|
|
|
سلاممن دوستم دایچی 200داره مدل 90میخواست موتورش رو عوض کنه از قیافه کثیر 200 خیلی خوشش اومد (من هر چی گشتم بررسی از این موتور پیدا نکردم ولی یه موتور شبیه این بود اسمش روبین بود)میخواستم ببینم کیفیتش چطوره کارکرده تمیزش مدل 90 چنده تقریبا؟ارزش داره موتورشو بده اینو بگیره؟ممنون
داداش کثیر 200 نداریم، روبین 200 هست یا کثیر 150 طرح جدید
البته تو این طرح!!!!!
10 ماه زندگی 2 ماه عشق!!
التماس دعا در این 2 ماه
تو زدن تاپیک از این به بعد بیشتر دقت کنید
جای این تاپیک اینجا نیست
تو مشاوره خرید و فروش باید میزدید
منتقل شد
اﻭﻧﻘﺪﺭ ﻣﻴﺨﻮاﻣﺖ ﻫﻤﻪ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﺑﺪ ﺷﻦ, ﺑﺎ ﺣﺴﺮﺕ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ اﺯ ﻛﻨﺎﺭ ﻣﺎ ﺭﺩ ﺷﻦ
ممنونآره الان رفتم مغازه دیدم 150هست شرمنده نمیدونستم کجا باید بپرسمیکی تصادفی داشت فلاپ جلوش شکسته بود 3راهی فرمونم نیاز به تعمیر داشت 1200سالم 1ماه کار خورده(به گفته خودش)مدل 90 هردو 1900قیمتا خوبه؟ارزش داره تعویض کنه؟میشه یه لینک از مشخصاتش بدین؟یا بررسی تو همین سایت؟ دایچی رو چند بده خوبه؟آلیالویی بدون تصادف چند تا خط داره باک یکی با کلید کشیده در کل تمیزه
کثیر 150هست داداش به نظر شما ارزش تعویض داره؟ اصلا برند خوبی هست؟ قیمتا که بهم دادن چطوره؟ دایچی رو نهایت چقد میشه فروخت؟
سنگاتو درست بچین.حلّهچرا که نه! موتورم 200تانمیره ولی 100تاکه میره!
به البوم من هم سر بزنید نظراتونو پ.خ کنید. آی لاویو Pmc
ممنون داداش داشتم تا پیکی که دادی رو میخوندم ارزش تعویض با دایچی 200!؟ الان داره آلبالویی و 90 و...... 1200 تصادفی 1900 سالم دایچی رو نهایت چند میتونم بدم بره؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)