|
|
|
عرض ادب
آقا من دیگه از ماشین روندن کلافه شدم ، میخوام موتور بگیرم
تا حالا موتور نداشتم و به جز دو سه بار که اونم مسافت خیلی کم بوده ، موتور نروندم
تازه مدتیه رفتم دنبال گواهینامه موتور ( حالا موندم امتحان عملی اونجا رو چه کار کنم ، چون با توجه به اینکه گواهینامه موتور به صورت اجباری آموزشگاهی شده ، ظاهرا آموزشگاههای موتور مثل ماشین نیست که آموزش بدن ، فقط بهت یه موتور میدن همونجا دور بزنی خودت تمرین کنی ، و هرکی هم میاد اونجا خودش موتور سواری بلده ، یعنی خودت باید بیرون از اموزشگاه موتورسواری یاد بگیری ، از اونطرف هم اگه بدون گواهینامه بزنی به یکی بمیره قتل عمد محسوب میشه یا پلیس بگیره بهت گیر میده ، واقعا چه سیستم جالبیه)
بگذریم ، اینا درد و دل بود
------------------------------------------
اول به فکر خرید اونجر 220 افتادم ، خیلی دوستش دارم ، ولی باید سه سال از گواهینامه بگذره تا بشه بالای 200 سوار شد
الان میخوام پالس 180 دو رنگ بگیرم ، ولی اونم به هرکی میگم میگه چون موتور اولت نباید پالس و آپاچی بگیری ، حتما میخوری زمین ، چون اینا به نسبت طرح هوندا خیلی خیلی بیشتر لیز میخورن ، خلاصه خیلی میترسونن
یه عده میگن یه هوندا دست دو بگیر باهاش تمرین کن بعد پالس بگیر ، ولی اونجوری ، هم هزینه اش میره بالا و هم ممکنه سرم کلاه بذارن چون از موتور اونم دست دو هیچی نمیفهمم ، ضمن اینکه من اصلا از ویو و طرح هوندا خوشم نمیاد ، حتی واسه مدت محدود و تمرین
الان با توجه به این قضایا دو تا سوال دارم
1 - این قضیه لیز خوردن پالس نسبت به هوندا چقدر جدیه؟ ، یعنی واقعا لازمه که تصمیمو عوض کنم ؟ و باید حتما با هوندا شروع کنم؟
2 - اگه دیگه هیچ راهی نیست و باید با هوندا شروع کنم ، این باکسر 150 توی لیز خوردن چطوریه؟ مثل هونداست یا اونم زیاد لیز میخوره؟
3 - اصن واسه چی پالس و آپاچی انقدر لیز میخورن ولی هوندا نه؟ مگه اونا لاستیکاشون پهن تر نیست؟
ببخشید زیاد شد
ممنون میشم با حوصله جواب بدین ، به هرحال اولین موتوره و تجربه ندارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)