|
|
|
سلام به دوستان عزیز.
من حدود یک هفتست که قصد دارم یک موتور 70 cc خریداری کنم ولی شهرمون(ابهر استان زنجان) رو زیر و رو کردم و پیدا نکردم.نه نو و نه کارکرده. اما امروز اتفاقی تو یه شهر دیگه نزدیک ما یک مغازه پیدا کردم که دوتا موتور 70 داشت ولی نمیدونم کدوم رو برای خریدن انتخاب کنم.لطفا منو راهنمایی کنید.
یکی از موتور ها پاژنگ هست که کارکرده ولی به گفته فروشنده سالمه البته دیدم که سبد نداشت و گزینه بعدی یه موتور رایکاست که صفره و مدل 89. قیمت پاژنگ دست دوم 400 هزار و قیمت رایکا نو 800 هزاره.
لطفا منو راهنمایی کنید که بهتره کدوم رو بگیرم.البته لطفا زودتر لطف کنید و راهنماییم کنید تا کسی نخریدتشون.
خیلی ممنون.
داداش من رایکا داشتم 70 سی سی
حدود 1 سال داشتمش خدایش جز خرج بنزین و روغن و لنت و شمع خرجش نکردم
خیلی نرم و خوبه
فقط مشکلی که هست اینه که موتوری که می گی مال 89 هست
اولین هندلو که بزنی افت قیمت 2 سالو می کنه تو یه ثانیه
10 ماه زندگی 2 ماه عشق!!
التماس دعا در این 2 ماه
منم رايكا125 داشتم مهشر بود تو 125ها به نظرم بهترين بود نه از روي تعصب از روي تجربه ميكم چون خيلي 125 داشتم اول تيزرو بعد رايكا
به نظرم پاژنگو بردار چون همون طور كه دوستمون گفت شما اگه رايكارو برداري افت قيمت شديدي ميكنه پس به صرفه تره پاژنگرو برداري
البته اگه سالم باشه
راستي چرا125 ورنميدازي؟
ویرایش توسط RAMIN1 : 23-07-1391 در ساعت 07:50 قبل از ظهر
دستتون درد نکه که جواب دادید.
من قصد فروش موتوری که میخرم رو بعدا ندارم چون سال بعد هم که رفتم دانشگاه میخوام بدم به داداشم پس افت قیمت زیاد مهم نیست.
ثانیا دیگه جدیدتر از 89 پیدا نمیشه که به خود کارخونهش هم زنگ زدم گفت فعلا تولید نداریم.
حالا با این شرایط شما رایکاهه رو ترجیح می دید؟
من به شخصه دست ودلم به دست دوم نمی ره
یه چیزی
شما که نمی خوای تا آخر عمر موتورو نگه داری پس:
یه زمانی موتورو می خوای بفروشی پس افت قیمت مقدای باید براتون مهم باشه
با این تفاسیر که می گی حالا حالا ها می خوای از موتور استفاده کنی به نظرم یه صفرشو بردار که از اول دست خودت بوده و می دونی چه بلایی سرش آوردی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه می خوای فقط دستت راه بی افته دست دوم بگیر
10 ماه زندگی 2 ماه عشق!!
التماس دعا در این 2 ماه
خب واقعا ميخواي 5 6سال نگه داري دلو بزن به دريا فكر افت قيمت نباش صفر بگير كه خيالتم راحت باشه از نظر فنيش
داداش اون 800 هزاری که واسه 1 موتوره 70 سی سی گذاشته خیــــــــــــلی بالاست.
با اون پول یه 125 میتونی بگیری.![]()
Only Kawasaki For All The People Around The World
میشه لطفا مارک و برند شرکتی که 125 رو با 800 میده تو این بازار بفرمایید؟؟!!!!!!
10 ماه زندگی 2 ماه عشق!!
التماس دعا در این 2 ماه
"Chika"
داداش شما مثکه توهم زدیا؟؟!!!!!!!!
زیگما با اون همه عظمتش 1 میلیون و هشتاده
Only Kawasaki For All The People Around The World
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)