|
|
|
از دوستانی که این دو موتورو داشتن بهم کمک کنن که کدوم کلاس موتور رو بخرم هم میخوام پیست برم و کوه و ...........موندم با تریل میشه پیست بری یا با کراس میشه کوهو جاده خاکی بری یا نه؟
ممنون میشم کمکم کنید
کراس بیشتر برای پرش ساخته شده نه مسافت ، شما اگر بخوای همیشه بری کوه کراس مناسب نیست چون هزینه تعمیر و نگهداری بالائی هم میتونه براتون داشته باشه
اما تریل ( روان ، فلات ، ....) همونطور که مشاهده میکنید تا حدی میتونه نیاز های شما رو از جمله : شیب ، پرش کوتاه ، مسافت و... رو ارضاء کنه
البته من بین crfx یا rmz250 بشتر نظرم هست
خب چون صددرصد کوه میرم و از طرفی اصطهلاک کراس بالا هست منو به شک انداخته واز طرف دیگه خیلی از crf450x خوشم میاد ولی نمیدونم میشه تو پیست رفت یا نه البته پرش آنچنانی نمیخوام بکنم و بعضی از دوستان میگفتن میشه ولی تجربه تو پیست رفتن با این موتورو نداشتن ولی تو نت عکسایی دیدم که با تریل تو پیست رفتن و مثل کراس ازش استفاده کردن
پس حله دیگه ، Crf X میتونه به راحتی پاسخگوی نیازت باشه ، حالا صبر کن دوستانی که اطلاعاتشون در این رابطه کامله بیان نظرات خودشون رو بدن بعد تصمیم قاطع رو بگیر
منم میگم crf-x ولی برای پرش بیشتر از 1 متر استفاده نکن امکان ترک مویی روی شاسی وجود داره
به سلامتی همه اونایی که ما رو همین جوری که هستیم دوست دارن وگرنه بهتر از ما رو ، همه دوست دارن....
چرا ترک میخوره؟ یعنی اینقدر شاسیش ضعیفه!![]()
انقدر نه ولی موتور برای پرش نیست اگر دوام شاسی کراس رو داشت بیکار نبودن که کراس تولید کنن
شاسی تریل از کراس ضعیف تره مطمئن باش
به هر حال هر موتوری برای کاری ساخته شده و تریل برای کوه نوردیه نه پرش
به سلامتی همه اونایی که ما رو همین جوری که هستیم دوست دارن وگرنه بهتر از ما رو ، همه دوست دارن....
خودم عکسایی دیده بودم که با تریل مثل موتور کراس رفته بود تو پیست و حسابی میپرید ولی یادم نیست چه مدلی و چه مارکی بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)