PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش روان 200 qm مدل 90

MRasool
26-06-1392, 04:25 بعد از ظهر
سلام
فروش یکدستگاه روان زرد مشکی QM مدل 90 به مشخصات زیر :

مزایا :
موتور کیو ام اما رادیات روغن داره
فرمون با یه یک فرمون رنتال اصل تعویض شده که روش حک شده رنتال و از این الکی ها نیست فک کنم فرمونش الان 150 تا 200 پولشه .
خورشیدی عقب با یک خورشیدی 44 تایی ژاپنی تعویض شده (روی خورشیدی حک شده ژاپن)
دیگه اینکه : انجین پلمب ، لنت جلو و عقب تازه تعویض شده ، بیمه تا برج 8 داره ، 2 سال تخفیف بیمه ، روکش زین و فلاپها به تازگی تعویض شده

معایب :
بغل باک سمت راست یه تو رفتگی داره که دست من اینطوری نشده و زمان صاحب قبلیش (Alinozad) اینجوری شده
موتور خط و خش داره که به خاطر استفاده در کوه و برای آفروده (البته چون تازه فلاپ ها رو عوض کردم زیاد نی )
موتور روغن کم میکنه که به خاطر بزرگ کردن خورشیدی و استفاده موتور در افروده که اگه خریدار بخواد روغن کم نکنه باید انجین باز بشه .

معایب موتورهم همه رو گفتم که خریداز با دید باز انتخاب کنه و خدایی ناکرده گمراه نشه .
راستی یه سری از قطعات موتور هم باز کردم چون به کارم نمی اومدن :) مثل : راهنماها + خطر عقب + گارد عقب که همش هست و تقدیم خریدار میکنم .

قیمت 2/850/000 .

رسول جهانی 09156500750 - مشهد
یا علی

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

اینم اون تو رفتگی باک :

SOBHAN.SKY
29-06-1392, 12:58 قبل از ظهر
داداش بنده قرار ملاقاتهای آفرودی مشهد رو نیگا کردم عکسی از موتور شما ندیدم ...:297:
یه کاری کن یه چندتا عکس واضح از موتورت از دو زاویه چپ و راست بذار:3:

MRasool
29-06-1392, 11:21 قبل از ظهر
باشه میذارم، گویا این محمد عقیلی خیرش به ما نمیرسه

Sent from my LT26ii using Tapatalk 2

amin23
29-06-1392, 12:38 بعد از ظهر
ممنون از شما که صادقانه همه چیزو گفتید.

hosin suzuki
29-06-1392, 01:05 بعد از ظهر
اگه همه مثل اقا رسول صادق بودن چقدر خوب بود

MRasool
29-06-1392, 01:39 بعد از ظهر
هیچی دیگه هیشکی نمیتونست موتورشو بفروشه :))

SOBHAN.SKY
30-06-1392, 01:09 قبل از ظهر
رسول خان فردا باهات تماس میگیرم داداش .. اگه بتونی عکس هم بذاری که عالی میشه .. مخلص کلوم میخوام یه روان بگیرم 0035

SOBHAN.SKY
31-06-1392, 11:12 بعد از ظهر
:mypersianforum (531 دمه محمد عقیلی گرم که عکس نمیذاره :3:

MR.K
01-07-1392, 08:39 قبل از ظهر
با اجازه یک سری توضیحات اظافه میگردد

سلام

مزایا :
فرمون با یه یک فرمون رنتال اصل تعویض شده که روش حک شده رنتال و از این الکی ها نیست فک کنم فرمونش الان 150 تا 200 پولشه . مهران و میثم خریدن 260
دیگه اینکه : انجین پلمب ، لنت جلو و عقب تازه تعویض شده ، بیمه تا برج 8 داره ، 2 سال تخفیف بیمه ، روکش زین و فلاپها به تازگی تعویض شده

معایب :
بغل باک سمت راست یه تو رفتگی داره که دست من اینطوری نشده و زمان صاحب قبلیش (Alinozad) اینجوری شده
موتور خط و خش داره که به خاطر استفاده در کوه و برای آفروده (البته چون تازه فلاپ ها رو عوض کردم زیاد نی )
موتور روغن کم میکنه که به خاطر بزرگ کردن خورشیدی و استفاده موتور در افروده که اگه خریدار بخواد روغن کم نکنه باید انجین باز بشه . به احتمال زیاد سیلندر گشاد کرده, چون خورشیدی بزرگ تر هست موتور دور موتور بالاتری میزنه...حدود 25-30 پیستون هست وحدود 20-25 تراشکاری خرج داره. دستمزد مکانیک=؟؟

معایب موتورهم همه رو گفتم که خریداز با دید باز انتخاب کنه و خدایی ناکرده گمراه نشه .
راستی یه سری از قطعات موتور هم باز کردم چون به کارم نمی اومدن :) مثل : راهنماها + خطر عقب + گارد عقب که همش هست و تقدیم خریدار میکنم .

قیمت هم با توجه به قیمت خشک این موتور و طی مشورت با دوستان 3/000/000 ، که فک میکنم خدایی منصفانه است .

عکس از موتورهم که زیاد هست تو قسمت قرارملاقات های بچه های مشهد ، بازم محمد جان زحمت میکشه یکی دو دیگه آپ میکنه ! :smilies(182):

یا علی

- - - Updated - - -

با اجازه یک سری توضیحات اظافه میگردد

سلام

مزایا :
فرمون با یه یک فرمون رنتال اصل تعویض شده که روش حک شده رنتال و از این الکی ها نیست فک کنم فرمونش الان 150 تا 200 پولشه . مهران و میثم خریدن 260

معایب :
موتور روغن کم میکنه که به خاطر بزرگ کردن خورشیدی و استفاده موتور در افروده که اگه خریدار بخواد روغن کم نکنه باید انجین باز بشه . به احتمال زیاد سیلندر گشاد کرده, چون خورشیدی بزرگ تر هست موتور دور موتور بالاتری میزنه...حدود 25-30 پیستون هست وحدود 20-25 تراشکاری خرج داره. دستمزد مکانیک=؟؟

قیمت هم با توجه به قیمت خشک این موتور و طی مشورت با دوستان 3/000/000 ، که فک میکنم خدایی منصفانه است .

عکس از موتورهم که زیاد هست تو قسمت قرارملاقات های بچه های مشهد ، بازم محمد جان زحمت میکشه یکی دو دیگه آپ میکنه ! :smilies(182):

یا علی

Mohammad aghili
01-07-1392, 01:58 بعد از ظهر
دوستان عزیز
من نت ندارم

با گوشی همین اومدن فروم مصیبته ، اینکه باز برم یه جا دیگه عکس اپ کنم و لینک بزارم اینجا ، تقریبا غیرممکنه

رسول عکس داری
بزار خودت

من تو هفته اینده نتم وصل میشه

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 4 Beta

SOBHAN.SKY
01-07-1392, 06:36 بعد از ظهر
دوستان عزیز
من نت ندارم

با گوشی همین اومدن فروم مصیبته ، اینکه باز برم یه جا دیگه عکس اپ کنم و لینک بزارم اینجا ، تقریبا غیرممکنه

رسول عکس داری
بزار خودت

من تو هفته اینده نتم وصل میشه

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 4 Beta

اوکی دمت گرم ... آقا رسول خودت یه پولیتیکی بزن بزار .. دادا من 1 آبان ماه اعزام به خدمتم .. گفتم اگه هر چه زودتر اوکی بشه من شاید بیشتر حالشو ببرم :19:

MRasool
01-07-1392, 10:47 بعد از ظهر
باشه چشم همین فردا میزارم، در
ضمنا از آقا کامرو هم بابت توضیحات مفیدی که اضافه کردن تشکر میکنم

MRasool
06-07-1392, 12:15 بعد از ظهر
بروزرسانی

MRasool
14-07-1392, 12:01 بعد از ظهر
قیمت به روز شد .
ترجیح میدم موتورو تو دست بفروشم والا با این قیمت یکم بالا پایین مغازه دار ازم بر میداره

رحمان جلیلی
20-07-1392, 12:51 بعد از ظهر
سلام.موتور به نام خودتونه؟؟ گیرباکس و انجیل موتور تا حالا باز شده؟ ؟ ؟

MRasool
20-07-1392, 01:42 بعد از ظهر
گیربکس و انجین باز نشده تا حالا

MRasool
26-08-1392, 06:39 بعد از ظهر
موتور فروخته شد

fazm
26-08-1392, 06:51 بعد از ظهر
قفل..

ali_r
26-08-1392, 07:18 بعد از ظهر
قفل..