توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Bajaj Pulsar 220 & پالس 220
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
amir220
08-04-1394, 04:41 قبل از ظهر
سلام به همگی.....اول از همه بابت حجم زیاد عکس ها معذرت میخوام...
اول یه چندتا عکس بزارم.....
این عکسا مال همون سوکت لامپ نور بالا هستش....که بر اثر حرارت ذوب شده.....ببخشید عکسا زیاد با کیفیت نیستن....شب بود...
[Only registered and activated users can see links]
.................................................. ..
برادر گل من جناب mrsaratan ([Only registered and activated users can see links]) از توصیه شما متشکرم.....
راستش این فشاری که به سیستم برق وارد میکنه رو تا حالا حس نکردم.....
این مشکل که وقتی زنون رو روشن میکردی و صفحه کیلومتر ریست میشد و trip صفر میشد را اولش من هم داشتم.........این مشکل میدونی مال چیه....؟؟؟؟ تا اون جایی که من فهمیدم مال ضعیف بودن باتریه.......چطور؟؟؟
این طور که مثلا من وقتی موتور خاموشه زنون رو بزنم چون باتری پره ..اتفاقی نمی افته...ولی بعد از چند بار روشن و خاموش کردن و چند لحظه روشن موندن زنون ...وقتی دوباره زنون رو روشن میکنم...این اتفاق ریست شدن می افته.....ولی وقتی که موتور روشنه و در حال حرکت که دینام هم درگیره .....این اتفاق نمی افته.....یعنی من حدود 3-4 ماهه که ریست نمیشه....چون موقع حرکت زنون را روشن میکنم.............یه تست میتونی انجام بدی....باتری موتور را در بیار ....یه 2-3 روز بزارش ........بعد وقتی خواستی نصبش کنی رو موتور.....مثلا اول سیم منفی رو وصل کردی.....بعد در لحظه اتصال سیم مثبت به باتری....کیلومتر رو نگاه کن...ریست میشه....موتور خاموشه...سویچ خاموشه....ولی ریست میشه.......
پس ربطی به زنون نداره.....به باطری ربط داره....
بعدش درباره این هد لایت که فرمودین....
راستش تا حالا از نزدیک ندیدمشون ....و نمیدونم چقدر نور دارن......ولی هزینشون و قیمتشون زیاده.....
ولی خوبی که دارن....این طور که شما فرمودین....مصرفشون نسبت به زنون کمتره....من فکر میکنم اینا led باشن...
ولی فکر نمیکنم نور این هد لایتا به اندازه نور زنون روی موتورم باشه........توی پرانتز:4chsmu1:....(تازه قصد دارم زنونم رو قوی تر هم کنم:24:....)
زنونم 55 واته...لامپش هم 6000 درجه کلوینه...
این عکسا مال نور لامپ زنونم هستند....
به ترتیب میریم جلو....1- تاریک...2- نور بالا.....البته زمانی که هنوز نسوخته بود......3-نور پایین......4- نور پایین و نور بالا همزمان......5-نور پایین و نور بالا همزمان.....6-نور پایین.....
1-
2-
3-
4-
5-
6-
برادر من بهت قول میدم ....نور موتور وقتی توی جادم....از 80 درصد ماشینا بیشتره.....
.................................................. ....................
خواب یه چند تا عکس هم از موتور بزاریم....تو جاده.........
1-اینجا اول جاده ورودی پل دختره....
2- تو جاده قسمتی از دیواره کناری جاده رو کنده بودن....قشنگ و جالب بود ....گفتم عکسش را بزارم..
3-
4-
5-
6-
7-
8-
[Only registered and activated users can see links] B0_%DB%B1%DB%B6%DB%B5%DB%B5%DB%B1%DB%B7.jpg
.................................................. .................................................. ...........
میگم این دوتا سوال آخر ما رو هم بی زحمت جواب بدید
داداش قیمت خیلی بالا بهت داده , کلا این موتور رو از صفری در بیاری و استارت بزنی یک میلیون از قیمتش کم میشه حالا هر چقدر هم که تمیز باشه
شما تمیز ترین مدل 93 که در حد باشه دیگه بیشتر از 6,300 نباید پول بدی .
برا صداگیری فلاپها هم همانطور که توی پستهای قبلی اشاره شد , موتور رو ببر نمایندگی باجاج تهرانپارس برات با لایه گذاری چسب دوطرفه بین فلاپها صدا گیری میکنه
حدود 30 تومان هم میگیره , دیگه فلاپها صدا نمیده
hosin2a
08-04-1394, 10:32 قبل از ظهر
داداش قیمت خیلی بالا بهت داده , کلا این موتور رو از صفری در بیاری و استارت بزنی یک میلیون از قیمتش کم میشه حالا هر چقدر هم که تمیز باشه
برا صداگیری فلاپها هم همانطور که توی پستهای قبلی اشاره شد , موتور رو ببر نمایندگی باجاج تهرانپارس برات با لایه گذاری چسب دوطرفه بین فلاپها صدا گیری میکنه
با تشکر بابت پاسختون....
چشم...برای قیمت...
برای صدا گیری....من تهران نیستم...من دزفولم...
نمایندگی هم بردم برام ابرکشی و صدا گیری و چسب دوطرفه و....زده....ولی گفتم هنوز صدا میده....البته نه خیلی...فقط زمانی که روی چاله چوله خیابون میرم.....
Garbaz
08-04-1394, 10:50 قبل از ظهر
دوستان امروز چنین چیزی تو موتورم دیدم.
همونطور که می دونید از کارتر یک شلنگ میره به فیلتر هوا تا هم فیلتر و هم موتور روغن کاری بشه و این حرفا ، انتهای کاسه فیلتر هوا هم یک شلنگ هست که میره زیر کارتر و آزاد هست و سرش یه پستونک سفید هست. (حتما دیدید)
امروز توجه کردم دیدم سر پستونک بسته هست. وقتی هم در اوردمش دیدم تقریبا چهار پنج قطره توش روغن جمع شده.
حالا سوالم اینه : خود شرکت خواسته این شلنگ بسته باشه و یا اینکه باید باز باشه. حالا من چه کنم ؟؟؟
مرذسی از راهنمایی دوستان.
mrsaratan
08-04-1394, 02:38 بعد از ظهر
مرسی واسه عکسای قشنگت
آب شدگی سوکت به خاطر حرارت لامپ گازییه
220 این قیمت اصلا و ابدا دیگه ارزش خرید نداره چون آدم میره ns می خره به قول دوستمون بالای 6 خریدش اشتباهه و این دوستمونم قیمتش خیلی بالاس
من یکی دوتا عکس تو پارکینگ گرفتم
hosin2a
08-04-1394, 11:46 بعد از ظهر
مرسی واسه عکسای قشنگت
آب شدگی سوکت به خاطر حرارت لامپ گازییه
220 این قیمت اصلا و ابدا دیگه ارزش خرید نداره چون آدم میره ns می خره به قول دوستمون بالای 6 خریدش اشتباهه و این دوستمونم قیمتش خیلی بالاس
من یکی دوتا عکس تو پارکینگ گرفتم
خواهش میکنم....
آب شدگی سوکت درسته مال حرارت لامپه....ولی تازگیا اینجوری شده....تازه فقط تو سرعت بالا هستش که معمولا لامپم میسوزه.....بعدش قبلا اینجوری نبوده....و این که لامپ فابریک خود موتوره......چراااا؟؟؟
در مورد قیمت هم که درسته ...اصلا هیچی ارزش خرید نداره تو این مملکت:mad_majidonline::9::i'm sorry:..مثلا پراید ارزش داره 20 میلیون بابتش بدی؟؟؟؟
در مورد عکساتون.....
ازتون بسیار متشکرم.....چند سوال:
1- چرا نور صفحه کیلومترتون سفید و آبیه؟؟؟؟ خودتون تغیرش دادین با نه فابریکه؟؟؟
2- همون طور که فکر میکردم... این هد لایتاتون ...نورشون صاف و یک دست و بدون نویز هست....نور پایینش خوبه....ولی نوربالاش به نظرم زرد بهتره....یعنی 2 رنگ باشه بهتره...
توی پرانتز:27:(ولی نور زنون من بیشتره.....:happy4:....تازه نور زنون فاصله بیشتری حرکت میکنه :22:...تازه قیمت زنون کمتره...:121fs725372:.......تازه من میتونم هم زمان هم نورپایین و هم نوربالا رو روشن کنم........پس من بردم:14:....هوووووورررااااااا ااااااااااااااا:icon_pf (94)::24::4chsmu1:)
:thanks::smilies(182)::flower4::smilies(113)::grou phugg::999::grouphug:
hamed510
09-04-1394, 01:07 قبل از ظهر
جناب hosin2a ([Only registered and activated users can see links]) چطوری نور پاییین و نور بالا رو همزمان روشن میکنید؟؟ خودتون دستکاری کردین؟؟
hosin2a
09-04-1394, 01:12 قبل از ظهر
جناب hosin2a ([Only registered and activated users can see links]) چطوری نور پاییین و نور بالا رو همزمان روشن میکنید؟؟ خودتون دستکاری کردین؟؟
نه داداش گل من...همون طور که در صفحات قبل گفتم.... زنونم سیم کشیش از سیم کشی موتور جداست..... پس جدا هم میتونم روشنش کنم....... و از اون طرف نور بالا رو هم میتونم روشن کنم......پس دو تا رو هم زمان میتونم روشن کنم....
mrsaratan
09-04-1394, 01:50 قبل از ظهر
خواهش میکنم....
آب شدگی سوکت درسته مال حرارت لامپه....ولی تازگیا اینجوری شده....تازه فقط تو سرعت بالا هستش که معمولا لامپم میسوزه.....بعدش قبلا اینجوری نبوده....و این که لامپ فابریک خود موتوره......چراااا؟؟؟
در مورد قیمت هم که درسته ...اصلا هیچی ارزش خرید نداره تو این مملکت:mad_majidonline::9::i'm sorry:..مثلا پراید ارزش داره 20 میلیون بابتش بدی؟؟؟؟
در مورد عکساتون.....
ازتون بسیار متشکرم.....چند سوال:
1- چرا نور صفحه کیلومترتون سفید و آبیه؟؟؟؟ خودتون تغیرش دادین با نه فابریکه؟؟؟
2- همون طور که فکر میکردم... این هد لایتاتون ...نورشون صاف و یک دست و بدون نویز هست....نور پایینش خوبه....ولی نوربالاش به نظرم زرد بهتره....یعنی 2 رنگ باشه بهتره...
توی پرانتز:27:(ولی نور زنون من بیشتره.....:happy4:....تازه نور زنون فاصله بیشتری حرکت میکنه :22:...تازه قیمت زنون کمتره...:121fs725372:.......تازه من میتونم هم زمان هم نورپایین و هم نوربالا رو روشن کنم........پس من بردم:14:....هوووووورررااااااا ااااااااااااااا:icon_pf (94)::24::4chsmu1:)
:thanks::smilies(182)::flower4::smilies(113)::grou phugg::999::grouphug:
چاکرم داداش
این ژانگولر های خودمه رو صفحه کیلومتر و چراغا زدم هر رنگی بخوای می تونی بزنی اون رنگی شه اگه دوست داشتی بگو برات عکس بگیرم
اینکه گفتی گاز میدم لامپ می سوزه یاد یه چیزی انداخت منو توی cg ها زیر باک یه چیزی به اسم شارژر بود که کارش تثبیت ولتاژ بود من یه cg داشتم گاز میدادم لامپا می سوختن معلوم شد این شارژر برق بیشتر از حد عبور میده تو دور موتور بالا لامپا می سوزن اینو که عوض کردم مشکل حل شد حالا
نمی دونم 220 همچین داستانی داره یا نه یه آمار بگیر
hosin2a
09-04-1394, 03:40 قبل از ظهر
چاکرم داداش
این ژانگولر های خودمه رو صفحه کیلومتر و چراغا زدم هر رنگی بخوای می تونی بزنی اون رنگی شه اگه دوست داشتی بگو برات عکس بگیرم
اینکه گفتی گاز میدم لامپ می سوزه یاد یه چیزی انداخت منو توی cg ها زیر باک یه چیزی به اسم شارژر بود که کارش تثبیت ولتاژ بود من یه cg داشتم گاز میدادم لامپا می سوختن معلوم شد این شارژر برق بیشتر از حد عبور میده تو دور موتور بالا لامپا می سوزن اینو که عوض کردم مشکل حل شد حالا
نمی دونم 220 همچین داستانی داره یا نه یه آمار بگیر
:thanks::thanks::thanks:
منظورت اینه که led گذاشتی زیر صفحه کیلومتر؟؟؟؟؟
.................................................. .........................
میگم دوستان کسی در مورد این چیزی که دوست عزیز فرمودند میدونه؟؟؟؟ این که تو cg ها گاز بدی لامپا میسوزه.....آیا این تو پالس 220 ممکنه اتفاق بیفته؟؟؟ کلا چه قطعه ای وظیفه تثبیت ولتاژ را در موتور برعهده دارد؟؟؟چجوری میتونم تستش کنم؟؟؟
Garbaz
09-04-1394, 10:41 قبل از ظهر
یکی جواب منم بده لطفااااا
BKING
09-04-1394, 10:58 قبل از ظهر
دوستان امروز چنین چیزی تو موتورم دیدم.
همونطور که می دونید از کارتر یک شلنگ میره به فیلتر هوا تا هم فیلتر و هم موتور روغن کاری بشه و این حرفا ، انتهای کاسه فیلتر هوا هم یک شلنگ هست که میره زیر کارتر و آزاد هست و سرش یه پستونک سفید هست. (حتما دیدید)
امروز توجه کردم دیدم سر پستونک بسته هست. وقتی هم در اوردمش دیدم تقریبا چهار پنج قطره توش روغن جمع شده.
حالا سوالم اینه : خود شرکت خواسته این شلنگ بسته باشه و یا اینکه باید باز باشه. حالا من چه کنم ؟؟؟
مرذسی از راهنمایی دوستان.
سلام
اون شلنگ به فیلتر هوا نمی ره - فیلتر هوا که روغن نمی خواد !!!:4chsmu1:
اون شلنگ کمپرس هست برای بخار روغن که سر ریز کرد بریزه
BKING
09-04-1394, 11:02 قبل از ظهر
:thanks::thanks::thanks:
منظورت اینه که led گذاشتی زیر صفحه کیلومتر؟؟؟؟؟
.................................................. .........................
میگم دوستان کسی در مورد این چیزی که دوست عزیز فرمودند میدونه؟؟؟؟ این که تو cg ها گاز بدی لامپا میسوزه.....آیا این تو پالس 220 ممکنه اتفاق بیفته؟؟؟ کلا چه قطعه ای وظیفه تثبیت ولتاژ را در موتور برعهده دارد؟؟؟چجوری میتونم تستش کنم؟؟؟
نه دوست عزیز cg رو برقشو مستقیم می کنن که با گاز هی کم و زیاد می شه برای همین می سوزه
علت سوختن لامپ چیز دیگه ای هست چون تو 220 برق از شارژر به باتری و برق بوق و لامپها از باتری گرفته می شه
hosin2a
09-04-1394, 11:06 قبل از ظهر
نه دوست عزیز cg رو برقشو مستقیم می کنن که با گاز هی کم و زیاد می شه برای همین می سوزه
علت سوختن لامپ چیز دیگه ای هست چون تو 220 برق از شارژر به باتری و برق بوق و لامپها از باتری گرفته می شه
پس چگونه میتونم مشکلش رو پیدا کنم؟
بعد یه سوال دیگه....
من از کجا میتونم بفهمم برق موتورم مستقیم میباشد یا نه؟؟؟ همین که گفتین برا cg میکنن.....میگم از کجا میتونم بفهمم؟؟؟ چون بار اول بردمش تعمیرگاه....دستکاریش کرد....ولی نگفت چکار کرده؟؟؟؟ چجوری میتونم بفهمم ؟؟
BKING
09-04-1394, 11:19 قبل از ظهر
پس چگونه میتونم مشکلش رو پیدا کنم؟
بعد یه سوال دیگه....
من از کجا میتونم بفهمم برق موتورم مستقیم میباشد یا نه؟؟؟ همین که گفتین برا cg میکنن.....میگم از کجا میتونم بفهمم؟؟؟ چون بار اول بردمش تعمیرگاه....دستکاریش کرد....ولی نگفت چکار کرده؟؟؟؟ چجوری میتونم بفهمم ؟؟
از اینجا که نور لامپ وقتی موتور درجا کار می کنه با گاز دادن زیاد و کم بشه
hosin2a
09-04-1394, 11:22 قبل از ظهر
از اینجا که نور لامپ وقتی موتور درجا کار می کنه با گاز دادن زیاد و کم بشه
نه...نورش با گاز دادن کم و زیاد نمیشه....
BKING
09-04-1394, 11:35 قبل از ظهر
نه...نورش با گاز دادن کم و زیاد نمیشه....
پس سیستم سیم کشی تغییری نکرده و فابریک هست
hosin2a
09-04-1394, 12:11 بعد از ظهر
پس علتش چیه؟؟؟
راستی قبل از این که بسوزه یه یک هفته قبلش کلا نور لامپ نور بالا ضعیف شده بود...حتی نور اون لامپ کوچیکا هم کم شده......حتی حالا هم هنوز نورشون کم شده....ولی نور صفحه کیلومتر تغییری نکرده.....
مشکلش چی میتونه باشه
sajjad6868
09-04-1394, 03:43 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان
یه مدل 91 گرفتم که به علت تصادف، اگزوزش روی زمین کشیده شد و اون بست های فلزی دور اگزوز که با پرچ متصل شده اند، آسیب دبد و یکی از پرچ ها شکست و از آن قسمت کمی باز شده و هوای اگزوز با صدای بدی از آن جا خارج میشود
به نظر شما باید چکار کرد؟
باید اگزوز عوض بشه؟
سوال بعدی اینه که هر چند وقت یکبار چه اقداماتی برای فیلترها باید انجام بدم
البته من هیچ اطلاعی در مورد نوع فیلتر ها و این که کجای موتور هستند ندارم
چون دوست دارم همه ی کارای موتورو خودم انجام بدم
sajjad6868
09-04-1394, 07:32 بعد از ظهر
دوستان شاید سوالم مسخره باشه
اما من قبل از این موتور فقط با ترمز جلوی دیسکی ویو و پالس 135 ترمز گرفته بودم
اما این موتور رو که خریدم داشتم دنده ها و سرعتشو امتحان میکردم
که مجبور به ترمز شده اما طبق عادت قبلی ترمز جلو گرفتم و فرمون پیچید و با سرعت خوردم زمین
چند هفته هم خونه نشین شدم
لطفا بگین نحوه ی ترمز گیری چجور باید باشه با این موتور
باتشکر
farshid54
10-04-1394, 12:35 قبل از ظهر
دوستان شاید سوالم مسخره باشه
اما من قبل از این موتور فقط با ترمز جلوی دیسکی ویو و پالس 135 ترمز گرفته بودم
اما این موتور رو که خریدم داشتم دنده ها و سرعتشو امتحان میکردم
که مجبور به ترمز شده اما طبق عادت قبلی ترمز جلو گرفتم و فرمون پیچید و با سرعت خوردم زمین
چند هفته هم خونه نشین شدم
لطفا بگین نحوه ی ترمز گیری چجور باید باشه با این موتور
باتشکر
خب وقتی ترمز جلو تو سرعت بالا به صورت ناگهانی گرفته بشه هرکی باشه میخوره زمین،سعی کن موقع کم کردن سرعت هم از ترمز جلو استفاده کنی هم عقب که خیلی سریع سرعت میاد پایین،پالس 220 موتور نسبتا سنگینیه از لحاظ وزنی پس وقتی تو سرعت بالا ترمز جلو گرفته بشه به صورت ناگهانی. کوچک ترین حرکت فرمان به چپ یا راست منجر به زمین خوردن راکب میشه
erfi.747
10-04-1394, 12:43 بعد از ظهر
خب وقتی ترمز جلو تو سرعت بالا به صورت ناگهانی گرفته بشه هرکی باشه میخوره زمین،سعی کن موقع کم کردن سرعت هم از ترمز جلو استفاده کنی هم عقب که خیلی سریع سرعت میاد پایین،پالس 220 موتور نسبتا سنگینیه از لحاظ وزنی پس وقتی تو سرعت بالا ترمز جلو گرفته بشه به صورت ناگهانی. کوچک ترین حرکت فرمان به چپ یا راست منجر به زمین خوردن راکب میشه
به نظر شما یه راکب با وزن 65 کیلو کنترل این موتور براش سخته یا معمولیه ؟؟؟
farshid54
10-04-1394, 12:57 بعد از ظهر
به نظر شما یه راکب با وزن 65 کیلو کنترل این موتور براش سخته یا معمولیه ؟؟؟
بستگی به راکب داره،من خودم یه بچه حدودا 15 یا 14 ساله رو دیده بودم سوار پیشرو پارس 250 بود و یکم دنبالش کردیم دیدیم که خیلی عالی موتور سواری میکنه،پس وزن انچنان تاثیر نداره توی کنترل،بهترین راه ترمز گرفتن هم که گفتم استفاده همزمان از ترمز عقب و جلو هست،اول ترمز عقب بعد جلو گرفته بشه
erfi.747
10-04-1394, 03:09 بعد از ظهر
بستگی به راکب داره،من خودم یه بچه حدودا 15 یا 14 ساله رو دیده بودم سوار پیشرو پارس 250 بود و یکم دنبالش کردیم دیدیم که خیلی عالی موتور سواری میکنه،پس وزن انچنان تاثیر نداره توی کنترل،بهترین راه ترمز گرفتن هم که گفتم استفاده همزمان از ترمز عقب و جلو هست،اول ترمز عقب بعد جلو گرفته بشه
بله درسته نظر منم همینه .. همیشه وقتی که خواستید سرعت رو کم کنید ترمز عقب رو بگیرید اما برای توفق ناگهانی یا کاهش سرعت به مقدار زیاد در مسیر مستقیم حتما در کنار ترمز عقب ترمز جلو رو هم بگیرید .. حتما تو مسیر مستقیم باید باشید تا بشه ترمز جلو گرفت وگرنه اگر موقع ترمز گیری ( وقتی که لنت های ترمز جلو درگیر هستند ) فرمون کوچیک ترین تکونی بخوره یا از مسیرش منحرف بشه چند ثانیه بعدش تو بغل آسفالت خیابون خواهید بود ..
hosin2a
12-04-1394, 01:26 قبل از ظهر
سلام....میگم که مصرف موتورم زیاد شده.....مثلا من قبلا با یه باک پر حدود 500 کیلومتر میرفتم.....ولی جدیدا با یه باک حدود 370-400 کیلومتر میرم.......چه باید بکنم؟؟؟؟؟ بنزین لیتری 1000:icon_pf _99_::icon_pf _99_::icon_pf _99_::vardane:
رفتم پیش یه تعمیرکار.....گفت کاری نمیشه کرد......راست میگه؟؟؟؟ یا راهی داره؟؟؟
said khansar
12-04-1394, 01:31 قبل از ظهر
فیلترهواروتمیزکن یه شمع خوب بندازسوزن کاربراتتم عوض کن!
hosin2a
12-04-1394, 01:52 قبل از ظهر
فیلترهواروتمیزکن یه شمع خوب بندازسوزن کاربراتتم عوض کن!
دقیقا اون تعمیر کاره گفت اینا یه سوزن دارن که بعد از یه مدت لاغر میشه........ولی نگفت میشه عوضش کرد......یعنی میتونم عوضش کنم.....میگم هزینش چجوریه؟؟؟
said khansar
12-04-1394, 01:09 بعد از ظهر
تونستنش که اگه فنی باشی خودت میتونی عوض کنی قیمت چندانی هم نداره!
roma
12-04-1394, 02:22 بعد از ظهر
مال منم دقیقا بین 350تا ۴۰۰با یه باک میره جفت شمع موتورم ایریدیوم هست به نظر من هرگز دست به کاربرات نزن چون هیچ بنی بشری ازش سر در نمیاره مال پالس ۱۳۵ باز کردم سه تا نمایندگی گردن کلفت بردم کسی ازش سر در نیاورد فقط میگفتن اینها برقی هستن باید عوض بشه در ضمن هیچ کدوم از لوازمش نبود تو گمرک تهران به این بزرگی!!!
مشگل این بود که وقتی موتور روشن میکردی حتی اگه هم موتور داغ بود دوباره گاز میخورد بعد دور موتور پایین میرفت
erfi.747
12-04-1394, 05:19 بعد از ظهر
مال منم دقیقا بین 350تا ۴۰۰با یه باک میره جفت شمع ایرودم هست به نظر من هرگز دست به کاربرات نزن چون هیچ بنی بشری ازش سر در نمیاره مال پالس ۱۳۵ باز کردم سه تا نمایندگی گردن کلفت بردم کسی ازش سر در نیاورد فقط میگفتن اینها برقی هستن باید عوض بشه در ضمن هیچ کدوم از لوازمش نبود تو گمرک تهران به این بزرگی!!!
مشگل این بود که وقتی موتور روشن میکردی حتی اگه هم موتور داغ بود دوباره گاز میخورد بعد دور موتور پایین میرفت
داداش شمع های موتورت ngk سوزنیه ؟؟؟
omid kawasaki
12-04-1394, 05:43 بعد از ظهر
موتور شما تنظیم نیست ، چندتا کار لازمه : 1_تمیز کردن فیلتر هوا (در صورت نیاز تعویض)
2_سرویس کاربرات (در صورت نیاز تعویض لاستیک دیافراگم)
3_چک کردن شمع ها (در صورت نیاز تعویض)
moein 007
12-04-1394, 06:04 بعد از ظهر
دوستانی که این موتور رو دارن میشه لطفا بگن مصرف سوختش چه جوریه یعنی گاز بدی یا آرئم بری تقریبا صدی چند میسوزه ممنون
farshad 54
12-04-1394, 06:36 بعد از ظهر
مصرف 220 در حالت نرمال 2.8 لیتر در صد کیلومتر هست (سیکل ترکیبی) یعنی شهر و اوتوبان یا جاده
تو جاده با سرعت 100 کیلومتر مصرفش 2 لیتر در 100 کیلومتر هست
hosin2a
12-04-1394, 07:52 بعد از ظهر
مصرف 220 در حالت نرمال 2.8 لیتر در صد کیلومتر هست (سیکل ترکیبی) یعنی شهر و اوتوبان یا جاده
تو جاده با سرعت 100 کیلومتر مصرفش 2 لیتر در 100 کیلومتر هست
فرشاد جان ....فدات بشم....من روزی که موتور رو صفر گرفتم....دقیق 15 لیتر برا 500 کیلومتر بود....هم جاده هم شهر....ولی تو جاده کمی بیشتر بود مثلا 510-520 کیلومتر......اونم با سرعت حد اکثر 90 تا.....دیگه از 90 که بالا تر میرفتم مصرف بیشتر میشد.....برا همین سرعت رو زیاد نمیکردم.....یعنی 100 کیلومتری 3 لیتر.........ولی این که میفرمایید تو جاده ی با سرعت 100مصرفش 2 لیتره.....یکمی باورش برام سخته....شاید موتور من مشکل داره....شاید شما یه کاری کردی که موتور کم میسوزونه...
حالا بعد 2 سال....15 لیترش تا 370-400 میرسونه.....اونم با سرعت 80-90 ....اگه سرعت رو ببرم رو 120 دیگه واویلاست.....
farshad 54
12-04-1394, 08:29 بعد از ظهر
کلا مصرف هر وسیله نقلیه ای در جاده با سرعت یکنواخت 90 تا 100 کیلومتر کمتر از مصرف اون در شهر و ترافیک هست چون تو جاده موتور و گیربکس دورشون هماهنگ میشه و با یک دور یکنواخت کار میکنن مصرف سوخت
کمتر میشه
ولی تو شهر به علت توقف و حرکت های متوالی و تغییرات زیاد در دور موتور مصرف سوخت بیشتره
این مسئله یه قانون کلی در مصرف سوخت وسایل نقلیه هست
اینکه موتور من بیشتر مصرف میکنه موتور همسایمون کمتر مصرف میکنه ممکنه هزار و دو دلیل داشته باشه بنده قانون کلیش رو عرض کردم
تو پست قبلی هم گفتم در حالت نرمال و استاندارد اینجوری هست مصرف این موتور
roma
13-04-1394, 01:28 قبل از ظهر
داداش شمع های موتورت ngk سوزنیه ؟؟؟
سوزنی ایریدیوم هست که فکر نمیکنم بهتر از این باشه فکر الان جفتش حدود 150تومن برات بیوفته ولی طول عمرش حدعقل 5 برابر شمع معمولی است
moein 007
13-04-1394, 01:50 قبل از ظهر
کلا مصرف هر وسیله نقلیه ای در جاده با سرعت یکنواخت 90 تا 100 کیلومتر کمتر از مصرف اون در شهر و ترافیک هست چون تو جاده موتور و گیربکس دورشون هماهنگ میشه و با یک دور یکنواخت کار میکنن مصرف سوخت
کمتر میشه
ولی تو شهر به علت توقف و حرکت های متوالی و تغییرات زیاد در دور موتور مصرف سوخت بیشتره
این مسئله یه قانون کلی در مصرف سوخت وسایل نقلیه هست
اینکه موتور من بیشتر مصرف میکنه موتور همسایمون کمتر مصرف میکنه ممکنه هزار و دو دلیل داشته باشه بنده قانون کلیش رو عرض کردم
تو پست قبلی هم گفتم در حالت نرمال و استاندارد اینجوری هست مصرف این موتور
فرشاد جان خیلی ممنون از راهنمایی هات فقط میخواستم بدونم الن حداکثر قیمت و حداقل قیمت تو بازار چنده منظورم کار کرده هست
و خرابی این موتور بیشتر تو چه قسمت هایش هست
بازم ممنون
hosin2a
13-04-1394, 02:34 قبل از ظهر
سلام...امروز شمع موتورو عوض کردم....گاز خورش خوب شده....نرم تر کار میکنه.... دور موتور سریع تر میاد بالا....این شمع رو انداختم...
[Only registered and activated users can see links]!1_thSm.jpg
NGK سوزنی پلاتینیوم.......
من اینا رو دونه ای 25 تومن پارسال خریدم....
سوزنی ایریدیوم هست که فکر نمیکنم بهتر از این باشه فکر الان جفتش حدود 150تومن برات بیوفته ولی طول عمرش حدعقل 5 برابر شمع معمولی است
دونه ای 75 تومنننننننننننننن؟؟؟؟ راست میگی؟؟؟ فکر نمیکنم.....
.................................................. ...
یه نکته سوزنی دو نوع داره:
1-ایریدیوم...
2-پلاتینیوم.....
راستش فرقشون را نمیدونم...
.................................................. ...........
بعد یه نکته دیگه:
وقتی میخواهید شمع موتورتون را عوض کنید .....نرید یه شمع مثلا سوزنی همینجوری بگیرید......چون این که اینا شماره دارن....
شمع ها درجه سرد و گرم دارن.....که بسته به هر موتور و ماشینی فرق دارن و توی عملکرد شمع تاثیر دارن.....و روی شمع کدی و عددی نوشته که نشاندهنده آن است...
میتونید یه سر به آدرس زیر برید:
یه جدول میزارم که معادل درجه شمع های مختلف رو نوشته و همانند ان را از جنس دیگر به راحتی انتخاب کنید...
مثلا فابریک پالس 220:
CHAMPION POWER P-RG6HCC
میباشد ...
که عدد 6 نشاندهنده درجه حرارتی آن است و معادل آن در شمع سوزنی NGK پلاتینیوم :
CR8EGP
طبق جدول بالا...
erfi.747
14-04-1394, 09:51 بعد از ظهر
از کجا میتونم بگیرم ؟؟؟ فروشنده یا مغازه سراغ داری ؟؟؟
sajjad6868
15-04-1394, 06:21 بعد از ظهر
سلام
لطفا راهنماییم کنید که چجور میتونم فلاپ جلو رو باز کنم آخه میخوام لامپشو عوض کنم
کدوم پیچا رو باید باز کنم؟
hamed510
16-04-1394, 01:26 قبل از ظهر
برا تعویض لامپ باید فلاپ ها + کنسول جلو کامل باز بشن که دردسریه برا خودش!! ساده تر هر پیچی که میبینی که به کنسول بسته شده باید باز بشن.
مصرف این موتور بالاس کلا ماله من یه باک نزدیک 400-380 کیلومتر میره که البته شتاب گیری های لحظه ای و سرعت بالا زیاد میرم!!
hosin2a
16-04-1394, 01:40 قبل از ظهر
سلام
لطفا راهنماییم کنید که چجور میتونم فلاپ جلو رو باز کنم آخه میخوام لامپشو عوض کنم
کدوم پیچا رو باید باز کنم؟
برادر من کار ساده ایه......ولی حقیقتش پیشچاش خیلی زیادن.......من که بعضی وقتا اصلا حال باز کردنش رو ندارم......
ولی خو چندتا عکس میزارم.....مرحله به مرحله......
اول این که شما 6 عدد پیچ سفید روی طلق باد گیر جلو میبینی .....اول اونا رو باز کن....و طلق رو بکش بالا و بعد درش بیار.....اولش حالت کشویی داره....
دوم...شما 8 عدد پیچ سیاه مثل پیچای بالا ولی سیاه روی فلاپ ها ...کنار فرمون میبینی....اون ها رو هم در بیار.....
بعد
صندلی ها رو دربیار....بعد پیچ باک رو باز کن....بعد شلنگ بنزین رو دربیار.....بعد کمی باک رو بلند کن.....یه سیم داره....اون سیم رو از سوکتش در بیار.....بعد باک رو بکش بیرون.....
بعد دوتا پیچ رو باز کن....همون پیچ هایی که داخله .....پیچ 4 پهلو .....توی عکس یکیش افتاده......اون پیچایی که فلش بلند رفته براشون نه هان...اون پیچی که فلش کوچیک داره....
بعد دوتا پیچ شماره 8 زیر فلاپا در کنار رادیات روغن در دوطرف وجود داره....اونا رو هم باز کن....
بعد اون آرم باجاج پولسار جلو رو هم باز کن.....بعد پشتش یه طلق هست که از دوطرف با دوتا پیچ گیره.....اون 4 پیچ رو باز کن و طلق رو در بیار....
بعد اون دوتا توری شکل کنار لامپ نورپایین رو هم در بیار...
بعد دقیقا زیرش 2 تا پیچ نسبتا بزرگ 4 پهلو هست که اونا رو هم باید باز کنی....
بعد باید قسمت صفحه کیلومتر را جدا کنی....باید درش بایری....این قسمت کمی سخته......مواظب باش جایی رو نشکنی....
بعد باید فیش ها رو جدا کنی.....
بعد این شکلی میشه....
در اینجا 1-اگر آینه هات وصلن....باید پیچاشون رو باز کنی....4 عدد پیچ شماره 14......
2- 4 عدد پیچ وجود داره....که 2 عدد قسمت لامپ ها رو به بدنه موتور .....و 2 پیچ قسمت لامپ ها رو با لاک بزرگه وصل کرده.......
ما اون دوتا پیچی که به لاک بزرگه رو باز میکنیم.....یعنی دوتا پیچ بالایی........
****بعد سیم چراغ های راهنما رو هم باید از سوکتشون جدا کنیم.....یه سوکت سبز و دیگری خاکستری....
حالا با تمام دقت ......لاک بزرگه رو به صورت کشویی از جلوی موتور میکشیم عقب.....و البته باید کمی بادست بازش کنیم......مواظب باش....
که این جوری میشه...
حالا باید فیش های قسمت لامپ های جلو را هم در بیاری.....
بعد حالا قسمت ملاپ های جلو دارای 3 پیچ است.....2تاشون که در بالا دیدیم........ یعنی این جا : که بازشون نکردیم
حالا یه پیچ دیگه هم داه....که در این قسمته....:
پیچ شماره 10 .....نگاه کنی پیداش میکنی....
***حالا برای باز کردن.....بهتره اول پیچ پایین رو باز کنی.....بعد 2 پیچ بالا رو......
***وقتی پیچارو داری باز میکنی....مواظب باش...چون این قسمت لامپ ها به جایی وصل نیست....وقتی این 3 پیچ مخصوصا اون 2 پیچ بالا یی رو باز کردی ...می افته....باید بگیریش....
................................
بعد دیگه درش میاری.....و لامپ ها رو میتونی عوض کنی...... که این شکلیه:
برای بستن هم همسن مراحل رو باید بر گردی.....
من بار اول چندتا پیچ اضافه اومد.....بعد دوباره بازش کردم . بعد بستمش....
گفتم که پیچاش زیادن......
اگه سختته ببر بیرون.....
sajjad6868
16-04-1394, 02:18 قبل از ظهر
واقعا ممنون از راهنمایی
ولی انگار برای یه لامپ عوض کردن چند ساعت باید وقت بذاریم
تازه اونم باکلی احتیاط
اون قسمتای آخر که باید کیلومترو دراورد فکر کنم سخت باشه
بازم از کمکتون ممنونم
بیرون هم اگه ببرم به دلم نمیچسبه، آخه یارو که دلش نمیسوزه معلوم نیست بخواد چیکار کنه با این قسمتای حساسش
من رو موتورم خیلی حساسم
یه هفته ای هست مشکل پیدا کرده و روغن ریزی هم داره اما چون تعمیرکار مد نظرم به خاطر مشکلاتش در مغازه نمیاد، منم باموتور خراب سر میکنم تا تعمیرکاره بیاد
farshad 54
16-04-1394, 09:00 قبل از ظهر
فرشاد جان خیلی ممنون از راهنمایی هات فقط میخواستم بدونم الن حداکثر قیمت و حداقل قیمت تو بازار چنده منظورم کار کرده هست
و خرابی این موتور بیشتر تو چه قسمت هایش هست
بازم ممنون
حداقل قیمت و حداکثر قیمت این موتور بستگی به سلامت و مدل موتور داره
ولی در شرایطی که موتور سالم باشه مدل 89 حداقل 3800 و حداکثر 4200 قیمتشه
مدل 94 هم کارکردش از 6 تومن تا 6400 فی میخوره
این موتور اصلا خراب نمیشه :25r30wi: یعنی موتوری نیست که زیاد واست خرج در بیاره درست استفاده کنی فقط بنزین + روغن + لنت و ..... قطعات مصرفی
erfi.747
16-04-1394, 09:05 بعد از ظهر
حداقل قیمت و حداکثر قیمت این موتور بستگی به سلامت و مدل موتور داره
ولی در شرایطی که موتور سالم باشه مدل 89 حداقل 3800 و حداکثر 4200 قیمتشه
مدل 94 هم کارکردش از 6 تومن تا 6400 فی میخوره
این موتور اصلا خراب نمیشه :25r30wi: یعنی موتوری نیست که زیاد واست خرج در بیاره درست استفاده کنی فقط بنزین + روغن + لنت و ..... قطعات مصرفی
دقیقا با حرفت موافقم داش فردشاد .. به نظرم یه درجه از کیفیت ژاپن پایین تره این موتور ..
ولی مدل 94 6800-6700 هستش هااااااااااااا با بیمه میشه 7000 ..
hosin2a
17-04-1394, 04:32 قبل از ظهر
واقعا ممنون از راهنمایی
ولی انگار برای یه لامپ عوض کردن چند ساعت باید وقت بذاریم
تازه اونم باکلی احتیاط
اون قسمتای آخر که باید کیلومترو دراورد فکر کنم سخت باشه
بازم از کمکتون ممنونم
بیرون هم اگه ببرم به دلم نمیچسبه، آخه یارو که دلش نمیسوزه معلوم نیست بخواد چیکار کنه با این قسمتای حساسش
من رو موتورم خیلی حساسم
یه هفته ای هست مشکل پیدا کرده و روغن ریزی هم داره اما چون تعمیرکار مد نظرم به خاطر مشکلاتش در مغازه نمیاد، منم باموتور خراب سر میکنم تا تعمیرکاره بیاد
خواهش میکنم....وظیفس...
نه....اصلا طول نمیکشه.....من خودم 10 دقیقه ای بازش میکنم.....فقط باید حالش باشه.....
احتیاط بیشتر برا اینه که یه جایی نشکنه و یا روی لاکا خط نیوفته.....
ولی اون مرحله درآوردن کیلومتر آره سخته کمی.....چون یه زبونه هایی داره که زیر فلاپ بزرگن.....شما باید اونا رو در بیاری.....اینجا باید اجتیاط کنی برای این که یکی از اون زبونه ها نشکنه......
و برای جازدنش هم باید احتیاط کنی باز برا این که نشکنه......
اگه آدم دست به آچاری هستی برو بازش کن .....اصلا هم نترس.....
آره بیرون هیچ بدرد نمیخوره......من خودم چند باری که بردم بیرون ایستادم نگاه کردم اصلا بدرد نمیخوره کارشون.....آدم خودش بیشتر دلش به حال موتورش میسوزه......
بار آخر یکی یه پالس 180 اورد....گفت فیلتر هواشو عوض کنه......طرف فیلتر هواشو درآورد و هیچی نذاشت جاش ....و همینجوری بستش .....و داد دس طرف....(منظورم از اون ابر فیلتر هوا است...)
مشکل روغن ریزی داره؟؟؟؟ از کجاش؟؟؟؟ چقدر روغن میریزه؟؟؟موتور صفر خریدی یا دست دو؟؟؟؟ چقدر کار کرده ؟؟؟چقدر خریدیش؟؟؟ مدلش؟؟؟
ببرش پیش یه تعمیرکاری ......البته اگه خودت اوسایی که هیچی....
hosin2a
17-04-1394, 10:11 قبل از ظهر
سلام....یه سوال...
میگم تو مسافت زیاد....بعضی وقتا ....به موتور گاز میدم....ولی گاز نمیخوره....دور موتور بالا نمیره.....گاز تا ته کشیدم ولی انگار که نه انگار......دنده رو سنگین میکنم.....دنده پر نمیشه......بیشتر تو سربالایی ها هم اتفاق میافته......ولی وقتی تو سرپایینی یا جاده بدون شیب میرسم ....مشکل رفع میشه....
مشکل از چیه؟
sajjad6868
17-04-1394, 03:21 بعد از ظهر
من خیلی از موتوریت سر در نمیارم، بیشتر به قسمتای برقی واردم چون خودم برق الکترونیک میخونم
یه موتور مشکی مدل 91 بدون بیمه خریدم 18 هزارتا رفته ظاهرش هم سالمه قیمتش 4400
البته یه تصادف کوچیک باهاش کردم
از همون اول روغن ریزی داشت
البته روغن رو زمین نمیریزه، فقط زیر انجین همیشه روغنیه و حتی پایه ی جک بغل هم روغنیه
روغن ریزیش رو نمیدونم از کجاس چون همه ی زیر انجین روغنیه ولی احتمال میدم از سمت راست موتور باشه زیر همون جایی که روغن میریزن داخل موتور
بازم میگم روغن رو زمین نمیریزه فقط زیر موتور روغنیه
دیروز هم یه صدایی میداد موتور،فک کنم فیلرگیری میخواد
اصلا اعصاب آدمو خورد میکنه این چیزاش
فعلا دنبال یه تعمیرکار خوب هستم، یه تعمیرکار معروف تو قم هست به نام ابوالفضل پولسار اما از شانس من زنش مریضه فعلا معلوم نیست کی بیاد مغازه
soleymani
17-04-1394, 05:10 بعد از ظهر
موتورم وقتی گرم میشه و مسافتی رو باهاش میرم.وقتی خاموش می کنم. می خوام روشن کنم چند بار رد می کنه استارت و صدای تق تق میده
اولا از ذغال استارته؟؟؟
دوما چه طوری ذغال رو عوض کنم.پولکی محافظ روی استارت رو باز کردم.و استارت با پیچ به انجین وصل بود.
روش عوض کردنش چه طوریه؟؟؟
mri2599
18-04-1394, 03:25 بعد از ظهر
اگه کسی دزدگیر تصویری خوب برای 220 سراغ داره لطفاً معرفی کنه
البته من تو سایت steelmate مدل های مخصوص موتور رو دیدم ولی نمیدونم چطوره و کدوماش مناسب تره
دوستان نظر بدن و یه جای مطمئن و کاربلد هم تو تهران معرفی کنید برای خرید و نصب.
ممنون
Mohamad.S
21-04-1394, 08:44 قبل از ظهر
با سلام به همه اساتید محترم.دقیقا کاتالیزور کجای اگزوزه و چندتاس؟ من میخام درش بیارم باید کجا برم؟
flower
21-04-1394, 11:31 قبل از ظهر
سلام....یه سوال...
میگم تو مسافت زیاد....بعضی وقتا ....به موتور گاز میدم....ولی گاز نمیخوره....دور موتور بالا نمیره.....گاز تا ته کشیدم ولی انگار که نه انگار......دنده رو سنگین میکنم.....دنده پر نمیشه......بیشتر تو سربالایی ها هم اتفاق میافته......ولی وقتی تو سرپایینی یا جاده بدون شیب میرسم ....مشکل رفع میشه....
مشکل از چیه؟
یا صفحه کلاج ضعیفه یا موتور کمپرس نداره .
hamed510
21-04-1394, 05:08 بعد از ظهر
با سلام به همه اساتید محترم.دقیقا کاتالیزور کجای اگزوزه و چندتاس؟ من میخام درش بیارم باید کجا برم؟
سمت راست جلوی پایه ترمز عقب زیر انجین یه محافظ رو هدرز میبینی زیر اون کاتالیزر هس
ببری پیش اگزوز ساز درش میاره باست
Mohamad.S
21-04-1394, 10:00 بعد از ظهر
سمت راست جلوی پایه ترمز عقب زیر انجین یه محافظ رو هدرز میبینی زیر اون کاتالیزر هس
ببری پیش اگزوز ساز درش میاره باست
ممنون اقاحامد اخه من تو صفحات قبلی دیدم عکس گذاشتن داخل منبع اگزوز گفتن کاتالیزور اونجاست. و اینکه میخام فیلتر هواموبا لوله لاستیکی ماشین بیارم بیرون ببندم کجااین کارو میکنن؟
soleymani
22-04-1394, 12:13 قبل از ظهر
کسی داستان استارت ما رو نمی دونه جوابی بده؟؟؟
moein 007
22-04-1394, 12:22 قبل از ظهر
کسی داستان استارت ما رو نمی دونه جوابی بده؟؟؟
دوست عزیز مطمعنی از ذغالک ها هست چون صدای که میگین امکان داره از دنده استارت هم باشه ولی اگه میخواین استارت رو باز کنین باید پیچ های بالاشو باز کنین و حالت کشویی استارت رو بکشین بیرون متاسفانه عکس ندارم که با عکس نشونتون بدم ولی قبل از باز کردن نشون یه خبره بدید شاید نیاز به باز کردن استارت نباشه
موفق باشید
hamed510
22-04-1394, 12:22 قبل از ظهر
ممنون اقاحامد اخه من تو صفحات قبلی دیدم عکس گذاشتن داخل منبع اگزوز گفتن کاتالیزور اونجاست. و اینکه میخام فیلتر هواموبا لوله لاستیکی ماشین بیارم بیرون ببندم کجااین کارو میکنن؟
نه داخل اگزوز نیس همونی که گفتم اکثر موتورها اینطور هستن
چرا فیلتر هواتو میخوایی بیاری بیرون؟؟
فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalk
Mohamad.S
22-04-1394, 01:29 قبل از ظهر
نه داخل اگزوز نیس همونی که گفتم اکثر موتورها اینطور هستن
چرا فیلتر هواتو میخوایی بیاری بیرون؟؟
فیلتر هوارو روی یه اونجر باجاج دیدم به جز زیبایی گفته بود سرعتشم خیلی برده بالا.تو بخش مربوط به فیلتر هوا.صفحه 2.
hamed510
22-04-1394, 02:55 قبل از ظهر
روی اوونجر یکی از کاربرای سایت هم بسته ولی روی 220 فک نکنم چیز جالبی باشه فابریکش خوبه نیازی به دستکاری نداره
hosin2a
22-04-1394, 03:39 قبل از ظهر
یا صفحه کلاج ضعیفه یا موتور کمپرس نداره .
سلام....میگم این کمپرس نداره یعنی چی؟؟؟؟
flower
22-04-1394, 10:09 قبل از ظهر
سلام....میگم این کمپرس نداره یعنی چی؟؟؟؟
هر چه کارکرد موتور بالا بره رینگ پیستون یواش یواش ضعیف می شه و کمپرس کم می شه البته اگر از روغن فول سنتیک استفاده کنید قدرت موتور بهتر می شه .
hosin2a
22-04-1394, 10:40 قبل از ظهر
هر چه کارکرد موتور بالا بره رینگ پیستون یواش یواش ضعیف می شه و کمپرس کم می شه البته اگر از روغن فول سنتیک استفاده کنید قدرت موتور بهتر می شه .
یعنی این که موتور وقتی تو سر بالاییه و گاز نمیخوره.....و دور موتور بالا نمیره در صورتیش که گار تا ته کشیدس......دلیلش اینه که رینگ پیستون ضعیفه ....یا این که صفحه کلاجش تموم شده....
دلیل دیگه ای نداره؟
Mohamad.S
23-04-1394, 03:52 قبل از ظهر
روی اوونجر یکی از کاربرای سایت هم بسته ولی روی 220 فک نکنم چیز جالبی باشه فابریکش خوبه نیازی به دستکاری نداره
خب اقا حامد بنظرتون خورشیدی چی؟ من شنیدم خورشیدی فابریک 220 شماره 15 هست اگه 17 بندازم چطوره؟ چقد تو سرعتو شتاب تاثیر داره؟
flower
23-04-1394, 05:46 قبل از ظهر
یعنی این که موتور وقتی تو سر بالاییه و گاز نمیخوره.....و دور موتور بالا نمیره در صورتیش که گار تا ته کشیدس......دلیلش اینه که رینگ پیستون ضعیفه ....یا این که صفحه کلاجش تموم شده....
دلیل دیگه ای نداره؟
بیشتر صفحه کلاج می شه باید تست کنید و این بنزینی که من خرم اباد زدم اصلا خوب نیست موتور خودم راه نمی رفت.
- - - Updated - - -
خب اقا حامد بنظرتون خورشیدی چی؟ من شنیدم خورشیدی فابریک 220 شماره 15 هست اگه 17 بندازم چطوره؟ چقد تو سرعتو شتاب تاثیر داره؟
تو دنده 5 کم می یاره اصلا توصیه نمی شه احتمال زنجیر عوض شدن هم هست چون یه دونه کم می یاره .
hosin2a
23-04-1394, 10:07 قبل از ظهر
بیشتر صفحه کلاج می شه باید تست کنید و این بنزینی که من خرم اباد زدم اصلا خوب نیست موتور خودم راه نمی رفت.
.
خوب چجوری باید تست کنم؟؟؟
درباره شتاب از صفرش هم....درسته مثل اولش سریع نیست....ولی باز هم خوبه .....
hamed510
23-04-1394, 10:59 قبل از ظهر
نه اصلا توصیه نمیشه
برا افزایش شتاب و سرعت نهایی شمع سوزنی بنداز اگزوز خوب ببند بنزین خوب بزن سرویس های دوره ای (تعویض روغن تمیز کردن فیلتر هوا) سر 1000 تا انجام بده موتور سرحال میمونه و بهتم حال میده[emoji3]
Mohamad.S
24-04-1394, 03:58 قبل از ظهر
نه اصلا توصیه نمیشه
برا افزایش شتاب و سرعت نهایی شمع سوزنی بنداز اگزوز خوب ببند بنزین خوب بزن سرویس های دوره ای (تعویض روغن تمیز کردن فیلتر هوا) سر 1000 تا انجام بده موتور سرحال میمونه و بهتم حال میده[emoji3]
والا اگزوز یه ماهه دنبالشم ولی نمیدونم چی بندازم کم هزینه ولی خوب.بنزین منظورتون سوپر هست؟ روی 220 جواب میده
تشکر از راهنماییتون
VAHID
24-04-1394, 11:47 قبل از ظهر
سلام خدمت دوستان
مدتیه با دنده ها مشکل دارم
یعنی دنده ها سفت جا میرن و موقع کم کردن دنده و یا رو دنده یک زدن، صدایی میده که انگار کلاج نگرفته باشی اما صدا شدید نیست
سیم کلاج رو هم شل و سفت کردم اما چندان تغییری نکرد
سوال بعد این که جدیدا بعد از راه افتادن و هنگامی که هنوز کلاج رو کامل ول نکردم، موتور شروع میکنه به صدا دادن، مثل همون صدایی که مثلا با دنده دو بخوای راه بیفتی یا تو سر بالایی موتور کم میاره
دقیقا همون صدا رو میده
لطفا در مورد این دو سوال راهنماییم کنید
موتور صفحه تموم کرده
hosin2a
29-04-1394, 10:04 بعد از ظهر
سلام....میگم من تو این تعطیلات هفته پیش یه مسافت حدود 500 کیلومتری رو رفتم و برگشتم.....وقتی رسیدم خونه دیدم حجم روغن کم شده.....این طبیعیه یا نه مشکل داره؟؟؟؟
فکر کنم یه 200 تا 250 سی سی کم کرده بود ....چون همین قدر که ریختم پر شد.....
VAHID
30-04-1394, 01:05 بعد از ظهر
سلام....میگم من تو این تعطیلات هفته پیش یه مسافت حدود 500 کیلومتری رو رفتم و برگشتم.....وقتی رسیدم خونه دیدم حجم روغن کم شده.....این طبیعیه یا نه مشکل داره؟؟؟؟
فکر کنم یه 200 تا 250 سی سی کم کرده بود ....چون همین قدر که ریختم پر شد.....
تو اب و هوای گرم و رانندگی طولانی مدت اصولا همه انجین ها روغن کم میکنن
hosin2a
31-04-1394, 09:59 قبل از ظهر
سلام به همه....
میگم کسی
1-روکش زین....
2- روکش باک....
سراغ داره؟؟؟؟چه مدل هایی هست؟؟؟؟؟ چون رفتم در یه مغازه گفتم روکش زین......بهم دار......گفت مال 180 میباشد......اومد بندازم روش....دیدم کوچیکه ......نمیره روی زین......
توی تهران جایی کسی سراغ داره؟؟؟؟
بعد یه سوال دیگه.....
میگم چه عواملی باعث تغییر رنگ اگزوز میشه؟؟؟؟مثلا اگزوز زرد میشه؟؟؟
چون بعضی ها میگن باید تو زمان آب بندی وقتی اگزوز داغه آب بریزی روش تا زرد نشه.......درسته این حرف؟؟؟
راه حل دیگری داره؟؟؟
بعد یه سوال دیگه.....
میگم برای تنظیم زنجیر چرخ......دوتا پیچ تنظیم در سمت چپ و دیگری در سمت راسته.......میگم هر دوتا باید توی یک سطح باشن؟؟؟؟؟؟ یا فرقی نداره.؟؟؟؟
چون من اون پیچ زیر اگزوز رو هی میبندم ولی زنجیر سفت نمیشه......باید حتما پیچ پیش زنجیر رو ببندم تا زنجیر سفت بشه........
داستانش چجوریه؟؟؟
sadegh nazemi
31-04-1394, 11:32 قبل از ظهر
سلام
دوستان كسي 220 ترو تميز 90-91 سراغ نداره؟
mri2599
31-04-1394, 11:35 بعد از ظهر
سلام به همه....
میگم کسی
1-روکش زین....
2- روکش باک....
سراغ داره؟؟؟؟چه مدل هایی هست؟؟؟؟؟ چون رفتم در یه مغازه گفتم روکش زین......بهم دار......گفت مال 180 میباشد......اومد بندازم روش....دیدم کوچیکه ......نمیره روی زین......
توی تهران جایی کسی سراغ داره؟؟؟؟
سلام.
برای روکش زین و باک از مولوی به سمت گمرک که میای ، بعد از ولیعصر 100 متر جلوتر دست راست یه جا هست تابلو داره ، پله میخوره میری بالا
آلبوم داره ، هر مدلی که خواستی برات می زنه.
منم تا چند روز دیگه میرم سراغش:4chsmu1:
hosin2a
01-05-1394, 09:34 قبل از ظهر
سلام.
برای روکش زین و باک از مولوی به سمت گمرک که میای ، بعد از ولیعصر 100 متر جلوتر دست راست یه جا هست تابلو داره ، پله میخوره میری بالا
آلبوم داره ، هر مدلی که خواستی برات می زنه.
منم تا چند روز دیگه میرم سراغش:4chsmu1:
سلام...ممنون....میگم این که گفتی برات میزنه یعنی میدوزه ؟؟؟ یا نه آمادن؟؟؟
sadegh nazemi
02-05-1394, 10:01 قبل از ظهر
سلام
دوستان کسی پالس 220 مدل 90 تمیز تو اصفهان داره خواهشا خبر کنه
09378357788
mri2599
03-05-1394, 08:56 قبل از ظهر
سلام...ممنون....میگم این که گفتی برات میزنه یعنی میدوزه ؟؟؟ یا نه آمادن؟؟؟
سلام
خواهش میکنم.
پارچه هاش اندازه گرفته شده و آماده س . زین رو درمیاری برات نصب میکنه.
اگرم آماده نداشت برات می دوزه. کارگاهشونم همونجاس.
sadegh nazemi
04-05-1394, 10:36 قبل از ظهر
سلام بچه ها 220 مدل 91 ابي رنگ ظاهري و موتوري سالم با 15 هزار تا كاركرد 4500 خوبه بخرم؟؟
بعدش هم ايا رنگ ابيش قشنگه؟؟ خودم ك ب شخصه مشكي و قرمزشو بيشتر دوس دارم
VAHID
04-05-1394, 10:46 قبل از ظهر
سلام بچه ها 220 مدل 91 ابي رنگ ظاهري و موتوري سالم با 15 هزار تا كاركرد 4500 خوبه بخرم؟؟
بله خوبه اگر سالم باشه با این قیمت
رنگ سلیقه ای هست ولی همه رنگاش قشنگه
MANHUNT
04-05-1394, 11:19 قبل از ظهر
قیمت مناسبه رنگ ابی هم رنگ خوبیه فقط شما ذکر نکردید بیمه داره یا نه
sadegh nazemi
04-05-1394, 12:01 بعد از ظهر
راستش يادم رفت از صاحبش وضعيت بيمشو بپرسم؟؟بدون بيمه اين قيمت خوبه؟تازه قيمت اولش 4500 هست فك كنم تخفيف بشه گرفت ازش
mrsaratan
04-05-1394, 10:39 بعد از ظهر
راستش يادم رفت از صاحبش وضعيت بيمشو بپرسم؟؟بدون بيمه اين قيمت خوبه؟تازه قيمت اولش 4500 هست فك كنم تخفيف بشه گرفت ازش
بیمه هم اگه نداشته باشه اگه موتور سالم باشه خوش قیمته ولی 220 فقط مشکی :D
باید سوار شد بهش استرس وارد کرد تا وضعیت موتور دیده شه
amir220
05-05-1394, 08:11 بعد از ظهر
سلام دوستان
یه 220 آبی دارم 7000 کارکرده میخوام بفروشم , به نظرتون چقدر قیمت بزارم براش ؟تذ برج 10 بیمه داره و سالم بدون تصادف , الان فیمت صفرش 6850000 تومان هستش
sadegh nazemi
06-05-1394, 09:05 قبل از ظهر
سلام
دوستان بالاخره منم ب جمع 220 سوارا پيوستم
ي مدل 92 مشكي با چهار هزار و هفتصد كاركرد 5 تومن خريدم بدون بيمه
قيمتش خوبه يا نه؟
VAHID
06-05-1394, 12:10 بعد از ظهر
سلام
دوستان بالاخره منم ب جمع 220 سوارا پيوستم
ي مدل 92 مشكي با چهار هزار و هفتصد كاركرد 5 تومن خريدم بدون بيمه
قيمتش خوبه يا نه؟
سلام
بله قیمتش خوبه
پیچ تخلیه روغن بغل انجینه بوکس 17 میخوره دقیق یادم نیست ولی زیر در برق انجینه
روغن بهران سوپر پیشتاز و اترود 12000
sajjad6868
06-05-1394, 12:48 بعد از ظهر
پیچ کارتل آچار بوکس 16 میخوره
پیچ هم زیر در برقه
روغن هم بهران تکتاز 20w50
حجم روغن هم 1.200 لیتر بریز
sadegh nazemi
06-05-1394, 05:05 بعد از ظهر
ممنون از راهنماييتون دوستان
دوستان كارايي ك بايد انجام بدم و رعايت كنم در مورد پالس 220 ميشه برام توضيح بديد يا اگ در صفحه اي موجوده لينك صفحه رو بگيد
ممنون
hosin2a
07-05-1394, 01:03 قبل از ظهر
یه چندتا عکس آپ کنیم.....:afro:
برای دانلود سایز اصلی روی عکس کلیک کنید و در صفحه باز شده روی دانلود کلیک کنید...
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
این عکسا مال تعطیلات عید فطر بود........که من به اراک رفتم......و در مسیر برگشت به آبشار بیشه در 40-50 کیلومتری خرم آباد هم رفتم.........واقعا جاده اش افتضاح بود........خیلی ناجور بود......اونایی که رفتن میدونن که من چی میگم.......یعنی بعضی جاها فقط 1 ماشین میتونست رد بشه....و جاده هم 2 طرفه.....و تازه کنارت هم دره ست....نه گارد ریلی نه چیزی....هیچی.....یعنی اگه سرعتت کمی زیاد باشه رفتی ته دره....پیچاش هم خیلی ناجورن......نصف جادش هم خاکی.......که اصلا نمیتونی ترمز بگیری.....همش سر میخوری......تازه سربالایی و سرپایینی......ولی همش خاطره میشه........یه چندتا فیلم هم هست که نمیدونم چرا آپلود نمیشن..........آپلود که شدن سریع میزارمشون ....
flower
07-05-1394, 06:47 قبل از ظهر
بله سمت بیشه من رفتم جادش ناجوره ولی لذت بخشه اتوبان خرم اباد هم خیلی شیب بد و سربالایی داره اکثر ماشینا بیشتر از 60تا 70 بیشتر نمی تونستن برن ولی موتورمثله شیر راه می رفت .
sadegh nazemi
07-05-1394, 02:34 بعد از ظهر
سلام
دوستان امروز روغن موتورا عوض کردم ب دوتا مورد برخوردم
1- سر پیچ تخلیه روغن ک اچار 16 میخوره وقتی بازش کردم ی پیچ ریز بود..مال چیه؟؟؟
2-وقتی روغن جدیدو ریختم تو موتور نشانگر روغنی ک رو انجینه چیزی توش نیومد در صورتی ک من شنیدم نشانگر میزان روغنه اما روغن نیومد توش..1200 سی سی هم روغن بهران سوپر پیشتاز ریختم
hosin2a
07-05-1394, 07:53 بعد از ظهر
سلام
2-وقتی روغن جدیدو ریختم تو موتور نشانگر روغنی ک رو انجینه چیزی توش نیومد در صورتی ک من شنیدم نشانگر میزان روغنه اما روغن نیومد توش..1200 سی سی هم روغن بهران سوپر پیشتاز ریختم
1- سمت داخل پیچ که آهن ربا داره؟؟؟؟ یا نه بیرون پیچ که آچار میخوره؟؟؟؟ من دوطرفش رو که تا حالا نیگاه کردم پیچی ندیدم........میگم نکنه یه پیچ دیگه رو به جای پیچ تخلیه روغن باز کردی؟؟؟؟اگه میتونی یه عکس ازش بزار...
2-احتمال داره موتورت کج بوده.....شما موتورت رو یه جای صاف بزار روی دوجک......بعد یه نگاه بنداز......باید روغن بیاد تو نشانگر........
بعد یه نکته.....اون پیچ تخلیه روغن ....داخلش یه آهنربا هست......وقتی روغن رو تخلیه میکنی.....سر اون آهنربا رو هم تمیز کن.....چون براده های داخل موتور رو به خودش میگیره.......
sadegh nazemi
07-05-1394, 09:26 بعد از ظهر
اره حسین جان سر پیچ ک اهنربا داره ی پیچ کوچیک بود ک باز هم میشد ب اهنربای پیچ چسبیده بود
mrsaratan
08-05-1394, 04:45 بعد از ظهر
سلام
داداش نشونگر یه کم لم داره از اول که روغن می ریزی نمیاد بالا تا حدود 1 لیتر همین حدودا که ریختی نمه نمه بریز چون یهو تو نشونگر میاد بالا انگار که لیوانو یهو چپه کنی توش
نمی دونم علتش چیه !!!
sajjad6868
08-05-1394, 05:42 بعد از ظهر
سلام دوستان
یه سوال دارم. دقیقا برای صداگیری فلاپ باید کجاها رو چسب دوطرفه بزنم؟
آخه یه بار باز کردم و اونجاهایی که به نظرم میرسید چسب زدم اما فرقی نکرد
sadegh nazemi
08-05-1394, 06:26 بعد از ظهر
داداش از ديروز ك ريختم روغنو هنوز چيزي تو نشونگر نيومده
نگران شدم
مسئله ي مهميه يا نه؟
ب اندازه ي كافي هم روغن ريختم 1200 سي سي
hosin2a
08-05-1394, 06:59 بعد از ظهر
داداش از ديروز ك ريختم روغنو هنوز چيزي تو نشونگر نيومده
نگران شدم
مسئله ي مهميه يا نه؟
ب اندازه ي كافي هم روغن ريختم 1200 سي سي
راستش نمیدونم.....ولی اگه من جای تو بودم دوباره کمی روغن میریختم توش شاید بالا بیاد.....داره ناز میکنه.:25:...هنوز روغن میخواد شاید:4chsmu1:....
ولی ممکنه روغن زیادی بریزی.....البته من قبلا یه چندباری روغن زیاد تر ریختم....بردم تعویض روغنی با ساکشن مقداری رو ازش درمی اورد تا به اندازه مورد نظر برسه......حالا شما میخوای یه امتحان بکن.....فوقش تا خرخره پر روغنش میکنی....اگه باز هم نشون نداد ...مشکل داره....اگه نه که پس روغن کم ریختی.....
- - - Updated - - -
سلام دوستان
یه سوال دارم. دقیقا برای صداگیری فلاپ باید کجاها رو چسب دوطرفه بزنم؟
آخه یه بار باز کردم و اونجاهایی که به نظرم میرسید چسب زدم اما فرقی نکرد
آفرین....دقیقا....این هم سوال من هم هست.....من هم چند بار ابر و پلاستیک بادکنکی(همونا که میترکونیمشون و حال میده..) و چسب دوطرفه زدم....ولی باز هنوز صدا میداد...نمیدونم چکارش کنم......
من 2تا صدا داره....
1- یک صدا که هنگام گاز دادن و لرزش موتور به وجود میاد و معمولا وز وز مانند و زنبور مانند است و از کنسول جلو میاد......
2- یک صدای دیگر که هنگام رفتن روی چاله چوله به وجود میاد و انگاری یه لاکی شل باشه و با دستت ضربه بزنی بهش چجوریه؟؟؟ اونجوریه....و هم از کنسول جلو میاد و هم از عقب موتور.....
ولی وقتی موتور ایستاده....هرچی به فلاپ های جلو و عقب با دست ضربه میزنم هیچ صدایی نمیده......چراغ خطر عقب هم سفت سر جاشه.....نمیدونم صدا از کجا میاد.....
.................................................. ......................................
میگم چند صفحه قبل یه سوال پرسیدم....اگه لطف کنید بهش پاسخ بدید:
میگم برای سفت کردن زنجیر چرخ....باید اون پیچ تنظیم سمت زنجیر تنها سفت بشه یا نه اون یکی که زیر اگزوزه هم باید سفت بشه؟؟؟؟اخه من هرچی اون که سمت اگزوزه رو سفت میکنم روی زنجیر تاثیر نداره.....فقط با اون یکی که سمت خود زنجیره سفت میشه........
اگه میشه راجع این دوتا پیچ که داستانشون چجوریه و هرکدوم چه نقشی رو ایفا میکنه....و اصلا فرقی دارن ؟؟؟یه توضیحی بدید.....
باتشکر...
farshad 54
08-05-1394, 08:34 بعد از ظهر
پیچ وسط چرخ باید شل بشه بعد با شل و سفت کردن اون دوتا پیچ زنجیر رو تنظیم میکنین بعد پیچ وسط رو سفت میکنین
اون دوتا پیچ باید به یه اندازه سفت بشن در غیر اینصورت چرخ به اون سمتی که سفت تر شده کج میشه
sadegh nazemi
09-05-1394, 09:37 قبل از ظهر
اقایون داداشای گل الحمد الله مشکل نشونگر روغنم حل شد رفتم ک روغن بهش اضافه کنم ببینم میاد بالا یا نه انگار ک ترسیده باشه ها اومد بالا فک کنم هوا گرفته بود تا در روباز کردم اومد بالا روغن
فقط مونده ی مشکل اونم صدای وز وز فلاپ ها تو سرعت و صدای تق تق موتور تو دست انداز و چاله چوله هاس ک هنوز نتونستم بفهمم از کجاس
hamed510
16-05-1394, 04:43 بعد از ظهر
سفر به اسالم نزدیک 400 کیلومتر رفت برگشت شد جای دوستان خالی
sajjad6868
17-05-1394, 11:44 قبل از ظهر
داداش تنها رفتی؟
مامور بهت گیر نداد؟
آخه من هنوز گواهینامه نگرفتم، تو شهر خودمون تو نیرو انتظامی آشنا دارم برا همین کسی بهم کار نداره
ولی تو جاده و خارج از شهر رو میترسم
لطفا راهنمایی کن
hamed510
17-05-1394, 06:31 بعد از ظهر
بله تنها رفتم
مامور برا چی گیر بده وقتی مدارکم کامله!!؟
بدون گواهینامه اونم تو جاده رفتن خطرناکه در واقع ریسک کردنه حتما اقدام به گرفتن گواهینامه بکن
yasharazary
18-05-1394, 10:48 بعد از ظهر
به به حامد خان
سفر بدون ما خوش گذشت ؟
خبر نمیدی ؟ عکساتم نمیفرسی !!راسی پدرام نیومده بود ؟
Garbaz
19-05-1394, 08:26 قبل از ظهر
سلام ؛
دوستان کسی میدونه شماره زنجیر پالس 220 چنده ، و اینکه خورشیدی جلو فابریک چند هست ؟ 15 هست ؟؟؟/
hakr
29-05-1394, 05:10 بعد از ظهر
دوستان با سلام
کمک کنید
از دیروز کنترل نور پایین وبالای موتوررا میزنم عمل نمیکند و نور بالا مانده .قلوه(چپ) را باز کردم گفتم شاید کنتاکتهایش کثیف باشد یک شستشو بدم .کلید را باز کردم دیدم کلیدش مغناطیسی است .فیشها را هم کندم شستشو دادم ودر زمان قطع فیش چراغ را روشن کردم دیدم رو نور بالا روشن شد. احتمالا باید یک رله تو مسیر باشد .حال دوستان کمک کنید چکارش کنم
ضمنا دست میکنیم داخل کنسول یک پیچ تنظیم نور است این مال نور پایین است یا بالا اگر مال نور پایین میباشد نور بالا را از کجا باید تنظیم کرد تا لااقل سر نور بالا را پایین بیاورم بتوانم از چراغ استفاده کنم
ممنون
sadegh nazemi
31-05-1394, 02:07 بعد از ظهر
سلام دوستان موتور من این ارم f روی فلاپ جلو رو نداره جریانش چیه؟؟؟مدل 92 هستش
بعدشم ی سوال دیگ چجوری میشه اصولی کاری کرد ک سرعت موتور زیاد بشه؟؟؟
hamed510
31-05-1394, 03:21 بعد از ظهر
تنظیم نور بالا هم مثله نور پایینه درست بالای اون پیچ یه پیچ دیگه هس که دسترسی بهش سخته.
سلام دوستان موتور من این ارم f روی فلاپ جلو رو نداره جریانش چیه؟؟؟مدل 92 هستش
بعدشم ی سوال دیگ چجوری میشه اصولی کاری کرد ک سرعت موتور زیاد بشه؟؟؟
هیچ فرقی ندارن دوست عزیز
تعویض شمع با نمونه های بهتر مثله ngk - تعویض اگزوز- شستشوی فیلتر هوا - انجام بموقع سرویس ها - استفاده از بنزین سوپر
sadegh nazemi
03-06-1394, 07:58 قبل از ظهر
مرسی حامد جان
این شمعی ک گفتی حدود قیمتش چنده؟؟
hamed510
04-06-1394, 10:45 قبل از ظهر
والا قیمت دقیقشو ندارم باید بپرسی ولی حدودا بین 25 تا 30 باید باشه.
boystar
04-06-1394, 10:55 بعد از ظهر
جاده های شمال محاله یادم بره
جای همگی خالی از جاده چالوس رفتیم نه مامور کاری باهامون داشت
حتی لب دریا مامورا گفتن موتوراتون رو ببرید لب ساحل پیش خودتون
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])]
farshad 54
11-06-1394, 07:41 قبل از ظهر
............................
sadegh nazemi
11-06-1394, 12:43 بعد از ظهر
سلام
عاقا موتورم زنجیر گشاد کرده فک کنم باید عوض کنم زنجیرو چ مارکی خوبه بخرم؟؟؟حدود قیمت؟؟؟
بعدش همیم تعمیرکارای موتورای معمولی میتونن عوض کنن یا باید ببرم پیش تعمیکار حرفه ای؟
shahitam
12-06-1394, 10:25 بعد از ظهر
سلام بچه ها من اين موتور خريداري كردم ولي صاحب قبلي خيلي به موتور نرسيده.الان ميخام لاستيك هاي موتور جلو و عقب عوض كنم چه ماركي بگيرم ؟؟باتري هم ميخام عوض كنم چه ماركي و ولتاژي بخرم.راستي محافظ پا ميخام بگيريم كدوم مدل بهتره دوستان دزدگير خوبه يا قفل و زنجير بگيرم بهت ه؟؟
sajjad6868
13-06-1394, 02:43 قبل از ظهر
دوست عزیز منم زنجیرم مشکل داشت
زنجیر عوض کردم
یه زنجیر خوب مخصوص پالس گرفتم. از همین زنجیر های طلایی
هم ازش تعریف میکنن هم موتورو خوشگل میکنه. قیمتش هم پنجاه هزارتومن
ولی هر چند وقت یه بار باید زنجیرو تمیز کنی و روغن بزنی
amir220
13-06-1394, 09:39 بعد از ظهر
کسی اطلاعی نداره؟؟
سلام دوست عزیز
اول مبارکت باشه و چرخش برات بچرخه
لاستیک فقط فابریک پالس بگیر بری لوازم فروشی پالس بهت میدن
باطری هم اتمی 12 ولت
در مورد دزد گیر هم داداش ارزش خرج کردن نداره , دزدی که بخواد ببره با دزد گیر هم میبره ,
راحت دونفری بلندش میکنن میندازن عقب وانت میبرن مثل آب خوردن ,پس قفل و زنجیر بهتره , ولی به ان هم اعتباری نیست
, اگه خواستی دزد گیر ببندی از این سیم کارت خور ها ببند که هم بتونی با جی پی اس ردیابی بکنی موتورت رو بعد از سرقت تا اوراقش نکردن هم بتونی با یک اس ام اس موتور رو خاموش کنی
sajjad6868
14-06-1394, 12:01 قبل از ظهر
دوست عزیز
معمولا باتری فابریک پالس میخرن که 12 ولت و 9 آمپر است، بهتره از این ژله ای ها بگیری که بیشتر عمر میکنه و دردسر اسید نداره
در مورد محافظ پا هم بگم که اسم اصلیش گارد هستش
حتما برا موتورت تهیه کن که خیلی واجبه و هم از بدنه ی موتور محافظت میکنه و هم خدای نکرده تو تصادف پاهات داغون نمیشه
همین گارد هم برو گارد فابریک پالس بگیر قیمتش حدود 40 هزار تومنه
موتور من گارد نداره و چند وقت پیش تصادف کردم که هم فلاپ موتور داغون شد و هم اگزوز بدجوری آسیب دید و باز شد
بازم سوالی بود تا حد اطلاع در خدمتیم
sadegh nazemi
14-06-1394, 12:24 بعد از ظهر
s
دوست عزیز منم زنجیرم مشکل داشت
زنجیر عوض کردم
یه زنجیر خوب مخصوص پالس گرفتم. از همین زنجیر های طلایی
هم ازش تعریف میکنن هم موتورو خوشگل میکنه. قیمتش هم پنجاه هزارتومن
ولی هر چند وقت یه بار باید زنجیرو تمیز کنی و روغن بزنی
سجاد جان مارک زنجیرت چیه؟؟؟ب چ اسمی معروفه؟؟
sajjad6868
14-06-1394, 01:38 بعد از ظهر
داداش شرمنده مارکشو یادم نیست ولی این عکسشه[Only registered and activated users can see links]
boystar
16-06-1394, 10:14 بعد از ظهر
سلام
کسی سراغ نداره خورشیدی جلو 17 تایی یا 18 تایی کجا داره گمرک جایی پیدا نکردم کلفتیش شمارش 520 هستش
Alireza.BMW
17-06-1394, 08:16 قبل از ظهر
18تایی فک نمیکنم وجود داشته باشه اصلا...بعدشم شما واسه چه موتوری میخای دوست عزیز... معمولا خورشیدی جلو رو یک دندونه بزرگتر میندازن که از شتاب موتور کم نشه...مال 220 هم فک نکنم خورشیدی جلوش 16تایی باشه فک کنم 13 یا 14ست... اما اگه نبود میشه بدید واستون یه خورشیدی بسازن با کیفیت بیشتر حتی
sadegh nazemi
17-06-1394, 08:46 قبل از ظهر
سلام
دوستان تا حالا كسي از زنجيرهايي با مارك تكنيك(جعبه ي ابي و قرمز) ياUNO(جعبه زرد و سياه)استفاده كرده؟؟
بين اين دو مارك كدوم بهتره؟؟؟
boystar
17-06-1394, 08:55 بعد از ظهر
18تایی فک نمیکنم وجود داشته باشه اصلا...بعدشم شما واسه چه موتوری میخای دوست عزیز... معمولا خورشیدی جلو رو یک دندونه بزرگتر میندازن که از شتاب موتور کم نشه...مال 220 هم فک نکنم خورشیدی جلوش 16تایی باشه فک کنم 13 یا 14ست... اما اگه نبود میشه بدید واستون یه خورشیدی بسازن با کیفیت بیشتر حتی
بله 14 تایی هستش ولی اگه آماده باشه از لحاظ هزینه به صرفه تره در ضمن من بیشتر سرعت مد نظرم هستش نه شتاب
erfi.747
18-06-1394, 01:11 قبل از ظهر
بله 14 تایی هستش ولی اگه آماده باشه از لحاظ هزینه به صرفه تره در ضمن من بیشتر سرعت مد نظرم هستش نه شتاب
الآن با خورشیدی فابریک چند تا میره نهایت تو کفی ؟؟؟
hamed510
18-06-1394, 01:24 قبل از ظهر
بسته به تمیزی موتور داره من خودم 135 تا بیشتر تو کفی نتونستم برم
Alireza.BMW
18-06-1394, 09:13 قبل از ظهر
سرعت هیچ تفاوتی نمیکنه دوست عزیز...فقط دور موتور رو حدود 300تا میاره پایین تر که فشار روی انجین توی دنده های بالاتر کمتر میشه که مساوی با مصرف کمتر و اصظلاک کمتر میشه و سرعت دنده ها رو توی کات آف 5 کیلومتر اضافه میکنه به ازای هر یه دنده بیشتر...مثلا اگه دنده 1 50 تا میرفته با خورشیدی یه دندونه بزرگتر 55 تا میره اما تاپ اسپید هیچ تفاوتی نداره
sadegh nazemi
18-06-1394, 09:41 قبل از ظهر
من139 تا رو تجربه كردم تو اتوبان البته نتونستم تو اون سرعت بيشتز از 20...30 ثانيه بمونم چون فشار باد واقعا اذيت ميكرد و چشمام تقريبا ديگ جلو رو نميديد
- - - Updated - - -
عاقا كسي نبود جواب سول منو بده؟؟؟
كدوم يكي ازين دو مارك زنجير بهتره؟؟؟
1-مارك تكنيك(جعبه قرمز و ابي)
2-ماركUNO (جعبه زرد و مشكي)
كسي اگ ازين دو مارك استفاده كرده بگه خوبه يا ن
irmacfa
18-06-1394, 03:34 بعد از ظهر
دوستان این موتور که 220 سی سی هست چرا ارزان تر از NS هست ؟
erfi.747
18-06-1394, 09:37 بعد از ظهر
والا من از چند نفر شنیدم که راحت 140 تا رو میره .. در حد انفجار فشار بیاری 150 تا .. :wow:
hamed510
18-06-1394, 10:06 بعد از ظهر
والا من از چند نفر شنیدم که راحت 140 تا رو میره .. در حد انفجار فشار بیاری 150 تا .. :wow:
بععععله منم شنیدم میگن 160 تا میره!!:wow: شنیدن کی بود مانند دیدن!!
boystar
19-06-1394, 03:21 بعد از ظهر
دنده 4 رو من 135 تا دو ترک زدم تو آزاد راه ولی هر کاری کردم 5 رو بیشتر نرفته
الان با خورشیدی فابریک
دنده 1 رو 48 تا
دنده 2 رو 78 تا
دنده 3 رو 109 تا
دنده 4 هم 135
البته اگزوز انداختم کاتالیزور رو کامل تخلیه کردم روغن هم فقط آرترود میریزم
شاید باورتون نشه من با طرح هندا هم با یکم دست کاری 140 تا اومدم ماشین پشتم کیلومتر انداخته :4chsmu1:
- - - Updated - - -
سرعت هیچ تفاوتی نمیکنه دوست عزیز...فقط دور موتور رو حدود 300تا میاره پایین تر که فشار روی انجین توی دنده های بالاتر کمتر میشه که مساوی با مصرف کمتر و اصظلاک کمتر میشه و سرعت دنده ها رو توی کات آف 5 کیلومتر اضافه میکنه به ازای هر یه دنده بیشتر...مثلا اگه دنده 1 50 تا میرفته با خورشیدی یه دندونه بزرگتر 55 تا میره اما تاپ اسپید هیچ تفاوتی نداره
من این کار رو با هندا هم کردم با پالس 180 قدیمیا هندلی ها هم کردم علاوه بر کم شدن دور موتور به صورت محسوص سرعت هم 30 تا اضافه شده
Exel
19-06-1394, 11:03 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز ، لطفا راهنمایی کنین...
ی مشکل جدید واسم پیش اومده چند روزی بود صدای کر کر مانندی مث دارکوب میاد از موتور اول شک کردم ک شاید از کیلومتر باشه ولی این چند شب وقتی گازو میگیرم رو دور های 8 هزار اینا یهو موتور خاموش میکنه ، وو قتی استارت میزنم ی صدای نا بهنجاری میده ادم جرات نمیکنه دیکه استارت بزنه ( مث ی صدای تق مانند خیلی بلند ) بعدش متوجه شدم صدای کر کر از داخل انجین میاد ؟ ب نظرتون چیه مشکلش ؟
این صدای کر کر با افزایش گاز بیشتر و بیشتر میشه ، امیدوارم ربطی ب سوپاپ و پیستون ها نداشته باشه ...
- - - Updated - - -
بععععله منم شنیدم میگن 160 تا میره!!:wow: شنیدن کی بود مانند دیدن!!
من خودم باهاش 145 تا رفتم ! آپاچی پاره میکرد خودشو 130 تا داشت میرفت ،
بیشتر از 145 ها هم میرفت ولی چشای من دیگه جواب کرده بودن ( نزدیک ب 9.800 دور بود و ب 10 هزار هم نرسیده بود با این سرعت ) ،
هندیا باهاش تاپ اسپید زدن ، اونم 165 کیلومتر...
Ali
20-06-1394, 08:26 قبل از ظهر
صدای موقع استارت که احتمال زیاد مربوط به موتور استارت هست
صدای دیگه ای که گفتید دقیق متوجه نشدم اما ممکنه مربوط به تمام شدن عمر زنجیرتایم باشه
Exel
20-06-1394, 10:23 قبل از ظهر
سلام مرسی بابت راهنمایی
ببینید واس صدای استارت رو قبلا پیش ی مکانیک بردم بهم گفت واسه ساچمه استارتت هست و موتورو باز کرده گو گفت فنر هایی ک با ساچمه ها بازی میکنن همه کجو کوله شن ک ما نهایتا رفتیم ساچمه استارت خریدیم ی ماهی خوب بود و بازم همون صدا رو مجددا میده !
ولی واسه صدای کر کر ی چیزی مث صدای زنبوره ک با افزایش گاز صداش بیشتر میشه و همون طور تو دور های بالا موتور جوون حرکت نداره و خاموش میشه ...
Exel
20-06-1394, 11:58 قبل از ظهر
سلام
می تونه از زنجیر تایم باشه
BKING عزیز الان موتور رو بردم پیش مکانیک دیدم در کمال ناباوری هیچی روغن نداشت موتور و وقتی تو دور های 8 هزار اینا خاموش میشده ب علت داغی زیاد و نبود روغن موتور خودشو خاموش میکرده و الان هم ک بردم پیش مکانیک موقع تعویض روغن دیدیم مورمورینگ ( ی چیزی شبیه ب بلبرینگ گفت، دقیق نمیدونم ) روی گیربکس ک شبیه استوانه ای های ریز مانند هست 2-3 تا اومد تو دستش و صدای ناشی از ترق ترق ب خاطر خرد شدن و از جا دراومدن اینها بوده ، گفت موتور رو بیار باید باز بشه ببینیم چ قد خرج داره
پ.ن : موتور هر دو - سه هفته روغنش عوض میشده
BKING
20-06-1394, 12:02 بعد از ظهر
BKING عزیز الان موتور رو بردم پیش مکانیک دیدم در کمال ناباوری هیچی روغن نداشت موتور و وقتی تو دور های 8 هزار اینا خاموش میشده ب علت داغی زیاد و نبود روغن موتور خودشو خاموش میکرده و الان هم ک بردم پیش مکانیک موقع تعویض روغن دیدیم مورمورینگ ( ی چیزی شبیه ب بلبرینگ گفت، دقیق نمیدونم ) روی گیربکس ک شبیه استوانه ای های ریز مانند هست 2-3 تا اومد تو دستش و صدای ناشی از ترق ترق ب خاطر خرد شدن و از جا دراومدن اینها بوده ، گفت موتور رو بیار باید باز بشه ببینیم چ قد خرج داره
پ.ن : موتور هر دو - سه هفته روغنش عوض میشده
چطور روغن ازش خارج شده ؟
به چکه کردن توجه نکردی ؟
Exel
20-06-1394, 12:35 بعد از ظهر
چطور روغن ازش خارج شده ؟
به چکه کردن توجه نکردی ؟
نه نشتی روغن نداشته ولی من عادت دارم با موتور کلا پر گاز میرم مخصوصا وقتی با بچه ها هستم ، ولی این ظرف 3 هفته روغنش کلا صفر میشه ، میتونه رادیات روغن داشتنش دلیل به مصرف بیشتر روغنش باشه ؟
BKING
20-06-1394, 12:38 بعد از ظهر
نه نشتی روغن نداشته ولی من عادت دارم با موتور کلا پر گاز میرم مخصوصا وقتی با بچه ها هستم ، ولی این ظرف 3 هفته روغنش کلا صفر میشه ، میتونه رادیات روغن داشتنش دلیل به مصرف بیشتر روغنش باشه ؟
به رادیات ربطی نداره
چه روغنی می ریزی؟
Exel
22-06-1394, 11:37 قبل از ظهر
سلام شرمنده چند روزی نبودم ، روغن سوپر پیشرو 40
راستی از این صدای کر کر انجین ی فیلم گرفتم شاید بیشتر متوجه بشین ...
لینک ویدیو در آپارات :
sajjad6868
22-06-1394, 12:57 بعد از ظهر
دوستان منم چند ماه پیش این مشکل رو داشتم
یعنی یه صدای بدی مثل صدای تنظیم نبودن فیلر میومد
وقتی هم که روغن رو عوض کردم یه چند تا ساچمه ی استوانه ای به قسمت آهنربایی پیچ کارتل چسبیده بود
فکر میکردم که صدا به خاطر تنظیم نبودن فیلر باشه اما وقتی بردم تعمیرگاه ، مکانیک در روی انجین رو باز کرد و گفت بلبرینگ انگشتی خورد شده و اون ساچمه های استوانه ای هم تکه های بلبرینگ بود
و به خاطر همین که بلبرینگ خورد شده بود، تنظیم فیلر رو هم بهم زده بود
خلاصه باید موتور میومد پایین که یه چیزی حدود صد تومن خرج رو دستم گذاشت
Exel
22-06-1394, 01:44 بعد از ظهر
دوستان منم چند ماه پیش این مشکل رو داشتم
یعنی یه صدای بدی مثل صدای تنظیم نبودن فیلر میومد
وقتی هم که روغن رو عوض کردم یه چند تا ساچمه ی استوانه ای به قسمت آهنربایی پیچ کارتل چسبیده بود
فکر میکردم که صدا به خاطر تنظیم نبودن فیلر باشه اما وقتی بردم تعمیرگاه ، مکانیک در روی انجین رو باز کرد و گفت بلبرینگ انگشتی خورد شده و اون ساچمه های استوانه ای هم تکه های بلبرینگ بود
و به خاطر همین که بلبرینگ خورد شده بود، تنظیم فیلر رو هم بهم زده بود
خلاصه باید موتور میومد پایین که یه چیزی حدود صد تومن خرج رو دستم گذاشت
سجاد جان ، کاملا حرفایی ک زدی درست بود ، بلبرینگ های انگشتی تو گیربکس هستن ؟ ب چ علت خورد میشن ؟ قیمتش چقدره ؟
amir220
22-06-1394, 02:35 بعد از ظهر
سلام شرمنده چند روزی نبودم ، روغن سوپر پیشرو 40
راستی از این صدای کر کر انجین ی فیلم گرفتم شاید بیشتر متوجه بشین ...
لینک ویدیو در آپارات :
سلام
دوست عزیز دقیقا مشکل از نوع روغن شما بوده , چون کارخانه سازنده و نمایندگی باجاج اکیدا توصیه میکنند که فقط روغن 20w50 برای این موتور استفاده بشه , و روغن 40 برای این موتور ضعیفه و با توجه به پر گاز رفتن شما , روغن موتور بخار شده و میسوخته که نهایتا اینطوری خرج رو دستت گذاشته , یه بار منهم رفتم تعویض روغنی , یارو مکانیکه روغن 10w40 برام ریخت وقتی اعتراض کردم گفت مشکلی نداره موتور روغن داشته باشه حالا هر روغنی باشه ,
رفتم از دو سه جای دیگه پرسیم گفتن سریع روغن رو عوض کن , من طبق توصیه دوستان و نمایندگی باجاج فق. روغن بهران پیشتاز 20w5چ میریزم تا الان هم یه قطرهروغن کم نکرده.
Exel
22-06-1394, 05:17 بعد از ظهر
سلام
دوست عزیز دقیقا مشکل از نوع روغن شما بوده , چون کارخانه سازنده و نمایندگی باجاج اکیدا توصیه میکنند که فقط روغن 20w50 برای این موتور استفاده بشه , و روغن 40 برای این موتور ضعیفه و با توجه به پر گاز رفتن شما , روغن موتور بخار شده و میسوخته که نهایتا اینطوری خرج رو دستت گذاشته , یه بار منهم رفتم تعویض روغنی , یارو مکانیکه روغن 10w40 برام ریخت وقتی اعتراض کردم گفت مشکلی نداره موتور روغن داشته باشه حالا هر روغنی باشه ,
رفتم از دو سه جای دیگه پرسیم گفتن سریع روغن رو عوض کن , من طبق توصیه دوستان و نمایندگی باجاج فق. روغن بهران پیشتاز 20w5چ میریزم تا الان هم یه قطرهروغن کم نکرده.
ب احتمال زیاد میتونه یکی از دلایلش باشه ، راستی من با این روغن ینی نهایتا 2-3 هفته ای روغنم تموم میشد ایندفعه نگاه کردیم فقط چند قطره مونده بود !
amir220
23-06-1394, 11:13 قبل از ظهر
ب احتمال زیاد میتونه یکی از دلایلش باشه ، راستی من با این روغن ینی نهایتا 2-3 هفته ای روغنم تموم میشد ایندفعه نگاه کردیم فقط چند قطره مونده بود !
چون شما از روغن 40 استفاده میکردی احتمال زیاد رینگ های پیستون ضعیف شدن و باعث شده به غیر از بخار روغن انجین هم به روغن سوزی افتاده باشه برای همین روغن تو انجین نمونده البته اگر ریزش روغن نداشته باشه موتورت , , سرعت و فشار زیاد به انجین , عدم استفاده روغن مناسب و با کیفیت باعث بخار شدن روغن و روغن سوزی انجین و در نهایت آسیب شدید به انجین میشه
- - - Updated - - -
چون شما از روغن 40 استفاده میکردی احتمال زیاد رینگ های پیستون ضعیف شدن و باعث شده به غیر از بخار روغن انجین هم به روغن سوزی افتاده باشه برای همین روغن تو انجین نمونده البته اگر ریزش روغن نداشته باشه موتورت , , سرعت و فشار زیاد به انجین , عدم استفاده روغن مناسب و با کیفیت باعث بخار شدن روغن و روغن سوزی انجین و در نهایت آسیب شدید به انجین میشه
- - - Updated - - -
البته یادت باشه که پالس 220 باید 1 لیتر و 200 سی سی روغن براش بریزی , که متاسفانه بعضی از دوستان بعلت عدم آگاهی روغن کم میریزن
Exel
23-06-1394, 02:09 بعد از ظهر
ممنون از راهنماییت امیر جان ، متاسفانه من موتورو کارکرده خریدم و اوایل چون وارد نبودم متوجه نشدم ک موتور دور پوسته و انجین چسب خورده و ی بار هم باز شده ، صاحب قبلیش هم هیچ چیزی در مورد روغن بهم نگفت و نهایتا باعث چنین اتفاقی شد ، فعلا موتورو گذاشتیم تعمیرگاه ، نمیدونم بلبرینگ انگشتی پالس 220 چنده امیدوارم قیمتش بالا نباشه ، راستی وقتی استارت میزنم استارت زور میزنه و گاهی اوقات صدای نابهنجار میده ک ی جا گفت بلبرینگ استارتت تعطیله ی جا دیگه هم گفت ساچمعه استارتته ، ک من 1 ماه پیش ساچمه استارت رو عوض کردم ولی نمیدونم چرا اینطور میشه ؟
- - - Updated - - -
ضمنا برای ریختن 1200 سی سی روغن باید 2 تا 1 لیتری بخرم یا نه حجم مشخصی واسش مث همین 1.200 وجود داره ؟
amir220
23-06-1394, 04:16 بعد از ظهر
ممنون از راهنماییت امیر جان ، متاسفانه من موتورو کارکرده خریدم و اوایل چون وارد نبودم متوجه نشدم ک موتور دور پوسته و انجین چسب خورده و ی بار هم باز شده ، صاحب قبلیش هم هیچ چیزی در مورد روغن بهم نگفت و نهایتا باعث چنین اتفاقی شد ، فعلا موتورو گذاشتیم تعمیرگاه ، نمیدونم بلبرینگ انگشتی پالس 220 چنده امیدوارم قیمتش بالا نباشه ، راستی وقتی استارت میزنم استارت زور میزنه و گاهی اوقات صدای نابهنجار میده ک ی جا گفت بلبرینگ استارتت تعطیله ی جا دیگه هم گفت ساچمعه استارتته ، ک من 1 ماه پیش ساچمه استارت رو عوض کردم ولی نمیدونم چرا اینطور میشه ؟
- - - Updated - - -
ضمنا برای ریختن 1200 سی سی روغن باید 2 تا 1 لیتری بخرم یا نه حجم مشخصی واسش مثل همین 1.200 وجود داره ؟
انشا... که زیاد خرج رو دستت نزاره ,
روغن مخصوص پالس تو ظرف 1لیتر و 200 سی سی تو بازار هست , من خودم آخرین بار که بیرون روغن عوض کردم , گالنش رو که خالی شد گرفتم کردم پیمانه , , یه چهار لیتری بهران سوپر پیشتاز 20.50 میخرم خودم عوض میکنم , اینطوری هم مطمئن تره هم ارزونتر در میاد برات .
اگر تصمیم گرفتی این کار رو بکنی بگو بهت آدرس میدم یه جا روغن 4 لیتری رو 10 هزار تومان ارزونتر میده
چون عمده فروشه , قیمت خرید تکی هم , عمده حساب میکنن
spaces
23-06-1394, 05:19 بعد از ظهر
سلام بچه ها این چطوری این شکلی کرده موتورو؟؟ کاورش تو ایرانم گیر میاد کسی دیده تا حالا؟؟[Only registered and activated users can see links]
Exel
23-06-1394, 10:40 بعد از ظهر
سلام بچه ها این چطوری این شکلی کرده موتورو؟؟ کاورش تو ایرانم گیر میاد کسی دیده تا حالا؟؟[Only registered and activated users can see links]
فک کنم فلاپ زد ایکس ( یا یاماها آر15 ) بهش میگن ! 400-500 ت در میاد برات ، و بله ایران هم هست ، منم دنبالشم بعد از تعمیرات میرم دنبالش ...
- - - Updated - - -
انشا... که زیاد خرج رو دستت نزاره ,
روغن مخصوص پالس تو ظرف 1لیتر و 200 سی سی تو بازار هست , من خودم آخرین بار که بیرون روغن عوض کردم , گالنش رو که خالی شد گرفتم کردم پیمانه , , یه چهار لیتری بهران سوپر پیشتاز 20.50 میخرم خودم عوض میکنم , اینطوری هم مطمئن تره هم ارزونتر در میاد برات .
اگر تصمیم گرفتی این کار رو بکنی بگو بهت آدرس میدم یه جا روغن 4 لیتری رو 10 هزار تومان ارزونتر میده
چون عمده فروشه , قیمت خرید تکی هم , عمده حساب میکنن
والا آچار بکس ندارم ک خودم عوض کنم ! بعید میدونم مخصوص پالس 220 تو شهر ما روغن مخصوصشو داشته باشن ، نهایتا ب قولت باید برم ی 4 لیتری بگیرم برای دفعات بعدی هم استفاده کنم ، تعمیرکار هم گفت روی میل سوپاپ سوراخ سوراخ شده باید میل سوپاپ هم عوض شه نمیدونم چ قیمته ، بعد یکی از بلبرینگ انگشتی ها ک به در روی انجین، از داخل متصل هستن باید عوض شه
erfi.747
24-06-1394, 03:55 بعد از ظهر
فک کنم فلاپ زد ایکس ( یا یاماها آر15 ) بهش میگن ! 400-500 ت در میاد برات ، و بله ایران هم هست ، منم دنبالشم بعد از تعمیرات میرم دنبالش ...
- - - Updated - - -
والا آچار بکس ندارم ک خودم عوض کنم ! بعید میدونم مخصوص پالس 220 تو شهر ما روغن مخصوصشو داشته باشن ، نهایتا ب قولت باید برم ی 4 لیتری بگیرم برای دفعات بعدی هم استفاده کنم ، تعمیرکار هم گفت روی میل سوپاپ سوراخ سوراخ شده باید میل سوپاپ هم عوض شه نمیدونم چ قیمته ، بعد یکی از بلبرینگ انگشتی ها ک به در روی انجین، از داخل متصل هستن باید عوض شه
عذر خواهی میکنم دخالت میکنم ولی با این عیب هایی که شما گفتی موتورتون پیدا کرده به نظرم موتورو رد کنید بره بهتره ..
omid_s
24-06-1394, 10:37 بعد از ظهر
سلام بچها...چشمتون روز بد نبینه ...دیشب با موتور پهن شدم کف خیابون...خخخخخ...سرعتم زیاد نبود...یهو بلوار کوچیکی اومد جلو......خدا رو شکر چیزیم نشد..و موتور هم به لطف اون گارد کوچیکش چیزیش نشد...خداییش خیلی گارد مهمه...فکر نمیکردم...........یهو تایر جلو سر خوردولی فکرشو میکنم میتونست خیلی اسیب ببینیم من و موتور....بگذذذذذذریم...دوستا یه راهنمایی میخوام...
قبلا موتور وقتی تو دنده بود و کلاچ میگرفتم استارت میخورد...ولی یه مدته دیگه با کلاچ گرفتن استارت نمیخوره.حتما باید بندازم تو ازاد....چرا اینجوری شده...احتمال میدم یه فیشی یا یه اتصالی قطع شده..کمک کنید
sajjad6868
24-06-1394, 11:55 بعد از ظهر
داداش انگشتی ها همون روی انجین هستن یعنی وقتی باک رو برمیداری دو تا در روی بالای انجین هستش، پیچ اون درا که باز شه انگشتی ها رو میبینی، که بلبرینگ انگشتی هم وسطش هست
برای من قیمتش با پایین آوردن انجین صد تومن آب خورد
Exel
25-06-1394, 08:38 بعد از ظهر
عذر خواهی میکنم دخالت میکنم ولی با این عیب هایی که شما گفتی موتورتون پیدا کرده به نظرم موتورو رد کنید بره بهتره ..
اختیار داری ، بله قصد چنین کاری رو هم دارم ولی خب تا موتور تعمیر نشه ک من نمیتونم بزارمش واس فروش ...
موتور تا الان حدودا 2.5 ماه دست من بیشتر نبوده و حدودا 4-5 بار روغنشو هم عوض کردیم و خلاصه همه جور هزینش کردم ، غافل از اینکه صاحب قبلی موتور مادر برای موتور بدبخت نزاشته و تحویل ما داده الان هم زیر قیمت حدودا 1 ت دارم میفروشم
- - - Updated - - -
داداش انگشتی ها همون روی انجین هستن یعنی وقتی باک رو برمیداری دو تا در روی بالای انجین هستش، پیچ اون درا که باز شه انگشتی ها رو میبینی، که بلبرینگ انگشتی هم وسطش هست
برای من قیمتش با پایین آوردن انجین صد تومن آب خورد
داداش یعنی اصلا داخل گیربکس نیس اینی ک شما گفتی ؟ یعنی اصلا نیاز نیس کل انجین پیاده باشه و انگشتی بالا سرسیلندر هس ؟
من دو تا شیء این حالت & ب صورت برعکس دیدم ک یکیشون لق هم میزد نکنه همونان ؟ اگر عکس میداشتی خیلی خوب میشد
sajjad6868
26-06-1394, 10:28 قبل از ظهر
آره داداش انگشتی دوتا شی روبه روی هم هستند که بالای سر سیلندر قرار گرفته و برای تعمیرش باید کل انجین پیاده بشه
وقتی هم که بلبرینگش خراب بشه ، لق میزنه و به خاطر همین لق زدنش هست که میزنه تنظیم فیلر رو به هم میزنه و شما صدای فیلر رو در حین روشن بودن انجین میشنوی
ولی ایشالا که مشکل شمام با خرج کمتری حل بشه
Exel
26-06-1394, 04:26 بعد از ظهر
سلام ، امروز موتور رو کلا پیاده کردیم ، و ی سری موارد مشخص شد و من عکس گرفتم
تصویر اول از رینگ و پیستون هست ک ب دلیل نرسیدن روغن کافی و مستهلک شدن طی این چند سال اینطوری شده ک باید تعویض بشه
تصویر دوم هم مربوط ب همونه و باید شمارشو مشخص کنیم برای تعویض
اما تصویر سوم ک هی دنبال این رلبرینگ های سوزنی ما میگشتیم و تو گیربکس پیدا کردیم و در کمال تعجب اونها سالم بودن و اینا بقایای سری قبلی هست ک خورد شده بودن
دوستان نظر ، پیشنهاد ...
hamed510
26-06-1394, 04:55 بعد از ظهر
خدا بهت صبر بده دوست عزیز:hanghead:
تعویض رینگ پیستون چقدر هزینه برداشت!؟
- - - Updated - - -
راستی مدل موتورت چنده؟؟ کارکردش چقدر؟
Exel
26-06-1394, 09:40 بعد از ظهر
خدا بهت صبر بده دوست عزیز:hanghead:
تعویض رینگ پیستون چقدر هزینه برداشت!؟
- - - Updated - - -
راستی مدل موتورت چنده؟؟ کارکردش چقدر؟
مرسی از همدردیت حامد جان :hanghead:
والا هنوز تعویض نکردم و نمیدونم راستیتش چنده ولی تا الان میل پیستون رو ک در آوردیم دو تا بلبرینگ داشت ک اونها هم زیاد قابل استفاده نبودن ، گشتم جفتشو عوض کردم و ژاپونیشم خریدم حدودا 15 ت ، اون دو تا کناریای بلبرینگ هم سمباده زدیم تو تراشکاری ک 15 ت هم اونجا پیاده شدم، چون خط انداخته بود و خود میل سوپاپ ک فعلا کار میکنه بعدشم باید برم سراغ ساچمه استارت ک کاسشم احتمالا باید بخرم چون همین 1 ماه پیش ساچمه استارت عوض کردم ولی بازم موقع استارت صدای انفجار میده ! ب غیر از اون ی انگشتی و واشر انجین هم واسه بستن دوباره انجین بخرم ی چیزی حدودا نزدیک
100 ت دیگه هم ب غیر از دستمزد بازشدن موتور ک اونم 130 ت هست باس هزینه کنم خوبه سی بی نخریدم والا بخدا :fingersmiley:
قیمت رینگ پیستونو ندارم امیدوار بودم بچه ها بدونن اینجا ...
مدل 89 هست و 22.000 هزار تا کارکردش هست ک من بد بخت تا الان نزدیک ب 2.500 تا بیشتر باش نرفتم ، خلاصه موتور رو نوسازی دارم میکنم کلا ، غیر از اون 300 ت بابت بیمه و جریمش و 300 ت هم خرج موتور کردم و هیچ خرجی نداره دیگه کلا
Alireza.BMW
27-06-1394, 12:15 بعد از ظهر
مرسی از همدردیت حامد جان :hanghead:
والا هنوز تعویض نکردم و نمیدونم راستیتش چنده ولی تا الان میل پیستون رو ک در آوردیم دو تا بلبرینگ داشت ک اونها هم زیاد قابل استفاده نبودن ، گشتم جفتشو عوض کردم و ژاپونیشم خریدم حدودا 15 ت ، اون دو تا کناریای بلبرینگ هم سمباده زدیم تو تراشکاری ک 15 ت هم اونجا پیاده شدم، چون خط انداخته بود و خود میل سوپاپ ک فعلا کار میکنه بعدشم باید برم سراغ ساچمه استارت ک کاسشم احتمالا باید بخرم چون همین 1 ماه پیش ساچمه استارت عوض کردم ولی بازم موقع استارت صدای انفجار میده ! ب غیر از اون ی انگشتی و واشر انجین هم واسه بستن دوباره انجین بخرم ی چیزی حدودا نزدیک
100 ت دیگه هم ب غیر از دستمزد بازشدن موتور ک اونم 130 ت هست باس هزینه کنم خوبه سی بی نخریدم والا بخدا :fingersmiley:
قیمت رینگ پیستونو ندارم امیدوار بودم بچه ها بدونن اینجا ...
مدل 89 هست و 22.000 هزار تا کارکردش هست ک من بد بخت تا الان نزدیک ب 2.500 تا بیشتر باش نرفتم ، خلاصه موتور رو نوسازی دارم میکنم کلا ، غیر از اون 300 ت بابت بیمه و جریمش و 300 ت هم خرج موتور کردم و هیچ خرجی نداره دیگه کلا
شما اشتباهت این بوده که موتور رو اول نشون تعمیرکار ندادی دوست عزیز 20 تومن کف دستش میزاشتی میگفت موتور سالمه یا نه شمام اینقد خرج دستت نمیزاشت... رینگو پیستون و تراشکاری سیلندرتم نزدیک 100 در میادش... :3:
در ضمن در مورد موتور سنگینم اینو بگم که تعمیر کار باسه کارای موتور سنگین برای دستمزدش حداقل 300 میگیره ازتون+لوازم... اینم مبگم موتور سنگین حداقل خرجش مثه تعویض صفحه و شمع و.. بین 500 تا 1 تومنه... :121fs725372:
یک قانونی هستش بین بچه های سنگین سوار که میگن اگه بتونی خرجه یه موتور سنگینو بدی وقت زن گرفتنته...(آنتی اسپم) :icon_pf _52_::11:
hosin2a
27-06-1394, 12:53 بعد از ظهر
سلام. الان در سفرم.با موتورم.برگشتم مفصل توضیح میدم براتون و عکس و فیلم میزارم. الان تهرانم. میگم یه سوال داشتم. میگم که دینام پالس 220 چند آمپره؟ میشه قویترش کرد؟ یعنی یه دینام آمپر بالا تر بزارم.
بعد یه برق کار حرفه ای برا پالس 220 تو تهران معرفی کنید ممنون میشم.
Exel
27-06-1394, 02:18 بعد از ظهر
شما اشتباهت این بوده که موتور رو اول نشون تعمیرکار ندادی دوست عزیز 20 تومن کف دستش میزاشتی میگفت موتور سالمه یا نه شمام اینقد خرج دستت نمیزاشت... رینگو پیستون و تراشکاری سیلندرتم نزدیک 100 در میادش... :3:
در ضمن در مورد موتور سنگینم اینو بگم که تعمیر کار باسه کارای موتور سنگین برای دستمزدش حداقل 300 میگیره ازتون+لوازم... اینم مبگم موتور سنگین حداقل خرجش مثه تعویض صفحه و شمع و.. بین 500 تا 1 تومنه... :121fs725372:
یک قانونی هستش بین بچه های سنگین سوار که میگن اگه بتونی خرجه یه موتور سنگینو بدی وقت زن گرفتنته...(آنتی اسپم) :icon_pf _52_::11:
علی آقا اتفاقا من موتورو رو تعمیرکار نشون دادم و ب جای 20 ت هم 40 ت کف دستش گذاشتم ولی ایشون ب جای وارسی موتور فقط گازشو گرفتو رفت دور زد اومد و گفت موتور سالمه این نشون میده حتی ب حرف تعمیرکار هم نمیشه اعتماد کرد اون فقط پولشو میگیره و از داخل موتور خبری نداره ، بنده هم تا جایی ک داشتم خرجش کرد و بازم داشته باشم خرج میکنم ، هیچ ترسی هم ندارم چون بالاخره آدم باید مسوولیت انتخاب های خودشو ب دوش بکشه ، الانم هم ک انجین رو باز کردیم تقریبا 85 % موتور سالمه و فقط ی خرده خرج داره ، سیلندر و سر سیلندر اینا هم مشکلی ندارن فقط باید دنبال رینگ پیستون باشم ، و اون دوستمون هم گفت برای رفع چنین مشکلی با لوازمی ک خرید کلا واسش 100 ت تموم شده ، انجین ماشین ک نمیخواد بیاره پایین ...
sajjad6868
27-06-1394, 10:42 بعد از ظهر
داداش هیچ اشکالی نداره که خرجش کنی
آدم واسه عشقش خرج نکنه پس میخواد چکار کنه؟؟
من خودم دانشجو هستم و برای خرید موتورم هم دیگه هر چی پول داشتم گذاشتم و کل پولام ته کشید
تابستون هم سر کار رفتم و یکی از انگیزه هام هم این بود که با پولی که در میارم یخورده ش رو برم خرج موتورم کنم
ایشالا بعد از این تعمیرات هم رخشت به آغوش گرمت برمیگرده و مدت های زیادی به شادی با هم زندگی کنید
موفق باشی
Exel
27-06-1394, 11:21 بعد از ظهر
داداش هیچ اشکالی نداره که خرجش کنی
آدم واسه عشقش خرج نکنه پس میخواد چکار کنه؟؟
من خودم دانشجو هستم و برای خرید موتورم هم دیگه هر چی پول داشتم گذاشتم و کل پولام ته کشید
تابستون هم سر کار رفتم و یکی از انگیزه هام هم این بود که با پولی که در میارم یخورده ش رو برم خرج موتورم کنم
ایشالا بعد از این تعمیرات هم رخشت به آغوش گرمت برمیگرده و مدت های زیادی به شادی با هم زندگی کنید
موفق باشی
مرسی داداش سجاد ، حرف دلمو زدی ، من خودم وقتی موتورم 1 روز وقتی پیشم نباشه اعصابم داغون میشه حالا ک 5.6 روز شده نیس و تمام تلاشم رو هم میکنم مشکلاتشو برطرف کنم ، چون با این موتور ی خوی خاصی گرفتم ، ب هر حال هر کسی با ی موتوری ارتباط خاصی برقرار میکنه مثلا دوستم ی آپاچی 180 مدل 91 داره کشته مارو هی میگه این هندیه فلان ، موتور خیلی خاصیه و موتورش با پالس 220 برابری میکنه :)))) خلاصه ازش هزاری ساخته و لازمه ی تعریفی هم از این موتور بکنم اونم اینکه ک با واشر دیافراگم داغون و وضعیت نامتناسب موتوری پا ب پای آپاچی حرکت میکرد و کلا این موتور رو نسبت ب هم خانواده های خودش خیلی قبول دارم و احتمالا هم تا عید امسال ی صفرشو میخرم
- - - Updated - - -
ی سری عکس های جالب ...
hamed510
29-06-1394, 12:13 قبل از ظهر
تست تک چرخ توسط یاشار عزیز
قابل توجه اونایی که میگن با 220 نمیشه تک زد با اینکه یاشار تا حالا با 220 تک نزده بود ولی بسیار خوب و حرفه ای این کار و انجام داد
اینام با کلاه ایمنی!!:25:
و در آخر:
Exel
29-06-1394, 12:41 قبل از ظهر
ماشالا ، منم سعی کردم ولی قبول دارم با 220 تک زدن سخت تره اونم ب خاطر وزن ی خرده سنگینشه ، ولی این رنگ بندی قدیمیشون خیلی جذاب تر بود !
الان من میخوام رنگ قرمزش رو صفر بخرم این حالت در اومده ک جالب نیس زیاد ...
hosin2a
30-06-1394, 05:16 بعد از ظهر
سلام به همه.....
من از سفر برگشتم.......براتون از خدا سفر با موتور رو درخواست میکنم.........جاتون خالی........خیلی حال داد......واییییییییییییییییی ی........چقدر خوب بود.......
سفر من در روز سه شنبه 10 شهریور آغاز شد و در یکشنبه 28 شهریور به پایان رسید.....
من از دزفول شروع به حرکت کردم......و مقصد هایم به ترتیب 1- تهران....2-بابلسر....3-مشهد.....4-کرج........بود....
اول 3 روز در تهران بودم.......
بعد 3 روز در شمال بودم......
بعد 5 الی6 روز هم مشهد .....
و بعد هم 4 الی 5 روز در کرج بودم.....
متاسفانه سرعت اینترنتم پایینه .......دارم عکس و فیلم ها رو آپلود میکنم.......حجمشون خیلی زیاده....حجمشون حدود 100 گگگگگگگگگگگیییییییییگگگگگ گگههههههههههههه....البته بیشترش مال فیلم هاس چون کیفیتش بالاس......سعی میکنم کیفیت رو بیارم پایین و حجم رو کاهش بدم.......
در زیر نمایی از مسیر مشاهده میکنید.....
در ادامه برای کاهش حجم صفحه و سریع تر بالا آمدن آن لینک تصاویر را قرار میدهم.....
VAHID
30-06-1394, 08:50 بعد از ظهر
سلام به همه.....
من از سفر برگشتم.......براتون از خدا سفر با موتور رو درخواست میکنم.........جاتون خالی........خیلی حال داد......واییییییییییییییییی ی........چقدر خوب بود.......
سفر من در روز سه شنبه 10 شهریور آغاز شد و در یکشنبه 28 شهریور به پایان رسید.....
من از دزفول شروع به حرکت کردم......و مقصد هایم به ترتیب 1- تهران....2-بابلسر....3-مشهد.....4-کرج........بود....
اول 3 روز در تهران بودم.......
بعد 3 روز در شمال بودم......
بعد 5 الی6 روز هم مشهد .....
و بعد هم 4 الی 5 روز در کرج بودم.....
متاسفانه سرعت اینترنتم پایینه .......دارم عکس و فیلم ها رو آپلود میکنم.......حجمشون خیلی زیاده....حجمشون حدود 100 گگگگگگگگگگگیییییییییگگگگگ گگههههههههههههه....البته بیشترش مال فیلم هاس چون کیفیتش بالاس......سعی میکنم کیفیت رو بیارم پایین و حجم رو کاهش بدم.......
در زیر نمایی از مسیر مشاهده میکنید.....
در ادامه برای کاهش حجم صفحه و سریع تر بالا آمدن آن لینک تصاویر را قرار میدهم.....
خسته نباشید
بهتره یه تاپیک مجزا بزنید و توش عکسها و مواردی که میخوایین رو اونجا بزارین
hosin2a
30-06-1394, 11:43 بعد از ظهر
خسته نباشید
بهتره یه تاپیک مجزا بزنید و توش عکسها و مواردی که میخوایین رو اونجا بزارین
چشم......گفتم چون موتورم پالس 220 هست....اینجا بنویسم........
خواب کجا تایپک جدید بزنم....؟؟؟؟
spaces
31-06-1394, 12:30 بعد از ظهر
سلام پالس 220 قیمت گرفتم مدل 89 میگه 3900 نظرتون چیه؟ ارزون میده یا گرون؟؟
VAHID
31-06-1394, 01:35 بعد از ظهر
چشم......گفتم چون موتورم پالس 220 هست....اینجا بنویسم........
خواب کجا تایپک جدید بزنم....؟؟؟؟
تو قسمت گالری قرار ملاقات ها
farshad 54
31-06-1394, 02:20 بعد از ظهر
سلام پالس 220 قیمت گرفتم مدل 89 میگه 3900 نظرتون چیه؟ ارزون میده یا گرون؟؟
اگر موتور کارکردش زیر 20 هزارتا باشه بیمه داشته باشه و سالم باشه این قیمت میرزه حالا کارکردش 3 هزارتا بالاترم بود مشکلی نداره
amir220
01-07-1394, 10:05 بعد از ظهر
سلام دوستان
متاسفانه چون تصادف کردم و فلاپ موتورم شکسته و مجبور به تعویض کردن فلاپ و چراغ جلو هستم ,
میخواستم بدونم کسی از دوستان میدونه چطور میشه فلاپ جلوی پالس 220 رو باز کردن و اقدام به تعویض فلاپ و چراغ جلو کرد ؟
اگر عکس در این زمینه هم داشته باشید ممنون میشم از اطلاعات شما استفادهدکنم.
البته این تاپیک رو تو بخش فنی سایت گذاشته بودم ولی مدیر بخش موتور های اسپرت و خیابانی لطف کردن و تاپیک رو قفل کردن ,
برا همین مجدد اینجا تاپیک گذاشتم , اگر دوباره لطف مدیر شامل حالم نشه
02-07-1394, 01:07 قبل از ظهر
سلام دوستان
متاسفانه چون تصادف کردم و فلاپ موتورم شکسته و مجبور به تعویض کردن فلاپ و چراغ جلو هستم ,
میخواستم بدونم کسی از دوستان میدونه چطور میشه فلاپ جلوی پالس 220 رو باز کردن و اقدام به تعویض فلاپ و چراغ جلو کرد ؟
اگر عکس در این زمینه هم داشته باشید ممنون میشم از اطلاعات شما استفادهدکنم.
البته این تاپیک رو تو بخش فنی سایت گذاشته بودم ولی مدیر بخش موتور های اسپرت و خیابانی لطف کردن و تاپیک رو قفل کردن ,
برا همین مجدد اینجا تاپیک گذاشتم , اگر دوباره لطف مدیر شامل حالم نشه
دوست عزیزم.....در این تایپک چندین بار همراه با عکس توضیح داده شده......ولی چون تعداد صفحات زیاده....و شما به نظر میاد زیاد تو این تایپک نیومدی......خودم برات میگردم .....و آدرس صفحش رو برات میزارم.....
فقط بهت بگم اگه بار اولته .....کمی سخته.....و تعداد پیچ ها کمی زیاده.....که برای بستن ممکنه چندتا اضاف بیاد رو دستت......ثانیا ممکنه روی فلاپ ها خطی بندازی یا جایی رو بشکنی......اگه فنی نیستی دست نزن.....بده تعمیر کار برات باز کنه........
ولی سخت نیست.......اسونه.....بار اول کمی گیج میشی......بعد رو ریل میوفتی.....
- - - Updated - - -
بفرما ...اینم لینک آدرسی که خودم هم توضیح دادم.....فقط طبق تصاویر و توضیحات برو جلو....
hosin2a
02-07-1394, 04:49 قبل از ظهر
سلام......
اقا کسی نمیدونه دینام پالس 220 چند امپر یا چند واته؟.......
میخوام اگه بشه قویتری باهاش عوض کنم.......
قصد دارم سیستم برقش رو تقویت کنم.....
با تشکر
amir220
02-07-1394, 07:18 قبل از ظهر
دوست عزیزم.....در این تایپک چندین بار همراه با عکس توضیح داده شده......ولی چون تعداد صفحات زیاده....و شما به نظر میاد زیاد تو این تایپک نیومدی......خودم برات میگردم .....و آدرس صفحش رو برات میزارم.....
فقط بهت بگم اگه بار اولته .....کمی سخته.....و تعداد پیچ ها کمی زیاده.....که برای بستن ممکنه چندتا اضاف بیاد رو دستت......ثانیا ممکنه روی فلاپ ها خطی بندازی یا جایی رو بشکنی......اگه فنی نیستی دست نزن.....بده تعمیر کار برات باز کنه........
ولی سخت نیست.......اسونه.....بار اول کمی گیج میشی......بعد رو ریل میوفتی.....
- - - Updated - - -
بفرما ...اینم لینک آدرسی که خودم هم توضیح دادم.....فقط طبق تصاویر و توضیحات برو جلو....
سلام داداش ازت متشکرم ,
چرا قبلا تاپیک شمارو خونده بودم , ولی اونوقت فلاپم سالم بود زیاد دقیق نشدم , وبه قول شما چون تعداد و حجم مطالب زیاده خیلی وقت میبرد تا پیداش کنم , برای همین
از دوستان تقاضا کردم که اطلاعات بدن , بازم از لطف شما سپاسگزارم, ممنون از راهنماییتون
Exel
02-07-1394, 11:06 قبل از ظهر
سلام ب همه ی بچه ها تالار ب خصوص 220 سوارا ، امیدوارم امیر آقا هم طوریشون نشده باشه ...
من ی رینگ پیستون هم سفارش دادم و وقتی از تهران اومد شماره 25 بود در صورتی ک من بهش گفتم پیستون قبلیم شمارش صفره ! اول ک تعمیر کار گفت تو باید همون شماره یعنی صفر میخریدی حالا برو پیش تراشکار بورغو بزنه واست سیلندر جا باز کنه واسه پیستون جدید ، بعدش رفتم پیش تراشکار گفت نه پیستون رو بهت درست داده و باید از شماره قبلیش بزرگتر باشه تا بازی نکنه داخل سیلندر خلاصه ی بورغو هم بعد دو 3 بار رفتن واس ما زدن و اندازه قیمت رینگ پیستون دوباره در اومد واسم، 30 ت شد . حالا سوالی ک اینجا وجود داره اینه ک حق با کدوم بود ؟ تعمیرکار درس گفت یا تراشکار ؟
پ.ن : الان ک رینگ پیستون رو عوض کردم واس آب بندیش باید چیکار کنم دوستان ؟ طرف میگفت نهایتا تا 80 پر کن تا یکی دو روز بدش ***ز ! میخوام موتور اصلا لش نشه ؟؟!!!
Garbaz
02-07-1394, 01:53 بعد از ظهر
دوستان دو تا سوال :
یکی اینکه برای فیلر گیری باید باک باز شه ؟؟
دوم اینکه زنجیر تایم قیمتش چنده ؟؟ موتور 23 هزار تا کار کرده باید عوض شه ؟؟
جدیدا احساس میکنم صدای سوپاپ ها به گوش می یاد ؟؟ از فیلر هست یا زنجیر تایم ؟
Exel
02-07-1394, 02:29 بعد از ظهر
برای فیلر آره باید باک بیاد پایین ، زنجیر تایم تو 23 هزار تا هنوز هم کارمیکنه ، مث موتور خودم 23 هزار تا کارکردش ولی رفته رفته برای عملکرد بهتر ، باید ب فکر تعویض باشی
amir220
02-07-1394, 09:00 بعد از ظهر
سلام ب همه ی بچه ها تالار ب خصوص 220 سوارا ، امیدوارم امیر آقا هم طوریشون نشده باشه ...
من ی رینگ پیستون هم سفارش دادم و وقتی از تهران اومد شماره 25 بود در صورتی ک من بهش گفتم پیستون قبلیم شمارش صفره ! اول ک تعمیر کار گفت تو باید همون شماره یعنی صفر میخریدی حالا برو پیش تراشکار بورغو بزنه واست سیلندر جا باز کنه واسه پیستون جدید ، بعدش رفتم پیش تراشکار گفت نه پیستون رو بهت درست داده و باید از شماره قبلیش بزرگتر باشه تا بازی نکنه داخل سیلندر خلاصه ی بورغو هم بعد دو 3 بار رفتن واس ما زدن و اندازه قیمت رینگ پیستون دوباره در اومد واسم، 30 ت شد . حالا سوالی ک اینجا وجود داره اینه ک حق با کدوم بود ؟ تعمیرکار درس گفت یا تراشکار ؟
پ.ن : الان ک رینگ پیستون رو عوض کردم واس آب بندیش باید چیکار کنم دوستان ؟ طرف میگفت نهایتا تا 80 پر کن تا یکی دو روز بدش ***ز ! میخوام موتور اصلا لش نشه ؟؟!!!
سلام داداش
خدارو شکر به خیر گذشت فقط بدنم کوفته شده و کمی خراشیدگی دست و پهلو.
تا اونجا که من اطلاع دارم , زمانی که انجین نیاز به تعمیر پیدا میکنه در حدی که پیستون و رینگ عوض بشه مطمئنا جهت اساسی شدن تعمیر باید به اندازه یک
شماره یا همون 25 صدم سیلندر برغو زده بشه و یک پیستون با سایز بزرگتر 25 صدم با رینگهاش تعویض بشه , پس تراشکار بهتر راهنماییتون کرده.
برای آب بندی هم تقریبا مثل موتور صفر کیلومتر باید حداقل تا 1000 کیلومتر کارکرد بهش فشار نیاری و با دنده 5 نهایتا همون 80 یا 90 بیشتر نری , البته جهت سالم ماندن انجین بهتره بعد از آب بندی هم از 100 تا بیشتر نری
و همینطور فراموش نشه بهترین روغن برای این موتور بهران سوپر پیشتاز 20w50هستش و نباید روغن 40 بریزی. برای بار اول بعد از تعمیر موتور روی 500 تا روغن رو عوض کن و دفعه های بعد روی 1000 تا .
موفق باشی
Exel
02-07-1394, 11:06 بعد از ظهر
خب خداروشکر داش امیر چیزیت نشده ، موتور وسیلست و ما صاحبشیم ، مهم خودمونیم ک خداروشکر چیزیت نشده ، من هم دو بار با 220 ب صورت جالب زمین خوردم ، من تو ذهنم این نظر رو داشتم ک اگر ترمز جلو رو یهو بگیرم حالت استاپی ب اصطلاح وای می ایسته ک اصلا حواسم نبود چرخ جلو تقریبا صاف شده ، حالا ک صحبتش شد بزارید بگم دفعه اول ک ترمز جلو رو گرفتم سر چهار راه بودم ک ی خانم محترم خوش دست هم از سمت چپ داشت می اومد منم گفتم خب من رد میشم اونم بعد من با توجه ب سرعتش رد میشه یهو ک رسیدم وسط چهار راه دیدم سرعتشو دوبرابر کرده و منم یهو ترمز زدم و موتور ی خورد لیز خورد زیر پام ک خداروشکر گارد ها مانع برخورد موتور ب زمین شدن ولی با توجه ب وزن و هیکلم نزاشتم خودم و موتورم کاملا سر بخوریم و اون خانوم هم اصلا ی نیش ترمز نزد ک ببینه من حالم خوبه یا نه ، باور کنین اگر ترمز نزده بودم با سرعت 80/90 تا راحت از وسط منو موتورم رو با 405 از وسط نصف میکرد ، بار دوم هم تقریبا همچین اتفاقی افتاد ، ما موتور سوارا باید همیشه چول نادونی های ی عده ماشین سوارای بی ملاحظه رو بخوریم، پس از دوستان خواهش دارم همیشه ب فکر پیش بینی اتفاق های اطرافتون باشین ...
اتفاقا امیر من این دفعه با توجه ب حرف روغن سوپر پیشتاز بهران 1.200 سی سی ( 20 ، 50 ) خریدم 13 ت و اینجا 4 لیتریش رو میدن 38 ت ، خود تعویضیه هم گفت هر 1500 تا عوض کن ولی حالا برای آبندی باید طبق توصیت عمل کنم
راستی جنس این پیستونی ک انداختم آلمینیومه با مارک راپیدو ، نمیدونم ب نظرت دووم میاره این جنس؟ کیفیتش ؟ من شنیدم پیستون فابریکش از چودنه ...
مرسی داداش بابت راهنماییت :hanghead::flower4:
Garbaz
03-07-1394, 12:14 بعد از ظهر
دوستان میخوام برا موتورم لاستیک عقب بگیرم.
به نظرتون لاستیک فابریک پالس ns که 130 هست بگیرم جنسش خوبه ؟؟؟ یا مورد بهتری پیشنهاد دارید ...
sadegh nazemi
03-07-1394, 03:48 بعد از ظهر
سلام بچه ها چجوری باید عکس اپلود کرد؟؟تو قسمت اموزشش خومدم ولی بازم موفق نشدم
M E H D I
03-07-1394, 04:39 بعد از ظهر
دوستان میخوام برا موتورم لاستیک عقب بگیرم.
به نظرتون لاستیک فابریک پالس ns که 130 هست بگیرم جنسش خوبه ؟؟؟ یا مورد بهتری پیشنهاد دارید ...
اگه می خوای کم هزینه کنی آره گزینه خوبیه .. حواست باشه گرون بهت نندازن اینارو از رو ان اس مفت می خرن .. طرف اگه خیلی با انصاف باشه جفتشو 150 می خره
بیشتر خواستی هزینه کنی Doru تایلند خوبه .. اگه بتونی پیرلی بخری که عالیه
Garbaz
03-07-1394, 06:15 بعد از ظهر
اگه می خوای کم هزینه کنی آره گزینه خوبیه .. حواست باشه گرون بهت نندازن اینارو از رو ان اس مفت می خرن .. طرف اگه خیلی با انصاف باشه جفتشو 150 می خره
بیشتر خواستی هزینه کنی Doru تایلند خوبه .. اگه بتونی پیرلی بخری که عالیه
لاستیک doru تایلند سایز 130 قیمت دارم برا عقب 250 تا ، پیرلی چند هست حدود قیمتش ؟
farshad 54
03-07-1394, 08:06 بعد از ظهر
دوستان دو تا سوال :
یکی اینکه برای فیلر گیری باید باک باز شه ؟؟
دوم اینکه زنجیر تایم قیمتش چنده ؟؟ موتور 23 هزار تا کار کرده باید عوض شه ؟؟
جدیدا احساس میکنم صدای سوپاپ ها به گوش می یاد ؟؟ از فیلر هست یا زنجیر تایم ؟
برای فیلر گیری نیازی به باز شدن باک نیست
زنجیر تایم اصلی حدود 40 تا 45 تومن هست
بعد از فیلر گیری اگر موتور بازم همون صدا رو داد برو سراغ تعویض زنجیر تایم
عمر مفید زنجیر تایم در شرایط عادی 35 تا 40 هزار کیلومتر هست
M E H D I
03-07-1394, 08:58 بعد از ظهر
لاستیک doru تایلند سایز 130 قیمت دارم برا عقب 250 تا ، پیرلی چند هست حدود قیمتش ؟
مطمئنی؟ من سایز 140 رو 140 تومن خریدم واسه ان اس .. جلو هم 120 خریدم
این قیمت پیرلی هست که دادین حالا یه خرده ارزونتره فکر کنم
hamed510
06-07-1394, 11:43 قبل از ظهر
کم کم وقت تعویض لوازم مصرفی موتور شده
دوستان زنجیر برای این موتور چی پیشنهاد میدین؟؟ و قیمت؟
باتری روش 12 آمپره و بعضی وقتا هم رو کیلومتر علامت باطری میاد(مخصوصا زمانی که چراغا روشن باشه) حتی چند روز پیش 2-3 باری که استارت زدم اصلا نزد
حالا باطری چی پیشنهاد میدین؟؟ و قیمتش؟
سپاس
Alireza.BMW
06-07-1394, 02:37 بعد از ظهر
باتری روش 12 آمپره و بعضی وقتا هم رو کیلومتر علامت باطری میاد(مخصوصا زمانی که چراغا روشن باشه) حتی چند روز پیش 2-3 باری که استارت زدم اصلا نزد
سپاس
حامد جان زنجیر رو من نمیدونم ولی فک کنم مارک آساهی بود که بچه ها معرفی میکردن خوب بودش قیمتم حدود 100 باید باشه
در مورد باتری هم بعله موقع تعویضشه باتریت حامد جان 12 آمپر نیست داداش... 12 ولته 12آمپر روش نمیخوره اصلا چون بزرگه بعدشم میدونی 12 آمپر اگه باشه قیمتش چنده؟؟؟ من 9 آمپر گرفتم 63 تومن 12 آمپرش یه چی حدود 100 باید باشه بعدشم این باتریای قوی ماله موتور های سنگینه... والا فابریکی آپاچی که 5 آمپره ولی کسی که عوض میکنه برای این موتورا 7 آمپر اتمی میندازه کلا باتری بالای 4/5امپره بهتره اتمی باشه من مارک UNO خریدم قیمتش باید روی 45 باشه...
Exel
06-07-1394, 06:33 بعد از ظهر
سپاس
زنجیر رو اطلاعی ندارم ولی واسه زنجیر ، خوب هزینه کن چون جنس های پایین تر خیلی زود ب سروصدا می افتن ، باطری 220 فابریک 12 ولت و 9 آمپر هست ک میتونی مارک راپیدو پیدا کنی من ک تا حالا هر چی از این مارک گرفتم راضی بودم قیمتشم هم تو سمنان ک گرونه 75 در اومد تو تهران فک کنم 60 الی 65 باشه ، اگر باطریت فابریکه عوضش کن ولی اگر باطریتو قبلا عوض کردی ی نگاه بنداز ببین آب اسید داره یا نه ، من 2 هفته موتورم خواب بود باطری کلا خوابیده بود ( 1ماه پیش خریدم باطری رو ) و استارت هم نمیزد بردم شارژشش کردم الان داره کار میکنه ، و ی توصیه سعی کن بیشتر مواقع با نور ریز های پالس تو شب حدالامکان حرکت کنی چون نور پایینش ی خرده ججون باطری رو تو طولانی مدت میگیره و بهش فشار میاره
موفق باشی
Exel
07-07-1394, 12:22 قبل از ظهر
راستی کسی میدونه چرا سنسور روغن ( کمبود روغن ) واس چی نشون میده وقتی روغنه فوله ؟ چون من تازه 1.200 روغن ریختم و اطمینان دارم نشتی روغن هم وجود نداره ، تعمیرکار میگفت اون قسمت داخلی سنسور ممکنه کیثف شده باشه واس همین نمیتونه روغن رو خوب تشخیص بده ؟ ممکنه چنین چیزی باشه ؟ اگرم ک اینه کسی راه حلشو میدونه ؟
hamed510
07-07-1394, 03:56 بعد از ظهر
حامد جان زنجیر رو من نمیدونم ولی فک کنم مارک آساهی بود که بچه ها معرفی میکردن خوب بودش قیمتم حدود 100 باید باشه
در مورد باتری هم بعله موقع تعویضشه باتریت حامد جان 12 آمپر نیست داداش... 12 ولته 12آمپر روش نمیخوره اصلا چون بزرگه بعدشم میدونی 12 آمپر اگه باشه قیمتش چنده؟؟؟ من 9 آمپر گرفتم 63 تومن 12 آمپرش یه چی حدود 100 باید باشه بعدشم این باتریای قوی ماله موتور های سنگینه... والا فابریکی آپاچی که 5 آمپره ولی کسی که عوض میکنه برای این موتورا 7 آمپر اتمی میندازه کلا باتری بالای 4/5امپره بهتره اتمی باشه من مارک UNO خریدم قیمتش باید روی 45 باشه...
ممنون علیرضا بابت جوابت
باتری روی موتور فابریک نیس ولی چندین مورد دیدم که 12 ولت(یا آمپر) انداختن روش البته رو موتور من زنون هس فک نکنم آمپر پایین جواب بده
- - - Updated - - -
راستی کسی میدونه چرا سنسور روغن ( کمبود روغن ) واس چی نشون میده وقتی روغنه فوله ؟ چون من تازه 1.200 روغن ریختم و اطمینان دارم نشتی روغن هم وجود نداره ، تعمیرکار میگفت اون قسمت داخلی سنسور ممکنه کیثف شده باشه واس همین نمیتونه روغن رو خوب تشخیص بده ؟ ممکنه چنین چیزی باشه ؟ اگرم ک اینه کسی راه حلشو میدونه ؟
اون سنسور زمانی که وقت تعویض روغن رسیده باشه و یا سطح روغن کم باشه نمایش میده البته بعضی وقتا هم مثله مورد شما یکم قاطی میکنه
ولی اگه روغن رو تازه عوض کردی 1-2 روز صبر کن تا روغن تمیز تو انجین بجریان بیفته حل میشه مشکلی نداره
همیشه هم سعی کنید روغن رو به 1.500 نرسیده تعویض کنید و از روغن مخصوص خودش(بهران سوپر پیشتاز 20.50 sl) استفاده کنید
Exel
08-07-1394, 10:31 بعد از ظهر
مرسی حامد جان ، ب ی مشکل دیگه هم برخوردم ( موتور بردیم تعمیرگاه با معایب جدید برگشت ! ) چراغ سبز رنگ N یا همون خلاص کلا غیر فعاله حتی زمانی ک موتورو خلاص میکنم و دوباره میخوام روشن کنم با اینکه میدونم خلاصه موتور بدون گرفتن کلاچ استارت نمیخوره ک فک میکنم ب خاطر کامپیتور باشه این عمل چون تا وقتی چراغ N فعال نشه اجازه استارت ب موتور داده نمیشه ، حالا
میخوام بدونم سیمی چیزی هست ک شاید تعمیرکار یادش رفته باشه وصل کنه و این چراغ غیر فعال شده یا نه ممکنه قطعی داشته باشه؟
farshad 54
09-07-1394, 08:13 قبل از ظهر
احتمالا فشنگی چراغ خلاص یا خرابه یا کثیفه یا درست جا نزدنش استاد موتور ساز
کلا این مشکل فقط دلیلش همینا میتونه باشه
محل فشنگی هم زیر دنده زنجیر جلو اون زیر میراس
Exel
09-07-1394, 11:54 قبل از ظهر
آقا فرشاد ، اگر میشه عکسی چیزی بزار لطفا من رفتم زیر دنده رو نگاه کردم نزدیک پیج کارتر ی سیمی بود فک کنم اون سنسور روغنه ، فشنگی رو دقیقا نفهمیدم کجاس ک چکش کنم ؟
farshad 54
09-07-1394, 12:19 بعد از ظهر
از چی عکس بندازم داداش گلم من که الان 220 ندارم
درب برق باید باز بشه دنده زنجیر پشت اونه
Exel
09-07-1394, 01:00 بعد از ظهر
آها خو زود تر میگفتی من فک کردم دمه دسته :gigglesmile: میبرمش پیش تعمیرکار ی آچار کشی هم باس بشه ...
pooriya
10-07-1394, 04:11 بعد از ظهر
سلام از دوستان کسی قیمت 220 مدل 89 کارکرد 30000 تا بیمه 9 ماه و رنگ مشکی رو میدونه؟فقط شیلنگ رادیات روغن باید تعویض بشه.قیمت شیلنگها دونه ای 20 هست پرسیدم درست گفتن؟
hamed510
11-07-1394, 11:09 قبل از ظهر
سلام از دوستان کسی قیمت 220 مدل 89 کارکرد 30000 تا بیمه 9 ماه و رنگ مشکی رو میدونه؟فقط شیلنگ رادیات روغن باید تعویض بشه.قیمت شیلنگها دونه ای 20 هست پرسیدم درست گفتن؟
اگه کارکردش واقعی باشه و ظاهری هم تمیز باشه تا 3.900 خوبه
- - - Updated - - -
البته من قیمت تهران رو گفتم شهرستان قیمتاش یکم بالاس
Exel
12-07-1394, 06:19 بعد از ظهر
دوستان میخواستم بدونم لاستیک سایز 140 رو 220 میخوره ؟ بعدشم لاستیک این سایزی چ مزایا و چ معایبی داره روی این موتور
سپاس
farshad 54
12-07-1394, 11:36 بعد از ظهر
بله میخوره
مزایا
1- هندلینگ بهتر
2 - ترمز گیری بهتر
3 - کمتر شدن لیز لیز بازی موتور (لاستیک جنسش خوب باشه)
معایب
1 - بالا رفتن مصرف سوخت ( خیلی کم )
2 - کاهش تاپ اسپید ( خیلی کم)
hakr
19-07-1394, 10:26 بعد از ظهر
دوستان با سلام
موتورم دنده 5 سرعت 80ریپهای ریزی میزنه علت چه میتواند باشد ضمنا موتورم 10000 کار کرد داره
Exel
22-07-1394, 02:04 قبل از ظهر
دوستان کسی اطلاع داره گاز خوردن اضافی موتور موقع روشن کردن در هر لحظه از روز مربط ب چیه ؟ استارت میزنم میره رو دور 4 هزار بعد از چند ثانیه نرمال میشه
sadegh nazemi
22-07-1394, 10:30 قبل از ظهر
دوستان کسی اطلاع داره گاز خوردن اضافی موتور موقع روشن کردن در هر لحظه از روز مربط ب چیه ؟ استارت میزنم میره رو دور 4 هزار بعد از چند ثانیه نرمال میشه
داداش موتور منم گاهي اوقات تو حالت سلو گاز برميداره فك كنم علتش بخاطر برقي بودن سيستمشه ممكنه گاهي اوقات قاطي كنه بالاخره هنديه موتور ژاپني ك نيس بي عيب باشه ازش بعيد نيس اما فك نكنم مشكل خاضي باشه
roma
22-07-1394, 01:18 بعد از ظهر
داداش موتور منم گاهي اوقات تو حالت سلو گاز برميداره فك كنم علتش بخاطر برقي بودن سيستمشه ممكنه گاهي اوقات قاطي كنه بالاخره هنديه موتور ژاپني ك نيس بي عيب باشه ازش بعيد نيس اما فك نكنم مشكل خاضي باشه
اون ساسات برقی که اتوماتیک داره وارد عمل میشه و وقتی دمای موتور به حد مطلوب برسه میتونی باش حرکت کنی حالا تو دمای پایین تا 2 دقیقه هم دور موتور بالا میمونه و موتور برات گرم میکنه :consoling2:
این سیستم هم رو پالس 220 هم رو پالس 135 هست که فوقعادست شبیه انژکتور عمل میکنه واست
Exel
24-07-1394, 01:39 قبل از ظهر
اون ساسات برقی که اتوماتیک داره وارد عمل میشه و وقتی دمای موتور به حد مطلوب برسه میتونی باش حرکت کنی حالا تو دمای پایین تا 2 دقیقه هم دور موتور بالا میمونه و موتور برات گرم میکنه :consoling2:
این سیستم هم رو پالس 220 هم رو پالس 135 هست که فوقعادست شبیه انژکتور عمل میکنه واست
بابا من تو 1 ساعت اگر ده بار خاموشو روشن کنم اونم تو این هوای گرم بازم رو گاز میره ، قبلا اصلا اینطوری نبود ک ؟ بردمش تعمیرگاه ، سرزمین عجایب ک نرفته انقدر موردد پیدا کرده
amir220
24-07-1394, 06:58 قبل از ظهر
بابا من تو 1 ساعت اگر ده بار خاموشو روشن کنم اونم تو این هوای گرم بازم رو گاز میره ، قبلا اصلا اینطوری نبود ک ؟ بردمش تعمیرگاه ، سرزمین عجایب ک نرفته انقدر موردد پیدا کرده
داداش آقای روما درست میگن , اون مشکلی نداره و مال ساسات برقی هستش واز الان به بعد تو این فصل
معمولا هروقت موتور رو روشن بکنی اتومات میره رو ساسات برقی و این داستان تا اوایل اردیبهشت سال آینده ادامه داره و
یک ایراد محسوب نمیشه مگر اینکه تو تابستان هم بره رو ساسات , اونوقت باید به فکر یه کاربرات نو باشی , والبته در رابطه با
تعمیرکار و تعمیرگاه باید بگم که همون سرزمین عجایب که میگی فکر کنم موتور رو بهتر درست بکنن تا این تعمیر کارایی که من میبینم
, به هیچ مکانیکی نمیشه اعتماد کرد , همشون دزدن , و فنی سر در نمیارن , فقط ادعا دارن بعد که موتور رو برمیگردونی میگی ایراد بر طرف
نشده میندازن تقصیر جنس قلابی , خب بیشرف پول جنس اصلی رو میگیره ولی جنس تخمی میندازه رو موتور و هزار تا کار دیگه که الان از
حوصله خارجه که بگم .
farshad 54
25-07-1394, 07:59 قبل از ظهر
دوستان با سلام
موتورم دنده 5 سرعت 80ریپهای ریزی میزنه علت چه میتواند باشد ضمنا موتورم 10000 کار کرد داره
شمع ها و وایرهای موتور رو چک کنید
- - - Updated - - -
سنسور دمای انجین رو که پشت سیلندر هست باز کنید و تمیز کنید
boystar
26-07-1394, 12:59 قبل از ظهر
سنسور حرارت انجینت خرابه عوض کن درست میشه قیمتشم 23 تومانه
Exel
27-07-1394, 11:25 بعد از ظهر
مرسی از همه دوستان
راستیتش امروز صفحه کلاچ رو عوض کردیم ب قیمت 44.000 ت ، فابریک باجاج بعد منم گفتم هیچی دیگه موتور پرواز میکنه ، سوار شدیم ی خورده گاز دادم دیدم ی نمکی بهتر شده ولی اون انتظاری ک شما بعد از عوض کردن صفحه کلاچ بعد از 5 سال داری رو بر آورده نکرد ! هنوزم ب زور دور موتور رو 8 هزار میرسه ، کاربرات رو ی ماه پیش سرویس کردم ، واشر دیافراگم رو کلا عوض کردم ، صفحه هم ک امروز ، بعد میخواستم بدونم چ شمع هایی رو برای 220 استفاده کنم ک بهترین بازده رو برای شتاب موتور داشته باشه ؟ ( اصلا شمع ب جز این موارد تا چ حد تو شتاب موتور تاثیر داره ؟ چون مباحث زیادی در این مورد هست
راستی فیلتر هوا رو با چی باید شست ؟ چون آلارمش تو صفحه کیلومتر اومده بالا
سپاس ♥
Ali
27-07-1394, 11:56 بعد از ظهر
فیلتر هوارو با بنزین بشورید
farshad 54
28-07-1394, 08:35 قبل از ظهر
اگر صفحه مناسب انداخته باشید موتور باید شتاب و گازخورش خیلی خوب بشه نسبت به قبل
برای تستش ترمز جلو رو بگیرید و بزنید تو 1 و گازشو بگیرید و کلاچ رو ول کنید موتور باید زمین رو جر بده
شمع تاثیر محسوسی تو شتاب نداره از شمع های فابریک خود موتور استفاده بشه بهتره
فیلتر هوارو با آب گرم و مایع ظرفشویی بشورید و بعد خشک شدن ببندین رو موتور
فیلتر های ابری اگر با بنزین شسته بشن بعد از مدتی خشک و پودر میشن
sadegh nazemi
30-07-1394, 05:51 بعد از ظهر
سلام دوستان جا دشمناتون خالی متاسفانه دیروز یه ناشی جلوم پیچید و با موتور ب زمین خوردم با سرعت 110 تا و موتور همینطور ک رو زمینداشت لیز میخورد از قسمت زین بالایی موتور ب جدولای کنار اتوبان خورد و اون میله ای ک از شاسی ب زیر زین رفته کج شده بطوری ک گلگیرو چسبونده ب لاستیک چراغ خطر و قسمتهای لاکی زیر زین هم شکست
حالا بنظرتون میشه اون میله رو صاف کرد؟؟؟
قیمت چراچ خطر و لاک های بغلش ک تا در باتری اومده چقدره؟
amirhosein021
06-08-1394, 10:51 بعد از ظهر
رفقا الان قیمت صفر 220چنده؟ یخورده سری جواب بدین واجبه دمتون گرم
فرستاده شده از HUAWEI Y511-U30ِ من با Tapatalk
hamed510
07-08-1394, 09:38 قبل از ظهر
سلام دوستان جا دشمناتون خالی متاسفانه دیروز یه ناشی جلوم پیچید و با موتور ب زمین خوردم با سرعت 110 تا و موتور همینطور ک رو زمینداشت لیز میخورد از قسمت زین بالایی موتور ب جدولای کنار اتوبان خورد و اون میله ای ک از شاسی ب زیر زین رفته کج شده بطوری ک گلگیرو چسبونده ب لاستیک چراغ خطر و قسمتهای لاکی زیر زین هم شکست
حالا بنظرتون میشه اون میله رو صاف کرد؟؟؟
قیمت چراچ خطر و لاک های بغلش ک تا در باتری اومده چقدره؟
اره درست میشه
قیمت لوازمی که میخوایی رو باید زنگ بزنی از نمایندگی بپرسی دقیق تر بهت میگه
صفرش دور بر 7 هس حالا 100.200 بالا پایین داره
Exel
07-08-1394, 06:44 بعد از ظهر
ما برگشتیم:bunnyearsmiley: :icon_pf _97_:
sarbaz1013
08-08-1394, 11:26 قبل از ظهر
شیش و هشتصد
من دو روز پیش تهران خریدم 6780000
- - - Updated - - -
سلام
دوستان من دو روز پیش 220 خریدم
اولش خوب بود ولی الان نور بالا نمیزنه بجاش نور پایین رو روشن میکنه (فقظ برای یه لحظه نشانه گرش روشن میشه و خاموش میشه)
مشکل چیه؟گارانتی ببرم خودش درستش میکنه؟
roma
10-08-1394, 01:25 قبل از ظهر
سلام حدود یکی دوهفته میشه پالس ۲۲۰فروختم خدایش دلم براش تنگ شد در حدود یک سال نیم با کارکرد ۲۲هزارتا با هم بودیم و یه تجربه و خاطره خوبی ازش به یادگار موند واقعا موتور خوب و بی نظیر هست
دمت گرم راجو
Exel
10-08-1394, 12:55 بعد از ظهر
سلام حدود یکی دوهفته میشه پالس ۲۲۰فروختم خدایش دلم براش تنگ شد در حدود یک سال نیم با کارکرد ۲۲هزارتا با هم بودیم و یه تجربه و خاطره خوبی ازش به یادگار موند واقعا موتور خوب و بی نظیر هست
دمت گرم راجو
عکسی چیزی از پسر سابقت میزاشتی ؟ مدل چند ؟ چ قیمت ؟
منم ب فکر فروشم ب ناچار چون مسیر دانشگاه دوره با موتور نمیشه ، چ خاطراتی با این موتور داشتیم :hanghead::10:
spaces
10-08-1394, 02:46 بعد از ظهر
بچه ها ب نظرتون 220 مدل 89 کارکرد 49000 ب قیمت 3800 بگیرم یا ی rkv مدل 92 به همون قیمت؟ پالسه خیلی قدیمی نیست؟ زیاد کار نکرده؟
hamed510
10-08-1394, 07:13 بعد از ظهر
بچه ها ب نظرتون 220 مدل 89 کارکرد 49000 ب قیمت 3800 بگیرم یا ی rkv مدل 92 به همون قیمت؟ پالسه خیلی قدیمی نیست؟ زیاد کار نکرده؟
کارکردش نسبت به مدلش معقوله و اگه قطعات مصرفیش تعویض شده باشه و مشکل فنی نداشته باشه و تمیز باشه چه ظاهری و چه فنی قیمتش خوبه
Exel
10-08-1394, 07:27 بعد از ظهر
با حامد آقا موافقم ، ی دوری با موتور بزن ببین چ جوریه لشه یا نه بوروهه ، تعمیرکار هم حتما نشون بده ، 49000 ی خورده زیاده طرف انگار ایرانگردی میکرده ، سراغ آر کی وی هم نرو ، فقط همین بهت بگم
spaces
10-08-1394, 08:02 بعد از ظهر
حامد آقا و اکسل ممنون فقط چرا سراغ rkv نرم؟؟؟
hamed510
10-08-1394, 10:23 بعد از ظهر
rkv یه موتور چینی هس ولی کیفیتش خوبه منتها به پای 220 نمیرسه هم از نظر شتاب و قدرت و هم امکانات
البته به سلیقت هم بستگی داره
sajjadme
14-08-1394, 04:11 بعد از ظهر
دوستان سلام یه سوال نظرتون راجع به این کلیپ ها چیه ؟
بعد این که میگن پالس 220 تاپش بیشتره چیه؟ خواهش میکنم ببینید کلیپ هارو بعد نظرتون رو بگید
چرا اینقدر پالس دس توی سایتا برای فروش هست مدل سال مثلا سایت دیوار اما 220 مدل سال شاید یکی باشه توی این سایت علتش چیه ؟
دوستان شاید چند نفر از بچه های یکم قدیمی تر که تاپیک های خرید موتور منو دیدن و توش مباحثه کردن یه ذهنیت بدی نسبت به من داشته باشن مثلا اینکه ادم خالی بندی باشم در مورد ان مسئله که گفتم 220 گرفتم پلیس گیرداد ردش کردم و یا این که دوستان رو گیر اوردم و از این ذهنیت ها
در مورد اون مسئله :من توی 21 سال رفتم و واقعا چهره ام نسبت به سنم بچه تره .یکی از اقوام پالس 220 مدل اخر 93 داشت میخواست بفروشه من گفتم من خریدارم چند روز باهم دیگه رفتیم موتور سواری چون من جز توی اموزشگاه موتور دیگه بعنوان راکب روی موتور ننشستم (بجز سی جی کمتر از یکسال بصورت پراکنده چون مال همین فامیلم که 220 داره )و پالس 220 واقعا برام سنگین بود و هم شتابش زیاد بود ولی خوب ....کنترل میکردم و واقعا حال میداد اما یه روز که پشت چراغ بودیم پلیس اونجا بود گفت بزن کنار ازمن گواهینامه خواست منم نشون دادم گفت این موتور واست مجاز نیست و از این حرفا بعد فامیلم گفت موتور منه و گواهیشو نشون داد و گفت برید منم بعدا گفنتم بهش منم بهش گفتم این برام درد سر میشه نخریدم
ولی واقعا عاشقش شده بودم چون اولین موتوری بود که توی خیابون باهاش اینور اونور میرفتم خیلی حال داد بهم ولی قضیه ی گیر پلیسم اذیتم کرد
من بار ها توی تاپیک ها گفتم که پولی که میخوام بزارم واس موتور کل سرمایه ام هست که حدود نه تومن میشه یعنی خزانه ام خالی میشه مهم نبود چه موتوری باشه برام تریل باشه ریس باشه و هر کلاسی باشه فقط این موارد رو داشته باشه
راحت 110-120 بره توی بازه زمانی طولانی چون من روانی مسافرتم البته این سرعت برای جاده های خشک وبرهوت میخوام مثل تهران قم وقزوین به تهران ...
تاپ اسپید هم موقع سبقت از کامیون ها و نیسان و اتوبوس و...
اصطحلاک کم
قیمت نرمال قطعات
دوام
کم بودن مصرف بنزین
زیبایی
راحت بودن راکب روی موتور توی بازه ی زمای طولانی
نوردهی خوب چراغ ها
که همه ی اینها جمع میشه توی200ns , 220f
در هر صورت امیدوارم که کسی نسبت به من ذهنیت بدی نداشته باشه و اگه هم داره عذر خواهی میکنم این حساسیت های من و اینکه اینقدر این شاخه به اون شاخه میپریدم بخاطر این بود که کل سرمایه ام و میخوام موتور بگیرم و نقریبا به اکثر کلاس ها علاقه مند هستم وگر نه من کی باشم که بخوام دوستان عزیز رو بازی بدم من هرچی از موتور سیکلت شناخت پیدا کردم از شما ها یاد گرفتم مثل اقا فرشاد و اقای **** و کوروش و کیا و اقا بابک و دانیال sdt اون موقع که عشق مگلی بودم و اقای نیما نادری و اقای شایسته فر و...
امام علی فرمودند که هرکس کلمه ای به من بیاموزد مرا بنده ی خود کرده است
ممنون از همه ببخشید طولانی شد
Exel
14-08-1394, 10:47 بعد از ظهر
سلام ، چیزی ب اسم محدود کننده سرعت روی موتور های وارداتی زیر 250 وجود نداره اصلا مگر چ سرعتی رو تحمل میکنن ک بخوان محدودش کنن ؟
220 تاپ اسپید بالاتری داره و درسته ، حدودا 145 کیلومتر هست و ان اس 135 کیلومتر ک این سرعت برای هر دو موتور تو طولانی مدت پیشنهاد نمیشه ، این کلیپ ها هم دیدم 2 تاشو، کیلومتر یکی از موتور ها دست کاری شدس و ب سرعت 160 کیلومتر میرسه ان اس روی 10.000 ک چیز غیر قابل باور و مصنوعی هست تا همین حد بگم ک چنین سرعتی اولا امکان نداره دوما اگرم امکان داشت انجین منفجر میشد
حالا 220 داستانش جداس و کاری ندارم ک با تغییرات فنی و سرازیری و باد موافق تونسته ب 165 کیلومتر سرعتش برسه ، اما این موتور ها چیزی ک واضحه تحمل اینجور سرعت ها رو ندارن و براشون مرگ تدریجی رو ب همراه داره ، شما هم اگر اهل سفر هستین هر دو موتور خوبه ان اس ی خورده نرم تره ولی تخت گاز باهاش نمیتونین تو جاده برین و از لحاظ مسافرت جاده ای هم اصلا استایل مناسب خودشو نداره ، رسیدگی بیشتری رو میطلبه ، قطعات مصرفیش گرون تره ، امتحان خودشو هنوز پس نداده چون تازه 3 ساله روانه باز شده بر عکس 220 ک از سال 89 داره خرید و فروش میشه ، ان اس موتور خوبیه ولی نه با این قیمت و نه با این نحوه استفاده مردم ما ...
اگر شما 9 ت بودجه داری ی پالس 220 بردار 7 ت نقد و صفرشو بردار و 100 الی 200 ت هم بزار برای تعویض روغن و آچار کشیو و ..... ک ب مشکلی بر نخوری ، این موتور چ از لحاظ کیفیت ، مصرف سوخت ، استهلاک ، عمر مفید ، تاپ اسپید ، راحتی ، نور دهی چراغ ها ( ک حرف نداره واقعا ) ، و هندلینگ و کنترل موتور در شرایط بد آب و هوایی همه جوره ساپورتت میکنه
موفق باشی
Garbaz
15-08-1394, 12:01 قبل از ظهر
جاش اینجا نیست ولی با اجازه بپرسم :
کلاه کاسکت راپیدو فک متحرک ها برای زمستون میخوام ، باد داخلش نفوذ نمیکنه ؟؟؟ نظرتون در این مورد کاسکت راپیدو چیه ؟؟؟ و پیشنهاد شما برای خرید کلاه ؟؟
البته کلاه حرفه ای دارم ولی بعد چند سال خراب شده ...
Gladiator
15-08-1394, 12:34 قبل از ظهر
220 تو سرازیری 160 تا پر میکنه؟
غیر ممکنه
- - - Updated - - -
جناب sajjadme
به اونجر 220 هم فکر کن بدردت میخوره
خودم شخصا از همه چیز 220 خوشم میاد فقط با کنسولش اصلا نمیتونم کنار بیام ، خیلی جلوست و کلا موتورو زشت کرده
sajjadme
15-08-1394, 02:21 قبل از ظهر
من مشکلم اینه که پشت گواهینامه ام نوشته مجاز تا 200 سی سی و بالاتر از اون 3سال بعد از اخذ گواهینامه و 23 سال تمام
این قانون مزخرفیه که از توی شکمشون در اوردن با این قانون
1)اگه توی جاده یکی بهم بزنه در بره چون قانوناََ من مجاز به رانندگی پالس 220 نیستم بخاطر 20 سی سی اضافه مقصر هستم
2)جدای از مورد بالا گیرم من از جونم گذشتم اگه پلیس بر فرض این که 1 درصد احتمال بدیم توی جاده نگه داره مدارکم رو ببینه بنظر شما چی میشه ایا موتور نگه میداره میبره تو پارکینگ یا نه میگه مهم نیست و...
3)اصلا میتونم بیمه شخص ثالث کنم ؟گیرم یه نفر پشتم نشسته بود یارو اومد زد و رفت پشتی من بمیره بازم من مقصر میشم دیگه؟درسته؟
اخرین مورد اینکه اینجوری که معلومه بهترین گزینه پالس 220 هست حالا اینو نگیرم چه خاکی سرم کنم من از سال 91 عضو سایت شدم از 4 5 سال قبل اون لحظه شماری میکردم تا یهروزی موتور خوب بگیرم باهاش برم مسافرت حالا جدای از این که قدرت خرید ما پایین اومده ,انتخاب های ماهم که محدود هست ,باز اینو میشه تحمل کرد ؛حالا این وسط این قانون مزخرف چیه؟:mad_majidonline::2i8d4ao::icon_pf _99_:باید سر بزارم بمیرم دیگه یعنی عرضه نداشتیم یه 220 هندی سوار شیم با این چرت و پرته قانون بعد بابابزرگ ما هوندا1000 ژاپنی سوار میشد
ابوالفضل88
15-08-1394, 09:29 قبل از ظهر
سلام دوستان کسی از پالس 220 های دو رنگ نخرید اگه عکسشونو دارین بزارین
قیمتش چنده
sajjadme
15-08-1394, 02:42 بعد از ظهر
ابوالفضل جان توی شیپور یه اگهی دیدم پالس 94 قرمز مشکی 4 تا عکسم داره بفرما داداش
[Only registered and activated users can see links] 9%86-%D8%B4%D8%B1%D9%82%DB%8C-%D8%AA%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%B2/%D9%BE%D8%A7%D9%84%D8%B3-220-%D9%85%D8%AF%D9%84-94/a3240023.html
- - - Updated - - -
یه از اون مدل قبلی ها هم هست یارو فلاپ زده اگزوز موتور رو هم اورده زیر موتور مث ان اس اینم جالبه طرح بدی نیست برای پالس
- - - Updated - - -
چون عکس بلد نیستم اپ کنم دیگه مجبورم اگهی شو بزارم
- - - Updated - - -
دوستان یه سوال توربو شارژ باعث افزایش مصرف سوخت میشه یا کاهش ؟اگه یکی بخواد روی موتورش ببنده چه چیزای دیگه ای رو باید عوض بکنه که یه تیونینگ استاندارد داشته باشه و اسیبی به موتور نرسه و حقیقتا موتور قوی تر بشه اصلا روی همین 220
چون شنیدم اگه یکی اینجوری توی انجین و مکانبزمش بخواد تیونینگ کنه باید چیزای دیگه ای رو هم با نسخه های اسپرت عوض کنه تا موتور به اصطحلاک نیوفته اینجوری هم عمر موتور بیشتر میشه و هم قدرتش ؟درسته؟ اگه اره روی پالس چه تغییراتی باید داد؟ اصلا هزینه اش چقدر میشه؟ و مزایا و معایبی که ایجاد میکنه چیه ؟
mogrem
15-08-1394, 03:52 بعد از ظهر
کلا چه موتور چه ماشین وقتی تیونیگ میشن تو دورهای پایین جون ندارن وقدرت خودشون رو تو دورهای بالا نشون میدن و همین باعث اصطحلاک بیشتر میشه
sajjadme
15-08-1394, 05:31 بعد از ظهر
الان معایب و مزایای نصب توربوشارژر روی موتور اصلا روی همین پالس 220 دقیقا چیه و اگه نصب بشه لازمه قطعات دیگه هم تعویض بشه ؟ بنظرم توربو شارژ شتابو خیلی بالا میبره حتی تاپ اسپید و قدرت رو هم بالا میبره البته این نظر خودمه من که چیزی از فنی نمیدونم اینا همه شنیده های منه بهتره دوستان فنی بیان راهنمایی کنن
تاثیرات مثبت و منفی توربوشارژر روی موتور پالس 220 ؟
هزینه ی خرید و نصبش؟
ایا قطعات دیگه ای هم باید تعویض بشه؟
ممنون
Exel
16-08-1394, 12:51 بعد از ظهر
220 تو سرازیری 160 تا پر میکنه؟
غیر ممکنه
- - - Updated - - -
جناب sajjadme
به اونجر 220 هم فکر کن بدردت میخوره
خودم شخصا از همه چیز 220 خوشم میاد فقط با کنسولش اصلا نمیتونم کنار بیام ، خیلی جلوست و کلا موتورو زشت کرده
نگفتم ک سرازیری ؟ در بهترین حالت ممکن و بهترین قطعات و سرازیری و باد موافق بله 160 تا هم میره من خودم با این 220 تم دور 9.5 147 کیلومتر میرفتم تازه دنده هارو خیلی چاق نکرده بودم ...
- - - Updated - - -
من مشکلم اینه که پشت گواهینامه ام نوشته مجاز تا 200 سی سی و بالاتر از اون 3سال بعد از اخذ گواهینامه و 23 سال تمام
این قانون مزخرفیه که از توی شکمشون در اوردن با این قانون
1)اگه توی جاده یکی بهم بزنه در بره چون قانوناََ من مجاز به رانندگی پالس 220 نیستم بخاطر 20 سی سی اضافه مقصر هستم
2)جدای از مورد بالا گیرم من از جونم گذشتم اگه پلیس بر فرض این که 1 درصد احتمال بدیم توی جاده نگه داره مدارکم رو ببینه بنظر شما چی میشه ایا موتور نگه میداره میبره تو پارکینگ یا نه میگه مهم نیست و...
3)اصلا میتونم بیمه شخص ثالث کنم ؟گیرم یه نفر پشتم نشسته بود یارو اومد زد و رفت پشتی من بمیره بازم من مقصر میشم دیگه؟درسته؟
اخرین مورد اینکه اینجوری که معلومه بهترین گزینه پالس 220 هست حالا اینو نگیرم چه خاکی سرم کنم من از سال 91 عضو سایت شدم از 4 5 سال قبل اون لحظه شماری میکردم تا یهروزی موتور خوب بگیرم باهاش برم مسافرت حالا جدای از این که قدرت خرید ما پایین اومده ,انتخاب های ماهم که محدود هست ,باز اینو میشه تحمل کرد ؛حالا این وسط این قانون مزخرف چیه؟:mad_majidonline::2i8d4ao::icon_pf _99_:باید سر بزارم بمیرم دیگه یعنی عرضه نداشتیم یه 220 هندی سوار شیم با این چرت و پرته قانون بعد بابابزرگ ما هوندا1000 ژاپنی سوار میشد
برادر من انقدر حرص نخور 2نیا دو روزه ! شما گواهی نامتو اگر داری مشکلی نیس ، اونیکه ب خاطر 20 سی سی بهت گیر داده مامور قفلی بوده !!! اولا ک من دارم رفقایی ک اصلا گواهینامه و مدارک هم ندارن و پشت موتور هاشون هیچوقت هم گیر نیافتادن و احتیاجی هم نبوده ولی خب کار یبار پیش میاد ! شما سوار شما اگر گیر دادن بگو افسر ( همون افسری ک آیین نامه رو واستون تو کلاسا توضیح میده ) گفته مشکلی نداره و با این گواهینامه اجازه تردد دارم ! بعدشم بهش بگو واس 20 سی سی میخوای داستان دار کنی مارو ؟ ی نصیحت بهت میکنم شما همیشه کلاه بزار سرت اگر افسر یا ماموری چیزی بهت گفت بیا اینجا خودم جریمشو پرداخت میکنم ، وقتی کلاه بزاری عمرا باهات کاری ندارن ولی هیچوقت هم سعی نکن اینارو کلا تحریک کنی ، عقده این دیگه
در آخر هم بگم انقدر وسواس ب خرج نده ، وقتی بیمه ، گواهی نامه ، مدارک اینا فول باشه هیچ غلتی نمیتونن بکنن رفیق ، موتورتو بخر و حالشو ببر
خدافس
- - - Updated - - -
ابوالفضل جان توی شیپور یه اگهی دیدم پالس 94 قرمز مشکی 4 تا عکسم داره بفرما داداش
[Only registered and activated users can see links] 9%86-%D8%B4%D8%B1%D9%82%DB%8C-%D8%AA%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%B2/%D9%BE%D8%A7%D9%84%D8%B3-220-%D9%85%D8%AF%D9%84-94/a3240023.html
- - - Updated - - -
یه از اون مدل قبلی ها هم هست یارو فلاپ زده اگزوز موتور رو هم اورده زیر موتور مث ان اس اینم جالبه طرح بدی نیست برای پالس
- - - Updated - - -
چون عکس بلد نیستم اپ کنم دیگه مجبورم اگهی شو بزارم
- - - Updated - - -
دوستان یه سوال توربو شارژ باعث افزایش مصرف سوخت میشه یا کاهش ؟اگه یکی بخواد روی موتورش ببنده چه چیزای دیگه ای رو باید عوض بکنه که یه تیونینگ استاندارد داشته باشه و اسیبی به موتور نرسه و حقیقتا موتور قوی تر بشه اصلا روی همین 220
چون شنیدم اگه یکی اینجوری توی انجین و مکانبزمش بخواد تیونینگ کنه باید چیزای دیگه ای رو هم با نسخه های اسپرت عوض کنه تا موتور به اصطحلاک نیوفته اینجوری هم عمر موتور بیشتر میشه و هم قدرتش ؟درسته؟ اگه اره روی پالس چه تغییراتی باید داد؟ اصلا هزینه اش چقدر میشه؟ و مزایا و معایبی که ایجاد میکنه چیه ؟
- - - Updated - - -
از فکر تیون کردن اینجور موتور ها هم بیا بیرون ، نه کسی اینجا کارش خیلی حرفه ایی هست و نه اینجور موتورا ظرفیتشو دارن ، اون هزینه ای ک میخوای بکنی ، برو ی هیوسانگ یا دایلیم صفر بخر
Exel
16-08-1394, 09:18 بعد از ظهر
ممنون EXEL جان ببخش اسمتو نمیدونستم دمت گرم ،چشم؛ ازفکر تیونم میام بیرون که هرچیزی از حالت استاندادردش بیاد برون بلاخره داستان درست میکنه
مصرف بنزینش صدی پنج هست ؟
یک واحدی هست به نام KMPL(کیلومتر با هر لیتر )یعنی با هر لیتر بنزین فلانقدر کیلومتر میره برای پالس 220 زده بود 20-25 KMPL یعنی بین 4 تا 5 لیتر در هر صد کیلومتر درسته؟
الان مال شما هم همین حدود میسوزونه ؟
میشه مصرفش رو کمتر کرد ؟
از موتورتون راضی هستید دیگه؟مشکل خاصی نیست که بهم بگید عیبی ،چیزی؟
سلام سجاد جان ، بنده هم سجاد هستم :)
نه عزیز صدی 5 کجا بود ، استاندارد صدی 3 هست من ازش خدایی راضیم هرز گاهی صدی 2.75 هم میسوزونه با اینکه من موتورم سری اول 89 بوده و دست ی عادم بوده ک موتورو تقریبا نابود کرده قبلا ولی با اینحال موتور خیلی با وفایی هست کلی خرجش کردم و ازشم راضی ام فقط و فقط حواست ب روغنش باشه حتما سوپر پیشتاز بهران بریز 20-50، 1.200 سی سی ، 200 سی سی ماله رادیاتشه ، چیزای دیگه ب اسم فومن و اسپیدی هم نریز ک بخار میکنه واست من سر همین قضیه مجبور شدم رینگ پیستون عوض کنم چون روغن 10-40 میریختم ک تحمل نداشت و روغن عوض 2.000 ک ، ظرف 2 هفته تبخیر میشد ، با اینحال این موتور انجین واقعا سگ جوونی داره من 100 سی سی روغن مونده بود ، ( فکرشو بکن ) با اینحال گیرپاژ نکرد ، همه تعجب کرده بودن ، یا مثلا زمانی ک موتورو جمع کردیم طرف یادش رفته بود اویل پمپ رو جا بزنه و روغن خیلی کم میرسید ب انجین ولی چون من گاز نمیدادم زیاد بازم قفل نکرد ، خیلی ازش راضی هستم
از عیبش از من سوال نکن چون اگر بگم عیبی درش وجود نداره اغراق نکردم ( فقط ی خرده سنگینه بدنش نسبت ب توانش و باید انجینش تقویت بشه )
roma
17-08-1394, 02:15 قبل از ظهر
مال من مدل ۹۰بود همیشه هم پر شتاب باش میرفتم صدی ۴لیتر میخورد جفت شمع سوزنی با اگزوزفابریک
عیب های زیادی هم نداره چندتا عمدش فلاپ جلوش سر و صدا داره یکم که ژنتیکی پالس ۲۲۰ هست لرزش جاپایی عقب یکم زیاده ترمز عقب تو مدل های پایین ۹۳ دو پیستون و مرخص سری جدید تک پیستون خیلی بهتره دقیقا مال ns هست من خودم پمپ ترمز تعویض کردم ۲۵۰تومن هزینش شد قدرت ترمز گیری و مصرف لنت خیلی بهتره شد
اینه هاش لرزش دارن و دید خوبی هم ندارن بیشتر نمایش هستن تا کاربردی کمک جلوش خیلی نرمه خوبه کمک عقبش نه خیلی من میخواستم با مال اپاچی عوض کنم که دیگه قسمت نشد زین ترک نشین هم خیلی راحت نیست تو مسافت اگزوزشم یکم زیادی بیرون امکان گیر کردنش به در وردی و خروجی خونه یا ماشین ها تو ترافیک زیاده
در عوض این قدر مزایاه داره که اصلا عیب هاش به چشم نمیاد:gigglesmile:
Exel
17-08-1394, 12:29 بعد از ظهر
مال من مدل ۹۰بود همیشه هم پر شتاب باش میرفتم صدی ۴لیتر میخورد جفت شمع سوزنی با اگزوزفابریک
عیب های زیادی هم نداره چندتا عمدش فلاپ جلوش سر و صدا داره یکم که ژنتیکی پالس ۲۲۰ هست لرزش جاپایی عقب یکم زیاده ترمز عقب تو مدل های پایین ۹۳ دو پیستون و مرخص سری جدید تک پیستون خیلی بهتره دقیقا مال ns هست من خودم پمپ ترمز تعویض کردم ۲۵۰تومن هزینش شد قدرت ترمز گیری و مصرف لنت خیلی بهتره شد
اینه هاش لرزش دارن و دید خوبی هم ندارن بیشتر نمایش هستن تا کاربردی کمک جلوش خیلی نرمه خوبه کمک عقبش نه خیلی من میخواستم با مال اپاچی عوض کنم که دیگه قسمت نشد زین ترک نشین هم خیلی راحت نیست تو مسافت اگزوزشم یکم زیادی بیرون امکان گیر کردنش به در وردی و خروجی خونه یا ماشین ها تو ترافیک زیاده
در عوض این قدر مزایاه داره که اصلا عیب هاش به چشم نمیاد:gigglesmile:
دقیقا قضیه آینه ها رو فراموش کردم بگم ، آینه هاش محیط زیادی رو برای دید پشت پوشش نمیده ، خدانکنه هیکلت بزرگ باشه خخخ من همیشه داستان دارم ولی خب میتونی عوض کنی ، اگزوزشم انقدر مشکلی برای من نبوده و نیس و ترمز عقب درسته تو مدل های پایین تر ضعیف تره ولی بازم کاربرد خودشو داره خداروشکر هیچوقت با ترمز عقب ک*ن موتورم سر نخوره بر عکس آپاچی ک عقبش ی طرف میره سرش ی طرف دیگه ، و در آخرم ب قول شما مزایاش انقدر زیاده ک عیب هاش تو چش نمیاد :clap:
ابوالفضل88
17-08-1394, 03:10 بعد از ظهر
sajjadme
17-08-1394, 05:07 بعد از ظهر
سلام ممنون دوستای گلم
خداروشکر اونقدر دوستان این سایت دقیق هستن که همه چی رو توی تاپیک ها گفتن مثلا درمورد همین روغن گفته بودن که فقط 50 20 بریزین و خیلی چیزای دیگه خیلی ممنونم که راهنمایی کردید :thanks:
یه سوال البته ممکنه غلط غلوط بپرسم چون زیاد چیزی نمی دونم فنی سر در نمیارم
سوالم اینه که به چراغ بالایی و پایینی پالس ال ای دی هیدلایت با پایه چراغ h4 یاh7 میخوره ؟
- - - Updated - - -
sajjadme
17-08-1394, 09:02 بعد از ظهر
این چراغی که اگهیش رو گذاشتم 4500 لومنس هست که توی زنون ماکت بیشترینی که داره سه هزار هست از چهار هزارش صحبت کرده ولی فقط سه هزارش رو داره برد این خیلی بالاست اگه به 220 بخوره عالیه دو کنتاکه هم هست کسی میدونه که میخوره یا نه؟
boystar
17-08-1394, 09:23 بعد از ظهر
این چراغی که اگهیش رو گذاشتم 4500 لومنس هست که توی زنون ماکت بیشترینی که داره سه هزار هست از چهار هزارش صحبت کرده ولی فقط سه هزارش رو داره برد این خیلی بالاست اگه به 220 بخوره عالیه دو کنتاکه هم هست کسی میدونه که میخوره یا نه؟
بله میخوره فک کنم H7 باشه برا پرشیا میخوره فقط شما باید تک کنتاکت بندازی در حاله حاضر نو بازار ایران چینیش هستش زیاد جالب نیس قیمتشم از حدود 190 به بالاست
sajjadme
18-08-1394, 12:15 قبل از ظهر
اون هیدلایتو میخوام از سایت علی اکسپرس بگیرم اگه بخوره که عالیه ،البته بازم قویترش رو ییدا کردم ولی اگه مطمئن بشم میشه به پالس وصل کرد میخرم
تا اونجایی که فهمیدم باید هیدلایت هارو توی کاسه چراغ معمولی انداخت و زنون رو پشت لنز خوشبختانه پالس 220 نور بالاش معمولیه و پایینش عدسی داره واقعا عالیه :happy4:
یه زنون 100 وات پایین یه هیدلایت بالا :4chsmu1: جاده مثه روز روشن میشه
keyvanj
19-08-1394, 05:31 بعد از ظهر
سلام
دوستان این موتور تا چه سالی تولید شده؟ هنوزم به درد بخور هست؟
Exel
19-08-1394, 06:09 بعد از ظهر
سلام
دوستان این موتور تا چه سالی تولید شده؟ هنوزم به درد بخور هست؟
هنوزم تو خط تولید قرار داره ، بله از لحاظ کیفیت انجینی هیچ مشکلی نداره ...
keyvanj
19-08-1394, 11:10 بعد از ظهر
[QUOTE=Exel;310339]هنوزم تو خط تولید قرار داره ، بله از لحاظ کیفیت انجینی هیچ مشکلی نداره ...[/QUOTE
اینجا تایپیک 220 ان اس هست یا 220 قدیمی ها
sajjadme
19-08-1394, 11:27 بعد از ظهر
220 ان اس نداریم اون 200 ان اس هست این تاپیک مال پالس 220f هست که عکسش اون بالا هست
keyvanj
20-08-1394, 12:05 قبل از ظهر
از لحاظ قدرت در عمل از پالس 200 و 180 و آپاچی 180 و امثالهم سرتر هست؟ گازش بدی واقعا" برتریش رو به مثلا آپاچی نشون میده؟
hamed510
20-08-1394, 09:08 قبل از ظهر
کاربر keyvanj ([Only registered and activated users can see links]) شما میتونید برای اطلاعات بیشتر تاپیک رو مطالعه کنی
و سوالاتت رو هم تو یه پست مطرح کن
در ضمن پالس 220 از همه خانواده های پالس به جز ns و همینطور آپاچی برتری کامل داره و تو شتاب و سرعت آپاچی رو قورت میده!!
CHELSEA
20-08-1394, 05:39 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
sajjadme
22-08-1394, 01:31 بعد از ظهر
خداییش خیلی حیف شد دورنگ کردنش ,
حد اقل ای کاش هم تک رنگ میزدن هم دو رنگ واقعا عاشق قرمزش بودم
یه کارایی میکنن ادم باید یکم کلاغ پر بره،یه چند باری بزنه توی سر خودش تا اروم بشه :icon_pf _99_::khak:
به نظرتون سفارش میگیرن یا نه همینیه که هست ؟
sajjadme
22-08-1394, 03:05 بعد از ظهر
پالس 220 طرح جدید
sajjadme
22-08-1394, 03:46 بعد از ظهر
اینم پالس220 طرح قدیم قرمز
- - - Updated - - -
این هم تفاوت انجین قدیم و جدید از نظر ظاهری
انجین طرح جدید
انجین طرح قدیم
- - - Updated - - -
به نظر شما کدومش قشنگ تره قرمز یا قرمزمشکی؟
Garbaz
22-08-1394, 07:43 بعد از ظهر
سلام ؛
انجین طرح جدید چه برتریهایی نسبت به قبلی داره ؟؟
sajjadme
22-08-1394, 08:17 بعد از ظهر
مطمئنا هیچ فرقی توی باطن اش صورت نگرفته فقط ظاهرش تغییر کرده
Exel
22-08-1394, 08:37 بعد از ظهر
تنها مزیتی ک 220 های سری جدید دارن ، پوسته نقره ای رنگشونه ک خداروشکر طی گذر زمان ، رنگشون مث سری های اول ک مشکی بود ، رنگپریدگی پیدا نمیکنن و ظاهر زیبایی پیدا کرده
و فقط هم کیلومتر شمار ادیت و تزئیین شده ، همین و بس ...
در مورد رنگم موافقم سری قدیم قرمزشو خودم دارم فوقالعادس ، ساده و پر ابهت ولی سری جدید خراب کردن ، طرح بندی دقیقا طرح بندی رنگ های ان اس هست
Garbaz
22-08-1394, 10:46 بعد از ظهر
دوستان لاستیک های دوک 250 از نزدیک دیدید چه خوشگله ، میشه گیر آورد برا 220 ؟؟؟
roma
23-08-1394, 02:18 قبل از ظهر
اصلا با این کار باجاج حال نکردم ورداشته نشان گر جک که با رنگ قرمز مشخص میشد با نشان گر باطری عوض کرد نشان گر پایین بودن جک برده جای نشان گر مسدود بودن فیلتر هوا که دیجیتالی هست و خیلی ریز عملا با این کار از دور خارجش کرده بعد امد نشان گر فیلتر هوا رو اورده رو امپر اصلی با رنگ زرد
خوب این چه مرضی هستش الویت اول ایمنی راکب بعد انجین موتور
حالا اگه فیلتر هوا کثیف باشه هزار کیلومتر هم باهاش بری اتقاق خاصی نمیوفته ولی اگه جک پایین بمونه شاید حادثه ناگواری برات پیش بیاد
اصلا هر چی فکر میکنم نمیتونم بفهم فاز راجو چی بود از این کار؟
عوض کردن رنگ انجین به نظرم اصلا جالب نیست رنگ خیلی روشن حدعقل رنگ انجین ns. میکردن الان موتور شده شبیه شهربازی جلوش مشگی پشتش سفید انجین نقرهای سیلندر مشگی موتور مداد رنگی باجاج تولید میکنه؟ انجین مشگی تک رنگ کجا اینها کجا !!