|
|
|
tvs ابی کاربنی مدل 1/90 بیمه تا 1/91 مدارک کامل کارکرد حدود 9000 قیمت 1800 صفرشم امروز 2300 بود/09354723888 نجفی/ برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
همیشه کلاه بزارید حتی موقع قرار با طرف.....
دادا عکس نداری بذاری؟
عاشق اون دیالوگ فیلم پینوکیوم که پدرژپتومیگه:چوبی بمون آدماازسنگن...!
نه موتور رفیقمه من ازش عکس ندارم/
آق کیا اینو رد کردی واسه اوستای ما رو هم بفروش با شرایط بالا فقط رنگش مشکیه و این که 700 تا دونه کارکرده یعنی صفر به همین قیمت 1800
مدلشم برج 3و 4 هستش
به سلامتی همه اونایی که ما رو همین جوری که هستیم دوست دارن وگرنه بهتر از ما رو ، همه دوست دارن....
همینجوری میگما بچه محل عزیز یه وقت ناراحت نشی.
ولی دیروز نمایندگی چهانرو 1/900میداد احتمالا تو گمرک پائینترم پیدا بشه.
بچه ها این نمایندگی جهانرو کجاس؟من هرچی گشتم نمایندگی اصلی پیدا نکردم
عاشق اون دیالوگ فیلم پینوکیوم که پدرژپتومیگه:چوبی بمون آدماازسنگن...!
- 1850 تا 1900 توی گمرک صفرشه،چند تا چیز دیگه هم درباره کارکردش نوشتم که خب پاکش کردم تا دخالت نکرده باشم
جکت پایینه...!
راز موفقیت در زندگانی سه چیز است: چیز اول،چیز دوم و چیز سوم...!
آپلود دائمی عکس: www.picofile.com
خیابان جمهوری پشت سفارت انگلیس خیابان نوفل لوشاتو خیابان بابی ساندز دست راست نمایندگی جهانرو
دوستان مرسی از راهنماییتون من قیمتشو از هرکی میپرسم یه چی میگه...بازاره دیگه هرکی تو کار اب کردنه.دوستان اگه کسی خواست با توجه به قیمتی که دوستان گلم گفتن تخفیف هم داره..البته موتور دوستمه و دوستان و اشنایان به خاطر سابقم و اعتبارم تو سایت اگهی هاشونو میدن به من...من این موتورو تائید میکنم
قفل.........
...two stroke
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)