توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Pulse 135
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
erfi.747
11-10-1393, 01:34 قبل از ظهر
یعنی شما میگی ارزش داره بخرم و خرجش کنم چه از نظر فنی و چه زیبایی ؟؟؟ چون تابستون اگه دانشگاه قبول شم و گواهینامه بگیرم میخوام بفروشمش و یه هیوسانگ gtn 250 یا دایلیم بگیرم .. واسه همین نهایت نهایت بترکونمش 10000 تا کار کنه برام ..
IRgragh
11-10-1393, 08:18 بعد از ظهر
5 تومن نهایت
با پنج تومن پالس 180 یا 220 تمیز میتونی بگیری
erfi.747
11-10-1393, 11:16 بعد از ظهر
با پنج تومن پالس 180 یا 220 تمیز میتونی بگیری
والا چون هنوز گواهینامه ندارم همین 135 هم دارم به زور میگیرم .. نهایت اگه یه درصد بشه 180 بگیرم از این جدیدا میگیرم ولی احتمالش کمه .. حالا به نظر شما 135 ارزش داره ؟؟؟
IRgragh
11-10-1393, 11:53 بعد از ظهر
خب چه فرقی میکنه واسه هردو گواهینامه میخواد دیگه.
ارزششو داره اره موتور زیبا و خوبیه
erfi.747
12-10-1393, 12:59 قبل از ظهر
خب چه فرقی میکنه واسه هردو گواهینامه میخواد دیگه.
ارزششو داره اره موتور زیبا و خوبیه
حالا به امید خدا یه 135 بگیرم فعلا .. از بین بد و بدتر , بد رو انتخاب میکنم .. حداقلش اینه که دیگه با طرح ویو بساط خرابی و ... رو ندارم و یه موتور با کیفیت میاد زیر پام .. حالا 180 نباشه 135 باشه .. خیلی بهتر از طرح ویوه در عوض .. ممنون از کمکت ..
peyman_1363
17-10-1393, 12:07 قبل از ظهر
اگه از من میشنوی همیشه برو اونی که یک روز باید بخری رو بخر.
من الان از اینکه به یک 135 اکتفا کردم پشیمونم.نه اینکه موتور بدیه نه خیلی هم عالیه اما الان دیگه اصلا ارضام نمیکنه.
ای کاش کمی صبر میکردم یک ns میخریدم.:icon_pf _99_:
erfi.747
17-10-1393, 12:34 بعد از ظهر
اگه از من میشنوی همیشه برو اونی که یک روز باید بخری رو بخر.
من الان از اینکه به یک 135 اکتفا کردم پشیمونم.نه اینکه موتور بدیه نه خیلی هم عالیه اما الان دیگه اصلا ارضام نمیکنه.
ای کاش کمی صبر میکردم یک ns میخریدم.:icon_pf _99_:
شتاب و خرکاریش مثل cg هستش ؟؟؟ یعنی میشه گازش داد همش ؟؟؟ چون من زیاد اهل تاپ اسپید نیستم 100 تا راحت بره بسه پرواز که نمیخوام بکنم تو خیابونای صاف و صوف تهران!! بیشتر شتاب اولیه و 0 تا 60 مهمه .. اگر مجبور نبودم 180 یا 220 میگرفتم چون 200 ns شنیدم زیاد گاز بهش بدی شاتون میزنه ..
peyman_1363
18-10-1393, 11:51 بعد از ظهر
شتاب و خرکاریش مثل cg هستش ؟؟؟ یعنی میشه گازش داد همش ؟؟؟ چون من زیاد اهل تاپ اسپید نیستم 100 تا راحت بره بسه پرواز که نمیخوام بکنم تو خیابونای صاف و صوف تهران!! بیشتر شتاب اولیه و 0 تا 60 مهمه .. اگر مجبور نبودم 180 یا 220 میگرفتم چون 200 ns شنیدم زیاد گاز بهش بدی شاتون میزنه ..
هه cg باید جلوش لنگ بندازه سی جی رو میخوره شتابش حرف نداره گاز خورش هم تا 80 تا عالیه.
از 100 به بعد هم لخ لخ خودشو میکشه ببین اگه فقط میخوای موتور داشته باشی عالیه ولی خدا نکنه دهنت به اینکه بخوای با موتور تیکاف بزنیو شتاب بترکونی زود دلتو میزنه
erfi.747
19-10-1393, 10:57 بعد از ظهر
هه cg باید جلوش لنگ بندازه سی جی رو میخوره شتابش حرف نداره گاز خورش هم تا 80 تا عالیه.
از 100 به بعد هم لخ لخ خودشو میکشه ببین اگه فقط میخوای موتور داشته باشی عالیه ولی خدا نکنه دهنت به اینکه بخوای با موتور تیکاف بزنیو شتاب بترکونی زود دلتو میزنه
نه بابا تیکاف چیه اصلا اهل اینکارا نیستم ولی معمولا دنده هارو پر میکنم .. بعد تو سر بالاییه جون دار دو ترک چجوریه ؟؟؟ با ویو که قربونش برم همش دنده سه دنده دو .. سی جی ام میره ولی مصرفش وحشتناک میره بالا .. کشش 135 چجوریه ؟؟؟ کلا خوب را میره موتور یا اینکه سوسوله ؟!
peyman_1363
20-10-1393, 11:52 بعد از ظهر
نه بابا تیکاف چیه اصلا اهل اینکارا نیستم ولی معمولا دنده هارو پر میکنم .. بعد تو سر بالاییه جون دار دو ترک چجوریه ؟؟؟ با ویو که قربونش برم همش دنده سه دنده دو .. سی جی ام میره ولی مصرفش وحشتناک میره بالا .. کشش 135 چجوریه ؟؟؟ کلا خوب را میره موتور یا اینکه سوسوله ؟!
نه سربالایی و خارج شهر کارش نیست داداش من این موتور توی شهر خوراکه اما بیرون شهر نه فکر نکنم زیاد بتونی باهاش حال کنی
erfi.747
21-10-1393, 08:10 بعد از ظهر
نه سربالایی و خارج شهر کارش نیست داداش من این موتور توی شهر خوراکه اما بیرون شهر نه فکر نکنم زیاد بتونی باهاش حال کنی
حالا خارج از شهر که هیچی ولی سربالایی جواب نمیده یعنی ؟؟؟ منم دقیقا یه موتور تیز واسه توی شهر میخوام ..
farshad 54
21-10-1393, 08:38 بعد از ظهر
پالس 135 یه موتور کم مصرف و کم استهلاک و کم خرج و جمع و جور برای استفاده روزمره داخل شهر هست
110 تا بیشتر نمیره یعنی نباید بره چون بهش فشار بیاری بیشتر از این موتور لگن میشه
سربالائی هم میره ولی به اندازه زور خودش مثلا یادگار رو رو به بالا 60 تا 70 تا میره یعنی توانش همینه
دو ترک هم موتور به اندازه توان خودش راه میره نه بیشتر
دقت کنید این موتور 135 سی سی حجمش هست
اگر دنبال موتوری هستید که سرعتش بالای 140 تا باشه و سربالائی رو مثل اسب بره بالا و دو ترک و یه ترک زمین رو جر بده و کم مصرف هم باشه و کم خرج هم باشه هنوز همچین موتوری ساخته نشده
135 یه موتور شهری هست برای استفاده روزمره و ازش اگر توقع یه موتور 135 سی سی رو داشته باشید گزینه خوبی هست
2226493
22-10-1393, 08:50 بعد از ظهر
سایت دیوار- استان اصفهان وقتی پالس 135 93هارو می بینم که سر 4-5 هزارتا گذاشتن برا فروش ادمو دو دل می کنه
به نظرتون اپاچی150 صفر بگیرم....................:icon_pf _99_::icon_pf _99_::icon_pf _99_:
erfi.747
22-10-1393, 10:16 بعد از ظهر
پالس 135 یه موتور کم مصرف و کم استهلاک و کم خرج و جمع و جور برای استفاده روزمره داخل شهر هست
110 تا بیشتر نمیره یعنی نباید بره چون بهش فشار بیاری بیشتر از این موتور لگن میشه
سربالائی هم میره ولی به اندازه زور خودش مثلا یادگار رو رو به بالا 60 تا 70 تا میره یعنی توانش همینه
دو ترک هم موتور به اندازه توان خودش راه میره نه بیشتر
دقت کنید این موتور 135 سی سی حجمش هست
اگر دنبال موتوری هستید که سرعتش بالای 140 تا باشه و سربالائی رو مثل اسب بره بالا و دو ترک و یه ترک زمین رو جر بده و کم مصرف هم باشه و کم خرج هم باشه هنوز همچین موتوری ساخته نشده
135 یه موتور شهری هست برای استفاده روزمره و ازش اگر توقع یه موتور 135 سی سی رو داشته باشید گزینه خوبی هست
کاملا متوجه شدم .. منم دقیقا توقع یه 135 رو دارم نه بیشتر .. فقط میخوام بهتر از سی جی و ویو بره یعنی یه چیزی بین 180 و 125 .. راستی نمایندگی مرکزیش دقیقا کجاست ؟؟؟
farshad 54
23-10-1393, 08:26 قبل از ظهر
خ ولیعصر بالاتر از مهدیه تهران و مخابرات سمت راست نمایندگی فارس موتور (بهروز زاده)
دقیقا 135 ضعیف تر از 180 و بهتر از 125 هست
peyman_1363
26-10-1393, 12:44 بعد از ظهر
دوستان یک مطلبی در مورد روغن موتور بهتون بگم که امروز واسه من پیش اومد.
امروز روغن موتورو بعد از 300 کیلومتر کارکرد(موتور3500 کارکرده) عوض کردم دلیل زود عوض کردن هم روغن موتوری بود که از اول که ریختم تو موتور بهم خوش نیومد ونکات جالبی که برام پیش اومد جایز شد اینو بگم اکثر روغن موتورهای موجود تو بازار تقلبی میباشند.من 2 ماه پیش روغن موتور توتال 1 لیتری خریدم(با اون قیمتش) و توی این دو ما اصلا حس خوبی بهش نداشتمو امروز عوضش کردم و دیدم که روغن موتور توتال عزیز به جای روغن آبو گلو گریس از موتور بیرون میاد و نکته جالبترش هم اینه به جای 1 لیتر روغن دقیقا 1.5 لیتر روغن بیرون اومد جالبه توی قوطی 1 لیتری هر چقدر دلشون خواسته روغن آشغالو ریختن.
دوستان خیلی حواستون به روغنی که میریزید باشه فریب اسم برندو ظاهرو نخورید همین روغنهای ایرانی از همشون بهترند خدا لعنتشون کنه ببین موتور با 0.5 لیتر روغن بیشتر چه فشاری بهش اومده در ضمن امروز بعد از 2500 کیلومتر فیلتر روغن کاغذی رو هم عوض کردم وای وای اون به چه وضعیتی بود اصلا این جنس های گلابی امون آدمو میبره سعی کنید اگه فیلتر روغنو عوض میکنید حتما فابریکشو بخرید حیف موتور نیست به خاطر 20 تومن جونش در بیاد.
2226493
26-10-1393, 06:42 بعد از ظهر
اقا 1363-peyman شما موتورتون صفره اگه صفره لطفا بگید جدیداش چطور موتورایی ان ؟؟؟ اخه یکی می گفت صفراش که تولید میشه بی کیفیت شدن؟؟؟؟؟؟:icon_pf _99_::icon_pf _99_:
کسی می دونه اپاچی 150 چقدر با پالس135 فرق داره:waiting::waiting:
r.hasani7023
26-10-1393, 07:15 بعد از ظهر
پالس135= شتاب بیشتر تو شهر خوراکه سرعت کمتر مصرف کمتر
اپاچی 150= شتاب کمتر سرعت بهتر نرم تر هم گیربکس هم کمک ها
دوست من 135داشت میگفت اپاچی بهتره از نظر لوازم همه چی 135 رانندگی باهاش خیلی حال میده
peyman_1363
26-10-1393, 09:05 بعد از ظهر
اقا 1363-peyman شما موتورتون صفره اگه صفره لطفا بگید جدیداش چطور موتورایی ان ؟؟؟ اخه یکی می گفت صفراش که تولید میشه بی کیفیت شدن؟؟؟؟؟؟:icon_pf _99_::icon_pf _99_:
کسی می دونه اپاچی 150 چقدر با پالس135 فرق داره:waiting::waiting:
چی بگم برادر من آخه من که باهاش کاری نکردم روزی 5 کیلومتر راه برم یا نه ولی تا الان که اذیتم نکرده باز باید از کسی بپرسی که دهن موتورو سرویس میکنه
turtle
29-10-1393, 12:13 قبل از ظهر
واقعا چرا اینطوره؟
یه موتور باجاج 135 دسته دوم دیدم نو نو میگفت خریدارش یک ماه ازش استفاده کرده گذاشته بود برای فروش به قیمت 4500
قیمت نو 135 رو 4850 گفت. قیمتش رو زیاد که نگفته؟
لطفا اگه قیمت دستتون هست بگید
Alireza.BMW
29-10-1393, 04:11 بعد از ظهر
آپاچی 150 بسیار موتور مضخرفیه فاتحه خوندن توش سمتش اصلا نرید... انجین که تو ایران ساخه نمیشه دوست عزیز هندیه... مشکلاتی که داره مونتاژیه که حتی ماشین 30 میلیونی هم داره چه برسه به موتور 4 میلیونی... دیگه وقتی به کارگر پول درست حسابی نمیدن اونم همینجوری رو هوا میبنده
2226493
29-10-1393, 05:45 بعد از ظهر
مرسیAlireza.BMW بنظرتون با 5تومن موتور صفرچی می تونم بخرم
پالس 135 جدیداش خو ................
اپاچی150خوب اینجوری
موتوراسپورت دیگه چی می تونم بخرم؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید چند روز دیگه می خوام موتور بخرم
hamed510
29-10-1393, 05:53 بعد از ظهر
مرسیAlireza.BMW بنظرتون با 5تومن موتور صفرچی می تونم بخرم
پالس 135 جدیداش خو ................
اپاچی150خوب اینجوری
موتوراسپورت دیگه چی می تونم بخرم؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید چند روز دیگه می خوام موتور بخرم
با این پول اگه کمی زرنگ باشی میتونی از دست آپاچی 180 مدل 93 رو بخری در حد صفر!!
2226493
29-10-1393, 06:31 بعد از ظهر
با این پول اگه کمی زرنگ باشی میتونی از دست آپاچی 180 مدل 93 رو بخری در حد صفر!!
تو شهرما (خمین)از این موتورا گیر نمیاد پس مجبورم یه صفر بگیرم (نه که گیر نیاد یا بالا میگن یا پکیده)
در درجه اول پالس یا اپاچی ؟؟؟؟
بعدش با 5تومن چی بخرم
r.hasani7023
29-10-1393, 07:09 بعد از ظهر
اپاچی بخر
hamed510
29-10-1393, 10:40 بعد از ظهر
تو شهرما (خمین)از این موتورا گیر نمیاد پس مجبورم یه صفر بگیرم (نه که گیر نیاد یا بالا میگن یا پکیده)
در درجه اول پالس یا اپاچی ؟؟؟؟
بعدش با 5تومن چی بخرم
خوب لازم نیس حتما از شهرتون بخری که بیا از تهران بخر!!
پالس و آپاچی هر دو در یه سطح هستن بسته به سلیقه هرکسی یکی رو انتخاب میکنه
Reza-M
29-10-1393, 11:38 بعد از ظهر
سلام؛ اپاچی 180 چیه حالا 150 موتور باشه، پالس 135 بخرید دوست عزیز، پالس 135 از اپاچی خیلی سرتره قیافشم بهتره.
پالس یعنی: قدرت
mahmoodkhan
30-10-1393, 12:41 قبل از ظهر
خوب لازم نیس حتما از شهرتون بخری که بیا از تهران بخر!!
پالس و آپاچی هر دو در یه سطح هستن بسته به سلیقه هرکسی یکی رو انتخاب میکنه
دوست عزیز نمیتونن از تهران بخرن'چون برای پلاک که شماره تهران هست'بامشکل مواجه میشن(باید شناسنامه یا محل سکونت یا تحصیلشون تهران باشه)'ایشون باید از اراک بخرن
Amir18313
30-10-1393, 01:00 قبل از ظهر
سلام
من میخوام پالس 135 بگیرم
بین 3 تا 3.5 میلیون نهایت میتونم پول بدم.
میخواستم بدونم نظر کسانی که دارند چیه
راضی هستند یا نه
بالاترین مدلی که میتونم بگیرم و تمیز باشه چی هست؟
قبلا کاپ داشتم. قوانین را رعایت میکنم و یک موتور خوب برای داخل شهر میخوام که همه به من پالس 135 پیشنهاد دادند
saeed.moto
30-10-1393, 11:56 قبل از ظهر
سلام دوستان
من میخواستم یه 135 صفر بخرم، فقط خواستم بدونم از لحاظ کیفیت افت نکردن و هنوزم ارزش خریدن داره یا دیگه مثل قبل نیستن?!
درضمن با توجه به مونتاژ بی نقص هموطنامون :gigglesmile: موقع خرید باید به چه چیزی دقت کنم و چه تستهای ابتدایی رو باید بگیرم،چون اصولا همین که پول رو گرفتن دیگه شما رو نمیشناسن!
mahmoodkhan
30-10-1393, 08:49 بعد از ظهر
سلام دوستان
من میخواستم یه 135 صفر بخرم، فقط خواستم بدونم از لحاظ کیفیت افت نکردن و هنوزم ارزش خریدن داره یا دیگه مثل قبل نیستن?!
درضمن با توجه به مونتاژ بی نقص هموطنامون :gigglesmile: موقع خرید باید به چه چیزی دقت کنم و چه تستهای ابتدایی رو باید بگیرم،چون اصولا همین که پول رو گرفتن دیگه شما رو نمیشناسن!
سلام دوست عزیز'کیفیت قطعات افت پیدا نکردن ولی بعلت حقوق و دستمزد پایین کارگر و زیاده خواهی کارفرما متأسفانه مونتاژ افت کرده'شما از ظاهر مونتاژ میتونی تا ۹۰%خاطرتون مطمئن باشه(مثلا چرخها درراستای هم مونتاژ شده باشند'فلاپها صدای اضافی ندن و...)
این ۵۰% قضیه هست!
۵۰%دیگه برمیگرده به آب بندی تا۳۰۰۰ کیلومتر و نگهداری شما ...
- - - Updated - - -
سلام
من میخوام پالس 135 بگیرم
راضی هستند یا نه
قبلا کاپ داشتم. قوانین را رعایت میکنم و یک موتور خوب برای داخل شهر میخوام که همه به من پالس 135 پیشنهاد دادند
سلام'اگه شما دنبال سرعت بالا هستی'این موتور بدرتون نمیخوره'ولی اگر نرمی و راحتی و کم مصرفی مد نظرتان هست'بهترین گزینه برای شماست .
توی سایت دیوار مدل ۹۲ تمیز هم تا ۳.۵ میلیون دیدم .
erfi.747
30-10-1393, 11:12 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز'کیفیت قطعات افت پیدا نکردن ولی بعلت حقوق و دستمزد پایین کارگر و زیاده خواهی کارفرما متأسفانه مونتاژ افت کرده'شما از ظاهر مونتاژ میتونی تا ۹۰%خاطرتون مطمئن باشه(مثلا چرخها درراستای هم مونتاژ شده باشند'فلاپها صدای اضافی ندن و...)
این ۵۰% قضیه هست!
- - - Updated - - -
سلام'اگه شما دنبال سرعت بالا هستی'این موتور بدرتون نمیخوره'ولی اگر نرمی و راحتی و کم مصرفی مد نظرتان هست'بهترین گزینه برای شماست .
ببخشید مگه آّب بندی تا 1000 تا نیست ؟؟؟
فلات دوست
01-11-1393, 09:11 قبل از ظهر
ببخشید مگه آّب بندی تا 1000 تا نیست ؟؟؟
برا آب بندی هر کس نظری داره و عرف 1000 تا 1500 تا هستش
saeed.moto
01-11-1393, 12:56 بعد از ظهر
این ۵۰% قضیه هست!
- - - Updated - - -
میشه لطف کنید و ادرس و تلفن یه نمایندگی فروش داخل اصفهان که هم انصاف داشته باشه هم وجدان رو بهم بدید?
- - - Updated - - -
سلام
من میخوام پالس 135 بگیرم
راضی هستند یا نه
به نظر من هیچوقت موتور دست دوم نخر،هرچی هم که تمیز باشه معلوم نیست چطور باهاش رفتار شده،یا هزینه ای که میخوای بدی رو بیشتر کن تا صفرش رو بخری یا یه موتور دیگه بخر که باز صفر باشه و به پولتم بخوره! البته این نظر منه و یه پیشنهاده بازم هرطور خودتون صلاح میدونید.موفق باشید
- - - Updated - - -
135 مثل 180 مشکل زوزه دنده و اب رفتن توی باک بنزین رو دارن یا نه?!
- - - Updated - - -
135 مثل 180 مشکل زوزه دنده و اب رفتن توی باک بنزین رو دارن یا نه?!
mahmoodkhan
01-11-1393, 01:39 بعد از ظهر
[QUOTE=saeed.moto;290192]میشه لطف کنید و ادرس و تلفن یه نمایندگی فروش داخل اصفهان که هم انصاف داشته باشه هم وجدان رو بهم بدید?
خواهش میکنم'خیابان سروش روبروی بانک تجارت ' نمایشگاه موتورسیکلت رضا میرزاییان'تلفن ازش ندارم'اما خداییش واقعا خوده حج رضا منصفه'هم نمایندگی آپاچیو داره هم پالس و هم ....
saeed.moto
01-11-1393, 02:35 بعد از ظهر
[QUOTE=saeed.moto;290192]میشه لطف کنید و ادرس و تلفن یه نمایندگی فروش داخل اصفهان که هم انصاف داشته باشه هم وجدان رو بهم بدید?
خواهش میکنم'خیابان سروش روبروی بانک تجارت ' نمایشگاه موتورسیکلت رضا میرزاییان'تلفن ازش ندارم'اما خداییش واقعا خوده حج رضا منصفه'هم نمایندگی آپاچیو داره هم پالس و هم ....
امیدوارم واقعا همینطور که میگین کار درست باشه،چون واقعا بعضی ها بی انصافا بعضی اوقات با اینکه میدنن جنسشون مورد داره به هر نحوی شده میندازن به مشتری!
saeed.moto
02-11-1393, 05:39 بعد از ظهر
تماس گرفتم اقای میرزاییان گفتن پالس ندارن و فقط اپاچی دارن،جایی دیگه رو سراغ دارین معرفی کنید?!
erfi.747
03-11-1393, 10:28 بعد از ظهر
امروز نمایشگاه موتور بودم قیمت پالس 135 رو گفت 4600000
پالس 180 طرح جدید دو رنگ 6000000
آپاچی 180 رو گفت 6180000
آپاچی 150 رو هم گفت 5500000
mr.foad
04-11-1393, 11:11 بعد از ظهر
منم بعد از یه مدت تحقیق به این نتیجه رسیدم گزینه ی خوبیه ! یعنی از ظاهرش خوشم اومد. فقط یه چیزی، واسه من با قد 183 و وزن66 کیلو یه مقدار سنگین نیست ؟! از نزدیک دیدمش حس کردم واسم بزرگه انگار یه جورایی ازش ترسیدم در نگاه اول ! :|
حقیقتش تا الان موتور سوار نشدم تازه همزمان میخوام واسه گواهینامه ثبت نام کنم. واسه شروع مشکل ساز نمیشه ؟! درسته که واسه شروع باید از همین CG125 ها استفاده کرد ولی من ازشون خوشم نمیاد اگرچه که کارمو راه میندازن ! میخوام هزینه ی یکباره کنم یه چیزی بگیرم که عمری واسم کار کنه چون استفادم کمه.
فکر میکنید الان بگیرم بهتره یا بذارم واسه بهار یا تابستون ؟! قیمت چقدر ممکنه بالا بکشه ؟!
serdar
05-11-1393, 12:37 قبل از ظهر
منم بعد از یه مدت تحقیق به این نتیجه رسیدم گزینه ی خوبیه ! یعنی از ظاهرش خوشم اومد. فقط یه چیزی، واسه من با قد 183 و وزن66 کیلو یه مقدار سنگین نیست ؟! از نزدیک دیدمش حس کردم واسم بزرگه انگار یه جورایی ازش ترسیدم در نگاه اول ! :|
حقیقتش تا الان موتور سوار نشدم تازه همزمان میخوام واسه گواهینامه ثبت نام کنم. واسه شروع مشکل ساز نمیشه ؟! درسته که واسه شروع باید از همین CG125 ها استفاده کرد ولی من ازشون خوشم نمیاد اگرچه که کارمو راه میندازن ! میخوام هزینه ی یکباره کنم یه چیزی بگیرم که عمری واسم کار کنه چون استفادم کمه.
فکر میکنید الان بگیرم بهتره یا بذارم واسه بهار یا تابستون ؟! قیمت چقدر ممکنه بالا بکشه ؟!
داش منم مث شما مبتدی ام .تازه گواهینامه گرفتم.کلی گشتم تو سایت و تحقیق کردم رسیدم به پالس !که البته یکی از بچه های سایت حرف خیلی خوبی زد گفت با پالس بخوری زمین خرجش کم نیست ولی سی جی رو هر کاری کنیش میتونی بری بقالی سر کوچه وسایلشو بخری :دی خود من به شخصه اگر نظرم تغییر نکنه تا چند روز آینده همون سی جی رو میخرم چند ماه ازش کار میکشم بعد ارتقا میدم !بعد 135 معروفه به بچه پالس (البته تو شهر ما ) تو خود سایتم وزنشو زده 147 کیلو پس وزن چندان زیادی نداره .باز اگه نظر من مبتدی رو بخوای سی جی بگیری بهتره حتی واسه تمرین گواهینامه!و لی بازم تصمیم اول و آخرو خودت میگیری داش.و در آخر اینکه برای راهنمایی گرفتن میتونی به دوستان با تجربه پیام خصوصی بدی قطعا راهنمایی های خیلی مفیدی میکنن.
mr.foad
05-11-1393, 01:04 قبل از ظهر
داش منم مث شما مبتدی ام .تازه گواهینامه گرفتم.کلی گشتم تو سایت و تحقیق کردم رسیدم به پالس !که البته یکی از بچه های سایت حرف خیلی خوبی زد گفت با پالس بخوری زمین خرجش کم نیست ولی سی جی رو هر کاری کنیش میتونی بری بقالی سر کوچه وسایلشو بخری :دی خود من به شخصه اگر نظرم تغییر نکنه تا چند روز آینده همون سی جی رو میخرم چند ماه ازش کار میکشم بعد ارتقا میدم !بعد 135 معروفه به بچه پالس (البته تو شهر ما ) تو خود سایتم وزنشو زده 147 کیلو پس وزن چندان زیادی نداره .باز اگه نظر من مبتدی رو بخوای سی جی بگیری بهتره حتی واسه تمرین گواهینامه!و لی بازم تصمیم اول و آخرو خودت میگیری داش.و در آخر اینکه برای راهنمایی گرفتن میتونی به دوستان با تجربه پیام خصوصی بدی قطعا راهنمایی های خیلی مفیدی میکنن.
آخه اینطوری هم خرج دوباره نمیشه ؟! الان CG هم زیر 2میلیون نیست ! کارکرده هم بخری نمیدونم بشه فروختش یا نه ! هرطور بخری و بفروشی قشنگ 500 ضرر کردی ! بازم حرفه ایا میدونن درست میگم یا نه ولی خودم چون اینطوری فکر میکنم میخوام بیخودی خرج اضافه درست نکنم آخرم هیج فرقی نکنه !
از یه طرفم میترسم با 135 خوب رفتار نکنم به خاطر تازه واردی ! یا اینکه به خاطر وزن و قدرت زیادش بزنه زمین یه ماه نشده مارو بکشه سردخونه !! :|| بازم کسایی که با انواع مدلا کار کردن حتما میتونن بگن ترسم بی مورده یا نه ! خودم سالهاست گواهینامه ی رانندگی دارم میدونم خیلی فرق نمیکنه بعد گواهی گرفتن و آموختن رانندگی پشت چه ماشینی بشینی، در آخر یه مدت طول میکشه تا بهش عادت کنی. ولی در مورد موتور نمیدونم اینطوریه یا نه ! :/
oldsnake
05-11-1393, 11:17 قبل از ظهر
با سلام یه سوال چند وقته ذهنم رو مشغول کرده این پالس 135 تیوبلس هستش یا خیر آخه میگن الان همه ماشین و موتور ها تیوبلسن ؟
Amir18313
05-11-1393, 12:15 بعد از ظهر
تحت هیچ شرابطی سراغ CG های بی کیفیت نرید که صاحب اولو آخرش خودتونید!
اگر موتور براتون بلند هست برید سراغ RKV200 که توی این رنج قیمتی تنها موتوری هست هم قیمت پالس هست.
اگر هم نه برید سراغ موتورهای کاپ.
فکر CG را از سرتون بیرون کنید!
نصیحت!
mr.foad
05-11-1393, 12:27 بعد از ظهر
تحت هیچ شرابطی سراغ CG های بی کیفیت نرید که صاحب اولو آخرش خودتونید!
اگر موتور براتون بلند هست برید سراغ RKV200 که توی این رنج قیمتی تنها موتوری هست هم قیمت پالس هست.
اگر هم نه برید سراغ موتورهای کاپ.
فکر CG را از سرتون بیرون کنید!
نصیحت!
من مشکلم فقط عادت نداشتن و ترسه که نمیدونم موجهه یا نه ! ولی وقتی میبینم از CG بزرگتر و سنگین تره حس میکنم اوایل ممکنه بلایی سرم بیاره !! کلا با CG هم همین مشکلو دارم ولی باز سبکتر و ظاهرا کنترلش راحت تره.
حالا نمیدونم کسی که با CG گواهینامه میگیره بعد یه دفعه میخواد سوار 135 بشه واسش دردسر نمیشه ؟!
saeed.moto
05-11-1393, 12:29 بعد از ظهر
امروز نمایشگاه موتور بودم قیمت پالس 135 رو گفت 4600000
پالس 180 طرح جدید دو رنگ 6000000
آپاچی 180 رو گفت 6180000
آپاچی 150 رو هم گفت 5500000
کیفیت مونتاژ پالس چطور بود?! بهتر شده یا بیشتر افت کرده!?
mr.foad
05-11-1393, 02:06 بعد از ظهر
مگه کیفیت مونتاژ از ظاهر مشخص میشه ؟!
erfi.747
05-11-1393, 03:23 بعد از ظهر
والا به ظاهرش نمیخورد که افت کرده .. بازم دوستمون درست میگن از رو ظاهر نمیشه فهمید .. از لحاظ طولی حدودا اندازه ی 180 بود جوری که اول دیدمش فکر کردم از این 180 جدیداس .. رومم نشد برم پیچ میچاچو بچرخونم ببینم با دست میچرخه یا نه !!!! ولی هنگام خرید حتما حتما آچار کشی کنید .. از هر کی پرسیدم همینو گفت و اینم بگم من گزینه ی آخرم پالس 135 بود که الآن بهش رسیدم ..
mehran-aria
05-11-1393, 03:33 بعد از ظهر
من مشکلم فقط عادت نداشتن و ترسه که نمیدونم موجهه یا نه ! ولی وقتی میبینم از CG بزرگتر و سنگین تره حس میکنم اوایل ممکنه بلایی سرم بیاره !! کلا با CG هم همین مشکلو دارم ولی باز سبکتر و ظاهرا کنترلش راحت تره.
حالا نمیدونم کسی که با CG گواهینامه میگیره بعد یه دفعه میخواد سوار 135 بشه واسش دردسر نمیشه ؟!
نه عزیز من،چرا سخت میگیری؟ سواری 135 از cg هم لذت بخش تر و راحت تره...مگه چیه که ترس داری..والا قدرتش اونقدرا که فکر میکنی نیست.(منظورم این نیست که ضعیفه،به دوستان 135 سوار توهین نباشه) منظورم اینه که اونقدرا نیست که از شما زور بشه،تازه از cg های ایرانی استاندارد تره.این موتور هیکل ظریفی داره کجاش ترس داره :)
وزن این موتور استاندارد این موتوره و همین مورد باعث پایداری بهتر میشه.مگه میخوای بلندش کنی که میگی وزنش سنگینه؟:98:
مطمئن باش در طول یکی دو هفته ای عادت میکنی.
بهترین راه اینه که یه دور باهاش بزنی،اگه پسندیدی بخر
اگر هم با cg راحت بودی یه cg کارکرده ارزون بخر تمرین کن بعد که دستت راه افتاد بده یه 135 بخر.هیچ دردسری هم نداره :11:
2226493
05-11-1393, 08:31 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز موتور مدل 94 کی پلاک میشه می خوام یه اپاچی 150 بگیرم ان شا ا..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت لوازم اپاچی بیشتره یا پالس (چند برابر)
saeed.moto
05-11-1393, 10:04 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز موتور مدل 94 کی پلاک میشه می خوام یه اپاچی 150 بگیرم ان شا ا..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟قیمت لوازم اپاچی بیشتره یا پالس (چند برابر)سلام دوست عزیز،اکثر نمایشگاه ها گفتن 15 تا 20 این ماه مدل های 94 رو خالی میکنن،و لوازم اپاچی گرونتره ولی چند برابرش رو دقیق نمیدونم
mr.foad
06-11-1393, 01:57 بعد از ظهر
مدل 94 اگه بیاد چقدر معمولا گرونتره ؟! کلا ارزش داره صبر کنم بعد عید ؟! عجله ندارم.
جریان این که گفتن از سال 95 فقط موتور های انژکتوری شماره گذاری میشن چیه ؟! من میخوام زیاد نگهدارم، دردسر ساز نمیشه !؟
Mersad_Gothic
06-11-1393, 08:47 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز موتور مدل 94 کی پلاک میشه می خوام یه اپاچی 150 بگیرم ان شا ا..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت لوازم اپاچی بیشتره یا پالس (چند برابر)
لوازم آپاچی گرونتره ولی حداقل تو گمرک همه چیش گیر میاد. لوازم پالس 135 همچین ارزونم نیست. لوازمش تو خود گمرک هم به سختی گیر میاد و فقط باید از مغازه دارای لوازم پالس بگیرید.
مثلا فنر روی صفحه کلاجش اگه از دستت بیفته گم شه دیگه گیر نمیاد باید تو اوراقیا دنبالش بگردی.
چیزایی که یادمه مثلا سیم گازش 12 تومن بود، جاپایی سمت چپ تکی سخت گیر اومد اونم 17 تومن! یه فنر کج بغلش از میدون گمرک تا تقاطع ولیعصر 6 تا قیمت به من دادن، از 9 هزار تومن تا 2 هزار تومن.
یه جورایی زور داره موتور 135 سوار شی ولی خرج 180 بدی.
mr.foad
06-11-1393, 10:27 بعد از ظهر
تو همدان بهم قیمت دادن 5 تومن !! مشکوک نیست ؟!!
s.mm
06-11-1393, 10:48 بعد از ظهر
لوازم آپاچی گرونتره ولی حداقل تو گمرک همه چیش گیر میاد. لوازم پالس 135 همچین ارزونم نیست. لوازمش تو خود گمرک هم به سختی گیر میاد و فقط باید از مغازه دارای لوازم پالس بگیرید.
مثلا فنر روی صفحه کلاجش اگه از دستت بیفته گم شه دیگه گیر نمیاد باید تو اوراقیا دنبالش بگردی.
چیزایی که یادمه مثلا سیم گازش 12 تومن بود، جاپایی سمت چپ تکی سخت گیر اومد اونم 17 تومن! یه فنر کج بغلش از میدون گمرک تا تقاطع ولیعصر 6 تا قیمت به من دادن، از 9 هزار تومن تا 2 هزار تومن.
یه جورایی زور داره موتور 135 سوار شی ولی خرج 180 بدی.
قیمت لوازم به خصوص لوازم انجین ربط مستقیمی به حجم موتور نداره
به کیفیت و مواد اولیه و فرایند تولید و فناوری تولیدش بر می گرده
مثلا بنده به شخصه تفاوتی بین راهنما و جا پایی و چراغ عقب و چراغ جلو و کیفیت براکت ها و قلوگی ها و بسیاری از قطعات دیگه ی پالس 135 و پالس 200ns از لحاظ پیچیدگی و فناوری و مواد اولیه ندیدم! ولی کسی شاکی نشده که چرا باید قیمت پالس ns اینقدر بالا باشه
ولی همین قطعات پالس 135 رو (که از نظر من با پالس ns یکی هست) با پالس های بوکسر و اکسید و امثالهم مقایسه کنید، قطعا اون ها از پالس 135 پایین تر هستند در حالی که مثلا بوکسر 150 سی سی هست!
شما نباید به خاطر اینکه قیمت بیشتر قطعات پالس 135 با 180 یکی هست در حالی که حجم موتورش کمتره ناراحت بشید چون چیزی که قیمت قطعات رو مشخص می کنه کیفیت اون قطعه هست که در پالس 135 قطعا از 180 پایین تر نیست.
تو همدان بهم قیمت دادن 5 تومن !! مشکوک نیست ؟!!
حدود 500 هزار تومن گرون تر از تهران گفته اونم تو این فصل!!
mr.foad
06-11-1393, 10:55 بعد از ظهر
حدود 500 هزار تومن گرون تر از تهران گفته اونم تو این فصل!!
کلا قیمت تو شهرستان همینه یا یارو سرخود قیمت داده ؟! لازمه برم از خود نمایندگی بپرسم ؟!
s.mm
07-11-1393, 07:28 بعد از ظهر
کلا قیمت تو شهرستان همینه یا یارو سرخود قیمت داده ؟! لازمه برم از خود نمایندگی بپرسم ؟!
بله کشکی قیمت داده
قیمت تهران حدود 4500 هست حالا هر کسی تو این حدود میفروشه شما ازش بخر
اگر هم قیمت مناسب گیرت نیومد تشریف بیارید تهران یکی بخرید با اتوبوس اسکانیا ببرید
30 هزار تومن هزینه رفت و برگش همدان - تهران هست و شاید 50 تومن هم هزینه حملش با اتوبوس (که زیاده 30 تومن بیشتر نده)
فقط دنبال اتوبوس های جدید باشید که صندوقشون بلندتره و موتور صاف توش جا میشه
saeed.moto
07-11-1393, 09:54 بعد از ظهر
اقا مدل 94 بیاد گرونتر میشه یا همون قیمت قبلیه?!
mr.foad
07-11-1393, 10:48 بعد از ظهر
مرسی آقا خیالم راحت شد یه کم.
فقط من حتما مدل 93 میخوام ، بعد عیدم میشه 93 پیدا کرد ؟! من که قصد خرید دارم الان بگیرم بهتره یا بعد عید ؟!
این قسمت از سوالم ممکنه به تاپیک مربوط نباشه پس از مدیر عذر میخوام ! :D
ولی راستش من استفادم از موتور خیلی کمه یعنی شاید در هفته سه یا چهار بار از خونه درارمش بیرون اونم توی شهر کوچیک، فقط میخوام اگه پول گرون میدم موتوری باشه که زیاد باهام راه بیاد مارو هی نکشونه تعمیر واسه اینه که دنبال یه موتور خارجی میام و از طرفی هم از اینکه پول زیاد واسه موتوری میدم که زیاد ازش استفاده نمیکنم زیاد خوشحال نیستم، ولی به هر حال از CG ها خوشم نمیاد حس آدمایی رو بهم میده که شاید گفتنش اینجا درست نباشه، یعنی اسمش میاد از خونه میخوان بیرونم کنن اصلا ! :| ! حالا از اونجایی که یه طرح ویو کویر رادیسون(چیزی که واسم بسه) 3300 قیمتشه فکر میکنید 1300 اضافه دادن واسه این موتور کار عقلانی ای باشه ؟! یعنی منی که استفادم کمه این کارم دور از عقل نیست ؟!
شرمنده اگه طولانی شد و بی ربط ! :|
iman18
07-11-1393, 11:23 بعد از ظهر
درود بر تو فواد جان،
من نظر شخصیم اینه که کارت اصلا هم دور از عقل نیست چون عمر و کیفیت و راحتی این موتور خیلی بیشتر و بهتر از یک طرح ویو کویر هستش پس اگه پول بدی به پاش ضرر نکردی و استفادتو میکنی ازش، هر چقدرم که بگی استفادت کمه ولی حداقل با اطمینان سوارش میشی و حس خوبی هم داری.
باز هم نظر اساتید عزیز رو بپرسی بد نیست.
saeed.moto
07-11-1393, 11:25 بعد از ظهر
اقا مدل 94 بیاد گرونتر میشه یا همون قیمت قبلیه?!
iman18
07-11-1393, 11:44 بعد از ظهر
احتمالا تا 300 الی 500 هزار گرونتر میشه.
mr.foad
08-11-1393, 01:59 قبل از ظهر
راستی ظاهرا آپاچی 180 ترمز ABS داره درسته ؟! از اونجایی که سیستم ترمز مخصوصا ترمز جلو توی موتور سیکلت کلا بیرون بدنه قرار گرفته نمیشه روی مدلایی مثل همین 135 هم ABS نصب کرد ؟! اهمیت ترمزی که لیز نخوره حداقل برای چرخ جلوی چنین موتورایی انکار ناپذیره !! یعنی کابوس بدتر از اینکه موقع ترمز چرخ جلوی موتور لیز بخوره بکشه کنار آدم با صورت بیاد زمین نیست دیگه ! :icon_pf _52_:
roots
08-11-1393, 08:10 قبل از ظهر
اونی که به اسم اس بی اس میگن رو آپاچی هست تنها پمپ گرفتن فشار هست.تنها موتورایی که ای بی اس کامپیوتر داره نینجا و سی بی ار هست تو کشور.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
فلات دوست
08-11-1393, 08:42 قبل از ظهر
فقط من حتما مدل 93 میخوام ، بعد عیدم میشه 93 پیدا کرد ؟! من که قصد خرید دارم الان بگیرم بهتره یا بعد عید ؟!
ولی راستش من استفادم از موتور خیلی کمه یعنی شاید در هفته سه یا چهار بار از خونه درارمش بیرون اونم توی شهر کوچیک، فقط میخوام اگه پول گرون میدم موتوری باشه که زیاد باهام راه بیاد مارو هی نکشونه تعمیر واسه اینه که دنبال یه موتور خارجی میام و از طرفی هم از اینکه پول زیاد واسه موتوری میدم که زیاد ازش استفاده نمیکنم زیاد خوشحال نیستم، ولی به هر حال از CG ها خوشم نمیاد حس آدمایی رو بهم میده که شاید گفتنش اینجا درست نباشه، یعنی اسمش میاد از خونه میخوان بیرونم کنن اصلا ! :| ! حالا از اونجایی که یه طرح ویو کویر رادیسون(چیزی که واسم بسه) 3300 قیمتشه فکر میکنید 1300 اضافه دادن واسه این موتور کار عقلانی ای باشه ؟! یعنی منی که استفادم کمه این کارم دور از عقل نیست ؟!
دوست گرامی به نظرم الان بگیر چون میگن سال داره تموم میشه و از مدلش یه سال میفته و تخفیف خوب میدن ولی بعد سال قیمتها زیاد میشه و همین موتورها رو بنام مدل 94 میدن
1300 اضافه پول دادن هم یه نظر شخصی هستش
خودم موتور رو اغلب جمعه ها سوار میشم و بعضی جمعه ها فقط روشن میکنم تا باطری و روغن کار کنه همین ، ولی رفتم این موتورم رو خریدم ، خیلی ها گفتن پول اضافی میدی ولی من واسه خوشیم و کیفم دادم و راضی هم هستم شما هم همینطور فک کن ببین میارزه برات یا نه؟ این پول اضافی برات مشکل ایجاد میکنه یا نه ؟
موتور برا موتورسوار یجور عشق هستش واسه همین روزهای آزادت رو با موتور میری بیرون نه زانتیا و ...
Amir18313
08-11-1393, 01:29 بعد از ظهر
دوستان یک سوال دارم
پالس 135 که فارس موتور مونتاژ میکنه آخرین مدل هست؟
یعنی باجاج توی این چندسال تغییری روش نداده؟
با 175 سانتیمتر قد و وزن حدود 100 کیلوگرم این موتور را باز هم پیشنهاد میدید؟
mr.foad
08-11-1393, 02:11 بعد از ظهر
اونی که به اسم اس بی اس میگن رو آپاچی هست تنها پمپ گرفتن فشار هست.تنها موتورایی که ای بی اس کامپیوتر داره نینجا و سی بی ار هست تو کشور.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
همین که جلوی لیز خوردن چرخ جلو رو بگیره به نظرم کفایت میکنه. روی پالس 135 هم میشه نصب کرد ؟!
Amir18313
08-11-1393, 03:40 بعد از ظهر
دوستان تفاوت این دو موتور در چیست؟
Bajaj Pulsar 135 DTS-i 2010
Bajaj Pulsar 135LS 2011
اونی که فارس موتور تولید میکنه کدام هست؟
mr.foad
08-11-1393, 11:54 بعد از ظهر
Bajaj Pulsar 135LS 2011
تا جایی که من میدونم DTS-i که یه سیستم جرقه زنی دیجیتاله واسه احتراق بهتر. پس به نظر میاد LS که مدل جدید تری هست از فناوری DTS-i بهرمند باشه ! ولی اینکه LS شامل چه تکنولوژی ای باشه من خبر ندارم. فقط فکر میکنم چیزی که الان داره توسط فارس موتور به فروش میره همون مدل LS هست چون توی بازار دست دوم حداقل مدل LS به چشم من زیاد خورده.
Mohammad.r
09-11-1393, 12:16 قبل از ظهر
dts همون سیستم احتراق باجاج هستش که توسط دوتا شمع انجام میشه. اون LS هم مخفف Light Sport هستش که به معنی اسپورت ملایمه!
s.mm
09-11-1393, 01:15 قبل از ظهر
در مورد قیمت های امسال و سال دیگه نظری ندارم
اما به احتمال بسیار زیاد سال دیگه هم بتونید 93 پیدا کنید
طرح ویو رادیسون کویر همونطور که توی تاپیک خودش گفتم می تونه حتی تا 25 هزار کیلومتر به جز موارد مصرفی هیچ خرجی رو دستتون نذاره حتی تا 30 هزار کیلومتر! لوازم ارزونی داره و به وفور پیدا میشه موتور نرم و بی صدا و کم مصرفی هست کیفیت ساختش هم خوبه
این که روزی چند بار بیرون میارید موتور رو مهم نیست مهم مسافتیه که طی می کنید که ظاهرا تو شهر شما که نمی دونیم کجا هم هست مصافت زیادی طی نمیشه چون کوچیکه طرح وی و هم موتور مناسبیه
با توجه به شرایط شما و نوع مصرف اگه عشق موتور نیستید طرح ویو هم خوب و به صرفه هست
اما اگه عشق دارید یه موتور اسپورت خوشگل و پر سرعت تر و پر شتاب تر داشته باشید باید بیشتر خرج کنید و 135 بگیرید، پالس 135 هم اگه درست استفاده بشه حتی تا 40 هزار کارکرد هم می تونه بدون خرج کار کنه!
راستی ظاهرا آپاچی 180 ترمز ABS داره درسته ؟! از اونجایی که سیستم ترمز مخصوصا ترمز جلو توی موتور سیکلت کلا بیرون بدنه قرار گرفته نمیشه روی مدلایی مثل همین 135 هم ABS نصب کرد ؟! اهمیت ترمزی که لیز نخوره حداقل برای چرخ جلوی چنین موتورایی انکار ناپذیره !! یعنی کابوس بدتر از اینکه موقع ترمز چرخ جلوی موتور لیز بخوره بکشه کنار آدم با صورت بیاد زمین نیست دیگه ! :icon_pf _52_:
اگه درست ترمز بگیرید لیز نمی خوره
دوستان یک سوال دارم
پالس 135 که فارس موتور مونتاژ میکنه آخرین مدل هست؟
یعنی باجاج توی این چندسال تغییری روش نداده؟
با 175 سانتیمتر قد و وزن حدود 100 کیلوگرم این موتور را باز هم پیشنهاد میدید؟
تغییری نکرده به جز اینکه دو رنگش رو هم تولید کرده
وزن شما فقط یه فاکتوره، مقدار مسافتی که در روز طی می کنید و منطقه زندگی شما که سربالایی باشه یا نه هم مهمه
همین که جلوی لیز خوردن چرخ جلو رو بگیره به نظرم کفایت میکنه. روی پالس 135 هم میشه نصب کرد ؟!
به ترمز هاش نباید دست زد چون فشار ترمز آپاچی کاملا متفاوت با 135 هست
ترمز های خودش خوب هستند
Bajaj Pulsar 135LS 2011
فارس موتور الان 135LS رو تولید می کنه تفاوت این ها در این هست :
Bajaj Pulsar 135 DTS-i 2010: انجین نقره ای رنگ، گلگیر عقب یک تکه
Bajaj Pulsar 135LS 2011 : انجین مشکی رنگ ، گلگیر دوتیکه اسپرت با قابلیت جدا کردن قسمت دوم
کلا تفاوت فنی خاصی نکرده
mr.foad
09-11-1393, 10:20 بعد از ظهر
s.mm ([Only registered and activated users can see links]) تو یه پست به سه تا سوالم جواب دادی ولی شرمنده که یه تشکر بیشتر نمیتونم بزنم !!
راستی چه فرقی میکنه موتور رو از نمایندگی بگیری یا فروشنده های دیگه ؟!
Amir18313
09-11-1393, 10:40 بعد از ظهر
امروز رفتم RKV و پالس 135 را کنار هم مقایسه کردم
بین این دو همه میگفتند پالس بهتره. کیفیتش بهتره و ... سراغ RKV نرو.
متاسفانه پالس نسبت به RKV ارتفاع زیادی داشت و این منو خیلی میترسوند که همون اول بخورم زمین! پالس کنسول قشنگتری هم نسبت به RKV داره.
RKV قیافه قشنگ جذاب خشن و عضلانی داشت ولی کسی پیشنهاد نمیداد! با ابنکه هر دو داخل مغازه موجود بود!
RKV مشکل قطعات و ... را اعلام کردند فروشنده.
در کل نظر فروشنده روی پالس بود و نظر من روی RKV . اما RKV و پس زمینه شرکت کویرموتور و کیفیت مونتاژ و .... من را ترسونده!
mr.foad
09-11-1393, 10:57 بعد از ظهر
امروز رفتم RKV و پالس 135 را کنار هم مقایسه کردم
بین این دو همه میگفتند پالس بهتره. کیفیتش بهتره و ... سراغ RKV نرو.
متاسفانه پالس نسبت به RKV ارتفاع زیادی داشت و این منو خیلی میترسوند که همون اول بخورم زمین! پالس کنسول قشنگتری هم نسبت به RKV داره.
RKV قیافه قشنگ جذاب خشن و عضلانی داشت ولی کسی پیشنهاد نمیداد! با ابنکه هر دو داخل مغازه موجود بود!
RKV مشکل قطعات و ... را اعلام کردند فروشنده.
در کل نظر فروشنده روی پالس بود و نظر من روی RKV . اما RKV و پس زمینه شرکت کویرموتور و کیفیت مونتاژ و .... من را ترسونده!
اینجا دوتا دیدگاه هست ! یکی اینکه آدم باید هرچی دلش میگه رو برداره چون مدت زیادی میخوای باهاش سر کنی (اگه لازم دونستی)
یه دیدگاه دیگه که نظر من بهش نزدیکه میگه ظاهرش خیلی زود عادی میشه (از اونجایی که خیلی باهم متفاوت نیستن) ولی در آخر چیزی که میمونه همین مشکل قطعات و ... هست که حتی ممکنه دل آدمو بعد مدتی بزنه.من باشم هرچیم که ظاهر واسم مهم باشه اونی رو انتخاب میکنم که کمتر اذیت کنه(توی یه کلاس مشخص)، مثلا قطعاتش زیاد یا ارزون باشه ! چون همین مشکلات ریز ممکنه باعث شن دلت ازش زده بشه !
قیمتاشون چند بود ؟!
Amir18313
10-11-1393, 12:00 بعد از ظهر
توی بازار و همین انجمن همه میگن پالس کیفیت مونتاژ خیلی خوبی داره. قطعاتش هم ارزونه و همه جا هست
پالس 4700
RKV را 4800
کلا تفاوتشون 100 تومن بود!
پلاک شده و آماده هم بودن
s.mm
10-11-1393, 02:32 بعد از ظهر
s.mm ([Only registered and activated users can see links]) تو یه پست به سه تا سوالم جواب دادی ولی شرمنده که یه تشکر بیشتر نمیتونم بزنم !!
راستی چه فرقی میکنه موتور رو از نمایندگی بگیری یا فروشنده های دیگه ؟!
خواهش می کنم
به جز بحث قیمت که گفتم هر جا ارزونتر بود بخر
برای بعضی از موتور ها که با خودشون مثلا جعبه طلایی و کلاه و روکش و این چیزا دارند فرق می کنه
ممکنه فروشنده های بیرون این وسایل رو بردارند و به مشتری تحویل ندن البته این در مورد خود نمایندگی هم صدق می کنه ولی درصدش کمتره
اما در خصوص پالس که با خودش چیزی نمی دن تفاوت خاصی بین نمایندگی و دکون دار های دیگه نیست و تعاملشون با مشتری به انصافشون ربط داره
abolfazls
10-11-1393, 05:22 بعد از ظهر
یعنی ساسات این موتور دقیقا مثل 180 هستش ؟؟؟ برقیه یا دستی ؟؟؟ میشه یکی توضیح مفصل بده .. از هر کی پرسیدم یه چیز بهم گفته ..
نخير تا اونجا كه من اطلاع دارم براى ١٨٠ برقى نيست ! پالس ١٣٥ و ٢٢٠ برقيه و ساسات اتوماتيك هستن و وقتى موتور سرده اتوماتيك عمل ميكنه
s.mm
10-11-1393, 06:18 بعد از ظهر
منظورم بعضی تعمیرات و یه سری خدمات و ... هست.
یعنی طوری نیست که یه قطعه یا خدماتی لازم شه اگه از نمایندگی گرفته باشیم جای دیگه قبول نکنه یا از جای دیگه گرفته باشم نمایندگی قبول نکنه بگه از هرکی گرفتی همون انجام میده ؟! مثل سرویس های گارانتی و ... ! کلا برتری ای بین خرید از نمایندگی مجاز بر مغازه های دیگه نیست یعنی ؟!
فرقی نیست
s.mm
10-11-1393, 06:51 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] نوشته اصلی توسط m.z1367 [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
مورد اولش رو می تونم کمکت کنم اون بخاطر اینه که ساسات این موتور برقی است و زمانی که موتور سرده ابتدای روشن کردن، اتوماتیک دور موتور بالا می بره که موتور گرم شه. البته برا موتورم همیشه این کار نمی کنه. این امر بیشتر تو فصل سرما به درد می خوره و اتفاق می افته
یعنی ساسات این موتور دقیقا مثل 180 هستش ؟؟؟ برقیه یا دستی ؟؟؟ میشه یکی توضیح مفصل بده .. از هر کی پرسیدم یه چیز بهم گفته ..
ماشالا شما برای کی رو نقل قول گرفتی! برای 5 ماه پیشه و البته در پاسخ به خودم هم هست!
مشکل من این بود که بعد از گرم شدن هم دور موتور گاهی به صورت خودکار بالا می رفت که این مشکل خاصی نبود فقط فشنگی یا همون سنسور دمای موتور شل بود که با سفت کردنش کاملا مشکل بر طرف شد.
دوستان هر کس می خواد می تونه امتحان کنه سنسور رو باز کنید می بینید که موتور کلا قاطی می کنه
این هم عکس سنسور
[Only registered and activated users can see links]
نخير تا اونجا كه من اطلاع دارم براى ١٨٠ برقى نيست ! پالس ١٣٥ و ٢٢٠ برقيه و ساسات اتوماتيك هستن و وقتى موتور سرده اتوماتيك عمل ميكنه
همین طور که دوستان گفتن کاربرات 135 کاملا با 180 فرق می کنه و یکی از این فرق هاش برقی بودنه یعنی گاز و ساسات برقی هست
erfi.747
10-11-1393, 09:13 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] نوشته اصلی توسط m.z1367 [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
مورد اولش رو می تونم کمکت کنم اون بخاطر اینه که ساسات این موتور برقی است و زمانی که موتور سرده ابتدای روشن کردن، اتوماتیک دور موتور بالا می بره که موتور گرم شه. البته برا موتورم همیشه این کار نمی کنه. این امر بیشتر تو فصل سرما به درد می خوره و اتفاق می افته
ماشالا شما برای کی رو نقل قول گرفتی! برای 5 ماه پیشه و البته در پاسخ به خودم هم هست!
مشکل من این بود که بعد از گرم شدن هم دور موتور گاهی به صورت خودکار بالا می رفت که این مشکل خاصی نبود فقط فشنگی یا همون سنسور دمای موتور شل بود که با سفت کردنش کاملا مشکل بر طرف شد.
دوستان هر کس می خواد می تونه امتحان کنه سنسور رو باز کنید می بینید که موتور کلا قاطی می کنه
این هم عکس سنسور
همین طور که دوستان گفتن کاربرات 135 کاملا با 180 فرق می کنه و یکی از این فرق هاش برقی بودنه یعنی گاز و ساسات برقی هست
با تشکر از شما برای پاسخ به سوال بنده .. و باید بگم که بله من تمام صفحات رو خوندم چون قصد خرید 135 رو دارم و کلی هم اطلاعات کسب کردم .. فقط درست متوجه نشدم که دقیقا بهترین آب بندی برای این موتور به چه صورتی هستش ..
Amir18313
10-11-1393, 09:24 بعد از ظهر
مدل 94 بودن یا 93 ?!
مدل 93
farshad 54
10-11-1393, 10:07 بعد از ظهر
erfi.747 ([Only registered and activated users can see links])
دوست گرامی تاپیک آببندی موتور رو مطالعه کنید
نحوه آببندی موتورها فرق زیادی با هم نداره
mr.foad
13-11-1393, 01:26 بعد از ظهر
من این تاپیکو از اول تا یه جایی خوندم، ولی یکی دو نفر دل خوشی ازش نداشتن !
الان چند تا سوال هست که اگه چند نفر زحمت بکشن جواب بدن ممنون میشم.
1- شتاب پالس 135 از همین موتور های معمولی CG125 ها بیشتره ؟! اگر بیشتره تا حد انتظار محسوس هست ؟!! از اهالی شتاب خفن نیستم ولی بالاخره باید فرقی باشه بین موتور 5میلیونی با موتور 2 میلیونی !
2- واقعیت داره که این موتور ممکنه توی دنده ی دو یه دفعه خلاص بشه !؟ چرا اینطوریه ؟! این حالت مخصوصا واسه کسی که زیاد با تجربه نیست خطرات جدی نداره ؟! یا به خود موتور آسیب نمیزنه ؟!
3- از نظر قدرت این موتورا در شرایط برابر و وزن برابر راکب توی سربالایی ها از CG125 های معمولی یا مثلا طرح ویو کویر رادیسون پر قدرت تر عمل میکنه ؟!! تا چه حد و بازم محسوس هست یا اجتناب پذیره ؟!
در مورد عمر قطعات تقریبا همه معتقدن از موتورهای ارزون و معمولی بهتره و کمتر اذیت میکنه و بحثی توش نیست، ولی جریان اینکه دنده یکش زود پر میشه چیه ؟! همه ی موتورای این گروه اینطورین یا فقط اشکالیه که این مدل داره ؟!
ملاک مقایسه ی من در مورد پالس 135 موتور هایی مثل طرح ویو های کویر رادیسون یا CG125 های با کیفیت هست و به طور کلی موتور هایی با قیمت کمتر از این مثل بوکسر 150 و ... !!
Amir18313
13-11-1393, 02:09 بعد از ظهر
تاپیک را از اول خوندم.
جالبه کسانی که سال 93 خریدن شاکی هستند!
یعنی کسایی که صفر خریدن!
این مورد ادامه داره؟
یعنی صرفه به خرید 92 هست؟
mr.foad
13-11-1393, 03:12 بعد از ظهر
تاپیک را از اول خوندم.
جالبه کسانی که سال 93 خریدن شاکی هستند!
یعنی کسایی که صفر خریدن!
این مورد ادامه داره؟
یعنی صرفه به خرید 92 هست؟
سلام.
آقا میشه موردای نارضایتی از 93 ایا رو به مام بگی ؟! من فقط اوایل تاپیک نارضایتی از یه نفر دیدم که اونم رفت. بعد از اون دیگه موفق نشدم بیشتر از 10..15 صفحه بخونم. (البته نسخه کامل نبود و توی هر صفحه پست های بیشتری قابل دیدن بود)
ولی فکر نمیکنم بشه به جواب این سوال که مدل 93 خوب نیستن رسید ! چون موتور به این قیمت و اصطلاحا جنس غیر ایرانی به یه سال نباید خرابی بده مگر موردای استثنا اونم به خاطر آب بندی نکردن و استفاده ی بد.
ولی اینکه عده ی زیادی که سال 93 خریدن بخوان به مشکل خورده باشن این یعنی انقدر افتضاح شده که توی یه سال خودشو نشون داده ! حتی آشغال 125 های زیر دو میلیونی هم تو یکسال خرج نمیندازن !
امیدوارم اینطوری نباشه که باعث شه از خرید منصرف شیم ! :|
Amir18313
13-11-1393, 03:58 بعد از ظهر
سلام.
آقا میشه موردای نارضایتی از 93 ایا رو به مام بگی ؟! من فقط اوایل تاپیک نارضایتی از یه نفر دیدم که اونم رفت. بعد از اون دیگه موفق نشدم بیشتر از 10..15 صفحه بخونم. (البته نسخه کامل نبود و توی هر صفحه پست های بیشتری قابل دیدن بود)
ولی فکر نمیکنم بشه به جواب این سوال که مدل 93 خوب نیستن رسید ! چون موتور به این قیمت و اصطلاحا جنس غیر ایرانی به یه سال نباید خرابی بده مگر موردای استثنا اونم به خاطر آب بندی نکردن و استفاده ی بد.
ولی اینکه عده ی زیادی که سال 93 خریدن بخوان به مشکل خورده باشن این یعنی انقدر افتضاح شده که توی یه سال خودشو نشون داده ! حتی آشغال 125 های زیر دو میلیونی هم تو یکسال خرج نمیندازن !
امیدوارم اینطوری نباشه که باعث شه از خرید منصرف شیم ! :|
مشکل اکثر کیفیت مونتاژ هست که همون اول باید آچارکشی کنند!
- - - Updated - - -
دوستان فرمودند پالس های جدید دو رنگ هستند. راستش من نفهمیدم منظورشون چیه
آیا تصویری از تفاوت ها است بصورت بصری بشه دید؟
13-11-1393, 04:05 بعد از ظهر
مشکل اکثر کیفیت مونتاژ هست که همون اول باید آچارکشی کنند!
- - - Updated - - -
دوستان فرمودند پالس های جدید دو رنگ هستند. راستش من نفهمیدم منظورشون چیه
آیا تصویری از تفاوت ها است بصورت بصری بشه دید؟
روی سایت اصلی باجاج عکسهای موتور با رنگ جدید هست،میتونید اونجا مشاهده کنید
Amir18313
13-11-1393, 04:19 بعد از ظهر
این چیزی هست که فارس موتور توی سایتش گذاشته
اینم چیزی هست که باجاج گذاشته
یعنی این دورنگ بودن همین همین خط مشکلی روی باک و زیر زین هست؟
oldsnake
13-11-1393, 05:10 بعد از ظهر
یعنی این دورنگ بودن همین همین خط مشکلی روی باک و زیر زین هست؟
دوست عزیز همین دو رنگ ها الان تو بازار هستش که خودتم عکس گذاشتی. من هم از همین دورنگ ها دارم خیلی شیک تر از رنگ قبلیش هستش.
Amir18313
13-11-1393, 08:45 بعد از ظهر
مشکلی و قرمر موجود است که هردو قشنگ است.
فقط نمیدونم نسب به آب و هوای اصفهان کدام رنگ مناسب تر است!
mr.foad
13-11-1393, 10:11 بعد از ظهر
من این تاپیکو از اول تا یه جایی خوندم، ولی یکی دو نفر دل خوشی ازش نداشتن !
1- شتاب پالس 135 از همین موتور های معمولی CG125 ها بیشتره ؟! اگر بیشتره تا حد انتظار محسوس هست ؟!! از اهالی شتاب خفن نیستم ولی بالاخره باید فرقی باشه بین موتور 5میلیونی با موتور 2 میلیونی !
2- واقعیت داره که این موتور ممکنه توی دنده ی دو یه دفعه خلاص بشه !؟ چرا اینطوریه ؟! این حالت مخصوصا واسه کسی که زیاد با تجربه نیست خطرات جدی نداره ؟! یا به خود موتور آسیب نمیزنه ؟!
3- از نظر قدرت این موتورا در شرایط برابر و وزن برابر راکب توی سربالایی ها از CG125 های معمولی یا مثلا طرح ویو کویر رادیسون پر قدرت تر عمل میکنه ؟!! تا چه حد و بازم محسوس هست یا اجتناب پذیره ؟!
در مورد عمر قطعات تقریبا همه معتقدن از موتورهای ارزون و معمولی بهتره و کمتر اذیت میکنه و بحثی توش نیست، ولی جریان اینکه دنده یکش زود پر میشه چیه ؟! همه ی موتورای این گروه اینطورین یا فقط اشکالیه که این مدل داره ؟!
ملاک مقایسه ی من در مورد پالس 135 موتور هایی مثل طرح ویو های کویر رادیسون یا CG125 های با کیفیت هست و به طور کلی موتور هایی با قیمت کمتر از این مثل بوکسر 150 و ... !!
کسایی که دارن میتونن به این چند تا سوال من جواب بدن ؟!
Amir18313
13-11-1393, 10:58 بعد از ظهر
پالس 135 تحت هر شرایطی از CG بهتر است.
در یک جمله کلاس این دو قابل مقاسه نیست
Amir18313
14-11-1393, 05:40 بعد از ظهر
با توجه به آب و هوای اصفهان و زیبایی آن، نظر دوستان روی قرمز یا مشکی؟
در کدام رنگ هیکلی تر و زیباتر است؟
saeed.moto
14-11-1393, 08:27 بعد از ظهر
با توجه به آب و هوای اصفهان و زیبایی آن، نظر دوستان روی قرمز یا مشکی؟
در کدام رنگ هیکلی تر و زیباتر است؟
100% مشکیش قشنگتره و هیکلی تر نشونش میده ولی به همین نسبت نگهداری بیشتری نسبت به رنگهای قرمز یا ابی میخواد
Amir18313
14-11-1393, 11:02 بعد از ظهر
100% مشکیش قشنگتره و هیکلی تر نشونش میده ولی به همین نسبت نگهداری بیشتری نسبت به رنگهای قرمز یا ابی میخواد
ببخشید منظور شما از نگهداری بیشتر چیست؟
mr.foad
14-11-1393, 11:10 بعد از ظهر
مشکی اگه خطی چیزی روش بیوفته که فلز مشخص بشه یه جورایی تابلو تر میشه! از این مهمتر اینه که مشکلی همیشه باید تمیز باشه چون خیلی زودتر خاک و ... رو نشون میده ! یه جورایی زودتر کثیف میشه باید همیشه تمیزش کنی.
ولی درکل از نظر منم مشکی قشنگتره !!
Amir18313
14-11-1393, 11:17 بعد از ظهر
mr.foad
14-11-1393, 11:34 بعد از ظهر
آبیش فکر نمیکنم اصلا وجود داشته باشه تو کشور ! ولی قرمزش بیشتر جلب توجه میکنه درحالی که مشکیش کلاس بیشتری داره. اصلا ترسناک تره !
saeed.moto
15-11-1393, 12:07 قبل از ظهر
ببخشید منظور شما از نگهداری بیشتر چیست؟
منظور از لحاظ شست و شو واینکه با دستمال مخصوص ماشین پاکش کنی و اگه خاکی بود همینطور روش دستمال نکشی چون قاعدتا خش رو راحت تر از رنگهای دیگه نشون میده و با شامپو بشوریش !
s.mm
15-11-1393, 01:05 قبل از ظهر
آبیش فکر نمیکنم اصلا وجود داشته باشه تو کشور ! ولی قرمزش بیشتر جلب توجه میکنه درحالی که مشکیش کلاس بیشتری داره. اصلا ترسناک تره !
آبیش هم وجود داره خودم دیدم
به نظر من همه رنگ هاش قشنگه همون تک رنگ های قدیم هم قرمزش خوبه هم مشکیش
قرمزش بین موتور ها رنگ تکی داره چون قرمز لاکی هست و واقعا جذابه
هرچند برای خودم مشکیه و مشکیش هم خیلی قشنگه
آقا دوست دارم به عنوان کسی که چند ماهه این موتور رو در مسافت های گوناگون و شرایط مختلف استفاده کردم برای یک بار به مقایسه این موتور با سی جی 125 پاسخی جامع بدم انشاء الله که فصل الخطاب شود!!
[Only registered and activated users can see links] FyS02AAAAmVBMVEVzc3P///9zc3Nzc3NEaYJzc3Nzc3Nzc3NEaYJzc3Nzc3Nzc3NEaYJzc3Nz c3NEaYJQbH5zc3Nzc3Nzc3NEaYJncHdEaYJEaYJeb3pEaYJEaY JPa35EaYJEaYJFaYJKaoBEaYJIaoFHaoFEaYJEaYJKbodMcYlP c4xXepJZfJRbfpVcf5ZfgplihJtpiqFqjKJtjqVxkqiWtMh7yD 1RAAAAJHRSTlMAAAkMEBMVGiAqKy8wNj9AQVJZaXB8gI Pn6 9v8/T2d/j7O9HaaNBAAAAjElEQVQI1yXIyw6CMBRAwdP2IrQpC2Mk/v/XmeBC0CKlLxfMcpSCyav9HczkCHMBgfvVMUh4jJaOJwiMrnEZb t42bAI0KKBprYHGWRlI25qAPZwVD8ryiqmQl/msz0GOgW/kCAUwcFykZ62bF6nrWezO6OFnyiBiAhjtvM0N6HWm1U6Kgk5AC VAq1MgfV5o88Zy5mnEAAAAASUVORK5CYII= نوشته اصلی توسط mr.foad [Only registered and activated users can see links] 38k/IAAAAY1BMVEUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADBQZAcZIuU mk7aIUmRFctUGcrTWM9a4o5ZIFAcpJBc5NAcpNAcpNBc5NAcpN Bc5RtlK58nrWIp7yatcerwdDH1uDL2eLV4Oj09/n///8FHWmDAAAAFnRSTlMJCiAqNzw/Q0NdZ3qCh4fIyN/m6fH1gxXRhAAAAEpJREFUCNctjEESgDAIAxNA7cX/P1VHK7VRdnaA5AC5L46P64zWUKw01dwkPAhY0LRhUCMr5JAVnl tOIufoXSLdGPV6HJzpvzPzBZYiFT aDZ2oAAAAAElFTkSuQmCC ([Only registered and activated users can see links])
من این تاپیکو از اول تا یه جایی خوندم، ولی یکی دو نفر دل خوشی ازش نداشتن ! ولی نقل قول های شما اکثرا برای همون افرادی هست که اول تاپیک نظر دادن اگه قشنگ تا آخر می خوندید می دیدید خیلی ها هم ازش تعریف کردن
1- شتاب پالس 135 از همین موتور های معمولی CG125 ها بیشتره ؟! اگر بیشتره تا حد انتظار محسوس هست ؟!! این سی جی های معمولی اینقدر هم خوار و ذلیل نیستند که فکر کنید در حد موتور گازی هستند اما شتاب اولیه و ثانویه پالس 135 از بسیاری از سی جی 125 ها بیشتره با یک سری دیگه برابره اما از یه معدودی از اون ها کمتره! اما مطمئن باشید اون سی جی هایی که شتابشون از پالس 125 بیشتره می تونن با پالس 200 هم کورس بذارن بین حدود 40 مدل سی جی 125 چهارتاشون هم از پالس 135 سرعت و شتابشون بیشتر باشه چی میشه مگه؟ اون هم با مصرف صدی 3 یا سه و نیم لیتر! و وزن کمتر!
از اهالی شتاب خفن نیستم ولی بالاخره باید فرقی باشه بین موتور 5میلیونی با موتور 2 میلیونی ! پالس 135 قیمتش4500 و سی جی 125 قیمتش 2500 هست ولی بارها گفته شده همه چیز تو اعداد شتاب و سرعت خلاصه نمیشه
2- واقعیت داره که این موتور ممکنه توی دنده ی دو یه دفعه خلاص بشه !؟ این هم تو همون صفحات اول بهش اشاره شده! بله گاهی اوقات از دنده 2 میپره به خلاص که من هر وقت دنده رو قشنگ جا نمیزنم(نصفه جا می زنم) این اتفاق می افته که خیلی کم اتفاق می افته که همین جوری بپره به خلاص و مشکل رو مخی نیست!اما کسی نمی دونه شاید با تنظیم کلاچ یا سلامت صفحه کلاچ در ارتباط باشه! هنوز موتور آچار نخورده و نیاز به صفحه پیدا نکرده بعد از 10 هزار تا! موتور یعنی این! که با صفحه فابریکش میشه اینقدر رفت!
چرا اینطوریه ؟! از راجو بپرس!
این حالت مخصوصا واسه کسی که زیاد با تجربه نیست خطرات جدی نداره ؟! یا به خود موتور آسیب نمیزنه ؟! نه گیر نده داداش هواپیما که نمی خوای برونی!
3- از نظر قدرت این موتورا در شرایط برابر و وزن برابر راکب توی سربالایی ها از CG125 های معمولی یا مثلا طرح ویو کویر رادیسون پر قدرت تر عمل میکنه ؟!! داداش کشتید ما رو!نه شما،دیگران هم تا حالا دویست بار این سوال رو پرسیدند... تمام موتور ها سر بالایی کاهش دور موتور رو دارند که شامل این هم میشه حالا ممکنه بعضی از سی جی ها کشش بهتری داشته باشند! اما در هر صورت این موتور در حد هزار دور در دقیقه از دور موتورش کم میشه که گاهی باید معکوس داد از طرح ویو رادیسون که مطمئن باش کشش بهتری داره،
کسایی که دائم سرعت و شتاب این موتور با سی جی رو مقایسه می کنند، چرا یک بار لرزش و صدا و مصرف سوخت این دو تا رو با هم مقایسه نمی کنن؟! با این موتور 118 تا دو ترک می رفتم دریغ از یه ذره لرزش
تا چه حد و بازم محسوس هست یا اجتناب پذیره ؟! تا همون حدی که گفتم/ اجتناب نا پذیره!!
در مورد عمر قطعات تقریبا همه معتقدن از موتورهای ارزون و معمولی بهتره و کمتر اذیت میکنه و بحثی توش نیست، ولی جریان اینکه دنده یکش زود پر میشه چیه ؟! همه ی موتورای این گروه اینطورین یا فقط اشکالیه که این مدل داره ؟! به قرآن یارو یه چیزی گفته و رفته تو اون صفحه و سال 91! الان داریم میریم تو سال 94! ایشان معتقد بودند که دنده 1 این موتور خیلی سنگین و قوی هست! جریان خاصی هم نداره! کی گفته مشکلی وجود داره آخه؟ دنده یک تو تمام وسایل نقلیه فقط برای حرکت هست.
با کارایی شهری و نیمه اسپرت(نه بار کشی) این موتور از همه اون ها بهتره
دوستان! موتور همانطور که باید برو باشد همانگونه نیز باید وایسا باشد! یعنی این هوندای لعنتی را فقط باید با معکوس نگه داشت اصلا ترمز نداره اما موتور های استانداردی مثل 135 را با ترمز! آیا این فرق کمیه؟
طی مسیر 480 تا 500 کیلومتر با 11 لیتر بنزین چیز کمه؟
آیا لرزش نداشتن این موتور چیز کمیه؟
آیا داشتن نشانگر سلامت باطری که واقعا هم کار می کنه چیز کمیه؟ (دقت کنید بین پالس ها فقط 135 و 220 و ان اس این گزینه رو دارند)
به نظر من یه آمپر بنزین دقیق این موتور می ارزه به کل هوندا 125!
شما که همه ایرادارو که صد بار پاسخش داده شده رو نوشتید حداقل یک بار به نوشته های اون بنده خدایی که با این موتور می رفته تو پیست اشاره می کردید که چقدر راضی بوده از موتورش
موفق باشید
mr.foad
15-11-1393, 01:53 قبل از ظهر
آقا دستت در نکنه ! :)) خدایی کامل تر از این نداریم دیگه خیلی باحال بود ! :))))
تقریبا همه ی تاپیک رو خوندم و متوجه شدم اوایل واسه بعضیا مشکل ساز بوده شایدم اونا انتظارشون زیاد بوده یا اینکه درست آب بندی نشده ! ولی بعد از اون دیگه همه تقریبا ازش راضی بودن.
اگه انقدر سوال میکنم علتش اینه که تا الان موتور نداشتم و حتی سوار هم نشدم. واسه همین تجربه ای نداشتم که بتونم خوب و بد رو از جنبه های مختلف مقایسه کنم. تنها گیر من سر این مدل همین سه تا سوال بود که اونم رفع شد ! ;)
Amir18313
17-11-1393, 11:17 قبل از ظهر
رنگ آبی را از نردیک دیدم. شخصا خوشم نیومد
peyman_1363
17-11-1393, 12:25 بعد از ظهر
درود بر دوستان
موتور شما هم وقتی درجا زیاد روشن باشه خاموش میشه؟
به نظر شما سنسوری واسه اینکه به حرارت زیاد نرسه داره که خاموشش میکنه یا مال من مشکل داره!؟
s.mm
17-11-1393, 03:43 بعد از ظهر
درود بر دوستان
به نظر شما سنسوری واسه اینکه به حرارت زیاد نرسه داره که خاموشش میکنه یا مال من مشکل داره!؟
من شده یه ربع هم درجا گذاشتم روشن مونده ولی خاموش نشده
سنسور دما داره که برای موضوع دیگه ای هست، ولی فکر نمی کنم همچین قابلیتی رو براش برنامه ریزی کرده باشه که اگه درجا کارکرد خاموش بشه
احتمال داره گاز درجای موتور کم باشه
peyman_1363
17-11-1393, 04:11 بعد از ظهر
من که هر کاری میکنم این موتورو تنظیم کنم یا زیاد میشه یا کم یک بار گرمه دور موتور بالاست یک بار پاینه اصلا معلوم نیست چشه ولی فکر میکنم یا از کاربراتشه یا از شمع هاش بازم مرسی از دوستان
mahmoodkhan
17-11-1393, 07:08 بعد از ظهر
درود بر دوستان
سلام'اینجور که مشخصه یا پیچ هوای کاربراتورتون تنظیم نیست یا فیلرهای سوپاپ ها'ازین دو حالت خارج نیست
تو پست های قبلیم روش تنظیم پیچ هوای کاربراتور را توضیح دادم
jaihoghm
18-11-1393, 02:00 قبل از ظهر
سلام .میخاستم بدونم تفاوت بین پالس135 و اکسید 135 در چی هست و چرا خانواده اکسید 125و 135دیگه تولید نشد.
mahmoodkhan
19-11-1393, 03:14 بعد از ظهر
سلام .میخاستم بدونم تفاوت بین پالس135 و اکسید 135 در چی هست و چرا خانواده اکسید 125و 135دیگه تولید نشد.
سلام
از نظر فنی
۱ _ اکسید دو سوپاپ هست پالس ۱۳۵ چهار سوپاپ
۲_ اکسید کاربراتور معمولی داره،پالس۱۳۵ دیافراگمی
۳_ اکسید تک شمع و تک کویل هست ' پالس۱۳۵ دوشمع و دو کویل
۴_ دنده اکسید مثله هندا همه پایین میخوره'پالس۱۳۵ یکی پایین بقیه بالا
و....
از نظر ظاهر هم که خودت میدونی کلی تفاوت....
این دو موتور فقط از نظر حجم موتور شبیه هم هستند وگرنه در بقیه موارد شباهت خاصی ندارند
mr.foad
19-11-1393, 04:11 بعد از ظهر
در مورد نحوه ی دنده دادن به این مدل یه مقدار گیج شدم ! توی موتور های CG اهرم دند یه قسمت داره واسه پاشنه ی پا و یه قسمت دیگه داره واسه پنجه که وقتی با پنجه روی دنده ضربه میزنی دنده بالا میره و با ضربه ی پاشنه دنده پایین میاد ! مگه اینطوری نیست ؟!
ولی پالس 135 اهرم دندش فقط جای پنجه رو داره و تقریبا عین ترمزش میمونه که سمت راست موتور قرار داره ! وقتی فقط جای پنجه داره و فقط میشه رو به پایین ضربه زد چطوری دنده معکوس میدن ؟!
farshad 54
19-11-1393, 05:15 بعد از ظهر
دنده عوض کردن با این موتور فقط با پنجه پا انجام میشه
پنجه پا زیر پدال دنده قرار میگیره و دنده عوض میشه به سبک پنجه پا روی پدال دنده قرار میگیره دنده سنگین میشه چیز زیاد پیچیده ای نیست فقط باید بهش عادت کنین
mr.foad
19-11-1393, 10:09 بعد از ظهر
دنده عوض کردن با این موتور فقط با پنجه پا انجام میشه
پنجه پا زیر پدال دنده قرار میگیره و دنده عوض میشه به سبک پنجه پا روی پدال دنده قرار میگیره دنده سنگین میشه چیز زیاد پیچیده ای نیست فقط باید بهش عادت کنین
عجب ! :| مچ پای چپ من با گردش به سمت داخل مشکل داره بخوام اینطوری دنده عوض کنم هم به سختی و هم ریسک بالایی داره ممکنه مواقع لزوم پام نچرخه ! از نظر فنی نمیشه یه اهرم واسه پاشنه ی پا واسش تعبیه کرد که بشه مثل CG ها !؟
Alireza.BMW
20-11-1393, 02:44 بعد از ظهر
غیر سی جی به جرعت میتونم بگم همه ی موتورهای وی بازار سیستم دندشون همینه 1ی پایین بقیه بالا... اصلا هم سخت نیس یکم کار کنی عادت میکنی راحته
mr.foad
20-11-1393, 09:33 بعد از ظهر
غیر سی جی به جرعت میتونم بگم همه ی موتورهای وی بازار سیستم دندشون همینه 1ی پایین بقیه بالا... اصلا هم سخت نیس یکم کار کنی عادت میکنی راحته
یکی پایین بقیه بالا یعنی برای دنده ی اول اهرم به پایین فشار داده میشه و برای دنده های بعدی باید پا رو برد زیر اهرم کشیدش بالا ؟!
mahmoodkhan
20-11-1393, 10:16 بعد از ظهر
یکی پایین بقیه بالا یعنی برای دنده ی اول اهرم به پایین فشار داده میشه و برای دنده های بعدی باید پا رو برد زیر اهرم کشیدش بالا ؟!
بله دوست عزیز همین طوره
mr.foad
01-12-1393, 02:53 بعد از ظهر
سلام مجدد !
ترمز عقب این مدلو میشه دیسکی کرد ؟! تغییری هم میکنه ارزش داره ؟!
ali.motahari
01-12-1393, 05:26 بعد از ظهر
سلام مجدد !
ترمز عقب این مدلو میشه دیسکی کرد ؟! تغییری هم میکنه ارزش داره ؟!
135 خیلی عقبش سبکه و برا همین توپیش کردن
چون اگه دیسکی باشه زود قفل میکنه و موتور لیز میخوره
شما دوتا ترمزو همیشه باهم بگیر جوابگوتونه
دسته آدم کاربلدش بدی کار نشد نداره
mr.foad
01-12-1393, 06:09 بعد از ظهر
شنیده بودم عقب موتور سبکه ولی نه انقدر که لازم شه سیستم ترمز عقبو تغییر داد. فکر میکردم سیاست تولیده یا واسه کاهش هزینه این کارو کردن ! با این حساب کار حساب شده ای بوده نباید دستکاری شه !
ممنون ! ;)
soorosh
09-12-1393, 01:12 قبل از ظهر
دوستان زنون چه مارک و مدلی رو پیشنهاد میکنید که به استایل و قیافه این موتور بیاد ؟؟؟؟؟
mr.foad
12-12-1393, 05:12 بعد از ظهر
دوستان زنون چه مارک و مدلی رو پیشنهاد میکنید که به استایل و قیافه این موتور بیاد ؟؟؟؟؟
اگه قرار باشه پلیس بهش گیر بده به نظر من فایده نداره هرچقدرم که بهش قیافه بده.
mr.foad
13-12-1393, 06:04 بعد از ظهر
سلام مجدد.
من انقدر اینو تو شهرمون پیدا نکردم که نظرم عوض شده میخوام با این 5 تومنی که واسه این کنار گذاشتم یه اونجر تمیز بگیرم ! کشته ی اون استیلش شدم که میشه دوتا صندوق یا کیف واسش گذاشت. به جز بارون و زمستون شاید هیچوقت لازم نشه ماشین درارم بیرون با اون اونجر !
حالا میخوام که یه پالس 135 کارکرده ولی تمیز بگیرم فقط نمیدونم باید چه قیمتی باشه. مدل 93 یا نهایتا 92 باشه ولی تمیز و با کارکرد تو دور و بر 5 تا زیر 10هزار تا و از اون مهمتر بدون نقص !
هدف اینه که قیمت افتاده باشه و بعد مدتی که خواستم بفروشم اونجر بگیرم خیلی ضرر نکنه و از طرفی اگر از خیر اونجر گذشتم و خواستم نگهش دارم خیلی با نو متفاوت نباشه و از نظر فنی بی نقص باشه. ممنون میشم اگرحدودی بگید باید چقدر قیمت همچین چیزی باشه !
mohamadjanahi
15-12-1393, 11:48 قبل از ظهر
سلام دوستان
یه عرض فنی داشتم
من یه مدته این موتورو خریدم ولی یه اشکال کوچولو فک کنم داشته باشه وقتی میخوای اونو دنده خالی بندازی خیلی اذیت میکنه وقتی ک روشنه
حالا نمیدونم واسه همه اینطوریه یانه ؟دوستان یه نظری یا پیشنهادی بدن:icon_pf _99_:
mohamadjanahi
17-12-1393, 01:24 بعد از ظهر
کسی نیست جواب مارو بده
VAHID
17-12-1393, 01:42 بعد از ظهر
کسی نیست جواب مارو بده
کلن موتور های مثل پالس و اپاچی و.... خلاص کردنشون قلق داره و اولش یه کم سخته ولی کم کم عادت میکنید.
dehvar
25-12-1393, 05:58 بعد از ظهر
سلام دوستان
یه پالس 135 مدل 90 هست با کارکرد 8000 واقعی و تمیز
بیشتر اوقات خواب بوده
قیمت داده 3500000
می ارزه بخرمش؟
ali.motahari
25-12-1393, 07:07 بعد از ظهر
سلام دوستان
یه پالس 135 مدل 90 هست با کارکرد 8000 واقعی و تمیز
بیشتر اوقات خواب بوده
قیمت داده 3500000
می ارزه بخرمش؟
ببریش بنگاه برا فروش تهش 3100 قیمت میدنت اگ فروشنده نداد شما 3300 بخری خوبه
ابوالفضل88
27-12-1393, 10:03 قبل از ظهر
پیشاپیش عیدتون مبارک اینم عیدیش
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Sir0c0
30-01-1394, 10:30 بعد از ظهر
سلام به دوستان
من 5 روز پیش رفتم نمایندگی فارس موتور در خ هنگام ( تهران ) و یه پالس 135 صفر گرفتم
صفر مدل 93 هم داشت که میگفت 4250 ، ولی من 94 گرفتم 4500 + 220 تومن هزینه ی بیمه ( البرز - یکساله )
تا امروز حدودا 60 کیلومتر با موتور راه رفتم
البته رفته بودم پالس 180 اسپرت بگیرم که کیلومترشون دیجیتال شده و چراغهاشون هم جدید هست اما این مدل رو دیدم و خوشم اومد ازش ( در اصل رفته بودم اونجر بخرم که با توجه با قیمت 6/500 برای 220 سی سی ، منصرف شدم و گذاشتم تا چند ماه دیگه اونجر رو بگیرم )
پالس 180 اسپرت هم نمایندگی 5/850 میداد
اولین چیزی که باعث شد من خیلی خوشم بیاد از این موتور بعد از تحویل از نمایندگی ، کیلومتر دیجیتالش بود
سواری موتور هم بسیار فراتر از یک موتور 135 سی سی بنظر میاد ،
شتاب خیلی خوبی داره ( البته چون هنوز آب بندی نشده من دنده ها رو پرگاز نمیرم و روی دور موتور 3.5 تا 4 دنده عوض میکنم )
یه نکته ی خوب دیگش هم ساسات برقیشه که صبحها یا مواقعی که موتور چند ساعت خاموش به محض روشن شدن مدتی پر گاز کار میکنه و مشکل خاموش شدن درجا پیش نمیاد دیگه
یه مقدار هم در چند کیلومتر اول مشکل عدم ثبات دور موتور رو داشتم که با چند بار تنظیم ، درست شد
یه نکته ی منفی که به نظرم اومد زین راننده بنظرم یه مقدار بی کیفیته و شیب زیادی داره ؛ و البته شاید هم من به این نوع زین عادت ندارم :دی
در کل موتور خوبیه و اینطور که دوستان و آشنایان میگن موتور کم مصرف و کم استهلاکی هست
+
این هم عکس موتور :
Sir0c0
02-02-1394, 01:05 بعد از ظهر
امروز بعد از 100 کیلومتر روغن موتور رو عوض کردم ، و روغن ترن ریختم 12 هزار تومن ،
یه معضلی که باهاش روبرو هستم در پالس 135 ، اینه که قفل بکسلی رو تقریبا هیچ جا نمیشه بست که خطری تهدید نکنه در حال حرکت ، من قفل بکسلی رو به گارد انجین بسته بودم ولی حین حرکت حس کردم بوی پلاستیک سوخته میاد که دیده روکش پلاستیکی قفل بکسلی جسبیده به اگزوز و تقریبا قفل داغون شد
تنها جای دیگه ای که بنظرم اومد میشه بست ، اطراف جا پایی بزرگ عقب هست که اون هم خطر گیر کردن قفل بین فنر عقب و یا گیر کردن حتی به رینگ وجود داره
حالا امروز که برای تعویض روغن رفتم یک قطعه ی کوچک و فوق العاده کارامد دیدم به نام قفل دیسک ، که قیمتش 18 تومن بود و خیلی جالب هم بود و ایشالا بزودی میگیرم
والا اون زمانی که ما موتور سوار میشدیم نهایتش قفل پاشاخ میزدیم به 125 هامون و خبری از این تکنولوژی ها نبوود :2gwb921:
ابوالفضل88
03-02-1394, 07:40 قبل از ظهر
داداش میتونی عکستو از طریق تنظیمات اضافی بغل ارسال پاسخ بزارین چون عکستون باز نمیکنه
Sir0c0
03-02-1394, 02:05 بعد از ظهر
داداش میتونی عکستو از طریق تنظیمات اضافی بغل ارسال پاسخ بزارین چون عکستون باز نمیکنه
سلام تا دیروز عکس باز میشد :دی
من البته امکان ویرایش پست رو ندارم مجدد میگذارم عکس رو :
amir71
05-02-1394, 05:58 بعد از ظهر
سلام دوستان
میخوام یه پالس 135 کارکرده بگیرم. به نظر شما حداکثر کارکرد چقدر باشه بهتره؟
ممنون
ali.motahari
07-02-1394, 01:57 بعد از ظهر
سلام علیک آقا من ب دلیل مشکلات مالی میخوام ماشینمو بفروشم ی موتور بی درد سر بگیرم اینو بگیرم یا 180 زیاد توی پولش نیستم فقط میخوام رانندگی باهاش خسته کننده نباشه چون حداقل روزی یه ساعتو سوارم
- - - Updated - - -
سلام علیک آقا من ب دلیل مشکلات مالی میخوام ماشینمو بفروشم ی موتور بی درد سر بگیرم اینو بگیرم یا 180 زیاد توی پولش نیستم فقط میخوام رانندگی باهاش خسته کننده نباشه چون حداقل روزی یه ساعتو سوارم
180 خیلی بهتر هستش نسبت به 135 ضعیف نسبتا زیبا و کم مصرف
اگه کمبود بودجه نداری اصلا به 135 فکر نکن و یه 180ug4بردار که نسبت به قیمتش موتور خوبیه
سوالاتو در مورد180 تو تاپیک خودش بپرس تا راهنماییت کنن
Sir0c0
12-02-1394, 11:46 قبل از ظهر
درود بر دوستان عزیز
من یک مشکل با این موتور دارم اونم اینه که بعضی وقتها خاموش که میشه هر کاری میکنم روشن نمیشه اونقدر استارتو گازو با هم نگه میدارم تا روشن بشه به نظر شما از چی میتونه باشه؟
سلام
من بعضی وقتا که موتور رو توی دنده خاموش میکنم این اتفاق میفته البته برای وقتی بود که باسوئیچ موتور رو خاموش میکردم ولی از وقتی که با کلید قطع کن برق ، موتور رو خاموش میکنم این اتفاق نمیفته دیگه و نشده که موتور روشن نشه
ضمن اینکه گاز رو نگیرید وقتی استارت میزنید چون بدتر روشن میشه ، فقط استارت بزنید و استارت رو هم طولانی مدتی نگه ندارید ؛ و البته اگر مشکلی با هندل زدن نداشته باشید فکر کنم راه کم دردسر تریه به نسبت استارت زدن مداوم وقتی موتور روشن نمیشه :دی :دی :دی
- - - Updated - - -
یه نکته ی منفی هم که به چشمم میاد وقتی یه مدت با موتور توی ترافیک هستم یا به طور کل وقتی موتور حرارتش میره بالا ، دنده ها بشدت سفت میشه و خصوصا خلاص کردن موتور تقریبا کاری ناممکن بنظر میرسه :دی
حرارت انجین هم یه مقدار غیر طبیعی میزنه بالا البته به نسبت موتورهایی که قبلا داشتیم
اسپید لیمیتر اینها هم ظاهرا روی 100 تا تنظیم شده چون من هرکاری کردم بیشتر از 100 تا نشد برم با این موتور و مدام بین 100 و 97 در نوسان بود سرعت
mkmmkm
13-02-1394, 03:23 بعد از ظهر
سلام. دوستان من دنبال یک موبایل هولدر برای موتور 135 خودم هستم.. کسی چیزی سراغ داره؟ مال ماشین فقط هست انگار. منظورم تو تهرانه آقایون وگرنه سایتای خارجی انواع و اقسامش هست.
ابوالفضل88
13-02-1394, 03:49 بعد از ظهر
دوستا به نظر شما رنگ قرمز این موتور قشنگ تره یا مشگی ؟؟
shayan8f
14-02-1394, 12:54 بعد از ظهر
سلام
من تازه دارم گواهی نامه میگیرم و میخوام موتور اولمو بخرم. بعد از کلی تحقیق رسیدم به این.
همه 164 صفحه رو خوندم.
رفتم قیمت گرفتم همدان مدل 93 4700 و مدل 94 5100 :vardane: به نظر شما کدومشو بگیرم ؟ تغییری کرده؟ فروشنده میگفت موتورش تقویت شده :wow::wow::wow:
راهنمایی کنید موقع خرید موتور کجاهارو چک کنم چون تا حالا موتور نداشتم بعدم اینکه چه توصیه هایی دارید واسه من.
پییش پیش مچکرم از راهنماییتون .
فدا مدا
ابوالفضل88
14-02-1394, 01:16 بعد از ظهر
هیچ فرقی نداره نوع قدیم و جدید موتوره خوبیه میخوای بخری بخر
qwert
16-02-1394, 12:33 بعد از ظهر
سلام به دوستان و اساتید
یه موتور پالس۱۳۵ L's هست مدل ۹۰ به رنگ مشکی که بیمه نداره.لاستیک عقبش تقریبا اخراشه و رینگ پیستون انجینش باید عوض بشه به گفته صاحبش.قیمت داده دو تومن بنظرتون میارزه بگیرمش؟؟؟انجینش بازبشه بنظرتون همون موتور قبلی میشه دوباره.افت قیمتش چقد میشه.
ممنون میشم لطفا کنید و سریع جواب بدین
Sir0c0
19-02-1394, 12:41 بعد از ظهر
سلام به دوستان و اساتید
یه موتور پالس۱۳۵ L's هست مدل ۹۰ به رنگ مشکی که بیمه نداره.لاستیک عقبش تقریبا اخراشه و رینگ پیستون انجینش باید عوض بشه به گفته صاحبش.قیمت داده دو تومن بنظرتون میارزه بگیرمش؟؟؟انجینش بازبشه بنظرتون همون موتور قبلی میشه دوباره.افت قیمتش چقد میشه.
ممنون میشم لطفا کنید و سریع جواب بدین
سلام
فکر میکنم با هزینه ی بیمه و لاستیک ، نزدیک به یک میلیون براتون هزینه داشته باشه
با توجه به مدل موتور من فکر میکنم میتونید موتور سالم تر و مدل بالاتر با حدود 3-3/200 اینطورا پیدا کنید
shaahinah
23-02-1394, 11:53 بعد از ظهر
سلام دوستان
یه عرض فنی داشتم
من یه مدته این موتورو خریدم ولی یه اشکال کوچولو فک کنم داشته باشه وقتی میخوای اونو دنده خالی بندازی خیلی اذیت میکنه وقتی ک روشنه
حالا نمیدونم واسه همه اینطوریه یانه ؟دوستان یه نظری یا پیشنهادی بدن:icon_pf _99_:
بله دوست عزیز واسه همه اینطوره اما شما اگه بتونی کلاچتو تنظیم کنی این مشکل تا حدود هشتاد درصد حل میشه که قلقش بعد چند بار دستت میاد که چقدار فشار بدی که دنده خلاص شه اگه خودت میتونی که هیچ ولی اگه نمیتونی ببر یه تعمیر کار بگو کلاچتو تنظیم کنه که دنده راحت خلاص شه یه پیچ رو اینجین وجود داره که وصله به سیم کلاچ اونو تنظیم کنی حله داداش
aam
25-02-1394, 06:29 بعد از ظهر
سلام.من سه ساله این موتورو دارمش. صفر خریدمش.اپاچی و پالس 180 سوار شدم شتابشون از 135ام بیشتره.من تو سر پایینی باهاش 122 تا رفتم.جدیدا انجینش(زیر سیلندرش)خیلی روغن میزنه بیرون حتی یه بار بردمش تعمیرگاه واشرهاشو کلا عوض کردم اما بعد یه هفته دوباره روغن میزنه بیرون کمتر از قبل.چیکارکنم که روغن نزنه بیرون؟؟
amirhr
05-03-1394, 11:22 قبل از ظهر
الان قیمتش چنده تو تهران؟؟؟
MANHUNT
05-03-1394, 11:29 قبل از ظهر
4400 هستش
MANHUNT
05-03-1394, 06:55 بعد از ظهر
ممنون.....ارزش خرید ذاره؟؟ یا تو این رنج قیمت میشه بهتر پیدا کرد
بله موتور خيلي خوبي هستش كم مصرف شتاب خوب چون چهار سوپاپ هستش بعدش شما با اين پول موتور صفر ميخري كه خودش خيلي مهمه محصولات پالس همه خوب هستن وزن و سواريش هم خيلي خوبه
Sir0c0
06-03-1394, 02:13 بعد از ظهر
سلام دوستان من هر کاری میکنم وقتی موتور روشنه دنده رو نمیشه خلاص کنی حتما باید خاموش کنی تا بشه خلاص کرد راهی واسه حل این مشکل وجود داره ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
این مشکل همگانیه و همونطور که دوست خوبمون گفتند با رگلاژ کلاچ تا حد زیادی بهتر میشه ، و این خلاص نشدن دنده هم موقعی اتفاق میفته که باموتور زیاد راه رفته باشید یا مسافت طولانی رفته باشید و موتور بیش از حد داغ شده باشه و وقتی هم که داغ میشه اگر کلاچتون رگلاژ نباشه دنده ها هم سفت تر میشن
ولی در کل بعنوان یک تجربه ی شحصی یک ماه و نیمه با این موتور ، کلا این موتور وقتی توی دنده 2 هست خیلی خیلی راحت تر خلاص میشه تا وقتی که توی دنده یک هستش
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++
یک اتفاقی که افتاد این بود که من چند بار موتور رو با هندل روشن کردم ، و بعد از مدتی دیدم جا پایی سمت راست هرز شد کلا و پایین میرفت ، متاسفانه یک نقص طراحی هست که جاپایی که باز باشه و هندل بزنیم هندل فشار میاره به جاپایی و لپه ی زیرین جاپایی خورده میشه و هرز میشه ،
رفتم هم جاپایی رو عوض کنم گفتن جفتش با همه و تک نداریم ، قیمتش هم 18 تومن بود که من ترجیح دادم خودم دست بکار بشم
به همین خاطر موقتا یک پیچ از پایین ( لبه ی خورد شده ) و یک پیچ از بالا زدم به پشت محور گردش جاپایی و موقتا مهار شد ، تا سر فرصت لبه ی خورده شده رو دو سه تا خال جوش بزنم تا به حالت صحیح خودش دربیاد
Adolf Hitler
08-03-1394, 06:15 بعد از ظهر
بچه ها یه سوال میپرسم دلم میخواد همگی جواب بدین
به نظر شما این موتور رنگ قرمزش قشنگتره یا مشگی
درود. خب رنگ یه چیز سلیقه ایی هست ولی من مشکی رو بیشتر دوست دارم .:24:
peyman_1363
10-03-1394, 10:54 بعد از ظهر
بچه ها یه سوال میپرسم دلم میخواد همگی جواب بدین
به نظر شما این موتور رنگ قرمزش قشنگتره یا مشگی
من خودم مشکیشو دارم قرمزشو هم دیدم ولی مشکی اوبهت خاص خودشو داره
farshad 54
19-03-1394, 08:49 قبل از ظهر
دوستان سلام
من شنیدم مدلای جدید پالس 135 چینی شده میخواستم ببینم این موضوع صحت داره یا نه مرسی
نه دوست عزیز محصولات باجاج همشون به صورت فابریک قطعاتش هندیه
شاید قطعاتش تو بازار چینی هم اومده باشه
erfi.747
20-03-1394, 12:18 بعد از ظهر
4400 هستش
دادا مطمئنی ؟؟؟ تو زمستون 4800 بود ..
وبمستر
21-03-1394, 12:39 بعد از ظهر
سلام
بین این دو مدل پالس 135 بنظرت کدوم بهتره و ارزش خرید داره؟
مدل 92 کارکرد 10000 قیمت 3500
مدل 91 کارکرد 21000 قیمت 2900
VAHID
21-03-1394, 01:36 بعد از ظهر
سلام
بین این دو مدل پالس 135 بنظرت کدوم بهتره و ارزش خرید داره؟
مدل 92 کارکرد 10000 قیمت 3500
مدل 91 کارکرد 21000 قیمت 2900
92 خوبه
soul13
23-03-1394, 11:03 بعد از ظهر
سلام.
37000 تا کارکرده پیدا کردم مدل 89 بدون بیمه و یه خورده خرج و فلاپ خش دار نوشته 1,800,000
یکی دیگه هم مدل 89 با بیمه. 31000 تا کارکرده خرج و مرج نداره نوشته 2,500,000
به نظرتون کدومش خوبه ؟؟
gggmail
28-03-1394, 03:24 بعد از ظهر
کسی تعمیرات خوب برای 135 سراغ داره؟
oldsnake
07-04-1394, 10:54 بعد از ظهر
سلام دوستان من یه مشکلی برای موتور 135 ام پیش اومده اونم اینکه از 4شنبه هفته قبل که برای اولین بار بعد 3000 تا کارکرد بردم آچارکشی تو گمرک (عمو حسین) از اون روز تا امروز وقتی موتور خنک هستش با استارت روشن نمیشه و وباید هندل بزنی و قتی که موتور یه 15 دقیقه گرم شد و بعد میتونی با استارت روشن کنیش. به نظر شما مشکل از چیه . باک رو موقع آچارکشی ورداش برای فیلرگیری و سیمارو ازش جدا کرد .
turtle
09-04-1394, 04:03 بعد از ظهر
سلام
این مشکل همگانیه و همونطور که دوست خوبمون گفتند با رگلاژ کلاچ تا حد زیادی بهتر میشه ، و این خلاص نشدن دنده هم موقعی اتفاق میفته که باموتور زیاد راه رفته باشید یا مسافت طولانی رفته باشید و موتور بیش از حد داغ شده باشه و وقتی هم که داغ میشه اگر کلاچتون رگلاژ نباشه دنده ها هم سفت تر میشن
ولی در کل بعنوان یک تجربه ی شحصی یک ماه و نیمه با این موتور ، کلا این موتور وقتی توی دنده 2 هست خیلی خیلی راحت تر خلاص میشه تا وقتی که توی دنده یک هستش
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++
یک اتفاقی که افتاد این بود که من چند بار موتور رو با هندل روشن کردم ، و بعد از مدتی دیدم جا پایی سمت راست هرز شد کلا و پایین میرفت ، متاسفانه یک نقص طراحی هست که جاپایی که باز باشه و هندل بزنیم هندل فشار میاره به جاپایی و لپه ی زیرین جاپایی خورده میشه و هرز میشه ،
رفتم هم جاپایی رو عوض کنم گفتن جفتش با همه و تک نداریم ، قیمتش هم 18 تومن بود که من ترجیح دادم خودم دست بکار بشم
به همین خاطر موقتا یک پیچ از پایین ( لبه ی خورد شده ) و یک پیچ از بالا زدم به پشت محور گردش جاپایی و موقتا مهار شد ، تا سر فرصت لبه ی خورده شده رو دو سه تا خال جوش بزنم تا به حالت صحیح خودش دربیاد
منم این مشکل رو دارم خیلی سخت میتونم خلاص کنم و خیلی وقتا اصلا موفق نمیشم و موتور رو دنده یک خاموش میکنم و بعد میتونم خلاص کنم. من رگلاژ نمیدونم چیه میتونی بیشتر توضیح بدی؟ من موتورم هنوز گارانتی داره ببرم رگلاژ کنن؟ خرابترش نکنن؟
ALEX_HOT
09-04-1394, 08:45 بعد از ظهر
منم این مشکل رو دارم خیلی سخت میتونم خلاص کنم و خیلی وقتا اصلا موفق نمیشم و موتور رو دنده یک خاموش میکنم و بعد میتونم خلاص کنم. من رگلاژ نمیدونم چیه میتونی بیشتر توضیح بدی؟ من موتورم هنوز گارانتی داره ببرم رگلاژ کنن؟ خرابترش نکنن؟
سلام دوست عزیز
ریگلاژ یعنی تنظیم کردن کلاچ
mehdi.ag
14-04-1394, 12:22 بعد از ظهر
سلام دوستان.قیمت الان این موتور تو اصفهان چنده؟کسی میدونه؟ممنون میشم اکه جواب بدید؟
irmacfa
14-04-1394, 03:47 بعد از ظهر
بچه ها این مدل صداش نسبت به 160 آپاچی ، 180 پالس چطوری هست یا 125 ها ؟ آیا صداش کم هست ؟ من دنبال بی صداترین موتور میگردم
mehdi.ag
14-04-1394, 04:12 بعد از ظهر
قیمت الان این موتور چنده؟
MANHUNT
14-04-1394, 05:06 بعد از ظهر
بچه ها این مدل صداش نسبت به 160 آپاچی ، 180 پالس چطوری هست یا 125 ها ؟ آیا صداش کم هست ؟ من دنبال بی صداترین موتور میگردم
موتور كم صدايي هستش صداشم از اونا كمتره
- - - Updated - - -
قیمت الان این موتور چنده؟
4400
mehdi.ag
14-04-1394, 06:41 بعد از ظهر
اصفهانم همین قیمت؟کسی از قیمت اصفهان اطلاع داره؟همین 4400 یا فرق میکنه؟
irmacfa
14-04-1394, 09:50 بعد از ظهر
دوستان لیست نمایندگی هاش تو هر استان فقط یکی هست ؟
مثلا من برای کرمانشاه میخوام بخرم
mehdi.ag
14-04-1394, 09:55 بعد از ظهر
آدرس نمایندگی اصفهان هر کسی داره بهم بده.ممنون میشم قیمت صفر این موتو تپ اصفهان چنده؟
farshad 54
15-04-1394, 09:26 بعد از ظهر
دوستان L's برای همه پالس های 135 هست
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
بله
در ضمن پالس 135 - 180 - 200 - 220 ........... آپاچی 180 - 160- 150 و همه موتورهای موجود در بازار غیر از سی جی صداشون در حالت فابریک زیاد و آزار دهنده نیست
irmacfa
15-04-1394, 09:56 بعد از ظهر
قیمت صفر این موتور چنده؟کسی آدرس نمایندگی تو اصفهان داره؟؟
داداش چرا از نمایندگی های اصلیش تو تهران نمیخری ؟ قیمتش خدایی نسب به بقیه جا ها خوبه مثلا به عنوان مثال تو کرمانشاه 4900 هست اما نمایندگی 4450 ! من نمیدانم چرا اینقدر بی انصاف هستند ! 100 تومن فوقش برا باری دیگه سود چه حد !! :1tongue:برای نمایندگیهاش من سایت اصلیش رو بهت میدم زنگ بزن قیمت بگیر : [Only registered and activated users can see links]
irmacfa
15-04-1394, 10:16 بعد از ظهر
بله
در ضمن پالس 135 - 180 - 200 - 220 ........... آپاچی 180 - 160- 150 و همه موتورهای موجود در بازار غیر از سی جی صداشون در حالت فابریک زیاد و آزار دهنده نیست
داش فرشاد درست اما یه خورده برای من حتی 135 ش گرونه ، 125 بی صدا که وجود نداره درسته ؟
big_00a
15-04-1394, 11:56 بعد از ظهر
125 پلاتینا بگیر از شرکت باجاج
125 دیسکاور هم هست واسه باجاج
mehdi.ag
17-04-1394, 12:22 بعد از ظهر
آقا سلام یه سوال داشتم.من دیروز رفتم پیش یه نمایندگی در مورد پالس ۱۳۵ بپرسم.یارو گفت به جای این موتور آپاچی ۱۵۰ یا ۱۶۰ بردار.خیلی بهتره و از این حرفا.یکی دیگشون میگفت آپاچی نرم تره و اصطلاکش کمتره ولی قطعاتش گرونتره.میخواستم بدونم خیلی فرق میکنن با هم؟کدوم بهتره؟
gggmail
19-04-1394, 02:13 قبل از ظهر
دوستان احساس میکنم موتورم یک هفته است که زیادی داغ میکنه و بعضی وقتا خاموش میشه....ایراد از چیه؟
MOHAMAD137762
19-04-1394, 01:58 بعد از ظهر
سلام
من بین پالس 135 و جترو 135(بی کلاج) موندم پالس رو بخاطر زیباییش میخوام و جنرو رو بخاطر بی کلاج بودن و ارزون بودنش.
خواهشا راهنماییم کنید بد جایی گیر کردم.
ممنون
payday13
20-04-1394, 02:01 قبل از ظهر
سلام من موتورم یه مشکل پیدا کرده که نمیدونم عادی یا نه !!!!
از وقتی هوا گرم شده دیگه ساسات اوتومات موتور کار نمیکنه ؟؟؟
عادیه با خراب شده؟؟؟
hamed510
21-04-1394, 05:12 بعد از ظهر
عادیه با خراب شده؟؟؟
معمولا با گرم شدن هوا ساسات هم دیگه نیازی نیست بعده استارت زدن چند ثانیه ای گاز رو نگه میداره و بعدش گازو ول میکنه
payday13
22-04-1394, 04:51 قبل از ظهر
معمولا با گرم شدن هوا ساسات هم دیگه نیازی نیست بعده استارت زدن چند ثانیه ای گاز رو نگه میداره و بعدش گازو ول میکنه
داداش ممنون ولی برا من همون چند ثانیه رو هم نگه نمیداره !!!!
ممکنه سنسورش شل شده باشه
hamed510
22-04-1394, 11:07 قبل از ظهر
اگه تو کارکرد موتور مشکلی نمیبینی پس سالمه
فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalk
gnome
23-04-1394, 01:33 بعد از ظهر
امروز رفتم بازار که بین پالس 135 و بوکسر 150 یکی رو انتخاب کنم و فردا برم واسه خرید
شاید باورتون نشه هیچ کسی از هیچ مدل این دو موتور نداشت و همه بلا استثنا میگفتند پالس نگیر و فقط بوکسر بگیر حتی یک نفرشون هم نگفت پالس بهتره
فقط یه نفر سوال کردم اون هم نداشت گفت واست میارم و من اقساطی میخوام گفت 2م نقد + 4 فقره چک 725 تومانی
.....................................
رفقای مشهدی میتونند راهنماییم کنند ؟
هم خیابان مطهری رفتم هم بلوار اول طبرسی و هم 17 شهریور
جای دیگه هم بورس موتور هست ؟ در این صورت ادرسش رو محبت بفرمائید
ممنون
irmacfa
24-04-1394, 01:28 قبل از ظهر
دوستان این موتور نسب به اپاچی خیلی کوچیکه ؟
Sent from my B1-750 using Tapatalk
moein 007
24-04-1394, 02:06 قبل از ظهر
خوب قربونت برم حجمشم کم تره مصرفشم کم تره تو دست تره راحت میشه باهاش ویراژ داد واسه همین کوچک تره
- - - Updated - - -
امروز رفتم بازار که بین پالس 135 و بوکسر 150 یکی رو انتخاب کنم و فردا برم واسه خرید
شاید باورتون نشه هیچ کسی از هیچ مدل این دو موتور نداشت و همه بلا استثنا میگفتند پالس نگیر و فقط بوکسر بگیر حتی یک نفرشون هم نگفت پالس بهتره
فقط یه نفر سوال کردم اون هم نداشت گفت واست میارم و من اقساطی میخوام گفت 2م نقد + 4 فقره چک 725 تومانی
.....................................
رفقای مشهدی میتونند راهنماییم کنند ؟
هم خیابان مطهری رفتم هم بلوار اول طبرسی و هم 17 شهریور
جای دیگه هم بورس موتور هست ؟ در این صورت ادرسش رو محبت بفرمائید
ممنون
دوست عزیز مطمئن باشید پالس از بوکسر بهتر هست اونا هم حتما یه دلیل داشتن واسه حرفشون ولی در کل به حرف فروشنده زیاد توجه نکن
irmacfa
24-04-1394, 02:09 قبل از ظهر
خوب قربونت برم حجمشم کم تره مصرفشم کم تره تو دست تره راحت میشه باهاش ویراژ داد واسه همین کوچک تره
- - - Updated - - -
دوست عزیز مطمئن باشید پالس از بوکسر بهتر هست اونا هم حتما یه دلیل داشتن واسه حرفشون ولی در کل به حرف فروشنده زیاد توجه نکن
رفیق یکی میگفت چینیش هم هست من صفر 94 ش رو سفارش بدم از کجا بفهمم چینی نمیاره و هندیه !؟
بعد معمولاذسفارش بدی تکی برات میفرستن یا باید صبر کنی اون فروشگاه یهو با بقیه سفارشاتش بیاره؟
moein 007
24-04-1394, 02:13 قبل از ظهر
رفیق یکی میگفت چینیش هم هست من صفر 94 ش رو سفارش بدم از کجا بفهمم چینی نمیاره و هندیه !؟
بعد معمولاذسفارش بدی تکی برات میفرستن یا باید صبر کنی اون فروشگاه یهو با بقیه سفارشاتش بیاره؟
ببین داداش من اصلا چینیش نیست و تمام موتور ها هندی میباشد میتونی بگی برات باربری بیاره ولی امکان داره یکم خط و خش روش بندازن پاشو خودت برو جایی که میخوای موتور رو بگیری بخر بعد بزار جعبه بغل اتوبوس بیارش راحت راحت
irmacfa
24-04-1394, 02:28 قبل از ظهر
ببین داداش من اصلا چینیش نیست و تمام موتور ها هندی میباشد میتونی بگی برات باربری بیاره ولی امکان داره یکم خط و خش روش بندازن پاشو خودت برو جایی که میخوای موتور رو بگیری بخر بعد بزار جعبه بغل اتوبوس بیارش راحت راحت
اااا با اتوبوس میشه ؟ چه خوب بعد قبول میکنن بیاریمش !
یه چیز داش من موتور صفر باشه تو جاده میتونم مسافت 65 کیلومتر همون روز که خریدمش خودم تو جاده بیارمش پس اگه آره تا چند دنده مجازم و با چه سرعتی یا به قول خودت بندازمش تو اتوبوس !
غروب یا شب بیارمش زیاد داغ نکنه !؟
mehdi.ag
24-04-1394, 03:36 بعد از ظهر
سلام دوستان.آقا من رفتم پیش چندتا مغازه موتور فروشی .یکیشون میگفت به جای پالس 135 آپاچی 150بردار.میخواستم ببینم کدوم بهتره؟یکی کمک کنه..کلا آپاچی بهتره یا پالس؟؟؟آپاچی گرون ترم هست.تازه فروشنده میگفت آپاچی نرم نره و اصطلاکش کمتره.میخواستم ببینم درست. گفته؟؟کدوم بهتره؟اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
moein 007
24-04-1394, 05:33 بعد از ظهر
سلام دوستان.سلام
آقا من رفتم پیش چندتا مغازه موتور فروشی .یکیشون میگفت به جای پالس 135 آپاچی 150بردار.میخواستم ببینم کدوم بهتره؟به نظر بنده حقیر پالس بهتره
یکی کمک کنه..کلا آپاچی بهتره یا پالس؟؟؟پالس موتور سگ جون تری داره فقط آپاچی ترمزاش قوی تره و نرمتره ولی تو بقیه آپشن ها پالس بهتره
آپاچی گرون ترم هست.تازه فروشنده میگفت آپاچی نرم نره و اصطلاکش کمتره.میخواستم ببینم درست. گفته؟؟در مورد نرم تر بودن درست ولی اصطحلاک پالس کم تره
کدوم بهتره؟پالس
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
ببین دوست عزیز
پالس خیلی موتور خوبیه من پشت آپاچی 150 نشستم موتور کم زوری هست پالس 135 بهتره با اینکه حجمش کم تره شتابش بهتره آپاچی یکم سوسول تره نظر شخصیمه
moein 007
24-04-1394, 09:05 بعد از ظهر
دوستان موتور رو بخواهیم صفر بخریم تو جاده دنده چند باهاش بیام همون روز اول ؟ میخوام 65 گیلومتر باهاش برگردم شهرستان میشه یا نمیشه
ببین دوست عزیز شدن میشه ولی اگه موتور رو گرفتی سعی کن یه 40 تا باهاش بری تو همون شهر مبدا بعد روغنش رو عوض کن و بزن به جاده سعی کن با دنده ها بازی کنی و همش دنده هارو عوض کنی ولی دور موتور رو از5 بالا نبری تقریبا با سرعت 70 تا میتونی بیای البته اگه موتور رو با اتوبوس بیاری خیلی بهتره چون موتور نو تو جاده امکان داره اذیت بشه و از همه مهم تر خودت تو این هوای گرم با سرعت پایین خیلی اذیت میشی
irmacfa
26-04-1394, 03:13 قبل از ظهر
ببین دوست عزیز شدن میشه ولی اگه موتور رو گرفتی سعی کن یه 40 تا باهاش بری تو همون شهر مبدا بعد روغنش رو عوض کن و بزن به جاده سعی کن با دنده ها بازی کنی و همش دنده هارو عوض کنی ولی دور موتور رو از5 بالا نبری تقریبا با سرعت 70 تا میتونی بیای البته اگه موتور رو با اتوبوس بیاری خیلی بهتره چون موتور نو تو جاده امکان داره اذیت بشه و از همه مهم تر خودت تو این هوای گرم با سرعت پایین خیلی اذیت میشی
1. باکش رو پر کنیم کامل مشکلی نداره همون روز اول ؟!
2. روغن چه مارکی بریزم توش !؟
3. بعد روغن هایی هستند دونه ای 70 تومن اونا چین دیگه مگه لیتری 15 تومن نیست!
gnome
26-04-1394, 08:04 قبل از ظهر
یک هفته دنبال پالس 135 بودم و فقط 2 نفر داشتند و حتی خود همون 2 نفر هم میگفتن موتور های خوبی نیست + اگر اغراق نباشه شاید در مجموع 30 موتور فروش و موتور ساز از این موتور تعریف نمیکردن ولی من تصمیم خودمو گرفته بودم که فقط و فقط پالس 135 بخرم
ولی وقتی دیدم همه دارن بد میگن فهمیدم واسه فروشش حتما به مشکل بر میخورم اخه من فقط 6 ماه فقط موتور نیاز دارم و بعدش میخوام بفروشم
بر خلاف میلم آپاچی 160 خریدم که فروشش راحت باشه
نمیدونم چرا اینقده همه اپاچی پسند شدن
دیشب موتور رو خریدم و همین الان تو مغازمه کنارمه
ولی
هنوز دلم رو پالس 135 هست
این نظر شخصی بنده ست ولی قیافش پالس 135 از اپاچی 160 خیلی سر تره
farshad 54
27-04-1394, 01:43 بعد از ظهر
اینجا تاپیک پالس 135 هست فکر کنم درسته یا من اشتباه میبینم ؟
صحبت راجب موتورهای دیگه تو تاپیک خودشون
سوال شخصی تو پیام خصوصی
M.amin
27-04-1394, 04:47 بعد از ظهر
یک هفته دنبال پالس 135 بودم و فقط 2 نفر داشتند و حتی خود همون 2 نفر هم میگفتن موتور های خوبی نیست + اگر اغراق نباشه شاید در مجموع 30 موتور فروش و موتور ساز از این موتور تعریف نمیکردن ولی من تصمیم خودمو گرفته بودم که فقط و فقط پالس 135 بخرم
ولی وقتی دیدم همه دارن بد میگن فهمیدم واسه فروشش حتما به مشکل بر میخورم اخه من فقط 6 ماه فقط موتور نیاز دارم و بعدش میخوام بفروشم
بر خلاف میلم آپاچی 160 خریدم که فروشش راحت باشه
نمیدونم چرا اینقده همه اپاچی پسند شدن
دیشب موتور رو خریدم و همین الان تو مغازمه کنارمه
ولی
هنوز دلم رو پالس 135 هست
این نظر شخصی بنده ست ولی قیافش پالس 135 از اپاچی 160 خیلی سر تره
دوست عزیز موتور سازا اکثرشون کارتون سازن بجا موتور ساز !
من هرموقع مشورتی میگیرم که کدوم موتور بهتره همشون دقیقا 90 درصد حرفاشون چرته !
من خودم پالس 135 مدل 90 دارم که از اون موقع تا حالا فقط خرج مصرفی مثل روغن و بنزین و لنت داشته و هیچ خرابیی تا حالا نداشته .
.
خیلی هم کم مصرفه
irmacfa
28-04-1394, 01:43 قبل از ظهر
دوست عزیز موتور سازا اکثرشون کارتون سازن بجا موتور ساز !
من هرموقع مشورتی میگیرم که کدوم موتور بهتره همشون دقیقا 90 درصد حرفاشون چرته !
من خودم پالس 135 مدل 90 دارم که از اون موقع تا حالا فقط خرج مصرفی مثل روغن و بنزین و لنت داشته و هیچ خرابیی تا حالا نداشته .
.
خیلی هم کم مصرفه
داداش چند عکس تز اپشن های موتور از نزدیک میزاری ، هیچ جا ندیدم از این موتوره ، ممنون میشم ! بعد شبا چه زیر چراغ هایش روشن میشه ؟ دو تا نور داره ؟
Sir0c0
29-04-1394, 12:48 بعد از ظهر
سلام
من بین پالس 135 و جترو 135(بی کلاج) موندم پالس رو بخاطر زیباییش میخوام و جنرو رو بخاطر بی کلاج بودن و ارزون بودنش.
خواهشا راهنماییم کنید بد جایی گیر کردم.
ممنون
سلام
مقایسه ای این دوتا موتور شوخیه به نظر من
قطعا پالس 135 انتخاب بهتری هست نسبت به جترو از هر نظر ؛ شما اگر از لحاظ بودجه مشکلی نداری فکر اختلاف قیمتش هم نباش عوضش سواری ای که پالس 135 بهت میده اون جت رو نمیده
من آخر فروردین امسال پالس 135 گرفتم و متاسفانه الان بدلیل نیاز مالی دارم میفروشم موتورم رو ، و صادقانه میگم از هر موتوری که تا الان داشتم بهتر بوده این پالس 135 ، و پا به پای پالس ها و آپاچی 180 هایی که کاتالیزور اگزوزشون رو دستکاری نکرده باشن راه میرم باهاش
عادیه با خراب شده؟؟؟
این مشکل نیست عزیز ، هیچ ساسات اتوماتی در این گرمای هوا عمل نمیکنه ، اسمش هم روشه ساسات اتومات ؛ یعنی مواقعی که نیاز باشه خودش عمل میکنه .
دوستان احساس میکنم موتورم یک هفته است که زیادی داغ میکنه و بعضی وقتا خاموش میشه....ایراد از چیه؟
اگر بخاطر گرما خاموش میشه اون فیش سنسور دما شل شده که پشت انجین بالای در برق قرار داره ، ولی خاموش شدن گاهی وقتا بخاطر تنظیم نبودن موتورتون هم هست
آقا سلام یه سوال داشتم.من دیروز رفتم پیش یه نمایندگی در مورد پالس ۱۳۵ بپرسم.یارو گفت به جای این موتور آپاچی ۱۵۰ یا ۱۶۰ بردار.خیلی بهتره و از این حرفا.یکی دیگشون میگفت آپاچی نرم تره و اصطلاکش کمتره ولی قطعاتش گرونتره.میخواستم بدونم خیلی فرق میکنن با هم؟کدوم بهتره؟
عزیز من آپاچی 160 داشتم ولی پالس 135 رو من باهاش بیشتر حال کردم باهاش و موتور بهتری میدونمش
شما هم فکر حرف این و اون نباش ، هر دوتا موتور رو ببین هر کدوم رو که خوشت اومد بگیر ، موتور سواری و موتور بازی عشقه و قراره لذت ببریم از اون چیزی که خودمون دوست داریم ، نه اون چیزی که دیگران دوست دارن و بهتر میدوننش ، هر دوموتور موتورهای خوبی هستن و البته قابل مقایسه هم هستن با هم ، در نهایت نظر و سلیقه ی شما تعیین کننده باید باشه نه نظرات دیگران ، نظرات دیگران در حد مشاوره خوبه نه اینکه حتما به نظرشون عمل کنید
خیر به هیچ وجه فکر نکنید که خیلی موتور کوچکتر و سبک تری هست ؛ اختلاف اندازشون اصلا زیاد نیست و موتور سبکی هم نیست 135
من یکی که به شخصه ترجیح میدم در حالت عادی جای اینکه 3600 پول بوکسر یا باکسر بدم ، 4600 بدم و یه پالس 135 صفر بگیرم ؛ شما هر جوری نگاه کنی 135 سرتره از بوکسر
البته بوکسر موتور بسیار خوبیه خصوصا اگر که بخواید باهاش کار کنید ولی قابل مقایسه با 135 نیست اصلا ؛ یعنی کلا این دوتا موتور اساسا مقایسه شون اشتباهه از لحاظ تیپ و دسته بندی و ... ، بوکسر رو میتونیم با 125 های وطنی و طرح های CGL و این تیپ موتورهای مقایسه کنیم /
M.amin
02-05-1394, 12:21 بعد از ظهر
داداش چند عکس تز اپشن های موتور از نزدیک میزاری ، هیچ جا ندیدم از این موتوره ، ممنون میشم ! بعد شبا چه زیر چراغ هایش روشن میشه ؟ دو تا نور داره ؟
تقریبا جزو نفرات اولی بودم که تو سایت 135 ال اس خریدم
عکساش هم تو صفحات اولیه هست
زیر دکمه های نور بالا و پایین و استارت و بوق (کلا قلوه ها ) چراغ داره که تو زمان خودش واقعا تک بود چون نه آپاچی ها و نه 180 و 200 و 220 ها هیچ کدوم این آپشن رو نداشتن .... اون قلوه هاش دقیقا عین KTMدوک 125 هستش و با اون مشترکه .
در حال حاضر به نظر من باز این قلوه هاش از 200 ان اس هم قشنگ تر و طراحی بهتری داره .
منظورتون از اینکه دوتا نور داره یعنی چی ؟؟
shayan8f
08-05-1394, 02:49 قبل از ظهر
سلام بر دوستانه عزیزه خودم.:20:
دیشب رفتم یدونه پالس 135 صفر گرفتم.موتوره اولمه و هیچی از موتور بلد نیستم راهنماییم کنیدچکار کنم. خیلی خوجله
big_00a
08-05-1394, 10:11 قبل از ظهر
دیشب رفتم یدونه پالس 135 صفر گرفتم.موتوره اولمه و هیچی از موتور بلد نیستم راهنماییم کنیدچکار کنم. خیلی خوجله
کلی گویی میکنم
اول اینک کلاه کاسکت بذار مهمترینش اینه
دو موتوره با دوستات میرین بیرون جو نگیرد موتورو تخت کنی
معکوس های بی خود و بیجا ننداز
هی روشن خاموش نکن موتورو ... هر 5 دقیقه موتورو روشن کنی
چون صفره سر 200 کیلومتر و سر 600 کلیومتر روغن رو عوض کن تا پلیسه های داخل موتورو روغن بشوره (پارس ارس اتوماتیک / بهران پیشتاز 2050 . ایرانول 2050)
بیشتراز دوترک نزن (تریپ مرامی ورداری)
زیاد موتور رو نکش ... تو جاهای شلوغ هی نیم کلاج نکن ک موتور بپره
:[Only registered and activated users can see links]
al!r3za
08-05-1394, 11:19 قبل از ظهر
منم میخوام پالس ۱۳۵ بگیرم. امروز از گمرک قیمت گرفتم ۴/۶۰۰ و بعضی جاها ۴/۴۵۰ بود. بین باکسر و پالس ۱۳۵ مرددم که احتمالا پالس بگیرم.
big_00a
08-05-1394, 12:35 بعد از ظهر
پالس ظاهر جوان پسندانه تری داره
پالس 135
gnome
08-05-1394, 12:50 بعد از ظهر
مبارکت باشه
چند خریدی ؟
من اپاچی 160 خریدم ولی هنوز دلم رو 135 پالس هست
shayan8f
09-05-1394, 02:54 قبل از ظهر
ممنون آقایی.
دوستام موتور ندارن همه ماشین بازن :waiting: :waiting:
روغنه اولو گفت 50 تا عوض کن ولی فک کنم طرفای 80 عوض کنم بهتره.
دنده ها خیلی نرمه مثه کره جا میره .
کلاهم دوتا گرفتم هم واسه خودم هم سرنشین .
- - - Updated - - -
مبارکت باشه
چند خریدی ؟
من اپاچی 160 خریدم ولی هنوز دلم رو 135 پالس هست
4800 گرفتم ... اتفاقا رفتم آپاچ بگبرم اما دیدم هیچی پالس نمیشه :4chsmu1:
- - - Updated - - -
آقا موتور درجا که روشن میکنم دور موتور روی 2 هزاره بالا نیست یکم؟ اذیت نمیکنه؟
Sir0c0
09-05-1394, 08:37 قبل از ظهر
ممنون آقایی.
دوستام موتور ندارن همه ماشین بازن :waiting: :waiting:
روغنه اولو گفت 50 تا عوض کن ولی فک کنم طرفای 80 عوض کنم بهتره.
دنده ها خیلی نرمه مثه کره جا میره .
کلاهم دوتا گرفتم هم واسه خودم هم سرنشین .
- - - Updated - - -
4800 گرفتم ... اتفاقا رفتم آپاچ بگبرم اما دیدم هیچی پالس نمیشه :4chsmu1:
- - - Updated - - -
آقا موتور درجا که روشن میکنم دور موتور روی 2 هزاره بالا نیست یکم؟ اذیت نمیکنه؟
چرا خیلی بالاست دور موتور ، باید حوالی 1 باشه و جوری باشه که موتور در حالت درجا تک کار نکنه و از طرف دیگه گاز هرز هم نخوره
تا 200-300 کیلومتر اول هی موتور از تنظیم درمیاد و دور موتور یا میفته یا بالاتر میره و مجبورید هی دستی تنظیمش کنید تا آب بندی بشه موتور
برای تنظیمش هم یه پیچ عمودی رو به پایین در زیر کاربرات هست که با بازکردن دور موتور کم و با بستنش دور موتور زیاد میشه
shayan8f
09-05-1394, 08:48 قبل از ظهر
[QUOTE=Sir0c0;305334]چرا خیلی بالاست دور موتور ، باید حوالی 1 باشه و جوری باشه که موتور در حالت درجا تک کار نکنه و از طرف دیگه گاز هرز هم نخوره
تا 200-300 کیلومتر اول هی موتور از تنظیم درمیاد و دور موتور یا میفته یا بالاتر میره و مجبورید هی دستی تنظیمش کنید تا آب بندی بشه موتور
برای تنظیمش هم یه پیچ عمودی رو به پایین در زیر کاربرات هست که با بازکردن دور موتور کم و با بستنش دور موتور زیاد میشه[/QUOT
ممنون الان میرن ردیفش میکنم
shahriar
16-05-1394, 10:08 قبل از ظهر
سلام دوستان
پالس 1200 سی سی روغن میخوره??
hamed ashkandost
30-05-1394, 04:35 بعد از ظهر
سلام کسی دست دوم این موتور تا دو و نیم سراغ نداره ؟البته سالم باشه و خرجی نداشته باشه میخوام.ممنن از همگی شما
Mehr91
03-06-1394, 05:16 بعد از ظهر
سلام به همه.
به نظر شما اگه کسی بین دو و نیم تا سه تومن پول داشته باشه، یه 135 تمیز و بی خرج گیرش میاد؟
یا با این بودجه سراغ موتور دیگه ای برم؟
saeed-boxer
07-06-1394, 12:16 قبل از ظهر
سلام دوستان من تازه عضو شدم راستش پارسال برج ۹ یه بوکسر صفر ۱۵۰ خریدم نزدیک ۴ هزارتا کارکرده نه من اذیتش کردم نه اون الان یه سه ماهیه خوابیده هوس کردم بفروشم یه پالس ۱۳۵ بخرم بدون تعصب شتاب کدوم بهتره و اینکه بنظرتون میرزه اینکارو بکنم خواهشا بدون تعصب جواب منو بدید ممنون ،
Alireza.BMW
07-06-1394, 08:24 بعد از ظهر
سلام مدیران سایت
یه پالس خریدم135 ال اس .مدل 90 با هفت تا کارکرد تمییز. فقط این امپر بنزینش همیشه پر نشون میده باید چکارش کنم درست بشه؟
درجه بنزین که توی خوده باکه خرابه اون باید تعویض بشه مشکل حل میشه
hjm
01-07-1394, 12:48 قبل از ظهر
سلام دوستان قیمت صفرش چنده ؟
92 یا 93 تمیز چند قیمت میخوره؟
سلام دوست عزیز
امروز تو گمرک یدونه 94 در حد میگفت 4 تومن . احتمالا 92 و 93 هم 3600 به بالا قیمت بدن .
- - - Updated - - -
دوستان میخوام برای موتور اولم ازتون راهنمایی بگیرم .تا 3500 میخوام هزینه کنم . اول قصدم خرید طرح ویو یا راکز بودم که فهمیدم دست دوم خریدن این سبک موتورها فایده نداره و موتورهای پر دردسری هستن و مراقبت بیشتری میخوان .رسیدم به این پالس که خیلی خوشگله .دست دوم خریدنش خوبه ؟؟؟ چیشو باید چک کنم ؟؟؟ قطعات وتعمیراتش راحت گیر میاد ؟؟ قیمت قطعاتش چطوره ؟ قدرت موتور در سربالایی و دو ترک چطوره ؟؟؟
ببخشید زیاد سوال کردم :20:
erfi.747
02-07-1394, 03:54 بعد از ظهر
سلام دوستان انجین این موتور زنجیر تایم و 4 سوپاپ هستش؟
بله
mv agosta
03-07-1394, 09:09 بعد از ظهر
دوستان قیمتش چنده?
سلام
منم قست خرید دارم اینجوری که من اطلاع دارم بین 4.2 تا 4.4
mv agosta
09-07-1394, 05:47 بعد از ظهر
این قطعه سفید توی عکس که در قسمت گلویی اگزوز هستش رو میشه روی پالس 135 نصب کرد؟[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
mv agosta
10-07-1394, 03:05 بعد از ظهر
زنگ زدم نمایندگی 4.5 بدون بیمه
منم زنگ زدم نمایندگی استان سمنان گفت 4 سوپاپ 4850 و 2سوپاپ 4650 (اصلا مگه 2 سوپاپ هم داره؟:wow:)
اینم شمارش 09121311346 اقای خلیلی
با این اوصاف کلا منصرف شدم از خریدش:wall3::icon_pf _99_::vardane::9:
اگه کسی 0کیلومتر ارزونتر سراغ داشت خبر بده
roma
11-07-1394, 06:08 بعد از ظهر
این قطعه سفید توی عکس که در قسمت گلویی اگزوز هستش رو میشه روی پالس 135 نصب کرد؟[IMG]
فابریک اپاچی نمیخوره اپاچی دوتا میل تنه داره پالس 135 یدونه
[QUOTE=hjm;307722]دوستان لاستیک پهن میشه بهش انداخت ؟؟؟؟؟؟ مثله پالس 180؟؟
لاستیک 140 میشه انداخت مال 180 تازه 120 هست
منم زنگ زدم نمایندگی استان سمنان گفت 4 سوپاپ 4850 و 2سوپاپ 4650 (اصلا مگه 2 سوپاپ هم داره؟:wow:)
اینم شمارش 09121311346 اقای خلیلی
با این اوصاف کلا منصرف شدم از خریدش:wall3::icon_pf _99_::vardane::9:
اگه کسی 0کیلومتر ارزونتر سراغ داشت خبر بده
دو سوپاپ نداره پالس 135 روش خورده پالس 4 سوپاپه اون قدیم ها یه سری باجاج xcd امده بود که شبیه 135 طرف اون میگفته
کلا روی حرف فروشندها و دلال ها خیلی حساب نکنید چون هیچی حالیشون نیست فقط پول و سود میشناسن حرفشون به هیچ عنوان قبول نکنید چون کوچیکترین ذهنیت از موتور ندارن
hjm
12-07-1394, 11:44 بعد از ظهر
داداش روما ااااا واقعا که یدونه ای:flower4: . بالاخره یکی جواب مارو داد . میخوام ی کارکرده تمیزشو بگیرم . حال داشتی میام با هم بریم .. :11:
mv agosta
13-07-1394, 10:48 قبل از ظهر
سلام دوستان
یکی به من بگه حتی امکان نداره 1% پالس 135 دو سوپاپ وجود داشته باشه؟
roma
13-07-1394, 01:44 بعد از ظهر
kawasaki Rouser 135LS ([Only registered and activated users can see links] asaki%2Frouser_135ls&usg=AFQjCNEfbLl-zssF5rejOt4ilQTTXMaY4Q&bvm=bv.104317490,d.bGQ)
پالس 135 یا کاوازاکی روزر اولین موتور تجاری تو هجم پایین و چهار سوپاپ تولیدی در دونیا است انجین این موتور داری همون سیستم tps گلکسی مودناس که مودناس خیلی روش تاکید میکنه که باعث مصرف بنزین رویایی میشه
استایل ns دقیقا شبیه همین 135 مخصوص عقب موتور پوسته انجین سری بوکسر دقیقا همین 135 است
حالا چرا باجاج 135 ارتقاع نداد دوتا دلیل بیشتر نداره یا کاوازاکی نذاشته هجم موتور بیشتر کنن وتغییر بدن مثلا 150 کنن یا این وسط باجاج نخواسته یه پولی به کاوا بده دقیقا اومده همون انجین بدون tps و 4 سوپاپ تو هجم 125 و 150 رو باکسر گذاشته و یه نمونه 125 باجاج دیسکاور با رینگ جدید و تک فنر باجاج همون شرکتی که داره ده سال موتور 180 میزنه و سال به سال ابدیت کرده 200 و 220 ارتقاع یافته همین انجین 180 هستن الان داره سه مدل پالس 200 ns as rs میزنه
متاسفانه ما در جایی زندکی میکنیم که هجم موتور ارجحیت داره به فناوری ساخت موتور این میشه که باکسر 150 رو بهتر از پالس 135 میدونن چون اون 150 و این 135
تازه باز باکسر لوازم مصرفی از پالس گرونتره
به نظرم این موتور واسه کسایی که توی مناطق سرد سیر هستن خیلی مناسب با کوچیکترین اشاره به استارت تو سرما موتور خیلی راحت روشن میشه که حتی دایلیم انزکتوری اونجوری راحت روشن نمیشه ساسات اوتومات وکاربرات برقی بی نظیر عمل میکنه برات وقتی روشن میشه دیگه خاموش نمیشه حتی اگه گاز هم بدی تو اپاچی هایی که داشتم زمستون ها برام سرطان میشدن موتورروشن میشد دست به گاز میزدی خاموش میشد
mv agosta
13-07-1394, 02:45 بعد از ظهر
پس این یارو (09121311346)چی مییگهههه؟:wall3::icon_pf _99_::mad_majidonline::9:
shaahinah
14-07-1394, 08:55 بعد از ظهر
سلام دوستان کسی میدونه دقیقا ساسات برقی موتور کجا قرار داره چون خراب شده آخه هر موقع روشن میکنم گاز میخوره مثل وقتی که موتور سرده فرقی نداره چه موتور داغ باشه چه سرد اگه چند ساعتم روشن باشه خاموش کنم بلافاصله پشتش روشن کنم باز گاز میخوره میخوام تعویض کنم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم اینم عکس قطعه ای که گرفتم
Sent From My Samsung SM-T805
hjm
16-07-1394, 09:24 بعد از ظهر
اقا یکی نظره مارو درباره این موتور زد و گفت اگه بگیری صاحب اول و اخرش خودتی و راکز پیشنهاد دادن به ما. نظره شما چیه ؟؟؟؟؟/
میخوام ی کارکرده تا 3 و نیم بگیرم . جفتش مدل 90 یا 91 میشه گرفت .چه کنم ؟؟ :297:
erfi.747
17-07-1394, 01:27 قبل از ظهر
اقا یکی نظره مارو درباره این موتور زد و گفت اگه بگیری صاحب اول و اخرش خودتی و راکز پیشنهاد دادن به ما. نظره شما چیه ؟؟؟؟؟/
میخوام ی کارکرده تا 3 و نیم بگیرم . جفتش مدل 90 یا 91 میشه گرفت .چه کنم ؟؟ :297:
نسبت به 180 و ان اس بازار فروشش یکم ضعیف تره اما نه در اون حد که صاحاب اول و آخرش خودت باشی و دلایل منطقی هم داره .. اولین دلیل اینه که 135 به اون صورت نیست تو خیابونا و تعدادش نسبت به 180 و ان اس کمتره دلیلشم اینه که ملت ما حجم موتور و گنده بودن موتور رو مد نظر میگیرن .. دومین دلیل اینه که کسایی که این موتورو میگیرن معمولا تا چند سال دارنش و نمیفروشن و مشتری های این موتور کسایی هستن که دنبال راحتی . مصرف کم . کیفیت بالا و ظاهری زیبا هستن که این موتور همه رو داره .. این موتور در حد خودش فوق العادس .. راکزم میگن خوب درومده تو تی وی اس ها .. بازم خودت مختاری ..
شه پور
21-07-1394, 09:33 بعد از ظهر
درود فراوان خدمت دوستان. بنده میخوام یک دست دوم مدل 90 بگیرم لطفا راهنمای کنید به چی دقت کنم؟
mostafa.nbz
21-07-1394, 11:35 بعد از ظهر
سلام . من میخوام همین چند روزه آینده یه 135 بخرم . و چند تا سوال دارم
1- از کدوم نمایندگی بخرم بهتره (من تهران هستم) قیمتش چنده و تا چقد راه داره چونه بزنم
2- چون که همه میگن کلا لاستیک های پالس ها و آپاچی ها کیفیتش بده و لیز میخوره ، و از اونجایی که خودمم هنوز مبتدی هستم ، میخوام همون اول لاستیک ها رو عوض کنم . لاستیک چی بخرم ؟ یعنی برم بگم چه لاستیکی میخوام
3- برای آب بندی باید چه نکاتی رو رعایت کنم ؟
Exel
22-07-1394, 01:46 قبل از ظهر
درود فراوان خدمت دوستان. بنده میخوام یک دست دوم مدل 90 بگیرم لطفا راهنمای کنید به چی دقت کنم؟
سلام ، بهترین کار نشون دادن ب خود تعمیرکار هست ک خودش بررسی کنه اما اگر خودتون خواستین چک کنین ی سری راهنمایی میتونیم بکنم
اول موتور رو روشن کنین بزارین ی 7-8 دقیقه کار کنه بعد صدای موتور رو گوش کنین، بعدش خودتون یا اگر آشنایی ندارین ب یکی از دوستان بدین ببینین موتور چطور راه میره ، دنده ها خوب جا میره ؟ صدای اضافی از موتور نمیاد ؟ تو دور بالا و پایین موتور چطوریه عملکردش ؟ و......
بعد از اون ب فلاپ ها ، جداره فلاپ های زیرین ک با بازکردن زین میشه دید ، گلگیر ، باک ، راهنما ها ، نور بالا و پایین ، کیلومتر شما ، و موارد دیگه ظاهری ب خوبی چک بشه ک ببینین مشکلی داره یا نه ...
اما باز هم میگم ب تعمیرکار نشون بدین بهتره ...
- - - Updated - - -
سلام . من میخوام همین چند روزه آینده یه 135 بخرم . و چند تا سوال دارم
1- از کدوم نمایندگی بخرم بهتره (من تهران هستم) قیمتش چنده و تا چقد راه داره چونه بزنم
2- چون که همه میگن کلا لاستیک های پالس ها و آپاچی ها کیفیتش بده و لیز میخوره ، و از اونجایی که خودمم هنوز مبتدی هستم ، میخوام همون اول لاستیک ها رو عوض کنم . لاستیک چی بخرم ؟ یعنی برم بگم چه لاستیکی میخوام
3- برای آب بندی باید چه نکاتی رو رعایت کنم ؟
1- فرقی نداره موتور ها همه از یکجا وارد میشن ولی از لحاظ قیمتی خیلی جاها تفاوت دارن از 100 ت بگیر تا 400 ت !
2- اونطوری هم ک میگن نیس ، اگر تازه کار هستی در حد موتورایی ک قبلا سوار شدی اتفاقا کیفیت خیلی بهتری دارن ، لاستیک های تایوانی کیفیت خیلی خوبی دارن سر سر بازی نمیکنن
3- برای آببندی هر موتور باید ب دفترچه کاتالوگ اون موتور جهت آببندی مراجعه کنین ولی واسه پالس همون 600-700 یا تا 4 تا باک کامل با سرعت زیر 80 تا برین خوب جواب میگیری ، ولی بازم میگم ب دفترچه مراجعه کن
موفق باشی
شه پور
26-07-1394, 02:09 بعد از ظهر
سلام دوستان میخوام بدونم 135 زیر پاش چطوره به نرم و راحت هست ؟ به نرمیه بوکسر150 میشه؟
mostafa.nbz
27-07-1394, 12:40 بعد از ظهر
سلام
یه سوال
من میخواستم همین روزا موتور بگیرم (پالس 135 صفر) ، و چند تا نمایندگی هم زنگ زدم و قیمت گرفتم (همه شون 4.500 قیمت دادن ، به جز یه جا که 4.450 قیمت داد) اما چند نفر گفتن اگه یکی دو ماه دیگه صبر کنی زمستون بشه ، قیمت موتور میاد پایین . آیا واقعا اینطوره ؟ اگر درسته حدودا چقدر فرقشه ؟ و اینکه دقیقا از کی کاهش قیمت داره ؟
با تشکر از دوستان
Exel
29-07-1394, 12:03 قبل از ظهر
سلام دوستان میخوام بدونم 135 زیر پاش چطوره به نرم و راحت هست ؟ به نرمیه بوکسر150 میشه؟
خانواده ی پولسار کلا موتور های نرم ، بی سرو صدا و کم خرجی هستن ، بله 135 اتفاقا هم موتور نرم و کم مصرفی هست و در عین حال شتاب بالایی هم داره
- - - Updated - - -
سلام
یه سوال
من میخواستم همین روزا موتور بگیرم (پالس 135 صفر) ، و چند تا نمایندگی هم زنگ زدم و قیمت گرفتم (همه شون 4.500 قیمت دادن ، به جز یه جا که 4.450 قیمت داد) اما چند نفر گفتن اگه یکی دو ماه دیگه صبر کنی زمستون بشه ، قیمت موتور میاد پایین . آیا واقعا اینطوره ؟ اگر درسته حدودا چقدر فرقشه ؟ و اینکه دقیقا از کی کاهش قیمت داره ؟
با تشکر از دوستان
خیلی نمیره پایین حداقل 50 ت و حداکثر 100-120 اگر خیلی بخواد بیاد پایین !!! شما همین الان موتورتو بخر اگر بودجت میرسه چون دو روز دیگه زمستونه بندری میزنی پشت موتور از سرما
oldsnake
29-07-1394, 06:52 بعد از ظهر
با سلام دوستان عزیز من می خوام لاستیک عوض کنم چه مارکی تو بازار خوبه یه حدود قیمت بگین (لاستیک عقب کافیه برای 135 ) بعد یه سوال دیگه من می تونم پهنی لاستیک رو اندازه ns200 بگیرم . تا چه مقدار می تونم پهن بگیرم بدون تعویض رینگ باشه .
mostafa.nbz
30-07-1394, 10:23 قبل از ظهر
با سلام دوستان عزیز من می خوام لاستیک عوض کنم چه مارکی تو بازار خوبه یه حدود قیمت بگین (لاستیک عقب کافیه برای 135 ) بعد یه سوال دیگه من می تونم پهنی لاستیک رو اندازه ns200 بگیرم . تا چه مقدار می تونم پهن بگیرم بدون تعویض رینگ باشه .
این سوال بنده هم هست ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنن . من برای جلو هم میخوام . یه چیزی باشه که لیز نخوره
farshad 54
30-07-1394, 11:12 قبل از ظهر
لاستیک مارک DURU بندازین خوبه مشکل لیز خوردن تو پالس رو حل میکنه قیمتشم مناسبه
برای لاستیک عقب تا دو سایز بزرگتر میتونید راحت بندازین
ولی به نظرم چون این موتور استفاده شهری و زیر پایی داره نهایت لاستیک عقبو یه سایز بزرگتر بندازید کافیه تا موتور فرزی و چابکیشو تو ترافیک شهری داشته باشه
sajjad95
30-07-1394, 03:45 بعد از ظهر
با سلام من میخواستم صفحه کلاج موتورم رو عوض کنم چه مارکی خوبه و قیمتش چنده؟ اگر کسی از دوستان آدرس از جایی که صفحه کلاج خوب در مشهد داشت برای پیام بفرسته ممنون میشم
meysam69
02-08-1394, 07:31 بعد از ظهر
با سلام
من میخوام در روزهای آینده یه موتور پالس مدل 90-91 بگیرم اما تو این زمینه مبتدی ام و متاسفانه کسی رو ندارم راهنمایی ام کنه.
برای اینکه موتور مشکل دار بهم نندازند باید چی کار کنم؟ معاینه فنی برم اون ها موتور رو کامل بررسی میکنند؟
لطفا دوستان راهنمایی کنند
مرسی
پ.ن: قیمت صفر 135 الان چنده؟ دوستان کسی قیمت داره؟
oldsnake
03-08-1394, 03:37 بعد از ظهر
با سلام دوستان یه چند روزی هست که موتور من بیشتر از 50 تا سرعت نمیره دنده 5 ؟ هم روغن تعویض کردم هم فیلتر هوا رو ولی الان شده حدودا 56 کیلومتر و موتور دور نمی گیره به نظر دوستان دیگه چی کار باید بکنم . 3000 یه آچار کشی شده الان 4100 .خودمم دست به آچارم .
s.mm
07-08-1394, 08:25 قبل از ظهر
سلام دوستان کسی میدونه دقیقا ساسات برقی موتور کجا قرار داره چون خراب شده آخه هر موقع روشن میکنم گاز میخوره مثل وقتی که موتور سرده فرقی نداره چه موتور داغ باشه چه سرد اگه چند ساعتم روشن باشه خاموش کنم بلافاصله پشتش روشن کنم باز گاز میخوره میخوام تعویض کنم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم اینم عکس قطعه ای که گرفتم
Sent From My Samsung SM-T805
مشکل شما شل بودن سنسور دما هست
سفت بشه درست میشه
عکس سنسور تو صفحات قبل هست
Exel
07-08-1394, 06:54 بعد از ظهر
با سلام دوستان یه چند روزی هست که موتور من بیشتر از 50 تا سرعت نمیره دنده 5 ؟ هم روغن تعویض کردم هم فیلتر هوا رو ولی الان شده حدودا 56 کیلومتر و موتور دور نمی گیره به نظر دوستان دیگه چی کار باید بکنم . 3000 یه آچار کشی شده الان 4100 .خودمم دست به آچارم .
56 تا دنده 5 ؟ :icon_pf _52_:
برادر من شما موتورت داره تقریبا نصف عملکرد واقعیش کار میکنه ، شمع هارو رو چک کن ، اگر جنس ارزون ریختی فابریک بنداز ، کاربرات هم ی سرویس بده بکنن
- - - Updated - - -
با سلام
من میخوام در روزهای آینده یه موتور پالس مدل 90-91 بگیرم اما تو این زمینه مبتدی ام و متاسفانه کسی رو ندارم راهنمایی ام کنه.
برای اینکه موتور مشکل دار بهم نندازند باید چی کار کنم؟ معاینه فنی برم اون ها موتور رو کامل بررسی میکنند؟
لطفا دوستان راهنمایی کنند
مرسی
پ.ن: قیمت صفر 135 الان چنده؟ دوستان کسی قیمت داره؟
بله بدین ب تعمیرکار مجرب و کار درست و بهش بگین بررسی کنه موتورو ، قیمت صفرش 4.600 تا 800 فک کنم
- - - Updated - - -
با سلام من میخواستم صفحه کلاج موتورم رو عوض کنم چه مارکی خوبه و قیمتش چنده؟ اگر کسی از دوستان آدرس از جایی که صفحه کلاج خوب در مشهد داشت برای پیام بفرسته ممنون میشم
سلام ، فابریک 135 بنداز ، همیشه سعی کن از قطعات فابریک خود موتور استفاده کنی هر چقدرم قیمتش باشی
meysam69
08-08-1394, 10:43 قبل از ظهر
زنگ زدم قیمت صفر رو از شرکت اصلیش پرسیدم. پالس 135 صفر 4.600.000 تومان
یه کمی پولم کمه بین صفر و دسته دو موندم . با توجه به تجربه کمم تو موتور از خرید موتور دسته کارکرده میترسم
Exel
08-08-1394, 02:32 بعد از ظهر
یه کمی پولم کمه بین صفر و دسته دو موندم . با توجه به تجربه کمم تو موتور از خرید موتور دسته کارکرده میترسم
چقد کم داری ؟ میتونی قسط بندی کنی ، شما نصف پول رو اول بهشون بده بقیه رو طی اقساط 3-4 تا چک بهشون بده ، 100 البته ک موتور صفر ی چیز دیگس ، میدونی ک خودت میرونی و ازش مطمئن هستی
eblis.azad
09-08-1394, 09:58 قبل از ظهر
سلام دوست عزیز .....موتور من هم هفته پیش اینجوری شده بود اول که حرکت میکرد شتایش خوب بود ولی بعد دورموتور از 7 و سرعت از 74 بالاتر نمیرفت. مشکل از واشر پلاستیکی بالای کابرتور جای سوزن کاربراتور بود که سوراخ شده بود .
mostafa.nbz
10-08-1394, 02:27 بعد از ظهر
سلام
یه مقدار بالا گفته من خودم تو ی گمرک که دور میزدم 4.430 هم قیمت گرفتم . در نهایت هم رفتم یه جا با یکسال بیمه (رازی) 4.650.000 خریدم ( فیش بیمه رو که دیدم ، هزینه بیمه 237 تومن شده بود ، هم برای ثالث تا دو نفر هم سرنشین)
شه پور
11-08-1394, 12:03 قبل از ظهر
سلام من مدل 90 ش را به 2500 دیدم میخوام بخرم .نمیدونم به چه مواردی دقت کنم اگه دوستان اطلاعی دارن راهنمای کنن :hanghead: متشکرم
meysam69
14-08-1394, 12:09 قبل از ظهر
چقد کم داری ؟ میتونی قسط بندی کنی ، شما نصف پول رو اول بهشون بده بقیه رو طی اقساط 3-4 تا چک بهشون بده ، 100 البته ک موتور صفر ی چیز دیگس ، میدونی ک خودت میرونی و ازش مطمئن هستی
1 تومن کم دارم که تا سر این ماه اوکی میشه. چون موتور اولمه بین پالس 135 و طرح ویو موندم.
سلام
یه مقدار بالا گفته من خودم تو ی گمرک که دور میزدم 4.430 هم قیمت گرفتم . در نهایت هم رفتم یه جا با یکسال بیمه (رازی) 4.650.000 خریدم ( فیش بیمه رو که دیدم ، هزینه بیمه 237 تومن شده بود ، هم برای ثالث تا دو نفر هم سرنشین)
پس قیمت رو بالا گفته. خوبه که با بیمه اینقدر میشه.
به نظرتون تا ماه بعد قیمت موتور افتی داره؟
meysam69
15-08-1394, 11:19 قبل از ظهر
میدونم این سوالم سلیقه ای اما به نظرتون کدوم رنگ پالس 135 خوشگلتره؟ :4chsmu1:
خودم به نظرم مشکی اش بهتره
mogrem
15-08-1394, 12:47 بعد از ظهر
سلام مدت 3 ماهی میشه پالس 135 خریدم جدید ان یه مشکلی برام پیش اومده وقتی از دنده 4 میرم به 3 شیفتر دنده پایین میمونه برنمیگرده بالا با پا اروم به طرف بالا فشار میارم برمیگرده سرجاش البته این مشکل 3یا 4 بار که برام پیش اومد و همیشگی نیست:minzdr:
Gladiator
15-08-1394, 06:00 بعد از ظهر
میدونم این سوالم سلیقه ای اما به نظرتون کدوم رنگ پالس 135 خوشگلتره؟ :4chsmu1:
خودم به نظرم مشکی اش بهتره
سفیدش هم معرکست
mogrem
15-08-1394, 07:27 بعد از ظهر
سلام مدت 3 ماهی میشه پالس 135 خریدم جدید ان یه مشکلی برام پیش اومده وقتی از دنده 4 میرم به 3 شیفتر دنده پایین میمونه برنمیگرده بالا با پا اروم به طرف بالا فشار میارم برمیگرده سرجاش البته این مشکل 3یا 4 بار که برام پیش اومد و همیشگی نیست:minzdr:
کسی نمیدونه مشکل از چیه راستی موتور 2000 بیشتر کار نکرده
mostafa.nbz
15-08-1394, 08:12 بعد از ظهر
سفیدش هم معرکست
پالس 135 مگه سفید هم داره ؟؟؟ من ندیدم :297:
ولی منم خودم مشکی دوست دارم . 20 روز پیش یه مشکی شو خریدم . یه مدل دو رنگ هم دیدم قرمز مشکی ، باک قرمزه ، عقب که میاد مشکی میشه . اونم بد نبود
mostafa.nbz
23-08-1394, 04:21 بعد از ظهر
سلام
من یه پالس 135 خریدم ، دیروز بردم تعویض روغنی و اولین بار روغن موتورش رو دادم عوض کرد (بعد از 300 تا) . بعد که اومدم خونه و دفترچه رو دیدم ، متوجه شدم که روغن موتور رو بیشتر از اون درجه شاخص که توی دفترچه گفته ریخته . سوالم اینه که آیا بیشتر پر بودن محفظه روغن مشکل به وجود میاره و بهتره کمش کنم ؟ یا که نه مهم نیست و بیخیالش بشم ؟
alikk
23-08-1394, 09:24 بعد از ظهر
سلام
موتور یکی از دوستان تصادف کرد وسایل مورد نیازشو قیمت کردیم ،باک تنها ۳۴۰ تومن ،مخلفات باک باله و.. ۱۲۰-۳۰ تومن،کله چراغ کلا(با کیلومتر )۳۴۰ -۶۰ تومن .
قیمتها چه طوره خوب گفتن یا گرون؟
باک و باید گرفت نمیشه کاریش کرد،میخواستم بدونم برا کله چراغ میشه طرحی دیگه گذاشت بدون کیلومتر و.. جالب بشه با هزینه کم
مثلا از این نوع کله چراغ همراه با تغییر فرمون
عکسی دارین دوستان از تغییر چراغ ۱۳۵ که جالب باشه؟
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
shayan8f
12-10-1394, 06:48 قبل از ظهر
من یه ۶ ماه هست که یدونه قرمزشو گرفتم.البته مدل نود و سه انجین مشکی.موتور خوبیه.تا حالا که هیچی خرج نداشته جز آچارکشی و روغن.شیفتره من هم پایین گیر میکنه که مهم نیس زیاد.فقط بکشی ۱۰۵ تا بیشتر نمیره چکار کنم بیشتر بره؟قابه روی کیلومتر هم بعد از آچار کشی صدا هلیکوپتر میده چطور سفتش کنم؟ بعد الان زمستونه موتورو پیچیدم برداشتم وقتی خواستم راه بندازم چیو چک کنم؟ یه توصیه هم دارم که توی بارون بیرون نرید لاستیکاش مضخرفه
erfi.747
12-10-1394, 08:08 بعد از ظهر
من یه ۶ ماه هست که یدونه قرمزشو گرفتم.البته مدل نود و سه انجین مشکی.موتور خوبیه.تا حالا که هیچی خرج نداشته جز آچارکشی و روغن.شیفتره من هم پایین گیر میکنه که مهم نیس زیاد.فقط بکشی ۱۰۵ تا بیشتر نمیره چکار کنم بیشتر بره؟قابه روی کیلومتر هم بعد از آچار کشی صدا هلیکوپتر میده چطور سفتش کنم؟ بعد الان زمستونه موتورو پیچیدم برداشتم وقتی خواستم راه بندازم چیو چک کنم؟ یه توصیه هم دارم که توی بارون بیرون نرید لاستیکاش مضخرفه
برادر تاپ اسپید این موتور همینه دیگه خیلی بخاد بره 110 تا بره
sina6525
12-10-1394, 09:16 بعد از ظهر
قطعاتش پیدا میشه؟؟ حدود قیمت چجوریه؟؟
mogrem
13-10-1394, 06:00 بعد از ظهر
من برج 5 خرید ام تا 1 ماه پیش که دادم اش به یکی از اشنا ها موتور خیلی کم مصرف و بی دردسره ای بود قیمت اش 4600 هستش
راه رفتن اش زیاد جالب نبود نهایت سرعتی که باهاش رفتم 117 بود شتاب درحد بی کلاژ وسیله هاش هم از 180 کمتر هستش
sina6525
13-10-1394, 08:27 بعد از ظهر
فریدونکار از چند جا سراغشو گرفتم هیکس توصیه نکردش میگفتن قطعاتش هم پیدا نمیشه
قیمت هم در همین حدودا گفتن
شما چقدر فروختی؟؟
شما هم توصیه نمیکنی پس؟؟
البته دوستان ناراحت نشن من نمیگم که موتور بدیه فقط چون طرفای ما لوازمش نیست برا همین توصیه نمیکننش
mogrem
13-10-1394, 09:32 بعد از ظهر
من فروختم تا یه موتور دیگه بگیرم که نشد من با 920 کارکرد و بیمه 1 ساله دادم اش 4300 البته طرف اشنا بود
میخوای بگیری 180 بگیر آونم دست 2 درحد صفر
sina6525
13-10-1394, 10:48 بعد از ظهر
من فروختم تا یه موتور دیگه بگیرم که نشد من با 920 کارکرد و بیمه 1 ساله دادم اش 4300 البته طرف اشنا بود
میخوای بگیری 180 بگیر آونم دست 2 درحد صفر
داداش از موتور خارجی هیچ خیری ندیدیم ایندفعه دیگه ایرانی میگیرم
هم قطعاتش گیر میاد هم قیمت قطعاتش مناسبه هم قیمت خود موتور خوبه هم همه جا بلدن تعمیرش کنن
خارجی دردسره فقط
Alireza.BMW
13-10-1394, 11:11 بعد از ظهر
135 اونجاها رو نمیدونم ولی توی مشهد خریدار نداره بد فروشه....لوازمشم واسه همین کمه... 4600 بخای پای این موتور بدی گزینه های بهتریم هستش...مثلا آپاچی 160 مدل 93 پالس 180 مدل 92 در حد