|
|
|
سلام دوستان ... یه مگلی دارم اگزوز گرفته به گلگیر , گلگیرش آب شده از کجا میتونم گیر بیارم و حدودا چنده ؟؟؟
بعد این پلاستیک مشکی جلوی باک هست که سوئیچ وسطش میافته این چی گیر میاد ؟؟ قیمت این چنده ؟؟؟ اگه جایی رو میشناسید با پیک میفرسته تلفن بدین ممنون میشم ...
ویرایش توسط shahrammc : 29-05-1391 در ساعت 01:46 قبل از ظهر
نماینده خدمات پس از فروش کویر.
02155368668
ویرایش توسط Babak : 02-06-1391 در ساعت 12:16 قبل از ظهر
بتهوون در 26 مارس 1827 در هنگام مرگ :" دوستان دست بزنید کمدی تمام شد.
ناپلئون بناپارت : کسی که می ترسد شکست بخورد حتما شکست خواهد خورد.
داداش به 55368668 زنگیدم نداشت تلفن 33109421 داد اینم نداشت !!! کل گمرک گشتم نبود !!! یه گلگیرش که پیدا نمیشه پس چجوری همه میگین فلاپاش موجوده نسبت به دایلیم و هیو لوازمش خیلی بهتر پیدا میشه !!!
خواهشن هرکی گلگیر عقب مگلی داره اینجا فروشندس من خریدارم ... بهم پ خ بدین من تلفنمو میدم واسه قیمت ... بعد پیک کنید هزینشم میدم پیک ... ممنون دوستان
باز شد
بتهوون در 26 مارس 1827 در هنگام مرگ :" دوستان دست بزنید کمدی تمام شد.
ناپلئون بناپارت : کسی که می ترسد شکست بخورد حتما شکست خواهد خورد.
دوست عزیز باید صبر کنی تا بار شرکت بیاد.احتمال هم داره تو گمرک یا اوراق چی ها پیدا کنی.ولی احتمالش کمه.صبر کن تا شرکت بیاره.هر هفته زنگ بزن ببین شاید اورده باشه.
دلم یه موقعیت خوب میخواد.تو هم دعا کن.
داداش حالا من هر هفته زنگ میزنم ولی کسی از بچه ها اینجا داره من خریدارم ... قیمتشو میدونی شما ؟؟
قیمت این فلاپ مشکی جلوی باک که سوئیچ وسطش میافتم اگه کسی میدونه بگه اونم میخوام
من رو موتور خیلی حساسم این فلاپ جلو باک یه ترک جزئی داره ولی نمیتونم همینم ببینم . موتور همه جاش آکه فقط این گلگیرش تابلو آب شده
ویرایش توسط shahrammc : 02-06-1391 در ساعت 03:03 قبل از ظهر
مال منم سوخته.بازش کردن.توام بازش کن فعلا تا پیدا بشه.
دلم یه موقعیت خوب میخواد.تو هم دعا کن.
اینجا ایرانه فراموش کردین
یک کالایی را میفروشن لوازم یدکی واسش نمیسازن![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)