|
|
|
باسلام خدمت قدیمی سوارای عزیز بنده جعفری هستم از یزدتازه عضو گروه شدم درحال حاضر دوست دارم یه ایندرو 250 رو بازسازی کنم اگه یه دونه شو که مدارکش معتبر باشه سراغ داشتید خبرم کنید در ضمن از نظرات شما استقبال میکنم و ازتون راهنمایی میخوام ممنون 09131592529
سلام دوست عزیز
خوش آمدید به پرشین موتور
بهتر بود تاپیک رو تو بخش مشاوره میزدید !
اگر مدل مشخصی مد نظرتون هست بگید تا دوستان راحت تر بتونن راهنماییتون کنن
اینطور که من برداشت کردم باید نظرتون سمت yamaha wr یا yamaha ttr اینا باشه درسته؟
- - - Updated - - -
به بخش مشاوره منتقل شد ./
ویرایش توسط Mohammad aghili : 24-05-1392 در ساعت 12:28 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
درود
نمیرونم چرا فقط عکس آپ شد و متن نیومد
منظور دوستمون همون عکس بالاست
منم عاشق ابن موتورم و تونستم یکیش بخرم دارم جمعش میکنم
در حد صفرشم سراغ دارم
برو پیش ناصر اوراق چی تو همون یزده خودتون اون هم وارده هم موتور عوراقی ژاپنی زیاد داره هم وسیله ها شونو داره . از همه بهتر میتونه اون کمکت کنه
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
سلام مجیدجان ببخشید سرم شلوغ بود نتونستم زودتربیام این موتوری که شماگفتید کمرشکن هست منظور من یاماها یی هست که چهارتاکمک داره یعنی دوتاکمک مخزن دار عقب داره
نمیدونم چرا نمیتونم عکس بذارم میگه عکس خراب است لطفاًراهنمایی کنید
منظور این مدله؟؟؟ البته این عکس 125 شه...این مدل ها تا جایی که من میدونم خیلی سخت وسایلش گیر میاد!!! فقط شانسش تو سالم بودن انجنیشه!!
اینا اولین نسل از موتور های اندرو بودن!!! خیلی حرفه به خدا!!!!
ممنون از راهنماییتون اونجاهم سر زدم نداشت من یه موتور میخوام که مدارکش کامل باشه یعنی کارت و پلاک قدیم داشته باشه ظاهر و باطنش خیلی مهم نیست درستش میکنم اگه موردی سراغ داشتید خوشحال میشم خبرم کنید براخرید
- - - Updated - - -
درسته همین سیستم فقط 250البته 125 هم موتورخوبیه مال خودتونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم باک اصلی نو ژاپنی خشک خشک خشک مال خودمه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)