|
|
|
|
|
|
از دوستان عزیز بابت راهنمایی ممنونم.
موتورم رو بیشتر به این دلیل میخام بفروشم که گویا تو قانون جدید عمر موتور از 10 سال به 8 سال در شهرهای بزرگ تقلیل پیدا کرده و با این حساب سال بعد دیگه موتور ما به درد نمیخوره.
من چون بودجه ام به موتورهای پیشنهادی نمیرسه ...لطفا تو یک کلام بگین بهترین موتور تولید داخل 125 سی سی (طرح هندا) کدومه...همین؟
متشکرم


دوست عزیز تمامی موتور های هندی مشکل لیز خوردن رو تو زمین های خیس دارن که با تعویض لاستیک با جنس مرغوبتر تا حد زیادی این مشکل حل میشه.
اونجر و باکسر در دو کلاس مجزا هستند و دارای دو کاربری جدا و قیمت های متفاوت هستند.باسکر بیشتر برای داخل شهر و ترافیک مناسبه و اونجر برای جاده و اتوبان چون یه مقدار هیکلش گندس و بین ماشین ها تو ترافیک نمیشه زیاد مانور داد.
از ارسال هرگونه پست اسپم خودداری کنید.مشکلات سایت را با مدیران در میان بگذارید.
یه بار پریدی موتوری دو بار پریدی موتوری آخر می افتی موتوری!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)