توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : همه چیز در مورد فلات 250سی سی طرح کا تی ام
fazm
07-04-1393, 09:47 قبل از ظهر
سلام .یکی از دوستانم یکی از این موتورا داره 8 هزارتایی راه رفته ولی راه عادی روی اسفالت نه .همش تو مسیر هایی بوده که شبیه افرود بوده
حالا یکی دو هفته هست که به روغن سوزی افتاده این دوست ما رفته براش یه سیلندر 0 خریده
فردا پس فردا من و دوستم مخوایم سیلندرش رو عوض کنیم حلا شما دوستان عزیز به من کمک کنید که چه جوری این سیلندره این موتورو تعویض کنیم خیلی ممنون
اگه تونستین چندتا تصویرم بزارین خیلی عالی میشه متشکرم
به درد سرش نمیارزه.ببرید تعمیرگاه خودشون کاراشو انجام میده.
1-باید آچار داشته باشی.بکس و .............!
چون یسری تنظیمات داره واسه تایمینگش اینا اگه بهم بخوره موتورو جمع کنی باز باید یه دست رینگ و پیستون و سوپاپ عوض کنی.
بیخیال شید.
shahriarr
07-04-1393, 09:54 قبل از ظهر
تازه اگه پیستون میستونش نیاز به تغویض نداشته باشه یا اصلا نیاز باشه ببری تراشکاری
دردسر زیاد داره اگه باز کنی و نتونی جمع کنی اگرم جمع کنی روشن نکنی دوباره کاری میشه ممکنه بیشتر تو خرج بری
m-s-d
07-04-1393, 11:57 قبل از ظهر
سلام دوستان.دیروز موقع شیب زنی زنجیر موتور پسر داییم (فلات 250 طرح ktm ) پاره شد:icon_pf (94): حالا زنجیر خوب چه مارکی با قیمت مناسب بخریم؟ (قیمتش زیاد نباشه)
راستی سایز زنجیر 428 هست اگه بخواهیم 520 بخریم باید خورسیدی هم تغییر کنه؟
fazm
07-04-1393, 12:12 بعد از ظهر
سلام دوستان.دیروز موقع شیب زنی زنجیر موتور پسر داییم (فلات 250 طرح ktm ) پاره شد:icon_pf (94): حالا زنجیر خوب چه مارکی با قیمت مناسب بخریم؟ (قیمتش زیاد نباشه)
اره اگه بخوای 520 بندازی باید خورشیدی رو هم عوض کنی.
زنجیر فابریکی فلات اشغاله.زنجیر 428 بگردی کره ای جنس خوبش هست.
ولی 520 بندازی خیلی بهتره.
m-s-d
07-04-1393, 04:19 بعد از ظهر
جناب fazm ([Only registered and activated users can see links]) زنجیر کره ای تقریبا چند تموم میشه برامون؟
fazm
08-04-1393, 01:42 بعد از ظهر
جناب fazm ([Only registered and activated users can see links]) زنجیر کره ای تقریبا چند تموم میشه برامون؟
والا قیمت جدیدش رو ندارم.شاید 35 تومن.
خورشیدی عقب رو هم نگاه کن ببین تیز نکرده باشه دندونه هاش که باز زنجیر جدیدت رو خراب کنه.
vahidshah
19-04-1393, 06:49 بعد از ظهر
سلام دوستان /موتور ممن در حالت کلی ازلحاظ انجین مشکل ختصی نداره مگر مشکلات موتورهای چینی که تو مدت کم مثلا یکم زنجیر تایم شل بشه یا انگشتی های سوپاپ صدا بده یا مثلا شاتون صدای کمی بده!!ایراد نداره ا منظورم اینه موتور چینی ازتو انجین که ضداهای کمی میاد ممکنه مربوط به اینا باشه که درصدی صدای اضافه بدن اما در حد یکه نیاز به تعمیر باشه نباشه/از لحاظ قدرت موتور اصلا مشکلی نیست و فکر میکنم از فلات های دیگه هم کمی جوندارتره روغن سوزی و...نداره
اما مشکل
لرزش شدید تو دور موتور میانی
نمیدونم از چی میتونه باشه که لرزش موتور تو دورموتور میان یحدود 4هزار تا6هزار چنان زیاد میشه که دیگه دستام تو مسافت 10کیلومتری پوستش کرخت میشه مثلا اگه 10کیلومتر رو با سرعت حدود 60 برم با دنده 5 یا 4 و بدون فشار مسیری نسبتا سرازیر
اما وقتی اون مسیرو با دورموتور بالا مثلا سرعت دور بر85 و دورموتور بالاتر از7هزار اونوه لرزش بسیار عادی و کمه وهمجنین تو دورموتور کمتر ار 4هزار
به نظر دوستان این موتونه از قظعه خاصب باشه؟یا شل بودن زنجیر تایم؟یاحتی شل بودن پیچ هایی از شاسی؟(البته چک شده تقریبا پیچ شلی پیدا نشد)
pclord
16-05-1393, 01:20 قبل از ظهر
سلام
نمایندگی های این شرکت رو از کجا میشه پیدا کرد، لیست نمایندگی های این شرکت در شهر های مختلف رو میخوام. سایت شرکتشون باز نمیشه لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
B-MAX
16-05-1393, 12:17 بعد از ظهر
سلام دوستان.دیروز موقع شیب زنی زنجیر موتور پسر داییم (فلات 250 طرح ktm ) پاره شد[Only registered and activated users can see links] حالا زنجیر خوب چه مارکی با قیمت مناسب بخریم؟ (قیمتش زیاد نباشه)
زنجیر فقط به سایز نیست که بگیم اگه 520 باشه بهتره
ضخامت دونه های زنجیر و قفلش + قرص و محکم بودن اتصالاتش هم مهمه
شما یه زنجیر 520 ارزون قیمتو کنار یدونه خوبش بزاری و نگاه کنی متوجه میشی
به نظرم زنجیر 520 مارک" فابریک "بخر نسبت به قیمتش حرف نداره
خودم و دو تا از دوستام خیلی وقته داریم استفاده میکنیم و راضی بودیم
فی 55 هزار
ata313
16-05-1393, 01:29 بعد از ظهر
زنجیر 520 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من فکر کردم 428 دیگه آخرشه
کسی از زنجیر 520 عکس داره بزاره ببینیم ؟ رو روان هم میشه گذاشت دیگه ؟؟؟؟
B-MAX
16-05-1393, 05:43 بعد از ظهر
زنجیر 520 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من فکر کردم 428 دیگه آخرشه
کسی از زنجیر 520 عکس داره بزاره ببینیم ؟ رو روان هم میشه گذاشت دیگه ؟؟؟؟
زنجیر فابریکی روان 520 هستش.
ata313
16-05-1393, 07:08 بعد از ظهر
نمیدونستم ! :consoling2:
ata313
16-05-1393, 08:42 بعد از ظهر
زنجیر فابریک فلات طرح کی تی ام 520 نیست ؟
m-s-d
16-05-1393, 09:01 بعد از ظهر
زنجیر فابریک فلات طرح کی تی ام 520 نیست ؟
سلام
نه نیست.
این عکس مال شماست؟یا مثلا خودتون گرفتین؟
ata313
21-05-1393, 08:02 بعد از ظهر
نه داداش. از bikepics.com گرفتم عکس هارو
yasharazary
29-05-1393, 10:34 قبل از ظهر
جهان همتا سیکلت سری جدید اینو با500هزارتومن اختلاف آورده!خعیییییلی قشنگه !
اگزوز عوض شده و حالت مثلثی داره!
چراغ عقب خوشگل تر شده!
کمکای جلو عوض شدن ،رنگشون مشکی هس!اما راجب قابلیت تنظیم اطلاعی ندارم!
فرمان عوض شده و مقاومتش بسیار بیشترشده !
درب باک و جاپایی هاعوض شدن و جنسشون آلمنیوم هست!
طرح استیکرها عوض شده!
دسته بادگیر اضافه شده!محافظ دیسک عقب اضافه شده!
- - - Updated - - -
عکس بزودی
ata313
04-06-1393, 06:45 قبل از ظهر
پس عکسا چی شد ؟ لطفا عکساشو بزارین دلم آب شد :7:
mv agosta
13-06-1393, 04:12 بعد از ظهر
سلام دوستان ترمز جلو ی این موتور چه جوری هواگیری میشه؟
vahidshah
14-06-1393, 01:22 بعد از ظهر
و باز هم یک پست فقط جهت اطلاع
موتور فلاات من تو پست های قبل هم نوشته بودم که صداش از سر سیلندر زیاد شده و تو دور موتور میانی لرزشش خیلی زیادی داره اما افت قدرتی محسوس نمیدیدم
تااینکه این اواخر تو گرما چندین بار تو گرمای حدود 39 درجه تخت گاز رفتم مثلا از این شهرستان به اون شهرستان و این کارم تکرار شد و موتور یهو دیدم شدیدا روغن سوزی داره مخصوصا وقتی سرده و بعدا یکم کم میشد که فکرم به واشر پشت سوپاپ بود که تو گرما میسوزه
که بعدا صدای سرییلندر یهویی خیلیییی زیاد شد و دوروزی روندم و روز سوم اصلا روشن نشد باز کردیم دیدیم گیت سوپاپ ها سوخته و هر دو سوپاپ شدیدا نشتی داره و علت صدا هم از اون انگشتی های سوپاپ هس که یکم ساییده شده البته اونو قبلاهم در جریان بودم
خلاصه رینک پیستون نو با اسبک نو سوار شد و اخرا متوجه شدیم زنجیر سفت کن هم شدیدا خرابه(تو ایکس ال های قدیم زنجیر دستی سفت میشد رو اینا اتوماتیکه یه فنر هست که همواره فشارمیده اون رابط کایوچو مانند رو به زنجیر) که اونن فنر کلا کار نمیکرد و زنجیر در شل ترین حالت بوده
خلاصه بعد از تعمیرات موتور عین روزای اول شده و بیصدا
و نکته واسه توجه دوستان اینو میخام برسونم که اگه دیدین صدای سر سیلندر زیاد شده یا موقع ول کردن گاز یا یهو گاز دادن هم از تاخیر نسبی انتقال قدرت میشه متوجه شد(منم شده بودم مکانیک میگف نه از اون نیس) بدونین احتمالا از زنجیر سفت کنه و عوض کنین حدود 15هزار تومنه و شاید در مواردی شل شدن بیش از حد تو فشار اگه زنجیر فقط یدونه دندونه رد کنه و تایم بهم بخوره دیگه سیلندر و سر سیلندر و خوردن سوپاپ های به پیستون و....و ارزش چک کردنو داره الان لرزش موتور منم رفع شده که بین اون قطعات رینک پیستون و انگشتی ها فکر کنم زنجیر تایم شل دخیل ترین مورد توش بود
mv agosta
14-06-1393, 10:12 بعد از ظهر
سلام دوستان شیشه ی نمایشگر روغن ترمز جلوی موتور من شکست مجبور شدم در پمپو باز کنم
درشو که باز کردم روغن داخلشو تمیز کردم داخلش 2 سوراخ بود یه چند بار ترمز گرفتم از یکی از سوراخ ها روغن اومد بیرون اونم تمیز کردم دوباره که روغن ریختم دیگه ترمز نگرفت چند بار هواگیری کردم ولی بازم نشد
پیستونای ترمزو با پیچکوشتی فشار دادم عقب یه چند بار ترمز گرفتم پیستونا برگشت سر جاش ولی ترمز نمیگیره
دوستان کمک کنید خواهش میکنم:icon_pf _99_::icon_pf _99_::icon_pf _99_::icon_pf _99_::icon_pf _99_:
sorush
14-06-1393, 11:12 بعد از ظهر
داداش قشنگ باید هوا گیری کنی چون پمپ باز کردی نیم ساعت طول میکشه هوای پمپ خارج کنی!!!!زمان بره
بلدی اصلا هواگیری کنی؟؟
mv agosta
15-06-1393, 12:40 بعد از ظهر
دوست گرامی sorush میشه شما به طور کامل توضیح بدی که چه جوری باید هواگیری بشه
مرسی
اگه لطف کردین که توضیح بدین کارایی که بایید انجام بدمو ریز به ریز توضیح بدی؟
دوباره مرسی
shahriarr
15-06-1393, 12:52 بعد از ظهر
سلام
کسی اگزوز فلات مداره برا فروش؟
mv agosta
15-06-1393, 01:03 بعد از ظهر
مرسی
دوباره مرسی
sorush
15-06-1393, 07:24 بعد از ظهر
مرسی
دوباره مرسی
وقتی روغن ترمز میریزی پیچ هواگیری از پایین باید صفت باشه همان پیچی که با اچار8 باز بسته میشه وروی سیلندر ترمزچرخ
اینقدر پدال میزین یا دسته ترمز فشار میدی تایک مقداری احساس صفتی توی پدال یا دسته ترمز کنی بعد پدال یا دسته ترمز تا ته نگه میداری ولش نمیکنی بعد پیچ سیلندر چرخ که با اچار 8بازش میکنی و بعد چند ثانیه میبندیبعد دوباره پدال یا دسته ترمز رها میکنی وشروع میکنی به پمپ کردن (منظورم پدال زدن یا دسته ترمز فشردن)دوباره باز احساس صفتی کردی پدال تا ته نگه میداری بعد پیچ باز میکنی هوا تخلیه میشه دوباره میبندی دوباره شروع میکنی به پمپ زدن به احتمال زیاد شما روغن داخل مدار تخلیه کردی این پروسه قرار گرفتن روغن داخل مدار یه نیم ساعتی طول میکشه مخصوصا چرخ جلو اینقدر پمپ میزنی پیچ باز میکنی که از پیچ هواگیری روغن بزنه بیرون بعد چندبار دو الی سه بار پمپ میزنی هواگیری میکنی بعد تمام
شما میتونی برای اتمام سریع هوا گیری زمانی که پیچ هواروباز میکنی یه شلنگ با بست میبندی سر پیچ هوا گیری تا نشتی هوا نده بعد هوای مدار با میکشی بیرون با استفاده از دهنت دوباره پیچ ببنده پدال یا دسته ترمز هم ول نکن از زمانی که پیچ تخلیه هوا باز میکنی تا زمانی که ببندی
mv agosta
17-06-1393, 01:14 بعد از ظهر
داداش من با شلنگ وسرنگ از پاییم روغن جاکردم اونقدر با سرنگ زدم تا روغن تو پمپ دیده شد پیستون ها هم داده بودم عقب بعد درشو بستم ترمز که گرفتم پستونا برگشت سر جاش ولی ترمز نمیگیره نمیدونم چیکار کنم من احساس میکنم که قسمتی که روقنو فشار میده خراب شده ؟
چهجوری باید درش آورد بیرون؟
mv agosta
17-06-1393, 06:37 بعد از ظهر
یکی به ما کمک کنه خواهش میکنم:icon_pf _99_::icon_pf _99_::icon_pf _99_::icon_pf _99_::icon_pf _99_:
sorush
17-06-1393, 07:55 بعد از ظهر
دقیقا بگو ببینم دسته ترمز فشار میدی راحت تا ته میره درسته؟؟!
شما نباید از پایین روغن بریزی باید درپوش مخزن بالا باز کنی از اون قسمت روغنو بریزی بعد هوامدار خالی کنی
mv agosta
17-06-1393, 08:53 بعد از ظهر
بله عزیزم راحت تا ته میره میره و پیستونا برمیگرده سر جاش ولی بازم میره تاته راحت و ترمز نمیگیره؟
hamedtay
17-06-1393, 09:18 بعد از ظهر
سلام به همه من این موتورو 1 هفته ای خریدم چجور موتوری است خرجش زیادی اهل شیب زدن هست یا پرش
mv agosta
17-06-1393, 09:31 بعد از ظهر
20 خیلی عالیه 20 20 20
فقط خوب ابندیش کن وگرنه به خرجت میندازه و اصلا تا زمانی که خراب نشده دست تعمیرکار نده به هیچ جاش دست نزن که توش میمونی
به فکر این کارا نباش نه اینکه نمیتونه بلکه ... اگه نکنی بهتره از دوستانی که تجربه دارن بپرسیم بهت میکن که تو تریل های چینی تو افرود بهترنه
- - - Updated - - -
دقیقا بگو ببینم دسته ترمز فشار میدی راحت تا ته میره درسته؟؟!
شما نباید از پایین روغن بریزی باید درپوش مخزن بالا باز کنی از اون قسمت روغنو بریزی بعد هوامدار خالی کنی این قسمت از sorush عزیز
بله عزیزم راحت تا ته میره و پیستونا برمیگرده سر جاش ولی بازم راحت تاته میره و ترمز نمیگیره؟
sorush
17-06-1393, 09:51 بعد از ظهر
بله عزیزم راحت تا ته میره میره و پیستونا برمیگرده سر جاش ولی بازم میره تاته راحت و ترمز نمیگیره؟
د برادر من هوا داره دیگه همونجور که گفتم هواگیری کن زمان بره پیش تعمیر کار هم بری همین کار با زمان برات میزاره
abdimotorcycles
17-06-1393, 10:22 بعد از ظهر
با سلام بر اساتيد
استيكرهاي اورجينال فلات ٢٥٠ رو از كجا ميشه گير اورد؟
hamedtay
18-06-1393, 12:20 بعد از ظهر
یه سوال چجور میشه روی این موتور رادیات روغن گذاشت هزینش چنده درزم میگن اگه خورشیدی عقب رو کوچک کنی موتور سرعتش 30 40 تا بیشتر میشه؟
vahidshah
18-06-1393, 02:19 بعد از ظهر
در مورد اگزوز برای کم صدا تر کردن موتور / به نظرتون از اگزوز روان میشه استفاده کرد؟ آیا اگزوز 200 سی سی رو 250 یا 230 میوتونه کمی کارایی کم داشته باشه یا کلا از لحاظ فنی مشکل خاصی میتونه باشه؟
صدای زنجیر تایم و انجین روان در مقایسه با فلات به نظر من زیاد تره و تو اگزوز برعکس صدای فلات بیشتره و روان کم.و فکر میکنم با هدف کم کردن صدا نسبت به هزینه انتخاب خوبی باشه
به نظر خودم فکر نکنم از نظر خوروندن و بریدن و جوشکاری محدودیت خاصی برای نصب باشه/فقط ابهام ها تو کیفیت و بازده اگزوز هاست که دوستان اگه علاوه بر سوال بالا اطلاعات فنی خوبی درباره داخل اگزوز های این دو دارن بگن/که مثلا تو اگزوز فلات چیدمان لوله ها و ...نسبت به روان برتره؟یا مثلا اگزوز روان هم توش سیستم بهینه ای داره یا اصلا از سیستم های مقرون به صرفه اما بازده نسبی خوب داره که ارزششو داشته باشه؟ بنظرتون افت قدرت بعد از تعویض ممکنه؟
خودم که دقت کردم فکر میکنم اگزوز اون طرح روان های 250 که فکر کنم اسمش rvx بود هم همین نوع و اندازه 200 سی سی بود و اون انجین هم 250 سی سی ه کپی سوزوکی tu 250 که 2015 هم تولید میشه /و اگه ادم به یکی بودنش با 200 سی سی مظمعن باشه لاقل میدونه از لحاظ خجم موتور و شکل واندازه فیزیکی مشکلی نیس و فقط ابهام میمونه تو زمینه ساختار داخل اگزوز که کدوم با بازده بهتر طراحی شده که اونم کسی که قبلا باز کرده و دلایل شکلاشونو میدونه میتونه نظر خوبی بده /یا اگه کسی رو روان اگزوز فلات انداخته و مثلا دیده 5درصد نیرو زیاد شده میشه حدس زد سیستم داخلی بهتری داشته یا برعکس
mv agosta
19-06-1393, 07:25 بعد از ظهر
سلام SORUSH
امروز متوجه شدم که اگه چند بار پشت هم دسته ترمزو بگیری موتور خیلی قشنگ ترمز میگیره و هر بار از بار قبل محکم تر و بهتر ولی تو دسته ترمز اصلا احساس سفتی نمیکنی ولی ترمز میگیره
اما اگه ترمزو ول کنی و بعد از یکمی تاخیر دوباره بگیری دیگه از ترمز گرفتن خبری نیست ولی اگه پشت هم ترمز بگیری مث دفعه ی پش میشه و انم دوباره بگم که زمانی که ترمز میگیره اصلا دسته ترمز سفت نمیشه و تا جایی که جا داره تا ته میره پایین
مشکل از هواگیریه یا نه ؟ چون هر باری که پیچ هواگیری باز میکنی روغن میاد بیرون؟
- - - Updated - - -
سلام SORUSH
امروز متوجه شدم که اگه چند بار پشت هم دسته ترمزو بگیری موتور خیلی قشنگ ترمز میگیره و هر بار از بار قبل محکم تر و بهتر ولی تو دسته ترمز اصلا احساس سفتی نمیکنی ولی ترمز میگیره
اما اگه ترمزو ول کنی و بعد از یکمی تاخیر دوباره بگیری دیگه از ترمز گرفتن خبری نیست ولی اگه پشت هم ترمز بگیری مث دفعه ی پش میشه و انم دوباره بگم که زمانی که ترمز میگیره اصلا دسته ترمز سفت نمیشه و تا جایی که جا داره تا ته میره پایین
مشکل از هواگیریه یا نه ؟ چون هر باری که پیچ هواگیری باز میکنی روغن میاد بیرون؟
sorush
19-06-1393, 08:02 بعد از ظهر
ببین برادر شما باید روغن از بالا توی مدار بریزی اشکال نداره که از پیچ هواروغن میاد بیرون چون شما از پایین روغن ریختی توی مدار باید هواگیری کنی و از بالا درپوش باز کنی روغن بریزی بعد هواگیری کنی تا هوای مدار پمپ ترمز و همین طور سیلندر ترمز چرخ تخلیه بشه
فقط همین شماباید اینقدر پیچ هوا تخلیه و بسته بکنید وازبالا از مخزن منظورمه روغن بریزید تا هوای مدار تخلیه بشه شما برعکس روغن تزریق کردی
معمار
21-06-1393, 04:50 بعد از ظهر
جهان همتا سیکلت سری جدید اینو با500هزارتومن اختلاف آورده!خعیییییلی قشنگه !
اگزوز عوض شده و حالت مثلثی داره!
چراغ عقب خوشگل تر شده!
کمکای جلو عوض شدن ،رنگشون مشکی هس!اما راجب قابلیت تنظیم اطلاعی ندارم!
فرمان عوض شده و مقاومتش بسیار بیشترشده !
درب باک و جاپایی هاعوض شدن و جنسشون آلمنیوم هست!
طرح استیکرها عوض شده!
دسته بادگیر اضافه شده!محافظ دیسک عقب اضافه شده!
- - - Updated - - -
عکس بزودی
یاشار جان چی شد ؟ منتظریم
ali_r
21-06-1393, 05:00 بعد از ظهر
یاشار جان چی شد ؟ منتظریم
با سلام
یاشار به خاطر مساله کاریش دیگه به انجمن سر نمیزنه
معمار
21-06-1393, 05:06 بعد از ظهر
با سلام
یاشار به خاطر مساله کاریش دیگه به انجمن سر نمیزنه
امیدوارم که هر چه سریع تر بتونه برگرده
حالا اگه یه جایی دیدش میشه ازش بپرسی این موتوره که گفته عکسی بده یا لینکی از این موتوره که گفته
abdimotorcycles
21-06-1393, 08:35 بعد از ظهر
اين فلات جديد رو شركت جهان همتا سيكلت مركزي در تهران رنگ سفيدش رو يه دونه تو شركت شون گذاشتند اما نه قيمت رو ميگن نه رنگ بندي رو و نه زمان ورود به بازار. من با كارخونه تو بناب تماس گرفتم گفت يكماه ديگه مياد به بازار و در همون چهار رنگ فلات ٢٥٠ فعلي يعني نارنجي، زرد، سفيد و مشكي. حالا ديگه نميدونم داستان شب گفت يا واقعيت!
hamedtay
22-06-1393, 09:34 قبل از ظهر
سلام میگن شرکت دیگه 249 نمیزنه(حرفو حدیثهایی مبنی بر ممنوعیت موتورهای بالای 200 به گوش میرسه)
ali_r
22-06-1393, 10:51 قبل از ظهر
سلام میگن شرکت دیگه 249 نمیزنه(حرفو حدیثهایی مبنی بر ممنوعیت موتورهای بالای 200 به گوش میرسه)
شایعاتی بیش نیست!!
hamedtay
30-06-1393, 11:49 بعد از ظهر
سالم بر همگی خواش میکنم یکی فیلر گیری این مونوره اگه بلدیم آموزش بدید که ما هم یاد بگیریم ( میخوام خودم فیلر گیری کنم البته تا حدودی بلدم" درزم این موتور اصلا جایی برای نشستن فیلر نداره چجوری باید فیلر گیری کرد) فوری فوری فوری ی ی ی.:297:
mv agosta
06-07-1393, 06:42 بعد از ظهر
سلام دوستان ست کامل برچسب های کاخونه ای فلات 250 رو میخواستم
هرکه سراغ داره یه خبری داره یه خبری بدی
دم شماگرم
m-s-d
24-08-1393, 07:24 بعد از ظهر
آقا دوستان آذربایجانی کم لطف شدنا.قرار بود عکس جدید فلات شما بگذارید
[Only registered and activated users can see links]
معمار
25-08-1393, 10:57 قبل از ظهر
انصافا اون قدیمیا از جلو عین wr بود خیلی خوشگل تر بودن
حالا این جدیدا رادیات داره یا نه ؟؟؟؟
m-s-d
25-08-1393, 02:19 بعد از ظهر
انصافا اون قدیمیا از جلو عین wr بود خیلی خوشگل تر بودن
حالا این جدیدا رادیات داره یا نه ؟؟؟؟
در مورد این موتور هیچ اطلاعاتی ندارم اما فکرکنم هوا خنک باشه.
بیشترین ضعف فلات مربوط به شاسیه که بطور فجیعی ضعیفه و امیدوارم برطرف شده باشه البته من که از طرح قدیمی خوشم میاد این موتور با اون کمک های کوتاه جلو به دلم نمیشینه
whnr
21-09-1393, 01:21 قبل از ظهر
طرح جدیدش وارد بازار شده یا نه ؟ قیمت ش معلوم نشده ؟
vahidshah
21-09-1393, 11:32 قبل از ظهر
شاسی فلات ضعیقه؟ ازکجا شکستگی تاحالا دیده شده؟
بعیده ها فلات من تو شهزستانمونم کم نیست خودمم دارم تاحالا شکستن شاسی ندیدیم.البته مال من همون روزهای اول قسمتی که به جلوی انجین با پیچ وصل میشه دوتا لوله موازی از جای وصل شدن ترک داشت که اونم بخاطر کمی بد بودن جای پیچ بودکه پیوسته تو فشار وبد و جوش دادم و بعدا با پرش ها کوتاه و کلی افرود نسبتا سنگین تو سنگلاخ ها و کلا بیراهه و کوه و وو از شاسی هیچ چی ندیدم مال دوستمم همچنین
البته شایدم واسه فلاتم اون مشکل باشه به هرحال موتور چینین
درباره این مدل جدید هم دوستان اگه عکسشو دارن بذارن /ظاهران فلاپ ها همونه و استیکر ها عوض شده و چراغ جلو و اگزوز مثلثی شده .فرمان اومده بالاتر با کتی شده/ دیسک ها عوض شده /جاپایی عقب و راننده عوض شده /چراغ ال ای دی که البته قبلا هم چراغ جلو بود عقبو نمیدونم.و یه گلگیر کوچولو عقب یه ذره تو رفتگی پایین چراغ هست
درباره تغییرات به نظر منم چراغ قبلی مال دبیلیو ار بهتر بود.و اگزوز جدید کمی پایین اومده که قبلا بالاتر بود بهتر بود.دیسکها ی قبلی که ساده تر بود درمقایسه با دیسکهای انحنادارکه ژاپنیش واسه خنکتر بودن و کیر نکردن گل و لای اونجوری طراحی شده دیسکهای ساده قدیم نسبت به اینا مصرف لنت خیلی کمی داشت بامقایسه با اون دیسکها .من خودم لنت عقبو دوبار عوض کردم اما جلو فعلا عوض نشده بااینکه همیشه ترمز جلوروهم میگیرم/و بدی که ازش دیدم این بوده که یکی دوباز تو گل شدید رانندگی کردم سنگ ریزه رفته بین سوراخ دیسک و درگیر شده درحالیکه دیسک های طرح دار اونن مشکل رو کم دارن و سنگریزه نمیتونه گیرکنه
انجین هم که همون انجین قبلیه.کمک های قبلی م فکر کنم همون قبلیه فقط رنگش عوض شده/کمک های قبلی هم نسبت به احسان کوتاه بود اما با روان و...هم اندازه
whnr
21-09-1393, 07:23 بعد از ظهر
داداش قیمتش چنده ؟ من طرح قدیمشو داشتم دور موتور تا آخرا میرسید موتور ریپ میزد ؟ از همون اول که گرفتم اینجوری بود البت اولش که آب بندی میکردم با دور ارام میروندم متوجه نشدم خلاصه بعد از اب بندی متوجه این مشکل شدم. بعد یه مدت هم از بیخ اگزوزش روغن میداد مال چی بود من که نمیدونم ، شاسی ش فک نکنم ضعیف باشه چند باری باهاش پرش داشتم فقط بنظرم سنگین هست مصرف سوخت شم بالاس ( بنظرمن، هرچند به غیر از این 250 موتور دیگه نداشتم تا مقایسه کنم) . صداشو دوسداشتم . فروختمش به یکی ازاقوام توو روستا الانم دارش و ازش راضی هست اما من نه فقط قیافه ش عالیه بنظرم
m-s-d
21-09-1393, 11:46 بعد از ظهر
داداش قیمتش چنده ؟ من طرح قدیمشو داشتم دور موتور تا آخرا میرسید موتور ریپ میزد ؟ از همون اول که گرفتم اینجوری بود البت اولش که آب بندی میکردم با دور ارام میروندم متوجه نشدم خلاصه بعد از اب بندی متوجه این مشکل شدم. بعد یه مدت هم از بیخ اگزوزش روغن میداد مال چی بود من که نمیدونم ، شاسی ش فک نکنم ضعیف باشه چند باری باهاش پرش داشتم فقط بنظرم سنگین هست مصرف سوخت شم بالاس ( بنظرمن، هرچند به غیر از این 250 موتور دیگه نداشتم تا مقایسه کنم) . صداشو دوسداشتم . فروختمش به یکی ازاقوام توو روستا الانم دارش و ازش راضی هست اما من نه فقط قیافه ش عالیه بنظرم
ریپ زدن در دور آخر احتمالا مربوط میشه به هوا.ما برای حل این مشکل فیلتر هوا رو کندیم انداختیم دور و یکم ورودی محفظه هوا را گشاد کردیم درست شد.
در ضمن در مورد شاسی من از خودم نگفتم چندین مورد مشاهده کردم معمولا جا پایی میشکنه دنده خم میشه یا میشکنه شاسی هم که دیدم البته شاید سواراش زیادی خشن رفتار کرده بودند
ولی خدایی تو چینی ها از همه پر قدرته
vahidshah
22-09-1393, 12:24 بعد از ظهر
وشا ریپ زدن من هم ورودی هواکش رو گشاد کردم حتی کاربراتور رو یکم اوردم نزدیکتر به سیلندر با رابط کاربراطورهای یکم ضخیم سی جی 200 چیه که مستقیما و اصلا خم ندارن.اما مشخضه اگه کاربراتور تو دور بالا هوای بیشتری میداد بهترم میشد و این کاربراتور که رو فلاته دقیقا همونه که رو سی جی 125 ژاپن ماهست
شاس هم خودش که خیلی ضخیم و با اتصالاتهع که باعث سنگینی هم شده اما اره خم شدن پدال دنده واسه منم خیلی پیش میاد تو افرود یا اولا موقع پرش های کوتاه گاها جاپایی رانند ه میچرخید !بخاطر پیچی بودن که هردوشو جوش دادم و تموم شد
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
mv agosta
22-09-1393, 05:38 بعد از ظهر
سلام دوستان
قیمت صفرش چنده؟
mehdi.mansouri.n
02-10-1393, 02:51 قبل از ظهر
salam. shoma maghazeh kojai mashahd dari?
- - - Updated - - -
nopo maghazat kojai mashhad hast???
power
24-10-1393, 11:41 بعد از ظهر
سلام دوستان.
بنده قصد خرید این موتور را دارم .
قصدم هم رفتن ب کوه و مناطق با شیب متوسط است .
چون شرایط منطقه سکونتمون اینطوریه.
خواستم ببینم تایید میکنید این موتور را یا پیشنهاد دیگه ای دارید؟
فلات دوست
25-10-1393, 08:28 قبل از ظهر
سلام دوستان.
بنده قصد خرید این موتور را دارم .
قصدم هم رفتن ب کوه و مناطق با شیب متوسط است .
چون شرایط منطقه سکونتمون اینطوریه.
خواستم ببینم تایید میکنید این موتور را یا پیشنهاد دیگه ای دارید؟
دوست عزیز من امسال فلات 200 گرفتم و تابحال که ازش راضی هستم البته کلا من رانندگی آرام دارم و هیچ وقت به موتور فشار نمی آرم.
اولش 250 میخواستم بگیرم که زنجیری بودش و چون قصد من کوه و کمر و مناطق شیبدار بود و دسترسی به وسایل یدکی کم میشه ، 200 این موتور رو گرفتم
power
25-10-1393, 11:07 قبل از ظهر
یعنی ب نظر شما ۲۰۰ بگیرم تو قدرت چقدر کم میشه؟
۲۰۰ این موتور بدرد کوه و جاده های با شیب متوسط می خوره؟
فلات دوست
27-10-1393, 08:54 قبل از ظهر
یعنی ب نظر شما ۲۰۰ بگیرم تو قدرت چقدر کم میشه؟
۲۰۰ این موتور بدرد کوه و جاده های با شیب متوسط می خوره؟
اکثر بچه ها میگن 250 بهتره ، البته به نظر من هم 250 به نسبت بهتره ، ولی همونجوری که گفتم من بیشتر جاهایی میرم که کوه و کمر و گاها رفت و برگشتمون 500 کیلومتر میشه و مناطق دورافتاده میباشد و بدلیل نبود وسایل و تعمیرکار موتورهای انجین زنجیری ، موتور فعلی یعنی 200 غیر زنجیری گرفتم ، شما هم باید هدف و نوع استفاده و دسترسی به وسایل رو در نظربگیری تا بعدا پشیمون نشی چون افت موتورهای تریل مخصوصا در شهرستانها خیلی زیاده .
الان هم که میریم بین دوستام 250 هم هستش و همه جا با هم میریم و تاحالا کم نیاوردم،
به نظرم 200 تو قدرت خیلی فرق چشمگیر و فاحشی با 250 نداره و برا کوه و جاده های شیبدارم جواب میده
بازم میگم انتخاب موتور بسته به هدف و نوع استفاده و دسترسی به لوازم و تعمیرکار هستش ، خودم هدفم طبیعت گردی و نوع استفاده ام آرام و بدون فشار به موتور و دسترسی به وسایل و تعمیرکار انجین زنجیری هم صفر بود که رفتم این موتورم را خریدم
power
29-10-1393, 11:30 قبل از ظهر
آقای فلات دوست از راهنماییهات واقعا ممنونم .همیشه مارو شرمنده میکنی.
بنده ۲۰۰ طرح ktm رو قصد خریدشو کردم و انشا.... تا هفته آینده میگیرم این موتورو.چون از هرکی پرسیدم بین ۲۰۰و۲۵۰ طرح ktm فقط تو قطر پیستون فرق داره بقیه یکیه.
sepehr ninja
29-10-1393, 11:44 قبل از ظهر
الان 200 نمیدونم هست یا نه من 250 رو پرسیدم 5.6 بود قیمتش منتها برای سال 92 هست و سند 93 میخوره ظاهرا دیگه تولید نمیشه این موتور.
m-s-d
29-10-1393, 02:31 بعد از ظهر
آقای فلات دوست از راهنماییهات واقعا ممنونم .همیشه مارو شرمنده میکنی.
بنده ۲۰۰ طرح ktm رو قصد خریدشو کردم و انشا.... تا هفته آینده میگیرم این موتورو.چون از هرکی پرسیدم بین ۲۰۰و۲۵۰ طرح ktm فقط تو قطر پیستون فرق داره بقیه یکیه.
خب مرد مومن همین پیستون لامصب حتما ی فرقی تو قدرتش داره دیگه.شما از من بشنو طرح کی تی ام سنگینه، نزدیک 135 کیلو، اگه 250 نگیری سرت کلاه میره، بعدا نگی نگفتیا.
در ضمن تولید میشه وقیمتش هم برای خود دلال حدود 4.8 و برای مصرف کننده+ارزش افزوده+هزار کوفت و ... در میا 5.6
power
29-10-1393, 11:52 بعد از ظهر
آخه تو شهر ما پیش هر موتور فروشی رفتم میگه ۲۵۰ دیگه تولید نمیشه.:icon_pf _99_:
فلات دوست
30-10-1393, 08:45 قبل از ظهر
آخه تو شهر ما پیش هر موتور فروشی رفتم میگه ۲۵۰ دیگه تولید نمیشه.:icon_pf _99_:
250 تولید میشه و در بازار هم هستش
به نظر من هم در ظاهر تفاوت چندانی بین 200 و 250 این موتور نیستش، حتی در انجینش هم که دقت کردیم فقط سیلندر فرق میکنه و سرسیلندر و مابقی یکی هستش
راستی این قضیه وزن که دوستان میگن رو دقت کن چون فلات از بقیه سنگین تر هستش ، البته اگه مثل ما حالت عدم فشار و طبیعت گردی باشه با وزنش میتونی کنار بیایی ولی برا آف سنگین تر و سواری که تعادلی باشه وزن زیاد اذیتت میکنه
power
30-10-1393, 09:52 قبل از ظهر
نه آقای فلات دوست بنده اصلا برا آفرود نمیخام.برا طبیعت گردی و کوه میخاستم که بعضی جاهاش شیب شدیدی داره (مثلا ۴۰ درجه) تو شهر خودمون ۲۵۰ که نیست.
- - - Updated - - -
نه آقای فلات دوست بنده اصلا برا آفرود نمیخام.برا طبیعت گردی و کوه میخاستم که بعضی جاهاش شیب شدیدی داره (مثلا ۴۰ درجه) تو شهر خودمون ۲۵۰ که نیست.
فلات دوست
30-10-1393, 12:28 بعد از ظهر
شرایط من مثل شما بود که این موتورم را گرفتم و 100 درصد راضیم
حال خود دانی
m-s-d
30-10-1393, 01:19 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
اگه در مناظق جنگلی آفرود برید که روی مرتع باشه 250 این موتور با لاستیک کراسی از هر شیبی تا جایی که جلو موتور از زمین کنده نشه بالا میره و وزنشم اصلا به نظر نمیاد مگه اینکه تو شیب خدای نکرده دچار مشکل بشوید.
در مناطق کوهستانی با شیب های خاکی قضیه فرق می کنه.
از نظر قدرت هیچ مشکلی نداره فقط سنگینی و ضعف شاسی مشکل سازه
milad 250
06-11-1393, 09:35 بعد از ظهر
سلام .دوستان فلات 250 و 200 از نظر ظاهر و انجین چه فرقایی باهم دارن؟
کدو م بهتره 200 ؟یا 250؟
قیمت مدل 90 و 91 هر کدوم چقدر ؟(شما حساب کنید که موتور سالم باشه)
فلات دوست
07-11-1393, 12:18 بعد از ظهر
سلام .دوستان فلات 250 و 200 از نظر ظاهر و انجین چه فرقایی باهم دارن؟
کدو م بهتره 200 ؟یا 250؟
قیمت مدل 90 و 91 هر کدوم چقدر ؟(شما حساب کنید که موتور سالم باشه)
فقط سیلندرش فرق میکنه
250 بهتره
بسته به موتور و توافقی هستش
vahidshah
08-11-1393, 12:37 قبل از ظهر
اغلب مشکل کاربراتور کوچک تر نسبت به سیلندر و کمبود هوای ورودی فلات تو مخمه کاربراتور واسه این که خوبشو و مد نظرمکه مال پیشرو 250 بود که بااین انجینه رو پیدا نکردم و فکر کنم هم اگه بود خیلی گرون میگفتن
و سعی کردم تو این مدت بیشتر واهس ورودی هواکه کم زحمت تره کارکنم که تومرحله اول رابط کاربراتور با اون مدل های مستقیم و ساده که رایجه عوض کردم و فکر میکردم مدل فابریک که خم داره اون زاویه هم میتونه یکم سرعت مکش هوارو کم کنه
2 ورودی هواکه زیر باکه دریچشو گشاد تر کردم
3 همون وردوی رو خیلی بیشتر گشادتر کردم حدود 3 برابر
.
.4فیلتر هوای اسپورت نظرم بود که تو تهران هم ماررک خوب پیدا نکردم و از چینی ها بود که بعید بود بدرد بخوره .دیدم فیلتر اسپورت واسه ماشینا هم هست و از نمونه های ارزون مکانیک ها گله داشتن که اثیر بدی دارن/و فکر کردم مثلا واسه پراید باحجم 1330 اگه خوب نیس لاقل واسه موتور استفاده بشه کم رسوندن هوا بچش نمیاد و یه قابل شستشو نسبتا خوب اما مارک چرت خریدم 30 اومن و با کلی زحمت خوردوندم به موتور اقسمت بالا و یکم اون قسمت قیفی شکلو بریدم گذاشتم تو تقریاب ما چون امشب انجام دادم هنوز نروندم حدود 3.4ساعت زمان برد!!بریدن پلاستیک های هواکش قبلی .درست کردن یچیزی که ورودی بزرگ فیلتر رو کوچک کنه که بشه وصل کرد (نوشبه خانواده رو قسمت بالاشو که قیفیه از جاهایی بریدم تقریبا هم اندازه شد و با تیوپ تاحدی که متونستم محکم کردم /اما بعدا باید یچیزی محکم تر کنم که بشه تیوپ رو با بست محکم کرد نه با چسب)
عکساشو میدارم شاید بدرد دوستان خورد
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
فلات دوست
08-11-1393, 08:16 قبل از ظهر
اغلب مشکل کاربراتور کوچک تر نسبت به سیلندر و کمبود هوای ورودی فلات تو مخمه کاربراتور واسه این که خوبشو و مد نظرمکه مال پیشرو 250 بود که بااین انجینه رو پیدا نکردم و فکر کنم هم اگه بود خیلی گرون میگفتن
و سعی کردم تو این مدت بیشتر واهس ورودی هواکه کم زحمت تره کارکنم که تومرحله اول رابط کاربراتور با اون مدل های مستقیم و ساده که رایجه عوض کردم و فکر میکردم مدل فابریک که خم داره اون زاویه هم میتونه یکم سرعت مکش هوارو کم کنه
.
.4فیلتر هوای اسپورت نظرم بود که تو تهران هم ماررک خوب پیدا نکردم و از چینی ها بود که بعید بود بدرد بخوره .دیدم فیلتر اسپورت واسه ماشینا هم هست و از نمونه های ارزون مکانیک ها گله داشتن که اثیر بدی دارن/و فکر کردم مثلا واسه پراید باحجم 1330 اگه خوب نیس لاقل واسه موتور استفاده بشه کم رسوندن هوا بچش نمیاد و یه قابل شستشو نسبتا خوب اما مارک چرت خریدم 30 اومن و با کلی زحمت خوردوندم به موتور اقسمت بالا و یکم اون قسمت قیفی شکلو بریدم گذاشتم تو تقریاب ما چون امشب انجام دادم هنوز نروندم حدود 3.4ساعت زمان برد!!بریدن پلاستیک های هواکش قبلی .درست کردن یچیزی که ورودی بزرگ فیلتر رو کوچک کنه که بشه وصل کرد (نوشبه خانواده رو قسمت بالاشو که قیفیه از جاهایی بریدم تقریبا هم اندازه شد و با تیوپ تاحدی که متونستم محکم کردم /اما بعدا باید یچیزی محکم تر کنم که بشه تیوپ رو با بست محکم کرد نه با چسب)
وحیدآقا خسته نباشی ، مشکل حل شد؟
vahidshah
08-11-1393, 11:18 قبل از ظهر
لاه الان با یردب هوا با پوشیدن 3تاشلوار 2کاپشن و...روندم بنظرم بازم ارزششو داشت وقتی دورموتور پایینه تا وسطا تاثیر خیلی کمی میبینم (البته چون قبلا هم اصلاحاتی شده بود) اما از دور موتور وسط به بالا ادم متوجه میشه که اره روند صعودی قدرت وجود داره وشتاب.فلات هادر حالت دیفالت اون شتابی که اولا میده با باالا رفتن دور موتور کم میشه اون روند اما الان باز بهتر شد.اما فکر میکنم تو تابستون مشکل گرمای بیشتر انجین باشه.واسه اونم حتما یه اگزوز با مارک خوب لازمه که اونم ارزشی نداره واسه این موتور پول نصف موتورو بدی به اگزوز واسه 1یانهایت 2اسب بخار افزایش قدرت
vahidshah
08-11-1393, 11:35 بعد از ظهر
.
دوستان شدیدا توصیه میکنم این روشو امتحان کنین رو فلات نو که به این قسمت دست نزده شده اگه انجان بدین قطعا درکل 15درصد افزایش قدرت و کارایی خواهید دید.من پله پله انجام دادم اول فقط گشاد کردن ورودی هوا بعد...و اخر به این رسیدم ودرکل وقن زیادی تلف شد اما همین اخرش بود .و کسی از اول همونو انجام بده نسبت به ارزش زحمتو کشیدن خیلی خوبه
حتی وقتی کاز رو ول میکنی تو سرازیری و موتور عطسه میکرد اونم خیلی کم شده و تقریبا وقتی دورموتور بالاست و توسرازیری گازو ول کردی گاها میکنه که اونم نشونه اینه که واسه دور موتور بالا باز اگه میشد هوارو بیشتر فرستاد بهتر بود.همون کاری که یه کاربراتور معمولی اما کمی بزرگتر مخصوص این سیستم انجین میتونست بکنه.و اگه کاربراتور بهتر روش بود شاید نیازی نبود به اینا و تاثیر اینا کمتر بود
- - - Updated - - -
ببخشید که پستام پشت سرهم شد/یه سوال دیگه هم درمورد بالا دارم تو فلات دیدم اما شاید به موتورهای دیگه هم مربوط باشه یا اطلاعاتشون لازم باشه
باکس فیلتر هوای فلات رو که باز کردم دیدم لوله ای که از کاربراتور به داخل باکس میاد خم90درجه داره /البته به خاطر نحوه قرار گرفتن فیلتز و ..فکر کنم اونجوری کردن/درحالیکه تو سی جی و ایکس ال و خ موتورها دیدیم مستقیم میاد /
به نظرتون این چه حسنی داره که اینطوری کردن یا مزایایی؟من رو موتور خودم از قسمت خم بردیم و یچیزیای مابین شون گذاشتم که مستقیم به فیلتر در ارتباط بشه .واسه تصور بهتر عکسی گذاشتم عکس بالایی از یکم بالا و سمت چپ موتور هست و پایینی از بالا.و شدیدا هدف این پست بررسی اون خم90درجه هست که ایا وجودش خوبه یانه/؟و به چه دلییل یا مزایا معایبی هر کدوم کج و مستقیم بدونیمشون
pepa
12-11-1393, 10:26 قبل از ظهر
فلات؟
vahidshah
29-11-1393, 08:43 بعد از ظهر
دوستان واسه توپی عقب چه مارک بلبرینگی استفاده میکنین؟ بلبرینگ 6202 رو میگم
مال من یبار عوض کردم یه سالی کار کرد بعد خراب شدن عوض کردم بعد از 3هفته لق شد باز با ازمایش خطا هی عوض کردم و باز یسالی رفت و امسال از مهر اینور 4بار عوض کردم همش اشغالن/نظر شما چیه شما ها همچین مشکلی ندارین؟ این بلبرینگ ها هم اندازه سی جی 125 هستن /وقتی رو سی جیه کیفیت هم پایین باشه فشار خاصی نمیاد اما تو فلات اگه کیفیت خوب نباشه زود خراب میشن/من حتی از تهرانم ادرس گرفتم خریدم اوردم کارنکرد و برطیق تجربه اونایی که موقع نو بودن لقی دارن خراب میشن.الان شدیدا دنبال بلبرینگ ر.وسی هستم.البته جای بلبرینگ هم سالمه ها و توپ مشکلی نداره
رامین آفرود
06-12-1393, 10:45 قبل از ظهر
آقا من مشکلی که با این موتور دارم زنجیر هستش. یعنی زنجیرش تند تند در می یاد. کلا کلافم کرده. نمی دونم چیکار کنم. شما اگه راهی بلد هستین که کمکم کنین ممنون می شم راهنماییم کنین.
فلات دوست
07-12-1393, 08:06 قبل از ظهر
آقا من مشکلی که با این موتور دارم زنجیر هستش. یعنی زنجیرش تند تند در می یاد. کلا کلافم کرده. نمی دونم چیکار کنم. شما اگه راهی بلد هستین که کمکم کنین ممنون می شم راهنماییم کنین.
زنجیر رو سفت کردی؟
زنجیر چند کیلومتر کار کرده؟
- - - Updated - - -
چند روز هستش به فکر گشاد کردن هواکش موتور هستم
احساس میکنم هواخورش کم هست
hosseinm
07-12-1393, 10:52 قبل از ظهر
دوستان واسه توپی عقب چه مارک بلبرینگی استفاده میکنین؟ بلبرینگ 6202 رو میگم
مال من یبار عوض کردم یه سالی کار کرد بعد خراب شدن عوض کردم بعد از 3هفته لق شد باز با ازمایش خطا هی عوض کردم و باز یسالی رفت و امسال از مهر اینور 4بار عوض کردم همش اشغالن/نظر شما چیه شما ها همچین مشکلی ندارین؟ این بلبرینگ ها هم اندازه سی جی 125 هستن /وقتی رو سی جیه کیفیت هم پایین باشه فشار خاصی نمیاد اما تو فلات اگه کیفیت خوب نباشه زود خراب میشن/من حتی از تهرانم ادرس گرفتم خریدم اوردم کارنکرد و برطیق تجربه اونایی که موقع نو بودن لقی دارن خراب میشن.الان شدیدا دنبال بلبرینگ ر.وسی هستم.البته جای بلبرینگ هم سالمه ها و توپ مشکلی نداره
من خودم همین مشکل داشتم, بولبرینگها قلابی هستند اگر اصل میخوای سرچی در اینترنت انجام بده و تابان بلبرینگ رو پیدا کن تماس بگیر بگو واسه موتور میخوام و دور بالا و هرچی خریدم خراب شده. جز کار درست ترین بلبرینگ فروشیهای ایران هست و خودش وارد کننده هست.
رامین آفرود
09-12-1393, 07:06 بعد از ظهر
آقا اگه من بخوام خورشیدی رو عوض کنم و خورشیدی 528 بندازم ایا خورشیدی هست که بهش بخوره یا باید بدم تراشکار واسم در بیاره؟ موتور من 7 هزار تا کار کرده تازه وسطا یه بار زنجیر رو عوض کردم ولی انگاری باز جنسش خوب نبوده. زنجیر رو هم سفت کردم. دوستان کم لطفی می کنن راهنماییم نمی کنن.
vahidshah
09-12-1393, 08:47 بعد از ظهر
بنظرم اصلا نیازی به اون کار نیست.اصلااا/ چون اگه زنجیرت خوب تنظیم باشه و جنسش بد نباشه (لازم نیست عالی باشه) هیچ نیازی به اونکارا نیست.برای مطمعن بودن تنظیم بودن چنتا کار ساده که احتمالا هم انجام میدین.1 تنظیم مستقیم اومدن زنجیر به خورشیدی که مثلا اگه سمت راست پیچ چرخ عقب رو 3 هست و اونیکی رو9 اونوخ زنجیر با فشار کار میکنه و زودخراب میشه و زودترم درمیادوچون مستقیم نمیره به مقصدش (البته استثنا عا اگه تنظیم کننده ها خراب یا کج باشن یا دوشاخه عقب مثلا یکی دو میلی متری یه ورش طولانی تر باشه یا اینکه دوشاخه یذره خم داشته باشه و تایر و زنجیر یکمی با زاویه رو زمین باشه ) که اون وختا میتونین با اندازه گیری های دیگه تنظیم کنین و شاید لازم بشه یکی رو 3 باشه یکی رو 5 /
دوما که حتما حواست باشه که وقتی موتور رو پایس بنا رو به تنظیم زنجیر نذارین چون وقتی بشینی رو موتور زنجیر سفت تر میشه و اونو در نظر بگیرین و حالتی باشه که وقتی رو موتوری هم زنجیر جای بازی داشته باشه که اگه نباشه اونخ موقع سوارشدن به زنجیر و شفت خیلی فشار میاد و احتمال بریده شدن زنجیر خ زیاده
و درباره توصیه و تجربه خودم در این مورد.منموتورمو یکمی تقویت کردم که یذره تاثیر هم داشته.شمع ایریدیومی و تغییر رابط کاربراتور و خوروندن هواکش اسپرت ماشبن!! و استفاده از اون ژل های احیاگر و روان کننده زادو وو و قدرتش خیلی واضح از فلاتهای دیگه کمی بیشتر .و با این اوضاع تو این 3 سال یبار پارسال زنجیرم پاره شد که اونم از استحلاک بود و از قفل زنجیر بود.و زنجیر فعلی هم مارک متفرقه چینی هست و کیفیت خوبی نداره ولی بریدن درکار نیس
و اینم درنظر بگیرین اگه بخاین از528 اسفاده کنین خروجی شفت فلات واسه 528 فضای کافی نداره و فکر نکنم بشه براحتی انجام داد(و باز اگه راه حل دیگه ای نبود میشه به خلاقیت و پشتکار واسه خوروندن اون فکر کرد) اما وقتی با یه تنظیم های معمولی میشه اون نیاز رو رفع کرد ، به نظرم من ارززش اون تغییر کمه
bardena
24-12-1393, 10:55 قبل از ظهر
سلام دوستان برای این موتور بهترین جنس رینگ و پیستون و زنجیر تایم تو بازار بشه گیر بیاری چیه میشه معرفی کنید بگید چی بش میخوره و ا کجاها گیر میادش؟!
فلات دوست
02-01-1394, 10:05 قبل از ظهر
دوستان هواخور رو گشادتر کردم موتورم وحشی شد
m-s-d
02-01-1394, 01:39 بعد از ظهر
دوستان هواخور رو گشادتر کردم موتورم وحشی شد
اینکه کافی نیست باید شیلبر هوا رو هم بکنید بندازید دور.اگه تونستید کاربرات هم عوض کنید اونوقت تفاوت رو می بینیــــــــد.
irani
02-01-1394, 02:01 بعد از ظهر
اینکه کافی نیست باید شیلبر هوا رو هم بکنید بندازید دور.اگه تونستید کاربرات هم عوض کنید اونوقت تفاوت رو می بینیــــــــد.
منظور از هوا خور یعنی ورودی شیلتر هوارو گشاد تر کردید ؟؟راه های دیگه ای هم داره.
برداشتن شیلتر فقط یه مزیت داره که نفس موتور باز میشه و اصطلاح وحشی میشه!!ولی تا کی؟؟فقط تا زمانی که کاربرات کثیف نشه و رینگ پیستون اسیب نبینه!!
کلن برداشتن شیلتر هوا روش مناسبی واسه تقویت نیست اگر هم باشه موقتی هست.
m-s-d
02-01-1394, 03:08 بعد از ظهر
منظور از هوا خور یعنی ورودی شیلتر هوارو گشاد تر کردید ؟؟راه های دیگه ای هم داره.
برداشتن شیلتر فقط یه مزیت داره که نفس موتور باز میشه و اصطلاح وحشی میشه!!ولی تا کی؟؟فقط تا زمانی که کاربرات کثیف نشه و رینگ پیستون اسیب نبینه!!
کلن برداشتن شیلتر هوا روش مناسبی واسه تقویت نیست اگر هم باشه موقتی هست.
سلام جناب ایرانی سال نو شما مبارک
ولی به نظر من در تریل چینی که هیچ چیزش روی اصول ساخته نشده به غیر از روان که تقریبا کپی از سوزوکیه، گشاد کردن ورودی هوا لااقل لازمه.
حالا شما میگین شیلتر برداریم آسیب میبینه اینا تو موتور چینی زیاد اهمیت نداره به نظر من.در موتور چینی آببندی اولیه بسیار مهمه.
برای کثیف شدن کاربراتم سالی یه بار سرویس کنی کافیه.اینام که کاربراتشون عین سی جیه چیزی نداره که
راه حل خوبش اینکه بری ژاپنی بگیری حالش ببری.
irani
02-01-1394, 03:23 بعد از ظهر
ولی به نظر من در تریل چینی که هیچ چیزش روی اصول ساخته نشده به غیر از روان که تقریبا کپی از سوزوکیه، گشاد کردن ورودی هوا لااقل لازمه.
حالا شما میگین شیلتر برداریم آسیب میبینه اینا تو موتور چینی زیاد اهمیت نداره به نظر من.در موتور چینی آببندی اولیه بسیار مهمه.
برای کثیف شدن کاربراتم سالی یه بار سرویس کنی کافیه.اینام که کاربراتشون عین سی جیه چیزی نداره که
سلام سال نو شما و همه بچه ها مبارک ایشالا سال خوبی برا همه باشه.
گشاد کردن ورودی هوا به نظر من به تنهای فایده نداره چون ورودی هوا که گشادتر بشه به همون نسبت هوا بیشتری وارد میشه در صورتی که هنوز ورودی بنزینمون استاندارد هستش!!
اگه جفتش با هم انجام بشه چشم گیر تر هستش کاری که خودم رو روان کردم و نتیجه خوبی داشت.گذاشتن شیلتر اسپرت و غنی تر کردن سوخت و تعویض خورشیدی عقب.
کلا رو موتور چینی هیچ حسابی روش نیست رفیقم موتور صفر گرفته بود جترو انجین روان بعد یک ماه گیربکسش به فنا رفت!!
کاربرات فلات بله ولی واسه روان فرق داره.بجا اینکه کلن نباشه بهتر اسپرت بذارید که خیلی بهتره.
ژاپنی هم دوزمانه فقط خیلی حال میده!!
fazel.rezayi
02-01-1394, 05:16 بعد از ظهر
سلام.سال نو رو تبریک میگم.شیلتر دقیقا چکاری در موتور انجام میده؟مگه ورودی هوای موتور روان کم بود ک اضافه کردین؟
irani
02-01-1394, 05:27 بعد از ظهر
شیلتر همون ف یلتره!!که تو ورودی کاربراتور نصب میشه و جلوی گرد و غبارو میگیره که وارد کاربرات نشه که دیرتر کثیف شه و عمر موتور بالاتر بره!!
کم نیست ولی بازم جا بزرگ کردن داره که با دوتا سوراخ کنار باکس شیلتر میشه زد که درست بشه.
ولی من به اون بسنده نکردم و کلن باکس رو برداشتم و بجاش شیلتر اسپرت بستم.
تاثیر هم داره!!
m-s-d
02-01-1394, 05:31 بعد از ظهر
سلام.سال نو رو تبریک میگم.شیلتر دقیقا چکاری در موتور انجام میده؟مگه ورودی هوای موتور روان کم بود ک اضافه کردین؟
سلام سال نو شمام مبارک
خب مثل اینکه جناب ایرانی زحمت پاسخ دادن کشیدند.عرایض بنده هم در مورد فلات 200 بود و 250 که در این موتور ها ورودی هوا را خیلی کوچک گذاشتند که ما ببخشید ورودی را گشادش می کنیم تا هوا بهتر و راحتتر به کابرات و در نهایت انجین برسد
این کار به نظر بنده در این موتور ها لازم است.البته من ف ی لتر رو هم برداشتم.چون احساس می کردم این فیل تر با این نوع کاربرات و حجم موتور اصلا هم خوانی ندارند.البته در مورد روان جریان فرق داره یکم
irani
02-01-1394, 07:28 بعد از ظهر
اقا من شما معضرت میخوام که فضولی کردم به جا شما جواب دادم.:smilies(182):
m-s-d
02-01-1394, 07:58 بعد از ظهر
اقا من شما معضرت میخوام که فضولی کردم به جا شما جواب دادم.:smilies(182):
آقا این حرفا چیه شما استادی.ما کوچیک شماییم.منظورم این نبود والله به خدا.همه اومدیم اینجا یه چیزی یاد بگیریم.مدیرا ببخشن پست اسپم شد.
fazel.rezayi
02-01-1394, 10:16 بعد از ظهر
سلام سال نو شمام مبارک
خب مثل اینکه جناب ایرانی زحمت پاسخ دادن کشیدند.عرایض بنده هم در مورد فلات 200 بود و 250 که در این موتور ها ورودی هوا را خیلی کوچک گذاشتند که ما ببخشید ورودی را گشادش می کنیم تا هوا بهتر و راحتتر به کابرات و در نهایت انجین برسد
این کار به نظر بنده در این موتور ها لازم است.البته من ف ی لتر رو هم برداشتم.چون احساس می کردم این فیل تر با این نوع کاربرات و حجم موتور اصلا هم خوانی ندارند.البته در مورد روان جریان فرق داره یکم
بنده روان دارم.میخوام ورودی هوا ر بهتر کنم.اگه امکان داره در موردش یکم کمکم کنین.البته این تاپیک درموددش نیست.ببخشید
irani
02-01-1394, 10:43 بعد از ظهر
بنده روان دارم.میخوام ورودی هوا ر بهتر کنم.اگه امکان داره در موردش یکم کمکم کنین.البته این تاپیک درموددش نیست.ببخشید
تو تاپیک مربوطه سوال بپرسید بچه ها حتما کمکتون میکنن.
bardena
03-01-1394, 02:28 قبل از ظهر
سلام دوستان برای این موتور بهترین جنس رینگ و پیستون و زنجیر تایم تو بازار بشه گیر بیاری چیه میشه معرفی کنید بگید چی بش میخوره و ا کجاها گیر میادش؟! کسی نیس سوال منو ج بده؟؟ بعد شما میگین ک هواکشو اسپرت بزاریمو واسطه کاربراتم کوچیک بزاریم اونقت خوده کاربراتو چجوری سوختشو مناسب کنیم؟ درجه روی سوزنشو بیشتر کنیم ؟!!
فلات دوست
03-01-1394, 08:45 قبل از ظهر
سلام ممنون از راهنماییتون
دوستان گفتن فیلتر رو وردار ولی راستش من کمی حساس هستم و عادت ندارم وسایلی که کارخانه گذاشته رو حذف کنم
همین گشاد کردن را هم اوایل دوستان گفتن ولی بعد مدتی که احساس کردم نفس موتورم کم هستش ورودی را گشادتر کردم
الان موتورم خیلی راحت و نرم کار میکنه
دیروز یه کار دیگه هم کردم و زین رو به رنگ آبی تغیییر دادم تا با فلاپها یه رنگ بشه
راستی کاربرات چه مارک و مدلی بگیرم ؟
یه سوال دیگه آیا سر سیلندر 200 و 250 فلات یکی هستش یا از نظر اندازه فرق میکنه؟( منظورم این هستش که میشه سیلندر 200 رو 250 بکنم ؟ یا سر سیلندر هم باید عوض بشه؟)
- - - Updated - - -
کسی نیس سوال منو ج بده؟؟ بعد شما میگین ک هواکشو اسپرت بزاریمو واسطه کاربراتم کوچیک بزاریم اونقت خوده کاربراتو چجوری سوختشو مناسب کنیم؟ درجه روی سوزنشو بیشتر کنیم ؟!!
به نظرم برو نمایندگی تا از کارخونه فابریکی برات بیاره
راستی موتورت مگه 200 نیستش؟ ( 200 زنجیر تایم داره؟)
m-s-d
03-01-1394, 10:16 قبل از ظهر
سلام ممنون از راهنماییتون
دوستان گفتن فیلتر رو وردار ولی راستش من کمی حساس هستم و عادت ندارم وسایلی که کارخانه گذاشته رو حذف کنم
همین گشاد کردن را هم اوایل دوستان گفتن ولی بعد مدتی که احساس کردم نفس موتورم کم هستش ورودی را گشادتر کردم
الان موتورم خیلی راحت و نرم کار میکنه
دیروز یه کار دیگه هم کردم و زین رو به رنگ آبی تغیییر دادم تا با فلاپها یه رنگ بشه
راستی کاربرات چه مارک و مدلی بگیرم ؟
یه سوال دیگه آیا سر سیلندر 200 و 250 فلات یکی هستش یا از نظر اندازه فرق میکنه؟( منظورم این هستش که میشه سیلندر 200 رو 250 بکنم ؟ یا سر سیلندر هم باید عوض بشه؟)
سلام
والله در این دو مورد من هیچ تجربه عملی ندارم، اما اطلاعاتی که دارم اینا هستش:
در مورد کاربرات بهتر بود خود کارخونه از اولش از یه کاربراتور دارای پمپ شتاب یا کاربراتوری مثل مال روان استفاده می کرد که الان عوض کردن این هزینه زیادی برای شما خواهد داشت در ضمن باید ببینید ورودی هاش با هم، هم خوانی دارند یا نه که بهتره از تعمیرکار بپرسین.
البته فکر کنم بشه از کاربراتور هایی با حجم بیشتر هم استفاده کرد که در این صورت باید ورودی کاربراتور به نسبت دهانه کاربراتور بزرگتر شه و مصرف بالا میبره
در مورد سر سیلندر و سیلندر اینکه به یک اندازه اند یا نه و اینکه جا برای تراش داره یا نه نمیدونم. اکثر اونایی که دادن تراشکار سیلندر گشاد کرده، هیچ نتیجه ای براشون نداشته و عمر موتور به شدت کاهش داده و اکثرا روغن سوزی و ... . ولی یادمه کاربر b-max در تاپیک روان نوشته بودند که با تراش کف سر سیلندر کمپرس موتور رو زیاد کردند که این به نظرم حرکت جالبیه که می تونید روش فکر کنید. تاپیک روان صفحه 277
irani
03-01-1394, 12:29 بعد از ظهر
سلام اون کار کف تراشی را با هم انجام دادیم.واسه تقویت روان صفه اخر گفته شده.
falat 1389
03-01-1394, 11:52 بعد از ظهر
سلام دوستان
فلات 250 خریدم دو سه روزه ...تازه کارم ...صبح که روشنش کردم یه دود خیلی خیلی غلیظی سفید زد بیرون... بیست ثانیه تقریبا مشکل داره موتور به نظر شما ? به تعمیرکار نشون دادم گفتن که روغن سوزی نداشته ... تو بقیه موتور ها هم هست؟یافقط مال من اینطوریه؟
از سیلندر هاشم نشتی روغن داره . تقریبا بالای خروجی اگزوز ... به نظرتون از چی میتونه باشه ؟ واشر ؟ یا اورینگ؟
مدل 89
قیمت هم 3200 خریدم ... چک 4 ماهه دادم ...
منتظر نظراتتون هستم رفقا
bardena
04-01-1394, 12:22 قبل از ظهر
به نظرم برو نمایندگی تا از کارخونه فابریکی برات بیاره راستی موتورت مگه 200 نیستش؟ ( 200 زنجیر تایم داره؟) ن جنس کارخونه خوب نیس ی چی ژاپنی باشه ک عمری باشه ؟ زنجیر تایمم میخام چ مارکی بگیرم خیلی خوب باشه اونم عمری ! تازه کمان زنجیر هم میخام اونم جنس عالی ... اره موتورم زنجیر تایمیه... بعد اگ سر سیلندرو نیم کف تراش کنم چطوره؟؟!
masoud01
04-01-1394, 02:39 بعد از ظهر
سلام
خسته نباشيد
من ميخواستم تفاوت crf250Lوcrf250X را از نظر فني بدونم
اگه كمكم كنيد ممنون ميشم
said khansar
04-01-1394, 03:04 بعد از ظهر
جفتشونم تقریبن تویک سطحن4سوپاپ مایع خنک 21کاوا!ولیxسبکترازLهستشxترمز ای عقبش2پیستونس ولیLتک پیستونستxقدیمی ترازLهستشxگیربکسش5دندست ولیLگیربکسش6دندست!
ali_r
04-01-1394, 03:58 بعد از ظهر
چه ربطی به این تاپیک داره
l شهریه
x افرودی
از لحاظ فنی هم زمین تا اسمون
said khansar
04-01-1394, 04:17 بعد از ظهر
Lهم افروده هم شهری افرودهایی کهLمیره تریلهای چینی نمیتونه بره !
فلات دوست
05-01-1394, 08:20 قبل از ظهر
سلام دوستان
فلات 250 خریدم دو سه روزه ...تازه کارم ...صبح که روشنش کردم یه دود خیلی خیلی غلیظی سفید زد بیرون... بیست ثانیه تقریبا مشکل داره موتور به نظر شما ? به تعمیرکار نشون دادم گفتن که روغن سوزی نداشته ... تو بقیه موتور ها هم هست؟یافقط مال من اینطوریه؟
از سیلندر هاشم نشتی روغن داره . تقریبا بالای خروجی اگزوز ... به نظرتون از چی میتونه باشه ؟ واشر ؟ یا اورینگ؟
مدل 89
قیمت هم 3200 خریدم ... چک 4 ماهه دادم ...
منتظر نظراتتون هستم رفقا
به نظرم انجین مشکل اساسی داره
به یه تعمیرکار خبره نشون بده
قیمتی هم که گرفتی به نظرم مال موتور در حد هستش
- - - Updated - - -
ن جنس کارخونه خوب نیس ی چی ژاپنی باشه ک عمری باشه ؟ زنجیر تایمم میخام چ مارکی بگیرم خیلی خوب باشه اونم عمری ! تازه کمان زنجیر هم میخام اونم جنس عالی ... اره موتورم زنجیر تایمیه... بعد اگ سر سیلندرو نیم کف تراش کنم چطوره؟؟!
ژاپنی فقط تهران و مشهد گیر میاد به شرط اینکه بتونی تشخیص بدی که تقلبی قالب نکنن
والا از مابقی جنسها که بلااستثنا همه چینی هستن
کارخونه چینی جنس خوب میده
- - - Updated - - -
Lهم افروده هم شهری افرودهایی کهLمیره تریلهای چینی نمیتونه بره !
چرا ، تریل های چینی هم میره فقط باید ملاحظه کنی و مثل ژاپنی بی خیال نگازی
( پول بده پلو بخور)
said khansar
05-01-1394, 09:17 قبل از ظهر
سی جی های چینی هم میره!موضوع یچیزدیگه بودنه پول بده پلوبخور!xبه دلیل وزن کمتر که گفتم طراحی شاسی وکمکهاافرودای سختتری رومیره ولیLسنگینتره و....توافرودمثلxنیست چون Lدومنظورست!
حسین ملکی
08-01-1394, 07:59 بعد از ظهر
سلام خدمت همه دوستان من امروز 94/01/08 توی اراک قیمت فلات را گرفتم که فروشنده 250سی سی را 7میلیون و 200سی سی را 6.5 میلیون قیمت داد و یکجا دیگه هم رفتم که گفت ما قبلا خودمون نمایندگی فلات را داشتیم و تایوانی بوده ولی الان همش چینی شده و دیگه نمیاریم و گفت تریل خوب الان کویر رادیسون و کویر اس تی آر هست به نظر شما فلات با این اوصاف ارزش خرید داره و آیا حرف فروشنده در مورد کویر درسته ممنون از جوابتون
فلات250
08-01-1394, 08:14 بعد از ظهر
بیا اصفهان 250 مدل نودوچهارش را ببر 5/800
ali_r
08-01-1394, 08:20 بعد از ظهر
سلام خدمت همه دوستان من امروز 94/01/08 توی اراک قیمت فلات را گرفتم که فروشنده 250سی سی را 7میلیون و 200سی سی را 6.5 میلیون قیمت داد و یکجا دیگه هم رفتم که گفت ما قبلا خودمون نمایندگی فلات را داشتیم و تایوانی بوده ولی الان همش چینی شده و دیگه نمیاریم و گفت تریل خوب الان کویر رادیسون و کویر اس تی آر هست به نظر شما فلات با این اوصاف ارزش خرید داره و آیا حرف فروشنده در مورد کویر درسته ممنون از جوابتون
همش یه مشت چرت گفته
رادیسون و اس تی ار اتفاقا سرطان هس
صد رحمت به فلات
فلات دوست
09-01-1394, 07:03 قبل از ظهر
یارو هر کدوم رو حدود یک تومن گرون گفته
به نظر من هم فلات خیلی از کویر بهتر هستش
البته انجین فک کنم یکی هستن ولی بقیه قطعات فلات خیلی بهتره
m-s-d
09-01-1394, 07:15 قبل از ظهر
یارو هر کدوم رو حدود یک تومن گرون گفته
به نظر من هم فلات خیلی از کویر بهتر هستش
البته انجین فک کنم یکی هستن ولی بقیه قطعات فلات خیلی بهتره
طرح کی تی ام هیچیش با کویر یکی نیست.انجینش هم کلا فرق داره.اونی که یکیه طرح رادیسونه فلاته.
قیمتم که نمیدونم این نخ اقتصاد دست کی افتاده؟!!!
فلات دوست
09-01-1394, 08:06 قبل از ظهر
طرح کی تی ام هیچیش با کویر یکی نیست.انجینش هم کلا فرق داره.اونی که یکیه طرح رادیسونه فلاته.
قیمتم که نمیدونم این نخ اقتصاد دست کی افتاده؟!!!
هر کسی در مورد موتوری که داره میگه ، طرح کی تی ام هم در عمل مزیت خاصی نداره
در کل ظاهرشان هم اگه فرق کنه ، در چینی بودن همه تریل های داخلی و کیفیت پایین همه شکی نیستش
- - - Updated - - -
:smilies(182)::clap::35:
حسین ملکی
09-01-1394, 09:35 قبل از ظهر
تشکر از دوستان به خاطر جوابی که دادید راستش من تا حالا موتور نداشتم و موتور هم بیشتر برای طبیعت گردی ساده میخوام از این طرح هوندا125 ها اطلا خوشم نمیاد چون زیاد جلوه خوبی بین مردم نداره این موتوری هم که میخوام بخرم اولین موتورم هست به نظر شما من که تا حالا موتور نداشتم میتونم راحت فلات را کنترل کنم
m-s-d
09-01-1394, 09:57 قبل از ظهر
تشکر از دوستان به خاطر جوابی که دادید راستش من تا حالا موتور نداشتم و موتور هم بیشتر برای طبیعت گردی ساده میخوام از این طرح هوندا125 ها اطلا خوشم نمیاد چون زیاد جلوه خوبی بین مردم نداره این موتوری هم که میخوام بخرم اولین موتورم هست به نظر شما من که تا حالا موتور نداشتم میتونم راحت فلات را کنترل کنم
چرا نتونی.فقط طرح کی تی ام یکم سنگینه.اگه تنها رفتی بیرون شیب زدی خدای نکرده موتور افتاد شاید تنها نتونی بلندش کنی.ولی اگه با دوستان بری هیچ مشکلی نداره.
فقط گواهینامه اگه نداری حتما به فکرش باش.من خودمم اولین بار 250 سوار شدم فقط تو دور زدن یه چند بار زمین خوردم.شمام اول تو زمین چمن یا خاکی تمرین کنی بهتره.اگه دوچرخه سواری بلدی اینم یاد می گیری
حسین ملکی
09-01-1394, 10:47 قبل از ظهر
ممنون .بله گواهینامه دارم اون که از نون شب واجب تره
- - - Updated - - -
بیا اصفهان 250 مدل نودوچهارش را ببر 5/800
دوست عزیز لطف میکنی یه آدرس دقیق به من بدی
فلات دوست
09-01-1394, 11:59 قبل از ظهر
بعد چند روز تمرین راحت کنترل میکنی ، در دورزدن و شیبهای تند اوایل عجله نکن
فقط در خرید موتور تریل دقت کن که اگه بعد چند روز پشیمون بشی افت قیمتش زیاده
falat 1389
09-01-1394, 12:58 بعد از ظهر
سلام بچه ها ....
چند روزی بود دنبال لوازم یدکی برای فلات 250 میگشتم که ارزون باشه .... زنجان همه جا وسایلش پیدا میشه ... ولی خوب یکم گرونه ...
یه نفر بهم گفت زنگ بزنم از کارخونش تهیه کنم :
کارخونه هم به این ترتیبه که فقط با ارائه شماره شاسی و پلاک و تنه ... بهت لوازم میده اونم فقط از هر قطعه یه دونه(برای مصرف کننده هاس) ....
قیمتا خیلی پایینه ....
مثل من توپی عقب رو گرفتم 100 در حالی که مغازه ها 185 میگفتن ... یا جاپایی عقب 28تومن مغازه ها 75تومن ... یا هلالی اگزوز 45تومن مغازه... 15تومن شرکت.... یعنی فوق العادس
اگه کسی راهنمایی خواس بهم بزنگه باز راهنماییش میکنم 09383445333 مهدی ...
این پستو گذاشتم تا بدون واسطه لوازم بخریدو ... دست دلال ها هم از جیبتون کوتاه بشه ....:29:
:999:
راستی این رو هم بگم که حدود سه چاهار روز میکشه برسه دستتون از طریق پست ... 15 تومن هم هزینه پسته ..چه صد قلم جنس چه یک قلم
فلات250
09-01-1394, 09:20 بعد از ظهر
فلات250 قیمت امروز اردبیل از 6/150تا گرونترینجا6/400
فلات200 قیمت امروز اردبیل 4/700
داخل سایت شرکت جهان همتاسیکلت تلفن نمایندگی اصفهان هستش تماس بگیرید
البته بنظر من تموم نماینگیهای ایران را تماس بگیر ارزونترین را بخر
فلات را اکثرا قدیمی تر ها میپسندند / نکته واسه سرعت نیست بدرد افرود سبک میخوره / البته بنظر من اگه تا حالا موتور نداشتی افرود نگیر چون پشیمون میشی
ا
فلات دوست
10-01-1394, 07:56 قبل از ظهر
به نظرم : تا حالا موتور نداشتی ، تریل آفرودی نگیری ، صحیح نیست
بحث سر کاراییش و استفاده اش هستش
کسی که تریل میگیره استفاده اصلیش برا بیرون شهر و جاههای آفرودی هستش
نمونه خود من ، موتورم فقط روزهای تعطیل و بیرون شهر و کوه روشن میکنم و بقیه ایام در پارکینگم خوابیده
- - - Updated - - -
اگه آشنا داری که تریل فروشی تمیز داشته باشه از اون بخر که حداقل 1.5 سود میکنی
حسین ملکی
10-01-1394, 09:11 قبل از ظهر
تشکر میکنم از همه دوستان واقعا اطلاعات مفیدی بدست آوردم
omidsaghezi
15-01-1394, 05:36 بعد از ظهر
برچسب KTM string Pluse تبدیل شده برای فلات
با لمینیت و بدون لمینیت در 8 رنگ فوق العاده[Only registered and activated users can see links]
فلات250
16-01-1394, 09:35 قبل از ظهر
متشکرم
عاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااالیه............ ............
فلات دوست
17-01-1394, 08:05 قبل از ظهر
برچسب KTM string Pluse تبدیل شده برای فلات
با لمینیت و بدون لمینیت در 8 رنگ فوق العاده
بی زحمت عکس از برچسب ها بزارین و قیمت
ممنون
ali_r
22-01-1394, 02:14 بعد از ظهر
فلات 250 مدل 94
بنظر من گند زدن با این طراحی جدید نظر شما چیه.؟
fazel.rezayi
22-01-1394, 03:03 بعد از ظهر
فلات 250 مدل 94
قیمتش چقد شده.یه عکس کامل بیزحمت بگیر.گلگیرا تو عکس باشه
فلات دوست
23-01-1394, 07:49 قبل از ظهر
فلات 250 مدل 94
فلاپ ها رو خیلی بد کار کردن
موتور خیلی یوغور و بد استیل و لش دیده میشه
مطمئنی شرکتی هستش؟
کار موتورسوارها نباشه!!!!!
ali_r
23-01-1394, 11:04 قبل از ظهر
فلاپ ها رو خیلی بد کار کردن
موتور خیلی یوغور و بد استیل و لش دیده میشه
مطمئنی شرکتی هستش؟
کار موتورسوارها نباشه!!!!!
نخیر عکس جلوی کارخونه فلات گرفته شده
فلات250
23-01-1394, 09:32 بعد از ظهر
94من دیدم کپ 93بود بعید میدونم این عکس 94 باشه
فلات250
24-01-1394, 09:35 قبل از ظهر
فلات دوستان ناراحت نباشید
تماسی که امروز با شرکت جهان همتاسیکلت گرفتم و از طرح جدید نارضایتی کردم
خبر خوب بهم دادند
از این طرح زشت 40عدد برای نمونه اومده
شما میتوانید طرح زیبای قدیمی(منظورم طرح مدل ۹۳) را با مدل ۹۴ خریداری کنید:29dz8zk:
فلات دوست
24-01-1394, 01:00 بعد از ظهر
فلات دوستان ناراحت نباشید
تماسی که امروز با شرکت جهان همتاسیکلت گرفتم و از طرح جدید نارضایتی کردم
خبر خوب بهم دادند
از این طرح زشت 40عدد برای نمونه اومده
شما میتوانید طرح زیبای قدیمی(منظورم طرح مدل ۹۳) را با مدل ۹۴ خریداری کنید:29dz8zk:
دوست عزیز از فیلتر هوای تریل فلات 200 چند تا می خوام چکار کنیم تا از کارخونه بفرستن؟
فلات250
24-01-1394, 02:27 بعد از ظهر
با این شماره تماس بگیرد 04137780005/7 و درخواست قطعه کنید البته بصورت کتبی هستش
فلات250
25-01-1394, 11:53 قبل از ظهر
موضوع : لاستیک ضد گلوله و ضد پنچری
شرکت سازنده بهترین برند لاستیک را وارد میکند و بعد داخل لاستیک را با ماده ای پرمیکند که دقیقا شبیه لاستیک با تیوب بادی میشود
طول عمر تا جایی که لاستیک کار بدهد یعنی بنزین بردار و برو تو دل جنگل و کوه و دشت و کویر
قیمت ندادند.
شفارس فعلا تا دو سه ماه آینده نمیگیرد.
معایب : فقط به درد بچه های اصفهان میخوره چون باید رینگ بازشود و به شرکت فرستاده شود.
VAHID
25-01-1394, 12:15 بعد از ظهر
موضوع : لاستیک ضد گلوله و ضد پنچری
شرکت سازنده بهترین برند لاستیک را وارد میکند و بعد داخل لاستیک را با ماده ای پرمیکند که دقیقا شبیه لاستیک با تیوب بادی میشود
طول عمر تا جایی که لاستیک کار بدهد یعنی بنزین بردار و برو تو دل جنگل و کوه و دشت و کویر
قیمت ندادند.
شفارس فعلا تا دو سه ماه آینده نمیگیرد.
معایب : فقط به درد بچه های اصفهان میخوره چون باید رینگ بازشود و به شرکت فرستاده شود.
میشه بگین اون ماده چیه؟
هزینه این کار چقدره؟
فلات250
31-01-1394, 04:44 بعد از ظهر
میشه بگین اون ماده چیه؟
هزینه این کار چقدره؟
شرمنده دسترسی به اینترنت ندارم
اون ماده که فرمولش انحصاری هستش
قیمت بهم ندادند ولی گفتند زیاد بالا نیست
ARSH
31-01-1394, 05:21 بعد از ظهر
سلام بچه ها نمیدونید نمایندگی های شرکت کجاهاس ؟ تو قزوین نمایندگی داره ؟
فلات250
01-02-1394, 08:52 بعد از ظهر
موضوع : لاستیک ضد گلوله و ضد پنچریشرکت سازنده بهترین برند لاستیک را وارد میکند و بعد داخل لاستیک را با ماده ای پرمیکند که دقیقا شبیه لاستیک با تیوب بادی میشودطول عمر تا جایی که لاستیک کار بدهد یعنی بنزین بردار و برو تو دل جنگل و کوه و دشت و کویر قیمت ندادند.شفارس فعلا تا دو سه ماه آینده نمیگیرد.معایب : فقط به درد بچه های اصفهان میخوره چون باید رینگ بازشود و به شرکت فرستاده شود.کارخانه:اصفهان-کیلومتر15جاده اصفهان به نائین– فازتوسعه منطقه صنعتی بزرگ شرق اصفهان(سجزی)-خیابان یکمدفترمرکزی:اصفهان-خ بزرگمهر–خ هشت بهشت شرقی- ابتدای خ لاهور–نبش کوچه 54 و56- پلاک 28 تلفکس وپیامگیر 32641925 031 (10 خط)-32679276 031- 36639719 031-09133103752
ata313
08-02-1394, 07:15 قبل از ظهر
سلام
منم اومدم تو جمع فلات سوار ها
چندتا سوال دارم. روغن ده چهل برای این موتور خوبه یا بیست پنجاه ؟
مصرف سوختش چه جوریه ؟ هر صد کیلومتر چقدر بنزین مصرف میکنه ؟
این موتوری که من دارم یکم لرزش داره. پیشرو 250 که داشتم سواریش مثل روان بود، خیلی نرم و بی لرزش. فلات چون دنده تایم هست یکم لرزش داره درسته ؟
hossein_f
08-02-1394, 08:34 قبل از ظهر
دوستان یه سوال داشتم موتورم رو بعد از چند ماه بیرون اوردم و بعد از سرویس سوارش شدم اصلا نرمی گذشته رو نداره خیلی فرق کرده چرا؟
کاوه
08-02-1394, 04:18 بعد از ظهر
دوستان یه سوال داشتم موتورم رو بعد از چند ماه بیرون اوردم و بعد از سرویس سوارش شدم اصلا نرمی گذشته رو نداره خیلی فرق کرده چرا؟
اگه منظورتون گاز خوردنش هست که طبیعیه
چون یه مدت خواب بوده همینطوره
یکمی کار کنه درست میشه
pat_2005h
08-02-1394, 06:50 بعد از ظهر
سلام دوستان و اساتید عزیز
من بین انتخاب فلات 250 و پیشرو گلد 250 دو به شک هستم
مصرفم هم آفرود خیلی سبک و رانندگی داخل شهر هستش البته وسیله نقلیه اصلیم ماشین هستش و اینو فقط میخوام واسه دلم بخرم
اولین موتورم هستش که تهیه میکنم
اگر راهنمایی بفرمایین ممنون میشم
فلات دوست
09-02-1394, 06:42 قبل از ظهر
سلام
منم اومدم تو جمع فلات سوار ها
چندتا سوال دارم. روغن ده چهل برای این موتور خوبه یا بیست پنجاه ؟
مصرف سوختش چه جوریه ؟ هر صد کیلومتر چقدر بنزین مصرف میکنه ؟
این موتوری که من دارم یکم لرزش داره. پیشرو 250 که داشتم سواریش مثل روان بود، خیلی نرم و بی لرزش. فلات چون دنده تایم هست یکم لرزش داره درسته ؟
سلام
مبارکه و خوش رکاب باشه
من که 10-40 میریزم
مصرف موتورم چون بیشتر کوه میریم صدی3 تا 3.5 هستش
لرزشش بعد آچارکشی درست میشه
موقع آچارکشی پیچ دسته موتورت رو آلنی خشکه بندازی بهتر هستش و برا فلاپ هاتم حتما واشر لاستیکی یا تیکه تیوپ بنداز
البته موتور من 200 هستش
ata313
09-02-1394, 07:15 قبل از ظهر
خییییییلی ممنون (فلات دوست)
چه جوری بفهم دسته موتور النی خشک هست ؟ فرقی بین معمولیش و این مدلی که شما گفتی هست ؟؟؟
فلات دوست
09-02-1394, 07:21 قبل از ظهر
خییییییلی ممنون (فلات دوست)
چه جوری بفهم دسته موتور النی خشک هست ؟ فرقی بین معمولیش و این مدلی که شما گفتی هست ؟؟؟
برو پیچ و مهره فروشی ، خودش بهت میده
فرقش در جنسش هستش که خیلی بهتره و مثل پیچ های معمولی زود خراب نمیشه و به فشار مقاومتش بیشتر هستش
فلات دوست
09-02-1394, 07:27 قبل از ظهر
راستی روغن موتور رو در کیلومترهای 20 و 100 و 300 و 500 و 1000 و بعدش هر 500 تا عوض کن
ata313
09-02-1394, 07:29 قبل از ظهر
چشم. فقط شما ده چهل چه مارکی استفاده میکنین ؟ من دیروز بیست پنجاه ترن ریختم
فلات دوست
09-02-1394, 07:29 قبل از ظهر
ممنون
قربونت
باطری روش چی هستش ؟ اتمی یا اسیدی؟
ata313
09-02-1394, 07:30 قبل از ظهر
باتری اسیدی هستش. موتور دسته دومه. مدل 92 ولی 600 تا کار کرده. چراغ عقبش هم ال ای دی هستش. انجینش هم سیاهه
فلات دوست
09-02-1394, 07:35 قبل از ظهر
چشم. فقط شما ده چهل چه مارکی استفاده میکنین ؟ من دیروز بیست پنجاه ترن ریختم
چون سر 20 باید عوض کنی اشکال نداره
- - - Updated - - -
باتری اسیدی هستش. موتور دسته دومه. مدل 92 ولی 600 تا کار کرده. چراغ عقبش هم ال ای دی هستش. انجینش هم سیاهه
پس هر موقع باطریت خراب شد و خواستی تعویض کنی اتمی بگیر که دیر خراب میشه و مشکل ریزش و از بین بردن رنگ رو نداره
الان هم شیلنگ خروجی از باطری رو دراز کن تا اگه اسید بیرون ریخت رو موتور نریزه
ata313
09-02-1394, 07:42 قبل از ظهر
شلنگ خروب اب اسید باطری رو میخواستم کوتاه کنم چون فکر کردم شلنگ هوا هستش بعد تعمیرکار گفت صبر کن نگاه کنم بعد گفت مال باطری هست و اگه کوتاه کنی اب باطری میریزه رو طوقه های موتور و پدرشون درمیاد. اینم عکس موتورم[Only registered and activated users can see links]
فلات دوست
09-02-1394, 08:12 قبل از ظهر
چند خریدی؟
کاوه
09-02-1394, 10:06 قبل از ظهر
دوست عزیز ata313 ([Only registered and activated users can see links]) لطفا برای قدردانی از دکمه تشکر استفاده کنید
رضا هوندا
09-02-1394, 10:28 قبل از ظهر
لطفا چند تصویر از جاهای مختلف موتور بزارید اگه زحمت نمیشه
فلات دوست
09-02-1394, 12:45 بعد از ظهر
لطفا چند تصویر از جاهای مختلف موتور بزارید اگه زحمت نمیشه
مگه میخواد موتورش رو بفروشه؟
ata313
09-02-1394, 10:27 بعد از ظهر
امروز رفتیم نماینگی پیشرو که دوستم موتورشو بفروشه. موتور من جلو در شیشه ای مغازه بود طرف اومد تا وسط راه موتور منو دید گفت فلات نمیخرما سرطانه. منم بهش گفتم موتور صفر کیلومتری که از شما گرفتم سرطان بود که ردش کردم . البته تو همون چند دقیقه ای که اونجا بودیم دو سه نفری این حرفو بهم زدن یکی هم گفت دنده های این موتورو زیاد نکش و بهش فشار نیار !!!
من از فلات راضیم. میخوم بدونم دوستانی که فلات دارن از نظر کیفیت قطعات راضی هستن ؟ لوازم و قاب های فلات در دست رس هست ؟
vahidshah
09-02-1394, 10:50 بعد از ظهر
دسترسی قطعات مخصوصا قطعات ظاهری که مثلا من تو شهرستانمون همه قطعات ظاهری رو دیدم اوردن چراغ و... چون فلات نسبتا محبوب شد فروشنده ها یکم اطمینان از فروش دارن و کمی میارن.اما قطعات انجین مثلا 3هفته پیش چرخ دنده استارت فابریک شهرستانمونو گشتم نبود که هیچ چیز عجیبی نیسنت چون خیلی از موتورها همچین چیزای کوچکشون یکم باهم متفاوته و بهم نمیخورن( البته اون دنده هارو هم یه مارک دیگه پیدا کردم و شد)اما عمرا وسایل همون پیشرو پیدا میشد.حتی قطعات روان هم از فلات روهم رفته نایاب تره با اینکه روان محبوبیتش کم نیست.و کمی بخاطر ظاهر فروش فلات بد نبوده که تونسته علی رغم جدیدتر بودن از روان یکم عمومی بشه/من یک بار رینک هم خواستم عوض کنم که باز چون انجین فلات فرمت سی جی هست و 200 و 250 های دیگه اکثرا همون فرمت کورس پیستون و قطر سیلندر هستن موجود بود گرچه ممال شرکت فلات نبود.ولی واسه روان یا اون پیشرو ها که انجین 250 شده رواان هست و کپی از سوزوکیه قطعات خیلی کمتره چون قبلا خیلی کنر رو شاسی موتوری اون انجین دیده شده جز پیشرو پارس250 و دایچی فکر کنم. من یکی دوبارهم قبلا تو همین تاپیک فکر کنم گفتم.قبل خرید موتور شدیدا جزیات روان رو میدونستم و مورد نظرم بود و یکم قبل قصد خرید موتور من فلات به بازار اومده بود. که اخرا با تحقیق های اینچنینی فلات خریدم و تا یه سال همیشه نظرم این بود که اگه روان میگرفتم هم راضی بودنم چون واقعا هر دو واسه افرود خوبن یا از لحاظ اصتحلاک یا قدرت و .. یجورای درحد هم هستن. و دوستم هم روان خرید .و من گاها وقتی موتور ها رو چندروزی عوض میکردیم .بنظرم روان راحت تر بود حالت نشستنش چون فلات جاپایی هاش یکم عقب تره و کم صداتر بودن روان رو هم من مزیت میدونم...اما بعدا انجین اون2بار باز شد بااینکه باهم افرود رفتیم ولی انجین من نه و فقط رینک زدم.البته باز شدن واسه فلات ها هم خیلی پیش اومده .و کلا از لحاظ شاسی و کیفیت قطعات تقریبا یکسان دیدم جز حالت نشستن بهتر روان .کم صداییش .سبکی. و سنگینی فلات و پرقدرت تر و پر کششتر بودن فلات و و قطعات دردسترس ترش و ....
درباره قیافه هم هر دو بی اصالتن .فلات که چراغ جلو مال یاماها دبیلیو از شاسی مال یاماها ایکس تی 250 و انجین مال سی ار اف230 و فلاپ های بدنه مال کا تی ام دوربر2006 . و روان چراغ من در اوردی شاسی و انجین مال سوزوکی دی ار و فلاپ ها مال یاماها ایکس تی ار 125. البته شاسیشون هم شبیه همه و شاید شاسی هم کپی اون یاماهاس.اما من قبلا فکر میکردم شاسی و فلاپ ها یجور مدرنیته شده سوزوکی دی آر هست و روان رو با اصالت تر میدونستم/
در ضمن اون انجین 250 سوزوکی که رو دایجی و اون پیشرو ها که انجین طرح روان 250 دارن بد انجینی نیستن و نمونه با سرسیلندر 4 سوپاپه هم داشته ولی چون کمپرس 2 و 4 سوپاپه یکیه قدرت خروجی 2 و 4 سوپاپه فقط 2 اسب بخار فرق داره.خلاصه گرچه اینجا قطعات هم مهمه تو خرید و باعث ملاکهای انتخابه اما اون انجین بد انجینی نیست!!
pat_2005h
09-02-1394, 10:53 بعد از ظهر
سلام دوستان و اساتید عزیز
من بین انتخاب فلات 250 و پیشرو گلد 250 دو به شک هستم
مصرفم هم آفرود خیلی سبک و رانندگی داخل شهر هستش البته وسیله نقلیه اصلیم ماشین هستش و اینو فقط میخوام واسه دلم بخرم
اولین موتورم هستش که تهیه میکنم
اگر راهنمایی بفرمایین ممنون میشم
عزیزاان جواب منم میدادین ممنون میشدم
فلات دوست
10-02-1394, 07:51 قبل از ظهر
یکی هم گفت دنده های این موتورو زیاد نکش و بهش فشار نیار !!!
من از فلات راضیم. میخوم بدونم دوستانی که فلات دارن از نظر کیفیت قطعات راضی هستن ؟ لوازم و قاب های فلات در دست رس هست ؟
یارو بی خود کرده ، دنده کشی بسته به شرایط رانندگی داره نه نوع موتور
فشار الکی به هر موتوری بیاری بد هستش و کار دستت میده
ما هم از فلاتمون راضی هستیم و هر جا رفتیم آخ نگفته
کیفیت قطعات ؟ اگه به نسبت داخلی و بقیه موتورها بگی آره جنس خوب هستش( الان تمام موتورهای داخلی چینی هستن و فقط چینی خوب و بد داریم)
آره بری نمایندگی تمام قطعات هستش و همینجا چند صفحه جلوتر یکی از بچه ها نحوه دریافت قطعات از کارخانه را ه گفته بودش
ست کامل فلاپهای فلات فک کنم 160 باشه و در بازار موجود هستش
- - - Updated - - -
عزیزاان جواب منم میدادین ممنون میشدم
از بین این دو تا به نظر من فلات رو بگیر
پیشنهادم تریل فلات 200 گیربکسی ( موتور خودم ) هستش( شرایط شما هم فک کنم مثل من هستش)
pat_2005h
10-02-1394, 06:06 بعد از ظهر
در ضمن اون انجین 250 سوزوکی که رو دایجی و اون پیشرو ها که انجین طرح روان 250 دارن بد انجینی نیستن و نمونه با سرسیلندر 4 سوپاپه هم داشته ولی چون کمپرس 2 و 4 سوپاپه یکیه قدرت خروجی 2 و 4 سوپاپه فقط 2 اسب بخار فرق داره.خلاصه گرچه اینجا قطعات هم مهمه تو خرید و باعث ملاکهای انتخابه اما اون انجین بد انجینی نیست!!
یعنی شما میگی پیشرو 250 گلد کیو ام از فلات 250 انجین قوی تری داره؟
به نظر شما کدوم کم خرج تره از نظر اصطحلاکی؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
از بین این دو تا به نظر من فلات رو بگیر
پیشنهادم تریل فلات 200 گیربکسی ( موتور خودم ) هستش( شرایط شما هم فک کنم مثل من هستش)
چرا 250 نه؟ چون تجربه اولم هست یا دلیل دیگه ای؟
hossein_f
11-02-1394, 08:36 بعد از ظهر
نه منظورم فنر هاشه خیلی سفت شدن
m-s-d
11-02-1394, 09:58 بعد از ظهر
نه منظورم فنر هاشه خیلی سفت شدن
خب معلومه که سفت میشه گذاشتی فنر استراحت کرده سفت شده.یه چن وقت از رو دستندازا بری دوباره نرم میشه.
ata313
12-02-1394, 08:04 قبل از ظهر
اقا یه روغن ده چهل خوب معرفی کنین
ایرانول خوبه ؟ یا کاسترول ؟ یا ترن ؟
pat_2005h
12-02-1394, 12:51 بعد از ظهر
از دوستان کسی فلات برای فروش سراغ داره تهران باشه؟
Amir CG
12-02-1394, 06:04 بعد از ظهر
دو تا از دوستام فلات دارن جفتشونم از هر چی تریله متنفر شدن.
ata313
13-02-1394, 07:14 قبل از ظهر
آقا امیر سی جی بستگی داره دوستای شما موتور خشک گرفتن یا دسته دو. اگه خشک گرفتن حتما خوب ابندی نکردن که بعد اذیتشون کرده. اگه دست دوم گرفتن موتور ترکیده گرفتن.
تو این موتور های چینی فقط روان و فلات خوب دراومده. من فلات رو به روان ترجیح میدم چون ابهت بیشتری داره
فلات دوست
13-02-1394, 10:36 قبل از ظهر
چرا 250 نه؟ چون تجربه اولم هست یا دلیل دیگه ای؟
به تجربه نیستش ، 250 قدرت بیشتری داره ولی اصطهلاکشم بیشتره و بیشتر کسایی میگیرن که آف سنگین تر میرن و قدرت بیشتری لازم دارن
ولی افرادی مثل من ، 200 هم راحت جواب کارهاشو میده
مصرف بنزینشم کمتره :gigglesmile:
- - - Updated - - -
دو تا از دوستام فلات دارن جفتشونم از هر چی تریله متنفر شدن.
لطفا با دلیل بنویسین و مطلب بی اساس فرمایش نفرمایین
شاید رفتن فلات لش خریدن و یا باهاش می خوان شهری استفاده کنن؟
رامین آفرود
13-02-1394, 10:09 بعد از ظهر
من فلات 250 دارم. زمین که می خورم فرمونش کج می شه. به نظرتون چیکار کنم؟
فلات دوست
14-02-1394, 07:40 قبل از ظهر
:wow: زمین بخوری هر موتوری باشه یه بلایی سرش میاد
فقط اگه گارد بزاری جلوی شدت ضربه و خسارت زیاد رو میگیره
ali_r
14-02-1394, 09:31 قبل از ظهر
فرمون رو عوض کن رنتال ببند کج نمیشه
رامین آفرود
14-02-1394, 08:39 بعد از ظهر
فرمون رنتال قیمتش چنده؟ می ارزه واسه یه موتور چینی از فرمون رنتال استفاده کنم؟ گزینه ارزونتری سراغ ندارین؟ راپیدو اینا فرمون تولید نمی کنن؟
vahidshah
14-02-1394, 09:45 بعد از ظهر
فرمان رنتال یکی دوماه پیش پرسیدم 350 450 550 660 ..... و واسه موتو رچینی یکم غیر منطقیه. من به همین منظرو یه فرمان از فرمان های ایکس ال ها گرفتم و تقویتش کردم .از اونجاها که قراره موقع زمین افتادن خم شه یه میلگرد کمکی هم جوش دادم!!البته اینم بدونیم که جنس فرمان فلات همچینم جنس بدی نیست و فلز محکم و ضخیمی ه لاقل به نسبت فرمان ایکس ال ها و اغلب تریل های چینی.
من حتی هی مشکل اینکه هندل فلات هم چون سفته بعد از مدت کوتاهی استفاده خم میشه.ائنم نقویت کردم و میلگرد جوشکاری کردن واسه کمک شدن براش
فلات دوست
15-02-1394, 06:35 قبل از ظهر
رنتال اسقاطی گیر بیاری قیمتی نداره ولی اینجور نیست که هیچیش نشه
ata313
15-02-1394, 07:55 قبل از ظهر
اقا این موتور من 95 تا بیشتر نمیره !!! لاستیک جلو عقبش اج دار هست فابریکی خوده موتور. چرخ دنده جلو عقبش هم فابریکی خوده موتوره که اونم تقریبا بزرگه. اچار کشی هم کردم ولی لرزشش زیاد تقیر نکرد !!! بنظر شما بخاطر لاستیک و چرخ دنده هست که لرزش داره و زیاد راه نمیره ؟ من تاحالا رو موتورام لاستیک اج دار نذاشتم بخاطر همین اطلاعاتی ندارم
یه پیشنهاد هم دارم. کیا حاظرن تو واتس اپ یه گروه بزنیم ؟ اینجوری راحت تر و زودتر به جواب هامون میرسیم
فلات دوست
15-02-1394, 12:06 بعد از ظهر
اقا این موتور من 95 تا بیشتر نمیره !!! لاستیک جلو عقبش اج دار هست فابریکی خوده موتور. چرخ دنده جلو عقبش هم فابریکی خوده موتوره که اونم تقریبا بزرگه. اچار کشی هم کردم ولی لرزشش زیاد تقیر نکرد !!! بنظر شما بخاطر لاستیک و چرخ دنده هست که لرزش داره و زیاد راه نمیره ؟ من تاحالا رو موتورام لاستیک اج دار نذاشتم بخاطر همین اطلاعاتی ندارم
یه پیشنهاد هم دارم. کیا حاظرن تو واتس اپ یه گروه بزنیم ؟ اینجوری راحت تر و زودتر به جواب هامون میرسیم
بعید میدونم به خاطر لاستیک باشه مگر اینکه لاستیکت خوردگی داشته باشه و آجش یکسان نباشه( موتورم 200 هست و لاستیکاش و خورشیدیشم فابریکه و 105 تا رو راحت میره )
پایه پیشنهادتم هستم
ata313
15-02-1394, 04:25 بعد از ظهر
یه سوال دیگه هم دارم، بادی که از اگزوز فلات و روان میاد بیرون خیلی شدیده !!! چرا اینجوریه ؟ بخاطر قدرت موتوره ؟
m-s-d
15-02-1394, 05:57 بعد از ظهر
اقا این موتور من 95 تا بیشتر نمیره !!!
این کیلومتر شمارها دقیق نیست.با جی پی اس اندازه بگیرین.
- - - Updated - - -
یه سوال دیگه هم دارم، بادی که از اگزوز فلات و روان میاد بیرون خیلی شدیده !!! چرا اینجوریه ؟ بخاطر قدرت موتوره ؟
تنها بخاطر قدرت موتور نیست.چون اگه اینطور باشه باید از اگزوز موتور های با حجم زیاد یا کمپرس بالا طوفان بیاد بیرون خخخخخخخخخ
به خاطر نوع طراحی انجین و بیشتر نوع طراحی اگزوز
ata313
15-02-1394, 06:52 بعد از ظهر
اقای m s d میشه یه عکس از موتورتون بزارین ؟ لطفا
m-s-d
15-02-1394, 07:54 بعد از ظهر
اقای m s d میشه یه عکس از موتورتون بزارین ؟ لطفا
جناب ata 313 شرمنده بنده فلات ندارم.اما از دوستان دارند. حالا من کنجکاو شدم که عکس فلات می خواهین چکار؟
فلات دوست
16-02-1394, 06:49 قبل از ظهر
بچه ها یه سوال؟
میتونم بچه گلگیر رو موتورم ببندم؟
اگه میشه مال کدوم موتور بهش میخوره؟
ata313
19-02-1394, 11:04 قبل از ظهر
سلام
احساس میکنم استارت موتورم یکم ضعیف عمل میکنه
واسه بهتر شدنش چه کارایی میشه کرد ؟
فلات دوست
19-02-1394, 11:09 قبل از ظهر
سلام
احساس میکنم استارت موتورم یکم ضعیف عمل میکنه
واسه بهتر شدنش چه کارایی میشه کرد ؟
اول باطری رو چک کن
اگه سالم بود استارتت رو ببین
ata313
19-02-1394, 12:44 بعد از ظهر
به شمع موتور ربط نداره ؟
حسین ملکی
20-02-1394, 09:10 قبل از ظهر
سلام.ترمزهای چند تا موتور فلات را که دیدم شکل دیسکش با هم فرق داشت علتش چیه؟
فلات دوست
20-02-1394, 09:27 قبل از ظهر
سلام.ترمزهای چند تا موتور فلات را که دیدم شکل دیسکش با هم فرق داشت علتش چیه؟
با توجه به حجم و سال تولید فرق میکنن
شکل مهم نیست فقط خوب عمل کنن
bardena
21-02-1394, 06:29 بعد از ظهر
:wow: زمین بخوری هر موتوری باشه یه بلایی سرش میاد
فقط اگه گارد بزاری جلوی شدت ضربه و خسارت زیاد رو میگیره
من برا موتور خودم فرمان suzukli dr250 رو گزاشتم خیلی خوبه تا حالا کج نشده جنسش ا فرمان فلات خیلی بهتره
m-s-d
21-02-1394, 10:46 بعد از ظهر
من برا موتور خودم فرمان suzukli dr250 رو گزاشتم خیلی خوبه تا حالا کج نشده جنسش ا فرمان فلات خیلی بهتره
سلام.بی زحمت اگه میشه قیمت و محل خریدم لطف کنید بگید
bardena
21-02-1394, 11:09 بعد از ظهر
سلام.بی زحمت اگه میشه قیمت و محل خریدم لطف کنید بگید
محل خرید ک خو بستگی ب شهرتون داره باید بگردین قیمتشم من 8ماه پیش گرفتم 90 تومن نو سالم.اگ مغازه پیدا نکردین این اوراقی موتورا شاید داشته باشن من از شهرمون ینی گرگان مغازه رفتم گرفتم.
فرمان رنتالم اینجا high copy دارن از 120 شرو میشه میره بالا دیگ ب اصلاش میرسه...
ata313
22-02-1394, 04:14 بعد از ظهر
کمک عقب فلات 250 روغنی هست یا بادی ؟؟؟؟
چه جوری میشه فرق بین روغنی و بادی رو تشخیص داد ؟
خواهشا جواب بدین
m-s-d
22-02-1394, 06:59 بعد از ظهر
کمک عقب فلات 250 روغنی هست یا بادی ؟؟؟؟
چه جوری میشه فرق بین روغنی و بادی رو تشخیص داد ؟
خواهشا جواب بدین
جناب ata313 شما در هیچکدوم از پست هایی که دوستان در صفحات قبلی پاسخ دادن از دوستان تشکر نکردید.نه بصورت نوشتاری نه با اون دکمه تشکر. همه می دونیم تشکر نشانه ادبه وگرنه با اون دکمه تشکر هیچکی هیچیش نمیشه. شرمنده مجبور شدم بگم
کمک عقب فلات هم روغنیه.کمک های بادی یا گازی اکثرا یک مخزن در بغل کمک دارند یا یه پیچ کوچیک برای تزریق گاز و تنظیم کمک.
bardena
22-02-1394, 11:52 بعد از ظهر
جناب ata313 شما در هیچکدوم از پست هایی که دوستان در صفحات قبلی پاسخ دادن از دوستان تشکر نکردید.نه بصورت نوشتاری نه با اون دکمه تشکر. همه می دونیم تشکر نشانه ادبه وگرنه با اون دکمه تشکر هیچکی هیچیش نمیشه. شرمنده مجبور شدم بگم
کمک عقب فلات هم روغنیه.کمک های بادی یا گازی اکثرا یک مخزن در بغل کمک دارند یا یه پیچ کوچیک برای تزریق گاز و تنظیم کمک.
بله این حرفتون درسته..
بعد کمک فلات برامن اتفاقا ی پیچ روش هس ولی نمیدونم چیه ی بار یکم بازش کردم روغن اومد ازش :4chsmu1:
ata313
23-02-1394, 07:21 قبل از ظهر
من اصلا اون دکمه یادم نمیاد به خدا
حالا اگه پولی چیزی میدن شما پست های الکی بزار من برای شما دکمه تشکر رو بزنم که حال کنی آقای برادر
برای جوابتون هم ممنون
حسین ملکی
23-02-1394, 07:31 قبل از ظهر
فلات250 قیمت امروز اردبیل از 6/150تا گرونترینجا6/400
فلات200 قیمت امروز اردبیل 4/700
داخل سایت شرکت جهان همتاسیکلت تلفن نمایندگی اصفهان هستش تماس بگیرید
البته بنظر من تموم نماینگیهای ایران را تماس بگیر ارزونترین را بخر
فلات را اکثرا قدیمی تر ها میپسندند / نکته واسه سرعت نیست بدرد افرود سبک میخوره / البته بنظر من اگه تا حالا موتور نداشتی افرود نگیر چون پشیمون میشی
ا
سلام.من زنگ زدم کارخانه گفتن باید از نمایندگی خرید کنی موتور را بعد گفتم تو اراک نمایندگی نداره اونها هم گفتن توی شهر خمین (کنار اراک) نمایندگیش هست نمایندگی که زنگ زدم گفت 250 قیمت دورو بر 6500 و 200 سی سی 6 ملیون تومان با 100 تومان بالا پایین به نظر شما 200 سی سی نسبت به قیمت اردبیل خیلی گرون نیست
فلات دوست
23-02-1394, 09:18 قبل از ظهر
من اصلا اون دکمه یادم نمیاد به خدا
حالا اگه پولی چیزی میدن شما پست های الکی بزار من برای شما دکمه تشکر رو بزنم که حال کنی آقای برادر
برای جوابتون هم ممنون
سلام
برادرجان متلک ننداز
دوستمون m-s-d از کاربرای قدیمی هستن و تاحالا ندیدیم پست الکی بزنن و نیازی به تشکر هم نداره و حرفشون از باب راهنمایی بودش ( احترام بزرگتر واجبه برادر )
حالا بکلیک
ata313
23-02-1394, 10:23 قبل از ظهر
اقای فلات دوست نگفتم بلد نیستم چه جوری تشکر کنم. گفتم یادم میره
بعد شما طرز حرف زدن ایشون رو ببینین اخه !!!
فلات دوست
23-02-1394, 10:48 قبل از ظهر
اقای فلات دوست نگفتم بلد نیستم چه جوری تشکر کنم. گفتم یادم میره
بعد شما طرز حرف زدن ایشون رو ببینین اخه !!!
من وقتی بزرگترم حتی بهم زورم بگه تحملش میکنم
حالا شما هم به بزرگیش ببخش و تعبیر بد نکن.
بعضی دوستان زبون نوشتاریشون تند هست هرچند منظوری ندارن ولی خواهشا مراعات کنن
همگی موفق باشین:grouphugg:
Hamed.ghch
25-02-1394, 02:10 بعد از ظهر
با سلام
دوستان فلات 250 طرح ktm تولید میشه ؟ قیمتش چنده دوستان؟
اگه کسی از این موتورعکی داره بذاره ممنون میشم
vahidshah
25-02-1394, 06:44 بعد از ظهر
کل تاپیک پر از عکس و اطلاعات فلات طرح کا تی امه
Komando
25-02-1394, 10:01 بعد از ظهر
این فلات 250 انجینش زنجیر تایمه ؟و نهایت سرعتش چقدره رفقا ؟
ali_r
26-02-1394, 09:37 قبل از ظهر
این فلات 250 انجینش زنجیر تایمه ؟و نهایت سرعتش چقدره رفقا ؟
بله زنجیر تایمه نهایتا 110تا
shahriarr
26-02-1394, 12:56 بعد از ظهر
دوستان یه آپاچی 88 هست قابل معاوضه با فلات
البته سوییچ به سوییچ--مدل و سیسی فلات فرق نداره
Komando
26-02-1394, 09:16 بعد از ظهر
حیفه تریل رو با یه موتور .....عوض کنی.:vahidrk:
فلات دوست
27-02-1394, 07:03 قبل از ظهر
بله زنجیر تایمه نهایتا 110تا
سلام
علی جان کم لطفی میکنی فک کنم 120 رو بره ، آخه من با 200 خودم 105 رو رفتم
البته برا موتورهای تریل ایرانی حداکثر سرعت بی ضرر 80 تا هستش و بیشتر از اون موتور زود ولو میشه :25r30wi:
shahriarr
27-02-1394, 10:15 قبل از ظهر
دوستان یه سوال فوری
یه فلات 250 مشکی هس مدل 89 بیمه هم داره-یه نکته ای که هست این موتور صفره صفره رخش به رخ 94 میخوره همه چیز فابریک بدون حتی یه خش روش دست نخورده واقعی.طرف با آپاچی مدل 88 من میزنه
سوییچ به سوییچ بزنم ؟؟
فلات دوست
27-02-1394, 11:28 قبل از ظهر
دوستان یه سوال فوری
یه فلات 250 مشکی هس مدل 89 بیمه هم داره-یه نکته ای که هست این موتور صفره صفره رخش به رخ 94 میخوره همه چیز فابریک بدون حتی یه خش روش دست نخورده واقعی.طرف با آپاچی مدل 88 من میزنه
سوییچ به سوییچ بزنم ؟؟
فلات 250 مدل 89 ، خانه پرش 3.5 هستش
حالا اگه بیشتر تریل به دردت میخوره تصمیم بگیر
Komando
02-03-1394, 12:31 بعد از ظهر
قیمت صفرش چنده فلات 250 ؟؟؟؟
ata313
06-03-1394, 11:58 قبل از ظهر
فلات 250 مدل ،94 شیش میلیونو پونصد. خشک و بدون بیمه. این قیمت مال رشت هستش
- - - Updated - - -
من یه سوال دیگه هم از فلات سوار های عزیز دارم
میشه زنجیر 520 رو فلات گذاشت ؟ خیلی درد سر داره ؟
vahidshah
06-03-1394, 12:25 بعد از ظهر
تقریبا نمیشه.چون به بدنه انجین میخوره
اینم لحاظ کنین که زنجیر نسبتا نازک فلات (نسبت به روان) همینکه عیبش زود خراب شدنه.مزیتشم کمتر تلف شدن نیرو موقع انتقال از مورچه به چرخ عقب هست. و زنجیر بزرگتر یکمی بیشتر نیرو میبره/انگارکه زنجیر فلات رو بذاریم رو دوچرخه و میتونیم حس کنیم کمی سنگین شده
درباره زنجیر هم زنجیر فلات شمارش با سی جی یکی هست اما مال فلات H هست که یکم ضخیمتر و محکم تر باشه.مطمعن باشین اگه دنبال یه زنجیر با مارک خوب باشین خ بهتر از خوروندن زنجیر ضخیم تره
و یه توصیه هم واسه اتفاق نیافتادن پارگی زنجیر.من خودم اوایل این تاپیک قبل از خرید فلات چندبار خونده بودمکه بچه ها میگن زنجیر پاره کرد و...اتظارشو داشتم ولی بعد از 3 سال همون زنجیر فابریک سالم بود با وجود تحمل های فشارهای شدید مثلا سه ترکه جاده کوهستانی با شیب35 رو گازوندن یا پرش و....
و دلیل عمده بریدن زنجیر تو فلات ها اینه که زنجیر رو که تنظیم میگنن اشتباهی کمی سفت تر تنظیم میکنن و موقع روندن وقتی کمک زیاد میره پایین و زنجیر سفت میشه و فشار میاد و با تکرار پاره میشه/
بهضی موتورها وقتی کمکشون پایین میره زنجیرشون نرم میشه و بهضی برعکس.و فلات وقتی فنر عقب کار میکنه زنجیر سفت تر میشه و باید طوری تنظیم شه که تو پایینترین خالت بازم کمی شلی داشته باشه تا به شفت و خورشیدی عقب و مورچه هم زور نیاد
ata313
06-03-1394, 03:47 بعد از ظهر
خیلی ممنون. واقعا خوب توضیح دادین
:thanks:
- - - Updated - - -
چرخ نده 59 تایی برای عقب و 15 تایی برای جلو. و لاستیک عقب گل کراسی و لاستیک جلوی معمولی یاسا برای فلات بزارم چطوره ؟ بهش فشار میاد ؟
یا چرخ نده هارو کوچیک بزارم ولی جلو و عقب اجدار ؟
vahidshah
06-03-1394, 06:48 بعد از ظهر
فشار نمیاد/فشاری که گاها واسه اون کارا میگن از فشار دو ترکه سربالایی رفتن که بیشتر نیست و اون فشار مثلا سنگینی لاستیک کراس یا هرنگشتنش توخاکی که باعث وارد شدن نیرو بیشتر بین موتور و زمینه گرچه فشار هست اما همچین نه
اولا در باره مورچه که اگه با خورشید یعقب فابریک و جلو که 15 هست و راحتینکه هیچ/من حتی بیشتر از 1 سالو با خوردشید یفابریک اما مورچه جلو 16 تاییی روندم که مزیتش رفتن 80تا با زحمت کمتر و عوضش تو دنده 1 بیشتر کلاج لازمه و توخاکی اذیت بسیار داره/ دوما هم هرقدر ضریب دنده ها بالاتر بره اذیت کلاج بیشتر به چشم میاد( مثل لرزش موقع نیم کلاج یا صدا یا ضربات کوچک به قلوه کلاج که انگشتها حس کنن) و هر قدر ضریب دنده ها پایین بیاد مثلا عقب فابریک جلو 13 تایی اونوقت کمتر اون چیزها به چشم میاد حتی کمتر از فابریک
و به نظر من اون حرفها که اگه فلان مورچه رو بندازی یا خورشیدی رو عوض کنی فشار میاد چرت هستن.چ.ن بازم میگم درباره تنش هایی که تو رانندگی به موتور وارد میشه میتونه بسیار بیشتر و شدید تر از اونا باشه و ثانیا حتی کا تی ام اس ایکس اف250 که کویر میاره با دوتا خورشیدی عرضه میشد الان نمیدونم یکی بزرگتر افرودی و اونیکی کوچکتر و شهری با حداکثر سرعت بیشتر.من خودم اون مدل کا تی ام رو با خورشیدی شهری روندم و رو ان هم بنظرم همون ایرادات افزایش ضریب دنده ها به نسبتی بودن.حتی با اینکه کلاج کا تی ام هیدرولیکی هست و سیمی نیست ولی باز ضربات ریزو کوچک به انگشتا موقع گرفتن کلاج و نیم کلاج تو سربالا با دنده 1 رو مشد حس کرد
درباره لاستیک هم هر قدر لاستیک کوچکتر و عرضش کمتر باشه اونقدر باعث کاهش مصرف سوخت و کاهش اتلاف انرژِی واسه به حرکت اوردنش میشه(گرچه گشتاور حاصل از براه افتادن چرخ بزرگ بعدا تا حدودی جبران میکنه)چون هر قدر سنگین تره نیروی بیشتری درخودش ذخیره کرده(مثل فوت کردن یه پر یا یه سنگ) و اینکه چرخ کوچکتر اصتکاک کمتری با جاده داره و باز نیرو ذره ای کمتر تلف میکنه
و مزیت چرخ بزرگ فقط تو نیاز به اصتکاک و حضم دست انداز هست که چاله های کوچک رو بهتر بتونه رد کنه و تو گودیش نره
و سازنده هم با اطلاع از قدرت تولیدی موتور افرودیش درشتی یا سبکی لاستیکشو انتخاب میکنه نثلا لاستیک سی ار اف 450 حتما بزرگتر از 250 هست و اون لاستیک سرتاپا مزیته واسه اون موتور ولی سازنده محاسبه مینه که با اون حجم نیازی هم نیست کمی از قدرت موتور رو صرف چرخوندنش تلف بکنه
حتی برین لاستیک فابریک کراس 125 دوزمانه با 250 رو هم ببینین گرچه شاید اندازه رینگ یکیه اما عرض متفاوته اکثرا یا میبینی چرخ عقب 250 اندازه 18 هست اما 450 شده 19
یا کاواساکی کا ام ایکس که نسبتا شهریه لاستیک عقبش 17 هست اما کادی ایکس که افرودی تره لاستیک عقبش اندازش بزرگتره
با اینا تو فلات یا هرموتوری فکر کنم ادم بتونه بین نیاز هاش انتخاب بکنه
من خودم اول واسه فلات عوض کردم عقبو 350 انداختم!!لاستیک افرودی نازک که چندان افزایش قدرتی نتونست بچشم بیاد اما تو افرود کم اوردن تو سربالایی ها و هرزگردی شدیدا به چشم اومد .و تموم نشده کردم 410 که اونم خوبه و اخیرا همین لاستیک کراسی یاسا که ضخیم تره و سنگین تر. ولی عوضش درگیری خوبی با خاک و زمین داره و از عید این ور خیلی جاها که قبلا نتونستم بالا برمو تونستم برم و نسبتا به راحتی و حتی با نیاز خ کمتر به از پایین دور گرفتن
ata313
07-03-1394, 10:57 قبل از ظهر
ممنون. واقعا توضیحات کامل و مفید بود
اینم یه عکس دیگه از موتورم
[Only registered and activated users can see links]عکس_های_مختلف_فلات_من_(21).j pg
bardena
08-03-1394, 01:00 قبل از ظهر
من فردا چنتا عکس ا موتورم میزارم ببینین نظر بدین
حسین ملکی
11-03-1394, 08:07 بعد از ظهر
سلام.دوستان الان روی فلات صفر جعبه طلایی و کلاه هم میدن؟و آیا هنوز هم کیفیت سابق را داره و اینکه چطور باید فرق بین انجین فلات زنجیر تایم با دنده تایم یا همون گیربکسی را تشخیص بدم .ممنون
Komando
11-03-1394, 09:04 بعد از ظهر
انجین های زنجیر تایم معمولا در دروی قالپاق(بالای انجین)دارای دو پیچ شبیه به پیچ کارتل هستند.ولی دنده تایم یا میل تایپیتی در سمت چپ دارای یه پیچ بزرگ شبیه به قرص هست(این پیچ اسبک های دنده تایم رو نگه میداره که وظیفه بالا پایین کردن میل تایپیت ها رو دارن).میگم این فلات 250 هم موتور خیلی قشنگی هست:6:
alimeh
17-03-1394, 01:13 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان اگه میشه سوالمو جواب بدید قیمت نو فلات 200 چقدره و یک فلات 200 مدل92/7 3300000می ارزه یا نه و یه توضیحاتی در مورد این تریل بدبد
حسین ملکی
18-03-1394, 01:56 بعد از ظهر
سلام من از نمایندگی نزدیک اراک پرسیدم 200 صفر 5650 تومان
ali_r
18-03-1394, 05:02 بعد از ظهر
250 مدل 94
5850t
HIROSHIMA
18-03-1394, 11:41 بعد از ظهر
سلام دوستان فلاتی:1:
به نظرتون یه فلات 250 مدل 89 تاپ اسپید نرمالش چقدر باید باشه؟
ممنون:flower4:
HIROSHIMA
21-03-1394, 03:32 بعد از ظهر
چقد اینجا سوت و کوره:4chsmu1:
کسی نیست منو یه راهنمایی کنه؟
فلات 250 مدل 89 تاپ اسپید نرمالش با توجه به کارکرد زیادش و ... چقدر باید باشه؟
salar.gorgani
21-03-1394, 03:45 بعد از ظهر
100.110تا
فلات دوست
23-03-1394, 11:27 قبل از ظهر
چقد اینجا سوت و کوره:4chsmu1:
کسی نیست منو یه راهنمایی کنه؟
فلات 250 مدل 89 تاپ اسپید نرمالش با توجه به کارکرد زیادش و ... چقدر باید باشه؟
سلام
بستگی به تمیزیش و نگهداریش داره اگه سرحال باشه به نظرم 120 رو باید راحت بره
HIROSHIMA
24-03-1394, 01:58 قبل از ظهر
سلام
بستگی به تمیزیش و نگهداریش داره اگه سرحال باشه به نظرم 120 رو باید راحت بره
خیلی ممنون از کمکت
حالا واسه شما که 200 هست مدل چنده و تاپش چن تاس؟
hamedtay
24-03-1394, 11:48 بعد از ظهر
سلام
فلات دوست
25-03-1394, 06:44 قبل از ظهر
خیلی ممنون از کمکت
حالا واسه شما که 200 هست مدل چنده و تاپش چن تاس؟
موتور من مدل 93 و 105 تا باهاش رفتم و بیشتر گاز ندادم ( واسه تریل سرعت زیاد ضرر داره )
احتمالا موتورم 110 تا 115 رو بره
hosin555
01-04-1394, 01:08 بعد از ظهر
فلات250بهتریا دلتا 250 کدوم شتاب زور بیشترری داره
فلات دوست
02-04-1394, 07:16 قبل از ظهر
فلات250بهتریا دلتا 250 کدوم شتاب زور بیشترری داره
در تریل ها که شتاب مطرح نیست چون موتورهای آف و قدرتی هستن ولی قدرت( زور) فلات بیشتر هستش
hosin555
02-04-1394, 07:12 بعد از ظهر
فلات دوست
چنددرصد متمعنی که فلات قویتردلتا
فلات دوست
04-04-1394, 08:42 قبل از ظهر
فلات دوست
چنددرصد متمعنی که فلات قویتردلتا
100 درصد از موتورسوارها بپرس ( در شرایط مساوی و هم حجم)
hosin555
04-04-1394, 12:52 بعد از ظهر
برادر من خودم رفتم باجفتش بیرون از همه موتورا قوی تر ولی توشیب دلتا ازش سره .
راسی قطعاتش کجا گیرمیاد
meisam7890
05-04-1394, 03:48 قبل از ظهر
اول سلام و خسته نباشید به همه دوستان فلاتی، دوم تشکر میکنم که همچین سایت بدرد بخوری زدین، یه سوال داشتم که گیربکس فلاتو میشه شش دنده کرد؟؟؟ فتر جلوشو میشه سفترش کرد؟؟ اگزوز قهرمانی روش جواب میده؟ صداش بدل میشینه؟؟ ممنون
big_00a
05-04-1394, 10:33 قبل از ظهر
اقایون راسته میگن فلات 94 ترمز جلو دو دیسک شده ؟؟ انجینش خیلی قویی تر و شتاب اولیش خیلی زیاد شده ؟؟؟ و اینک سوختش کمتر ؟؟
ali_r
05-04-1394, 11:09 قبل از ظهر
از یاشار بپرس الان تو کارخونه فلات مشغوله
yasharazary
05-04-1394, 12:21 بعد از ظهر
اقایون راسته میگن فلات 94 ترمز جلو دو دیسک شده ؟؟ امجینش خیلی قویی تر و شتاب اولیش خیلی زیاد شده ؟؟؟ و اینک سوختش کمتر ؟؟
سلام
نه دوست من تریل دو دیسک ندیدم من - تو کارخونه هم ، فلات ktm های طرح جدید و قدیم هردو تک دیسک تولید میشن
شخصا سوار مدل جدیدا نشدم ولی بعضی قطعاتش آپدیت شده که کیفیت بیشترش کاملا محسوسه مخصوصا قرمان و هندل و ...
البته بعضی از این آپدیت ها روی طرح قدیم هم نصب میشه
برای اینکه کامل متوجه بشید طرح جدیدا چه آپدیت هایی داره، پیشنهاد میکنم متن مصاحبه ای که با مدیرعامل این کارخونه انجام شده رو توی همین سایت بخونی
یا حق
- - - Updated - - -
اینم لینک
meisam7890
05-04-1394, 10:28 بعد از ظهر
امروز بلا فلاتم رفته بودم کوه وکمر، واقعا ازش راضیم با اینکه وزنم صده اما اصلا براش فرقی نداشت هر کوهی که خواستمو رفت حتی تو یکیش لاستیک جلو هی از زمین کنده میشد اما جونداره جوندار رفت بالا، تک ترک و دو ترک براش فرقی نمیکنه
ali_r
05-04-1394, 10:54 بعد از ظهر
منظور از کوه حتما تپه بوده
big_00a
05-04-1394, 10:56 بعد از ظهر
سلام
نه دوست من تریل دو دیسک ندیدم من - تو کارخونه هم ، فلات ktm های طرح جدید و قدیم هردو تک دیسک تولید میشن
شخصا سوار مدل جدیدا نشدم ولی بعضی قطعاتش آپدیت شده که کیفیت بیشترش کاملا محسوسه مخصوصا قرمان و هندل و ...
البته بعضی از این آپدیت ها روی طرح قدیم هم نصب میشه
برای اینکه کامل متوجه بشید طرح جدیدا چه آپدیت هایی داره، پیشنهاد میکنم متن مصاحبه ای که با مدیرعامل این کارخونه انجام شده رو توی همین سایت بخونی
یا حق
- - - Updated - - -
اینم لینک
مرسی از راهنماییت
فلات دوست
06-04-1394, 07:07 قبل از ظهر
برادر من خودم رفتم باجفتش بیرون از همه موتورا قوی تر ولی توشیب دلتا ازش سره .
راسی قطعاتش کجا گیرمیاد
شما که به حساب میدونی چرا سوال میکنی
meisam7890
06-04-1394, 11:16 قبل از ظهر
نه عزیز جان تپه که تپه اس، اونجا که من رفته بودم کوا بودش، یه کوهه حداقله حداقل هزار و پونصد متری
- - - Updated - - -
نه عزیز جان تپه که تپه اس، اونجا که من رفته بودمکواه بودش، یه کوهه حداقله حداقل هزار و پونصد متری
meisam7890
06-04-1394, 03:42 بعد از ظهر
اگزوز قهرمانی کسی انداخته رو فلات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
vahidshah
06-04-1394, 05:13 بعد از ظهر
واسه اطلاع رسانی کسی فلات مدل 94 نداره عکس مفصل ازش بندازه اینجا بذاره .دووستانی که قصد خرید دارن ببینن.یا تغییرات دیده شه و شاید کسی بخاد اون تغییرات رو رو مدل خودش پیاده کنه
big_00a
06-04-1394, 07:03 بعد از ظهر
yasharazary
07-04-1394, 05:56 بعد از ظهر
دوستان با توجه به مشخصات فنی درج شده در دفترچه (قطر سیلندر و کورس پیستون ) دیشب حساب کردم حجم واقعی این موتور 232cc هست
:pm1:
ata313
27-04-1394, 11:50 قبل از ظهر
سلام. یعنی فقط من باعث فعال بودن این تایپک بودم ؟ تا من رفتم خدمت اینجا هم خوابید. بابا فعال باشین دیگه. چهارتا عکسی، دوتا مطلبی. دوتا بحثو دعوایی :27:
yasharazary
02-05-1394, 01:40 قبل از ظهر
تو کارخونه بی صبرانه منتظر تولید فلات 250 هستم ولی متاسفانه هنوز اتفاق نیافتاده
دوستان کسی از این طرح جدیدا گرفته ؟ سوار شده ؟
vahidshah
15-05-1394, 05:50 بعد از ظهر
فرصتی دست داد یه مدل 94 رو بررسی کنم و و کمی برونم نظراتمو مینوسیم شاید به درد بخوره
ظاهر: رنگ ابی بود که رنگ جدید فلاته/از دورکه ابی خوبه به نظرم نمی اومد اما از نزدیک بدم نبود.فکر کنم هدف رسیدن به ابی بنفشی کاتا ام بوده که بخاطر تاثیر جنس پلاستیک ها و رنگ دقیقا اون رنگ نیست
چاپاییی های راننده که تومدل قدیمی ها هی به هندل میخورد تو مدل 93 فکر کنم یکم زاویه خم شدنش کم شده بود کمنر بخوره به هندل که تو اینم همچین بود ولی کمتر!!شایدم اون تو مدلهایی که دیدم یذره فرق داشته
فنر جلو رنگ زردش بنظرم غلیظ تر و مایل به نارنجی تر بود.دیسکهای جلو و عقب از نوع سوراخدار و برش دار شدن(مثل جترو )
فنر عقب همون فنر قبلیه
اگزوز عموض شده و 3گوش و کمی دراز تر هست/صداش کمتر شده و لی بازم خوش ضدا/یعنی صداشو خیلی دوسداشتم
از لحاظ فنی
به نظرم قدرت موتور کمی بیشتر شده ( اینشالا که حسی و تلقینی نباشه نظرم) و لرزش کمتر شده/افزایش قدرت بیشتر تو اوایل تا اواسط گاز دادن به چشم میاد و با لرزه خیلی کم قدرت مندانه شتاب میگرفت( اسم رو انجین سمت صفحه کلاج ی3 حرف انگلیسی بود JH.. و شاید انجین سازندش عوض شده.حتی به کاربراتور یا روایط کاربراتور هم دقت کردم دیدم قمون شرایط قبلیه( فلات قبلا هم از لحاط قدرت و شتاب اولیه خوب بود و الان از اون لحاظ بهترم دیده میشه) شایدم تاثیره اگزوز جدیده
اگزوز جدید مثل قبلی با لوله اگزوز یکپارچه نیست و با 3پیچ بهم وصل شدن
قدرت ترمز ها عالی بود
لرزش کمتر
بنظر کمک جلو نسبت به مدل قدیمها سفت تر شده که بهتر شده
و یه ذره هم تغییرات ظاهری ناچیز بود که هیچ تاثیری ندارن ( مثلا رو شاسی نزدیک جاپایی ها که یه صفحه فلزی با 2پیچ 4سو بسته شده بودن این بار با پیچ چند ضلعی شماره 6(اچار 8خور) عوض شده!1شایم همچین تغییراتی بازم دیده شه
به نظرم من نسبت به قیمتش عالی بود و حس خیلی بهتری نسبت به فلات های نوی قدیم داد.گرچه اونام خوب بودن/و درمقایسه با روان و ...به نظرم بسیار بهتر اومد
kaveh_am
03-06-1394, 08:33 بعد از ظهر
دوستان 2 تا سوال...
_از کجا میفهمید موتور برای چه سالیه...الان که هیچ عکسی چیزی از مدل 94 نیست...
_زنگ زدم نمایندگی موجود نداره باید برم گمرک رو بگردم؟
big_00a
03-06-1394, 09:44 بعد از ظهر
دوستان 2 تا سوال...
_از کجا میفهمید موتور برای چه سالیه ..
...الان که هیچ عکسی چیزی از مدل 94 نیست...
_زنگ زدم نمایندگی موجود نداره باید برم گمرک رو بگردم؟
1. پایین فرمان سمت راست زده مشخصاتو دیگه
2. 93.94 فرقی ندارن باهم
kaveh_am
03-06-1394, 09:52 بعد از ظهر
1. پایین فرمان سمت راست زده مشخصاتو دیگه
2. 93.94 فرقی ندارن باهم
ممنون از شما
برای خرید باید چیکار کنم؟
big_00a
03-06-1394, 10:03 بعد از ظهر
ممنون از شما
برای خرید باید چیکار کنم؟
ببین سه تا راه داره
یکیش اینه که بگردی تو نمایشگاها و قطعا پیدا میکنی
راه دوم اینه زنگ بزنی بناب کارخونه اطلاع دقیق پیدا کنی تولید مجددش کیه و سفارش بدی .. تلفن : 7-7280005 0412
راه سوم زنگ بزنی دفتر مرکزی 88508202 021
که ب شما بگن کجاها نمایندگی دارن در شهرتون و یا کدوم نمایشگاها دارن
yasharazary
06-06-1394, 12:26 بعد از ظهر
همین روزا دوباره مونتاژ میکنیم
200 و 250
طرح جدید هم تعداد محدود تولید میشه -- طرح جدید ها یه رنگ دیگه اضافه شده
تنوع رنگ اینه :
مشکی - سفید - نارنجی
طرح قدیم ها علاوه بر سفید و مشکی و نارنجی --- آبی هم داره
yasharazary
07-06-1394, 11:46 بعد از ظهر
از امروز صبخ تولید میکنیم
کسی فلات سفارشی نمیخواد ؟
:-D
malmal
08-06-1394, 09:57 قبل از ظهر
قیمت مدل 94 چنده؟
yasharazary
08-06-1394, 07:09 بعد از ظهر
قیمت رو از نمایندگی شهرتون یا از خود کارخونه بپرسید که دقیق بگن
ولی تا جایی که من میدونم 250 مدل 94 قیمت 6 میلیون
250 طرح جدید مدل 94 6.5 میلیون
راستی طرح جدید ها انجین متفاوتی دارن - البته تفاوت در اینه که بالانس دار هستن و لرزش و صدای کمتری دارن
دوستانی ک میخوان فلات طرح ktm بخرن دوتا فقط و فقط دوتا میتونم اوکی کنم که سفارشی مونتاژ کنن! دقت کنید : سفارشی
راستی تعداد فلات های طرح جدید محدود هست و تعداد رینگ های طلایی و مشکی هم محدوده