PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : همه چیز در مورد فلات 250سی سی طرح کا تی ام

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5

farshid37
22-04-1391, 10:51 بعد از ظهر
اما مغازه داره هم می گفت که ارتفاعش از 200 بیشتره. البته خودش 200 نداشت. در ضمن عرض موتور به وضوح بیشتره که حتی اگه ارتفاعش یکی باشه باعث می شه پا سختتر به زمین برسه. در کل احساس می کردم رو هوام و اصلا تسلط ندارم.:minzdr:

soheilspeedart
02-05-1391, 05:11 بعد از ظهر
چطوری می شه نوشته ی falat روی زین رو پاک کرد؟ بدون اینکه زین خراب شه؟
بعدش اگه بخوام دوباره یه چیز دیگه بنویسم اونجا، با چه رنگی بنویسم که پاک نشه؟

farshid37
02-05-1391, 05:40 بعد از ظهر
آستون (لاک پاک کن) رو امتحان کنید. ممکنه جواب بده.

firebird69
09-05-1391, 07:46 بعد از ظهر
چطوری می شه نوشته ی falat روی زین رو پاک کرد؟ بدون اینکه زین خراب شه؟
بعدش اگه بخوام دوباره یه چیز دیگه بنویسم اونجا، با چه رنگی بنویسم که پاک نشه؟

با تینر ۲۰۰۰۰ فوری راهت پاک میشه

فکر نکنم بتونی چیز پیدا کنی رو پلاستیک بنویسه :hanghead:

جا واسه نوشتن زیاده بیخیال سندلی

sezar
09-05-1391, 11:05 بعد از ظهر
درسته جا برا نوشتن زیاده ولی اگه بتونی رو زین بنویسی آدمای بیشتری گول میخورن که نوشته ها اصل باشن ، آخه نوشتن رو زین کار هر کسی نیست و فقط کارخونه انجام میده ( و آدم های حرفه ای)

ولی اگه فقط برچسب عوض کنی همه میفهمن که برچسب هست و الکی و ....

خب خود شرکت با چه رنگی رو زین زده ؟؟؟ در ضمن اگه گوشه هاش هم پاک بشه خبری نیست آخه اینجوری بیشتر فکر میکنن موتور اصل بوده و چندین ماه روش نشستی تا پاک شده .......

شایسته فر
16-05-1391, 05:21 بعد از ظهر
دوستان شرمنده یه چندتا عکس فلات 250 برام میزارین، اگه تاپیکی هم در مورد عکس فلات 250 هست معرفی کنین
ممنون

7thRING
16-05-1391, 05:52 بعد از ظهر
برو قسمت عکس موتور اعضا.
اونجا عکساش هست

شایسته فر
16-05-1391, 06:34 بعد از ظهر
برو قسمت عکس موتور اعضا.
اونجا عکساش هست
داداش کل 43 صفحه تاپیکو نگاه کردم، بجر 1 عدد عکس موتور خودت چیزی یافت نشد!!!!!:s (9):

شایسته فر
16-05-1391, 06:56 بعد از ظهر
چرابابامال امیدهستش
صفحه چنده، بعضی از موتورا روشون ارم نداشت، منم نگاه می کردم به مشخصات طرف، ولی فلات نمی دیدیم!!

sorush
16-05-1391, 07:01 بعد از ظهر
صفحه 39مال امیدعابدی

شایسته فر
16-05-1391, 07:13 بعد از ظهر
صفحه 39مال امیدعابدی
ممنون دوست من
دیدی گفتم روش ننوشته، تازه ایشونم تو قسمت موتور هاش اسمی از فلات نبرده!!!!

sorush
16-05-1391, 07:16 بعد از ظهر
کبیرطرح کی تی ام شبیه به هم هستند

nopo
16-05-1391, 08:15 بعد از ظهر
فلات اينجا
فلات اونجا
فلات همه جا!!!

[Only registered and activated users can see links]

Mohammad aghili
17-05-1391, 01:18 قبل از ظهر
دوستان خواهشن رعایت کنید
تاپیک شده اسپم بازار !!!

یه سری پست پاک شدن
از این به بعد انتظار بیشتر از این میره از شما !

رسول جان عکس موتورت خیلی سنگینه
پستت رو پاک کردم ، بی زحمت اگه میخواید عکسی بذارید ، حجمش رو بیارید پایین

ممنون
فعلا

masoud rm
17-05-1391, 07:08 بعد از ظهر
اینا عکسها برای شما عکس برای ما خاطرس نه d::4chsmu1:

dariush
18-05-1391, 01:26 بعد از ظهر
از دوستان کسی قیمت جدید فلات 91رو نداره؟
تفاوت فلات 91 و 90 در چیه؟
به درد کسی که تو شهر رفت وامد داره و شاید سالی یک بار هم یه افرود بده میخوره ؟
برای قد 175 مناسبه؟ چون میگن تریل بلند هستش و این چیزا یعنی مشکلی از لحاظ تعادل پیدا نمیشه؟

7thRING
18-05-1391, 01:32 بعد از ظهر
اقا من با موتورم به مشکل برخوردم/
یکیش اینه که دیسکش صدا میده (لنت هم عوض کردم خارجی انداختم ولی بازم صدا میده (از شروع حرکت تا سرعت 50 تا صدا میده)
یکی دیگش اینه که وقتی دور موتورو بالا میارم پلاک موتور به شدت صدا میده ولی یه ذره سرعتو بیشتر میکنم قطع میشه.
مشکلشون از کجاست؟؟
ممنون

شایسته فر
18-05-1391, 01:35 بعد از ظهر
یکیش اینه که دیسکش صدا میده (لنت هم عوض کردم خارجی انداختم ولی بازم صدا میده (از شروع حرکت تا سرعت 50 تا صدا میده)
یکی دیگش اینه که وقتی دور موتورو بالا میارم پلاک موتور به شدت صدا میده ولی یه ذره سرعتو بیشتر میکنم قطع میشه.
مشکلشون از کجاست؟؟
ممنون
اگه پلاکت پرچه، با پیچ مهره ببندی درست میشه

7thRING
18-05-1391, 01:36 بعد از ظهر
اگه پلاکت پرچه، با پیچ مهره ببندی درست میشه
به همون پیچ مهره ها میخوره صدا میده.
کسایی که فلات دارن این مشکلارو دارن؟

vahidshah
18-05-1391, 01:55 بعد از ظهر
اون صدای پلاک توهمه موتورا مخصوصا چینی ها ممکنه پیش بیاد .میتونین بذارینش تو قاب پلاک و قسمتهای دارای تماس با قاب رو لاستیک یا تیوپ ببرین بذارین و صدا نده

farshid37
18-05-1391, 01:58 بعد از ظهر
از دوستان کسی قیمت جدید فلات 91رو نداره؟
تفاوت فلات 91 و 90 در چیه؟
به درد کسی که تو شهر رفت وامد داره و شاید سالی یک بار هم یه افرود بده میخوره ؟
برای قد 175 مناسبه؟ چون میگن تریل بلند هستش و این چیزا یعنی مشکلی از لحاظ تعادل پیدا نمیشه؟
از نظر استفاده شهری مشکل خاصی نداره ولی شاید به راحتی موتورهای خیابانی نباشه. از نظر قد من 168 هستم و می خواستم فلات بخرم اصلا روش راحت نبودم و کنترل نداشتم هم قد، هم عرض و هم وزنش به نظرم از موتورهای 200 سی سی بیشتر بود. اما شاید شما راحت تر باشید الیته اینم در نظر بگیریذ که اختلاف قد ما 7 سانته ولی اختلاف بلندی پا ممکنه 3-4 سانت باشه در ضمن وزن شما هم می تونه در کنترل موتور تاثیر گذار باشه اگه سنگین باشید فنر ها کمی می خوابه و قدش کمی کوتاه می شه. در نهایت بهترین کار اینه که یکبار روش بشینید و امتحان کنید. در ضمن من نشنیدم تفاوتی کرده باشه مدل 90 با 91. قیمت هم یک ماه پیش تو تهران 2450 با جعبه طلایی(برخی قطعات مصرفی موتور که حدود 50 ارزش داره) گیر آورده بودم البته همون موقع بعضی دوستان 2600 خریده بودند.

dariush
18-05-1391, 02:40 بعد از ظهر
دوستان از معایب این موتور کمی توضیح میدن ؟
موتوری هستش بی دردسر باشه؟
صدای اگزوزش در چه حد هستش ؟
این که میگن این موتور ها بعده یک مدت به صدا میافتن و لرزش زیادی پیدا میکنن تا چه حد درسته ؟
راستی لاستیکشون تیوپلس هستشو کمک جلوشم تلسکوپی معکوس هستش ؟
زیر انجینش سینی نیست توی افرود مشکلی به وجود نمیاره؟

Mohammad aghili
18-05-1391, 03:10 بعد از ظهر
دوست عزیز اینجا تاپیک فلات 250 هست نه پالس 220 !!!

کاربر داریوش داره چند تا سوال درباره فلات می پرسه ، مطمئنا نیاز به مشاوره درباره پالس 220 بود تو تاپیک خودش میزد

رعایت کنید لطفا

و اما سوال های شما :

دوستان از معایب این موتور کمی توضیح میدن ؟ وزن بالا و سنگینی بیش از حد ، همچنین لرزش از اهم معایب این موتور هست
موتوری هستش بی دردسر باشه؟ بستگی به استفادت داره دوست عزیز ، آره یکی از رفقا دارن فقط باهاش تو شهر میچرخه ، واسش مشکلی نداره
صدای اگزوزش در چه حد هستش ؟ بنظرم مهمترین نقطه قوت این موتور صداش باشه ، بسیار زیبا ، یک صدای بم که واقعا گوش نواز و وحشی هست
این که میگن این موتور ها بعده یک مدت به صدا میافتن و لرزش زیادی پیدا میکنن تا چه حد درسته ؟ بستگی به استفاده شما داره
راستی لاستیکشون تیوپلس هستشو کمک جلوشم تلسکوپی معکوس هستش ؟ کمک معکوس هست ولی لاستیک تیوپلس نیست
زیر انجینش سینی نیست توی افرود مشکلی به وجود نمیاره؟ صد در صد اگه ضربه بخوره مشکل بوجود میاد ، یکی از دوستان تیم فلات قاره خودش یه سینی زیر اینجین جوش داده ، واقعا لازمه برای یک موتور آفرودی

کمک دیگه ای هم از دست من بر میاد؟

dariush
18-05-1391, 06:24 بعد از ظهر

اینکه گفتین لرزش یکی از معایب هستش یعنی برای کسی هم که فقط تو شهر میگرده به وجود میاد؟
حالا شاید جاش اینجا نباشه ولی خب روان که تولید نمیشه تا یک ماه دیگه شایدم دیگه تولید نشه
با این وجود همین بهترین تریل هستش؟
قیمت فلات 91 چند در میاد؟
و تفاوت فلات 91 و قدیمیاش در چی هستش؟

farshid37
18-05-1391, 06:46 بعد از ظهر
به نظر من بهتره به موتور فروشیای شهرتون یک سر بزنید ببینید اصلا موجود هست تو شهرتون یا نه؟ از طریق سایتشون می تونید شماره تلفونشون رو پیدا کنید و ببینید نمایندگی داره تو شهر شما یا نه؟ چون ممکنه اونجا نباشه یا 200-300 بالاتر از قیمت تهران بخواد بده. مثلا نمایندگی قزوین فلات این موتورو نداشت و اگه می خواست بیاره فکر می کنم کمتر از 2600 نمی داد. برید موتور فروشی های شیراز رو ببینید بهتره. کبیر 200 هم به نظزم موتور بدی نیست. متین 200 هم شبیه روان هست و فکر نمی کنم خیلی کیفیتش از روان کمتر باشه تهران فکر می کنم 2500-2600 باشه.
([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links]
موفق باشید

7thRING
18-05-1391, 07:44 بعد از ظهر
ممنون
منتظر جوابم.چون بدجور صداش رفته رو مخم.
تعمیرکار میگه واسا تا لنت جدید جا باز کنه بعد صداش قطع میشه ولی من هر روز که میگزره حس میکنم صداش بیشتر میشه.
ممنون:waiting:

nopo
18-05-1391, 07:57 بعد از ظهر
منتظر جوابم.چون بدجور صداش رفته رو مخم.
تعمیرکار میگه واسا تا لنت جدید جا باز کنه بعد صداش قطع میشه ولی من هر روز که میگزره حس میکنم صداش بیشتر میشه.
ممنون:waiting:

صداي لنت عقب ممكنه به يكي از دلايل زير باشه:
1-شايد چرخ عقب يك وري بسته شده باشه
2-شايد هم بلبرينگ عقب خرابه
3-نگه دارنده پمپ ترمز درست جا نخورده
4-طوقه تاب شديد داشته باشه(كله داشته باشه)

nopo
18-05-1391, 07:59 بعد از ظهر

چيني چينه حتي اگه فلات و روان باشه

اينجور هم كه ميگي بد نيست
هميشه به ياد اشته باشيد هرچقدر پول بديد همون قدر آش ميخوريد.

آفرود=متور ژاپني
واسه شهر همين فلات و روان خوبه

nopo
18-05-1391, 07:59 بعد از ظهر
لوازم انجينش همه جا راحت پيدا ميشه

7thRING
18-05-1391, 08:56 بعد از ظهر
صداي لنت عقب ممكنه به يكي از دلايل زير باشه:
1-شايد چرخ عقب يك وري بسته شده باشه
2-شايد هم بلبرينگ عقب خرابه
3-نگه دارنده پمپ ترمز درست جا نخورده
4-طوقه تاب شديد داشته باشه(كله داشته باشه)
دستت درد نکنه . احتمالا از همینه.
چون بقیه مورد هارو نداره.
اینم احتمالا از کارخونه بد جا خورده.
ممنون

nopo
18-05-1391, 09:02 بعد از ظهر
دستت درد نکنه . احتمالا از همینه.
چون بقیه مورد هارو نداره.
اینم احتمالا از کارخونه بد جا خورده.
ممنون

نه از كارخونه نميشه
اگه جا نخوره اصلا ترمز نداري!!!

7thRING
18-05-1391, 09:06 بعد از ظهر
نه از كارخونه نميشه
اگه جا نخوره اصلا ترمز نداري!!!
پس از یه جا دیگس.
تعمیرکار گفت مشکل از لنته که چینیه من رفتم ژاپنی گرفتم ولی بازم صدا میده.
دیسکشم خیلی زود داغ میکنه(احتمالا لنت زیاد با دیسک درگیره) چون اگه از ترمز عقب کم هم استفاده کنم بازم عجیب داغ میشه .

sorush
18-05-1391, 09:09 بعد از ظهر
داداش دیسکت تاب کوچولو نداره یه نگاهی بنداز مثلا زائدی توی سوراخ یابرجستگی روی دیسک

7thRING
18-05-1391, 09:10 بعد از ظهر
داداش دیسکت تاب کوچولو نداره یه نگاهی بنداز مثلا زائدی توی سوراخ یابرجستگی روی دیسک
نه داداش.
موتور 1 ماهشه.
از 3 روز اول بعد اینجوری شد

sorush
18-05-1391, 09:16 بعد از ظهر
خوب ببین این زائده یابرجستگی خیلی کم هستش درحدی هست که یک صدم بالنت فاصله داره وقتی که داغ میکنه حجم زیادمیشه مخصوصا اون زائده بابرجستگی فاصل بالنت کم میشه باهاش درگیرمیشه

7thRING
18-05-1391, 09:24 بعد از ظهر
نه متاسفانه زائده ای هم نبود.(همین الان چک کردم)
موقعی که داشت لنتو عوض می کرد لنت قبلیو نشون داد نصفش اصلا درگیر نبود یعنی نصفش یه خورده جرم زده بود ولی نصفش دیگش کار میکرد.(شاید مشکل از اینجا باشه)
فردا یه بار دیگه برم تعمیر گاه بگم لنتو یه بار دیگه باز و بسته کنه بلکه درست شه.
خیلی خیلی صداش رو مخه.
وقتی تو حرکتم یه ذره پامو رو ترمز فشار میدم صداش قطع میشه ولی وقتی برمیدارم باز روزی از نو/
مممنون

شایسته فر
18-05-1391, 09:43 بعد از ظهر
نه متاسفانه زائده ای هم نبود.(همین الان چک کردم)
موقعی که داشت لنتو عوض می کرد لنت قبلیو نشون داد نصفش اصلا درگیر نبود یعنی نصفش یه خورده جرم زده بود ولی نصفش دیگش کار میکرد.(شاید مشکل از اینجا باشه)
فردا یه بار دیگه برم تعمیر گاه بگم لنتو یه بار دیگه باز و بسته کنه بلکه درست شه.
خیلی خیلی صداش رو مخه.
وقتی تو حرکتم یه ذره پامو رو ترمز فشار میدم صداش قطع میشه ولی وقتی برمیدارم باز روزی از نو/
مممنون
داداش صدای ممتد داره یا حالت سینوسی داره، یعنی قطعو وصل میشه؟

7thRING
18-05-1391, 10:44 بعد از ظهر
داداش صدای ممتد داره یا حالت سینوسی داره، یعنی قطعو وصل میشه؟
قطعو وصل میشه.
ولی این قد زیاده که تو مایه های ممتده

sorush
18-05-1391, 10:49 بعد از ظهر
بالشتک های ترمزت گیرنداره همونی که فک متحرک به سمت دیسک میکشونه راستی اون سمتی که لنت خورده شده بودسمت پیستون بودیافک متحرک

7thRING
19-05-1391, 12:28 قبل از ظهر
بالشتک های ترمزت گیرنداره همونی که فک متحرک به سمت دیسک میکشونه راستی اون سمتی که لنت خورده شده بودسمت پیستون بودیافک متحرک
نمی دونم کدوم طرف بود.
چون وقتی در اورد یه لحظه نشون داد.
اینم بگم وقتی لنتو عوض کردم تا فرداش صدا نمیداد.
(فرداش رفتم کوه به خاطر فشار زیادی که به لنت اومد از اونموقع یه ذره صدا گرفت که با یه نیش ترمز حل میشد.)
ولی موقع برگشت رفتم خونه ی مادربزرگم که پدربزرگ ما داشت ماشینشو میشست از قضا همون ابو گرفت رو دیسک عقب ما که داشت ذوب میشد.(از اون به بعد دیگه صدای عجیبی میده)

vahidshah
19-05-1391, 01:10 قبل از ظهر
دوستان از تعویض رابط کارباتور فلات غافل نشین که مقداری افزایش شتاب رو در پی داره رابط کاربراتور ایکس ال ها که دیدن یکم خمه و زانو داره یجور رابط ها هستنکه مستقیما و یکم هم به 125 قطور ترن و بهشون رابط 200 سی سی هم میگن.اون رابطو بندارین درسته بعدش باید رابط کارباتور و هواکش هم باید عوض بشه اما تاثیر داره درضمن با اون رابط کاربراتور از یجا یکم میخوره به فلزهای تقویت شاسی که میشه با سنگ یه ذره برداشتو راحت بخوره

nopo
19-05-1391, 01:16 قبل از ظهر
دوستان از تعویض رابط کارباتور فلات غافل نشین که مقداری افزایش شتاب رو در پی داره رابط کاربراتور ایکس ال ها که دیدن یکم خمه و زانو داره یجور رابط ها هستنکه مستقیما و یکم هم به 125 قطور ترن و بهشون رابط 200 سی سی هم میگن.اون رابطو بندارین درسته بعدش باید رابط کارباتور و هواکش هم باید عوض بشه اما تاثیر داره درضمن با اون رابط کاربراتور از یجا یکم میخوره به فلزهای تقویت شاسی که میشه با سنگ یه ذره برداشتو راحت بخوره

يكم گنگ توضيح دادي دوست عزيز
چند تا عكس بزاريد

sorush
19-05-1391, 12:32 بعد از ظهر
نمی دونم کدوم طرف بود.
چون وقتی در اورد یه لحظه نشون داد.
اینم بگم وقتی لنتو عوض کردم تا فرداش صدا نمیداد.
(فرداش رفتم کوه به خاطر فشار زیادی که به لنت اومد از اونموقع یه ذره صدا گرفت که با یه نیش ترمز حل میشد.)
ولی موقع برگشت رفتم خونه ی مادربزرگم که پدربزرگ ما داشت ماشینشو میشست از قضا همون ابو گرفت رو دیسک عقب ما که داشت ذوب میشد.(از اون به بعد دیگه صدای عجیبی میده)

پدرلنت بادیسکودراورده که سردوگرم شده دیسکت فکرنکنم جواب بده راستی داخل لنت هم برسی کن ببین خورده اهن وجودنداره

vahidshah
19-05-1391, 01:56 بعد از ظهر
رابط کاربراتور با سرسیلندر رو میگم.که یه مدلی هست خم نداره مستقیمه و یکم قطور تر ا ز رابط سی جی هست بهش رابط200 سی سی هم میگن.وقتی اون رابط با رابط فابریک تعویض بشه کمی افزایش قدرتو شتاب رو در پی داره رابط فابریکی فلاط از لحاظ قطور بودن بد نیست اما درازه و زانو داره .باتوجه به کوچک بودن کاربراتور فلات که در نتیجش هوای کمی (در حد سی جی125)هم از خودش عبور میده.احتمالا هنگام کار کردن انجین.انیجین که مکش انجام میده و هوابا مخلوط سوخت میکشه یکم زانو و دراز بودن رابط میتونه مانع باشه که با اون کار تاحدی موانع هموار میشن البته دور بودن کارباتور از سرسیلندر حسنی هم داره که کارباتور سرد تر میمونه و سوخت سردتری به سیلندر میرسه که بازده بهتری داره

sorush
19-05-1391, 02:01 بعد از ظهر
رابط کاربراتور با سرسیلندر رو میگم.که یه مدلی هست خم نداره مستقیمه و یکم قطور تر ا ز رابط سی جی هست بهش رابط200 سی سی هم میگن.وقتی اون رابط با رابط فابریک تعویض بشه کمی افزایش قدرتو شتاب رو در پی داره رابط فابریکی فلاط از لحاظ قطور بودن بد نیست اما درازه و زانو داره .باتوجه به کوچک بودن کاربراتور فلات که در نتیجش هوای کمی (در حد سی جی125)هم از خودش عبور میده.احتمالا هنگام کار کردن انجین.انیجین که مکش انجام میده و هوابا مخلوط سوخت میکشه یکم زانو و دراز بودن رابط میتونه مانع باشه که با اون کار تاحدی موانع هموار میشن البته دور بودن کارباتور از سرسیلندر حسنی هم داره که کارباتور سرد تر میمونه و سوخت سردتری به سیلندر میرسه که بازده بهتری داره

دوست عزیزبااین کارمصرف سوختش تغییرنکرده ؟!
بنظرتون فلات شبیه به این یاماهانیست!!20100

vahidshah
19-05-1391, 03:37 بعد از ظهر
چراغ جلو فلات از این موتور کپی شده 450 این موتورهم چراغش اینجوره/و شاسی فلات هم از یه یاماها دیگه اکس تی250 کپی شده. بعله کمی هم کاهش مصرف سوخت رو در پی داره

sorush
19-05-1391, 03:55 بعد از ظهر
این خم هاباعث میشه بنزین وهوابصورت چرخشی وارد سیلندربشه اگه درست طراحی نشه باعث بدکارکردن موتورمیشه برای طراحی مانیفولدبایددرس مکانیک سیالات بخوانی من درعجبم که چه جورجواب داده وداخل مصرف تاثیرنداشته چون این کارباعث میشه مولکول های هوابصورت منظم بامولکول های بنزین نشه وبه اصطلاح سوخت نمیسوزبشه ازطرفی این خم هاباعث تغییرسرعت سوخت به صورت منفی وهم بصورت مثبت بشه برادرلطف میکنی ازهردوی مانیفولدهاعکس بندازی ممنون میشم

vahidshah
19-05-1391, 11:36 بعد از ظهر
بله درسته اما اون رابط مثل مخلوط کننده سایکلو ن تکنولوزی خاصی که نداره.و فکر نمیکنم با یه خم ساده چینی ها مطالعه تست و ازمایش و بهینه سازی هزینه کرده باشن اما اون رابط استاندارد که جدیدا بسته شده باز طراحی طراهان ژاپنی هست و رو اون کارباتور قبلا رو موتورهای ژاپنی بسته شده .اما اون خمو مهندسین چینی اجبارا واسه اینکه این انجین مخصوص اون شاسی نیست و تو جادادن این اینجین هوندا رو شاسی یاماها تغییراتی از جای پیج موتور تا جای کارباتور و هواکش و .....داده شده و شاید سلیقه و دقت مهندسین ژاپنی داده نشده.با رابط جدید لاقل رابطی هستکه قبلا بدست هوندا طراحی شده.مثلا ورودی هواکس که زیر صندلی موتور هست اندازه ورودی هوای سی جی 125 هست.ایا انجین 250 یا 223 سی سی لازم نیست دهانه کاربراتورش یا هواکشش قطور تر از 125 دو سوپاپه باشه؟اینقدر میبینیم با افزایش حجم انجین کاربراتورم عوض میشه یا قطر دهانش فرق میکنه وقتی باز کردذم عکسشو میذارم اما از بعضی قسمتا تو این تاپیک قبلا عکس گذاشتم

ali_r
20-05-1391, 02:08 قبل از ظهر
بچه ها فلات 250 مدل 90 با 91 چه فرقی میکنند یا فرقی نکردن؟؟

ali_r
21-05-1391, 07:51 بعد از ظهر
بچه ها فلات 250 مدل 90 با 91 چه فرقی میکنند یا فرقی نکردن؟؟ (طرح کی تی ام)

7thRING
21-05-1391, 07:53 بعد از ظهر
بچه ها فلات 250 مدل 90 با 91 چه فرقی میکنند یا فرقی نکردن؟؟ (طرح کی تی ام)
نه داداش.
فقط برچسب کناریشون فرق داره (90 نوشته 250 سی سی / 91 نوشته 249 )
فکر نکنم دیگه فرق دیگه ای داشته باشن.

داش امیر
27-05-1391, 01:13 بعد از ظهر
امروز سعادتی شد تا برای اولین بار تریل فلات ۲۵۰ را در فروشگاه تاپ سیکلت واقع در خیابان گمرک ببینم

از فروشنده قیمت رو پرسیدم که به من ۲۷۵۰ قیمت دادن ولی‌ انگار خیلی‌ راغب به فروشش نبودن و بیشتر تبلیغ احسان ۲۵۰ رو کردن که علتش نمیدونم چی‌ بود.

نمیدونم چرا تا الان فک می‌کردم این موتور رادیات روغن داره ولی‌ نداشت.

همچنان بر سر دوراهی هستم که بعد از فروش روان آروی ۲۰۰ ، خرید این موتور به صلاح هست یا نه.چون واقعاً از زور و توان روان تو بالا رفتن از تپه ها راضی‌ نبودم.

vahidshah
27-05-1391, 03:40 بعد از ظهر
اگه از زور روان راضی نبودی فلات هم چندان راضیت نخاهد کرد.باید فکر کراسی سی پی ای ریجو اینجورچیزاباشی اونمکه گرونه دوباره فکره فلات و روان!

داش امیر
28-05-1391, 09:29 قبل از ظهر
اگه از زور روان راضی نبودی فلات هم چندان راضیت نخاهد کرد.باید فکر کراسی سی پی ای ریجو اینجورچیزاباشی اونمکه گرونه دوباره فکره فلات و روان!

مرسی از لطفتون
رو قیمتای ریجو و سی پی آی ترجیح میدم برم دنبال کراس 250 2007 اینا.چون اینا هم به نظرم کیفیت ساختشون خیلی بالا نیست + اینکه لوازم گرونی دارن.

soheilspeedart
30-05-1391, 08:43 قبل از ظهر
من این قطعه رو از در باک برداشتم، این چیه؟ کارش چیه؟ اگه نباشه مشکلی ایجاد میشه؟

20832

novindesigners
30-05-1391, 10:48 قبل از ظهر
من این قطعه رو از در باک برداشتم، این چیه؟ کارش چیه؟ اگه نباشه مشکلی ایجاد میشه؟

20832

نه داداش مشكلي پيش نمياد
اون قعطه كارش ، جلو گيري از خوردم سر نازل به داخل باك هستش

imad
16-06-1391, 12:46 قبل از ظهر
سلام دوستان
یه سئوال دارم، از زیر کاربرات (اگر درست گفته باشم،نمی دونم دقیقا کاربرات کجاست،حدس میزنم کاربرات باشه انتها و زیر باک) یک شلنگ نازک و مشکی رنگ آویزونه و از اون شدیدا بنزین میاد، البته نزدیکش یک شلنگ دیگه هست که سفید رنگه که اونو فروشنده به همراه باطری نصب کرد. میخوام بدونم شلنگ مشکی رنگ یک سرش باید آزاد باشه و به نظر شما چرا ازش مثل لوله آفتابه بنزین میریزه؟ در ضمن وقتی شیر بنزین بسته باشه ریزش بنزین قطع میشه و جرات نمی کنم موتورو روشن کنم البته اگه روشن بشه.

7thRING
16-06-1391, 01:04 قبل از ظهر
سلام دوستان
یه سئوال دارم، از زیر کاربرات (اگر درست گفته باشم،نمی دونم دقیقا کاربرات کجاست،حدس میزنم کاربرات باشه انتها و زیر باک) یک شلنگ نازک و مشکی رنگ آویزونه و از اون شدیدا بنزین میاد، البته نزدیکش یک شلنگ دیگه هست که سفید رنگه که اونو فروشنده به همراه باطری نصب کرد. میخوام بدونم شلنگ مشکی رنگ یک سرش باید آزاد باشه و به نظر شما چرا ازش مثل لوله آفتابه بنزین میریزه؟

اون ماله باکه موتوره که از داخل فرمون رد شده و به اونجا رسیده.
در صورت پر بودن باک با کج شدن موتور یا در صورت افتادن بنرین از اون ناجیه تخلیه میشه.
اون در اصل برای هواکش باک هست . چون این موتور ها مخصوص کوه و خاکی هست به علت لرزش شدید باک ممکنه منجر به فاجعه بشه به خاطر همون از باک یک شلنگی مشکی رنگ(فابریک) رد شده و بنزین اضافی رو خالی میکنه و از فلوط کردن موتور تا درصد زیادی جلوگیری میکنه.

nopo
16-06-1391, 09:17 قبل از ظهر
اون ماله باکه موتوره که از داخل فرمون رد شده و به اونجا رسیده.
در صورت پر بودن باک با کج شدن موتور یا در صورت افتادن بنرین از اون ناجیه تخلیه میشه.
اون در اصل برای هواکش باک هست . چون این موتور ها مخصوص کوه و خاکی هست به علت لرزش شدید باک ممکنه منجر به فاجعه بشه به خاطر همون از باک یک شلنگی مشکی رنگ(فابریک) رد شده و بنزین اضافی رو خالی میکنه و از فلوط کردن موتور تا درصد زیادی جلوگیری میکنه.

قاطي نكن.
3تا شيلنگ هست:
1-شيلنگ تخليه باك .كه ميره داخل فرمون و ميريزه روي گلگير
2-شيلنگ تخليه آب اسيد باطري(معمولا شيلنگ بيرنگ
3-شيلنگ تخليه كاربراته.احتمالا كاربراتورش آشغال دارهوميريزه پشت انجين زير كمك

imad
16-06-1391, 12:04 بعد از ظهر
قاطي نكن.
3تا شيلنگ هست:

ممنون از جوابتون
درسته، میریزه زیره کمک، یعنی کاربرات یه شلنگ تخلیه داره که یک سرش آزاده؟دقیقا کنار کمک آویزونه،
موتور من 70 تا بیشتر کار نکرده، میتونه آشغال داشته باشه؟

nopo
16-06-1391, 01:15 بعد از ظهر
ممنون از جوابتون
درسته، میریزه زیره کمک، یعنی کاربرات یه شلنگ تخلیه داره که یک سرش آزاده؟دقیقا کنار کمک آویزونه،

شايد پليسه داخل سوزن كابرات باشه!
واسه همين فلوت ميكنه
شاديدم كاربرات تنظيم نيست و بنزين زياد وارد كاربرات ميشه

mili_007
16-06-1391, 01:57 بعد از ظهر
ممنون از جوابتون

اگه در موقع ریختن بنزین یا قبلش، موتور بد کار میکنه (ریپ میزنه)، صد درصد به خاطر فلوت کردن کاربراته و بایستی کاربرات سرویس شه.

7thRING
16-06-1391, 02:24 بعد از ظهر
قاطي نكن.
3تا شيلنگ هست:
درسته.
مورد بالا رو یادم رفت بگم.
که اونم احتمالا به خاطر اشغال های بنزین این جوری شده که فلوط میکنه.

ata miri
18-06-1391, 03:23 بعد از ظهر
سلام به همه ی دوستان
یه سوال داشتم
میشه کمک فنر های عقب و جلوی فلات رو بلندتر کرد؟
اکه میشه چقدر هزینه داره؟
مرسی

imad
18-06-1391, 04:59 بعد از ظهر
1. اگر تعمیر کار خوب که با فلات آشنایی داشته باشه معرفی کنید ممنون میشم،
در ضمن سمت شمال غرب یا غرب باشه بهتره ولی مهارت مکانیک ترجیح داره به دور یا نزدیکیش،

2. دوستمون سئوال کرده بود برای بلند کردن ارتفاع موتور، میخواستم بدونم میشه ارتفاع موتورو
کم کرد طوری که از حالت استاندارد خارج نشه؟
با تشکر

02109002
18-06-1391, 05:04 بعد از ظهر
1. اگر تعمیر کار خوب که با فلات آشنایی داشته باشه معرفی کنید ممنون میشم،
در ضمن سمت شمال غرب یا غرب باشه بهتره ولی مهارت مکانیک ترجیح داره به دور یا نزدیکیش،

به این تاپیک مراجعه نمائید :

vahidshah
18-06-1391, 05:33 بعد از ظهر
هم بلند کردن هم کم کردن شدنی هست اما زحمت زیاد و شاید امکان پذیر بودناشون باهم فرق کنه
اول کم کردن: کمک های جلو به راحتی تا 2یا3 سانت میشه .میتونید 4تا پیچی که کمک رو گرفته تو کرپی فرمان بسته شده رو شل کنید و به کمک جلو فشار بیارین و کرپی بره پایین تر و کمک ها کمی بالاتر میان و بهد سرشون به فرمان میخوره که اخر حدش اونه و بعد سفت کنید یا موتونید با یه کارایی محل اتصال فرمان رو بالاتر ببرین و یکم هم بالا بیاد مثلا میتونید بست بالای فرمان سی جی 125 رو بذارین رو جای فرمان بعد فرمانو روش ببنید و فرمان 2-3 سانتی بالا بیاد البته بهتر ه کمک جلو روغنش سفت تر هم بشه که تا ته بازی نکنه تا لاستیک به گلگیر نخوره /کمک عقب هم میتونید باز کنید یکم از جای بالاتر اتصالش سوراخ کنید و طولش کمتر شه ببنید اما کلا تاثیر اینا کمه و شاید باعث شه گلگگیر به لاتسک بخوره یا کمک جلو نزدیکتر شدن لاستیک جلو به گلگیر

دوم بلند کردن.میتونید پیچ بالای کمک جلو رو باز کنین بدین تراشکار از اونا بوش درست کنه مثلا بوش 5 سانتی و ببنینئو راحت بالا میاد.کمک عقب هم میشه اتصالشو با سنگ برداشت و یه فلز مثلا 1سانتی اضافه کرد و جوش داد یا بسته به اندازه دلخاه.این بلند کردن انجام هم شده و عملیه هم کمک جلو هم عقب

ata miri
18-06-1391, 06:16 بعد از ظهر
هم بلند کردن هم کم کردن شدنی هست اما زحمت زیاد و شاید امکان پذیر بودناشون باهم فرق کنه
دوم بلند کردن.میتونید پیچ بالای کمک جلو رو باز کنین بدین تراشکار از اونا بوش درست کنه مثلا بوش 5 سانتی و ببنینئو راحت بالا میاد.کمک عقب هم میشه اتصالشو با سنگ برداشت و یه فلز مثلا 1سانتی اضافه کرد و جوش داد یا بسته به اندازه دلخاه.این بلند کردن انجام هم شده و عملیه هم کمک جلو هم عقب
مرسی آقا وحید
و یه سوال دیگه الان قیمت فلات 90 چند شده
آخرین قیمت که من میدونم از تبریز 2470

soheilspeedart
31-06-1391, 06:14 بعد از ظهر
واااای بیچاره شدم!
دیشب موتور رو دادم به منشی روز، صبح دیر که اومده هیچ، سوییچ های موتور رو هم گم کرده!!!! با سوییچ یدکش قفل گردنش رو باز کردم ولی اون یکی سوییچ پیدا نشد! میشه قفلش رو عوض کرد؟ چنده؟ الان هی حس می کنم کسی که سوییچ رو پیدا کرده داره باهاش موتور رو روشن می کنه و می ره :consoling2:

L E G E N D
31-06-1391, 08:09 بعد از ظهر
90 صفرش نیست دیگه.
91 دیروز 2850

- - - Updated - - -

به این تاپیک مراجعه نمائید :

دوست عزیز ناظم لطفا دقت کنید که تو همون تاپیکی که لینک دادی کلی اسپم غیر مرتبط وجود داره و فقط تعداد کمی آدرس تعمیرگاه اونم تو تهران داده شده!!!:s (9):

soheilspeedart
11-07-1391, 12:15 قبل از ظهر
سلام
من یه فلات 200 سی سی دارم، جدیدا شده مثل این پیکان های داغون!!! وقتی توی دنده 1 یا 2 هست یهو از دنده میاد بیرون و خلاص (n) میشه!!! کلی اعصابم بهم می ریزه،

عابدی
11-07-1391, 12:19 قبل از ظهر
مال منم اینجوری میشه هر چند وقت ولی با کلاچت ور بری درست میشه.پیچ کلاج رو از بالا یه نمه شل و سفت کن تا درست شه

nopo
11-07-1391, 12:39 قبل از ظهر
سلام
من یه فلات 200 سی سی دارم، جدیدا شده مثل این پیکان های داغون!!! وقتی توی دنده 1 یا 2 هست یهو از دنده میاد بیرون و خلاص (n) میشه!!! کلی اعصابم بهم می ریزه،

پيچ پدال دنده رگلاژ نيست براي همين دنده برميگرده

soheilspeedart
11-07-1391, 02:18 قبل از ظهر
سلام
چرخ جلو فلات قفل کرده، نمی دونم چرا؟ می خوام بازش کنم می ترسم نتونم ببندمش، می خواستم ببینم باز کردن ترمز دیسک قلق خاصی داره یا بستنش؟ اگه دوباره تو سرعت قفل کنه بد می خورم زمین ها

soheilspeedart
11-07-1391, 02:21 قبل از ظهر
به به آقا جواد، ستاره سهیل شدی، نبودی منو ببینی با مغز خاک آفرود رو زیارت کردم!!! خوب یعنی شل کنمش؟

nopo
11-07-1391, 02:39 قبل از ظهر
به به آقا جواد، ستاره سهیل شدی، نبودی منو ببینی با مغز خاک آفرود رو زیارت کردم!!! خوب یعنی شل کنمش؟

ببر دم يك مغازه
كار خودت نيست

soheilspeedart
11-07-1391, 03:07 قبل از ظهر
بگو دیگه، پول ندارم فعلا، تازه ترمز هم هست، می خوام چرخ جلو رو هم باز کنم!

soheilspeedart
07-08-1391, 01:09 قبل از ظهر
چطوری لنت عقب رو عوض کنم؟ نیاز هست چرخ هم باز بشه؟

Mohammad aghili
07-08-1391, 02:56 قبل از ظهر
یا چرخ باید باز شه
یا سیستم ترمزت

حالا نمیدونم دقیقا مال عقب فلات چه جوریه
اما شما علی الحساب چرخ رو باز کن ، سپس با بازکردن پیچ های لنت و تعویض آن و بستن پیچها ، به زندگی سلامی دوباره کن :2i8d4ao:

nopo
07-08-1391, 03:17 قبل از ظهر
چطوری لنت عقب رو عوض کنم؟ نیاز هست چرخ هم باز بشه؟

نه اصلا نياز نيست چرخ باز بشه
بيار من برات از رو عوض مي كنم
فقط يك آلن ميخواد تا اون لنت هاي قبلي رو در بيارم

- - - Updated - - -

یا چرخ باید باز شه
یا سیستم ترمزت

حالا نمیدونم دقیقا مال عقب فلات چه جوریه
اما شما علی الحساب چرخ رو باز کن ، سپس با بازکردن پیچ های لنت و تعویض آن و بستن پیچها ، به زندگی سلامی دوباره کن :2i8d4ao:

مردم ازاري بده.
وقتي ميشه راحت عوض كرد چرا الكي به خودش زحمت بده؟:wall3:

soheilspeedart
07-08-1391, 04:28 بعد از ظهر
نه اصلا نياز نيست چرخ باز بشه
بيار من برات از رو عوض مي كنم
فقط يك آلن ميخواد تا اون لنت هاي قبلي رو در بيارم

- - - Updated - - -

مردم ازاري بده.
وقتي ميشه راحت عوض كرد چرا الكي به خودش زحمت بده؟:wall3:

آره بابا، این محم مــــــــــــــد از اون مردم آزاراشه :دی (جواد یادته پارسال تو باهام لج بودی؟ الان محمد جانشینت شده :دی )

کجا بیارم موتور رو؟ جای خونه تون؟ شهاب می گفت صفحه کلاچ هم تعطیله، اونم بدون باز کردن چرخ می شه عوضش کرد؟!!! قیمت صفحه کلاچ نووووووووووووووووووووووو چنده؟ :دی

در ضمن، می خوام یه سری آچار بوکس بخرم ارزون، از کجا می شه تهیه کرد؟ راننده های آژانس گفتن برو جمعه بازار مهرآباد، شما چی میگین؟ یه جیغ جیغو می خوام با چند تا شماره از اون آچاراش که لازمه (البته دقیقا نمی دونم چه شماره هایی لازمه!)

hamid reza
16-08-1391, 09:02 قبل از ظهر
کسی قیمت داره الان چه قیمته

nopo
16-08-1391, 02:29 بعد از ظهر
کسی قیمت داره الان چه قیمته

soheilspeedart
11-09-1391, 04:45 بعد از ظهر
آقا من دیروز چند بار خفن زمین خوردم، خودم به درک، موتور هم بدجور زمین خورد، کتی کلاچ دیگه له شد، دسته کج شد، لیول دنده معوج شد، کلا دیروز روز فلات نبود، همون صبح که راه افتادم طرف کال جلو چِشُم دو تا از پیچ های فلاپ ها تلپ افتاد!!! تازه اینا در برابر سوء قصدی که به فلات شد چیزی نیست، یه دیوونه ی روانی قصد داشت از روی فلاتم رد شه، که البته ترور نافرجام بود و به فلات آسیبی نرسید، تروریست هم فقط طی یه حس همزاد پنداری روانی، گلگیر جلوش با گلگیر یه روان دیگه ست شد! آخ که عجب صحنه ای بود، :25r30wi: (این ممد عقیلیه، دقیقا روی زمین داشت ریسه می رفت)، این کیفر خیس کردن منه :دی

حالا همه ی این چیزای جزئی حله، ردیفه سه سوته، اما امروز صبح که از آژانس بر می گشتم متوجه شدم چرخ جلو تاب برداشته و از اون بدتر دیسک جلو خفن تاب داره. خوب قصه ی ما به سر رسید غلاغه به خونه ش نرسید.
حالا نتیجه ی اخلاقی این که این دیسک رو می شه صافش کرد یا باید یکی نو بخرم؟

آخ چقدر حرف زدم

Mohammad aghili
11-09-1391, 05:30 بعد از ظهر
می شود صاف کرد !

تو همون عملیات انتحاری تابیده شده؟
چه خیط

:sad:

MRasool
11-09-1391, 07:41 بعد از ظهر
تازه اینا در برابر سوء قصدی که به فلات شد چیزی نیست، یه دیوونه ی روانی قصد داشت از روی فلاتم رد شه، که البته ترور نافرجام بود و به فلات آسیبی نرسید، تروریست هم فقط طی یه حس همزاد پنداری روانی، گلگیر جلوش با گلگیر یه روان دیگه ست شد! آخ که عجب صحنه ای بود، (این ممد عقیلیه، دقیقا روی زمین داشت ریسه می رفت)، این کیفر خیس کردن منه :دی
سهیل موتورت که کاریش نشد ؟
دفعه بعد به صورت کامل و موفقیت آمیز از روی یک فلات رد خواهم شد :sumo:

stoncold
11-09-1391, 09:24 بعد از ظهر
آقا من دیروز چند بار خفن زمین خوردم، خودم به درک، موتور هم بدجور زمین خورد، کتی کلاچ دیگه له شد، دسته کج شد، لیول دنده معوج شد، کلا دیروز روز فلات نبود، همون صبح که راه افتادم طرف کال جلو چِشُم دو تا از پیچ های فلاپ ها تلپ افتاد!!! تازه اینا در برابر سوء قصدی که به فلات شد چیزی نیست، یه دیوونه ی روانی قصد داشت از روی فلاتم رد شه، که البته ترور نافرجام بود و به فلات آسیبی نرسید، تروریست هم فقط طی یه حس همزاد پنداری روانی، گلگیر جلوش با گلگیر یه روان دیگه ست شد! آخ که عجب صحنه ای بود، :25r30wi: (این ممد عقیلیه، دقیقا روی زمین داشت ریسه می رفت)، این کیفر خیس کردن منه :دی حالا همه ی این چیزای جزئی حله، ردیفه سه سوته، اما امروز صبح که از آژانس بر می گشتم متوجه شدم چرخ جلو تاب برداشته و از اون بدتر دیسک جلو خفن تاب داره. خوب قصه ی ما به سر رسید غلاغه به خونه ش نرسید. حالا نتیجه ی اخلاقی این که این دیسک رو می شه صافش کرد یا باید یکی نو بخرم؟آخ چقدر حرف زدم داداش دیسک که به این راحتیا تاب نمیکیره مطمعنی دسکم تاب برداشته چون ثابته باز عقب بود یچیزی

soheilspeedart
12-09-1391, 12:08 قبل از ظهر
می شود صاف کرد !

تو همون عملیات انتحاری تابیده شده؟
چه خیط

:sad:

عملیاتش که انتحاری بود ولی فقط خود رسول منتحر شد :happy4:

فکر نکنم، آخه رسول خورد به وسط موتور، موتور هم در جا به بغل خورد زمین، اصلا روان مال این حرفا نیست که به فلات آسیبی بزنه :دی

عمرا، چیه یه گلگیر واسه ت کم بود؟ می خوای این بار فلات با یه حرکت روان رو از وسط نصف کنه؟ :دی

داداش دیسک که به این راحتیا تاب نمیکیره مطمعنی دسکم تاب برداشته چون ثابته باز عقب بود یچیزی

نمی دونم، منم متوجه نشده بودم، وقتی داشتم میاوردمش تو پارکینگ، صدای زوره ی ترمز رو شنیدم، بعدشم چشمم افتاد به دیسک که تلوتلو می خوره، واسه اینکه مطمئن شم تاب از دیسکه یا نه باید چیکار کنم؟ (چرخ جلو رو که مطمئنم تاب داره)

ولی دقت کردین چی شد؟ دیروز همه تلفات دادن به جز شهاب که هی بهش می گفتین نیا نیا :icon_pf _99_: (اسپند دود کنین من چشم شوره :دی ) رسول که... ممد باتری (و البته یه مورد اهدا عضو هم انجام داد)، رفیق شهاب هم که الان اسمش یادم نیست هم که رسما موتورشو اوراق کرد!!!، منم که تعریف کردم، علیرضا هم برگشتنا پلاکش افتاد :دی

stoncold
12-09-1391, 04:14 قبل از ظهر
عملیاتش که انتحاری بود ولی فقط خود رسول منتحر شد

:happy4:

فکر نکنم، آخه رسول خورد به وسط موتور، موتور هم در جا به بغل خورد زمین، اصلا روان مال این حرفا نیست که به فلات آسیبی بزنه :دی

عمرا، چیه یه گلگیر واسه ت کم بود؟ می خوای این بار فلات با یه حرکت روان رو از وسط نصف کنه؟ :دی

نمی دونم، منم متوجه نشده بودم، وقتی داشتم میاوردمش تو پارکینگ، صدای زوره ی ترمز رو شنیدم، بعدشم چشمم افتاد به دیسک که تلوتلو می خوره، واسه اینکه مطمئن شم تاب از دیسکه یا نه باید چیکار کنم؟ (چرخ جلو رو که مطمئنم تاب داره)

ولی دقت کردین چی شد؟ دیروز همه تلفات دادن به جز شهاب که هی بهش می گفتین نیا نیا :icon_pf _99_: (اسپند دود کنین من چشم شوره :دی ) رسول که... ممد باتری (و البته یه مورد اهدا عضو هم انجام داد)، رفیق شهاب هم که الان اسمش یادم نیست هم که رسما موتورشو اوراق کرد!!!، منم که تعریف کردم، علیرضا هم برگشتنا پلاکش افتاد :دی
اقا از دیسک اصلا امکانش نیست
البته اینکه صدا میده احتمال هست پیچ هایی که دیسکو میچسبونه به طوقه شل شده باشه یا لنتا یا اون واشر پلاستیکی ای که نمیزاره ترمزا رو دیسک بازی کنه مشکل دار شده باشه البته واسه چرخ جلو اغلب ثابته
شما پیچا صفحرو چک کن چون منم چرخ جلو تریل احسانم تاب داره ولی نه صدا میده صفحش نه دیسکش تاب داره

L E G E N D
12-09-1391, 08:37 قبل از ظهر

امیدواری چیز خوبیه.
رسول جان با اون ضربی که تو خوردی به فلات پارک شده فلات مثل مرد وایستاد سر جاش ولی روان تو گلگیرش پررررررررررررر:121fs725372:
ببین با موتورت چیکار کردی که موتوره از دستت شاکیه در حد لالیگا که اونطور گازش رم کرد کوبیدت به موتور سهیل:2gwb921:
ولی واقعا صحنه خیلی خفن خنده دار بود من هنوز یادم میوفته نمیتونم جلو خودمو بگیرم و میزنم زیر خنده.:25r30wi: تو خونه فکر میکنن زده به سرم میگن وقت زن گرفتنه ته!:2khtar:

- - - Updated - - -

سهیل احتمالا تو اون شیب دوم (که مسیرت رو عوض کردی از تو باغ رفتی) موقعی که رو شیب زمین خوردی اونجا یه طوریش شده چون یادت باشه دوبار اونجا موتورت بد خورد زمین.
امیدوارم زیاد برات خرج بر نداره.
ضمناً من محمدرضا هستم نه علیرضا
پلاکم هم شکر خدا فقط پیچ یکطرفش افتاد و سالم رسیدم خونه.

yasharazary
15-09-1391, 01:44 قبل از ظهر
آقایون من در نظر دارم با یکی از صاحبان اصلی کارخانه "جهان همتا سیکلت بناب" یه مصاحبه کنم---یکی از مدیران لطف کنن یه تاپیک بزنن تا دوستان هر سوالی دارن بگن تا من از اون طرف بپرسم و جوابشو بذارم ---میدونم خیلی ها کلی سوال دارن!!! در ضمن راجع به همه نوع موتور سیکلتی که ساخت این کارخونه باشه میتونید سوال کنید نه فقط تریل 250!!

نوپو کار خودته یه تاپیک بزن:d

L E G E N D
15-09-1391, 08:04 قبل از ظهر
من پیشنهاد میکنم ازشون حتما در مورد بدنه این موتور سؤال کن ببین چرا نسبت به روان یه همچین تنه ضعیفی براش ساختن؟!
اگه تنه مثل روان رو میزاشتن رو این خیلی خوب میشد.
ضمنا اگه برای ورودی هوای کاربراتورش یه فکری میکردن که هوا بهتر برسه.
همچنین اگه زنجیر درشت تری هم میزاشتن که زود زود با فشارهایی که میاریم رو موتور پاره نشه.
ببین اصلا قصد دارن وضعیت این موتور رو بهتر کنن؟ تغییراتی روش میدن برای مدل های سالهای بعد؟
بگو معمولا مدل هر سال نسبت به سال قبل باید یه ارتقای کیفی داشته باشه تا توجیهی برای خریدن مدل های بالاتر برای دوستداران این موتور وجود داشته باشه.

Mohammad aghili
15-09-1391, 08:13 قبل از ظهر
زنجیر فلات از اوجب واجباتهبگو موقع انتخاب زنجیر آب قطع بوده؟

L E G E N D
15-09-1391, 09:13 قبل از ظهر
این لفظ آب قطع بوده رو با شدت و تاکید بیان کن نترس منم پایَتم برو هستم.
اگه چیزی گفت برفستش مشد خودم شخص درستش میکنم

yasharazary
15-09-1391, 07:04 بعد از ظهر
گفتیم یه تاپیک جداگانه بزنین ---اینجا نه--

انشا.. مصاحبه رو نهم یا دهم انجام میدم--

عقیلی این جواد کجاست ؟؟؟اگه نیست خودت تاپیکشو بزن--ادبیاتت هم خوبه

nopo
16-09-1391, 05:19 بعد از ظهر
قبل از تاپيك زدنش هماهنگ كن

ali_n
24-10-1391, 09:41 بعد از ظهر
سلام
الان صفراين موتور چنده دوستان؟
يكي از بچه ها گفته بود 2800؟درسته؟

alinozad
24-10-1391, 10:28 بعد از ظهر
مشهد 3.500 فلات صفر کیلومتر!!!!!

MOHAMMAD_VIOLIN
08-11-1391, 03:07 بعد از ظهر
فلات 250 طرج ktm جدید تهران ( 91/11/8 ) 2/950 هزار تومن
عین همون رو شرکت کویر زده ( رادیسون 250 جدید ) مو نمیزنه ! )
کیفیت اینا چطوره ؟ کسی میدونه ؟ همه میگن افتضاحه !!! اما آدم میبینه به این خوشگلیه باورش نمیشه !!!!!
میگن زنجیر مییچه در راه !!! دردسره !!
عجیبه ! همه داد دارن !

sorush
08-11-1391, 04:43 بعد از ظهر
شتر درخواب بیند پنبه دانه گه لپ لپ خورد گه دانه دانه
اگه واقعا این قیمت من برای دوستام بخرم داداش شمایاتوهم زدی یا طرف جنس قدیمی میده ارزون قیمت
3تومن موتورصفر پیدانمیشه اونم 250ایرانی حالا هرمارکی (البته ناراحت نشی بااین وضع گرونی تحویل کارخانه قیمتت یه جواریی که چه عرض کنم خیلی توهمی)

nopo
10-11-1391, 08:28 قبل از ظهر
فلات 250 طرج ktm جدید تهران ( 91/11/8 ) 2/950 هزار تومن
عین همون رو شرکت کویر زده ( رادیسون 250 جدید ) مو نمیزنه ! )
کیفیت اینا چطوره ؟ کسی میدونه ؟ همه میگن افتضاحه !!! اما آدم میبینه به این خوشگلیه باورش نمیشه !!!!!
میگن زنجیر مییچه در راه !!! دردسره !!
عجیبه ! همه داد دارن !

هرچقدر پول بدی همون قدر آش میخوری!
اینقدر که شما بد میگی نیست
اگه به این ضایعی باشه پس ما چطوری میریم آفرود؟

send from my galaxy duos ace dual

L E G E N D
10-11-1391, 11:35 بعد از ظهر
عکسای آفرودی ما رو ببین
ببین من تو چند هفته قرار آفرودی حضور دارم
تازه اینا فقط اوناییه که عکس گرفتم
موتورم فلات 250 مشکیه
تا حالا کلی آفرود رفتم هر هفته هم زنجیر میزون میکردم و روغن رو هم چک میکردم لازم بود عوض میکردم.
تازه اولا با زنجیر فابریکش میرفتم که همه میگن بدرد نمیخوره. (البته خودم هم شاکیم از زنجیر فابریک ولی همین هم تا حالا مشکل نداشته.)
زنجیر اگه میزون باشه و گریس مرتب بزنی هیچیش نمیشه.
من 10 روزی میشه که زنجیرش رو هم 520 انداختم(یعنی خورشیدی رو هم بزرگ کردم) اونم برای قدرت بیشتر گرفتنش رو شیبا که راحت باشم.

در کل هر وسیله ای رو به خصوص موتور تریل رو باید بهش برسی وگرنه رو خرج بیافته دیگه اساسی باید خرجش کنی.
بازم تا نخریدی خوب تحقیق کن.
با چندتا تعمیرکار خوب و اهل فن هم مشورت کن.

vahidshah
11-11-1391, 12:04 قبل از ظهر
منم اینجا دیدم از زنجیرش گلایه شده.اما تاحالابازنجیر فابریکش مشکلی نداشتم.و فشار هم بهش اوردم شده 3ترکه شیب های تند رو با حداکثر شتاب بریم وبدون مشکل
یا از شاسی هم گاها دیدم نوشتن ضعیفه نمیدونم از چه لحاظ میگن یکم سنگین بودن بکنار یا با چی مقایسه میشه .من باهاش بارها پرش هم کردم در حد ارتفاع80 سانت و جاهای سنگلاخ و پردست انداز زیاد رفتم تاحالا چیززی ندیدم .
انجینشم که همچنبن هیچ ضدایی نداره و تاحالا تعمیر نشده حتی شده روغن کم بشه و برونم و از سفت شدن دنده ها متوجه بشم انگار روغن کمه باز کرذم دیدم روغن فوقش1 چهارم لیتره و فعلا افتی نداشته
در حالیکه موتور چینی قبلیم تو اون موقعیت واشر سرسیلندر هم سوزوند از گرما .خلاصه به قیمتش موتور بدی نیست

عرفان250
11-11-1391, 02:22 قبل از ظهر
فلات موتور خوبیه من 200cc داشتم کاملا ازش راضی با اینکه همه کار باش میکردم اخ نمیگفت این موتور

ارش12
11-11-1391, 12:04 بعد از ظهر
اقا بالاخره فلات 250 چنده ؟ ( صفر کیلومتر - بهمن 91 )

nopo
11-11-1391, 03:44 بعد از ظهر
اقا بالاخره فلات 250 چنده ؟ ( صفر کیلومتر - بهمن 91 )

3.500.000

shahab rezaei
11-11-1391, 05:08 بعد از ظهر
3.500.000

شایعه نکن بابا 2800 خودم قیمت گرفتم. تو از کجا قیمت میگیری جواد؟؟؟؟

nopo
11-11-1391, 05:16 بعد از ظهر
مدل91 250سی سی
3،500
هم من قیمت گرفتم
هم علی نوزاد گرفته

موقعی که من موتورمو فروختم فلات 2،500بود

nopo
11-11-1391, 05:17 بعد از ظهر
خدا کنه ارزون باشه.من که بخیل نیستم.برام فرقی نداره چقدرباشه!

L E G E N D
12-11-1391, 10:52 بعد از ظهر
منم اینجا دیدم از زنجیرش گلایه شده.اما تاحالابازنجیر فابریکش مشکلی نداشتم.و فشار هم بهش اوردم شده 3ترکه شیب های تند رو با حداکثر شتاب بریم وبدون مشکل
یا از شاسی هم گاها دیدم نوشتن ضعیفه نمیدونم از چه لحاظ میگن یکم سنگین بودن بکنار یا با چی مقایسه میشه .من باهاش بارها پرش هم کردم در حد ارتفاع80 سانت و جاهای سنگلاخ و پردست انداز زیاد رفتم تاحالا چیززی ندیدم .
انجینشم که همچنبن هیچ ضدایی نداره و تاحالا تعمیر نشده حتی شده روغن کم بشه و برونم و از سفت شدن دنده ها متوجه بشم انگار روغن کمه باز کرذم دیدم روغن فوقش1 چهارم لیتره و فعلا افتی نداشته
در حالیکه موتور چینی قبلیم تو اون موقعیت واشر سرسیلندر هم سوزوند از گرما .خلاصه به قیمتش موتور بدی نیست

دادا من هم باهات موافقم.
من همین الآن هم این موتور رو (250) دارم.
موتور خوبیه. پر زوره که زنجیرشم درشت کردم(520) با خورشیدی بزرگ پر زورتر هم شده. چند بار تو شیبا با این سنگینیش سرشم بالا اومده.
ولی یه ایرادات جزئی داره برای استفاده حرفه ای آفرودی که تو پستای قبل گفتم.
در کل موتور قابل قبولیه.

amin9753
19-11-1391, 07:14 بعد از ظهر
قیمت فلات 250 کرمان 4500000 دوستان تو شهرهای شما قیمت چنده؟

ye_asheq_sangin
19-11-1391, 08:22 بعد از ظهر
ای بابا یعنی چی تا پریروز که 3.5 بود فهمیدن من میخوام بخرم انصاف هم خوب چیزیه

MOHAMMAD_VIOLIN
20-11-1391, 12:04 قبل از ظهر
ای بابا یعنی چی تا پریروز که 3.5 بود فهمیدن من میخوام بخرم انصاف هم خوب چیزیه

دوستم هم میخواست بخره میگفتن 3.500

همشون دروغ گو هستن ! تا میبینن طرف خریدار جدی هست یهو میگن فکس جدید اومده رفته بالا !
قیمت فلات 250 الان 4.600 هست

ehsan23
28-11-1391, 08:22 بعد از ظهر
اینا مصرف نرمالش صدی چندتاست؟ لطفا یکی که داره و هیچ جای موتورو دستکاری نکرده بگه،من یکی خریدم البته همه جاش دستکاری شده بود نزدیک صدی ده تا میسوزوند

Sent from my X10i using Tapatalk 2

dariush
28-11-1391, 08:49 بعد از ظهر
دویتان الان نو این موتور تولید میشه ؟؟؟ یا این قیمتا دست 2 در حد نو هستش ؟؟؟

L E G E N D
28-11-1391, 10:50 بعد از ظهر
اینا مصرف نرمالش صدی چندتاست؟ لطفا یکی که داره و هیچ جای موتورو دستکاری نکرده بگه،من یکی خریدم البته همه جاش دستکاری شده بود نزدیک صدی ده تا میسوزوند

Sent from my X10i using Tapatalk 2

داداش من نرمال که استفاده کنم حدودا 5 روزی بنزین دارم.
موتور من مدل 89 هست.
اوایل وارد نبودم نمیدونستم باید فیلتر هواش رو هر چند وقت یبار سرویس کنم و خاکش رو با پمپ بادی چیزی پاک کنم.
اونموقع زیاد میسوزوندم تقریبا هر 2 روز یه باک میزدم.
ولی بعد از رسیدگی به فیلتر هوا و تمیز کردن دوره ایه اون دیگه مصرف حسابی اومد پایین و شتاب موتور هم خیلی بهتر شد.
هر چقدر گاز میخورد میرفت! که حتی بعضی وقتا میترسیدم بیشتر از اون گاز بدم. البته کیلومتر من خرابه و سرعت رو نمیتونستم ببینم. فقط از رو کیلومتر ماشینا یا نسبت سرعتم با اونا تو بزرگراه ها متوجه سرعت بالام میشدم.
واقعا بعضی وقتا موتور وحشی میشد حسابی گاز میخورد.
بهش برسی که باید هم برسی مصرفش خیلی نمیشه
شاید صدی 4 تو شهر 6-7 رو کوهها و شرایط سخت.
من بیشتر حس نکردم.
تازه cg یابو ه مصرفش صدی 3-3.5 اگه بخوای مقایسه کنی حدودی.

yasharazary
28-11-1391, 11:31 بعد از ظهر
قیمت رو من دیروز از یکی از اعضای هیئت مدیره کارخونه پرسیدم گفت 4.5 --- ا

L E G E N D
28-11-1391, 11:50 بعد از ظهر
یاشار جان قطعه گیر نمیارن با چند دست واسته میخرن برا همین گرون شده.

amin9753
30-11-1391, 07:53 بعد از ظهر
سلام
دیروز منم فلات 250 گرفتم با بیمه شد 4600000

شایسته فر
30-11-1391, 08:00 بعد از ظهر
سلام
دیروز منم فلات 250 گرفتم با بیمه شد 4600000
مبارکه
عکس فراموش نشه

motor91
04-12-1391, 11:52 بعد از ظهر
دوستان بعضي از فلاتها فرمونشون با هم فرق ميكنه كسي ميدونه چرا(اين فرمون ها اسم خاصي دارن)

مثل اين عكس من خودم از فرمون فلات سفيد خوشم مياد

29000

L E G E N D
05-12-1391, 12:14 قبل از ظهر
فرمون نارنجیه فابریکیه و اصلی فلات همینه.
فرمون سفیده رو عوض کردن. فابریک نیست.

motor91
05-12-1391, 12:42 قبل از ظهر
دوستان فلاپ هاي تريل فلات رو هم ميشه جدا خريد
مثلا يه تريل نارنجي خريديم بعدا ميخوايم فلاپش رو مشكي كنيم
ايا ميشه قيمتش چند در مياد؟

vahidshah
05-12-1391, 12:47 قبل از ظهر
بعله اون فرمون عوض شده و مال ایکس هاس .وبعدا دوباره با فرمو فابریک عوض شد.اینجا هم خوبه اشاره بشه که
فرمان فلات از لحاظ استحکام خیلی بهتر از فرمانهای چینی دیگه بازاره .قبلشم واسه بالاتر اومدن فرمان عوض شده بود که بعدا با یه روشی فرمان فابریک یکم بالاتر اومد و فابریک بسته شد البته خیلی کم شد بالابیاد
روشو اینجام میگ شاید بدرد خورد.
فرمان سی جی 125 چجوری بسته میشه به بدنه؟دو تیکه هست که هر کدوم دو پیچ میخوره و از بالا به پایین بسته میشه و فرمان بین اونا و بدنه قرارا میگیره و سفت میشه
میتونید دوتا از اونا تهیه کنید و سوراخاشو یکم گشاد بکنید بعد اونارو برعکس رو بدنه فلات بذارین و دوباره فرمانو ببندین البته پیچهای دراز تر لازم میشه اما فرمان به اندازه ضخامت اون قطعه سیجی بالا میاد اگه از یه قطعه زیر فرمان فلات 200 یا250 های طرح رادیسون با کمک جلوهای معمولی هم گیر اومد که چه بهتر و اونا دقیقا واسه اونکار درست شدن

soheilspeedart
06-12-1391, 03:25 بعد از ظهر
دوستان فلاپ هاي تريل فلات رو هم ميشه جدا خريد
مثلا يه تريل نارنجي خريديم بعدا ميخوايم فلاپش رو مشكي كنيم
ايا ميشه قيمتش چند در مياد؟

آره می شه خرید، ولی حق نداری رنگشو عوض کنی، از نظر قانونی به مشکل می خوری، اینا هم دنبال بهانه ن پدر صاب بچه رو درآرن!

واسه قیمتش هم کاملش یه ماه پیش سوال کردم حدود 200 بود، الان نمیدونم چقدر شده (به جز کاسه چراغ)

motor91
25-12-1391, 01:35 قبل از ظهر
با سلام

آيا راهي هست كه بشه ارتفاع تريل فلات رو كم كرد

hosin suzuki
25-12-1391, 01:49 قبل از ظهر
بله اگه اشتباه نکنم بالای فنر عقب پیچ تنظیم داره اونو شل ترش کنی فکرکنم مشکلت حل بشه

L E G E N D
25-12-1391, 07:21 قبل از ظهر
آره هر چی شل تر بشه کمک نرم تر میشه چون از حالت فشرده خارج میشه و در نتیجه ارتفاع میاد پایین.

L E G E N D
27-12-1391, 08:57 قبل از ظهر
من دیروز رفته بودم بدم موتور رو ارتفاع شو بیارن بالا و یه حالی به کمک وسط بده و نرمش کنه. یه چیز عجیب دیدم!!!!!
یه فلات صفر آوورده بود اونجا واسه آچار کشی فکر کنم. رو جک بود دیدم چه ارتفاع خوبی داره!
رفتم کنارش از صاحبش اجازه گرفتم و نشستم رو موتور دیدم بابا عجب کمک نرمی داره!!!
بعنی حسابی از کمکش شکه شدم!
اومدم پایین با علی بودیم رو موتور دست میذاشتی با یه اشاره موتور مثل باقلوا بالا پایین میرفت!
عجب نرم بود.
من فکر کردم عوض کرده کمکش رو اما یارو گفت نه کمک فابریکشه. موتور صفر بود.
تعجب کردم یعنی فلات جدید اینقدر کمکش نرمه!!! با اینکه درشته!

hamid reza
05-01-1392, 11:56 بعد از ظهر
من قبلا فلات داشتم اما رینگ هاش با این فرق داشت رنگی نبود از صاحبش پرسیدم گفت این سفارشیه که هم کمک هاش فرق داره هم کیفیت مونتاژ بالاتری داره و400 تومن گرون تره30806

L E G E N D
06-01-1392, 12:15 قبل از ظهر
فکر نمیکنم بیان فلات رو سفارشی درست کنن!
نهایتش اینه که بیان تیونش کنن و خودشون قطعاتشو با قطعات مرغوب تعویض کنن.

hamid reza
06-01-1392, 12:30 قبل از ظهر
سری جدید فلات اینجوری شده موتورو 4950 خریده بود یارو گفت کیفیت قطعات خیلی بهتر شده خیلی نرم تر شده خیلی حال کردم شاید دوباره بخرم

L E G E N D
06-01-1392, 09:24 قبل از ظهر
قبلا تعمیرگاه میرفتم (صحبت مال چندسال پیشه) همه میگفتن اول روان بعد فلات.
اما الان هر جا میرم همه میگن اول فلات.

hamid reza
06-01-1392, 07:22 بعد از ظهر
با این همه طرفدار روان ادم مگه میتونه بگه فلات بهتر روانه اما من خودم فلات داشتم روان هم دوستام داشتن به نظر من فلات بهتر روانه من 7 ماه فلات داشتم هیچ بدی ازش ندیدم البته فقط تو شهر سوار شدم ولی خیلی از دوستانم با روان مشکل داشتن من نمیگم روان بده اما فلات بهتره روانه

L E G E N D
06-01-1392, 10:55 بعد از ظهر
میگم الان اکثر تعمیرکارا میگن فلات.
البت این حرفا توفیر میکنه.
باید تجربه بشه.
روان هم موتور خوبیه. مخصوصا واسه تو شهر کمکش خیلی نرمه.
کلا هر موتوری رو خوب آب بندی کنی برات خوب جواب میده.
مثلا موتور محمد عقیلی روان طرح qm هست که با اینکه پدرشو درآورده ولی چون خوب آب بندی شده از سایر روان هایی که من تا حالا دیدم روپا تر و سر حال تر بوده.
یا فلات خودم نسبت به سایر فلات هایی که دیدم بهتر بوده. (با اینکه یخورده بنظرم نفسش گیره ؛ که قراره درستش کنه تعمیرکارم) اینو سایر دوستان هم تایید کردن.
موتور فقط به تنهایی ملاک نیست راکب موتور هم باید بتونه از موتور جواب بکشه.
مثلا همین cg یابو ها بعضی شیبا که ما میریم رو اونا هم میان. (البت شیبای معمولی تر) که اینو تو حالت عادی به هر کس که خودش ندیده بگی باور نمیکنه.

CGL
20-01-1392, 11:57 قبل از ظهر
سلام دوستان....وزن فلات 250 چقدره؟؟؟؟؟ سوال دوم....قدرت خوروجي موتورش چقدره......؟؟؟؟؟؟؟[Only registered and activated users can see links]

imad
20-01-1392, 08:37 بعد از ظهر
دوستان الان فلات 250 صفر یا در حد صفر مدل 91 با این بازار عجیب و غریب چقدر شده؟

amin9753
20-01-1392, 08:57 بعد از ظهر
دوستان فلاتی بیشترین سرعتی که با موتورتون رفتید چقد بوده؟مال من که بیشتر از 105 نرفت

vahidshah
20-01-1392, 11:04 بعد از ظهر
110و115

soheilspeedart
22-01-1392, 02:57 بعد از ظهر
جدیدا زنجیر موتور به صدا افتاده، وقتی هم توی یه سرعت ثابت می رم دقیقا حس می کنی هی دل دل می زنه (از سیستم انتقال قدرته)، گفتم شاید چرخ تاب داره یا خورشیدی و... اما یهو با این صحنه رو برو شدم! یه تیکه از زنجیر روی خورشیدی نمی شینه! چرا؟ باید زنجیر عوض کنم؟! نمی شه عوض نکنم؟ اگه عوض کنم چی بخرم؟ یکی بهم گفت روبرو پمپ بنزین گاراژدارا یه مغازه س از اونجا زنجیر انگلیسی بخرم

bulletproof
22-01-1392, 06:15 بعد از ظهر
جدیدا زنجیر موتور به صدا افتاده، وقتی هم توی یه سرعت ثابت می رم دقیقا حس می کنی هی دل دل می زنه (از سیستم انتقال قدرته)، گفتم شاید چرخ تاب داره یا خورشیدی و... اما یهو با این صحنه رو برو شدم! یه تیکه از زنجیر روی خورشیدی نمی شینه! چرا؟ باید زنجیر عوض کنم؟! نمی شه عوض نکنم؟ اگه عوض کنم چی بخرم؟ یکی بهم گفت روبرو پمپ بنزین گاراژدارا یه مغازه س از اونجا زنجیر انگلیسی بخرم

تو زنجیرت تاب افتاده این زنجیر دیگه به درد نمیخوره باید عوضش کنی.
در مورد اینکه چه زنجیری باید بگیری هم دوستان لطف میکنن راهنماییت میکنن.

amin9753
24-01-1392, 07:47 قبل از ظهر
سلام
امروز بعد از یک هفته موتورو روشن کردم ولی چند متر که رفت خاموش شد و دیگه هم روشن نشد برق سر شمع نمیاد دوستان میدونند مشکل از کجاست؟7-8 سال پیش هم یه پیشرو 100 داشتم که همینجور شد وکلا خازن وبالشتک و... سوخته بود ممکنه این هم همینطور شده باشه؟

hossein_f
03-02-1392, 01:06 بعد از ظهر
سلام لاستیک حلوم نصفش خورده شده وصاف شده چرا ؟

motor91
06-02-1392, 12:14 بعد از ظهر
سلام دوستان
شارژ باطري موتورم تمام شده الان هر چي هندل ميزنم روشن نميشه(قبلا با استارت روشن ميكردم)خواستم بدونم حتما بايد باطري روش باشه تا موتور روشن بشه چون تا حالا با هندل موتورم رو روشن نكرده بودم و اين اولين باره كه ميخوام با هندل روشن كنم ايا قلق خاصي داره

L E G E N D
07-02-1392, 10:31 بعد از ظهر
سلام لاستیک حلوم نصفش خورده شده وصاف شده چرا ؟

یعنی چی که نصفش خورده شده؟!
عکس بذار ازش تا ببینیم چیه منظورت تا کمکت کنیم.

- - - Updated - - -

سلام دوستان
شارژ باطري موتورم تمام شده الان هر چي هندل ميزنم روشن نميشه(قبلا با استارت روشن ميكردم)خواستم بدونم حتما بايد باطري روش باشه تا موتور روشن بشه چون تا حالا با هندل موتورم رو روشن نكرده بودم و اين اولين باره كه ميخوام با هندل روشن كنم ايا قلق خاصي داره

برای استار خوردن باید باطری سالم باشه و جون داشته باشه ولی برای روشن شدن موتور میتونی با هندل موتور رو روشن کنی. قلق هم نمیخواد.
با هندل راحت روشن میشه. (اگه موتورت میزون باشه) میتونی واسه بد روشنی کردن هم ساسات رو بکشی و هندل بزنی روشن میشه راحت.

ali-051
22-02-1392, 06:48 بعد از ظهر
سلام دوستان کسی میدونه چطور میشه ارتفاع فلات 250 رو کم کرد آخه من قدم کوتاه ست پام به زمین نمیرسه(166cm)مثلا یکی از بچه ها زین روان rvرو با مدل تریلی عوض کرده بود پام میرسید..حالا کارهای دیگه هم هست که ارتفاع موتور کمتر بشه...؟؟؟
ممنون میشم کمک کنید

Nobahar
22-02-1392, 07:36 بعد از ظهر
کمک عقب که صد در صد پیچ تنظیم داره میتونی بالا پایینش کنی البته با بالا پایین کردن نرم تر و خشک تر میشه.

جلو هم من برای فلات رو ندیدم چجوریه دقیقا. ولی برای روان پیچ کرپی بالا و پایین رو که شل کنی (پیچی که کمک هارو نگه میداره) میتونی کمک رو بالا پایین کنی که تاثیری روی نرمی کمک نداره و فقط ارتفاع تا حد کمی تنظیم میشه.

در کل اینا خیلی تاثیری نداره ولی شاید همه این کارا رو بکنی جواب بگیری.

زین هم خیلی مهمه منم قدم کوتاهه رو ار وی نوک پا میرسم ولی رو کیو ام چون زینش گود هست خیلی مسلط تر هستم. جفتشون هم روانن فقط زینش فرق داره و یسری چیزهای دیگه که ربطی به ارتفاع نداره

- - - Updated - - -

میتونی رینگ کوچیک هم بندازی روش که فکر کنم بهش رینگ سوپر موتور میگن. کوچیکه مخصوص اسفالت هست.

ali-051
23-02-1392, 02:15 بعد از ظهر
دوستان راه حله دیگه ی نیست واسه کم کردن ارتفاع...؟؟؟

ali-051
24-02-1392, 05:15 بعد از ظهر
دوستان راه حله دیگه ی نیست واسه کم کردن ارتفاع...؟؟؟ یعنی واقعا اینجا هیچ کس نیست به من کمک کنه...؟؟!!!

farshid37
24-02-1392, 07:43 بعد از ظهر
به نظر من اگه هنوز نخریدید موتور دیگه ای انتخاب کنید. من تقریبا هم قد شما هستم و می خواستم این موتورو بگیرم اما وقتی رو نشستم اصلا تعادل نداشتم. هم سنگیینه و هم بلند و هم عرضش کمی زیاده به نظرم به درد زیر 170-175 نمی خوره. کوتاه کردنشم می تونه دردسر داشته باشه. موتورهایی مثل سی پی آی و ریجو اختمالا به خاطر این که شاسی مال 125 بوده و بعد موتور رو افزایش حجم دادن شاسی کوچک تری دارند و برای زیر 170 مناسب تر هستند.

vahidshah
25-02-1392, 05:26 بعد از ظهر
سی دی ای فلات چنده؟
مال من اب خورده بهش خاموش میکنه البته دو روزه گذاشتم افتاب بزنه رطوبتش بره امیدی هس درست بشه؟

motor91
28-02-1392, 02:10 بعد از ظهر
سلام دوستان.زين فلات رو بايد چه طوري در بيارم هر كاري كردم نتونستم درش بيارم

fazm
28-02-1392, 04:22 بعد از ظهر
سلام دوستان.زين فلات رو بايد چه طوري در بيارم هر كاري كردم نتونستم درش بيارم

دوست عزیز یک پیچ هست زیر گلگیر عقب دقیقا زیر زین که دیگه زین تموم میشه هست اونو باز کنی راحت در میاد.

alinozad
07-05-1392, 11:18 قبل از ظهر
قیمت فلات 250 مدل 90 2,000,000
یادش بخیر...خدا بیامرزتش این قیمتها رو...

L E G E N D
07-05-1392, 01:43 بعد از ظهر
علی برو نوع موتورت رو زیر اسمت عوض کن
تو دیگه فلات سوار شدی :icon_pf (95):

alinozad
09-05-1392, 11:19 بعد از ظهر
قابل توجه فلات داران
یک نکته ریزی امروز به گوشمون خورد شاید بعضیا بدونن بعضیام نه
پیستون فابریک فلات 250 و پیستون اصلیی که از بازار میخرید با هم تفاوت دارند،مهندسین لطف کردند و دیدند که سوراخهای روغن پیستون گشاده و برداشتند سوراخهای روغن رو کوچیک ساختند مثل 125!ازونجائی که بدبخت موتور 250 سی سی مثل 125 سی سی روغن دهی میشه بعد از یک مدت کوتاه شاید چند ماه موتور به روغن سوزی و مشکل میخوره!
در نتجه بعد از گشتن پیستون اصلی و ژاپنی و نیافتن اون رفتیم بازار،همه ازین پیستون های سوراخ ریز داشتند و جالبه ادعا میکردند بهترین پیستون هست!درحالی که وقتی پیستون فابریک رو باز میکنی سوراخهای روغن دهی کاملا گشادتر ازین موجود های بازار هست،از همه جالبتر این بود که پیستون نو گرفته بودیم و گذاشته بودیم روی فلات،بعد از 2 هفته استفاده شهری برای اب بندی سیلندر رو باز کردیم دیدیم از چهار طرف پیستون مالیده به سیلندر و کاملا ردش مشخصه!!!!یعنی هرکاری هم بکنی بازم موتور روغن سوزی داره پس یا ژاپنی بگیرید،یا برید پیستون نمره 0 فابریک بخرید که سوراخ های روغنش کاملا بصورت مشهود بزرگتر و رینگ روغنش کاملا پهن تر هست و اون موقع بدید براتون بوش بزنند و پیستون فابریک بندازند یا اینکه نمونه ژاپنی پیدا کنید و بخورونید.
من تا حالا ندیدم فلاتی با این رینگ و پیستون های موجود بیشتر از دو سه ماه دووم بیاره.
جالبه شوکا رو هم پیستون عوض کردم همینجوری شد،به دو هفته نکشید!
روان رو هم بچه ها رینگ پیستون عوض میکردند به یک ماه نمیکشید!
پس تنها راه حل خرید پیستون اصل اصل و مقایسه اون با پیستون فابریکی و یا خرید پیستون ژاپنی هست.در مورد ژاپنی ها هم ملاک تشخیص تعمیرکارای مشهدی حک آرم آرت بصورت تر و تمیز هست که تر تمیز باشه میگن اصله ولی یکم بالا پائین باشه میگن مالیزیه.دیگه نمیدونم درسته یا نه.

L E G E N D
10-05-1392, 10:08 قبل از ظهر
البت تا 90% سعی کنید از همون پیستون تو جعبه طلاییش استفاده کنید و بدید بوش بزنن
مطمئنا خیلی بهتر از پیستونهای تو بازار حتی درجه یک ها کار میکنه.
خارجی هم که دیگه الان همه شده چین. ژاپن گیر نمیاد

مسلم
14-05-1392, 01:58 بعد از ظهر
سلام
من جترو دارم و تو فکر تعویض با فلات ۲۵۰ هستم . به نظرتون کار منطقی هست؟
اگر قصد فروش دارید پی ام کنید . فلاتی می خوام کم کارکرد که کارای بهینه سازیش هم انجام شده باشه...

L E G E N D
15-05-1392, 12:38 قبل از ظهر
اگه جترویی که داری انجین روان روشه که از فکرش بیا بیرون. همین جترو بهتره. ولی اگه انجینش رادیسونه عوضش کن که مفت رادیسون گرونه.

alinozad
15-05-1392, 01:35 بعد از ظهر
خوب...
من هرچی فکر میکنم ببینم مهندسین گرام چینی به چه عقلی محل اتصال نیمه عقب موتورو با اون زاویه مضحک و جوش ضعیف به تنه چسبوندن سردر نمیارم!!!لااقل سر میله وصل میکردن اینقدر ضعیف نمیشد!
مجبور شدم برای تقویت و عدم شکستگی و جلوگیری از مویه بیشتر بدم محل اتصال میله نگهدارند سرنشین عقب رو که به تنه میاد رو یک میله دیگه بذارم و جوش بدن!الان دیگه خر هم سوار عقب موتور بشه این قسمت مشکل دار نمیشه!
نکته جالب دیگه اینه که به هیچ وجه نباید سه ترکه سوار این موتور شد!حالا تو شهر بازم طبیعیه ولی تو خاکی دو ترکه هم زیاده!
اگر نفر عقب کمی بیشتر از حد وزنشو بندازه روی دستگیره های عقب موتور جا پلاکی کمپلت از بته در میاد!برای تقویت اونم مجبور شدم کلی جوشکاری کنم انشالا که دیگه مشکل نداشته باشه.

Mohammad aghili
15-05-1392, 01:50 بعد از ظهر
خسته نباشی پهلوون

ایشالله که یه f-ktm بسازی یه عمر واست شیب بزنه

به کجا رسیدی ؟

fazm
15-05-1392, 02:57 بعد از ظهر
علی جان عکس هم از کارات بزار.

alinozad
15-05-1392, 03:26 بعد از ظهر
ممنون محمد جان.بیخیال f-ktm انشالا بجای خرج کردن برای این مث شما جاپنی سواری کنیم خخخخخخخ این موتور فقط برای مسیر و شهر خوبه :2i8d4ao:
برای عکس گرفتن هم متاسفانه نه گوشی دستمه نه دوربین دارم ولی در اولین قرار بعد از زدن استیکر محمد زحمت عکس و ... رو میکنه.

- - - Updated - - -

انشالا شب یا فردا صبح موتور تمومه و میبرم کارواش و بعد سفارش استیکر..

fazm
15-05-1392, 04:38 بعد از ظهر
واسه استیکر کجا میری سفارش میدی؟؟؟چقدر هزینه اش میشه اونوقت؟؟؟

L E G E N D
15-05-1392, 07:11 بعد از ظهر
واسه استیکر کجا میری سفارش میدی؟؟؟چقدر هزینه اش میشه اونوقت؟؟؟

یکی از بچه های قدیم گروه استیکر طراحی میکنه
فکر کنم 150 بگیره
البت بسته به کار داره

alinozad
15-05-1392, 07:34 بعد از ظهر
میرم جای دوستم،همونی که محمدرضا گفت،میخام استیکر کربنی بگیرم با اون طرح بزنیم ببینیم چی در میاد...

L E G E N D
16-05-1392, 04:11 بعد از ظهر
بابا لامصب چه میکنی با این فلات!!!!!!!
ببینم یه اژدها از توش درمیاری یا نه:2i8d4ao:

معمار
16-05-1392, 04:21 بعد از ظهر
این فلات 250 که میگن طرح ktm هست طرح کدوم مدلشه ؟

ولی به نظر من بیشتر شبیه 2012-Yamaha-WR 250 F
من نمی تونم عکسشو اپلود کنم ولی تو گوگل سرچ کنید متوجه میشید

Mohammad aghili
16-05-1392, 04:34 بعد از ظهر
جلوبندیش مت یاماهاس ، شاسی ش شبیه کی تی ام

شترگاو پلنگیه واس خودش

alinozad
16-05-1392, 05:03 بعد از ظهر
خوشبختانه موتور میزون شد و الان از سواریش لذت میبرم.
یه فیلر زدن کم داره که انشالا شنبه ردیفه.
خودمونیم طفلی فلات همچین موتور بدیی هم نبود اینقدر جواد با این رانندگیش فلاتو بد جلوه میداد :wall3::2i8d4ao:

L E G E N D
16-05-1392, 05:16 بعد از ظهر
هر وسیله ای به راکبش بستگی داره:2i8d4ao:

fazm
20-05-1392, 04:02 بعد از ظهر
تعویض چهارشاخ کلاچ به شش فنر و تعویض فنر ها با فابریک سی جی.سی جیش ژاپنی باید باشه یا از همین معمولی ها هم فرقی نیمکنه؟؟؟!!!

soheilspeedart
20-05-1392, 10:09 بعد از ظهر
کسی قیمت جدید فلات رو نداره؟

yasharazary
20-05-1392, 10:17 بعد از ظهر
صفرش تو دفتر مرکزیش (بناب) 5600!! امروز دوباره پرسیدم!!

بازم میگم کسایی که میخوان موتور بخرن زودتر اقدام کنن منتظر حسن و علی و ولی نباشن !! از ما گفتن بود!!

alinozad
20-05-1392, 11:37 بعد از ظهر
باید ژاپن باشه دیگه...
یه نکته جالب امروز متوجه شدم،دنده های فلاتم زوزه داره مخصوصا 3!!!!!!!!!!
مگه فلاتم به زوزه میفته؟
عیب نداره خراب که شد یه ایکس ال میگیرم براش

L E G E N D
21-05-1392, 09:21 قبل از ظهر
صفرش تو دفتر مرکزیش (بناب) 5600!! امروز دوباره پرسیدم!!

بازم میگم کسایی که میخوان موتور بخرن زودتر اقدام کنن منتظر حسن و علی و ولی نباشن !! از ما گفتن بود!!

مگه قراره قحطی بیاد؟!!! :crazy:

fazm
21-05-1392, 09:22 قبل از ظهر
فلاتو زوزه؟؟؟؟:crazy:
اگزوز فلات اون قسمت اخر منبعه اش که استیله بعد چند تا پرچ داره اگه پرچارو باز کنیم اگزوز باز میشه دیگه؟؟یعنی داخلش نمایان میشه یا استیله واسه قسنگیه؟؟؟

alinozad
21-05-1392, 10:20 قبل از ظهر
استیله معمولا برا قشنگیه،داخلش یه دونه فلزی و ضخیمش هست.
برام خیلی جالبه چرا موتور اینقدر وحشی شده،همچین یهو شتاب میگیره که ادم وحشت میکنه،سوار همین موتور شده بودم اصلا سر موتور بالانمیومد اما الان با این صفحه کلاچ صافش سر موتور میاد بالا اونم فلات با این وزن.
انصافا این سری تعمیرگاه سنگ تموم گذاشته،مثل مرد گاز میخوره...ماشالا

rn7two
24-05-1392, 12:15 بعد از ظهر
سلام با توجه به این که قیمت rv 200 و فلات 250 تقریبا برابر هست شما دوستان گرامی به بنده که می خواهم یک موتور صفر نو بخرم چه پیشنهادی می کنید؟
ممنون

mahdi24
24-05-1392, 02:27 بعد از ظهر
صد درصد روان بهتره

fazm
24-05-1392, 04:52 بعد از ظهر
من جفتشو دارم سوالاتو بپرس تا بجوابم.

rn7two
25-05-1392, 03:45 بعد از ظهر
نظر خودم هم روی روان هست ولی میگن قدرت فلات توی آفرود و کوه بیشتره و هیبت و صداش هم بیشتر از روانه
ولی به جاش روان به خاطر سبک بودن راحت تر موانع رو رد می کنه و رو پرش میشه باهاش کار کرد.
شما جای من بودید چه نوع موتور دو منظوره ای رو انتخاب می کیردید؟
این اولین تجربه تریل شخصی من هست.
قبلا هم رادیسون دستم بود و هم راتو!
راتو که اصلا هیچی فقط یه بار سوارش شدم که وسط راه ترمز خالی کرد و ...
رادیسون هم دیده بودم خرجش بالا بود.
و نظر شما عزیزان؟

ali-051
25-05-1392, 05:51 بعد از ظهر
دادا به نظر بگرد یه روان تر تمیز پیدا کن بخر از همه بهتره منم خودم با اینکه قدم کوتاهه با روان شروع کردم به موتور سواری امروزم باهاش رفتم آفرود واقعا موتور تو دستیه مثل دوچرخه میمونه

BoneHunter
26-05-1392, 09:15 قبل از ظهر
سلام به همگی دوستان.

از بچه های مشهدی کسی آدرس نمایندگی های فروش همتاگستر یا همون فلات در مشهد را میدونه کجاست؟

nopo
27-05-1392, 12:59 بعد از ظهر
سلام به همگی دوستان.

از بچه های مشهدی کسی آدرس نمایندگی های فروش همتاگستر یا همون فلات در مشهد را میدونه کجاست؟
آقای فردوسی نمایندگی فلاته
خیابان 17شهریور.اگه اشتباه نکرده باشم نبش 17 شهریور 19 بود(بازم دقیق بپرس)
نمایندگی دیگه فردوسی هم توی دریادل قبل از رستوران تعاون

L E G E N D
31-05-1392, 07:46 بعد از ظهر
دادا به نظر بگرد یه روان تر تمیز پیدا کن بخر از همه بهتره منم خودم با اینکه قدم کوتاهه با روان شروع کردم به موتور سواری امروزم باهاش رفتم آفرود واقعا موتور تو دستیه مثل دوچرخه میمونه

آره راست میگه مثل دوچرخه میمونه ، موتور نیس:25r30wi:
محمد عقیلی نی!!! نبینه اینو:3:

vahidshah
26-06-1392, 05:42 بعد از ظهر
تو سیلندر فلات که سیلندر به سرسیلندر مبخاد وصل بشه و واشر هست و 4تا فلز یا پیچ بلندکه قرار داره و سیلندر4سوراخ داره که از بین اونا رد میشه و جاش می افته یکی از اون پیچا که دورش باید یه واشر اورنگ باشه واشر اورنگش تو فلات من سوخت و از سمت چپ موتور نزذیک جای خوجی دود روغن میداد که مکانیک گفت اون اورنگ سوخته باز کرد و یه جور اونگ دیگه پیدا کرد و یه لاستیک دیگه رو هم شکل واشر برید گذاشت اما بعد یه هفته دوباره سوخت و روغن میده
تو شهرستانمون فلاتای دیگه روهم دیدم بعضیا هم اون مشکل رو داره
پیشنهادتون چیه واسه ریشه کن کردن اون مشکل؟چون اصلا از اون اورنگ مخصوص فلات هم چیدا بشه خواهد سوخت گچه مال خودش بعد از یکی دوسال سوخت

soheilspeedart
04-07-1392, 08:18 بعد از ظهر
سلام بچه ها، یه فلات200 داشتم که شروع کرده بود به روغن سوزی، گفتم تا زیاد نشده یه فکری به حالش بکنم

خلاصه خودم دست به کار شدم و بازش کردم! سیلندرش یه خط داشت! بوش میل سوپاپش هم شکسته بود! (حسابی هم خرابکاری کرده بود!) سیت سوپاپ هوا هم گود کرده بود

سیلندر رو که دادم تراشکاری و یه دست رینگ و پیستون 0.25+ گرفتم، بوش رو هم عوض کردم و سوپاپ هوا هم پیدا نشد، تراشکار برام یه جوری درآوردش اوکی شد

خلاصه بستم موتور رو، تایم رو اوکی کردم، همه چیز مرتب، موتور راحت روشن شد، قدرتشم عالی شده، فقط یه صدای اضافی داره نمی دونم از چیه! یه ویدئو کوتاه ازش رکورد کردم، اگه کسی نظری داره کمک کنه (از انگشتی ها نیست، اونا رو چک کردم)

اینم لینک ویدئو توی سایت آپارات
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

mohammad1989
13-07-1392, 11:09 قبل از ظهر
اقای nopo سلام ....
من یه فلات 250 دارم ، می خوام حسابی وحشیش کنم
از اونجایی ک شما تجربه زیادی داری ، جسارتا می تونم موتور رو به شما بسپارم؟؟؟
موقعیت بنده خیابان کوهسنگی مشهد هست.
با تشکر.

mohammad1989
13-07-1392, 07:25 بعد از ظهر
اقای nopo سلام ....
با تشکر.

vahidshah
13-07-1392, 08:12 بعد از ظهر
محض اظلاع دوستان یه واشر اورنگ ضخیم که بیشتر مثل واشر معمولیه تا اورنگ که تو یکی از 4پیچ اتصال سرسیلندر به سیلندر قرار میگیره و سوختنش باعث روغن دادن سرسیلندر میشه و ازش پیدانمیشه.
من واسه امتحان چون از اون واشر پیدا نمیشد یا واشر مشابعی که اون شکلی باشه و نسوز باشه از چرم ظبیعی باتوجه به مقاومتش به گرما بریدم و اونجا گذاشتیم و بستیم و بعد از چندروز بازم روغن داد

یه راه نسبتا بهتر هس واسه اوناکه مصل من نمیتون از اون واشر پیدا کنن.بین پره های سیلندر که لاستیک هایی هست دقیقا اندازه اون واشره اگه توش اندازه اون 4تاپیچ پیرامون سیلندر هست سوراخ و استفاده بشه احتمال 90% مشکل حل میشه چون بعدا یکی از اونارو در اوردمو متوجه شدم جنس واندازش مثل همئنیکه که داخل سیلندر استفاده شده

bardena
14-07-1392, 12:47 قبل از ظهر
دوستان میخاستم بدونم ک روفلاته 200ام 4شاخ کلاجش 4پیچ 5صفحست میخاستم بدونم ک ایا میشه 6پیچ 6 صفحه تعویض کرد مشکلی ایجاد نمیشه براش؟راحت سوار میشه روش؟؟

بعد میخاستم بدونم درب سمت کلاجه کویر str200 ک رادیات روغن داره به فلات میخوره پوستش؟؟!

بعد میخاستم بدونم ک انجین honda xl 250rرو شاسی موتور فلات میشه سوار کردش؟

mohammad1989
14-07-1392, 01:02 قبل از ظهر
اقای nopo سلام ....
با تشکر.

babak12
17-07-1392, 01:42 بعد از ظهر
اساتید قلات سوار قصد خرید تریل دارم 250 سی سی از این موتور راضی هستید بگیرم ؟

babak12
29-07-1392, 02:20 بعد از ظهر
با سلام
من دیروز فلات مدل 92 صفر کیلومتر به قیمت 5700 از گمرک خریدم اول اینکه جعبه طلایی بهم نداد گفت 92 جعبه نداره ؟!!!! قبلش قصد خرید ریجو و یا cpi داشتم و وقتی اون موتور ها رو دیدم فقط بدلبل ظاهرشون نتونستم بگیرم خوشم نیامد . و اما چند سوال اول اینکه 3 سال روان داشتم و دارم این موتور رو سوار شدم چند مشکل باهاش دارم 1 خیلی فنرش سفته اصلا قابل قیاس با روان نیست . 2 فرمونش خیلی سفته و به نظرم یه مقدار دست راستم رو میکشه 3 کلاج وقتی می ایستام اصلا نمی تونم دنده رو خلاص کنم مجبور میشم خاموش کنم و بعد خلاصش کنم دوستان اگه می تونند راهنمایی کنند . راستی وقتی سوارش میشی واقعا خیلی خوفناکتر از رواته انگاری سوار اسکانیا شدی . ممنون

m-s-d
29-07-1392, 03:21 بعد از ظهر
با سلام
من دیروز فلات مدل 92 صفر کیلومتر به قیمت 5700 از گمرک خریدم اول اینکه جعبه طلایی بهم نداد گفت 92 جعبه نداره ؟!!!! قبلش قصد خرید ریجو و یا cpi داشتم و وقتی اون موتور ها رو دیدم فقط بدلبل ظاهرشون نتونستم بگیرم خوشم نیامد . و اما چند سوال اول اینکه 3 سال روان داشتم و دارم این موتور رو سوار شدم چند مشکل باهاش دارم 1 خیلی فنرش سفته اصلا قابل قیاس با روان نیست . 2 فرمونش خیلی سفته و به نظرم یه مقدار دست راستم رو میکشه 3 کلاج وقتی می ایستام اصلا نمی تونم دنده رو خلاص کنم مجبور میشم خاموش کنم و بعد خلاصش کنم دوستان اگه می تونند راهنمایی کنند . راستی وقتی سوارش میشی واقعا خیلی خوفناکتر از رواته انگاری سوار اسکانیا شدی . ممنون
سلام دوست عزیز. ببخشید شما خودت سوال پرسیدی، من شرمنده ام سوال شما رو دیدم، چون الان شما هر دو موتور رو دارید.بخاطر همین کنجکاو شدم. من هیچکدوم رو تابحال تست نکردم.می تونید به من کمک کنید و بگید که کدوم موتور توی آفرود سرتره؟ روان یا فلات؟ اگه میشه یه جواب واضح بدید و نظر شخصی نباشه!

yasharazary
29-07-1392, 03:44 بعد از ظهر
با سلام
من دیروز فلات مدل 92 صفر کیلومتر به قیمت 5700 از گمرک خریدم مبارک باشه ولی اصلا ارزش نداره اول اینکه جعبه طلایی بهم نداد گفت 92 جعبه نداره ؟!!!! صد د ر صد دروغ گفته قبلش قصد خرید ریجو و یا cpi داشتم و وقتی اون موتور ها رو دیدم فقط بدلبل ظاهرشون نتونستم بگیرم خوشم نیامد . مرتکب اشتباه بزرگی شدید-- البته بی ادبی نشه -- کیفیت اون موتورها اصلا قابل قیاس با این موتور نیست! و اما چند سوال اول اینکه 3 سال روان داشتم و دارم این موتور رو سوار شدم چند مشکل باهاش دارم 1 خیلی فنرش سفته اصلا قابل قیاس با روان نیست .صحیح است 2 فرمونش خیلی سفته و به نظرم یه مقدار دست راستم رو میکشه 3 کلاج وقتی می ایستام اصلا نمی تونم دنده رو خلاص کنم مجبور میشم خاموش کنم و بعد خلاصش کنم منم همین مشکل رو دارم صفحه رو عوض کردیم 10 بار انگولکش کردیم ولی به نتیجه نرسیدیم گیربکسش همینجوریه! دوستان اگه می تونند راهنمایی کنند . راستی وقتی سوارش میشی واقعا خیلی خوفناکتر از رواته انگاری سوار اسکانیا شدی . ممنون

صدای فات خیلییییییییییی زیباتر از روانه! درسته ؟

yasharazary
29-07-1392, 04:18 بعد از ظهر
صدای فلات *

babak12
29-07-1392, 07:09 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز. ببخشید شما خودت سوال پرسیدی، من شرمنده ام سوال شما رو دیدم، چون الان شما هر دو موتور رو دارید.بخاطر همین کنجکاو شدم. من هیچکدوم رو تابحال تست نکردم.می تونید به من کمک کنید و بگید که کدوم موتور توی آفرود سرتره؟ روان یا فلات؟ اگه میشه یه جواب واضح بدید و نظر شخصی نباشه!

صدای فات خیلییییییییییی زیباتر از روانه! درسته ؟

بله واقعا صداش قشنگه و استیل و ابهتش خیلی بیشتر از روانه ولی نرمی روان واقعا حرف نداره .

- - - Updated - - -

بله واقعا صداش قشنگه و استیل و ابهتش خیلی بیشتر از روانه ولی نرمی روان واقعا حرف نداره .

والا فلات رو که یه روزه گرفتم تو آببندیه نمی تونم نظر بدم در مورد آفرود . من قدم 198 و رو فلات الان تازه راحتم چون ارتفاش بالاتر از روانه باید تو انتخابتون قد رو هم در نظر بگیرید. با این ارتفاع و سفت بودن فنرش به نظرم تو آفرود 100 درصد فلات بهتره بازم خودم تست می کنم اطلاع میدم .

m-s-d
29-07-1392, 07:21 بعد از ظهر
والا فلات رو که یه روزه گرفتم تو آببندیه نمی تونم نظر بدم در مورد آفرود . من قدم 198 و رو فلات الان تازه راحتم چون ارتفاش بالاتر از روانه باید تو انتخابتون قد رو هم در نظر بگیرید. با این ارتفاع و سفت بودن فنرش به نظرم تو آفرود 100 درصد فلات بهتره بازم خودم تست می کنم اطلاع میدم .

دمت گرم دوست عزیز. یادم رفت بگم مبارکت باشه و به سلامتی. ایشاا... چرخش برات بچرخه. در ضمن چون تو آببندیه زیاد فشار نیار بهش عجلهه ای نیست.

در ضمن من تو چهار تا چیز برتریش رو می خوام بدونم
1- قدرت
2- کیفیت قطعات
3- وزن (برای حفظ تعادل توی آفرود. مخصوصا توی شیب های خطرناک لازمه)
4- داغ کردن زیاد و بیش از حد که خیلی من بهش حساسم
بازم ممنونم.
در ضمن منم قدم 185 از این جهت ههم موشکلی ندارم.

معمار
29-07-1392, 09:11 بعد از ظهر
داشتن قد بلند خیلی خوبه ولی از همه مهم تر
داشتن امادگی جسمانی و جرات هر کسی میتونه پشت هر موتوری بشینه
یکی از بچه محل مون اسمش عبدالله محبوبی من قدم 175 یا 6 اون قدش
از من کوچیک تره شاید 165 باشه ولی با این قدش
پشت هر موتوری که بگی میشنه و مخصوصا موتورهای افرودی
چند تا کراس 250 داشت یه crf 450 یه مدتی تریال یه مدتی crm250
و الان فکر کنم سوزاکی دیبل باشه داره
با این موتور ها خودم دیدم به زور پاش به زمین میرسه ولی با اون حال
دل و جراتی که داره هیچ ترسی از ارتفاع و سنگینی موتور نداره

معمار
30-07-1392, 09:51 قبل از ظهر
اون که کاپ برده بالا سرش عبدالله و سمت راستیه اخرین نفر که برگه گرفته دستش داداششه
این برا مسابقات کوهستان سال 91 بود که با yz 250 نفر اول شد

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

babak12
05-08-1392, 06:19 بعد از ظهر
با سلام
بعد از سه روز سوار شدن و اینور اونور زدن چند مورد : 1 - مشکل کلاج حل شد و الان راحت خلاص میشه 2 - مشکل فرمان هم حل شد دیگه مثل روز اول سفت نیست و به سمت راست نمیکشه . 3 - فنر همچنان سفته . یه مورد قدرت موتور چه تک و چه جفت سرنشین واقعا خوبه و فرقی نداره تک و جفت . گاز خورش هم حرف نداره مخصوصا صداش و روشن شدن دزدگیرها . با کسی که رودروایسی نداریم که !!!

m-s-d
05-08-1392, 07:37 بعد از ظهر
با سلام
مورد قدرت موتور چه تک و چه جفت سرنشین واقعا خوبه و فرقی نداره تک و جفت .

قدرت موتور نسبت به روان بیشتره!! اونوقت این سنگینی فلات باعث نمیشه قدرتش با روان یکی به نظر برسه؟ توی سایت کارخانه های سازنده هم که قدرت فلات و روان رو یکی نوشته!!

babak12
05-08-1392, 10:01 بعد از ظهر
به عینه با روزهای اول که موتور روان رو گرفتم مقایسه کردم و میگم فلات قدرتش بیشتره .

abolfazljma
29-08-1392, 10:09 بعد از ظهر
سلام

لطفا یکی قیمت جدید (آبان 92) فلات 250 رو بده؟؟؟

fazm
29-08-1392, 10:41 بعد از ظهر
5500 فک کنم.

Mr.Line
02-09-1392, 10:40 بعد از ظهر
دوستان فلات ارزش خرید داره ؟

نقاط قوت و ظعفش رو بگید ...

قیمتش و اینکه چطوریاست کلا !

abolfazljma
05-09-1392, 10:01 بعد از ظهر
سلام
برو همین تاپیک رو از صفحه اول بخون همه چیز دستگیرت میشه

fazm
07-09-1392, 07:41 بعد از ظهر
تو کمک های جلو چطوری باید روغن ریخت؟؟؟چقدر؟؟؟؟چه روغنی؟؟؟

babak12
20-09-1392, 09:26 بعد از ظهر
با سلام
برای آچر کشی تو تهران کجا باید ببرم موتورو؟

hosseinpalang
20-09-1392, 10:26 بعد از ظهر
با سلام
برای آچر کشی تو تهران کجا باید ببرم موتورو؟نزدیکترین موتور سازی :[Only registered and activated users can see links]

babak12
03-11-1392, 05:28 بعد از ظهر
با سلام
تو تمام دنده ها از از یه مقدار که بیشتر گاز میدم ریب میزنه ؟ چیکار کنم؟

amir74
03-11-1392, 06:04 بعد از ظهر
از چنتا چیز می تونه باشه اینارو چک کن
یا بنزین خوب نمی رسه و کاربراتورت کثیفه
یا سیم کشی موتورت
یا از کوئل می تونه باشه
یه همچین مشکلی با روان داشتیم که با کلی ور رفتن و کار کردن روش فهمیدیم از کوئل هست

fazm
06-11-1392, 09:37 قبل از ظهر
سلام به برابکس.
فلات دویست رو میشه 250 کرد؟؟؟یعنی سیلندرش اونقدری گوشت دار واسه تراشکاری؟؟
بعد اینکه تو کمکهای جلو فلات چطوری باید روغن ریخت.؟؟

fazm
07-11-1392, 12:34 بعد از ظهر
:297:

samy
14-11-1392, 04:42 قبل از ظهر
:297:

دست همه بچه های این تاپیک درد نکته . من یه فلات 250 دارم که با استفاده از راهنمایی این تاپیک تمامی اشکالات را رفع می کنم و به نظرم در بین موتورهای چینی فلات 250 بهترین انتخاب است.

fazm
14-11-1392, 02:39 بعد از ظهر
فلات دویست رو میشه 250 کرد؟؟؟یعنی سیلندرش اونقدری گوشت دار واسه تراشکاری؟؟
بعد اینکه تو کمکهای جلو فلات چطوری باید روغن ریخت.؟؟

MOHAM2AD
11-12-1392, 06:31 بعد از ظهر
دوستان موتوری هست که برا آخر هفته ها یه آفرود نسبتا سنگین اونم فقط تابستونا باش بری و یه چندسالی برات بمونه؟منظورم کیفیت ساخت بدنه و اینجین که به روغن سوزی میوفته یا نه؟؟kdx125را میگیره؟کسی تست کرده؟

MOHAM2AD
13-12-1392, 08:10 بعد از ظهر
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه آخه میخوام یه ترل پلاک بخرم .تو همین انجمن درحدشو یکی از دوستان آگهی کرده 3.5 .دوبه شکم چه کار کنم ؟؟آخه فلات اصلا تو شهر ما نیس.دوستانی که با فلات تجربه دارن میتونن زورشو در مقایسه با موتور های دیگه برام شبیه سازی کنن؟؟؟
خواهششششششششش!

Erfan Ts
13-12-1392, 09:07 بعد از ظهر
اینجا فلات مشککی رنگ گزاشتن واسه فروش ...قیمت :5 تومن ....فضاییه!!

AHMAD47
06-02-1393, 04:11 بعد از ظهر
سلام
چرا عکس و مشخصات فلات 250 رو تو خود سایت جهان همتاز نزاشتن, فقط 200 هست...؟؟
فلات میتونه در مقابل چند متر پرش مقاومت کنه؟
با تشکر

javad iranmanesh
07-02-1393, 04:08 قبل از ظهر
سلام به همه ی تریل سوارای عزیز.من تازه عضو انجمن شدم...میخواستم ببینم فلات 250 با فلات 200 خیلی تفاوت داره؟قدرت-شتاب...و این که فلات 250 رادیات اب داره یا روغن؟کدومش بهتره(اب-روغن)؟من تازه گواهینامه ی موتور گرفتم و پشتش نوشته حد اکثر تا حجم 200 سی سی....:wall3::wall3::15:اگه امکان داره راهنماییم کنید.مرسی......

mv agosta
07-02-1393, 02:27 بعد از ظهر
40214این قطعه که در همه ی تریل ها موجود هست چیه مال فلات نیستا

kojid38
08-02-1393, 07:29 بعد از ظهر
موتور فلات 249cc خریدم...
عالیه،پرقدرت و دیوانه..
فقط بچه ها 2 سوال دارم.
1. روغن موتور چه شماره ای باید باشه؟برای آب بندی هر چند کیلومتر عوضش کنم؟
2.نمیدونم چرا دنده 4 من خیلی سفت جا میره!دلیلش چی میتونه باشه یعنی؟

vahidshah
17-02-1393, 10:09 بعد از ظهر

حالا گفتم شاید استیکر ها رو بعضی از دوستان رو موتورشون نصب کنن و اینجا به اشتراک بذارم شاید بدرد کسی خورد
استیکر ها تو فایل 50در50 سانتی متر با دقت300تو فوتوشاپ کارشدن و میتونید بدین با کاتر که به کورل میبرن اونو برش بزنه وخودتون بچسبونین.من اینجا یکم رزولوشن و کم کردم واسه اپلود اما میتونین همون فایلو به فایل 50در 50 سانتیمتر ببرین بدین چاپ
کنن
البته فایل با اسم توسی چون برچسب توسی نبود با سبز شد و معمولا قسمت عمدش زیر ابی موند و من بعدا نقره ای پیدا کردم و بعضی جاها زدم میتونین نوک مدادی رو بیخیال بشین و فقط آبی و سیاه یا به سلیقه خودتون بجای ابی قرمز و زرد یا هرچی

در ضمن این طرح با درنظر گرفتن چراغ جلو ی باماها که تو فلات هست و شاسی هم که مال یاماها ایکستی 250 و جدیدا تومدل های بالای کراس ها فلاپ های عقب هم گوشه ها تیز شدن و طرح یجورایی تریپ هرچی خوشه درست شده اما با نیم نگاهی به طرح های قدیم و جدید یاماها رو موتور هاسش

406174061840619406204062140616

vahidshah
18-02-1393, 01:44 بعد از ظهر
4063840639

Falat 250
12-03-1393, 01:05 قبل از ظهر
سلام به همه دوستان عزیز. من تازه به جمعتون پیوستم. پنج شنبه هفته قبل یه فلات 250 نارنجی صفر خریدم. چون مدارک و بیمه اش آماده نیست فعلاً سوار نمیشم و با وانت هم آوردمش خونه. فقط امشب آخر شب که خلوت بود بردمش پمپ بنزین باکش رو پر کنم و متوجه شدم ترمز عقبش خیلی ضعیفه. یعنی خیلی سفته و باید کلی فشار بدم پدال رو تا یه کمی بگیره. جلوش بهتر و قوی تر میگیره. به نظرتون مشکل از کجاست؟ :297: ممکنه هواگیری بخواد؟ اگه هواگیری میخواد چجوری باید این کار رو انجام بدم؟
کلاً در این مورد هر جور بتونید راهنماییم کنید ممنونتون میشم. سرچ کردم تو فروم ولی چیزی پیدا نکردم که راهنماییم کنه.
بازم ممنون.

Falat 250
13-03-1393, 10:04 بعد از ظهر
سلام مجدد.
غیر از یکی از دوستان در پیام خصوصی، هنوز جوابی در مورد سؤال قبلم نگرفتم. شاید اساتید هنوز ندیدن.
به هر جهت یه سؤال دیگه هم دارم. حجم روغن موتور فلات 250 چند سی سی یا لیتر هست؟ و اینکه اگه از روغن بهران تکتاز توش استفاده کنم خوبه یا نه؟

تو رو خدا جواب بدید دوستان. من تجربه ای در مورد این موتور ندارم و کاتالوگی هم در موردش به من ندادن. به راهنمایی اساتید نیاز دارم. کم لطفی نفرمایید. ممنونم

fazm
14-03-1393, 12:50 بعد از ظهر
سلام مجدد.
غیر از یکی از دوستان در پیام خصوصی، هنوز جوابی در مورد سؤال قبلم نگرفتم. شاید اساتید هنوز ندیدن.
به هر جهت یه سؤال دیگه هم دارم. حجم روغن موتور فلات 250 چند سی سی یا لیتر هست؟ و اینکه اگه از روغن بهران تکتاز توش استفاده کنم خوبه یا نه؟

تو رو خدا جواب بدید دوستان. من تجربه ای در مورد این موتور ندارم و کاتالوگی هم در موردش به من ندادن. به راهنمایی اساتید نیاز دارم. کم لطفی نفرمایید. ممنونم
اره دادا بهران تکتاز بریز.از همون قوطی 1 لیتریا بخر بریز کافیه.

mv agosta
19-03-1393, 08:03 بعد از ظهر
سلام دوستان ارتفاع کمک عقب این موتورو چه جوری میشه افزایش داد؟

Falat 250
01-04-1393, 08:16 بعد از ظهر
اره دادا بهران تکتاز بریز.از همون قوطی 1 لیتریا بخر بریز کافیه.

داداش دستت درد نکنه بابت راهنمایی. ممنونم.

سه تا سؤال دیگه هم داشتم:
اول اینکه تو پمپ های ترمزش چه روغنی باید بریزم؟ همون فومن شیمی های زرده؟
دیگه اینکه چه قطعه ای تو این موتور (فلات 250) زود خراب میشه و لازم به تعویض میشه؟ چون تو شهرستان ما از این موتور اصلاً نیست الا همین که من خریدم! لوازمش هم نیست. میخوام بدونم چیش زود خراب میشه که یه سری یدکی بگیرم براش یهو نمونم تو خماری!!!
سوم اینکه لوازم سیلندر و انجین این موتور چیزیش با این سی جی 125 های معمولی که مثل مورچه! همه جا ریخته یکی هست؟ چیزیش هست که باهاشون مشترک باشه؟

ممنون میشم اگه اساتید راهنمایی بفرمایند.

- - - Updated - - -

سلام دوستان ارتفاع کمک عقب این موتورو چه جوری میشه افزایش داد؟

داداشم وسط کمک دو تا مهره خاص هست که یکیش واسه ریگلاژه، اون یکیش واسه قفل کردن مهره اول بعد از ریگلاژه. البته آچار مخصوص میخواد ولی میشه با تقه زدن با پیچ گوشتی هم دستش زد و بالا پایینش برد.
من باشم این کار رو نمیکنم چون ممکنه بهش صدمه بزنه. آچارش پیدا بشه یا دست ساز ساخته بشه بهتر از پیچ گوشتیه.

m-s-d
01-04-1393, 08:32 بعد از ظهر
داداش دستت درد نکنه بابت راهنمایی. ممنونم.

سه تا سؤال دیگه هم داشتم:
اول اینکه تو پمپ های ترمزش چه روغنی باید بریزم؟ همون فومن شیمی های زرده؟
دیگه اینکه چه قطعه ای تو این موتور (فلات 250) زود خراب میشه و لازم به تعویض میشه؟ چون تو شهرستان ما از این موتور اصلاً نیست الا همین که من خریدم! لوازمش هم نیست. میخوام بدونم چیش زود خراب میشه که یه سری یدکی بگیرم براش یهو نمونم تو خماری!!!
سوم اینکه لوازم سیلندر و انجین این موتور چیزیش با این سی جی 125 های معمولی که مثل مورچه! همه جا ریخته یکی هست؟ چیزیش هست که باهاشون مشترک باشه؟
.

روی مخزن ترمز ها نوع روغن یعنی دات 3 (زرد رنگ) و دات 4 (آبی رنگ) رو می نویسه.یه بار با دقت نگاهش کنید.ولی اگه نگاهش کنید احتمالا نوشته که از هردو می تونید استفاده کنید (dot3 or dot4)
بجز کتی ترمز و کلاچ که اگه بیفتید شاید بشکنه چیزه دیگه ای به زودی خراب نمیشه (مگه جعبه طلایی نداره؟)
فعلا تا جایی که من یادم میاد هیچ چیزش با سی جی یکی نیست
در ضمن این دو تا پیچ که گفتید احتمالا برای شل و سفت کردن فنره

Falat 250
01-04-1393, 10:22 بعد از ظهر
سلام.
ممنون داداش. لطف کردی. والا رو مخزن پمپ ترمز جلو نوشته از هر دو تاش میتونی استفاده کنی و وقتی هم خریدمش روغن ترمز زرد توش بود ولی رو عقب نوشته فقط dot4 یعنی آبی، ولی وقتی صفر خریدمش تو اینم روغن زرد بود نه آبی!! به همین خاطر دچار تردید شدم. الان برای عقبش چیکار کنم؟ عوض کنم آبی بریزم یا همون زرده که توشه بمونه؟

جعبه طلایی نداشت. گفتن رو مدلهای 93 نمیدن و واسه قبل از 93 بوده. البته من جدا براش خریدم. توش هم یه پیستون، یکدست رینگ پیستون، یکدست لنت ترمز جلو و عقب، یه دونه سوپاپ!!! (نمیدونم چرا یکی روش بود مگه نباید دو تا باشه؟ رو یه جعبه دیگه هم نگاه کردم اونم فقط یکی روش بود!)، سیم گاز، سیم کلاچ، سیم ساسات، مچی سمت چپ، مچی سمت راست و جعبه آچار بود.

آره داداش حق با شماست. اون پیچ برای سفت و نرم کردن کمک هست. فشار روی فنر رو کم و زیاد میکنه. من منظور دوستمون رو بد متوجه شدم. البته یه جورایی با نرم و سفت کردنش، موتور موقع سواری بالاتر یا پایین تر میمونه!!

- - - Updated - - -

گفتم بد نیست اینم ببینید!

m-s-d
01-04-1393, 10:30 بعد از ظهر
سلام.
ممنون داداش. لطف کردی. والا رو مخزن پمپ ترمز جلو نوشته از هر دو تاش میتونی استفاده کنی و وقتی هم خریدمش روغن ترمز زرد توش بود ولی رو عقب نوشته فقط dot4 یعنی آبی، ولی وقتی صفر خریدمش تو اینم روغن زرد بود نه آبی!! به همین خاطر دچار تردید شدم. الان برای عقبش چیکار کنم؟ عوض کنم آبی بریزم یا همون زرده که توشه بمونه؟

تاثیری نداره.بذارید همون بمونه.اگه کمه اضافه کنید

fazm
02-04-1393, 12:32 بعد از ظهر
اگه بتونی براش رینگ پیستون ژاپنی پیدا کنی خوبه.
کاربرات فلات واقعا ضعیفه.اونم اگه بتونی با یک نمونه ژاپنی تعویضش کنی موتورت خ وحشی میشه.
یک شمع سوزنی دنزو.تک پلت هم براش بخر.
اگه مایه بیشتر تو دستو بالت هست بده کمکای جلوت رو بادی کنن.

vahidshah
02-04-1393, 01:37 بعد از ظهر
منم اصرار زیادی دارم به کاربارتور فلات 250 و فکر کنم از بس رو مخمه چندبار تو این تاپبک بهش اشاره کردم هم رودی هوا ی فلات یکم واسه حجمش کوچیکه میشه ورودی رو بزرگتر کرد و هم حجم هوایی که در توتن اون کاربراتور واسه دادن به سیلندر موتور هس کمتر از حد لازمه که تو دور موتورهای بالاتر شدید تر احساس میشه .و باز واسه منبع منطقی و دسترس به کابرتور یه نوع پیشرو 250که این انجین روشه اشاره میکنم که کاربراتور دیافراگمی بزرگتر داره و بازده بهتری داشته و کاربراتو ژاپنی (البته واسه 250) باشه که چه بهتر اما مال اون پیشرو روهم کسی امتحان کنه ارزششو داره

Falat 250
02-04-1393, 06:55 بعد از ظهر
سلام به دوستان.
از لطف همتون ممنونم.
مشکل من تو تهیه لوازم اینه که تو شهر و شهرستان ما از این موتور هیچی نیست و فقط چند تا احسان یا پیشرو پیدا میشه که همونا هم لوازمش درست و درمون نیست چه برسه به این ننه مرده! امروز تهران بودم و رفتم میدون رازی که انگار بهش میگن گمرک. خیلی موتورفروشی بود و همه جور موتوری توش بود غیر از فلات!!! محض رضای خدا یه دونه هم ازش ندیدم!! فقط یکی شبیهش بود که اونم کبیر بود و 200 سی سی و فروشنده اش خیلی اصرار داشت که از فلات خیلی بهتره!! میگفت اون انجین مشکیه و این خاکستری دودیه و خیلی بهتره! حالا چرا اینقدر اصرار داشت نمیدونم. دلیل منطقی برام نیاورد. به هر جهت بعد از موتورفروشی ها رفتم دور میدون و اون خیابونه که توش لوازم فروش هستن. از هر کی پرسیدم لوازم فلات 250 تریل داری میگفت نه!! آخر هم بعد اینهمه گشتن فقط یه مغازه پیدا کردم به نام ایمانی که یه مغازه کوچیک هم بود. اون تقریباً همه چیز این موتور رو داشت. ولی همش چینی. چیزی از بلاد ژاپن براش نداشت. من یک دست صفحه کلاچ خریدم 35 چوب، یه زنجیر 30 چوب، یه در خورشیدی جلو گرفتم 25 چوب (گویا تو زمین خوردن میشکنه البته به قول فروشنده!)، دو تا محافظ و گارد زنجیر بغل خورشیدی عقب خریدم 20 چوب (دونه ای 10)، دو تا هم لاستیک زنجیر گرفتم 40 چوب (دونه ای 20) (این قطعه رو موتور من در اثر سایش زنجیر گود شده با اینکه زنجیرش هم طبق گفته دفترچه اش بین 2 تا 2.5 سانت Freeplay و بازی داره و خیلی شل نیست. اگه کسی میدونه چیکارش باید بکنم که اینجوری نشه لطفاً بگه)، دو دست هم واشر سرسیلندر گرفتم 20 چوب (دونه ای 10). خلاصه همه اش چینی و از کیفیتش هم که روحمم خبر نداره! حالا چقدر به بنده عنایت داشته و تو پاچه ام کرده اساتید نظر بدن چون خودم نمیدونم!!
خلاصه همین ها رو هم فقط همون داشت. من که نتونستم جای دیگه ای رو پیدا کنم. حالا اگه اساتید تو تهران جایی رو میشناسن که مطمئن باشه معرفی کنن. ما بچه های شهرستان ممنونش میشیم!
اینم عکس لوازمی که مجموعاً 170 چوب شد و الان تو پاچه ام دارن وول میخورن!!

42688
42689
42690
42691
42692
42693

دوستان اگه با کیفیت این لوازم آشنایی دارن که به درد میخوره یا نه راهنمایی کنن.
قصد دارم براش صفحه کلاچ ژاپنی و رینگ و پیستون ژاپنی بگیرم ولی نمیدونم کجا برم. ورودی هوا رو هم میخوام بزرگتر کنم ولی نمیدونم چیکار کنم که ضایع نکنم! تو تاپیک هم کسی درست نگفته و اشاره کلی شده. برای تعویض کاربراتور چون به لوازم متنوع دسترسی درست ندارم و تجربه ای هم ندارم نمیتونم آزمون و خطا کنم ولی اگه موردی رو دوستان شخصاً تجربه کردن و راضی بودن بگن تا همون رو بندازم روش. منظورم اینه که اگه مثلاً واسه پیشرو خوبه بگیرم عوض کنم. برای کمک ها هم فعلاً نمیتونم هزینه کنم ولی میذارم تو لیست در دست اقدام! منظورتون رو از شمع تک پلت متوجه نشدم. تک پلاتین منظورتونه؟ بگم دنزو سوزنی تک پلاتین میخوام؟ از همون گمرک میشه گرفت یا باید جای دیگه برم؟

خلاصه اساتید تهرانی راهنمایی بفرمایند ممنون میشم.

- - - Updated - - -

راستی، اون لوله ای که میگن تو اگزوز هست و اگه دربیاری صدای اگزوز قشنگ تر میشه رو راحت میشه درآورد یا باید برشکاری و جوشکاری (به قول خودم خرابکاری!) کرد؟

باز ممنونم.

fazm
02-04-1393, 07:53 بعد از ظهر
داداش زنجیر هم بخر زنجیرای فابریکی فلات جنسشون خیلی اشغاله زودی پاره میشن تو فشار.
کره ای بخر.

mv agosta
02-04-1393, 07:59 بعد از ظهر
سلام این دو قطعه برا کجاست؟4269542696

m-s-d
02-04-1393, 08:17 بعد از ظهر
سلام این دو قطعه برا کجاست؟4269542696

یکی لاستیک زیر زنجیر روی دوشاخ عقب بسته میشه.که به این زودیا خراب نمیشه و تا شاید دو سال دوام داره
اون یکی هم درب خورسیدی جلو بغل انجین سمت چپ که این هم به این زودیا نمیشکنه.تازه اصلا بشکنه.زیاد به درد نمی خوره.حتی بعضی مواقع که از گل رد بشی گل میره لاش میونه و در نمیاد
آغا خیلی خرج کردید.این صفحه کلاج و .... لااقلش تا دو سال خراب نمیشن که

Falat 250
02-04-1393, 09:35 بعد از ظهر
با سلام.
fazm جان عکس اول برای زنجیر بود که اونم چینی هست.
42688
غیر از چینی هیچی نداشت. منم تازه کارم! نمیدونستم مشخصات زنجیرش چی هست که از جاهای دیگه بپرسم. حالا انشاالله با کمک اساتید اطلاعاتم بیشتر میشه و بهتر میدونم چیکار کنم. مثلاً نمیدونم مفهوم 428H. 128L که روش نوشته چی هست.
m-s-d جان در مورد لاستیک زیر زنجیر همونجور که عرض کردم رو موتور من در اثر سایش زنجیر گود شده. با اینکه زنجیرش هم طبق گفته دفترچه اش بین 2 تا 2.5 سانت Freeplay و بازی داره و خیلی شل نیست. اگه میدونید چیکارش باید بکنم که اینجوری نشه ممنون میشم بگید. فکر میکنید اشکال کجاست؟

در خورشیدی جلو رو هم فروشنده گفت ببر احتمال شکستنش تو زمین خوردن زیاده. صفحه کلاچ رو هم خودش توصیه کرد. یعنی گفتم دسترسی به لوازمش ندارم، چی بیشتر مصرف میشه و زیاد میان دنبالش، اونم این اقلامی که گرفتم رو پیشنهاد داد. البته استارت رو هم گفت ولی قیمتش بالا بود زورم اومد!!!
آقا نمیدونی وقتی مجبور بشی چند ساعت سفر کنی برای خرید یه قطعه و بعدشم گیرت نیاد! و مجبور بشی تا تهران بیای چه ضد حالیه!

دوستان در خصوص اون مواردی که تو پست قبلیم هم گفتم کسی راهنمایی نداره؟ اینا:

1- اساتید تو تهران جایی رو برای خرید قطعه میشناسن که مطمئن باشه؟
2- صفحه کلاچ ژاپنی و رینگ و پیستون ژاپنی رو از کجا بگیرم؟
3- منظور از شمع تک پلت که دوستمون گفت چیه؟ یعنی تک پلاتین؟
4- اون لوله ای که میگن تو اگزوز هست و اگه دربیاری صدای اگزوز قشنگ تر میشه رو راحت میشه درآورد یا مصیبت داره؟

بازم ممنونم.

m-s-d
02-04-1393, 10:33 بعد از ظهر
m-s-d جان در مورد لاستیک زیر زنجیر همونجور که عرض کردم رو موتور من در اثر سایش زنجیر گود شده. با اینکه زنجیرش هم طبق گفته دفترچه اش بین 2 تا 2.5 سانت Freeplay و بازی داره و خیلی شل نیست. اگه میدونید چیکارش باید بکنم که اینجوری نشه ممنون میشم بگید. فکر میکنید اشکال کجاست؟
.
این عادیه و به مرور زمان کناره های زنجیر که رو لاستیک کشیده میشه باعث به گودی افتادن کناره ها میشه ولی اگه دقت کنید وسط گودی بصورت برامده مونده علتش اینه که غلطک های زنجیر روی لاستیک غلط می خورن و زیاد باعث ساییدگی لاستیک نمیشن.پس نگران نباش تا یه حد ساییده میشه ولی بعد اون که غلطک ها رو لاستیک قرار میگیره دیگه ساییدگیش کند تر میشه.البته می تونید این روند رو با روغن کاری مداوم زنجیر با روغن موتور نه با گریس که خاک جمع کنه این روند رو کند تر هم بکنیدش.

ولی خودمونیما این وسایل رو اگه یکی دو سال دیگه می خریدید با ید سه یا چهار برابر این پولو میدادید.پس از یه جهت بد هم نیست

Falat 250
02-04-1393, 11:00 بعد از ظهر
سلام.
m-s-d جان دستت درد نکنه! عجب نکته ظریفی بود.تا حالا اصلاً بهش دقت نکرده بودم. دمت گرم، راست میگی زنجیر موتورم هنوز تا جایی که غلطک های بین دونه ها به لاستیکه برسه توی لاستیک رو گود نکرده. فقط لبه هاش کمی لاستیک رو ساییده. من فکر میکردم با همین رویه به سرعت همه لاستیک رو اره میکنه! موتور 170 تایی راه رفته. بهش گریس میزدم و همین مشکل خاک گرفتن هم داره. ایندفعه تمیزش میکنم هر هفته بهش روغن میزنم.
بازم ممنونم.

دوستان منتظر جواب سؤالات قبلی هستم. ممنون.

vahidshah
03-04-1393, 09:13 قبل از ظهر
زنجیر428 اچی ضخیم تر هست نسبت به زنجیر سی جی و به فلات میخوره

وسایل ژاپنی فکر نکنم هم دقیقا بهاین بخوره رو پیدا کنیند و هم نیازی باشه

شمع منظور شمع بهتر اونایی که نوک شمع از جنس ایریدیوم هست و وقتی گرم میشه کارایش کاهش پیدانمیکمه و جرقه خوب رو میده و تک پلاتینس و سوزنی که تو بازار یکم سخت پیدا میشه

صدای فلات همینجوری بلند هس اون لوله رو هم دربیاری باز بلند تر بشه میشه قشنگ تر؟!!البته شاید شما صدای بلند دوس دارین اما کلا بنظر من ارزشش تلاش براشو نداره

Falat 250
03-04-1393, 09:25 قبل از ظهر
سلام. وحید جان ممنونم از راهنماییتون. در مورد اگزوز هم بله، صدای قوی تر و خشن تر رو دوست دارم! اینم بد سلیقگی منه دیگه! حالا با این اوصاف برای برداشتن اون لوله یا توری یا نمیدونم چی! (واقعاً نمیدونم توش چجوریه!) چیکار باید کرد؟ شما یا دیگر دوستان امتحانش کردید؟ سر اگزوز رو دیدم 4 تا پرچ داره. ولی از اینکه زیرش چه خبره بی اطلاعم. ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن.

- - - Updated - - -

راستی، از دوستان کسی کاری برای سینی زیر انجین کرده؟ واسه موتور دیگه ای هست که بشه انداخت روش؟ نکردن یه سینی بذارن زیرش.

vahidshah
03-04-1393, 12:27 بعد از ظهر
درباره افزایش صدای اگزوز چیزی بلد نیستم اما خوب مسلمااکثر اگزوزهای این حدی ساختار مشابهی دارن که تو اگزوز باید لوله با سوراخ ها باشه ... و اونخ باید اونو بردارین

سینی زیر انجین واسه فلات فکر نکنم درعمل نیاز باشه چون شاسیش با 2 میله ها که کناراینجین واپایین تره محافظ خوبیه و اگه خاستتین حتماباشه باید مال یه موتور دیگه رو بهش بخورونین یا فلزیشو یا پلاستیکی

Falat 250
03-04-1393, 01:56 بعد از ظهر
ممنون وحید جان. در مورد اگزوز میخواستم ببینم کسی خودش این کار رو کرده یا نه که از نکاتی که احیاناً انجام این کار داره مطلع بشم. به نظرتون ساختار اگزوز فلات هم اینجوریه؟

42719
4272042721

در مورد سینی هم حرفتون درسته ولی خب ترجیح میدم داشته باشه. فقط میخواستم بدونم واسه چه موتوری رو میشه روش سوار کرد. نمیخوام دست ساز درست کنم چون چیز تر و تمیز و شکیلی نمیشه.

ممنون از دوستانی که راهنمایی میکنن.

mv agosta
05-04-1393, 08:00 بعد از ظهر
سلام .یکی از دوستانم یکی از این موتورا داره 8 هزارتایی راه رفته ولی راه عادی روی اسفالت نه .همش تو مسیر هایی بوده که شبیه افرود بوده
حالا یکی دو هفته هست که به روغن سوزی افتاده این دوست ما رفته براش یه سیلندر 0 خریده
فردا پس فردا من و دوستم مخوایم سیلندرش رو عوض کنیم حلا شما دوستان عزیز به من کمک کنید که چه جوری این سیلندره این موتورو تعویض کنیم خیلی ممنون
اگه تونستین چندتا تصویرم بزارین خیلی عالی میشه متشکرم

mv agosta
06-04-1393, 02:29 بعد از ظهر
دوستان برا پست بالا یه کمک به ما برسونید