|
|
|
با سلام خدمت دوستان
بنده دنبال یک دستگاه پالس آبی کاربنی چراغ گرد واسه داداشم هستم.اگر مورد مناسبی هست لطفا" بهم خبر بدید. حداکثر بودجه1900 هستش
فقط موتور سالم و بدون تصادف باشه.
خیلی ممنون
حسین
سلام
من دارم
واسه خودم هم هست(تهران-مجیدیه)
مدل 86 سری اول
بیا یه نگاه بنداز اگه خواستی برش دار اگه نه هم که هیچ
موفق باشی
بسته به لیاقتت و شعورت برات وقت میزارم و نظر میدم/بسته به پشتکارت و همکاریت و همفکریت
اگه نوشته ی مفیدی زدی ازت تشکر میکنم پس توقع بیجا نداشته باش و به خودت مغرور نشو
نوشته مفید شامل چی میشه:بار علمی . . .فنی . . .هنری . . .و خلاقیتی
لازم نیست به جایگاهی که داری ازت تشکر کنم/لازم نیست هر تایپیکی که زدی ازش تشکر کنم
سلام عزیز
بله چراغ گرد هست(چراغ طرح خفاشی فابریکشم دارم)
رینگ پره ای هست(البته رنگ سفید شده که خواستی رنگشو میریزم برات)
تصادف داشته ولی در حد باک موتور بوده اونم خط افتاده ولی قری نداره(اگه خواستی برات درستش میکنم فقط رنگ لازم داره)
تمام لوازمشم هم فابریک هست الی قطعات مصرفیش
تقویت هم شده(به شرط )یعنی سوار موتور بشی خودت تعجب میکنی)
البته یه اگزوز تقریبی اسپرت هم روش هست و صدای خوبی هم داره
همینجوری بدون تعمیر باک و یک سری رسیدگی مثل قطعات تعویضی به شما تقدیم میکنم 1.800
خلافی هم نداره
اگه طالب هستی یه روز وقتتو بزار قرار بزاریم یه محل مناسب موتور رو بررسی کن که شما هم مسافت اذیتت نکنه
موفق باشی عزیز
بسته به لیاقتت و شعورت برات وقت میزارم و نظر میدم/بسته به پشتکارت و همکاریت و همفکریت
اگه نوشته ی مفیدی زدی ازت تشکر میکنم پس توقع بیجا نداشته باش و به خودت مغرور نشو
نوشته مفید شامل چی میشه:بار علمی . . .فنی . . .هنری . . .و خلاقیتی
لازم نیست به جایگاهی که داری ازت تشکر کنم/لازم نیست هر تایپیکی که زدی ازش تشکر کنم
خيلي ممنون خبرشو ميدم.
قفل.........
...two stroke
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)