|
|
|
سلام خدمت دوستان..یک دستگاه موتور سیکلت روان مدل 1389 دو دیسک واقعا عروسک و زیر خاکی..
خداییش اگر کسی تونست اپسیلونی عیب و ایراد از موتور بگیره من بهش جایزه میدم...موتور کاملا حرفه ایی ابندی شده..یعنی دست یه اوستا مکانیک مهندس بوده..4هزارتا کارکرد..الانم داره تو انبار لالا میکنه..باتری ازش باز شده...
مدارک کامل...بدون عیب گیربکس در دنده3.....
بیمه تا 5-6ماه دیگه..اما بیمه کامل کامل.یعنی راکب و شخص ثالث....
قیمت 5100
هرکسی قیمت زیر میخواد بده بده من برام فروشش اصلا مهم نیست..چون خیلی خیلی روان های زیادی دیدم که شاید این یکی فوق شانسی توشون سالم درومده...کاملا از جریان مدلگذاری و ساخت روانها با خبرم..پس قبول کنید مدل92 --91--90--با این جز یه امپر دیجیتال 90تومنی هیچ فرقی نداره..فقط این رو سوار شی بری حالش رو ببری..
[فقط کاربران می توانند لینک هارا ببینند. ]
[فقط کاربران می توانند لینک هارا ببینند. ]
09356432200
داداشم دیگه روان 90-91-92 نداره..نه کی تی ام هست نه سی بی ار نه هیو...یه روان که 89 دودیسک کلی وارد کردن..اونایی که مشکل داشتن برگشت خوردن گذاشتن تو انبار سند رو با هزارتا حقه چنج کردن به سال بعدی..حالا هم دارن با یه امپر کیلومتر 90تومانی میگن رو کاغذ92 هست..عزیزم..موتور تضمینی.هست..کم کم خودم 5-6ت روان صفر خریدم..همه مشکل گیربکس دنده3 داشتن.از طرفی من میخوام این قیمت بفروشم..فروش رفت چه بهتر نرفت باز میره برا خودش تو ویترین..موتور تمییز نیست.یه موتور خشک اب بندی شده هست فدای سرت شه این موتورا....وقتی یه سی جی رو دارن 2500 میدن من این سالار رو زیر نمیدم..محاله.بازم قابلت رو نداره داداشم.
- - - Updated - - -
داداش قربونت برم من هیچوقت برای مال دنیا حرص نمیخورم..چون مال دنیا ماله خداست و ما امنت دارشیم..اما وقتی جنسای مزخرف و بی کیفیت تو بازار رو میبینم چه دلیلی داره کسانی که من رو به خاطر اینکه میگم موتور نخرین تا ارزون شه مسخره میکنند و بی توجه حالا موتور رو مفت بدم...موتور با خشک فرقی نداره..یعنی برم کیلومتر رو تعویض کنم بعد بگم تو انبار اومده بیرون؟با تک تک حرفه اییهای این سایت شرط میبندم..اگر امپر کیلومتر تعویض بشه و موتور رو بزرم ببینینید محال محاله تشخیص بدین مدل چنده و کارکرده یا نه..اینقدر بی استفاده و مرتب نگهداری شده...در ضمن از نظر فنی و داخلی 1000برابر ظاهرش کاردرستتر هست عزیزان.
ین فقط به درد یه روانی میخوره که عاشق یه روان بی نقص و منحصر به فرده...
- - - Updated - - -
داداش قربونت برم من هیچوقت برای مال دنیا حرص نمیخورم..چون مال دنیا ماله خداست و ما امنت دارشیم..اما وقتی جنسای مزخرف و بی کیفیت تو بازار رو میبینم چه دلیلی داره کسانی که من رو به خاطر اینکه میگم موتور نخرین تا ارزون شه مسخره میکنند و بی توجه حالا موتور رو مفت بدم...موتور با خشک فرقی نداره..یعنی برم کیلومتر رو تعویض کنم بعد بگم تو انبار اومده بیرون؟با تک تک حرفه اییهای این سایت شرط میبندم..اگر امپر کیلومتر تعویض بشه و موتور رو بزرم ببینینید محال محاله تشخیص بدین مدل چنده و کارکرده یا نه..اینقدر بی استفاده و مرتب نگهداری شده...در ضمن از نظر فنی و داخلی 1000برابر ظاهرش کاردرستتر هست عزیزان.
ین فقط به درد یه روانی میخوره که عاشق یه روان بی نقص و منحصر به فرده...
یه چیزیو دوستانه میگم
موتور صفر صفر هم که باشه وقتی از رو مدلش سالی بگذره افت قیمت داره
ضمنا موتور صفر وقتی استارت می خوره میشه دست دوم و افت قیمتشو داره
بعد از این مسایل میشه تمیزی و سلامت فنی و ظاهری
10 ماه زندگی 2 ماه عشق!!
التماس دعا در این 2 ماه
داداش این ناقابله..اما انصافا قبول کنید روان سالم بی ایراد از نظر گیربکس واقعا کمه....از طرفی فکر نکنم 5100 برای یه تریل تحت لیسلانس زیاد باشه..الان یه طرح ویو رو دارن میدن 3تومان....این که سالاره.....از طرفی من هیچ اصراری برای فروشش ندارم..کسی قدرشناسش بود میاد از نزدیک میبینه بعد قضاوت میکنه..نبود که هیچ.یادش بخیر تابستون هیوسانگم رو که صفرش 17تومان بود دادم 13/500 با 7تا کارکرد...مثل هلو بدون عیب و ایراد.
موتور کجاس؟
پس کی یه روز خوب میاد؟...
Insta @behzadktm
09356432200
بروجردم.
3تومن خریدارم.
عروسکو که نمیبرن آفرود پس به چه دردی میخوره
مرسی از پیشنهاد ارزنده و بسیار گرانبهای بعضی از دوستان که فکر میکنند اومدن سی جی 125 صفر بخرن..عزیزان مغازه دار اینجا 4/800 خریداره...حرف اخرم.از طرفی 1ریال هم به پولش نیازی نیست.به قیمت واقعیش فروش رفت رفت نرفت میره تو کلکسیون....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)