|
|
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت دوستان ,
دوستان به علت خرید هیو قصو فروش موتور را کردم , مدل89, بیمه هم تا 92/11 داره و مدارک کامل ! کارکرد حدود 6000 هست !
موتور واقعا تمیز هست بدون هیچ ایرادی و اگر پولم جور میشد نمیفروختمش چون واقعا موتور خوبی هستش .
قیمت هم با توجه به قیمت نو این موتور و تمیزی موتور 7500 میزام و پایه معامله هم تخفیف کوچولو خواهم داد ولی گوش به نظر حضار میدم درباره موتورو قیمت !
و برای بازدید هم موتور اصفهان خیابان چارباغ خواجو هست ! (فقط تو عکس سمت راست اینه نداره که بازش کردم بودم و با اینه تحول خواهم داد )
این هم شماره بنده فقط ظهر به بعد و فقط اون دوستانی که قصد خرید دارن تماس بگیرند :
**کریمی : 09131073740.
ممنون میشم از دوستان که با بازدید این تاپیک مفتخرمون میکنن !
ویرایش توسط Gh.Reza : 12-01-1392 در ساعت 01:05 بعد از ظهر
نهایت تخفیف با اخرین قیمت برام پ خ کن شاید خودم برداشتم
دم مغازه موتوری چقدر بهت قیمت دادن
motor faghat yamaha
پ.خ کردم ! دلال هم که خودت میدونی چه جوری قیمت میدن ! اما حدود 7 گفتن که منم رو این پول حساب کردم !
سلام شایسته جان
والا من اخرین قیمتی که از نمایندگی گرفتم که حدود 1 ماه پیش بود 13200 و مدل 2011 که همون موتور من باشه 12و خورده ای بود حدودا ! الان هم زنگ زدم که قیمت بگیرم بر نداشتند ! من رو اون قیمت که بم گفتند اینقدر گذاشتم داداشی ! الان هم تو تاپیم *قیمت به روز موتور ها *زده 13 اما اون مدا 2011 هم که حدودا 12 هست را نزدند ! حالا رو 12 این قیمت خوب نیست ؟؟ باز هم هموطنور که گفتم نظر بدید که چقدر میارزه , چون من وقعا قصد فروش دارم دوستااان !
ویرایش توسط Gh.Reza : 12-01-1392 در ساعت 12:09 بعد از ظهر
دادا قیمت شرکت همیشه بالاتر از بازار بوده
قیمت 2011 تو بازار گمرک 10500 هست و 2012 رو میشه 12 گرفت
یدونه 2012 700 تا کارکرده بدون خط و خش رو تو گمرک سراغ دارم 10500 که میشه تخفیف هم گرفت
ایشالا به قیمتی که می خوای بفروشی
10 ماه زندگی 2 ماه عشق!!
التماس دعا در این 2 ماه
موتوره تمیزیه. رسیدگی ها به موقع انجام شده؟
نگران نباش، آخر فیلم خودم می کشمت....
سلام بله رسیدگی هایی که لازمه انجام شده تا الان !
شایسته جان شما بزرگ مایی و قبولت داریم ! نمایندگی هم بله متفاوت هست با بازار قیمتش اما نه دیگه اینقدر عزیز جان ! دوستان اگه خریدار هست من باهاش راه میام مشکلی نیست !
[فقط کاربران می توانند لینک هارا ببینند. ]
اینجا هم قیمت هست برای دوستان اگه خواستند !
ویرایش توسط شایسته فر : 12-01-1392 در ساعت 12:37 بعد از ظهر
10 ماه زندگی 2 ماه عشق!!
التماس دعا در این 2 ماه
واقعا موتور سالم و تمیزی هست.ما چقدر مفت فروختیمش کاش خودم بر می داشتم از رفیقم.
با ذكر يك صلوات فضاي وب رو معطر كنيم
(( [COLOR=#ff0000]اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)