|
|
|
با سلام و تبریک سال نو
فروش هیوسانگ مدل 90 قرمز رنگ تحویل برج 2 سال 91 بیمه تا 2/92 (هزینه یک سال بیمه از کل مبلغ کسر میشود) کارکرد 4050 کیلومتر.
اگزوز حرفه ای مثلثی (الان این اگزوز تو بازار یک میلیون قیمتشه). یه جفت شمع به قیمت 100 تومن تازه روش انداختم . هر 1000 کیلومتر روغنشو عوض کردم .موتور در سلامت کامل و مدارک کامل.
دوستانی که موتور رو از نزدیک دیدن از سلامت موتور با خبر هستند. قیمت با توجه به قیمت روز موتور 13700000 تومان. تخفیف هم سر معامله.
محل بازدید کرج چون این اواخر به علت مشغله شغلی کمتر به سایت سر میزنم شماره تلفنم رو هم میزارم تا دوستانی که مایل هستند زنگ بزنن.
( علت فروش هم خرید یه قطعه زمین میباشد ولی بعد از خوردن یک سال نون و تره یه هیو 2013 میخرم)
تلفن 09123809541 ابولفضل
[فقط کاربران می توانند لینک هارا ببینند. ]
ویرایش توسط abolfazls : 11-01-1392 در ساعت 06:08 بعد از ظهر
دوستان عزيز از گزاشتن پستهاى اسپم و بى محتوى جدا خوددارى كنيد
موتور خیلی تمیزیه .داداش ابلفضل من بودم نمیفروختم البت هر کسی شرایط خاص خودش رو داره ایشالا خوب بفروشیش .
دوستان موتور با موتور صفر هیچ فرقی نمیکنه.
((تورو خدا تو هر شرایطی کاسکت یادتون نره.))
موتورش واقعا صدا و لرزش نداره.هم تمیزه.من پولم نمیرسه ابولفضل وگرنه خودم برمیداشتم.حیف.ولی زمین واجب تره.خوشم امد ازت داداش.
دلم یه موقعیت خوب میخواد.تو هم دعا کن.
به روز رسانی از طرفه صاحب موتور...
به نوش به سلامتيت. بكش به عشقت
. به ناز به معرفتت . به سوز به سرنوشتت
. بزن دست تا دنيا هست . بكن...
اپدیتهههههه :دی
موتور نزدیکه 1 ماه کمتره خودم سرویس انجکتور استپر درچه گاز فیلتر هوا و.....با انجکتور شور تمیز کردم اچار کشیه فلاپ ها و نرم کردن شفت دنده و ...انجام دادم....
موتور اماده گاز خوردنه با صدایه فوقلاده جیگر .....
به نوش به سلامتيت. بكش به عشقت
. به ناز به معرفتت . به سوز به سرنوشتت
. بزن دست تا دنيا هست . بكن...
قیمت چقدر جای تخفیف داره ؟
برکت پروردگار مثل باران است .
اگر میبینی خیس نمیشوی جایت را عوض کن...
با تشكر از مديران سايت و دوستان، موتور به قيمت ١٣٤٠٠ فروخته شد
لطفاً قفل شود،،،
دوستان عزيز از گزاشتن پستهاى اسپم و بى محتوى جدا خوددارى كنيد
قفل میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)