|
|
|
مشخصات کلی اینجا موجوده:
[فقط کاربران می توانند لینک هارا ببینند. ]
خودمم توضیح میدم،صفحه ضد خش داره،خیلی جمع و جوره،14.7 مگاپیکسله که توی تنظیمات 15 مگاپیکسل محسوب میشه،عکسها تا حدود 12 مگ حجم واقعی دارند(حجم الکی نمیده)،ماکروش قویه حدود 5 سانته.وقتی از انگشتم عکس گرفتم چندتا میروگ رو هم نمایش میداد!!!اگه قبولم ندارید و نیازه باید برم توی آرشیو قدیمیم بگردم و عکسشو بذارم تا خودتون ببینید.خاصیت خوبی که این دوربین داره،مثلا رو به آفتاب دارید عکس میگیرد،صورت طرف تاریکه،میتونید فلاش رو روشن کنید بدون اینکه منظره پشت سر خراب بشه یه عکس توپ از منظره و طرف با صروتی روشن بگیرید!حتی دوربین کانن برادرم این خاصیت رو نداره نمیدونم چرا...
این دوربین یه قاب ضد آب هم داره که میشه از تهران و نمایندگی به قیمت حدودی 100 تهیه کرد و با تنظیمات عکسبرداری زیر آب اون تا عمق 15 متری فکر کنم عکاسی کرد یعنی تنظیمات زیر آب رو هم داره.هیچ خط و خشی روی دوربین نیست،100% سالم و بدون مشکل.
این دوربین هم برای کسانی که تا حدودی یه دوربین نیمه حرفه ای هم میخان خوبه چون تنظیمات دستی هم داره یعنی بصورت دستی میتونید سرعت شاتر و مقدار نور و دیافراگم و شدت فلاش و .... تنظیم کنید و هم برای افراد تازه کار خوبه چون با چندتا گزینه راحت و ساده میتونید بهترین تنظیمات رو بصورت اتومات بدست بیارید.این دوربینها خوبیش اینه که مثل دوربینهای حرفه ای نیاز به لنز و هزینه اضافی نداره(البته برای حرفه ای ها این گزینه یک عیب حساب میشه)
دوربین ساخته شده ژاپن هست و عبارت made in japan روش هست،کلا این دوربین دو مدل داره،برای اروپا که منتاژ چین هست و ixus 980 اسمشه و ixy digital 3000 is که مختص ژاپن هست همونجا ساخته میشه.این دوربین من ixy digital 3000 is هست.
قیمت نوش تا چند وقت پیش که موجود بود 450-480 بود.من خودم 480 خریدم.الان نوش موجود نیست.فکر میکنم قیمت 300 تومن براش مناسب و منصفانه باشه.
نمونه عکس رو هم میذارم.یاعلی
آلان با 300 تومان می شه یه دوربین خوب مدل 2011 و نو رو از مغازه خریداری کنی...
نمونه های بهتری دم دست نبود،ولی عکسهای محشرتری با این گرفتم،مخصوصا تصاویر جنگلی.عکس مجلسی هم که برای ازدواجهای خانواده معمولا من عکس میگرفتم که هیچ کس باور نمیکرد کار خودمون باشه و فکر میکردن عکاس گرفتیم و اونا چاپ کردن...
---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------
مسعود جان چند وقت پیش 180 تومان برای داییم یه دوربین خوب کانن گرفتم.بله با 300 تومن میشه یه دوربین زوم بالا و کیفیت hd گرفت،منتها مطمئنن تفاوتهای زیادی داره.دوربین از 100 تومنم هست تا چند میلیون!دوربین کانن slr که فقط 8 مگاپیکسله و چند سال کارکرده و کهنه شده همین الان 500 تومن قیمتشه...فکر نمیکنم قیمت رو بالا گفته باشم چون تا حدودی قیمتهای روز و مشخصات اکثر دوربینهای کانن دستمه.
به هرحال منم قصدم خرید یه دوربین 580 تومنی هست،فروش رفت که اونو میگیرم،فروش نرفت که هیچ همینو دارم بسه.
آقایون قیمت رو با مشورت دوستان و با گذشت زمان 250 میذارم آخرش...مطمئن باشید اگه دوربین میخاید از خریدش پشیمون نمیشید!من به فامیل جنس نمیدم ولی به آشنا جنس میدم چون این دوربینو فامیل میخاد نمیدم بهش(فامیل دردسر داره!مخصوصا اینکه چیزی هم سرش نباشه و سردرنیاره!)ولی حیفم میاد به غریبه بدم و به دوست و آشنا میدم اگه نه مجبورم بدم همون فامیلمون...
سلام_به شماره 09381126696 يه اس ام اس بده_باهات تماس ميگيرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)