PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Hyosung GT250R & هیوسانگ 250

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29]

farshad 54
14-09-1397, 09:38 قبل از ظهر
دوستان الان هیو مدل شهری دو سیلندر صفرش پیدا میشه؟؟؟ من دنبال یه موتور شهری دوسیلندرم البته بجز بنلی.الان آپاچی دویست دارم که واقعا نرم و کم هزینه و بی آزاره..ولی موتور با قدرت بیشتر میخوام.هیو شهری صفر تولید میشه؟

نه تا مدل 93 تولید شد بعدا دیگه تولید نشد

نسبت به آپاچی 200 هزینه نگه داریش خیلی بالاس

ساسانخان
05-10-1397, 12:37 قبل از ظهر
دوستان یه هیوسانگ اتاق جدید مدل نود و سه صفر پیدا کردم بنظرتون چقدر میارزه؟

farshad 54
05-10-1397, 10:21 قبل از ظهر
17 الی 22 تومن

- - - Updated - - -

17 الی 22 تومن

asqar
18-10-1397, 05:43 بعد از ظهر
سلام و عرض ادب
یک عدد اگزوز ixill اسپانیا اورجینال مدل 2016 موجوده مخصوص هیوسانگ به صورت فابریکی
فقط 3000 کارکرد داشته در حد نو
کسی خواست در خدمتم
شمار تماس 09213590315
از طریق واتس اپ یا تلگرام میتونم عکس بفرستم
ممنون

amir74
28-11-1397, 02:31 بعد از ظهر
سلام دوستان،یه سوال داشتم،هیوسانگ زیر ۹۰ با بعد نودش از نظر کیفیت ساخت و کم شدن ایراد فرقی داره؟

farshad 54
29-11-1397, 11:09 قبل از ظهر
مدل نیمه دوم سال 90 و به بعدشو اگر بخرین بهتره یه سری تغییرات در جهت بهتر شدن سیستم برق و سنسورها و سایر قسمتا انجام شده که بهتر شده در ضمن ecu هم به مدل دلفی تغییر پیدا کرده که عملکرد بهتری داره

علیرضا واعظی
21-12-1397, 09:32 بعد از ظهر
سلام دوستان خسته نباشید
من اولش ns 150 داشتم
بعدش آپاچی 200 طرح جدیدارو خریدم
به خاطر یه سری مشکلات فروختم
ns 200 خريدم
الانم چند روزه یه هیوسانگ مدل 90 خریدم که دو سال خواب بوده
دست تعمیر کاره تا زندش کنه فلاپاش شکستگی داره
ecu هم مشکل داره
خلاصه که گیر کردم
سوالم این که لوازم جانبی موتور از کجا تهیه کنم

amir74
08-01-1398, 06:01 بعد از ظهر
سلام دوستان
دوستان لطفا هیوسانگ فروشی تا ۹۲ ۹۳ فروشی سالم سراغ داشتید لطفا اطلاع بدین بهم،مرسی
این هم شماره تماس من:۰۹۳۸۳۹۳۲۹۶۱

mogrem
11-01-1398, 07:52 قبل از ظهر
چی لازم داری تهران هستی یا شهرستان

پوویا
12-01-1398, 03:24 قبل از ظهر
دوستان که تجربه دارن لطفا کمک کنن.من حاظرم واسه موتور 250 دو سیلندر که خوب راه بره هزینه کنم.فقط لوازمش پیدا میشه؟موتور اذیت کن نیست؟ممکنه بخوام هر روز یه مسیر طولانی برم و برگردم باش.میدونم مدل 92 بالاتر ظاهرا نداره.
نظرتون درمورد مدل اکسیو چیه؟ تک سیلنر هستش؟کلا میخوام آپاچی 200 رو با هیو خیابونی عوض کنم.دلیلشم اینه که قدرت و شتاب بیشتر میخوام.تشکر

Alireza.BMW
13-01-1398, 11:29 قبل از ظهر
دوستان که تجربه دارن لطفا کمک کنن.من حاظرم واسه موتور 250 دو سیلندر که خوب راه بره هزینه کنم.فقط لوازمش پیدا میشه؟موتور اذیت کن نیست؟ممکنه بخوام هر روز یه مسیر طولانی برم و برگردم باش.میدونم مدل 92 بالاتر ظاهرا نداره.
نظرتون درمورد مدل اکسیو چیه؟ تک سیلنر هستش؟کلا میخوام آپاچی 200 رو با هیو خیابونی عوض کنم.دلیلشم اینه که قدرت و شتاب بیشتر میخوام.تشکر
.
به غیر از هندی ها و بنلی بقیه موتورا مشکل لوازم دارن... هیو و کاوا نداریم ولی خب هیو قدیمی تره بیشترم هست پس فطعاتشم بیشتر پیدا میشه هیو میخری تک نخر مالی نیس جفت بخر و سعی کن مدل بالا باشه و کم کار واقعی

پوویا
26-01-1398, 03:06 قبل از ظهر
.
به غیر از هندی ها و بنلی بقیه موتورا مشکل لوازم دارن... هیو و کاوا نداریم ولی خب هیو قدیمی تره بیشترم هست پس فطعاتشم بیشتر پیدا میشه هیو میخری تک نخر مالی نیس جفت بخر و سعی کن مدل بالا باشه و کم کار واقعی

یه مدل 93 مشکی تمیز پیدا کردم.فقط قیمتش میگه 35...((من دنبال مدل شهری هیو هستم)) بنظرتون قیمتش یکم بالا نیست؟؟ مدل 93 شهری تمیز رنگ مشکی چقدر باشه خوبه؟کجا ببرم نشون بدم واسه سالم بودن.سپاس

Alireza.BMW
07-02-1398, 10:12 قبل از ظهر
یه مدل 93 مشکی تمیز پیدا کردم.فقط قیمتش میگه 35...((من دنبال مدل شهری هیو هستم)) بنظرتون قیمتش یکم بالا نیست؟؟ مدل 93 شهری تمیز رنگ مشکی چقدر باشه خوبه؟کجا ببرم نشون بدم واسه سالم بودن.سپاس
.
نیکدش اصلن فروش نمیره ریس مدل 98 رو میشه با 36.37 خرید.. نیکد ازنظر من 5.6 پایینتر چون واقعن کسی نمیخره و دست صاحبش باد میکنه برای نشون دادن والا من یه تعمیرگاه جعفری رو تعریف شنیدم که فکر کنم یه تاپیکم داره تو پرشین با ادرسش یدونه هم اوس محمود که فرشاد آدرسش رو بلده... اما در کل خودت موتور رو نگاه کنی باهاش دور بزنی 2تا گاز خلاص بدی و صدای انجین سلامتشو شنیده باشی ازش سر در میاری

میلاد محمودی
08-02-1398, 08:03 قبل از ظهر
هیوسانگ که دیگه تولید نمیشه مدل 98 داره مگه؟؟؟
اگه 98 داشته باشه که بالای 50 تومنه صفرش

Alireza.BMW
08-02-1398, 06:32 بعد از ظهر
هیوسانگ که دیگه تولید نمیشه مدل 98 داره مگه؟؟؟
اگه 98 داشته باشه که بالای 50 تومنه صفرش
.
یه اشتباه تایپی بوده میخاستم بنویسم مدل 93 دستم خورده شده 98 حالا ویرایش هم نمیشه کرد
درسته آخرین مدل هیو ریس 96 هست و نیکد هم فکر کنم 94 آخرش بود
در مورد قیمت صفر ریس rc هم عرض کنم خدمتت که صفرش نیس دوستان ندیدن جدیدن ولی صحبت از 70 تومنه:121fs725372:

میلاد محمودی
09-02-1398, 08:26 قبل از ظهر
دقیقا...
منم ندیدم و 70 تومن رو شنیده بودم

hyo savar
16-02-1398, 11:55 بعد از ظهر
سلام خدمت همه دوستان جديد و قديمي اشتباه نكنم 3 سالي تقريبا هست كه نتونستم بيام تو سايت .اينقدر ديگه همه رفتن به تلگرام و.... كه ديگه واقعا رنگ و بويي سايت نداره منم الان ديدم در قسمت هيو بچه ها نظري دادن و خلي خوشحال شدم خواستم عكسي يادگاري گذاشته باشم از زمستان امسال

- - - Updated - - -

[Only registered and activated users can see links] DB%B1%DB%B4%DB%B1%DB%B5%DB%B4%DB%B4.jpg[Only registered and activated users can see links] DB%B1%DB%B4%DB%B1%DB%B8%DB%B0%DB%B8.jpg[Only registered and activated users can see links]

- - - Updated - - -

اينم بعد از اين كه موتور را خوش تيپ ترش كردم:icon_pf _96_:[Only registered and activated users can see links]

- - - Updated - - -

كسي لوازم داخل منبع اگزوز را قيمت داره فيلتر و توري داخل
منبع؟؟؟

- - - Updated - - -

با عرض پوزش كه اينجا تايپ كردم ادرس تلگرام هيوسانگ سواران چي هست؟

farshad 54
17-02-1398, 09:47 قبل از ظهر
شمارتو به من اس ام اس کن ادت کنم
09352181857

امیرحسین
07-03-1398, 07:55 بعد از ظهر
سلام
لینک گروه تلگرام رو لطفا بفرستید

omid.rb
22-05-1398, 06:44 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان
به تازگى يه هيو نيو فيس مدل ٩٣ خريدم
چندتا سوال داشتم ممنون ميشم راهنماييم كنيد
١-موتورم اگزوزش فابريك ميخواستم ميخواستم كه هم كاتاليزو در بيارم هم اگزوزشو عوض كنم،ميخواستم بدونم براى اينكار بايد هدرز كامل باز بشه؟نياز منبع وسط عوض بشه؟
٢-ميخوام فن براى رادياتش بزارم،سوالم اينكه از چه نوع سنسورى بايد استفاده بكنم،بهترين دماى كار كرد موتور توى چه دمايى هست؟
٣-تورنادو اگزوز و هوارو از كجا بخرم؟!؟

farshad 54
23-05-1398, 08:40 قبل از ظهر
سلام به همه دوستان
به تازگى يه هيو نيو فيس مدل ٩٣ خريدم
چندتا سوال داشتم ممنون ميشم راهنماييم كنيد
١-موتورم اگزوزش فابريك ميخواستم ميخواستم كه هم كاتاليزو در بيارم هم اگزوزشو عوض كنم،ميخواستم بدونم براى اينكار بايد هدرز كامل باز بشه؟ بله نياز منبع وسط عوض بشه؟ کاتالیزورش تو همون منبع وسط هست که هدرز سیلندر جلو و سیلندر پشتی وارد اون میشن
٢-ميخوام فن براى رادياتش بزارم،سوالم اينكه از چه نوع سنسورى بايد استفاده بكنم،بهترين دماى كار كرد موتور توى چه دمايى هست؟ فن هیچ تاثیری تو خنک کردن این موتور نداره چون سیستمش روغن خنک هست و فن کاره خاصی برای دمای انجین هیو نمیکنه
٣-تورنادو اگزوز و هوارو از كجا بخرم؟!؟ ​منظورت از تورنادو نمیدونم چیه !

omid.rb
23-05-1398, 09:47 قبل از ظهر
​منظورت از تورنادو نمیدونم چیه !
فرشاد جان تورنادو،يه قطعه اى هست كه هوارو به شكل گرد باد در مياره همينطور دود خروجى سيلندرو كه باعث سهولت ورود و خروج هوا و دود ميشه
سوال من در مورد هدرز كه گفتين بايد باز بشه سوال من اين هست كه منبع وسط بايد كلا دربياد و عوض بشه يا اينكه فقط كاتاليزورو از داخلش دربياريم منبع رو سرجاش بزاريم؟!؟اگزوز كار حرفه اى كه كارش تميز باشه ميشناسى كه معرفى كنى؟!

omid.rb
25-05-1398, 07:14 بعد از ظهر
سلام
ميخواستم اطلاع بدم تميرگاه موتورسيكلت داخل نواب نرسيد به مترو نواب فوق العاده كارشون افتضاح بود،هم قيمتاشون بالا و هم ايرادهاى الكى رو موتور ميزارن
تعوض روغن با فيلتر ٣٨٠ تومن!!!
رله راهنمارو عوض كردن امروز متوجه شدم كه فلاپ زير صندلى راكب و خط و خش انداختن،روكشو پاره كردن و جا پيچ صندليو بخاطره زياد سفت كردن شكستن

farshad 54
26-05-1398, 11:12 قبل از ظهر
فرشاد جان تورنادو،يه قطعه اى هست كه هوارو به شكل گرد باد در مياره همينطور دود خروجى سيلندرو كه باعث سهولت ورود و خروج هوا و دود ميشه
سوال من در مورد هدرز كه گفتين بايد باز بشه سوال من اين هست كه منبع وسط بايد كلا دربياد و عوض بشه يا اينكه فقط كاتاليزورو از داخلش دربياريم منبع رو سرجاش بزاريم؟!؟اگزوز كار حرفه اى كه كارش تميز باشه ميشناسى كه معرفى كنى؟!

نیازی به نصب تورنادو نیست هزینه الکی نکن

همون منبع وسط رو میشکافن کاتالیزورو در میارن و دوباره جوش میدن اون منبع رو نمیشه کلا برداشت چون هدرز هر سیلندر میاد تو اون منبع و یکی میشه میره به سمت اگزوز

- - - Updated - - -

نیازی به نصب تورنادو نیست هزینه الکی نکن

همون منبع وسط رو میشکافن کاتالیزورو در میارن و دوباره جوش میدن اون منبع رو نمیشه کلا برداشت چون هدرز هر سیلندر میاد تو اون منبع و یکی میشه میره به سمت اگزوز

omid.rb
13-06-1398, 04:51 بعد از ظهر
فرشاد ممنون،همين كارو كردم كاتاليزور وسط رو در اوردم،و بعد اگزوز رو عوض كردم.يه اگزوز دولول دستساز بستم روش كه صداش فوق العاده وحشى شده،شتاب موتور كه خيلى خوب شده،داغ شدنش كم شده ولى چشمگير نيست،كلا خيلى خوب شده

Erfi_cg
15-11-1398, 10:31 قبل از ظهر
بچه ها سلام یه سوال داشتم
مدتیه که قصد خرید هیوسانگ نیکد رو دارم دست دوم کم کار که ضررش رو کرده باشه
در حال حاضر پالس ۲۲۰ دارم مدل ۹۵ مشکی کارکرد ۱۰۰۰۰
میخواستم بدونم ارزش داره پالس رو بدم بره همون قیمت یه هیو نیکد کم کار بگیرم ؟
از نظر هزینه نگهداری کیفیت نرمی قطعات و همه چی
ممنون میشم راهنمایی کنید

farshad 54
15-11-1398, 02:13 بعد از ظهر
هزینه هیوسانگ خیلی بیشتر از پالسه و همچنین قطعاتش کمه اگر با هزینه نگهداریه بیشترش و کمبود قطعاتش مشکلی نداری مسلما از پالس همه چیش سر تره

MANHUNT
16-11-1398, 11:02 قبل از ظهر
اگه پولشو داری حتما اینکارو بکن هیوسانگ استریت واقعا موتور جون داریه دوسیلندر قولدریه همون‌طور که دوست عزیزم فرشاد گفت اگه مشکلی با هزینه نگهداری نداری حتما بگیر البته درست به موتور برسی چون به جز لوازم مصرفی خرجی رو دستت نمیزاره چون هیوسانگ موتوری هستش که جواب خودشو پس داده اما به شرطی که موتور سالمی بگیری و در خریدت حساسیت به خرج بدی هیوسانگ استریت وزن کمتری داره نسبت به ریس و همین طور بخاطر نداشتن فلاپ گرمای انجین بهتر تخلیه میشه در آخر بگم پول عشقو بده حالشو ببر

Erfi_cg
17-11-1398, 07:13 قبل از ظهر
ممنون بابت پاسخ گویی و اینکه از نظر هزینه اگه همونطور که گفتید فقط مصرفی باشه اوکیه چون شنیده بودم که هیو ضعف برقی داره و بوبین میسوزونه و اینکه چرا قیمت دست دوم های هیو نیکد انقدر پایینه تو دیوار ؟

omid.rb
14-12-1398, 01:05 قبل از ظهر
سلام به همه عزیزان
ممنون میشم کمکم کنید
اول اینکه همیشه فک میکردم توی سرعت بالا تصادف کنم و وحشتناک باشه،ولی خجالت داره بگم با ۱۰تا سرعت تصادف کنم با ماشینی که وسط خیابون ترمز میزنه و مسافر در باز میکنه و در توی دستم به هر حال اتفاق خبر نمیکنه
ممنون میشم کمکم کنین
فلاپهام شکسته،هیوسانگ نیو قرمز مشکی(نوک مدادی)
متاسفانه شرکت نداره گمرک گشتم نداره ،موتو شو هم نداره
ولی باز اگه کسی رو میشناسین فلاپ اصلی داره ممنون میشم معرفی کنین
نمیخوام فلاپ استوک بگیرمو رنگ بکنم ولی اگه پیدا نکنم مجبورم

farshad 54
14-12-1398, 02:17 بعد از ظهر
فلاپ که متاسفانه سخت گیر میاد به علاوه اینکه قیمتش بالاست

بهتره بدی درستش کنن چون بخوای عوض کنی اگر گیر بیاری هزینه زیادی باید متحمل بشی

اینجا یه سر بزن میتونه کمکت کنه

بزرگراه نواب شمال لاین کندرو بالاتر از بریانک پ 133 جنرال تیون برو پیش آقا امید از بچه های قدیم پرشین موتور هست کارشم فقط هیوسانگه

omid.rb
16-12-1398, 02:35 بعد از ظهر
فرشاد جان ممنون ازت که همیشه پاسخ گویی
بسیار مشتاق دیدارتم،فکر میکنم دو دوست خوب باهم بشیم
ممنون از راهنماییت،حتما برای کارهای دیگه بهش سر میزنم چون لوازم مصرفیام هم باید تعویض بشه
مقصر چون راننده سواری بود،پرداخت هزینه با بیمه هستش
قرار شده تمام لوازم شکسته شده رو تعویض کنم داغی لوازم به همراه فاکتور نمایندگی مجاز تحویل بیمه بدم و هزینه رو بهم پرداخت کنن
الان فلاپ هارو دارم رنگ دیگه ای میگیرم از شرکت و میدم رنگ بکنن.،تا اینجا سه تیکه فلاپ(کاور روی انجین سمت چپ،گلگیر و فلاپ زیر زین) ۲میلیون شده
اما لوازم دیگه که شکسته و خراب شده:باک.کتی کلاج.راهنما.آینه.براکت راست

hadigta
02-12-1399, 08:42 بعد از ظهر
چرا دیگه کسی چیزی نمی نویسه؟ حیف پول نیست ملت به بنلی میدن و این موتور رو نمیشناسن؟!

Erfan younesi
06-12-1399, 06:12 قبل از ظهر
ممنون واسه توضيح كامل و واضحتون

hadigta
21-02-1400, 01:57 بعد از ظهر
دوستان ی مقدار تاپیک رو فعال کنید؟ گروه خاصی زدید تو تلگرام؟

Gladiator
05-03-1400, 05:00 قبل از ظهر
چرا دیگه کسی چیزی نمی نویسه؟ حیف پول نیست ملت به بنلی میدن و این موتور رو نمیشناسن؟!

چون این موتور دیگه تولید نمیشه زمینش کم شده و از طرفی بنلی بخاطر شباهت صداش به موتور سنگین طرفدار پیدا کرده

علی یزدانی
21-03-1401, 10:12 قبل از ظهر
سلام چه خاکی رو این تاپیک نشسته :)
دوستان من جدیدا کیلومترم از کار افتاده نه صفحه دیجیتال روشن میشه نه دور موتور کار میکنه ولی چراغ خلاص و راهنما و .. کار میکنه، کسی میدونه مشکل از کجاست؟