|
|
|
- سلام
- من میلاد از ساری، به تازدگی دنبال خرید موتور سنگین هستم. البته تازه کارم. تا 5-6 تومن بودجه دارم. نمیدونم برم سراغ موتور با برگه یا اماراتی؟ چون وضع تردد رو توی شمال نمیدونم. اگه دستم راه بیفته حتما اماراتی سوار میشم ولی واسه شروع چیکار کنم؟ لطفا پیشنهاد خرید این 250 سی سی های مجاز رو ندید
. ممنونم
من جای تو بودم ، یه روان میگرفتم میزدم به دل کوه و جنگل ، به اندازه کافی که دستت سفت شد ،
یه تریل حجم بالا بگیر
تو ولایت شما چون بارونیه ، موتور سواری غیر آفرود حال نمیده ،
خوبی تریل سنگین اینه که اولا روش خیلی حساس نیستن ، دوما ، فرار باش راحت تره !
ممنونم، چند نفر دیگه هم این پیشنهادو بهم دادن ولی دنبال سنگین ریس یا استریت هستم و با تریل و کراس میونه خوبی ندارم. بازم تشکر از نظر خوبتون.
با 5 6 میتونی یه cb400 خیلی تمیز یا cb 1000بگیری و...
ممنون دوست عزیز. دوستان مشکل من نوع موتور نیست. مشکل اینه که وضع ترددو نمیدونم واسه همین نمیدونم اماراتی بگیرم یا با برگه.
گیلان که بگیر بگیر افتضاحه تو مازندران هم شنیدم قبلا عباس آباد خوب بود ولی تازگیا اونم خراب شده برو با برگه بگیر بهتره اگه دیدی بهت گیر ندادن بعدش عوض کن برو سراغ اماراتی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)