PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Bajaj Boxer 150 cc - باجاج بکسر 150 سی سی

صفحه ها : 1 2 [3]

meysam69
26-02-1396, 09:13 بعد از ظهر
سلام
باکسر 150 الان شده 4100 ت ؟
موتورها انژکتوری بشن کاربراتوری رو بعد یه مدت از رده خارج میکنند؟

mardan
27-02-1396, 07:28 بعد از ظهر
سلام یه سوال دارم
قسمت جلوی چرخ عقب باکسر ۱۲۵ سه تا لوله باریک هست.یکیش از باطری اومده ولی اون دوتای دیگه چی هستن؟یکی از اون دوتا هم یه درپوش پلاستیکی سرش هست
لطفا راهنمایی کنید ممنون

mardan
02-03-1396, 01:16 بعد از ظهر
دم همه باکسربازا گرم
آقا یعنی یه نفر نیست جواب مارو بده

serdar
11-03-1396, 06:19 بعد از ظهر
درود....سیستم دندش مثل سی جی ؟ همه پایین میخوره؟

mardan
12-03-1396, 11:12 قبل از ظهر
درود....سیستم دندش مثل سی جی ؟ همه پایین میخوره؟

سلام بله مثل سی جی همش پایین

al!r3za
16-05-1396, 11:10 بعد از ظهر
سلام.
دو ساله الان باکسر رو دارم. تازگی ها یعنی چند روزه وقتی خیلی باهاش راه میرم موقع دنده عوض کردن و رها کردن کلاج یه صدایی میده. یعنی تا وقتی کلاج رو گرفتم صدایی نمیده مثل اینکه وقتی دنده درگیر میشه یه صدای تقی میکنه انگار دو تا صفحه رو روی هم میکوبن.
دنده یک به دو هم خیلی سفته و موقع عوض کردن صدای بلندی میده.
این هم در شرایطی که موتور خیلی راه رفته باشه. در حالت عادی مثلا تا دو ساعت سواری اصلا این صداهارو نمیده.
ممنون میشم اگر کسی اطلاعی در این مورد داره یا مورد مشابهی داشته راهنمایی کنه.
ممنون

VAHID
18-05-1396, 05:09 بعد از ظهر
سلام.
دو ساله الان باکسر رو دارم. تازگی ها یعنی چند روزه وقتی خیلی باهاش راه میرم موقع دنده عوض کردن و رها کردن کلاج یه صدایی میده. یعنی تا وقتی کلاج رو گرفتم صدایی نمیده مثل اینکه وقتی دنده درگیر میشه یه صدای تقی میکنه انگار دو تا صفحه رو روی هم میکوبن.
دنده یک به دو هم خیلی سفته و موقع عوض کردن صدای بلندی میده.
این هم در شرایطی که موتور خیلی راه رفته باشه. در حالت عادی مثلا تا دو ساعت سواری اصلا این صداهارو نمیده.
ممنون میشم اگر کسی اطلاعی در این مورد داره یا مورد مشابهی داشته راهنمایی کنه.
ممنونروغن رو کی عوض کردی؟
چقدر کارکرده موتور؟صفحه عوض شده؟

Sent from my SM-J200F using Tapatalk

al!r3za
18-05-1396, 09:05 بعد از ظهر
روغن تازه عوض کردم. هر ۱۵۰۰ تا عوض میکنم.
کارکردش حدود ۱۲ هزارتاست. دوساله دارمش. صفحه و چیز دیگه عوض نشده.

al!r3za
23-06-1396, 11:34 قبل از ظهر
روغن تازه عوض کردم. هر ۱۵۰۰ تا عوض میکنم.
کارکردش حدود ۱۲ هزارتاست. دوساله دارمش. صفحه و چیز دیگه عوض نشده.

دوستان این صدای تقی که عرض کردم از قسمت عقب و سمت چپ موتور میاد و مربوط به دنده و اینا نیست. خودم حس میکنم مربوط به زنجیر و قاب زنجیر باشه. ولی به هرحال دیروز بردم موتورسازی و بلبرینگ عقب رو عوض کرد و زنجیر رو روغن کاری.
دیشب هم در مسیر برگشت چون هوا خنک بود یا شاید هم مشکل رفع شده بود تو ترافیک دیگه اون صدارو نداد.

یک سوال دیگه اینکه چراغ جلو خیلی کم نور شده و تو مناطق کم نور اصلا نمیشه جلو رو درست دید. قبلا اینجوری نبود و جدیدا اینجوری شده. حالا پیشنهاد می‌کنید زنون بندازم؟ اصلا میشه روی باکسر زنون انداخت؟ چه نوعی باید انداخته بشه؟
و سوالی دیگه اینکه لنت ترمز باکسر با هوندا فرق داره یا یکیه؟ چون لنت عقب هم رفته و باید عوض کنم و موتورساز گفت فرق داره با هوندا.

ممنون اگر جواب بدید.

بسم الله الرحمن الرحیم
25-07-1396, 02:16 قبل از ظهر
سلام بچه ها
بالاخره موتور باکسر 150 انژکتورش هم اومد اگه کسی می دونه انژکتورش برای کدوم شرکته اینجا بیاد بگه، قیمت هم 5.100.000 هستش.

Navid T
27-07-1396, 07:19 بعد از ظهر
سلام روز بخیر، من شیراز سوال کردم گفت انژکتورش بوش هست، پرسیدم ایران انژکتورشون کرده یا هند گفت هند چون سر سیلندر و .. هم عوض شده مثل انژکتورهای 125 داخلی نیست. راست و دروغش رو نمیدونم چون من در سایت خود باجاج اصلا مدل انژکتور از باکسر ندیدم و هرچی گشتم کاربرات هست شک داشتم که خود هند انژکتور کرده باشه ولی این میگفت که ایران دست نبرده و از کارخونه انژکتور هست، قیمت برا مشتری هم شیراز 5500 میگن.

senior.alireza
19-11-1396, 07:41 بعد از ظهر
سلام دوستان .
روی سمت راست کاربراتور بوکسر یه قطعه سیاه رنگی شبیه سنسور هست بهش فیش وصل میشه کسی میدونه کارش چیه ؟ سنسور کاربراتوره ؟

mbsec560
17-02-1397, 01:35 قبل از ظهر
سلام دوستان ، کسی راجع به موتور تی وی اس استار اچ ال ایکس چیزی می دونه ، !؟ این سوالو اینجا پرسیدم چون ظاهرا برای رقابت با باکسر به بازار ایران اومده

Seyed.mahdi
17-02-1397, 03:51 بعد از ظهر
سلام دوستان ، کسی راجع به موتور تی وی اس استار اچ ال ایکس چیزی می دونه ، !؟ این سوالو اینجا پرسیدم چون ظاهرا برای رقابت با باکسر به بازار ایران اومده

من یه تی وی اس های جدیدی تو خیابونا میبینم که کاملا شبیه بوکسره. مدلش نمیدونم چیه ولی اگه منظورتون همونا باشه که خیلی خوش رخ تر از بوکسره و آمپرش هم کمی کامل تر بود بنظرم.

تازه رهرو هم ورداشته از بوکسر کپی زده:gigglesmile:

mbsec560
18-02-1397, 06:24 قبل از ظهر
من یه تی وی اس های جدیدی تو خیابونا میبینم که کاملا شبیه بوکسره. مدلش نمیدونم چیه ولی اگه منظورتون همونا باشه که خیلی خوش رخ تر از بوکسره و آمپرش هم کمی کامل تر بود بنظرم.

تازه رهرو هم ورداشته از بوکسر کپی زده:gigglesmile:

اره دقیقا همون موتور ، فقط اینکه یکی از مدیران محترم یا دوستان یه پیج برای این موتور باز کمن تا دارندگان و دوستاران این وسیله بتونن اطلاعاتشونو به اشتراک بزارن ، باتشکر

senior.alireza
18-02-1397, 08:42 بعد از ظهر
مشخصات فنی عین بوکسر هست و چهاردنده !

یه موتوری هم keeway زده 150 سیسی . اونم انژکتوریه خوبی که داره 5 دنده هست .

از لحاظ ترمز و امکانات همه شبیه به هم هستن . امپر بنزین و چراغ پاس و ....

sajad22
30-02-1397, 02:29 بعد از ظهر
سلام
دوستان تاپیکی به عنوان موتور جدید تی وی اس استار 150 اگه میشه تشکیل بدین تا از تجربیات هم استفاده کنیم .
اینجا جاش نیست ولی موتور اچ ال ایکس رو دارم اب بندی میکنم میخواستم بپرسم به نظرتون چه روغنی استفاده کنم با استفاده از این استاندارد توصیه شده :
انجین پیشنهادی:20W50- API : SL - MINERAL

- - - Updated - - -

ايرانول بريزيد واقعا روغن خوبيه موتورتون هم كم صدا تر ميشه هم نرم تر ميشه فقط كافيه امتحان كنيد قيمتش هم مناسبتره نسبت به سوپر پيشتاز

سلام
دوست عزیز میشه بگی کدوم نوع روغن ایرانول رو ریختی ؟!
من شنیدم روغن های خودرو رو نباید داخل موتور سیکلت ریخت.نمیدونم راسته یا خیر

behrng
30-02-1397, 08:05 بعد از ظهر
روغن بهران سوپر پیشتاز قوطی قرمز دقیقا 20w50 API SL هستش. من تو ns200 همینو می ریزم.
روعن های خودرو چون افزودنی های anti friction (ضد اصطکاک ) دارند ممکنه که عمر صفحه کلاچ رو برای موتورها که صفحه کلاچ شون غوطه ور در روغن هست کم کنه. ولی به هرحال چون روغن مخصوص موتورسیکلت تولید داخل نداریم و روغنهای خارجی هم خیلی گرون هستند و ممکنه تقلبی باشند من همین روغنهای وطنی رو ترجیح میدم.

sajad22
03-03-1397, 06:24 بعد از ظهر
سلام مجدد
چون تاپیکی برای موتور اچ ال ایکس 150 وجود نداره پس همینجا مطرح میکنم ناچار :
دوستان با تحقیقاتی که کردم بین دو راهی روغن موتور که هرو دو پایه معدنی هستن : یکی ایرانول چهار لیتری 16000 با API SL 20W50 و دیگری کاسترول GP که نوشته مخصوص برای موتور سیکلت های چهارزمانه موندم .
با توجه به اینکه موتور سیکلت بنده TVS HLX 150 هستش و توی سایت نیرو موتور روغن انجین پیشنهادی رو نوشته :
20W50- API : SL - MINERAL
ولی توی دفترچه ی مخصوص که از همین سایت نیرو موتور هم دانلود کردم روغن پیشنهادی رو نوشته :
TVS TRU4 SYNTHETIC SAE 10W30 API SL JASO

شما کدوم رو پیشنهاد میکنین با توجه به اینکه کلاچ این موتور چند صفحه ی غوطه ور در روغن هست؟!
جالب اینجاست من خیلی مطلب راجع به روغن موتور خوندم و خیلی ها گفتن حداقل اگه روغن با استاندارد JASO نمیریزید روغن کاسترول GP بریزید که حداقل مخصوص موتور سیکلت توصیه و تعریف شده .
البته خودم الان یک 4 لیتری ایرانول 16000 رو دارم و دو به شک شدم که همین بریزم یا کاسترول جی پی رو ؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید اساتید

senior.alireza
03-03-1397, 08:46 بعد از ظهر
برای فصل تابستون 20w50 بهتره جواب میده مخصوصا با این ترافیک و گرمای تهران . همون بهران و ایرانول خوبه و جواب میده ولی خب به مرور صفحه رو مرخص میکنه :23:
اگه خیلی حساسی روغن motul 20w50 mineral ma2 بریز . قیمتش فک کنم 37 تومنه 1 لیترش . فقط اگه ریختی زود عوض نکن دوام بالایی داره اونا

sajad22
12-03-1397, 01:40 قبل از ظهر
سلام دوستان
من روغن لیکومولی یک لیتری 10 40 jaso مخصوص موتور ریختم . از سمت میدون توپ خونه خریدم 45 تومن
نظرتون چیه و روی چندتا روغن رو عوض کنم ؟!
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

senior.alireza
14-03-1397, 11:49 قبل از ظهر
مبارکه داداش فیلتر روغن رو هم عوض کن باهاش و سری بعد حدود 8000 تا عوض کن . تو این مدت هم حواست باشه به روغن

sajad22
14-03-1397, 10:06 بعد از ظهر
مبارکه داداش فیلتر روغن رو هم عوض کن باهاش و سری بعد حدود 8000 تا عوض کن . تو این مدت هم حواست باشه به روغن

مرسی داداش
من 300 تای اول عوض کردم ولی چون بار اول بود فیلتر روغن رو باهاش عوض نکردم . یعنی الان روی 8000 تا عوض کنم ؟ خیلی زیاد نیست برای این روغن؟
اخه خود اونجاها پرسیدم.میگفتن نهایت 2000 تا با این روغن برو و بعد عوض کن...

senior.alireza
16-03-1397, 12:31 بعد از ظهر
من خودم بهران میریزم رو 1500 تا عوض میکنم ولی چون شما روغن خوب میریزی نیازی نیست زود عوض کنی .

اگه به تاپیک ان اس سر بزنی یا خود سایت باجاج گفته ان اس رو رو 10000 تا عوض کنید روغنشو ! . یکم زیاد به نظر میاد ولی روغنت خوب باشه مشکلی نداره . ( خدایی زور داره 45 تومن پول بدی بعد رو 2000 تا عوض کنی )

به نظر موتور رو صفر خریدی مبارکه . یادت هم باشه گرید توصیه شده تو خود دفترچه انگلیسی 20-50 هست و گفته هر 5000 تا عوض کنید روغن رو . شما هم طبق دفترچه عمل کنی به مشکل بر نمیخوری . ( دفترچه رو هم تو اینترنت دانلود کن تمام سرویس دوره ای هاشو گفته )

davood110
18-03-1397, 03:01 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان پرشین موتور

قراربود موتور هندا رو عوض کنم که ns بگیرم که متاسفانه یه مشکلی پیش اومد یه مقداری از پولم رفت

میخواستم ببینم باکسر کارمو راه میندازه یا بازم چند ماه منتظر بمونم و یه مقدار پس انداز کنم ، دلیل عوض کردن هوندا هم صدا و لرزش زیادشه و اینکه تو سر بالایی منفجر میشه ،

تو سربالایی چمران دو ترک 60 تا باهاش میرم با فشار نسبتا زیاد ، به نظرتون باکسر ۷۰ تا میره همین شرایطو بدون لرزش و صدا؟

senior.alireza
19-03-1397, 08:04 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان پرشین موتور

قراربود موتور هندا رو عوض کنم که ns بگیرم که متاسفانه یه مشکلی پیش اومد یه مقداری از پولم رفت

میخواستم ببینم باکسر کارمو راه میندازه یا بازم چند ماه منتظر بمونم و یه مقدار پس انداز کنم ، دلیل عوض کردن هوندا هم صدا و لرزش زیادشه و اینکه تو سر بالایی منفجر میشه ،

تو سربالایی چمران دو ترک 60 تا باهاش میرم با فشار نسبتا زیاد ، به نظرتون باکسر ۷۰ تا میره همین شرایطو بدون لرزش و صدا؟

من خودم سربالایی چمران رو دو ترک رفتم ( وزن معمولی 70 کیلو هر نفر ) راحت و بدون هیچ لرزش و سر صدا 60 70 تا میره و بدون انفجار موتور :icon_pf _97_:

80 تا هم باهاش رفتم ولی خوب کمی فشار میاد بهش و نهایت 95 تا رفتم که فشار خیلی زیاد بود سرعت رو کم کردم .

باکسر موتور خوب و نرم و کار راه اندازیه اصلا اذیت نمیکنه اگه سلامتشو بخری سواری نرمی میده ولی چون این موتور 4 دنده هست بیشتر قدرتیه تا سرعتی

davood110
20-03-1397, 12:31 قبل از ظهر
تشکر داداش .

اگر بگیرم صفرشو میگیرم ، چون واقعا از این چینی ها خسته شدم هر چی خرج میکنی برا موتور انگار نه انگار .

Saeedz300
05-04-1397, 05:18 بعد از ظهر
سلام رهرو طرح باکسر زده کسی اطلاعی داره چطورموتوریه؟

masoud69
03-05-1397, 11:21 بعد از ظهر
سلام دوستان
بلخره باکسر های انژکتور هم توی خیابون زیاد دیده میشن
از چنتا از باکسر سوار ها پرسیدم که این داستان روغن ریختن از انجین داستانش چیه گفتن واشر بین موتور جنسش خوب نیست با 70 تومن درست میشه کسی اطلاعی داره یا با این موضوع برخورد داشته یا نه ؟
مورد بعدی اینکه دیگه سیستم انژکتور ساسات نداره داستانش چیه ؟
مورد بعدی اینکه باکسر جدید هم با طراحی پرشی زده شده با نام x 150
همون مشخصات قبلی داره فکر کنم
صندلی بلند تره

[Only registered and activated users can see links]

نمایندگی ولیعصر بودم 5600 انژکتور میداد
بیرون هم همین قیمت بود
دوستان در جمع از باکسر راضی هستید؟
انژکتور منظورمه
ممنون

- - - Updated - - -

یادم رفت
توی سایت یه اگزوز باحالم گذاشته بود
شما فهمیدید داستان چیه بگید

Mehran KJ
04-05-1397, 08:26 قبل از ظهر
دوست عزیز سلام
آدرس جایی که روغن گرفتید میدید؟
بعد گرونی 45 تومن؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان
من روغن لیکومولی یک لیتری 10 40 jaso مخصوص موتور ریختم . از سمت میدون توپ خونه خریدم 45 تومن
نظرتون چیه و روی چندتا روغن رو عوض کنم ؟!

دوست عزیز سلام
آدرس جایی که روغن گرفتید میدید؟
بعد گرونی 45 تومن؟

masoud69
06-05-1397, 12:09 قبل از ظهر
دوستان درباره انژکتور موتور و دنده کسایی که مدل 97 خریدن بیان توضیح بدن
ممنون

masoud69
08-05-1397, 12:00 قبل از ظهر
دوستان چند نفر بیان راهنمایی کنن
امروز رفتم نمایندگی
فقط چراغ خلاصی داره n یه چراغ چک انژکتور داره
با راهنما
بقیش هیچیه
از دنده انژکتور این بیایید توضیح بدین
ممنون میشم

al!r3za
29-05-1397, 11:44 قبل از ظهر
سلام دوستان. با باکسر میشه از جاده چالوس رفت شمال؟
نظرتون چیه در این مورد؟

Yazdan
29-05-1397, 11:58 قبل از ظهر
مورد بعدی اینکه دیگه سیستم انژکتور ساسات نداره داستانش چیه ؟

تو انژکتور وظیفه ساسات رو خود ecu با اطلاعاتی که از سنسور ها میگیره انجام میده و میزان پاشش سوخت و سایر پارامتر ها رو هماهنگ میکنه

masoud69
29-05-1397, 02:04 بعد از ظهر
ممنون بابت پاسخ
2 هفتس شرکت تعطیل شده قیمت موتور 1500 تا 700 رفته روش
تا شرکت باز کنه قیمت مشخص بشه اشتباه کردم نگرفتم 5600

masoud69
02-06-1397, 08:44 قبل از ظهر
درود روز ادینتون بخیر باشه
بلخره بعد از چند وقت تحقیق درگیری قیمتی و... یه باکسر 97 انژکتور گرفتم
موتور کاربرات باید یکم گاز بهش بدی اما این موتور دیگه اونم نمیخواد سیستم انژکتور اتومات یکم گاز میخوره نیازی به گاز دادن نیست
سواری عالی
نرم بی صدا و پر توان
ترمز ها عالیه به نظر من
کمک ها واقعا عالی چاله دست انداز مفهومی نداره
موتور واقعا قوی و خوش فورمی هست
اما همنطور که دوستان گفتن دهنده ها صدا میدن
مخصوصا اگر دنده 1 اول صبح باشه
دوستان گارانتی شرایطش چجوری هست ؟
روغن چی میریزید که واقعا عالی باشه ؟؟
جعبه اچار دارن اینا یا نه ؟
روکش باک کجا جنش خوب میندازه کسی ادرس میدونه بگه
ممنون

senior.alireza
02-06-1397, 10:46 قبل از ظهر
مبارکتون باشه دوست عزیز به سلامتی .
موتور من 25 تا راه رفته هیچ کدوم از دنده ها زوزه و صدا نداره و به نرمی کار میکنه موتور شاید باید یکم آب بندی بشه که دنده ها خودشون رو جا بندازن .
گارانتی میبری یه روغن رو برات مجانی عوض میکنه . شما هم خرجی دیگه ای به غیر از روغن نداری . الکی به فیلر ها و بقیه چیز های موتور دست نزن
روغن بهران سوپرپیشتاز قوطی قرمز که خود نمایندگی ها هم دارن خوبه و رو هر 1500 تا عوض کن .
قیمت فیلتر روغن هم 7 تومنه فعلا
جعبه اچارش هم سمت قاب بغل چپ زیر باتریه
روکش باک بنداز حتما اگه باکت مشکیه

در حد یه موتور 150 سی سی عالیه و بسیار نرم و بدون هیچ آزاری خرج فقط بنزین و روغن داره و لذت ببر از سواری

masoud69
02-06-1397, 11:04 بعد از ظهر
سلام آقا علیرضا ممنون سلامت باشی
امشب با موتور یه نیم ساعتی چرخیدم
1 ایرادی متوجه شدم وقتی حسابی موتور داغ میشه ایست کامل که میکنم دور موتور بالا هست بعد از مثلا 1 دقیقه دور میاد پایین
مثلا دور روی 1200 هست 1 دقیقه که وایمیستم دور میاد روی 800
نمیدونم چرا اینجوری میشه
برقی تا چقدر گارانتی داره؟
کجا ببرم برای گارانتیش که واقعا کار درست انجام بدن؟
ممنون

senior.alireza
03-06-1397, 07:02 بعد از ظهر
گارانتی در حد یه تعویض روغن و آچارکشی معمولیه زیاد کار خاصی برات انجام نمیدن کار همشون هم تقریبا مثل همه فقط یه زمان ببر سرشون خلوت باشه

لنت ها و کلاچ و زنجیر رو دقت کن اگه دید تنظیم میخواد بهشون بگو برات درست کنن فیلر رو اصلا دست نزن مال خودش خوبه

دور موتور که بالا میمونه مال من مشکل ساسات بود اما شما که انژکتور خریدی خودش تنظیم میکنه . رفتی گارانتی بهشون بگو فک کنم باید یه پیچ تنظیم دور آرام داشته باشه رو ورودی منیفولد سیلندر اونو برات تنظیم میکنن .

راستی یه فیلتر بنزین بگیر بنداز براش زنگ آب زیاده انژکتورتو کثیف میکنه .

آب باتری هم زیاد نریز نشتی میده میریزه رو کاور زنجیر رنگشو میبره

نیما نادری
03-06-1397, 08:25 بعد از ظهر
به سیستم سوخت انژکتور نمیشه فیلتر اضافه کرد

منهدم میشه

masoud69
03-06-1397, 10:07 بعد از ظهر
سلام
هیچ پیچی نداره دور آرام برای وقتیه که موتور سرد یا گرم دورش بالاست
این توی روشن شدن اولیه دور مثل ماشین میره بالا برمیگرده پایین تموم میشه
وقتی 10 دقیقه 20 دقیقه کار میکنی هیچی تغیر نمیکنه همین که 1 ساعت داغ میشه
دور یهو میره بالای 1200 تا 1 دقیقه روشن میمونه دوباره کم میشه میاد رو 1 بعد 800
اینجوریه داستان
حالا یه کله میرم نمایندگی ببینم چی میگن
از دوستانی که انژکتوری دارن بیان اطلاعات بدن
راستی گارانتی کدوم ادرس ببرم که کارشون خوب باشه ؟

masoud69
04-06-1397, 10:45 قبل از ظهر
سلام
موتور تو دنده یک صداش بیشتر شد فقط اول صبح دیگه صدا نمیده
انشالله روغن عوض میکنم حل میشه
نمایندگی رفتم گفت اول صبح بیا روغن عوض کنم
مشگل برقی گفتم گفت اونو تو 1500 تا حل میکنیم
یه روکش باک جنس خوب 35 تومن انداختم
طرف زین رو که برداشت ecu مشخص شد عکس انداختم که شما هم مشاهده کنید
از یکی هم پرسیدیم که وقتی داغ میکنه دور موتور شما بالا میره گفت نه
فردا تکلیفش روشن میکنم

8446215713
05-06-1397, 09:30 قبل از ظهر
موتورت تایم سوپاپ بشه درست میشه

masoud69
05-06-1397, 11:26 قبل از ظهر
سلام
میشه واضح تر بگی ؟
صبح رفتم نمایندگی ساعت 8 دیدم 15 نفر جلوم وایسادن
با یکی 2 نفر صحبت کردم گفتن دنده یک ما هم اول صبح تقه و صدا داره
اون سیستم انژکتور که دور میره بالا گفتن همه انژکتوری ها همینجوریه منم بیخیال شدم
گفت پول روغن میگیرن وقت نزار خودت عوض کن
منم بیخیال شدم پاشدم اومدم
برگشتنی دیدم بنزین از باک داره پس میزنه روکش انداختم بنزین اگر بازم بریزه میره زیر روکش و باک خراب میکنه باید برسی بکنم ببینم چیکار کنم پس نزنه قشنگ هم کیپ میشه
شمع موتور باز کردم ببینم چجوریه دیدم عالی میسوزونه
اینم عکس
شمع هندی هست
4 تا اچار بدر نخور توش گذاشته اصلا از اچار شمع نمیشه استفاده کرد
سپاس از شما

senior.alireza
05-06-1397, 10:12 بعد از ظهر
به نظرم شما روغنتو خوب بریزی اون تقه و صدا از بین بره . شمع موتورت هم عالیه خام سوزی صفره

masoud69
07-06-1397, 11:58 قبل از ظهر
سلام وقت خوش
تقه اول صبح رفع کردم
شما موتورتون روشن میکنید کافیه 3 الی 5 بار کلاج بگیرید ول کنید
دیگه اون ضربه و صدا شنیده نمیشه
کسی هدلایت روی انژکتور ها گذاشته ؟ مشگل برقی به وجود میاد یا نه ؟

masoud69
13-06-1397, 10:16 بعد از ظهر
سلام وقت خوش
بعد از 10 روز سواری از باکسر
چنتا ایراد به چشمم خورده
برای تعویض روغن باید یه چیزی درست کنی که میله کثیف نشه
جاش خیلی بده
فیلتر روغن هم در اوردم یکم کثیف بود
عکسش

به جز این فیلتر روغن بازم فیلتر روغن داره؟
یه 4 لیتری خریدم خیال تا 4000 تا راحت کردم 55 تومن
مشگل بعدی دور موتور هست
موتور وقتی خیلی داغ میشه دور بالا میره تو ترافیک اذیت میکنه یعنی گاز اضافه خوردنش موتور بیخودکی هول میده
دارم میرم دونبال باکس بقل موتور که ابتکار روش انجام بدم
بقیه دوستان یکم فعالیت داشته باشن
سپاس

haroonpc
14-06-1397, 12:10 قبل از ظهر
سلام
دوستان باکسر امروز تاره خریدم صفره

از دوستان قشنگ توضیح میدید چیکار کنم قشنگ اب بندی بشه

حقیقت من 2 سال با طرح ویو کار کردم یهو اومدم رو باکسر با کلاج کمی که هیچ خیلی اذیت میشم :i'm ok:

میترسم موتور بد بار بیارم مرتب از دستم پشت چراغ خاموش میشه ابروم میره خخخ

یه رهنمای میخواستم ممنون

راستی این چراغش چرا خاموش نمیشه 24 ساعته روشنه این روشن بودن رو باطری قشار نمیاره ؟

masoud69
14-06-1397, 12:20 قبل از ظهر
سلام
مبارکه
کلاج مشگل نداره شما رو طرح ویو بودی عادت نداری یه 1 ماه کار کنی مشگل حل میشه
چراغ جدیدا همشون روشنن هیچ مشگلی نداره
میشه کلید گذاشت اما درست نیست اتفاقا خیلی بهتره
دوستان یادم رفت بگم آمپر بنزینش شاسگوله
فول کردم پایین نمیومد اصلا یهو اومده روی e وایساده نصف باک بنزین داره داستان چیه؟
با هر بار باک پر چنتا باهاش رفتید اعلام کنید ممنون

masoud69
14-06-1397, 10:09 بعد از ظهر
سلام مجدد انگار دوستان اصلا بیخیال باکسر شدن:297:
روغن بهران 20w50 دیروز که عوض کردم عجیب بوی بازیافت میداد
امروز که با موتور یکم گازیدم رفتم این طرف اون طرف وقت داغ کردن دنده دو جا نمیرفت :icon_pf _97_:
امپر روی E وایساده اما بنزین داره
چراغ بنزین دارن اینا یا نه ؟ که زاپاسه داره تموم میشه ؟
من کلا 300 تا 350 نهایت 400 تا باهاش راه رفتم بنزین وقتی روی e بود 7 نیم لیتر زدم بهش
حالا دوستان یه راهنمایی بکنن سپاس گذار میشم
سوال های قبلی هم مونده

senior.alireza
14-06-1397, 10:12 بعد از ظهر
باکسر فیلتر روغن کاغذی هم داره سمت راست موتور ( سمت هندل ) یه در کوچیکه روش 3 تا مهره داره اونارو باز کنی فیلتر روغن میپره بیرون

شناور تو خود باک یه قطعه مکانیکیه بعید میدونیم به این زودیا آشغال بگیره کار نکنه . زیر باک هم یه فیش زرد رنگه مال آمپر بنزینه اونم یه چک بکن

چراغ جلو به باطری وصل نیست با بوبین کار میکنه . بوبین این موتور هم تو روغنه خیالت راحت داغ نمیکنه

masoud69
16-06-1397, 01:14 قبل از ظهر
سلام وقت خوش
ممنون اقا علیرضا
هنوز من متوجه نشدم بنزین به زاپاس برسه چراغ داره موتور یا نه ؟؟؟؟؟
اون e گیر کرده منم نمیدونم چنتا میره که خیالم راحت باشه
یکی توضیح بده موتور تا بیخش بنزین باشه چند کیلومتر میره ؟
دوستان لاستیک یاسا تیوبلس قیمتش چنده ؟
برای زمستون میخوام یه جفت بخرم بزارم کنار که لیز بازی نباشه
سریع اب میخوره فقط منتظره بزنه زمین
راحت 100 تا رو میره بدون مشگل دو ترک 95 تا زدم
تک 100 رد کرد البته سر پایینی بود
کاش دنده 5 هم اضافه میکردن و دور موتور هم داشت واقعا موتور کم نظیری میشد
اقای haroonpc اسم شرف شما رو نمیدونم
موتور شما داغ میکنه مثلا نیم ساعت باهاش دور میزنید دورش بالا وایمیسته؟
سپاس از همه فعالان

senior.alireza
16-06-1397, 02:25 بعد از ظهر
چراغ بنزین که نداره ( اونقدر پیشرفته نیست :au: ) ولی مال کاربراتور شیر بنزین داره که میزاریم رو زاپاس حالا نمیدونم انژکتور شیر داره یا حذفش کردن .

مصرف موتور صدی 3 هست باکش هم کلا 12 تا جا داره خیالت راحت باشه هر جور گاز بدی 300 تا رو راحت میره . حالا انژکتور شاید مصرفش کمتر باشه .

نهایت سرعت این موتور 100 تا هست بیشتر نرو خیلی روش فشاره . عیب این موتور اینه 4 دنده هست و ترمزاش دیسکی نیست
لاستیک من یک ماه پیش پرسیدم از 100 تومن به بالا هست

asuspc
16-06-1397, 07:17 بعد از ظهر
سلام
من یک ماهه این موتور خریدم مدل انژکتور . از همه چیزش رازیم به جز چند چیز:
1-سرو صدای گیربکس موقع تعویض دنده که صدای دنده بیکلاج چینی میده
2-نداشتن دکمه برای روشن خاموش چراغ البته هم مزیت هم عیب ولی اگه داشت خیلی بهتر بود و بهتره دستکاری نشه البته من با یک فکر بکر مشکلو حل کردم (رفتم پیش باتری ساز و کنتاک نور بالای چراغ جلو رو سوزوندم و الان هروقت میخام چراغو خاموش کنم دکمه نور بالا رو میزنم به همین راحتی - چراغ کوچیک جلو و چراغ عقبو دستش نزدم )
3-موقع سه ترک با مجموع وزن 200 تا توی ترافیک و هنگام راه افتادن هندلینگ بسیار بدی داره
4-آمپر بنزینش خیلی دقیق نیست ولی نه در حدی که دوستمون گفته

من 8 سال پالس 180 ug-4 داشتم و حالا اینو خریدم اون موتور خیلی رسیدگی میخاست سنگین بود بلند بود ولی امنیت رانندگیش و ترمزاش عالی بود اما این موتور خیلی راحته- نرمه- پایینه -رسیدگی آنچنانی نمیخاد - کم مصرفه (صدی 2 الی 2/5) - خانوادگیه - بی صداست - سبکه - جم و جوره - در نوع خودش شیکه و موتوریه که حتی توی اروپا و آفریقا وجود داره برید توی یوتوب ببینید

سوالی بود در خدمتم

masoud69
17-06-1397, 09:35 قبل از ظهر
سلام
اقا علیرضا من حدود 400 تا با موتور رفتم تهش بنزین داشت اما چون پمپ بنزین داره میترسم تا تهش برم ببینم چند کیلومتر میره اما باید اندازه بزنم ببینم صدی چند میسوزونه
اینا شیر بنزین نداره یکسره هست
ممنون از توضیحات اقای asuspc ببخشید اسمتون نمیدونم
بله دنده های اینا کلا داستانه مخصوصا وقتی یکی کم میکنی بعد اضافه یه تقی داره که تو سرعت بالا کاملا شنیده میشه
چراغ من یه کیلید گذاشتم اما اصلا استفاده نمیکنم از اولم اشتباه بود گذاشتنش
من 3 ترک زدم زیاد چیزی احساس نکردم حالا شاید موتور با موتور فرق کنه
آمپر بنزین من روی f وایمیسته وقتی پر میشه تا حدود نصف که میاد میکشه پایین اندازش درست نشون نمیده
حالشو داشته باشم یه دور موتور آمپر دیجیتال اضافه میکنم البته دستکاریه دیگه
بازم ممنون از راهنمایی دوستان

masoud69
18-06-1397, 09:03 بعد از ظهر
سلام وقت بخیر به دوستان باکسر سوار
یه فیلم براتون پیدا کردم باکسر باز میکنه
سمت کلاج فیلتر و...
کلا مورد نظر قرار میده

از بس موتور خوبیه همه فقط بازدید کننده هستن
ساکت میره میاد :22:

دوستان روغن موتور که میریزید داخلش برای شما بوی بد داره روغن نو رو میگم
20w50 sl مارک دیگه کسی چیزی ریخته ؟
من سوپر کیان اسپید طلایی توتال استفاده کردم هیچ کدوم بوی بد نمیده
آیا بازیافتی هست؟
موفق باشید

senior.alireza
18-06-1397, 09:36 بعد از ظهر
همیشه فقط یه مارک روغن استفاده کن بهران سوپرپیشتاز SL 20W50 قوطی قرمز روغن خوبیه نمایندگی خود باجاج تو مهدیه هم اینوداره لیتری 15 شده فک کنم .

اگه هم وضع مالی خوبه اینو بریز که عالیه من ریختم بوی خوبی هم میده موتور هم خیلی نرم تر کار میکنه لیتری 58 تومن

masoud69
19-06-1397, 10:34 قبل از ظهر
سلام
سپاس
دوستان چنتا کلیپ تو یوتیوب دیدم
که واقعا نظرمو جلب کرد
1 دور موتور اضافه کرده به باکسر به صورت زیبا و کار آمد
2 احتمالا خود شرکت هست ترکبند مخصوص برای باکس بغل موتور و باکس روی ترکبند اضافه میکنه این بتکس ها اومده تو تهران ؟ کسی جایی میشناسه خریداری کنم ؟
3 یه بنده خدایی خورشیدی جلو رو از 14 دونه به 17 تا تغیر میده به شدت موتور سرعتی میشه شتاب فوق العاده میره بالا که در نهایت 122 تا رو پر میکنه
2 تا فیلم اول رو لینک میدم مشاهده کنید
1 [Only registered and activated users can see links]

2 [Only registered and activated users can see links]
ممنون میشم این مورد دوم رو راهنمایی کنید

masoud69
19-06-1397, 10:34 قبل از ظهر
سلام
سپاس
دوستان چنتا کلیپ تو یوتیوب دیدم
که واقعا نظرمو جلب کرد
1 دور موتور اضافه کرده به باکسر به صورت زیبا و کار آمد
2 احتمالا خود شرکت هست ترکبند مخصوص برای باکس بغل موتور و باکس روی ترکبند اضافه میکنه این بتکس ها اومده تو تهران ؟ کسی جایی میشناسه خریداری کنم ؟
3 یه بنده خدایی خورشیدی جلو رو از 14 دونه به 17 تا تغیر میده به شدت موتور سرعتی میشه شتاب فوق العاده میره بالا که در نهایت 122 تا رو پر میکنه
2 تا فیلم اول رو لینک میدم مشاهده کنید
1 [Only registered and activated users can see links]

2 [Only registered and activated users can see links]
ممنون میشم این مورد دوم رو راهنمایی کنید

senior.alireza
19-06-1397, 07:36 بعد از ظهر
خورشیدی رو عوض کنی سرعت بالا میره ولی از اون ور قدرتش کم میشه ! تو سربالایی ها کشش کم میشه

masoud69
23-06-1397, 12:32 قبل از ظهر
سلام دوستان
وقت بخیر
باز هم همچنان درباره باکسر دارم تحقیق میکنم اطلاعاتی که توی ایران هست 1 سوم اصل مطالب باکس هست
تا جایی که متوجه شدم باکسر توی 30 کشور عرضه شده
اکثریت راضی هستن
خلاصه کنم
فیلمی درباره تعویض روغن موتور توی سایت یوتیوب دیدم
2 مدل کتالوک از شرکت باجاج دادن بیرون یکی اشاره کرده به روغن 20w50 یکی 10w40 هست که متاسفانه انگلیسی یا زبان صحبتی توی فیلم رو متوجه نمیشدم ترجمه کنم براتون
اکثریت هم روغن موتوری که دوستمون معرفی کرد با نام Motel استفاده میکردن
قیمت بسیار بالایی برای ما داره اما اینجوری که بوش میاد واقعا جنس درجه یک داره
توی یکی از دفترچه ها اسم روغن هم اورده به عکس ها توجه کنید

کسی از جزییات این روغن و دفترچه میدونه بگه جفت دفترچه ها برای باکسر بود

توی سایتی که پایین معرفی میکنم به روسی نوشته و ترجمه کردم
باکسر قادره با 1 لیتر 58 کیلومتر بره
که با توجه به سیستم کاربرات توضیح میده
توی شهر 2 لیتر مصرف داره و توی جاده 1.7 زده شده که واقعا عالی و قابله توجه هست
با این تفاسیر باکسر باید حدود 683 کیلومتر با احتساب 2 لیتر در شهر استفاده کنه :297::laie_14:
شما یه حساب بکنید
من 58 ضرب در 11 کردم شد این عدد
توی توضیحات این سایت زده 14 لیتر حجم باک
برای ما نوشته11 لیتر داستان چیه خدا میدونه
نوشتش اینجوریه
11 حجم
1 لیتر زاپاس
1 لیتر غیر قابل استفاده

من شخصا 400 کیلومتر رفتم بازم بنزین داشت از ترس پمپ بنزین بنزین براش زدم
5 لیتر تازگی زدم باهاش 285 تا رفتم بازم داره

اینم مشخصات کلی

اینم سایت روسی که عرض کردم برید توش فیلم های قشنگی گذاشته
Купить Мотоциклы новые Bajaj Boxer 150 Cross в Киеве, видео, цены ([Only registered and activated users can see links])
یه فیلم دیدم باکسر تراکتور با یه نفر ترک نشین داره بکسل میکنه کف کردم :sumo: شما راحت پراید بکسل کنید خیالی نیست
چندین مدل موتور هم گذاشته که وارد ایران نشده

رفتم دونبال باکس کنار موتور نمایندگی گفت ما همچین چیزی وارد نکردیم
یه فیلتر روغن خریدم 8 هزار تومن ناقابل انگار چقدر درمیاریم اینقدر داره گرون میشه
خلاصه از انتخاب راضی هستم
انشالله دوستان بیان نظر بدن
موفق باشید

senior.alireza
23-06-1397, 09:22 قبل از ظهر
این که روغن 10 40 معرفی کرده دفترچه روسی هست و اونجا هم چون هوا سرده مشکلی نداره ولی شما تو تهران با این هوای 40 درجه و ترافیک 20 50 خیلی بهتر جواب میده
روغنی هم که من ریختم موتول 5100 هست اینجا 7100 معرفی کرده که خیلی بهتره . کلا زیاد حساس نباش 20 50 با سطح کیفی بالا بریز مشکلی پیش نمیاد
فیلتر روغن هم 3 تومن میخریدم جنس خوب و تو کارتن شرکتی 6 تومن بود الان هم که ....
مصرف این موتور واقعا کمه

vahidmtn
25-06-1397, 11:28 بعد از ظهر
سلام
من یک ماهه این موتور خریدم مدل انژکتور . از همه چیزش رازیم به جز چند چیز:
1-سرو صدای گیربکس موقع تعویض دنده که صدای دنده بیکلاج چینی میده
2-نداشتن دکمه برای روشن خاموش چراغ البته هم مزیت هم عیب ولی اگه داشت خیلی بهتر بود و بهتره دستکاری نشه البته من با یک فکر بکر مشکلو حل کردم (رفتم پیش باتری ساز و کنتاک نور بالای چراغ جلو رو سوزوندم و الان هروقت میخام چراغو خاموش کنم دکمه نور بالا رو میزنم به همین راحتی - چراغ کوچیک جلو و چراغ عقبو دستش نزدم )
3-موقع سه ترک با مجموع وزن 200 تا توی ترافیک و هنگام راه افتادن هندلینگ بسیار بدی داره
4-آمپر بنزینش خیلی دقیق نیست ولی نه در حدی که دوستمون گفته

من 8 سال پالس 180 ug-4 داشتم و حالا اینو خریدم اون موتور خیلی رسیدگی میخاست سنگین بود بلند بود ولی امنیت رانندگیش و ترمزاش عالی بود اما این موتور خیلی راحته- نرمه- پایینه -رسیدگی آنچنانی نمیخاد - کم مصرفه (صدی 2 الی 2/5) - خانوادگیه - بی صداست - سبکه - جم و جوره - در نوع خودش شیکه و موتوریه که حتی توی اروپا و آفریقا وجود داره برید توی یوتوب ببینید

سوالی بود در خدمتم

سلام
میخوام باکسر بخرم 150 صفر
مدلهای جدید انژکتوری میگن یه سری معایب مثل نشتی روغن از انجین
صدای گیربکس،بد جا رفتن دنده ها
نمیدونم بنزینش میگن نباید تموم بشه وگرنه تنظیمات انژکتور بهم میریزه باید برد نمایندگی
و اینکه فقط نمایندگی میتونه تعمیر کنه
دوستانی ک صفر انژکتور گرفتن میشه توضیح بدن و راهنمایی کنن ممنون میشم
الان 125 دارم داغونه خستم کرده
لطفا بگید صفر انژکتور بردارم یا دنبال مدل 95 کاربراتور باشم ک بعدا راحت باشم
ممنون میشم راهنمایی کنید
مخلص همه موتوریا

- - - Updated - - -

داداش چند گرفتی؟
راضی هستی؟
منم میخوام بخرم راهنمایی میکنی
دمت گرم

- - - Updated - - -

داداش راضی هستی؟
موندم کاربرات 95 بگیرم یا صفر انژکتور
میشه راهنمایی کنی
دمت گرم

- - - Updated - - -

داداش راضی هستی؟
موندم کاربرات 95 بگیرم یا صفر انژکتور
میشه راهنمایی کنی
دمت گرم

masoud69
26-06-1397, 12:50 قبل از ظهر
سلام اقا وحید
مردم حرف زیاد میزنن
من 1 ماهه انژکتور دارم راضیم
اره دنده جا زدن صدا داره
روغن ریختن ها برای مدل 95 و 4 بود
اینا تا الان ندیدم روغن بریزه
انژکتور که روی ماشین اومد کسی بلد نبود درست کنه
اما الان خود شما ماشین کاربرات نمیخری
بلخره تا جا بیوفته زمان میبره
آمپر بنزین داره نزار تموم بشه
همین فردا برو یه صفر یا در حد 200 تا 500 تا بردار
سوار شو ازش لذت ببر
بیا اینجا برای ما هم تعریف کن
از 125 بهتره 99 درصد
من 9 سال پشت 125 بودم کاش همون اول که باکسر اومده بود میخریدم
کمرم نابود کرد این جنس ایرانی
حالا میگن حمایت بکنید

asuspc
26-06-1397, 02:49 بعد از ظهر
این موتور را با خیال راحت بخر هیچ مشکل خاصی نداره (مردم حرف زیاد میزنن)
از من دنده هاش یکم از روز اول نرمتر شده ولی کلا باید دنده رو نرم عوض کنی نباید مثل سی جی ایرانی عوض کنی
نشتی هم اصلا نداره
این موتور من 30 تیرماه خریدم 5/800 الان توی دیجی کالا زده 9/500
در کل با این موتور باید در حالت عادی 60-70 تا بیشتر نری در اینصورت 15 سال برات کار میکنه ولی بیشتر اگه میخای بری اصلا نخر نخر نخر

اینم بگم من مسافرت و راه دور با پالس 180 نزدیک به 4000 تا غیر از اتوبان شهری رفتم اونم با سرعت 80 نهایتش 90 (بدون فشار) این موتور اصلا اصلا به درد اتوبان و مسیرهای بین شهری نمیخوره چون سرعتش کمه و با گاز دادن بهش فشار میاد

فقط فقط به درد خیابان میخوره .

- - - Updated - - -

انژکتورش اینه !

vahidmtn
26-06-1397, 08:18 بعد از ظهر
حاجی دمت گرم بابت راهنمایی
منم مشکل کمر درد اینا اومده سراغم
اشتباه کردم پارسال قیمتش خوب بود نگرفتم
ولی حتما میخرم
بازم دمت گرم

- - - Updated - - -

دمت گرم داداش خیالم راحت شد
حالا راحتتر میتونم انتخاب کنم و بخرم
125 دهن منو سرویس کرده
خیلی وقته میخواستم عوضش کنم دو دل بودم
شانس من الان خیلی گرون شده ولی میخرم و خودمو از
دست این هوندا خلاص میکنم

masoud69
27-06-1397, 01:43 قبل از ظهر
سلام
آقای asuspc اسمتون نمیدونم
چرا میگید این موتور به درد جاده نمیخوره ؟
من فیلم دیدم طرف چند هزارکیلومتر با همین باکسر 4 دنده رفته مشگلی نداشته توی یوتیوب میتونید مشاهده کنید
دلیلتون چیه از 80 بیشتر نباید رفت ؟
من تو برنامم هست با این یه مسافرت مرد برم
حالا بریم سر موتور خودم
آمپر بنزین دهن منو سرویس کرده
یعنی ها اونقدر ناراحتم میکنه اخر سر عوض میکنم این آمپر بنزینشو

به عکس توجه کنید
بنزین تهش بود رفتم 6 لیتر بنزین زدم بهش آمپر اومد روی فلش قرمز شب بود دور دورم نکردم یه مسیر 5 دقیقه ای رفتم اومدم
صبح سوارشدم رفتم دیدم آمپر اومده روی آبی :297::icon_pf _99_::icon_pf _99_:
اعصابمو خراب کرده
شیر بنزینم نداره بکشن اخه لامصب اگر میپره که هیچی
واشر باک موتور انگار زیاد آب بند نیست دورش بنزین جمع میشه داداشم میگه بخار بنزینه حالا دیگه نمیدونم
امروز 2 ترک باهاش گازیدم یادگار شمال حسابی روی 80 بود
وقتی وایسادم دیدم اوه اوه بو سوختنی میاد
این قصه سر دراز دارد

asuspc
27-06-1397, 05:12 بعد از ظهر
نوکرتون امیر حسین هستم
به این دلیل میگم به درد اتوبان نمیخوره چون اولا برای همچین جاهایی ساخته نشده با این گیربکس و ضریب دنده و دوم اینکه میانگین سرعت توی بزرگراه 100 تا و توی اتوبان 80 تاس این موتور فوقش تا 70 بدون فشار میره . حالا اگه از جونتون سیر شدین برین از ما گفتن بود چون من تجربشو دارم . اینم بگم من با پالس 180 کمتر احساس کمر درد میکردم تا با این

senior.alireza
27-06-1397, 07:12 بعد از ظهر
این عیبی که شما با آمپر بنزین داری فک کنم مربوط به شناور داخل باک میشه . یه آمار بگیر اگه ارزونه عوضش کن یا با یه مدل تعویض کن ببین میشه یا نه

guitarist96
31-06-1397, 12:26 قبل از ظهر
باکسر سگ جونه ، من مدل ۹۵ داشتم تازگی فروختم اچ ال ایکس خریدم ، کامنتام هست اگه بگردید تاپیکو! من با باکسر بالای ۴۰ هزار تا روندمو حتی شمال رفتم برگشتم واقعا عالیه این موتور فقط ایرادش همین روغن زدنشه که اونم از تخته کردنه و داغ کردنه اگه فشار نیارید اذیتتون نمیکنه یا علی

asuspc
31-06-1397, 12:29 بعد از ظهر

masoud69
09-07-1397, 07:48 قبل از ظهر
سلام بعد از 1700 کیلومتر برگشتم :)
وقت سرویس اولیه رسیده بود
موتور 2 تا ایراد اساسی تقریبا داشت
1 وقت گرم شدن دور خود به خود میرفت بالا
2 آمپر بنزین
ساعت 8 صبح دم نمایندگی بودم دیدم 11 نفر هستم
بعد از وارد شدن پر کردن فرم موتور تحویل دادیم 1 ساعتی چرخیدیم
بعد از برگشت صدا کردن فلانی گفتم بله
پسر خوبی بود گفت آمپر بنزین همه باکسر ها همینه کاریش نمیشه کرد
گفت دیاگ زدم دور موتور درست شد اچارکشی کردم و... گفتم دمت گرم یه دشت هم بهش دادم
یه اشاره ای کرد
یه نقطه از موتور نشون داد گفت زیر 5 هزار کیلومتر از این قسمت روغن داد موتور میاری شامل گارانتی میشه واشر برات رایگان عوض میکنیم
دمش گرم
دوستانی که وقت بنزین زیاد زدن بنزین سرازیر میکنه
یه تیوپ کهنه پیدا کنید واشر بین در باک رو باز ازش الگو بگیرید 1 لایه از تیوپ رو برش بزنید بزارید زیر واشر اصلی در محکم کیپ میشه ریختن بنزین به امید خدا قطع میشه
دوستانی که روکش باک و زین میگیرد
1 روکش باک اصلا نزارید از رنگ باک استفاده کنید چون اصلا رنگ باک خراب میکنه مخصوثا وقتی بنزین میره بین روکش و باک
2 روکش زین جنس خوب بزارید
3 از باکسرتون نهایت لذت ببرید
4 خوش باشید
اینم 2 تا عکس برای شما

asuspc
10-07-1397, 11:33 قبل از ظهر
داداش مسعود من تا الان سه بار روغن عوض کردم . اگر دقت کنید با تعویض فیلتر 900 سی سی ریختم چشمی تا حد اکثر اومد و بدون تعویض فیلتر 850 سی سی ریختم حداکثر شد
در صورتی که نوشته 1 لیتر میخاد داستان چیه ؟

حتی بعد از روشن کردن و دور زدن هم دیدم دیدم چشمی میزونه . چجوری نوشته یک لیتر میخاد؟

senior.alireza
10-07-1397, 09:05 بعد از ظهر
یکم روخن بیشتر بریزی بهتره چون هوا خنکه بخارمیشه یکم روغن

masoud69
11-07-1397, 06:13 قبل از ظهر
سلام وقت بخیر
بعد از رفتن نمایندگی بازم دور موتور بالا وایمیسته گاز الکی میخوره رفتم دوباره نمایندگی گفت این ایرادش برای همشونه از این چرت پرتا
گفت یا بنزین سوپر بزنید یا تینر 1 لیوان به باک اضافه کنید
بنزین سوپر زدم زیاد فرق نکرد
کسی راهی بلده اعلام کنه یه بنده خدایی یه چیزی گفته نتیجه بگیرم اعلام میکنم
کسی ریست ecu اینو بلده؟
من باطری در اوردم چیزی نشد
درباره روغن تا الان توجه نکرده بودم همین دیشب یه لیتر با فیلتر تعویض کردم
امروز نگاه میکنم ببینم کجا وایساده اما دفترچه فکر کنم 1 لیتر زده
این دوستمون که راهنمایی کرد درست گفته در اثر بخار روغن کم میشه با 100 سی سی اتفاقی نمیوفته اما اگر زیاد باشه در دراز مدت امکان روغن ریزی در اثر فشار روغن وجود داره زیاد باشه از کنار گوشه شروع میکنه جا باز کردن پس زدن حتما دفترچه خارجی و.. برسی میکنم
شما ببین اون گیج روغنی که اندازه میگیری درسته یا نه
موفق باشید

asuspc
11-07-1397, 08:18 بعد از ظهر
انواع بوکسر از کافه ریسر گرفته تا بوکسر دولوکس و پرشی !!!:23:

- - - Updated - - -

عاشق این یکی شدم زیباست...:jelf:

asuspc
18-07-1397, 02:27 بعد از ظهر
واقعا متاسفم چون بدل باکسر رو ساختن و ...

باکسر اصلی عکس پایینه

اینم آخرین قیمت از وبسایت دی جی کالا امروز

عجب لوله گازی اااا ببخشید روزگاری شده

masoud69
18-07-1397, 03:43 بعد از ظهر
سلام رهرو خیلی وقته هست

کبیر موتور یه موتور 1 ماهه داده بیرون
به نام hld 180 cc
5 دنده
خود باکسره :gigglesmile:
قیمتشم خوبه
وسوسه شدم بخرم
اما گفتم ولشکن
دوستان نمایندگی هیچ کاری انجام نمیده بیخودکی وقت نزارید
نه اچار کشی میکنه نه چیزی
هر وقت زیر 5 هزار تا روغن ریزی داشت ببرید گارانتی بقیش چرت پرته
خودتون آچار بندازید سفت کنید از نماینگی بهتره
کسی از دوستان تغیر دور تو گرم شدن موتور احساس نمیکنه ؟

asuspc
18-07-1397, 07:13 بعد از ظهر
اول صبح تغییر دور داره که طبیعیه ولی بعدش نه ثابته

این بادگیر دور چراغ جلو تو اصفهان کسی سراغ داره آیا ؟ تهران هست؟ قیمتش چنده؟

masoud69
19-07-1397, 10:01 بعد از ظهر
سلام
برای من تغیر دور اول صبح هست وقتی نیم ساعت میگازی میره بالا
نمایندگی خاک تو سرم هیچ کاری نکرد
اون بادگیر از تهران پیگیر میشم باشه احتمالا خودمم بخوام
یکی میخرم میفرستم برات
موفق باشید

haroonpc
20-07-1397, 05:48 بعد از ظهر
سلام
بچه ها شما چجوری این موتور اب بندی کردید ؟
من هنوز گیرم موندم چجوری برم
322 تا تقریبا اروم زیر 50 رفتم باهاش البته گاهی دو ترک یا سه ترک مجبور شدم سوار کنم
الان موندم گاز بدم یا ندم
تو دفترچه اش نوشته 1000 تا 2000 تا را باید اروم برم تا خوب اب بندی بشه
تعمیر کار و اشنایان میگن بعد باک اول گاز بده موتور بد عادت میشه حالا کدومش درسته نمیدونم !
و تازه طلق گذاشتم یکی بهم گفت طلق نزار الان زوده فشار میاد حالا چیکار کنم بردارم یا بزارم بمونه

namirardalan
21-07-1397, 09:40 قبل از ظهر
سلام وقت بخیر باکسر 2017 دارم بعد از 2 ماه روشن که میکنم یه صدای جیر جیر ریز میده فک کنم واسه ترمز یا دیسک یا زنجیر هست ؟ کمک کنید لطفا

haroonpc
21-07-1397, 03:45 بعد از ظهر
اولش که روشن میکنی ؟
مطمینی چیزی لق نیست مثل پلاک یا قاب پلاک ؟
موتور روشن کن بزار رو جک وسط قشنگ بگرد ببین صدا از کجا در میاد

- - - Updated - - -

سلام
بچه ها شما چجوری این موتور اب بندی کردید ؟
من هنوز گیرم موندم چجوری برم
322 تا تقریبا اروم زیر 50 رفتم باهاش البته گاهی دو ترک یا سه ترک مجبور شدم سوار کنم
الان موندم گاز بدم یا ندم
تو دفترچه اش نوشته 1000 تا 2000 تا را باید اروم برم تا خوب اب بندی بشه
تعمیر کار و اشنایان میگن بعد باک اول گاز بده موتور بد عادت میشه حالا کدومش درسته نمیدونم !
و تازه طلق گذاشتم یکی بهم گفت طلق نزار الان زوده فشار میاد حالا چیکار کنم بردارم یا بزارم بمونه

پیرو این پست
موتور بردم اتوبان گفتم باباشو در بیارم من همیشه فکر میکردم 60 تا بیشتر نمیره چون موتور به لرزه میوفته بیشتر گاز بدی

یکم بیشتر گاز دادم دیدم خیلی راحت داره 90 و 100 تا رو پر میکنه حقیقت یکم میترسیدم بیشتر گاز بدم چون موتور خیلی سبک میشد و راحت با این سرعت چپ میکنه یا لیز میخوره به هر حال قشنگ گاز دادم کلی بو رنگ و ... از اینجین بلند شد :دی

masoud69
03-08-1397, 05:20 بعد از ظهر
سلام
وقت خوش
سر میزنم گروه اما چیزی برای نوشتن نداشتم
بعد از 3400 کیلومتر
امروز دیدم از کنار موتور روغن داره میریزه از واشر سر سیلندر
شنبه باید برم نمایندگی
دوستان شما حتما توجه کنید اگر روغن داد موتور گارانتی داره
اما فکر میکنید با تعویض واشر سر سیلندر بعدا دوباره امکان داره اینجوری بشه؟
کسی اطلاعاتی داره دریغ نکنه اگر خود شرکت جنس خوب نمیندازه خودم واشر خوب بخرم
دلیل روغن ریزی چیه؟ ضعف واشر
یا چی؟
روغن هر 1000 تا تا 1200 تعویض شده
دوستان روغن 1200 باز کنید خوبه 1000 تا یکم زوده
ممنون از همگی

هادی ااا
08-08-1397, 04:43 بعد از ظهر
سلام

- - - Updated - - -

سلام
من ۷ ماهی میشه باکسر انژکتوری مدل ۹۷ گرفتم
میخوام بعد ۵ هزار کیلومتر رانندگی با این موتور خوبی و بدیا شو بگم
اول از همه که سیستم انژکتورش چینی نیست و بوشه
اصلا مشکل انژکتوری نداشته تا الان . مثل این موتورایه انژکتوری ایران نیست که چینی و آشغالن
مشکل روغن ریزی از انجین اصلا نداشته
خیلی عالی و روون و نرمه. با تک استارت آمادست و روشن میشه
فقط یک نکته. روغنش هر ۹۰۰ کیلومتر به همراه فیلتر روغن حتما عوض شه
چون موتور پرقدرتیه و تو دمایه بسیار بالا کار میکنه. روغن رو زود فرسوده میکنه. حتما حتما حتما هم فیلتر روغن رو هر سری با تعویض روغنتون عوض کنید . البته اگه میخواید موتور سالمی داشته باشید.
زنجیرشو حتما چک کنید شل نشده باشه. چون قطعاتش اصلیه راحت ۳۰ هزار تا بدون مشکل کار میکنه
یه نکته ی دیگه هیچ وقت نزارید حجم بنزینتون از ۵ لیتر کم تر شه.
سیستم انژکتور اگه میخواید سالم بمونه و عمری کار کنه تا میتونید باکتون رو پر کنید چون اینا فیلتر بنزینش تو باکه . نزارید آشغال بکشه. و اصلا اصلا اصلا فیلتر خارجی ب اش درست نکنید که بد ضرر میکنید و مصرف سوختتون هم میر۶ بالا. کمکایه جلوش زیادی نرمن اصلن مشکلی نیست به هیچ عنوان هواگیری و تعویض روغن کمک نکنید هیچ مشکلی نداره.
برای چراغایه جلو که کلید نداره برا خاموش کردنشم میتونید یه چسب به حالت کشیده به چراغ سلامش بزنید که بین نور پایین و بالا بمونه و تو این حالت چراغ جلو خاموش میشه و قتی نور بالا رو بزنید فقط چراغ بالا روشن میشه
بهتون توصیه میکنم که به سیم کشیش دست نزنید و لوازمی از جمله بوق اضاف و هد لایت و این حرفا اضاف نکنید
این موتور موتور بسیار پرقدرت کم مصرف و بسیار باکیفیت موجود است که بدرد خانواده میخوره. بدرد اونایی میخوره که میخوان از رانندگی لذت ببرن رانندگیی توام با امنیت که وقتی میشینی پشتش واقعا احساس امنیت بهت دست میده. موتور فوق العاده محکمیه. مثل یاماها آر اس های قدیمی البته قویتر
در ضمن وقت کارواش میبرید به هیچ وجه ممکن قاب بغلا و سیستم انژکتور و شمعشو آب نگیرید باکش رو هم یه نمی بزنید که دستمال بکشید
با رعایت اینا
این موتوریه که ۲۰ سال یا دویست سیصد هزار کیلومتر براتون کار میکنه بدون خرج.

Ali jalalian
17-08-1397, 05:22 بعد از ظهر
من به یه مشکلی بر خوردم لطفا کمک کنید من این موتورو دو سه ماهی میشه خریدم به مشکلی که چند وقت پیش باهاش مواجه شدم اینه که از دنده دو به سه که میرم اگه پر گاز نرم یه صدای زوزه ای میده تا یکم موتور دور بگیره یه مشکل دیگه هم اینه که تازه روغن موتورو عوض کردم یکم دنده موقع عوض کردن از یک به دو با صدا و سفته چیکار کنم تا درست بشه لطفا کمک کنید

masoud69
17-08-1397, 09:13 بعد از ظهر
سلام
اون صدای دنده حالا بعد از یه مدت خوب میشه برای منم همینجوری بود
مشگل اول اطلاعات ندارم
موتورت چنتا کار کرده؟
زیر 10000 تا هست انجین کمپلت گارانتی هست
شرکت اگر رفتی موتور تحویل گرفتی دیدی همونجوریه زیر برگه که امضا کردی بنویس رضایت ندارم
اول تحویل بگیرید بعد امضا کنید
گارانتی داستان داره یه روز میام کامل توضیح میده چه اتفاقی افتاده
خوش باشید

Ali jalalian
18-08-1397, 04:35 بعد از ظهر
موتورم فعلا ۵۰۰ کیلومتر کار کرده دنده سه که میگم یه صدایی میده مثلا اگه با سرعت ۲۰ تا ۲۵ برم دنده سه اون صدا رو میدا تا سرعت از ۳۰ رد شه ولی اگه از سرعت ۳۰ برم دنده ۳ اون صدا رو نمیده ولی وقتی دنده دو تا حدود ۳۰ میرم احساس میکنم به موتور یه مقدار فشار میاد به همین خاطر سرعت یکم کمتر میرم دنده ۳ که یه زوزه ای میده موتور اولم هم هست قبلش براوو گازی سوار میشدم زیاد اطلاعات از این موتور های دنده ای ندارم

masoud69
20-08-1397, 11:49 بعد از ظهر
سلام
بلخره وقت شد درباره باکسر یه سری توضیحاتی بگم
اول بریم سراغ دوست خوبمون اقا هادی
اقا هادی دمت گرم اطلاعات خوبی به دوستان دادی
اما مشگل اینجاست اطلاعاتت مثل حرف های نماینده ها هست امیدوارم جسارت نشه بهت نظرم دارم میگم
بنزین اگر قراره زیر 5 تا بیاد اشغال بگیره همون بگیره بهتره
اگر میگفتی 2 لیتر باز یه چیزی چون ژاپاسش 2 لیتره این 5 لیتر حرف گارانتی که میری میگن هست
درجه بنزینش دقیق نشون نمیده تلورانس 4 تا 5 لیترداره چجوری بفهمیم 5 تا داره که بنزین بزنیم ؟
فیلتر روغن الان مشگل اصلی من شده قیمتش زود عوض میشه 7 یا 8 خریده بودم 10 تومن شد
نیازی نیست که هر بار که روغن عوض میشه فیلتر عوض کنید مگر پولتون زیادی کرده باشه
من 2 بار روغن عوض کردم باز کردم دیدم نیازی به تعویض نیست البته نظر منه اینم عکس

توضیحات خوبی اشاره کردی
اما یه سوال دارم گفتی هدلایت یا بوق اضافه نکنید
شما وقتی بیایی یه هدلایت با آمپر و ولتاز مناسبی که توی دفترچه نوشته اضافه کنی یا حتی کمتر هیچ مشگلی نداره اگر ولتاژ بیشتر بزاری شاید یه اتفاقی بیوفته وگرنه هیچی نمیشه
منم باید اضافه کنم اما فعلا دست نگه داشتم شاید عوض کنم موتور رو
الان باطری این موتور 5 امپره یکی بیاد 7 امپر بزاره قطعا باید مشگل بخوره دیگه؟
شمع موتور در 4000 کیلومتر
حالا بریم سراغ موتورم
موتور بنده شروع کرد روغن ریزی از کنار موتور صبح رفتم نمایندگی از ساعت 8 اونجا گذاشتم با پیگیری خودم ساعت 6 عصر تحویل گرفتم
2 تا مشگلی که داشتم رو اعلام کرده بودم اما با این تفاسیر باز هم همچنان روغن ریز رو دارم و همون دور موتور رو
اینا چون پول نمیگیرن هیچ کاری انجام نمیدن خاک تو سروشون بیخودکی وقت منو گرفتن یک روز
به نظر من وقت هدر ندین بیرون یک ادم درست حسابی پیدا کنید پول بدین مشگل حل بشه بهتره
اومدم زنگ زدم نمایندگی فارس موتور با بخش گارانتی صحبت کردم شماره پلاک و... گرفت 2 هفته گذشته اما خبری نیست
نزدیک 5 هزارتا راه رفتم واقعا میتونم بگم کمبود دنده 5 رو احساس میکنم
شاید برم سمت موتور ug4 پالس
در مورد روغن عوض کردن خودتون اگر عوض میکنید حواستون به پیچ ها باشه احتمال هرز شدن هست

امیدوارم همیشه خوش باشید

senior.alireza
21-08-1397, 09:17 بعد از ظهر
فیلتر روغن شما خیلی تمیزه معمولا موتور اصلا خام نمیسوزونه و روغن هم تمیزه به نظرم بازم کار میکنه .
خدایی شده 10 تومن فیلتر روغن ؟؟؟ من 2 تومن میخریدم آخرین بار خریدم 5 تومن که چند وقت نگه داشتم و یک ماه پیش عوض کردم . فک کنم شما تو جعبه ای هارو میخری که اینقدر گرونه .
اون روغن ریزی کنار موتورو اگه از سمت دنده و رو فنر جک میریزه منم دارم . مشکلی نیست روغنه زنجیره که اونجا تخلیه میشه ! شما روغن انجین رو چک کن همیشه خدای نکرده کار دست آدم نده .
نمایندگی و اینا کار انجام نمیده همون در حد یه روغن آشغال ریختن جواب میدن

masoud69
23-08-1397, 03:21 قبل از ظهر
سلام اقا علیرضا
بله 10 تومن
مارکش ماهله هست
اونی که شما داری همین مارکه یا نه ؟
زیر 5000 تا عوض نمیکنم چون روغن سر 1200 تا تعویض میکنم
روغن ریزی از سیلندر هست عکس ببینید دایره کشیدم روغن میده
اونجایی که فلش کشیدم روغن جمع میشه

90 درصد موتور ها همینجوریه کیفیت واشر خوب نیست
اجرت تعویض 80 تومنه خودم هوندا باز بست کردم اما این چون انژکتور داره دلم نمیاد دست بزنم

Ali jalalian
23-08-1397, 09:52 بعد از ظهر
سرعت توی هر دنده توی مزحله اببندی رو توی این موتور میشه یکی لطفا بگه این موتور دور سنج موتور نداره به همین خاطر نمیدونم دقیقا توی چه سرعتی دنده عوض کنم که به موتور فشار نیاد

masoud69
24-08-1397, 02:19 قبل از ظهر
سلام
متعادل رانندگی کن
خیلی پیر مردی نرو فردا تو اتوبان کم بیاره
دور موتور تا اخر نره همین که بفهمی دور روی 4 تا 5 هست خوبه عوض کن به دنده 3 و 4 یکم بیشتر فشار بیار نترس هیچی نمیشه

senior.alireza
24-08-1397, 08:54 قبل از ظهر
همه بوکسر ها ضعف واشر آب بندی دارن یکم بیش از حد که فشار میاری روغن میزنه بیرون . چیزی نیست فقط نباید بزاریم جرم گرفته بشه که بعدا پاک کردنش سخت باشه .

Ali jalalian
24-08-1397, 07:43 بعد از ظهر
سلام
متعادل رانندگی کن
خیلی پیر مردی نرو فردا تو اتوبان کم بیاره
دور موتور تا اخر نره همین که بفهمی دور روی 4 تا 5 هست خوبه عوض کن به دنده 3 و 4 یکم بیشتر فشار بیار نترس هیچی نمیشه

الان من دنده یک ۱۵ تا دنده دو ۲۵ تا سی تا دنده سه تا ۴۰ تا دنده ۴ هم بالای ۴۰ تا میرم به نظرت الان خوبه این سرعتا

masoud69
26-08-1397, 06:30 قبل از ظهر
یکم بیشتر برو
من دنده 3 تا 80 میزنم البته فشار میارم
شما حالا 80 نرو اما 70 65 با دنده 3 برو
زیاد حساس نباش
هرجور راحتی برو
فقط روغن به موقعه عوض کن سر تایم
من 1200 عوض میکنم راضیم

Ali jalalian
26-08-1397, 08:56 بعد از ظهر
دنده ۳ هشتاد تامن دنده ۴ هشتاد تا میرم احساس میکنم فشار زیادی رو موتور هست نمیدونستم دنده ۳ تا هشتاد بتونه بره

masoud69
27-08-1397, 03:53 قبل از ظهر
:riz481:
اره میره
یکی از دوستان اشاره کرده بود که فکر نمیکردم اینقدر راحت بتونه بره
شما احساس میکنی فشار میاد ولی نمیاد
راحت راحت باید 80 بره
زیاد حالا شما فشار نیار
مورچه چیه کله پاچش چی باشه
همون برو بیا عادی
من زده به سرم برم دونبال ug4 اصلا عجیب اسیر دنده 5 شدم

Jack z1000
27-08-1397, 08:05 قبل از ظهر
هشتادتا واقعیه ؟یا مثل هوندا رو کیلومترش تا 500 تا هم میزنه اما 30 تا سرعتشه:gigglesmile:

Ali jalalian
27-08-1397, 12:22 بعد از ظهر
:riz481:
اره میره
یکی از دوستان اشاره کرده بود که فکر نمیکردم اینقدر راحت بتونه بره
شما احساس میکنی فشار میاد ولی نمیاد
راحت راحت باید 80 بره
زیاد حالا شما فشار نیار
مورچه چیه کله پاچش چی باشه
همون برو بیا عادی
من زده به سرم برم دونبال ug4 اصلا عجیب اسیر دنده 5 شدم
مرسی حالا من قعلا تو اببندی هست زیاد فشار نمیارم حالا میخوام یکم بیشتر فشار بیارم ببینم چی میشه

masoud69
27-08-1397, 10:26 بعد از ظهر
هشتادتا واقعیه ؟یا مثل هوندا رو کیلومترش تا 500 تا هم میزنه اما 30 تا سرعتشه:gigglesmile:

بله تلورانسش 5 تا دونه هست با جی پی اس تست شده

masoud69
02-10-1397, 06:05 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان
دیدم کسی نیست گفتم عرض ادبی داشته باشم
بعد از 6500 کیلومتر با باکسر
شمع موتور رو مارک NGK سوزنی ژاپن عوض کردم
تفاوت چنتا چیز محسوس مشاهده کردم
1 خیلی برام مهم بود
استارت واقعا عالی شد
اول صبح رو هنوز تست نکردم اما توی حالت معمولی اگر 2 ثانیه طول بکشه روشن بشه این نه 1 سوم کمتر کاهش پیدا کرده
زیر 1 حساب کنید
2
صدای ناک زدن انجین دوی دنده 2 الی 3 کم شد
گذینه بعدی سرعت موتور هست
من زیاد چیز چشم گیری ندیدم که قابل توجه باشه
با شمع سوزنی شما مصرف کمتری خواهید داشت
اینم عکس شمع قبلی با کارکرد 6500 تا

دوستان شمع اگر نیاز داشتید اعلام کنید با اینکه قیمتش مقداری گرون هست اما ارزش خرید داره

asuspc
09-10-1397, 10:13 قبل از ظهر

senior.alireza
09-10-1397, 10:46 بعد از ظهر
استارت درب کلاج و درب فیلتر روغن نسبت به کاربراتوری عوض شده . خوبی این موتور اینه سیستم انژکتور بوش هست نه از این چینی های در پیت

هندل کجاست ؟

Gladiator
10-10-1397, 01:39 قبل از ظهر
گیربکس بوکسر 125 رو نمیشه تو انجین بوکسر 150 انداخت که 150 5 دنده بشه؟

masoud69
11-10-1397, 03:54 قبل از ظهر
سلام
بله درسته بوش هست
هندل یکم عقبتره تو عکس نیفتاده

- - - Updated - - -

گیربکس بوکسر 125 رو نمیشه تو انجین بوکسر 150 انداخت که 150 5 دنده بشه؟

سلام
فکر نمیکنم ارزش داشته باشه از نظر هزینه ای انجام بدین
از شدن یا نشدنش دقیق اطلاع ندارم
شما به جای این که گیربکس 125 بندازی روی 150
همون 125 رو سیلندر 150 بنداز بهش اینجوری بهتره
.
دوستان سرم خلوت بشه چنتا نکته بیام اینجا با ذکر عکس توضیح بدم که یکم از روغن ریزی باکسر کمتر بشه

asuspc
17-10-1397, 06:22 بعد از ظهر
هندل رو باز کردم (سلیقه ای) تا حالا 2500 تا باهاش رفتم سه بار روغن عوض کردم خودم . تنها چیزی که نفهمیدم اینه که میگن یه لیتر روغن میخاد من با تعویض فیلتر 900 سی سی میریزم گیج تنظیم میشه چطوریه داستان ؟ شما چقدر میریزید ؟

senior.alireza
17-10-1397, 09:27 بعد از ظهر
980 سی سی بریز شما . وقتی روغن به گردش در میاد یکمش توسط فیلتر جذب میشه و مخصوصا تو تابستون بیشتر بخار میشه روغن . ولی هیچ وقت بیشتر از یک لیتر نریز وقتی روغن زیاد میریز موتور خفه کار میکنه خوب دور نمیگیره و از درزهای موتور روغن میزنه بیرون

Ali jalalian
27-10-1397, 09:15 قبل از ظهر
یه نکته درباره ی اونایی که رو روشن بودن چراخ جلوشون توی روز حساسن بگم که یه روشی هست که بدون تغییر در سیم کشی میشه خاموشش کرد اون کلیدی که واسه نور بالای لحظه ای هستش وقتی به طور نصفه فشار بدیم یعنی تا ته فشار ندیم چراغ جلو خاموش میشه حالا میشه با یه تیکه چسب شیشه ای در حالت وسط نگه داریم که باعث میشه دیگه چراغ توی روز روشن نباشه

asuspc
02-11-1397, 11:32 قبل از ظهر
خسته نباشید واقعا چه روش جالبی پیدا کردین دست گلتون درد نکنه
وای به این هوش ایرانی واااااااااااااااااااااااا ااااای

s.mm
02-11-1397, 04:23 بعد از ظهر
یه نکته درباره ی اونایی که رو روشن بودن چراخ جلوشون توی روز حساسن بگم که یه روشی هست که بدون تغییر در سیم کشی میشه خاموشش کرد اون کلیدی که واسه نور بالای لحظه ای هستش وقتی به طور نصفه فشار بدیم یعنی تا ته فشار ندیم چراغ جلو خاموش میشه حالا میشه با یه تیکه چسب شیشه ای در حالت وسط نگه داریم که باعث میشه دیگه چراغ توی روز روشن نباشه

معمولا قلوه گی رو عوض می کنند از مدلای قدیمی استفاده می کنند

senior.alireza
04-11-1397, 09:36 بعد از ظهر
فکر نکنم روشن بودن چراغ جلو به سیستم برق فشار بیاره بالاخره مهندسای شرکت یه محاسباتی داشتن داشتن دیگه ولی اگه خیلی رو مختونه عوض کردن قلوگی بهتره چون چراغ خطر عقب هم همیشه روشن میمونه

reza1987
01-01-1398, 09:35 بعد از ظهر
دوست عزیز لطفا مدل شمع و نوعش رو بگید.چون میخواستم شمع رو عوض کنم

masoud69
20-01-1398, 04:24 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان سال نو تبریک عرض میکنم
با 8500 تا با باکسر درخدمت شما هستم :riz481:
امیدوارم راه هایی برای بهتر شدن کیفیت موتور پیدا کرده باشید

تجربه بعد از چند بار روغن موتور عوض کردن و نداشتن اچار رینگی یا بکسی مناسب زدم مهره پیچ روغن کارتل رو خراب کردم با زور بدبختی بازش کردم دوستانی که خودشون عوض میکنن میدونن چی میگم ((( نیازی به سفت کردن شدید نیست)))
حتما حتما یا بکسی مناسب یا رینگی 2 طرف تهیه کنید
خلاصه داغون شد یه دونه فابریکی خریدم 6 تومن جا به جا کردم
توی عکس ها مشخصه

یک دست لنت خریدم 45 تومن
دوستان اگر کسی از اصلی و فرعی خبر داره ما رو هم راهنمایی کنه
اینم عکسش
منتظر نظر شما هستم از نمایندگی خریدم

بعد از 8500 تا که به موتور هم سوپر میزنم هم معمولی وضعیت شمع عالیه
فقط و فقط این روغن ریزی از واشر اسیرم کرده خودم میخوام باز کنم یکم میترسم

دوستان توجه کنید اگر خواستید واشر پایین سیلدر رو عوض کنید باید برید واشر بری یه واشر خوب براش بدین ببره مال خود باجاج به درد نمیخوره حتما توجه کنید
هر تعمیر کاری هم گفت اقا مشگل نمیخوره بگو بنداز روغن بده همه چیزش گردن خودت

باطری موتور خود به خود داره اسید پس میده یه طرف موتور اسید زده خراب کرده

اقا رضا شمع NGK خریدم عالی بوده
فقط اصلی بخری

موفق باشید

senior.alireza
20-01-1398, 08:32 بعد از ظهر
در مورد پیچ تعویض روغن اصلا سفت نکنید !! فقط یک دور کافیه . خود واشر دور پیچ روغن آب بندی میکنه .

ااین لنت رو من میخریدم 17 تومن ! یادش بخیر ! در موردش بگم عالیه عالی . بسیار نرم و قدرت ترمز عالی داره بدون سر و صدا 9 ماه برام کار کرد. موقع تعویض فنر لنت هم از خود نمایندگی بخر ( یه خور خاصیه دوسر آزاده و مارپیچ تپلی داره )

شمع هم خوبه

واشر پایین سیلندر رو دست نزنید بهتره پیچ ها آچار میخوره موقع فروش شاید تو سر موتور بخوره . راه حل نشتی روغن اینه که یه واشر بخرید روی واشر رو چسب سیلیکون خارجی بزنید ( مارک پرماتکس قرمز ) دیگه به هیچ وجه روغن پس نمیده . من در برق موتور رو باز کردم واشرش کنده شد از دو جا فقط چسب خارجی زدم رو همون واشر شکشسته به هیچ وجه روغن نمیده . ( البته یکم زیاد زدم اضافه های چسب تو فیلتر روغن مونده بود )

90 درصد بوکسر ها قاب پایین باتری آب اسید میریزه روشون و خرابش میکنه .منم رنگش کردم . راه حل تعویض باتری با اتمی یا کم کردن آبه

Mehran KJ
24-01-1398, 03:12 بعد از ظهر
در مورد پیچ تعویض روغن اصلا سفت نکنید !! فقط یک دور کافیه . خود واشر دور پیچ روغن آب بندی میکنه .

ااین لنت رو من میخریدم 17 تومن ! یادش بخیر ! در موردش بگم عالیه عالی . بسیار نرم و قدرت ترمز عالی داره بدون سر و صدا 9 ماه برام کار کرد. موقع تعویض فنر لنت هم از خود نمایندگی بخر ( یه خور خاصیه دوسر آزاده و مارپیچ تپلی داره )

شمع هم خوبه

واشر پایین سیلندر رو دست نزنید بهتره پیچ ها آچار میخوره موقع فروش شاید تو سر موتور بخوره . راه حل نشتی روغن اینه که یه واشر بخرید روی واشر رو چسب سیلیکون خارجی بزنید ( مارک پرماتکس قرمز ) دیگه به هیچ وجه روغن پس نمیده . من در برق موتور رو باز کردم واشرش کنده شد از دو جا فقط چسب خارجی زدم رو همون واشر شکشسته به هیچ وجه روغن نمیده . ( البته یکم زیاد زدم اضافه های چسب تو فیلتر روغن مونده بود )

90 درصد بوکسر ها قاب پایین باتری آب اسید میریزه روشون و خرابش میکنه .منم رنگش کردم . راه حل تعویض باتری با اتمی یا کم کردن آبه

من لنت عقبو از نمایندگی ولیعصر بالای مهدیه گرفتم ولی توش فنر نبود
بهشون گفتم فنرشم بدید گفتن نمیخواد،همون واس خودشو بنداز!!!!!
کجا به شما فنر داد؟

senior.alireza
24-01-1398, 11:01 بعد از ظهر
تو خود پک لنت فنر نداره هم اصلی که من از نمایندگی مهدیه گرفتم هم مدل های هندی تو بازار . یک دفعه که از مهدیه لنت گرفتم بردم یه تعمیرگاه کوچیک پایینش هست برام عوض کنه فنر لنت رو که دید مثل 125 دراز و بلند و نازکه . گفت برو از خودش فنر لنت بخر اونی که خریدم تپله و کوچیک و دو سر فنر به مارپیچ وصل نیست ( عکسشو ندارم متاسفانه ) اونو که انداختم الان یک سال و نیمه نه لنت درگیره نه گیر میکنه و نه سفت شده . برای این پیشنهاد دادم از خودش بخرید . وگرنه فابریکش هم خوبه

asuspc
25-01-1398, 06:22 بعد از ظهر
دوستان نظرتون در مورد قفل روی پلاک انداختن ((که بخشی از پلاک خوانده نشه)) چیه ؟ تا حالا انجام دادین ؟ مشکلی براتون پیش نیومده ؟

asuspc
27-01-1398, 09:31 قبل از ظهر

masoud69
05-02-1398, 03:57 قبل از ظهر
سلام
به هیچ وجه این کارو انجان نده
اگر پلیس بگیره درجا موتورت رفته حتی مدارکت تکمیل باشه
نیروی انتظامی بگیره انگاری داستانش بیشتره
برلی منو 1 بار با مدارک تکمیل راهنمایی رانندگی گرفت درجا رفت
حتی 1 عدد جا به جا نکن
یا نپوشون
اما خودتو حساب کن نشستی تو خونه از دادسرا نامه اومده برات
میری میبینی اصلا تو نبودی تا بخواهی ثابت کنی پدر ادم در اومده
مدارکت تکمیل باشه
یکم ورود ممنون چراغ رد کردنو منو شما تحمل کنیم نسل های بعدی کاملا یاد میگیرن
که باید احترام بزارن
من از 88 موتور دارم
خیلی به ندرت شده از چراغ قرمز رد بشم یه بار زنگ زدن خواهرم تصادف کرده بود مجبوری چراغ رد کردم
یا نصف شب بوده ساعت 3 چی شده رد شدم
خلاصه دمت گرم

- - - Updated - - -

نکته آموزشی
به عکس توجه کنید

علامت قرمز که کشیدم یه شلنگ با بست اشغالی وصل شده به درپوش سوپاپ یا سر سیلندر
زحمت بکشید یه بست پیچی بخرید بدون در اوردن شلنگ بست بندازید سفت کنید .
احتمالا جایه تخلیه بخار روغن هست دیگه روغن نمیریزه موتور کثیف بشه
ممنون از عکس خوب دوستمون
یادم میرفت عکس بندازم بدم خدمت شما

دوستان فیلتر هوا کی باید عوض کنم؟ 9 هزار تا رفته یک بار باز کردم دیدم تمیزه زیاد کثیف نیست بستم سر جاش
کسی باتری خوب انداخته رو موتود راضی باشه مارکشو معرفی کنه اتمی میخوام
موفق باشید

asuspc
07-02-1398, 08:41 قبل از ظهر
با تشکر از masoud69 ([Only registered and activated users can see links])
در مورد باتری بگم که نمایندگی اصفهان روزی که موتورو خریدم باتری اتمی اصلی برام گذاشت (تابستان 97)

بالای محفظه فیلتر هوا یه سوکت دیدم نیدونم چیه شما میشناسین عکس پاییننننننننن (فکر کنم برای برنامه ریزی ecu باشه)

mr.s3ri0ss
07-02-1398, 11:20 بعد از ظهر
سلام دوستان

میخوام باکسر بگیرم برای کار در پیک موتوری به نظرتون چه مدلی بگیرم انژکتور باشه یا کاربراتور و اینکه موتورو تو دیوار پیدا کردم کجا نشونش بدم که از نظر فنی تاییدش کنن کار درست باشه

باتشکر

Alijalalian
08-02-1398, 04:33 بعد از ظهر
سلام دوستان من بعضی اوقات از دنده سه میرم ۴ دنده جامیره ولی گاز که میدم میبینم دنده ۳ هستم و دوباره باید بزنم ۴ واسه این مشکل چه راهی وجود داره؟

- - - Updated - - -

انژکتور بگیر

- - - Updated - - -

انژکتور بگیر

Alireza.BMW
08-02-1398, 06:49 بعد از ظهر
سلام دوستان

میخوام باکسر بگیرم برای کار در پیک موتوری به نظرتون چه مدلی بگیرم انژکتور باشه یا کاربراتور و اینکه موتورو تو دیوار پیدا کردم کجا نشونش بدم که از نظر فنی تاییدش کنن کار درست باشه

باتشکر

سلام.
به نظر شما خرید موتور مدل 95 که 3سال از تاریخ تولیدش میگذره ولو اینکه صفر باشه ارزش داره نسبت به موتوری که مدل 98 هس... اگر باز نسبت به صفر 98 ارزونتر بود یه چیزی نه اینکه کاربرات مدل 95 رو بخری به قیمت صفر مدل 98 !!!! آیا این با منطق عقلانی جور در میاد؟؟؟
یکی از دوستان مدل 97 انژکتور داره الانم دور ور 20.25 تا کاره بدون هیچ موردی داره کار میکنه فقط مشکل باکسر واشر ته سیلندرش و واشر دری کلاجش هس که بعد از حدودن 10.12 تا کار ازش روغن نشت میده که اونم راه داره وقتی نشتی داد میبری میدی برات تعویض میکنن دیگه تا آخر عمرش نشتی نمیده و خلاص
نشون دادنم نمیخاد خودت سوار شو از حال موتور میفهمی چند چنده صدای انجین زوزه نداشتن دنده ها یا همون صدای اضافی تو دنده های مختلف و در آخرم روغن سوزی که 2تا گاز میدی انگشت میکنی تو لوله اگزوز چرب نباس باشه تنه هم چک میکنی که ضربه ای چیزی نخورده باشه بقیش حله

masoud69
09-02-1398, 12:36 قبل از ظهر
با تشکر از masoud69 ([Only registered and activated users can see links])
در مورد باتری بگم که نمایندگی اصفهان روزی که موتورو خریدم باتری اتمی اصلی برام گذاشت (تابستان 97)

بالای محفظه فیلتر هوا یه سوکت دیدم نیدونم چیه شما میشناسین عکس پاییننننننننن (فکر کنم برای برنامه ریزی ecu باشه)

سلام بله برای دیاگ زدن هست

- - - Updated - - -

سلام دوستان

باتشکر

سلام
انژکتور بگیر مصرف کمتره استارت تو زمستون بهتره و.. با کاربرات زیاد فرقی نداره
از نظر تایید باید یه خبره این کار پیدا کنی یه دشت بهش بدی
سعی کن سند دست اول بگیری با کارکرد 5 تا 10 تا اونجوری خیلی بهتره
یه تجربه عرض کنم خدمت دوستان
موتور روی 2 تا جک بزارید از رخ به جک نگاه کنید اگر خیلی خم شده باشه نشون میده طرف با موتور فقط دویده اگر شق رق بود که چه بهتر
اونقدر نامردی میکنن گریس میریزن تو موتور روغن سوزی داره روغن سوزی قطع میشه
10001 بلا دیگه
دیوار قیمتاش خیلی بالاست فقط باید پولت نقد باشه
من یادمه میخواستم بخرم یهو همه چیز قاطی شد قیمتا رفت بالا
دیدم یه اگهی باکسر گذاشتن عالی ساعت 1 شب تلگرام پیام دادم جواب داد 9 صبح بیانه دادم رفتیم سند به نام کنیم که سند سفید بود نمایشگاهی حرمزاده بازی در اورد
150 پول زور گرفت

- - - Updated - - -

[QUOTE=Alijalalian;330614]سلام دوستان من بعضی اوقات از دنده سه میرم ۴ دنده جامیره ولی گاز که میدم میبینم دنده ۳ هستم و دوباره باید بزنم ۴ واسه این مشکل چه راهی وجود داره؟
سلام
دنده یک به 2 منم گاهی اینجوری میشه پیچ کلاج یکم تغیر بده حالا یا سفت یا شل ببین چقدر فرق میکنه
والا بنز سوار نشدیم
موتور هندی هست باید بسازیم باهاش

Alijalalian
11-02-1398, 10:01 بعد از ظهر
داداش این خیلی بده که رفته رو مخم دنده میرم چهار یه دفعه میپره سه مثل چی زوزه میکشه شما واسه این مشکلت نمایندگی بردی؟

masoud69
15-02-1398, 05:25 قبل از ظهر
سلام
من این مشگل رو ندارم
اما صدای تعویض دنده دارم البته یکم بهتره شده
زوزه همشون دارن یا کم یا زیاد
پریدن دنده داستانه برو نمایندگی بزار اونجا درست نشد تحویل نگیر
نشد زنگ بزن فارس موتور آقای شفیعی بگو وصل کنن ادم خوبیه
قطعا باید درست کنن
نگران نباش

masoud69
30-03-1398, 12:59 قبل از ظهر
سلام خدمت دوستان :26:

دیدم خبری از شما نیست گفتم عرض ادبی داشته باشم
بعد از 10000 هزارتا با باکسر برگشتم خدمت دوستان
خوبه حالا Suzuki 1000 E نخریدم :4chsmu1:

چند وقتیه دارم برسی میکنم میبینم موتور های کاربراتی بسیار بسیار نرمتر از انژکتور ها کار میکنن
دلیلش چی میتونه باشه ؟

یه پیچ از سمت چپ موتور وصل به درچه گاز میشه انگار دور آرام کمتر کرد حالا نمیدونم ECU دستور برگشت گاز بده یا نه

راه حل داشتید بگید

دوستان مشگل با دنده عوض کردن دارم گاهی عوض نمیشه
از دوستان کسی تا الان صفحه کلاج عوض کرده بهتر شده باشه؟ فقط ایراد دنده رو مخمه
گاهی میزنه به سرم بفروشم KLd 180 بگیرم

اما نتونستم سواری ازش بگیرم
سپاس

senior.alireza
30-03-1398, 03:37 بعد از ظهر
شما روغن چی میریزی ؟ لامصب الان روغن بهران گیر نمیاد چه برسه تنوع !! حواستون باشه بهران سوپرپیشتاز 65 تومنی تقلبیه . قبل عید پارس پایا چهارلیتری خریدم 48 تومن الان 90 تومن شده ! تمام لوازم مصرفی 3 برابر شده . فیلتر روغن رو هر 2 تا در میون عوض میکنم

masoud69
31-03-1398, 05:42 قبل از ظهر
سلام
یه مدل روغن 20w50 ایران خودرو پیدا کردم 4 تا جعبه 4 لیتری گرفتم
فعلا 2 تا دیگه دارم
از نظر کیفیتی با استاندارد موتور همخونی داره sl داره
با همون سوپر پیشتاز هم میشه گفت این مورد داشتم
شما روغن سوپر پیشتاز از میدان قزوین ضلع شمال شرقی تهیه کن
95 تومن دوستان خریدن

داستان داریم
ایشالله بدتر ب ش ه

senior.alireza
31-03-1398, 11:19 قبل از ظهر
منم روغنم رو از همون میدون قزوین میگیرم شما اگه پارسال میرفتی قفسه هاس پر از انواع روغن بود الان قفسه هاش خالیه . بهران داره ولی فک کنم به آشنا میده .

. بغل همون روغن فروشیه یه ابزار فروشیه اون تمام محصولاتش اصل و خارجیه پارسال روغن موتول داشت امسال دیگه نداره .

دنده های بکسر وقتی روغن کم بشه یکم بد جا میره شما ببین وقتی دنده هات بد جا میره شاید روغن کم کردی

masoud69
02-04-1398, 10:56 بعد از ظهر
سلام
اره خیلی وقته خالی شده جنس نمیاره
شما از میدون قزوین به سمت دوراه قپان که بری سر امام زاده معصوم دور برگردن هست برمیگرده سمت گمرک سمت راست یه روغن فروشی اونجا هست من از اونم خریدم قیمتش از قزوین بهتر بوده
برو ببین اون داره یا نه
نه دادا من روغن نه کم میریزم نه کم میکنه همون 1 لیتر حدودن پس میده

حالا داستانه دیگه
باطری اب اسیده داره پس میده رو موتور اعصابمو خراب کرده

کسی از دوستان اگر کلاج عوض کرده از باکسر یه اطلاع بده ممنون

senior.alireza
03-04-1398, 09:46 بعد از ظهر
باتری هم شما یه بست فلزی بنداز حتما هم باتری تون صاف باشه . اگه شلنگ تخلیه داره استفاده کن حتما ازش . اون آب اسید به مرور قفل در بغل هم خراب میکنه .
من صفحه رو 16 تا عوض کردم اگه سوالی داری درخدمتم

masoud69
04-04-1398, 05:44 قبل از ظهر
سلام مجدد
باطری جای شلنگ نداره
باید یه باطری خشک بخرم قاب زنجیر و... رنگشو داغون کرد
صفحه فابریکی انداختی روش ؟
قبل از صفحه دنده ها چطور بود بعد از دنده ها چطور ؟
مشگل گیر کرده دنده داشتی یا نه
هزینه تعویض و...
من یه پیکی میشناسم حدود 5 ساله شاید بیشتر باکسر داره اما دست به صفحه نزده کاربرات هم هست دنده ها نرمتر از مال منم بود
فقط هرچی از کلاج حس کردی کامل بگو ممنون

senior.alireza
07-04-1398, 06:01 بعد از ظهر
به گفته خود تعمیرکار صفحه ان اس انداخته برام دو سال پیش 150 حدودا هزینش شد .
ولی چیزی که من راضی نیستم از اینه که وقتی در حالت ایستاده و درجا میزنم تو دنده یک به راحتی خلاص نمیشه و صفحه همیشه درگیره . هرچقدر فشار میدی خلاص نمیکنه و باید خاموش کنم تا خلاص بشه ! گاهی اوقات با اینکه روغن رو تازه عوض میکنم ولی دنده 2 3 بد جا میره و باید طولانی تر عوض کنی . و یه مشکلی که فکر کنم مال فنر شفت دنده هست بعضی وقتا فقط تو دنده یک میزنم پایین بر نمیگرده بالا !! و باید گاز رو ول کنم تا برگرده . گیربکس این موتور قدرتیه ولیه یکم ضمخته موتور من 33 هزار تا کار کرده . برای بهتر عوض شدن دنده ها همیشه گاز خلاص میدم . شما هم صفحه فابریک کارخونه رو عوض نکن جنسای بازار کیفیت زیاد بالایی نداره مگر اینکه اصلی بگیری با قیمت بالا اونم شاید عوض کنی خوشت نیاد . درکل گیر و مشکل دنده ها دائمی نیست ولی گاهی پیش میاد

masoud69
09-04-1398, 08:17 قبل از ظهر
سلام ممنون از پاسخت
منم همین مشگل دارم
1 میزنم پایین میره بالا نمیاد درجا باید یکم حرکا کرد تا برگرده
دنده دو سه باشه همراه گاز برمیگرده بعضی وقتا
اما بدون کلاج با گاز دادن راحتر عوض میشه
والا الان تعمیر کار ها زورشون میاد صفحه کلاج با هم عوض کنن
و فقط 1 قسمت عوض میکنن
این دیسک ها به مرور زمان جا میندازن عوض نمیکنن از روی تنبلی
البته اگر اصطلاح درست گفته باشم
با این شرایط من دست نمیزنم تا وقتی که واقعا تموم بشه
البته شاید یه کلاج کامل شرکتی بگیرم فعلا برای مدتی توی روغن یا گازوئیل بخوابونم
دو تا تعمیر کار گفتن این کار بکنی کلاج عمری میشه
حالا بازم باید تحقیق کرد
دوستان اگر کسی کلاج عوض کرد نتیجه ای گرفت بیاد اعلام کنه برای بهبود کار
سپاسگذارم

senior.alireza
09-04-1398, 09:16 بعد از ظهر
معمولا اون قسمت فولادی صفحه چیزی نمیشه برای همین عوضش نمیکنن مگر اینکه واقعا خراب بشه .
موقع تعویض روغن حتما اصرار کن صفحه های جدید رو حداقل به مدت نیم ساعت بندازن تو روغن اگه تو روغن نندازی زود خراب میشن

Alijalalian
16-04-1398, 06:38 بعد از ظهر
دوستان درباره اون مشکلی که قبلا واسم پیش اومده بود که از دنده سه میرفتم چهار خود به خود بر میگشت سه
یه تعمیر گاه رفتم تا مشکلو بهش گفتم بدون اینکه توضیح بدم اصلا چجوری دنده میزنم و اینا گفت دنده هاتو اروم جا میزنی دنده یکو دو رو محکم تر جا بزن تا دنده جای خودشو پیدا کنه گفت چند وقت اینطوری کن اگه درست نشد بیا تا درستش کنم که خدارو شکر از اونموقع دیگه این مشکلو نداشتم

Alijalalian
31-04-1398, 02:55 بعد از ظهر
دوستان راجع به روغن ریزی که موتور داره کسی کاری کرده که قطع بشه روغن ریزی؟

al!r3za
02-08-1398, 06:46 بعد از ظهر
سلام دوستان.
کسی دزدگیر برای باکسر نصب کرده؟ چطوریاست؟ قیمتش چنده؟
موتورو گذاشتم بودم گوشه خیابون اومدم دیدم بوقش رو دزدیدن!
کسی توصیه‌ای نداره؟ بوق ارزون خوب چنده؟

masoud69
18-08-1398, 04:15 قبل از ظهر
دوستان راجع به روغن ریزی که موتور داره کسی کاری کرده که قطع بشه روغن ریزی؟

سلام وقت بخیر چند وقته حال حوصله درست حسابی ندارم
خودم امروز فردا باز میکنم از مراحل اگر بتونم براتون عکس میگیرم میزارم شما هم خودتون انجام بدین هوندا رو باز کردم جمع کردم چیزی نشد انشالله بتونم اینم جمع کنم
فقط دوستان کسی اطلاع داره که واشر پایین سیلندر باید واشر اماده بخرم یا برم واشر بری ؟ یه تعمیر کار گفت باید بدی برش بزنن دیگه این اتفاق نمیوفته روغن ریزی نمیکنه
کسی اطلاعی داره ممنون میشم بگه موفق باشید

- - - Updated - - -

سلام دوستان.
کسی دزدگیر برای باکسر نصب کرده؟ چطوریاست؟ قیمتش چنده؟
موتورو گذاشتم بودم گوشه خیابون اومدم دیدم بوقش رو دزدیدن!
کسی توصیه‌ای نداره؟ بوق ارزون خوب چنده؟

سلام
اگر انژکتور هست موتورت و طرف اطمینان میده که به ecu چیزی نمیشه بنداز رو موتور
یه بوق فابریکی بنداز بره زیاد خودتو ناراحت نکن بنده خدا بوق لازم داشته
موتورتو هرجا میزاری بر خیابون بزار روبه روی بانک یا مغازه باز تو کوچه پس کوچه نزار اطمینان نیست
موفق باشی

masoud69
08-09-1398, 09:10 قبل از ظهر
سلام
بلخره بعد از چند روز پرراز دردسر برگشتم
موتور فقط سر سیلندرشو باز کردم
دیدم لوازم ندارم و با هوندا 125 خیلی فرق داره زنجیر تایم داره بچه هایی که بلد بودن گفتن دست نزن اگر تایم درست نگیری
یا سوپاپ کج میکنه یا بد کار میکنه منم دیدم ارزش نداره
به توصیه یکی از دوستان بردم موتور گذاشتم پیش یه بنده خدایی
برای باز کردن انجین و تعویض واشر های پایین بالا سیلندر به گفته خودش دادن واشر بریده بودن
موتور تحویل گرفتم با عجرت 140 هزار تومان بی ارزش
استارت زدم پرت پورت از کاربراتی بدتر شده بود
گفت موتور باز شده اینا اینجوری میشن
گرم بشه کار کنی درست میشه خر خودش بود اشتباه گرفته بود (ببخشید )
منم گفتم اقا قبلش اینجوری نبود ها گفت برو درست میشه
10 بار استارت خورد موتور بدبخت هی خاموش میشد حرکت کردم دنده 3 هم ریب میزد زنگ زدم گفتم گفت فردا بیار
دیگه موتور تحویل ندادم برگردم وایسادم اونجا کارشو بکنه از ساعت 8 نیم صبح تا 12 هر کاری که میشد اینا روش انجام دادن موتور درست نشد که نشد
مشگل این بود که وقتی سوکت دریچه گاز درمیورد دور رو 2 هزار بود میزد جا موتور بد کار میکرد دود سیاه و خاموش
این بنده خدا نشسته رو زمین منم پشت سرش سمت استارت موتور
به من گفت برو از اون طرف استارت بزن من توجه نکردم همونجا وایسادم هی نگاه میکرد که من متوجه نشم اقا دست انداخت سیم دریچه گاز رو قطع کرد منو میگی بهش گفتم اقا این چه کاریه فهمید من متوجه شدم گفت نه دارم تست میکنم
ما دعوامون شد
اومدم خونه ادرس اتحادیه در اوردم زنگ زدم گفتم اینجوریه گفت فاکتور با مهر مغازش بگیر
رفتم گفت برو استفاده کن 3 روز دیگه بیا بهت میدم گفت نه الان
رفتم اتحادیه گفتم اینجوریه یه بنده خدایی راهنمایی کرد که ما طرح شکایت بنویسیم
از اینجا به بعد گپی میکنم دستم خسته شد

حتما حتما از هر جایی که تعمیر میکنید موتور رو فاکتور بگیرید با مهر تعمیرگاه
(قبض دستگاه پوز به درد نمیخوره)
اگر قبول نکرد فاکتور بده همونجا زنگ بزنید 110 مجبور به دادن فاکتور بشه
بعد از گرفتن فاکتور اگر موتورتون خراب شده یا زده جایه دیگه رو خراب کرده
مراجعه میکنید اتحادیه (شهرتون ) تهران به نشانی :
منطقه 11 محله آگاهي مولوي بين خ وحدت اسلامي و ولي عصر روبروي ساعت مشيرالسلطنه پ 1074 ط سوم
55387220
یه طرح شکایت نوشته میشه اعلام میکنن ساعت فلان باید بیایید اینجا یا زنگ میزنن
مبلغ 30 هزار تومن حق کارشناسی پرداخت میکنید
اگر حق با شما باشه از طرف مقابل هزینه گرفته میشه
اگر نه که هیچی
توی اتاق کمسیون توضیحات مشگلی که انداخت بود رو موتور ماس مالی خراب کاری که کرده بود رو توضیح دادم
خود طرف هم اومد تایید کرد که همچین کاری شده
خودشون هم تعمیر کار حرفه ای موتور بودن تو اتاق کمسیون
یه نامه دادن به نمایندگی باجاج
با نمایندگی باجاج هماهنگی شد کارم زودتر انجام بشه
موتور رفت نمایندگی باز شد
دیاگ خورد
تایم گیری اشتباه انجام داده بود
انژکتور ها شستشو داده شد
فیلر سفت گرفته بود
هزینه کل شد 145 هزار تومن
موتور مثل روز اول شد
فاکتور رفت اتحادیه برای پرداخت خسارت
این تا اینجا
یه توصیه برای دوستانی که موتور میدن بیرون کار انجام بدن
اولا اگر انژکتور هست بگید باطری موتور رو از مدار خارج کنه که ایرادی روی موتور نیوفته قبول نکرد بهش بگید اتفاقی بیوفته هزینش پای خودته
دوما اگر میتونید بدید نمایندگی
درسته من 2 بار بابت واشر داده بودم نمایندگی موتور روغن ریزی داشت بازم
اما اونا چون دستگاه برنامه ریزی ecu دارن کارشون خیلی جلوتره
این بنده خدا هم دستگاه دیاگ داشت اما فقط میگفت خطا چیه همین
توی نمایندگی اصلی هر 3 ماه یک بار برنامه جدید برای موتور های باکسر و غیره میاد
نتیجه روغن دادن یا ندادن موتور رو بهتون میگم
یه چنتا عکس هم دارم میزارم
موفق و پیروز باشید

masoud69
08-09-1398, 01:49 بعد از ظهر
پست نمیتونم ویرایش کنم
این از فاکتور که از نمایندگی اصلی گرفتم خرابکاری ها رو زیرش نوشته

اینم باز کردن سر سیلندر دیدم کار من نیست پیچ هاشو بستم :gigglesmile:

دوستان اگر کسی خواست باک رو باز کنه این خار رو باید دربیاره

اینم دیاگ که زده به موتور یه عکس ریز گرفتم

اینم وضعیت شمع تو اون حالت ریپ زدن شدید

موفق باشید

masoud69
09-09-1398, 07:12 قبل از ظهر
یادم رفت اعلام کنم پمپ بنزین این مدل یک میلیون دویست هزار تومن قیمت داره
تا جایی که میتونید نذارید باک موتور خالی بشه میگن میسوزه

senior.alireza
09-09-1398, 11:42 بعد از ظهر
میخواستم برات بنویسم مشکل از تایم بودنه که دیدم بردی نمایندگی . اگه میخوای بفهمی تایم این مدل ها رو رو همون فولی زنجیر تایم دو تا خط افقی داره با نوشته تی انگلیسی . رو فلکه برق هم همینو داره . باکسر رو به هرکسی نده فقط به تعمیرگاهی بده که پالس باز میکنن

- - - Updated - - -

میخواستم برات بنویسم مشکل از تایم بودنه که دیدم بردی نمایندگی . اگه میخوای بفهمی تایم این مدل ها رو رو همون فولی زنجیر تایم دو تا خط افقی داره با نوشته تی انگلیسی . رو فلکه برق هم همینو داره . باکسر رو به هرکسی نده فقط به تعمیرگاهی بده که پالس باز میکنن

s.mm
12-09-1398, 12:05 بعد از ظهر
یادم رفت اعلام کنم پمپ بنزین این مدل یک میلیون دویست هزار تومن قیمت داره
تا جایی که میتونید نذارید باک موتور خالی بشه میگن میسوزه

بعید می دونم این قیمت باشه
پمپ بنزین پرادو این قیمت نیست

masoud69
12-09-1398, 01:46 بعد از ظهر
بعید می دونم این قیمت باشه
پمپ بنزین پرادو این قیمت نیست

نمایندگی اصلی گفت من بی تقصیر هستم

- - - Updated - - -

[QUOTE=senior.alireza;332606]میخواستم برات بنویسم مشکل از تایم بودنه که دیدم بردی نمایندگی . اگه میخوای بفهمی تایم این مدل ها رو رو همون فولی زنجیر تایم دو تا خط افقی داره با نوشته تی انگلیسی . رو فلکه برق هم همینو داره . باکسر رو به هرکسی نده فقط به تعمیرگاهی بده که پالس باز میکنن

[COLOR="silver"][SIZE=1]- - - Updated - - -
اتفاقا کارش این بود از نوع پنچر گیری
من نمیدونم اتحادیه چجوری به اینا مجوز میده
باید بندازه تو فشار یا یاد بگیرن دوره تخصصی انژکتور رو یا اصلا نزارن به غیر از کاربرات تعمیر کنن
تعریفشو خیلی میکررن برعکس شد
یه تجربه هم برای من
فقط هم تایم نبود دریچه گاز اینا خراب نمیشه برنامشون میپره که با دیاگ نمایندگی فقط درست میشه کسه دیگه دیاگ اینا رو نداره
انشالله خیره

senior.alireza
14-09-1398, 09:54 بعد از ظهر
پمپ بنزین واقعا گرونه پمپ بنزین طرح ویو هم همین قیمته

masoud69
30-09-1398, 11:22 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان
اسید باطری ریخته رو قفل قاب بقل خراب شده
کسی راه حلی داره بابت درست کردنش ؟
قفل جدید بخرم با همون فابریکی قفلساز میتونه ست کنه ؟
نمیخوام 2 تا کلید بشه
ممنون

Alireza Farzin
01-10-1398, 02:40 قبل از ظهر
سلام خدمت دوستان
اسید باطری ریخته رو قفل قاب بقل خراب شده
کسی راه حلی داره بابت درست کردنش ؟
قفل جدید بخرم با همون فابریکی قفلساز میتونه ست کنه ؟
نمیخوام 2 تا کلید بشه
ممنون

سلام,
اسید باطری اونقدر قوی نیست که قسمت های داخلی قفل رو کاملا بخوره,.....داخل قفل سولفاته شده و تیغه های قفل بالا و پائین نمیتونن برن,......
آیا کلیدت تا حدی داخل قفل میره یا اینکه اصلا نمیره؟؟؟,.....
یه قفل ساز خوب هر کاری با قفل میتونه بکنه,....مشکل اصلی دست یابی به پشت قفله,....بعضی مواقع پرچ قفل رو به سختی میشه باز کرد,....قفل های گرونتر دستیابی به سیلندرشون آسونتره,.....من خودم بارها این کار رو کردم,.....
اگر سولفاته شدید نباشه,.....با ریختن اب جوش به داخل قفل میشه سولفاته ها رو تمیز کرد مثل سر باطری,.....
آیا میتونی قاب رو طور دیگه ای در بیاری؟؟,....چند تا عکس واضح از جلو و پشت قفل بذار,.....شاید بتونم کمکت کنم, خودت قفلت رو نجات بدی,

senior.alireza
02-10-1398, 07:15 بعد از ظهر
این مشکل قفل و اب باطری رو منم داشتم سولفاته قفل به حدی بود که تمام زبونه ها رو خراب کرده بود و قفل به هیچ طریقی باز نمیشد . راه حلش اینه از پشت دو تا پیچ چهارسو داره اونا رو باید با پیچ گوشتی بلند از سمت مخالف باز کنی بعد قفل ازاد شد قاب رو باز کردم و زبونه های قفل رو تخلیه کردم

senior.alireza
02-10-1398, 09:32 بعد از ظهر
این مشکل قفل و اب باطری رو منم داشتم سولفاته قفل به حدی بود که تمام زبونه ها رو خراب کرده بود و قفل به هیچ طریقی باز نمیشد . راه حلش اینه از پشت دو تا پیچ چهارسو داره اونا رو باید با پیچ گوشتی بلند از سمت مخالف باز کنی بعد قفل ازاد شد قاب رو باز کردم و زبونه های قفل رو تخلیه کردم

masoud69
05-10-1398, 07:41 قبل از ظهر
سلام
تشکر از دوستان عزیز آقای فرزین و آقا علیرضا بابت راهنمایی
دوباره برگشتم با یک تجربه جدید دیگه :gigglesmile: این شکلک ها چرا تغیر نمیکنه نمیدونم
توی نوشته قبلی نتونستم منظور خودمو رو واضح بیان کنم
قاب پلاستیکی که مغزی رو نگه میداره آب شده بود
به عکس توجه کنید

رفتم نمایندگی برای خرید قفل قاب بقل اصلی اما طرح داشت گمرک هم گشتم گفتن ست باید بخری دوباره همون طرح به قیمت 15000 ت خریداری کردم
فقط پلاستیکش به دردم میخورد
اوردم پیچ های پشت رو باز کردم 2 تا چهار سو داره فقط سوییچ داخل قفل باشه مخلفات نریزه بیرون مغزی اصلی خود موتور رو با قاب پلاستیکی جدید جا به جا کردم
پیچ ها رو بستم پیچ پلاستیکی نگهدارنده قفل بستم تمام
دوستان که موتور نو میخرید اگر باطری اسید پس میداد من جای شما باشم با تجربه الان یک 100 هزار تومن هزینه باطری میکنم
نه قفل خراب میشه نه قاب دنده رنگش میره
نه اینقدر کثافت کاری داره
یک هزینه اولی سلامت اعصاب تمیزی موتور خودتون تضمین کنید تموم بشه الان من هم باید باطری نو بخرم هم قاب دنده رنگش رفته 2 تا هزینه بیخود
اینم سوییچ نو که فقط قابش به درد خورد
اینم قسمت نهایی
امیدوارم دیگه خراب نشه
خدا پدر مادر ژاپن رحمت کنه
ممنون از مشارکت شما
امیدوارم هرچه زودتر زیر پای ایرانی موتور های ژاپنی برگرد

Alireza Farzin
05-10-1398, 07:48 قبل از ظهر
احسنت......ممنون از پیگیری پستت........:clap: :clap: :clap:

s.mm
05-10-1398, 11:53 قبل از ظهر
سلام
تشکر از دوستان عزیز آقای فرزین و آقا علیرضا بابت راهنمایی
دوباره برگشتم با یک تجربه جدید دیگه :gigglesmile: این شکلک ها چرا تغیر نمیکنه نمیدونم
توی نوشته قبلی نتونستم منظور خودمو رو واضح بیان کنم
قاب پلاستیکی که مغزی رو نگه میداره آب شده بود
به عکس توجه کنید

باطری شلنگ تخلیه اسید داره که به کنار باطری وصل میشه و ادامه اش زیر موتور آویزون میشه
برای شما نداشت؟

masoud69
05-10-1398, 03:08 بعد از ظهر
خشک هست برای من اما یه قسمت برامدگی داره ( بلند شدن قسمت اضافه کردن آب باطری )
خیر شلنگ تخلیه اصلا نداره

al!r3za
17-11-1398, 12:14 قبل از ظهر
سلام. برای تعویض روغن موتور، آچار بکس چند میخوره بهش؟

alirezahesaraki
30-02-1399, 06:26 بعد از ظهر
سلام. برای تعویض روغن موتور، آچار بکس چند میخوره بهش؟

سلام، برای مهره تخلیه روغن شماره 18 و برای باز کردن مهره های درپوش فیلتر روغن شماره 8، برای باز کردن مهره روغن از دسته جغجغه استفاده کن راحت تر باز میشه.

- - - Updated - - -

سلام
دوستان من لینک دو تا فایل pdf مرتبط با موتورسیکلت باکسر 150 برای دانلود قرار میدم که اولی راهنمای کاربر یا users guide هستش و دومی راهنمای قطعات موتورسیکلت یا spare parts catalogue است؛ امیدوارم براتون مفید باشه.
لینک اول: [Only registered and activated users can see links]
لینک دوم: boxer150_part_catalogue ([Only registered and activated users can see links])

شاد و پیروز باشید.

masoud69
08-06-1399, 01:35 بعد از ظهر
سلام وقت بخیر
دوستان یه مدت نبودم
یه سوالی ذهن منو مشغول کرده
فیلتر موتور رو خریدم عوض کنم
برای خودشو باز کردم روغن داشت روغن قرمز رنگ بود امافیلتر نو که باز کردم چیزی روغن نداشت
داستان چیه خودم روغن بزنم به فیلتر یا نه ؟
این روغن ریزی اعصاب برام نذاشته
یه موتور ساز باید پیدا کنم اصولی بریزه پایین واشر خوب بین کارتل ها بزاره جمع کنه
سپاس

masoud69
08-07-1399, 09:49 قبل از ظهر
شستشوی انژکتور باکسر

سلام خدمت دوستان
بعد از 20000 تا سواری گرفتن از باکسر چند مدتیه که احساس ریپ زدن یا دل دل کردن توی دور کم زیر 3 هزار احساس میکردم
یک بار مکمل ریختم اما نتیجه ای حاصل نشد
تصمیم گرفتم با خرید یک انژکتور شور ام طوسی برم سراغ شستشوی سیستم انژکتور
مراحل شستشو رو براتون توضیح میدم

توصیه جدی و مهم

حتما باتری موتور رو قطع کنید { اگر دست به آچار نیستید از بازکردن خوداری کنید }

بعد از باز کردن باطری موتور و دیدن این که چقدر سولفاته داره تعجب کردم با سمباده تمیزشون کردم چون اتصالات خیلی مهمه
منفی و مثبت قطع کردم

شماره بندی ها رو نگاه کنید

شماره 1 شنگ هوا

شماره 2

شماره 3

و شماره 4 که پیچ ستاره ای لازم داره

بعد از این مراحل شما دریچه رو از انتها به بیرون بکشید از سمت هواکش

من دوتا سیم رو قطع نکردم یکی سیم گاز بود یکی هم سیم مخصوص برق انژکتور
و شلنگ مخصوص ورودی بنزین به انژکتور دست نزدم
توی عکسی که میزارم با قرمز دایره کشیدم دورش این قسمت احتیاط کنید
ورودی انژکتور شلنگ مخصوص داره تو عکس زیر مشخصه ادامه شلنک رفته زیر باک
نیاز به باز کردن این قسمت نیست
اما من برای احتیاط این قسمت رو در اوردم به شدت سفت بود فشاری بود

عکس از قبل از شستشوی دریچه و انژکتور
داخل ورودی شلنگ هوا هم من اسپری زدم خیلی کثافت اومد بیرون

دوستان اگر دریچه رو باز کردید و دیدی که دریچه هوا کیپ سر جاش نشسته نشده بود باید تنظیم کنید با باز کردن چنتا پیچ از داخل و بیرون

دوستان هر جایی که فکر میکنید نیاز به اسپری هست داخل دریچه بزنید

من تقریبا یه اسپری خالی کردم داخلش

بعد از تمیز کاری

برای بستن مراحل رو عکس روش بالا انجام دادم برگردو سر جاش { هنوز روشن نکردم اما اگر تغیر و نکته ای بود حتما اعلام میکنم }

رفتم سراغ تعویض لنت چرخ عقب
یکی از نمایندگی تو امیریه خریده بودم 20 تومن به اسم اصلی
دوستان یادتون باشه کفشک های لنت های قدیمی رو نگه دارید
ببرید لنت کوبی بدین بکوبن هم کیفیت خوبی میتونه داشته باشه هم جنس بهتری

به کفشک اصلی نگاه کنید
بالایی اصلیه

اینم بلبرینگ چرخ عقب
شمارشو داشته باشید یه روزی به کارتون میاد

بعد از این مراحل رفتم سراغ تعویض روغن
فیلتر روغن که باز میکنی داخل در یه اورینگ روغن داره که برای من کیفیتشو از دست داده بود
امروز هم اینو تهیه میکنم میزارم دیگه نشت روغن نداشته باشم

دوستان توجه کنید زمانی که برای این کار ها انجام دادم حدود 3 ساعت بود
پس یه وقتی رو بزارید که نیاز به موتور نداشته باشید و حوصله کار کردن رو داشته باشید

امیدوارم موفق و پیروز باشید

masoud69
09-07-1399, 11:38 قبل از ظهر
سلام مجدد خدمت دوستان
اورینگ درپوش فیلتر روغن رو تهیه کردم ادرس مشخصات براتون میزارم فقط برید همین عکس نشون بدین بهتون میده دیگه نیاز به خود اورینگ نیست
توی عکس توجه کنید 3 مدل اسم نوشته
این NBR تا 120 درجه تحمل مقاومت داره
بعد از این مدل که نوشته سیلیکون بهتر از اون میشه وایتون
اگر NBR قیمت معادل 5 هزار تومن داشته باشه
اورینگ وایتون دوبل قیمت پیدامیکنه
حدود 10 یکم بالاتر
من از دو مدل گرفتم
اول NBR انداختم روی کار که ببینم چجودی جواب میده
یک عدد وایتون هم برای روز مبادا خریدم اگر این جواب نده
اینم کارت مغازش واقعا ادم شریفی بود
از شمع یادم رفت عکس بدم بهتون

موفق باشید

senior.alireza
13-07-1399, 01:15 قبل از ظهر
آقا مسعود دستت درد نکنه بابت اینهمه اطلاعات و راهنمایی . موتور من مشکلی که داره اینه که از دور پیچ مشکی ریختن روغن داخل موتور نشتی داره . البته نشتی در اون حد نیست که کم کنه روغن موتور بیشتر کثیف میکنه و گرد خاک میشینه اگه میشد برای اون هم کاری کرد خوب میشد .
راستی اسپری انزکتور شور مارک GETSUN بگیر فوق العادس حتی از M-toosi بهتره

masoud69
15-07-1399, 02:04 قبل از ظهر
سلام آقا علیرضا انجام وظیفه میکنم نسبت به تمام ایرانی ها دوس ندارم وقتی کاری از دستم بر میاد به بقیه کمک نکنم
شما زحمت بکش با موتورت برو به همون ادرس زیر موتور نزدیکی اونجا پارک کن در پیچ مشکی رو با خودت ببر بده بهش بگو اورینگ داخل پیچ یک سایز بزرگتر از روی خودش بهت بده
بنداز روش امید به خدا مشکل شما رفع بشه
بابت اسپری هم ممنون امید به خدا دفعه دیگه حتما میخرم
کثیفی موتور منو خیلی ناراحت میکنه شانس منم یکی تعمیر کار گوزو ( ببخشید) به تورم خورد کار منو بدتر کرد
حاظرم بدم یکی کل انجین بریزه پایین از اول جمع کنه دیگه روغن نده

خدا لعنت کنه قومی رو که موتور ماشین خوب برای مردمش حسرت شده
و لعنت الله قوم ظالمین

Vespaa
24-09-1399, 01:32 قبل از ظهر
سلام آقا علیرضا انجام وظیفه میکنم نسبت به تمام ایرانی ها دوس ندارم وقتی کاری از دستم بر میاد به بقیه کمک نکنم
شما زحمت بکش با موتورت برو به همون ادرس زیر موتور نزدیکی اونجا پارک کن در پیچ مشکی رو با خودت ببر بده بهش بگو اورینگ داخل پیچ یک سایز بزرگتر از روی خودش بهت بده
بنداز روش امید به خدا مشکل شما رفع بشه
بابت اسپری هم ممنون امید به خدا دفعه دیگه حتما میخرم
کثیفی موتور منو خیلی ناراحت میکنه شانس منم یکی تعمیر کار گوزو ( ببخشید) به تورم خورد کار منو بدتر کرد
حاظرم بدم یکی کل انجین بریزه پایین از اول جمع کنه دیگه روغن نده

خدا لعنت کنه قومی رو که موتور ماشین خوب برای مردمش حسرت شده
و لعنت الله قوم ظالمین

سلام داداش، آقا من با بودجه زیر ده تومن میتونم یه باکسر بالای مدل نود بخرم؟ تا دی هم صبر کنم چی، موتور سرحال باشه و خرج زیاد نخواد

masoud69
12-10-1399, 02:10 قبل از ظهر
سلام عزیز دل
قبلا میشد اما الان دیگه نه
یکم پولتو بیشتر کن
اگهی های دیوار رو هم هر روز چک کن
امید به خدا یه صفرشو بخری

masoud69
31-01-1400, 06:59 قبل از ظهر
سلام برگشتم با چنتا ایراد
1 واشر خواستید بخرید واشر وایتون بخرید که گرونتره
2 روکش باک رو موتورتون نذارید برای من بنزین رفته زیر باک تمام باک سوزونده رنگش خراب شده
3 خاک تو سر هند
4 باکسر 5 دنده هم تو بازار هند اومده انگار من عکس هاشو دیدم حتی دنده شمار هم داشت توی کیلومتر
هرچی میگردم پیدا نمیکنم
فعلا خدافظ

masoud69
01-05-1400, 06:08 قبل از ظهر
سلام وقت خوش
چند وقته سمت مخزن اگزوز جک و... روغنی میشد
دونبال جای نشت از واشر ها بودم
وقتی قاب دنده خورشیدی جلو رو باز کردم متوجه شدم کاسه نمد دنده
حالت خودشو از دست داره به روغن رد کردن افتاده عکس گرفتم از شماره هاش
دوستان تو زحمت نیوفتن وقت خرید اعداد کاسه نمد رو نشون بدن
یه دونه بگیرید
در اوردنشم نیاز به کار خاصی نداره با یه دوسو راحت درمیاد
انگار فقط من باکسر دارم کسی دیگه باکسر نداره یه هن بکنه
به هر حال
از دوستان برای حفاظت جای باطری ضد سرقت چیزی نصب کردن که محکم باشه ؟

erfanxxx
24-12-1401, 09:10 قبل از ظهر
سلام دوستان:bunnyearsmiley:
در خصوص نکات مراقبتی موتور باکسر 150 انژکتور:

1- توی بنزین مکمل بریزیم؟ برای شستشوی انژکتور؟ اگر آره هر چند وقت باید بریزیم؟
2-بجز تعویض دوره ای روغن، چیز دیگه ای هم باید دوره ای عوض بشه؟ مثل فیلتر هوا یا شمع یا غیره.. ؟

ممنون می شم راهنمایی کنین:22:

Alireza.BMW
02-01-1402, 06:12 بعد از ظهر
سلام دوستان:bunnyearsmiley:
در خصوص نکات مراقبتی موتور باکسر 150 انژکتور:

1- توی بنزین مکمل بریزیم؟ برای شستشوی انژکتور؟ اگر آره هر چند وقت باید بریزیم؟
2-بجز تعویض دوره ای روغن، چیز دیگه ای هم باید دوره ای عوض بشه؟ مثل فیلتر هوا یا شمع یا غیره.. ؟

ممنون می شم راهنمایی کنین:22:
.
مکمل لازم نداره انژکتور شور میریزن هر3باک یبار اونم روش نوشته هرقوطی برای 30 یا 60 لیتر بنزین زیاد جوابگو نیس اونجوری که فکر کنی سوزن رو تمیز تمیز عین روز اول نمیکنه ولی از هیچی بهتره در کل
هر 2000تا شمع رو بار کن تمیز کن بزار سرجاش فیلتر هوا هم هر 5000تا یه شستشو بزن عمر شمعم بستگی داره به جنس شمع و... حدودن 10000تاس بنزین توی باکت هیچوقت از 30 درصد کمتر نشه که روی پمپ بنزین فشار میاد و ممکنه بسوزه و شما حدود 2 تومنی رفتی تو خرج