FOLLOW INSTAGRAM PAGE
JOIN TELEGRAM GROUP

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: جدیدترین هیولاهای دوکاتی

  1. #1

    موتور سوار

    محل سکونت
    میدان رسالت
    نوع موتور
    hero thriller
    شغل و حرفه
    فروش موبایل و تعمیرات
    نوشته ها
    640
    تشکر
    2,197
    علاقمند به موتورهای اسکوتر
    Last Online
    07-02-1404 @ 09:33 بعد از ظهر

    پیش فرض جدیدترین هیولاهای دوکاتی

    در بیستمین سالگرد تاسیس شرکت دوکاتی، این تولیدکننده مشهور موتورسیکلت با ارایه دو مدل جدید مانستر ۱۲۰۰ و ۱۲۰۰ اس دوستداران موتورسیکلت را شگفت‌زده کرده است.

    دوکاتی دست به کار شده و دو مدل بی نظیر ۱۲۰۰ و ۱۲۰۰ S را روی کار آورده تا دوست دارانش بار دیگر لذت ناب موتور سواری را با کیفیت بالاتر تجربه کنند. بیست سال تلاش ستایش برانگیز کمپانی آن را در زمره شناخته شده ترین تولیدکنندگان موتورسیکلت قرار می دهد.
    هیولای دوکاتی ممکن است ۲۰ ساله باشد اما به طور مداوم در حال پیشرفت و ترقی است. مدل ۱۲۰۰ مانستر که به تازگی در میلان رونمایی شد دلیلی براین ادعا است.



    [فقط کاربران می توانند لینک هارا ببینند. ]


    شاسی آن کاملا جدید است و قلب پرحرارت اش به واسطه مواد مایع خنک کننده آرام می گیرد. قدرت این موتور ۱۱۹۸ سی سی ۱۳۵ اسب بخار است. از طرف دیگر مدل ۱۲۰۰ S نیز با ۱۰ اسب بخار قدرت بیشتر روی کار می آید و به نیروی تولیدی ۱۴۵ اسب بخار دست می یابد. گشتاور مدل ۱۲۰۰، ۱۱۸ نیوتن متر و برای مدل ۱۲۰۰ اس، ۱۲۵ نیوتن متر است.

    دوکاتی با افتخار اعلام کرده که مانستر ۱۲۰۰ جدید فاصله طولانی برابر ۳۰ هزار کیلومتر را بدون نیاز به تعمیرات یا حتی بازبینی مجدد پشت سر می گذارد.
    [فقط کاربران می توانند لینک هارا ببینند. ]

    مانند مدل Panigale موتور این مدل نیز جزئی از فریم (چارچوب) به حساب می آید. مقاومت بدنه در برابر حرکات پیچشی دو برابر شده و ارگونومی جدید با جایگذاری بالاتر و نزدیک تر فرمان، سواری با دوکاتی را به امری راحت تر تبدیل کرده است. ارتفاع صندلی قابل تنظیم است و مخزن سوخت ۴/۱۷ لیتر ظرفیت دارد. در مجموع سیستم تعلیق هر دو مدل کاملا تنظیم پذیر است.

    عملیات توقف ۱۲۰۰ را کالیپرهای چهار پیستونی و یک تکه برمبو با دیسک هایی به شعاع ۳۲۰ میلی متر بر عهده دارند در حالی که مدل ۱۲۰۰ S از کالیپرهای به روزرسانی شده و دیسک ترمزهای ۳۳۰ میلی متری سود می جوید. در هر دو مدل ترمزهای ABS به صورت استاندارد موجود هستند. هم چنین هر دو از سیستم کنترل کشش و سه حالت تطبیق پذیر سواری بهره مند می شوند. بر اساس حالت سواری انتخاب شده تصویر پس زمینه و طرح صفحه نمایش اطلاعات تغییر می کند

    .

    [فقط کاربران می توانند لینک هارا ببینند. ]


    این دو مدل با معرفی نسل آینده موتورسیکلت های دوکاتی، آمیزه ای از سنت های ارزشمند دوکاتی و دستاوردهای اخیر آن را به نمایش می گذارند. طراحی آن ها به گونه ای اسپرت و در عین حال عملگرا صورت پذیرفته، مخزن سوخت بزرگ تر شده و ظاهری عضلانی تر به موتورسیکلت بخشیده است. چراغ نسبتا کوچک جلو اما گاو خشمگینی را به تصویر می کشد که به جلو متمایل شده و آرام پا می ساید و خبر از حمله ای جانکاه می دهد. طراحی مینیمال فرمان با بدنه عریان موتورسیکلت هماهنگی دارد. جزئیات مورد توجه ویژه قرار گرفته اند. دستگیره های اتکای سرنشین عقب با ظرافت خاصی طراحی شده به نحوی که در زیبایی این بخش خدشه ای ایجاد نشده و در عین حالا امنیت سرنشین کاملا تامین شده است.

    قیمت پایه مدل ۱۲۰۰مانستر ۱۳,۴۹۵ دلار و مدل ۱۲۰۰ S مانستر ۱۵,۹۹۵ دلار در نظر گرفته شده است.



    [فقط کاربران می توانند لینک هارا ببینند. ]

    منبع دنیای خودرو

    mobilecount.cra.ir

  2. تعداد 6 کاربر از roma برای این پست تشکر کرده اند.


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

بازدیدکنندگان، این صفحه را با جستجوی این کلمات در موتورهای جستجوگر پیدا کرده اند:

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
پرشین موتور
   اکنون ساعت 01:05 قبل از ظهر برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.


    انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
    شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
    برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
   لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
   تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)

   قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران

 


کاربر گرامي؛

براي مشاهده انجمن پرشین موتور با امکانات کامل بهتر است از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد

  1. بستن این دسته بندی
برو بالا