|
|
|
ویرایش توسط hamed mozafary : 13-01-1392 در ساعت 07:43 بعد از ظهر
خداوندا دستهایم خالی است ودلم غرق در آرزوها -یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را ازآرزوهای دست نیافتنی خالی کنکوروش کبیر
برو بچ پرشین موتور زدند تو کار ملک....
عکس بذار شاید خودم خواستم، کجایی شما؟ چند تا کار کرده؟
نگران نباش، آخر فیلم خودم می کشمت....
اره داداش الان برد با ملک ه داداش موتور استان مرکزیه ولی شهرای دیگه میتونم بفرستمش
خداوندا دستهایم خالی است ودلم غرق در آرزوها -یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را ازآرزوهای دست نیافتنی خالی کنکوروش کبیر
عیب و ایرادش چیه ؟
من برگشتم اما.....
قیمت آخرو پیام خصوصی کن
میخوام
موتورو قیمت پایین میدن میگن ایراد داره قیمت جدید 3500
خودتو ناراحت نکن.2900اونقدر هم پایین نیست.محل بازدید؟
دلم یه موقعیت خوب میخواد.تو هم دعا کن.
3200 قیمت جدید هرکی خواست زنگ بزنه 3200 یه کلام
واقعا نمیدونم چرا!متسافم برای همچین فرهنگی که بینمون جا افتاده!یک دوربین سلاح بادی اصل آلمان داشتم،زیر قیمت میدادمش تا فروش بره و برکت داشته باشه و یه مشت نادون شروع کردن به گفتن که قضیه مشکوکه و دوربین خرابه و اینا!منم از لجم ندادمش!نگهش داشتم هم گرون شد هم الانم میخام به رفیقم بدمش تا لااقل نسوزم که دوربین اصل آلمانی دست غریبست!اون افرادی که لیاقت جنس ارزون و خوب رو ندارند برند و گرون بخرند و فکر کنند گرونتر سالم تره!کافر همه را بکیش خود پندارد مال اینجاهاست طرف خودش جنس خراب رو ارزون میده و فکر میکنه همه همینطورن!متاسفانه تا یکی میخاد منصفانه عمل کنه طرف رو پشیمون میکنند!
خداوکیلی اینجا فلات 91 رو 4400 میدادند!ملت هم میخرن!یارو هروقت میری مغازش میبینی موتوراشو فروخته!بعد میایم جنس نمصفانه رو ایراد دار میکنیمش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)