توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Hyosung GT250R & هیوسانگ 250
BKING
15-08-1393, 03:54 بعد از ظهر
ورژن نیکد چی
اونم طرح جدید شده؟
اون زیاد فرقی نکرده
Mohamad zr
15-08-1393, 04:06 بعد از ظهر
البته سرمای شهرستان اونقدری نیست و دما تا همین چند روز پیش حدود 20 درجه بود!به هر حال امیدوارم طبیعی باشه چون تو شهزستان فقط خودم هستم و موتورم بدون هیچ تعمیرگاه مخصوص هیوسانگ!
اكتان گانگ كه ريختى تويه شتاب و سرعت تاثيرى داشت يا ن؟:98:
imported_biganeh67
15-08-1393, 05:03 بعد از ظهر
سلام.این موتورای 250 پلاک میشه؟!
قیمت هیو و نینجا اگه کسی داره؟؟
roots
15-08-1393, 05:17 بعد از ظهر
سلام.این موتورای 250 پلاک میشه؟!
قیمت هیو و نینجا اگه کسی داره؟؟
موتور زیر حجم 250 پلاک میشه...هیو 19 تومان و نینجا 30 تومان
BKING
15-08-1393, 06:30 بعد از ظهر
موتور زیر حجم 250 پلاک میشه...هیو 19 تومان و نینجا 30 تومان
موتور 300 هم پلاک می شه که [emoji3]
Prince_Amin
15-08-1393, 06:33 بعد از ظهر
توی بنزین سوپر فکر کنم اثرش بیشتر باشه!این بنزین زباله ی معمولی که شهرستان میزنیم اکتانش به زور فکر کنم 70 باشه با اکتان بوستر نهایتا 5 یا 6 واحد اکتان بالا میره پس فکر کنم رو بنزین سوپر اضافه کنی نتیجه بهتری میگیری!
پوویا
17-08-1393, 12:01 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links]
ببخشید کی میدونه اینا کی میاد به ایران
K.I.A
17-08-1393, 12:22 قبل از ظهر
چند نمونه برای استاندارد اومده اما با مراحلش فک کنم چند ماه طول بکشه وارد شدنش.
میلاد هرکول
17-08-1393, 01:20 بعد از ظهر
کارخونه میگه برج 2 سال دیگه میاد قیمتم 21500...
راستی اقا کیا از لوازمش خبر داری شما تو گمرک هست یا نه؟
کلا جایی که لوازم هیو بفروشن تو تهران کجاست؟؟
moein 007
18-08-1393, 01:00 بعد از ظهر
آقا در مورد اطلاعاتت فنی خبر دارید این نمونه تک سیلندر هست یا دو سیلندر ترمز هاش چی ای بی اس کردن یا نه ممنون میشم راهنماییم کنید
moein 007
18-08-1393, 10:08 بعد از ظهر
دیم کسی در مورد اطلاعات فنیش ننوشت خودم رفتم تحقیق کردم
یکی از دوستام رفته بود تهران کاتالوگش رو گرفته بود واسم آورد
نام hyosung exiv 249
نوع انجین تک سیلندر چهار زمانه 4سوپاپ
حجم سیلندر 249 سی سی
توان 20/6 کیلو وات (28اسب بخار)
سیستم سوخت رسانی انژکتور الکتریکی (efi)
روشن کننده استارتی
تعداد دنده 6
سنجشگر ها سرعت سنج دیجیتال دورسنج آنالوگ
ترمز جلو و عقب دیسک
وزن بدون سوخت 155کیلوگرم
حجم باک 11لیتر
البته این مدل استریت همین طرح جدیدی هست که دوستان عکسش رو گزاشتن در پست های بالا
erfi_747
18-08-1393, 10:08 بعد از ظهر
موتور 300 هم پلاک می شه که [emoji3]
ببخشید تردد 300 سی سی آزاد شدش ؟؟؟
imported_ffarzad
19-08-1393, 12:57 قبل از ظهر
اون نینجا 300 جدید هم انجینش 249 هستش فقط فلاپ و بدنه ماله 300 هستش.. البته اینو یکی از رفقا میگفت
abolfazls
19-08-1393, 01:15 بعد از ظهر
اون نینجا 300 جدید هم انجینش 249 هستش فقط فلاپ و بدنه ماله 300 هستش.. البته اینو یکی از رفقا میگفت
اين موضوع براى سرى اول نينجا هاى نيو فيس بود و جديدترها همشون ٣٠٠ سى سى هستن
معمار
24-08-1393, 06:10 بعد از ظهر
قیمت: 7,437,000تومان
[Only registered and activated users can see links] GT N 249 ([Only registered and activated users can see links])
قیمت: 8,186,000تومان
[Only registered and activated users can see links] GV 249 ([Only registered and activated users can see links])
قیمت: 8,507,000تومان
[Only registered and activated users can see links] GT R 249 ([Only registered and activated users can see links])
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
دوستان gtrچرا اینقدر گرون شده اینا قیمتای توی سایت کویره!:13::vardane:
فرض کن قیمت های اون موقع الان هم بود
چییییییییییی میشد
این پست برا سال 89 تقریبا ماه های ابن و اذر بوده
roots
24-08-1393, 07:51 بعد از ظهر
هیوسانگ تو ایران موتوری هست که آدمو به غلط کردن میندازه واقعا...این موتور ساخته شده تا از پول سرویس و قطعات یدکی چیزی عاید تعمیرکاران و نمایندگیهای کویر بشه...من 2 تاشو از صفر گرفتم ولی جدا اذیت کرد...در حد این قیمت پول دادن ادم نینجا بگیره معقولتره...هر سری جدید هم که میاد متاسفانه بدتر از سری های قبلیه..فقط چهرش خوبه.
Prince_Amin
25-08-1393, 09:56 قبل از ظهر
پس چرا ما تا الان مشکل خاصی نداشتیم؟؟؟
moein 007
25-08-1393, 10:04 قبل از ظهر
در کل آقا هر کی مشکل داره بیاد بده من هیو شو براش بزرگ کنم خوبه اونم رایگان
hosinmaster
25-08-1393, 10:46 قبل از ظهر
مشکلات کم کم پیدا میشه..کارکرد موتور که بره بالا کم کم متوجه میشی که میگن هیوسانگ ایراد فنی کارخونه ای زیاد داره یعنی چی!!
ایراداتی مثل یو یو شدن کمک عقب ... ایرادات برقی ... پاره شدن سیم گاز خیلی بیشتر از حالت عادی..گشاد شدن جای آیینه ها..
ضعیف شدن پیستون ترمز..خصوصا" عقب...داغ شدن بیش از حد موتور... قاطی کردن صفحه کیلومتر..
roots
25-08-1393, 06:17 بعد از ظهر
هر جفته هیو های من از صفر یویو بودن! یعنی کافیه بری رو دست انداز یا خدای نکرده چاله...پاره کردن سیم گاز رو هم تابحال 7_8 بار اونم بین راه طولانی تجربه کردم...حالا بیا و دنباله تعمیرگاه بگرد تو راهه شمال اونم وارد به این جور موتورا....
Prince_Amin
25-08-1393, 10:00 بعد از ظهر
مشکل یویو شدن توی سری rc برطرف شده!موتور من بعد از 4000 تا کارکرد هنوز سیم گاز نبریده!بعضی چیزا به نوع رانندکی و نگهداری از وسیله و همینطور کار مونتاژ کویر برمیگرده!مسیله ی بعد داغ کردنه موتوره!من تا حالا نه تنها از تابستون که موتور رو خریدم مشکل داغ کردن نداشتم حتی مشکل خاموش کردن به خاطر گرما رو هم نداشتم!حتی من یادمه پارسال توی زمستون تهران وقتی با دایلیم میرفتم بیرون همیشه دلخوشیم به گرمای کنار باک دایلیم بود!ولی امسال که خوزستان هستم با اینکه سرمای انچنانی نداره اینجا ولی شبا که با هیو بیرون میرم انتظارم اینه پاهام گرم بشن و دلخوشیم این گرما باشه ولی اصلا و ابدا هیچ گرماییی از موتور به پاهام نمیرسه!بازم میگم موتور من سری جدید یا همون 2014 هیو هستش که rc اسمشه!
خیلی ظلمه موتور ژاپنی اونم نینجا رو که 10 12 میلیون گرونتره با با موتور کره ای مونتاژ داخل مقایسه کنید!هر چند بازم میگم من که از سری جدید هیوسانگ مدل rc دارم فعلا به مشکلای که گفتین برخورد نکردم(امیدوار هستم که در اینده هم به مشکلاتی که دوستان گفتن برخورد نکنم !!نگهداریم از موتور در حد اچارکشی و روغن کاری زنجیر و تعویض روغن هستش!) و البته قطعا بوجود اومدن بعضی مشکلات به نوع استفاده و نگهداری از موتور هم برمیگرده!
salahshor
25-08-1393, 11:05 بعد از ظهر
هنوزم دوس دارم هیوسانگ رو کنار نینجا داشته باشم
استایلش و پایداریش یدونه باشه . ب خصوص صداش ک من واقعا بیشتر از نینجا باهاش حال میکردم
از همینجا ب صاحب جدیدش تبریک میگم .
یادم نمیره سوکت ای سی یو حین حرکت شل و قطع و وصل میشد خیلی عذاب کشیدم تا برگردم خونه اخر سر وسط اتوبان موتورو اوراق کردم تا دردشو فهمیدم قبلش صرف سوال ب یکی زنگ زدم گفت بیار سعی میکنم با 2 تومن برات جمعش کنم
فقط برا سفت کردن ی سوکت !!
واقعا نمیشد عیبشو تشخیص داد ی بار اف یک میزد ی بار پمپ قطع میشد ی بار تک کار میکرد ....
خیلی هم نباید طرفداری کرد ازش و هر چند بماند اون عیب مربوط ب نقص مونتاژ میشد .
roots
25-08-1393, 11:48 بعد از ظهر
هنوزم دوس دارم هیوسانگ رو کنار نینجا داشته باشم
استایلش و پایداریش یدونه باشه . ب خصوص صداش ک من واقعا بیشتر از نینجا باهاش حال میکردم
از همینجا ب صاحب جدیدش تبریک میگم .
یادم نمیره سوکت ای سی یو حین حرکت شل و قطع و وصل میشد خیلی عذاب کشیدم تا برگردم خونه اخر سر وسط اتوبان موتورو اوراق کردم تا دردشو فهمیدم قبلش صرف سوال ب یکی زنگ زدم گفت بیار سعی میکنم با 2 تومن برات جمعش کنم
فقط برا سفت کردن ی سوکت !!
واقعا نمیشد عیبشو تشخیص داد ی بار اف یک میزد ی بار پمپ قطع میشد ی بار تک کار میکرد ....
خیلی هم نباید طرفداری کرد ازش و هر چند بماند اون عیب مربوط ب نقص مونتاژ میشد .
من اون کاری که توی ذهن شما بود انجام دادم هیو رو هم نگه داشتم کنار نینجا...چیزی که باعث میشه ادم نتونه از هیو دل بکنه استایل نشستنش هست و خوب اندازه بزرگ موتور و اینکه بیشتر تو چشمه نسبت به نینجا...ولی وجدانی از نظر شتابو قدرت اصلا به پای نینجا نمیرسه...
salahshor
26-08-1393, 12:00 قبل از ظهر
مبارکت باشه
والا من همینم با چک و چال خریدم ولی اگه زمستون ی کامیت تمییز پیدا کنم البته زیر قیمت ک انشالا پیدا بشه ب احتمال زیاد میخرمش
هنوزم تو کف لایی بازی با هیو تو نیایش و همت م نمیدونم چرا نینجا اون حس رو بهم نمیده
roots
26-08-1393, 10:23 قبل از ظهر
علتش اینه هیو ریس هست...و نشستن روش خیلی باحاله به ادم احساس درگ دست میده با نینجا نه....
hosinmaster
26-08-1393, 10:52 قبل از ظهر
هیو بخاطر استایل نشستن راکب هستش که لایی بازی باش حال میده..یعنی در واقع مثل تمام موتورهای ریس با حرکت بدن موتورو هدایت میکنی و این یعنی
کنترل خوب و تو دست بودن فوق العاده خصوصا" موقع لایی کشی..
rc از لحاظ فنی هیچ تغییری نداشته..هیچی.. فقط میشه گفت کویر تو مونتاژ با تجربه تر شده..همین.. کمک عقب از سری comet به بعد بهتر شده ولی بازم بعد از
7یا 8 هزارتا یو یو میشه... سیم گازم بزرگترین ایرادش اینه مه مسیرش بده..البته از comet به بعد مسیرشو عوض کردن..ولی بازم مطمئن نیست..
در مورد خاموش نشدن به دلیل داغ کردن موتور هم از سال 90 به بالا ای سی یو تفییر کرده (دلفی) و دیگه موتور خاموش نمیشه..
البته فقط خاموش نمیشه..ولی همچنان داغه!!!!!!!!
alirezamrl
26-08-1393, 01:42 بعد از ظهر
هیو بخاطر استایل نشستن راکب هستش که لایی بازی باش حال میده..یعنی در واقع مثل تمام موتورهای ریس با حرکت بدن موتورو هدایت میکنی و این یعنی
کنترل خوب و تو دست بودن فوق العاده خصوصا" موقع لایی کشی..
rc از لحاظ فنی هیچ تغییری نداشته..هیچی.. فقط میشه گفت کویر تو مونتاژ با تجربه تر شده..همین.. کمک عقب از سری comet به بعد بهتر شده ولی بازم بعد از
7یا 8 هزارتا یو یو میشه... سیم گازم بزرگترین ایرادش اینه مه مسیرش بده..البته از comet به بعد مسیرشو عوض کردن..ولی بازم مطمئن نیست..
در مورد خاموش نشدن به دلیل داغ کردن موتور هم از سال 90 به بالا ای سی یو تفییر کرده (دلفی) و دیگه موتور خاموش نمیشه..
البته فقط خاموش نمیشه..ولی همچنان داغه!!!!!!!!
سلام خدمت اساتید هیو سوار
این مشکل داغی و خاموش شدن تو مدلای اول هیو دقیقا واسه چی بود ؟
سوال من اینه که تو سری اول دایچی 250 هم تقریبا شبیه به این مشکل بود منتها با این تفاوت که موتور وقتی خیلی داغ میشد خاموش نمیکرد ریپ میزد ! مثل قطع و وصل شدن برق........ !
من انواع تستارو روش انجام دادم با تعویض قطعات نو از کاربرات و ژیگلور و ترانزیستور و شارژر باطری و ..... اما آخرم نفهمیدم اون ریپ تو گرمای تابستون و مثلا با سواری بیش از نیم ساعت واسه چی به وجود میومد!!! این مشکل تو مدلای 91 به کل از بین رفت با اینکه انجین داغ میشه اما ریپ نمیزنهمیخواست
میخواستم بدونم آیا ارتباطی به هم داشتن؟
roots
26-08-1393, 08:13 بعد از ظهر
هیو مدلهای الانشم داغ میکنن تو ترافیک ... کلا یه کم درجا کار کنن همین میشه..من واسه خودمو ای سی یو تغییر دادم بهتر شد ولی کلا راه حلی براش نیست و کلا اینجوره..مدلهای 92 به بعد دیگه هرچقدر داغ شه خاموش نمیشه..خودشون این تنظیمو کردن..
moein 007
26-08-1393, 08:35 بعد از ظهر
عمو هیوسانگ در صرت داغ شدن بیش از حد خودکار خاموش میشه تا آسیبی به انجین نرسهولی دایچی رو دقیق نمیدونم چرا ریپ میزنه
VAHID
26-08-1393, 08:40 بعد از ظهر
عمو هیوسانگ در صرت داغ شدن بیش از حد خودکار خاموش میشه تا آسیبی به انجین نرسهولی دایچی رو دقیق نمیدونم چرا ریپ میزنه
ای سی یو های قدیمی اینطور بودن که تو ای سی یو دلفی این مشکل رفع شد و با داغ کردن خاموش نمیشه
alirezamrl
26-08-1393, 09:08 بعد از ظهر
نه دادا اون مدلای اول خیلی بد بود من دوستم تو راه با 160 تا میرفته تو جاده ییهو موتور بر اثر داغی خاموش میشد ! این ربطی به اون حرفی که شما گفتی نداره اصلا همچین چیزی ممکن نیست.............
اون خاموش شدن بر اثر نقص فنی قطعه ای که دوستان گفتن هست وگرنه هیچوقت واسه اینکه مثلا پیشگیری بشه از آسیب به قطعه نباید موتور یه دفعه خاموش بشه اونم تو شرایط خاص:98:
moein 007
26-08-1393, 09:13 بعد از ظهر
ای سی یو های قدیمی اینطور بودن که تو ای سی یو دلفی این مشکل رفع شد و با داغ کردن خاموش نمیشه
ممنون از راهنماییتون آره جدید ها مشکل حل شده اگه اشتباه نکنم از سال91نیمه ی دوم این مشکل حل شد
- - - Updated - - -
نه دادا اون مدلای اول خیلی بد بود من دوستم تو راه با 160 تا میرفته تو جاده ییهو موتور بر اثر داغی خاموش میشد ! این ربطی به اون حرفی که شما گفتی نداره اصلا همچین چیزی ممکن نیست.............
اون خاموش شدن بر اثر نقص فنی قطعه ای که دوستان گفتن هست وگرنه هیچوقت واسه اینکه مثلا پیشگیری بشه از آسیب به قطعه نباید موتور یه دفعه خاموش بشه اونم تو شرایط خاص:98:
فکر نکنم نقص فنی باشه عمو برای اینکه آسیب نرسه به انجین حالا بازم اساتید نظر بدن من که والا این موتور رو ندارم که بدونم اونایی که دارن و میدونن مارو بی خبر نزارن که خاموش شدن هیو بر اثر نقص فنی بوده یا کنترل شده بوده تا به انجین آسیب نرسه
alirezamrl
26-08-1393, 09:14 بعد از ظهر
ممنون از راهنماییتون آره جدید ها مشکل حل شده اگه اشتباه نکنم از سال91نیمه ی دوم این مشکل حل شد
نکته ی جالب اینه که مشکل ریپ که یه جورایی شبیه به مشکل هیو بود تو مدلای 91 حل شد ! این ریپ که گفتم اصلا واسه کاربرات یا چیز دیگه نبود و 100% برقی بود و یادمه که وقتی اینجوری میشد انجین بیش از حد داغ میشد !!!!!
ولی با اومدن مدلای 91 با وجود اینکه انجین داغ میشه اما از ریپ خبری نیست.....
kia51
28-08-1393, 06:21 بعد از ظهر
آقا همه میگن هیو داغ میکنه ولی من خود انجین هیو رو وقتی با انجین پالس220 مقایسه میکنم تو مسیر مساوی تقریبا یکسان داغ میشن اینو میگم چون هر دو موتور رو الان دارم ، چیزی که توی این دو موتور متفاوت هست حرارت اگزوز هستش نمیدونم چرا اگزوز هیو خیلی داغ میشه ، نمی دونم ولی فکر میکنم ایراد در مهندسی اگزوز و نحوه خروج گازها از انجین باشه که باعث ایجاد حرارت ثانویه در هیو میشه ، دوستانی که تجربه فنی دارن میشه از این نظر به موضوع نگاه کنن ، با خالی کردن یا تعویض اگزوز مشگل داغ کردن کمتر میشه یا نه؟
در ضمن اگه کسی تجربه عملی راجب بالا آوردن ارتفاع فرمون هیو داره لطفا به مشارکت بگذاره، با تشکر از همه دوستان
VAHID
28-08-1393, 07:01 بعد از ظهر
آقا همه میگن هیو داغ میکنه ولی من خود انجین هیو رو وقتی با انجین پالس220 مقایسه میکنم تو مسیر مساوی تقریبا یکسان داغ میشن اینو میگم چون هر دو موتور رو الان دارم ، چیزی که توی این دو موتور متفاوت هست حرارت اگزوز هستش نمیدونم چرا اگزوز هیو خیلی داغ میشه ، نمی دونم ولی فکر میکنم ایراد در مهندسی اگزوز و نحوه خروج گازها از انجین باشه که باعث ایجاد حرارت ثانویه در هیو میشه ، دوستانی که تجربه فنی دارن میشه از این نظر به موضوع نگاه کنن ، با خالی کردن یا تعویض اگزوز مشگل داغ کردن کمتر میشه یا نه؟
در ضمن اگه کسی تجربه عملی راجب بالا آوردن ارتفاع فرمون هیو داره لطفا به مشارکت بگذاره، با تشکر از همه دوستان
بله با تعویض اگزوز نفس موتور باز میشه ولی خالی کردن اگزوز کار درستی نیست
میلاد هرکول
28-08-1393, 09:11 بعد از ظهر
سلام
اگه روغن 5w50 تو هیو بریزی طوری نیست؟یعنی از واشرو کاسه نمدهاش نمیزنه بیرون؟
VAHID
28-08-1393, 09:14 بعد از ظهر
سلام
اگه روغن 5w50 تو هیو بریزی طوری نیست؟یعنی از واشرو کاسه نمدهاش نمیزنه بیرون؟
استانداردش 10w40 هست
میلاد هرکول
28-08-1393, 09:17 بعد از ظهر
میدونم اما اکثر روغنهای فول سنتتیک 5w50 هست میخوام ببینم کسی تا حالا استفاده کرده؟
ahks121
28-08-1393, 11:39 بعد از ظهر
من تودایلیم قبلیم یه بارریختم ازهمه جایه موتورزدبیرون ولی موتورمثله ماست گازمیخوردلرزش موتورم خیلی زیادشدیک روزبیشترتوموتورنبودوخالیش کردم.
میلاد هرکول
29-08-1393, 08:43 قبل از ظهر
دمت گرم امیر جان حدسم درست بود میزنه بیرون...
ولی لامصب خیلی گاز خور زیاد میشه و فرتی میره رو رد لاین...
راستی جمعه هفته قبل بغل s1000 خوب میتازوندی:clap:
kia51
29-08-1393, 12:38 بعد از ظهر
استاندارد روغن هیو رو کویر 40-10 میگه ولی فکر میکنم همین هم برا هیو که حرارت زیادی داره برای حفاظت انجین مناسب نباشه ،
تو نمایشگاه کویر روی روغن های 40-10 لغت top speed رو نوشته و روغنهای با گرانروی بیشتر رو برای منظور های دیگه پیشنهاد کرده
من اینطور فهمیدم که اگه فقط گاز خوری مطرح باشه 40-10 خوبه ولی اگه حفاظت انجین تو حرارت بالا مطرح باشه شاید 50-20 بهنر باشه ،
این موضوع روغن خیلی مهمه ولی متاسفانه اطلاعات زیادی راجبش خیلی هامون نداریم اگر چه تو همین سایت صحبتهای زیادی راجبش شده
ولی شاید بد نباشه که اختصاصی راجب روغن مناسب انجین هیو مجددا دوستان باتجربه توصیه های فنی شون رو ارائه بکنند.
roots
29-08-1393, 06:23 بعد از ظهر
عزیزان هیو سوار بنا به تجربه و به گفته نمایندگی مجاز کویر برای هیو بهترین روغن همون بهران، ساخت وطن هستش..و البته هر 1000 تا عوض بشه..
Atash savar GT250R
30-08-1393, 04:24 بعد از ظهر
سلام به همه بچه های گل انجمن<مخصوصا به مدیرا محترم سایت شرمنده چند وقت نبودم:flower4::flower4::flower4::flower4::flo wer4:
میلاد هرکول
30-08-1393, 07:54 بعد از ظهر
منم تو همین فکر بودم که 20w50 برای محافظت انجین بهتره کسی تا حالا 20w50 ریخته تو هیو؟
بهران بهترین روغن هست....تجربه شخصی.
Arman-GT
30-08-1393, 11:10 بعد از ظهر
20 50 فقط تابستون زمستون همین 10 40 عالیه من خودم ادینول استفاده میکنم واقعا عالیه
cho0bin
30-08-1393, 11:41 بعد از ظهر
زنجیر میخوام واسه موتور دوستم
بهترین زنجیر چه مارکی هست و قیمت،ممنون
mohsen268
30-08-1393, 11:45 بعد از ظهر
Did اورینگ دار ژاپن که تو بازار از 300 تومان میدن تا 350 .من رو موتور خودم و یکی از دوستان زدم صدای زنجیرو دیگه نمیده هر دو موتور.
msm.6631.ma
01-09-1393, 01:21 قبل از ظهر
زنجیر میخوام واسه موتور دوستم
بهترین زنجیر چه مارکی هست و قیمت،ممنون
داداش asahi بنداز که X ring داشته باشه، خورشیدیشم ست خودشو بخر عوض کن فوق العاده میشه، من رو پالس220 انداختم حرف نداره، اصلش ماله هیو هست.
اگرم میخوای بخری فقط یه مغازه داره خ قلمستان رو که به سمت جنوب میری آخر خیابون دست چپت یه مغازه هست تابلوی آبی داره نوشته bajaj دکور لوکسو قشنگی هم داره، فقط اون داره، بقیه که تو بازار هست تقلبیه، ماله من الان 3 ساله داره کار میکنه رو 2 تا موتور هم بوده (تقریبا 100 150 هزار کیلومتر) ، همیشه چرب نگهش داشتم اصلا صدا نیوفتاده.
Arman-GT
01-09-1393, 11:31 بعد از ظهر
اینم سیستم هدرز و مافلر جدید من :happy4:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
ناگفته نماند با عرض شرمندگی یه سری گاو دور هم جمع شدن یه شرکت و نمایندگی به اسم کویر باز کردن جوری که فقط بلدن نرخ بدن و قیافه بگیرن!
هدرز و مافلر رو از بک جا خریداری کردم نمایندگی مرکزی کویر بین مطهری و بهشتی شما بگو سر سوزنی از اجناسی که دارن اطلاعات ندارن! یه گونی گااااو
تازه الان سایتای خارجی رو نگاه کردم اینجور که فهمیدم این نوع هدرز مخصوص GTN هست البت مطمئن نیستم باید فلاپ رو موتور سوار بشه تا بفهمم
البت نا گفته نماند فقط کویر نیست بلکه تمام بازار و تعمیرگاه های موتور همینه هیچ کس اطلاعاتی راجب کاری که داره میکنه نداره فقط شده گوش بریدن جیب همدیگه رو خالی کردن چه رفیق چه غریبه
یعنی خدا نکنه ادم بخواد یکم بره سراغ تیونینگ و خرج کردن رسما باید کور باشی و چند نفرم تیغت بزنن
ahks121
02-09-1393, 12:03 قبل از ظهر
حرفتون کاملادرسته من چندباربااینابحثم شده میگم 4شاخی کلاچ میخوام میگه دیسک کلاچ میخوای؟گفتم نه الومینیوم کلاچ میگه دری کلاچ میخوای؟ گفتم نه اون لعنتی که صفحه کلاچ توش میخوره میگه اهان ورق اهنی بینه صفحه هارامیگی؟گفتم خاک برسرت وگوشیاقطع کردم یعنی ازتوخیابون یه بچه راپیدامیکردن جاشون میذاشتن بهترمیفهمید.
Ali
02-09-1393, 12:26 قبل از ظهر
فکر نمیکنم فرقی کنه اخه مسیر لوله های فابریک توی این دوتا مدل مثل همه اینم حتما همونطوریه
Arman-GT
02-09-1393, 12:54 قبل از ظهر
ahks121 این مشکل خیلیاست درست بشو هم نیست که نیست
تعلی جان منظورم لوله ها فابریک اینجور چیزا نبود کلا سیستم انجینو غیره همه یکیه منظورم فلاپ بود که گیر نکنه به این هدرز جدید چون هر چی عکس دیدم مربوط میشده به مدل جی تی ان که فلاپ نداره و این مدل هدرز رو روش نصب کردن
اگر گیر کنه مجبور میشم جاهایی که به فلاپ گیر میکنه رو ببرم
hamid parand
02-09-1393, 11:11 قبل از ظهر
سلام به همه دوستان من سال92موتورم روپیش نمایندگی گیلان ثبت نام وتحویل گرفتم الان فقط مشکلF1دارم که بایک دیاگ حل میشه ولی این شرکت بابی مسعولیتی کامل حاضرنیست باتوجه به مبلغ بالایی که پرداخت کردم یک دستکاه دیاگ دراختیارتنها نمایندگی خدمات خودش دراستان قراربده تاکل موتورهای استان روپوشش بده !!!
farshad 54
02-09-1393, 04:41 بعد از ظهر
ahks121 این مشکل خیلیاست درست بشو هم نیست که نیست
تعلی جان منظورم لوله ها فابریک اینجور چیزا نبود کلا سیستم انجینو غیره همه یکیه منظورم فلاپ بود که گیر نکنه به این هدرز جدید چون هر چی عکس دیدم مربوط میشده به مدل جی تی ان که فلاپ نداره و این مدل هدرز رو روش نصب کردن
آرمان جون
این هدرز و من متوجه نشدم چی به چی
اون پائینی که به سیلندر جلو میخوره
اون وسطی که قوس داره ماله سیلنده پشته ؟
بعد اون بالائی که دولول هست مال کجاشه ؟
یه توضیح میدی برادر
کاوه
02-09-1393, 05:13 بعد از ظهر
اون پائینی که به سیلندر جلو میخوره
اون وسطی که قوس داره ماله سیلنده پشته ؟
بعد اون بالائی که دولول هست مال کجاشه ؟
اون دو لول از ته میخوره به منبع و اون طرف که دو لوله هدرزی که از هر سیلندر اومده بیرون بهش متصل میشه
- - - Updated - - -
احتمالا از زیر گیر کنه به فلاپ سمت راست موتور قسمت پایین
کاش میگفتی میخوای هدرز بخری من داشتم هدرز :waiting:
چند گرفتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Arman-GT
02-09-1393, 07:05 بعد از ظهر
اقا فرشاد کاوه توضیح داد :4chsmu1:
کاوه هدرزو 975 خریدم
اگهی میدیدم میخریدم به علی هم گفته بودم دنبالشم ولی بهم نگفت که داری :3ztzsjm:
یکمه پیش فلاپ رو گیر کردم از جایی که هر سیلندر میاد و جفتشون یکی میشن به فلاپ میگیره ولی خوب نیازی به برش نیست با سشوار راحت اون جایی که گیره رو میشه اورد پایین چون از دو جا خالیه فلاپ پس نیازی نیست فلاپ رو خراب کنم
ولی فکر میکنم موقع بستن یک جا دقت نکردم چون مافلر که نصب میشه مستقیم با موتور نیست کجه و میره به سمت داخل البت به جایی گیر نمیکنه رو موتورم میشینم باز به جایی گیر نمیکنه ولی خوب کم پولی نیست یه بار دست اندازی چیزی بگیره خرابش بکنه :D خودم احتمال میدم از سیلندر جلو باشه که لوله رو بایستی یکم بیشتر میبردمش تو که لوله سوم همون مشترکه بیاد به سمت بیرون تر!
roots
02-09-1393, 08:20 بعد از ظهر
بچه ها من یه مشکلی دارم ببینم کس دیگه تابحاا برخورد کرده یا نه...هنگام حرکت زنجیر موتور تق تق صدا میده مشخصه داره با جایی ساییده میشه...ولی اصلا نمیشه تشخیص داد کجاشه که کشیده میشه!! پیش هر تعمیرکارم میبریم الکی میگه زنجیرت شله و سفتش...البته ضرری متوجه موتور نمیشه ولی خوب بعضیا مثل من به هر صدای اضافی تو موتور حساسن..
Arman-GT
02-09-1393, 08:35 بعد از ظهر
مشکل از زنجیرته منم همین مشکل رو داشتم تو دور پایین یا میخوالستم راه بیفتم تق تق صدا میداد برای دونه های زنجیره که سفت میشه و بازی نداره با شستن و مرتب چرب کردن برطرف میشه ولی بهترین کار تعویض زنجیره
erfan.557
03-09-1393, 06:43 بعد از ظهر
ارمان الان بستی رو موتور ?
مافلرو چن گرفتی?
اخرم کار خودتو کردیا...:6:
اگه ردیف کردی بگو با شاهینو خودم بیایم هم یه دوری بزنیم هم موتورو ببینیم..
Arman-GT
03-09-1393, 08:57 بعد از ظهر
یه جورایی بستم ولی کامل نیست
مافلر 1.200 برام اب خورد
اوکی شد حتما داداش
Hamid_brg1325
03-09-1393, 09:17 بعد از ظهر
آرمان جان منتظر کلیپ هستیمااا:waiting:
اگرم آپارات گذاشتی لینکشو اینجا بده ببینیم چیکارش کردی این رخشه بی قرارتو
Arman-GT
03-09-1393, 10:00 بعد از ظهر
باشه عجقم هنوز موتور اوکی نیست اوکی شد از صداش فیلم میزارم:happy4:
hyo savar
07-09-1393, 12:30 بعد از ظهر
[QUOTE=kia51;283710]آقا همه میگن هیو داغ میکنه ولی من خود انجین هیو رو وقتی با انجین پالس220 مقایسه میکنم تو مسیر مساوی تقریبا یکسان داغ میشن اینو میگم چون هر دو موتور رو الان دارم ، چیزی که توی این دو موتور متفاوت هست حرارت اگزوز هستش نمیدونم چرا اگزوز هیو خیلی داغ میشه ، نمی دونم ولی فکر میکنم ایراد در مهندسی اگزوز و نحوه خروج گازها از انجین باشه که باعث ایجاد حرارت ثانویه در هیو میشه ، دوستانی که تجربه فنی دارن میشه از این نظر به موضوع نگاه کنن ، با خالی کردن یا تعویض اگزوز مشگل داغ کردن کمتر میشه یا نه؟
دوست عزيز اين گرماي زياد موتور چون اگزوزمنبش بيشاز اندازه (حالا چي تو اين منبع فابريكش هست نميدونم) چون صدا را كم كرده نميزاره تا راحت اين گاز ها از موتور خارج بشه. و گرمابه شاسي و اگزوز و ... منتقل ميشه. ولي مناگزوزرا عوض كردم و اين مشكل داغ كردن به زير 10 درصد هم رسيد البته سعي كنيد اگزوز هم كه ميزاريد خوبشا بگيريد.
میلاد هرکول
07-09-1393, 06:37 بعد از ظهر
اقا برا استارت زدن باید کلاچ رو بگیری دیگه درسته؟
roots
07-09-1393, 10:30 بعد از ظهر
اقا برا استارت زدن باید کلاچ رو بگیری دیگه درسته؟
بلی دوست عزیز...و موتورت رو جک نباشه
roots
07-09-1393, 10:37 بعد از ظهر
[QUOTE=kia51;283710]آقا همه میگن هیو داغ میکنه ولی من خود انجین هیو رو وقتی با انجین پالس220 مقایسه میکنم تو مسیر مساوی تقریبا یکسان داغ میشن اینو میگم چون هر دو موتور رو الان دارم ، چیزی که توی این دو موتور متفاوت هست حرارت اگزوز هستش نمیدونم چرا اگزوز هیو خیلی داغ میشه ، نمی دونم ولی فکر میکنم ایراد در مهندسی اگزوز و نحوه خروج گازها از انجین باشه که باعث ایجاد حرارت ثانویه در هیو میشه ، دوستانی که تجربه فنی دارن میشه از این نظر به موضوع نگاه کنن ، با خالی کردن یا تعویض اگزوز مشگل داغ کردن کمتر میشه یا نه؟
دوست عزيز اين گرماي زياد موتور چون اگزوزمنبش بيشاز اندازه (حالا چي تو اين منبع فابريكش هست نميدونم) چون صدا را كم كرده نميزاره تا راحت اين گاز ها از موتور خارج بشه. و گرمابه شاسي و اگزوز و ... منتقل ميشه. ولي مناگزوزرا عوض كردم و اين مشكل داغ كردن به زير 10 درصد هم رسيد البته سعي كنيد اگزوز هم كه ميزاريد خوبشا بگيريد.
دوست عزیز اگر میخوای گرمای موتورت کمتر شه ناگزیر از دستکاری در ای سی یو هستی کاری که من رو موتورم انجام دادمو گرماش دیگه اذیتم نمیکنه ضمن اینکه مصرف بنزینم نصف شده...براتون 350 هزینه برمیداره ولی به نظر من که ارزشش رو داره..اگه خواستین نمایندگی که این کارو انجام میده آدرسشو میفرستم.
K.I.A
07-09-1393, 10:47 بعد از ظهر
350 میگیره ای سی یو چیکار میکنه؟ کدوم نمایندگی؟ موتور چی شد؟ ادرسش کجاست؟ لطفا
cho0bin
07-09-1393, 11:17 بعد از ظهر
بلی دوست عزیز...و موتورت رو جک نباشه
رو جک باشه ک مشکلی نداره !!! اگه تو دنده باشه جک بزنی خاموش میشه
- - - Updated - - -
داداش آرمان اگزوزو نبستی؟ منتظریما
Mohamad zr
08-09-1393, 01:06 قبل از ظهر
دوستان موتور من از اونجايي كه مقدار روغن رو نشون ميده كه فوله يا ن(شيشه اى هس) خيلى كم ديدم امروز روغن داده بود چيكارش كنم؟
بخدا خسته شدم موتور صفر خريدم ١٠٠٠ تا نشده پدرم دراومده اونم اينجا كه هيچكى سردر نمياره
Prince_Amin
08-09-1393, 02:09 قبل از ظهر
کیفیت مونتاژ کویر سیر نزولی گرفته!دلیلش چیه؟
hamid parand
08-09-1393, 10:49 قبل از ظهر
کیفیت مونتاژ کویر سیر نزولی گرفته!دلیلش چیه؟
دلیلش فقط بی مسئولیتی شرکت کویر وخیلی ازشرکتهای تولیدی داخلی درقبال خریداران محصولات اونهاست . چون میدانندکه خریداربینوادستش به جایی بندنیست وعملا"کاری ازدستش ساخته نیست وبایدبسوزدوبسازد .برعکس بیشترکشورهای دنیاکه هدف شرکتها کسب رضایت مشتری است تاآینده شرکت دربازاررقابت تضمین شود .
roots
08-09-1393, 06:09 بعد از ظهر
حالا قراره این کویر از اول سال هم نینجا 300 رو انحصاری مونتاژ کنه..خدا رحم کنه!
flower
08-09-1393, 06:32 بعد از ظهر
اکثر مونتاژ کاران کویر افراد غیر فنی هستن یعنی با کارگر سر خیابون فرقی نداره من خودم شخصا دیدم کارگران فنی و دوره دیده همشون اومدن بیرون خودشون مغازه زدن .
roots
08-09-1393, 09:28 بعد از ظهر
مشکل از زنجیرته منم همین مشکل رو داشتم تو دور پایین یا میخوالستم راه بیفتم تق تق صدا میداد برای دونه های زنجیره که سفت میشه و بازی نداره با شستن و مرتب چرب کردن برطرف میشه ولی بهترین کار تعویض زنجیره
اعصابمو خورد کرده فردا دارم محک میرم زنجیرشو عوض کنم، چی بهش بگم بندازه؟؟ قیمتشم داری؟
mohsen268
08-09-1393, 10:53 بعد از ظهر
داداش من زنجیر did اورینگ دار ژاپن طلایی گرفتم از علی جانسون 280 که داریوش و محک همون کمتر از 340 نمیدن خودتم میتونی برای توپ خونه راسته زنجیر فروشا زنجیر اصل طلایی ارزون تر از لوازم موتور فروشیا پیدا کنی.
cho0bin
08-09-1393, 11:17 بعد از ظهر
سلام
صفحه کلاج میخوام قیمت با چ مارکی خوبه؟
ممنون
Mohamad zr
09-09-1393, 12:39 قبل از ظهر
دوستان كسى اينجا نميتونه كمكه من كنه من مشكلم رو حل كنم؟؟؟؟؟
mohsen268
09-09-1393, 08:29 قبل از ظهر
دوستان موتور من از اونجايي كه مقدار روغن رو نشون ميده كه فوله يا ن(شيشه اى هس) خيلى كم ديدم امروز روغن داده بود چيكارش كنم؟
بخدا خسته شدم موتور صفر خريدم ١٠٠٠ تا نشده پدرم دراومده اونم اينجا كه هيچكى سردر نمياره
سلام داداش اول اگه کم کارکرد ببر نمایندگی کویر انجا برات درست می کنن.اگه جاهی هستی که نمایندگی نداره.ببر پیش تعمیر کار خوب.اول روغنتو خالی می کنه بعد در کلاچتو باز،می کنه دور اون شیشه رو چسب سنگ میزنه اگه دور شیشه اورینگ داشت عوض می کنه که دیگه چکه نده.بستگی به تعمیرکار داره که چقدر تمیز کار کنه.
Prince_Amin
09-09-1393, 09:56 قبل از ظهر
اون بخار روغنه دوست عزیز!اگر حساسی ببر برات چسب بزنن اگر نه دست نزن بهش !بالاخره هر موتور صفری توی ایران یه مشکلات مونتاژی داره!شانس شما اون قسمت اینجوری بوده:)
roots
09-09-1393, 10:50 قبل از ظهر
دوستان كسى اينجا نميتونه كمكه من كنه من مشكلم رو حل كنم؟؟؟؟؟
مشکل شما، همه موتورای مدل 91 و 92 دیر یا زود بهش دچار میشن. موتور منم مثل مال شما شده بود..موتور وقتی داغه ازش روغن میره تا وقتی که خنک بشه...به خاطر انقباض و انبساطه اون قسمته
اول اینکه اگه مقدار روغن زیاد نیستش کلا بیخالش شو..اگه دیدی زیاده جایی که میگم ببر چون هر جا ببری طرف میخواد انجینو باز کنه..واسه من اون قسمت درز که کارخونه چسب میزنه رو دوخت کرد...واسه ما موتورمون 5 روز تعمیگاه بود ولی بهتر تا اینکه بخواد باز کنه....خواستی پیام خصوص ادرسشو برات میفرستم.
erfan.557
09-09-1393, 11:05 بعد از ظهر
[QUOTE=hyo savar;284919]
دوست عزیز اگر میخوای گرمای موتورت کمتر شه ناگزیر از دستکاری در ای سی یو هستی کاری که من رو موتورم انجام دادمو گرماش دیگه اذیتم نمیکنه ضمن اینکه مصرف بنزینم نصف شده...براتون 350 هزینه برمیداره ولی به نظر من که ارزشش رو داره..اگه خواستین نمایندگی که این کارو انجام میده آدرسشو میفرستم.
اقا دستکاری تو ecu الکیه مگه من دوره ecu رفتم یه ecu خیلی ساده ی این ماشینای اشغال ایرانیو بخایی بدون کد کنی خیلی زمان میبره و خیلی وقتام جواب نمیده تازه ابزارهایی میخواد که قیمت زیادی داره و دسته هر کس نیس پس اون اقا نمیاد با 350 تومن همچین کاری کنه دوست عزیز. همچین چیزی محاله.
تنها راهی که گرمای موتورو بخوایی کم کنی اینه که زمان پاشش سوزنو بیاری پایین تازه اونم خیلی محدوه و با دستگاه دیاگ مخصوص انجام میشه که اونم اونقدر تاثیر نداره که شما متوجهش بشین.و جون موتو گرفته میشه.
بازم اقا کیا تجربش خیلی از ما بیشتره و درسشو خونده فک کنم حرفامو تایید کنه.
در ضمن اینم بگم که هر موقه موتور یا ماشینتونو دادین واسه این کارا بالا سر کارتون وایسین.
یا علی.
- - - Updated - - -
[QUOTE=roots;285028][QUOTE=hyo savar;284919]
Arman-GT
10-09-1393, 12:35 قبل از ظهر
رو جک باشه ک مشکلی نداره !!! اگه تو دنده باشه جک بزنی خاموش میشه
- - - Updated - - -
داداش آرمان اگزوزو نبستی؟ منتظریما
بستم اگزوز رو ولی خود موتورم یه کم کار داره تموم بشه کلیپ میزارم البت یه کلیپ دارم سایلنسر روشه تونستم اپ کنم میزارم حتما
- - - Updated - - -
اعصابمو خورد کرده فردا دارم محک میرم زنجیرشو عوض کنم، چی بهش بگم بندازه؟؟ قیمتشم داری؟
پیش چه ادمی هم می خوای بری! خودت زنجیر رو بخر عوض کن جای این که دو برابر هزینه کنی بره تو جیب اون محک
من اساهی انداختم واقعا خوبه پای خودم البت بحث قبل عیده بدون اورینگ خریدم، فکر میکنم 40 50 تومن ، واقعا زنجیر خوبیه ساخت چین هست ولی توصیه میکنم اورینگ دارش رو بخری چون بدون اورینگ رسیدگی بیشتری نسبت به اورینگ دار می خواد که خراب نشه
قبل انداختنشم چک کن خورشیدی هات رو که مشکل نداشته باشن
- - - Updated - - -
به نظرم دست بهش نزن
با چسب اکواریوم سعنی کن شیار هاش رو پر کنی میتونی از رنگ سیاهش استفاده کنی که اصلا دیده نشه
من خودم البت موتورم مدله 88 هست بعد 30 هزارتا یکم اون سمت شیشه چرب میشه که چسب مزدا میزنم البت با دقت نه این که تف مال کنم زشت بشه
Mohamad zr
10-09-1393, 01:01 قبل از ظهر
ممنون از دلدارى و راهنماياتون:afro:
K.I.A
10-09-1393, 01:59 قبل از ظهر
کاسه نمد و شیشه گیج یک قطعه محسوب میشه که بعد از مدتی ئ بنا به دلایلی بر اثر حرارت کاسه نمدش خراب میشه و با شیشه کامل تعویض میشه قبمت فابریک 30 تومنه
میلاد هرکول
11-09-1393, 08:49 قبل از ظهر
سلام
اقا کیا چه فیلتر روغنی به هیو کامت میخوره؟میگن از اپاچی بهش میخوره درسته؟فیلتر فابریک خودش هست چنده؟
VAHID
11-09-1393, 09:01 قبل از ظهر
سلام
اقا کیا چه فیلتر روغنی به هیو کامت میخوره؟میگن از اپاچی بهش میخوره درسته؟فیلتر فابریک خودش هست چنده؟
فیلتر روغن اپاچی به هیو میخوره البته فابریک tvs
BKING
16-09-1393, 12:59 بعد از ظهر
هیوسانگ و هواکش استفاده شده جهت جلوگیری از داغی انجین :gigglesmile:
Arman-GT
16-09-1393, 02:16 بعد از ظهر
این فن ها رو محک میزاره بعد از این که به قول خودشون تیون میکنن با تراشیدن سیلندر (کار بسیار مزخرفی) :l
Alireza.BMW
16-09-1393, 07:12 بعد از ظهر
این فن ها فکر نمیکنم کار خاص بتونه بکنه پول مفت خرج کردنه چون زیر فلاپ میره
amo hosein
16-09-1393, 11:15 بعد از ظهر
اگزوز اروو سفید که تهش کربنه پرسیدم نمایندگی 1350 میفروشه.چند میرزه دست دومش؟یکی دارم.
shando
17-09-1393, 01:25 بعد از ظهر
سلام دوستان
موتور بنده مشکل خام سوزی و مصرف زیاد داره
من خودم شمالم و اینجا از دیاگ خبری نیست کار دیگه ای هست که بتونم انجام بده که بهتر بشه؟
در ضمن کسی میدونه چرا بنزین سوپر اینقدر کم شده؟
یارو مسیول پمپ بنزین میگفت توزیع نمیکنن دیگه بنزین سوپرو!!!
ما هم اینجا موندیم بدون بنزین :2i8d4ao:
kia51
17-09-1393, 02:20 بعد از ظهر
فکر نمیکنم گذاشتن فن رو رادیات تاثیر داشته باشه ، فکر میکنم برای حل کردن مشگل داغ کردن باید یه کارایی رو همون اگزوز انجام داد ، مثلا عوضش کرد .
وگرنه با دستکاری ecu و یا کار گذاشتن فن حرارت موتور رو نمیشه پایین آورد .
بیشتر حرارت انجین به نظر من از اگزوز برمیگرده به سمت موتور ، یعنی فکر میکنم ،حرارت ثانویه باعث بالا رفتن حرارت انجین میشه ، اگه دقت کنید دمای بدنه انجین خیلی کمتر از دمای بدنه اگزوز هستش.
Gladiator
17-09-1393, 03:12 بعد از ظهر
زنجیر چرخ هیوسانگ چطوری در میاد؟ :297:جمعه اومدم زنجیرو در بیارم با گازویل بشورم هر کار کردم در نیومد :wall3:
خار قفل زنجیرشو درآوردم هر کار میکنم قفل زنجیر باز نمیشه که آزاد بشه ، حتی قفلو چرخوندم بردم رو خورشیدی با چکش ضربه زدم تا ازون ور در بیاد اصلا انگار نه انگار ، تا حالا اینجوریشو دیگه ندیده بودم :hanghead:
میلاد هرکول
17-09-1393, 03:31 بعد از ظهر
فن گذاشتن به این شکل یه کار مسخره ای هست اونم رو موتور روغن خنک تازه رو رادیاتم که نزاشته رو انجین گذاشته!!!!
کلا هیوسانگ داغ میکنه اکسیو هم که رادیات اب داره داغ میکنه به نحوی که چراغ قرمز هشدار داغی اب روشن میشه و جوش میاره....
Arman-GT
17-09-1393, 06:57 بعد از ظهر
اون فنی که محک گذاشته واسه رسوندن هوا به قسمت میانی انجین هست که هیچ گونه بادی به اون جا نمیرسه به خصوص موتور اگر در حال حرکت نباشه
کار اون فن بی تاثیر نیست واسه اون بخش از موتور ( البت فکر کنم دو تا گذاشته باشه یکی سمت راست یکی سمت چپ) ولی خوب اگر کلی نگاهش کنیم بازدهی چندان بالایی نداره روی کل موتور
گرم شدن انجین و اگزوزم هر کدوم یه الیاژ داره وگرم شدنشون زمان مختلفی داره ، مثل الیاژ اگزوز که هر کدومم ممکنه مختلف باشه ( مثلا شما گرمای یک اگزوز کربن رو که معمولا اصلا گرما نداره نمیتونی با اگزوز استیل مقایسه کنی)
حرارات ثانویه که توی موتور های جدید هیوسانگ کلا برداشته شده به خاطر همون گرمای انجین ، اگر اشتباه نکنم تا سال 89 فقط این قطعه روی هیو ها نصب میشد
Gladiator یکم زنجیر رو شل کن با چکش بهش ضربه بزن
Yavar
19-09-1393, 10:30 قبل از ظهر
زنجیر چرخ هیوسانگ چطوری در میاد؟ :297:جمعه اومدم زنجیرو در بیارم با گازویل بشورم هر کار کردم در نیومد :wall3:
خار قفل زنجیرشو درآوردم هر کار میکنم قفل زنجیر باز نمیشه که آزاد بشه ، حتی قفلو چرخوندم بردم رو خورشیدی با چکش ضربه زدم تا ازون ور در بیاد اصلا انگار نه انگار ، تا حالا اینجوریشو دیگه ندیده بودم
مال منم همین جوری بود...باهزارویک مکافات بازشکردم:waiting:
AMIR_NINJA
20-09-1393, 08:28 قبل از ظهر
سلام به دوستان
خواستم بدونم تاپ اسپید هیوسانگ که بتونه راحت به این سرعت برسه حتی اگر مسیر مقداری شیب داشته باشه یا باد مخالف وجود داشته باشه چقدره؟
و اینکه تفاوت فنی یا ظاهری Hyosung GT 249 RC با Hyosung GT 249 R چیست؟
از لحاظ قیمت چقدر متفاوتند؟
با تشکر
VAHID
20-09-1393, 10:51 قبل از ظهر
سلام به دوستان
خواستم بدونم تاپ اسپید هیوسانگ که بتونه راحت به این سرعت برسه حتی اگر مسیر مقداری شیب داشته باشه یا باد مخالف وجود داشته باشه چقدره؟
با تشکر
عمده تفاوت در طراحی جدید کلگی موتور و رنگبندی فلاپ ها هست.تفاوت فنی خاصی ندارند. قیمتشون حدود 2 تومن تفاوت داره بستگی به مغازه
تاپ اسپید در جاده کفی 160 تا و در سراشیبی حدود 175
dash amin
20-09-1393, 12:47 بعد از ظهر
سلام رفقا موتور من شتابش و توانش کم شده یعنی راحت به 140 میرسه ولی ازون به بعد سختش میشه قبلنا اینجور نبودا.لازم به ذکره که هفته ای یه روز میارمش بیرون. سوال دومم کم شدن باد لاستیکامه.هر هفته نیاز به تنظیم باد داره و پنچری نداره و 40 درصدن. سوال سوم بهترین باطری واسش چیه؟ و اینکه باطری رو تو زمستون ک موتور استفاده نمیشه باید چکار کرد ممنون
Hamid_brg1325
20-09-1393, 05:35 بعد از ظهر
این این هیوسانگ اتاق جدیدا رو یدونشو سوار شدیم دنده دو خیلی سریع 100 تا پر کرد .
شتابش واقعا بیشتره .البته موتور هم نو بود اینو هم گفته باشم .
بعدشم ecu موتور هم دقیقا نصف دلفی بود و خیلی کوچیک بود .
خلاصه رخشم خیلی ماه و سر جلو عالی شده بود .
cho0bin
20-09-1393, 08:22 بعد از ظهر
سلام به دوستان
با تشکر
VAHID
20-09-1393, 09:46 بعد از ظهر
سلام رفقا موتور من شتابش و توانش کم شده یعنی راحت به 140 میرسه ولی ازون به بعد سختش میشه قبلنا اینجور نبودا.لازم به ذکره که هفته ای یه روز میارمش بیرون. سوال دومم کم شدن باد لاستیکامه.هر هفته نیاز به تنظیم باد داره و پنچری نداره و 40 درصدن. سوال سوم بهترین باطری واسش چیه؟ و اینکه باطری رو تو زمستون ک موتور استفاده نمیشه باید چکار کرد ممنون
خیلی از عوامل ممکنه دخیل باشین در کم شدن قدرت موتور مقل صفحه کلاچ نوع سوخت. میزان سلامت وسیله و تنظیم موتور و......موتورتون چقدر کار کرده؟
اگر کم کردن باد از پنچری نباشه والف رو چک کنید.لاستیک شما تقریبا عمرش تمومه و باید عوض بشه
بهترین باطری همون باطری فابریک یا با امپر مشابه هست.در زمستون شما باید در هفته چند بار موتور استارت بزنید تا باطری نخوابه و چند دقیقه روشن در جا کار کنه
shando
21-09-1393, 09:58 قبل از ظهر
سلام دوستان
موتور بنده مشکل خام سوزی و مصرف زیاد داره
من خودم شمالم و اینجا از دیاگ خبری نیست کار دیگه ای هست که بتونم انجام بده که بهتر بشه؟
در ضمن کسی میدونه چرا بنزین سوپر اینقدر کم شده؟
یارو مسیول پمپ بنزین میگفت توزیع نمیکنن دیگه بنزین سوپرو!!!
ما هم اینجا موندیم بدون بنزین :2i8d4ao:
کسی نسیت جواب منو بده؟؟؟؟؟؟
میلاد هرکول
21-09-1393, 10:06 قبل از ظهر
فقط دیاگ میخاد کار دیگه میتونی شمعها رو عوض کنی و انژکتورو بشوری اما بازم دیاگ میخاد.اگه تو دور ارام خام سوزی داره استپره...
منم شنیدم میگن اتاق جدیدا 185 تو کفی میره...!
ای سی یوش کجاییه چه مارکه؟همونجا زیر زین جلو نصب شده؟
hosin2a
21-09-1393, 06:02 بعد از ظهر
سلام....
ببخشید من یه سوال کوچیک دارم...
میخواستم بدونم این هیوسانگ چند مدل داره؟؟؟؟ بعد تفاوتشون ......اگه میشه همراه با عکس....
ممنونم...
میلاد هرکول
22-09-1393, 09:18 بعد از ظهر
هیوسانگ ج تی ار 250 ریس قدیم
هیوسانگ جی تی ان 250 ناکد
هیوسانگ جی تی ار کامت 250 ریس رنگ بندی جدید و ای سی یو دلفی
هیوسانگ ار سی 250 ریس جدید تغییر فلاپها چراغ و فلاپ جلو کیلومتر و میگن تغییر ای سی یو
هیوسانگ اکویلا 250 کروز
هیوسانگ اکسیو 250 کاملا متفاوت تک سیلندر و اب خنک مدل استریت اسپرت
salahshor
22-09-1393, 10:01 بعد از ظهر
کسی نسیت جواب منو بده؟؟؟؟؟؟
اگه چراغ اف یک روشنه ب احتمال زیاد سنسور اکسیژنت درست کار نمیکنه و البته اگه خراب باشه بک فایر میزنه و اگزوز پارت پارت میکنه و بد هم روشن میشه
مورد بعدی کثیفی مپ سنسوره ک با اسپری میتونی تمیزش کنی و درست میشه اگه دود سیاه میده هر چند کم باشه ب احتمال زیاد مپ سنسور یا همون سنسور فشار هوا درست کار نمیکنه
اگه میخوای مطمن بشی موتورو ببر معاینه فنی درست درمون و اونجا با دستگاه 4 گاز و از طریق بررسی گاز های خروجی اگزوز وضعیت خام سوزی مشخص میشه و ی برگه بهت میدن ک توش مقادیر هیدورکربنهای نسوخته . اکسیژن . دی اکسید کربن و مونوکسید کربن رو ذکر میکنه
مقادیر رو همینجا اعلام کن تا دقیقا بگم مشکلت از چیه . حتی اگه روغن سوزی هم داشته باشه مشخص میشه .
فقط باید ی جا بری ک دستگاهاشون کالیبره باشه و جدید . در ثانی انجین باید کاملا گرم باشه . دمای روغن حداقل باید 80 درجه سانتی گراد باشه برای ثبت مقادیر صحیح .
amo hosein
22-09-1393, 10:28 بعد از ظهر
اگه چراغ اف یک روشنه ب احتمال زیاد سنسور اکسیژنت درست کار نمیکنه و البته اگه خراب باشه بک فایر میزنه و اگزوز پارت پارت میکنه و بد هم روشن میشه
مورد بعدی کثیفی مپ سنسوره ک با اسپری میتونی تمیزش کنی و درست میشه اگه دود سیاه میده هر چند کم باشه ب احتمال زیاد مپ سنسور یا همون سنسور فشار هوا درست کار نمیکنه
اگه میخوای مطمن بشی موتورو ببر معاینه فنی درست درمون و اونجا با دستگاه 4 گاز و از طریق بررسی گاز های خروجی اگزوز وضعیت خام سوزی مشخص میشه و ی برگه بهت میدن ک توش مقادیر هیدورکربنهای نسوخته . اکسیژن . دی اکسید کربن و مونوکسید کربن رو ذکر میکنه
مقادیر رو همینجا اعلام کن تا دقیقا بگم مشکلت از چیه . حتی اگه روغن سوزی هم داشته باشه مشخص میشه .
فقط باید ی جا بری ک دستگاهاشون کالیبره باشه و جدید . در ثانی انجین باید کاملا گرم باشه . دمای روغن حداقل باید 80 درجه سانتی گراد باشه برای ثبت مقادیر صحیح .
اف یک از استپر هم میتونه باشه درسته؟
salahshor
22-09-1393, 10:45 بعد از ظهر
بله . ولی استپر کار خاصی نمیکنه . فقط وظیفش تنظیم دور ارومه . اصلا هم دخالتی تو خام سوزی و اینا نداره . اگه خراب باشه دور موتور یا پایین میمونه و یا بالا و یا موتور وقتی گازو ول میکنی خاموش میشه . تو ای سی یو های دوو اف 1 نمیزنه استپر موتور .
اصلا از اسمش مشخصه استپر موتور یعنی موتور مرحله ای ک با پالسهای ای سی یو کار میکنه و کارش تنظیم دور اروم تو هوای سرد و کمک ب عمل ساسات و عدم افت دور انجین وقتی موتور گرمه
- - - Updated - - -
بله . ولی استپر کار خاصی نمیکنه . فقط وظیفش تنظیم دور ارومه . اصلا هم دخالتی تو خام سوزی و اینا نداره . اگه خراب باشه دور موتور یا پایین میمونه و یا بالا و یا موتور وقتی گازو ول میکنی خاموش میشه . تو ای سی یو های دوو اف 1 نمیزنه استپر موتور .
اصلا از اسمش مشخصه استپر موتور یعنی موتور مرحله ای ک با پالسهای ای سی یو کار میکنه و کارش تنظیم دور اروم تو هوای سرد و کمک ب عمل ساسات و عدم افت دور انجین وقتی موتور گرمه
- - - Updated - - -
ماشالا سایت اینقدر سنگین میاد بالا دهن ادم سرویس میشه تا ی پست بذاره
کفرم در اومدا !!
مدیراااا !!
لدفن سرور سایتو عوض کنین
hosin2a
23-09-1393, 10:30 بعد از ظهر
هیوسانگ ج تی ار 250 ریس قدیم
هیوسانگ جی تی ان 250 ناکد
هیوسانگ جی تی ار کامت 250 ریس رنگ بندی جدید و ای سی یو دلفی
هیوسانگ ار سی 250 ریس جدید تغییر فلاپها چراغ و فلاپ جلو کیلومتر و میگن تغییر ای سی یو
هیوسانگ اکویلا 250 کروز
هیوسانگ اکسیو 250 کاملا متفاوت تک سیلندر و اب خنک مدل استریت اسپرت
قربون دست....خیلی اقایی.....
فقط میشه فرقشون را بگی؟؟؟
بعد عکسشون را بزاری ....
کدومشون بهتره ....
معایبشون....مزایاشون.....
قیمتشون و این که کدومشون تو بازار هست ....
شرمنده دیگه.....بار اولمه.... اطلاعاتی ندارم....
در کل مثلا من اگه بخوام بیام و این موتور را بخرم ..... چی بهم میگی؟؟؟؟ چه پیشنهادی بهم میکنی؟؟؟
خلاصه ....ازش خوشم اومده....بیشتر از ظاهر و ابهتش....میخوام بدونم باطنش چجوره؟؟؟
kermeje_13
24-09-1393, 09:49 قبل از ظهر
دوستان یه هیوسانگ مدل 89هست میخوام بگیرمش..فقط چندتا سوال
یکی اینکه رو صفه کیلومتر ارور f1 میاد
بعد هر چند متر که دور موتور میاد پایینو کلاچ میگیری موتور خاموش میکنه
محک رفتم گفت فنی موتور سالمه..ولی قطع کن و چراغو ایناش مشگل داره..
دوستان نظرتون چیه؟! ارزش خرید داره؟!
cho0bin
24-09-1393, 09:52 قبل از ظهر
دوستان یه هیوسانگ مدل 89هست میخوام بگیرمش..فقط چندتا سوال
یکی اینکه رو صفه کیلومتر ارور f1 میاد
بعد هر چند متر که دور موتور میاد پایینو کلاچ میگیری موتور خاموش میکنه
محک رفتم گفت فنی موتور سالمه..ولی قطع کن و چراغو ایناش مشگل داره..
دوستان نظرتون چیه؟! ارزش خرید داره؟!
داداش مذل های قبل ذوم 90 داغ ک میکنن خاموش میشن و مشکل از ای سی یو هست
از نیمه دوم 90 به بعد خواستی موتور بخر
kermeje_13
24-09-1393, 09:59 قبل از ظهر
ینی ارزش خرید نداره؟!
فک نکنم بتونم انقدر هزینه کنم که یه مدل 90 بردارم.
dash amin
24-09-1393, 12:22 بعد از ظهر
با برداشت کاتالیزور و نصب اگزوز مناسسب داغ کردن تا حدی میاد پایین و نوع رانندگی باهاش هم تاثیر داره. محض اطلاع دوستان بگم موتور من 88 مدلش و با اینکارا تا به حال خاموش نکرده حتی توی بدترین ترافیک ها.....
- - - Updated - - -
خیلی از عوامل ممکنه دخیل باشین در کم شدن قدرت موتور مقل صفحه کلاچ نوع سوخت. میزان سلامت وسیله و تنظیم موتور و......موتورتون چقدر کار کرده؟
اگر کم کردن باد از پنچری نباشه والف رو چک کنید.لاستیک شما تقریبا عمرش تمومه و باید عوض بشه
بهترین باطری همون باطری فابریک یا با امپر مشابه هست.در زمستون شما باید در هفته چند بار موتور استارت بزنید تا باطری نخوابه و چند دقیقه روشن در جا کار کنه
از جوابتون ممنون .موتورم کم کارکرده و فشار نیاوردن بهش تا الان هم خودم هم صاحب قبلیش .کارکردش 17000 .لاستیکاش چه قیمته ؟ موتورم وقتی درجا کار میکنه دور موتور روی 2 وایمیسه حدودا ... فکر کنم از استپره چون ماشینمم همینجوری بود.استپر هیو باید بندازم یا مال ماشین میخوره ؟؟ اونوقت چه ماشینی؟ باطری چند امپر خوبه؟ ممنون
!NAVID!
24-09-1393, 07:12 بعد از ظهر
دوستان با 8 تومن میشه هیو 88 89 پیدا کرد؟ ایا؟
کاوه
24-09-1393, 07:29 بعد از ظهر
بله نوید جان میشه
فقط کمی صبر و حوصله میخواد
بگردی تا پیدا کنی
کاوه
24-09-1393, 07:45 بعد از ظهر
موتورم کم کارکرده و فشار نیاوردن بهش تا الان هم خودم هم صاحب قبلیش .کارکردش 17000 .لاستیکاش چه قیمته ؟ موتورم وقتی درجا کار میکنه دور موتور روی 2 وایمیسه حدودا ... فکر کنم از استپره چون ماشینمم همینجوری بود.استپر هیو باید بندازم یا مال ماشین میخوره ؟؟ اونوقت چه ماشینی؟ باطری چند امپر خوبه؟ ممنون
باطری 10آمپر خوبه جنس خوبش هم فکر میکنم 130تومن باشه البته قیمت پایین تر هم هستش 60یا 70تومنی
استپر فابریکش قیمت دقیقش رو نمیدونم اما حدود 150باید باشه
اما استپر پراید هم میخوره بهش ولی توصیه میشه استپر خودش رو بندازید
لاستیک هم با توجه به برندش قیمتش متفاوته
- - - Updated - - -
فقط میشه فرقشون را بگی؟؟؟
بعد عکسشون را بزاری ....
کدومشون بهتره ....
معایبشون....مزایاشون.....
قیمتشون و این که کدومشون تو بازار هست ....
شرمنده دیگه.....بار اولمه.... اطلاعاتی ندارم....
در کل مثلا من اگه بخوام بیام و این موتور را بخرم ..... چی بهم میگی؟؟؟؟ چه پیشنهادی بهم میکنی؟؟؟
خلاصه ....ازش خوشم اومده....بیشتر از ظاهر و ابهتش....میخوام بدونم باطنش چجوره؟؟؟
مدل هاش رو توضیح دادن خدمتتون
هر مدل هم تاپیکش موجود هست داخل سایت یه سرچ بزنید
اگر پیدا نکردید پی ام بدید ب خودم لینک هر کدوم رو بدم خدمتتون
roots
29-09-1393, 10:08 بعد از ظهر
نگیری بهتره...مطمین باش بیشتر از اینکه دست خودت باشه تو تعمیرگاه هست!
salahshor
30-09-1393, 03:18 قبل از ظهر
با 8 تومن میشه تو این فصل هیو خرید منتهی ن موتور 8 تومنی ب قول دوستمون همیشه تعمیرگاه بوده یا خواهد بود
بلکه باید بگردی ی موتور خوب پیدا کنی و البته فروشنده ک بتونی تخفیف بگیری ازش تا ب مرادت برسی
امیرحسین ایازی
03-10-1393, 11:48 بعد از ظهر
سلام
دوستان ۱ ماهه دارم این ۶۴۰ صفحه رو میخونم ..وکلی تشکر که اینقدر اطلاعات تکمیله...
هفته قبل یه استریت مدل ۹۰ گرفتم با ۱۵۰۰۰ کارکرد...تو این ۱ هفته فهمیدم که مدل ۹۱ ایراد خاموش کردنش برطرف شده...از طرفی موتوری که گرفته بودم خرج زیاد داشت با یه ۹۱ خیلی تر تمیز که یه اگزوز آرو روشه جابجاش کردم...که البته تا فردا مهلت دارم تصمیم بگیرم ..میتونم صفر هم بردارم....که نظرتون و میخوام همین ۹۱ رو با ۷۰۰۰ تا کار کرد بردارم یا صفر...
دوما مدل ۹۰ که گرفته بودم با اینکه اگزوز فابریک روش بود مثل یه موتور ۴۰۰ سی سی راه میرفت هر چی گاز بهش میدادی بازم جا داشت....کسی میدونه چه کار باید کرد که موتور اینجوری نفسش باز بشه؟
roots
04-10-1393, 08:41 بعد از ظهر
دوستان هیو سوار فیلتر روغنشو رو چند تا عوض کردند؟ من تا جایی که یادم میاد اصلا تابحال دستش نزدم و 8 هزار تام رفتم!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
roots
04-10-1393, 08:43 بعد از ظهر
سلام
دوستان ۱ ماهه دارم این ۶۴۰ صفحه رو میخونم ..وکلی تشکر که اینقدر اطلاعات تکمیله...
هفته قبل یه استریت مدل ۹۰ گرفتم با ۱۵۰۰۰ کارکرد...تو این ۱ هفته فهمیدم که مدل ۹۱ ایراد خاموش کردنش برطرف شده...از طرفی موتوری که گرفته بودم خرج زیاد داشت با یه ۹۱ خیلی تر تمیز که یه اگزوز آرو روشه جابجاش کردم...که البته تا فردا مهلت دارم تصمیم بگیرم ..میتونم صفر هم بردارم....که نظرتون و میخوام همین ۹۱ رو با ۷۰۰۰ تا کار کرد بردارم یا صفر...
دوما مدل ۹۰ که گرفته بودم با اینکه اگزوز فابریک روش بود مثل یه موتور ۴۰۰ سی سی راه میرفت هر چی گاز بهش میدادی بازم جا داشت....کسی میدونه چه کار باید کرد که موتور اینجوری نفسش باز بشه؟
فقط صفر بردار که هیوسانگه کارکرده اونم 91 ! حاصلی جز پشیمانی نخواهد داشت!
میلاد هرکول
05-10-1393, 08:04 بعد از ظهر
من رو 1000 تا عوض کردم...
عجب کمر دردی میاره این هیوسانگ زیاد باش حال نکردم کلا به نظرم کیفیت ان اس بهتر بود کیفیت فلاپها و نحوه بسته شدنش رو شاسی اصلا جالب نیست.
امیرحسین ایازی
06-10-1393, 08:54 قبل از ظهر
فقط صفر بردار که هیوسانگه کارکرده اونم 91 ! حاصلی جز پشیمانی نخواهد داشت!
دیگه برداشتم..خیلی تمیزو سرحاله ..امروزم میخواموببرم نمایندگی شاهد بذارم کاراشو بکنه..بازم ممنون از لطفت
- - - Updated - - -
این موتور من از اون سریه که کارخونه با اگزوزه آرو داده بیرون .دیردز این سایلنسرشو برداشتم یه دور زدم ..اصلا صداشو حال نکردم...اگه هدرز رو عوض کنم چقدر توانه موتور اضافه میشه ؟ بیشتر از 10%؟
ghool
06-10-1393, 11:34 قبل از ظهر
سلام دوستان
لوازم هیو رو کجا قیمت مناسب میفروشه البت تو تهران
کسی قیمت شاتون میلنگ وپیستون هاش و داره؟
mohammad6170
07-10-1393, 10:15 قبل از ظهر
سلام يه اگزوز ميخوام بندازم رو هيوسانگ هركي يه چيزي ميگه! چيكار كنم؟ ميخوام صداش خيلي خوب باشه. مرسي
ghool
08-10-1393, 12:04 قبل از ظهر
سلام دوستان
کسی نیست جواب مارو بده!!!
هیو 88 بیرنگ چند قیمت میخوره؟
roots
08-10-1393, 12:17 قبل از ظهر
من رو 1000 تا عوض کردم...
عجب کمر دردی میاره این هیوسانگ زیاد باش حال نکردم کلا به نظرم کیفیت ان اس بهتر بود کیفیت فلاپها و نحوه بسته شدنش رو شاسی اصلا جالب نیست.
حسابشو بکن من رو همون حالت 7 ساعت نشستم تا لاهیجان... مسیله اینه که بهش عادت میکنی و بعد مدتی اگه صاف بشینی کمرت درد میگیره!! خخخ
ولی حس نشستن روی هیو هیچ موتوری نداره من نینجام دارم ولی با این مانور و لایی کشی خیلی بیشتر حال میده.
roots
08-10-1393, 12:19 قبل از ظهر
سلام يه اگزوز ميخوام بندازم رو هيوسانگ هركي يه چيزي ميگه! چيكار كنم؟ ميخوام صداش خيلي خوب باشه. مرسي
اگه مایه شو داری devil بنداز فی 2.3 میلیون و رو هیو صداش وحشتناکه چون خودم بستمش..
اگه نه که تایگر میتونی و ایگزیل..موتوشو دارتش.
roots
08-10-1393, 08:10 قبل از ظهر
سلام دوستان
خیابون قلمستان . محک هم تقریبا با همون قیمتا میده البته اگه داشته باشه!
mohammad6170
08-10-1393, 06:49 بعد از ظهر
اگه مایه شو داری devil بنداز فی 2.3 میلیون و رو هیو صداش وحشتناکه چون خودم بستمش..
اگه نه که تایگر میتونی و ایگزیل..موتوشو دارتش.
داداش مرسي نظرت در مورده arrow چيه؟
roots
08-10-1393, 06:56 بعد از ظهر
ارو که رو خودش فابریکی هست ... البته اگه موتور شما قدیمیه نداره بندازی سایلنسر برداری صداش خوب میشه
ghool
10-10-1393, 02:20 بعد از ظهر
سلام دوستان
چند روز پیش یه دونه هیو 88خریدم فقط موتورش جام کرده !!!ولی ظاهری تمیزه و 7000تا بیشتر کارنکرده البت رو کیلومترشمارش طرف از اول روغنشو عوض نکرده بوده !!!
لوازمم کامل گرفته شاتون میلنگ و پیستونها سوپاپ و گیت و زنجیر و...حتی سیلندر سرسیلندرش هم تراشکاری شدس اماده بستن
ایشاا.. تا هفته دیگه جمش میکنم ببینم تا چی در بیاد!!
کاوه
10-10-1393, 03:23 بعد از ظهر
kia51
10-10-1393, 03:58 بعد از ظهر
آقا من هم اول که گرفته بودم مثل چی پشیمون بودم چون فکر میکردم نتونم حالت نشستن روش رو تحمل کنم ، خیلی سختم بود مخصوصا یه 220 پالس هم دارم و مقایسه میکردم حتی به فکر عوض کردن فرمونش بودم اما الان بعد دو ماه و حدود 600کیلومتر رانندگی خیلی بهش عادت کردم تقریبا 50 درصد مشگل حل شده ، فقط دنبال یه تعمیرکار خوبم تا یه سری کارام رو انجام بده که متاسفانه نمیشناسم اگه کسی تو غرب تهران تعمیرکار خوب میشناسه اگه راهنمایی ام بکنه ممنون میشم . تازگی شروع کردم به گاز دادن عجب راهی میره این هیو های جدید. تا حالا سه بار روغن عوض کردم دو بار هم فیلتر روغن عوض کردم .
راستی برای داغ نشدن این موتور مثل اینکه باید یه کارایی رو اگزوزش انجام بدم ولی نمی دونم کجا ببرمش ممنون میشم راهنمایی ام کنید
ghool
10-10-1393, 06:08 بعد از ظهر
چند؟
6ت
mv agosta
10-10-1393, 08:12 بعد از ظهر
سلام دوستان هیوسانگ تا چند تا رو بدون فشار میره؟(تک سرنشین با وزن معمولی و جاده بدون شیب)
farshad 54
10-10-1393, 08:48 بعد از ظهر
160 تا
behz@d
10-10-1393, 09:51 بعد از ظهر
سلام بچه ها تو تهران ۹۰ تمیز و ۹۱ تمیز قیمتش چنده
میلاد هرکول
10-10-1393, 10:07 بعد از ظهر
این ای سی یو جدیدا مارکش چیه؟
میشه یکی یه عکس از ای سی یوش بزاره لطفا...
کاوه
10-10-1393, 10:40 بعد از ظهر
از نیمه دوم سال 90 به بعد ای سی یو دلفی شدن
- - - Updated - - -
از نیمه دوم سال 90 به بعد ای سی یو دلفی شدن
میلاد هرکول
11-10-1393, 08:16 قبل از ظهر
مرسی کاوه جان اینو میدونم از خودمم همینه مدل 93 هست.من منظورم اتاق جدیدا بود ار سی ها...
flower
11-10-1393, 08:28 قبل از ظهر
مرسی کاوه جان اینو میدونم از خودمم همینه مدل 93 هست.من منظورم اتاق جدیدا بود ار سی ها...
خوب کاری نداره یه دقه زین را بردار نزدیک باطری خیلی خوشگل نصب شده خیلی کوچک و جمع و جور و استاندارد حتی سیم کشی ECU خیلی نازکتر شده و بهتر جدیدا دیدم با تک استارت روشن می شه دیگه موتور یکدست کار می کنه بدون کم و زیاد شدن دور موتور.
میلاد هرکول
11-10-1393, 10:32 قبل از ظهر
رییسی جون دادا منظورم از همینه ای سی یو دلفی بود موتور من کامته میخوام ببینم این ار سیها ای سی یوش چیه که همه تعریف میکنن...
farazzz
11-10-1393, 12:25 بعد از ظهر
کسی نیس جوابم بده؟؟عایا؟؟
90 تا 10 10.5 91 تا 12 به شرط تمیزی
said khansar
13-10-1393, 08:31 بعد از ظهر
سلام دوستان تفاوت هیوسانگ کامت با غیر کامت چیه؟هیوسانگ جی تی ارgt250rتوبازارجهانی معروفه بهgt250r commet rبخاطرهمین به هیوسانگ جی تی ارهیوسانگ کامت هم میگن که شبیه هیوسانگgt650هستش!شبیه موتورسنگینه استایلش!
میلاد هرکول
13-10-1393, 09:13 بعد از ظهر
اقا این لنت عقب چقدر زود تموم میشه از بقیه هم همینطوره؟
farshad 54
14-10-1393, 11:17 قبل از ظهر
لنت عقب اگر جنس خوب بندازی تا 2000 کیلومتر هم کار میکنه البته به نحوه ترمز گیری هم مربوطه
جنس معمولی هم 1000 تا
جنس بی کیفیت هم 2 هفته ای تموم میشه در حد 500 کیلومتر هم شاید نرسه
کلا رو هیو و دایلیم بیشتر باید با ترمز جلو موتور رو جمعش کنید
میلاد هرکول
14-10-1393, 12:37 بعد از ظهر
پس طبیعیه!!!
امیرحسین هم بهم گفت لنت هیو زود تموم میشه من فکر کردم موتور من عیب داره اخه موتور 1200 تا کارکرده لنتش رسیده به 30 درصد...
دادا فرشاد لنت فابریک هم همین قدر کار میکنه؟کویر چه لنتی میندازه؟به قیافه لنت میخورد که فابریک نیس کیفیتش تعریفی نداشت هی کنده میشد و پودر میشد!!!!
اخه 2000 کیلومتر کم نیست تازه برا باکیفیتش؟!!!
اینطوری که 2 ماه یه بار باید لنت عوض کنم...
farshad 54
14-10-1393, 01:42 بعد از ظهر
میلاد جان تنوع لنت هایی که به هیو میخوره اینقدر زیاده که آدم نمیدونه کدومش با کیفیت تره ولی قاعدتا باید لنت فابریکش بهتر جواب بده
البته لنتهای بهتری هم هست ولی خب قیمتاش گرونه
در کل مصرف لنت عقب هیوسانگ بالاست و در بهترین حالت و بهترین لنت همون 2000 تا رو کار میکنه
کاوه
14-10-1393, 01:53 بعد از ظهر
هیوسانگ کلا ترمز عقبش ضعیفه
مخصوصا وقتی داغ بشه اصلا جواب نمیده
اکثرا هم لنت عقبش زود تموم میشه
و اگر حواستون به لنت نباشه برای دیسک مشکل ایجاد میکنه
امیرحسین ایازی
14-10-1393, 03:40 بعد از ظهر
من رو موتورم فبریک ارو داره تو دور پایین فقط صداش خوبه....ولی موتو شو تو نواب یه ایکسیل داره 2 لوله صداش فوقو العادس...تو دوره بالا هم عالیه...تازه الان تو تخفیفش هم هست...هم خوشگله هم خوش صدا....من که برنامم اینه یکی ازش بگیرم...
mv agosta
16-10-1393, 03:50 بعد از ظهر
سلام دوستان
تفاوت هیوسانگ کامت وrc در چیست؟
NiNjA-Wild
18-10-1393, 12:06 بعد از ظهر
عاخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
سلام به همه
644صفحه خوندم.2هفتس بکوب دارم میخونم.البته مگلی رو هم یه 200صفحه ای خوندم و با نظرات اساتید مطمئن شدم خرید مگلی برای تهرانی ها هم جز عذاب و سرطان چیز دیگه ای نداره و منم ک شهرستانم دقیقا به قول دوستانتو 50صفحه قبل بیشتر از اینکه دستم باشه تعمیرگاهه.
ایشالله تا ماه بعد یه هیو برمیدارم خفن. دوستان اگه میدونن تو استان گلستان چه کسانی تعمیرکار درست این موتورا هستن یا نمایندگیاشون کجاس ممنون میشم.موتور دسته 2میگیرم از تهران ولی قبلش با دوستان تهرانی هماهنگ میکنم که یه ساعتی وقتشونو بهم بدن تا پشیمون نشم از خریدش.
- - - Updated - - -
من رو موتورم فبریک ارو داره تو دور پایین فقط صداش خوبه....ولی موتو شو تو نواب یه ایکسیل داره 2 لوله صداش فوقو العادس...تو دوره بالا هم عالیه...تازه الان تو تخفیفش هم هست...هم خوشگله هم خوش صدا....من که برنامم اینه یکی ازش بگیرم...
قصد کردی و میدونی خوبه بخر.
خریدی عکسشو بذار برامون
ادمین ها یه لطقی کنید و زحمتی بکشید این 600صفحه رو لا اقل 400صفحه کنید.خیلی سوالا مزخرفه
- - - Updated - - -
قصد کردی و میدونی خوبه بخر.
خریدی عکسشو بذار برامون
ادمین ها یه لطقی کنید و زحمتی بکشید این 600صفحه رو لا اقل 400صفحه کنید.خیلی سوالا مزخرفه
abolfazls
18-10-1393, 12:26 بعد از ظهر
خسته نباشيد دوست من ، خيلى از اين سوالات به قول شما مزخرف شايد سوال خيلى از دوستان جديد باشه كه اينجورى ميخونن و ديگه نميپرسن !!! آخه خيلى از دوستان جديد حرفه اى نيستن
NiNjA-Wild
18-10-1393, 01:39 بعد از ظهر
خسته نباشيد دوست من ، خيلى از اين سوالات به قول شما مزخرف شايد سوال خيلى از دوستان جديد باشه كه اينجورى ميخونن و ديگه نميپرسن !!! آخه خيلى از دوستان جديد حرفه اى نيستن
سلام
نه ابولفضل جان.
منظورم اینا نیست.بنده خودمم سوپر آماتورم.
منظورم چیزای دیگه هست.تو این 640صفحه بعضی شیرین بازیا هم صورت گرفته که کم بشه واقعا راحت تره. فقط سوالات باشه و جواب سوالاتش.نه صحبت های بیهوده.مثلا تاپیک های اول قیمت هایی دادن که واسه اون موقع هست.و الان دیگه بدرد نمیخوره .
بازم ببخشید اگه اظهار نظر بی مورد کردم.بذارید روی تازه واردیم .چون خودم خیلی خسته شدم تا این همه صفحه تموم شد فکر کردم خسته کنندس
امیرحسین ایازی
18-10-1393, 07:36 بعد از ظهر
دوست عزیز اینجا یه فرومه یعنی جایی که همه اعضا سوالات و تجربیاتشون رو به اشتراک میگذارن اگه من اطلاعاتی راحع به مسعله ای دارم دلیل نمیشه برام مضخرف و سطحی باشه...باید صبور بود و به همه احترام گذاشت...
- - - Updated - - -
یه جا یه دوستی نوشته هدرز ارو میتونه نفس موتورو باز کنه...ولی تکلیف اون سنسورایه اکسیژن چی میشه ...من دادم اون یه تیکه ای که تو هدرزه رو در آوردن واقعا تاثیر داشت...ولی بازم اون سواری که از مدل ۹۰ گرفتم رو نمیده...میگن مدل ۹۰ کامپیوتر بزرگه که ۵ تا برنامه روشه...ولی ۹۱ به بعد کامپیوتر کوچیکه...با این حال یه برنامه دادم امیر شاهمیری برام اضافه کرد...
farshad 54
18-10-1393, 08:17 بعد از ظهر
ECU هیوسانگ تا مدل 90/06 مدل S&T دوو هست بعد از این تاریخ مدل دلفی روی هیوسانگ ها نصب شد حتی کامت هاش
بعد میشه بفرمائید شاهمیری (امیر تپل) چه برنامه ای اضافه کرد براتون و با این برنامه موتور چه فرقی کرد ؟ و چقدر پول گرفت ؟
کاوه
19-10-1393, 04:04 بعد از ظهر
یه جا یه دوستی نوشته هدرز ارو میتونه نفس موتورو باز کنه...ولی تکلیف اون سنسورایه اکسیژن چی میشه ...من دادم اون یه تیکه ای که تو هدرزه رو در آوردن واقعا تاثیر داشت...ولی بازم اون سواری که از مدل ۹۰ گرفتم رو نمیده...میگن مدل ۹۰ کامپیوتر بزرگه که ۵ تا برنامه روشه...ولی ۹۱ به بعد کامپیوتر کوچیکه...با این حال یه برنامه دادم امیر شاهمیری برام اضافه کرد...
تغییر هدرز قطعا خیلی تاثیر داره
حذف کاتالیزور و تغییر شمع و داشتن یه منبع اگزوز خوب و با کیفیت میتونه نفس موتور شما رو باز کنه و نرم تر گاز بخوره
اما در کل ممکنه اون موتور شما مونتاژ بهتری داشته همین
مونتاژ این موتورهای داخلی کمی شانسی هست و بعضی هاشون خیلی خوب در میان
وگرنه ecu ها از نیمه دوم 90 به بعد همگی دلفی شده و فرقی نداره
میلاد هرکول
21-10-1393, 07:49 بعد از ظهر
سلام
میشه ecu را ریمپ کرد برا افزایش سرعت؟
امیرحسین ایازی
21-10-1393, 08:18 بعد از ظهر
والا من موتورو بردم برای سرویس ...یکی از کارایی که انجام داد زمانی که دیاگ زد گفت یه برنامه اضافه کردم که مربوط به آب و هوای تهرانه...در مجموع بعده سرویس خیلی شتابم بهتر شد...ولی اینکه این برنامه چه قدر تاثیر داشته رو نمیدونم
farshad 54
21-10-1393, 08:23 بعد از ظهر
یعنی الان شما متوجه تغییری تو عملکرد موتور نشدید نسبت به قبل موتور بهتر روشن میشه یا موتور نرمتر کار میکنه یا مصرفتون فرقی کرده
چقدر هزینش شد ؟
امیرحسین ایازی
21-10-1393, 08:36 بعد از ظهر
تو مصرفش اصلا نمیدونم ولی در مجموع کارایی که انجام داد موتورخیلی شتابش بهتر شده ...هرچند با تمام این کارا بازم اون سواری که من از مدل ۹۰ گرفتم رو نمیده...
بابت هزینه
شمع بوش ۲ عدد ۴۰.۰۰۰
روغن موتور فرانسه ۱.۵ لیتر ۶۰.۰۰۰
فیلتر روغن طوری تیونینگ ۵۰.۰۰۰
دیاگ ۴۰.۰۰۰
سیم گاز ۵۰.۰۰۰
سرویس کامل و تنیظیم موتور ۲۵۰.۰۰۰
- - - Updated - - -
خدایی خیلی سر اینکه این موتور در حد صفر بودو اون مدل نود و عوض کردم دل چرکین وناراحتم...با اینکه اون هم خیلی خسته بود روغن ریزی داشت ولی سواری که میداد مثل بندیت ۴۰۰ بود.ولی به نظرم همه ایراداش قابل درست شدن بود.نمیدونم الانم همش دنبال یه راهیم اینم هار شه که ظاهرا همینه که هست.
farshad 54
21-10-1393, 08:45 بعد از ظهر
امیر تپل بد جوری گوش بچه های موتور سوارو میبره
بهتون پیشنهاد میدم از این به بعد موتور رو واسه سرویس و ..... ببرید پیش سلیمانی تو خود کویر (خ جردن) یا مغازه خودش سمت خزانه البته فکر کنم خودش جردن باشه و برادرش در مغازه باشه
آدم فنی و اینکاره ای هست و تمام کارا و خدمات فنی کویر رو تو تعمیر گاه شرکت تو جردن انجام میده خیلی هم منصف هست (دیاگ و .... همه چی هم اونجا دارن )
امیرحسین ایازی
21-10-1393, 08:57 بعد از ظهر
فرشاد جون ترخدا دست رو دلم نذار اول بردم شاهد ...۴۸ ساعت موتور اونجا خوابید ...یعنی شما بگو دست به این موتور زده نزد ...حتی همین امیر تپل کل موتورو جلو خودم باز کرد فیلتر بنزین وشست که معلوم بود سرویس نشده ..گل ازش درومد از تو باک خدا شاهده ۲ قاشق براده و آشغال بود ...اصلا هواکشو باز نکرده بودن...شمع و گفته بود عوض کرده که عوض نکرده بود...یه آچار کشی نکرده بود همه پیچا شل بود....و و و و
حالا من که تازه اومدم سمت هیوسانگ و تجربه نداشتم ولی وقتی دیدم این سرویس هیچ توفیری نکرده رفتم جردن دنبال هدرز ارو ...اتفاقا با همین آقای امیر سلیمانی هم صحبت کردم که این موتور یه دردیش هست...خود ایر سلیمانی امیر تپل و معرفی کرد...
قاتی کردم نمیدونم هم کلی هزینه کردم هم هنوز اونی که میخوام نشده
- - - Updated - - -
راستی تو هدرزم دادم خالی کردن
میلاد هرکول
21-10-1393, 09:00 بعد از ظهر
الان این برنامه چی هست؟همه دیاگهایی که کویر داده به نمایندگیها این برنامه را دارن؟
اخه این کارایی که شما گفتی به جز شمع که اونم من اعتقادی بهش ندارم باعث شتاب بیشتر نمیشه.
یه حس تلقین هست که ادم وقتی از تعمیرگاه میاد بیرون فکر میکنه موتور خیلی تغییر کرده بعد از دو روز که عادی میشه میبینه نه همچین تغییری هم نکرده البته چند ساله من دیگه تعمیرگاه نرفتم و همه کارای موتورو خودم میکنم.
در کل این برنامه ریختن رو یه توضیحی بدین که چی هستو چه جوری میریزن و از کجا میارن ممنون میشم اقا فرشاد.
ghool
21-10-1393, 09:31 بعد از ظهر
تو مصرفش اصلا نمیدونم ولی در مجموع کارایی که انجام داد موتورخیلی شتابش بهتر شده ...هرچند با تمام این کارا بازم اون سواری که من از مدل ۹۰ گرفتم رو نمیده...
بابت هزینه
شمع بوش ۲ عدد ۴۰.۰۰۰
روغن موتور فرانسه ۱.۵ لیتر ۶۰.۰۰۰
فیلتر روغن طوری تیونینگ ۵۰.۰۰۰
دیاگ ۴۰.۰۰۰
سیم گاز ۵۰.۰۰۰
سرویس کامل و تنیظیم موتور ۲۵۰.۰۰۰
- - - Updated - - -
خدایی خیلی سر اینکه این موتور در حد صفر بودو اون مدل نود و عوض کردم دل چرکین وناراحتم...با اینکه اون هم خیلی خسته بود روغن ریزی داشت ولی سواری که میداد مثل بندیت ۴۰۰ بود.ولی به نظرم همه ایراداش قابل درست شدن بود.نمیدونم الانم همش دنبال یه راهیم اینم هار شه که ظاهرا همینه که هست.
سرویس کامل و تنیظیم موتور ۲۵۰.۰۰۰!!!
عجب گرگی هستن این تعمیرکارا ...بخاد موتور تعمیر اساسی کنه چند میگیره !!
بابا تا میتونید کارای موتورو خودتون بکنید هم لذت بخشه هم یه چیزی یاد میگیرید هم پول به این گرگها نمیدین
farshad 54
21-10-1393, 10:19 بعد از ظهر
الان این برنامه چی هست؟همه دیاگهایی که کویر داده به نمایندگیها این برنامه را دارن؟
اخه این کارایی که شما گفتی به جز شمع که اونم من اعتقادی بهش ندارم باعث شتاب بیشتر نمیشه.
یه حس تلقین هست که ادم وقتی از تعمیرگاه میاد بیرون فکر میکنه موتور خیلی تغییر کرده بعد از دو روز که عادی میشه میبینه نه همچین تغییری هم نکرده البته چند ساله من دیگه تعمیرگاه نرفتم و همه کارای موتورو خودم میکنم.
در کل این برنامه ریختن رو یه توضیحی بدین که چی هستو چه جوری میریزن و از کجا میارن ممنون میشم اقا فرشاد.
lمیلاد جان
دستگاه دیاگ رو که میدونی چیه مثل همون که ماشین رو باش دیاگ میزنن این دستگاه طبق برنامه هایی که توش توسط کارخونه ریخته شده در وهله اول کارش نشون دادن عیب و ایراد های وسیله هست
مثلا وقتی دیاگ میزنن دستگاه نشون میده سنسور اکسیژن درست کار نمیکنه یا سایر قطعاتی که میشه با دیاگ به ایراداتشون پی برد
و یه سری ecu ها قابلیت تغییر پارامتر هایی مثل افزایش یا کاهش پاشش سوخت انزکتور یا کم و زیاد کردن مخلوط سوخت و هوا و ..... رو دارن که با اونها میشه موتور یا ماشین رو از لحاظ فنی یه کم ارتقا داد
این برنامه هارو هم خود کارخونه در اختیار نمایندگی ها میذاره
ولی کلا فکر نمیکنم با دیاگ بشه کار خاصی رو هیو انجام داد که موتور از این رو به اون رو بشه و این حرفا همش کلک پوله اونم از طرف آدم دودره بازی مثل امیر تپل
به نظرم دوستانی که هیو و دایلیم دارن بهترین کار اینه که ببرن پیش سلیمانی من کارشو و رفتارشو دیدم حروم خور نیست .
salahshor
22-10-1393, 02:39 قبل از ظهر
با دیاگهای کویر نمیشه ای سی یو رو دانلود کرد . اگه بنا ب دانلود بود ک کارخونه نمیومد تو مدلهای جدید کل ای سی رو عوض کنه .
برنامه ای سی یو ویندوز نیس ک خراب بشه
فقط اگه میخواهید پارامترهای خودسازگاری ک پردازشگر از اون جدول برای تطابق هر چه تمامتر با شرایط جوی و نوع رانندگی شما برگرده ب حالت دفالت و کارخانه ای میتونید سر باطری رو ب مدت 10 دقیقه بردارید مقادیر لوک اپ تیبل صفر میشه ک در این حالت میتونید با شروع حرکت و شتاب گیری های جدید و دور ارام کمک کنید مقادیر جدیدی برا ای سی یو ثبت بشه
پول الکی تو گلوی این موتور سازها نریزید . این همه مطالب خوب تو سایت هست استفاده کنید
سوالی هم بود اساتید و بزرگواران در خدمت شما هستن
میلاد هرکول
22-10-1393, 08:04 قبل از ظهر
با دیاگهای کویر نمیشه ای سی یو رو دانلود کرد . اگه بنا ب دانلود بود ک کارخونه نمیومد تو مدلهای جدید کل ای سی رو عوض کنه .
برنامه ای سی یو ویندوز نیس ک خراب بشه
فقط اگه میخواهید پارامترهای خودسازگاری ک پردازشگر از اون جدول برای تطابق هر چه تمامتر با شرایط جوی و نوع رانندگی شما برگرده ب حالت دفالت و کارخانه ای میتونید سر باطری رو ب مدت 10 دقیقه بردارید مقادیر لوک اپ تیبل صفر میشه ک در این حالت میتونید با شروع حرکت و شتاب گیری های جدید و دور ارام کمک کنید مقادیر جدیدی برا ای سی یو ثبت بشه
پول الکی تو گلوی این موتور سازها نریزید . این همه مطالب خوب تو سایت هست استفاده کنید
سوالی هم بود اساتید و بزرگواران در خدمت شما هستن
مرسی منظور منم دقیقا همین بود میدونستم که هیچ کاریش نمیشه کرد و اینا چرته...
- - - Updated - - -
lمیلاد جان
دستگاه دیاگ رو که میدونی چیه مثل همون که ماشین رو باش دیاگ میزنن این دستگاه طبق برنامه هایی که توش توسط کارخونه ریخته شده در وهله اول کارش نشون دادن عیب و ایراد های وسیله هست
مثلا وقتی دیاگ میزنن دستگاه نشون میده سنسور اکسیژن درست کار نمیکنه یا سایر قطعاتی که میشه با دیاگ به ایراداتشون پی برد
و یه سری ecu ها قابلیت تغییر پارامتر هایی مثل افزایش یا کاهش پاشش سوخت انزکتور یا کم و زیاد کردن مخلوط سوخت و هوا و ..... رو دارن که با اونها میشه موتور یا ماشین رو از لحاظ فنی یه کم ارتقا داد
این برنامه هارو هم خود کارخونه در اختیار نمایندگی ها میذاره
ولی کلا فکر نمیکنم با دیاگ بشه کار خاصی رو هیو انجام داد که موتور از این رو به اون رو بشه و این حرفا همش کلک پوله اونم از طرف آدم دودره بازی مثل امیر تپل
به نظرم دوستانی که هیو و دایلیم دارن بهترین کار اینه که ببرن پیش سلیمانی من کارشو و رفتارشو دیدم حروم خور نیست .
ایول فرشاد جان دقیقا منم منظورم همین بود ولی در قالب سوال مطرح کردم که مطمین بشم چون میدونستم این حرفا چرته اولا این برنامه رو کویر نمیده به کسی اصلا برنامه ای در کار نیست دوما به قوله سلحشور عزیز ویندوز نیست که ....
kamran hajikhani
22-10-1393, 10:13 بعد از ظهر
سلام برعزیزان gpsروی هیومشکلی برای برقش یجاد نمیکنه ویا شارژرش
امیرحسین ایازی
22-10-1393, 10:44 بعد از ظهر
وقتی دیاگ و نصب کرد و تنظیم کرد رو دیاگ یه دکمه زد و گفت ۱۰ دقیقه طول میکشه وبعد ۱۰ دقیقه بوق زد گفت ریختم..
حالا ما که پولمون رفت ولی تجربه شد...واسه بقیه و دفعه بعد خودم...
بازم دمه شماها گرم...
فلات دوست
23-10-1393, 07:58 قبل از ظهر
سلام برعزیزان gpsروی هیومشکلی برای برقش یجاد نمیکنه ویا شارژرش
سلام اگه منظورت ردیاب باشه نه مشکلی نداره
ولی خود جی پی اس که مانیتور داره ، مصرف برقش بالاست و نمیدانم این مصرف ضرری برا باطری داره یا نه ؟
farshad 54
23-10-1393, 08:13 قبل از ظهر
دوستانی که موتورهای تولیدی کویر رو دارن اگر به تعمیرگاه مرکزی (جردن) مراجعه کردین اونجا حتما بگید از اعضائ پرشین موتور هستید با آقای کیا و سلیمانی هماهنگ شد که بچه های سایت
رو به خاطر شلوغ بودن سرشون به موتورسازهای دیگه ارجاع ندن و حتی المقدور کارشونو راه بندازن یا بهشون وقت بدن که سر همون تایم موتورشون رو ببرن واسه کارهایی که داره .
اینم منبع اگزوز های جدیدی که رو هیوساگ های rc 250 کویر نصب کرده (فابریکی)
اینم هیوسانگ های نیکد با رنگهای متنوع جدید
از دوستان عزیزم هم که اونجا مشغول فعالیت هستن کامرو و کیا جان هم تشکر میکنم . بابت همکاری هایی که با بچه های سایت پرشین موتور دارن .
میلاد هرکول
23-10-1393, 11:10 قبل از ظهر
عجب اگزوزی...
چه رنگایی...ترکونده...
دمتون گرم کاش اینجام یکی این کارو میکرد البته امیرحسین میخواد یه کارایی بکنه ...
امیرحسین ایازی
23-10-1393, 06:20 بعد از ظهر
میخوام ببینم از کجا میشه فهمید زنجیر عمرش تموم شده یا نه...
بعد اینکه وقتی کلاج رو میگری وقتی میخوای راه بیفتی ضربه میزنه و تق صدا میده از زنجیره...؟
- - - Updated - - -
دوم اینکه علت این صدای که از اگزوز در میاد و مثل تخلیه ناگهانیه گازه چیه...
farshad 54
23-10-1393, 06:25 بعد از ظهر
زنجیر وقتی شل میشه و سفت و تنظیمش میکنی دوباره دوروز بعد شل میشه و اینکه زنخیرو بعد از سفت کردن اون قسمتی که دور خورشیدی عقب نشسته با دستتون تکون بدین اگر شل باشه
و لق بزنه زنجیر مرخصه یعنی زنجیر باید دور خورشیدی عقب قشنگ بشینه و لقی زیاد نداشته باشه وقتی با دست تکونش میدین
صدای تق تو حرکت اولیه با دنده یک طبیعیه
اون صدا هم که از اگزوز میاد و حالت عطسه اگر داره مربوط به شمعه موتور میشه یا دهنش تنظیم نیست یا شمع خرابه
میلاد هرکول
23-10-1393, 07:02 بعد از ظهر
دونه هاشم در اثر ساییده شدن کوچیک وبزرگ میشه و سفت میشه یعنی دونه ها تو هم گیر میکنه. و زنجیر پایین و بالاست و یک دست نیست.
کاوه
23-10-1393, 08:04 بعد از ظهر
abolfazls
24-10-1393, 06:42 بعد از ظهر
البته جى پى اس هايى كه رو موتور نصب ميشه خيلى كوچك ( كوچكتر از قوطى كبريت هست ) و بايد يه جايى از موتور نصب شه كه نشه پيداش كرد ! در موردش نبايد با كسى صحبت كرد ! ( اين براى اينه كه دزد محترم ندونه كه همچين وسيله اى رو موتور هست كه بعدا بره و از موتور جداش كنه ) و موقع لزوم با كامپيوترتون و از طريق مپ جاى موتورتون رو ميتونيد پيدا كنيد ...
اون جى پى اس هايى كه بزرگ هست و مانيتور داره موارد مصرفش راه يابى هست و موقع به سرقت رفتن وسيله معمولا نميشه با اونا كارى كرد !!!
امیرحسین ایازی
25-10-1393, 10:28 قبل از ظهر
با راهنمایی که کردین معلوم شد من زنجیرم ریق رحمتو سر کشیده.موتو شو فابریکش رو داره یه زنجیر موتور سنگینم خودم دارم ...خیلی گردن کلفته...نظرتون چیه
کاوه
25-10-1393, 03:12 بعد از ظهر
647صفحه در مورد این موتور بحث شده از لوازم و تغییرات و مدل و نکات فنی و ......
یکمی زحمت بدید به خودتون و نگاهی بندازید به صفحات
فلات دوست
27-10-1393, 08:58 قبل از ظهر
با راهنمایی که کردین معلوم شد من زنجیرم ریق رحمتو سر کشیده.موتو شو فابریکش رو داره یه زنجیر موتور سنگینم خودم دارم ...خیلی گردن کلفته...نظرتون چیه
دوست عزیز برو به تاپیک زنجیر دیگه ، هر سوالی داری اونجا جوابش هستش
ParPar
27-10-1393, 03:10 بعد از ظهر
فرشاد جون ترخدا دست رو دلم نذار اول بردم شاهد ...۴۸ ساعت موتور اونجا خوابید ...یعنی شما بگو دست به این موتور زده نزد ...حتی همین امیر تپل کل موتورو جلو خودم باز کرد فیلتر بنزین وشست که معلوم بود سرویس نشده ..گل ازش درومد از تو باک خدا شاهده ۲ قاشق براده و آشغال بود ...اصلا هواکشو باز نکرده بودن...شمع و گفته بود عوض کرده که عوض نکرده بود...یه آچار کشی نکرده بود همه پیچا شل بود....و و و و
حالا من که تازه اومدم سمت هیوسانگ و تجربه نداشتم ولی وقتی دیدم این سرویس هیچ توفیری نکرده رفتم جردن دنبال هدرز ارو ...اتفاقا با همین آقای امیر سلیمانی هم صحبت کردم که این موتور یه دردیش هست...خود ایر سلیمانی امیر تپل و معرفی کرد...
قاتی کردم نمیدونم هم کلی هزینه کردم هم هنوز اونی که میخوام نشده
- - - Updated - - -
راستی تو هدرزم دادم خالی کردن
داستان ما هم همینطور ایضا
ParPar
27-10-1393, 03:42 بعد از ظهر
دوستان هیو سوار فیلتر روغنشو رو چند تا عوض کردند؟ من تا جایی که یادم میاد اصلا تابحال دستش نزدم و 8 هزار تام رفتم!
روایته که میگن یه بار در میون که روغن عوض کردی فیلتر روغن هم عوض کن .ولی امیر خان برای من فیلتر روغن تیونینگ (اسپرت) انداخت 55000 تومان. توری فلزی مادام العمر. فقط هر بار تعویض روغن فیلتر با بنزین شستشو می گردد. معادل 5 بار تعویض فیلتر کاغذی که هزینش بر میگرده و خیالتان راحت!
Arash-The-Rider
27-10-1393, 11:11 بعد از ظهر
روایته که میگن یه بار در میون که روغن عوض کردی فیلتر روغن هم عوض کن .ولی امیر خان برای من فیلتر روغن تیونینگ (اسپرت) انداخت 55000 تومان. توری فلزی مادام العمر. فقط هر بار تعویض روغن فیلتر با بنزین شستشو می گردد. معادل 5 بار تعویض فیلتر کاغذی که هزینش بر میگرده و خیالتان راحت!
اگه هر 2000 تا روغن عوض کنی روایت درسته... از همون مدل کاغذیش هم استفاده کنین بعد هر 4000 تا بندازین بره...
kamran hajikhani
28-10-1393, 04:31 بعد از ظهر
سلام محض اطلاع بچهای با مرام فروم من فیلترفلزی قابل شستشو توخ قلمستان برای هیو ام انداختم 17تومن اسم تعمیرگاهو نمیدونم وسطای قلمستان سمت چپ سه تا تعمیرگاه بغل هم بود محض اطلاع به معنی تایید این مغاذه نیست
- - - Updated - - -
سلام محض اطلاع بچهای با مرام فروم من فیلترفلزی قابل شستشو توخ قلمستان برای هیو ام انداختم 17تومن اسم تعمیرگاهو نمیدونم وسطای قلمستان سمت چپ سه تا تعمیرگاه بغل هم بود محض اطلاع به معنی تایید این مغاذه نیست
امیرحسین ایازی
28-10-1393, 07:23 بعد از ظهر
برای منم انداخته یه مزیتی که داره مثل کاغذی فشار روغن رو کم نمیکنه...به نظر من ارزش داره
- - - Updated - - -
برای منم انداخته یه مزیتی که داره مثل کاغذی فشار روغن رو کم نمیکنه...به نظر من ارزش داره
abolfazls
28-10-1393, 08:45 بعد از ظهر
اسم اين رو چى ميشه گذاشت ؟؟؟؟!!!!
kamran hajikhani
29-10-1393, 12:45 قبل از ظهر
مدل دوال اسپر هیو یادومنظوره
mjaghaei
29-10-1393, 12:56 بعد از ظهر
سلام دوستان گرامی و عزیز. دوستان من یه موتور هیو 91 تمیز گرفتم و خودم گمرک ساکن هستم. مطالبو خوب خوندم. و اینکه الان که سوار موتور میشم داخل ترافیک موتور داغ میشه حرارت میزنه بالا و زیاد جالب نیست این موضوع.از مطالبتون استفاده کردم و دیدم آدرسی گذاشتین گمرک به نام آقای جعفری برای مشکل داغ کردن و تقویت موتور بدون اینکه قطعه ای عوض بشه و بیشتر به تنظیم موتور مربوطه..... با اجازتون رفتم پیشه این آقای جعفری یه آقای ترک زبان و تقریبا 40 50 ساله بود ....پرسجو که آقا چیکار میکنی شما که میگن موتور داغ نمیشه.....این بنده خدام گفت ما با دیاگ و تنظیم موتور سیستمشو ردیف میکنیم که نه داغ کنه نه عطسه کنه و همیطور موتور نرمو بی صداتر و یک نواخت تر بشه و حتی 1000rpm دور موتور بیاد پایین تر و شتابش خیلی فرق میکنه....من به این بنده خدا گفتم اگر همچین موضوعی هست چرا خود هیوسانگ این مشکلو نتونسته حل کنه ؟؟ گفت تنها کسی که بلده این موضوع رو من هستم و حتی خود آقای رضایی رییس کویر اومده که ما این موضوعو یادشون بدیم که من این کارو نکردمو ازین حرفا....میگفت میخوام با خود هیوسانگ تماس بگیرمو اگر مایلن بهشون بگم چجوری این کارو میکنم تا کویر پای خودش تموم نکنه....بهش گفتم اگه موتورو میخوای اوکی کنی من اینجا وایمیستم تا ببینم چیزیو نه عوض میکنی نه چیزی... گفت باشه....! ازش پرسیدم با این کار موتور اذیت نمیشه گفت نه تازه اوکی میشه یا باری هم از روش برداشته میشه!! والا الان موندم چیکار کنم چون آچار به موتور نخورده تا حالا....دوستانه اهل فن که تخصصی تر و فنی تر هستن بگید ببینیم داستان چی میتونه باشه؟؟آیا صحت داره این موضوع؟چون دوستانی بودن که رفتن پیشه این بنده خدا ....تاثیر داشته؟؟موتور اذیت نشده؟؟؟ممنونم.راستی 300 تومنم میگیره واسه این موضوع!شمارمم میذارم خواستین راحت تر صحبت کنیمو پی گیر باشیم
912-885-886-7
r.hasani7023
29-10-1393, 04:21 بعد از ظهر
داداش چرت پرت شرکت هیوسانگ بلد نیست بعد تو نمایندگی بلد نیست فقط این اقا بلده حواست خیلی باشه بیخود دست به موتورت نزنن
- - - Updated - - -
داداش چرت پرت شرکت هیوسانگ بلد نیست بعد تو نمایندگی بلد نیست فقط این اقا بلده حواست خیلی باشه بیخود دست به موتورت نزنن
میلاد هرکول
29-10-1393, 07:43 بعد از ظهر
چرت میگن...
حالا رضایی رو میشه قبول کرد اما خود هیوسانگ نمیدونه و این یارو میدونه عجب!!!
میخاد 300 رو بگیره...
r.hasani7023
29-10-1393, 07:52 بعد از ظهر
برو نمایندگی جردن بپرس اونا تمام امکانات هست افرادشم واردن
abolfazls
29-10-1393, 08:44 بعد از ظهر
دوستان رعايت كنن از موضوع پرت نشيم !!!!
mjaghaei
30-10-1393, 02:09 قبل از ظهر
- - - Updated - - -
دستتون درد نکنه منم مونده بودم !! میگفت من جزو مخترعین هستم !!دوستانی که انجام دادن پیشه این بنده خدا چجوری شده موتورشون ؟ چون خودم خوندم که بردن و منم پیگیری کردم.اتفاقا جردن محل کارمه نمایش گاه بزرگه روبه رویه بوستان.دوستان شمع میخوام بگیرم میشه راهمایی کنید یه چیز حرفه ای بگیرم قیمتش مهم نیست و اینکه صفحه کلاجو عوض نکنم ؟؟ 14000موتور راه رفته و اینکه انژکتورشو ندم تمیز کنن؟؟و استوپره گازو تمیز کنن ؟؟ ممنونم بابت راهنمایی هاتون دوستان عزیز
farshad 54
30-10-1393, 08:13 قبل از ظهر
تنها راهش اینه که 300 تومن بدی تا ببینی راست میگه یا نه
موتورتون مگه این جاهاییش که گفتین مشکلی داره که میخواین بشورین و عوض کنین ؟
بهترین کار اینه که ببرین همون تعمیرگاه مرکزی تو جردن بگین موتور رو سرویس کامل کنن و هرچی که نیاز باشه تعمیر و تعویض بشه حتما بگین از اعضای پرشین موتور هستین
Babak
30-10-1393, 08:48 قبل از ظهر
دوستان این فیلتر فلزی ها بعده یه مدت آشغال اینها رو رد میکنه ضرر میزنه به موتور.
در مورده دیاک ایشون کهواین حرف رو میزنه اولدباید دستگاه دیاگ رو داشتهدباشه بعد کاری که میکنه احتمالا اینطوریه که باید اول کل برنامه ecu را پاک کنه و دوباره از اول برنامه بریزه که واقعا کاره خفنی هست بعیده هر کسی بتونه انجام بده
send from my samsung Note3 N9005
abolfazls
30-10-1393, 11:29 قبل از ظهر
mjaghaei
30-10-1393, 11:43 قبل از ظهر
تنها راهش اینه که 300 تومن بدی تا ببینی راست میگه یا نه
موتورتون مگه این جاهاییش که گفتین مشکلی داره که میخواین بشورین و عوض کنین ؟
بهترین کار اینه که ببرین همون تعمیرگاه مرکزی تو جردن بگین موتور رو سرویس کامل کنن و هرچی که نیاز باشه تعمیر و تعویض بشه حتما بگین از اعضای پرشین موتور هستین
سلام ممنونم بابت جوابتون. والا چون موتورو تازه خریدم و هیچیش تاحالا عوض نشده ....مثل شمع فیلتر هوا و فیلتر روغن گفتم شاید نیاز باشه عوض بشه تا خیالم راحت باشه.البته فیلتر روغن فلزی منم از قلمستون پیشه صفر بردم انداختم 17 تومن.شمع ایردیوم سوزنی خوبه آیا ؟ یا دو مگنته بگیرم ؟
farshad 54
30-10-1393, 11:56 قبل از ظهر
ایریدیوم سوزنی مناسب هست برای هیو
دو پلاتینه و سه پلاتینه رو بیخیال شو همون ایریدیوم سوزنی خوبه واسه موتورهای انژکتوری
اگر موتور در حالت در جا مرتب کار میکنه و نوسان دور موتور نداره که استپرش سالمه - فیلتر هوا هم بهتره حتما به موتور ساز وارد به هیو بدین تعویض یا تمیزش کنه چون موقع باز و بسته کردن باک احتمال شکستن شیلنگ
وجود داره
واسه صفحه کلاچ هم اگر موتور کشش و شتابش خوبه نیازی نداره ولی اگر میخوای یه تست بکنی ببینی وضعیت صفحت چه طوریه میتونی این کارارو انجام بدی
موتور رو بذار تو دنده 3 و کلاچ رو ول کن موتور باید سریع خاموش بشه اگر حرکت کنه صفحت مشکل داره
موتور رو بذار تو دنده یک ترمز جلو رو محکم بگیر گاز بده و کلاچ رو ول کن اگر موتور شروع کرد به شخم زدن زمین صفحت سالمه اگر جون نداشت صفحت ضعیفه
البته واسه این حرکت آخر مواظب باش موتور یه وقت از دستت در نره به باقالی ها بپیونده
موفق باشی
mjaghaei
30-10-1393, 12:20 بعد از ظهر
ایریدیوم سوزنی مناسب هست برای هیو
دو پلاتینه و سه پلاتینه رو بیخیال شو همون ایریدیوم سوزنی خوبه واسه موتورهای انژکتوری
اگر موتور در حالت در جا مرتب کار میکنه و نوسان دور موتور نداره که استپرش سالمه - فیلتر هوا هم بهتره حتما به موتور ساز وارد به هیو بدین تعویض یا تمیزش کنه چون موقع باز و بسته کردن باک احتمال شکستن شیلنگ
وجود داره
واسه صفحه کلاچ هم اگر موتور کشش و شتابش خوبه نیازی نداره ولی اگر میخوای یه تست بکنی ببینی وضعیت صفحت چه طوریه میتونی این کارارو انجام بدی
موتور رو بذار تو دنده 3 و کلاچ رو ول کن موتور باید سریع خاموش بشه اگر حرکت کنه صفحت مشکل داره
موتور رو بذار تو دنده یک ترمز جلو رو محکم بگیر گاز بده و کلاچ رو ول کن اگر موتور شروع کرد به شخم زدن زمین صفحت سالمه اگر جون نداشت صفحت ضعیفه
البته واسه این حرکت آخر مواظب باش موتور یه وقت از دستت در نره به باقالی ها بپیونده
موفق باشی
دستت درد نکنه بابت راهنمایی های خوبت.من همراه اول کار میکنم اگر کاری داشتین حتما بهم زنگ بزنید شمارمم کهستش تا بتونم محبتتونو جبران کنم.بازم مرسی.اره موتور اوکیه استپرش مشکلی نداره و بیشتر نظرم رویه تعویض شمع ها بودن...لنت موتور چه مارکی و چه قیمتی موجوده که بگیرم ؟فیلتر هواش هم بله میدم موتور سازی بازش کنه
farshad 54
30-10-1393, 07:11 بعد از ظهر
خواهش میکنم
لنت واسه هیو مدل های زیادی داره از 6 تومنی تا 90 تومنی
بستگی به این داره که شما چقدر هزینه بخواید بکنید
NiNjA-Wild
30-10-1393, 08:29 بعد از ظهر
داداشای گل عکس هیوسانگاتونو بذارید.والا خسته شدیم و اندر کف یه عکس هیو ایم
mjaghaei
01-11-1393, 02:55 قبل از ظهر
خواهش میکنم
لنت واسه هیو مدل های زیادی داره از 6 تومنی تا 90 تومنی
بستگی به این داره که شما چقدر هزینه بخواید بکنید
منونم.اسمو مارک خاصی داره ؟ در حد وسطش باشه بهتره یا یه چیز خوب که پول الکی نداده باشم.
challenger
01-11-1393, 06:49 قبل از ظهر
داداشای گل عکس هیوسانگاتونو بذارید.والا خسته شدیم و اندر کف یه عکس هیو ایم
چشم. اتفاقا خودمم کمبودش رو کاملا احساس کردم .به تزگی خودم هیو خریدم.و وقتی نشستم حدور 40 صفحه اخر رو خوندم .تقریبا عکس نداشت
عکسای موتور خودمو که تهران خریدم و بعدا بردم شهرستان رو براتون میزارم
اینم مراسم اولین تعویض روغنش و اچارکشیش
NiNjA-Wild
01-11-1393, 07:33 قبل از ظهر
بسیار زیبا و دلنشین.
چرخش برات بچرخه و همیشه تندرست باشید.منتظر عکس های بعدی از موتور شما حد اقل در خصوصی هم شده هستیم.
بسیار دلرباست این موتور
- - - Updated - - -
منونم.اسمو مارک خاصی داره ؟ در حد وسطش باشه بهتره یا یه چیز خوب که پول الکی نداده باشم.
همشون خوبه.پول بدی پولو میخوری :D
فقط قضیش اینه. اینقدر مارکها هست که ادم هنگ میکنه.نمیشه هم گفت بد
ParPar
01-11-1393, 01:27 بعد از ظهر
سلام!این زنجیر ما تنظیمش بدجور بهم خورده!بهترین حالت واسه تنظیم زنجیر هیو چیه اخرش؟یکی میگه باید 5 سانت لقی بزنه وقتی رو موتور میشینی خود به خود رنجیر تنگ میکنه و 2 3 سانت بازی میکنه!یکی میگه همینجور بدون اینکه بشینی رو موتور زنجیر باید 2 3 سانت لق بزنه!یکی راهنمایی کنه چه حالتی بهترین تنظیم واسخ زنجیر هیو هستش!در ضمن دو ترک بخوام بزنم با توجه به اینکه بازم تنگ تر میشه زنجیر اونوقت سر چند ساتت باید تنظیمش کنم؟؟
شل بودن زنجیر بستگی به وزن شما دارد. من 85 کیلوام و بعضی وقتها 2 ترک هم میریم. تعمیرکار زنجیر رو 5 سانتیمتر خلاصی داد. من رو 4 تنظیم کردم ولی 2 ترک سفت میشد. نکته مهم اینه که زنجیر رو در حالتی که بیشترین کشیدگی رو داره تنظیم کنین.
ParPar
01-11-1393, 02:31 بعد از ظهر
دوستان سمت چپ موتور پایینه فلاپ تقریبا سمت جایی که پدال دنده قرار داره یه جای پیچ هست که خالیه!اول فکر کردم یه پیچ فلاپ افتاده ولی عجیبه که پشت فلاپ هیچی نیست واسه قرار گرفتنه پیچ و اتصالش به شاسی!!یعنی فلاپ یه سوراخ واسه پیچ داره ولی پشتش به هیچ چیزی وصل نیست!اون جای پیچ برای چیه؟؟:297:
سلام. جای بوقه در مدل های خیابانی (تیکد). برای من هم جلوی رادیاتور روغن بود که عوض کردم و بردمش پایین.
عکس موتور سیاهه از یه سایتیه و عکس موتور سفیده برای خودم. ببخشید عکس جدید نداشتم.
ParPar
02-11-1393, 11:59 قبل از ظهر
ببخشید متوجه نشدم منظور از فرمان گیر آوردن چیه یعنی کار مشگلی هستش و روتین نیست؟
سلام دوستان.
چرا اینقدر خودتونو اذیت میکنین. برین یه مدل نیکد (خیابونی) بگیرید. مشکل پایین بودن فرمون و شکستن فلاپ های بغل و داغ کردن موتور به جهت فلاپ دار بودن و سایر مشکلات، خود به خود حله. فقط میمونه قیافش که اونم سلیقه ایه. اصلا این یه ذره موتور فلاپ میخواد چیکار. تازه من طلق هم بستم که دیگه موتور پیرمردی بشه.
یه نکته در مورد شعاع دور زدن موتور هیوسانگ 250 نیکد: صاحاب قبلیش اون محدود کننده های کنار محور فرمونو یه کم سنگ فرز زده. تو ترافیک عالی کار میکنه. پا با پای این سی جی ها میرم.
تازه فرمونش نسبت به آینه ماشین ها یه کم بالاتره که این هم به سهولت رانندگی در ترافیک کمک میکنه.
ParPar
02-11-1393, 01:03 بعد از ظهر
بچه ها اولین علامت سوختنه شارژره هیوسانگ چیه ؟که سریعا متوجهش بشیم!و متوسط عمر این شارژر چقدره؟اصلا دلیل اصلی سوختنش چیه ؟و اینکه توی. هیوسانگهای جدید یا همون RC این شارژر مدل یا برندش تغییر نکرده؟چون شنیدم برای مثال ecu هیو جدیدا فرق میکنه واسه همین دیگه مشکل داغ کردن برطرف شده!
علامت که نمیده ولی میشه تستش کرد که درست کار میکنه یا نه. عمرش دست شماست و میتونین این کارها رو کنین که زودتر بسوزه: تخته گاز به مدت طولانی برید. هی زرت و زورت موتور رو ببرین کارواش و بعد از اتمام کار زود استارت بزنین و راه بیفتین. به سایر قسمت های موتور مخصوصا برقی ها اهمیت ندین. کلا موتور را تا وقتی راه میره سوار شین تا بزارتون کنار خیابون.
شارژر شامل ریکتیفایر(یکسو کننده-جریان ای سی به دی سی) و رگولاتور(تنظیم کننده ولتاژ-ولتاژ کم رو زیاد و زیاد رو کم میکنه-در اثر کم و زیاد شدن دور موتور) میباشد. شامل یه چند تا آی سی و مقاومت و خازن. در شرایط بحرانی این سیستم- که اتفاقا خیلی هم زپرتی ساختن خراب میشه و سایر مشکلات هم پشت سرش...
یه کمک هم برای سوزوندن کامپیوتر هیوسانگ بهتون میکنم: وقتی موتور روشنه سر باطری رو وردارین!!!!
- - - Updated - - -
سرعت بین 120 تا 140 هیچ آسیبی بهش نمیرسونه ، ولی محض احتیاط شما همون 110 تا برو تا سلامتیت تضمین باشه ، بنزین غیر سوپر تاحالا نزدم تا جایی که میتونی سوپر بزن ، هر 100 کیلومتر یه توقفی داشته باشی خوبه اونم نه برای موتور برای اینکه خودت خسته میشی
مصرف سوخت هیوسانگ 250 نیکد: رورزی 80 کیلومتر میرم. ترکیبی:نصف تو شهر نصف تو اتوبان با متوسط سرعت 120 . هیوسانگ تنظیم موتور شد. 1 ماه سواری گرفته.عادت ندارم با دور بالا دنده عوض کنم.
نتیجه: متوسط مصرف سوخت: 4.12 لیتر در 100 کیلومتر.
Prince_Amin
02-11-1393, 05:07 بعد از ظهر
وقتی مکمل میریزم انصافا موتور هارتر میشه!اصلا صداش بم تر میشه!واسه من البته اگزوز ixil رو موتور هست و تغییر صدا خیلی خیلی مشهوده بعد از استفاده از مکمل!
ssa
02-11-1393, 06:51 بعد از ظهر
وقتی مکمل میریزم انصافا موتور هارتر میشه!اصلا صداش بم تر میشه!واسه من البته اگزوز ixil رو موتور هست و تغییر صدا خیلی خیلی مشهوده بعد از استفاده از مکمل!
مکمل چی استفاده میکنید؟
Mohamad zr
02-11-1393, 08:23 بعد از ظهر
امكان داره يه كليپ از صدا و موتورتون بزارين؟
flower
02-11-1393, 08:46 بعد از ظهر
علت سوختن رکتیفایر هیوسانگ فقط و فقط باطری معیوب وقتی باطری خراب شد استارت نمی خوره سریع به تعویض باطری اقدام کنید عمر باطری فابریکی نهایت 3 ساله .
Arman-GT
03-11-1393, 02:09 قبل از ظهر
یکی از مشکلات هیوسانگ تبخیر شدن اب باطریش هست در صورت اسیدی بودن که باعث میشه به موتور فشار بیاره و شارژر بسوزونه وگرنه برق هیو مشکل نداره طراحیش مشکل داره که باعث شده گرمای موتور به قسمت باطری موتور بره و این داستانات رو به وجود بیاره سعی کنید هر سه ماه یک بار اب باطری موتورتون رو چک کنید و در صورت کم بود به اون اضافه کنید
M E H D I
03-11-1393, 08:41 بعد از ظهر
دوستان این مدلهای جدید که اگزوزش مثه دوک و ان اس هست کی به بازار میاد؟ خیلی نازن لامصب
کاوه
04-11-1393, 12:20 قبل از ظهر
مدل EXIV استریت موجوده دوست عزیز قیمتشون هم 19 تومن هست
اما زیاد جذاب نیستن از نزدیک
Red Hat
04-11-1393, 05:57 بعد از ظهر
سلام دوستان
Arman-GT
04-11-1393, 11:11 بعد از ظهر
hyo savar
05-11-1393, 03:21 بعد از ظهر
دوستان قیمت باطری هیو چقدر هست؟؟؟ البته جنس درجه یک یک؟؟؟
¥ bermoda ¥
05-11-1393, 07:46 بعد از ظهر
سلام دوستان. بزودی میخام یه هیو بگیرم بنظرتون ازنظرظاهری مدل rc قشنگتره یا gtr ؟
یه سوال دیگه واقعا پشت هیو نشستن به کمر فشار میاره آخه من دیسک کمر ( سیاتیک)دارم .این قضیه رومخمه میترسم اخر سر از گرفتنش پشیمون بشم
البته من رو پالس 200 که دارم تا 2ساعتو میتونم راحت برم . امابعدش درد شروع میشه وباید یه استراحتی به خودم بدم.
موتورم برا تفریح و اکثر وقتها داخل شهر میخام
ممنون میشم کمکم کنیدو نظربدید
farshad 54
05-11-1393, 08:14 بعد از ظهر
دوست عزیز
اگر دیسک کمر داری کلا بیخیال هیوسانگ شو
ضمن اینکه این موتور به درد گشتن داخل شهر نمیخوره هم خودت اذیت میشی هم موتور
NiNjA-Wild
05-11-1393, 09:01 بعد از ظهر
سلام دوستان. بزودی میخام یه هیو بگیرم بنظرتون ازنظرظاهری مدل rc قشنگتره یا gtr ؟
یه سوال دیگه واقعا پشت هیو نشستن به کمر فشار میاره آخه من دیسک کمر ( سیاتیک)دارم .این قضیه رومخمه میترسم اخر سر از گرفتنش پشیمون بشم
البته من رو پالس 200 که دارم تا 2ساعتو میتونم راحت برم . امابعدش درد شروع میشه وباید یه استراحتی به خودم بدم.
سلام دوست عزیز.
RC به نظر من شیکتره.
اره باید خم بشی بیخیالش به ضررش نمیارزه دادا نگیر به کمرت آسیب میرسونی
منم میخوام واسه تو شهر.ولی زیاد بیرون نمیرم.در هفته شاید بتونم 6ساعت برم بیرون.
موفق باشید
ssa
05-11-1393, 10:36 بعد از ظهر
چرا به مدل نیکد فکر نمیکنی؟!
سوارش نشدم ولی شنیدم که استایلش نسبت به ریس خیلی خیلی بهتره!!!
فلات دوست
06-11-1393, 08:29 قبل از ظهر
دوست عزیز اگه دیسک کمر داری سمت هیو و این تیپ موتورها نرو
سلامتی مهمتر از هرچیز دیگه هستش
kia51
06-11-1393, 12:45 بعد از ظهر
دوست عزیز با شرایطی که داری هیو براتون مناسب نیست چون قطعا به اندازه پالسی که دارید این موتور کارایی تو شهر نداره ، بحث فشار به کمر نیست چون با گاردی که موقع سواری میگیرید فشار وزن تان بیشتر بر روی دستها میافته و اتفاقا وزن از رو کمر برداشته میشه ، من هم دیسک کمر دارم ولی از این بابت مشگلی ندارم ، بلکه بهتر هم هست اما دستها و مچ ها فشار زیادی تحمل میکنند در ضمن برای دیدکامل روبرو مجبور هستید که گردن تون رو تا حد ممکن به سمت بالا و عقب بکشید که بعد از نیم ساعت واقعا عذاب آور میشه و نتیجه اش هم بعد از مدتی آرتروز خواهد بود .
در نتیجه این موتور ظاهرا برای استفاده ورزشی طراحی شده و کاربرد داخل شهرش محدود هست . از آن گذشته مشگل داغ کردن همیشه آزارتون خواهد داد ، اگر چه پس از مدتی به شرایط فوق تا حدودی عادت میکنید ولی هیچ وقت قضیه کاملا حل نخواهد شد .
در نتیجه خریدن هیو ریس رو با این که خودم دارم ولی به هیچ کس توصیه نمیکنم مگر این که به قصد ورزش و پیست باشه .
فلات دوست
06-11-1393, 01:36 بعد از ظهر
دوست عزیز با شرایطی که داری هیو براتون مناسب نیست چون قطعا به اندازه پالسی که دارید این موتور کارایی تو شهر نداره ، بحث فشار به کمر نیست چون با گاردی که موقع سواری میگیرید فشار وزن تان بیشتر بر روی دستها میافته و اتفاقا وزن از رو کمر برداشته میشه ، من هم دیسک کمر دارم ولی از این بابت مشگلی ندارم ، بلکه بهتر هم هست اما دستها و مچ ه ا فشار زیادی تحمل میکنند در ضمن برای دیدکامل روبرو مجبور هستید که گردن تون رو تا حد ممکن به سمت بالا و عقب بکشید که بعد از نیم ساعت واقعا عذاب آور میشه و نتیجه اش هم بعد از مدتی آرتروز خواهد بود .
در نتیجه این موتور ظاهرا برای استفاده ورزشی طراحی شده و کاربرد داخل شهرش محدود هست . از آن گذشته مشگل داغ کردن همیشه آزارتون خواهد داد ، اگر چه پس از مدتی به شرایط فوق تا حدودی عادت میکنید ولی هیچ وقت قضیه کاملا حل نخواهد شد .
در نتیجه خریدن هیو ریس رو با این که خودم دارم ولی به هیچ کس توصیه نمیکنم مگر این که به قصد ورزش و پیست باشه .
رفیق ما دیسک داره و برا خم و راست شدن احتیاط میکنه و میگه اینکار به کمرش فشار میاره و بد هستش ، حالا جنابعالی میگین خوب هست برام جالب شد
roots
06-11-1393, 01:54 بعد از ظهر
ممنون ازت و از اونجایی که من از دیگران هم شنیدم چیزی نی که هر دو بار تعویض روغن بخوای یه بارم اونو عوض کنی با این قیمتا...
باورتون میشه من برای موتور نینجام فیلتر روغن ماشین گذاشتم 15 تومان! چیزه مهمی هم اتفاق نیفتاد..بیخودی پول ندین بابتش.
kia51
06-11-1393, 02:25 بعد از ظهر
رفیق ما دیسک داره و برا خم و راست شدن احتیاط میکنه و میگه اینکار به کمرش فشار میاره و بد هستش ، حالا جنابعالی میگین خوب هست برام جالب شد
برادرم کلا رانندگی با وسائط نقلیه از هر نوعش که باشه برای دیسک کمر مضر هستش ، رانندگی با موتور سیکلت ضررش بیشتر هم هست ، بحث ما مقایسه دو تیپ موتور بود که کدام میتونه بیشتر ضرر داشته باشه ، راننگی با یه موتور ریس به دلیل انواع فشارهایی که به بدن وارد میکنه بسیار خسته کننده تر بوده و با زیان بیشتری همراه هستش .
اما در خصوص مهره های کمر به خصوص مهرهای نزدیک نشیمنگاه در حالت راننگی با استیل عمود بر سطح زمین ( موتور های شهری) بیشتر وزن بالا تنه مستقیما به آنها وارد میشود این وزن به خصوص در دست اندازها حالت کوبیدن به خودش میگیره ، ولی در موتورهای ریس به دلیل استیل خمیده بدن در هنگام راننگی قسمت زیادی از وزن بر روی دستها و مچ ها می افته و از روی کمر برداشته میشه.
در ضمن همه اینها باز هم به این که کدام دیسک بیرون زدگی داره و به کدام سمت و خیلی شرایط دیگه هم بستگی داره اما در کل به نظر من اگه بخواهیم جمع بندی بکنیم موتور های ریس با توجه به فشاری که به نواحی مچ دستها و کتف ها و مهره های گردنی و مهره های بالایی ستون فقرات وارد میکنند در کل برای استفاده طولانی مدت و داخل شهر مناسب نیستند ، حالا این موتور ریس اگه هیو باشه که چند تا ایراد فنی هم بهش اضافه میشه.
در ضمن دو سه ماه پیش تو یه پستی برای بالا و عقب آوردن فرمون هیو ریس از دوستانی که فنی هستند راهکار خواستم اما اون موقع خیلی استقبال نشد و یکی دو نفر بیشتر جوابمو ندادند هنوز هم ممنون میشم اگه کسی در این مورد من رو راهنایی عملی بکنه .
¥ bermoda ¥
06-11-1393, 03:00 بعد از ظهر
ممنونم ازهمه دوستان که نظراتشونوگفتن:flower4:
منم با نظر kia51 ([Only registered and activated users can see links]) تقریبا موافقم وقتی ادم خم میشه فشار کمی ازکمر کاسته میشه ومیره به سمت دستها.
من برای نیم ساعت نهایتا درمواقع نادر برا 2ساعت نیاز دارم در روز.
نهایتا باید فرمون رو به نیکد تغییر حالت داد که قطعا تسلط بر رانندگی هم بیشر میشه
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
برای این کار هم باید از لوازم فرمون نیکد استفاده کرد
منبع:[Only registered and activated users can see links]
امیدوارم باذکر منبع موجب ناراحتی مدیران عزیزنشده باشم.وتخطی از قوانین به حساب نیاد
- - - Updated - - -
Arash-The-Rider
06-11-1393, 07:37 بعد از ظهر
اما در خصوص مهره های کمر به خصوص مهرهای نزدیک نشیمنگاه در حالت راننگی با استیل عمود بر سطح زمین ( موتور های شهری) بیشتر وزن بالا تنه مستقیما به آنها وارد میشود این وزن به خصوص در دست اندازها حالت کوبیدن به خودش میگیره ، ولی در موتورهای ریس به دلیل استیل خمیده بدن در هنگام راننگی قسمت زیادی از وزن بر روی دستها و مچ ها می افته و از روی کمر برداشته میشه.
من نظری کاملا مخالف نظر شما رو داشتم تا اینکه هیو خریدم. قبلش اونجر داشتم و خب همه از اونجر به عنوان اینکه نشیمنگاهش مثل مبل هستش و خیلی راحته و ... ازش تعریف می کردن. در مسافت های بالا (مثلا مسافرت) بسیار فشار به ستون فقرات میومد طوری که وقتی میخواستم پیاده بشم راست شدن برام سخت بود ولی هیوسانگ تو مسافت بالا اصلا اینطور نیست... "ولی" فشاری که به مچ دست راست در هیو میاد غیرقابل تحمله طوریکه بعد از 20 25 کیلومتر مسافت باید حتما ایستاد و استراحت داد که این خودش کم مشکلی نیست. بعدشم هیچ چیز برا دیسک کمر بدتر از این نیست که باد به کمرتون بخوره... کسانی که دیسک کمر دارن باید اصلا دور موتور سواری رو خط بکشن.
برین این سایت میزان خم شدن رو موتورها رو داره... هیوسانگ هم هست:
- - - Updated - - -
نهایتا باید فرمون رو به نیکد تغییر حالت داد که قطعا تسلط بر رانندگی هم بیشر میشه
- - - Updated - - -
نکنید توروخدا اینکارا رو 400 500 میذارید رو دست خودتون ریخت موتورو میندازین آخرشم کتی کلاچ و ترمز گیر میکنه به بادشکن جلو.
- - - Updated - - -
دوستان قیمت باطری هیو چقدر هست؟؟؟
12 آمپر بهترین جنس حداکثر 150. Yuasa گیرت بیاد عالیه. آقا امیر دوست و استاد بنده یه بار گفتن که 12 آمپر حوالی 120 هم گیر میاد. خواستی از خودشون جویا شو.
¥ bermoda ¥
06-11-1393, 08:03 بعد از ظهر
نکنید توروخدا اینکارا رو 400 500 میذارید رو دست خودتون ریخت موتورو میندازین آخرشم کتی کلاچ و ترمز گیر میکنه به بادشکن جلو.
- - - Updated - - -
بادشکن باید برش بخوره به اولین عکس بیشتر دقت کنید.
بله هزینه زیاد درمیاد.
درمورد کمرهم درسته باید کمررو کاملا پوشوند تا باد بهش نخوره چون باد بدتراز نشستن رو موتورهس! شاید اثرش رو سریع نشون نده مثل نشستن رو موتور اما در دراز مدت تاثیر منفی زیادی داره
میلاد هرکول
06-11-1393, 09:27 بعد از ظهر
وقتی بدن به جلو خم میشه وزن بدن تقریبا سه برابر میشه یعنی یه ادم 70 کیلویی وقتی خم میشه تقریبا 200 کیلو وزن روی ستون فقراتش هست برا همین وقتی میخاهید وزنه ای رو از رو زمین بلند کنید باید بشینید و با پا بلند کنید تا به کمر فشار نیاد چون با خم شدن هم وزن بدن رو دارید هم وزن جسم و کمر به فنا میره.
هیو ریس به شدت به کمر و عضلات فیله و اطراف ستون فقرات فشار میاره. پشت 16 تا عظله داره که تو استایل ریس همش درگیره در نهایت به شدت بعد نیم ساعت خسته کننده ودردناکه حتی سرینی (باسن )و عظله همسترینگ(پشت ران) به شدت درگیر میشه ودرد میگیره من هر وقت میشینم رو هیو به خودم فحش میدم و میگم فردا میفروشم و یه ان اس میگیرم...
farshad 54
06-11-1393, 11:38 بعد از ظهر
دوستان چرا دقت نمیفرمائید هیوسانگ یه موتور اسپرت هست و بیشتر جنبه ورزشی اون مورد توجه هست و مورد استفاده این موتور برای طی مسافتهای کوتاه در شهر و طی مسافت طولانی در جاده با توقف های پی در پی
برای استراحته کلا یه موتور تفریحی ورزشی هست و برای استفاده روز مره به درد نمیخوره و شما اگر به کارهاتون با موتور میرسید باید کنار این موتور یه موتور سبک هم داشته باشید و فقط با این موتور برید عشق و حال
استفاده روز مره از این موتور مثل این میمونه که شما با کت شلوار رسمی برید فوتبال بازی کنید میشه بازی کرد ولی خب باید قید خشتک شلوار رو و آستین های کت رو بزنی دیگه :25r30wi: حالا اگر کسی اصرار داره با کت و
شلوار رسمی بره فوتبال بازی کنه اون دیگه بحثش جداس و در این مقال نمیگنجد :29:
Mohamad zr
07-11-1393, 02:35 بعد از ظهر
دوستان من يكى از دوستام باطرى ميخاد چيكار بايد بكنم ،كسى ميتونه راهنمايي يا كمك كنه؟
ممنون ميشم زود كمكم كنيد موتور خوابيده واسه باطرى:consoling2:
farshad 54
07-11-1393, 08:54 بعد از ظهر
خب بره باطری بخره
فلات دوست
08-11-1393, 09:22 قبل از ظهر
دوستان من يكى از دوستام باطرى ميخاد چيكار بايد بكنم ،كسى ميتونه راهنمايي يا كمك كنه؟
ممنون ميشم زود كمكم كنيد موتور خوابيده واسه باطرى:consoling2:
خب بی خیال موتورش بشه و یه موتور دیگه بخره
خدایی این سوال بود کردین ؟
Ali
08-11-1393, 01:33 بعد از ظهر
دوستان این مدلهای اگزوز جدید چه فرقی با قبلیا داره؟
Mohamad zr
08-11-1393, 04:52 بعد از ظهر
خب بره باطری بخره
مهندس اينجا نمونه باطرى با اين ولتاژ و امپر نيست ميخواستم ببينم تهران كجا ميتونم سفارش بدم واسم بياره
farshad 54
08-11-1393, 06:42 بعد از ظهر
دوستان این مدلهای اگزوز جدید چه فرقی با قبلیا داره؟
صداش یه خورده کمتره و وزنش هم سبکتر هست
- - - Updated - - -
مهندس اينجا نمونه باطرى با اين ولتاژ و امپر نيست ميخواستم ببينم تهران كجا ميتونم سفارش بدم واسم بياره
دکتر تو پروفایلت اطلاعاتتو کامل بزن من از کجا باید بدونم شما کجا زندگی میکنی ( پرو فایلتو تازه اصلاح کردی - دیروز معلوم نبود شما کجایی)
با همه اینها هم باز کار خاصی نداره با نمایندگی کویر تماس بگیر راهنمایت میکنن بعدم فکر نمیکنم باطری چیزه نایابی باشه نهایتش اگر شهرتون نیست شهر های بزرگ دور و ورتون برید حتما پیدا میشه
یه باطریه دیگه آینه بغل لامبورگینی نیست که !
Arman-GT
08-11-1393, 07:05 بعد از ظهر
شرکت هم 12 ولت 10 امپر رو هیو نصب کرده
هم باطری 12 ولت 12 امپر
هر کدوم رو پیدا کردی خوبه
Babak
09-11-1393, 01:43 قبل از ظهر
گرمای هیوسانگ مشکل نیست.انجین هوا خنک باید گرماش رو به اطرافش منتقل کنه و هیوسانگ به خوبی این کار رو انجام میده.
send from my samsung Note3 N9005
Mohamad zr
09-11-1393, 01:02 بعد از ظهر
صداش یه خورده کمتره و وزنش هم سبکتر هست
- - - Updated - - -
دکتر تو پروفایلت اطلاعاتتو کامل بزن من از کجا باید بدونم شما کجا زندگی میکنی ( پرو فایلتو تازه اصلاح کردی - دیروز معلوم نبود شما کجایی)
با همه اینها هم باز کار خاصی نداره با نمایندگی کویر تماس بگیر راهنمایت میکنن بعدم فکر نمیکنم باطری چیزه نایابی باشه نهایتش اگر شهرتون نیست شهر های بزرگ دور و ورتون برید حتما پیدا میشه
یه باطریه دیگه آینه بغل لامبورگینی نیست که !
ز زدم نمايندگى گفت ١٨٥ هزار تومان بدون احتساب ماليات!بعدم گفت ماله ٢٠١٠!
كمياب نيس از اونجايي ك همه ميگن باطرى رو برق موتور تاثير ميزاره ميزاره نميخواستم باطرى متفرقه بگيرم.
farshad 54
09-11-1393, 05:37 بعد از ظهر
باطری مارکش مهم نیست فقط برای هیو باید حواست به ولتاژ و آمپرش باشه که زیادی بالا نباشه که واسه موتورت مشکل ایجاد کنه
میلاد هرکول
10-11-1393, 05:37 بعد از ظهر
حالم از این موتور بهم خورد...
موتور 20 میلیونی رو 1300 تا کارکرد لنتش تموم شد الانم رو 1800 تا کارکرد وسط اتوبان با 140 تا سرعت سیم گازش پاره شد موتور صفر بود...
با یه بدبختی اوردمش خونه.
roots
10-11-1393, 10:25 بعد از ظهر
حالم از این موتور بهم خورد...
موتور 20 میلیونی رو 1300 تا کارکرد لنتش تموم شد الانم رو 1800 تا کارکرد وسط اتوبان با 140 تا سرعت سیم گازش پاره شد موتور صفر بود...
با یه بدبختی اوردمش خونه.
تایید میشود منم دقیقا همین اتفاق اونم 2 بار وقتی موتورو صفر گرفته بودم افتاد ...یه بارم تو مسیر شمال بودم پاره شد حالا ببین ما چه بیچارگی کشیدیم...ماهی 1 بار سیم گازو کلاچتو گریس مالی کن و روغن بریز و همیشه یه سیم گاز زاپاش بزار صندوقت، الانم فقط اصلیشو بگیر محک 110 تومانه.
farshad 54
10-11-1393, 10:32 بعد از ظهر
دوستانی که با هیو سیم گاز پاره میکنن
اگر ابزار داشته باشین میتونین گازو تک سیم کنید و خودتونو به یه جایی برسونید .
البته چون بیشتر سیم رفت گاز پاره میشه . میتونید سیم برگشت رو به دسته گاز وصل کنید فقط فرقش اینه که باید دسته گاز رو رو به جلو بچرخونید تا موتور گاز بخوره
roots
10-11-1393, 10:36 بعد از ظهر
دوستانی که با هیو سیم گاز پاره میکنن
اگر ابزار داشته باشین میتونین گازو تک سیم کنید و خودتونو به یه جایی برسونید .
البته چون بیشتر سیم رفت گاز پاره میشه . میتونید سیم برگشت رو به دسته گاز وصل کنید فقط فرقش اینه که باید دسته گاز رو رو به جلو بچرخونید تا موتور گاز بخوره
کاملا درسته البته من سیم گازو تو دستم نگه داشته بودم و میکشیدم گاز میداد!!خخخخخخ..
ولی دستم زخمی شد ....
میلاد هرکول
11-11-1393, 01:22 بعد از ظهر
اینقدر روغن زده بودم که روکشش خیس روغن بودا پاره شد...
اصلا باهاش حال نکردم...