|
|
|
موتور سیکلت بسیار قدیمی،عتیقه،کمیاب بنام زونداپ مدل 1955 ساخت کشور آلمان،بازسازی شده که حدود 80 درصد لوازم فابریک ، دارای پلاک و سند شهربانی،سالم و روشن می باشد.قیمت 15 میلیون[فقط کاربران می توانند لینک هارا ببینند. ][فقط کاربران می توانند لینک هارا ببینند. ][فقط کاربران می توانند لینک هارا ببینند. ]
درستکه این موتور مالتونه وهر قیمتی که میخواهید میتونید روش بزارید ولی 15 میلیون برای این موتور زیاد نیست
چند سی سیه ؟
ای کاش زندگی به عقب برمیگشت
ممنون از نظرات شما دوستان باید بگم که درسته که این موتور سالم و روشن ولی جنبه ی سواری ندارد این موتور یک موتور کلکسیونی هست و هر کسی که اون رو بخره به کلکسیون موتور های عتیقه و قدیمیش اضافه می کنه یا واسه ی دلش گوشه اتاقش می ذاره یا توی نمایشگاه این جور جاها ،من هم چند سال پیش که اون خریدم از اون مکان تا خونمون سوارش شدم و بعد از اون تا به امروز گوشه ی اتاقم ازش نگهداری می کنم در ضمن خودم اون بازسازی کردم همون طور که قبلا گفتم این موتور کمیاب.
عدم بروز رسانی!
دهه هفتادی یعنی موش آزمایشگاهی آموزش و پرورش و راهنمایی رانندگی و ....
قفل................
...two stroke
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)