
|
|
|
فلات 250
روان 200 سری جدید
از نظر من موتوری خوبه که تو طولانی مدت جواب بده.فلات ها تا حالا طولانی مدت تست نشدن.بعدم روان اینهمه آفرود رفته و کمتر از روان پیش اومده چیزیش بشه.من به روان ایمان آوردم.کل موتور سازهای شهرمونم که یکیشون چندین بار قهرمان موتور کراس شده روانو پیشنهاد میکنه.خودشم روان داره.
من خودمم وقتی خورشیدی عقب روانو عوض کردم نشد جایی تو شیب بمونم.حتی شیبهایی که آدم با پا نمیتونه ازش بالا بکشه.
بهش ایمان آوردم.
دود اگزوز موتور 2زمانه H2O وجود ماست!!!
من دیروز توی افرود طولانی تست کردم.
بعد از پیمودن کلی مسیر افرودی وقتی رسیدیم یه مشکلی برای یکی از دوستان پیش اومد مجبور شدم قبل از اینکه موتورو خاموش کنم برای استراحت دوباره همون مسیر طولانی رو برگردم بعد از رسوندنش دوباره همون مسیرو برگشتم و تنها مشکلی که پیش اومد این بود که فلاپ رو کمک جلوم کنده شد که اونم به خاطر این بود که یه پیچش قبلا باز شده بود اینم به خاطر اون افتاد.
لازم به ذکر هست که بگم تا قبل از دیروز موتور 700 تا کارکرد داشت ولی دیروز شد 1000 .
بعد از اون نزدیک به 1 ساعت استراحت کردیم و دوباره راه برگشت رو پیشه کردیم چون هوا داشت کم کم تاریک میشد و بارون گرفته بود.
این رو هم بگم موتور خیلی خوب تو مسافت طولانی جواب داد.
و اضافه کنم هم فلات ، هم روان ، هم همه ی موتورای چینی و مونتاژ ایران همه از دم اشغال تشریف دارن و ارزش خرید ندارن.(برای افرود های سنگین مناسب نیستن لا اقل واسه من که این جوری بود وقتی می خوای یه شیبیو بری که کراس هاش با دنده 1 میرن وقتی شیب ادمو بگیره وقتی وزن موتور ادمو بگیره کاری نمی تونی بکنی جز این که بیوفتی(همین مساله برای خودم پیش اومد نزدیک 2 هفته قبل از بالای کوه پشتک زدم تا پایین. برای بلند کردن موتور 3 نفر به زور تمام زورمونو زدم تا موتور بلند شه. : این همه گفتم که بگم موتور خیلی سنگینی هست. ولی من ازش راضیم)
روان هم مشکلاتی داره.
کلا این همه گفتم که بگم موتورای چینی بدرد نمی خورن ولی برای2 سال استفاده زیاد میتونن جواب بدن.شایدم بیشتر ولی بعد از اون گشتاور موتور پایین میاد و قدرتشو از دست میده کم کم ولی اگر برای استفاده شهری میخواید و اخر هفته فقط میخواین یه مسیر خاکی رو برید همینا جوابگو هستند.
Geminis
社
آسمون شهرم پره صدای نعرست
سیگار دستم مثه زنای هرزست
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)