|
|
|
سلام با این قیمت به نظرتون چیزی گیرم میاد؟ من فقظ یه موتور میخوام راه بره و قیافه زاقارتی نداشته باشه
سلام دوست عزیز ورودت رو تبریک میگم به انجمن . با این بودجه شما فقط میتونی به سی جی 125 فکر کنی که اون هم نه چندان سالمه و دوونده شده و به خرج افتاده و شما بخری باید خرجش کنی و بعد با ضرر بفروشی . در مورد طرح ویو ها هم با این قیمت بخری نه از لحاظ موتوری سالمه نه فلاپ .
به نظره من یکمی صبر کن بودجه رو برسون به 1 تومن که بتونی موتوره بهتری بگیری
Bikes don't kill people. People kill people
پیشرو 70
براوو
مینی 80 پکیده!!
سی جی ترکیده!!
باختیم آخر بازی. . . همگی دست زدند. . .
سی جی تمیزم گیر میاد البته بستگی داره زیر پای کی بوده باشه!!!
سی جی 87 تمیز یا 88 نیم ترکیده اما از اینا انتظاریم نباید داشته باشی اگه 1تومن بزاری کنار میتونی 90 سالمو تمیز و سرحال بگیری البته تو مشهد!!!!هرچندم که سی جی موتوره کاره هرکی میخره تا پدرشو در نیاره میفروشه...پیشنهاد من صفره در حد هست که ارزونترینش صفرش 1600 و دست دوش 1400هه که بهترم هست چون یه سری خرجاش شده مثل آچار کشی و بیمه
100 تومن بده برو اسکیت یاد بگیر ماباقیشم خود اسکیتو بخر بیشتر به نفعته تا یه موتور ترکیده زیر پات بندازی یا یه دوچرخه بخر![]()
الان نمایشگاه ها تشنه مشترین راه باهات میان که هر چه قدر داری بده و الباقی قسطی
شما میتونی 700 و بدی حالا موتور مدل بالاتر یا صفر الباقی هم با طرف درست کنی که
چکی بدی - سفته و ...
INSTA : vahid.1995
موتور مزایده ای می تونی برداری 300 400تومن 200 خرجش کنی و ...
با ذكر يك صلوات فضاي وب رو معطر كنيم
(( [COLOR=#ff0000]اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)