|
|
|
این موتور عموم هست - مدلش 92 هست - موتور سالمه - برگ سبز گمرکی داره که الان دیگه نمیدن به کسی و حدودا خرجش برای گمرکی گرفتن موتور بالای 2 میلیون میشه - از محاسن برگ گمرکی اینه که شما دلهره جریمه شدن و نیست شدن موتورت رو نداری
خلاصه چی بگم 2 میلیون برگ سبزش رو حساب کنید + 4 میلیون هم خود موتور رو حساب کنید میشه 6 میلیون تومن اگر کسی بخواد همچین چیزی داشته باشه پاش میوفته ولی ما قیمت رو برای احترام به حقوق مصرف کننده گذاشتیم 3.5 تومن - به خریدار واقعی یه کوچولو تخفیف هم میدیم
قیمت : 3.5 میلیون
اینم موبایل عموم زنگ بزنید : 09174432050
چشم به زودی عکس میزارم
دوست من rmx تمیز بدون مدارک 2 تومن قیمتشه با برگ شبز همون حدود 2800 تا 3
پروانه صفت گرد جهان گردیدم نامردم اگر مرد به دوران دیدم
یک رنگ تر از تخم ندیدم هرگز ان هم که شکستمش دو رنگش دیدم
علی آقا راستش الان که برگ سبز گرفتن تقریبا کار حضرت فیله و حدودا 2200 تومن فقط خرج برگ گمرکی هست - ولی بازم ما همیشه به نظر خریدار احترام میزاریم و تا 3 میلیون هم خریدار واقعی باشه میدیم موتور رو - ولی مطمئن باشید این موتور رو با برگ سبز اگر دست یه دلال بود زیر 4 تومن نمیداد
فردین هستم
داش فردین دیشب فخرآباد بودم موتور فروشی ق ش بودم یه دونه آر ام ایکس با برگه سبز داشت میگفت 7/5 ،یک دونه کادکس250 داشت، اون هم همون قیمت برگه سبزشو نشونم داد 3/400 گمرکی خورده بود یه سی آر ام داشت با برگه اون هم 7/5
داش فردین کم پیدایی .
![]()
مخلصم امیر جون چطوری - ما قابل نیستیم - عیدت مبارک - خدایی فخرآباد موتور میفروشن دهن آدم باز میمونه - حالا بعد عید شاید موتورا رو بردم گذاشتم امانتی اونجا بفروشنش
فردین هستم
دوست خوبم برگ گمرکی قیمتش بر حسب قیمت موتور پرداخت میشه و هزینه اش 65 درصد قیمت کل موتوره.......میتونی توی کتاب تعرفه عوارض و گمرکی اینو بخونی
گرفتنشم اونقدر سخت نیست اگه مدارک داشته باشی............
a beautiful day , once it ends , nothing remains the way it was
آقا خدا پدرت هم بیامرزه - 65 درصد قیمت موتور رو حساب کن بزن رو قیمتش - حالا خدایی قیمتش بالاست ؟
فردین هستم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)