|
|
|
|
|
|

فکر کنم فردا ازادش کنن
ممنون اقا

درخدمتیم ولی زودتر برو برگه از پارکینگ بگیر.

باشه
ایشالا ازاد شه

درود ...
کلیه تاپیک های مشابه در خصوص توقیف و ترخیص ادغام شد
از جمله :
اخبار ، اطلاعیه ، اطلاعات مراکز ترخیص و ...
این تاپیک به صورت جامع جمع آوری شده است
موفق باشید

یک هزار و ۷۳ دستگاه موتورسیکلت متخلف در شهرستان سیاهکل توقیف شد
سرهنگ ˈرمضانعلی پورقاسمˈ روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: پلیس این شهرستان به منظور برخورد با موتورسواران متخلف و حادثه ساز ، یک هزار و 73 دستگاه موتورسیکلت با پلاک مخدوش، فاقد پلاک و متخلف را توقیف و به پارکینگ منتقل کرده است.
وی با اشاره به اینکه تصادفات موتورسیکلت و خسارات ناشی از آن جبران ناپذیر بوده، افزود: پلیس در جهت جلوگیری از خطرات ناشی از موتورسیکلت و پایین آوردن خسارات جانی و مالی، تمام توان خود را بکار گرفته و با متخلفان به صورت جدی برخورد می کند.
فرمانده نیروی انتظامی سیاهکل بیان داشت: دارندگان موتورسیکلت ها حتما اقدام به شماره گذاری کرده و هنگام پارک ضمن رعایت نکات ایمنی از قفل و زنجیر استفاده و از گذاشتن موتورسیکلت در نقاط خلوت خودداری کنند.
سرهنگ پورقاسم با بیان اینکه موتورسیکلت از خطرناک ترین وسائل نقلیه است و حد بالایی از تلفات جانی را در هنگام تصادف به خود اختصاص داده ، از راکبان این وسائط نقلیه خواست که با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از این وسایل استفاده کنند.
شهرستان سیاهکل در 55 کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع است.ک/3

موتورهای پلاک قدیمم میگیرن ؟
(سوار موتوری که نشدی پس در موردش حرفم نزن)
((عشق به موتور مثل عشق مادر به فرزنده))
((( بیشتر کسایی که الان موتور سنگین دارن یا موتورهای با کلاس با همین سی جی یاد گرفتن اما نمیدونم چرا حالا بهش میگن بی کلاسه دورش گذشته !!! نه واقعا چرا ؟؟؟ )))

اره هرچی دم دستشون بیاد میبرن اگه مدارک و همه چی داشت ازاد میشه اگه نداشت بای بای
پلاک معمولی اگه بیشتر از ده سال از عمرش گذشته باشه بای بای میکنی چون میگن فرسودست
ولی اگه کمتر از ده سال باشه باید پلاک ملیش کنی
ولی همیشه از بند پ(پول و پارتی )همه کار میشه کرد این استثناشه
موتور ماهم پدر گرامی در یک عملیات انتحای رفت و ازادش کرد
ویرایش توسط amin8speed : 19-01-1393 در ساعت 06:55 بعد از ظهر

آخه کسی که گفته پلاک ملی باید کنید یکی نیست بهش بگه اسکل شاید صاحب اصلیش توی آمریکا باشه ما بریم کجا یارورو پیدا کنیم ای خدا![]()
(سوار موتوری که نشدی پس در موردش حرفم نزن)
((عشق به موتور مثل عشق مادر به فرزنده))
((( بیشتر کسایی که الان موتور سنگین دارن یا موتورهای با کلاس با همین سی جی یاد گرفتن اما نمیدونم چرا حالا بهش میگن بی کلاسه دورش گذشته !!! نه واقعا چرا ؟؟؟ )))

دیگه من نمیدونم فکر کنم باید تعهدنامه محظری داشته باشی ازش تا بتونی ملی کنی فکرکنم مطمن نیستم

بیش از ۹ هزار و ۵۰۰ دستگاه موتورسیکلت متخلف در گیلان توقیف شد
سرهنگ مهیار رستگار روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: طی 10 ماه سپری شده از سال 92 ، بیش از 9 هزار و 596 دستگاه موتورسیکلت متخلف به علت عدم استقاده از کلاه ایمنی و انجام حرکات مخاطره آمیز توسط پلیس راه استان توقیف شدند.
وی خاطرنشان کرد: موتورسیکلت سواران در صدر قربانیان حوادث ترافیکی در جاده های استان گیلان قرار دارند و طی 10 ماه سپری شده از سال، 31 درصد کشته شدگان حوادث رانندگی، راکبین و سرنشینان موتورسیکلت بودند که برابر اعلام پزشکی قانونی علت اصلی مرگ و میر موتورسیکلت سواران ضربات وارده به سر این افراد است.
سرهنگ رستگار بیان کرد: به سادگی و با استفاده از کلاه ایمنی می توان درصد زیادی از این مرگ و میرها را کاهش داد و همچنین رعایت مقررات توسط موتورسواران در کاهش تصادفات بسیار حائز اهمیت است.
رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان گیلان با بیان اینکه عدم استفاده از کلاه و رعایت نکردن مقررات اولین آسیب را به موتورسواران و ترک نشینان آن وارد می کند، از موتورسواران خواست برای حفظ سلامت خود در زمان استفاده از موتورسیکلت، حتماً از کلاه ایمنی استفاده کنند.ک/3
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)