|
|
|
سلام
مثل هر هفته آفرود نامه این هفته رو با نام خدا شروع میکنیم
به من گفتن دیگه تو آفرودنامه ها نباید جنجالی بنویسی(روان و فلات)....خلاصه دیگه از این هفته آفرود نامه های خنثی را خواهید خواندالبته کلیپ این هفته کاملا متفاوت هست ، پیشنهاد میکنم از دستش ندیداین هفته بعد از غیبت یک هفته ای masoud rm و با توجه به روانی شدن یکی از اعضای مشهدی سایت : [فقط کاربران می توانند لینک هارا ببینند. ] واجب شد که یه ملاقات هماهنگ شه تا علاوه بر تازه شدن دیدار ، یه آفرودی هم بر بدن بزنیم
هوا هم که دمش گرم پا داد
اعضای آفرود این هفته :
[فقط کاربران می توانند لینک هارا ببینند. ]
من ، آقا مسعود (honda crfx) ، جواد (Nopo) ، علی نوزاد (alinozad) ، آقا مسعود (masoud rm) ، آقا رضا (فلات نارنجی)
مهمان ویژه این هفته : آقا مسعود (honda crfx) بودن که تازه به جمع روانیان مشهدی پیوسته بودن و از دیدارشون بسی مشعوف شدیم
این هفته بدلیل اینکه بعضی دوستان میخواستن ساعت 1 برگردن ، یه مسیر کوتاه آفرودی انتخاب شد از سمت هفت حوض !
البته مسیر این هفته واسه آقا مسعود کمی سنگین بود و بنده خدا خیلی خسته شد
این هفته آمار برابر بود ::: 3 فلات و 3 روان
[فقط کاربران می توانند لینک هارا ببینند. ][فقط کاربران می توانند لینک هارا ببینند. ]
مسیر هم کماکان گلی بود ...
جواد هم خوشحال و خجسته با هیولا اومده بود
نمایی از مسیر این هفته
و انتهای مسیر این هفته : سد طرق !
و آقا مسعود در آغوش روانها ؛ سرفراز از یه امتحان آفرودی !
یه نیم ساعت دم سد نشستیم ، یه چایی هم زدیم تو رگ ، جای همه خالی (علی الخصوص امیر مسعود)
بنده خدا اومد بشینه یه عکس هنری ازش بگیرم ،قاب کنه بچسبونه دیوار اتاقش ، که دقیقا لحظه شات ، با شوخی عشایری علی نوزاد روبرو شد !
اینم یه نما از محل اطراق
البته بالا بردن اون ف ل ا ت ها از اون پایین هم کار حضرت فیل بود
بگذریم...
این هفته زیاد روی آفرود نامه و عکسها مانور ندادم
بیشتر عزمم رو روی کلیپ جزم کردم ، و انصافا چیز توپی از آب دراومد
حتما ببینید
تو این کلیپ شاهد : حرکات نمایشی ، مسابقات درگ ، پرش های خوفناک و کل کل های دوستان خواهید بود
لازم میدونم همنیجا از آقا مسعود (masoud rm) که Fktm شون رو برای امر خطیر پرش در اختیار من گذاشتند ، تشکر کنم (برو تو کف پرش ...)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)