جیغ میزنه خوبم وای میسه. ترمز هاش خیلی بهتر شده 220 مدل 92. اقا این حرکتی که زدم خدایی اولین نفری هستم که رو موتور ابرو مخفی گذاشتما. ببینید کی گفتم بعد یکی نیاد بگه من قبلا رده بودم عین اون led تو گلگیر :4chsmu1::s (9)::25::26:

- - - Updated - - -

سفارشات پذیرفته میشود.:4chsmu1: حالا بازم تو ذهنم ایده دارم ولی حال ندارم:25::icon_pf _15_:. خدایا حوصله و پول فراوان عطا بفرما:clap:. همه بگید امین....... برا خودتونم خوبه :25r30wi::clap:

farshad 54
11-06-1392, 03:24 بعد از ظهر
برادر این آینه تاشو چند خریدی؟ چه مارکی هست؟

آینه فابریکه 220 دیگه :26:

B-MAX
11-06-1392, 11:08 بعد از ظهر
این فیلتر هوا رو کجا میشه پیدا کرد؟

تو این تاپیک پایینی کاربراتور رو دقیقا چیکار کرده؟
چه تغییری داره کسی میدونه؟

farzin
12-06-1392, 12:30 بعد از ظهر
این فیلتر رو با مارک k & n میشناسن و توو یوتیوب طریقه نصبش رو این هندیای تعمیر کار گذاشتن ، صدای موتور رو هم عوض میکنه مکش بهتری هم داره به خاطر مخروطی بودنش
رو 220 دیدم انداختن ولی airbox یا همون جعبه هوارو باید با اره ببری که بسیار حرکت آماتورانه ای هست یا باید درش بیاری که اونم غیر فنی هست
فیلتر تعویض کن ها برو گیر میاد اما اینکه گلوگاهشو به اون اندازه باشه یکم شانس باید آورد

mahdi24
12-06-1392, 01:23 بعد از ظهر
دلیل اینکه وقتی سوییچ رو باز میکنی دور سنج یه دور تا آخر میره و چراغ داخل کیلومتر و همینطور اعداد روشن میشن چیه ؟
این حرکت یعنی چی ؟ چه اتفاقی میفده ؟ بد اگه همون موقع استارت بزنی ایرادی داره یعنی مشکل ساز میشه ؟

من خودم به این نتیجه رسیدم که بی فایدست حداقل برای موتور های کاربراتی اما مطمئن نیستم ولی یه حس خوب و اسپرتی به ادم میده!!

omid kawasaki
12-06-1392, 01:35 بعد از ظهر
من خودم به این نتیجه رسیدم که بی فایدست حداقل برای موتور های کاربراتی اما مطمئن نیستم ولی یه حس خوب و اسپرتی به ادم میده!!

به خاطر فایده دار بودن نیست ... اون لحظه ای سویچ رو باز میکنیم کامپیوتر کیلومتر روشن میشه و شروع میکنه به لود کردن به خاطر اینه که همه چراغا روشن میشن و عقربه تا ته میره و بر میگرده .

B-MAX
12-06-1392, 02:01 بعد از ظهر
این فیلتر رو با مارک k & n میشناسن و توو یوتیوب طریقه نصبش رو این هندیای تعمیر کار گذاشتن ، صدای موتور رو هم عوض میکنه مکش بهتری هم داره به خاطر مخروطی بودنش
رو 220 دیدم انداختن ولی airbox یا همون جعبه هوارو باید با اره ببری که بسیار حرکت آماتورانه ای هست یا باید درش بیاری که اونم غیر فنی هست
فیلتر تعویض کن ها برو گیر میاد اما اینکه گلوگاهشو به اون اندازه باشه یکم شانس باید آورد

ممنون دادا

میگردم ببینم شبیه به این پیدا میشه
توکلیپهای یو تیوب که دیدم انگار رو شتاپ و تاپ اسپید هم تاثیر مثبت میزاره ولی منظور از Head work رو متوجه نشدم
با منبع اگزز تو خالی با مخفف FFE
فیلتر هوای K&N
و Head work
تا 149 کیلومتر پر کردن تو کفی
کلیپش منطقی بود وزن راننده 50 کیلو و باک موتور فقط 1 لیتر بنزین داشته:gigglesmile:
مثل اینا نیست که میگن اره من دیشب 499کیلومتر با پالس 220 پر کردم:gigglesmile:
عجب شتابی من میخوام وزن کم کنم:25:
کسی کلیپشو خواست بگه تو اپارات اپلود کنم

!NAVID!
12-06-1392, 03:25 بعد از ظهر
دلیل اینکه وقتی سوییچ رو باز میکنی دور سنج یه دور تا آخر میره و چراغ داخل کیلومتر و همینطور اعداد روشن میشن چیه ؟
این حرکت یعنی چی ؟ چه اتفاقی میفده ؟ بد اگه همون موقع استارت بزنی ایرادی داره یعنی مشکل ساز میشه ؟
تو ماشین ها دیدی که وقتی سوییچ رو باز میکنن یه صدایی میاد؟
اینم همونه
(موتور رو تست میکنه)
اگه تو اون موقع هم استارت بزنی چیزی نمیشه
موتور من ار کی وی هست اینم اینجوری هست من صبر میکنم که تموم بشه بعد استارت بزنم
اگه عجله نداری صبر کن تموم بشه بعد استارت بزن
موفق باشی

Sadegh.galaxy
12-06-1392, 06:42 بعد از ظهر
توماشین هافقط انژکتورهااینجوریه،من پراید کاربراتور دارم،اینجوری نیست.درضمن بعضی ازاین طرح ویو هامثل کویرهم وقتی سوییچ روبازمیکنی کیلومترشمارتاآخرمیره برمیگرده.صدای ماشین های انژکتوربه خاطر مکش بنزین ازباکه،چک واین حرفا نیست...اگرم خواستیدتوماشین امتحان کنید،شیلنگ بنزینی روکه ازپمپ بنزین میره به انژکتور روازقسمت اتصال به انژکتورجداکنید،سوییچ روبازکنید،همزمان باصدابنزین میادبیرون.:-d

kourosh_bandit2
15-06-1392, 08:50 بعد از ظهر
تقدیم به تمام 220 سواران :

ماکت که نیست؟ چون توی عکس محل قرار گیری انگشت بالایی کمی نا به جاس درسته؟ و دوم اینکه چرا انجین این موتور سفید رنگه؟ سوم اینکه طراحی رنگ فلاپش مثل 220 هایی که تو سایتت باجاج موجوده ولی وارد نشده.:24:

- - - Updated - - -

جای همگی خالی امروز 510 کیلومتر با 220 رفتیم گشت و گذار همراه اقای رئیسی ایشونم با دایلیم بودن. همه جا رفتیم جاده اسفالت بگیر تا خاکی و سنگیو گلی :) سرعت هم از 70 و 80 داشتیم تا 135 :):24: از اینام تو طبیعت کشیدیم فاز داد :24: دیگه اینکه.... خلاصه خوب بود جا همتون خالی واقعا نا ندارم توضیح بدم:flower4:

- - - Updated - - -

راستی یکی توضیح بده بالاخره این روغن و که میخواد ادم چک کنه تا کجا این شیشه چک روغن باید باشه؟ هرکی یک چیزی میگه اصا قاطی کردم خودم دیگه. یادمم رفته 2 هفته پیش که 1 لیتر ریختم ببینم تا کجا میاد که حدش بیاد دستم. یکی یک توضیحی بده خیلی بده گیج روغن نداره.

Garbaz
15-06-1392, 09:44 بعد از ظهر
کوروش جان شما به میزان لازم بریز ، شیشه بی خیال شو ، چون زمانی درجه بندی شیشه مهم هست که موتور 100% بر روی سطح صاف قرار گرفته باشه و در حال تعادل کامل باشه.

farshad 54
15-06-1392, 10:06 بعد از ظهر
ماکت که نیست؟ چون توی عکس محل قرار گیری انگشت بالایی کمی نا به جاس درسته؟ و دوم اینکه چرا انجین این موتور سفید رنگه؟ سوم اینکه طراحی رنگ فلاپش مثل 220 هایی که تو سایتت باجاج موجوده ولی وارد نشده.:24:

- - - Updated - - -

جای همگی خالی امروز 510 کیلومتر با 220 رفتیم گشت و گذار همراه اقای رئیسی ایشونم با دایلیم بودن. همه جا رفتیم جاده اسفالت بگیر تا خاکی و سنگیو گلی :) سرعت هم از 70 و 80 داشتیم تا 135 :):24: از اینام تو طبیعت کشیدیم فاز داد :24: دیگه اینکه.... خلاصه خوب بود جا همتون خالی واقعا نا ندارم توضیح بدم:flower4:

- - - Updated - - -

راستی یکی توضیح بده بالاخره این روغن و که میخواد ادم چک کنه تا کجا این شیشه چک روغن باید باشه؟ هرکی یک چیزی میگه اصا قاطی کردم خودم دیگه. یادمم رفته 2 هفته پیش که 1 لیتر ریختم ببینم تا کجا میاد که حدش بیاد دستم. یکی یک توضیحی بده خیلی بده گیج روغن نداره.

درود

این عکس مال هنده اونجا 220 ها این شکلی تولید میشن

روغن یا با ظرف که معلوم بشه حجمش چقدره 1200 سی سی بریز - اگه نه که وقتی روغن رو میریزی موتور باید رو جک وسط و سطح صاف باشه از اون شیشه هم نگاه کنی باید روغن پر شده باشه و از سرش

نیم سانت خالی باشه

موفق باشید

kourosh_bandit2
16-06-1392, 01:18 بعد از ظهر
کوروش جان شما به میزان لازم بریز ، شیشه بی خیال شو ، چون زمانی درجه بندی شیشه مهم هست که موتور 100% بر روی سطح صاف قرار گرفته باشه و در حال تعادل کامل باشه.

اون که بله ولی موضوع اینجاس که موتور توی مسافت بالا و این صحبت ها یک مقداری روغنش بخار میشه. حالا من جنس خیلی خوب میریزم لیتری 25 تومن ولی به هر حال این گیج نداشتن خیلی حالمو گرفته ادم میخواد بفهمه موتور چقدر روغن داره اصلا متوجه نمیشه.
فرشاد جان من یک برا همین کارو کردم. بعد از 2 هفته که روغن نو ریختم دیدم خیلی سطحش پایین بود برداشتم روغن ریختم سرش تا اومد تا بالا. 2 هفته بعد که تعویض کردم خیلی بیشتر از حجم 1 لیتر روغن تخیلیه شد براهمین دیگه روغن اضافی نمیکنم زودم روغن عوض میکنم که نه کم بشه روغنش نه اضافه کنم سرش. خلاصه خیلی احمقا نه اس این نداشتن گیج روغن.

farshad 54
16-06-1392, 04:37 بعد از ظهر
اون که بله ولی موضوع اینجاس که موتور توی مسافت بالا و این صحبت ها یک مقداری روغنش بخار میشه. حالا من جنس خیلی خوب میریزم لیتری 25 تومن ولی به هر حال این گیج نداشتن خیلی حالمو گرفته ادم میخواد بفهمه موتور چقدر روغن داره اصلا متوجه نمیشه.
فرشاد جان من یک برا همین کارو کردم. بعد از 2 هفته که روغن نو ریختم دیدم خیلی سطحش پایین بود برداشتم روغن ریختم سرش تا اومد تا بالا. 2 هفته بعد که تعویض کردم خیلی بیشتر از حجم 1 لیتر روغن تخیلیه شد براهمین دیگه روغن اضافی نمیکنم زودم روغن عوض میکنم که نه کم بشه روغنش نه اضافه کنم سرش. خلاصه خیلی احمقا نه اس این نداشتن گیج روغن.

درود

کوروش جان روغن اگه 1200 سی سی یا به همون صورتی که گفتم بریزی هر 2000 کیلومترم که عوض کنی نهایت 100 سی سی کم میکنه که اونم شک دارم کم کنه هیچ مشکلی واسه موتور پیش نمیاد

من خودم روغن قبلا بهران تکتاز میریختم ولی الان یه 6 ماهی هست بهران سوپر پیشتاز میریزم 4 لیترش 40 تومنه واقعا جواب میده و اصلا کم کردن تو کارش نیست خیلی روغن خوبیه

موفق باشید

- - - Updated - - -

ولی راست میگی اون قضیه گیج نداشتن یه خورده مسخرس ولی اون شیشه زیر انجین هم تقریبا همون کارو میکنه

B-MAX
16-06-1392, 10:51 بعد از ظهر
انصافا خیلی خوشگل شده
از اینا جایی هست؟ من میخوام!
LED متری هم بگیرم دور اون کاسه چراغ کوچیکا بکشم فکر کنم نورش تو کل کاسه پخش بشه

این یکیو توی سایتی دیدم 75 دلار قیمتشه خیلی خفنه

kourosh_bandit2
17-06-1392, 02:27 بعد از ظهر
اینا نئون اگه led نواری بزنید مثل این قشنگ در نمیاد. متاسفانه حوصله باز کردن فلاپ . کاسه چراغ ندارم اگه نه میشه انداخت فقط وقت و پول میخواد. بعضی نئون ساز ها انجام میدن ولی خیلی هام زیره بار نمیرن

- - - Updated - - -

ابیش قشنگ تره تا قرمزش

- - - Updated - - -

اقا دفترچه پیدا کردم خوندم . از سر شیشه باید اندازه نیم سانت خالی باشه. که بشه سر شیشه رو دید. تو دفترچه همین میزان زده بود. دوست گلم منم روغن خوبی استفاده میکنم که فرانسوی هست و مال موتور هایی از قبیل هارلی دیوید سون هستش من و اقای رئیسی از همین روغن استفاده میکنیم که لیتری 25 تومنم هست. ولی موتور زمانی که باهاش راه طولانی بریم مثل همین مسافرت ها یک کمی روغنش بخار میشه. من هر 1000 کیلومتر عوض میکنم

- - - Updated - - -

اقا دفترچه پیدا کردم خوندم . از سر شیشه باید اندازه نیم سانت خالی باشه. که بشه سر شیشه رو دید. تو دفترچه همین میزان زده بود. دوست گلم منم روغن خوبی استفاده میکنم که فرانسوی هست و مال موتور هایی از قبیل هارلی دیوید سون هستش من و اقای رئیسی از همین روغن استفاده میکنیم که لیتری 25 تومنم هست. ولی موتور زمانی که باهاش راه طولانی بریم مثل همین مسافرت ها یک کمی روغنش بخار میشه. من هر 1000 کیلومتر عوض میکنم

- - - Updated - - -

اینجا با نهایت 100 تومن میشه نئون کشی کرد موتورو ولی 75$ خیلییییی زیاده. گرونی این نئون هام فقط برا ترانس تبدیل برقشونه. چون برق AC میخوان.

- - - Updated - - -

البته پول ما بی ارزش شده اگه نه قیمتش همون 75 دلاره در اصل

Garbaz
19-06-1392, 11:57 قبل از ظهر
دوستان می خوام خورشیدی (صفحه زنجیر جلو) موتور بزرگتر بزنم ، نظرتون چیست؟؟

farshad 54
19-06-1392, 04:55 بعد از ظهر
که چی بشه ؟ :11:

به نظر من این موتور همه چیش به اندازه خودش خوبه بی خودی انگولکش نکنین :mad_majidonline:

شتابش که خوبه - قدرتش هم که خوبه و فکر نمیکنم دیگه بشه از این بهتر از موتور قدرت و شتاب گرفت - البته با تیونینگ حرفه ای میشه یه کارایی کرد ولی ارزششو نداره

موفق باشید

farshad 54
19-06-1392, 08:48 بعد از ظهر
من که خیلی از این موتور راضیم همه چیش میزونه :32:

اگه بتونم 250 هم که بخرم سعی میکنم 220 مو هم نگه دارم لا مصب نمیشه ازش دل کند :consoling2:

به قول garbaz شتاب دنده 3 این موتورو با یه ازدواج موفق هم نمیشه عوض کرد :121fs725372:

kia51
22-06-1392, 06:27 بعد از ظهر
ولی فروشنده موتور گفت که روغن باید وسط اون دوتا باشه به شکل وشمایلش هم میخوره که مال این کار باشه چون بعید که برای یک انجین ، سیستمی برای فهمیدن میزان روغن داخلش نگذاشته باشند . مطمئنا علامت پایین و بالای این خار نشاندهنده مینیمم و ماگزیمم میزان روغن باید باشه و تا زمانی که روغن در بین این دوعلامت باشه در حالت اپتیمم هم خواهد بود . البته باز هم نظر دوستان صاحب تجربه خیلی مفید هستش . در ضمن من هر 1000 کیلومتر روغن عوض میکنم از روغن سوپر پیشتاز هم استفاده میکنم ، روغن در این تایم کاملا سیاه میشه ، به نظرم با توجه به دمای کارکرد انجین بیش از این میتونه صدمه بزنه علت کم کردن روغن تو انجین سالم یکیش هم این میتونه باشه که دوستان دیر روغن عوض میکنند. با تشکر از همه دوستان

farshad 54
22-06-1392, 06:58 بعد از ظهر
روغن در بهترین حالتش وقتی از اون شیشه نگاه میکنید باید نیم سانت سرش خالی باشه (طبق دفترچه)

روغن بهران سوپر پیشتاز منم استفاده میکنم و هر 2000 تا عوض میکنم که احساس میکنم 1000 تا دیگه هم جا داره ولی واسه این روغن با این کیفیت بعد 2000 تا تعویض خوبه و خیال آدم هم راحته

این قضیه که روغن رو سر 1000 تا یا چه میدونم 500 تا عوض کنید موتور سالم میمونه توهمی بیش نیست روغن خوب استفاده کنید در شرایط عادی تا 3000 تا هم جواب میده

برای سالم موندن و عمر بیشتر انجین

1 - پر نکردن زیاد دنده 1
2 - زیاد رو رد لاین نرفتن
3 - تعویض به موقع فیلتر روغن (اگه موتورتون فیلترش قابل تعویضه)
4 - اگر به مدت 3 دقیقه و بیشتر میخواید با موتور وایسید موتور رو خاموش کنید (بیشتر برای موتور هایی که رادیات آب ندارن )
5 - تمیز کردن به موقع فیلتر هوا
6 - تعویض به موقع روغن موتور و استفاده از روغن مناسب برای موتور

موفق باشید

- - - Updated - - -

در ضمن سیاه شدن روغن نشون دهنده کیفیت خوب روغن هست و دلیل بر از بین رفتن کیفیت روغن نیست چون روغن علاوه بر روانکاری و خنک کردن قطعات داخل موتور یه کار دیگه هم میکنه و اون تمیز کردن

داخل انجین و جلو گیری از تشکیل رسوبات هست که یه روغن خوب وقتی داره کارشو انجام میده طبیعتا سیاه میشه

n!nja
22-06-1392, 07:15 بعد از ظهر
برای سالم موندن و عمر بیشتر انجین

1 - پر نکردن زیاد دنده 1
4 - اگر به مدت 3 دقیقه و بیشتر میخواید با موتور وایسید موتور رو خاموش کنید (بیشتر برای موتور هایی که رادیات آب ندارن )

فیلتر روغن هرچندتا کارکرد باید عوض بشه؟ منظورت چیه که اگه فیلتر قابل تعویضه عوضش کنید؟ مگه فیلتر غیرقابل تعویض هم داریم؟:297:

kia51
22-06-1392, 07:33 بعد از ظهر
1 - پر نکردن زیاد دنده 1

فیلتر روغن 220 رو چه جور میشه تعویض یا تمیز کرد

B-MAX
22-06-1392, 07:50 بعد از ظهر
من همین چند وقت پیش فیلتر روغن اپاچی رو عوض کردم
یه چیزی مثل صافی بنزین میمونه منتها بزرگتره

جاش دقیقا زیر سیلندره
همونی که 3 تا پیچ نقره ای روشه

ولی پالس 220 فیلتر روغن نداره
یا حداقل به سادگی قابل تعویض نیست:au:

farshad 54
22-06-1392, 07:59 بعد از ظهر
فیلتر روغن 220 قابل تعویض نیست ولی قابل تمیز کردن هست که اونم پشت درب کلاچ هست و برای تمیز کردنش باید درب کلاچ باز بشه که البته نیازی به این کار نداره و شما هر بار که صفحه کلاچ رو میخوایید

عوض کنید همون موقع هم فیلتر روغنشو تمیز میکنن

B-MAX
22-06-1392, 10:36 بعد از ظهر
نظرتون در مورد اصطلاحا توربو شارژر چیه
کاهش عمر قطعات - داغ کردن و....
کاری به معایبش ندارم

فقط فکرشو بکن توربو بسته باشی و برای یه سری مواقع مثل کل کل - کورس - جیم زدن کسایی که موتور میخوابونن! و... با یه دکمه توربو رو روشن و ازش لذت ببری:acigar:

اینو چند وقت پیش دیدم
[Only registered and activated users can see links] A%98%D8%B1-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C%DA%A9%DB%8C/tbe03.html?Itemid=584
مشخصات دقیق این مدلو نداده که دبی هواش چقدره

ولی از ساختمون امجد میتونم یه همچین چییزی پیدا کنم و به جعبه هوا موتور بخورونمش
175CFM جریان هواشه

([Only registered and activated users can see links])

kourosh_bandit2
22-06-1392, 11:23 بعد از ظهر
اون دومی که فن. چه ارتباطی به اون دستگاه توربو داشت؟ بعدم دوست عزیزم توربو واقعی رو میگن رو ماشین های با حجم موتور بالای 2000 سی سی باید نسب کرد که انجین جواب بده. اخه این موتور بد بخت تک سیلندر اونم با این درجه کیفی که در حد زاپن هم نیست مه ادم از سی سی چشم پوشی کنه چه انتظاری دارید؟ حداقل موتور هیو باشه و 2 سیلندر یا نینجا باشه یک چیزی. این با این انجین ضعیفش توربو میخواد چیکار. اون فشاری که توربو ایجاد میکنه اصلا مناسب این انجین نیست این موتور خودش 140 تا میره حداقل رو کیلیومتر نشون مییده کار به خطاش ندارم. حالا این انجین دیگه چندتا دیگه جا داره که ادم بخواد این دستگاه هم بهش وصل کنه؟ مثلا قراره 150 تا بره؟ خب با این 150 تا از دست چی دقیقا میخواد در بره؟ پلیس؟ تو شهر که نمیشه این سرعت رفت پس درنتیجه شهر هیچی تو اوتوبان هم که همه الان یا مگان دارن یا زانتیا یا ماکسیما. اینام هیچی هیچی که نره 200 تارو میره. پس دیگه در رفتن هم در کار نیست. کلا اینا تلکه پوله. یکی از دوستان 500 تومن داد برا سمند از اینا خرید هیچچچچ فرقی تو هیچیش نکرد. باز کرد انداختش اون طرف. اینم همینطوره و انجین اگه از این بیشتر کشش داشت مطمئنان خود کارخانه انجام میداد.:image111:

farshad 54
23-06-1392, 10:00 قبل از ظهر
اون دومی که فن. چه ارتباطی به اون دستگاه توربو داشت؟ بعدم دوست عزیزم توربو واقعی رو میگن رو ماشین های با حجم موتور بالای 2000 سی سی باید نسب کرد که انجین جواب بده. اخه این موتور بد بخت تک سیلندر اونم با این درجه کیفی که در حد زاپن هم نیست مه ادم از سی سی چشم پوشی کنه چه انتظاری دارید؟ حداقل موتور هیو باشه و 2 سیلندر یا نینجا باشه یک چیزی. این با این انجین ضعیفش توربو میخواد چیکار. اون فشاری که توربو ایجاد میکنه اصلا مناسب این انجین نیست این موتور خودش 140 تا میره حداقل رو کیلیومتر نشون مییده کار به خطاش ندارم. حالا این انجین دیگه چندتا دیگه جا داره که ادم بخواد این دستگاه هم بهش وصل کنه؟ مثلا قراره 150 تا بره؟ خب با این 150 تا از دست چی دقیقا میخواد در بره؟ پلیس؟ تو شهر که نمیشه این سرعت رفت پس درنتیجه شهر هیچی تو اوتوبان هم که همه الان یا مگان دارن یا زانتیا یا ماکسیما. اینام هیچی هیچی که نره 200 تارو میره. پس دیگه در رفتن هم در کار نیست. کلا اینا تلکه پوله. یکی از دوستان 500 تومن داد برا سمند از اینا خرید هیچچچچ فرقی تو هیچیش نکرد. باز کرد انداختش اون طرف. اینم همینطوره و انجین اگه از این بیشتر کشش داشت مطمئنان خود کارخانه انجام میداد.:image111:

درود

دقیقا موافقم این توربو هیچ خاصیتی نداره تازه اگر واقعا هم جواب بده ست کردنش با موتور کار هر ننه قمری نیست اگرم بشه ستش کرد تازه اونوقت خوار و مادر موتور به فنا میره

توربو بستن که الکی نیست نیاز به کلی تغییرات تو انجین و محاسبا ت برای فشار هوای ورودی داره

اینا همش الکیه و فقط واسه تیغیدن جیب من و شماست

موفق باشید

- - - Updated - - -

دوستان کسی میتونه دفتزچه 220 را تو سایتup کنه ممنون میشم . توصفحات قبل یکی از دوستان این کار را کرده ولی غیر فعال شده وDown نمیشه

دوست عزیز شما اگه به سلامتی موتور رو بخرید (صفر) دفترچه شم روش بهتون میدن - اگه کارکرده هم میخری نیازی به دفتر چه نداری هر سوالی داشتی یا تو همین تاپیک قبلا پرسیده شده و جواب داده شده

اگر نه هم بپرس ما هستیم در خدمتتون

B-MAX
24-06-1392, 02:57 بعد از ظهر
اون دومی که فن. چه ارتباطی به اون دستگاه توربو داشت؟ بعدم دوست عزیزم توربو واقعی رو میگن رو ماشین های با حجم موتور بالای 2000 سی سی باید نسب کرد که انجین جواب بده. اخه این موتور بد بخت تک سیلندر اونم با این درجه کیفی که در حد زاپن هم نیست مه ادم از سی سی چشم پوشی کنه چه انتظاری دارید؟ حداقل موتور هیو باشه و 2 سیلندر یا نینجا باشه یک چیزی. این با این انجین ضعیفش توربو میخواد چیکار. اون فشاری که توربو ایجاد میکنه اصلا مناسب این انجین نیست این موتور خودش 140 تا میره حداقل رو کیلیومتر نشون مییده کار به خطاش ندارم. حالا این انجین دیگه چندتا دیگه جا داره که ادم بخواد این دستگاه هم بهش وصل کنه؟ مثلا قراره 150 تا بره؟ خب با این 150 تا از دست چی دقیقا میخواد در بره؟ پلیس؟

تشكر
ولي گفتم اصطلاحا توربو شارژ كنم
اينا سوپر شارژر الكتريكي هستن
اين عكسو ببين
فكر ميكني داخل توربو چيه؟
يه فنه كه با سرعت بالا ميچرخه اون زرده رو ببين
درسته كه سوپاپ تخليه و خيلي چيزهاي ديگه رو نداره
ولي در بدترين حالت حداقل ميتونه توي مكش هوا كمك كنه
اون دومي كه من لينكشو دادم يه فن فوق العاده سريع و گرون قيمته كه ميتونه كار همين سوپر شارژرو بكنه و هوارو كمپرس كنه
فكر ميكنم فقط بين اين فن و كاربرات نياز به يه محفظه اي داريم تا 1 مقدار هوا اونجا جمع بشه تا هواي كمپرس شده اونجا به اندازه كافي نگه داشته بشه و تو دور موتور بالاي انجين كارايي توربو افت نكنه
نگاه به فن پشت كيس نكن كه زور ميزنه يه باد ملايم ميده بيرون
فن 12cm برات ميارم جلو صورت بگيري جوري پوست صورت و دهن ادمو تكون ميده انگار پشت موتور نشستي بالاي 200 تا سرعت داري

n!nja
24-06-1392, 10:33 بعد از ظهر
دوستان با سلام
امروز با یکی از دوستان صحبت میکردم .میگفت پالسها مشکلشون تو شکل ارگونومیک موتور است بعد از مدتی بخاطر طرز نشستن وفرم فرمان فرد دچار کمر درد ومچ درد میشود.نظر دوستان موتور سوارمان چیست .

کی گفته؟ چرا دیگر دوستان شاکی نیستند؟ دوستم 3ساله پالس داره تا الان شکایتی نکرده/ خودمم چندماهه دارم تا الان چیزی احساس نکردم با توجه به اینکه هرروز از موتور سواری میگیرم/
شاید تو مسافرت و مسافت های خیلی طولانی طرف یه نمور احساس خستگی کنه که اینم یه چیز طبیعیه/

Gladiator
24-06-1392, 11:49 بعد از ظهر
اتفاقا خانواده پالس موتورای خیلی راحت و خوش دستی هستند ، من حتی مسیر 400 کیلومتری گرگان تا تهرانو با پالس 200 تازیدم آخ نگفت ، از کمر درد و مچ درد خبری نیست ، تو سه سالی که پالس 200 داشتم از این چیزایی که دوست شما گفته خبری نبود ، عزیز من کمر درد و مچ درد مال موتورای ریسه نه موتور خیابونی ، تازه اگه طولانی با موتور ریس رانندگی کنی مچ درد و فشار به کمر چیز طبیعیه ، چون بخاطر پایین بودن فرمون مجبوری رو موتور بخوابی و وزنت میفته رو مچ دستات و کمرتم خم میشه

meysam
25-06-1392, 07:48 قبل از ظهر
باسلام خدمت دوستان
باعرض معذرت از اظهار نظر شماواقعا متعجب شدم
چراکه هرکی پالس سوار شده باشه میدونه بالای نیم ساعت مچ درد و کمر درد داره مگر از بروبچه های بادی بیلدینگ

Gladiator
25-06-1392, 08:45 قبل از ظهر
باسلام خدمت دوستان
باعرض معذرت از اظهار نظر شماواقعا متعجب شدم
چراکه هرکی پالس سوار شده باشه میدونه بالای نیم ساعت مچ درد و کمر درد داره مگر از بروبچه های بادی بیلدینگ

داداش من همچین مشکلی با پالس نداشتم ، ولی با مگلی و هیوسانگ چرا ، مسلما اونجر از پالس خیلی راحتتره ، چون فرم نشستن روش فرق میکنه ، اگه بخوای پالسو با اونجر مقایسه کنی بله نسبت به اونجر پالس خستگی داره ، کسی که اونجر سواره وقتی بشینه پشت پالس قطعا خسته میشه ، ولی اگه پالسو مدتی سوار بشی بدنت به فرم نشستن باهاش عادت میکنه ، من تو مسیر 400 کیلومتری پس از 200 کیلومتر رانندگی باسنم درد گرفت و زانوهام هم خسته شدن که مجبور شدم توقف کنم و یه ربع استراحت کنم ، شما سوار مگلی شو اونوقت میفهمی مچ درد و کمر درد یعنی چی

farshad 54
25-06-1392, 09:32 قبل از ظهر
درود

من از سال 83 تا حالا پولسار و پالس سوار میشم در روز حداقل 50 - 60 کیلومتر تو شهر باین موتور این ور اونور هم یه مدتی میرفتم اصلا چیزی به اسم خستگی با این موتور معنی نداره

از تهران تا محمود آباد یه کله رفتم هیچ خستگی هم نداشتم یه خورده خستگی البته طبیعیه ولی این که دیگه نتونم تحمل کنم و از درد به خودم بپیچم اصلا

ولی ترک نشین پالس یه کم خستگیش بیشتر از راکبش هست اینو موافقم

راستی اون کسایی که بعد نیم ساعت رو پالس مچ درد و کمر درد میگیرن احتمالا ضعف بدنی شدید دارن و اگر سوار مگلی و هیو بشن بعد نیم ساعت حتما قطع نخاع میشن :icon_pf _52_:

موفق باشید

ehsan.s
25-06-1392, 09:57 قبل از ظهر
دوستان با سلام
امروز با یکی از دوستان صحبت میکردم .میگفت پالسها مشکلشون تو شکل ارگونومیک موتور است بعد از مدتی بخاطر طرز نشستن وفرم فرمان فرد دچار کمر درد ومچ درد میشود.نظر دوستان موتور سوارمان چیست .

منم حدود یک ساله پالس دارم مشکلی از این نظر نداشتم چه با 200 چه 220 در کل موتورای راحتو خر کارین

B-MAX
26-06-1392, 02:52 بعد از ظهر
سلام

اينم كليپ اگزوز تايگر روي موتورم
همين چند شب پيش براتون ضبط كردم

فعلا از پالس 220 راضي ام
تو اين كليپ وزن من و تركم روي هم نزديك 200 كيلو ميشه كه بازم موتور شتاب خوبي داره و خيلي سريع دور ميگيره
اخرش دنده 3 رو به دو كم كردم صداي خيلي قشنگي داره كه متاسفانه رفيقم فيلمو تموم كرده بود و صداش ضبط نشد:icon_pf _99_:

ehsan.s
27-06-1392, 09:52 بعد از ظهر
دوستان کیلومتر موتورم که میگفتم طرف برده کارواش درست نشون نمیده ، الان که یه ماه گذشته هنوز درست نشده به موتور سازی گفتم آدرس یه مغازه تو گمرک رو بهم داد گفت برو بپرس ببین با تعویض سیم کیلومتر مشکل حل میشه یا نه ... الان نظر شما چیه سیم کیلومتر رو عوض کنم درست میشه؟ یا اینکه چیکار کنم ؟؟!:hanghead:

برای منم همین جوری شده بود اول اشتباه نشون میداد بعد از چند روزم دیگه کلا هیچی نشون نداد.من سیمشو با اون سنسورش که به چرخ وصل میشه رو عوض کردم درست شد قیمتشم 25 یا 35 تومن بود دقیق یادم نیست سیمه تکیشو به این راحتی گیر نمیاری سیمو سنسورش باهمه

farzin
28-06-1392, 11:54 قبل از ظهر
دوستان کیلومتر دیجیتال - یه سلفون از این نایلون ها که میکشن رو مواد غذایی بخرین دور کیلومتر بکشین که آب نفوذ نکنه همینطور هیچ خطو خشی هم دیگه روش نمیوفته

hamiltoon
28-06-1392, 12:13 بعد از ظهر
شاید دوستان این موتور رو ندیده باشن قشنگه که ببینن

- - - Updated - - -

[Only registered and activated users can see links]****************/show ([Only registered and activated users can see links]****************/show)thread.php/16-%D9%BE%D8%A7%D9%84%D8%B3-220-bajaj-pulsar-220/page4
.****************جای ستاره موتر سیکلت دات نت بزارید

motorcyclet

([Only registered and activated users can see links]****************/showthread.php/16-%D9%BE%D8%A7%D9%84%D8%B3-220-bajaj-pulsar-220/page4)

Gladiator
28-06-1392, 02:09 بعد از ظهر
شاید دوستان این موتور رو ندیده باشن قشنگه که ببینن

- - - Updated - - -

[Only registered and activated users can see links]****************/show ([Only registered and activated users can see links]****************/show)thread.php/16-%D9%BE%D8%A7%D9%84%D8%B3-220-bajaj-pulsar-220/page4
.****************جای ستاره موتر سیکلت دات نت بزارید

motorcyclet

([Only registered and activated users can see links]****************/showthread.php/16-%D9%BE%D8%A7%D9%84%D8%B3-220-bajaj-pulsar-220/page4)

همیلتون این غیر انجین و کنسول جلو و دمبیش بقیش 220 نیست ، شاسی و کمکو باکو همرو عوض کردن ، ولی خیلی چیز شاخی بود حال کردم

hamiltoon
28-06-1392, 10:25 بعد از ظهر
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ .ﺭﺍﺳﺘﺶ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﻤﯿﺎﺩ ﮐﻬ ﮐﺴﯽ ﻋﻮﺽ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﻭﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﯽ ﺍﻣﺎ ﯾﮑﯽ ﺍﺯﺕ ﺩﻭﺳﺘﺎﻡ ﺗﻮ ﻣﺸﻬﺪ ﺗﻮﻣﻄﻬﺮﯼ ﺩﯾﺪﻩ ﺑﻮﺩﻩ ﻭﺍﺳﻪ ﻗﯿﻤﺖ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﺯﺕ ﺻﺎﺣﺒﺶ ﮔﻔﺘﻪ ۹ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ .ﻣﻦ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺯﺕ ﺗﯿﭙﺶ ﺧﻮﺷﻢ ﺍﻭﻣﺪ ﺍﻣﺎ ﺑﺎﺍﻣﯿﮑﻮ ﺑﺎ ۲ﺗﻮﻣﺎﻥﯼ ﺳﻮﺍﺭﯼ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻭﺭﺍﺣﺘﺗﺮﻡ

hamid reza
30-06-1392, 12:47 بعد از ظهر
سلام 220f با dts-i چه فرقی داره من جفتشو دارم میخام بدونم فقط تغیرات ظاهریه یا چیز دیگه ای هم هست

kourosh_bandit2
01-07-1392, 09:10 قبل از ظهر
سلام 220f با dts-i چه فرقی داره من جفتشو دارم میخام بدونم فقط تغیرات ظاهریه یا چیز دیگه ای هم هست

والا فک کنم این 220f تو هند فرق داره تو ایران فرقی نداره . اونم برا رنگ امیزی بدنه موتوره. البته برا ایران مدل 92 هاش کلا سیستم ترمز ها همه جدید شده هم جلو هم عقب که ترمز گیری خیلی بهتری داره نسبت به مدل های قبلی که من اینو رو موتور خودم و رو موتور میلاد هرکول عزیز مشاهده کردم. پمپ و دستگاه ترمز و ایناش مثل 200ns شده. من نگاه کردم دیدم 220 جدیدا مارک و شکل دستگاه ترمزشون با ns یکی بود جلوش. عقب هم که کلا با 220 قبلی ها فرق کرده بود. کلا ترمز گیری هاشون فرق داره.

- - - Updated - - -

پری روز اتقاف خیلی بدی رو شاهد بودم. به اتفاق یکی از دوستان برا بازدید یک 1300 رفته بودیم. کسی که اونجا این موتور پیشش بود رفت کلید رو بیاره هرچی گفتیم نمیخواد اون بنده حدا اصرار کرد. با پالس 180 خودش اومد بره کلید بیاره. اگزوز هم بسته بود. و خب اومد جلوی جمعیت خودی نشون بده. رفت از پیاده رو توی خیابان یهو گاز داد که صدا اگزوز در بیاد و موتور کمی tak off کنه که موتور از زیر پاش در رفت و وسط خیابون بدجور خورد زمین. شانس اورد خیابان خلوت بود ماشین روش نرفت ولی نمیدونم از کجا یک هندا 125 پیداش شد دست کم هیچی که سرعت نداشت 80-90 تارو داشت. که اون دوستمون تا اوم برسه به موتور موتورو جمع کنه هندا که 3 ترکه بود بدون ترمز با همون سرعت رفت وسط پالس 180. حدود 2 متر هندار توی هوا پرت شد. بد تر از همه این بود که هندا با اون سرعت 3 ترکه بود و بدتر از اون 2 ترک عقب دوتا دختر 25-27 ساله بودن. ترک نشین جلو از صورت کشیده شده بود روی زمین و لی دست و پاش سالم بود/ دوتا دختر جوان پودر شدن. یکی که تمام صورتش پر از خون بود و از هوش رفت وسط خیابون و دیگری هم فقط خودشو روسوند به دیگری تا وضعیتش رو بررسی کنه. خیلی وضع بدی بود تا به حال ار این نزدیکی تصادف ندیده بودم. فاصله که من و دوستم ایستاده بودیم نهایت تا محل تصادف 5 متر بود ما توی پیاده رو بودیم و دقیقا صحنه برخورد دو تا موتور و پرت شدن موتور ها و سرنشین هارو دیدیم. هنوز که هنوزه مو به بدنم سیخ میشه. از همه خواهش میکنم اروم رانندگی کنید. اینجا تقصیر کار اصلی پالس بود ولی همون هندا هم کم تقصیر کار نبود چون خیلی سرعتش زیاد بود طوری که فرصت عکس العمل نشون دادن رو نداشت و با همون سرعت خورد به پالس. چه خوبه اگه موتور سوار میشیم متین و سرو سنگین سوار بشیم. اگه اگزوز میندازیم برای دله خودمون باشه نه برای اینکه بقیه نگاه کنن. چون بعضی اوقات خدا هم اینطوری میزنه پس کله بنده هاش. حکما حکمتی توش بوده چون واقعا هیچکس نفهمید این هندا از جا اومد و خیلی خدا رحم کرد به جدای این هندا ماشین یا کامیونت نبود. الان 2 تا خانواده اشوب هستن به خاطر یک گاز دادن بیجا. لطفا رعایت کنید. امید وارم برای هیچکس پیش نیاد از این اتفاق ها. ببخشید جاش نبود ولی خواستم توضیح بدم دوستان گل در جریان باشن که یک گاز اضافه به همین موتور های هندی هم میتونه خطر ساز باشه. ادمین عزیز اگر مطلب باید جای دیگزی باشه خودشون لطف کنن منتقل کنن. متشکرم.

hakr
01-07-1392, 06:46 بعد از ظهر
دوستان با سلام
میخوام برای موتور هنوز نخریده دزدگیر بخرم .دستگاه Steelmate گیر آوردم . ولی مشکلم تو شهر ساری فردی است که بتونه آنرا ببنده .حال از دوستان کسی نقشه سیستم برق 220 را دارد در اختیار من قرار دهد

Garbaz
03-07-1392, 02:12 بعد از ظهر
صبح كه خواستم موتور رو روشن كنم
استارت ميخورد اما انگار دنده استارت رد ميكرد يه صداي خاصي داد
دو بار به مدت 1 ثانيه كه زدم هي رد ميكرد
بار سوم زياد نگه داشتم 1 ثانيه اول همون صدا رو داد ولي بعدش عادي استارت خورد و روشن شد

ديروز عصر هم اينطور شد
ولي وقتي موتور گرمه راحت استارت ميخوره
موتور سازه ميگفت به خاطر سرد شدن هواس
كسي از بچه ها موتورش اينطور نشده ؟

من شب سياه زمستون هم با اپاچي اين مشكلو نداشتم:hanghead:

دوست عزیز پالس هم مثل آپاچی در سرد ترین شرایط به راحتی استارت می خوره چون ساسات برقی داره ، به احتمال 99% باطری شما خالی کرده و اما دلیل اینکه میگید وقتی موتور گرم هست به راحتی استارت می خوره به این دلیل هست که بعد از اینکه موتور چند دقیقه ای کار می کنه باطری شارژ میشه و به راحتی استارت می خوره. البته این نظر بنده بود حالا دوستان بهتر راهنمایی می کنند.

h0ssein
03-07-1392, 03:37 بعد از ظهر
دوستمون درست میگه مشکل از باتری هست چون خودم عین همین مشکل رو داشتم با شارژ باتری حل شد تو فریزر هم که باشه براحتی استارت میخوره !
بازش کن ببر برات شارژ کنن خوب میشه !

B-MAX
03-07-1392, 04:37 بعد از ظهر
دوستان ممنون

راستش استارت ماشينمون قبلا مثل همين صدارو ميداد كه با تعويض استارت حل شد
من باطري موتورو شارژ ميكنم خبر ميدم:bargh:

farshad 54
03-07-1392, 08:47 بعد از ظهر
درود

دوست عزیز اگه موقع استار ت یه صدای تقه میده مال ساچمه های استارتته

امروز صفحه کلاچ فابریک 220 رو از نمایندگی قیمت کردم 140 هزار تومن :wall3:

دو سال پیش صفحه کلاچ 405 ام رو عوض کردم با اجرتش شد 100 تومن :icon_pf _99_:

roma
03-07-1392, 09:48 بعد از ظهر
صبح كه خواستم موتور رو روشن كنم
استارت ميخورد اما انگار دنده استارت رد ميكرد يه صداي خاصي داد
دو بار به مدت 1 ثانيه كه زدم هي رد ميكرد
بار سوم زياد نگه داشتم 1 ثانيه اول همون صدا رو داد ولي بعدش عادي استارت خورد و روشن شد

ديروز عصر هم اينطور شد
ولي وقتي موتور گرمه راحت استارت ميخوره
موتور سازه ميگفت به خاطر سرد شدن هواس
كسي از بچه ها موتورش اينطور نشده ؟

من شب سياه زمستون هم با اپاچي اين مشكلو نداشتم:hanghead:

`پالس 135 منم پارسال زمستان ایجوری میکرد مثل پیکان قدیم استارد رد میکرد موتور یکمی تکون بده درست میشه هیچ ربطی هم به باتری نداره
خود به خود هم درست شده

K.I.A
03-07-1392, 09:59 بعد از ظهر
گه استارت رد میکنه و صدای ارمیچر خالی میده دنده استارت خراب شده و یا از پینش جلو رفته.

n!nja
03-07-1392, 11:34 بعد از ظهر
داداش مثل من نکن کلی هزینه کردم فایده نکرد یکی میگفت از ساچمه هاشه یکی میگفت باید استارت کامل عوض کنی یکی میگفت کوفتش زهرمار شده وو از این حرفا/:wall3:
بد یکی از بچه ها گفت احتمال زیاد از باتریه شارژ کردم خوب شد (این حرفم تعمیرکار زد که چه ربطی به باتری داره کلی هم خندید) / اول باتریو شارژ کن فایده نکرد بد به حرف دیگر دوستان گوش بده هزینه کن/:hanghead:
میخاستم برم پیش همون تعمیرکار بخابونم زیر گوشش بگم بیا مرتیکه دیدی با شارژ باتری مشکل حل شد/:7tir:

قابل توجه دوستمون که هم خودم و هم دیگر دوستان این مشکلو داشتن خود به خود هم درست نشد/ هر کاری راه حلی داره بشینی نگاش کنی ولش کنی حل نمیشه/

farshad 54
07-07-1392, 11:50 بعد از ظهر
اقا یکی یک اگزوز درست حسابی برا این 220 کوفت گرفته معرفی کنههههههههههه. تایگر که داشتم نمیخوام رو پالس هم خوب جواب نمیده. از این چینی رنگی هام نمیخوام. یک چی باشه صداش بم خوب باشه که نه اذیت کنه نه بی صدا بی صدا باشه. خسته شدم از این بی صدا بودن اگزوز و صدا دار بودن این فلاپ هاش:23:

اینم یه اگزوز خووووووووووووب:icon_pf (95):

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

- - - Updated - - -

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

- - - Updated - - -

:icon_pf _15_:
:icon_pf _52_:

soleymani
08-07-1392, 12:06 قبل از ظهر
فرشاد جان واقعا صدای زیبایی اگزوزت داره

جانسون
08-07-1392, 12:48 قبل از ظهر
نمیدونم چرا منبع ماشین رو 220 جواب نمیده

برا فرشاد جان دوره پاین خوبه ولی دوره بالا هفت حلش میزنه یه جورای مثل قار قار مگلی ولی زیره زیره...

kourosh_bandit2
08-07-1392, 12:14 بعد از ظهر
فقط شکیل تر باشه بیشتر دوس دارم. این انگار دست سازه درسته؟ چون خیلی تو رفتگی و اینا داره. چقدر در اومده این؟

Unregistered1
09-07-1392, 10:52 قبل از ظهر
شاید رخش چندان خوشایند نباشه ولی صداش فوق العادست...از دور که میاد همه توجه ها جلب میشه...ولی نزدیک که میشه ملت میبینن پالسه فقط یکی دوتا فحش میدنو میرن:25r30wi:

ولی خارج از شوخی صدای جالبی داره....رو دور پایین صداش کاملا" حرفه ای شده...فقط رو دورهای بالاتر یه غار غار ریزی میکنه...

B-MAX
09-07-1392, 11:35 قبل از ظهر
سلام

دوستان موتور شما تو هر دنده نهايت چنتا سرعت ميره؟
واسه من تو كفي از اين قراره:

1- 48 كيلومتر بر ساعت
2- 76
3- 100

من يكم وزنم زياده دنده 5 رو تو كفي 125 بالاتر نرفت دنده 4 و 5 هم زياد فرقي نداشت:25r30wi:
ولي سرازيري لشگرك 146 اخرين سرعتي بود كه رفتم :vahidrk:
ميخواستم وايسم بوي لنتا در اومد :25r30wi:

البته تمام اينا فقط به صورت لحظه اي بود

Unregistered1
09-07-1392, 11:37 قبل از ظهر
یعنی انتظار بیشتر از این داری از 220؟؟؟

farshad 54
09-07-1392, 11:52 قبل از ظهر
درود

بستگی به وضعیت موتور هم داره من خودم وزنم 100 کیلوئه

تو دنده ها به این سرعتا رسیدم البته رو رد لاین که چراغ اخطار روشن میشه :bargh:

دنده 1 = 50 :34:
دنده 2 = 75 :35:
دنده 3 = 95 :17:
دنده 4 = 120 :18:
دنده 5 = به رد لاین تا حالا نتونستم برسونم ولی تو کفی 145 تا رو زدم بدون دراز کشیدن رو موتور فقط یه کم خم شدم و خودم رو جمع و جور کردم :19:

به نظرم شتاب و سرعت 220 در حد یه موتور تک سیلندر و با 220 سی سی حجم عالیه و فکر نمیکنم تو این رده و حجم با این قیمت موتور تو ایران رو دستش باشه :32:

Garbaz
09-07-1392, 02:24 بعد از ظهر
من با جی پی اس کیلومتر پالس چک کردم و اصلا خطایی ندیدم و در نهایت + - 1 یا 2 در بعضی وقتها اختلاف دیده میشد که اونم دیگه طبیعی هست.

h0ssein
09-07-1392, 02:56 بعد از ظهر
اگه میخای به سرعتای بالا برسی باید رو موتور دراز بکشی :16:، تو 220 قبلی خودم با دنده 4 125 تا اومد دیگه داشت به زور یکی یکی میرفت بالا وقتی خوابیدم رو موتور سرعت کشید بالا و تا 140 تا راحت اومد:18:
البته فکر کنم بازم جا داشت ، تو چند تا کلیپ دیدم دنده 5 تو سرعت 158 تا رفت رو رد لاین و یارو تا 164 تا باهاش تاپ زد:wow:، جاده هم یکم شیب داشت حالا اگه کیلومتر خطاداره دیگه گردن خودش....:25:

کلیپش هم هنوز دارم شاید بعضی از دوستان دیده باشند.....:riz481:

farshad 54
09-07-1392, 06:21 بعد از ظهر
تاپ اسپید 145رو مطمئنا" تو شیب میزنه....مطمئنی تو کفی 145 تارو میره....اگه اینجوری باشه پس باید پا به پای هیو بیاد....
کیلومتر پالس خطا نداره؟؟؟

درود

داش حسین مطمئنم تو کفی تو جاده مخصوص پارسال از همایش پرشین موتور برگشتنی به سمت تهران - دور موتور هم رو 9 هزار تا بود - خطا مطاشم نمیدونم تا حالا با جی پی اس نزدم ببینم چقدر خطا داره

ولی این موتور اگه ردیف باشه تو مسافت طولانی به تاپ 150 میرسه البته واسه 10- 20 ثانیه شاید بتونی رو این سرعت نگهش داری

kourosh_bandit2
13-07-1392, 09:21 بعد از ظهر
اقا 220 سی سی و تک سیلندر دیگه جا بحث واسه سرعتش نیست میزنید خدای نکرده یک بلایی سر خودتون میاریدا.
farshad 54 ([Only registered and activated users can see links]) جان حالا فهمیدم. ریموس رو میشناختم ولی ندیده بودمش فقط صداشو شنیده بودم رو پزو پارس بود موتور زانتیا. :29dz8zk:

shadow70
14-07-1392, 12:04 قبل از ظهر
سلام خدمت دوستان آیا راهی هست که بشه فهمید کارکرد موتور که کیلومتر موتور نشون میده واقعی است یا خیر؟
و یه سوال دیگه موقع خرید باید به چه چیز هایی توجه کنیم؟

h0ssein
14-07-1392, 08:44 قبل از ظهر
تا اونجایی که من میدونم و شنیدم کیلومترشو نمیشه تغییر داد و کارهرکسی نیست من خیلی درموردش
تحقیقات کردم آخرشم ب هرکی میگفتم میگفت نمیشه البت از یه عشق پالس شنیدم که میشه به راحتی تغییرداد
و وقتی ازش خاستم برام انجام بده یابو آب داد حالا راست و دروغش گردن خودش,
برای خرید موتور کارکرده چیزای مهمی که باید زیاد بهش دقت کرد یکی اینکه موتور روغن سوزی نداشته باشه,
دم اگزوز انگشت بکش اگه چرب بود روغن سوزی داره ولی اگه دوده بود اشکال نداره,
موتور روشن کن گازبده صدای تلق تلق و اضافی از انجین بیرون نیاد البت صدای زوزه بده بازم اشکال نداره
چون تو پالس طبیعیه و خودم به عینه مشاهده کردم بعد سوار موتور شو بزن دنده حرکت کن فرمون رو ول کن نباید تاب داشته باشه,
و اینکه تو دنده سنگین گاز رو ول کن اگه موتور کپ کرد نشون دهنده ول نبودن انجینه,
بازم دوستان بهتر راهنمایی میکنن,

kourosh_bandit2
15-07-1392, 05:34 بعد از ظهر
اقا کسی جای سراغ نداره ببریم برا نئون زدن؟ من اصفهان سراغ داشتم طرف دیگه نیست. یک سوال دیگه این که میگم خودش میساخت.
اینا اماده هم هست تو بازار؟

dariush
18-07-1392, 03:03 بعد از ظهر
دوستان به نظرتون هزینه فلاپ کامل گزاشتن چقدر در میاد؟؟؟؟
از دوستان کسی تا حالا ناراضی بوده از پالس220؟و کلا مشکل خاصی داره؟؟
ایا این بهتره یا اونجر ؟؟؟

h0ssein
18-07-1392, 08:51 بعد از ظهر
دوستان به نظرتون هزینه فلاپ کامل گزاشتن چقدر در میاد؟؟؟؟
از دوستان کسی تا حالا ناراضی بوده از پالس220؟و کلا مشکل خاصی داره؟؟
ایا این بهتره یا اونجر ؟؟؟

دوست عزیز هزینه فلاپ کامل خیلی بالا درمیاد چیزی در حدود 400-300 تومن شایدم بیشتر و کلا تو ایران چیزی به نام طراحی و امکانات وجود نداره به قول داداش farzin گل میگفت اگه ایران
شعور طراحی داشت الان انقد پراید 131-141-151-161 و غیره نداشتیم ولی هستن مغازه دارایی که از این کارا بکنن و فلاپ بسازن بخورونن رو موتور ولی نکنی بهتره چون رو پالس خوب جواب نمیده موتور لش میشه
حالا صبر کن ببین کسی فلاپ کامل انداخته نتیجه شو بپرس/ در مورد اینکه 220 خوبه یا اونجر بگم که این دوتا باهم فرق دارن ! 220 یه موتور سرعتی و شهری هست ولی اونجر فقط به درد مسافرت میخوره
چون شنیدم خیلی نرمه و تو مسافرت اذیت نمیکنه جالب نیست که با اونجر تو شهر ک*س چرخ بزنی حالا بازم میل خودت ! از پالس 220 کسی ناراضی نبوده ینی تا الان هرکیو دیدم فقط ازش تعریف کرده !
من 220 رو به اونجر ترجیح میدم نه اینکه اونجر موتور بدیه نه طبق سلیقه و انتظاراتی که از موتور دارم فقط 220 کارمو حل میکنه ! 220 هم برا شهر خوبه هم برا مسافرت های طولانی !

kourosh_bandit2
19-07-1392, 06:49 بعد از ظهر
220 دنده 5 اش لش میشه بقیه اش خوبه

kourosh_bandit2
19-07-1392, 11:48 بعد از ظهر
دوستان امروز اومدم روشن کنم موتورو کیلومتر اون چک اولیه رو نداد یعنی در اصل عقربه نرفت تا اخر و برگرده مخیواست بره ولی حالت اینکه گیر باشه یم تکون ک.چیک خورد فقط.. 2 بار هم سوئیچ رو بستم باز کردم بازم نشد. مشکل از کجاس ؟

- - - Updated - - -

چرا ویرایش پست نداره؟ مال بقیه هم همینطور شده>؟

dariush
20-07-1392, 01:18 قبل از ظهر
دوست عزیز هزینه فلاپ کامل خیلی بالا درمیاد چیزی در حدود 400-300 تومن شایدم بیشتر و کلا تو ایران چیزی به نام طراحی و امکانات وجود نداره به قول داداش farzin گل میگفت اگه ایران
شعور طراحی داشت الان انقد پراید 131-141-151-161 و غیره نداشتیم ولی هستن مغازه دارایی که از این کارا بکنن و فلاپ بسازن بخورونن رو موتور ولی نکنی بهتره چون رو پالس خوب جواب نمیده موتور لش میشه
حالا صبر کن ببین کسی فلاپ کامل انداخته نتیجه شو بپرس/ در مورد اینکه 220 خوبه یا اونجر بگم که این دوتا باهم فرق دارن ! 220 یه موتور سرعتی و شهری هست ولی اونجر فقط به درد مسافرت میخوره
چون شنیدم خیلی نرمه و تو مسافرت اذیت نمیکنه جالب نیست که با اونجر تو شهر ک*س چرخ بزنی حالا بازم میل خودت ! از پالس 220 کسی ناراضی نبوده ینی تا الان هرکیو دیدم فقط ازش تعریف کرده !
من 220 رو به اونجر ترجیح میدم نه اینکه اونجر موتور بدیه نه طبق سلیقه و انتظاراتی که از موتور دارم فقط 220 کارمو حل میکنه ! 220 هم برا شهر خوبه هم برا مسافرت های طولانی !

ممنون بابت توضیحات والا شنیدم اونجر از نظره انجین با 220 پالس یکیه ولی
یعنی واقعا با اونجر نمیشه ولی باپالس میشه اون کارو کرد ؟؟؟ حالا اونش به کنار به نظرت توی تاپ اسپید هم تفاوت دارن ؟؟و همچنین کیفیت ؟؟

farshad 54
20-07-1392, 07:58 قبل از ظهر
درود

دوست عزیز انجین پالس 220 با آونجر 220 فقط از نظر ظاهر یکی هست و بازدهی اونها با هم فرق میکنه از لحاظ شتاب و تاپ اسپید پالس 220 از آونجر بهتره ولی از لحاظ کیفیت تو یه سطح هستن

موفق باشید

معمار
20-07-1392, 10:10 قبل از ظهر
اگه میخای به سرعتای بالا برسی باید رو موتور دراز بکشی
وقتی خوابیدم رو موتور سرعت کشید بالا

درست که این بحث برا چند پست قبلیه ولی
دراز بکشی رفتی اون دنیا
این خوابیدن رو موتور یه بحث دینامیک و مکانیکیه که وقتی موتور سوار رو موتور میخابه
موتور راحت تر باد و مشکنده و از اصطکاک موتور کم میشه و با فشار کم تر روی موتورسیکلت
سرعت بیشتری میتونه بره

- - - Updated - - -

حالا این عکس درست هایابوساست ولی مرتبط با مبحثه

Unregistered1
20-07-1392, 10:15 قبل از ظهر
همونطور که فرشاد گفت کاربرد پالس 220 و اونجر 220 به کلی با هم فرق داره....شما اول ببین موتورتو واسه چه کاری میخوای...مسیر رفت و اومدت چطوره...میخوای زیر پاییت باشه...هر روز میخوای باش بری سر کار..

بیشتر تو شهری یا اتوبان...میتونی با شکل و ظاهر موتورهایی مثل اونجر کنار بیای... من همیشه نظرم این بوده که ظاهر این دسته موتورا یه جوریه...سوار شدنشون اعتماد به نفس زیادی میخواد...

از لحاظ کیفیت هم جفتشون تو یه سطح هستن...ضمن اینکه اونجر هم خیلی خوب راه میره و اینکه خیلی هم راحته..

farshad 54
21-07-1392, 10:24 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان گرامی
امروز بالاخره موتور دستم رسید .فقط اول جواب برخی دوستان را بدم که حتما میخوان بدانند چند خریدم .توساری که مستقیم از کارخانه آورد 6790.حال چند سوال دارم
1-ترمز عقب تقریبا میشه گفت اصلا نمیگیرد پیش یکی از دوستانم بردم وهمینطور تعمیرکار خود شرکت ،گفتند باید مدتی کار کنی درست میشود!
2-موتور به نظرمن خیلی لرزش داره.حتی پسرم پشتم نشسته بود میگفت خیلی پای آدم را میلرزاندآیا این برای موتور صفر طبیعی است؟
3-من بلافاصله بعد از خرید روغنش را عوض کردم وچه کار بجایی ،روغنش را Vacum کرد انگار آب قاطیش بود .من 1050سی سی توش بنا به توصیه دوستان سوپر پیشتاز ریختم صفحه شیشه ایی سمت راست مربوط به روغن نزدیک به سطح بالا پر است ولی موتور را که روشن میکنم سطح روغن پایین میاید نزدیک به انتهای این صفحه شیشه ایی .آیا طبیعیش همینطور است؟
4-صغحه شیشه ایی سطح روی انجین سمت چپ مربوط به چیست داخلش خالی است ؟
5-دوستان اگر توصیه ایی دارند ممنون میشم بفرمایند

درود

مبارکتون باشه دوست گرامی به امید خدا به سلامتی سوار شید

ترمز عقب 220 به همین صورت هستش و باید بهش عادت کنید نه اینکه ترمز عقب تعطیل باشه بلکه اونجوری که شما فکر میکنی باید سریع چرخو قفل کنه نه سیستمه خاص خودشو داره

وقتی روغن توی موتور میریزید اون شیشه سمت راست باید تا جایی پر بشه که نیم سانت سرش خالی باشه که حدودا 1200 سی سی میشه

وقتی موتور رو روشن میکنید باید روغنی که تو اون شیشه میبینید سریع خالی بشه که این نشون دهنده اینه که پمپ روغن موتور داره کارشو به خوبی انجام میده و روغن رو میکشه بالا

شیشه سمت چپ برای اینه که وقتی میخوان سوپاپ هارو فیلر و تنظیم کنن از اونجا نشونه تنظیم تایم موتورو ببینن و نیازی به باز کردن درب برق موتور نباشه

روغن بهران سوپر پیشتاز روغن مناسبی برای 220 هست

بعد از 500 کیلومتر روغن رو عوض کنید - موتور رو هم هرچه سریع تر بدید یه آچار کشی بکنن چون احتمال اینکه تو منتاژ پیچاشو شل بسته باشن زیاده و ممکنه تو حرکت چند تا از پیچای موتورتون بیفته

بعد از 500 تای اول دوباره تعویض روغن تا 1000 تا و دوباره یه آچار کشی همراه با فیلر گیری سوپاپها بعد از اون تعویض روغن رو میتونید هر 2000 تا عوض کنید

تا 1000 تا کارکرد زیاد به موتور فشار نیارید و دنده هارو رو دور موتور 6000 عوض کنید - بعد از 1000 تا و انجام کارهای بالا موتور رو ***زونید و با سلامتی لذتشو ببرید

موفق باشید

علی عمرانی
21-07-1392, 11:37 بعد از ظهر
اقا یکی راهنمایی کنه ببینیم لاستیکارو چقدر میشه پهن کرد؟

farzin
21-07-1392, 11:49 بعد از ظهر
پهناش انقد باشه خوبه ؟

32984

- - - Updated - - -

نصب فیلتر هوای K&N بر روی 220

32985
32986
32987
32988
32989
32989
32990
32991

farshad 54
22-07-1392, 07:59 قبل از ظهر
ممنون دوست گرامی از راهنمایی که نمودید
من تو عکس 220 دیدم مثل آپاچی گارد دارد. ولی مال من نداشت آیا گارد همراه موتور هست وبمن تحویل نداده یا توسری جدید حذف شده؟

گارد جلو باید داشته باشه و اگه نداره باید برید از جایی که خریدید بگیرید

ولی اگه منظورتون اون گارد عقب سمت چپ (ساری بند) هست رو مدلای جدید که تو ایران هست نصب نمیشه

farshad 54
22-07-1392, 11:33 قبل از ظهر
دوستان گرامی با سلام
من خودم دست به آچارم میخواستم ببینم خودمان میتوانیم آچار کشی کنیم .اگر بله ،آیاپیچی جایی وجود دارد مخفی ودید مستقیم نباشد ؟ ودر کل پیچها همانی است که در ظاهر دیده میشود . ودر مجموع کدام پیچها از اهمیت بیشتری برخوردار است که حتما باید سفت شود

همه پیچها که دیده میشود باید آچار کشی شود

kourosh_bandit2
22-07-1392, 12:31 بعد از ظهر
چرا باکس هوارو بریدن؟ بهتر نبود باکس رو باز میکردن مستقیم میبستن سر کاربرات؟
راستی این فیلتر هوا مخروطی رو کوچیکش رو من پیدا نکردم برا ماشین بود. موجوده؟ چه قیمت؟

farshad 54
24-07-1392, 02:57 قبل از ظهر
دوستان با سلام
1- رینگ برخی پالسها نوار قرمز رنگی دارد .این نوار مربوط به خود رینگ است ویا نوار چسب میباشد ؟ آنها نوار چسب میباشد
2- آیا کسی از دوستان از دزدگیر استفاده میکند .اگر بله نظرش چیست بدرد خور است یا درد سر سازاست بله موتور اینجانب هم دزد گیر دارد به درد
بخور میباشد و در صورت نسب صحیح دردسری ندارد
3- ترمز عقب 220 نصبت به جلو خیلی کوچکتر است وبه احتمال قوی ضعف ترمز عقب باید به این علت باشد.آیا امکان تعویض آن با یک مدل مثل ترمز جلو امکان پذیر میباشد؟ تمامیه موتور هایی که ترمزشان دیسکی میباشد . دیسک عقب کوچکتر از دیسک جلو

است ضمن اینکه ترمز عقب 220 ضعفی ندارد .فقط نباید از ترمز عقب به تنهایی استفاده شود

موفق باشید

farshad 54
24-07-1392, 04:09 بعد از ظهر
ممنون دوست گلم
دزدگیر شما معمولی است یا تصویری.دزد گیر موتور بنده معمولی است
من خودم به شخصه در فکر دزدگیری هستم با ریموت تصویری که مثل ماشین که در مرحله اول خود ریموت آلارم بدهد ودر صورت دستکاری بیش از اندازه وسیله نقلیه شهر را بگذارد روی سرش. من با پیگیری دزد کیر Steelmate تصویری برای موتور پیدا کردم فقط قیمتش کمی بالا است175

بستگی به میزان بودجه ای دارد که شما میخواهید صرف اینکار بکنید ولی من دوسال پیش همین دزد گیرم را که دارای استارتر هم میباشد 25 هزار تومن خریدم و بستم رو موتور

به نظر من یک دزد گیر با قیمت مناسب خریداری کنید به همراه یک قفل دیسک خوب ضمن اینکه موتور را در جای امن پارک کنید جهت جلو گیری از

سرقت موتور کافی میباشد

- - - Updated - - -

باعرض سلام
رویه 220 میشه طلق بست ؟

طلق هم میشه بست روی 220 منتها باید پایه های طلق رو رو به داخل ببندید که به فلاپ و بادگیر جلو موقع پیچیدن گیر نکنه ضمن اینکه وقتی طلق رو اینجوری

میبندید طلق به شما خیلی نزدیک قرار میگیره ولی در کل طلق روی 220 خیلی بی ریخت و مسخره میشه

roma
24-07-1392, 05:40 بعد از ظهر
من با پیگیری دزد کیر Steelmate تصویری برای موتور پیدا کردم فقط قیمتش کمی بالا است175

تازه این قیمت فیک هست اروجینال حدوده 350 هزار تومان هست توی سایت استیل میت
هست

farshad 54
24-07-1392, 08:03 بعد از ظهر
دوست گرامیfarshad 54 ([Only registered and activated users can see links])
میشه لطف کنید مدل دزدگیرتان را بگید. هرچند دوسال از خریدش گذشته ولی اگر اطلاع دارید از کجا میشود خرید

والا مدلش یادم نیست من از گمرک خریدم

تو ساری جایی هست که موتور و لوازم موتور بفروشن ؟

اونجا حتما دارن یه سری بزنید

مارک لیزر هست تو بازار فکر کنم 60 به بالا باشه که دزد گیر خوبیه

hakr
25-07-1392, 01:11 قبل از ظهر
والا مدلش یادم نیست من از گمرک خریدم

تو ساری جایی هست که موتور و لوازم موتور بفروشن ؟

اونجا حتما دارن یه سری بزنید

مارک لیزر هست تو بازار فکر کنم 60 به بالا باشه که دزد گیر خوبیه

ببخشید زیاد سوال میکنم
یادم رفت بپرسم ریموتش lcd دار است؟
کارش فقط آژیر کشیدن بعد از تکان خوردن موتور است ویا اول رو ریموت به شما آلارم میدهد

- - - Updated - - -

متاسفانه بخش نوشتاری کلید ویرایش ندارد .اول متوجه متنتان نشدم .مدل دزدگیر خودتان یادتان نیست ومدل لیزر را پیشنهاد دادید .ممنون

farshad 54
25-07-1392, 01:04 بعد از ظهر
دوست عزیز دزد گیر موتور ها ال سی دی دار ندیدم تا حالا

دزد گیر موتور هم کارش آلارم دادن در صورت دست زدن به موتور و قطع کردن برق موتور هست همچنین اگر استارتر داشته باشه میتونید با ریموت موتور رو روشن کنید

hakr
27-07-1392, 10:06 بعد از ظهر
دوستان با سلام
من روز اول باک را پر کردم. الان 140 کیلومتر رفتم ولی تغییری تو درجه بنزین نمیبینم
دوستان با کم شدن بنزین ستون خطدار کم میشود؟ اگر بله تو این 140 کیلومتر ایا نباید این درجه کم میشد

Garbaz
27-07-1392, 10:37 بعد از ظهر
در باک باز می کنی یه حالت لوله ای شکل هست دیگه. به نظرم درجه تا زیر اون لوله هست. یعنی شما تا زیر لوله پر کنی درجه ها کامل میشه ولی بعد از اون هم شما می تونید 4 لیتر دیگه بنزین بزنید تا خرخره . حدودا 4 لیتر جا میشه. یعنی شما اون 4 لیتر مصرف کنی تازه میرسی به درجه بندیها. البته این تجربه بنده بود ، مسلما دوستان بهتر راهنمایی خواهند کرد.

حالا از فردا بنزین کم کنی باید نشون بده ، صبر کن ببین نتیجه چی میشه. نتیجش بنویس همینجا.

farshad 54
27-07-1392, 10:38 بعد از ظهر
کم میشه نگران نباش یه هو میاد پائین

h0ssein
28-07-1392, 05:34 بعد از ظهر
ای موتور هم که همش سوال داره
صفحه شیشه ایی نشانگر روغن کمی نشت روغن دارد البته به چکه نمیرسه فقط بخش زیرش چرب است .این طبیعی است.
دنده را که پر میکنید مثلا یک ،موتور میلرزد همینطوری باید باشد ضمنا پر هر دنده چقدر است.البته تو صفحات قبل خواندم ولی یادم نیست

داداش موتور نو هست هنوز خودشو ول نکرده آبندی نشده دنده ها رو تا 5 بیشتر پر نکن دنده 5 هم اصلا نزن تا 1000-1500 تا بعد میتونی گازش بدی !
کلا دنده 1 و 2 رو تا آخر پر نکن چه موتور آبندی شده باشه چه نشده باشه اینکه میلرزونه هم طبیعیه چون همونظور که گفتم انجین هنوز کیپ هست اگه خیلی میلرزونه بده آچارکشی...

- - - Updated - - -

داداش موتور نو هست هنوز خودشو ول نکرده آبندی نشده دنده ها رو تا 5 بیشتر پر نکن دنده 5 هم اصلا نزن تا 1000-1500 تا بعد میتونی گازش بدی !
کلا دنده 1 و 2 رو تا آخر پر نکن چه موتور آبندی شده باشه چه نشده باشه اینکه میلرزونه هم طبیعیه چون همونظور که گفتم انجین هنوز کیپ هست اگه خیلی میلرزونه بده آچارکشی...

سعی کن دنده هارو تا رد لاین پرنکنی چون عمر انجین کم میشه !

kourosh_bandit2
28-07-1392, 09:51 بعد از ظهر
من خودم باک بنزین رو تا زیر در یعنی دیگه بیش از این جا نداشت پرش کردم 16 لیتر گرفت 2 تا خط هم داشت از قبلش که البته چراغ قرمزمش چند روزی روشن بود. بعدم با همون باک فردا صبح رفتم مسافرت با همون باک هم برگشتم. دوستان از پر پر تا وقتی که دیگه موتور بره رو زاپاس 540 کیلومتر میره یک باک یعنی دیگه انقدر باش رفتم که موتور وسط اوتوبان داشت خاموش میکرد شیر بنزینو بردم رو زاپاس تا بنزین رسید بهش. کیلومتر گرفتم 540 تا شد زمانی که رفت رو زاپاس.
تازه کاربرات هم تنظیم نبود اصلا خیلی ریپ میزد. ولی خوبه برا مسافرت ادم راحته

- - - Updated - - -

اهان راستی تازه من 2ترک هم بودم که مصرف هم زیاد تر میشه تازه بارو بندیل هم داشتیم. در ضمن رفت و برگشت هم میانگین سرعت 110 بود چون از 90 داشتیم تا 130

kourosh_bandit2
30-07-1392, 07:06 بعد از ظهر
اقا کسی این فیلتر هوا اسپرت رو پیدا نکردد؟

hakr
30-07-1392, 10:22 بعد از ظهر
دوستان گلم با سلام
امروز رفتم یک فروشگاه که کارش فروش روغن با برندهای مختلف بود .فروشنده میگفت روغن بهران پیشتاز چون 20-50 است مناسب موتور نیست وتو موتور رسوب میکند .وپیشنهاد روغنهای 10-40 است که البته قیمتش بالطبع گرانتر بود مثل TOTAlنظر دوستان چیست

kourosh_bandit2
30-07-1392, 11:38 بعد از ظهر
10w40 تو پالس جواب نداده ولی تو اپاچی خیلی خوب جواب داده. شما امتحان کن خبرشو بده

hakr
01-08-1392, 01:13 قبل از ظهر
10w40 تو پالس جواب نداده ولی تو اپاچی خیلی خوب جواب داده. شما امتحان کن خبرشو بده
یعنی چی خوب جواب نداده ؟ ممکنه به انجین صدمه بزند. سایر دوستان نیز نظر بدهند.ضمنا فروشنده میگفت بهران10-40 ندارد .فقط مارکهای خارجی هست وهمشون نیز سنتتیک مثل توتال که حدود70 تومان است حالا حساب کن هر 1000الی1500 بخواهی عوض کنی .اینکه خرجش از پژو 206 ام که بیشتر میشه

farshad 54
01-08-1392, 07:55 قبل از ظهر
درود

دوست عزیز شما همون بهران سوپر پیشتاز بریز 4 لیترش 36 تومنه هر 2000 تا هم عوض کن هیچ مشکلی هم پیش نمیاد - میخواید بنده ضمانت نامه کتبی بدم خدمتتون :riz481:

من خودم 2 ساله دارم از همین روغن تو پالس 220 استفاده میکنم بسیار هم راضیم و خیلی روغن مناسبی هست

موفق باشید

roma
01-08-1392, 12:57 بعد از ظهر
فروشنده میگفت بهران10-40

نداره چون به شرایط اب هوای ما نمیخوره نه اینکه نتونه درست کنه روغن خارجی واسه شرایط خودشون نه اب هوای ما

کارخونه فقط سطح کیفی روغن میزنه که از اون پایین تر نباید استفاده کرد که باید حتما sl باشه

منم دو سال دارم سوپر پیشتاز میریزم تو 135 تازه تکنولوزی ساختشم بیشتر از 220 هست بعد هزار تا عوض میکنم هنوز روغن وضعیتش خوبه

حالا خود دانی

Garbaz
01-08-1392, 02:44 بعد از ظهر
برادر تو کاتالوگ پالس 180 من خونده بودم که روغن 20-50 برزید. زیاد خودت گیج نکن و بازیچه این فروشگاه ها و تعویض روغنی ها نکن. این همه برند روغن. بنده کاسترول 20-50 میریزم و

راضیم. فرشاد جان بهران میریزه و راضی هست. بعضی چیزها خودت باید تجربش بدست بیاری. یه بار بهران بزن. یه بار کاسترول بزن. توتال بزن. در ضمن اگه مرحله اب بندی تموم کردی

هیچ لزومی نداره سر 1000 تا روغن عوض کنی. بنده هر 3000 تا عوض می کنم. روی باکس روغن نوشته 20 هزار تا. بعد روی موتور یعنی 3000 تا جواب نمیده؟؟؟ هر 1500 تا به نظر بنده

برای موتوری که رادیات روغن هم داره زوده. البته اگه برات مهم نیست هزینه همون 1000 تا عوض کنی که چه بهتر.

farzin
01-08-1392, 11:35 بعد از ظهر
روغن موتور اگه در زمان مناسب تعویض نشه تبعاتشو بعدن نشون میده ، و زودتر از حد معمول انجین دچار فرسایش میشه
بعد از اینکه یک روغن موتوره مناسب رو پیدا کردین که پاسخگو بود دیگه از همون نوع و برند استفاده کنید چرا که تغییر متداوم برند یعلت متغیر بودن فرمول های شیمیایی در انجین در دراز مدت باعث رسوب در قطعات انجین میشه
.
لینک زیر سایت خود باجاج هست که نوع موتور سیکلت رو در پایین صفحه انتخاب میکنید بعد مشخصات و مقدار روغنی که باید استفاده بشه رو به شما نشون میده
.

farzin
02-08-1392, 06:34 بعد از ظهر
توی موتورهای کاب که تمام فلاپ هستند ، صدای وز وز و هر نوع صدایی که رو مخ آدم بره در میاد ، این نوع موتور هارو به اصطلاح ابر گیری (abr giri) میکنن، یعنی بین فضاهای خالی فلاپ ها با بدنه رو از ابرهایی اسفنجی که جنس خوبی رو دارن پر (por) میکنن ، البته هر کسی از این تعمیرکارها اینکاره نیست و اگه بخاین این کارو بکنین باید پیش تعمیرکارهای موتورهای کاب برین ، که مطمنا اونا هم با موتورهای شما آشنایی ندارن
پس کار خودتونه
بعد از ابر گیری از واشر فنری و لاستیکی در زیر پیچ ها استفاده کنید، مطمن باشید حداقل تا 1سال رو خوب جواب میده (اگه بیشتر کارایی نداره بعلت فقطو فقط شستن موتور و رسیدن آب به اسفنج و خیس شدن و از بین رفتن اون حالت فشردگی مانند ابر هست) و گرنه کارایی این حرکت بیشتر هم میتونه باشه _ البته میشه ابر هارو هم توی نایلون بپیچونید ، اینجوری از خیس شدن جلوگیری میشه اما ندیدم اینکارو بکنن

farshad 54
02-08-1392, 07:55 بعد از ظهر
درود

دقیقا بین فلاپ ها چسب دو طرفه کار بشه صداگیریه خوبی میشه من یکسال و نیم پیش با چسب دو طرفه صدا گیری کردم تا الان که خوب بوده

به این صورت که طلق جلو باز میشه زیرش چسب دو طرفه میزنید دوباره طلق رو میبندین

فلاپ اصلی موتور باز میشه و بین فلاپ اصلی و اون فلاپ مشکی چسب دو طرفه میزنید و فلاپو میبندید

farshad 54
03-08-1392, 12:59 قبل از ظهر
داش فرشاد چسب میزنید ، بعد اونوقت برای همیشه به هم میچسبن و دیگه قابل باز شدن نیستن ؟ چرا هر وقت باز کنی میتونی چسبهارو بکنی چسبش طوری نیست که دیگه کنده نشه

من چسب دوطرفه نمیدونم چیه ، میشه یه توضیحی بدین ؟ عین همین چسبهایه نواریه با این تفاوت که هر دو طرفش چسبندگی داره ولی یه طرفش روکش نایلونی داره که موقع استفاده باید کنده بشه

در ضمن خیلی هم ضخیم تر از چسب نواریه

mra680
05-08-1392, 12:15 بعد از ظهر
درود به دوستان . . .
برای صداگیری چسب دو طرفه استفاده نکنید . . .موقع باز کردن قطعات به مشکل میخورین
فقط چسب یک طرفه . . .
قسمتی هم که شامل چسب میشه به طرفی بزنید که ثابت هست . . .
موفق باشید

- - - Updated - - -

دوستان با سلام
بچه های متاهل که خرید خانه گردنشان است با این موتور چکار میکنند! والا واسه جاسازی کلاه کاسکت آدم مونده نخواد استفاده کنه کجا جاش بده.

درود به شما
میتونید از ترک یند و صندوق عقب استفاده کنید . . .
فقط جایی ببرین که بتونه خوب سوارش کته تا تکون های شدید و بار سنگین دمبی موتور رو خراب نکنه و شاسی پشت موتور رو دفرمه نکنه . . .
خرید های سبک و زیر 1 کیلو رو میتونید از آیینه آویزون کنید . . .تکرار میکتم زیر 1 کیلو . . .
موفق باشید

- - - Updated - - -

برادر تو کاتالوگ پالس 180 من خونده بودم که روغن 20-50 برزید. زیاد خودت گیج نکن و بازیچه این فروشگاه ها و تعویض روغنی ها نکن. این همه برند روغن. بنده کاسترول 20-50 میریزم و

راضیم. فرشاد جان بهران میریزه و راضی هست. بعضی چیزها خودت باید تجربش بدست بیاری. یه بار بهران بزن. یه بار کاسترول بزن. توتال بزن. در ضمن اگه مرحله اب بندی تموم کردی

هیچ لزومی نداره سر 1000 تا روغن عوض کنی. بنده هر 3000 تا عوض می کنم. روی باکس روغن نوشته 20 هزار تا. بعد روی موتور یعنی 3000 تا جواب نمیده؟؟؟ هر 1500 تا به نظر بنده

برای موتوری که رادیات روغن هم داره زوده. البته اگه برات مهم نیست هزینه همون 1000 تا عوض کنی که چه بهتر.
درود به شما
با توجه به تکرار مکررات دوستان و خودم پایه روغن زیر کیفیت SL نباشه . . .
زمان تعویض روغن بیشتر از 1500 کیلومتر نباشه یعنی نهایت 4 باک بنزین
موتور سیکلت با اتومبیل فرق داره . . .
اتومبیل محفظه کارتل جدا از گیربکس داره . . .سیستم خنک کاری بهتری داره . . .دور موتور پایین تری داره . . .پمپ روغن قوی تری داره . . .چند سیلندر هست و منظم تر کار میکنه . . .استارت بهتری میخوره در فصول سرما و . . .
عاملی که باعث از بین رفتن کیفیت روغن میشه هوا و ینزین هست که از طریق سیلندر وارد انجین میشه . . .
موفق باشید

hakr
05-08-1392, 05:02 بعد از ظهر
دوست گرامی mra680 ([Only registered and activated users can see links])
1-این ترک بند میفرمایید مخصوص خود220 است یا باید روش بخورانند
منظور شما از بستن صندوق اینست که حتما اول ترک بند نصب شود وروی آن صندوقهای پرتابل؟

- - - Updated - - -

راستی میبخشی منظور شما از SL روغنهای سنتتیک میباشد؟

omid kawasaki
05-08-1392, 10:15 بعد از ظهر
آقا کیلومتر من که میگفتم درست نشون نمیده و شماره ها رو قاطی میندازه چند وقت پیش خودش درست شد البته من روز قبلش بغل سوکت سیم کلومترشو یه دستمال کشیدم تا رطوبتش گرفته بشه ... کاربر hakr منم مثل شما دنبال یه جا بودم کلاه رو آویزون کنم خلاصه دیدم بستن به گارد بهترین کاره.

mra680
06-08-1392, 02:21 قبل از ظهر
دوست گرامی mra680 ([Only registered and activated users can see links])
1-این ترک بند میفرمایید مخصوص خود220 است یا باید روش بخورانند
منظور شما از بستن صندوق اینست که حتما اول ترک بند نصب شود وروی آن صندوقهای پرتابل؟

- - - updated - - -

راستی میبخشی منظور شما از sl روغنهای سنتتیک میباشد؟
درود به شما
ترک بند به صورت فابریک براش هست هم رنگ مشکی هم رنگ آبکاری استیل
بله دوست من اول ترک بند نصب میشه بعد صندوق پرتابل پیچ و مهره میشه روی ترک بند . .
روغن مهم نیست سنتتیک باشه یا نیمه سنتتیک(خرج اضافی هست برای موتور های طراحی 2004)
فقط درجه گرانرویش از sl کمتر نباشه
ایرانول 16 هزار . . .بهران سوپر پیشتاز و اسپیدی میتونید مصرف کنید
موفق باشی

- - - Updated - - -

آقا کیلومتر من که میگفتم درست نشون نمیده و شماره ها رو قاطی میندازه چند وقت پیش خودش درست شد البته من روز قبلش بغل سوکت سیم کلومترشو یه دستمال کشیدم تا رطوبتش گرفته بشه ... کاربر hakr منم مثل شما دنبال یه جا بودم کلاه رو آویزون کنم خلاصه دیدم بستن به گارد بهترین کاره.
درود به شما
برای خطای کیلومتر شمار نیاز به دستگاه باد یا سشوار داشتین هم از محل اتصال به توپی چرخ جلو و هم اتصال 4 پین زیر کنسول جلو و بعد از خشک کردن مقداری گیریس میزنید داخل اتصالات
کلاه رو میخرن که یزارن روی سر مبارک نه برای نمایش:wall3:
میتونید توری کشی تهیه کنید و ببندین زین عقب و کلاه رو زیر اون جج گذاری نمائید
موفق باشید

- - - Updated - - -

سلام رفقا من میخوام این موتورو بگیرم من 8 ماهی میشه که گواهی نامه موتور سیکلتو گرفتم و پشت گواهینامه الف 2 و الف 3 رو واسم تیک زده یعنی من هردوتاشو دارم .میتونم این موتور سیکلتو برونم ؟آخه بعضیا میگن باید 3 سال از تاریخ صدور گواهی نامه بگذره.ممنون میشم جواب منو بدید.
درود به شما
شما بعد از گرفتن گواهینامه ماشین و موتور و بعد از رسیدن کارت هاش میتونید با هر وسیله ای که مقرر شده رانندگی کنید
برای ماشین حداقل یک سال باید موارد خاصی رو رعایت کنید
شما فقط باید مراقب باشین که از کلاه ایمنی استفاده کنید و از حرکات خطرناک تا حد زیادی اجتناب کنید . . .
پیشاپیش تبریک برای خرید موتور جدید
موفق باشی

kourosh_bandit2
08-08-1392, 10:52 قبل از ظهر
اقایون دیاگرام 220رو کسی نداره؟ همون نقشه برقش.
نطر دوستان نسبت به زنون برای 220 چیه؟
چندتا دوستان گفتن زنون رو از سر باطری مستیم نگرفتن خیلی براشون مشکل پیش اومده یکی هم گفت با pass زدن کیلومترش reset میشده.
حالا سوال اینکه من خودم میتونم از سر باطری براش سیم کشی بکنم با فیوز همه چی در حد توپ فقط مشکل اینجاس که برای اینکه کلید نور پایین رو سر راحش قرار بدم چیکار کنم؟ دوستان گفتن از سوکت ها استفاده نکن چون میشه همون برق اصلی موتور . من قاطی کردم الان نفهمیدم چی شد. سیم جدا میکشم ولی کلید رو چجور سر راحش قرار بدم که گنده کاری هم نشه؟:sleep:

Garbaz
08-08-1392, 01:35 بعد از ظهر
نور پایین میزنی ماشین مقابل چراغ میده بهت ، بالا میزنی بازم چراغ میده بهت.

kourosh_bandit2
08-08-1392, 05:28 بعد از ظهر
نه اینطور نیست نور پایین 220 لنز پریزماتیک داره دقیقا مثل بنز و بی ام و یا همین مگول. این نوع لنز دقیقا مخصوص زنون هستش. وقتی تنظیم باشه چه زنون باشه چه لامپ معمولی چشم راننده مقابل اذیت نمیشه اصلا.

farzin
09-08-1392, 10:10 بعد از ظهر
پالس 220 فلاپ کامل

33438

33439

33440

omid kawasaki
10-08-1392, 01:14 بعد از ظهر
من فیلتر هوام چند ماه پیش اخطار میداد موتورو برا سرویس برده بودم دادم فیلتر هواشم عوض کرد درست شد بعد از 10 روز دوباره اخطار داد بردم فیلتر هواشو یه باد گرفت گرد و خاکش رفت اون طوری فلزیم با بنزین شست ولی بازم اخطار نرفت!! به نظرتون مشکل از چیه احتمال داره سنسورش کثیف شده باشه ؟؟

omid kawasaki
10-08-1392, 01:58 بعد از ظهر
فیلتر هوای ابری رو با آب و مایع ظرف شویی بشور بذار خشک بشه و دوباره نصبش کن اگه باز چراغ فیلترت روشن شد ایراد از سنسورش هست البته فکر کنم بشوریش درست بشه

فکر نکنم با شستن درست بشه ... جون فیلتر هوا نو هستش و وقتی که با باد گرد و خاکش رو گرفت مثله روز اول شد کلا بعد از یکی دو هفته دوباره اخطار داد تو این مدتم زیاد کثیف نشده بود

mra680
12-08-1392, 01:23 قبل از ظهر
مشکل اینه برا من تنظیم نیست و حوصله ندارم فلاپ باز کنم تا تنظیم کنم.
درود به شما
نیاز به باز کردن نداره فلاپ
بزن جک وسط موتور رو
فرمون بده سمت چپ
دقیقا زیر دکمه ریست کلومتر شمار زیر کنسول . . .اون ته یعنی پشت ابرویی های هوا از جلوی چراغ
دوتا ولوم تغییر ارتفاع نور هست که نیاز به دستان لاغر و بلند یا پیچ گشتی نو(چهار سو ی سالم و تیز )داره
گاهی فرمون رو حالت وسط هم باشه میشه تنظیمش کرد
بهتر شب توی تاریکی و با دیواری که سنگ شده و بند داره برای درست شدن شاخص انجام بشه . . .
اگه پیداش نکردی بگو عکس بزارم
موفق باشی

- - - Updated - - -

اقا کسی دیاگرام 220 رو نداره؟ نقشه برقشو.
هرچی گشتم نه تو سایت بود نه تو اینترنت. کسی اگه داره بذاره ممنون میشم راحت میشه از رو دیاگرامش رنون هارو بی عیب و نقص نصب کرد برا بقیه عیب یابی ها و مشکلات برقی هم خیلی مفیده
درود کوروش جان . . .
نگرد نیستش . . .
توی پ خ دقیقا بگو چی میخوای برات بپرسم از تعمیر کار شرکت توی نمایندگیش

kourosh_bandit2
12-08-1392, 10:10 قبل از ظهر
سلام عزیزان این موتور من قبلا داشتم الان باز می خوام یکی برای زیر پا بگیرم توی شهر خیلی به صرفه هستش سوال من اینه ایا میشه اگزوز بهتر براش گذاشت یعنی فابریکی نه دستکاری شده

بله میشه بست

- - - Updated - - -

mra680 ([Only registered and activated users can see links]) عزیز یک سوال دیگه این خازنی که سمت چپ موتور کنار باطری هستش اون چه حرکتی انجام میده؟ این دیاگرام اگه بود خیلی خوب میشد. اپاچی هست اما این پالس نیست اصلا عجیبه خیلی.

kourosh_bandit2
13-08-1392, 10:45 قبل از ظهر
یجه ها یک توصیه میکنم برای روغن کاری زنجیر هاتون. نه پول زیاد برای اسپری زنجیر بدین نه روغن بزنید که رینگ و همه چیتون رو کثیف کنه.
راه حلش و من پیدا کردم.
به اندازه یک دری از همین دری روغن یک لیتری ها واسگازین بردارید(مال ماشین سنگین) با صبر و حصله با انگشت بشینید بمالید به زنجیر. با همون یک دری میشه تمام زنجیر رو چرب کرد.
اول اینکه خود واسگازین چرب هستش دوما به علت غلظت بالاش که دیگه میشه گفت سفت هست به زنجیر میچسبه یک حالت چسبندگی خاصی داره. من زدم توی دور بالا هم نپاشید به دور رینگ و کثیف نکرد. خیلی هم بیشتر از وقتی چرب موند که روغن میزدم به زنجیرم. واسگازین رو هم میتونید از تعویض روغنی ها تهیه کنید. هفته ای 1 بار بزنید نه دیگه صدا میده نه زنجیر خراب میشه موتور هم نرم تر میشه حالت خش خش زیر پا نمیاد دیگه.

omid kawasaki
13-08-1392, 12:06 بعد از ظهر
mra680 ([Only registered and activated users can see links]) آقا یرای تنظیم نور یه پلاستیک گرد تقریبا پیشت چراغ بود یه دستی به زور بهش رسوندم .بهش دست زدنی یه خورده نور تکون میخورد اونو میگی شما ؟ یه پلاستیک خشک دیگه هم کنارش بود حالت چرخشی داشت ترسیدم دست بزنم بشکنه

kourosh_bandit2
14-08-1392, 10:34 قبل از ظهر
دوستان گریس هم خاک میگیره نسبت به واسگازینی که من امتحان کردم هم تو دور بالا میپاشه اینا طبق تجربیات من بود البته. دوستانی که گریس میزنن یک بار امتحان کنن واسگازین شاید بهتر بود شایدم به این تنیجه برسن که همون گریس بهتره . به هر حال باید تجربیات رو به اشتراک گذاشت:29dz8zk:

- - - Updated - - -

من فکر میکنم .اسگازین کمتر بپاشه تا گریس. چون گریس بازم درسته سفته ولی مایع نیست که بره داخل جداره های زنجیر و spacer ها و اورینگ ها. فقط رو و بغل ها چرب میشن. ولی واسگازین اگر کم بزنید در همون حدی که گفتم قشنگ میره داخل زنجیر و اورینگ و نمیذاره خاک هم بره داخل زنجیر مخصوصا زمانی که ماهی یک بار با گازوئیل شسته بشه. ولی گریس بیشتر روی سطح زنجیر رو پوشش میده و همین باعث خاک گرفتنش میشه و در نهایت توی دور بالا میپاشه ولی واسگازین میره داخل زنجیر. حالا بازم دوستان یک امتحانی بکنن خبرشو بدن
xdj عزیز موتورشون نوهم هست. دوستمون خودش موتور منو دید متوجه شد چقدر خورشیدی موتورش خاک گرفته ولی مال من تمیز تره. ایشون گریس زده بود من واسگازین.:28:

جانسون
14-08-1392, 03:35 بعد از ظهر
کوروش جان من تو تاپیک هیو دقیق یادم نیس چه صفحه ای گفته بودم برا زنجیر فقط واسگازیین جوابه...

دقیقا موافقم گیریس گردو خاک میگیریه... زنجیره هیو رو 15000 تا تعطیل میشه و یا شل میشه یا سفت میشه هی شلاق میزنه....

ولی برا من بعده 20000تا تازه اینجوری شده بود سره همین واسگازین و رسیدیگی فقط هم دلیلش بی کیفیت بودن زنجیرشه همین....

kourosh_bandit2
14-08-1392, 09:57 بعد از ظهر
فکر کنم اتومات استارته اگه سیمش رفته باشه به استارت

نه اوتومات استرات که جداس کنارشه. خازنه یک کار دیگه ای میکنه

- - - Updated - - -

استااااااارت :4chsmu1:

mehran_98
15-08-1392, 03:28 قبل از ظهر
نه اوتومات استرات که جداس کنارشه. خازنه یک کار دیگه ای میکنه

- - - Updated - - -

استااااااارت :4chsmu1:

دوستان اون تنظیم کننده برق موتور هستش

SAEID NOROZI
15-08-1392, 04:41 بعد از ظهر
یه سوال از دوستان با تجربه داشتم : میشه اگزوز 200ns روی 220 انداخت؟ اگه میشه چقدر خرج ور میداره؟

- - - Updated - - -

من میخام یدونه بخرم ولی تو انتخاب بین 135 و 220 موندم :297:دوستان با تجربه و پیشکسوت راهنمایی کنید. لطفا با توضیحات کافی. ممنون

- - - Updated - - -

در ضمن تو قسمتهای برقی و الکترونیکی و دیجیتال (استارت و ساسات اتومات و سیستم جرقه زنی دو شمع و.....) دچار مشکل نمیشن

- - - Updated - - -

کیفیت انجیناشون همه یه جوره یا فرق دارن؟

h0ssein
15-08-1392, 04:54 بعد از ظهر
ممنون دوست گلم نظر دادی 2 ساعته منتظرم بچه ها نظر بدن
والا خط و خش نداشت خیلی
اما نشستم طرف هم نشست ترکم نذاشت زیاد گاز بدم نامرد:)
به نظرم وضع سواریش بدنبود،یک خورد دنده ها سفت بود
ولی از انجین و اینا من سر در نمیارم
ولی اگه نوش 6800 باشه من تا یک هفته دیگه صرفشو میخرم بیخیال کار کرده میشم
چون یکی دو نفر قیمت 7500 و اینا گفتن بهم

خاهش...
اگه بودجه داری صفر بردار که از همه نظر بهتر و خیال خودت هم راحت تره !

- - - Updated - - -

یه سوال از دوستان با تجربه داشتم : میشه اگزوز 200ns روی 220 انداخت؟ اگه میشه چقدر خرج ور میداره؟

- - - Updated - - -

من میخام یدونه بخرم ولی تو انتخاب بین 135 و 220 موندم :297:دوستان با تجربه و پیشکسوت راهنمایی کنید. لطفا با توضیحات کافی. ممنون

- - - Updated - - -

در ضمن تو قسمتهای برقی و الکترونیکی و دیجیتال (استارت و ساسات اتومات و سیستم جرقه زنی دو شمع و.....) دچار مشکل نمیشن

- - - Updated - - -

کیفیت انجیناشون همه یه جوره یا فرق دارن؟

دوست عزیز 135 با 220 خیلی فرق داره اینکه کدومو برداری بسته به خودت و کارت و انتظاری که از موتور داری هست !
اگه تو شهر میچرخی خیلی به موتور گاز نمیدی انتظار سرعت فضایی نداری مسافرت باهاش نمیری 135 بردار ولی اگه شتاب و سرعت میخای
220 ، 220 برا مسافت های طولانی و بین شهری و حتی داخل شهر هم خوبه ولی خوب برا ترافیک و شلوغی مناسب نیست و خیلی
نمیتونی باهاش مانور بدی حالا ببین ازموتور چی میخای بسته به سلیقت همونو بردار...
در مورد اینکه اگزوز 200ns رو بندازی رو 220 اطلاعی ندارم ، اگزوز فابریک 220 خوبه و آدمو راضی نگه میداره ولی اگه قراره کلی هزینه کنی یه اگزوز بهتر با صدای بهتر بردار که هم رخ موتور رو بهتر کنه و هم تو شتاب موتور تاثیر بزاره ، حالا بازم میل خودت...

farshad 54
15-08-1392, 05:29 بعد از ظهر
درود

220 مدل 89 با 26000 کارکرد اگه سالم باشه خونه پرش 4200 میارزه

صفرش تهران 6800 هست 8 تومن احتمالا طرف نئشه بوده این قیمتو داده :icon_pf _98_:

پالس 135 با 220 که اصلا قابل قیاس نیستن که شما بین انتخاب این دو گیر کردی

از لحاظ انجین و برق و بقیه مسائل هم 220 هیچ مشکلی نداره

اگزوز 200 ns هم چه مزیتی داره که بخوای بندازیش رو 220 ؟

بقیشم که حسین جون گفت دیگه

موفق باشید

- - - Updated - - -

در ضمن 220 هم تو ترافیک هیچ مشکلی نداره والا من با 220 تو ترافیک خیلی راحت ترم تا 180 که قبلا داشتم

meisam
15-08-1392, 08:37 بعد از ظهر
دوستان با سلام
میخواستم ببینم امپر بنزین مربوط میشه به باک اصلی ویا هم باک اصلی وزاپاس

برای کل حجم باکه البته خیلی دقیق نیست و پیشنهاد میکنم قبل از روشن شدن چراغ اعلام کمبود بنزین باک رو پر کنی تا آشغال و لجن ته باک توی کاربرات نره و اینکه بطری به دست کنار خیابون واینستی!!!!

farshad 54
16-08-1392, 02:56 بعد از ظهر
دوستان شما از بنزین سوپر استفاده کردید رو این موتور؟ رو شتاب تاثیر داشته ؟؟ کلا پیشنهادتون چیه جون بعضیا از بنزین سوپر خوب میگن بعضیام میگم انجینو داغون میکنه!!

هر جند وقت یه بار یه باک سوپر بزنی بد نیست هیچ مشکلی هم پیش نمیاد

جانسون
16-08-1392, 03:25 بعد از ظهر
بنزین سوپر تو کاربرات جواب نمیده فقط یکم موتور روان تر کار میکنه و پر گاز تر میشه

ولی تو انجکتور بنزین سوپر با اکتان پاره میکنه تو شتاب گیری تاپ اسپید....بد جوابه

farshad 54
16-08-1392, 04:18 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان گل.من چند وقت نبودم سیستمم مشکل داشت و مجبور شدم دوباره ثبت نام کنم.
چراغ بنزین وقتی روشن میشه که ام÷ر دوتا خط نشون میده که هنوز رو زا÷اس نرفته و با این مقدار میشه 50 کیلومتر رفت.
بنزین سو÷ر برای موتورای 4 زمانه خوبه ولی به نظر من توشتاب و سرعت تاثیر چندانی نداره.همونطور که اقا فرشاد گفتند هر از گاهی یه باک سو÷ر بد نیست.

رو زاپاس که رفت یعنی وقتی شیر بنزینو دادی رو به بالا 3 لیتر دیگه بنزین داری که 50 تا رو راحت میره ولی احتیاط واجب بر این است که :icon_pf _37_:اون موقع بنزین بزنی که آشغالای ته باک نره تو کاربراتت

hakr
16-08-1392, 08:16 بعد از ظهر
دوستان شما از بنزین سوپر استفاده کردید رو این موتور؟ رو شتاب تاثیر داشته ؟؟ کلا پیشنهادتون چیه جون بعضیا از بنزین سوپر خوب میگن بعضیام میگم انجینو داغون میکنه!!
والا نظر دوستان ارجح تر است ولی من برای ماشینم 206 نه از یک بلکه چند تعمیرکار چه موتوری وچه انزکتور سوال کردم به اتفاق ارا گفتند به هیچ عنوان بنزین سوپر استفاده نکن کیفیت ندارد. فقط پیشنهاد استفاده از مکمل آنهم خارجی کانادایی والمانی لااقل ماهی یکبار را دادنند .حالا نمیدانم تو موتور این بنزین میتواند مناسب باشد یا نه

M.amin
16-08-1392, 09:13 بعد از ظهر
منم وقتی بنزین سوپر میزنم کاملا نرمی و شتاب موتور بهتر میشه . . . منظورم اینه که قشنگ میفهمید که موتور راحت تر کار میکنه .
(وقتی مثلا سوپر پیدا نمیکنم چند لیتر موقت معمولی میزنم قشنگ میفهمی که صدای موتور عوض میشه)

تو ماشینمون هم همش سوپر میزنم (رو معمولی انگار ماشین جونش درمیاد راه بره ) (ماشین هم مگان2000 اتومات)

- - - Updated - - -

مکمل بیشتر پدر ماشین و موتور رو در میاره و ضررش تو دراز مدت بیشتره .

shadow70
19-08-1392, 07:13 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان یه سوال! رفتم یه 220 دیدم واسه خرید مدلش 90 بود زیادم راه نرفته بود ولی یه جاهایی از انجین که دست میزدی این رنگه مشکی روی انجین مثله پودر میشد میریخت؟؟!! همشون اینجوری هستن 220 تا یا مشکل داره؟

farshad 54
19-08-1392, 09:13 بعد از ظهر
دروست عزیز

رنگ انجین زیاد مهم نیست به مرور زمان یه جاهائیش رنگش میره مثل لبه های پره های انجین

مهم اینه که انجین سالم باشه و باز نشده باشه با توجه به مدل و کارکرد موتور

farzin
20-08-1392, 03:26 بعد از ظهر
خوشکلترین (220) !!!!

33609
33610
33611
33612
33613

hakr
20-08-1392, 11:32 بعد از ظهر
دوستان چند روزی میشه اتوماتیک راهنمام از کار افتاده هم راست وهم چپ یعنی فرمون را میچرخانم وبر میگردانم راهنما خاموش نمیشه علت چیست وراه حل آن

میلاد هرکول
21-08-1392, 10:58 قبل از ظهر
بگیر نگیر داره بعضی وقتها اتومات خاموش نمیکنه مشکلی نیست...

میلاد هرکول
22-08-1392, 12:57 قبل از ظهر
یه سنسور تو قلوه هست که وقتی پیچ تموم میشه و فرمون رو صاف میکنی راهنما را خاموش میکنه که بعضی وقتها عمل نمیکنه...
وقتی که یه دفعه فرمون رو صاف کنی عمل میکنه اگه اروم صاف کنی معمولا عمل نمیکنه این تجربه خودمه.

Gladiator
22-08-1392, 11:46 قبل از ظهر
اقا کسی میدونه برای فیلر گیری چطوری باید میل لنگو بچرخونی تا علامت t روی دستگاه برق ظاهر بشه؟؟
هیچ پیچی رو دری برق نیست که بشه اونو باز کردو با بکس میل لنگو چرخوند!!!!

اون قطعه پلاستیکی مرکز پوسته سمت چپ موتورو با دوسو باز کن ، یه بکس بنداز بچرخون

میلاد هرکول
22-08-1392, 11:53 قبل از ظهر
قطعه پلاستیکی رو نداره برجسته ارم باجاج حک شده رو پوسته...

h0ssein
23-08-1392, 11:17 بعد از ظهر

علی یزدانی
24-08-1392, 12:52 قبل از ظهر
اینم از موتور بنده

33699
33700

davoods2
29-08-1392, 07:37 بعد از ظهر
دوستان قیمت این فلاپ اسپرت بغل انجین 220 رو کسی داره؟؟ آدرس یا شماره جایی که بفروشه رو اگه دارید بدید ممنون میشم

farshad 54
29-08-1392, 11:39 بعد از ظهر
دوست عزیز تو یه تاپیک دیگه هم پرسیدی جوابتو دوستان دادن دیگه

اینم واسه رفع کتی - تهران - خ ولی عصر بالاتر از مهدیه تهران جنب نمایندگی فارس موتور مغازه امیر عباس اگه مغازش تعطیل بود بغلش یه آکواریومیه که خودش همیشه اونجاست

قیمت فلاپ کامل برا 220 هم با رنگ و نصبش 6 ماه پیش میگفت 500 تومن

- - - Updated - - -

Mr.Line
03-09-1392, 01:52 بعد از ظهر
فرشاد موتور شما اگزوز حرفه ـی داره فک کنم درسته ؟

یه سوال معایب و نقاط قوت این موتور دقیقا چیه ؟

farshad 54
03-09-1392, 02:13 بعد از ظهر
اگزوز حرفه ای که نه اونجوری ولی خودم یه اگزوز براش ردیف کردم با منبع اسپورت ماشین که صدای بسیار خوف ناکی داره به همین دلیل هم بعضی وقتا فقط میبندمش رو موتور اکثرا اگزوز فاب خودش روشه

در یک کلمه این موتور از نظر من که دوساله زیر پامه هیچ عیبی تداره و واقعا موتور مردیه من که در حد خودش همه جوره ازش راضیم خدا هم ازش راضی باشه :thanks:

Mr.Line
03-09-1392, 02:20 بعد از ظهر
میشه عکس بذاری ببینم

کلا اذیت نمی کنه ؟ دارم یکی قرمزشو میگیرم

یکی از بچها یه اگزوز دو لول بسبته بود نمی دونم چی بود

این قضیه صدا افتادن جلوش چطوری حل میشه ؟

خوراک مسافت طولانیه ! درسته ؟

farshad 54
03-09-1392, 02:26 بعد از ظهر
عکسش تو همین تاپیک و تاپیک موتور های اعضا هست

این موتور هیچ ایرادی نداره همه چیش اوکی فلاپش راحت صدا گیری میشه

مسافرت - شتاب - تاپ اسپید - درگ - تک چرخ - استاپی هر کاری بخوای میتونی باش بکنی

موتور سالم گیرت بیاد هیچ اذیتی نداره

hakr
04-09-1392, 12:17 بعد از ظهر
هــــــــــــــــــــی روزگاز

آقا یک تشکر بابت عکس Background که گذاشتی.خیلی جالبه

- - - Updated - - -

دوستان گرامی سلام
من دیروز با 600 کارکرد موتور بردم تعمیرگاه هم یک اچار کشی کنه وهم فیلر گیری.فقط مشکل صدای فلاپهای موتور است که تو دوره های بالا لرزش دارد .من کل این بخش را خواندم وتوضیح دوستان را در مورد استفاده ازچسبهای دوطرفه و رفع صدا فلاپ.فقط چند سوال
1-آیا صدا گیری فقط مربوط است به فلاپ جلو فرمان ؟
2-من یکبار فلاپ سمت چپ را برای تنظیم آینه باز کردم البته نتوانستم جدایش کنم دیدم زیرآن یک فریم آهنی است که فلاپ رو اون سواره .واون فریم حتما به بدنه پیچ است .اگر بله آیا آنرا هم باید صدا گیری کرد
منظور شما از استفاده چسب دو طرفه دقیقا زیر پیچها است یا نه جاهای دیگر نیز باید چسب کاری شود.
در نهایت از دوستان تقاضای راهنمایی جامع دارم

farshad 54
04-09-1392, 02:31 بعد از ظهر
طلق جلو باز میشه بین طلق و فلاپ چسب دو طرفه میخوره دوباره طلق بسته میشه

فلاپ رویی رو از فلاپ زیری ( مشکی ) جدا میکنید بینش چسب دو طرفه میزنید دوباره میبندید

به اون اسکلت فلزی کاری نداشته باشید

hakr
04-09-1392, 11:52 بعد از ظهر
آقا فرشاد من برای تنظیم آینه پیچهای که در ظاهر میدیدم باز کردم ولی هرچه سعی کردم نتوانستم فلاپ رویی را جدا کنم..آیا پیچ مخفی که در دید نباشد وجوددارد که دیده نشود وباید باز گردد.

آیابین دو فلاپ سرتاسر باید چسب دوطرفه زد .
ضمنا پایه فلزی که فلاپها روی آن وصل هستند .در قسمت انتهای فلاپ که کنار پا و باک است با دست تکون میخوره البته نه اینکه لق باشد ولی استحکام لازم را ندار د.اآیاین طبیعی است

farshad 54
05-09-1392, 01:31 قبل از ظهر
دوست عزیز شما پیچ های طلق رو باز کن زیرش چسب دو طرفه بزن دوباره طلقو ببند سر جاش

اون 4 تا پیچه دیگرم که رو فلاپه باز کن همون پیچایی که فلاپ رویی رو به فلاپ زیری (مشکی) وصل کرده باز کن چسب دو طرفه بزن دوباره پیچارو ببند

اون لقی اسکلت زیر فلاپ اگه نباشه که با اولین ضربه فلاپت شکوفا میشه برادر من

برای تنظیم آینه نیازی نیست پای هاشو باز کنی اون روکش لاستیکی رو بکش پائین پیچ تنظیم آینه زیر اون هست فقط مواظب باش لاستیکاشو پاره نکنی قبلش با سشوار گرمش کن

Gladiator
06-09-1392, 12:50 بعد از ظهر
من یه پرسش دارم ، 220 یاتاقانیه یا بلبرینگه؟

farshad 54
06-09-1392, 01:18 بعد از ظهر
بلبرینگ هست

hakr
07-09-1392, 12:40 قبل از ظهر
دوست گرامی فرشاد عزیز
از راهنمای که نمودیدسپاسگزارم .اول مشکل آیینه راست که برطرف شد دوم گرفتن صدای فلاپ که فکر نمیکردم تا این حد تاثیر گذار باشد

h0ssein
07-09-1392, 02:58 بعد از ظهر
میگم این موتورو صفر بگیری اپشنی، چادری؛کلاهی،آچاری چیزی هم باید باهاش بدن؟
یا فقط یه بوس میدن میگن برو خوش باش
چند نوع کیلومتر داره؟(دیجتال و اینا)
تفاوت قیمتش چقدره و کدوم به نظرتون بهتره؟

220 فقط کیلومتر دیجیتال داره ولا غیر/ قیمت صفرشم از 6.8 تا 7 تومن هست/ رنگ مشکیش 100-150 گرونتره (البته همه جا اینطور نیست)/
موقع تحویل: گارد - آچار - باتری - آیینه - دفترچه و شایدم کلاه...

farshad 54
09-09-1392, 11:52 قبل از ظهر
آقا یه اگزوز خریدم انداختم رو موتور صدا مشتی آدم حال میکنه گاز به موتور میده نفس و شتاب موتور بسیار خوب شده اشاره به گاز دور موتور رو رد لاین :19:

جای دنده ها عوض شده تو دنده 3 عین 4 را میره موتور امروز با دنده 3 -100 تا پر کردم :29:

اگزوز قبلی که درست کرده بودم هم خوب بود ولی صداش خیلی بلند بود باید هی با اگزوز فابریک جا به جاش میکردم ولی این یکی دیگه جوابه لازم نیست هی بازش کنم

عکساشو میذارم - فیلم فقط نمیدونم چه جوری بذارم که صداشم بشنوید ببینید خوبه یا نه

K.I.A
09-09-1392, 11:54 قبل از ظهر
اقا فرشاد بی زحمت هر دنده تا رد لاین چنتا میره تست کنید و تو تاپیک مقایسه با ان اس 200 بگید /مرسی

farshad 54
09-09-1392, 11:59 قبل از ظهر
چشم کیا جون فقط باید مسیرش پا بده چون من بیشتر تو شهرم این 100 تا رو هم امروز رو پل کالج خلوت بود یه تست زدم دور موتور رو 10000 بود رو عرشه پل که کفیه

ماکیاولی
09-09-1392, 12:07 بعد از ظهر
اقا این اگزوز ها در دراز مدت به موتور آسیب نمیزنه؟

farshad 54
09-09-1392, 12:10 بعد از ظهر
نه دلیل آسیب رسیدن به موتور وقتی اگزوز اسپرت روش میندازی اینه که هی در جا گاز هرز میدی و چون موتور نفسش باز شده هی تا رد لاین گاز و پر میکنی بعد که موتور به تر تر افتاد میگن تقصیر اگزوزه

farzin
09-09-1392, 12:34 بعد از ظهر
داش فرشاد مارک و قیمت ؟

farshad 54
09-09-1392, 02:05 بعد از ظهر
مارک خاصی نداره قیمت 250 تومن

hamed510
09-09-1392, 02:10 بعد از ظهر
فرشاد دست سازه!!!؟
عکس و فیلم از صدا یادت نره

farshad 54
09-09-1392, 02:21 بعد از ظهر
حامد جون مگه اگزوزای دیگه رو با پا میسازن :riz481:

دست ساز که نه از این اگزوزایی که تو لوازم اسپرت موتور میفروشن شبیه اگزوز فابریک خود 220 البته رنگش مشکیه و خروجیش هم باز تره

در اولین فرصت عکس میذارم - فقط فیلم نمیدونم چه جوری بذارم :297:

hamed510
09-09-1392, 02:25 بعد از ظهر
نه منظورم اینه بعضیا منبع و از یه جایی تهیه میکنن و سر اگزوز ماشین میخورن بهش!
صداش بم شده!!!؟ یا زوزه داره!!!؟
میتونی تو مدیا فایر اپلود کنی تو گوگل سرچ کن بازم هس

farshad 54
09-09-1392, 02:31 بعد از ظهر
نه اون مدلی که یه دونه دارم با منبع ماشین درست کرده بودم صداش خیلی فاجعه ناک بود واسه همین نمیشد همیشه بستش رو موتور ولی این خوبه صداش رو دور پائین بمه دور موتور که از 5000 رد میشه یه صدا

تپلی میده کلا باید بشنوی اینجوری نمیشه توضیح داد

farshad 54
09-09-1392, 06:04 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

farshad 54
09-09-1392, 06:13 بعد از ظهر
عصری از شرکت داشتم میومدم خونه تو کوچه شرکت گازشو گرفتم سر کوچه دیدم ماشین کلانتری پیچید راهو بست میگم چیه یه خورده نگا کرده میگه موتورت چیه میگم پالسه دیگه میگه از سر کوچه داشتی میومدی

به این رفیقم گفتم بپیچ جلوش موتور سنگینه بگیریمش :7tir:

گفتم ریدی آبم قعطه :consoling2:

- - - Updated - - -

قیافش به تایگیر چینیا می خوره .. یوخده گرون نخریدی ؟

شما ارزونتر سراغ داری ؟

نه پس با 250 تومن یوشیماروی سفارش آمریکا میخواستی بخرم

نسبت به پولی که دادم ازش راضیم

farshad 54
09-09-1392, 06:34 بعد از ظهر
خوشم اومد ریدی بهش .. ایول داری به مولا ! ...

نه آخه من هم برا 220 دنبال اگزوز فرشاد جونم ولی ارزونترش هم هست به احتمال زیاد

خدا رو شکر رو 220 خیلی اگزوزای شاخ دنیا هم جواب میده ( یوشیمورا .. اکروپوویک .. ) اینا جواب میده راحت روش ...

زیر 250 اگزوز خوب واسه 220 گیرت نمیاد من خیلی گشتم و آمار گرفتم ارزونتر هم هست ولی صدای مالی نمیده و بعد یه مدت رنگش میسوزه و صداش عوض میشه

یوشیماروی چینی هم داشت 900 تومن - اکراپوویچ کربن 2600 - تایگر اصل هم داشت ولی خیلی گنده بود 700 تومن

اگزوز 150 تومنی هم داشت ولی فقط یه لوله بود که رنگش کرده بودن

تایگر پالسی هم بود از همینا که هدرز هم روشه شکلشم مثلثیه 380 تومن میخواستم از اونا ور دارم فروشنده گفت اون گرونتره به نفع منه ولی چون موتور بازی اینو وردار هیچ فرقی با اون نداره تو کیفیت تایگر فقط پول

اسمشو میگیره

- - - Updated - - -

این نوع اگزوزا کاتالیزور هم داره؟

داش حسین بعد این همه مدت دیگه باید بدونی کاتالیزور تو منبع نیست تو هدرزه داداش من

- - - Updated - - -

آقا فرشاد یه فایل صوتی یا یه کلیپ از صدای موتور تون میزارید ؟

والا فیلم گرفتم ولی نمیشه فیلم گذاشت داش حامد گفت چه جوری فیلم بذارم رفتم هر کار کردم نشد گوه گیجه گرفتم بیخیالش شدم :297:

hamed510
09-09-1392, 06:58 بعد از ظهر
صداش بنظر بم میاد خوبه مبارکت باشه دادا
توی قرارا حتما زیارت میکنیم!!

K.I.A
09-09-1392, 07:01 بعد از ظهر

دوستان تو هیچ کدوم از تاپیکا اسپم نکنید /پستای اسپم پاک میشه.

سایلنسر فابریک 220 رو هم ور دارید صدای خوبی میده

farshad 54
09-09-1392, 07:04 بعد از ظهر
نه کیا جون من سایلنسرشو از روز اول ورداشتم تفاوت محسوسی نداره

K.I.A
09-09-1392, 07:06 بعد از ظهر
بله صداش به پای این اگزوز اسپرتا نمیرسه

farshad 54
09-09-1392, 07:08 بعد از ظهر
منظورم اینه که با صدای فابریک خودشم زیاد فرقی نمیکنه

ماکیاولی
09-09-1392, 07:15 بعد از ظهر
نوکرم

صداش خوب بود ؟

البت با گوشی اون وضوح صدای اصلی رو نداره

فایلش کلا 30 ثانیه بود یا من نتونستم کامل دانلود کنم؟

farshad 54
09-09-1392, 07:25 بعد از ظهر
آره همون 30 ثانیس مشتی میخواستی سریال 90 قسمتی درست کنم با صدای اگزوز :121fs725372:

K.I.A
09-09-1392, 07:55 بعد از ظهر

h0ssein
09-09-1392, 09:03 بعد از ظهر

Gladiator
09-09-1392, 09:16 بعد از ظهر

طرح نخستین پالس 220 ، ابتدا 220 با این طرح عرضه شد که پس از مدتی طرح فعلی رو روش پیاده کردن و این اتاق رو برای 200 در نطر گرفتن و پس از طراحی 200ns دیگه 200 معمولی تولید نشد ، بنظر من این از 220 کنونی خوشگلتره

علی یزدانی
12-09-1392, 12:21 بعد از ظهر
آقا فرشاد میشه آدرس اونجایی که اگزوز خریدی رو به ما هم بدی؟
طالبش شدیم

farshad 54
12-09-1392, 06:41 بعد از ظهر
تهران - خ هلال احمر روبروی بیمه ایران پ 266 فروشگاه 110 داریوش

09366805029 سعید

xdj
14-09-1392, 07:24 بعد از ظهر
نوکرم

صداش خوب بود ؟

البت با گوشی اون وضوح صدای اصلی رو نداره

داش فرشاد . مبارک باشه اگزوزت . ما هم تصادف کردیم اگزوزمون نابود شد . میخوام باسه آپاچیم اگزوز بردارم شما تو بازار بودی چی بگیرم . این که خریدی صداش با تایگر مثلثی ها چه فرقی میکنه ؟ بیرون گیر نمیدن ؟ الان راضی ازش ؟

farshad 54
14-09-1392, 10:18 بعد از ظهر
قربونه شما

این صداش یه کم از تایگر فکر کنم بیشتر باشه

فعلا که به ما گیر ندادن

راضیم ازش

تایگر رو آپاچی بهتره چون اندازش کوچیکتره فقط یه مشکلی هست که تایگر رو با هدرزش میفروشن که هدرزش مخصوص پالسه اگه بخری هدرزش واست بی استفاده میشه

منبع رو به همون هدرز فابریک موتور خودت جوش میدی (البته جوش میدی به فلنچ بعد فلنچو پیچ میکنی به منبع)

قیمت تایگر 380 تومن

به همین آدرسی که گذاشتم مراجعه کنید

اگه موتورت از این طرح جدیداس که دیگه مشکل چسبیدن هدرز به فلاپ رو نداره

میلاد هرکول
15-09-1392, 01:01 بعد از ظهر
من یه تایگر انداختم بعد یه روز بازش کردم 150 تومنم ضرر دادم صداش خیلی مزخرف بود انگار یه پیکور گذاشته بودن تو مغزت....

omid kawasaki
15-09-1392, 02:11 بعد از ظهر
من یه تایگر انداختم بعد یه روز بازش کردم 150 تومنم ضرر دادم صداش خیلی مزخرف بود انگار یه پیکور گذاشته بودن تو مغزت....

همین تایگر مثلثی ها رو میگی؟!!!! رفیقه من که انداخته بود صداش خوب شده بود صداش یه چیزی تو مایه اگزوز آقا فرشاد شده بود.

farshad 54
15-09-1392, 04:02 بعد از ظهر
با صدای تایگر تا حالا ندیدم کسی مشکل داشته باشه حتی رو 220

رو آپاچی تازه صداش کمترم میشه چون کمپرس آپاچی کمتر از 220 هست

علی یزدانی
18-09-1392, 12:04 قبل از ظهر
بالاخره اگزوز مورد نظر رسید دستمون

جا داره از علی جانسون که اگزوز رو به قیمت خوب دادن تشکر کنم
و تشکر ویژه از محمدحسین شایسته فر که خیلی زحمت کشیدن و اگزوز رو برام ارسال کردن
واقعن شرمندمون کردن ، ایشالا بتونم یجوری جبران کنم

امید به خدا فردا اگزوز رو میبندم رو موتور و تست میکنم و همینجا هم اعلام میکنم

علی یزدانی
18-09-1392, 05:46 بعد از ظهر
آقا اگزوز رو بستم رو موتور خیلی عالی شده
به رنگ موتور هم میاد

بزودی عکس و فیلم میگیرم میزارم

farshad 54
18-09-1392, 08:42 بعد از ظهر

پرچم بالاست

شایسته فر
18-09-1392, 08:45 بعد از ظهر
اگزوز قرمز چرا نگرفتی؟

farshad 54
18-09-1392, 09:13 بعد از ظهر
قرمز خوشم نمیاد واسه اگزوز چون معلومه اگزوز چینیه ولی رو این یه برچسب تایگر یا یوشیمارو بزنم هرکسی نمیتونه تشخیص بده اصل یا نه

شمام صداشو در نیارید :3:

ضمنا اون اگزوزایی که علی داره اگه از هموناس که رو موتور میلاد انداخته از این یه نمه لاغر تره ولی صداش رو نمیدونم فرق میکنه یا نه

h0ssein
18-09-1392, 09:21 بعد از ظهر
دوستان چرا دنده 5 این موتور به رد لاین نمیرسه؟:98: اگزوز و شمع سوزنی هم روشه یعنی نفسش بازه ولی لامسب هرچی گازمیدی نمیرسه بکشیش 150تا میره ولی دنده 5 به رد لاین نمیرسه نمیشه کاریش کرد؟:297:

توسرازیری میرسه ولی من منظورم تو کفی بود...:18:

ماکیاولی
18-09-1392, 09:31 بعد از ظهر

پرچم بالاست

دادا این فلاپو بنداز روش پرچمت میرسه به خدا

شایسته فر
18-09-1392, 09:34 بعد از ظهر
هم قشنگه هم اصولیه
روی انجینو نمیگیره که گردش هوا برای خنک کاری رو مختل نکنه

K.I.A
18-09-1392, 09:36 بعد از ظهر
این بادی فابریک باجاج هست که به صورت لیمتد تولید میشه

K.I.A
18-09-1392, 09:42 بعد از ظهر
لیمتد یعنی محدود و خاص/
خوده باجاج چند ماهی هست که از این کیت بدنه رونمایی کرده و تا جایی که میدونم تو ایران فعلا نیست/

شایسته فر
18-09-1392, 09:47 بعد از ظهر
اون پلاستیک گلگیر جلو به بادی کیت چسبیده!!!!!

میلاد هرکول
19-09-1392, 01:00 بعد از ظهر
به نظر من 220 همینجوری قشنگتره فابریک....

ماکیاولی
19-09-1392, 01:45 بعد از ظهر
مطعن باشید بیاد داخل اندازه یه سی جی 125 قیمت میزارند.

- - - Updated - - -

سوال پیش اومد برا آقا پسری :

این فلاپهای کوچیک هست زیر کارتر جدیدا اپاچی 180 طرح جدید داره میشه نصب کرد رو پالس ؟ پیدا میشه اصن؟

من سعی کردم یه اطلاعاتی از این کیت پیدا کنم
اینطور که معلومه تو اندونزی ساختنش اونم نه حالا که تو سال 2011
قیمتش هم اون موقع حدودا 250 هزار تومن بوده،مثه اینکه این تولیدش ادامه دار نشده ...:(

hossein assassin
19-09-1392, 02:20 بعد از ظهر

hakr
19-09-1392, 03:06 بعد از ظهر
والا این شرکت باجاج بجای این پلاستیک بازیها بیاد یک فکری واسه ترمز عقب موتورش بکند

- - - Updated - - -

دوستان گرامی با سلام
دو تا سوال داشتم
1-هر دنده را تا چند تا میشه پر کرد وحد مجاز دور موتور چقدر است که به انجین فشار نیاید
2-من زیر فلاپ را چسب دوطرفه زدم ولی صفحه مشکی که کیلومتر هم بهش وصله بهش ضربه میزنم صدای لرزش دارد . وتو دور 5000هم صدایش در میاید .چکار کنم.
3- من الان 1000 تا کار کردم آیا در کل لازم است شمعهای این موتور را عوض کنم

شایسته فر
19-09-1392, 03:11 بعد از ظهر
شمعهارو بسته به استفاده تقریبا از 10.000 تا به بالا عوض می کنن
الان خیلی زوده

omid kawasaki
19-09-1392, 03:14 بعد از ظهر
والا این شرکت باجاج بجای این پلاستیک بازیها بیاد یک فکری واسه ترمز عقب موتورش بکند

- - - Updated - - -

درسته ترمز عقبش زیاد جالب نیست ولی شما اگه هنگام ترمز گیری عقب و جلو رو با هم داشته باشی مشکلی پیش نمیاد و اینکه میخ نبودن ترمز عقب تا حدی برای لیز نخوردن هم هست.

علی عمرانی
19-09-1392, 03:24 بعد از ظهر
اقا ما خوردیم به یه مشکل . اساتید هلپ می :wall3:
موتور روغن میداد.دادم کاس نمد اورنگ عوض کردن .تا روشن کردم یه لرزش توی جا پایی حس کردم اما جدی نگرفتم. حالا این لرزش که تو دور موتور 5 بیشترین لرزشو میده رو اعصابهههه .انقدی هست که عقربه کیلومترو جوری میلرزونه که تار دیده میشه.ایینه ها هم تار نشون میدن. هر تمیرگاهی میبرم میگه 220 همینجورییه .اما اینجوری نبود قبلن [Only registered and activated users can see links]
راستی قبلا 145 تو کفی راهت میرفت الان 130 زورکی میره
فلاپو صدا گیری کردم بی صدا شد اما لرزش هست.فیلتر هوا هم شستم .شما هم سالمه .
دستم به دامنتون همگیییی :wall3:

farshad 54
19-09-1392, 03:29 بعد از ظهر
موتورت یه آچار کشی اساسی میخواد از پیچای تنه تا انجین

یه خورذه لرزش فلاپ ها طبیعیه ولی لرزش شاسی و انجین اصلا طبیعی نیست مگه اینکه پیچاش شل و ول باشه همینجوری هم معلوم نیست باید آچارکشی کامل بشه همه پیچ ها چه شل چه سفت

Gladiator
19-09-1392, 03:31 بعد از ظهر
اقا ما خوردیم به یه مشکل . اساتید هلپ می :wall3:
موتور روغن میداد.دادم کاس نمد اورنگ عوض کردن .تا روشن کردم یه لرزش توی جا پایی حس کردم اما جدی نگرفتم. حالا این لرزش که تو دور موتور 5 بیشترین لرزشو میده رو اعصابهههه .انقدی هست که عقربه کیلومترو جوری میلرزونه که تار دیده میشه.ایینه ها هم تار نشون میدن. هر تمیرگاهی میبرم میگه 220 همینجورییه .اما اینجوری نبود قبلن [Only registered and activated users can see links]
راستی قبلا 145 تو کفی راهت میرفت الان 130 زورکی میره
فلاپو صدا گیری کردم بی صدا شد اما لرزش هست.فیلتر هوا هم شستم .شما هم سالمه .
دستم به دامنتون همگیییی :wall3:

هر چند ما دامن پوش نیستیم :gigglesmile: ولی خب ممکنه پیچای اتصال دهنده انجین به شاسیت شل شده باشه ، معمولا لرزش تو جاپایی از اونجا ناشی میشه ، چکش کن ببین چجوریاست

omid kawasaki
19-09-1392, 03:48 بعد از ظهر
دوستان اینجا کسی صفحه کلاج عوض کرده ؟ موتور چندتا کارکرده بود هنگام تعویض؟ چه صفحه ای رو پیشنهاد میدید قیمت صفحه و اجرت تعویض تو چه رنجی هست؟

farshad 54
19-09-1392, 04:35 بعد از ظهر
عمر صفحه به جنس اون و طرز رانندگی و استفاده شما از موتور داره یکی ممکنه سر 10000 تا صفحش تموم شه یکی تا 50000 تا هم صفحش کار کنه

صفحه اورجینال باجاج به اسم enduranc تو بسته بندی آبی رنگ از نمایندگی 2 ماه پیش پرسیدم گفت 140 تومن :wow: 10 روز پیش از لوازم یدکی فروشی که همه چیو ازش میخرم و جنساش هم مطمئن هستم اصلیه قیمت

کردم گفت 85 تومن
:297:
اجرتم حداقل 30 تومن هست + واشر در کلاچ و 1200 سی سی روغن جدید در صورتی که 4 شاخ صفحه کلاچت سالم باشه اگه اونم خراب باشه خرجت میزنه بالاتر :consoling2:

omid kawasaki
19-09-1392, 05:22 بعد از ظهر
بله درسته عمر صفحه به نوع کارکردن بستگی داره من کلا گفتم که یه میانگینی دستم بیاد. این مغازه ای که میگید توی گمرک هستش میشه آدرسشو بگید؟ روغن انجین اگه بیشتر از اندازه باشه به جز چرب شدن شمع و بد کار کردن مشکل دیگه ای هم داره ؟ (توی سایت و دفترچه موتور مقدار روغن رو 1300 ccزده .)

علی عمرانی
19-09-1392, 06:48 بعد از ظهر
موتورت یه آچار کشی اساسی میخواد از پیچای تنه تا انجین

یه خورذه لرزش فلاپ ها طبیعیه ولی لرزش شاسی و انجین اصلا طبیعی نیست مگه اینکه پیچاش شل و ول باشه همینجوری هم معلوم نیست باید آچارکشی کامل بشه همه پیچ ها چه شل چه سفت
فرشاد جان رو 9000 اچارکشی شده الان 13000 هست.هالا بازم یه اچار کشیش میکنم .ولی نفهمیدم چرا بعد از تعویز کاس نمد اورنگ اینجوری شد.

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

هر چند ما دامن پوش نیستیم :gigglesmile: ولی خب ممکنه پیچای اتصال دهنده انجین به شاسیت شل شده باشه ، معمولا لرزش تو جاپایی از اونجا ناشی میشه ، چکش کن ببین چجوریاست

چک شد همه چییی ارووومهه:11: پیچا خفن سفتن

میلاد هرکول
19-09-1392, 07:15 بعد از ظهر
کجای موتور روغن میداد؟
کاسه نمد چی رو تعویض کرده؟
مکانیک ناشی بوده احتمالا تایم موتور به هم ریخته اگه به شاتون دست نزده باشه...
اینطور که شما میگی لرزش از خود انجینه که ماله تایم نبودن و مشکل تو شاتون و میل لنگ میتونه باشه.

farshad 54
19-09-1392, 09:08 بعد از ظهر
بله درسته عمر صفحه به نوع کارکردن بستگی داره من کلا گفتم که یه میانگینی دستم بیاد. این مغازه ای که میگید توی گمرک هستش میشه آدرسشو بگید؟ روغن انجین اگه بیشتر از اندازه باشه به جز چرب شدن شمع و بد کار کردن مشکل دیگه ای هم داره ؟ (توی سایت و دفترچه موتور مقدار روغن رو 1300 ccزده .)

گمرک سر کوچه جوادی (پاساژ جوادی) معروفه فروشگاه 2000

روغن 1200 سی سی نه بیشتر نه کمتر

روغن زیادی علاوه بر مواردی که گفتی باعث فشار اومدن به کاسه نمد های انجین میشه و خرابشون میکنه

- - - Updated - - -

علی آقا اگه کاسه نمد پشت دستگاه برق رو عوض کردی احتمالا استاد موتور ساز زده تایم موتور رو به هم زده که باعث شده هم موتور بلرزه و هم مثل قبل راه نره

Gladiator
19-09-1392, 10:46 بعد از ظهر
کجای موتور روغن میداد؟
اینطور که شما میگی لرزش از خود انجینه که ماله تایم نبودن و مشکل تو شاتون و میل لنگ میتونه باشه.

کاسه نمد چه ربطی به تایم داره ، سر سیلندر مگه باز کرده؟ عجیبه:hanghead: ، دادا اگه سر سیلندر باز نکرده باشه تایم به هم نمیریزه که ، البته هیچی از این موتورسازای ناشی بعید نیست

Afshin007
20-09-1392, 09:10 قبل از ظهر
داداش علی بهترین کار اینه که مجدد مراجعه کنی به خوده اون موتور سازه باهاش صخبت کم بگو از وقتی به موتورم دست زدی اینجوری شذه / اینطوریم که خودت میگی بوی مشکل موتوری میاد از موتورت یعنی از داخله انجینت هست حالا یه خالت خوبش اینه که موتورت فیلر گیری میخاد یا تعویض شیم فیلر(نمیدونم دقیق سیستم سوپاپ 220 چه جوریه و از چه نوعی هست)جون سوپاپا خوب تخلیه نمیکنن این خالت لرزش ممکنه بروز کنه دستتو بگیر دم اگزوزش ببین پت پت شدید نمیکنه یه خالت ذیگه لرزش انجین موتور میتونه از تایمش یا نهایت میل لنگو این خرفا باشه من هر چی میدونستم بهت گفتم / ولی بازم میگم ببر پیش یارو همه چیش باید چک بشه تا ببین چی میشه////

میلاد هرکول
20-09-1392, 06:43 بعد از ظهر
کاسه نمد چه ربطی به تایم داره ، سر سیلندر مگه باز کرده؟ عجیبه:hanghead: ، دادا اگه سر سیلندر باز نکرده باشه تایم به هم نمیریزه که ، البته هیچی از این موتورسازای ناشی بعید نیست
برای همین منم سوال کردم کدوم کاسه نمد عوض شده!!!!
همونطور که اقا فرشاد گفت اگه کاسه نمد دستگاه برق عوض شده باشه تایم موتور به هم خورده و همونطور که اقا افشین گفت ببر پیش همون مکانیک ابتدا باید فیلر گیری کنه اگه درست نشد باید زنجیرو تایم کنه اگه باز درست نشد میل لنگو باید چک کنه بالاخره خودش میدونه چه گندی زده دیگه....

Gladiator
20-09-1392, 08:20 بعد از ظهر
همونطور که اقا فرشاد گفت اگه کاسه نمد دستگاه برق عوض شده باشه تایم موتور به هم خورده و همونطور که اقا افشین گفت ببر پیش همون مکانیک ابتدا باید فیلر گیری کنه اگه درست نشد باید زنجیرو تایم کنه اگه باز درست نشد میل لنگو باید چک کنه بالاخره خودش میدونه چه گندی زده دیگه....

تا اونجا که من سر در میارم تایم تنها در صورتی بهم میریزه که زنجیر تایم باز بشه ، وگرنه غیر ممکنه زنجیر تایم سرجاش باشه و میل سوپاپ یا فلایویل بدون چرخش دیگری بچرخه ، زنجیر تایم این دو رو باهم هماهنگ میکنه و با کوچکترین چرخش فلایویل میل سوپاپ هم میچرخه

- - - Updated - - -

داداش علی بهترین کار اینه که مجدد مراجعه کنی به خوده اون موتور سازه باهاش صخبت کم بگو از وقتی به موتورم دست زدی اینجوری شذه / اینطوریم که خودت میگی بوی مشکل موتوری میاد از موتورت یعنی از داخله انجینت هست حالا یه خالت خوبش اینه که موتورت فیلر گیری میخاد یا تعویض شیم فیلر(نمیدونم دقیق سیستم سوپاپ 220 چه جوریه و از چه نوعی هست)جون سوپاپا خوب تخلیه نمیکنن این خالت لرزش ممکنه بروز کنه دستتو بگیر دم اگزوزش ببین پت پت شدید نمیکنه یه خالت ذیگه لرزش انجین موتور میتونه از تایمش یا نهایت میل لنگو این خرفا باشه من هر چی میدونستم بهت گفتم / ولی بازم میگم ببر پیش یارو همه چیش باید چک بشه تا ببین چی میشه////

پالس شیم نداره ، میل بادامکیه ، تنها در صورتی میتونه از تایم باشه که زنجیر تایمو دراورده باشه

- - - Updated - - -

در ضمن زنجیر تایم سمت راست موتوره ، سمت صفحه کلاچ ، اگه سمت فلکه برقتو باز کرده چطور تایمشو بهم ریخته؟:28:

farshad 54
20-09-1392, 08:34 بعد از ظهر
برای تعویض کاسه نمد پشت دستگاه برق باید فلکه برق و سایر متعلقاتش در بیاد حالا اگه موقع جا زدن فلکه برقو یه ذره اینور یا اون ور تر بسته باشه تایم موتور به هم میریزه

موقع فیلر گیری هم اگه دیده باشید بعد از فیلر کردن سوپاپها از اون قسمت شیشه ای سمت چپ موتور نگاه میکنن و با اون علامتی که رو فلکه برق هست میزونش میکنن

ما که هر موتوری بردیم واسه فیلر و تنظیم تایم نعمیر کار همین کارو میکرد شاید طرف بعد 40 سال تعمیر موتور حالیش نیست چیکار باید بکنه و یا ما از موتور سر در نمیاریم

اون قسمت سمت راست هم زنجیر سوپاپ رو سفت و شل میکنه - تایم میزون کردن در اصل تنظیم سوپاپ ها همراه با تنظیم برق برای زدن جرقه در زمان مناسبش هست و باز و بسته شدن سوپاپ
هست

حالا این موتور دوستمون دقیقا چشه نمیدونم یکی از احتمالات اینی بود که عرض کردیم شاید اصلا از این هم نباشه

در ضمن موتور هایی که سوپاپ هاشون با زنجیر کار میکنه میل بادومک نداره - میل بادومک موتور هایی مثل سیستم سی جی هستن که دیگه زنجیر سوپاپ ندارن

البته میل بادومک همه موتور ها دارن منظور حرکت دهنده میل سوپاپ هست که تو موتور های سوپاپ زنجیری با زنجیره

ولی تو موتور های میل بادومکی (به این اسم معروفه ) توسط دو تا میله انجام میشه

Gladiator
20-09-1392, 11:09 بعد از ظهر
ببخشید من میل سوپاپو با میل بادامک اشتباه گرفتم

Gladiator
21-09-1392, 10:55 قبل از ظهر
موقع فیلر گیری هم اگه دیده باشید بعد از فیلر کردن سوپاپها از اون قسمت شیشه ای سمت چپ موتور نگاه میکنن و با اون علامتی که رو فلکه برق هست میزونش میکنن - همون فلکه برق مستقیم به فلایویل وصله ، یه علامت داره که آچار میندازن فلکه برقو میچرخونن و سوپاپها و پیستونم به حرکت در میاد ، با همون علامته تایم موتورو تنظیم میکنن

اون قسمت سمت راست هم زنجیر سوپاپ رو سفت و شل میکنه تایم میزون کردن در اصل تنظیم سوپاپ ها همراه با تنظیم برق برای زدن جرقه در زمان مناسبش هست و باز و بسته شدن سوپاپ
هست تایم تنها میزون بودن سوپاپها و جرقه زنی نیست ، سوپاپها و پیستون و جرقه زنی همه باید هماهنگ باشه که موتور رو تایم باشه ، زنجیر تایم چرخش فلایویل رو با سوپاپها هماهنگ میکنه ، فلکه برقم که با فلایویل میچرخه ، من نمیدونم تاحالا با فلکه برق ور نرفتم ، نمیدونم اگه باز بشه فقط یه جور جا میخوره یا میشه چرخوندش ، یعنی ممکنه سوپاپها و پیستون تایمشون میزون باشه ولی جرقه زنی باهاشون هماهنگ نباشه؟

حالا این موتور دوستمون دقیقا چشه نمیدونم یکی از احتمالات اینی بود که عرض کردیم شاید اصلا از این هم نباشه

در ضمن موتور هایی که سوپاپ هاشون با زنجیر کار میکنه میل بادومک نداره - میل بادومک موتور هایی مثل سیستم سی جی هستن که دیگه زنجیر سوپاپ ندارن
منظور من از میل بادامک همون میل سوپاپ بود ، ببخشید اشتباه شد

اگه فلکه برق فقط یه جور جا بخوره که امکانش نیست موتور تایمش بهم خورده باشه ، در غیر اینصورت مشکل از تایمه

علی یزدانی
21-09-1392, 05:31 بعد از ظهر
اینم از اگزوز جدید

فیلم صداش رو هم بزودی آپ میکنم

34429

علی یزدانی
21-09-1392, 05:57 بعد از ظهر
مرسی

اینم از صداش

ds2i5

میلاد هرکول
21-09-1392, 06:33 بعد از ظهر
قشنگ شده مبارک باشه به خصوص که رنگشم ابیه...
علی اقا کمک عقبها رو اوردی بالا؟؟
میخوام کمکا رو بیارم بالا اون قسمت بالاش که دنده دنده هست اچار مخصوص میخواد یا کمک رو باز کنی با دست میچرخه؟؟

علی یزدانی
21-09-1392, 07:37 بعد از ظهر
عاره اون چرخدنده رو یه شماره پیچونم
وقتی کمک رو باز کردی ، چرخدنده رو با فشار میتونی بچرخونی

علی عمرانی
22-09-1392, 03:16 بعد از ظهر
- - - Updated - - -

عمر صفحه به جنس اون و طرز رانندگی و استفاده شما از موتور داره یکی ممکنه سر 10000 تا صفحش تموم شه یکی تا 50000 تا هم صفحش کار کنه

صفحه اورجینال باجاج به اسم enduranc تو بسته بندی آبی رنگ از نمایندگی 2 ماه پیش پرسیدم گفت 140 تومن :wow: 10 روز پیش از لوازم یدکی فروشی که همه چیو ازش میخرم و جنساش هم مطمئن هستم اصلیه قیمت

کردم گفت 85 تومن
:297:
اجرتم حداقل 30 تومن هست + واشر در کلاچ و 1200 سی سی روغن جدید در صورتی که 4 شاخ صفحه کلاچت سالم باشه اگه اونم خراب باشه خرجت میزنه بالاتر :consoling2:

عاقا اگه 85 هست ما هم نییازمندیم یه شماره لطفا بزار از فروششنده

- - - Updated - - -

کجای موتور روغن میداد؟
زیر موتور دقیقا جایی که سریال حک شده
پشت بوبین یه واشر ترک خورده بود اون رو عوض کرد
تمیرکاره تنها تمیرکار پالس شیرازه

- - - Updated - - -

اره همون کاسه نمد دستگاه برق رو عوض کرده
یه سووال از اساتید دیگه کجاها کاسنمد داره ؟

- - - Updated - - -

اگه فلکه برق فقط یه جور جا بخوره که امکانش نیست موتور تایمش بهم خورده باشه ، در غیر اینصورت مشکل از تایمه

تمیرکاره میگفت بوبین 220 فقط یه جور جا میخوره :297: ولی دیگه خودمم میکشم تو کفی بیشتر از 130 نمیره .قبلا 145 راهت میرسیدم:98::98:

میلاد هرکول
22-09-1392, 06:24 بعد از ظهر
برای تعویض کاسه نمد میل لنگو دراورده بعد درست جا نزده میل لنگ باید یه لقی خاصی داشته باشه اگه این لقی یه کم زیاد باشه موتور میلرزه و سرعتم کمتر میشه و تایم موتور هم به هم میخوره...
شفت اصلی که دنده زنجیر روشه و شفت گیر بکس و دو طرف میل لنگ ...

علی عمرانی
22-09-1392, 10:26 بعد از ظهر
داداش قربون دستت این آدرس تعمیرکار پالس تو شیراز که گفتی رو برای ما هم بفرس

دروازه اصفهان اوس عباس تمیرگاه پالس .به هرکی بگی بهت ادرس میده انجا

farshad 54
23-09-1392, 07:40 بعد از ظهر

farshad 54
24-09-1392, 06:47 بعد از ظهر

داداش نبود اگزوز یوشیمورا سفارش آمریکا :acigar:

Garbaz
24-09-1392, 10:12 بعد از ظهر
فرشاد خان بی زحمت توضیح میدید که چگونه اگزوز جدید وصل کردید ، چون مثل هیوسانگ قابل جدا شدن نیست کهههههههه؟؟

hamed510
24-09-1392, 10:40 بعد از ظهر
آیییییی دهنت فرشاد!!
فابریک یوشیمورا کردی!!!
مبارکت باشه خیلیم میاد خوشگل شده
:bighug::bighug::bighug:

farshad 54
24-09-1392, 10:41 بعد از ظهر
garbaz جان این همون اگزوزه

هدرز موتور من دست سازه که زحمتشو یکی از دوستان کشیده انتهای هدرز یه سرش از این لوله های نر و ماده 206 جوش دادم که میره تو هم و روش بست میخوره

اون لوله نر و ماده یه سرش به هدرز جوش داده شده و یه سرش به فلنچ منبع و با باز کردن بست منبع از هدرز به راحتی جدا میشه

چاکرتیم حامد جان

farshad 54
24-09-1392, 10:44 بعد از ظهر
آقا فرشاد رو پدال ترمز حق چه چیز گذاشتی؟

رو پدالی

باعث میشه پات روی پدال ترمز راحت بشینه و ترمز گیریو برات بهتر میکنه

hakr
25-09-1392, 11:57 قبل از ظهر
آقا فرشاد این رو پدالی مال چه ماشینی است(مشخصات ومارک و مدل)

farshad 54
25-09-1392, 02:29 بعد از ظهر
مخصوص موتور هست عزیز

- - - Updated - - -

مشخصات و مارک و مدل خاصی هم نداره

Garbaz
25-09-1392, 02:30 بعد از ظهر
پدال برا ماشین خاصی نیست ، تاشیف ببرید لوازم موتورسیکلت فروشی ها دارند و مخصوص موتور هست که پدال قبلی میره لای این پدال جدیده و با پیچ بسته میشه.

VAHID
26-09-1392, 08:23 بعد از ظهر
سلام دوستان من این موتور کلا ترمزای ضعیفی داره یا واسه من مشکل داره خوب نمیگیره؟؟؟
ترمز های خوبی داره نسبت به دیگر موتور های هندی.البته جلو و عقب باید یا هم گرفته بشن.
شما ببنین چقدر لنت داره.یه هوا گیری هم بکن

nixon
26-09-1392, 09:45 بعد از ظهر
لنت داره ایینه شده بود یه سمباده زدیم بهتر شد اما احساس میکنم اونجوری که باید نگه نمیداره احتمالا یه هواگیری نیاز داره

VAHID
26-09-1392, 09:47 بعد از ظهر
لنت داره ایینه شده بود یه سمباده زدیم بهتر شد اما احساس میکنم اونجوری که باید نگه نمیداره احتمالا یه هواگیری نیاز داره
لنت چه مارکی انداختی؟فابریک باجاجه؟

nixon
26-09-1392, 09:50 بعد از ظهر
اره فابریکیش دست نخورده.ولی دیروز با 60تا سرعت به زور 10متر جلوترو نگه داشت تازه کلی هم معکوس بکشو ترمز کن

Gladiator
28-09-1392, 01:04 بعد از ظهر
سلام
دستگاه برق 220 تو روغنه یعنی وقتی دری را باز میکنی اگه روغن رو تخلیه نکرده باشی روغن میریزه بیرون؟؟
موتور 5000 تا کارکرده زیر دری برق روغن نشت میکنه فکر کنم کاسه نمد پشت بوبین باشه بد جور رو مخهههههه...

نه بخش چپ انجین که فلکه برق هست خشکه و روغن نداره ، احتمالا از کاسه نمد شفت دندست ، باید عوضش کنی

farshad 54
28-09-1392, 02:54 بعد از ظهر

farshad 54
28-09-1392, 07:54 بعد از ظهر
سلام به همه 220 سوارا تجربه رانندگی با این موتور خیلی لذت بخشه اما چنتا ایراد داره که نمیشه نادیده گرفت
ایراد کاسه نمد که ثو سری های جدید بیشتر شده مدل 91 یا 92 شو نمیدونم اینجوری هست یا نه از کسی هم نشنیدم موتور من مدلش 90
ایراد کمک های جلو زود خراب میشه این موردم تا حالا نداشتم
به صدا افتادن کنسول درسته ولی خیلی راحت صدا گیری میشه
قدرت زیاد موتور نسبت به شاسی این ایراد سی جی هم داره درسته
سیستم برق حساسیت شدید نسبت به اب داره یعنی کارواش ممنوعه موافقم
کیفیت مونتاژ خیلی بد تو سری جدید f موتور منم اولین سری f هست مشکلی تو منتازش نبود
155تا من باش رفتم البته من خیلی با وحشی بازی گازش دادم و ایراد های خودشو زود نشون داد هر موتوری بود همین داستان رو داشت الان فروختم و میخام ان اس بخرم به سلامتی
من بدون تعصب نظر دادم موفق باشید مرسی

:icon_pf _97_:

میلاد هرکول
28-09-1392, 08:58 بعد از ظهر
سلام به همه 220 سوارا تجربه رانندگی با این موتور خیلی لذت بخشه اما چنتا ایراد داره که نمیشه نادیده گرفت
ایراد کاسه نمد که ثو سری های جدید بیشتر شده
ایراد کمک های جلو زود خراب میشه
به صدا افتادن کنسول
قدرت زیاد موتور نسبت به شاسی این ایراد سی جی هم داره
سیستم برق حساسیت شدید نسبت به اب داره یعنی کارواش ممنوعه
کیفیت مونتاژ خیلی بد تو سری جدید f
155تا من باش رفتم البته من خیلی با وحشی بازی گازش دادم و ایراد های خودشو زود نشون داد الان فروختم و میخام ان اس بخرم
من بدون تعصب نظر دادم موفق باشید
اقا حمید به سلامتی چند فروختی؟؟

- - - Updated - - -

نه بخش چپ انجین که فلکه برق هست خشکه و روغن نداره ، احتمالا از کاسه نمد شفت دندست ، باید عوضش کنی
نه دادا شفت دنده خشکه اشکال از همون دری برقه.
شما مطمعنی که خشکه فردا بازش نکنم گند بزنه به همه جا...
مدلهای 92 ظاهرا مشکل کاسه نمد داره چون من 90ش رو داشتم هیچ عیبی نداشت اشتباه کردم فروختم.
دایچی که چینی بود روغن میداد اینم با 7 میلیون روغن میده
همه چیزو میرینن توش این ایرانیا....:icon_pf _99_:

- - - Updated - - -

نه دادا شفت دنده خشکه اشکال از همون دری برقه.
شما مطمعنی که خشکه فردا بازش نکنم گند بزنه به همه جا...
مدلهای 92 ظاهرا مشکل کاسه نمد داره چون من 90ش رو داشتم هیچ عیبی نداشت اشتباه کردم فروختم.
دایچی که چینی بود روغن میداد اینم با 7 میلیون روغن میده
همه چیزو میرینن توش این ایرانیا....:icon_pf _99_:

علی یزدانی
29-09-1392, 01:03 قبل از ظهر
فروش فوری 220 موتور مدل 4/92 و 4500 کارکردشه موتور کاملا سالمه و هیچ خط خشی نداره هنوز بیمه نشده و سند موتور هنوز به اسم کسی نیست 6 ماه از گارانتی موتورش مونده رنگشم مشکیه چون موتور با صفرش هیچ تفاوتی نداره عکس نزاشتم من ساکن اصفهانم قیمت حدودی موتور 5800 تا 6
09394298077
چون دسترسی به اینترنت ندارم برای سوال کردن به موبایلم زنگ بزنید

اقا موتور فروخته شد خیف شد بچه های سایت نخریدن
قفل بشه

ایراد کاسه نمد که ثو سری های جدید بیشتر شده
ایراد کمک های جلو زود خراب میشه
به صدا افتادن کنسول
قدرت زیاد موتور نسبت به شاسی این ایراد سی جی هم داره
سیستم برق حساسیت شدید نسبت به اب داره یعنی کارواش ممنوعه
کیفیت مونتاژ خیلی بد تو سری جدید f
155تا من باش رفتم البته من خیلی با وحشی بازی گازش دادم و ایراد های خودشو زود نشون داد الان فروختم و میخام ان اس بخرم
من بدون تعصب نظر دادم موفق باشید

دوست عزیز
چه بسا خوب بود مشکلات موتورتون رو همون اول تاپیک میگفتین
نه اینکه بنویسین موتور با صفرش هیچ فرقی نمیکنه و بعدش که فروختین بیاین اینجوری بگین
واقعا این حرکت خیلی زشته
امیدوارم دیگه تکرار نشه

موفق باشید

Garbaz
29-09-1392, 01:30 بعد از ظهر
220 موتور خوبی هست ، اگه دوستی چنین مشکلاتی داره باید جوری بیان بشه تو فروم که باعث بدبین شدن کسانی که جهت اشنایی با این موتور به این تایپیک سر می زنند از خریدش ناامید نشند. الان تایپیک پالس 220 نزدیک 153 صفحه شده و ایشون تنها کسی بودند که اینقدر مشکل تو این موتور پیدا کردند.

farshad 54
29-09-1392, 02:52 بعد از ظهر
220 امتحانشو همه جوره پس داده و هر کی این موتور رو داشته ازش راضی بوده این یعنی 220 موتور خوب و بی آزاری هست تو کلاس خودش

حالا اگه کسی اینقدر به موتور فشار آورده و درست بهش نرسیده که باعث خرابی موتور شده مشکل از موتور نیست از خود اون طرف هست که با موتور مثل تانک رفتار میکنه

کلا بعضی از ما فکر میکنیم باید وسیلمونو (موتور یا ماشین) بترکونیم شاید یه جایزه ای چیزی بهمون بدن :riz481:

Amir e Asir
30-09-1392, 01:52 بعد از ظهر
من مدل 89 داشتم خیلی عالی بود اصلا هیچوقت هیچ خرجی برام نداشت کارواش هم زیاد میبردمش و کامل همه جاشو برام میشست و خشک میکرد هیچ وقت برقش مشکل پیدا نکرد...3ماه پیش فروختمش الان پشیمونم چون پولشو یه تومن دیگه هم گذاشتم روش (کلا5800 ):icon_pf _99_:ولی هیچ مورد بهتری پیدا نمیکنم...:icon_pf _99_::10: