|
|
|
سلام من میخوام یک موتور بخرم بعضی از دوستان گفتن که cbr1000rr repsol بخر و یک سری دیگه گفتن که hrc بخر و من خودم موندم و اطلاع اندی در باره متور میدونم راستی من موتوری میخوام که یا خود 1000 باشه و یا بیشتر از 1000 باشه!!!!!! و اگر هوندا باشه بهتره و قیمتش هم برام مهم نیست ومیخوام که یک چیز تک داشته باشم و آس. لطفا یک من رو راهنمایی کامل بکنه.متشکرم![]()
سلام خدمت شما دوست عزیز
cbr1000rr فرقی نداره که رپسول باشه یا hrc یا... این مدلها فقط در رنگامیزی و طرح بدنه باهم تفاوت دارند.
که تقریبا میشه گفت بیشترین موتور 1000 ایران هم همین موتور هستش
شما موتور استریت هم میخواید یا فقط ریس؟
وقتیقیمتشمهم نیست همه رو با هم بخر suzuki gsx 1000 , ninja zx 1000 , Honda cbr 1000 , yamaha R1 , agusta MV F4 1000 , bimota DB8 1000 , Bmw 1000r , ducati 1198
خودش گفتقیمتشمهم نیست :d
داداش من موتور ریس میخوام و یک عدد میخوام بخوارم نه هزار تا.:j:زذ:
اگر قیمتش براتون مهم نیست میتونید موتورهایی غیر از موتورهای ژاپنی رو انتخاب کنید مثل aprilia rsv4 و bmw s1000rr و دوکاتی 1199 و... اما قیمتشون زیاد میشه و خیلی گرون تر از ژاپنیا براتون تموم میشه ولی در عوض خاص هستن و با موتورهای ژاپنی تفاوت دارن...
اما اگر راحت گیر اومدن قطعه اسون خرید و فروش شدن و خرج و استهلاک پایین براتون مهمه باید بین موتورهای ژاپنی انتخاب کنید.
Aprilia rsv Factory چطوره ؟؟؟ صدای نازیم داره اگه خواستید بگید فیلمشو آپ کنم
- - - Updated - - -
اپریلیا نخواستی ducati
![]()
دوکاتی نخواستی mv agusta f4
تنوع از ما انتخاب از شما :j
اپریلیا بخاطر موتور v4 که داره صداش فوق العاده قشنگه عالیه شتابشم خیلی خوبه دوکاتی هم که دیگه حرف نداره mv agusta هم همینطور :d
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)