|
|
|
سلام
سايزش چيه ؟
هميشه روي دوچرخ برانيد
هميشه از كلاه ايمني استفاده كنيد
جالبه راپیدو هم مثل همینو زده من خریدم بهش میگن عینک دار قیمتشم 81000 تومنه
البته جنس داریم تا جنس معلوم نیست کلاه راپیدو بعد از یک مدت گشاد میشه یا نه
DANIAL SDT
https://www.facebook.com/danial.sdt
راپیدو که اشغاله
اﻭﻧﻘﺪﺭ ﻣﻴﺨﻮاﻣﺖ ﻫﻤﻪ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﺑﺪ ﺷﻦ, ﺑﺎ ﺣﺴﺮﺕ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ اﺯ ﻛﻨﺎﺭ ﻣﺎ ﺭﺩ ﺷﻦ
حقیقتو گفت جنس بی پدرو مادریه که فقط تو ایران فروش میره اینقدر بازارمون محدود شده که یه برند کلاه 300 هزارتومنی کربن بزنه فکر میکنیم خداست
FIGHT WITH NIGHT AND RIDE TO THE LIGHT
منم خودم راپیدو دارم بچه ها هم میدونن اصلا نمیزارم ولی لش شده کلاه
اﻭﻧﻘﺪﺭ ﻣﻴﺨﻮاﻣﺖ ﻫﻤﻪ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﺑﺪ ﺷﻦ, ﺑﺎ ﺣﺴﺮﺕ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ اﺯ ﻛﻨﺎﺭ ﻣﺎ ﺭﺩ ﺷﻦ
سلام من مسعود غلامی هستم مدیر فروش شرکت سامان موتور و مالک برند راپیدو در ایران. ظاهراً تعدادی از دوستان از کلاه کاسکت های شرکت من ناراضی بودن خوشحال میشم اگه بتونم هر کمکی در رابطه با مشکلاتی که با کلاه راپیدو داشته باشید انجام بدهم و ایرادات کار رو از شما بشنوم و اصلاً هم از شنیدن مشکلات واقعی کلاه راپیدو فرار نمیکنم. ولی با این حال باید خدمت همه عرض کنم که اکثر کلاه های ما بسته به range قیمت استاندارد ECE اروپا و DOT آمریکا رو pass میکنند. ولی با این حال من از شنیدن هر مشکلی استقبال میکنم.
در ضمن اگه فکر میکنید کلاه ما پاسخگوی نیازهای شما نیست به اطلاع همه می رسونم که شرکت ما نمایندگی کلاه NOLAN و X-LITE ایتالیا رو هم داره و از برج9/90 میتونید این کلاه رو هم از بازار ایران با قیمت پایین تر از قیمت فروش سایر کشورها خریداری کنید. در ضمن برای اطمینان از original بودن کلاه nolan که توسط شرکت ما عرضه می شود میتوانید مشخصات کامل شرکت ما را در WEBSITE NOLAN: [فقط کاربران می توانند لینک هارا ببینند. ] چک کنید یا از شرکت nolan استعلام کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)