توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Pulse 135
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
roma
10-04-1393, 11:37 قبل از ظهر
ولی با زاپاس رو تا حالا ریسک نکردم ببینم میشه کیلومتر رفت خیلی هم دوست دارم بدونم!
150 کیلومتر با سه خط بنزین رو زاپاس راحت میره بدون نگرانی
farzin
11-04-1393, 02:03 بعد از ظهر
بچه های 135 سوار لطفا نوع روغنی که برای موتورتون استفاده میکنید با ذکر اسم برند و گرانرویش بگین همینطور اگه با گیربکس و دمای انجین مشکل دارین ذکر کنید
برخی از کاربران مشکلات مشابه دارن و این سوال برای گرفتن آمار هست که ببینیم آیا روغنی که استفاده میکنیم هم مشترک هست یا خیر
gggmail
11-04-1393, 03:09 بعد از ظهر
دوستان من لنت این موتور رو از کجا مبتونم بگیرم؟
ایلیا
11-04-1393, 04:26 بعد از ظهر
گمرک ...
user
11-04-1393, 04:40 بعد از ظهر
سلام دوستان ماه هم 135 گرفتیم خوش رخ و نرم هست :bunnyearsmiley:
MANHUNT
11-04-1393, 04:54 بعد از ظهر
مباركه خيرشو ببيني چه رنگي گرفتي؟
peyman_1363
11-04-1393, 05:05 بعد از ظهر
بچه های 135 سوار لطفا نوع روغنی که برای موتورتون استفاده میکنید با ذکر اسم برند و گرانرویش بگین همینطور اگه با گیربکس و دمای انجین مشکل دارین ذکر کنید
برخی از کاربران مشکلات مشابه دارن و این سوال برای گرفتن آمار هست که ببینیم آیا روغنی که استفاده میکنیم هم مشترک هست یا خیر
به سفارش اساتيد روغن موتور بهران سوپر پيشتاز20-50 و توي تمام روغن هايي كه ريختم خيلي خوب جواب داده و حرارت موتور هم نسبتا زياد بالا نيستو نسبت به گرماي هوا خيلي خوبه.
- - - Updated - - -
سلام دوستان ماه هم 135 گرفتیم خوش رخ و نرم هست :bunnyearsmiley:
مباركت باشه به اميد خداجفت چرخش واست بچرخه و باهاش تك چرخ نزني.
چند گرفتي؟
user
11-04-1393, 06:27 بعد از ظهر
ممنون دوستان 4.5 گرفتم دوستان یه فیلم دیدم تو اپارت با 135 طرف چیکار میکنه دور موتور تا اخر میاره مگه میشه موتور چرا منفجر نمیشه کات اف نداره :bargh:
[Only registered and activated users can see links]
MANHUNT
11-04-1393, 06:36 بعد از ظهر
ممنون دوستان 4.5 گرفتم دوستان یه فیلم دیدم تو اپارت با 135 طرف چیکار میکنه دور موتور تا اخر میاره مگه میشه موتور چرا منفجر نمیشه کات اف نداره :bargh:
همين طرفي كه ميگي همين داداش خودمون كاربر روما هستش من خودم پشت اين موتور نشستم اسمشم هركول ١٣٥ بود فروختش رنگشو نگفتي داداش
Alireza.BMW
11-04-1393, 07:04 بعد از ظهر
داداش روما بیا تعریف کن رو موتور چه کردی کات آف نداره؟؟؟ والا تا جایی که یادمه روش فقط اگزوز انداختی
s.mm
11-04-1393, 10:54 بعد از ظهر
ای شمایی که موتورت خاموش کرده بود!
مشکل از کجا بود بالا خره؟!
لنت رو هم از نمایندگیش بگیر تو خیابون ولیعصر
gggmail
12-04-1393, 02:14 قبل از ظهر
با راهنمایی های دوستان فهمیدم از بنزین بود....ولی خوب برام عجیب بود دو خط بوزین داشت ولی چراغ بنزین روشن شده بود...به همین دلیل گیج شده بودم...
امروزم رفتم بنزین بزنم انقدر خالی بود که 12 لیتر گرفت...اینم عجیب بود..
اگر میشه ادرس کامل نمایندگی رو بدید
roma
12-04-1393, 11:49 قبل از ظهر
داداش روما بیا تعریف کن رو موتور چه کردی کات آف نداره؟؟؟ والا تا جایی که یادمه روش فقط اگزوز انداختی
کات اف داره رو 11.5
تو فیلم مشخص دیگه با معکوس کشیدن که تا 12 هزار میاد از دنده 5 به دنده 2 حتی یه بار هم از 12 هزار رد کزدم باش از دنده 4 به دنده 1 لاستیک عقب دود کرد و زمین خط انداخت کمک جلو تا ته فرو رفت
خلاصه کاری نمونده بود که باش انجام نداده باشم همه نوع تستی باش انجام دادم حتی بدون اگزوزم یه هفته ای باش رفتم اخرین سرعتی که باهاش رفتم 128 تا بود شتابشم ug4 میگرفت با اپاچی 180
میل به میل میرفت کل کار کردشم رو ردلاین بود هیچ موقع زیر 9 هزار دنده بهش نمیدادم واقعا چیز عجیبی بود انجینش حتی یه نمه صدا هم نداشت فرشاد خان هم تعجب کرد
همش بر میگرده به اب بندی که انجام دادم چون تا 2000 کیلومتر به صورت پیر مردی با موتور رفتم ولی بعدش به چه مردی موتور میرفت قابل توجه اونهای که میگن اگه گاز ندی موتور لش میشه اون اولش
البته من قبلش تجربه نابود کردن یه tvs راکس با دوتا اپاچی یدونه 180 و یدونه 160 هم تو کارنامم داشتم ولی 135 یه چی دیگه بود خدایی
m.z1367
12-04-1393, 12:09 بعد از ظهر
آقا کسی موتور رو تیوبلس کرده؟ مشکل خاصی نداشته؟ جواب میده؟ هزینهاش چقدره؟
peyman_1363
12-04-1393, 08:04 بعد از ظهر
آقا کسی موتور رو تیوبلس کرده؟ مشکل خاصی نداشته؟ جواب میده؟ هزینهاش چقدره؟
بابا يكي جواب اين بنده خدارو بده.
داداشم فكر كنم يك جا خوندم كه تيوپلس كردن ولي درستو حسابي يادم نبود چطورو چقدر بود.شرمنده
منم از اين انجمن دلخورم يكي سوال بپرسه يك نفر نيست بگه خرت چند.:98:
farzin
12-04-1393, 08:36 بعد از ظهر
داداشم فكر كنم يك جا خوندم كه تيوپلس كردن ولي درستو حسابي يادم نبود چطورو چقدر بود.شرمنده
عزیز بجای دلخوری به این فکر کن شاید کسی اطلاعی که بتونه مفید باشه رو نداره
m.z1367
12-04-1393, 08:53 بعد از ظهر
متاسفانه از وقتی آقا روما موتورش رو فروخته اینجا کاملاً متروکه شده!!!
peyman_1363
12-04-1393, 10:52 بعد از ظهر
عزیز بجای دلخوری به این فکر کن شاید کسی اطلاعی که بتونه مفید باشه رو نداره
درسته داداش ولی خیلی ها هستن که زورشون میاد جواب بدن امیدوارم تو این انجمن کسی نباشه.
s.mm
12-04-1393, 11:35 بعد از ظهر
درسته داداش ولی خیلی ها هستن که زورشون میاد جواب بدن امیدوارم تو این انجمن کسی نباشه.
اولا چه خاصیتی توی تیوبلس کردن این موتور و از فابریکی خارج کردنش هست؟
دوما در جواب باید بگم 15 تا 20 هزار تومن اجرت تیوبلس کردن هست چون چرخ باید کامل باز بشه
قیمت لوازم تیوبلس رو دقیق ندارم اگه مسیرم گمرک خورد می پرسم
ولی چیزایی که می خواد چسب مخصوص برای دور لاستیک و ولو مخصوصش هست فکر کنم 10 تومنی هم هزینه اون بشه
s.mm
13-04-1393, 12:19 قبل از ظهر
این هم تاپیک تیوبلس که می تونید اطلاعات زیادی ازش کسب کنید:
pooya_h
14-04-1393, 08:56 قبل از ظهر
با سلام خدمت همگي، من تازه عضو شدم و تازه قصد دارم موتور بخرم، فعلاً 3 تومن بودجه دارم. ميخواستم بدونم با اين پول امكان خريد پالس 135 سرحال هست يا نه؟ اگه توصيه اي هم داريد بنده تشنه يادگيري راجع به موتور سيكلت هستم. ممنون
peyman_1363
14-04-1393, 09:44 قبل از ظهر
با سلام خدمت همگي، من تازه عضو شدم و تازه قصد دارم موتور بخرم، فعلاً 3 تومن بودجه دارم. ميخواستم بدونم با اين پول امكان خريد پالس 135 سرحال هست يا نه؟ اگه توصيه اي هم داريد بنده تشنه يادگيري راجع به موتور سيكلت هستم. ممنون
;كار نشد نداره ولي بايد به مدل پايينش بسنده كني بازم اگه بگردي ترو تميزشو مطمئن باش پيدا ميكني.
peyman_1363
15-04-1393, 10:53 بعد از ظهر
واقعا ای ول به این موتور خیلی جالبه بدون اینکه گاز بدی امروز در حال حرکت روی دنده 3 گذاشتمش دستمو هم از روی گاز ورداشتم با دور موتور 1200 تا خودش راحت حرکت میکرد خیلی واسم جالب بود ماشینشم کم میاره چه به موتور واقعا دمش گرم.
moein 007
16-04-1393, 01:33 قبل از ظهر
پالس135 چها سوپاپه ومصرف خیلی کم و شتاب فوق العاده داره ولی سرعت نمیره
peyman_1363
16-04-1393, 08:17 قبل از ظهر
پالس135 چها سوپاپه ومصرف خیلی کم و شتاب فوق العاده داره ولی سرعت نمیره
بالاخره 135 سيسي كه بيشتر نيست بعدشم الان 250 سيسيش به زور 130 تا 140 ميره 135 اگه 120 تا بره واقعا شاهكار كرده.
mobin
16-04-1393, 06:11 بعد از ظهر
سلام دوستان من مدل 90دارم خیلی ازش راضیم
- - - Updated - - -
موتورش واقعا عالیه
parvazz
18-04-1393, 01:27 قبل از ظهر
آقا یه سوال چه سایز لاستیک به این موتور بندازم که هم قشنگتر بشه هم واسه موتور مشکلی پیش نیاد ، هم عقب هم جلو
مثلا 130 واسه عقب خوب هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟
peyman_1363
18-04-1393, 10:15 بعد از ظهر
آقا یه سوال چه سایز لاستیک به این موتور بندازم که هم قشنگتر بشه هم واسه موتور مشکلی پیش نیاد ، هم عقب هم جلو
مثلا 130 واسه عقب خوب هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟
معمولا تا 2 سایز از لاستیک خودش بزرگتر جا داره باز دوستانی که تست کردن نظر بدن.
Alireza.BMW
18-04-1393, 11:04 بعد از ظهر
لاستیک جلوش فکر کنم 90 و عقب 100هه درسته؟ خب جلو رو 110 بنداز و عقب 120 جا میشه چسبندگی بهتر میشه امااااا...سرعتو شتاب میاد پایین و مصرف سوخت میره بالا...بعدشم شما که میخای هزینه لاستیک کنی که فکر کنم برا جفتش 500 شاید 100بالا پایین باید هزینه کنی خب میزاری رو موتورت یه مدل بالاتر یا یه موتور بهتر میخری
s.mm
19-04-1393, 12:48 قبل از ظهر
لاستیک جلوش فکر کنم 90 و عقب 100هه درسته؟ خب جلو رو 110 بنداز و عقب 120 جا میشه چسبندگی بهتر میشه امااااا...سرعتو شتاب میاد پایین و مصرف سوخت میره بالا...بعدشم شما که میخای هزینه لاستیک کنی که فکر کنم برا جفتش 500 شاید 100بالا پایین باید هزینه کنی خب میزاری رو موتورت یه مدل بالاتر یا یه موتور بهتر میخری
سایز رو اطلاع ندارم ولی اگه جلو عقب رو بخوای عوض کنی و مارک duro بندازی نهایتش 360 هزار تومن میشه
ایران یاسا پهن هم به اصطلاح گل فابریکی تقریبا نصف این قیمت
به نظر من وقتی باید رفت سمت لاستیک پهن تر که بخوایم اون رو عوض کنیم
gggmail
19-04-1393, 02:35 بعد از ظهر
دوستان من فلاپ کنار چراغ جلو رو از کجا میتونم بگیرم؟تکی هم میدن یا جفتی میدن؟
دوستان اگر رو فلاپا رنگ رفتگی باشه با چی میشه رنگش کرد؟
parvazz
19-04-1393, 04:04 بعد از ظهر
ممنون بابت راهنمایی هاتون ، من از شهرستان میخوام بخرم میگه لاستیک تایلندیه ، لاستیک تایلندی چجوریه ؟؟؟؟؟
mehdi.s3mt
20-04-1393, 10:11 قبل از ظهر
بالاخره موتور رو خریدم و باراهنمایی های شما دوستان یدونه پالس 135 گرفتم به قیمت 4.400.000
اینم عکسش
فقط یه چند تا سوال و مشکل داشتم که میخواستم کمکم کنید.
اول اینکه ترمزهاش خوب نیست البته خودم فکر میکنم چون صفره هنوز ریگلاژ نشده چون ترمز جلو بد نیست ولی اونی که باید باشه نیست و ترمز عقب هم تقریبا میتونم بگم هیچ نقشی نداره. اگه طریقه ریگلاژش رو بهم توضیح بدید خودم ردیفش میکنم
دوم اینکه اهرم تعویض دنده 2 3 بار داشت از جاش در میومد توی حرکت !! یعنی از اون قسمت که مثل زانویی هستش و هزار خاری داره از اونجا میومد بیرون حالا نمیدونم خار یا پیچ داشته افتاده یا باید چیزی بهش میبستن که نبستن
سوم اینکه 2 3 بار توی دنده 2 یا 3 بود یه صدایی میومد انگاری توی موتور یا گیربکس چیزی خورد شده باشه تلق تلق صدا میداد که نگرانم کرد و الان بیشترین نگرانیم سر این صداست که چی بوده
چهارم اینکه وقتی موتور درجا کار میکنه یه ذره بد کار میکنه و حالت تپ تپ کردن داره نمیدونم تنظیم موتور میخواد یا کلا اینطوریه چون به ماشین عادت دارم احساس میکنم این بد کار میکنه
و در اخر اینکه در حالت ایستاده دور موتور باید روی چه دور موتوری باشه؟ چون این پیچ تنظیمش رو یارو درست تنظیم نکرد و توی حالت توقف موتور دورش بالاست ( حدود 3 هزار ) البته خودم یه ذره کمش کردم و اوردمش روی 2 هزار حالا نمیدونم دور صحیحش چقدره
میخواستم یه زحمت بکشید و راهنمایی کنید که مشکلات بالا رو اگه خودم میتونم برطرف کنم که بهم توضیحش رو بدید خودم انجام بدم و لی اگه کار خودم یه نمایندگی یا تعمیر کار مطئمن سمت غرب تهران بهم معرفی کنید که برم پیشش و اینا رو برام انجام بده
بازم ممنون از همتون به خاطر راهنمایی هاتون
Alireza.BMW
20-04-1393, 11:20 قبل از ظهر
دور موتورشو بیار پایین روی 1500بزار از 1000تا که رد شد دورشو روی 1 تنظیم کن...بد کار کردن انجین مربوط به شمع و برقو کاربراته که چون موتور صفر احتمال بالا کاربرات تنظیم نیست...برای تنظیم هوای کاربرات پیچ هوای کاربرات که برنجب هست و پیچ 2سو هست که فکر کنم سمت چپه کاربرات و وسطاشه رو میبندی 1/5 دور باز میکنی دور موتور هم روی همون 2 خوبه موتورو روشن میکنی با توجه به ریتم کارکرد انجین شلترش میکنی اگه دیدی بدتر شد سفت تر میکنی...معمولا روی 1/5دور باز بودن پیچ هوا اکثر کاربراتوها تنظیمن
- - - Updated - - -
در مورد ترمزش فکر کنم ترمز عقب کاسه ای باشه...خب قطعا به پای ترمز دیسک نمیرسه و ضعیفتر عمل میکنه اما چیزی که من تجربه کردم ترمز جلو خیلی بهتر موتورو نگه میداره تا عقب...
در مورد دنده هم اون یه پیچ بهش وصله که یا افتاده یا هم باید سفت تر بشه توجه کنی خودت میفهی
برای بد جا رفتن هم موتور صفر همینوره دنده ها خشک جا میره البته به نوع روغنم مربوط میشه
s.mm
20-04-1393, 12:00 بعد از ظهر
از اون قسمت هایی که فکر می کنید مشکل داره عکس بذارید
mehdi.s3mt
20-04-1393, 12:19 بعد از ظهر
علیرضا جان ممنون از جوابت
برای اون دنده که دیدم اصلا پیچ نداره و رفتم براش پیچ گرفتم تا ببندم
ترمز هم که ریگلاژ نیست و باید ریگلاژش کنم
دور موتور و احیانا کاربرات رو هم تنظیمش میکنم ببینم چی از اب در میاد تازه الان رسیدم خونه برم سر وقت موتور ببینم چی کار میشه باهاش کرد.
میخوام تا جای ممکن همه ی کاراش رو خودم انجام بدم تا هم بفهمم چی به چیه هم خیر سرمون یه عمر سر ماشین دست به اچار بودیم زشته یه روزه به خاطر موتور برم سراغ مکانیک
عکس هم حتما میزارم اخر کار
mehdi.s3mt
20-04-1393, 07:00 بعد از ظهر
خوب دوستان کاراش رو انجام دادم و نتایجش خوب بود
اول یه عکس از موتورم میزارم چون اون موقع یادم رفت لینک عکس رو براتون بزرام
43558 43559
اولین کاری که کردم اون پیچ کذایی رو بستم سر جاش تا اهرم تعویض دنده درست سر جاش فیکس بشه اینم عکس اون محل و پیچی که اولش نبود
43560
مرحله ی بعدی تنظیم کردن میزان دور موتور توی دور ارام بود که اونم با توجه به این پیچ تنظیم کردم و طبق عکس دوم الان دور موتور روی این محدوده وایمیسته همینجا خوبه دیگه؟
43562 43563
مرحله بعدی ترمز عقب رو ریگلاژ کردم الان تازه معلوم شد یه ترمز عقبی هم وجود داره!!!
الان موتور خیلی خوب و نرم کار میکنه باهاش یکی دو دور هم زدم دنده ها خیلی خوب و نرم جا میره . در کل راضی ام
فقط یه چیزی که برام سوال شد و پیداش نکردم اون پیچ دو سوی تنظیم کاربراتور بود. یه عکس از نمای جانبی میزارم اگه توش معلومه یه لطفی کنید برام مشخصش کنید که پیداش کنم
43564
Alireza.BMW
20-04-1393, 07:47 بعد از ظهر
عکس از سمت چپ موتور هم بذارید براتون مشخص کنم... پیچش سمت چپه یعنی اونطرف پیچ برنجی هست
- - - Updated - - -
دور موتورشم مناسبه دقیقا روی 1/5هه از 1000 تا که خارج شد تنظیم کنید روی 1
pooya_h
20-04-1393, 09:53 بعد از ظهر
آقا منم طبق توصیه دوستان تصمیم گرفتم یکم بیشتر خرج کنم یه پالس 135 صفر بخرم. همه نمایندگیها یه قیمت میدن؟ یه موتور فروش میگفت تو بازار نیست درسته؟
MANHUNT
20-04-1393, 09:57 بعد از ظهر
بهترين كارو ميكني از نمايندگي خيابان وليعصر كه نمايندگي اصلي هستش بگير قيمت ها فوقش ٥٠يا ١٠٠ تفاوت داره
mehdi.s3mt
20-04-1393, 09:58 بعد از ظهر
از ٤٤٠٠ قيمت دادن تا ٤٦٠٠
علي جان عكس رو هر كاري ميكنم نميفرسته فردا باز سعي ميكنم بزارم تا راهنماييم كني
Alireza.BMW
20-04-1393, 10:16 بعد از ظهر
میتونی برام ایمیل کنی؟ میزارمش تو سایت بقیه هم استفاده کنن...برات پ.خ کردم میلمو
m.z1367
20-04-1393, 10:49 بعد از ظهر
اساتید لطفا پیچ دو سوی تنظیم کاربراتور رو با عکس توضیح بدید
Alireza.BMW
20-04-1393, 10:56 بعد از ظهر
شما اگه عکس از سمت چپ کاربرات بذارید عرض میکنم خدمتتون
omidnaji
21-04-1393, 12:17 قبل از ظهر
سلام دوستان
بالاخره یه دونه خوبشو گیر آوردم
مدل 91 ولی 92 سند خرده
8000 تا راه رفته
مشکی
فوق العاده ترو تمیز و بدون خط و خش
دو ماه دیگه بیمه داره
کلاه کاسکت فابریکی و یدونه زنجیرم روش داره
قیمت 3,600,000
هرکاری کردم دیگه پایین تر نیومد
قیمتش مناسب ؟
فردا ساعت 9 با فروشنده قرار گذاشتم بریم به نام بزنیم
برای گرفتن خلافی حتما باید بریم پلیس +10 یا به صورت پیامکیم میشه ؟
تا فردا براتون عکساشو میزارم
Alireza.BMW
21-04-1393, 08:42 قبل از ظهر
یه مقدار بالا خریدی باتوجه به بیمه و مدل 100الی 200پایینتر میگرفتی بهتر بود ولی خب خریدی دیگه مبارکت باشه...برا خلافی باید فقط بری پلیس +10
mehdi.s3mt
21-04-1393, 08:50 بعد از ظهر
ببخشید دیر جواب دادم خونه نبودم
اینم عکس از سمت چپ موتور
43599
hamed510
21-04-1393, 08:58 بعد از ظهر
جناب mehdi.s3mt ([Only registered and activated users can see links]) مبارکت باشه ایشالا خیرشو ببینی
یه چیزی بگم تو عکس هایی که میذاری معلومه موتور مدت زیادی تو یه جای ساکن بوده حالا انبار یا هرچیزی اینقدر روش گرد و خاک نشسته که کاملا واضحه یه آب تنی به موتورت بدی یه عمر دعات میکنه!!
ظاهر خودشم نشون میده!! حیفه موتور صفر اینطوری زیر خاک باشه!!
mehdi.s3mt
21-04-1393, 09:16 بعد از ظهر
ممنونم ازت
بله حامد جان موتور توی انبار بوده البته اونقدری که توی عکس ها معلومه روش خاک نیست چون نور فلش هم خورده خاک خودشو بیشتر نشون داده ولی حتما حتما موتور رو یه اب تنی میدم سر فرصت الان انقدر درگیر کارارم هستم که هنوز درست حسابی سوارش نشدم فقط اوردمش خونه گذاشتم توی پارکینگ تا گواهینامه رو ردیف کنم
peyman_1363
21-04-1393, 11:42 بعد از ظهر
بالاخره موتور رو خریدم و باراهنمایی های شما دوستان یدونه پالس 135 گرفتم به قیمت 4.400.000
اینم عکسش
فقط یه چند تا سوال و مشکل داشتم که میخواستم کمکم کنید.
اول اینکه ترمزهاش خوب نیست البته خودم فکر میکنم چون صفره هنوز ریگلاژ نشده چون ترمز جلو بد نیست ولی اونی که باید باشه نیست و ترمز عقب هم تقریبا میتونم بگم هیچ نقشی نداره. اگه طریقه ریگلاژش رو بهم توضیح بدید خودم ردیفش میکنم
دوم اینکه اهرم تعویض دنده 2 3 بار داشت از جاش در میومد توی حرکت !! یعنی از اون قسمت که مثل زانویی هستش و هزار خاری داره از اونجا میومد بیرون حالا نمیدونم خار یا پیچ داشته افتاده یا باید چیزی بهش میبستن که نبستن
سوم اینکه 2 3 بار توی دنده 2 یا 3 بود یه صدایی میومد انگاری توی موتور یا گیربکس چیزی خورد شده باشه تلق تلق صدا میداد که نگرانم کرد و الان بیشترین نگرانیم سر این صداست که چی بوده
چهارم اینکه وقتی موتور درجا کار میکنه یه ذره بد کار میکنه و حالت تپ تپ کردن داره نمیدونم تنظیم موتور میخواد یا کلا اینطوریه چون به ماشین عادت دارم احساس میکنم این بد کار میکنه
و در اخر اینکه در حالت ایستاده دور موتور باید روی چه دور موتوری باشه؟ چون این پیچ تنظیمش رو یارو درست تنظیم نکرد و توی حالت توقف موتور دورش بالاست ( حدود 3 هزار ) البته خودم یه ذره کمش کردم و اوردمش روی 2 هزار حالا نمیدونم دور صحیحش چقدره
میخواستم یه زحمت بکشید و راهنمایی کنید که مشکلات بالا رو اگه خودم میتونم برطرف کنم که بهم توضیحش رو بدید خودم انجام بدم و لی اگه کار خودم یه نمایندگی یا تعمیر کار مطئمن سمت غرب تهران بهم معرفی کنید که برم پیشش و اینا رو برام انجام بده
بازم ممنون از همتون به خاطر راهنمایی هاتون
سلام مبارکت باشه داداش باهاش خوشبخت بشی.:4chsmu1:
فقط یک سوال شما موتورو صفر گرفتی اون پیچ اهرم دنده رو نداشت؟
اگه اینطوره میبردی پیش فروشنده بهش میگفتی فکر نکنه گاگولی(ببخشید)منم موتورو صفر گرفتم مشکلات زیادی داشت که همشونو رفتم پیش فروشنده بهش گفتم تا حساب دستش بیاد.
واسه تنظیم گازش هم باید هر دو پیچ گازو هوای کاربراتو با هم تنظیم کنی.اول پیچ هوارو که سمت چپه و رنگش زرده تا ته ببند بعد2 دور بازش کن و کمکم با پیچ گاز تنظیم کن فقط زیاد هر دورو باز نکن.
peym@n
22-04-1393, 08:04 قبل از ظهر
درود دوستان
پالس 135 مدل 90 دارم ، صفر گرفتم و خودم آببندی کردم تا الان هم 11000 بیشتر نرفتم باش ، دو تا سوال دارم :
1- آمپر بنزین همیشه فول نشون میده ، احتمالا شناور باک مشکل داره ، چطور میتونم درستش کنم ؟
2- بجز تعویض اگزوز راهی برای خروجی بیشتر دود وجود داره ، مثلا جایی از اگزوز رو سوراخ کنم تا هم خروجی بیشتر داشته باشه هم صدای قشنگتر ( اگه اون اتاقک زیر اگزوز رو سوراخ کنم چطور ؟)
سپاس
peyman_1363
22-04-1393, 08:17 قبل از ظهر
درود دوستان
پالس 135 مدل 90 دارم ، صفر گرفتم و خودم آببندی کردم تا الان هم 11000 بیشتر نرفتم باش ، دو تا سوال دارم :
1- آمپر بنزین همیشه فول نشون میده ، احتمالا شناور باک مشکل داره ، چطور میتونم درستش کنم ؟
2- بجز تعویض اگزوز راهی برای خروجی بیشتر دود وجود داره ، مثلا جایی از اگزوز رو سوراخ کنم تا هم خروجی بیشتر داشته باشه هم صدای قشنگتر ( اگه اون اتاقک زیر اگزوز رو سوراخ کنم چطور ؟)
سپاس
درود بر شما
ببين پيمان جان همون منبع كوچيكه كه زير انجينه يك پيچ كوچيك بقلش داره كه اگه باز كني يك مقدار هوا ميده و به نظر من كافيه تا سوراخش كني.
وقتي پيچو باز ميكني صدا زياد تغيير نميكنه پس اينطوري استانداردتره.
mehdi.s3mt
22-04-1393, 09:15 قبل از ظهر
سلام مبارکت باشه داداش باهاش خوشبخت بشی.:4chsmu1:
فقط یک سوال شما موتورو صفر گرفتی اون پیچ اهرم دنده رو نداشت؟
اگه اینطوره میبردی پیش فروشنده بهش میگفتی فکر نکنه گاگولی(ببخشید)منم موتورو صفر گرفتم مشکلات زیادی داشت که همشونو رفتم پیش فروشنده بهش گفتم تا حساب دستش بیاد.
واسه تنظیم گازش هم باید هر دو پیچ گازو هوای کاربراتو با هم تنظیم کنی.اول پیچ هوارو که سمت چپه و رنگش زرده تا ته ببند بعد2 دور بازش کن و کمکم با پیچ گاز تنظیم کن فقط زیاد هر دورو باز نکن.
ممنون از راهنماییت پیمان جان
اتفاقا رفتم پیش همونی که ازش موتور رو گرفتم و تک تک مشکلات رو گفتم و پیچ رو هم از خودش گرفتم
Alireza.BMW
22-04-1393, 09:20 قبل از ظهر
ببخشید دیر جواب دادم خونه نبودم
بنده عرض فرمودم از قسمت کاربرات...خب اشکالی نداره یه عکس از کاربرات برات میزارم توشم مشخص کردم پیچ هواشو...اگه نبود اینجا یه عکس از سمت چپ کاربرات بگیر برام بذار
43608
peyman_1363
22-04-1393, 10:07 قبل از ظهر
بنده عرض فرمودم از قسمت کاربرات...خب اشکالی نداره یه عکس از کاربرات برات میزارم توشم مشخص کردم پیچ هواشو...اگه نبود اینجا یه عکس از سمت چپ کاربرات بگیر برام بذار
43608
مال 135 سمت چپشه كه بايد كمي دقت كرد تا ديده بشه
peym@n
22-04-1393, 11:12 قبل از ظهر
از پست های صفحات قبل این طور به نظر میرسه پالس های مدل بالا و کلا صفر مشکلات زیادی دارن و متاسفانه تولید کننده و مونتاژ کننده کیفیت و اسمبل رو دیگه رعایت نمیکنن . بخاطر این میگم که از روزی که سوار موتورم شدم تا الان که 3 سال میگذره کوچکترین مشکلی نه با انجین و نه تنظیم کاربرات و اسمبل نداشتم فقط موردی که چند روزیه بوجود اومده اینه که آمپر بنزین کار نمیکنه و همیشه فول نشون میده .( دوستان در خرید پالس های صفر دقت بیشتری کنن )
از دوست خوبم peyman_1363 تشکر میکنم
hossein57amani
22-04-1393, 11:45 قبل از ظهر
دوستان سلام/ من یه 135 قرمز سند شده به تاریخ 92/6 دارم که 9200 کار کرده / بیمه 2 ماه داره / و کوچیکترین ضربه یا تصادف نداره/ امروز کاملا اچار کشی شده/ و روغن تعویض/ از دو سه متری نگاش کنی ادم فکر میکنه صفر هست موتور / کاملا تمیز./ میخام بفروشمش/ میتونم حدود 4 میلیون بفروشمش؟
Alireza.BMW
22-04-1393, 11:47 قبل از ظهر
بعله 3900 تا 4 تومن قیمتش هست...البته اگه در حده
roma
22-04-1393, 09:11 بعد از ظهر
چقدر دلم واسه بچه پالس تنگ شد:jealous:
hossein57amani
22-04-1393, 10:01 بعد از ظهر
دوستان این موتور فروشی هست43644
m.z1367
23-04-1393, 12:43 قبل از ظهر
از پست های صفحات قبل این طور به نظر میرسه پالس های مدل بالا و کلا صفر مشکلات زیادی دارن و متاسفانه تولید کننده و مونتاژ کننده کیفیت و اسمبل رو دیگه رعایت نمیکنن . بخاطر این میگم که از روزی که سوار موتورم شدم تا الان که 3 سال میگذره کوچکترین مشکلی نه با انجین و نه تنظیم کاربرات و اسمبل نداشتم فقط موردی که چند روزیه بوجود اومده اینه که آمپر بنزین کار نمیکنه و همیشه فول نشون میده .( دوستان در خرید پالس های صفر دقت بیشتری کنن )
از دوست خوبم peyman_1363 تشکر میکنم
دوست عزیز آمپر این موتور مشگلی نداره. زمانی که موتور پر هست طبیعتا امپر پر نشون می ده این درجه امپر تا زمانی ادامه داره که حدود 70% !!!!! بنزین مصرف شده باشد. بعد از اینکه خونه اول آمپر خاموش شد از این به بعد سرعت پایین اومدنش زیاد می شه. خیالت راحت مشکل خاصی نیست...
peym@n
23-04-1393, 06:18 قبل از ظهر
دوست عزیز
این مورد که نشانگر بنزین چطوری عمل میکنه رو خودم درجریانم ( ناسلامتی نزدیک به 3 ساله پالس سوارم ) اما وقتی باک خالیه هم فول نشون میده و صد در صد مطمئنم که تو باکی خراب شده ، فقط میخوام بدونم چطوری میشه تعویضش کرد .
سپاس
omidnaji
23-04-1393, 02:07 بعد از ظهر
دوستان سه روز پیش خریدمش
ولی اینقدر باهاش بیرون رفتم که دیگه اصلا وقت نکردم بیام اینجا و عکسش رو بزارم
خیلی نرم و بی سرو صدا
فقط یه چیزی هست
وقتی موتور درجا کار میکنه (مثلا پشت چراغ قرمز) کنار باتری مینویسه low و هی روشن و خاموش میشه
به فروشنده گفتم گفت طبیعی
به نظر شمام طبیعی ؟ یا باتری ایراد داره ؟
یه سوال دیگم داشتم
خواستم زنون و دزدگیر بندازم ولی رفیقم میگه سیمکشی و باتری رو داغون میکنه
درسته ؟ یا داره چرت و پرت میگه
اگر درسته تا چه حدی تاثیر داره ؟ یعنی توی یه هفته اول باید برم سیم کشی عوض کنم یا یه سال طول میکشه تا خراب کاری کنه
اینم عکس عزیز بابا
آقا هر کاری کردم عکس آپلود نشد :wall3:
m.z1367
23-04-1393, 10:02 بعد از ظهر
دوستان سه روز پیش خریدمش
ولی اینقدر باهاش بیرون رفتم که دیگه اصلا وقت نکردم بیام اینجا و عکسش رو بزارم
خیلی نرم و بی سرو صدا
فقط یه چیزی هست
وقتی موتور درجا کار میکنه (مثلا پشت چراغ قرمز) کنار باتری مینویسه low و هی روشن و خاموش میشه
به فروشنده گفتم گفت طبیعی
به نظر شمام طبیعی ؟ یا باتری ایراد داره ؟
یه سوال دیگم داشتم
خواستم زنون و دزدگیر بندازم ولی رفیقم میگه سیمکشی و باتری رو داغون میکنه
درسته ؟ یا داره چرت و پرت میگه
اگر درسته تا چه حدی تاثیر داره ؟ یعنی توی یه هفته اول باید برم سیم کشی عوض کنم یا یه سال طول میکشه تا خراب کاری کنه
اینم عکس عزیز بابا
آقا هر کاری کردم عکس آپلود نشد :wall3:
خیلی خیلی مبارک باشه... در مورد سوال اولت باید عرض کنم که علامت باتری low زمانی میده که چراغ نور پایین یا بالا روشن باشه. یعنی در حالتی که چراغ خاموشه یا اون چراغ کوچیکا روشنه اینه هشدار رو نمی ده. این آلارم ظاهرا برا این موتور طبیعیه. برای حلش کاری نداری هرجا که موتور در جا کار می کنه چراغش رو خاموش کن. همین. در حواب سوال دوم: خیلی خیلی مهمه که کی می خواد دزدگیر نصب کنه اگه کارش درست باشه هیچ اتفاقی برا سیم کشیت نمی افته. یکی دوستان بنده رو پالس 200 دزدگیر گذاشت بعد یه مدتی فهمید برق دزدی داره و باتری رو داره خالی می کنه مجبور شد که دزدگیر کلا بیخیال شه....باز هم مبارکت باشه ایشالا چرخش برات بچرخه!
- - - Updated - - -
دوست عزیز
این مورد که نشانگر بنزین چطوری عمل میکنه رو خودم درجریانم ( ناسلامتی نزدیک به 3 ساله پالس سوارم ) اما وقتی باک خالیه هم فول نشون میده و صد در صد مطمئنم که تو باکی خراب شده ، فقط میخوام بدونم چطوری میشه تعویضش کرد .
سپاسمن عذرخواهی می کنم!!:bargh:
omidnaji
23-04-1393, 10:32 بعد از ظهر
خیلی خیلی مبارک باشه... در مورد سوال اولت باید عرض کنم که علامت باتری low زمانی میده که چراغ نور پایین یا بالا روشن باشه. یعنی در حالتی که چراغ خاموشه یا اون چراغ کوچیکا روشنه اینه هشدار رو نمی ده. این آلارم ظاهرا برا این موتور طبیعیه. برای حلش کاری نداری هرجا که موتور در جا کار می کنه چراغش رو خاموش کن. همین. در حواب سوال دوم: خیلی خیلی مهمه که کی می خواد دزدگیر نصب کنه اگه کارش درست باشه هیچ اتفاقی برا سیم کشیت نمی افته. یکی دوستان بنده رو پالس 200 دزدگیر گذاشت بعد یه مدتی فهمید برق دزدی داره و باتری رو داره خالی می کنه مجبور شد که دزدگیر کلا بیخیال شه....باز هم مبارکت باشه ایشالا چرخش برات بچرخه!
ممنون داداش گلم
در مورد زنون هم همینطوره ؟ باتری میکشه جفتش با هم ؟
توی شرق تهران موتور سازی خوب سراق ندارید ؟
ممنون
h0ssein
23-04-1393, 11:06 بعد از ظهر
زنون نبند دردسر خیلی داره پلیس هم ببینه گیر سه پیچ میده و سریعا اعمال قانون میشید...
نور چراغ پالس بسیار عالی و خوب هست دست نزنید که مشکل ساز میشه/
farzin
24-04-1393, 12:35 قبل از ظهر
در مورد چراغ باتری قرمز که روشن میشه ،علامت هشدار هست که در مواقعی که برق بیشتری نصبت به شارژِی که بهش وارد میشه مصرف میکنه روشن میشه که از سلامت باتریتون و شارژر موتورتون باخبر باشید
در حالات زیر روشن میشه :
1. درجا موتور کار میکنه و نور بالا یا پایین روشن هست
2. دور موتور زیر یک هزار هست ( در موتورا فرق میکنه ممکنه روی نیم یا کمتر یا بالاتر باشه که چراغو روشن کنه )
3. در حال حرکت روشن میشه ( یا یک اتصالی درون سیمها بوجود اومده یا از فیوز شیشه ای زیر زین هست یا باتریتون شارژ نیس ( اگه از شارژ باشه لازم هست یکم موتور رو برونید )
4. معمولا هنگام تعویض باتری هم تا یکی دو روز چشمک میزنه بخاطر نو بودن و شارژ کامل نشدن باتری هست
.
در هر حال برای نگهداری هر چه بهتر موتور کاربرد داره نه برای قشنگی یا اینکه چراغ خودش مشکل داره
omidnaji
24-04-1393, 01:07 بعد از ظهر
ممنون دوستان برای جواباتون
در مورد زنون اگر مشکلات پلیسیش رو نادیده بگیریم و بخوایم این ریسک رو انجام بدیم سیمکشی و باتری 135 میکشه ؟
در مورد دزدگیر هم همینطور ؟
به خدا میخوام بگیرم فقط نگران سیمکشیم
جواب شما تعیین کنندس که بخرم یا نه
ممنون
Mohammad.r
24-04-1393, 01:50 بعد از ظهر
امید جان دزدگیرو به نظر من نبند چون کاراییش مثه دزدگیر ماشین نیست و باطریتم از بین میبره. بعدم شما فکر میکنی چندثانیه طول میکشه تا قطعش کنن؟ البته یه کاربرد خوب داره اونم قطع کن برقش هست که اگه خدایی نکرده باکسی درگیر بشی مثلا خفتگیری چیزی میتونی استفاده کنی ازش. تصمیم باخودته
زنونم از بابت سیمکشی دلت بجا باشه ولی یه دبل کنتاکت مارک خوب بخر، پول بیشتر خرج کردن تو این موارد به نفع خودته.
یکی از دوستان خود من رو یوجی فور زنون بسته بود چون مارکه مزخرفی بود شیشه رو چراغو از تو آب کرده بود
omidnaji
24-04-1393, 01:57 بعد از ظهر
ممنون محمد جان بابت جواب
شما مارک خوب زنون رو سراق داری ؟
Mohammad.r
24-04-1393, 02:15 بعد از ظهر
والا برند خاصی نه. ولی فیلیپس خوبه، زیمنس و ساچ خوبه که آلمانین و خیلیم گرون در میاد برات. مارک اوسرامم خیلی تو بازار هست ولی نمیدونم کجاییه. بهترین کار اینه که چنتا مغازه بری بپرسی هم قیمت دستت میاد هم متوجه میشی چه مارکی بهتره.
حالا منتظر جواب بقیه بچه هام باش ببین نظرشون چیه
omidnaji
24-04-1393, 02:24 بعد از ظهر
بازم ممنون
یه سوال دیگه از اساتید داشتم
موقع خرید زنون به چه مواردی باید توجه داشت ؟
مثلا ولتاژش باید چند باشه واسه 135 ؟
یا اینکه یه سری عدد هست که میگن 4000 و 5000 و اینا که من ازش سر در نیاوردم
دو کنتاکته و یه کنتاکته چی هست اصلا ؟
ترانسش چی باشه ؟
و توضیحات تکمیلی
با تشکر فراواااااااااان
Alireza.BMW
24-04-1393, 03:52 بعد از ظهر
برای زنون به نظر من باید باتری 9آمپر بزارید که یه عمر کار کنه باتری...2کنتاکه هم منظور 2 سو هست...سو پایینش مثل لامپه و رنگش زرده و سو بالاش زنونه من رو آپاچیم 2 کنتاک نصب بود هر وقت دلت بخاد نور عادی و هروقت نخای میزاری زنون...شما بگو زنون برا موتور میخوام خودشون میدونن چی بهت بدن...اگه آلمانی اصل گیر بیاری واقعا ارزش داره بخری چون عمریه مال من فیلیپسه...یکی از بچه ها تو مشهد آلمانی گیر نیوورده یه چینی جنس خوب خریده 50 تومن
s.mm
24-04-1393, 05:26 بعد از ظهر
امید جان دزدگیرو به نظر من نبند چون کاراییش مثه دزدگیر ماشین نیست و باطریتم از بین میبره. بعدم شما فکر میکنی چندثانیه طول میکشه تا قطعش کنن؟ البته یه کاربرد خوب داره اونم قطع کن برقش هست که اگه خدایی نکرده باکسی درگیر بشی مثلا خفتگیری چیزی میتونی استفاده کنی ازش. تصمیم باخودتهزنونم از بابت سیمکشی دلت بجا باشه ولی یه دبل کنتاکت مارک خوب بخر، پول بیشتر خرج کردن تو این موارد به نفع خودته.یکی از دوستان خود من رو یوجی فور زنون بسته بود چون مارکه مزخرفی بود شیشه رو چراغو از تو آب کرده بودبه نظر بنده دزدگیر برای موتور فوق العاده واجبه اگه خود دزدگیر سالم و باشه و درست سیم کشی بشه هیچ آسیبی به موتور نمی رسونه کلا چیز خاصی نداره که بخواد آسیب برسونهمن الان رو موتورم دزدگیر دارم یه ضربه کوچیک بهش بزنی جیغش در میاد حالا شاید یه عده بگن عقده ای هست ولی به جهنم! اونی که این حرفو بزنه تو دلش، آدم بی شعوری بیش نیست چون من باید موتورم رو کنار خیابون پارک کنمخاصیتش اینه که هر کسی نمی تونه هر جوری که خواست به موتورت بماله و بره و بگه گور بابای صاحبشبعد اینکه اگه موتور رو قفل کرده باشید و نتونن خود موتور رو ببرن، حد اقل آینه و باطریش رو که می تونن بدزدند یه باطری موتور رو بدزدند راحت 150 هزار باید پیاده بشید یه آیینه رو بدزدند باید 50 هزار پیاده بشید باطری هوندا 125 رو دزدیده بودن 200 هزار خرجش شد چون هم پول باطری بود هم اینکه بدون باطری، بوبینش هم سوخته بود قاب بغلش رو هم شکسته بودند.خلاصه از من میشنوید حتما دزدگیر رو نصب کنید
- - - Updated - - -
تاپیک زنون[Only registered and activated users can see links]
farzin
24-04-1393, 08:23 بعد از ظهر
هفته پیش باتری 9 آمپر خریدم 68 تومن ، همه هم میگن باتری خوبیه ، شما چطور باتری میخرین که 150 تومن قیمتش هست ؟
- - - Updated - - -
اگه طرف بدونه دزدگیر ببنده ، مشکلی پیش نمیاد
.
در مورد اون لامپی هم که چراغ رو از داخل آب کرده ، چراغ خوب سوار نشده ... و مشکل از لامپ نبوده ...
- - - Updated - - -
طبق شنیده هام که کم هم نیستن ، کسایی که زنون بستن یه صدمه ای به سیستم برقی موتورشون وارد شده ...
arsbarca
25-04-1393, 02:28 قبل از ظهر
آقا من یه تصادف با موتورم کردم یکی از پشت زد بهم حالا اگزوز موتور یکم حالت اولیه ش رو از دست داده و لبش پر خش شده میخوام اگزوز رو عوض کنم میشه اگزوز nsروش بندازم؟یا بدم صافکار موتور درستش کنه؟اصلا درست بشو هست؟
omidnaji
25-04-1393, 01:41 بعد از ظهر
دوستان سلام
لطفا یه لنت ترمز خوب برای 135 معرفی کنید
من یدونه به نام باجاج خریدم
فروشنده میگفت اصل هند
ولی مفت نمی ارزه
ممنون
h0ssein
25-04-1393, 05:07 بعد از ظهر
لنت عقب یا جلو؟ چند خریدی؟ و اینکه نصب کردی رو موتور؟ تست کردی یا همینطور الکی میگی خوب نیست؟
بهترین نوع لنت همون فابریکش ، باجاج هست دیگه /
roma
25-04-1393, 05:38 بعد از ظهر
بهترین نوع لنت همون
مال هوندا cgl است البته اگه اصلی باشه مال خودش متاسفانه خیلی خیلی کپی زیاد داره همشون هم مارک باجاج روش هک شده به چه زیبایی از اصل هم قشنگ تر
pooya_h
25-04-1393, 09:26 بعد از ظهر
آقا منم بالاخره خریدم. 4.520 از نمایندگی. کلاهم گفتن دیگه نمیدن. خیلی موتور نرم و خوبیه. غیر از تعویض روغن کار دیگه ای لازمه انجام بدم؟
h0ssein
25-04-1393, 10:00 بعد از ظهر
مبارکه...:7:
خیلی موتور خوبیه ایشالا که خیرشو ببینی...
آبندی درست انجام بده ، فشار الکی به موتور نیار ، به روغنش رسیدگی کن ، سرویس هاشم به موقع انجام بده تا چندین سال بدون
دردسر بهت سواری بده...:18:
farzad91
27-04-1393, 10:47 قبل از ظهر
مبارکه...:7:
خیلی موتور خوبیه ایشالا که خیرشو ببینی...
آبندی درست انجام بده ، فشار الکی به موتور نیار ، به روغنش رسیدگی کن ، سرویس هاشم به موقع انجام بده تا چندین سال بدون
دردسر بهت سواری بده...:18:
سلام حسین جون ممنون از راهنماییهات
میشه یکم راجع به دوره آبندی توضیح بدی و بگی بهترین روش آبندی چیه و باید چیکارا کرد وچیکارا نباید کرد ممنون.
hamed510
27-04-1393, 03:01 بعد از ظهر
سلام حسین جون ممنون از راهنماییهات
میشه یکم راجع به دوره آبندی توضیح بدی و بگی بهترین روش آبندی چیه و باید چیکارا کرد وچیکارا نباید کرد ممنون.
توضیحات فرشاد در مورد آب بندی که کامل و جامع هس!!
یه مطلب کلی بنویسم شاید به درد دوستان بخوره
برای آب بندی موتور صفر کیلومتر :
موتور رو که تحویل گرفتید به سلامتی یه 100 کیلومتر بدون هیچگونه فشاری ازش سواری میگیرید (بدون پر کردن دنده ها ) ولی دنده هارو عوض کنید بذارید موتور دنده
هاش کار کنه
بعد از طی 100 کیلومتر روغن موتور رو عوض میکنید و تا 500 کیلومتر باز هم بدون فشار از موتور سواری میگیرید و دنده هارو رویه دور موتور وسط موتورتون عوض میکنید
(دور موتور وسط یعنی اگر حداکثر دور موتورتون 12 هزار هست رو 6 هزار تا دنده عوض میکنید ) و سعی کنید با یه دنده ثابت زیاد راه نرید یعنی با دنده 3 به صورت مداوم
مسافتی رو طی نکنید و دنده کشی کنید و از همه دنده های موتور استفاده کنید
بعد از طی 500 کیلومتر دوباره روغن موتور رو عوض میکنید و با همون شرایط بالا کار رو ادامه میدین با این فرق که تو مسیر های کفی و سر پائینی میتونید دور موتور رو
تا 8 هزار هم برسونید البته با دنده مناسب
بعد از طی 1000 کیلومتر دوباره روغن عوض میشه موتور رو آچار کشی اساسی میکنید و حالا میتونید به موتور یه گاز اساسی بدید یادتون باشه هیچوقت دنده 1 رو تا
رد لاین پر نکنید . حالا میتونید هر جور دوست دارید به موتور گاز بدید و دور موتور رو تا هر جا جا داره بالا ببرید ولی فراموش نکنید بهترین حالت برای موتور تعویض دنده
روی دور موتور وسط هست به جز مواقعی که میخواید موتور رو بتازونید و این رو به یاد داشته باشید فشار کمتر به موتور = عمر بیشتر موتور
موفق باشید
h0ssein
27-04-1393, 04:01 بعد از ظهر
البته میبخشید دخالت میکنم ما کوچیک تر از اونی هستیم که بخایم تو کار فرشاد خان دخالت کنیم فرمایشات ایشون هم بسیار جامع و کامل بود ولی اگه یکم حوصله بیشتر به خرج بدید و رو 2000 کیلومتر آبندی کنید موتور دیگه مرگ نداره...
موفق باشید:26:
Astiac
27-04-1393, 04:06 بعد از ظهر
آقا من یه دونه تازه گرفتم در حد صفره ولی دوتا مشکل داره اول اینکه موتور تعادل خوبی نداره بخصوص وقتی دو ترکه سوار میشم فرمون گیج میشه دوم اینکه لاستیکاش تو زمین خیس به راحتی لیز می خوره که برای زمستون خطرناکه چکار باید بکنم راهی داره مشکلاتش رو برطرف کنم...با تشکر
pooya_h
27-04-1393, 10:17 بعد از ظهر
آقا امروز رفتم گمرک کلاه بگیرم، صاحب مغازه میگفت، روغنو عوض کردی تو 100 کیلومتر دیگه حسابی گاز بده! وگرنه موتور تنبل میشه...
Alireza.BMW
27-04-1393, 10:23 بعد از ظهر
خیلی معذرت میخام اما اون غلط کرد گفت...اونا چیزی سرشون میشه که حرفی بزنن؟؟؟ کسی که فرق 2 تا موتورو نمیدونه چطور میخاید فنی باشه...شما میخای امتحان کن به حرفش گوش کن بعد عواقبشم میبینی چی میشه
pooya_h
28-04-1393, 12:19 قبل از ظهر
نه بابا منظورم این بود که یارو فقط برای بازار گرمی و صمیمی شدن هر نظری راجع به چیزی که نمیدونه میده، البته بعید نبود منم اگه با این سایت آشنا نشده بودم برم و به موتورم آسیب بزنم. این عادت بدیه که خیلی از ایرانیا دارن. شاید اگه امثال من روشون بشه و به طرف بگن که این کار میتونه عواقب بدی داشته باشه این عادت کمرنگ بشه... خوبیه پرشین موتور اینه که تناقض گویی توش کمه و بحثا نتایج مفیدی داره.
s.mm
28-04-1393, 07:34 قبل از ظهر
هفته پیش باتری 9 آمپر خریدم 68 تومن ، همه هم میگن باتری خوبیه ، شما چطور باتری میخرین که 150 تومن قیمتش هست ؟
- - - Updated - - -
اگه طرف بدونه دزدگیر ببنده ، مشکلی پیش نمیاد
.
در مورد اون لامپی هم که چراغ رو از داخل آب کرده ، چراغ خوب سوار نشده ... و مشکل از لامپ نبوده ...
- - - Updated - - -
طبق شنیده هام که کم هم نیستن ، کسایی که زنون بستن یه صدمه ای به سیستم برقی موتورشون وارد شده ...
باور کنید من دزدگیر وارد نکردم و فروشنده دزدگیر نیستم!
باطری خریده 70 تومن
قاب بغل شکسته شده که تعویض شده
بوبینش سوخته بوده
اجرت تعویض اینها با نصب باطری جدید(جوش دادن آهن جلوی باطری که نتونن بازش کنند) شده حدود 200 هزار تومن
این قیمتا برای هوندا ایرانی هست
حسن موتوری
28-04-1393, 01:40 بعد از ظهر
سلام قیمت صفرش الان چنده؟
addaei
28-04-1393, 05:51 بعد از ظهر
سلام
میشه روی پالس 135 سیستم ترمز abs نصب کرد؟
s.mm
28-04-1393, 06:38 بعد از ظهر
سلام
میشه روی پالس 135 سیستم ترمز abs نصب کرد؟
سیستمش وجود نداره که بخواید نصب کنید
واقع گرا باشید دوست عزیز توی این رده اصلا همچین تجهیزاتی وجود نداره شما هم دنبالش نباشید
- - - Updated - - -
یکی دو تا صفحه قبل رو می خوندید میدید که قیمت صفرش چنده
Alireza.BMW
28-04-1393, 06:41 بعد از ظهر
4500...یکی از کاربرها یک دونه گرفته 4400
addaei
28-04-1393, 07:25 بعد از ظهر
سیستمش وجود نداره که بخواید نصب کنید
واقع گرا باشید دوست عزیز توی این رده اصلا همچین تجهیزاتی وجود نداره شما هم دنبالش نباشید
اینا خالی بستن: ؟
.
pooya_h
28-04-1393, 10:17 بعد از ظهر
هفته پیش خود نمایندگی خریدم ۴.۵۲۰ البته بگردی کمترم هست ولی من ترسیدم بهم بندازن نمایندگی بهروز زاده رفتم.
- - - Updated - - -
دوستان پیشنهاد میخواستم برای اینکه کاور موتور رو کجا قرار بدم. هیچ محلی برای قرار ذاذن اشیاء کوچک پیدا نکردم. صندوقم دوست ندارم روی موتور بزارم.
m.z1367
28-04-1393, 11:24 بعد از ظهر
سلام به همگی دوستان
چند نکته به نظرم اومد که مطرح کنم و با هم بحث کنیم:
1- با اجازه اساتید بنده امروز موتورم رو یه دستی بهش کشیدم. زمانی که قاب کنار موتور رو باز کردم (همونجا که خورشیدی موتورهست.) دوتا واشر قرمز که دایرهای شکل بود (و داخل واشر شبیه ستاره خالی شده بود)دیدم که احتمال می دم برا همین قسمتای موتور باشه (زمانی که اومدم بازش کنم از یهجایی افتاده!!). البته یکی از واشرا آب شده بود. اگر کسی می دونه برا چیه این واشرا لطفا راهنمایی کنه
2- وقتی فیلترهوا رو برا اولین بار اومدم تمیز کنم سطحش یه ماده چرب شبیه به نفت بود می خواستم بدونم کارخونه چیزی بهش زده بود یا برا آلودگیه؟
چند تا نکته دیگه داشتم که ایشالا در پست های بعدی خواهم پرسید!!!
با تشکر از تمامی عزیزان
pooya_h
29-04-1393, 09:49 قبل از ظهر
سئولات جالبي بود منم كنجكاو شدم جوابشونو بدونم. منم ميخواستم بپرسم نحوه تعويض روغن موتور پالس 135 چجوريه؟
peyman_1363
29-04-1393, 11:56 قبل از ظهر
سلام به همگی دوستان
چند نکته به نظرم اومد که مطرح کنم و با هم بحث کنیم:
1- با اجازه اساتید بنده امروز موتورم رو یه دستی بهش کشیدم. زمانی که قاب کنار موتور رو باز کردم (همونجا که خورشیدی موتورهست.) دوتا واشر قرمز که دایرهای شکل بود (و داخل واشر شبیه ستاره خالی شده بود)دیدم که احتمال می دم برا همین قسمتای موتور باشه (زمانی که اومدم بازش کنم از یهجایی افتاده!!). البته یکی از واشرا آب شده بود. اگر کسی می دونه برا چیه این واشرا لطفا راهنمایی کنه
2- وقتی فیلترهوا رو برا اولین بار اومدم تمیز کنم سطحش یه ماده چرب شبیه به نفت بود می خواستم بدونم کارخونه چیزی بهش زده بود یا برا آلودگیه؟
چند تا نکته دیگه داشتم که ایشالا در پست های بعدی خواهم پرسید!!!
با تشکر از تمامی عزیزان
اون واشر هاي قرمز از پشت پيچها افتادن كه براي لرزه گيري وثابت شدن پشت پيچ از داخل ميذارن و سريع هم ميشكنند موقع بستن اول پيچ هارو بزار تو قاب بعد واشرهارو از سمت داخل قاب پيچو داخلش كنو ببند.فيلتر هم چرب بودنش به خاطر بخار روغنيه كه از موتور ميره به فيلتره هوا.
- - - Updated - - -
سئولات جالبي بود منم كنجكاو شدم جوابشونو بدونم. منم ميخواستم بپرسم نحوه تعويض روغن موتور پالس 135 چجوريه؟
اول بزن رو دو جك بعد پيچ تخليه كه زير انجينه با بوكس آروم باز كن.وقتي پيچو كامل باز كردي فيلتر پلاستيكي رو هم در بيار تا روغن راحت خارج بشه از اون طرف هم پيچ ورودي روغنو باز كنيد تا هوا بگيره وروغن سريعتر خارج بشه.وقتي روغن كامل تخليه شد اول فيلتر پلاستي***و جا بزن وكمي به چپو راست بچرخون تا جاش بيفته و كامل بره داخل پيچو با بكس كامل ببندو زياد هم سفت نكن كه ببره.حالا 1 ليتر روغن بريزو تمام داداش من.
pooya_h
29-04-1393, 12:13 بعد از ظهر
ممنون آقا پیمان. سر فرصت عکس میگیرم که یه وقت اشتباه نکنم.
ali110122
29-04-1393, 01:25 بعد از ظهر
دوستان که تازه موتورو خریدید (از اونجایی که دقت مونتاژ کاری تو ایران خیلی بالاست) پیچهای موتور رو چک کنید چون من اول که موتورو خریدم خیلی پیچهاش شل بود یا افتاد متوجه نشدم
peyman_1363
29-04-1393, 05:10 بعد از ظهر
دوستان که تازه موتورو خریدید (از اونجایی که دقت مونتاژ کاری تو ایران خیلی بالاست) پیچهای موتور رو چک کنید چون من اول که موتورو خریدم خیلی پیچهاش شل بود یا افتاد متوجه نشدم
آقا علي دقيقا درست ميفرمايند حتما موتورو اولش خودتون يك آچار كشي كم فشار بكنيد باتشكر از علي آقا.
در ضمن براي آبندي. اصول سواري گرفتن از اين موتور تا 1000 كيلومتر اول دور موتور از 4 نبايد رد بشه و 1000 تاي دوم دور موتور از 5 بالاتر نره كه واقعا درسته اين موتور بعد از 1000 تا هنوزم توي آبنديه و انجين مثل صفرش سفت كار ميكنه.
peyman_1363
29-04-1393, 08:53 بعد از ظهر
یک چیز جالبی در مورد این موتور وجود داره که من در موتور های قبلیم و موتورهایی که سواری گرفتم ندیدم اینه که وقتی موتور داغ میشه نه تنها لش نمیشه بلکه خیلی نرمو سگ میشه طوری که احساس میکنی اگه گازو زیاد بدی تیکاف هم میزنه
pooya_h
29-04-1393, 09:29 بعد از ظهر
برای گارانتی باید به نمایندگی که موتور رو خریدیم مراجعه کنیم یا تعمیرگاه مخصوصی برای اینکار دارن؟
m.z1367
30-04-1393, 02:36 قبل از ظهر
برای گارانتی باید به نمایندگی که موتور رو خریدیم مراجعه کنیم یا تعمیرگاه مخصوصی برای اینکار دارن؟
دفتدچه موتور که از قروشنده گرفتی همون کارت گارانتیه (که البته داخلش مشخصه) انتهای دقترچه شماره تغمیرگاه فارس موتور رو نوشته زنگ یزن آدرس بگیر موتور رو ببر....
Alireza.BMW
30-04-1393, 09:25 قبل از ظهر
آقایون موتورتون رو نبرین گارنتی...بخدا از گارنتی ماشینم بدتره اصلا کاری نمیکنن که خراب ترشم میکنن نبرید آقا نبرید...خودتون سعی کنید مشکل هاشو حل کنید...آچارکشی هم چیز خاصی نیست تمام پیچ های دسته موتور رو برید خشکه بگیرید+واشر فنری در 2طرف بزارید...کلا هر پیچی دیدید پشتش واشر بزارید...همین...تنظیم کاربراتم کاری نداره
zz5373659
30-04-1393, 02:20 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان
کسی کاربراتور پالس 135 داره که بخواد بفروشه
گمرک رو زیر و رو کردم میگن فقط از 180 هست
اگرهم جایی رو سراغ دارید که میفروشن ادرس بدید
ممنون
ali.motahari
30-04-1393, 02:23 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان
ممنون
شما کدوم شهرین؟
pooya_h
30-04-1393, 10:06 بعد از ظهر
آقا سمت چپ موتور کنار چرخ عقب یه توری مانند فلزی هست. اون محافظه؟ اگه برای جلوگیری از برخورد پا با چرخ عقبه چرا سمت راست همچین چیزی نیست؟
peyman_1363
30-04-1393, 10:23 بعد از ظهر
آقا سمت چپ موتور کنار چرخ عقب یه توری مانند فلزی هست. اون محافظه؟ اگه برای جلوگیری از برخورد پا با چرخ عقبه چرا سمت راست همچین چیزی نیست؟
چون سمت راست اگزوز هست عزیزم.در ضمن حواست باشه معمولا توریرو برعکس نصب میکنند نگاه کن سوراخهایی که برای خروج آب تعبیه شده به پایین باشه.
omidnaji
31-04-1393, 10:57 قبل از ظهر
دلیل اینکه این توری فقط در سمت چپ هست به خاطر هندی بودن موتور هستش .
در هندوستان به خاطر لباس رسمی زنان هندی که دامن هست نمیتونن پاهاشون رو دو طرف موتور بزارن چون دامنشون میره بالا و ...
به همین دلیل فقط از سمت چپ میشینن و اگر دقت کرده باشید یه جا پایی اضافه طوری مانند داره که دوتا پا روش جامیشه و اون طوری دیگه که میگین برای جلوگیری از اسابت دامن به پره ها هستش
موفق باشید
pooya_h
31-04-1393, 11:58 قبل از ظهر
بسیار ممنون از پاسخها. سوال دیگه اینکه کسی که ترک موتور میشینه اگه پاشو روی اگزوز بذاره به موتور صدمه میزنه؟
mortezanasiri
31-04-1393, 07:46 بعد از ظهر
سلام آقا كمك كنيد دارم يه تصميم مهم ميگريم يكى تورو خدا كمك كنه ، من خيلى به پالس ١٣٥ علاقه دارم ، دست بر غذا يه دايچى ١٣٥ خريدم موتور خوبيه ولى پالس يه چيز ديگه اس ، موتورم صفره ميخوام با پالس ١٣٥ مدل ٨٩ آخراش عوض كنم ، موتور ٣٠٠٠٠. تا كاركرده ، لاستيك ٦٠ ٪ صفحه تا حالا عوض نكرده ، موتوره خودم ١١٠٠ تا كاركرده به نظرتون ميصرفه عوض كنم يا نه، بعد راستى خودش ميگه موتور ديدنيه البته داستانه اون ماست فروشه اس، من هنوز نديدم آيا به نظرتون عوض كنم.
دمتون گرمه اگه كمك كنيد مرسى
ali.motahari
31-04-1393, 08:02 بعد از ظهر
سلام آقا كمك كنيد دارم يه تصميم مهم ميگريم يكى تورو خدا كمك كنه ، من خيلى به پالس ١٣٥ علاقه دارم ، دست بر غذا يه دايچى ١٣٥ خريدم موتور خوبيه ولى پالس يه چيز ديگه اس ، موتورم صفره ميخوام با پالس ١٣٥ مدل ٨٩ آخراش عوض كنم ، موتور ٣٠٠٠٠. تا كاركرده ، لاستيك ٦٠ ٪ صفحه تا حالا عوض نكرده ، موتوره خودم ١١٠٠ تا كاركرده به نظرتون ميصرفه عوض كنم يا نه، بعد راستى خودش ميگه موتور ديدنيه البته داستانه اون ماست فروشه اس، من هنوز نديدم آيا به نظرتون عوض كنم.
دمتون گرمه اگه كمك كنيد مرسى
داداش 30000 کارکرد خیلی زیاده و ریسک خریدش بالاس و اگه به موتور نرسیده باشه و بد باهاش رفتار کرده باشه دست شما که بیوفته امکان خرابیش خیلی زیاده
بنظر من یکم بیشتر صبر کن و پول بیشتری جور کن که کم کارکردو مدل بالاترشو بخری
mortezanasiri
31-04-1393, 09:33 بعد از ظهر
دادا دمت گرم ، آره حتماً همينكارو ميكنم ، به نظرت چه سالى و با چه قيمتى گيرم مياد كه هم رديف باشه هم مدلش خيلى بالا نباشه مثلاً ٩٣ نمى خوام ، بعد اگه بچه ها كسى حاضره كه با موتور دايچى ١٣٥ صفر البته ١١٠٠ رفته تازه امروز دادم آچاركشى كنم ، يه ذره صدا ميداد كه فكر كنم بعد آچار كشى كنم اونم رديف بشه ،ترجيحاً مدلش ٩٠ تا ٩١ اگه كم كاركرد بود سرهم ميدم دانشجويى حساب كن
ali.motahari
31-04-1393, 11:13 بعد از ظهر
قربونت
قیمت ک دسته فروشندس و قیمت دقیق موتورای دسته دو رو alireza.bmwداره
علیرضا جان کجایی داداش کارت دارنننننننن
Alireza.BMW
31-04-1393, 11:18 بعد از ظهر
هستیم در خدمتتون...خب دایچی 135 بد بخره...صفرشو چند خریدی؟ بیمه و سند خورده؟ تا چقد میخای هزینه کنی واسه 135؟
pooya_h
01-05-1393, 10:53 قبل از ظهر
بسیار ممنون از پاسخها. سوال دیگه اینکه کسی که ترک موتور میشینه اگه پاشو روی اگزوز بذاره به موتور صدمه میزنه؟
كسي نميدونه؟
s.mm
01-05-1393, 12:26 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان
ممنون
55380133
اصلا کاربرات رو برای چی می خواید عوض کنید؟
mortezanasiri
01-05-1393, 12:52 بعد از ظهر
هستیم در خدمتتون...خب دایچی 135 بد بخره...صفرشو چند خریدی؟ بیمه و سند خورده؟ تا چقد میخای هزینه کنی واسه 135؟
سلام ببخشبد دير اومدم ، دادا من من يه مدل ٩٠ يا ٩١ تميز ميخوام كاركردش حدوداً ١٠٠٠٠ تا باشه بعد راجب قيمتش نمى دونم ، ولى يچى تومايه هاى ٢٩٠٠ حاضرم خرج كنم البته براى مدل ٩٠ ، موتور خودمو حقيقتش يه ٢٠ روزى هست خريدم هنوز سند نزدم اصلاً دنبال هيچيش نرفتم پلاستيكاش روشه ، من موتورو. ٢٨٠٠ پول دادم ،
Alireza.BMW
01-05-1393, 01:19 بعد از ظهر
بیمه چی داره؟ اگه بدون بیمه باشه خب 2500.2400 میتونی بفروشی البته کناره...اگه بیمه باشه یه 150 تومنی بذار روش که میشه 2550 تا 2650...دلال هم ازت 2300 اینا برمیداره
پالس 135 کاکرد 10تا مدل 90 نداریم هرکی میگه دروغ میگه تمیز نگه میداره سیم کیلومترشو باز میکنه و میندازه...صفرش با 4400م میشه گیر آورد...با 2900 مدل 90 تمیز راحت پیدا میشه و مدل 91 رو هم 3300 اینا
mortezanasiri
01-05-1393, 01:35 بعد از ظهر
پس با اين تفاصيل موتوره خودمو بز ميخرن ، خيلى بز ، نه موتورمو بيمه نكردم ، تو تاپيك قبليم اشتباه زدم ، موتورمو١٠ روزه خريدم ، آقا خيلى نامرديه كه با اين قيمت برميدارن،باشه دمت گرم شايد منصرف شدم ،
- - - Updated - - -
آقا يه دلال بهم گفت ٢.٥ ميخرموجاى چونه داشت به نظرم ميتونستم تا ٢.٦٠٠ بدم يه خبطى كردم ندادم ولى كلى ناراحتم ، خيلى قيمتو بد ميدن
Alireza.BMW
01-05-1393, 01:46 بعد از ظهر
شما اگه دوباره ببری جاش کمتر میگه کلا نمایشگاه دارا یه هو یه حرفی میزنن حالا برو یه چرخی بزن دوباره برو جا یارو بهش بگو ببین چی میگه...من یه آپاچی برا یکی از رفیقام همینجوری تو زمستون برداشتم 180 مدل 92 کارکردم 4تا بود فکر کنم اومدم آپاچیو بفروشم با دوستم بودم اونم یه طرح جدید میخاست یارو بزخری کرد گفت بیا 180 بهت میدم 4600یه خط نداره روش قیمتم زده بود 4900 خدایی هم قیمت 4900خوب بود نسبت به بقیه این دوستم گفت جدی میدی گفت آره رفیقم گفت باشه بیا بدش من میخام یارو خندید گفت باشه به شاگردش گفت موتورو دربیار این رفیقمم کارتو گذاشت جلوش گفت بکش 4600رو کامل یارو ببینی آتییش جلو 2تا رفیقاش بود نتونست نه بگه موتورو داد بهش
mortezanasiri
01-05-1393, 02:36 بعد از ظهر
تا حالا اينجوريشو نشنيده بودم ، باشه الان ميرم يه سر بهش ميزنم دمت گرم ، موتوره خوبيه نميدونم چرا بازارش اصلاً خوب نيست ، شايد به خاطر اينه كه موتوره خوبى نباشه،
mortezanasiri
01-05-1393, 09:57 بعد از ظهر
سلام بر بكس گرام ، آقا رفتم گمرك يه ١٣٥ رديف و سرحال ديدم اصلاً انگار روحم. پرواز كرد ، دل و دينو برد لامصب ، داشتم مست ميشدم زدم تو گوشم گفتم چته بلند شو حواستو جمع كن دامنت ز دست برود ، آقا سرتونو درد نيارم يارو همشهرى بود بهش گفتم كه يه دايچى دارم ميخوام يه پالس سرحال ٩٠ ٩١ بخرم، اونم نامردى نكرد منو مستقيم برد پيش همون موتوره ، گفت موتورتو ميگرم اين موتور رو بهت ميدم ٧٥٠ سر بده، موتور برا سال ٩٠ بود سالمو سرحال، لاستيكا نو ، رينگ از اين اسپرتا ، البته موتورش يه ذره فلپاش با پالساى ديگه فرق ميكرد، صفحه تازه عوض كرده ، موتور زدگى نداره ، ميخواستم اگه كسى سر در مياره يك چيك كمكى بكنه دمتون قيژ
Alireza.BMW
01-05-1393, 10:58 بعد از ظهر
3 تومن ته قیمت اون پالسه یعنی موتورتو مثل بورسی بر میداره به قیمت 2250 کجاش خوبه؟ لاستیکا رو که عوض کرده دیگه...یعنی چی فلاپا فرق داره؟
بیمه چقد داره؟ رینگ همشون اسپرته دادا
- - - Updated - - -
کارکرد چقدر بوده؟؟؟ با این تفاسیر که میکنی بابت صفحه کلاج گمونم 16.17 تایی باید راه رفته باشه
- - - Updated - - -
کارکرد چقدر بوده؟؟؟ با این تفاسیر که میکنی بابت صفحه کلاج گمونم 16.17 تایی باید راه رفته باشه
mortezanasiri
02-05-1393, 12:03 قبل از ظهر
دادا موتور يه ٢٠ تايى كاركرده البته به قول خوده فروشنده ، كه خودتون گفتيد كه اينا رو ميشه دستكارى كرد پس يه جورايى چرن.... گفته بود، فكر كنم ميشه رو اين موتور يه نوع فلبايه ديگه هم نصب كرد، دادا فلپاى جلوى يعنى چراغو تا نزديك باك با معموليش فرق داشت ، بيمه نداشت ، بعد من دقيق اين موتورا رو نميشناسم ، رينگش خطوط قرمز داشت فك كنم كه فقط رنگ قرمز زده باز من نميدونم ، اگه ميتونيد و لطف كنيد بگين كه اينا رو رنگ ميزنن يا رينگ كلاً عوض شده متشكر ميشم، سوال بعديمو تو يه تاپيك ديگه ميگم كه شلوغ نشه ،
- - - Updated - - -
آقا از كجا ميشه فهميد كه موتورش پلمپ هستش ، بعد اين موتورا عيب خاصى نداره كه موقع خريد بشه فهميد ، مثل اينكه خوب نسوزنه يا نميدونم كلاً مشكلايى كه موقع خريد بايد دنبالشون بود نه دنبالشون باشى كه بقيه مشكلا ديده نشه ، مشكل برقى رو چطورى ميشه فهميد ، عذر به خاطر سؤالايه زياد من و تشكر پيشاپيش به خاطر جواباتون ، دمتون گرممم، شرمنده خوب بلد نيستم با اين سايت كاركنم برا همين دو تا تاپيك نشد
s.mm
02-05-1393, 09:41 قبل از ظهر
دوست عزیز
سپاس
باک باید باز بشه و شناور در حالی که از باک بیرونه تست بشه
شاید گیر کرده
و اگر هم خراب شده باشه شاید نیاز به تعویض نباشه و بشه تعمیرش کرد
در هر صورت یه عکس از زیر باک میذارم تای جای اون رو بفهمید
در مورد باز کردن باک هم اگه مشکل دارید بگید تا ریز به ریز مراحل باز کردنشو توضیح بدم
این هم عکس زیر باک پالس 135:
44273
چیزی دیگه ای هم که به ذهنم میرسه اینه که شاید سیم شناور یه جایی زیر باک گیر کرده باشه و در اثر زخمی شدن اتصالی کرده باشه (احتمال دیگه)
فقط خداکنه ایراد از خود کیلومتر نباشه
mortezanasiri
02-05-1393, 02:33 بعد از ظهر
آقا ببخشيد يه سؤال دارم و اون اينه كه اگه از صفحه كيلومتر باشه چه اشكالى پيش مياد
m.z1367
02-05-1393, 03:35 بعد از ظهر
كسي نميدونه؟
دوست عزیز جاپایی رو گذاشتن که کسی پاش رو روی اگزوز نذاره. اگه برا کوتاه مدت بذاره مشکلی پیش نمیاد ولی در بلند مدت احتمال لق شدن اگزوز رو هست. در ضمن حرارت اگزوز به قدری بالا است که حتما کف کفش ترک نشین آب می شه....
s.mm
03-05-1393, 07:16 قبل از ظهر
آقا ببخشيد يه سؤال دارم و اون اينه كه اگه از صفحه كيلومتر باشه چه اشكالى پيش مياد
به نظر خودتون چه اشکالی پیش میاد؟
خب وقتی خراب باشه باید تعمیر بشه دیگه! تعمیر اینا هم واقعا دردسره
mortezanasiri
03-05-1393, 02:04 بعد از ظهر
به نظر خودتون چه اشکالی پیش میاد؟
خب وقتی خراب باشه باید تعمیر بشه دیگه! تعمیر اینا هم واقعا دردسره
آره خوب ، باحال بود ، نه ميدونم كه اگه ايراد از چيزى باشه بايد تعميرش كرد ، فك كردم كه دردسر باشه كه همينطور كه خودتون گفتيد بود ،
بسم الله الرحمن الرحیم
03-05-1393, 09:06 بعد از ظهر
بسم الله الرحمن الرحیم و سلام
بچه هایی که این موتور را چند وقته دارن:
برادرم یک پالس 180 ug4 رینگی داره واقعا ترمز عقبش افتضاح است که اصلا باید بیخیالش شد ولی برادر کوچیکم پالس 180 پره ای دارد و ترمز عقبش بهتره ولی خیلی هم خوب نیست: آیا ترمز عقب پالس 135 هم مثل ug4 بد است یا نه واقعا خوب می گیرد؟
s.mm
04-05-1393, 07:33 قبل از ظهر
بسم الله الرحمن الرحیم و سلام
بچه هایی که این موتور را چند وقته دارن:
برادرم یک پالس 180 ug4 رینگی داره واقعا ترمز عقبش افتضاح است که اصلا باید بیخیالش شد ولی برادر کوچیکم پالس 180 پره ای دارد و ترمز عقبش بهتره ولی خیلی هم خوب نیست: آیا ترمز عقب پالس 135 هم مثل ug4 بد است یا نه واقعا خوب می گیرد؟
پالس 135 نیز تُرمُزی دارَد دَر حَد پالس های دیگر 44355اما با تَوجُه بِه وَزنِ کَمتَر دَر صوُرَتِ سالِم بُودَنِ لِنتَین تُرمُزی قابِل قَبُول دارَد44356
دَر کُل نَبایَد إنتِظارِ تُرمُز دیسکی أز آن داشت44357
صَدَقَ الله العَلی العَظیم
peym@n
04-05-1393, 08:00 قبل از ظهر
باک باید باز بشه و شناور در حالی که از باک بیرونه تست بشه
شاید گیر کرده
و اگر هم خراب شده باشه شاید نیاز به تعویض نباشه و بشه تعمیرش کرد
در هر صورت یه عکس از زیر باک میذارم تای جای اون رو بفهمید
در مورد باز کردن باک هم اگه مشکل دارید بگید تا ریز به ریز مراحل باز کردنشو توضیح بدم
این هم عکس زیر باک پالس 135:
44273
چیزی دیگه ای هم که به ذهنم میرسه اینه که شاید سیم شناور یه جایی زیر باک گیر کرده باشه و در اثر زخمی شدن اتصالی کرده باشه (احتمال دیگه)
فقط خداکنه ایراد از خود کیلومتر نباشه
دوست عزیز s.mm
نحوه باز کردن باک رو اگه امکان داره بصورت تصویری لطف بفرمائید .
سپاس
s.mm
04-05-1393, 08:51 قبل از ظهر
دوست عزیز s.mm
نحوه باز کردن باک رو اگه امکان داره بصورت تصویری لطف بفرمائید .
سپاس
باز کردنش کاری نداره سر جمع دو تا پیچه
شیر بنزین رو ببندید(وسط بسته میشه)
شیلنگش رو جدا کنید
بنزین رو اگه زیاد داره تخلیه کنید
فرمون موتور رو صاف کنید
قاب بغل سمت چپ رو با که با سوئیچ باز میشه در میارید
یه حلقه زرد رنگ می بینید که ضامن تیکه عقبی صندلی هست
اون رو که بکشید قفل تیکه عقب صندلی باز میشه و بعدش راحت در میاد
بعد برای تیکه دوم صندلی یه دونه پیچ داره که اون رو هم باز می کنید
بعدش یه دونه پیچ دیگه اون وسط می بینید که برای باک هست
اون پیچ رو هم که باز کردید ته باک رو بالا بکشید ( دقت داشته باشید که باک با یه ضربه گیر لاستیکی به بدنه وصله که ضربه گیر رو نباید از باک جدا کنید چون جا زدنش سخته بلکه باید کل اون لاستیک رو از توی جاش از روی بدنه در بیارید)
بعد باک رو از تهش بالا بکشید تا از جاش در بیاد
از جاش که در اومد یه فیش زرد رنگ می بینید برای شناور باک اونو جداش کنید
یه لوله هم برای هواکش باک هست که به جایی وصل نیست بکشید بیرون در میاد
بعدش به شناور که عکسشو گذاشتم دسترسی پیدا می کنید
این همه من داستان نوشتم کلش دو تا پیچه دوست عزیز
این هم یه pdf که می تونید توی صفحات 43 تا 46 کمی با باز کردن باک و متعلقاتش آشنا بشید
ولی اگه دست به آچار نیستید بهتر بیخیالش بشید:
m.z1367
04-05-1393, 08:48 بعد از ظهر
سلام
آقا چندتا سوال:
1- زمانی که با موتور میری (مثلاً 60، 70 تا) وقتی گاز نمی دی سرعت زود کم میشه حتی زمانیکه خلاص می کنی این اتفاق میافته. این رو با پالس 180 مقایسه کردم دیدم که اگه خلاص کنی یا گاز ندی مسافت بیشتری می ره. این مربوط به خورشیدی موتور هست یا مشکل از جای دیگه است؟
2- آقا من با ترمز عقب این موتور مشکل دارم! زمانیکه ترمز میکنی کافیه یه کم پات رو فشار بدی، سریعاً لاستیک قفل میکنه و لیز می خوره. بنابراین بیشتر از ترمز جلو استفاده میکنم. (البته بگم که ترمز عقب رو اینقدر سفت نبستم که با اشارهای میخ ترمز کنه. یعنی اگه بخوای ترمز کنی یا کم ترمز میکنه یا لاستیک لیز میخوره.)
3- یه توضیح مختصر در مورد پیچ کاربرات می دین. من چند وقت پیش بالاخره پیچ کاربرات رو پیدا کردم (سمت چپ موتور کنار سر سیلندر) اساتید فرموده بود که باید یک و نیم دور باز باشه زمانی که با پیچ سفت کردم فک کنم سه چهار دوری باز بود که پس از بستن کاملش یک و نیم دور باز کردم. اگر کاربرات کم یا زیاد باز باشه، چی میشه؟
باتشکر
Alireza.BMW
04-05-1393, 09:04 بعد از ظهر
در مورد سوال 1 سخت نگیر اینقدر...ولی تمیزی و چرب بودن زنجیر و شل یا سفت بودنش تاثیر داره
سوال 2 هم بله همینجوریه تو هرموتوری ترمز جلو هست که میتونه جلوی بیشتره سرعتو بگیره...لیز خوردنشم مربوز به جنس لاستیکشه که مالی نیست...اما خوبه سخت گیر نباش
سوال 4رو متوجه نشدم یعنی چی؟؟؟؟ 1/5دور باز کردید مگه موتور خوب کار نمیکنه الان؟؟؟
ایلیا
04-05-1393, 09:23 بعد از ظهر
1- دلایلش میتونه این باشه : الف) کم باد بودن چرخها
ب ) سفت بودن بیش از حد زنجیر
پ ) سفت بودن بیش از حد دوشاخ عقب ( اگه مثل مال سی.جی باشه )
ت ) مشکل در ترمزها
2- اگه ترمز دیسکی باشه طبیعیه
ali balakhani
05-05-1393, 03:56 قبل از ظهر
سلام
دوست عزیزی که نشانگر بنزینش ایراد کرده بود
دوست عزیز قبل از باز کردن باک .سیم سنسور تو باک که اومده با یه سوکت به سیم کشی وصل شده را اگر از هم جدا کنیم یعنی سوکت مربوترو جدا کنیم باید اگه ایراد از سنسور تو باک باشه هنگام جدا شدن سوکت ..امپر بنزین توکیلومتر باید برگرده به قسمت خالی بنزین
ولی اگه بعد از جدا سازی سو کت باک امپر سر جاش موند یعنی پر رو نشون میداد ایراد از سیم کشی یا کیلومتره
علی بالاخانی
- - - Updated - - -
44380
اینم عکس کار جدیدمونه سبز.سوزوکی٢۵٠واردات امیکو ومشکیه پالسه که طراحی رنگ کار خودمونه فلاپها هم همینطور روی ١٣۵هم بسته میشه
peym@n
05-05-1393, 07:47 قبل از ظهر
دوستان عزیز
s.mm و علی بالاخانی
از راهنمایی شما بسیار ممنونم
m.z1367
05-05-1393, 09:44 بعد از ظهر
در مورد سوال 1 سخت نگیر اینقدر...ولی تمیزی و چرب بودن زنجیر و شل یا سفت بودنش تاثیر داره
سوال 2 هم بله همینجوریه تو هرموتوری ترمز جلو هست که میتونه جلوی بیشتره سرعتو بگیره...لیز خوردنشم مربوز به جنس لاستیکشه که مالی نیست...اما خوبه سخت گیر نباش
سوال 4رو متوجه نشدم یعنی چی؟؟؟؟ 1/5دور باز کردید مگه موتور خوب کار نمیکنه الان؟؟؟
ممنون از شما و آقا ایلیا، خدا رو شکر مشکل خاصی نیست فقط پیچ کاربرات زیاد باز یا بسته باشه چه فرقی می کته؟
imported_parvazz
06-05-1393, 01:19 قبل از ظهر
بنظر من هم سرعت مناسبش همین 110-15 هست اما باید بیشتر بره تو کفی اگر نمیره مشکلی هست ...
مثلا چه مشکلی میتونه داشته باشه ؟؟؟؟
Ali
06-05-1393, 12:28 بعد از ظهر
مثلا چه مشکلی میتونه داشته باشه ؟؟؟؟
خیلی عوامل هستن که میتونن موثر باشن تنظیم نبودن کاربرات شمع باد لاستیک و...
roma
06-05-1393, 11:23 بعد از ظهر
سلام به همه پرشین موتورهای عزیز دیروز پسر عموی بنده یدونه از این بچه پالس مدل 93 به رنگ قرمزش گرفته 4.350 که امروز اورده پیشم یه نگاهی بهش بندازم و واقعا ای کاش نمیاورد منتاژ واقعا مضخرف و عیب و ایراد توش موج میزد واقعا حیف این موتور که حالا باید به این روز بیوفته باطری تعطیل سیم گاز گیر میکنه کلاج یارو از بالا تا ته ریگلاج کرد بود دنده به سختی با صدای تق جا میرفت و یعدشم دنده بالا نمیومد سیم کلاجش از بدترین جای که ممکنه برده شده که تو چرخیدن فرمون تاثیر گذاربود کاربراتو داغون بود هواش تنظیم نبود گاز میدادی ول میکردی موتور گاز دوبار میخورد ترمزهای هم فکر جلو هوا داش یا روغنش کم بود چون کاری به کار دیسک نداشت واشر اب بندی واسه سیم راهنما عقب کلان نداشت! فکر کنم تو جیب کارگر خط تولید جا مونده باشه صدای انجینم خیلی زیاد شده سیم گاز موتور اصلی نبود و کاملان مشخص این چیزهایی که یادم مونده یکی بره به این راجو بگه بیاد ببینه که چیکار کردن با این بچه پالس شاید بتونه یه کاری کنه تو خط تولیدشون 4 تا کارگر ساختمانی گذاشتن واسه مونتاژ موتور و کم کم داره جای مگلی میگره و اسم kawasaki rouser 135 از بین میبره موتوری که در کشورهای دیگه با برند ژاپنی فروخته میشه تو ایران نباید حتی کلاجش تنظیم باشه ایا افسوس و دیگر هیچ عید شما هم مبارک
- - - Updated - - -
سلام به همه پرشین موتورهای عزیز دیروز پسر عموی بنده یدونه از این بچه پالس مدل 93 به رنگ قرمزش گرفته 4.350 که امروز اورده پیشم یه نگاهی بهش بندازم و واقعا ای کاش نمیاورد منتاژ واقعا مضخرف و عیب و ایراد توش موج میزد واقعا حیف این موتور که حالا باید به این روز بیوفته باطری تعطیل سیم گاز گیر میکنه کلاج یارو از بالا تا ته ریگلاج کرد بود دنده به سختی با صدای تق جا میرفت و یعدشم دنده بالا نمیومد سیم کلاجش از بدترین جای که ممکنه برده شده که تو چرخیدن فرمون تاثیر گذاربود کاربراتو داغون بود هواش تنظیم نبود گاز میدادی ول میکردی موتور گاز دوبار میخورد ترمزهای هم فکر جلو هوا داش یا روغنش کم بود چون کاری به کار دیسک نداشت واشر اب بندی واسه سیم راهنما عقب کلان نداشت! فکر کنم تو جیب کارگر خط تولید جا مونده باشه صدای انجینم خیلی زیاد شده سیم گاز موتور اصلی نبود و کاملان مشخص این چیزهایی که یادم مونده یکی بره به این راجو بگه بیاد ببینه که چیکار کردن با این بچه پالس شاید بتونه یه کاری کنه تو خط تولیدشون 4 تا کارگر ساختمانی گذاشتن واسه مونتاژ موتور و کم کم داره جای مگلی میگره و اسم kawasaki rouser 135 از بین میبره موتوری که در کشورهای دیگه با برند ژاپنی فروخته میشه تو ایران نباید حتی کلاجش تنظیم باشه ایا افسوس و دیگر هیچ عید شما هم مبارک
imported_parvazz
07-05-1393, 08:15 قبل از ظهر
خیلی عوامل هستن که میتونن موثر باشن تنظیم نبودن کاربرات شمع باد لاستیک و...
ممنون
parvazz
07-05-1393, 08:40 قبل از ظهر
پیچ کاربرات منم 8 دور باز بود ، کردمش 2 دور
اگه زیاد باز باشه چه اتفاقی میافته ؟؟؟؟
hosseinpalang
07-05-1393, 09:19 قبل از ظهر
از ماست که بر ماست
من که سال 90 صفر گرفته بودم
بنزین ریختم دیدم از زیر باک شار شار داره میره
نگو آمپر بنزین رو صفت نکرده بودن و اورینگش اصلا جا ننداخته بودن فقط گذاشته بودن.چرخ جلو شل بود.پیچهای گلویی اگزوز تقریبا باز بود(روز دوم یکیش افتاده بود)و ....
moein 007
07-05-1393, 10:18 قبل از ظهر
آقایون گله نکنید چند وقت پیش یکی از اقوام پراید نو خریده بود باک نداشت سر شلنگ بنزین رو انداخته بودن تو چهار لیتری باور کنید هر چی رفت نمایندگی زور زد گفتن خودت بازش کردی بدبخت داشت اشکش در میومد حالا یه سیم گاز که چیزی نیست
خخخخخخ
Mr B
07-05-1393, 10:48 قبل از ظهر
آدم بره از خود هندوستان وارد کنه بیشتر می صرفه !:|
دوستان ترمز عقب رو می شه دیسکی کرد ؟دردسرش زیاد نیست ؟هزینه اش چقدر می شه ؟
moein 007
07-05-1393, 10:54 قبل از ظهر
اینجوری که میگن انگار میشه ولی در مورد هزینش دقیقا نمیدونم
m.z1367
07-05-1393, 11:12 قبل از ظهر
سلام. اول عید فطر رو به همتون تبریک می گم. نماز، روزههاتون قبول باشه. آقا یه چند روزیه وقتی تو حرکت گاز رو ول میکنم از اگزوز صدای تِپ تِپ خفیفی در حد یک ثانیه میاد و بعدش این صدا قطع می شه. البته تو دور بالا محسوس تر هستش. فک می کنید برا چی میتونه باشه؟
moein 007
07-05-1393, 11:28 قبل از ظهر
سلام عید شما هم مبارک اینجوری که بوش میاد امروز هیچکس نیست همه رفتن تفریح منم اطلاعات کاملی در مورد پالس135 ندارم ولی بازم نسبت به اطلاعاتم راهنماییتون میکنم
دوست عزیز امکان داره از تنظیم نبودن کاربراتت باشه و امکان بیشتر رو من به شمع میدم شمع هارو باز کن یه تمیز بکن انشاا.... درستت نمیشه سوالی بود در خدمتیم
farzin
07-05-1393, 04:01 بعد از ظهر
سلام. اول عید فطر رو به همتون تبریک می گم. نماز، روزههاتون قبول باشه. آقا یه چند روزیه وقتی تو حرکت گاز رو ول میکنم از اگزوز صدای تِپ تِپ خفیفی در حد یک ثانیه میاد و بعدش این صدا قطع می شه. البته تو دور بالا محسوس تر هستش. فک می کنید برا چی میتونه باشه؟
وقتی دست میزنی به کاربرات بدون اینکه آشنایی داشته باشی ، نتیجش همین میشه ، برای اینکه دیگه صداش شنیده نشه باید به سمت بیرون پیچ هوا رو بچرخونی اما تنظیم کردن کاربرات دیافراگم دار بسیار تنظیم دقیقی میخواد ، که اگه بدی مکانیک تنظیم کنه بازم میبینی تنظیم نیست ... به تاپیک تنظیم کاربرات از بخش مباحث و مشکلات انجین برید بگرد پیدا میکنی
- - - Updated - - -
برای دوست خوبم alireza.bm.w عرض کنم که یک و نیم دور تنظیم کاربرات برای کاربرات های فنری هستن مثل کاربرات cg ، کاربرات دیافراگم دار رو اینجوری نمیشه تنظیم کرد :20:
m.z1367
07-05-1393, 06:11 بعد از ظهر
وقتی دست میزنی به کاربرات بدون اینکه آشنایی داشته باشی ، نتیجش همین میشه ، برای اینکه دیگه صداش شنیده نشه باید به سمت بیرون پیچ هوا رو بچرخونی اما تنظیم کردن کاربرات دیافراگم دار بسیار تنظیم دقیقی میخواد ، که اگه بدی مکانیک تنظیم کنه بازم میبینی تنظیم نیست ... به تاپیک تنظیم کاربرات از بخش مباحث و مشکلات انجین برید بگرد پیدا میکنی
- - - Updated - - -
برای دوست خوبم alireza.bm.w عرض کنم که یک و نیم دور تنظیم کاربرات برای کاربرات های فنری هستن مثل کاربرات cg ، کاربرات دیافراگم دار رو اینجوری نمیشه تنظیم کرد :20:
ممنونم. فقط قسمت تنظیم کاربرات رو پیدا نکردم اگه می شه لینکش رو بذارید.
m.z1367
08-05-1393, 01:56 بعد از ظهر
اساتید اگه کسی می دونه چی جوری باید کاربرات این موتور تنظیم کنم لطفا راهنمایی کنه.
s.mm
08-05-1393, 02:42 بعد از ظهر
رکورد جدید سرعت 118 کیلومتر در ساعت
رکورد قبلی 113 کیلومتر در ساعت دو ترک 80 کیلویی
بیش باد!
peyman_1363
08-05-1393, 10:29 بعد از ظهر
رکورد جدید سرعت 118 کیلومتر در ساعت
رکورد قبلی 113 کیلومتر در ساعت دو ترک 80 کیلویی
بیش باد!
مگه موتورت چند تا کار کرده باهاش 118 تا میری؟
- - - Updated - - -
اساتید اگه کسی می دونه چی جوری باید کاربرات این موتور تنظیم کنم لطفا راهنمایی کنه.
کار سختی نیست فقط حوصله میخواد.اول پیچ سمت چپ کاربراتو ببند (همون زرده مال هوا) بعدش کمی پیچ گازو باز کن تا زیاد بشه حالا روشنش کن اگه خاموش شد گاز بده تا خاموش نشه.حالا پیچ هوارو باز کنی یکی 2دور کافیه بعدش اگه موتور خاموش نشد کمکم گازو کم کن هوارو باز کن فقط سعی کن زیاد پیچ هوا باز نشه چون هوای زیاد خودش باعث میشه سوخت کمتر بره واحتراق خوب انجام نگیره.
s.mm
09-05-1393, 07:24 قبل از ظهر
- - - Updated - - -
کار سختی نیست فقط حوصله میخواد.اول پیچ سمت چپ کاربراتو ببند (همون زرده مال هوا) بعدش کمی پیچ گازو باز کن تا زیاد بشه حالا روشنش کن اگه خاموش شد گاز بده تا خاموش نشه.حالا پیچ هوارو باز کنی یکی 2دور کافیه بعدش اگه موتور خاموش نشد کمکم گازو کم کن هوارو باز کن فقط سعی کن زیاد پیچ هوا باز نشه چون هوای زیاد خودش باعث میشه سوخت کمتر بره واحتراق خوب انجام نگیره.
حدود 5500 کیلومتر
ربطش به کارکرد چیه؟
من خیلی معقول میرم باهاش زیاد گاز نمی دم خواستم فقط تست کنم ببینم چند تا میره که اون لحظه که من دیدم، عدد 118 رو نشون میداد
peyman_1363
09-05-1393, 07:19 بعد از ظهر
حدود 5500 کیلومتر
ربطش به کارکرد چیه؟
من خیلی معقول میرم باهاش زیاد گاز نمی دم خواستم فقط تست کنم ببینم چند تا میره که اون لحظه که من دیدم، عدد 118 رو نشون میداد
آها من فكر كردم موتور صفرو 118 تا گازوندي شرمنده فضولي كردم.
m.z1367
09-05-1393, 07:54 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
من متوجه نشدم تا چه موقع باید این کار رو انجام داد پیچ کاربرات رو باز کردیم از کجا بفهمیم تنظیم شده. لطفا راهنمایی کنید...
farzin
09-05-1393, 10:16 بعد از ظهر
اخوی بد نیست یه سرچی کنی تو سایت هم با سایت آشنا شی هم مطلبتو پیدا کنی
اینم از لینکی که میخوای در زیباترین و بهترین مکان سایت:
pooya_h
12-05-1393, 09:30 قبل از ظهر
دوستان من الان حدود 400 تا با موتور راه رفتم و هيچ فشاري بهش نياوردم. تا حالا 3،4 بار توي دندههاي 4 و 5 موتور يه دفعه انگار خلاص ميشه يه لحظه. بعد كه گازو ول ميكنم و ميزنم تو دنده ميره توي همون دنده قبلي كه توش بوده مثلاً دنده 5. اين مشكل از كجاست؟ اينم بگم كه در حال گاز دادن و زماني كه دستم كاملاً از روي كلاچ برداشته بوده اين اتفاق افتاده.
peyman_1363
12-05-1393, 08:23 بعد از ظهر
دوستان من الان حدود 400 تا با موتور راه رفتم و هيچ فشاري بهش نياوردم. تا حالا 3،4 بار توي دندههاي 4 و 5 موتور يه دفعه انگار خلاص ميشه يه لحظه. بعد كه گازو ول ميكنم و ميزنم تو دنده ميره توي همون دنده قبلي كه توش بوده مثلاً دنده 5. اين مشكل از كجاست؟ اينم بگم كه در حال گاز دادن و زماني كه دستم كاملاً از روي كلاچ برداشته بوده اين اتفاق افتاده.
,واي خدا به موتور هاي چيني ميخنديديم اين هندي هاش ديگه دست اونهارو از پشت بسته.اين يكي ديگه واقعا جديده خوشحال بوديم دست تو انجين نبردن انگار كه دست چه عرض كنم پاشونم بردن.احتمالا گيربكست قاطي كرده شايدم كلاچت درگيري داره.
pooya_h
12-05-1393, 09:35 بعد از ظهر
پیشنهاد میکنید چکار کنم؟ یه مشکل دیگه که الان بهش برخوردم اینه که چراغ جلو موقع دنده عوض کردن تو دنده های پایین واسه یک ثانیه خاموش میشد. البته از هر ۱۰ بار تعویض دنده یک بار این اتفاق میافتاد. همون موقع تحویل موتور باطریشو با باطری اتمی ۷ آمپر عوض کردم. ممکنه مشکل از اون باشه؟
ایلیا
12-05-1393, 11:23 بعد از ظهر
دندهها درست جا نمیرن. دندهها رو محکم جا بزن، اگه معکوس میدی کامل به دنده فشار بیار تا یه تق بکنه، اگه میری بالا پاتو کامل بذار زیر شیفتر و بکشش بالا.
واسه چراغتم احتمالا از 2 به 1 و بالعکس اینجوری میشه، درسته؟
pooya_h
13-05-1393, 07:15 قبل از ظهر
دندهها درست جا نمیرن. دندهها رو محکم جا بزن، اگه معکوس میدی کامل به دنده فشار بیار تا یه تق بکنه، اگه میری بالا پاتو کامل بذار زیر شیفتر و بکشش بالا.
واسه چراغتم احتمالا از 2 به 1 و بالعکس اینجوری میشه، درسته؟
بله دقيقاً بين دنده هاي 1 و2 اين اتفاق ميوفته. مشكل از كجاست؟
ایلیا
13-05-1393, 08:58 قبل از ظهر
یه روز تعطیل از صبح کلگی موتورتو باز کن، سوکتها رو چک کن، سیمها و سرسیمها. همه رو چک کن. احتمالا یکیشون شل شده یا آب رفته توش که باهم تداخل میکنن. اگرم حوصله نداری بده یه برقکار درستکار برات ردیف میکنه.
omidnaji
13-05-1393, 02:27 بعد از ظهر
سلام دوستان
موتور من توی سرعت بالای 115 تا فرمونش میزنه
برای همه اینجوریه ؟ یعنی طبیعیه ؟
یا برای من مشکل داره ؟
موتور 10000 تا راه رفته و دیروزم آچارکشیش کردم ولی هنوز این مشکلو داره
یه سوال دیگه هم داشتم
انجینم خیلی کثیف شده
ببرم کارواش با گازوئیل بشورم چیزیش نمیشه ؟
آب و گازوئیل توش نمیره ؟
کلا روی انجین آب بگیریم چی ؟
ali.motahari
13-05-1393, 04:59 بعد از ظهر
سلام دوستان
موتور من توی سرعت بالای 115 تا فرمونش میزنه
برای همه اینجوریه ؟ یعنی طبیعیه ؟
یا برای من مشکل داره ؟
موتور 10000 تا راه رفته و دیروزم آچارکشیش کردم ولی هنوز این مشکلو داره
یه سوال دیگه هم داشتم
انجینم خیلی کثیف شده
ببرم کارواش با گازوئیل بشورم چیزیش نمیشه ؟
آب و گازوئیل توش نمیره ؟
کلا روی انجین آب بگیریم چی ؟
علیک سلام
موتورت تا بحال ب زمین نخورده؟ینی چی میزنه؟بیشتر توضیح بده؟
اون بنزینه ک تمیز کنندس و گازوییل چرب میکنه و باعث میشه خاک بهش بچسبه ببر کارواش با آب گرم بشورش
موتوری ک بخاد آب یا چیزی از بیرون بره توش پس رئغنای توشم میریزه بیرون:297:!ن داداش توش هوا هم نمیره خیالت راحت بشورش
AMIR-250
13-05-1393, 07:23 بعد از ظهر
44783
44784
44785
44786
44788
44789
44790
44791
44792
44793
44794
44795
peyman_1363
13-05-1393, 10:27 بعد از ظهر
امیر جان داداش این کارهارو که روی موتور انجام میدن تو ایران هم لوازم هاش هست؟
AMIR-250
13-05-1393, 10:49 بعد از ظهر
من فقط فلاپ کشی از باک تا زیر انجین رو دیدم انجام میدن
اونم نه این موتور
m.z1367
13-05-1393, 11:38 بعد از ظهر
آقا امیر بابت عکسایی که گذاشتین بیسار ممنون. خیلی خیلی جالب بود. روحمون شاد شد!:thanks::clap::thanks::clap::thanks:
omidnaji
14-05-1393, 08:20 قبل از ظهر
علیک سلام
موتورت تا بحال ب زمین نخورده؟ینی چی میزنه؟بیشتر توضیح بده؟
اون بنزینه ک تمیز کنندس و گازوییل چرب میکنه و باعث میشه خاک بهش بچسبه ببر کارواش با آب گرم بشورش
موتوری ک بخاد آب یا چیزی از بیرون بره توش پس رئغنای توشم میریزه بیرون:297:!ن داداش توش هوا هم نمیره خیالت راحت بشورش
زمین خردگی تاحالا نداشته
بالای 115 به لرزه میوفته
خیلی میلرزه
آدم میترسه بیشتر باهاش بره
از یه مکانیک پرسیدم گفت ممکن از باد لاستیکا باشه
ولی خوب نمیدونم بادش چقدر باید باشه
کسی میدونه درجه تنظیم باد روی چند باشه برای این موتور خوبه ؟
در مورد این فلاپا باید کجا بریم ؟
peyman_1363
14-05-1393, 09:30 قبل از ظهر
زمین خردگی تاحالا نداشته
بالای 115 به لرزه میوفته
خیلی میلرزه
آدم میترسه بیشتر باهاش بره
از یه مکانیک پرسیدم گفت ممکن از باد لاستیکا باشه
ولی خوب نمیدونم بادش چقدر باید باشه
کسی میدونه درجه تنظیم باد روی چند باشه برای این موتور خوبه ؟
در مورد این فلاپا باید کجا بریم ؟
عزيزم توي 115 تا سرعت هر چيزي ممكنه و خيلي عوامل موثره پس زياد خودتو اذيت نكن شما زياد تند نرو.
- - - Updated - - -
من فقط فلاپ کشی از باک تا زیر انجین رو دیدم انجام میدن
اونم نه این موتور
اكي مرسي .بابت عكس ها هم خيلي ممنون.واقعا روحمون شاد شد
Alireza.BMW
14-05-1393, 11:12 قبل از ظهر
لرزش طبیعیه به 3دلیل 1_بخاطر دور موتور انجین و 2_خودتون میونید آسفالتای ایران صاف ماف نیست و 3_فشار باد هم هست...من با مگلی 120به بالا میرم همه جام میلرزه:gigglesmile:
omidnaji
14-05-1393, 11:58 قبل از ظهر
یکیو گیر آوردم میگه فلاپارو خودشون میسازن
یعنی قالبشونو ساخته
ولی قیمتی که میگه خیلی بالاس
میگه از یک میلیون داره تا دو تومن :wall3:
امروز باهاش قرار گذاشتم برم کارگاهشو ببینم چیجوریه
یه سرم میرم گمرک اگه وقت کردم اونجاهارم یه نگاهی میندازم واسه فلاپ
خبرشو بهتون میدم
peyman_1363
14-05-1393, 01:28 بعد از ظهر
یکیو گیر آوردم میگه فلاپارو خودشون میسازن
یعنی قالبشونو ساخته
ولی قیمتی که میگه خیلی بالاس
میگه از یک میلیون داره تا دو تومن :wall3:
امروز باهاش قرار گذاشتم برم کارگاهشو ببینم چیجوریه
یه سرم میرم گمرک اگه وقت کردم اونجاهارم یه نگاهی میندازم واسه فلاپ
خبرشو بهتون میدم
مگه میخواد نیترو سوارش کنه که 1 یا 2 تومن چه خبره بابا خوب میذاری رو موتور میری یکی بهترشو میخری بیخیال بابا ملتم هوایی شدن.
pooya_h
14-05-1393, 01:55 بعد از ظهر
44788
من حاضرم واسه اين 1 ميليون بدم. خيلي نازه. ولي همه چيو عوض كرده نه؟ كمك ديسك رينگ و لاستيك...
omidnaji
14-05-1393, 03:30 بعد از ظهر
این چیزاش دیگه فکر نمیکنم تو ایران گیر بیاد تا این حد
فلاپش تو گمرک نیست . چه برسه به اینا
pooya_h
15-05-1393, 12:07 بعد از ظهر
500 تا شد. امروز دوباره روغن عوض ميكنم. واسه آچاركشي رو 1000 تا ببرم خوبه؟ كجا ببرم؟ هزينه آچار كشي تقريباً چقدره؟
omidnaji
15-05-1393, 01:57 بعد از ظهر
آچارکشی قیمت خاصی نداره
هرجا یه چیزی میپرونه
متوسطش 50000 تومن هستش
برای آچارکشی توی روز تعطیل ببر که خودتم بتونی بالاسر موتور واستی
هم خیلی چیزاشو یاد میگیری
هم مراقب باشی طرف گند نزنه
بهشم بگو پشت همه مهره ها واشر نرم بزاره
pooya_h
16-05-1393, 07:23 قبل از ظهر
اگه يه جاي خوبم بهم معرفي كنيد كه با قيمت خوب يه آچار كشي حسابي كنه ممنون ميشم.
02109002
16-05-1393, 07:49 قبل از ظهر
درود ...
از تاپیک مربوطه کمک بگیرید :
peym@n
16-05-1393, 07:49 قبل از ظهر
میخواستم روغن عوض کنم دنبال فیلتر روغن بودم ، یافت نشد که نشد ، فیلتر رو با بنزین 4 بار شستم بعد که خشک شد به راحتی هوا از اون رد میشد ( با دهان ) کاغذش کاملا سالمه ، احتیاجی هست سری بعدی عوضش کنم ؟
فیلتر فابریک هستش و 11000 کار کرده . روغن بهران سوپر پیشتاز و هر 1000 تا تعویض میشه
peyman_1363
16-05-1393, 08:08 قبل از ظهر
500 تا شد. امروز دوباره روغن عوض ميكنم. واسه آچاركشي رو 1000 تا ببرم خوبه؟ كجا ببرم؟ هزينه آچار كشي تقريباً چقدره؟
آچاركشيو از من ميشنوي بعد 2000 تا ببر مثلا توي 2200 تا كه كمي به موتور هم گاز بدي تا آب بنديش كامل شده باشه الان موتور من 1500 تا كار كرده هنوزم احساس ميكنم سفتو لشه و هنوز نياز داره فشار نياري.بعدشم هر چقدر كه بيشتر كار ميكنه نرمتر ميشه
s.mm
16-05-1393, 09:33 قبل از ظهر
آچار کشی اگر فقط منظور سفت کردن پیچ باشه که آخه این موتور چیزی نداره که بخواید خرج آچار کشیش بکنید
4 تا پیچ کمک فنره با چندتا پیچ دسته موتور پیچ های کمک جلو و کرپی جلو
این موتور سازا حاضر می شن با 50 تومن آچارکشی کنند و گلویی فرمون رو هم باز کنن گریس کاری کنند؟ عمرا! (گلویی فرمون نیاز به گریس کاری داره)
یا حاضر هستند روغن کمک جلو رو (طبق چیزی که کارخونه گفته بعد از 10000 کیلومتر) با همون 50 تومن عوض کنند؟
در هر صورت کارای دیگه رو هم خودتون می تونید انجام بدید
با این پول ها برید آچارهاتون رو تکمیل کنید
pooya_h
16-05-1393, 10:43 قبل از ظهر
من توي هر كدام از پستهاي دوستان يه چيز جديد ياد ميگيرم. ميخواستم بدونم گلويي فرمان بعد از چند كيلومتر نياز به گريس كاري داره؟
peyman_1363
16-05-1393, 11:03 قبل از ظهر
آچار کشی اگر فقط منظور سفت کردن پیچ باشه که آخه این موتور چیزی نداره که بخواید خرج آچار کشیش بکنید
4 تا پیچ کمک فنره با چندتا پیچ دسته موتور پیچ های کمک جلو و کرپی جلو
این موتور سازا حاضر می شن با 50 تومن آچارکشی کنند و گلویی فرمون رو هم باز کنن گریس کاری کنند؟ عمرا! (گلویی فرمون نیاز به گریس کاری داره)
یا حاضر هستند روغن کمک جلو رو (طبق چیزی که کارخونه گفته بعد از 10000 کیلومتر) با همون 50 تومن عوض کنند؟
در هر صورت کارای دیگه رو هم خودتون می تونید انجام بدید
با این پول ها برید آچارهاتون رو تکمیل کنید
اين حرفو واقعا قبول دارم آچار كشي وقتي آچار كشي بود كه رينگها سيمي بودو نياز به تابگيري.خود من اين موتورو فقط به خاطر رينگ هاش خريدم
- - - Updated - - -
میخواستم روغن عوض کنم دنبال فیلتر روغن بودم ، یافت نشد که نشد ، فیلتر رو با بنزین 4 بار شستم بعد که خشک شد به راحتی هوا از اون رد میشد ( با دهان ) کاغذش کاملا سالمه ، احتیاجی هست سری بعدی عوضش کنم ؟
فیلتر فابریک هستش و 11000 کار کرده . روغن بهران سوپر پیشتاز و هر 1000 تا تعویض میشه
وا اينجا كه من هستم ته نا كجا آباده پيدا ميشه بعد چطوري توي شيراز پيدا نميشه؟!!!
من شنيدم با گازويل بشوري بهتره بنزين خيلي خشك ميكنه.
farshi114
16-05-1393, 07:53 بعد از ظهر
سلام دوستان
قیمت این اقلام پالس 135 رو کسی داره:
-آینه
-گارد جلو
-کیلومتر
-فلزنگه دارنده جاپایی راننده و ترمز عقب(بهش چی میگن؟).شکسته،تعمیرش چند خرج بر میداره؟
نیازمند یاری سبزتان :)
farshi114
17-05-1393, 06:25 قبل از ظهر
دوستان کسی قیمت نداره؟
s.mm
17-05-1393, 07:05 قبل از ظهر
شماره نمایندگی در صفحات قبل هست
تماس بگیرید قیمت میدن
farshi114
17-05-1393, 07:55 قبل از ظهر
شماره نمایندگی در صفحات قبل هست
تماس بگیرید قیمت میدن
پیدا کردنش توی این همه صفحه یه کم سخته...ولی چه می شه کرد.
mahmoodkhan
19-05-1393, 09:26 بعد از ظهر
دوست عزیز اگه فیلتر سالمه و کاغذ فیلتر پارگی نداره نیازی به تعویض فیلتر نیست'و این فیلتر صرفا برای جلوگیری از گردش پلیسه یا ناخالصی روغن استفاده میشه....
pooya_h
21-05-1393, 09:28 قبل از ظهر
دوستان فيلتر روغن بعد از چه مدت نياز به تعويض داره؟
peyman_1363
21-05-1393, 10:43 قبل از ظهر
دوستان فيلتر روغن بعد از چه مدت نياز به تعويض داره؟
بر اساس گفته خود شركت باجاج اواش سر 750 تا بعدشم هر 10000 كيلومتر.
peyman_1363
21-05-1393, 04:36 بعد از ظهر
از دوستان كسي تا حالا كمك هاي جلوي اين مدل موتور هايرو با كمك هاي معكوس عوض كرده؟
اصلا اين موتور اين قابليتو داره كه بشه روش كمك معكوس انداخت؟
كسي هم ميدونه استيل محافظ روي اگزوز پيدا ميشه واسه خريد يا نه؟
با تشكر از دوستان
peyman_1363
21-05-1393, 11:02 بعد از ظهر
امروز با موتور ترمز جلو گرفتم منو زد زمین بس که لاستیک هاش مضخرفه.دوستان به نظر شما چه لاستیکس با چه سایزی روش بندازم که موقع ترمز گرفتن کمتر بازی کنه؟
با تشکر
omidnaji
22-05-1393, 07:41 قبل از ظهر
امروز با موتور ترمز جلو گرفتم منو زد زمین بس که لاستیک هاش مضخرفه.دوستان به نظر شما چه لاستیکس با چه سایزی روش بندازم که موقع ترمز گرفتن کمتر بازی کنه؟
با تشکر
سلام
لاستیک همه موتور ها همینجوریه
هیچ فرقی نداره
بخوای لیز نخوره باید لاستیک آجدار بگیری که بیشتر مخصوص فصل سرماس (زمستون)
اتفاقا من با این لیز خوردن چرخ عقب خیلی حال میکنم
90% موارد موقع ترمز کردن تیکاف میکنم (خیلی حال میده)
ولی لاستیکم خرده شده :((((
peyman_1363
22-05-1393, 11:04 قبل از ظهر
سلام
لاستیک همه موتور ها همینجوریه
هیچ فرقی نداره
بخوای لیز نخوره باید لاستیک آجدار بگیری که بیشتر مخصوص فصل سرماس (زمستون)
اتفاقا من با این لیز خوردن چرخ عقب خیلی حال میکنم
ولی لاستیکم خرده شده :((((
آخه قربونت بشم حرفت درست ولي با اين لاستيك خودش مخصوصا جلو وقتي ترمز ميزني اونقدر آشغاله كه رو زمين ميكشه بعدشم خيلي نازكه انگار لاستيك دوچرخه است.بازم مرسي از كمكت
farzin
22-05-1393, 09:54 بعد از ظهر
منظورتون چیه ؟؟
omidnaji
23-05-1393, 07:39 قبل از ظهر
منظورتون چیه ؟؟
ترمز عقب رو که بگیری چرخ عقب قفل میشه و خط میندازه
من از این کار برای سر پیچ هم استفاده میکنم (که این یکیش خیلی خطرناک) کسی تاحالا این کارو نکرده سر پیچ اصلا امتحان نکنه که بد میزنتش زمین
به هر طرف که میخواید بپیچید موتور رو خیلی خیلی کم کج کنید و ترمز عقب رو محکم بگیرید (ته موتور مخالف جهت پیچ میچرخه)
black_mask
23-05-1393, 09:08 قبل از ظهر
با سلام خدمت عزیزان. موتور در حالت سرد و مسافتهای کوتاه تقریبا خوب عمل می کنه ولی پس از طی حدود 20 تا 30 کیلومتر احساس می کنم کمی صدای موتور عوض می شه ، شتاب موتور کم می شه و زیاد داغ می کنه(ولی نمیدونم از کجا باید فهمید که موتور زیاد داغ کرده یا نه)و وقتی توقف می کنم دور موتور یکباره می افته و موتور خاموش میشه و بعد باستارت زدن معمولی روشن نمیشه باید گاز را نگه دارم و استارت بزنم تا روشن شه. خواهش می کنم کمکم کنید چند وقتیه بد جوری رو اعصابمه. موتورم در بهترین حالت بیشتر از 100 تا 1005 کیلوتر در ساعت نمیره.(در ضمن کاربراتا تازه تمیز کردم، روغن توتال 5000 20w50 sl تو هر هزارتا عوض می کنم، تازه فیلر گیری کردم و موتور 3500 تا کارکرده و موتورم به طور کامل آب بندی شده تا حدود 2000 کیلومتر)
Alireza.BMW
23-05-1393, 09:18 قبل از ظهر
چه موقع این مشکل براش پیش اومده...این راه که نمیره و زیادی داغ میکنه به نظر من مال اینه که فیلرهاش بیش از حد سفته...کلا نظر من رو سفت بودن فیلراشه کاربراتم اگه موقع سرد بودنم همینجوری میسه کاربراتم درست تنظیم نیست اگه فقط موقع داغ بودنه بازم از فیلر میتونه باشه و یه نگاه هم به شمع بنداز ببین در چه وضعیتیه
02109002
23-05-1393, 09:39 قبل از ظهر
درود ...
جناب " black_mask ([Only registered and activated users can see links]) "
ضمن خوش آمد گویی به شما دوست گرامی
از ایجاد تاپیک های متفرقه در انجمن خودداری فرمائید » ادغام شد
قبل از ایجاد تاپیک در رابطه با موضوع مد نظر خود انجمن را جستجو کنید
پایدار باشید
black_mask
23-05-1393, 10:31 قبل از ظهر
چه موقع این مشکل براش پیش اومده...این راه که نمیره و زیادی داغ میکنه به نظر من مال اینه که فیلرهاش بیش از حد سفته...کلا نظر من رو سفت بودن فیلراشه کاربراتم اگه موقع سرد بودنم همینجوری میسه کاربراتم درست تنظیم نیست اگه فقط موقع داغ بودنه بازم از فیلر میتونه باشه و یه نگاه هم به شمع بنداز ببین در چه وضعیتیه
بعد از فیلر گیری و تنظیم پیچ هوا. البته قبل از فیلر گیری هم بیش تر از 100 تا نمیرفت. البته پیچ هوا را با توجه به آموزش هایی که توی سایت بود انجام دادم چون توی شهر ما تعمیر کاره خبره وجود نداره ولی میدونم که هنوز به طور کامل تنظیم نیست.یه سوالم را جواب ندادید از کجا باید فهمید موتور خیلی داغ میکنه؟
moein 007
23-05-1393, 10:45 قبل از ظهر
دوست عزیز داغ کردن هر موتور تا یه حدی هست پالس نباید زیاد داغ کنه البته تجربه شخصیه در حد سی جی داغ میکنه
peym@n
23-05-1393, 11:23 قبل از ظهر
دوستان
اگر فیلتر روغن رو برداریم و دیگه استفاده نکنیم مشکلی پیش میاد ؟ فشار روغن بیشتر نمیشه ؟ درسته که جلوی پلیسه ها و ذرات بسیار ریز رو میگیره ولی موتور با کارکرد بالا دیگه پلیسه ای نداره و برای ذرات ریز هم ، ما که داریم روغن رو هر 1000 تا عوض میکنیم بنابراین دیگه مشکلی نباید باشه البته نظر شخصیه ، تا اساتید بزرگوار چه نظری داشته باشن . نظر استاد علیرضا چیه ؟ ( کارکرد 12000 تا )
omidnaji
23-05-1393, 11:58 قبل از ظهر
دوستان
اگر فیلتر روغن رو برداریم و دیگه استفاده نکنیم مشکلی پیش میاد ؟ فشار روغن بیشتر نمیشه ؟ درسته که جلوی پلیسه ها و ذرات بسیار ریز رو میگیره ولی موتور با کارکرد بالا دیگه پلیسه ای نداره و برای ذرات ریز هم ، ما که داریم روغن رو هر 1000 تا عوض میکنیم بنابراین دیگه مشکلی نباید باشه البته نظر شخصیه ، تا اساتید بزرگوار چه نظری داشته باشن . نظر استاد علیرضا چیه ؟ ( کارکرد 12000 تا )
توی دفترچه موتور گفته شده هر ده هزارتا فیلتر تعویض بشه
اگه مهم نبود نمیگفت هر ده هزارتا تعویض بشه
- - - Updated - - -
در مورد شتاب موتور منم چند روزیه که به مشکل خردم
موتور خیلی خوب بود
باهاش تا 118 تام رفته بودم(بیشترم میرفت ولی بهش فشار نیاوردم)
ولی رفیقام گفتن سر ده هزارتا ببر آچارکشیش کن
منم خریت کردم
الان احساس میکنم وقتی داغ میکنه موتور لش میشه
بعد آچارکشی شتاب گذشته رو نداره
و سرعتش بیشتر از 105 نمیشه و خیلی بهش فشار میاد
مشکل از چیه ؟
لرزش موتورم احساس میکنم زیاد شده
sajad_ALiyan
23-05-1393, 01:33 بعد از ظهر
سلام براساتید عزیز میخواستم یه مشاوره ازتون بگیرم من امسال همین 2ماه پیش یه 135رفتم الان موتور1400تارفته به نظرتون بفروشم یکم پول بزارم روش یه 180بخرم یاهمین موتور رو اسپرت کنم منظورم اگزوزشو عوض کنم وتایر هاشو من اینابابیمه پام 4700دراومد چندهفته پیش پالس 180یکی قیمت گرفت میگفتند5600حالا به نظرتون چه کارکنم اصلا ارزش داره یانه میخواستم یه راهنماییم کنید بازم تشکریاعلی
ali.motahari
23-05-1393, 11:58 بعد از ظهر
سلام براساتید عزیز میخواستم یه مشاوره ازتون بگیرم من امسال همین 2ماه پیش یه 135رفتم الان موتور1400تارفته به نظرتون بفروشم یکم پول بزارم روش یه 180بخرم یاهمین موتور رو اسپرت کنم منظورم اگزوزشو عوض کنم وتایر هاشو من اینابابیمه پام 4700دراومد چندهفته پیش پالس 180یکی قیمت گرفت میگفتند5600حالا به نظرتون چه کارکنم اصلا ارزش داره یانه میخواستم یه راهنماییم کنید بازم تشکریاعلی
آقا شما اگه از ظاهر 180 خوشت اومده برو همونو بخر که حداقل واسه موتوری ک ارزششو نداره اینقدر خرج نکنی تازه چون هیکل نداره قشنگ نشه
180 بخری حداقل فردا که خاستی بفروشی پول خودتو میدنت
یه 220 بخر به نظر من اگزوز و لاستیک پهن بنداز روش دو رنگش کن خیلی خوب میشه و ارزششو داره
sajad_ALiyan
24-05-1393, 12:36 قبل از ظهر
آقا شما اگه از ظاهر 180 خوشت اومده برو همونو بخر که حداقل واسه موتوری ک ارزششو نداره اینقدر خرج نکنی تازه چون هیکل نداره قشنگ نشه
180 بخری حداقل فردا که خاستی بفروشی پول خودتو میدنت
یه 220 بخر به نظر من اگزوز و لاستیک پهن بنداز روش دو رنگش کن خیلی خوب میشه و ارزششو داره
سلام ممنون از جوابتون والا چیبگم نمیدونم نه بودجم اندازه ۲۰۰و۲۲۰نیست وگرنه از همون اول خریده بودم به نظرتون الان موتورو چند میخرن چه قد باید ضرربدم دوستان دیگه کسی نیست راهنمایی کنه باتشکر یاعلی
ali.motahari
24-05-1393, 01:23 قبل از ظهر
سلام ممنون از جوابتون والا چیبگم نمیدونم نه بودجم اندازه ۲۰۰و۲۲۰نیست وگرنه از همون اول خریده بودم به نظرتون الان موتورو چند میخرن چه قد باید ضرربدم دوستان دیگه کسی نیست راهنمایی کنه باتشکر یاعلی
با 5800 یدونه کم کار مدل 92 بهت میدن با 5100 مدل91 و با 4700 مدل 90
omidnaji
25-05-1393, 09:40 قبل از ظهر
دوست عزیز 135 موتور خیلی خوبیه
از نظر شتاب از 180 کم نمیاره (شک نکن)
به خاطر چهار سوپاپه بودنش مصرفش از تمام موتورای هم رده خودش و بقیه پالس و آپاچیا بهتره
از لحاض ظاهری هم سلیقه ایه
180 و 135 زیاد تفاوت چشم گیری ندارن که آدم بخواد روی ظاهرشون برای خرید تسمیم بگیره، با این حال من خودم ظاهر 135 رو بدون تعسب ترجیه میدم (به چند دلیل)
اول اینکه مثل 180 و 200 خز نشده و دست هر کسی نمیبینیش (خدایی تو هر 20 تا موتوری که ببینی شاید یدونشم 135 نباشده و این به این خاطر نیست که موتور آشغالیه، به خاطر اینه که بعضی ها نمیدونن استفادشون از موتور چیه و الکی به سی سی موتور نگاه میکن)
دومم اینکه ظاهر جمع و جورو شیکی داره
در هر صورت درمورد ظاهر نمیشه نظر زیادی داد چون سلیقه ای هستش
pooya_h
25-05-1393, 10:38 قبل از ظهر
منم قصد دارم يه موتور بهتر بخرم، ولي اصلاًحاضر نيستم سمت پالس 180،200 يا حتي 220 برم چون نسبت به قيمتشون قيافه خيلي بهتري ندارن و همه جا هم ديده ميشن واسه همين با خيال راحت تا يه سال از 135 استفاده ميكنم و پول جمع ميكنم و بعد يه سال يه مگلي يا يه چيزي كه ارزش پول خرج كردن داشته باشه ميگيرم.
sajad_ALiyan
25-05-1393, 12:38 بعد از ظهر
با 5800 یدونه کم کار مدل 92 بهت میدن با 5100 مدل91 و با 4700 مدل 90
دوست عزیز 135 موتور خیلی خوبیه
از نظر شتاب از 180 کم نمیاره (شک نکن)
به خاطر چهار سوپاپه بودنش مصرفش از تمام موتورای هم رده خودش و بقیه پالس و آپاچیا بهتره
از لحاض ظاهری هم سلیقه ایه
180 و 135 زیاد تفاوت چشم گیری ندارن که آدم بخواد روی ظاهرشون برای خرید تسمیم بگیره، با این حال من خودم ظاهر 135 رو بدون تعسب ترجیه میدم (به چند دلیل)
اول اینکه مثل 180 و 200 خز نشده و دست هر کسی نمیبینیش (خدایی تو هر 20 تا موتوری که ببینی شاید یدونشم 135 نباشده و این به این خاطر نیست که موتور آشغالیه، به خاطر اینه که بعضی ها نمیدونن استفادشون از موتور چیه و الکی به سی سی موتور نگاه میکن)
دومم اینکه ظاهر جمع و جورو شیکی داره
در هر صورت درمورد ظاهر نمیشه نظر زیادی داد چون سلیقه ای هستش
منم قصد دارم يه موتور بهتر بخرم، ولي اصلاًحاضر نيستم سمت پالس 180،200 يا حتي 220 برم چون نسبت به قيمتشون قيافه خيلي بهتري ندارن و همه جا هم ديده ميشن واسه همين با خيال راحت تا يه سال از 135 استفاده ميكنم و پول جمع ميكنم و بعد يه سال يه مگلي يا يه چيزي كه ارزش پول خرج كردن داشته باشه ميگيرم.
سلام ممنون ازهمه ی شمادوستان عزیزتصمیم گرفتم همین موتورم رو نگه دارم چون الان بخوام هم بفروشم ضرر میدم اخرش زیادشم فرقی نداره بازم ممنون فوقش براهمین یه جفت لاستیک وزنون میندازم چون سرعت هم برای من مهم نیست به نظرتون قیمت یه جفت لاستیک از این 90درصد هاچنده بازم باتشکر یاعلی
pooya_h
25-05-1393, 12:53 بعد از ظهر
سلام ممنون ازهمه ی شمادوستان عزیزتصمیم گرفتم همین موتورم رو نگه دارم چون الان بخوام هم بفروشم ضرر میدم اخرش زیادشم فرقی نداره بازم ممنون فوقش براهمین یه جفت لاستیک وزنون میندازم چون سرعت هم برای من مهم نیست به نظرتون قیمت یه جفت لاستیک از این 90درصد هاچنده بازم باتشکر یاعلی
منم اگه بشه ميخوام لاستيك پهن بندازم. اگه گرفتي لطفا اينجا بگو منم آمار دستم بياد.
omidnaji
25-05-1393, 02:14 بعد از ظهر
سعی کنید لاستیک پهن نندازید
به چند دلیل
اول این که ظاهر موتور با اون گلگیرای فابریکش خیلی قشنگتره تا لاستیک پهن
دوم لاستیک پهن شتاب موتورتو میگیره چون استحکاک بیشتری با زمین پیدا میکنه و مصرف سوختت رو بالا میبره
سومم اینکه شما که میخوای لاستیک پهن بندازی یه چیزی حدود 200 تومن باید خرج کنی (تازه یه جنس متوسط) و لاستیک خود موتور رو بندازی کنار خونه خاک بخوره و این خودش ضرر
شما به جای این کارا میتونی به موتور برسی
زنون بنداز
چراغ کوچیکاتو عوض کن و ال ای دی بنداز
دزدگیر ببند
رینگتو رنگ کن
دور رینگتو برچسب بزن
زینتو روکش اسپرت بنداز
بچسب بچسبون
و هزار تا راه دیگه برای قشنگ کردن موتور وجود داره
و در آخر یه چیز دیگه
شما که میخواید برای لاستیک خرج کنید اینو بدونید که فصل سرما و بارون و برف نزدیک
اگرم خواستید لاستیک عوض کنید لاستیک آجدار پهن بگیرید که توی زمستون و زمینای خیس کمتر لیز بخوره
black_mask
26-05-1393, 10:25 قبل از ظهر
باسلام. پالس 135 را به چه سایزی از آچار فیلر باید فیلر گیری کرد. ممنون میشم جواب بدید. در ضمن سایز فیلر ورودی هوا و خروجی دود باید یکی باشه یا نه.لطفا راهنمایی کنید.
02109002
26-05-1393, 12:07 بعد از ظهر
درود ...
تاپیک مربوطه را مطالعه فرمائید :
پایدار باشید
farshi114
27-05-1393, 07:17 قبل از ظهر
شما به جای این کارا میتونی به موتور برسی
زنون بنداز
دزدگیر ببند
رینگتو رنگ کن
دور رینگتو برچسب بزن
زینتو روکش اسپرت بنداز
بچسب بچسبون
و هزار تا راه دیگه برای قشنگ کردن موتور وجود داره
دوست عزیز می تونی قیمت این لوازم رو بگی و جایی که تهیه کردی.
روکش اسپرت آمادش هست یا باید بدیم روکش کنن(کجا روکش می کنن)؟
زنون (و ال ای دی) نوع خاصی انداختی؟باتریت مشکل دار نشد؟
Alireza.BMW
27-05-1393, 09:34 قبل از ظهر
این حدوداش
زنون: 50 تومن
لامپای یخی حالا هر رنگی: 28 تایی جفتی 8 تومن برای چراغ پلاک عقبم میتونی بزاری من برا آپاچیم گذاشتم فقط سر فیششو عوض کردم چون نمیخورد از اینا ماله پالس رو نمیدونم
دزدگیر: بستنش زیاد فرقی نمیکنه من باشم نمیبندم سیم کشی موتورو دس نزنی بهتره: 50تومن
رنگ کردن رینگ: نکنی بهتره چون تو فروش بد بخر میشه رنگ کوره ای خوب با کیلرش 100تومن
برچسب رینگ که خیلی خوشکل میکنه: حدودا 6تومن
روکش زین: بستگی داره از 15 تومن داره تا 40 تومن که برات میدوزن
برچسب: بخ نظر من لازم نداره دیگه زیادی شلوغ میشه...قیمتشم ریاد نمیشه نهایتا 10 تومن...چراغای پشت صفحم میتونی عوض کنی کیلومتر رو باز میکنی میبری همبنایی که پشت صفحه ماشینو عوض میکنن 10 تومن میگیرن عوض میکنن...من مال آپاچیو پشت صفحه رو سفید کردم و عقربه سبز
omidnaji
27-05-1393, 04:27 بعد از ظهر
زنون رو میتونی از 35 تومن تا بالای 100 هزار توی گمرک گیر بیاری
من زنونم رو 85 هزار گرفتم (ترانس بزرگ) نور آبی و صورتی رو هم ساپورت میکنه و قدرتش از کوچیکا خیلی بیشتره
ال ای دی هم از 5-6 تو من هست تا حدود 20 تومن (من 6 تومنیش رو انداختم روز بعد یکیش سوخت و روز بعدشم یکی دیگش)
دزدگیرم از 40 تومن هست تو گمرک به بالا (تا 300 تومنم داره)
من 45 تومنیش رو انداختم مارک لیزر
در مورد رنگ کردن رینگ هم علیرضا درست میگه موقع فروش ازیت میشی
ولی با این حال من خودم میخوام رنگ کنم .قیمتش هم 100 تومن هست
برچسب دور رینگ هم که قیمتی نداره و خیلی توی ظاهر تاثیر گذاره
روکش زین رو هم من آماده از گمرک خریدم. آمادش رو دارن ، ولی اگر طرح خاصی مد نظرت هست باید بهشون بگی برات بدوزن
قیمتش هم از 20 تومن هست تا 50-60 تومن (سفارشی)
من خودم 28 تومنی رو گرفتم. رو مات و کناره هاش براق
به نظر من وقتی خاستی روکش رو بندازی به یارو بگو زین عقبت رو به شکل مثلثی بیاره بالاتر(خشکل تر از حالت عادی میشه)
من اون موقع تجربه کافی نداشتم و روکش رو انداختم و الان برای این کار دیر شده
برچسب و اینام که دیگه قیمتی نداره
s.mm
27-05-1393, 04:52 بعد از ظهر
من توي هر كدام از پستهاي دوستان يه چيز جديد ياد ميگيرم. ميخواستم بدونم گلويي فرمان بعد از چند كيلومتر نياز به گريس كاري داره؟
کیلومتر خاصی نداره
تا حدود زیادی بستگی به مونتاژ اولیه داره که مقدار مناسب و گریس نسوز مناسب استفاده کرده باشن یا نه. شما زیر گلویی رو نگاه کن ببین چربه و مقدار اضافی گریس بیرون زده باشه
اگه اینطور بود تا حدودی میشه گفت گریس مقدار مناسبی زدند
خلاصه اینکه هر وقت که لازم باشه باید گلویی گریس کاری بشه
با سلام خدمت عزیزان. موتور در حالت سرد و مسافتهای کوتاه تقریبا خوب عمل می کنه ولی پس از طی حدود 20 تا 30 کیلومتر احساس می کنم کمی صدای موتور عوض می شه ، شتاب موتور کم می شه و زیاد داغ می کنه(ولی نمیدونم از کجا باید فهمید که موتور زیاد داغ کرده یا نه)و وقتی توقف می کنم دور موتور یکباره می افته و موتور خاموش میشه و بعد باستارت زدن معمولی روشن نمیشه باید گاز را نگه دارم و استارت بزنم تا روشن شه. خواهش می کنم کمکم کنید چند وقتیه بد جوری رو اعصابمه. موتورم در بهترین حالت بیشتر از 100 تا 1005 کیلوتر در ساعت نمیره.(در ضمن کاربراتا تازه تمیز کردم، روغن توتال 5000 20w50 sl تو هر هزارتا عوض می کنم، تازه فیلر گیری کردم و موتور 3500 تا کارکرده و موتورم به طور کامل آب بندی شده تا حدود 2000 کیلومتر)
اگه کاربرات تنظیم باشه این مشکل میشه از تنظیم نبودن سوپاپ ها باشه (فیلر گیری غلط)
بعد از فیلر گیری و تنظیم پیچ هوا. البته قبل از فیلر گیری هم بیش تر از 100 تا نمیرفت. البته پیچ هوا را با توجه به آموزش هایی که توی سایت بود انجام دادم چون توی شهر ما تعمیر کاره خبره وجود نداره ولی میدونم که هنوز به طور کامل تنظیم نیست.یه سوالم را جواب ندادید از کجا باید فهمید موتور خیلی داغ میکنه؟
موتور تا یه حد خاصی داغ می کنه و از اون بیشتر داغ نمی کنه یعنی دمای موتور ممکنه مثلا به 100 برسه که مشکل نداره بالاخره داره توی موتور احتراق انجام میشه دیگه
اما موضوع اینه که موتور نباید مدت زمان زیادی توی دور بالا و دمای بالا کار کنه مثلا نباید 400 کیلومتر رو یه کله با سرعت 70 طی کنید!
ضمن اینکه من با موتور خودم 118 تا رو راحت رفتم
دوستان
شما روغن رو عوض می کنید ولی ذرات و براده های ریز که با روغن تخلیه نمیشن! برید خدا رو شکر کنید این موتور فیلتر روغن داره و راحت هم عوض میشه!
توی دفترچه موتور گفته شده هر ده هزارتا فیلتر تعویض بشه
اگه مهم نبود نمیگفت هر ده هزارتا تعویض بشه
- - - Updated - - -
در مورد شتاب موتور منم چند روزیه که به مشکل خردم
موتور خیلی خوب بود
باهاش تا 118 تام رفته بودم(بیشترم میرفت ولی بهش فشار نیاوردم)
ولی رفیقام گفتن سر ده هزارتا ببر آچارکشیش کن
منم خریت کردم
الان احساس میکنم وقتی داغ میکنه موتور لش میشه
بعد آچارکشی شتاب گذشته رو نداره
و سرعتش بیشتر از 105 نمیشه و خیلی بهش فشار میاد
مشکل از چیه ؟
لرزش موتورم احساس میکنم زیاد شده
تنظیم نبودن کاربرات یا سوپاپ
زنون بنداز
دزدگیر ببند
داداش زنون رو همه می گن نندازید چون برای برق ضرر داره و یا اینکه دزدگیر و کامپیوتر موتور رو ریست می کنه شما چطور زنون انداختید؟ الان مشکل ندارید؟
بعد اینکه نور این موتور از همه پالس های دیگه بهتره و نور خوبی داره زنون انداختن به نظر بنده ریسکه!
باسلام. پالس 135 را به چه سایزی از آچار فیلر باید فیلر گیری کرد. ممنون میشم جواب بدید. در ضمن سایز فیلر ورودی هوا و خروجی دود باید یکی باشه یا نه.لطفا راهنمایی کنید.
روکش زین رو هم من آماده از گمرک خریدم. آمادش رو دارن ، ولی اگر طرح خاصی مد نظرت هست باید بهشون بگی برات بدوزن
قیمتش هم از 20 تومن هست تا 50-60 تومن (سفارشی)
من خودم 28 تومنی رو گرفتم. رو مات و کناره هاش براق
به نظر من وقتی خاستی روکش رو بندازی به یارو بگو زین عقبت رو به شکل مثلثی بیاره بالاتر(خشکل تر از حالت عادی میشه)
من اون موقع تجربه کافی نداشتم و روکش رو انداختم و الان برای این کار دیر شده
برچسب و اینام که دیگه قیمتی نداره
روکش زین حاضری 135 رو از کجای گمرک گرفتید؟
بی زحمت یه عکس هم از زین موتور خودتون بذارید!
omidnaji
27-05-1393, 06:07 بعد از ظهر
داداش زنون رو همه می گن نندازید چون برای برق ضرر داره و یا اینکه دزدگیر و کامپیوتر موتور رو ریست می کنه شما چطور زنون انداختید؟ الان مشکل ندارید؟
بعد اینکه نور این موتور از همه پالس های دیگه بهتره و نور خوبی داره زنون انداختن به نظر بنده ریسکه!
روکش زین حاضری 135 رو از کجای گمرک گرفتید؟
بی زحمت یه عکس هم از زین موتور خودتون بذارید!
در مورد دزدگیر و زنون باید ببرید پلوی یه تعمیرکار وارد
البته کار سختی نیست ولی طرف باید تجربش رو داشته باشه
دزدگیر رو فقط و فقط مستقیم به باطری وصل کنید (در غیر این صورت توی سیمکشی دچار مشکل میشید)
در مورد زنون هم به همین صورت
تازه زنون من خیلی خیلی قویه
زنون رو با رله نصب کنید تا مشکلی پیش نیاد و جای کار گذاشتن ترانسش هم خیلی مهم هستش
ترانسش رو باید توی دور ترین نقطه از کامپیوتر موتور بزارید
من تقریبا یک ماه هست که هم دزدگیر دارم هم زنون و هیچ مشکلی هم پیش نیومده
فقط زنون روی باطری تاثیر مستقیم داره و عمر باطری رو کم میکنه که این برای من زیاد مهم نیست(حالا باطری 2 ماه کمتر کار کنه)
باطری قیمتی نداره
عکس روکش زین رو هم تا آخر شب میزارم براتون
- - - Updated - - -
برای خرید روکش زین هم والا به اسم و کوچه و اینا بلد نیستم اونجاهارو (گمرک)
توی گمرک از هر کی بپرسی روکش زین بهت آدرس میدن
البته چند تا جا هست که این کار رو میکنن
این جایی که من رفتم طبقه دوم یه ساختمون بود
s.mm
28-05-1393, 06:56 قبل از ظهر
در مورد دزدگیر و زنون باید ببرید پلوی یه تعمیرکار وارد
البته کار سختی نیست ولی طرف باید تجربش رو داشته باشه
دزدگیر رو فقط و فقط مستقیم به باطری وصل کنید (در غیر این صورت توی سیمکشی دچار مشکل میشید)
در مورد زنون هم به همین صورت
تازه زنون من خیلی خیلی قویه
زنون رو با رله نصب کنید تا مشکلی پیش نیاد و جای کار گذاشتن ترانسش هم خیلی مهم هستش
ترانسش رو باید توی دور ترین نقطه از کامپیوتر موتور بزارید
من تقریبا یک ماه هست که هم دزدگیر دارم هم زنون و هیچ مشکلی هم پیش نیومده
فقط زنون روی باطری تاثیر مستقیم داره و عمر باطری رو کم میکنه که این برای من زیاد مهم نیست(حالا باطری 2 ماه کمتر کار کنه)
باطری قیمتی نداره
عکس روکش زین رو هم تا آخر شب میزارم براتون
- - - Updated - - -
برای خرید روکش زین هم والا به اسم و کوچه و اینا بلد نیستم اونجاهارو (گمرک)
توی گمرک از هر کی بپرسی روکش زین بهت آدرس میدن
البته چند تا جا هست که این کار رو میکنن
این جایی که من رفتم طبقه دوم یه ساختمون بود
سمت راست اون ساختمون قدیمیه راه پله باریک طبقه دوم بلد هستم فقط نمی دونستم آماده هم داره
مشتاق عکس روکش هستم!
omidnaji
28-05-1393, 07:42 قبل از ظهر
سمت راست اون ساختمون قدیمیه راه پله باریک طبقه دوم بلد هستم فقط نمی دونستم آماده هم داره
مشتاق عکس روکش هستم!
آره دقیقا
اونجا هم سفارش میگیرن میدوزن هم آماده دارن
بازم تاکید میکنم خواستین روکش بندازین بگین زین عقب رو زیرش ابر بزارن به صورت مثلثی شکل بیاد بالاتر(خیلی قشنگ میشه)
البته سلیقه ایه شایدم شما خوشتون نیاد
عکسم خدایی یادم رفت
الانم شرکتم
بعد از ظهر برسم خونه رو چشم
black_mask
28-05-1393, 11:56 قبل از ظهر
درود ...
تاپیک مربوطه را مطالعه فرمائید :
پایدار باشید
آقای مدیر اون تاپیک که تعطیله اصلا. در ضمن سوال منم در مورد پالس 135 هست.
CITROEN
28-05-1393, 12:58 بعد از ظهر
دوستان درود قصد خرید 135 دارم
چند تا سوالم دارم
1.آیا همشون ls هستن؟؟؟؟
2.اینا هم مثل 220 باید لاستیک عقبش عوض بشه؟؟؟؟(بدلیل لیز خوردن)
3.هرکی تاپ اسپید دنده هاشو زده بنویسه لطفا
4.آقای نجفی حتما عکس بزارین ممنونم میخوام ببینم خوب میشه یانه
5.فلاپ هاش به صدا در نمیاد؟؟؟؟خیلی برام مهمه:2gwb921:
- - - Updated - - -
چه رنگیش قسنگ تره؟؟؟؟
ترکیب رنگ هم داره مثلا مشکی سبز/مشکی سفید/یا ...
Alireza.BMW
28-05-1393, 02:06 بعد از ظهر
دورنگنش که تو هند هست اما تو ایران فعلا وجود نداره تا جایی که اصلاع دارم...تاپ اسپیدشم با 180فرق چندانی نداره حدودا 115تا 120 اینا میره...رنگم والا من فقط مشکیو قرمز دیدم و یه دونه سفید تو مشهد که فکر کنم سفارشیه...لاستیک هندی همینه دوست عزیز فقط ns هست که لاستیکش بهتر شده...
فلاپ؟؟؟؟؟ مگه 135 فلاپ هم داره؟؟؟؟ فقط 2تا پالچه داره همین
omidnaji
28-05-1393, 03:40 بعد از ظهر
من هفته پیش توی توری که پرشین موتور گزاشته بود شرکت کردم و موقع برگشت حدود چند دقیقه ای رو با سرعت 120 اومدیم (فیت روی 120 بود):bitarbiat:
الان دور موتورم که میره روی هفت از جای سوئیچ موتور (استارت) یه صدای ویز ویز شدید میده
فک کنم یه چیزیش شل شده
تعمیرگاه هم بردم اصلا نگاه نمیکنن میگن چیزی نیست
ولی خیلی رو مخ
نمیدونم چیکارش کنم
فلاپ سمت راستشم از روز اول روی دور موتور 4 الی 5 صدای کمی میداد که یه تیکه پنبه گذاشتم زیرش درست شد
roma
28-05-1393, 04:22 بعد از ظهر
.هرکی تاپ اسپید دنده هاشو زده بنویسه لطفا
بیا برو ببین دنده 5 هم 128 تا میره توجه داشته باشین دو ترک موتور این تاپ زده شده
CITROEN
28-05-1393, 05:28 بعد از ظهر
امروز برم خیابان سروش یه چرخی بزنم بگیرمش
ایشالا یه چیز خوب بگیرم نمیدونم چی بگیرم؟؟؟؟
135/180/220/200
Alireza.BMW
28-05-1393, 06:45 بعد از ظهر
اگه پول دارین برین سمت 220 اگه نه همین 135 خوبه تو شتابو سرعت فرق چندانی با 180 نداره...200 هم قیمتش فضاییه آدم میره دایلیم میگیره خب
YNSBMI
29-05-1393, 02:43 بعد از ظهر
بیا برو ببین دنده 5 هم 128 تا میره توجه داشته باشین دو ترک موتور این تاپ زده شده
سلام
اولا تو شيب بود دوم موتور كشت نه به روش استاندارد رفت بعدش دو نفر لاغر بودن
من خودم با وزن ١١٢ كيلو، تو كفى نهايتن بدون رد لاين ١٠٥ كيلومتر بر ساعت رفتم البته تو شيب ١٢٠ هم رفتم
البته همه اينها به طريقه نشستن، عمر واشر كاربراتور، مقدار سوخت و عمر روغن و دماى انجين و غيره بستگى دارد ولى در نهايت در شرايط استاندارد نتيجه من را ميگيريد منهاى وزن:wow::sumo::gigglesmile:
راسى كليپ تيونينگ ١٣٥ را تو همين لينك جالبه ....
CITROEN
30-05-1393, 01:44 بعد از ظهر
سلام دوستان من هم به جمع 135ی ها پیوستم
راستی چندتا ایراد داره بگم
1.فوم زین بسیار خشک و سفت میباشد که در طولانی مدت مشکلزاست
2.بوش های درون سوراخ اهرم ترمز و کلاج بدون گیریس هستن که بعد از مدتی خرده میشود
3.ترمز موتور من درست ریگلاژ نشده بود که میکرو سوئیچ درست عمل کند
4.گلگیر های تایر عقب همراه چند پدال اضافی و محافظ همگی زیادی هستند و به موتور ظاهری بد شکل میدهند
5.روغن ریخته شده در موتور کم میباشد
6.ترمز عقب خوب عمل نمیکند (شاید چون جا نیافتاده است)
Mersad_Gothic
30-05-1393, 02:40 بعد از ظهر
1.فوم زین بسیار خشک و سفت میباشد که در طولانی مدت مشکلزاست. به سادگی قابل تعویض با نمونه بهتر
2.بوش های درون سوراخ اهرم ترمز و کلاج بدون گیریس هستن که بعد از مدتی خرده میشود به سادگی قابل تعویض با نمونه بهتر
3.ترمز موتور من درست ریگلاژ نشده بود که میکرو سوئیچ درست عمل کند خب ریگلاژ برای همه موتورها لازمه
4.گلگیر های تایر عقب همراه چند پدال اضافی و محافظ همگی زیادی هستند و به موتور ظاهری بد شکل میدهند این نظر شخصیه. اما به نظر به خاطر اینکه لاستیکش باریکه، با محافظ لاستیک پهن تر دیده میشه. چیزی که تو پالس NS هم گذاشتن که البته میشه بازش کرد.
5.روغن ریخته شده در موتور کم میباشد ؟؟؟؟؟؟
6.ترمز عقب خوب عمل نمیکند (شاید چون جا نیافتاده است) وقتی لنت نو باشه اینجوریه. زیاد از ترمز کاسه ای توقع نداشته باشید. با UG4 همین مشکل وجود داره
موتور خوبیه که باید ریز بین شد تا 3-4 تا ایراد بنی اسرائ*ی*ل*ی ازش درآورد.
sajad_ALiyan
30-05-1393, 03:32 بعد از ظهر
سلام دوستان واساتید عزیزعصرتون بخیریه سوال داشتم به نظرتون به صرفه هست که رو این موتور اگزوز قهرمان یاتایگرانداخت موقع فروش ضرر نمیکنیم ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکریاعلی
Mersad_Gothic
30-05-1393, 04:04 بعد از ظهر
سلام دوستان واساتید عزیزعصرتون بخیریه سوال داشتم به نظرتون به صرفه هست که رو این موتور اگزوز قهرمان یاتایگرانداخت موقع فروش ضرر نمیکنیم ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکریاعلی
آخه از موتور 135 سی سی توقع چه صدایی داری دادا؟ جدا از بحث ضرر و زیان، بعضی موتورا بی صدا جذابترن
Alireza.BMW
30-05-1393, 05:26 بعد از ظهر
اگزوز تایگر اینا لازم نیست یه اگزوز اسپرت از این رنگیا بنداز هم خوشکل میشه همم نفس موتور باز میشه کاربر roma رو 135 قبلیش انداخته بود گاز خور موتور بهتر میشه البته صداشم بیشتر میشه...اما اگزوز فابریک باید برش بخوره
- - - Updated - - -
1.فوم زین بسیار خشک و سفت میباشد که در طولانی مدت مشکلزاست
2.بوش های درون سوراخ اهرم ترمز و کلاج بدون گیریس هستن که بعد از مدتی خرده میشود
3.ترمز موتور من درست ریگلاژ نشده بود که میکرو سوئیچ درست عمل کند
4.گلگیر های تایر عقب همراه چند پدال اضافی و محافظ همگی زیادی هستند و به موتور ظاهری بد شکل میدهند
5.روغن ریخته شده در موتور کم میباشد
6.ترمز عقب خوب عمل نمیکند (شاید چون جا نیافتاده است)
در مورد 1 زین باید خشک باشه مطمئن باش در دراز مدت نرم میشه...شما حساسی برو یه روکش صندلی روش بنداز نرمتر و توپر تر میشه از 15تومن شروع میشه تا 40 تومن شما یه چی تو حدود 30 تومن بگیری کفایت میکنه مگه اینکه بخای بدی بدوزن و روکش اسپرت بندازی که به رنگ موتور بخوره مثلا اگه قرمزه وسطش مشکی دورش قرمز...در مورد رگلاژ نبودن ترمز جلو چون دیسکی هست شما اول ببین تو مخزنش روغن با نقطه ماکس داره اگه نداشت سرش بریز...و ترمز رو هوا گیری کن...ترمز عقب همه 135 ها جالب نیست شاید چون کاسه ای هست اینجوریه کلا ترمز دیسکی بهتر عملکرد داره و مخصوصا ترمز جلو توی کم شدن سرعت موتور نقش بسزایی داره...الان آپاچی منم همینجوره ترمز عقبش کاسه ایه جالب نیست اما ترمز جلوش غوغاست...برای مثال فرق ترمز جلو و عقب و تاثیرشون شما یه سی جی سوار شو اول ترمز عقب رو بگیر میبینی خوب وا نمیسته ولی جلو رو بگیر میبینی بهتر از عقب عمل میکنه با اینکه جفت ترمزهاش کاسه ای هستن....در مورد روغن هم بارها گفته شده موتور صفر میخرید به روغن نگاه کنید چون سازنده تا میتونه از کنار گوشه برای سود بیشترش میزنه...طرف هیوسانگ میخره روغن کم داره دیگه بقیه رو خودتون تحلیل کنید...در آخر تا 1000کیلومتر 2 ترک نکنید و از موتور شتاب نگیرید سعی کنید از نزمیش لذت ببرید
s.mm
31-05-1393, 01:08 قبل از ظهر
موتور من اگزوز خرکی داره
وقتی تو خیابون میرم همیشه موتور جلویی ها برمیگردند نگاه می کنند فکر می کنند موتور سنگین داره میاد
میشه از این موتور صدا گرفت
- - - Updated - - -
موتور خوبیه که باید ریز بین شد تا 3-4 تا ایراد بنی اسرائ*ی*ل*ی ازش درآورد.
تازه همه اینها ایراد های مونتاژی هستند نه تولیدی!
soorosh
31-05-1393, 10:29 بعد از ظهر
دو تا چیزکه شاید براتون جالب باشه ...
من تو تهران 135 آبی دیدم چند بار ....
یه قرمز مشکی هم هست که هر روز میبینم و انجینش مشکی نیست . نقره ایه ... مثل اونی که تو سایت باجاج معرفی شده.
Mersad_Gothic
31-05-1393, 11:57 بعد از ظهر
یه قرمز مشکی هم هست که هر روز میبینم و انجینش مشکی نیست . نقره ایه ... مثل اونی که تو سایت باجاج معرفی شده.
135 های مدل پایین انجین نقره ای باشن فک کنم. مثه آپاچی قدیمیا و پالس پره ای ها
آبیشم که زیاد شده، 93 آبی کاربنی زیاد دیدم
آقا در مورد خشک بودن کمکها یکی بیاد یه نظری بده. کسی گله ای نداره از خشک بودن کمک عقب؟؟؟:28:
mahmoodkhan
01-06-1393, 12:06 قبل از ظهر
بله آبی متالیک حدود ۴ماهه اومده,البته آبی مشکی
کلا انجین موتورهای که باجاج میزنه همش پوسته بیرونی سربی رنگ شده'باچند نفر صحبت کردم'زیاد از انجینای جدید راضی نبودن متاسفانه!!!
- - - Updated - - -
135 های مدل پایین انجین نقره ای باشن فک کنم. مثه آپاچی قدیمیا و پالس پره ای ها
آبیشم که زیاد شده، 93 آبی کاربنی زیاد دیدم
آقا در مورد خشک بودن کمکها یکی بیاد یه نظری بده. کسی گله ای نداره از خشک بودن کمک عقب؟؟؟:28:
من موتورهای زیادی سوارشدم که تو همشون پالس ۱۳۵ تقریبا نرم و راحت بوده'البته شاید گاز نیتروژن کمکت خالی شده باشه احتمالا!!!'باید گازشو تنظیم کنی'درثانی باید تنظیم کمکت بزاری رو نرمترین حالت
Mersad_Gothic
01-06-1393, 12:10 قبل از ظهر
من اینو تازه گرفتم، چطور میشه فهمید گازش خالی شده یا نه؟
کمک عقب فوق العاده سفته! من کلا 65 کیلو ام. وقتی دو ترک میشنیم یکم بازی میکنه. ولی یه ترک اصلا بازی نداره
mahmoodkhan
01-06-1393, 10:03 بعد از ظهر
من اینو تازه گرفتم، چطور میشه فهمید گازش خالی شده یا نه؟
کمک عقب فوق العاده سفته! من کلا 65 کیلو ام. وقتی دو ترک میشنیم یکم بازی میکنه. ولی یه ترک اصلا بازی نداره
اگه تازه گرفته باشی بعید میدونم'گازش خالی شده باشه'احتمالا به خاطر سبک بودن وزنه که کم بازی میکنه
اگه نسبت به بقیه ی پالس۱۳۵ها سفته باید به یه متخصص مکانیک نشونش بدی چکش کنه
peyman_1363
02-06-1393, 07:31 قبل از ظهر
دوستان شما هم وقتي با موتورتون مسافت طولاني رو طي ميكنيد بعدش از انجين صداي چيكو چيك زيادي مياد كه فكر كنم صداي فيلر هاشه.به نظرتون اين حالت طبيعيه؟
ويك لنت خوب جايگزين لنت عقب چي هست؟ موتور من كه به كل ترمز عقبش اصلا نميگيره
pooya_h
02-06-1393, 09:55 قبل از ظهر
موتور منم صداي چيك چيك ميده فكر كنم طبيعيه.
دوستان موتورو واسه آچار كشي خوب كجا ببرم؟ ميخوام زير پيچها واشر بندازه و كارش تميز باشه. توي تاپيك تعميرگاههاي خوب يه ماهه كسي جواب نميده!
hosseinpalang
02-06-1393, 10:04 قبل از ظهر
اگه منظور صدای جیک جیک بعد از خاموش کردن موتوره ، بله طبیعه
کلا ترمزهای کاسه ای لنت گوشت دار میخواد تا خوب ترمز بگیره
لنت که گوشتش کم میشه خوب ترمز نمیگیره( صیقلی میشه)
Alireza.BMW
02-06-1393, 10:34 قبل از ظهر
انجین وقتی سرده خب هیچ صدایی نداره وقتی داغ میشه یه صدای تیک تیک داره یا همون جیک جیک که میگین اونم مال فیلراست همه 4تا موتور منم دارن حتی مگلی...میشه فیلر گیری کرد که صدا به کل کم شه امااااا هوای ایران گرمه و باعث میشه انجین بیشتر داغ کنه سرعت بیاد پایین و وقتی رو انجین فشار میارید به سوپاپ زدن نزدیک تر میشین بهترین زمان فیلر گیری زمستونه که چون هوا سره موتور داغم بکنه مهم نی چون زود سرد میشه...اگه توجه کرده باشین وقتایی که هوا سرده موتور شاتب خیلی عالی داره چون انجین تو همون درجه حرارت مناسب خودشو که توش بهترین بازده رو داره قرار گرفته