|
|
|
آقا یه سوال دارم .. من قبلا یه هفته آپاچی داشتم یکی از دوستام که ان اس داشت انقدر از موتورش تعریف کرد که منم رفتم آپاچی رو با 500 ضرر فروختم ان اس خریدم موتور خیلی عالی هست ولی به درد اینکه باهاش بری سرکار بیای نمی خوره هم یه خرده سنگینه برام هم اینکه الکی 9 تومن پول دادم کلا روزی یه ساعت سوارش می شم یعنی نیم ساعت میرم نیم ساعت برمی گردم (همون آپاچی هم کارمو راه می نداخت) یکی پیدا شده همون 9 تومن شرایطی می خره ازم به نظرتون کار درستیه بدم بره 6 بدم دوباره آپاچی بگیرم؟ به نظرتون پشیمون نمی شم؟ ان اس هم دست و پا گیره برام هم یه جا می خوام برم کار داشته باشم می ترسم ول کنم برم جلو پاساژ هم که می ذارم همش باید حواسم بهش باشه که نمالن یا ..... از یه طرف خیلی خوشگل و با ابهته از یه طرف نرمی آپاچی رو بیشتر می پسندم
به نظرتون من که یه ماه و نیمه ان اس سوار شدم الان دوباره بخوام آپاچی سوارشم می خوره تو ذوقم یا نه؟ از کسانی که جفت موتورها رو داشتن می خوام که جواب بدن
ببخشید پستم طولانی شد یه کم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)