|
|
|
سلام. یک دستگاه 2010 یا R1 2009 (روش بحثه[IMG]http://****************/images/smilies/8.gif[/IMG].)
کم کارکرد . سفارش کانادا.بسیار زیبا و تک. کاملا سالم. لاستیک 90 درصد.جفت اگزوز یاشیموراسویچ.[فقط کاربران می توانند لینک هارا ببینند. ]
محل :کرمان. قیمت 39.
تماس فقط از طریق شماره ی زیر
09390789800
موتور یکی از دوستان هست و لطفا فقط از طریق شماره ی خودشون سوال بپرسید(بدون واسطه بهتر نیست؟).ممنون
[فقط کاربران می توانند لینک هارا ببینند. ]
[فقط کاربران می توانند لینک هارا ببینند. ]
ویرایش توسط Adrenaline : 18-05-1392 در ساعت 11:47 قبل از ظهر
دوست عزیز این اولا 2010 نیست 2009 هست,دوما سفارش آمریکا نیست چون آمریکا فقط فیات میبره.این 2009 سفارش کاناداست بهمین دلیل شاسیش بنفش نیست مشکیه.لطفا اطلاع رسانی دقیق کنید....
داداش موتورو من براش خریدم مدلشم 2010 واقعی هست هر کسی هم میگه نیست با مدرک نشونش میدم مدلش 2010 تظمینی یکمم تخفیف میده
ســــه حرف دارد
اما برای پر کردن تنهایی من حرف ندارد
“خـــــــــــدا “
لطفا فارسی تایپ کنید
10 ماه زندگی 2 ماه عشق!!
التماس دعا در این 2 ماه
داداش تظمین چیه؟؟؟؟شما رو سفارش کشور و تولید کارخونه میتونی دخالت کنی....؟؟؟؟
سلام اقا کی میگه این موتور 2010 نیست.یه دلیل به من بگه که من بجاش صدتا دلیل واسش بیرام؟؟؟؟؟؟؟؟؟صاحب موتور هستم.
دوستان دعوا نکنید. هر کسی که خواست بخره موقع تحویل می بینه مدلشو در هر حال.سخت نگیرید
آره اینطوری بهتره خریدار باید قبول کنه و تحقیق کنه.به ما چه....خوب بفروشی
من که فقط برای راه افتادن کار دوستمون فقط آگهیشو زدم. بقیش پای خودشونو خریدار. من الان فقط RR قرمز و رپسول و x4 دارم که آگهیشون کردم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)