|
|
|
سلام
همانطور که برخی دوستان در جریان هستن من هر 2 موتورم ( پالس ، هیوسانگ ) فروختم به دلیل مشکل جا و فقط روان نگه داشتم
الان دیگه در حال جابجایی هستیم در آینده نزدیک و مشکل جا هم در حال حل شدن هست
روان رو میخوام بفروشم و بجاش هیوسانگ بخرم و فقط موتور دیگه بشه برای 5 شنبه و جمعه
موتور از روز اولی که خریدم توی تاپیک روان میتونید ببینید چه مواردی داشته و چه کارایی روش انجام دادم
تنها تعمیری که این موتور شده یکبار از زیر اهرم تعویش دنده روغن میداد که در کمتر از 5 دقیقه کاسه نمدش که فکر میکردم چیز بزرگی باشه و مهم ولی دیدم یک واشر مانند هست عوض شد و حل شد
و اینکه یکبار هم رفته آچار کشی
لاستیک جلو و عقب کراس ایران یاسا
لاستیک های فابریک موجود هست و فکر کنم اوون نخ نخ های نو بودنش روش باشه
خورشیدی 44 تایی ژاپنی اصلی خریداری شده به همراه زنجیر که +150 شد . ورشیدی و زنجیر فابریک هم موجود هست
شیر بنزینش هم زاپاس مشکل داشت با شیر بنزین موتور عربی عوض شده فکر کنم 12 یا 15 تومن خریدم بهترین جنس . فابریک خودش 4 تومن بود اگر اشتباه نکنم
لامپ جلو زنون هست و خیلی گشتم تا مدل نور پایین معمولی و فقط بالا زنون پیدا کردم جنس خیلی خوب . نه از این 30 تومنی های توی بازار که برای موتور هست . این برای ماشین هست
لامپ عقب چون زیاد میتکید با مدل led عوض شده
موتور در سلامت 100% هست بدون کوچکترین خط و خش
درضمن طرح سوزوکی روی بدنه موتور پیاده شده
همه این خرج هایی که من کردم الان فکر نکنم زیر 500-600 در بیاد . بخصوص خورشیدی که اصلاً این جنس جایی گیر نمیاد
راستش کارکرد دقیق یادم نیست فردا نگاه میکنم از روی موتور ولی فکر کنم 4000 باشه حدوداً
بیمه هم تا برج 5 سال 92 فول داره که 160 تومن حق بیمه شد نه از این الکی 70 تومنی ها !
در مورد سند هم من چون قصد نداشتم موتور نگه دارم و هدفم خرید KTM یا دوباره ریس بود هنوز به نام نزدم و قولنامه هست و هرکس بخره میتونه به نام خودش بزنه و سند دست سوم نمیشه
قیمت هم میذارم به عهده خریدار
فقط کسی خیلی پرت بگه جوابش نمیدم . زیر 3 هم کسی قیمت نده
ویرایش توسط farzad_sh_2020 : 15-09-1391 در ساعت 08:22 قبل از ظهر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)