توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Bajaj Pulsar 220 & پالس 220
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
میلاد هرکول
01-10-1392, 01:04 قبل از ظهر
سلام
امروز دری برقو باز کردم دستگاه برقش تو روغن نیست....
مشکل از کاسه نمد نبود یعنی کاسه نمدهای این موتور به این راحتی خراب نمیشه اما یه پیچ زیر اهنربا هست که یه واشر مسی داره اون پیچ شل بود اونو سفتش کردم دیدم فشنگی دنده خلاص هم نشتی داره که پیچش هرز بود پیچ رو عوض کردمو یه واشر نو انداختم روش ظاهرا که درست شد تا ببینیم چی میشه.
البته اقا کوروش عزیزم بهم کمک کرد که دستش درد نکنه...
خداییش 220 با توجه به قیمتش نسبت به موتورای دیگه حرف نداره...
hakr
01-10-1392, 12:22 بعد از ظهر
دوستان با سلام
-نشانگر روغن کمی نشتی دارد البته نه در حد چکه کردن .یکبار کاملا تمیز کردم وچسب یک دو سه زدم. یک مدت خوب بود بعد شروع کرد کنده شدن وهمان آش وهمان کاسه آیا این شیشه لازم میشود در شرایطی در بیاید از این نظر میپرسم حاشیه اش را با چسب دوقلو کیپ کنم وببندم.و یا بیخیالش بشم.
-من کار کرد موتورم 1100 رسیده این گارانتی چکار انجام میدهند.لازمه ببرم(من پیش یکی از دوستانم بردم اچار کشی کردم) آیا کار دیگری هم انجام میدهند.
-من دور موتور بیشتر از 6000 نمیرم بیشترش حس میکنم سر وصدای موتور خیلی زیاد میشه . حد مجازش چقدر است.که به موتور صدمه نزند (البته نه بقول یکی از بچه ها تا Red line)
farshad 54
01-10-1392, 01:06 بعد از ظهر
ببرید نمایندگی اگه موتور گارانتی داره باید مشکل روغن دادن نشانگر روغن رو حل کنه واستون
شما تا 10000 دور هم میتونید به موتور گاز بدید حتی بیشتر هم میتونید تا جائیکه چراغ اخطار روشن بشه (همون چراغ قرمز که تموم شدن بنزین رو هم نشون میده ) ولی در کل سعی کنید دور موتور رو از 9000
بالاتر نبرید مگر در مواقع لزوم چون هر چی دور موتور رو بالا ببرید و زیاد رو رد لاین برید عمر انجین موتور کم میشه و زودتر مستهلک میشه
nixon
01-10-1392, 02:39 بعد از ظهر
دوستان تاپ اسپیدی که با این موتور زدین چقدر بوده؟؟؟من 130 تا ولی بازم جا داشت
BKING
01-10-1392, 02:45 بعد از ظهر
دوستان تاپ اسپیدی که با این موتور زدین چقدر بوده؟؟؟من 130 تا ولی بازم جا داشت
145 تا
BKING
01-10-1392, 02:55 بعد از ظهر
اگزوز تاثیر داره رو تاپ اسپید موتور؟؟چقد طول کشید به این سرعت برسی؟؟؟؟
تاثیرش زیاد نیست حدود 7-8 کیلومتر
تایم نگرفتم
nixon
01-10-1392, 03:48 بعد از ظهر
چراغ خلاص موتور روشن نمیشه دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟؟
ایلیا
01-10-1392, 04:13 بعد از ظهر
اون چیزی که شما رو چشمی روغن مشاهده میکنی در حقیقت بخار روغنه. اگه 100% مطمئنید که نشتی از همونجاس، میتونین با یه کم خمیر آب بندی که معمولا به رنگ قرمز هست، دور تا دور چشمی رو آب بندی کنین به طوری که خود چشمی رو نپوشونه.
اگه به دلتون نمیچسبه میتونین ببرین نمایندگی ولی معمولا بعد از اینکه موتورتونو از نمایندگی میگیرین متوجه میشین که دو تا عیبم به موتور اضافه شده.
اگه چیز حادی نیست و اذیت نداره باهاش مدارا کنین.
من اگه جای شما بودم در صورت حاد نبودن مورد سوم رو انتخاب میکردم.
abolfazls
01-10-1392, 05:38 بعد از ظهر
خوب شايد سوخته چراغش؟؟
عجب !!!!
يعنى هيچ متخصصى از اين سر درنمياورد ها !
بله دوست من شايد لامپش سوخته ، ولى به احتمال قوى سنسور دنده كه روى شفت اصلى دنده هست و موقع خلاص بودن اون چراغ رو روشن ميكنه به مشكل خورده !
علی یزدانی
01-10-1392, 07:53 بعد از ظهر
آقا من هرچقدر نگاه کردم به این اگزوز نفهمیدم که از کجاش باید فهمید که قهرمانیه
کسی میدونه؟
یا این اگزوز خیلی شبیه به اگزوزای چینیه
یا ایشون خیلی باشعورن
یا من خیلی خنگم
پالس 220 مدل 90 مدارک کامل قرمز
اگزوز قهرمانی جلو کنسول کربن شده دور لاستیک مشتی کارکرد 7000 تا هر 1000 تا روغن آترود ریختم توش عروسک خیلی رسیدم بهش هوس مگلی کردم
موتوری سالم 1000 تا تعمیر کارم بیاری اگه فقط یه ایراد گرفت ماله تو مجانی ...
هرکی پایه بود ز بزنه 09359727302
سر به سر...33907
34796
farshad 54
01-10-1392, 09:39 بعد از ظهر
داش علی به اگزوز اسپرت کلا میگن اگزوز قهزمانی یه لفظ فقط افتاده تو دهن ملت
اگزوز قهرمانی واقعی همون یوشیمورا و اکراپوویچ و تایگر و دو برادرز و اچ بمب اصل هست که رو موتورای 250 و به بالا میندازن که قیمت بعضیاش 3 تومن به بالاس و با هدرز کامل مخصوص هر موتوری ساخته شده
VAHID
01-10-1392, 10:11 بعد از ظهر
led فک نکنم به این راحتیا بسوزه هاااا :40: بردم تعمیرگاه یه واشر مانند بود گفت این سنسورشه ولی مشکل نداره گفت زنون داری به خاطر اونه :| :| راستی زنون که ضرری نداره واسه موتور؟؟؟؟؟
داداش زنون اگه اصولی و درست نصب بشه ایرادی نداره.اما نور چراغ های 220 خیلی خوبه و به نظرم نیازی به زنون نیست
Gladiator
02-10-1392, 01:03 بعد از ظهر
آقا من هرچقدر نگاه کردم به این اگزوز نفهمیدم که از کجاش باید فهمید که قهرمانیه
کسی میدونه؟
یا این اگزوز خیلی شبیه به اگزوزای چینیه
یا ایشون خیلی باشعورن
یا من خیلی خنگم
34796
اینا نومنه تقلبی اگزوز اسپرته ، یعنی فقط ظاهرش شبیه اگزوز اسپرت یا همون قهرمانیه ، مسلما صدای جالبی هم ندارن
Gladiator
02-10-1392, 03:11 بعد از ظهر
اتفاقا صداش هم نسبت به هزینه ای که واسش کردیم و هم اینکه رو یه موتور تک سیلندر بستیم خیلی هم جالبه
هر چیزی رو به نسبت خودش باید مقایسه کنید بعله صداش در مقابل یه اگزوز 2 تومنی که رو یه موتور دو یا چهار سیلندر هست جالب نیست
منظور من از نمونه تقلبی اگزوز قهرمانی کلی بود آقا فرشاد ، منظورم اگزوز شما نبود ، در کل با دستکاری همین اگزوزا میشه صدای خیلی خوبی هم گرفت ، ولی خب این اگزوزای چینی با اگزوزای حرفه ای اصلی قالب قیاس نیستن
farshad 54
02-10-1392, 04:31 بعد از ظهر
اون که مسلمه
اگزوز موتور منم چیزه شاخی نیست ولی خب هر چی پول بدی آش میخوری دیگه
کلا واسه یه موتور 5 - 6 تومنی بیشتر از 200 - 300 بخوای خرج اگزوز و صداش کنی فایده نداره
علی یزدانی
02-10-1392, 06:59 بعد از ظهر
والا من که از اگزوزم راضی ام
صداش هم خیلی عالیه نسبت به قیمتش
فقط میخواستم بدونم اگزوز ما هم قهرمانیه یا نه که متوجه شدم
farshad 54
03-10-1392, 10:36 بعد از ظهر
دوستان با سلام
من تا الان روغن موتورم را با واکیوم عوض میکردم .پیچ کارتلش را جویا شدم دیدم بر خلاف تمام موتورها که زیر قرار گرفته بغل موتور است . حال شما چطور روغن را عوض میکنید که روی اگزوز نریزد وبوی گند روغن بلند نشود
ما موتور را میبریم تعویض روغنی ایشان در نهایت دقت با آچار بکس پیچ را باز میکند و روغن را تخلیه میکند هیچ کثیف کاری هم نمیشود اگر هم روغنی روی موتور چکه کند با دستمال آن را تمیز میکند و مشکلی از این بابت
به وجود نمی آید
farshad 54
03-10-1392, 11:39 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
آقا از این برچسب کربن ها به نظرتون رو اگزوز بزنم - یه تیکه کوچیک چند روزه چسبوندم به منبع ببینم میسوزه یا نه فعلا که چیزیش نشده
برم تو کارش ؟ که دیگه اگزوز یوشیمورا کربن به قول اساتید قهرمانی بشه :4chsmu1:
hamed510
03-10-1392, 11:46 بعد از ظهر
آره بزن بعده یه مدتی آب میشه میچسبه به اگزوزت میشه فایریکی یوشیمورا!!!:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
farshad 54
03-10-1392, 11:49 بعد از ظهر
میگم یه تیکه چسبوندم چند روزه چیزیش نشده :vahidrk:
hamed510
03-10-1392, 11:50 بعد از ظهر
اوکی
یه چند مدت بگذره نتیجه ش رومیبینی!!:26:
farshad 54
03-10-1392, 11:55 بعد از ظهر
یعنی میگی یه مدت دیگه صبر کنم ببینم چی میشه
یا کلا بیخیالش شم
این اگزوزه هم سرگرمی شده واسه ما ها :icon_pf _15_:
hamed510
03-10-1392, 11:58 بعد از ظهر
مزاح گفتم دادا
نه نکن این کار رو خراب میشه همون برچسب و زدی خوبه!!
بازم اساتید با سابقه ترن میان میگن.
ARASH
04-10-1392, 12:04 قبل از ظهر
اقا یکی به من بگه قضیه این 220 تایی که 4 سوپاپه چیه؟؟
[Only registered and activated users can see links]
ARASH
04-10-1392, 12:04 قبل از ظهر
اقا یکی به من بگه قضیه این 220 تایی که 4 سوپاپه چیه؟؟
Garbaz
04-10-1392, 12:35 قبل از ظهر
فرشاد خان میشه بگید این کرینها از کجا خریداری می کنید (منظورم آدرس نیست ، منظورم نوع مغازه هست) ، متری چند؟ ممنون. بعد خودش برچسب داره؟ قابل کندن هم هست؟
farzin
04-10-1392, 12:45 قبل از ظهر
صفحه قبل رو میخوندم خندم میگرفت ... حالا به چی ؟
نوشته های فرشاد منو یاد این انداخت که وقتی ثبت نام کردم و اولین نظرمو ثبت کردم تو این سایت اولین چیزی که بهم گفتن این بود که زبون فروم فارسی هست (پیشکسوتا از دست من = :icon_pf _99_: )... ولی نگفتن که فارسی دری یا پشتو یا کتابی هست که ... فارسی کتابی رو عشقه... که اون دوست خوبمون و در جواب فرشاد جان بسیار زیبا نوشتار کردندی
چطوره اگه زبون فروم رو فارسی کتابی کنیم ؟ خیلی باحاله واسه مباحث فنی...
برچسب بزن داداش آب شد هم دوباره روش برچسب بزن و و اگه دوباره شد دوباره بزن و بزن و به همین منوال بزن و میتونی از طرح های متفاوت هم بهره ببری توو امر تیونینگ و خلاقیتو به رخ سازندش بکشی
- - - Updated - - -
.. با اجازه داش فرشاد...
برچسب رو از برچسب فروشی تهیه میکنن همون مغازه ها که شیشه ماشینارو دودی میکنن
soleymani
04-10-1392, 08:26 قبل از ظهر
اگه این برچسب ها رنگ های مختلفش رو می خوای
برو پشت شهرداری به سمت 4راه استانبول سمت راست
یه کوچه فقط برچسب طراحی و می فروشن
B-MAX
04-10-1392, 10:12 قبل از ظهر
سلام بر و بكسز:biggrin:
اقا اين باطري موتور ما لالا كرده چند وقت پيشا اب باطريو عوض كردم و شارژش كردم اما 1-2 ماه بيشتر كار نكرد
براي پالس 220 چه مدلي پيشنهاد ميدين؟ قيمت حدودا چقدر شده؟
9 امپر بندازم؟
omid kawasaki
04-10-1392, 11:29 قبل از ظهر
قضیه اینه که دروغی بیش نیست این آگهی... همین آگهی رو چند ماهه گذاشته اول قیمتش 7 بود الان کرده 7/5!!!! مگه میشه 4 سوپاپ 220 به همون شکل قدیم تولیدشه تازه قیمتشم از ns کمتر باشه؟؟!!
omid kawasaki
04-10-1392, 11:38 قبل از ظهر
چه خوب که بحث این برچسب ها شد... من میخواستم از این طرحا رو موتور بزنم که تیکه تیکه رو موتور میچسبونن میخوام هم رنگ شاخ عقب باشه. این جاهایی که شما میگین خودشون طراحی و چسبوندنشم انجام میدن؟
soleymani
04-10-1392, 12:21 بعد از ظهر
بعضی مغازه ها طراحی هم می کنند
چسبوندنش سخته و با سشوار باید چسبوند
farshad 54
04-10-1392, 02:13 بعد از ظهر
والا این مدل برچسبو دو سال پیش یکی از دوستان خریده بود که با هم یه قسمتایی از جلو پنجره و آینه بغل و در آخر داخل ماشین رو طرح کربن کار کنیم که جلو پنجرش رو زدیم قشنگ هم شد (ماشین گل بود )
بعدش دیگه ماشین رو فروخت بقیه پروژه کنسل شد این برچسبارم من ازش گرفتم باش یه کارایی رو موتور و کلاه و ماشین خودم بکنم
چند وقت پیش هم رفتم خ فردوسی اصلا این مدل و طرحش دیگه نبود و گیر نیاوردم
رو موتور هم بخوای طرح بزنی اکثرا انجام نمیدن حالا نمیدونم حالشو ندارن یا بلد نیستن من یه بار رفتم آمارشو در آوردم انجام نمیدن اگرم انجام بدن پول زیاد میگیرن
بهترین کار اینه که برچسب و بخرید و خودتون دست به کار بشید :4:
سه سال پیش طلق جلو آونجر رو بردم دودیش کرد 25 تومن گرفت :i'm ok:
راستی یادم نیست چند خریده بود دوستم
قابل کندن هم هست
پشتش یه کاغذ داره اونو که بکنی زیرش چسبی هست
omid kawasaki
04-10-1392, 04:48 بعد از ظهر
من 220 با این طرح برچسبی ها زیاد دیدم اتفاقا قشنگم شده بودن. عکسم داشتم منتها پاک شده از بچه اگه کسی عکس داره بی زحمت بزاره. کار خودمون بعید میدونم باشه زیرش هوا مبره کار خراب میشه.
soleymani
04-10-1392, 04:56 بعد از ظهر
قیمتاش نسبت به عرض هست
مثلا 60 سانت داره
30 سانت داره
از متری 5 هست
من 30 سانت عرض 60 رو 3000 هزار خریدم
چسبوندنش برای جاهایی که خم داره یکم سخته و با سشوار باید بچسبونی
خوب درمیاد
B-MAX
05-10-1392, 04:54 بعد از ظهر
سلام بر و بكسز:biggrin:
اقا اين باطري موتور ما لالا كرده چند وقت پيشا اب باطريو عوض كردم و شارژش كردم اما 1-2 ماه بيشتر كار نكرد
براي پالس 220 چه مدلي پيشنهاد ميدين؟ قيمت حدودا چقدر شده؟
9 امپر بندازم؟
امروز رفتم يدونه 12v - 9 Amp مارك CGS گرفتم 52 تومن
همين باطريو يكي از بچه ها رو پالس 200 خودش 1 ساله انداخته راضيه
موتور سازي رفيقم هم گفت همين ماركو بگيرم خوبه كه منم گرفتم
اقا استارتو كه لمس ميكني موتور روشن ميشه و ميغرره!:fingersmiley:
اگه كسي باطري موتورش خالي كرد يا ضعيف شد و رفت باتري نو خريد....قبل از جا زدن باطري حتما شارژر موتورور تست كنين
شايد شارژر موتور خرابه كه باطري ضعيف شده
omid kawasaki
06-10-1392, 08:33 بعد از ظهر
چرته ادرسو نگا کن اصن!! مولوی به سمته نواب؟؟؟فیلم هندیه مگه؟؟؟اقا بهترین اگزوزی که رو 220 ج بده چیه؟؟؟جز تایگر :|
حالا آدرس مهم نیس چون این مغازه رو اکثر بچه ها میشناسند که کجاست.
اگزوزهای دست ساز یا همون بی نام ونشون توی بازار زیاد هست منتها تو مایه صدای تایگر همین اگزوز رنگیا هست که رنگ یه دست قرمز یا مشکی و ... دارند
abolfazls
06-10-1392, 09:11 بعد از ظهر
چرته ادرسو نگا کن اصن!! مولوی به سمته نواب؟؟؟فیلم هندیه مگه؟؟؟اقا بهترین اگزوزی که رو 220 ج بده چیه؟؟؟جز تایگر :|
يه مدل يوشيمورا كربن چينى جديدا اومده تو بازار كه فيبر كربن واقعيه و سايلنسر هم داره ، قيمتش هم ٦٥٠ هزار تومنه و نسبت به قيمتش كيفيت خوبى داره ...
nixon
06-10-1392, 11:47 بعد از ظهر
به نظرت رو پالس صدای خوبی میده؟؟؟ همین یوشیمورا؟؟؟
VAHID
07-10-1392, 11:11 قبل از ظهر
به نظرت رو پالس صدای خوبی میده؟؟؟ همین یوشیمورا؟؟؟
از یه موتور تک سیلندر نباید توقع صدای عالی رو داشته باشی.هر کاری کنی بازم پت پت میکنه.اما به نسبت خودش صداش خوبه
hakr
07-10-1392, 09:43 بعد از ظهر
دوستان با سلام
تودنده 1و2 وقتی گاز را ول میکنم موتور Feedback زیاد دارد. یک تعمیرکار بردم گفت لقی لاستیک عقب با کاسه زنجیر کمی زیاد است .وباید یا لاستیکهای داخل رینگ را عوض کنی ویا مال خودش را با قرار دادن تیوب خلاصیش را
باید گرفت.
یک تعمیرکار دیگر(از دوستانم است وکارش هم خوب است)زنجیر را سفت کرد وگفت این موتور بخاطر قدرتش که220 است این پس زدن طبیعی است .نظر شما چیست ضمنا موتورم1200کار کرد داره وبسیار خوب هم آب بندی شده(
farshad 54
07-10-1392, 09:49 بعد از ظهر
دوست عزیز
دقیقا تو دنده 1 و 2 گاز رو ول میکنی فید بک زیاد دارد یعنی عکس العمل زیاد دارد - چه جور عکس العملی دارد ؟
Gladiator
08-10-1392, 12:08 قبل از ظهر
دوستان با سلام
تودنده 1و2 وقتی گاز را ول میکنم موتور Feedback زیاد دارد. یک تعمیرکار بردم گفت لقی لاستیک عقب با کاسه زنجیر کمی زیاد است .وباید یا لاستیکهای داخل رینگ را عوض کنی ویا مال خودش را با قرار دادن تیوب خلاصیش را
باید گرفت.
یک تعمیرکار دیگر(از دوستانم است وکارش هم خوب است)زنجیر را سفت کرد وگفت این موتور بخاطر قدرتش که220 است این پس زدن طبیعی است .نظر شما چیست ضمنا موتورم1200کار کرد داره وبسیار خوب هم آب بندی شده(
یه مقدارش طبیعیه ، بیشترش از شل بودن زنجیره ، فقط زنجیرتو زیاد سفت نکن که خراب میشه ، اون لاستیک توپی چرخ عقبت رو هم عوض نکن ، اون حالاحالاها هیچیش نمیشه ، زیاد حساسیت به خرج نده داداش ، منم مثل شما خیلی حساس بودم ، هر روز زنجیرو دستکاری میکردم آخرش خراب شد و مجبور شدم عوض کنم ، زنجیرتو میزون کن تا فید بکش کم بشه و در پایان سعی کن با بازی کردن با گاز و کلاچو دور موتور اون فیدبکو خنثی کنی
hakr
08-10-1392, 12:19 قبل از ظهر
دوستان گرامی ممنون از پاسخ گویی
درسته بازی با کلاج فیدبک خیلی کم میشه.فقط به نظرم این دوست تعمیر کارم زنجیر را خیلی سفت کرده .حال اکر میانه زنجیر را در نظر بگیریم .تا چند سانت نزدیک کردن زنجیر طبیعی است.
فرشاد جان نمیدانم چطور بگم انگار یک چیز جلوی حرکت موتور را میگیرد .مثل ترمز گرفتن
cottlas
08-10-1392, 12:32 قبل از ظهر
سلام دوست عزیز این مشکلی که موتو شما داره در اصل با تعریف قابل پی گیری نیست و کسی که میخواد نظر بده باید بشینه پشت فرمون و خودش امتحان کنه چون این مشکل از سوخت رسانی و برق تا گیربکس و زنجیر و چرخ ممکنه بوجود بیاد و هرکدوم صدا و حرکت خودشو داره:24:
omid kawasaki
08-10-1392, 12:44 قبل از ظهر
درسته بازی با کلاج فیدبک خیلی کم میشه.فقط به نظرم این دوست تعمیر کارم زنجیر را خیلی سفت کرده .حال اکر میانه زنجیر را در نظر بگیریم .تا چند سانت نزدیک کردن زنجیر طبیعی است.
فرشاد جان نمیدانم چطور بگم انگار یک چیز جلوی حرکت موتور را میگیرد .مثل ترمز گرفتن
امکان اینکه مشکل اساسی تو موتور باشه با توجه به این کارکرد کمه... موتور من هم کم و بیش این وضعیت رو داره که از تنظیم نبودن و خشک بودن زنجیر هستش شما مطمئن باش که زنجیرت رو اگه تنظیم هست یه روغن کاری بکنی مشکلت حل میشه.
farshad 54
08-10-1392, 07:53 قبل از ظهر
دوست عزیز
این موردی که شما میفرمائید هیچ ربطی به زنجیر و توپی چرخ عقب تدارد
در موتور های 4 زمانه این عکس العمل طبیعی هست خصوصا در دنده های سنگین مثل 1 و 2
تازه این مضوع نشان دهنده سالم بودن انجین موتورتون هست در موتور های 4 زمانه اگه تو دنده های 1 و 2 گاز رو ول کنی و موتور کپ نکنه ایراد داره
شما تو ماشین هم اگر تو دنده های سنگین گاز رو یه هو ول کنی همین اتفاق میوفته
در مورد زنجیر هم با توجه به این که موتور شما نو هست درجه زنجیرتون باید روی اولین درجه باشه و میزان بازی زنجیر بعد از تنظیم باید 2/5 الی 3 سانت باشه
Gladiator
08-10-1392, 11:20 قبل از ظهر
اَه این باطری هم که مارو سرویس کرد
آقا این چند روزه انقد این موتورو هُل دادم که دیگه ....
باید یه فکری به حال باطری بکنم یا باطری نو بخرم
دوستان به نظرتون چون زمستونه باطری اینجوریه یا کلا باطری دیگه عمرشو کرده؟
موتورت استارت میزنه یا نه؟ اگه استارت نمیزنه از باطریه ، اگه استارت انگار گیره و صدای قیژ میده موتورتو بذار تو دنده یه ذره ببرش جلو تا پیستون یه ذره جابجا شه ، دوباره خلاص کن استارت بزن
علی یزدانی
08-10-1392, 11:26 قبل از ظهر
موتورت استارت میزنه یا نه؟ اگه استارت نمیزنه از باطریه ، اگه استارت انگار گیره و صدای قیژ میده موتورتو بذار تو دنده یه ذره ببرش جلو تا پیستون یه ذره جابجا شه ، دوباره خلاص کن استارت بزن
منم همینکارو میکنم
یعنی وقتی استارت میزنی پیستون تکون نمیخوره و صدا قیژ میده
ولی وقتی میزنم تو دنده و کلاج رو میگیرم و استارت میزنم ، استارت میخوره ولی باید هُلش هم بدی تا به سختی روشن بشه
Garbaz
08-10-1392, 02:45 بعد از ظهر
دوستان من شنیدم هول دادن تو موتورهای خانواده پالس خیلی به سوپاپها فشار وارد میشه. البته دوستان بیشتر راهنمایی کنند ممنون میشم.
omid kawasaki
08-10-1392, 03:06 بعد از ظهر
دوستان من شنیدم هول دادن تو موتورهای خانواده پالس خیلی به سوپاپها فشار وارد میشه. البته دوستان بیشتر راهنمایی کنند ممنون میشم.
درسته به سوپاپها فشار میاره و اگه اشتباه نکنم باعث کج شدنشون میشه... حتی توی سرپایینی هم بهتره که معکوس ندید و با ترمز سرعتو کم کنید
K.I.A
08-10-1392, 10:11 بعد از ظهر
درسته به سوپاپها فشار میاره و اگه اشتباه نکنم باعث کج شدنشون میشه... حتی توی سرپایینی هم بهتره که معکوس ندید و با ترمز سرعتو کم کنید
چرا باید سوپاپ کج بشه...؟ بین میل سوپاپ و میل لنگ و اویل پمپ یه تایمی هست که بازو بسته شدن سوپاپ هم توسط همین میل سوپاپ انجام میشه و جزو تایم هست /
ایا تایم تو حالت خاموش تغییر میکنه؟! خیر تایم زنجیر تو هر حالت وظیفه خودشو انجام میده و سوپاپی کج نمیشه و هرجور میخواید معکوس بدید/
- - - Updated - - -
منم همینکارو میکنم
یعنی وقتی استارت میزنی پیستون تکون نمیخوره و صدا قیژ میده
ولی وقتی میزنم تو دنده و کلاج رو میگیرم و استارت میزنم ، استارت میخوره ولی باید هُلش هم بدی تا به سختی روشن بشه
دنده استارت و زغال استارت چک بشه/احتمال زیاد چرخ دنده سر استارت
omid kawasaki
08-10-1392, 10:46 بعد از ظهر
چرا باید سوپاپ کج بشه...؟ بین میل سوپاپ و میل لنگ و اویل پمپ یه تایمی هست که بازو بسته شدن سوپاپ هم توسط همین میل سوپاپ انجام میشه و جزو تایم هست /
ایا تایم تو حالت خاموش تغییر میکنه؟! خیر تایم زنجیر تو هر حالت وظیفه خودشو انجام میده و سوپاپی کج نمیشه و هرجور میخواید معکوس بدید/
- - - Updated - - -
شما مطمئنی؟؟ با هل دادن موتورو روشن کنیم چی اونم مشکلی نداره ؟؟
K.I.A
08-10-1392, 10:47 بعد از ظهر
خیر مشکلی نیست با خیال راحت هل بدید موتورتونو.
cottlas
09-10-1392, 01:09 قبل از ظهر
سلام من فکر میکنم تو قضیه سوپاپ اطلاعات غلط به آقا امید داده باشن چون در هر حالتی که میل لنگ شروع به چرخش میکنه قطعاد درگیر با خودش رو روی یک تایم دقیق و بدون تغییر به حرکت در میاره (مگر اینکه موتور باز و دستکاری شده باشه تا از تایم خارج بشه)از جمله این قطعات زنجیر تایمه که به میل بادامک و در نهایت به سوپاپها متصل است حالا چه چرخش در اثر انفجار داخل سیلندر بوجود بیاد یا در اثر نیروی حاصل از چرخش چرخها باز یک عمل انجام میشه. شاید اگه توسرعت بالا یکدفعه موتور رو تو دنده های سنگین بکنی گیربگس به مشکل بخوره ولی سوپاپ ها هرگز :297:
علی یزدانی
09-10-1392, 11:39 قبل از ظهر
وقتی موتور گرم هستش ، مشکلی نیس و به راحتی با تک استارت روشن میشه
این که گفتم ماله وقتیه که موتور سرده و به سختی روشن میشه
cottlas
09-10-1392, 06:08 بعد از ظهر
به احتمال زیاد شما در برق رسانی روی استارت مشکلی دارید که باعث میشه وقتی موتور سرده اتومات استارت نتونه با تمام قدرت دنده سر استارت رو داخل دنده فراویل کنه (یعنی بوبین اتومات استارت کاملامگنت نمیشه)بخاطر این وقتی موتور سرده صدای قیژ قیژ میده ولی وقتی موتور گرمه این عیب مشخص نمیشه و معمولا این مشکل یا از خود باطری میشه یا اتصالات کابلها ضعیف هستندیا اینکه خود استارت قبلا باز شده و هنگا بستن درست نصب نشده و یکی از پیچهاش نسبت به دیگری سفت تره و استارت درست سر جاش نیست و در سرما و تغیرات انبساطی و انقباضی فلزات دنده استارت با دنده قابلش هماهنگ نمیشه. و یا واقعا دنده سر استارت خراب شده:26: من از این شکلکها خیلی خوشم میاد:25r30wi:
B-MAX
09-10-1392, 08:41 بعد از ظهر
دادا موتور منم همینجوری شده بود
2 ماه پیش باطریو شارژ کردم ولی به مرور هی قدرت استارت زدن کم میشد تا اینکه هفته قبل کلا استارت میزدم قیژ صدا میداد!!
با تعویض باطری مشکل حل شد
العان اشاره به استارت میکنم موتور مثل مرد روشن میشه ادم دوست داره همش استارت بزنه:دی:4chsmu1:
من صفحه قبل اشتباه نوشتم مارک باطری که من خریدم CGB هستش
farshad 54
11-10-1392, 06:31 بعد از ظهر
hakr
11-10-1392, 08:00 بعد از ظهر
آقا فرشاد این عکس مال ایرانه؟
موتور آبی با این برچسبهاش چقدر قشنگ شده
farshad 54
11-10-1392, 09:47 بعد از ظهر
نه مال ایران نیست اینجام میشه این طرح هارو رو موتور پیاده کرد ولی قیمتش خیلی فضائی هست نمیصرفه
farshad 54
12-10-1392, 12:23 بعد از ظهر
همگی سلام. من هفته پیش یه پالس 220 خریدم . مبارکهراستش زیاد تو موتور وارد نیستم . نمی دونم برا آبندی چجوری باش برم . میشه کمکم کنید ؟شما رو دور موتور 6000 دنده هارو عوض کن حالا سرعتت هر چند تا میخواد باشه تا 1000 کیلومتر اول همین جوری به موتور دنده بده بعد میگم من بیشتر اوقات تو دنده سه 40تا میرم خوبه ؟ و بعد اگه مسافت طولانی مثلا 50 کیلومتر یه سره با همون دنده سه و 40 تا برم والبته تو زمستون خوبه یا نه ؟ اینا مهم نیست فقط حواست به همون دور موتور باشه بعد میگم که بعد آبندی چه کارش بایید بکنم (اچارکشی و...)/ و فیلر گیری و تعویض روغن و بعد این که صحیح ترین روش ونحوه تعویض دنده و کلاج گیری ؟ بهترین حالت برای تعویض دنده رو دور موتور 6000 هست ولی اگه بخوای در حالت اسپرت با موتور رانندگی کنی تا 10000 دور هم میتونی به موتور گاز بدی بعد دنده عوض کنی البته بعد از آب بندی در کل کم استهلاکترین حالت تعویض دنده و گاز به موتور رو دور 6000 هست و سوال آخرم نیم کلاج رفتن تو ترافیک یعنی چی و چجوریه ؟ شما وقتی موتور رو تو دنده میزاری و کلاچ رو تا نصفه ول میکنی که موتور میخواد حرکت کنه ولی با گرفتن کلاچ جلو حرکتشو میگیری و دوباره با ول کردن کلاچ موتور حرکت میکنه بش میگن نیم کلاچ یعنی یه حالتی که حرکت موتور رو با بازی کردن با کلاچ و گاز تو ترافیک کنترل میکنی
شرمنده سوالام زیاده . آخه تازه کارم . ممنون. یا علی.
به امید خدا کهنه کار میشی
موفق باشی
hakr
12-10-1392, 02:56 بعد از ظهر
آقا حسین با سلام
دوتا تبریک خدمت شما اول بابت خرید موتور220 دوم عضویت در این سایت .من تو سایتهای دیگر مربوط به موتور سیکلت نیز عضو هستم ولی بدون اغراق این یکی از بهترین سایتهای مربوط به موتور میباشد .که تااین زمان من توانستم تمام مشکلاتم را با در میان گذاشتن سایر دوستان حل کنم.وشما میتوانید جوابهای کارشناسی بگیرید.من تجربیات خودم را در آبندی موتورم که مدت زیادی زیاد نیز از آن نگذشته خدمت عرض میکنم امیدوارم بکارتان بیاید
1-زمان خرید موتور اولین کاری که کردم روغنش را عوض کردم وجالب اینکه رنگ روغن موتور من شیری رنگ بود مثل اینکه آب قاطی داشته باشد .2-بنا به توصیه یکی از دوستانم تا 1000 کیلومتر هر 300 تا روغن را تعویض نمودم(نمیدانم شاید زیاد روی بوده تا نظر سایر دوستان چه باشد)3- موتورم بسیار لرزش داشت مرحله اول خودم تمام پیچهای آنرا سفت نمودم جالب اینجاست بسیار از پیچهای اساسی شل بودنند.4- 600 کیلومتر قبل از تعویض روغن موتور را فیلر گیری و آچار کشی اساسی نمودم5- دور موتور نیز بیشتر از5000 دور وسرعت 65 نرفتم
hakr
13-10-1392, 02:07 قبل از ظهر
دوستان با سلام
امروز با آقای آشنا شدم که خودش وپدرش موتور سوارهای حرفه ایی هستند ویک فروشگاه لوازم موتورهای کراس را دارند . از وسایل جالبش اسپری تمیز کننده زنجیر بعلاوه اسپری گریس برای زنجیر و روغن حرفه ایی برای موتورو.... .حال بعد از اینهمه حاشیه رفتن .به من توصیه کرد حتما از روغن 10-40 بجای 20-50 استفاده کن که موتورت بسیار نرم تر وروانتر کار میکند .میخواستم نظر دوستان را جویا شوم
B-MAX
13-10-1392, 10:11 قبل از ظهر
دوباره همگی سلام .رسیدن ماه ربیع الاول را به همگی تبریک میگم.
از تمام دوستانی که تجربیاتشون را در اختیار من گذاشتند تشکر میکنم .
1-راستش من جواب یکی از سوال هام را نگرفتم .این که صحیح ترین روش ونحوه تعویض دنده و کلاج گیری است . راستش بار اول است که پشت موتور کلاج دار میشینم و موتور قبلیم رادبسون125 بود به همین خاطر درباره کلاج گرفتن ودنده عوض کردن اطلاعاتی ندارم . مثلا هنگام کلاج گرفتن وتعویض دنده نیازه کمی گاز بدم . واگه میشه کلا یادم بدی ؟
2-بعد میگم که بهترین قلف برا این موتور چه ؟
3-چطور باید بهفمم که موتور نیاز به فیلر گیری داره یا نه ؟
4-کسی رو پالس220 زنون نصب کرده ؟ اگه کرده ضرر نداره؟ اگه ضرر داره راهی نداره ضررش رفع بشه ؟
5-برا روغن کاری زنجیر چرخ عقب چی بزنم خوبه ؟
6- بعضی از دوستان میگن که در دوران ابندی دنده 5 را بهش نده ایا درسته یا نه؟
7- آیا درسته که میگن بعد آبندی موتور را باید روند ؟
8- باک پالس220 دقیقا چند لیتر بنزین جا میگره؟
9-میشه با پالس 220 مسافت های بین شهری را یه سره رفت بهش فشار نمیاد؟
10- مناسب ترین روغن موتور برا پالس220 چیه نام ببرید ؟
:297:
باز هم شرمنده بابت سوال های زیادم . ممنونم .
یا علی.:29:
- - - Updated - - -
دوباره همگی سلام. ببخشید یه سوال یادم رفت .:2:
بعضی از دوستان میگن که بعد از تعویض روغن در دوران ابندی فیلتر روغن را هم در بیارین و تمیزش کنیمن . میگم این فیلتر روغن کجاست ؟ چجوری میشه درش اورد ؟
درباره فیلتر بنزین هم اطلاعاتی بدین محلش. روش دسترسی به آن و..
یا علی.:6:
علیک سلام
تعویض دنده رو خودت باید کار کنی دیگه یکم تجربه کنی قلقش دستت میاد
فرض کنیم موتور روشنه و البته گرم شده تو این هوای سرد
کلاچ بگیر بده دنده یک وقتی داری دنده رو با پا جا میزنی اصلا نباید گاز بدی چون العان نیازی بهش نیست اگه الکی گاز بدی دنده جا میره اما تالاقی صدا میده:42kmoig:
خوب حالا دنده رو جا زدی کلاچ هم هنوز ول نکردی اینو دیگه من نمیتونم توضیح بدم بسته شیب که موتور قراره بره وزن خودت در کل نیرویی که نیاز داری باید گاز بدی و با کلاچ رفتار کنی
مثلا دور موتور رو بیار روی 2.5 نگه دار بعد 1 میلیمتر یه 1 میلیمتر کلاچو ول کن به جایی برسه که موتور حس میکنه میخواد راه بره و اروم اروم از جا میکنه وقتی راه افتاد به مرور کلاچ رو ول کن
حالا که کلاچو کامل ول کردی ازادی تا هر چقدر که دوست داری گاز بدی و راه بری
ببین اصل تعویض دنده روی ماشین سنگین اینجوریه چون اگه بر فرض ماشین بنز تک یا جفت باشه اینکارو نکنی دنده اصلا جا نمیره:
فرض میکنیم دنده یک رو تا دور موتور 7000 پر کردیم باید کلاچ بگیریم در نتیجه دور موتور میاد پایین زیر 2000 دور اما سرعت تغییری نکرده ماشین داره میره حالا شما بر اساس تجربه ای که از وسیله داری میدونی که دنده دو تو این سرعت 5500 تا دور موتور میخواد
یا دنده 3 4000 تا دور موتور... برای جا رفتن دنده 2 کلاچ میگیریم یکم گاز میدیم تا دور موتور بیاد روی 5500 حالا میتونیم دنده رو جا بزنیم صدا هم اصلا نمیده چون دور موتورو با دور گیر بکس تنظیم کردیم بعد سریع کلاچو ول میکنیم و بعدش ازادیم که گاز بدیم
واسه دنده کم کردن هم دقیقا برعکس مطالب بالا عمل کن
موتور سیکلت! چون قطعات گیربکسش کوچیکه و مظلومه هر چقدر هم بد رفتار کنی دنده جا میره ولی تالاق صدا میده
اینم یادت باشه وقتی موتور در حال حرکته اصلا به نگه داشتن و نیم کلاچ رفتن نیازی نیست
قبل از سکون کامل دنده رو خلاص کن کلاچ هم ول کن
یکم تجربه کنی بدون گاز دادن میتونی موتورور راه ببری حتی نیم کلاچ با 2 تا سرعت بری... بدون کلاچ گرفتن هم دنده عوض کنی مثل کره اصلا صدا هم نده البته میگن اینکارو نکنی بهتره:icon_pf _52_:
پالس هم فیلتر روغن نداره
omid kawasaki
13-10-1392, 06:51 بعد از ظهر
سلام به شما من یه سری از سوالاتی رو که پرسیدی جواب میدم اگه جایی اشتباه کردم دوستان بگن ممنون میشم.
2_قفل دیسک و زنجیر های شلنگی که بتونی موتورو باهاش به لوله یا جایی ببندی . دزدگیر هم میتونی روش نصب کنی که به نظر من لازمه
3_موتور سالی دوبار فیلرگیری میخواد زمستون و تابستون .البته بعضی اوقات هم فیلر صدا میده که باید فیلر گیری بشه
4_اگه اصولی نصب بشه مشکلی نداره ولی به نظر من لازم نیست چون خودش نور مناسبی داره
5_اگه زنجیر خشکه کمی روغن کاریش کن فرداش به زنجیرت گریس بزن
6_نه درست نیست.دور موتور از 5 بیشتر نره
7_نه من خودم اینو قبول ندارم البته کسی هم که این موتورو خریده اهل گاز دادنه دیگه وگرنه موتور پایین تری بر میداشت
8_17 لیتر
9_دوستانی که این مسیر هارو با موتور رفتم گفتن که مشکلی براشون پیش نیومده
10_بهران سوپر پیشتاز 50_20
نه با فیلتر روغن کاری نداشته باش...
برادر من سوالاتو یکی یکی بپرس بزار دوستانم حوصله کنن جواب بدن:4chsmu1:
farshad 54
13-10-1392, 10:45 بعد از ظهر
hosin2a
14-10-1392, 04:47 قبل از ظهر
دوباره سلام . چند تا سوال داشتم مثل همیشه .
1- نصب زنون رو پالس 220 مشکل ایجاد میکند حال برا رفع این مشکلات بیایم 2 عدد دیود معمولی با ولتاژ و امپر بالا بر روی مسیر سیم مثبت ومنفی که ترانس لامپ زنون به باتری میخورد بگذاریم تاثیر دارد؟
2-معایب این موتور چیست ؟
3- اجزای حساس این موتور چیست ؟
4-با این موتور چگونه باید رفتار کرد ؟ (از نظر نوع روندن)؟
5-چرا این موتور دارای 2 عدد شمع است در حالی که یک سیلندر دارد؟
6- روی صفحه کیلومتر دکمه ایوجود دارد به نان reset که با زدن آن trip 1 , 2 تغییر میکند .مال چیست؟
7-روغن خارجی20w50 یا ایرانی 20w50بریزم?
8- علت اصلی این که زنون باعث خرابی میشود چیست؟
9-برای براقی لاکها چی کار میتوان انجام داد؟
10- گریس یا اسپری مخصوص بهتر است برای روغن کاری زنجیر چرخ؟
ممنونم . یا علی.
- - - Updated - - -
11- برا تمیز کردن ظاهر انجین و براق کردن چه میتوان کرد ؟
12- برا سیاه شدن تایر ها چه میتوان کرد؟
13 - کسی در دزفول تعمیرگاه مخصوص پالس و لوازم یدکی ایمن موتور میشناسد؟
14- بر تشخیص مدل و مارک لامپ زنون و ترانس آن چه باید کرد؟
15- برا تشخیص صفر بودن یا دست دوم بودن موتور چه میتوان کرد؟
ببخشید سوالام زیادن .
یا علی.
h0ssein
14-10-1392, 11:30 قبل از ظهر
دوباره سلام . چند تا سوال داشتم مثل همیشه .
1- نصب زنون رو پالس 220 مشکل ایجاد میکند حال برا رفع این مشکلات بیایم 2 عدد دیود معمولی با ولتاژ و امپر بالا بر روی مسیر سیم مثبت ومنفی که ترانس لامپ زنون به باتری میخورد بگذاریم تاثیر دارد؟ بیخیال زنون شو خیلیها نصب کردند برق موتور ریده مال شده چراغ 220 پر نور و بنظر من کار زنون رو میکنه:29dz8zk:
2-معایب این موتور چیست ؟ هیچی فقط تو هوای خیس و بارونی اگه تند بری یکم لیز میخوره:16:
3- اجزای حساس این موتور چیست ؟ اونم هیچی به جایش دست نزن اجزای حساس نداره:98:
4-با این موتور چگونه باید رفتار کرد ؟ (از نظر نوع روندن)؟ مثل آدم ، دنده مرده نده زیادی هم گاز نده:98:
5-چرا این موتور دارای 2 عدد شمع است در حالی که یک سیلندر دارد؟ مصرف سوخت کمتر شتاب بیشتر:18:
6- روی صفحه کیلومتر دکمه ایوجود دارد به نان reset که با زدن آن trip 1 , 2 تغییر میکند .مال چیست؟ مثلا من وقتی روغن رو عوض میکنم تریپ 1 رو صفر میکنم که سر 1500تا عوض کنم تریپ2 رو هم میذارم برا مصرف بنزین یا مثلا اینکه میخام جایی برم مسافت میزنم بینم چند کیلومتره افتاد؟:98:
7-روغن خارجی20w50 یا ایرانی 20w50بریزم? بهران تکتاز یا سوپر پیشتاز بهترین عملکرد رو داره
8- علت اصلی این که زنون باعث خرابی میشود چیست؟
9-برای براقی لاکها چی کار میتوان انجام داد؟
10- گریس یا اسپری مخصوص بهتر است برای روغن کاری زنجیر چرخ؟ به قول فرشاد خان روغن چرخ خیاطی هم زدی مشکلی پیش نمیاد
فقط زنجیر چرب باشه من خودم 3-4 هفته یکبار روغن سوخته میزنم مشکلی هم ندارم:29dz8zk:
- - - Updated - - -
11- برا تمیز کردن ظاهر انجین و براق کردن چه میتوان کرد ؟ پولیش بخر بزن بهش براق میشه یا بشورش:4chsmu1:
12- برا سیاه شدن تایر ها چه میتوان کرد؟ واکس تایر بزن یا بشورش:4chsmu1:
13 - کسی در دزفول تعمیرگاه مخصوص پالس و لوازم یدکی ایمن موتور میشناسد؟ نه:4chsmu1:
14- بر تشخیص مدل و مارک لامپ زنون و ترانس آن چه باید کرد؟
15- برا تشخیص صفر بودن یا دست دوم بودن موتور چه میتوان کرد؟ صفر که دیگه معلومه صفره داد میزنه دیگه تشخیص نمیخاد وااااا !!!:98:
ببخشید سوالام زیادن . خاهش
یا علی. قربونت
موفق باشید...
amir arsalan
15-10-1392, 08:11 بعد از ظهر
سلام بچه های 220 باز فلاپ اسپرت پالس 220
35283
35284
قیمتش هم مناسبه
farshad 54
15-10-1392, 11:05 بعد از ظهر
قیمتش که واقعا خوبه
ولی یکی اینکه یه مدل بیشتر نداره بعدم اینکه پول رو بریزیم به حساب رو چه اطمینانی ؟ اگه نفرستاد یقه کیو بگیریم ؟
راستی 0921 پیش شماره موبایل کجاست ؟
K.I.A
15-10-1392, 11:10 بعد از ظهر
921 رایتل هست./
فلاپ کار تو گمرک زیاده
farshad 54
15-10-1392, 11:16 بعد از ظهر
کیا من تو گمرک زیاد گشتم واسه فلاپ آخرش رسیدم به امیر عباس که دو مدل فلاپ داشت اونم میگفت 600 تومن با رنگ
بقیشون فقط یه مدل فلاپ داشتن همونی که mora 86 رو موتورش انداخته که اونم میگفتن 350
مهدی رخشا یه سری فلاپ داشت که زیر 700 تومن نبود
تازه اینا مال 6 ماه پیشه
حالا اگه شما جایی سراغ داری آدرسشو بده یه سر بزنیم
K.I.A
15-10-1392, 11:20 بعد از ظهر
بله اونا هم هستن/لوازم فروشای باجاج سراغ دارن من از 2 تاشون نزدیک میدون پرسیدم اما به کارم نمیومد.
farshad 54
16-10-1392, 01:37 بعد از ظهر
با این بابا صحبت کردم گفت دو سه هفته دیگه قراره مغازمون تو بعثت راه بیفته
آمارشو میگیرم اون موقع میرم پیششون ببینم چی به چیه
همین مدل فلاپم فقط میزنن اگه جور بشه فلاپ خامشو میخرم یه طرح هایی واسش دارم :28:
farshad 54
16-10-1392, 07:15 بعد از ظهر
باشه داش علی حتما
طریقه حمل سیب زمینی و پیاز با 220 :25:
omid kawasaki
16-10-1392, 08:11 بعد از ظهر
آقا اینجوری سیب زمینی پیازها میخورن به فلاپ ها یه وقت کار دستمون میدن.
farshad 54
16-10-1392, 08:56 بعد از ظهر
نترس هیچی نمیشه دو برابر اینم من با موتور آوردم به همین شکل :31:
Garbaz
16-10-1392, 09:48 بعد از ظهر
الان یکی از دلایلی که من ازدواج نمی کنم همینه که نمیشه با 220 رفت خرید اصن. :icon_pf _99_:
flower
16-10-1392, 10:49 بعد از ظهر
یه باکس برای عقب موتور تهیه کنید هر وقت احتیاج نبود راحت باکس جدا می شه بهتر از این کاره که به دسته اویزون می کنید در ضمن باکس یکمی سنگین بشه ترمز گیری بهتر می شه من برای دایلیم نصب کردم خیلی عالیه در ضمن تیپ موتور هم قشنگ می شه.
omid kawasaki
17-10-1392, 01:00 قبل از ظهر
این باکسی که شما میگی رو شاخ عقب وصل میشه؟ هزینش حدودا چقدره ؟
hakr
17-10-1392, 08:45 قبل از ظهر
این باکسی که شما میگی رو شاخ عقب وصل میشه؟ هزینش حدودا چقدره ؟
با سلام
اول یک تک بند نصب میکنی .(پیچهای شاخ عقب را بارز میکنند واین تک بند را قرار میدهند وشاخ را روی آن)سایزش هم کوچک است وتاثیری در شکل موتور ایجاد نمیکند .بعد روی این ترک بند صندوق نصب میشود که همانطور که دوستمان گفت پر تابل است. من سایز بزرگش را خریدم وکلاه کاسکت خودم وخانمم براحتی داخلش جا میشود .برا خرید هم بسیار راحتیم .ضمنا به قیافه موتور میآید .تونستم یک عکس برایتان قرار میدهم .ضمنا قیمت ترک بند 14000 تومان وصندوق 70000 تومان
- - - Updated - - -
دوستانی که بغل موتورشان فلاپ نصب کردند. والا من زمانی که موتور را خریدم هوا رو به خنکی بود ولی بعد 15-20 کار با موتور گرمای موتور را روی پاهاش حس میکند .حال با نصب فلاپ که آنطور هم که از شکل ان مشخص است .یک مانعی برای جریان هوا میباشد.موتور خیلی گرم نمیکند؟ واز طرف دیگر به موتور صدمه نمیزند؟
Gladiator
17-10-1392, 11:43 قبل از ظهر
باشه داش علی حتما
طریقه حمل سیب زمینی و پیاز با 220 :25:
منم با موتور زیاد میرم بازار تره بار و خرید میکنم ، ولی تاحالا نتونستم رو سمت راست فرمون که گاز میدم چیزی آویزون کنم ، همه رو سمت چپ آویزون میکنم
imported_Garbaz
20-10-1392, 01:49 بعد از ظهر
دوستان نشانگر بنزین همش خالی نشون میده و چراغ هشدارش روشن می مونه در صورتی که بنزین پره ، البته بگیر نگیر داره ، یه زمانم درست نشون میده ، علتش چیه؟
VAHID
20-10-1392, 02:05 بعد از ظهر
دوستان نشانگر بنزین همش خالی نشون میده و چراغ هشدارش روشن می مونه در صورتی که بنزین پره ، البته بگیر نگیر داره ، یه زمانم درست نشون میده ، علتش چیه؟
باکو باز کن سوکت و شناور داخل باکو چک کن
imported_Garbaz
20-10-1392, 02:35 بعد از ظهر
یکم بیشتر توضیح بدبد چطوری داستان ؟
omid kawasaki
20-10-1392, 02:50 بعد از ظهر
یکم بیشتر توضیح بدبد چطوری داستان ؟
زین راکب رو که دربیاری باک یه پیج داره اونو باز کن باک رو در بیار ، زیر باک چندتا سوکت هست که وصل شده به نمایشگر بنزینه که داخله باکه ، اون قطعه هم که داخل باکه میتونی پیچاشو باز کنی دربیاری // البته من نمیدونم ایراد از کجاس ولی طرز چک کردن همینه.
abolfazls
20-10-1392, 04:45 بعد از ظهر
من شكم رو شناور داخل باك هست ، بعضى مواقع درست كار ميكنه و بعضى مواقع گير ميكنه !!!
imported_Garbaz
20-10-1392, 05:22 بعد از ظهر
به نظر منم گیر کرده ، چطور میشه آزادش کرد؟
abolfazls
20-10-1392, 05:45 بعد از ظهر
به نظر منم گیر کرده ، چطور میشه آزادش کرد؟
والا براى پالس رو من نميدونم چجوريه داستانش ولى قائداتاً بايد باك باز شه و زير بام جايى كه سوكتها نصب ميشه چند تا پيچ باشه كه با باز كردن اونها كل شناور و متعلقاتش بياد بيرون و بعد از در آوردنش چون نميشه روغن كارى كرد بايد قسمتى كه مثل لولا عمل ميكنه و شناور بهش وصله رو پيم رو با سنباده نرم سنباده بكشيد تا اون قسمت لولا مانند نرم عمل كنه و گير نكنه ....
imported_Garbaz
20-10-1392, 05:50 بعد از ظهر
مرسی از راهنمایی دوستان.
لعنتی این یک ماهی که سوار موتور نشدم و فقط هفته ای یک بار درجا روشن کردم این مشکلات مضخرف رو شد. امروز که باطری خوابیده بود و با سکرات روشن شد. امروز آقاجان مجبور کردیم رو موتور بشینه و نیم ساعتی تو محل بالا پایین بره با موتور:gigglesmile:
amir7
20-10-1392, 07:28 بعد از ظهر
آقا من امروز سوار پالس سعید شدم خیلی حال کردم پا به پای مگلی میره خیلی عالیه
omid kawasaki
21-10-1392, 03:22 بعد از ظهر
پا به پای مگلی که نمیره ولی شتابش خوبه ، ولی خیلی خیلی نرم تر از مگلی هستش
imported_Garbaz
21-10-1392, 05:53 بعد از ظهر
دوستان یک سوال ، یک میکانیک که خیلی وارده و انواع موتور کراس درست کرده ولی تا حالا خانواده پالس دست نزده ، به نظرتون مثلا بخواد صفحه کلاچ پالس عوض کنه می تونه؟:561921_Laie_89:
abolfazls
21-10-1392, 06:28 بعد از ظهر
دوستان یک سوال ، یک میکانیک که خیلی وارده و انواع موتور کراس درست کرده ولی تا حالا خانواده پالس دست نزده ، به نظرتون مثلا بخواد صفحه کلاچ پالس عوض کنه می تونه؟:561921_Laie_89:
آره ، از پسش بر مياد ، چون عملاً موتورهاى مختلف تو اينجور تعميرات مثل هم هستن ....
اميد مشكلت با تعويض لنت حل شد ؟؟؟
omid kawasaki
21-10-1392, 08:04 بعد از ظهر
اميد مشكلت با تعويض لنت حل شد ؟؟؟
نه والا یکی از لنت ها دراومد منها یکی دیگه رو نتونستیم دو تا پیچ دیگه روی کالیبر ترمز بود که وصل شده بود به دیسک واگه باز میشد کالیبر درمیومد، وحید نتونست باز کنه منم که دستم داغونه نمیتونم. الا فعلا باید یدونه از این آچار شبیه آرم بنز بخرم واسه پیچ روغن.فک نکنم اینجا گیرم بیاد باید برم حسن آباد
abolfazls
21-10-1392, 08:06 بعد از ظهر
آچار ستاره اى تمام لوازم فروشها دارن ، دسته كاملش هست ، كمياب نيست ، خيالت راحت ...
omid kawasaki
21-10-1392, 08:11 بعد از ظهر
یه جا آقام رفته بود فقط یه شماره شو داشت گفتم شاید گیر نیاد.. روغن ترمزم نمیدونم کم داره یا نه به خاطر همین گفتم فردا ببرم بیرون ردیف کنه نگاه کنم یاد بگیرم.
ehsan8858
21-10-1392, 11:03 بعد از ظهر
سلام دوستان
قسط خرید 220 کردم یدونه دیدم سفید هستش خیلی نازه ولی بین این و 200ns موندم بنظرتون کدوم بهتره؟؟؟؟؟
ممنون
abolfazls
21-10-1392, 11:17 بعد از ظهر
سلام دوستان
قسط خرید 220 کردم یدونه دیدم سفید هستش خیلی نازه ولی بین این و 200ns موندم بنظرتون کدوم بهتره؟؟؟؟؟
ممنون
دوست من تو قسمت مشاوره يه تاپيك مشاوره ايجاد كنيد و تو اون قسمت سوالاتتون رو بپرسيد . دوستان حتماً كمكتون ميكنن ...
موفق باشيد
BKING
21-10-1392, 11:23 بعد از ظهر
سلام دوستان
ممنون
قطعا 200 ان اس بهتره
h0ssein
23-10-1392, 10:49 قبل از ظهر
35416
omid kawasaki
23-10-1392, 05:03 بعد از ظهر
این موتور که اسپورت هست چرا تو قسمت استریت تاپیکش زده شده!! من الان متوجه شدم.
abolfazls
23-10-1392, 05:06 بعد از ظهر
این موتور که اسپورت هست چرا تو قسمت استریت تاپیکش زده شده!! من الان متوجه شدم.
اميد جان پالس يه موتور استريت هست و تو خانواده موتورهاى خيابونى جا ميگيره ، اصولاً موتورى كه كلاً فلاپ كشى شده باشه به عنوان يه موتور اسپورت شناخته ميشه !
omid kawasaki
23-10-1392, 05:12 بعد از ظهر
فلاب های بغل فرمون نمیزاره این موتور استریت باشه و تو ترافیک کمی مشکل داره !! حالا بازم من دقیق نمیدونم.
omid kawasaki
23-10-1392, 09:59 بعد از ظهر
آقای hakr حتما یه عکس ازش بزار ببینیم ..دوتا کلاه توش جابشه خیلی خوبه.
erfan-kh
23-10-1392, 11:57 بعد از ظهر
سلام
چند وقته زده به سرم برم ی 220 بردارم
میخواستم ببینم جایی رو سراغ دارین صفر داشته باشه؟؟
تو شهباز صفرش نیس!!!
Ali
24-10-1392, 09:35 قبل از ظهر
سلام
چند وقته زده به سرم برم ی 220 بردارم
میخواستم ببینم جایی رو سراغ دارین صفر داشته باشه؟؟
تو شهباز صفرش نیس!!!
فروشگاه خود پالس هم رفتین؟
omid kawasaki
24-10-1392, 01:59 بعد از ظهر
توی گمرک صفرش هست منتها هر مغازه ای نداره یکم تو گمرک بچرخی پیدا میکنی . نمایندگیشم که توی ولیعصر هست داره .
hakr
24-10-1392, 07:48 بعد از ظهر
آقای hakr حتما یه عکس ازش بزار ببینیم ..دوتا کلاه توش جابشه خیلی خوبه.
میبخشی کلا فراموشم شد.چشب حتما عکس برایت میگذارم
nixon
24-10-1392, 10:34 بعد از ظهر
چندتا صفر میخوای بگم با خاور خالی کنن جلو در خونتون؟؟؟؟
بابا 3تا مغازه تو گمرک 2تا تو ولی عصر 4 تا تو هلال احمر 2 3 تا تو شهباز
erfan-kh
24-10-1392, 11:27 بعد از ظهر
فروشگاه خود پالس هم رفتین؟
ن.کجاست؟؟؟
erfan-kh
24-10-1392, 11:29 بعد از ظهر
چندتا صفر میخوای بگم با خاور خالی کنن جلو در خونتون؟؟؟؟
بابا 3تا مغازه تو گمرک 2تا تو ولی عصر 4 تا تو هلال احمر 2 3 تا تو شهباز
آقا دم شما گرم.ما پول یدونشو ب زور جور کردیم چ برسه ب ی خاور !!!!!!!
حتما ب گمرک ی سر میزنم
ممنون
erfan-kh
24-10-1392, 11:31 بعد از ظهر
راستی این داستان f که روی فلاپ جلوشون زده چیه؟؟؟
ARASH
25-10-1392, 12:11 قبل از ظهر
ن.کجاست؟؟؟
اقا میدون گمرگ که به سمت بالا میری حدودا 500 متر بالاتر نمایندگیش هست همه مدل و همه رنگ داره
nixon
25-10-1392, 12:30 قبل از ظهر
دقیق بخوای بدونی بغل مهدیه تهران یه فروشگاه بزرگه شیشه ای تهشم یه ns گذاشته اون نمایندگیه بورو اونجا فقط صاحابش یه پیره مردست خیلی بد اخلاقه سمته اون نرو گاز میگیره :**|
VAHID
25-10-1392, 09:09 قبل از ظهر
راستی این داستان f که روی فلاپ جلوشون زده چیه؟؟؟
مدل موتور هست وسری 220f
hakr
25-10-1392, 05:17 بعد از ظهر
دوست گرامی عکس صندوق موتور
hakr
25-10-1392, 09:56 بعد از ظهر
آقا راحت شدم .با راهنمایی دوستان واستفاده از چسب دو طرفه تا حدود زیادی تونستم صدای فلاپها را بگیرم .ولی درمان درد نهایش استفاده از یونولیت بود . بدون اغراق باید بگم .کوچکترین صدایی دیگه از فلاپهای موتور در نمی آید . الان فقط صدا صدای انجین است وبس
میلاد هرکول
26-10-1392, 07:44 بعد از ظهر
سلام
یه چیزیو دوستان تا حالا دقت کردن؟؟؟؟
من چند وقته چت کردم رو این موضوع که حس میکنم سیلندر 220 هایی که تو ایرانه کوچکتره از اونایی که تو خوده هنده!!!
هم سیلندر هم سر سیلندر اینایی که تو ایرانه کوچیکتره اونا تپل تر هست چندتا عکس رو با موتور خودم با دقت مقایسه کردم...
در نهایت به این شک افتادم که نکنه همون انجین 200 هست که تو ایران میبندن رو این شاسی یا بهتر بگم همون 200 رو یه فلاپ و چراغ 220 میبندن روش!!!!!
داش فرشاد یه بررسی بکن لطفا نظرتو بگو...
farshad 54
26-10-1392, 08:55 بعد از ظهر
نه میلاد جان خودم پیستون 220 رو از نزدیک دیدم و بررسی کردم:28: تو تعمیرگاه مال یه موتور مدل 90 بود کاملا حجمش درسته نگران نباشید :consoling2:
abolfazls
26-10-1392, 09:18 بعد از ظهر
اينم يه چند تا عكس والپيپرى براى دوست داران ٢٢٠
دوستاران پالس ٢٢٠ برين حالشو ببرين !
کاوه
26-10-1392, 10:02 بعد از ظهر
عکسا خیلی باحاله
خدایی دمشون گرم
من موندم چطوری این موتورو بلند میکنن
خیلی سخته کندنش از زمین :-/
h0ssein
27-10-1392, 12:03 قبل از ظهر
منطقی نیست که همون انجین 200 رو بزارن رو همون شاسی اگه اینطور بود قدرت و شتاب و تاپ اسپیدش له بود ! انجین 220 رو کنار 200 مقایسه کنید 220 ینمور تپلی تره !
erfan-kh
27-10-1392, 03:43 قبل از ظهر
عکسا خیلی باحاله
خدایی دمشون گرم
اره خدایی.مخصوصا اینکه بخاطر فلاپ و کله گیش جلوش خیلی سنگینه.
ولی کاوه جان باور نکن.اینا همه فتوشاپه!!!!!! :gigglesmile:
Ali
27-10-1392, 09:55 قبل از ظهر
عکسا خیلی باحاله
خدایی دمشون گرم
این که خوبه یکی از دوستان هست با 180 میاره همینجوری بالا چند متر هم میره من که از نزدیک دیدم باورم نمیشد :561921_Laie_89: :-/
میلاد هرکول
27-10-1392, 12:09 بعد از ظهر
حسین جان اینجا ایرانه دادا منطق کجا بود یادت رفته کجا زندگی میکنی؟؟؟!!!
اینجا فقط منفعت مهمه....
به خدا بعید نیست این کارو بکنن اخه 200 هم همین قدر سرعتو شتاب داره 220 همچین فرقی نداره...
هر چی دقت میکنم سیلندر موتور من از این هندیا کوچیکتره...:au:
میلاد هرکول
27-10-1392, 12:55 بعد از ظهر
اینو ببینید به سیلندر خوب دقت کنید....
Garbaz
27-10-1392, 02:15 بعد از ظهر
میلاد جان این ممکنه سیلندرش تغییر داده باشه. خود من سی جی 125 گرفتم روش هزینه کردم و یه انجین کامل خریدم و شد 150.
دوستان سوال :
این دو تا پیچی هست که اگزوز به سیلندر پیچ میشه (گلویی اگزوز) حسابی زنگ زده ، یعنی کلا قهوه ای شده از جرم زیاد. میگم اگه یه زمان بخوام باز کنم با مشکل مواجه نمیشم. راه حلی دوستان دارید؟
farzin
27-10-1392, 02:31 بعد از ظهر
قبل از باز کردن پیچا یک لیوان نوشابه نثارش کن تا زنگزدگیو از اون حالت اتصالات سفت شده بر اثر اکسداسیون فلز حل کنه بعد از چند دقیقه راحت باز میشن ( منبع : یکی از فیلمهای آموزشی شبکه 4 ، خودم امتحان کردن پیچ شکسته شده که زنگ زده بود بدون مراجعه به تعمیرکار رو باز کردم )
farshad 54
27-10-1392, 05:23 بعد از ظهر
27 دی فشم
erfan.557
28-10-1392, 11:25 بعد از ظهر
35565
رنگو نگا....
hosin2a
29-10-1392, 12:03 بعد از ظهر
سلام دوباره . میلاد رسول اکرم و رئیس مذهب شیعه مبارک .
موتورم را دیروز از آبندی در اوردم و 151 کیلومتر در ساعت باهاش رفتم .
مثل همیشه چندتا سوال داشتم .
1 - آیا میشود با پالس 220 همیشه تند رفت یا نه چون یکی از بچه ها گفت که موتور پالس برا تند رفتن نیست و باعث خراب شدنش میشود.
2 -این موتور حد اکثر چندتا میرود؟
3 - دوستان عزیز شما با این موتور حد اکثر چندتا رفتید ؟
4 - بهترین روغن موتور برا این موتور چیه ؟ اگه میشه همراه عکس.
5 - چه مدت باید روغن را عوض کرد؟
ممنونم .
یا علی...
farshad 54
29-10-1392, 12:17 بعد از ظهر
سلام دوباره . میلاد رسول اکرم و رئیس مذهب شیعه مبارک .
موتورم را دیروز از آبندی در اوردم و 151 کیلومتر در ساعت باهاش رفتم . به سلامتی
مثل همیشه چندتا سوال داشتم .
1 - آیا میشود با پالس 220 همیشه تند رفت یا نه چون یکی از بچه ها گفت که موتور پالس برا تند رفتن نیست و باعث خراب شدنش میشود. همیشه نمیشه باش 150 تا رفت ولی خوب 120 تا رو راحت و همیشه میره تو مسافت های طولانی و کوتاه
2 -این موتور حد اکثر چندتا میرود؟ همون 150 تا که رفتی هم خیلی زیاده
3 - دوستان عزیز شما با این موتور حد اکثر چندتا رفتید ؟ به این چیزا زیاد فکر نکن سعی کن یه جوری با موتور بری که نه به موتور فشار بیاد نه به خودت
4 - بهترین روغن موتور برا این موتور چیه ؟ اگه میشه همراه عکس. بهران سوپر پیشتاز 20-50 قوطی فلزی سبز رنگ 4 لیترش 35 تومن
5 - چه مدت باید روغن را عوض کرد؟ هر 2000 کیلومتر
ممنونم .
یا علی...
موفق باشی
- - - Updated - - -
omid kawasaki
29-10-1392, 02:41 بعد از ظهر
علی جون به نظرت با 180 تک زدن سخت تره یا 220؟؟؟ با همه این موتورا میشه یه چرخ زد حتی خیلی بیشتر از چند متر هم میشه رفت.
کاوه
30-10-1392, 12:43 قبل از ظهر
با 180 معمولا یه پاشون رو قلاب میکنن تو قسمت جای دست راکب و موتورو در حین کلاج ول کردن میکشن بالا که البته یه فشاری هم به اون ته وارد میکنن
در کل بهتره تک نزنی با این موتورا چون خیلی بهشون فشار میاد
اما من با 220 تا حالا ندیدم کسی بتونه بیارتش بالا
خیلی لشه اصلا کنده نمیشه از زمین
ARASH
30-10-1392, 01:38 قبل از ظهر
با 180 معمولا یه پاشون رو قلاب میکنن تو قسمت جای دست راکب و موتورو در حین کلاج ول کردن میکشن بالا که البته یه فشاری هم به اون ته وارد میکنن
در کل بهتره تک نزنی با این موتورا چون خیلی بهشون فشار میاد
اما من با 220 تا حالا ندیدم کسی بتونه بیارتش بالا
خیلی لشه اصلا کنده نمیشه از زمین
داداش یه 220 بیار بهت نشون بدم چجوری بلند میشه
abolfazls
30-10-1392, 11:34 قبل از ظهر
داداش یه 220 بیار بهت نشون بدم چجوری بلند میشه
بابا اين كاره !!!
ولى ١٨٠ خيلى راحت تره براى تك زدن ...
ARASH
30-10-1392, 01:24 بعد از ظهر
بابا اين كاره !!!
ولى ١٨٠ خيلى راحت تره براى تك زدن ...
راحت تره ولی کار نشد نداره
کاوه
30-10-1392, 08:22 بعد از ظهر
آرش سر چی ببندیم شرط ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:wink:
koosha
30-10-1392, 08:25 بعد از ظهر
داداش بلند كردنه ٢٢٠خيلي سخته به اون راحتيا كه فكر ميكني نيست ارش جان شايد واسه يه متر بلند شه ولي تداوم نخواهد داشت نميشه ام موتورو زياد كشيد بالا
abolfazls
30-10-1392, 08:50 بعد از ظهر
فعلاً كه آرش ميگه ميتونه !
منم بعيد ميدونم بتونه براى حتى ٥ متر رو يه چرخ بره !
يه سوال : چرا اكثر ٢٢٠ هايى كه من ميبينم كنار كلگى خط و خش داره ؟؟؟
کاوه
30-10-1392, 10:23 بعد از ظهر
خودم که امتحان کردم به هیچ وجه بلند نمیشه نهایتش 30سانت تونستم جلوی موتور رو بکشم بالا حالا درسته من وزنم زیاده و چاقم
اما دوستان دیگه که لاغر اندام هستن هم نتونستن
چه برسه به اینکه موتورو از زمین بکنی و چند متر هم بری :43:
نهایتش چند سانت از زمین کنده میشه اونم صفحه کلاج داغون میشه و بهش شدید فشار وارد میشه
Ali
01-11-1392, 02:31 قبل از ظهر
درسته این موتورا بهشون خیلی فشار میاد و سخته تک چرخ با 400 به بالا فقط!
Ali
01-11-1392, 12:14 بعد از ظهر
220 های مدل 92 کیلومترش جدید شده ترمزهاش مثل ns bybre شده و درکلاچش هم مثل 180 جدیدا گلدار شده صداشم کمی تغییر کرده
ARASH
01-11-1392, 03:43 بعد از ظهر
آرش سر چی ببندیم شرط ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:wink:
هرچی دوست داری بزار من 220 بگیرم امادش کنم اونوقت باهم شرط میبندیم
ARASH
01-11-1392, 03:45 بعد از ظهر
220 های مدل 92 کیلومترش جدید شده ترمزهاش مثل ns bybre شده و درکلاچش هم مثل 180 جدیدا گلدار شده صداشم کمی تغییر کرده
یه دوتا عکس بزار علی ببینیم تا بفهمیم چقدر تفاوت داره
Ali
01-11-1392, 06:23 بعد از ظهر
ترمزاش مثل ns
در کلاچشم همین شکلیه فقط مشکی
hosin2a
01-11-1392, 09:26 بعد از ظهر
دوباره سلام . وتشکر از همه به خصوص از دوست عزیز farshad 54 ([Only registered and activated users can see links]) .:thanks:
1 -میگم که از زمانی که با موتور 150تا رفتم اگزوز یه مقدار بوی سوختگی میده ... اشتباه نشه نه دود خروجی . خود دهانه خروجی گاز . مشکل داره ؟
2 - میزان روغن موتور چقدر است ؟ اگه بیشتر بریزیم مثلا اون گیج روغن پر بشه اشکال داره ؟
3 - در رابطه با اگزوز قهرمانی اطلاعاتی بدهید ؟ قیمتش ؟ روش نصبش؟ و ...
4 - توی دزفول چه کسی اگزوز قهرمانی دارد ؟
5 - درباره فلاپ گزاشتن دور موتور که مثل کورسی ها میشه نظرتون چیه؟ قیمتش ؟ توی دزفول نمیدونید که کی داره ؟:interview:
یا علی . ممنونم.:sleep:
farshad 54
01-11-1392, 09:48 بعد از ظهر
دوباره سلام . وتشکر از همه به خصوص از دوست عزیز farshad 54 ([Only registered and activated users can see links]) .:thanks:خواهش میکنم
1 -میگم که از زمانی که با موتور 150تا رفتم اگزوز یه مقدار بوی سوختگی میده ... اشتباه نشه نه دود خروجی . خود دهانه خروجی گاز . مشکل داره ؟ مشکلی نداره نگران نباش برطرف میشه
2 - میزان روغن موتور چقدر است ؟ اگه بیشتر بریزیم مثلا اون گیج روغن پر بشه اشکال داره ؟ 1200 سی سی اون گیج باید سرش نیم سانت خالی باشه
3 - در رابطه با اگزوز قهرمانی اطلاعاتی بدهید ؟ قیمتش ؟ روش نصبش؟ و ... اگزوز از 250 هزار داریم تا 5 میلیون تومن بستگی به بودجتون داره - منبع فابریک رو با هوا برش از لوله هدرز
جدا میکنن منبع اسپرت رو جاش جوش میدن
4 - توی دزفول چه کسی اگزوز قهرمانی دارد ؟ به خدا نمیدونم :riz481:
5 - درباره فلاپ گزاشتن دور موتور که مثل کورسی ها میشه نظرتون چیه؟ بستگی به سلیقه خودتون داره ولی قشنگ میشه قیمتش ؟ از 300 هزار تا 1 میلیون تومن توی دزفول نمیدونید که کی داره ؟:interview: بازم نه به خدا :4chsmu1:
یا علی . ممنونم.:sleep:
موفق باشی
ARASH
01-11-1392, 10:58 بعد از ظهر
علی تفاوت کیلومترش در چیه؟؟
erfan-kh
01-11-1392, 11:26 بعد از ظهر
انجینشم فرق میکنه؟؟آخه نقره ایه!!
قیمتشم همون 6600؟
Ali
02-11-1392, 01:01 قبل از ظهر
علی تفاوت کیلومترش در چیه؟؟
طرحش یکم فرق کرده یدونه ارم بلوتوث هم وسط دور موتور داره که با چراغ روشن میشه :gigglesmile:
Ali
02-11-1392, 01:03 قبل از ظهر
انجینشم فرق میکنه؟؟آخه نقره ایه!!
قیمتشم همون 6600؟
انجین همونه فقط گیرباکس تغییر کرده مثل ug4 جدیدا اما اینایی که میاد ایران هم جدیده ولی مشکیه
قیمتشم همونه
farzin
02-11-1392, 01:42 قبل از ظهر
35652
hosin2a
02-11-1392, 07:00 بعد از ظهر
دوباره سلام وتشکر مخصوص از farshad 54 ([Only registered and activated users can see links]) بابت پاسخ ها وصبرشون .:flower4:
دباره مثل همیشه چند تا سوال ::interview:
1 - حقیقتش من آدم حساسی هستم . از اون موقعی که 150 تا باهاش رفتم صدا موتورش هم کمی تغیر کرده . یه مقدار زیر شده . یه صدای وز وز موقعی که گاز میدم و دور موتور میره بالا میده فکر کنم یه صدای تق تق هم میده . یه یک هفته ای هست از آچارکشی آوردمش و فیلر گیریشم کردم . این صداها طبیعی؟
2 - اگه اون گیج پر بشه روغن ضرر داره چون مال من اینجوری ؟
با تشکر . یا علی .:sleep:
farshad 54
02-11-1392, 07:16 بعد از ظهر
دوباره سلام وتشکر مخصوص از farshad 54 ([Only registered and activated users can see links]) بابت پاسخ ها وصبرشون .:flower4:
دباره مثل همیشه چند تا سوال ::interview:
1 - حقیقتش من آدم حساسی هستم . آفرین از اون موقعی که 150 تا باهاش رفتم صدا موتورش هم کمی تغیر کرده . یه مقدار زیر شده . یه صدای وز وز موقعی که گاز میدم و دور موتور میره بالا میده فکر کنم یه صدای تق تق هم میده . یه یک هفته ای هست از آچارکشی آوردمش و فیلر گیریشم کردم . این صداها طبیعی؟ اگه منظورتون از وز وز یه صدای زوزه ریزه که اون طبیعی هست ولی صدای تق تق رو
میشه بگید از کجای موتور میاد چون صدای تق تق غیر عادی هست و نباید این صدا از انجین موتور بیاد
2 - اگه اون گیج پر بشه روغن ضرر داره چون مال من اینجوری ؟ حالا واسه یه دفعه مشکلی نداره ولی سعی کن دفعه بعد که روغن عوض میکنی اندازش درست باشه
با تشکر . یا علی .:sleep:
موفق باشی
farzin
02-11-1392, 09:29 بعد از ظهر
روغن بیش از اندازه به موتور فشار میاره و روغن کم موتورو به ساییدن آهن رو آهن میبره ( میشه پیچ گیج رو از پایین باز کرد و مقداری از روغن رو خارج کرد ولی بهترین روش اینه که با یک سرنگ گاوی که به تهش یه شیلنگ وصل هست از بالا مکش کنید تا به اندازه دلخواه برسه )
- - - Updated - - -
35661
220 220
35662
SAEID NOROZI
02-11-1392, 10:03 بعد از ظهر
سلام
اقا farzin عکس دومی تو ایرانه؟
اگه هست قیمت فلاپش چنده؟
shahin.r1
03-11-1392, 12:25 بعد از ظهر
داداش این خودت تو تهراندیدی من که تا حالا تو گمروک ندیدم اگه اماری چیزی ازش داری به ما بده
farzin
03-11-1392, 01:44 بعد از ظهر
این پالس ها هیچکدومشون تو ایران نیست همه محصول بچه های خوش ذوق هند هستن
hosin2a
03-11-1392, 08:45 بعد از ظهر
دوباره سلام .
1 - صدای تق تق خیلی کوچیکی از داخل اینجن میاد .
2 - شتاب موتور به نظر من زیاد خوب نیست ولی اگه موتور دور بگیره تند میره .
h0ssein
03-11-1392, 09:31 بعد از ظهر
فدات شم ببر پیش تعمیرکار نشون بده بهتر میتونه کمکت کنه.
ایشالا که مشکل جدی نیست ولی سعی کن دیگه بیشتر از 130-140 تا نری اگه موتور هم خاست بره تو نزار بره برا یه موتور تک سیلندر سرعت بیش از 130 واقعا زیاده و همش
فشار و اصطحلاک الکی که به جیب مبارک خسارت وارد میکنه.
farzin
04-11-1392, 03:19 قبل از ظهر
35705
hakr
04-11-1392, 06:32 بعد از ظهر
دوستان با سلام
ترمز عقب افتضاح میگرفت بردم تعمیرکار لنتها را در آورد گفت ایینه ایی شده برام سمباده زد جا زد حالا
آیینه ایی شده یعنی چه؟ با سمباده برقی زدن حل میشه یا باید عوض کرد
farshad 54
04-11-1392, 07:49 بعد از ظهر
آقا موتور صفر هنوز 2000 تا راه نرفته واسه چی باید آیینه بشه لنتاش ؟
اگه آیینه شده باشه دیگه به درد نمیخوره
آیینه شدن یعنی سطح لنت جوری شده که دیگه اصطکاک لازم رو با دیسک ترمز ایجاد نمیکنه
farzin
04-11-1392, 07:57 بعد از ظهر
معمولا وقتی سطحشون بسیار سیقلی میشه و براق میشه اصطلاحا میگن شیشه کرده ، حالا ایشون گفتن آیینه که باز همونه ، در این حالت اصطکاک به حداقل میرسه و برای زبر کردن دوباره اونها از سمباده استفاده میکنن تا هنگام ترمز گیری اصطکاک بیشتری حاصل بشه ،
- - - Updated - - -
جنس لنتا داش فرشاد کیفیت مناسبی ندارن و زود این اتفاق براشون میوفته و بعد از سمباده زدن دوباره دوستمون شاهد کم لطفی ترمز خواهند بود
farshad 54
04-11-1392, 08:01 بعد از ظهر
یه توصیه به دوستان 220 سوار اصلا لنت غیر اصلی واسه موتور نخرید چون به هیچ وجه به درد نمیخوره یا زود تموم میشه یا صدای سوت وحشتناک میده
فقط لنت اصلی پارسال 30 تومن بود ولی یک ماه پیش از همون مغازه خریدم 25 تومن - لنتای عقب اصلیش بالای لنت شکلش نیم دایره هست
farzin
04-11-1392, 08:15 بعد از ظهر
یه خبر جدید و دسته اول ( منبع : فروم بروبچ هندی که زبون فرومشون انگلیش هست )
یکی از استادیتشون که دست به آچار هستن ، نوشته ای گذاشته بود از این قرار که : تمامی محصولات باجاج دارای فیلتر روغن هستن ! بجز 135LS و 200NS که فیلترشون قابل تعویض هست بقیه از فناوری قدیمی تر بروش گریز از مرکز استفاده میکنند و طبق عکس زیر که مشاهده میکنید اون قسمت که درونش براده های آهن رو میبینید بعد از هر 10هزار کیلومتر باید باز بشه و تمیز بشه ، تمامی مراحل برای باز کردن رو با عکس توضیح داده بود و در نهایت نوشته بود که در صورت صدمه زدن تمامی مسولیت با خود شما هست...
35727
35728
توصیه بنده ، در صورت وارد نبودن به مسایل فنی هیچگاه انجین رو باز نکنید (( این کامنت فقط جهت اطلاع بود )) :acigar:
K.I.A
04-11-1392, 09:17 بعد از ظهر
توی تمام موتورهای سنگین که فشار روغن رکن اصلی هست غیر از فیلتر روغن داخل انجین از مگنت استفاده میشه و زیر اویل پمپ طوری مگنت دار وجود داره
و حتی سر پیچ کارتل مگنت داره و جذب پیلیسه میکنه.
موضوع بالا تو موتورهای سنگین صدق میکنه و موتورهایی با حجم پایینتر بعضی از امکانات روش هست مثال هیوسانگ پیچ کارتل مگنت داره و فیلتر روغن و پالس و وینر و ارگون و... تو انجین کنار کلاچ که تلاتم زیاده فیلتر کاغذی و مگنت هست....
در مورد شیشه کردن لنت هم این موضوع به غیر از بحث جنس لنت ....فرهنگ رانندگی مهمه یعنی اینکه یه سری ها همش پا رو ترمز میرن که این موضوع برمیگرده یا به تنظیم نبودن پدال یا استفاده از کفش نامناسب یا ترس یا عادت که تکیه گاه پنجه پا رو پداله که نااگاهانه رو ترمز میرن/
این عمل باعث سیقلی و شیشه شدن لنت میشه.
در ضمن لنت نو ترمز بهتره کمی بوی ماهی گندیده بده.
farzin
04-11-1392, 10:35 بعد از ظهر
نکته الان اینجاست که اکثرا فک میکردیم چون فیلتر قابل تعویض نداره پس کلا فیلتر نداره و بیخیال ، حالا با روشن شدن این قسمت سوال اینجا مطرح میشه که اکثرا موتورای پالسی که داریم انجینشون هنوز باز نشده ، که بگیم همچین قسمتی رو آقای مکانیک تمیز کرده باشن ... حالا با وجود این ذرات و توصیه آقای کومار هندی که سر 10هزار کیلومتر توصیه کردن تمیز بشه ، آیا واقعا نیاز هست درب کلاچ رو باز کنیم و اون قسمت رو تمیز کنیم ؟؟
farshad 54
04-11-1392, 10:46 بعد از ظهر
نه هر وقت خواستی صفحه کلاچ عوض کنی تمیزش میکنی حله تا صفحه بعدی
h0ssein
04-11-1392, 10:48 بعد از ظهر
نه هر وقت خواستی صفحه کلاچ عوض کنی تمیزش میکنی حله تا صفحه بعدی
حالا اومدیمو تا 30-40 هزار کارکرد کسی نخاست صفحه عوض کنه اون تکلیفش چیه؟ :297:
farshad 54
04-11-1392, 10:49 بعد از ظهر
مشکلی پیش نمیاد نگران نباشید
ریلکسسسسسسسسسسسسسسسسسس
farzin
04-11-1392, 11:24 بعد از ظهر
یا بیمه فرشاد خان مطمئن برانید ، :[Only registered and activated users can see links] میگم هر موتوری یه چک لیستی داره که سر چند هزار فلان جارو سرویس کنید ، ما فقط بنزین ، روغن ، پیچوندن گاز رو سرویس میکنیم !!! :[Only registered and activated users can see links]
hakr
05-11-1392, 10:27 قبل از ظهر
آقاK.I.A ([Only registered and activated users can see links]) دقیقا حق با شماست من دائما پام رو ترمزه .حالا به نظر دوستان لنت را عوض کنم؟
hakr
06-11-1392, 05:59 بعد از ظهر
آقا چه خبره لنت عقب مدل 92 اصل 45 تومان ومدل قبلی اورجینال اصل شرکت باجاج 24 تومن
h0ssein
06-11-1392, 06:58 بعد از ظهر
آقا چه خبره لنت عقب مدل 92 اصل 45 تومان ومدل قبلی اورجینال اصل شرکت باجاج 24 تومن
تعجب نکن اگه ارزون بود تعجب کن::hanghead:
هیچکس میگفت::sarma:
اینجا تهرانه لعنتی شوخی نیستش * خبری از گل و بستنی چوبی نیستش
اینجا جنگله بخور تا خورده نشی * اینجا نصف عقده این نصف وحشی
..........
لنت جلو پالس 180 15 بود 25 تومنی هم بود 25 تومنیه رو میگف لنت فابریک اصل باجاج من ارزونه رو گرفتم انداختم روش الان
7ماهه داره کار میکنه هیچ مشکلی هم باهاش ندارم ! این عوضیا از هر فرصتی سوء استفاده میکنن شماها بهشون پا ندید.:icon_pf (95):
atayman
06-11-1392, 08:59 بعد از ظهر
سلام بچه ها
چند تا عکس از پالس 220 براتون گذاشتم
([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
([Only registered and activated users can see links])
koosha
06-11-1392, 09:00 بعد از ظهر
شبيه دايليم شده دل چسب نيس زياد
VAHID
06-11-1392, 09:07 بعد از ظهر
کله موتورو بخوابونی یه اگزوز تایگر بندازی رینگارم سفید کنی محشر میشه
abolfazls
06-11-1392, 09:13 بعد از ظهر
بازم نسبت به فابريكش قشنگتره به نظر من ...
اگه ميشد اينجوريش كرد قشنگ ميشد .
abolfazls
06-11-1392, 09:20 بعد از ظهر
سلام بچه ها
چند تا عکس از پالس 220 براتون گذاشتم
([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
([Only registered and activated users can see links])
جالبه ، قيمتش بدون رنگ ١٩٥ هزار تومنه و با رنگ ٢٤٠ هزار تومن ، قيمتش به نظر من مناسبه !
سعيد يه دونه آبيش رو سفارش بده برا موتورت ، رينگات رو هم آبى كن قشنگ ميشه ها ...
Ali
06-11-1392, 09:57 بعد از ظهر
بنظرم خیلی جالب میشه قیمتشم خوبه
Esi 13
06-11-1392, 11:37 بعد از ظهر
سلام دوستان یه سوالی داشتم .
یکی از دوستان میگفت به خاطر رادیات روغن ،1.5 لیتر روغن میخواد؟؟!!1
ممنون اگه راهنمایی کنید
h0ssein
06-11-1392, 11:46 بعد از ظهر
سلام دوستان یه سوالی داشتم .
یکی از دوستان میگفت به خاطر رادیات روغن ،1.5 لیتر روغن میخواد؟؟!!1
ممنون اگه راهنمایی کنید
1.5 خیلی زیاده 1200 سی سی کافیه بیشتر هم فشار میاره به انجین از همه جاش میزنه بیرون...:7tir:
shahin.r1
07-11-1392, 10:00 قبل از ظهر
ولی تا جایی که من میدونم 1300 باید بریزی
h0ssein
07-11-1392, 10:43 قبل از ظهر
از گیج کنار کارتل نگاه کنید باس نیم سانت از سرش خالی باشه تا مخش پر نکنید...
همونطور که روغن کمش بده زیادیش هم بده و برا موتور ضرره !
farzin
07-11-1392, 12:13 بعد از ظهر
ماکزیمم = حداکثر
مینیمام = حداقل
اطراف شیشه 4 تا خط مورب هست ( دوتای بالایی چپ و راست شیشه میشن ماکزیمم و دوتای پایین چپ و راست شیشه میشن مینیمام - طبق عکس زیر ) ، که نمایانگر ماکزیمم و مینیمام مقدار روغن هست که در صورت زیاد ریختن و یا کم شدن روغن در طول استفاده شما میتونید میزان روغن رو چک کنید
من هر چی توو اینترنت سرچ کردم تمامی موتورها روغنشون بین ماکزیمم و مینیمام بودن ولی ما بیشتر از این حد میریزیم علتشو هم هنوز نفهمیدم ... !
35753
BabyBoy
07-11-1392, 04:16 بعد از ظهر
سلام. من جستجو کردم و همونجور که دوستان گفته بودن، این موتور به 1150(همون 1200) سی سی روغن نیاز داره.
خود سایت باجاج هم نوشته 1150 اما در صورتی که انجین پیاده بشه برای تعمیرات، بار اول 1300 سی سی.
این هم لینک که از پایین صفحه میتونید موتور رو تغییر بدید: [Only registered and activated users can see links]
Gladiator
07-11-1392, 05:33 بعد از ظهر
بله 1150 سی سی براش کافیه ، من از تو گالن روغنو میریختم تو ظرف دلسترهای یک لیتری ، تا خرخره پرش میکردم بعد از تو ظرف دلستر میریختم تو انجین و میزان روغن دقیقا بین مینیمم و ماکزیمم بود ، در کل ظرف دلستر خانواده میتونه پیمانه خوبی باشه برای پالس
- - - Updated - - -
1300 سی سی برای زمانیه که رادیاتور روغنتم خالی باشه ، شما وقتی روغن موتورو خالی میکنی تو رادیاتور روغنت روغن باقی میمونه و برای همین تو دفترچش نوشته 1150 سی سی
hyperbrusah
08-11-1392, 10:23 قبل از ظهر
سلام دوستان روی صفحه کیلومتر چراغ هشدار فیلتر هوام چشمک زن شده مشکل از کجاست؟ فیلترو در اوردم شستم تا صبح خشک شه بزارم سر جاش ولی بدون فیلترم باز چشمک زنه لطفا راهنماییم کنید
فیلترو جا زدم و یه 20 تایی باهاش راه رفتم همچنان چشمک زنه . چی کار باید بکنم؟
hosein_dig
08-11-1392, 10:29 قبل از ظهر
داخل مخزمو باد بگیر دریجه هوا رو چک کن ببین چیزی جلشو نگرفته . موتور خوب کار میکنه ؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
hyperbrusah
08-11-1392, 10:35 قبل از ظهر
موتور رو دیروز من گرفتم دوست گلم نمیدونم خوب کار میکنه یا بد چون تا حالا سوای 220 دیگه ای نشدم. ولی در جا یه مقدار کار میکنه خاموش میشه . دریچه هوا کجا قرار میگیره؟
Gladiator
08-11-1392, 10:55 قبل از ظهر
سلام دوستان روی صفحه کیلومتر چراغ هشدار فیلتر هوام چشمک زن شده مشکل از کجاست؟ فیلترو در اوردم شستم تا صبح خشک شه بزارم سر جاش ولی بدون فیلترم باز چشمک زنه لطفا راهنماییم کنید
فیلترو جا زدم و یه 20 تایی باهاش راه رفتم همچنان چشمک زنه . چی کار باید بکنم؟
بدون فیلتر که باید چشمک بزنه ، احتمالا سیمای سنسور فیلترت قطع شده یا فیلتر کامل سر جای خودش قرار نگرفته که اتصال سنسورو برقرار کنه
h0ssein
08-11-1392, 10:56 قبل از ظهر
موتور رو دیروز من گرفتم دوست گلم نمیدونم خوب کار میکنه یا بد چون تا حالا سوای 220 دیگه ای نشدم. ولی در جا یه مقدار کار میکنه خاموش میشه . دریچه هوا کجا قرار میگیره؟
در جا یکم کار میکنه خاموش میشه پبچ هوا تنظیم نیست ببر تعمیرگاه ، فیلتر هم در بیار با دقت و درست بزار جاش حواست باشه برعکس نزاری.
hyperbrusah
08-11-1392, 11:07 قبل از ظهر
بدون فیلتر که باید چشمک بزنه ، احتمالا سیمای سنسور فیلترت قطع شده یا فیلتر کامل سر جای خودش قرار نگرفته که اتصال سنسورو برقرار کنه
ممنون چطورمیتونم این موردایی که گفتیدو چک کنم؟ و آیا مشکلی ایجاد میکنه؟
- - - Updated - - -
اگه در جا یکم کار میکنه خاموش میشه پبچ هوا تنظیم نیست ببر تعمیرگاه
منم همین فکرو میکنم یعنی ممکنه چراغ هشدار همبخاطر همون تنظیم نبودن پیچ روشن باشه؟
میلاد هرکول
08-11-1392, 01:09 بعد از ظهر
پیچ هوای کاربراتور که ربطی به چراغ هشدار نداره!!!
شما کاربراتت تنظیم نیست یعنی پیچ هوا زیاد بازه که کار شما نیست بدید مکانیک تنظیمش کنه.
زمانی چراغ هشدار روشن میشه که یا فیلتر کثیف باشه یا فیلتر نداشته باشه یا مسیر هوا مسدود باشه یا سنسوری که پشت ایر باکس هست دچار مشکل شده باشه یا خود سنسور کثیف شده باشه که مورد اخر در مورد موتور شما صدق میکنه به احتمال زیاد...
hyperbrusah
08-11-1392, 02:51 بعد از ظهر
پیچ هوای کاربراتور که ربطی به چراغ هشدار نداره!!!
شما کاربراتت تنظیم نیست یعنی پیچ هوا زیاد بازه که کار شما نیست بدید مکانیک تنظیمش کنه.
زمانی چراغ هشدار روشن میشه که یا فیلتر کثیف باشه یا فیلتر نداشته باشه یا مسیر هوا مسدود باشه یا سنسوری که پشت ایر باکس هست دچار مشکل شده باشه یا خود سنسور کثیف شده باشه که مورد اخر در مورد موتور شما صدق میکنه به احتمال زیاد...
ممنون میدونید چقدر هزینه تمیز کردن میگیرن ؟
ARASH
08-11-1392, 03:18 بعد از ظهر
اقا یکی بیاد تفاوت این 220 جدیدارو به من بگه به طور کامل ببینم ارزش داره صفر بخری
Ali
08-11-1392, 03:29 بعد از ظهر
اقا یکی بیاد تفاوت این 220 جدیدارو به من بگه به طور کامل ببینم ارزش داره صفر بخری
تفاوت سواریشو سعید باید بگه هردوتاشو سوار شده اما کوشا هم میگفت سواریش بهتره ترمزاش قویتره و...
Ali
08-11-1392, 03:29 بعد از ظهر
تفاوت سواریشو سعید باید بگه هردوتاشو سوار شده اما کوشا هم میگفت سواریش بهتره ترمزاش قویتره و...
koosha
08-11-1392, 03:32 بعد از ظهر
ترمزاش بهتر از ٢٢٠ عادياس موتورشم يكمي نرم ترو جون دار تر كار ميكنه
BKING
08-11-1392, 03:33 بعد از ظهر
تفاوتش از قول یکی از تعمیرکاران کوچک بودن دیسک و صفحه کلاج هست
تو مدل قدیمی دیسک و صفحه کلاج بزرگتره و بهتر
ARASH
08-11-1392, 03:34 بعد از ظهر
پس خودم باید برم پویا رو خفت کنم سوار موتورش شم تفاوتش احساس کنم
omid kawasaki
08-11-1392, 04:00 بعد از ظهر
کالیبر ترمز که علی گفت توی جدیدا عوض شده و قیمت لنتش هم بیشتر از سری قبله ... لنت عقب فابریک سری قبل 25 و سری جدید 45 تومن هستش
Gladiator
08-11-1392, 04:42 بعد از ظهر
ممنون میدونید چقدر هزینه تمیز کردن میگیرن ؟
داداش موتور نو که فیلتر هواش کثیف نیست ، ببر تعمیرگاه بده پیچ هوای کاربراتورتو تنظیم کنه همین
میلاد هرکول
08-11-1392, 05:48 بعد از ظهر
نمیدونم هزینه تمیز کرن چقدره...
اگه موتورو صفر خریدین و چراغ فیلتر چشمک میزنه چون فیلتر نو هست اشکال از خود سنسوره پشت ایر باکسه که گفتم فیلتر رو درارید سنسور را تمیز کنید و چک کنید فیشها سر جاش باشن تا اونجایی که میره تو دسته وایرها...
اگه دست دوم خریدین بازم تمام موارد رو چک کنید فیلتر و که گفتید شستید تمیز کردن سنسورم کاری نداره و بعد کاربراتو بدید تنظیم کنند تا مشکل خاموش شدن هم رفع بشه.
hosein_dig
08-11-1392, 06:55 بعد از ظهر
پالس تا 10هزار گارنتی داره اگه تزدیک نمایندگی هس نشون بده خیالت راحت شه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
hyperbrusah
08-11-1392, 08:13 بعد از ظهر
نمیدونم هزینه تمیز کرن چقدره...
اگه موتورو صفر خریدین و چراغ فیلتر چشمک میزنه چون فیلتر نو هست اشکال از خود سنسوره پشت ایر باکسه که گفتم فیلتر رو درارید سنسور را تمیز کنید و چک کنید فیشها سر جاش باشن تا اونجایی که میره تو دسته وایرها...
اگه دست دوم خریدین بازم تمام موارد رو چک کنید فیلتر و که گفتید شستید تمیز کردن سنسورم کاری نداره و بعد کاربراتو بدید تنظیم کنند تا مشکل خاموش شدن هم رفع بشه.
ممنونم دوستان'موتور مدل ۹۰ ۵ تا رفته ' میبرم نشونش میدم حتما 'راستی من ویو داشتم کاربراتشو خودم میشستم 'اینم میتونم خودم بشورم؟
Sent from my PadFone T004 using Tapatalk
میلاد هرکول
09-11-1392, 06:10 بعد از ظهر
گارانتی 1500 کیلومتر یا دو ماه هر کدام که زودتر فرا برسد...
اگر فنی هستید و دست به اچار میتونید البته حواستون به دیافراگم و ساسات برقی باشه که اسیب نبینه...
h0ssein
09-11-1392, 06:41 بعد از ظهر
ممنونم دوستان'موتور مدل ۹۰ ۵ تا رفته ' میبرم نشونش میدم حتما 'راستی من ویو داشتم کاربراتشو خودم میشستم 'اینم میتونم خودم بشورم؟
Sent from my PadFone T004 using Tapatalk
اصن چ دلیلی داره بازش کنی بشوریش؟ نیاز به شستشو نداره خیلی ایراد نگیر...:[Only registered and activated users can see links]
اگه باز کردی و تنظیمش ریخت گل هم یا چمیدونم دیگه نشد بزنی جاش و 1000مشکل دیگه اتفاق افتاد اونوقته که اونجات میسوزه.
این موتورا سی جی نیست که اگه یه مشکلی براش پیش اومد هر کسی بتونه تنظیمش کنه و خرجش 10تومن باشه باس کلی پول بدی
آخرش هم مثل اولش نمیشه پس انگولکش نکن بزار زندگیشو بکنه...:23:
ARASH
09-11-1392, 11:32 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان
من امروز یه 220 خریدم ولی نور جلوش تنظیم نیست هوا رو واسه هلیکوپترا روشن میکنه که راه گم نکنن چجوری میتونم تنظیمش کنم؟؟
ARASH
09-11-1392, 11:48 بعد از ظهر
اقایون نور جلوی موتوره تنظیم نیست هوا رو واسه هلیکوپترا روشن میکنه که راه گم نکنن چجوری میتونم تنظیمش کنم؟؟
BKING
10-11-1392, 12:14 قبل از ظهر
اقایون نور جلوی موتوره تنظیم نیست هوا رو واسه هلیکوپترا روشن میکنه که راه گم نکنن چجوری میتونم تنظیمش کنم؟؟
رو نور پایینه ؟
220 معمولا خیلی دقیقه شاید کاسه تو جابجا شده برا من از اول تنظیم بود مورد تنظیم برام پیش نیومده
حالا اومدی تهران از تعمیرکارم می پرسیم
ARASH
10-11-1392, 12:15 قبل از ظهر
اقایون یه دفترچه منوال واسه من پیدا کنید ممنون
اره نور پایینش واسه هلیکوپتراست نور بالاشم واسه فضانوردا خیلی ناجوره کلا
میلاد هرکول
10-11-1392, 11:38 قبل از ظهر
مبارک باشه...
صفر خریدین؟چند؟
فرمون رو بدید سمت چپ بعد دست راست رو ببرید توی فلاپ پشت چراغ یه پیچ بزرگ پلاستیکی هست مثه شیر فلکه میمونه اونو بچرخون به سمت چپ لنز میاد پایین...
hakr
10-11-1392, 12:40 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان
من امروز یه 220 خریدم ولی نور جلوش تنظیم نیست هوا رو واسه هلیکوپترا روشن میکنه که راه گم نکنن چجوری میتونم تنظیمش کنم؟؟
مبارکت باشد وخوش آمدی به این بخش
از من میشنوی اول از همه روغنش را عوض کن
ARASH
10-11-1392, 12:43 بعد از ظهر
مرسی دوستان عزیز روغنش عوض کردم ولی صفر نخریدم مدل 90 خریدم با 6 تا کارکرد 4700 یه اگزوز تایگرم روش بود
Sent from my GT-I9200 using Tapatalk
MANHUNT
12-11-1392, 09:44 بعد از ظهر
دوستان اين اگهي رو ديدم باسم جالب بود اين ٢٢٠ با بقيه چه فرقي ميكنه كه صفرش ٧٥٠٠ هست[Only registered and activated users can see links]
- - - Updated - - -
دوستان اين اگهي رو ديدم باسم جالب بود اين ٢٢٠ با بقيه چه فرقي ميكنه كه صفرش ٧٥٠٠ هست[Only registered and activated users can see links]
farshad 54
12-11-1392, 09:59 بعد از ظهر
اگر وقت کردم یه سر میرم پیش شهریاری ببینم چیه این موتور 220 مدل 2013 که 4 سوپاپه و خود باجاج هنوز از تولیدش خبر نداره اونوقت این داره میفروشه :4:
Gladiator
13-11-1392, 09:33 قبل از ظهر
- - - Updated - - -
این آقا یا از روی بی اطلاعی گفته 4 سوپاپه یا برای منحرف کردن ذهن منو شما اینو گفته ، 220 چهار سوپاپ وجود نداره
soleymani
13-11-1392, 10:28 قبل از ظهر
عمرا 4سوپاپ وجود داشته باشه
hakr
13-11-1392, 11:30 قبل از ظهر
هیچی دو تا خودش دوتا هم موتور رو هم چهار سوپاپ میشه:d
omid kawasaki
13-11-1392, 09:43 بعد از ظهر
اگه قطب های باطری جا به جا وصل بشه چه مشکلی به وجود میاد؟؟ باطری موتورو بی زحمت یه نگاه بندازین بهم بگین که منفی و مثبتشو کدوم سمت وصل کردین چون ماله منو یه سری تعمیرکار همینجوری یه نگا انداخت گفت باطریت برعکسه!!! میخوام بدونم شاید واسه اینه که باطریم جون نداره
mahdikangi
14-11-1392, 02:43 بعد از ظهر
روی باتطی مگه نزده مثبت . منقی؟
ARASH
14-11-1392, 02:57 بعد از ظهر
اقا باطری که روبروی تو باشه یعنی نوشته هاش سمت تو سمت چپی میشه + که سر کابلشم قرمزه سمت راست که سر کابلشم مشکیه میشه -
omid kawasaki
14-11-1392, 03:04 بعد از ظهر
آره آرش واسه منم همینطوریه یه باطری باید بخرم پس . فابریکی بگیرم یا اتمی ؟ آخه اتمی یه خوبی داره چند روزم استفاده نشه ازش مشکلی پیش نمیاد
mahdikangi
14-11-1392, 03:05 بعد از ظهر
اتمی بخر بهتره
ARASH
14-11-1392, 03:07 بعد از ظهر
اتمی بهتر هست ولی وقتی همه چیت فابریکه یعنی یه زنون نداری رو موتور یه بوق گردن کلفت تر نبستی و این حرفا نیازی به اتمی نداری باطری اسیدیم کارت راه مینداره
omid kawasaki
14-11-1392, 03:12 بعد از ظهر
باطری آبی اگه چند روز کار نکنه میخوابه به خاطر این میگم اتمی بهتره
ARASH
14-11-1392, 03:14 بعد از ظهر
باطری رو 135 فابریک بود دیگه من بعد 10 روزم میرفتم بهش استارت میزدم خیلی قشنگ استارت میخورد این حرفا نیست
omid kawasaki
14-11-1392, 03:21 بعد از ظهر
تو این مدت که داشتی اذیت نکرد ؟ پس همون فابریکی میگیرم ارزون ترم هست .
ARASH
14-11-1392, 04:23 بعد از ظهر
نه بابا یه بارم اذیت نکرد الکی پول اضافه نده
BKING
14-11-1392, 07:21 بعد از ظهر
آره آرش واسه منم همینطوریه یه باطری باید بخرم پس . فابریکی بگیرم یا اتمی ؟ آخه اتمی یه خوبی داره چند روزم استفاده نشه ازش مشکلی پیش نمیاد
من امروز یه باطری اتمی خریدم برا موتور:sol:
omid kawasaki
14-11-1392, 07:51 بعد از ظهر
من امروز یه باطری اتمی خریدم برا موتور:sol:
عه به سلامتی مارکش چیه چند خریدی؟؟
BKING
14-11-1392, 07:58 بعد از ظهر
عه به سلامتی مارکش چیه چند خریدی؟؟
cgb هست 52 تومن
omid kawasaki
14-11-1392, 08:00 بعد از ظهر
باطری فابریکی خودشو قیمت نکردی ببینی چنده ؟؟ این باطری قبلیه دیگه به درد نمیخوره ؟
BKING
14-11-1392, 08:09 بعد از ظهر
باطری فابریکی خودشو قیمت نکردی ببینی چنده ؟؟ این باطری قبلیه دیگه به درد نمیخوره ؟
فابریک 45 تومن
نه بدرد نمی خوره
koosha
14-11-1392, 08:20 بعد از ظهر
سعيد رفتي ازون جا كه باطري خريديم باطري گرفتي
BKING
14-11-1392, 08:36 بعد از ظهر
سعيد رفتي ازون جا كه باطري خريديم باطري گرفتي
آره اتفاقا 12-12 های که داشتو تموم کرده بود نو داشت قیمت کردم 140 تومن بود !!!!
میلاد هرکول
14-11-1392, 08:48 بعد از ظهر
چییییییییییی میگه 220 4 سوپاپ با انجین تقویت شده!!!!
اقا فرشاد دمت گرم دادا یه اطلاعاتی بدست بیارید لطفا ما رو هم مطلع کنید تا حالمون بد نشده...:sad:
koosha
14-11-1392, 08:55 بعد از ظهر
خوب خريديم پس
repsol god
16-11-1392, 12:14 قبل از ظهر
سلام دوستان داشتم می گشتم که به این خوردم تو نت
بنظرتون چطوره؟
:29:
farzin
16-11-1392, 01:15 قبل از ظهر
این آگهی ها اخیرا زیاد شدن و چیزی که درون همشون مشترک هست بی سلیقگی و ضعف در طراحی هست...
shahin.r1
16-11-1392, 08:32 قبل از ظهر
داداش تنوع انتخاب زیاد نیستتو بازار این نسبت به قیمتش و مدت زمان تحویلش بد نیست
داش فرزین کشته مرده امضات شدم:happy4:
hakr
16-11-1392, 08:34 قبل از ظهر
جسارت خدمت دوستانی که دارن استفاده میکنند نباشد ولی طراحی ومدل این فلاپ بد قیافه است
ماکیاولی
16-11-1392, 01:33 بعد از ظهر
با توجه به قیمتش خوبه
رنگ مشگیش رخ بیشتری میگیره با این فلاپ
amiro021
16-11-1392, 03:07 بعد از ظهر
خیلی زشت بود به نظر من فابریکش خیلی جالب تره
فرستاده شده از LT29iِ من با Tapatalk
farshad 54
17-11-1392, 05:47 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
یه سر رفتم اینجا اوسگول موتور فروشه مملکت مارو ببین تو اینترنت آگهی زده بعد فرق 220 و 200ns رو نمیدونه :wall3:
میگم این 220 جدیدا که 4 سوپاپه کو ؟ 200ns رو نشونم داده میگه ایناهاش منم گفتم :khak:این که 220 نیست گفت پس چیه گفتم بدبخت این zx 14 هست داری ارزون میدی :happy4:
-d - - -
[
- - -