ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک جامع گواهینامه + نرم افزار آزمون + کتاب آئین نامه

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7

ARASH
30-10-1392, 02:21 قبل از ظهر
تاریخ صدور که میدونم هست . حداقل 23 سال رو ندارم !!

من ده تا مامور تا الان پرسیدم گفتن با این مورد تو طرح های موتور گیری کار ندارن
اخه یه مامور شهرستانی از کجا میخواد بفهمه موتورا چی به چین

omid kawasaki
30-10-1392, 02:23 قبل از ظهر
من ده تا مامور تا الان پرسیدم گفتن با این مورد تو طرح های موتور گیری کار ندارن
اخه یه مامور شهرستانی از کجا میخواد بفهمه موتورا چی به چین

مامور شهرستانی سواد که داره پشت کارت رو میخونه میبینه حجم موتور چقدره !!!

ARASH
30-10-1392, 02:27 قبل از ظهر
مامور شهرستانی سواد که داره پشت کارت رو میخونه میبینه حجم موتور چقدره !!!

کدوم مامورو دیدی تا حالا پشت کارت با دقت بخونه؟

abolfazls
30-10-1392, 11:39 قبل از ظهر
کدوم مامورو دیدی تا حالا پشت کارت با دقت بخونه؟

از اين به بعد ميخونن !!!

BKING
30-10-1392, 11:42 قبل از ظهر
آرش متوجه نشدی ...اگه الان برا ماشینم بگیرم وگواهینامم دوتا یکی بشه اونوقت که هنوز 3 سال نگذشته و سنمم به 23 نرسیده و قانون شامل منم میشه.

قانون بخواد شاملت بشه می شه

کافیه بخش ناه بزنن بگن به راننده موتورهای بالای 200 سی سی که 23 سال ندارن گیر بدین

اما بعید می دونم چنین کاری کنن

reza KTM
02-11-1392, 06:37 بعد از ظهر
بعد از چند وقت گواهینامم اومد تغییراتشو دیدم گفتم به یاد قدیما که آب میخوردیم اینجا مینوشتیم بازم بیام بنویسم دیدم کلی از من زودتر نوشتن تغییرات و ...
دمتون گرم
بالا نگه دارید پرچم این سایت و ...

ebi1985
14-11-1392, 08:20 بعد از ظهر
سلام
دوستان عزیزی که تازه گواهینامه گرفتن (تو دی ماه و بهمن ماه 92) ، چقدر طول کشید بعد از تکمیل مدارک که گواهینامشون بیاد؟

Kami
14-11-1392, 08:29 بعد از ظهر
سلام
دوستان عزیزی که تازه گواهینامه گرفتن (تو دی ماه و بهمن ماه 92) ، چقدر طول کشید بعد از تکمیل مدارک که گواهینامشون بیاد؟
سلام به شما
همه چیز بستگی به منطقه پستی و راهنمایی رانندگی داره ، از 6 روز تا 2 ماه بوده که طول کشیده

r.hasani7023
14-11-1392, 10:47 بعد از ظهر
برای امتحان عملی چیکار کنیم قبول شیم؟

Kami
14-11-1392, 11:20 بعد از ظهر
برای امتحان عملی چیکار کنیم قبول شیم؟

شیشه نوشابه با فاصله کم بزار از هم تو شیب بعدش بدون اینکه پاتو رو زمین بزاری تمرین کن

r.hasani7023
14-11-1392, 11:29 بعد از ظهر
سلام یبار رفتم امتحان دادم افسر هی میگفت گاز بده اخه وقتی داری نیم کلاژ میکنی که نمیشه گاز پر رفت ؟ بعدم 2 تا رد کردم روی سومی پامو گذاشتم زمین تو تهران کجاها میشه امتحان داد؟

Kami
15-11-1392, 12:05 قبل از ظهر
سلام یبار رفتم امتحان دادم افسر هی میگفت گاز بده اخه وقتی داری نیم کلاژ میکنی که نمیشه گاز پر رفت ؟ بعدم 2 تا رد کردم روی سومی پامو گذاشتم زمین تو تهران کجاها میشه امتحان داد؟

دقیقا باید با گاز بازی کنی ، ول کنی پات میره رو زمین ، میری جلوی موتور میشینی گازو میگیری با ترمز عقب بازی میکنی اما نباید قفل کنه که ردت میکنه

r.hasani7023
15-11-1392, 12:18 قبل از ظهر
مرسی اخه خودم بیکلاژ دارم سخته البته پشت موتور دوستم اپاچی داره نشستم مشکل ندارم میرم اونجا برای امتحان هول میشم

معمار
15-11-1392, 10:15 قبل از ظهر
الان شما اگه بخای گواهینامه بگیری باید بری اموزشگاه
وقتی بری اموزشگاه اونجا هم cg 125 دارن که باهاشون تمرین کنی هم
10 جلسه باید اموزش رانندگی ببینی که دو سه جلسه هم زیاده وقت بزای
موتور سواری که بلدی اموزشگاه هم همه امکاناتی برا این کار داره و نیاز به
موتور رفیق و اینم حرف ها هم ندارید
فقط باید پول زور خرج کنید

senior.alireza
20-11-1392, 06:08 بعد از ظهر
ما هم بالاخره قانون مند شدیم بعد از مدت هاااا ...
تاریخ تکمیل مدارک 21 دی
تاریخ صدور گواهینامه 14 بهمن
امروز هم که پست 20 بهمن آورد در خونه . جالب اینجاست دیروز من تو سایت پست چک کردم دیدم تحویل پست ندادن حالا این سایتشون چرا آپدیت نمیشه نمیدونم ! :27:

معمار
20-11-1392, 06:39 بعد از ظهر
فردا میخام برم اموزشگاه رانندگی و اداره پست همه رو اتیش بزنم
23 اذر بود که ازمون افسر و قبول شدم و تمام کار هایی دیگه ای که برا ماشین میخاست همون روز انجام دادم
و 27 اذر هم کلن کارای موتور هم تموم شد منتهی چون 4 روز زود تر گواهینامه ماشین کار هاش تموم شد
گفتن که باید وایستی تا ماشین صادر بشه و بعد که گواهینامه ماشین اومد بیا تا بدیم برا موتور هم بهش اضافه کنن
حالا هر دفعه که دارم میرم اداره پست میگه نیومده و اموزشگاه میگه تحویل پست ندادن
:wall3::wall3:

- - - Updated - - -

جالب اینجاست دیروز من تو سایت پست چک کردم دیدم تحویل پست ندادن حالا این سایتشون چرا آپدیت نمیشه نمیدونم ! :27:

داداش بی زحمت لینک اون سایت رو بزار تا منم برم ببینم چه خبره

senior.alireza
20-11-1392, 08:55 بعد از ظهر
لینک زیر سایت رهگیری مرسولات ناجا
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

BabyBoy
20-11-1392, 10:26 بعد از ظهر
مبارکه داداش، ایشالا باهاش مسافرت بری.

آقای storm اگر صادر شده نگران نباشید، میاد. به پلیس +10 مراجعه کنید.

معمار
21-11-1392, 12:19 بعد از ظهر
صبح رفتم اموزشگاه رانندگی رفتم پیش مدیرش و خلاصه الباقی داستان
مسئولش و صدا زد و اونم چک کرد این جواب و به ما دادن
که گواهینامه تون صادر شده این هفته حتما میاد درب خونتون

رفتم پست بازم طرف چک کرد گفت که ناجا چیزی تحویل پست ندادن

اون سایتی هم که رفیقمون گفت رفتم این جواب و به ما داد

مرسوله اي با مشخصات وارد شده تا کنون از سوی ناجا تحویل پست نگردیده است [Only registered and activated users can see links]

BabyBoy
21-11-1392, 01:11 بعد از ظهر
تا بدن به پست 2 روزه به دست سما میرسه، قبلش هم تو سایت مینویسه تحویل ندادن.

در کل پست خیلی سریع کار میکنه، گواهینامه هم پست پیشتازه.

carradine
21-11-1392, 05:27 بعد از ظهر
باتوجه به اینکه پول زیادی میدیم اگه مثلا ۵بار امتحان عملی رو رد بشیم بار ششم هم اشتباه کنیم بازم رد میکنه یا دیگه قبول میکنند؟

Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk 2

mata
21-11-1392, 08:52 بعد از ظهر
راهی هست که بشه با پول گواهینامه گرفت؟کسی رو سراغ دارین دوستان؟ یه رفیقی دارم که وقت نداره بره کلاس و این صحبتا

- - - Updated - - -

تهرانه رفیقم

senior.alireza
21-11-1392, 10:09 بعد از ظهر
باتوجه به اینکه پول زیادی میدیم اگه مثلا ۵بار امتحان عملی رو رد بشیم بار ششم هم اشتباه کنیم بازم رد میکنه یا دیگه قبول میکنند؟

شما 10 بار هم بیفتی باز هم باید بری امتحان بدی ! توصیه اینه که تو فصل سرما برو که هم خلوته هم افسره مهربون !

mohammadvaiper
21-11-1392, 10:52 بعد از ظهر

انقدرهام که شما میگی سخت نیست من دفعه اول با موتور داغون یک نفر دیگه که اصلا ترمزهاش کار نمیکرد رفتم تو هوای بارونی.

مشکلی از نظر تعداد نیست ولی بهتره هیچ استرسی نداشته باشی.

dariush
22-11-1392, 02:48 قبل از ظهر
اقایون شما که خوبه من 6 مهر امتهان دادم هنوز نیمده 1ماهو نیم هم هست که گواهینامه ماشینمم هم تحویل دادم خودشونم نمیدونن چیکار میکنن

معمار
23-11-1392, 09:04 قبل از ظهر

اول که شما باید بری اموزشگاه
و 10 جلسه تمرین کنید
تو این 10 جلسه اگه موتور سواری بلد باشی حسابی تمرین میکنی و حتی اگه بلد هم نباشی بیاد میگیری و حرفه ای میشه در حدی که جلو افسر قبول بشی
یادمه روزی که امتحان داشتم همه استرس داشتم که باید کنترل بشه
و موقع امتحان نباید حواست جایی باشه
باید 1000 % حواستون جمع کنی به موتور و موانع و اصلن به حرف هیچ کسی گوش ندی
با خیال راحت بری و برگردی

خلاصه راحت نمیخای که پایه یک بگیری

- - - Updated - - -

راهی هست که بشه با پول گواهینامه گرفت؟کسی رو سراغ دارین دوستان؟ یه رفیقی دارم که وقت نداره بره کلاس و این صحبتا

- - - Updated - - -

تهرانه رفیقم

باید با اموزشگاه دارا هماهنگ باشه
اگه موتور سواری بلد باشه زیاد الاف نمیشه
5 جلسه کلاس فنی و ایین نامه هست که اموزشگاه از سر و تش میزنه میکنش 2 جلسه و
روزهای امتحان
همین

hoji
02-12-1392, 03:45 قبل از ظهر
میشه امتحان عملی رو با 250 داد آیا؟؟

shahmir_13
02-12-1392, 03:35 بعد از ظهر
اقایون شما که خوبه من 6 مهر امتهان دادم هنوز نیمده 1ماهو نیم هم هست که گواهینامه ماشینمم هم تحویل دادم خودشونم نمیدونن چیکار میکنن
خدا نکه کسی گواهی ماشین داشته باشه برای گواهی موتور، ناچار باشه گواهی ماشین هم به اینا تحویل بده! خیلی بده گواهی جدید رو که نمیدن هیچ، قبلی هم میگیرن که با هم روی یک کارت ثبت کنن.
از سرعت کار اداری هم که معلومه . . . یکی دوماه الافی داره!
رفیق منم همینجوری شد دیگه، اومد گواهی موتور بگیره . . . مجبور شد دوماه ماشین سوار نشه!!!

میشه امتحان عملی رو با 250 داد آیا؟؟
نه عزیز من 250 کجا بود! شانس بیاری cg صفر و تمیز باشه که بتونی برونیش!

36861
اینم یه عکس از آموزشگاه با چاله آب و برآمدگی و میدان و کله قندی جهت مارپیچ!

36862
عکس از مربی و هنرجو
36863
اینم از Cg های صفر! چون آموزشگاه تازه باز شده بود، موتور هاش تازه بودن.

معمار
02-12-1392, 09:49 بعد از ظهر
خدا نکه کسی گواهی ماشین داشته باشه برای گواهی موتور، ناچار باشه گواهی ماشین هم به اینا تحویل بده! خیلی بده گواهی جدید رو که نمیدن هیچ، قبلی هم میگیرن که با هم روی یک کارت ثبت کنن.
از سرعت کار اداری هم که معلومه . . . یکی دوماه الافی داره!
رفیق منم همینجوری شد دیگه، اومد گواهی موتور بگیره . . . مجبور شد دوماه ماشین سوار نشه!!!

اون موقع که ما تمام امتحان ها موتور رو قبول شدیم اخر سر یه کپی از گواهینامه ماشین گرفتن
و به اونایی دادن که گواهینامه ماشین داشتن و یه رسید پستی
و طرف میگفت اگه پلیس جلو تون گرفت اینا رو نشون بدی کاری ندارن
ولی من چون سه روز قبلش ماشین قبول شده بودم به من گفتن که هر موقع گواهینامه ماشینت اومد بیا تا برات
بدیم موتور هم اضافه کنن

نه عزیز من 250 کجا بود! شانس بیاری cg صفر و تمیز باشه که بتونی برونیش!

نمیزارن با هیچ موتور دیگه ای امتحان بدی
فقط با موتور های اموزشگاه بیاد امتحان بدی حتی اگه موتور هم مثله موتور اموزشگاه باشه نمیزارن

36863
اینم از Cg های صفر! چون آموزشگاه تازه باز شده بود، موتور هاش تازه بودن.

بازم خوبه اموزشگاه شهر شما موتورصفر دارن
اموزشگاه شهرمون سه تا سی جی دارن که یکیش بد نبود
یکش ترکیده بود و
اون یکی که خوب بد فرمون شو به دلیل این که زده بودنش زمین عوض کرده بودن
یه فرمون بزرگ تر و بلند تر انداخته بودن که راه مستقیم هم نمیشد باهاش بری
ولی از لحاظی ظاهری و انجین به نسبت اون دو تا سالم تر بود

......

ehsan sharif
02-12-1392, 09:56 بعد از ظهر
غیر از رسید پستی باید یه نامه هم از راهور بهت بدن که گواهینامه ماشینتا واسه یکی شدن با موتور گرفتن
به من که دادن:thanks:

r.hasani7023
02-12-1392, 10:04 بعد از ظهر
سلام من ایین نامه دارم از شهرک ازمایش گرفتم میخام برم امتحان بدم میتونم برم اموزشگاه..

ehsan sharif
02-12-1392, 10:12 بعد از ظهر
اگه افسره قبول کنه آره

hamidreza_pahlavan
03-12-1392, 10:40 قبل از ظهر
دوستان سلام
کسی آدرس آموزشگاه برای گرفتن موتورسیکلت توی تهران داره؟

من موتور سواری بلدم و لی ظاهرا دیگه شهرک آزمایشی نیست البته درست نمی دونم تو سایت news.police.ir آدرس چند تایی زده ولی تماس گرفتم و آنقدر بد باهام حرف زدنند و گفتند دیگه برای موتورسیکلت نداریم نمی دونم چرا اینجوری می کنن اصلا اسم موتور می یاد یارو فکر می کنه قاتلی

اسامي آموزشگاه هاي رانندگي موتور سيكلت:

1- آموزشگاه فانوس: ميدان رسالت – خيابان نيروي دريايي- پلاک 1/150 – تلفن 77226772

2- آموزشگاه ايمن: جنت آباد شمالي- نرسيده به اتوبان همت- نبش خيابان 22 بهمن – پلاک 163- تلفن 44600932
3- آموزشگاه رضوان: شهرري- شهرک علائين- خيابان مصطفي خميني- خيابان شهيد ديناروند- پلاک 20 – تلفن 33419588
4- آموزشگاه فردوسي: خيابان انقلاب- روبروي بهار شمالي- ساختمان سجاد- طبقه سوم- واحد 12- تلفن 77626312

5- فرهنگ: يافت آباد- بلوار الغدير شمالي- نبش کوچه چهارم- پلاک 57 – تلفن: 663114506

6- آموزشگاه رهرو: سه راه آذري- ابتداي 45 متري زرند- پلاک 43 – تلفن 66661906

اینم دو تا که زنگ زدم

بچه ها کسی آدرسی چیزی داره؟ اگه هنوزم شهرک آزمون می گیرن کسی که می شناسه توی تهران چه جوری یه خبری بده

مرسی دوستان

معمار
03-12-1392, 12:30 بعد از ظهر
همین الان (دو دقیقه پیش) پس از انتظاری دو ماهه گواهینامه ماشینم اومد
:22:

از یه طرفی هم باید فردا برم گواهینامه ماشین و بدم به اموزشگاه موتور
اونم یه دو ماهی طول میکشه بدن موتور بهش اضافه کنن و برسه دستم
:sad:

:24:

ehsan sharif
03-12-1392, 01:47 بعد از ظهر
مبارک باشه:20:

abbasmosavi
03-12-1392, 09:54 بعد از ظهر
آقا ما رفتیم امروز پلیس + 10 چندتا سوال داشتیم که هیچکدوم رو نمیدونستن ممنون میشم شما جواب بدید:
1-الان بنده اگر بخوام برگه اشتغال به تحصیل رو بگیرم بعد ببرم این آموزشگاه تا کلاس ها شروع بشه و تموم بشه کارهای اداری یک ماه طول میکشه بعد از اونور اعتبار برگه اشتغال به تحصیل یک ماهه باید چیکار کرد؟؟؟
2-بنده حدود 15 روز دیگه 17 سال تمام میشه که بخوام اقدام کنم واسه گواهینامه الان میتون توی این 15 روز کلاسهاش رو برم یا باید از تاریخ تولد بگذره؟؟
3-اینکه آدرس مراکز آموزش موتورسیکلت تو تهران رو کسی داره/؟؟

معمار
04-12-1392, 08:16 قبل از ظهر
1-الان بنده اگر بخوام برگه اشتغال به تحصیل رو بگیرم بعد ببرم این آموزشگاه تا کلاس ها شروع بشه و تموم بشه کارهای اداری یک ماه طول میکشه بعد از اونور اعتبار برگه اشتغال به تحصیل یک ماهه باید چیکار کرد؟؟؟
2-بنده حدود 15 روز دیگه 17 سال تمام میشه که بخوام اقدام کنم واسه گواهینامه الان میتون توی این 15 روز کلاسهاش رو برم یا باید از تاریخ تولد بگذره؟؟

شما الان در چه مقطعی هستین ؟
تا قشنگ برات توضیح بدم چه کار کنی

AMIR-250
04-12-1392, 09:40 بعد از ظهر
مگه اون قانونی که به 17 ساله ها گواهینامه میدن اجرایی شده؟

Hamid_r_2003
13-12-1392, 10:11 بعد از ظهر
آقا
کجا بریم آموزشگاه؟
اینا تلفوناشونو جواب نمیدن

abbasmosavi
14-12-1392, 12:33 قبل از ظهر
شما الان در چه مقطعی هستین ؟
تا قشنگ برات توضیح بدم چه کار کنی

الان قشنگ سوم دبیرستانم که چیزی تا پایانش نمونده.

معمار
14-12-1392, 09:47 قبل از ظهر
الان قشنگ سوم دبیرستانم که چیزی تا پایانش نمونده.

خوب سومی مسئله ای نیست هر موقع وارد 18 سال شدی
شما میتونی از مدرستون گواهی اشتغال به تحصیل بگیری
یا بزاری بعد از امتحان های خرداد که تموت شد بازم اون موقع میتونی بری از مدرسه گواهی و بگیری
تازه اگه تا پایان تابستون هم نتونستی تو مهر سال بعد که رفتی پیش کارهاشو انجام بدی

دو تا پیشنهاد دارم
اول این که قبل از بری پیش دانشگاهی شروع بشه کار شو انجام بده که با خیال راحت بشینی درس تو بخونی و به کنکورت برسی
دوم چون شما امسال امتحان نهایی داری بزار بعد از امتحان های نهایی که از درس خوندن ندازتت

abbasmosavi
14-12-1392, 11:30 بعد از ظهر
خوب سومی مسئله ای نیست هر موقع وارد 18 سال شدی
شما میتونی از مدرستون گواهی اشتغال به تحصیل بگیری
یا بزاری بعد از امتحان های خرداد که تموت شد بازم اون موقع میتونی بری از مدرسه گواهی و بگیری
تازه اگه تا پایان تابستون هم نتونستی تو مهر سال بعد که رفتی پیش کارهاشو انجام بدی

دو تا پیشنهاد دارم
اول این که قبل از بری پیش دانشگاهی شروع بشه کار شو انجام بده که با خیال راحت بشینی درس تو بخونی و به کنکورت برسی
دوم چون شما امسال امتحان نهایی داری بزار بعد از امتحان های نهایی که از درس خوندن ندازتت
عزیز ما سوم هنرستان هستیم و پیش نداریم یک کبه میریم داشنگاه.
بعد مگه گرفت گواهی نامه 17 سال تمام نیست/؟/
الان همه هم کلاسی ها متولد آخر 75 اول 76 هستن.

hamidmojrem
14-12-1392, 11:34 بعد از ظهر
اقا ما هم ب همبن مشکل برخوردیم هنرستانیم پیش نداریم حالا باید جکار کنیم؟؟

hamidmojrem

معمار
15-12-1392, 09:33 قبل از ظهر
سوم هنرستان (فنی و کاردانش) و سوم دبیرستان (رشته های نظری) این و که میدونید

خوب مسئله ای نیست شما تو سال سوم هنرستان به 18 رسیدید
اقدام کنید به گرفتن گواهی اشتغال به تحصیل و ثبت نام گواهی نامه
اگر هم امسال وارد 18 سال نشدید و یا سال بعد وارد 18 شدید
سال بعد سه حالت داره

1 - پشت کنکوریت و چون مدرسه نمیرید پس گواهی اشتغال به تحصیلی هم نمیتونید بگیرید
و تنها راهش اینه اگه به خودتون مطمئن نیستید که وارد دانشگاه بشید خودتون بندازید هم خرداد هم شهریور که برا دی برید مدرسه شبانه ثبت نام کنید
که مدرسه شبانه هم باید مجموع درس هایی که افتادید از 8 واحد بیشتر باشه که بتونید ثبت نام کنید

2 - وارد دانشگاه میشد و معافیت تحیصیلی میگیرید و الباق داستان

3 - میخاید برید سربازی که میرید دفترچه پست میکنید و جوابش میاد که کی اعزامی و از این حرف ها
که همون میشه گواهی اعزام به خدمت میرید ثبت نام برا گواهینامه و ...

s.mm
28-12-1392, 10:34 قبل از ظهر
آقا من کاردکس سبز رو از شهرک آزمایش گرفتم ولی نه آیین نامه رو هنوز امتحان دادم و نه شهر رو

الان با این قانون جدید و اوضاع جدید باید آموزشگاه برم؟

الان تهران اوضاعش چه جوریه؟

Eyeless
01-01-1393, 09:55 بعد از ظهر
سلام

دوستان 1 سوال دارم اگه گواهینامه داشته باشی ولی کلاه نزاشته باشی بازم موتور گیری باشه موتورو میخوابونن ؟!

02109002
01-01-1393, 11:45 بعد از ظهر
سلام

دوستان 1 سوال دارم اگه گواهینامه داشته باشی ولی کلاه نزاشته باشی بازم موتور گیری باشه موتورو میخوابونن ؟!
درود ...
بله ، موتورتون توقیف میشه

اینجا تو شهر ما توقیف به علت نداشتن کلاه ایمنی 7 روز پارکینگ داره

Eyeless
02-01-1393, 12:53 بعد از ظهر
الان برای ثبت نام برای گواهینامه ی موتور چقدر میگیرن؟

پولی که میگیرن برای شهرهای مختلف فرق میکنه ؟! یا همشون یه قیمت میگیرن ؟!

Alireza.BMW
02-01-1393, 12:58 بعد از ظهر
80تومن با فیشاشو اینا میشه 100....فک نمیکنم فرقی داشته باشن

Eyeless
02-01-1393, 01:01 بعد از ظهر
من گواهی نامه ماشین دارم بخوام موتور بگیرم اینو ازم میگیرن ؟!

یا کپیشو میگیرن ؟ گرفتن چیزی میدن که بتونیم پشت ماشین بشینیم ؟

Eyeless
02-01-1393, 01:42 بعد از ظهر
1 چیز دیگه سوالاتش مثل ایین نامه ی ماشینه ؟

masoudrider
02-01-1393, 09:20 بعد از ظهر
من گواهی نامه ماشین دارم بخوام موتور بگیرم اینو ازم میگیرن ؟!

یا کپیشو میگیرن ؟ گرفتن چیزی میدن که بتونیم پشت ماشین بشینیم ؟
اصل گواهینامه ماشینو ازت میگیرن ویه برگه موقت بهت میدن جای گواهینامه که میتونی با اون تردد کنی . بله کتاب ایین نامه موتور وماشین یکیه .موفق باشید

hamidreza_pahlavan
05-01-1393, 01:29 بعد از ظهر
سلام

بنده از خیلی وقت پیش تصمیم گرفتم گواهی نامه بگیرم خلاصه هر کس به ما رسید یه چیزی گفت! امروز بالاخره رفتم شهرک آزمایش و گفتن دیگه امتحان برای موتور داخل شهرک نداریم و باید حتما رفت آموزشگاه مثل ماشین تصویر زیر را می ذارم برای دوستان

آقا
کجا بریم آموزشگاه؟
اینا تلفوناشونو جواب نمیدن

شما تصمیمت جدی ؟ امروز تماس گرفتم گفتن برای بعد از 16 فروردین و در ضمن گفتن کلاساشم اگه بخوایم بعد از ساعت 17 هستش برای کسایی که شاغلند

38740

hamidreza_pahlavan
05-01-1393, 01:42 بعد از ظهر
سلام

بنده از خیلی وقت پیش تصمیم گرفتم گواهی نامه بگیرم خلاصه هر کس به ما رسید یه چیزی گفت! امروز بالاخره رفتم شهرک آزمایش و گفتن دیگه امتحان برای موتور داخل شهرک نداریم و باید حتما رفت آموزشگاه مثل ماشین تصویر زیر را می ذارم برای دوستان

امروز تماس گرفتم گفتن برای بعد از 16 فروردین و در ضمن گفتن کلاساشم اگه بخوایم بعد از ساعت 17 هستش برای کسایی که شاغلند

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Sino
05-01-1393, 04:19 بعد از ظهر
سلام بنده از خیلی وقت پیش تصمیم گرفتم گواهی نامه بگیرم خلاصه هر کس به ما رسید یه چیزی گفت! امروز بالاخره رفتم شهرک آزمایش و گفتن دیگه امتحان برای موتور داخل شهرک نداریم و باید حتما رفت آموزشگاه مثل ماشین تصویر زیر را می ذارم برای دوستان شما تصمیمت جدی ؟ امروز تماس گرفتم گفتن برای بعد از 16 فروردین و در ضمن گفتن کلاساشم اگه بخوایم بعد از ساعت 17 هستش برای کسایی که شاغلند 38740 چه خوب شد گفتی...یادش بخیر من شهرک گرفتم..کلا یه نصفه روز وقت گرفت..کلاسی در کار نبود...هرکی از من پرسید فقط میگفتم شهرک داره..جالب بود..ممنون رفیق بابت اطلاع رسانی و عکس

MC21
08-01-1393, 05:27 بعد از ظهر
با سلام
دوستان من تازه عضو شدم (البته قبلا زیاد سرمیزدم بصورت مهمان) و از بودن تو جمعتون خوشحالم
این بحث گواهینامه رو دیدم خواستم این موضوع رو بگم تا دوستان فیض ببرن

یه مدتی بود خیلی تو نخ گواهینامه بودم و هی امروز و فردا میکردم تا اینکه برم شهرک آزمایش. تا اینکه یروز همینجوری پا شدم و رفتم (بعدا فهمیدم که اون روز چهارشنبه بوده)
تا رسیدم افسری که کاردکس میداد بهم گفت بدو برو قبضاتو بریز امروز روز آخره...
پرسیدم چی روزه آخره؟؟؟
گفت روز آخریه که اینجا کاردکس میدن...:25r30wi: منم دقیقاً روز آخرش رفتم و کاردکس رو گرفتم:4chsmu1: (13/6/92 بود) عکسی که دوستمون در بالا گذاشته تاییدیه این موضوعه
الانم فقط امتحان شهریم مونده که توی همون شهرک امتحان میگیرن چون من کاردکس دستمه

امیدوارم همه موفق باشن

carradine
09-01-1393, 08:08 بعد از ظهر
سلام
هفتم اسفند ٩٢ قبول شدم ولی هنوز نیومده

ehsan23
09-01-1393, 09:42 بعد از ظهر
اقا من کارای اموزشگاهو کردم،کاردکسو دادن دستم ک برم راهنمایی ثبتش کنم،دو ماهی هست فرصت نکردم برم،کسی میدونه تا کی مهلت دارم؟

MC21
10-01-1393, 12:38 قبل از ظهر
اقا من کارای اموزشگاهو کردم،کاردکسو دادن دستم ک برم راهنمایی ثبتش کنم،دو ماهی هست فرصت نکردم برم،کسی میدونه تا کی مهلت دارم؟

با سلام
داداش بالای کاردکس سمت راست با یه مهر بزرگ یه تاریخ پر رنگ و بزرگ زدن. از اون تاریخ به مدت 2 سال کاردکس اعتبار داره.
شما اگه کاردکست تاریخ داره که تا دو سال مهلت داره ولی اگه تاریخ نداره احتمالا موقه ثبت برات مهر تاریخ بزنن
در هر صورت سریع اقدام کن

در مورد گرفتن گواهینامه هم تا جایی که من میدونم یه سری مراحل داره. (در حوزه تهران) میگم شاید بدرد بخوره
بعد از تکمیل پرونده در شهرک اونا تمام مدارک رو چک میکنن. بعد دوباره مدارک هویتی و سوابق قدیم و جدید رو در سیستمها چک میکنند و بعد اطلاعات فرستاده میشه به شهریار برای چاپ. بعد از چاپ برمیگرده شهرک و از اونجا به اداره پست فرستاده میشه و پست میشه درب منازل. واسه همینه این روند یک مقدار زمان میبره

برای دوستمون هم که گفتن 7 اسفند قبول شدن ولی نیومده: شما روز قبولی رو که هیچ. بعد از قبولی از روزی حساب کن که تمامی مدارک و فیش هارو تکمیل کردی و قبض رسید گرفتی
از اون روز به بعد حداقل 30 روز کاری حساب کن.( بجز 5 شنبه ها و جمعه ها) احتمالا بعد از تعطیلات عید میاد
پیشاپیش مبارکه

roots
21-01-1393, 01:45 قبل از ظهر
در مورد گواهینامه موتور اصلا حجمی در کار نیستش ... من که هوشمند واسم 1 سال پیش اومد همرو تیک زده بود تا 250...محمدرضا اگه خواستی باهاش هیو سوارشو مشکلی نداره...

roots
21-01-1393, 01:47 قبل از ظهر
اگرم ایین نامه ماشین رو قبول شده باشی تا 1 ماه وقت داری واسه موتور اقدام کنی فقط 1 ماه!! اگه بگذره 2 باره باید ایین نامه امتحان بدی

imported_dr.hosseyn
21-01-1393, 09:12 بعد از ظهر
سلام من که هم برای موتور امتحان دادم هم ماشین فقط یه روز فاصلشون بود اما قبول نکردن اصلا ما شانس نداریم![Only registered and activated users can see links]

roots
21-01-1393, 09:14 بعد از ظهر
سلام من که هم برای موتور امتحان دادم هم ماشین فقط یه روز فاصلشون بود اما قبول نکردن اصلا ما شانس نداریم![Only registered and activated users can see links]

کی این کارو کردی داداش؟؟ چون الان اینجوریه...

imported_dr.hosseyn
21-01-1393, 09:25 بعد از ظهر
من سال 91 هردوتا گواهینامم رو گرفتم اون موقع یه همچین قانونی نبود برای منم هر دوتا گزینه ی موتورو تیک زده

hoji
28-01-1393, 01:51 بعد از ظهر
من امروز رفتم ثبت نام کردم گف هفته بعد بیا کلاسای تعوری بعد آزمون اموزشگاه بعد آزمون راهنمایی بعد عملی راهنمایی بعد 30روز دیگه میرسه دستم...:s (9): اهووووو
خلاصه 2ماهه باید بگیرم چون میرم خدمت مقدس سربازی :icon_pf _96_:

mps123
09-02-1393, 12:38 بعد از ظهر
اون موقع که من گرفتم اصلا کلاس نبود میرفتی شهرک آزمایش اگه دفعه اولت بود واسه آیین نامه که همون موقع کارتکس میگرفتی میرفتی تو صف وایمیسادی بعد 30 نفر 30 نفر میرفتن تو اتاق پای کامپیوتر میشستن بعد 15 دقیقه وقت داشتی 30 تا سوال جواب بدی نهایتشم 4 تا غلط داشتی قبول بودی.
بعد اگه قبول نمیشدی باید میرفتی 30 روز دیگه میومدی.ولی اگه قبول میشدی همون موقع میرفتیتوی جایگاه عملی(وای که چقدر استرس داشت)
بعد اونجا هم کارتکستو میدادی به کانتینتر به یه سربازه بعد وایمیسادی تا نوبتت بشه بعد میرفتی امتحان میدادی عملی اگه قبول شدی هفته بعد با مدارک میومدی و دذو ماه بعد گواهینامه میومد دم خونتون اگرم قبول نمیشدی دوباره هفته بعد میومدی عملی امتحان میدادی.
فوق العاده سخت میگیرن ینی گریه آدم در میاد.اونوقت یه موتورایی میدن بهت که فرمونش خوب نمیچرخه گازشم خیلی خرابه بعد یه کلاه کاسکت بهت میدن که خیلی گشاده اصلا جلوتو نمیبینی اگرم نزاری سرت مردودت میکنه حتی اگه عملیو خوب بری.
اگرم قاطی کنی موتورو بزنی زمین ازت خسارت میگیرن اگرم به افسر فوش بدی میفرستت چند ماه دیگه بیای.
ینی گواهینامه تریلی آسون تره.گواهینامه رسید دستم باورم نمیشد :4chsmu1:
این قضیه واسه دو ساله پیشه

- - - Updated - - -

الان بخوایم گواهینامه پ2 که سن 21 هست بگیریم کجا باید بریم و چیکار باید بکنیم؟
کسی میدونه؟
جواب بدین ممنون میشم

bl4ckd0om
09-02-1393, 01:12 بعد از ظهر
دوستان میگم اگه کسی واسه گرفتن گواهینامه مشکل داره
من میتونم مشکلش رو حل کنم ۱۰۰‌٪ تضمینی
اینم شماره من 09391089317 کوچیک جمع داریوش

mps123
09-02-1393, 01:20 بعد از ظهر
من الان مشکل دارم
نمیدونم کجا و چجوری میشه گواهینامه پ 2 که واسه 21 ساله هاسو گرفت.
اصلا الان قانونش عوض نشده؟

hamed510
09-02-1393, 02:07 بعد از ظهر
دوستان میگم اگه کسی واسه گرفتن گواهینامه مشکل داره
من میتونم مشکلش رو حل کنم ۱۰۰‌٪ تضمینی
اینم شماره من 09391089317 کوچیک جمع داریوش

[Only registered and activated users can see links] مشکل این داداشمون خیلی حاده!!

amir74
09-02-1393, 02:42 بعد از ظهر
دوستان من سال 92 عملی رفتم رد شدم حدود 6ماه پیش الان تو سال 93 می تونم برم بدم یا باید ایین نامه دوباره بدم؟

BabyBoy
09-02-1393, 03:33 بعد از ظهر
دوستان من سال 92 عملی رفتم رد شدم حدود 6ماه پیش الان تو سال 93 می تونم برم بدم یا باید ایین نامه دوباره بدم؟

کاردکس از تاریخ صدور، تا 2 سال اعتبار داره و میتونید امتحان بدید.

bl4ckd0om
09-02-1393, 10:00 بعد از ظهر
کسی خواست تماس بگیره اینجا نمیتونم توضیح بدم

meysamm
13-02-1393, 08:44 بعد از ظهر
دوستان سلام من متولد٩مرداد٧٥هستم آيا أمسال ميتونم گواهينامه بگيرم؟؟؟

mps123
13-02-1393, 09:31 بعد از ظهر
آره 9 مرداد به بعد برو گواهینامتو بگیر چون باید 18 سال تموم شده باشه کامل یعنی باید وارد 19 بشی

meysamm
13-02-1393, 10:41 بعد از ظهر
آره 9 مرداد به بعد برو گواهینامتو بگیر چون باید 18 سال تموم شده باشه کامل یعنی باید وارد 19 بشی
دوست عزيز من متولد ٩مرداد٧٥هستم و ٩مرداد فك ميكنم وارد هيجده بشم اگر اشتباه نكنم لطفا راهنمايي بفرماييد با تشكر

masoudrider
14-02-1393, 11:14 قبل از ظهر
دوست عزیز 9 مرداد امسال میتونی برای گواهینامه اقدام کنی موفق باشی

mps123
14-02-1393, 11:25 قبل از ظهر
دوست عزيز من متولد ٩مرداد٧٥هستم و ٩مرداد فك ميكنم وارد هيجده بشم اگر اشتباه نكنم لطفا راهنمايي بفرماييد با تشكر

باید 18 سال تموم بشه منظور اینکه تازه وارد 18 بشی مثلا اگه 17 سالو 9 ماهت باشه نمیتونی گواهینامه بگیری.
باید دقیق 18 سالت باشه.اگه الان 17 سال و خورده ای هستی.آره امسال میتونی بگیری

imported_dr.hosseyn
15-02-1393, 01:37 بعد از ظهر
سلام
امروز برای یکی از دوستام رفتم اموزشگاه سوال کنم ببینم هزینه ی گواهینامه ی موتور در اموزشگاه چقدره دیدم میگه 124000تومان ناقابل تا خرداد ماه هم باید صبر کنه چون متقاضی برای موتور زیاده یادش بخیر من با 15هزار تومن گواهینامه گرفتم

VAHID
15-02-1393, 03:26 بعد از ظهر
دوستان بدون رفتن به کلاس میشه برای گرفتن گواهینامه اقدام کرد؟

clashpower
15-02-1393, 03:49 بعد از ظهر
سلام دوستان میشه بگید برای گرفتن گواهینامه موتور دقیقا مرحله به مرحله باید چیکار کنم کجا برم؟
دوستان تو شیراز کجا رو سراغ دارید کجا برم بهتره؟
و اینکه امکانش هست گواهینامه ماشین و موتور رو همزمان با هم گرفت. کسانی که تجربه همزمان داشتن راهنمایی کنید لطفا
ممنون

ZirCgari
15-02-1393, 03:57 بعد از ظهر
عاقا حقیقت داره که تو شهرک آزمایش 1روزه هم آیین نامه میگرن هم امتحان بعد یک روز ـه هم برگه تردد میدن!(یه برگه ای که مثلا طرف قبولـــــــه گواهی نامه داره بره دوربزن ـه تا گواهی نامه ش بیاد ) ؟:4chsmu1:

BKING
15-02-1393, 04:12 بعد از ظهر
دوستان بدون رفتن به کلاس میشه برای گرفتن گواهینامه اقدام کرد؟

از طریق شهرک آزمایش می شه

roots
15-02-1393, 04:24 بعد از ظهر
نه سعید جان اینطوری نیست...اگه بری شهرک میگه اول برو اموزشگاه فردوسی دوره ایین نامه بعدش بیا اینجا امتحان بده...

hamidreza_pahlavan
15-02-1393, 08:27 بعد از ظهر
نه خیر قربان اینجا سوئیس نیست ایرانه فقط می خوان مردومو اذیت کنند حالا که صحبتش شد یک بار اون حرف هایی رو که باید بزنم می زنم ، روندی که الان هستش را برای همه توضیح می دم و میگم تو چه مرحله ای موندم و واقعا نمی دونم چه گلی باید به سرم بگیرم

1) اگر تهران تشریف دارید حتما باید تشریف ببرید آموزشگاه که تنها چند آموزشگاه هستش که برای موتور ثبت نام می کنند

توجه به عکس
40552

2) اگر شانس بیاورید و تعرفه آموزشگاه برای موتور تمام نشده باشه !! ( خیلی نکته مهمی انگار می خوایم بریم رای بدیم که تعرفه تموم شه ) از شما ثبت نام می کنند اما با چه شرایطی؟ خوب می گم براتون اولین اینکه خودتونو آماده کنید برای یه رفتار بسیار زشت و به دور از انسانیت که انگار شما متجاوز به عنف هستید اصلا وقتی که اسم موتورو می شنوند قیافشون عوض می شه طرف جوری باهاتون حرف می زنه که از این که اصلا اومدین ثبت نام پشیمون می شوید ( تجربه کردم که می گم ) ( آموزشگاه ایمن )

مدارک ثبت نام : هرچی مدرک تو زندگیتون دارید ، از جمله کپی قبض آب و برق خونتون !! ( جالبش اینجاست که برای ماشین این دو قلم آخر را نمی خوان ) حالا مبلغ: 27 هزار تومان بابت 6 ساعت کلاس آیین نامه و 4 ساعت کلاس فنی موتور
8 تا عکس و فیش های جور واجور که کلا می شه 40 تومان

3) بعد از اتمام کلاس آیین نامه از شما امتحان داخل آموزشگاه می گیرند اگر قبول شدید و کلاس فنی موتور را گذراندید !! می رید شهرک؟ نخیر !! باید احراز هویت شید!!!! جالبه؟ می خندین؟ باید هم بخندین چون به چشمشوم هر کسی می خواد گواهینامه موتور بگیره دزده !! گفتم کلاس موتور دلم نیومد اینو نگم کلاس برا تون می گذارن بحث فنی موتور ، ولی اشتباه نکنید نه موتور ، موتورسیکلت بلکه موتور ماشین !!! حالا ربطش چی کسی فهمید به منم بگه ( اعتراض کردید با کارتکستون خداحافظی کنید )

4) بعد از طی مرحله تایید صلاحیت برگه پوشه شما را می دن بهتون که برید شهرک آزمایش

5) گفتند ساعت 7 صبح شهرک باشید رفتم شهرک تا ساعت 11 پشت در واستادم تا برم برای امتحان آیین نامه ( کتابو خورده بودم )
حالا وقت گرفتن شماره است ( یک ساعت معطل می شوید تا شماره بهتون بدن ) ساعت 11 ما رو بردن پشت کامپیوتر !! دیگه با کاغذ و قلم خداحافظی کنید شماره که بهتون داده بودن؟ اینجا وارد می کنید!! حالا امتحان شروع می شه 30 تا سوال مفهومی (با سوالات قدیم خداحافظی کنید ) پیش روی شماست بنده با سطح تحصیلات لیسانس سوالات رو که دیدم رنگم پرید! خدا به داد کسای دیگه برسه می بایست هر سوال را پاسخ دهید بعد به سوال دیگر بروید در صورتی هم که وقت اضافه آوردید می توانید سوالات را مرور کنید خدا شاهده وقتی امتحان تموم شد و نمره بر روی صفحه مانیتور نمایش داده شد چند نفر از شدت هیجان خدارو بلند بلند شکر می کردن ( به خدا دارم جدی میگم نخندین )

6) من شانس آوردم با دو اشتباه قبول شدم ( 4 تا اشتباه قبوله اما بیشتر خیر ) اگر خدایی نکرده قبول نشده باشید زیر برگتون می نویسند 2 هفته دیگر!!!!!! کوجکترین اعتراض مساوی پاره کردن برگتون به چشم دیدم که می گم
7) اگر قبول شده باشید یک ساعت دیگر باید معطل شوید تا قبولیتونو ثبت کنند ( داخل سالن ایستاده مثل گله گوسفند می برنتون کنج دیوار تا اسماتونو صدا کنند )
8) می فرستند شما را برای امتحان عملی ( بنده اینجا گیر افتادم )
9) مبلغ 1000 تومان می دید فیش می گیرید برای امتحان عملی ( موتوراش داغونه )
شرایط قبولی:
1- ترمز کامل بگیری ردی!!
2- کلاچو تا آخر بگیری ردی!!
3- به مانع برخورد کنی ردی!!
4- پاتو زمین بزاری ردی!!!
5- موتور خسارت ببینه ردی!!
6- کلاه از سرت بیفته ردی!!
7- استرس داشته باشید موتور ریپ بزنه ردی!!
8- به فاصله 30 سانتی متری کنار موانع دو خط است اگر از آنها عبور کنی ردی!!
9- این آخری نوبره!! ( اگر افسر تشخص دهد که شما صلاحیت ندارید ردید!!! )

--- اگر رد شدید هر روز می تونید بیایید برای امتحان اما روزی فقط یک بار!!! ( در صورتی هم ک بخواهید با موتوری که امتحان می گیرند تمرین کنید باید به ازای 5 دقیقه 6 هزار تومان بپردازید )
10) اگر شانس بیارید و قبول شید طرف با صدای بلند داد می زنه که ( بیخودی نیایین اینجا اطراق یا اتراق کنین!! نننه و باباتونو هم بر ندارید بیارید اینجا !! اونهایی که قبول شدن هم برن هفته دیگه بیان تا کاراشو نو بکنن !! یه چیزیهم بگم بهتون همه شیر فهم شن تا وقتی گواهینامه نیومده براتون نمی تونید سوار موتور شین شیر فهم شدین؟!! بگیرنتون من گواهینامه دارم به خدا هم حالیمون نیست )

بازم ادامه بدم؟ حالا فهمیدین اینجا ایرانه؟ تا حالا با خودتون فکر نکردین اگر اینقدر ساده بود چرا همه نمی رن گواهینامه بگیرن؟ نه عزیزم من 70 خان رستمو باید رد کنین

هر کس منکر حرفای من شد می برمش شهرک آزمایش تا خودش با چشمای خودش ببینه و بفهمه که چه خبره اینجا دوستانی که تهران نیستن شاید شهر خودشون راحتر باشه ولی تهران رسما نمی خوان بهت گواهینامه بدن از 30 نفر برای امتحان عملی 4 نفر قبول شدن

امید وارم دوستان با شرایط کامل آشنا شده باشند

hosein_dig
15-02-1393, 08:38 بعد از ظهر
بابا بیخیال منم رفتم شهرک ایین نامه رو بعد سه بار شهرو بعد چهار بار قبول شدم زیاد پیازداقشو تفت دادی.
اینجا ایرانه هیچ وقت انتظار احترام نداشته باش (چهل میلیون میدی ماشین مبگیری یارو میخاد پاچتو گاز بگیره).با من برای ماشین تو آموزشگا بدتر از موتور رفتار شد
موتور رو اگه سخت نگیرن هربچه 14سالی رامیفته میاد گواهینامه مگیره. خطر موتور خیلی بیشتره باید باتجربه باشه . با گواهی نامه ملت با سی جی 180تا را میره از پیاده رو یه طرفه چراغ قرمز. دیوار ......
متاسفانه گناه بعضیا به اسم همه نوشته میشه
.منم شهرک بودم همین داستانا بود ولی تنها بی احترامی به وقت بود .

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

mps123
15-02-1393, 09:05 بعد از ظهر
برای گواهینامه موتور تا دو سال پیش اینجوری بود که میرفتی کارتکس میگرفتی بعد امتحان آیین نامه میدادی اگه قبول بودی میرفتی واسه امتحان شهر اگه اونم قبول بودی هفته بعدش میرفتی وواسه تکمیل مدارک بعدش دو ماه بعد گواهینامه میومد دم خونه.
حالا اگه امتحان آیین نامه قبول نشی باید بری یک ماه بعد بیای اگرم امتحان شهر قبول نشی میری فردا میای.
باد واقعا موتور سوار باشی تا قبول بشی.تازه الان آسونش کردن.(الان فکر کنم باید برین سر کلاس بشینین عین ماشین)
قبلنا امتحان شهر تو سربالایی بود اونم با چه موتورایی و چه کلاه کاسکتی اصلا نمیتونستی جلوتو ببینی.خداییش شکجه و کابوس بود.هنوز یادم نرفته بعد دو سال.تو مغزم هک شده.
الان که موتور cg125 از این طرح هونداها میبینما یاد اون موقع میفتم.ینی گریه در میارن.تمام

hamidreza_pahlavan
15-02-1393, 09:17 بعد از ظهر
برای گواهینامه موتور تا دو سال پیش اینجوری بود که میرفتی کارتکس میگرفتی بعد امتحان آیین نامه میدادی اگه قبول بودی میرفتی واسه امتحان شهر اگه اونم قبول بودی هفته بعدش میرفتی وواسه تکمیل مدارک بعدش دو ماه بعد گواهینامه میومد دم خونه.
حالا اگه امتحان آیین نامه قبول نشی باید بری یک ماه بعد بیای اگرم امتحان شهر قبول نشی میری فردا میای.
باد واقعا موتور سوار باشی تا قبول بشی.تازه الان آسونش کردن.(الان فکر کنم باید برین سر کلاس بشینین عین ماشین)
قبلنا امتحان شهر تو سربالایی بود اونم با چه موتورایی و چه کلاه کاسکتی اصلا نمیتونستی جلوتو ببینی.خداییش شکجه و کابوس بود.هنوز یادم نرفته بعد دو سال.تو مغزم هک شده.
الان که موتور cg125 از این طرح هونداها میبینما یاد اون موقع میفتم.ینی گریه در میارن.تمام

داداش این همه ما حرف زدیم شما دوباره می فرماید دوسال پیش این جوری بود ؟ تازه فکر کنین؟ برادر من تموم شد اون دوران بنده کل داستانو نوشتم تا دوستان بدونن الان فقط آموزشگاه باید بری همین

mps123
15-02-1393, 09:23 بعد از ظهر
نه خیر قربان اینجا سوئیس نیست ایرانه فقط می خوان مردومو اذیت کنند حالا که صحبتش شد یک بار اون حرف هایی رو که باید بزنم می زنم ، روندی که الان هستش را برای همه توضیح می دم و میگم تو چه مرحله ای موندم و واقعا نمی دونم چه گلی باید به سرم بگیرم

1) اگر تهران تشریف دارید حتما باید تشریف ببرید آموزشگاه که تنها چند آموزشگاه هستش که برای موتور ثبت نام می کنند

توجه به عکس
40552

2) اگر شانس بیاورید و تعرفه آموزشگاه برای موتور تمام نشده باشه !! ( خیلی نکته مهمی انگار می خوایم بریم رای بدیم که تعرفه تموم شه ) از شما ثبت نام می کنند اما با چه شرایطی؟ خوب می گم براتون اولین اینکه خودتونو آماده کنید برای یه رفتار بسیار زشت و به دور از انسانیت که انگار شما متجاوز به عنف هستید اصلا وقتی که اسم موتورو می شنوند قیافشون عوض می شه طرف جوری باهاتون حرف می زنه که از این که اصلا اومدین ثبت نام پشیمون می شوید ( تجربه کردم که می گم ) ( آموزشگاه ایمن )

مدارک ثبت نام : هرچی مدرک تو زندگیتون دارید ، از جمله کپی قبض آب و برق خونتون !! ( جالبش اینجاست که برای ماشین این دو قلم آخر را نمی خوان ) حالا مبلغ: 27 هزار تومان بابت 6 ساعت کلاس آیین نامه و 4 ساعت کلاس فنی موتور

3) بعد از اتمام کلاس آیین نامه از شما امتحان داخل آموزشگاه می گیرند اگر قبول شدید و کلاس فنی موتور را گذراندید !! می رید شهرک؟ نخیر !! باید احراز هویت شید!!!! جالبه؟ می خندین؟ باید هم بخندین چون به چشمشوم هر کسی می خواد گواهینامه موتور بگیره دزده !! گفتم کلاس موتور دلم نیومد اینو نگم کلاس برا تون می گذارن بحث فنی موتور ، ولی اشتباه نکنید نه موتور ، موتورسیکلت بلکه موتور ماشین !!! حالا ربطش چی کسی فهمید به منم بگه ( اعتراض کردید با کارتکستون خداحافظی کنید )

4) بعد از طی مرحله تایید صلاحیت برگه پوشه شما را می دن بهتون که برید شهرک آزمایش

5) گفتند ساعت 7 صبح شهرک باشید رفتم شهرک تا ساعت 11 پشت در واستادم تا برم برای امتحان آیین نامه ( کتابو خورده بودم )
حالا وقت گرفتن شماره است ( یک ساعت معطل می شوید تا شماره بهتون بدن ) ساعت 11 ما رو بردن پشت کامپیوتر !! دیگه با کاغذ و قلم خداحافظی کنید شماره که بهتون داده بودن؟ اینجا وارد می کنید!! حالا امتحان شروع می شه 30 تا سوال مفهومی (با سوالات قدیم خداحافظی کنید ) پیش روی شماست بنده با سطح تحصیلات لیسانس سوالات رو که دیدم رنگم پرید! خدا به داد کسای دیگه برسه می بایست هر سوال را پاسخ دهید بعد به سوال دیگر بروید در صورتی هم که وقت اضافه آوردید می توانید سوالات را مرور کنید خدا شاهده وقتی امتحان تموم شد و نمره بر روی صفحه مانیتور نمایش داده شد چند نفر از شدت هیجان خدارو بلند بلند شکر می کردن ( به خدا دارم جدی میگم نخندین )

6) من شانس آوردم با دو اشتباه قبول شدم ( 4 تا اشتباه قبوله اما بیشتر خیر ) اگر خدایی نکرده قبول نشده باشید زیر برگتون می نویسند 2 هفته دیگر!!!!!! کوجکترین اعتراض مساوی پاره کردن برگتون به چشم دیدم که می گم
7) اگر قبول شده باشید یک ساعت دیگر باید معطل شوید تا قبولیتونو ثبت کنند ( داخل سالن ایستاده مثل گله گوسفند می برنتون کنج دیوار تا اسماتونو صدا کنند )
شرایط قبولی:
1- ترمز کامل بگیری ردی!!

--- اگر رد شدید هر روز می تونید بیایید برای امتحان اما روزی فقط یک بار!!! ( در صورتی هم ک بخواهید با موتوری که امتحان می گیرند تمرین کنید باید به ازای 5 دقیقه 6 هزار تومان بپردازید )
10) اگر شانس بیارید و قبول شید طرف با صدای بلند داد می زنه که ( بیخودی نیایین اینجا اطراق یا اتراق کنین!! نننه و باباتونو هم بر ندارید بیارید اینجا !! اونهایی که قبول شدن هم برن هفته دیگه بیان تا کاراشو نو بکنن !! یه چیزیهم بگم بهتون همه شیر فهم شن تا وقتی گواهینامه نیومده براتون نمی تونید سوار موتور شین شیر فهم شدین؟!! بگیرنتون من گواهینامه دارم به خدا هم حالیمون نیست )

بازم ادامه بدم؟ حالا فهمیدین اینجا ایرانه؟ تا حالا با خودتون فکر نکردین اگر اینقدر ساده بود چرا همه نمی رن گواهینامه بگیرن؟ نه عزیزم من 70 خان رستمو باید رد کنین

هر کس منکر حرفای من شد می برمش شهرک آزمایش تا خودش با چشمای خودش ببینه و بفهمه که چه خبره اینجا دوستانی که تهران نیستن شاید شهر خودشون راحتر باشه ولی تهران رسما نمی خوان بهت گواهینامه بدن از 30 نفر برای امتحان عملی 4 نفر قبول شدن

دقیقا دقیقا همینطوره.از 30 نفر 4 نفر قبول میشن.ولی خدایش اینم بگم اونایی که رد میشن حقشونه چون واقعا کسی که حرفه ای باشه رد نمیشه.
من رفتم امتحان بدم 50 نفر داشتن نگاهم میکردن.رفتم قشنگ دور زدم و اومدم وایسادم بعد افسره بهم گیر داد بعد صدای همه دراومد گفتن این که درست رفت چرا اینجوری میکنی بعد افسره دید گیر زیادی داده گفت دوباره برو منم دوباره همرو رد کردم قبول شدم.ولی خدایش خیلی گیر میدن و خدایشم اگه بلد باشی نمیتونن کاری کنن چون مردم صداشون در میاد.تو امتحان شهر باید واقعا حرفه ای باشی من شب و روز حتی تو بارون به مدت چند ماه واقعا تمرین کردم با مانعه و انواع مسیرهای سخت.تا حرفه ای شدم.
اینا درسته سخت میگیرن ولی همش بخاطر خود آدمه که جونش به خطر نیفته.آخه اوناییم که رد میشن واقعا حرفه ای نیستن و پس فردا میرن تصادف میکنن.
خلاصه گواهینامه موتور بچه بازی نیست و هرکسی نمیتونه به راحتی بگیره.اگه موتور سواری برو بگیر یاعلی ولی اگر نیستی و از روی عشق و حال میخوای همینجوری بگیری باید بگم متاسفم گواهینامه موتور الکی نیست.

- - - Updated - - -

حالا آقای hamidreza_pahlavan شما با این همه کارا آخر قبول شدین؟؟؟کی رفتی امتحان دادی؟

Mohsen_14
15-02-1393, 09:23 بعد از ظهر
اونموقع که میرفتم برای امتحان تو شهرک ، بر حسب فامیل مرتب کرده بودن و هر فرد تو هر ماه فقط یه روز میتونست بیاد ، چند بار منو بخاطر عکس رد کردن (دقت داشته باشید چند بار رد شدن = چند ماه عقب افتادن ! )
امتحان پایه 1 (کامیون) و موتور با هم بود ، یه صف بلند بود و یه باجه با یه سوراخ یه وجب در یه وجب . وقتی عکسو ایراد میگرفت اصرار میکردی این پیر و پاتالها تو صف صداشون در میومد ، اصن یه وضی ...
یه بار همه کارها رو کردم ، یه فیش بود که باید میگرفتم اما چون نگرفته بودم و بانکشون هم تا ساعت 9 بیشتر باز نبود افتاد دفعه ی بعد ، یعنی ماه بعد !
ماه بعد که اومدم گفتن باید همه کارها تو یکروز انجام بشه ، کارتکس = باطل !
...
بعد چند بار دیگه افتاد تو سربازی ، اونجا هم از گردان اصلی دور بودیم وقتی تقاضای اشتغال به خدمت میکردیم طول میکشید تا بیاد .
دقیقا یادمه که مهلت گواهی اشتغال به خدمتی که برام اومده بود تا 25 شهریور بود و ماه شهریور فامیل من باید روز 26 شهریور مراجعه میکردیم !! :25:
گواهی رو پاره کردم انداختم اونجا و اومدم ...
راستی اون اولا بدون کاسکت امتحان میگرفتن ، این اواخر که میرفتم یه بار هم بخاطر نداشتن کاسکت کارم عقب افتاد .
خدا شاهده گروهبانه که مسئول بود اونجا این اواخر که میرفتم استوار شده بود .
الان دارم از آموزشگاه اقدام میکنم که اونهم داستانهای عجیب و غریبی پیدا کرده مثل این سریالهای رضا عطاران ...:hanghead:

mps123
15-02-1393, 09:41 بعد از ظهر
اونموقع که میرفتم برای امتحان تو شهرک ، بر حسب فامیل مرتب کرده بودن و هر فرد تو هر ماه فقط یه روز میتونست بیاد ، چند بار منو بخاطر عکس رد کردن (دقت داشته باشید چند بار رد شدن = چند ماه عقب افتادن ! )
امتحان پایه 1 (کامیون) و موتور با هم بود ، یه صف بلند بود و یه باجه با یه سوراخ یه وجب در یه وجب . وقتی عکسو ایراد میگرفت اصرار میکردی این پیر و پاتالها تو صف صداشون در میومد ، اصن یه وضی ...
یه بار همه کارها رو کردم ، یه فیش بود که باید میگرفتم اما چون نگرفته بودم و بانکشون هم تا ساعت 9 بیشتر باز نبود افتاد دفعه ی بعد ، یعنی ماه بعد !
ماه بعد که اومدم گفتن باید همه کارها تو یکروز انجام بشه ، کارتکس = باطل !
...
بعد چند بار دیگه افتاد تو سربازی ، اونجا هم از گردان اصلی دور بودیم وقتی تقاضای اشتغال به خدمت میکردیم طول میکشید تا بیاد .
دقیقا یادمه که مهلت گواهی اشتغال به خدمتی که برام اومده بود تا 25 شهریور بود و ماه شهریور فامیل من باید روز 26 شهریور مراجعه میکردیم !! :25:
گواهی رو پاره کردم انداختم اونجا و اومدم ...
راستی اون اولا بدون کاسکت امتحان میگرفتن ، این اواخر که میرفتم یه بار هم بخاطر نداشتن کاسکت کارم عقب افتاد .
خدا شاهده گروهبانه که مسئول بود اونجا این اواخر که میرفتم استوار شده بود .
الان دارم از آموزشگاه اقدام میکنم که اونهم داستانهای عجیب و غریبی پیدا کرده مثل این سریالهای رضا عطاران ...:hanghead:

یه پیشنهاد بدم به اونایی که تا الان نتونستن گواهینامرو بگیرن و تو عملی رد میشن.
شما بهترین کار اینکه هرروز از شنبه تا پنجشنبه برو تا قلق موتوره بیاد دست بعد روز پنجشنبه حتما قبولی.
اینو به همه بگم,گواهینامه موتور یه اراده آهنین و خستگی ناپذیر میخواد.حتی اگه راحت دوره حتی اگه کار داری حتی اگه کلافه شدی و.... ولی اگه گواهینامهموتور میخوای باید تمام این سختیارو پشت سر بزاری.
اونجا واقعا استرس داره تا نری و تجربه نکنی نمیفهمی چی میگم.انقدر استرس داشت بعضیا خدایش جلو من قش میکردن خدایش میگما.ینی بعضیا میومدن که چندسال بود که کارشون این بود.
فقط اینو بگم که پوست میکنه گواهینامه موتور ینی جوری میشه که واقعا واقعا نا امید میشی اصلا از خیرش میگذری.مثل این همه موتور سوار که گواهینامه ندارن و روزی 1000 تا موتور میخوابونن.
در مجموع بگم باید زره آهنی پاره کنی.وسلام

Mohsen_14
15-02-1393, 09:50 بعد از ظهر
یه پیشنهاد بدم به اونایی که تا الان نتونستن گواهینامرو بگیرن و تو عملی رد میشن.
شما بهترین کار اینکه هرروز از شنبه تا پنجشنبه برو تا قلق موتوره بیاد دست بعد روز پنجشنبه حتما قبولی.
اینو به همه بگم,گواهینامه موتور یه اراده آهنین و خستگی ناپذیر میخواد.حتی اگه راحت دوره حتی اگه کار داری حتی اگه کلافه شدی و.... ولی اگه گواهینامهموتور میخوای باید تمام این سختیارو پشت سر بزاری.
اونجا واقعا استرس داره تا نری و تجربه نکنی نمیفهمی چی میگم.انقدر استرس داشت بعضیا خدایش جلو من قش میکردن خدایش میگما.ینی بعضیا میومدن که چندسال بود که کارشون این بود.
فقط اینو بگم که پوست میکنه گواهینامه موتور ینی جوری میشه که واقعا واقعا نا امید میشی اصلا از خیرش میگذری.مثل این همه موتور سوار که گواهینامه ندارن و روزی 1000 تا موتور میخوابونن.
در مجموع بگم باید زره آهنی پاره کنی.وسلام

من از این میسوزم که مشکل فنی یا عملی ندارم و گرنه اونو که خوراکم .
همش گیر این مسخره بازیها و ادا اطفارها شونم ، دو هفته پیش رفتم آموزشگاه عکس رو دادم ، (دقیقا همون عکسی که رو گواهینامه ماشین دارم) ، میگه عکست مدل غربیه ... :25r30wi:

.

mps123
15-02-1393, 09:54 بعد از ظهر
آهان شما تو قسمت مدارک رد میشی :25r30wi:
باید زیاد تمرین کنی با مدارکت :25r30wi:

ZirCgari
15-02-1393, 11:25 بعد از ظهر
گناه ما که معافیت اعصاب و روان داریم چیست؟ : ( یعنی رامون نمیدن ؟: (

mps123
16-02-1393, 12:28 قبل از ظهر
مرحله به مرحله توضیح داده شد که...
شیراز من نمیدونم...
نه نمیشه گواهینامه موتور جدا و ماشین هم جداس...

BKING
16-02-1393, 06:56 قبل از ظهر
نه سعید جان اینطوری نیست...اگه بری شهرک میگه اول برو اموزشگاه فردوسی دوره ایین نامه بعدش بیا اینجا امتحان بده...

پس اجباری شده که مایه رو بگیرن

گواهیناممو دادم تمدید 10 روزه نیومده فکر کردم 20 روز طول بکشه درسته؟

roots
16-02-1393, 07:14 قبل از ظهر
نه همون حدود 2 هفته تقریبا

masoudrider
16-02-1393, 09:22 قبل از ظهر
کسی جواب نمیده؟ :hanghead:
موتور سواریمم فوله در حد ریسینگ
سلام همشهری عزیز والا من سه سال پیش گواهینامه موتور گرفتم از اون موقع تا حالا هم خیلی تغییر کرده ولی شما برای اطلاع از نحوه ثبت نام و غیره باید به اداره راهنمایی و رانندگی به ادرس خیابان تختی ( دروازه اصفهان) چهارراه راهنمایی مراجعه کن از همه چیز مطلع میشی قبلا ثبت نام و ازمون ایین نامه و عملی براساس حروف الفبا بود.

shalgham
16-02-1393, 05:17 بعد از ظهر
باید 18 سال تموم بشه منظور اینکه تازه وارد 18 بشی مثلا اگه 17 سالو 9 ماهت باشه نمیتونی گواهینامه بگیری.
باید دقیق 18 سالت باشه.اگه الان 17 سال و خورده ای هستی.آره امسال میتونی بگیری

مگه گواهینامه موتور 18 سال تمام نیست. یعنی پس منم میتونم تو برج تیر بگیرم.؟؟؟؟؟ 14 تیر وارد 18 میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

mps123
16-02-1393, 06:27 بعد از ظهر
دقیق نمیدونم یه بار میگن 18 یه بار میگن 18 تموم اصلا معلوم نیست کی راست میگه.
من خودم 18 تموم شد گرفتم.
قبلا وارد 18 میشدی میدادن ولی الان فکر کنم وارد 19 میشی میدن.دقیق نمیدونم

BKING
17-02-1393, 06:22 قبل از ظهر
نه همون حدود 2 هفته تقریبا

از طریق [Only registered and activated users can see links] پیگیری می کنم هنوز تحویل پست نشده
دهنشون سرویس

Pouya Radepa
17-02-1393, 10:19 قبل از ظهر
سلام آقا من جفت گواهي نامه ها رو دادم تجميع كنن يه برگه بهم دادن كي مياد گواهينامه بنظرتون؟:d:

BKING
17-02-1393, 10:55 قبل از ظهر
سلام آقا من جفت گواهي نامه ها رو دادم تجميع كنن يه برگه بهم دادن كي مياد گواهينامه بنظرتون؟:d:

امروز پرسیدم حدود 29-30 روز طول می کشه

hamidreza_pahlavan
21-02-1393, 07:55 بعد از ظهر
سلام بچه ها بالاخره من امروز امتحان عملی رو داخل شهرک قبول شدم این نقشه رو درست کردم براتون می گذارم شاید کمکی باشه برای دوستانی که می خوان گواهی نامه بگیرن

دیروز رفته بودم متر به دست!!!! بنده خدا افسره گل گیجه گرفته بود دارم چیکار می کنم!!!!!:icon_pf (3):

40774

mps123
21-02-1393, 08:36 بعد از ظهر
سلام بچه ها بالاخره من امروز امتحان عملی رو داخل شهرک قبول شدم این نقشه رو درست کردم براتون می گذارم شاید کمکی باشه برای دوستانی که می خوان گواهی نامه بگیرن

دیروز رفته بودم متر به دست!!!! بنده خدا افسره گل گیجه گرفته بود دارم چیکار می کنم!!!!!:icon_pf (3):

40774

مبارک باشه :thanks:
اوه اوه با این عکس مارو بردی به خاطرات 2 سال پیش.
هنوزم اون دوتا افسرا امتحان میگیرن؟(یکیشون چاغ و کوتاه یکیشونم یکم بلندتر)درسته؟
من از همه کوچیکتر بودم هی گیر الکی میدادن :s (9):

hamidreza_pahlavan
21-02-1393, 08:55 بعد از ظهر
نه داداش دیگه اونا نبودن ;)

dariush
22-02-1393, 12:47 قبل از ظهر
دوستان 18 سال باید تموم باشه و اینکه شیراز دیگه حتما باید برین اموزشکاه واسه موتور که 5جلسه میرین سره کلاس بعد میفرسنتون راهنمای رانندگی واسه امتحان اصلی که هزینش هم 55 تومن است باا کتاب

Hamid_r_2003
24-02-1393, 01:43 بعد از ظهر
آقا با اجازتون ما امروز رفتیم شهرک آزمایش آیین نامه و عملی رو یه ضرب قبول شدیم. خیلی حال داد :thanks: مخصوصا من که کلا تو زندگانیم 2 بار بیشتر CG سوار نشدم اونم بر میگرده به دوران طفولیت:4chsmu1:.
امیدوارم همه اونایی که هنوز نگرفتن زودتر کارشون درست شه
:icon_pf _37_:

hoji
27-02-1393, 10:05 بعد از ظهر
دوستان 18 سال باید تموم باشه و اینکه شیراز دیگه حتما باید برین اموزشکاه واسه موتور که 5جلسه میرین سره کلاس بعد میفرسنتون راهنمای رانندگی واسه امتحان اصلی که هزینش هم 55 تومن است باا کتاب

دوست عزیز 24 تومنم باید بحساب وزارت کشور و دارایی شهرداری... واریز کنی

Last-M.A.N
28-02-1393, 01:52 بعد از ظهر
سلام یک سوال فنی > کسی که گواهینامه ماشین داره واسه موتور دوباره ازش امتحان آئین نامه میگیرن ؟ :297:

mps123
28-02-1393, 02:17 بعد از ظهر
سلام یک سوال فنی > کسی که گواهینامه ماشین داره واسه موتور دوباره ازش امتحان آئین نامه میگیرن ؟ :297:

صد در صد :32:

Hamid_r_2003
28-02-1393, 09:00 بعد از ظهر

تازه باید دو بار آیین نامه بدی. یکی تو آموزشگاه یکی تو شهرک

roots
10-03-1393, 04:47 بعد از ظهر
دوستان من یه ساله گواهینامه موتور دارم،توی اون هم زیر 200 سی سی هم بالاش تیک خورده بود .. ماشین هم گرفتم واسه تجمیع داده بودم الان که واسم اومده نوشته بالای 200 سی سی ،3 سال باس از گواهینامه گذشته باشه!! جریانش چیه؟ ایا اجرا میشه اصلا؟

VAHID
10-03-1393, 05:46 بعد از ظهر
دوستان من یه ساله گواهینامه موتور دارم،توی اون هم زیر 200 سی سی هم بالاش تیک خورده بود .. ماشین هم گرفتم واسه تجمیع داده بودم الان که واسم اومده نوشته بالای 200 سی سی ،3 سال باس از گواهینامه گذشته باشه!! جریانش چیه؟ ایا اجرا میشه اصلا؟

طبق این قانون نمیتونی بالای 200 سوار شی که فعلا اجرا نمیشه و فقط قانونه

abolfazls
10-03-1393, 07:45 بعد از ظهر

براى من ١٠ روزه اومد

BKING
10-03-1393, 07:49 بعد از ظهر
براى من ١٠ روزه اومد
من 4 بار رفتم پلیس +10 گفته 50 روز طول می کشه :wow:

roots
10-03-1393, 07:52 بعد از ظهر
نه حاجی واسه من تازه صدور بود 3 هفته ای اومد امروز

Pouya Radepa
10-03-1393, 09:36 بعد از ظهر
الان يه هفته ست اومد گواهينامه تجميع شده :kh:

mahdikangi
11-03-1393, 01:19 قبل از ظهر
واسه منم نيومده

mahdikangi
11-03-1393, 01:21 قبل از ظهر
واسه منم نيومده
خيلي طول كشيد
يك ماه ميشه نيومده

koosha
11-03-1393, 06:59 قبل از ظهر
واسه منم نيومده خيلي ساله نيومده چرا؟! چيكار كنم

roots
11-03-1393, 07:53 قبل از ظهر
رودتونو زدن!

roots
11-03-1393, 08:08 قبل از ظهر
اره بابا..کد ملی رو میزنن همه زندگینامه ادم میاد...

BKING
11-03-1393, 08:11 قبل از ظهر
واسه منم نيومده خيلي ساله نيومده چرا؟! چيكار كنم

به تو گواهینامه تعلق نمی گیره هموطن عزیز:gigglesmile:

Aliras
14-03-1393, 07:04 قبل از ظهر
دوستان الان برای گرفتن گواهی نامه موتور در تهران رفتن به کلاس اجباریه؟یا میشه رفت شهرک آزمون داد

behzaad
15-03-1393, 03:38 بعد از ظهر

توجه به عکس
40552

شرایط قبولی:
1- ترمز کامل بگیری ردی!!

سلام اقا یک سوال تو عکسی که گزاشتید فقط باید به اموزشگاه های بخش الف برم ؟
من خونمون پاسداران هست نزدیک به ما اموزشگاهی نیست ؟

BabyBoy
16-03-1393, 02:20 بعد از ظهر
سلام اقا یک سوال تو عکسی که گزاشتید فقط باید به اموزشگاه های بخش الف برم ؟
من خونمون پاسداران هست نزدیک به ما اموزشگاهی نیست ؟
بله دوست عزیز، اینا تنها آموزشگاه موتورسیکلت هست و بقیه برای پایه 2 و 1 هست.
البته شاید تا حالا آموزشگاه اضافه شده باشه ولی خیلی بعید میدونم.

دوستان الان برای گرفتن گواهی نامه موتور در تهران رفتن به کلاس اجباریه؟یا میشه رفت شهرک آزمون داد
بله دوست عزیز اجباریه، ولی کلا 1 هفته بیشتر زمان نمیبره اگر دفعه اول در آزمون آموزشگاه قبول بشید.

rahgozar
22-03-1393, 12:10 قبل از ظهر
سلام
من موتور سواری بلد نیستم و خب سنمم بالاس بیاد برم آموزشگاه. به چند تا از این آموزشگاههای تهران زنگ زدم. ایمن که معلوم نبود داشته باشه. فانوس میگفت ما فقط آیین نامه داریم بعد میفرستیم شهرک. یافت آباد ولی گفت عملی هم داره.

Eyeless
22-03-1393, 12:35 بعد از ظهر
سلام
خوب دوستان اینقدر شهر شلوغ شده منم جوگیر شدم میخوام گواهینامه موتور بگیرم :دی
البته موتور بلدم برا همین میترسم بزنم به کسی میخوام گواهینامه بگریم خدایی مردم خودشون میان جلو مثل گاو نگاه اینبر اونبرشونم نمیکنن چندوقت پیش نزدیک بود 3تا خانوم و 2تا آقا کتلت کنم :دی
سوالاتی که دارم
خیلی هزینه برداره چقدر میشه ؟
تا دنده چند باید بری :دی تا 4رم باید بری !؟
برای رد شدن از مانعها دنده 1 بری مشکلی نداره ؟
کلاهم میدن بهت بزاری !!!!؟؟؟
توی آزمون عملی با چند غلت قبولی ؟؟!
اگه موقعه ی رد شدن از مانع نیم کلاچ کنی یا کلاچ کامل بگیری ردی ؟
یکی از دوستام 4ماه گواهینامه ی ماشین گرفته اگه بخوات موتورم بگیره باز باید گواهی اشتغال به تحصیل و معاینه چشم این چیزارو بگیره ؟!

BabyBoy
23-03-1393, 12:57 قبل از ظهر
خیلی هزینه برداره چقدر میشه ؟
راستش اینجا حدود 50-60 هزار تومن هزینه کلاس(فقط آیین نامه) و فیش های واریزی میشه، اما اگر آموزشگاه کلاس عملی هم داشته باشه قیمت بیشتر میشه، شاید حدود 100 تا 120، دقیق نمیدونم.

تا دنده چند باید بری :دی تا 4رم باید بری !؟برای رد شدن از مانعها دنده 1 بری مشکلی نداره ؟

در مورد رد کردن موانع، هیچ نیازی نیست دنده از 1 بیشتر باشه، اگر بیشتر باشه کنترل موتور سخت میشه.

اگه موقعه ی رد شدن از مانع نیم کلاچ کنی یا کلاچ کامل بگیری ردی ؟
راستش جواب دادن به این سوال یکم سخته.
اینجا(شیراز) مشکلی نداره که نیم کلاچ کنی یا کامل بگیری، ولی بعضی از دوستان نوشتن که در تهران اگر کلاچ رو بگیری رد میکنن.
البته اینم بگم که، هر افسری یک روشی برای امتحان گرفتن داره و کلا روی روال خاصی نیست.
در آخر اینم بگم که شما اگر یک مدت تمرین کنید همه چیز دستتون میاد.

کلاهم میدن بهت بزاری !!!!؟؟؟
بله میدن، ولی میتونید کلاه خودتون رو ببرید که بهتره از نظر بهداشتی.

توی آزمون عملی با چند غلت قبولی ؟؟!
شما هر اشتباهی بکنی ردی!
حالا اگر افسر خیلی خوب باشه نهایتش میگه یک دور دیگه برو.
البته اینم در نظر بگیرید که امتحان موتور در مقابل ماشین خیلی خیلی ساده تره، برای همین با یک اشتباه رد میکنن.

یکی از دوستام 4ماه گواهینامه ی ماشین گرفته اگه بخوات موتورم بگیره باز باید گواهی اشتغال به تحصیل و معاینه چشم این چیزارو بگیره ؟
بله، همه مراحل باید از اول طی بشه.

hamidreza_pahlavan
23-03-1393, 10:48 قبل از ظهر
بالاخره گواهینامه من هم اومد :999:

حالا با اقتدار از کنار کفی عبور خواهم کرد !!!

روح سوار
23-03-1393, 10:57 قبل از ظهر
بالاخره گواهینامه من هم اومد :999:

مبارکه

بی گواهینامه سوار وسیله نقلیه شدن اشتباهیست بس ...

تو المان کسی بخاد وسیله ی نقیله ای بخره باید گواهینامه اون و داشته باشه تا بتونه بخره

اینجا ایرانه و نمیشه با المان مقایسه کرد

ولی به خاطر خودتون هم که شده هر کی گواهینامه نداره نشینه پشت وسیله

Adrenaline
23-03-1393, 05:12 بعد از ظهر
دوستان یه چیز جالب. برای گرفتن این گواهینامه اگر گواهی ماشین دارین ازتون می گیرنش. و یه کارت فقط جای دوتاش می دن. این برای من خوب شد.
چون تو گواهینامه ی ماشین بخاطر اینکه روز معاینه از چشمم آب میومد و پنل تستم استاندارد نبود یارو مجبورم کرد عینک بگیرم. برای موتور با اینکه سالها بود عینک داشتم بازم دکترش خوب بود بدون عینک نوشت. الان گواهینامم که مشترک موتور و ماشینه بدون عینک هست :29dz8zk:

spee
23-03-1393, 06:30 بعد از ظهر
برای گواهینامه حتما باید اموزشگاه بریم یا اینکه میشه یه ضرب رفت برای امتحان ؟

behnam_kian19
23-03-1393, 09:27 بعد از ظهر
بالاخره گواهینامه من هم اومد

شما همچین هم با اقتدار عبور نکن گواهینامه شما تا 200 سی سیه!!! نه 250!!!

pouriashoghi
27-03-1393, 09:06 قبل از ظهر
آقایون سلام،
من منتظرم هفته دیگه برم شهرک امتحان عملی بدم. امتحان آئین نامه رو بدون اشتباه قبول شدم. تجربه موتورسواری من خیلی خیلی کمه اما استعدادم تو رانندگی با وسایل خیلی زیاده. یکی دوبار هم که با موتور دوستانم دور زدم ( موتورهای 250 بودن اونا نه 125 ) گفتن که خوب بود. ولی اعتماد بنفس ندارم برای امتحان شهرک. قطعا امتحان سختیه. حالا میشه دوستانی که به تازگی قبول شدن از نظر فنی و نکات راندن بفرمایند چه روشی بریم موفق میشیم؟
سوال دیگه اینکه میشه تو شهرک مثلا موتور اجاره کرد قبل امتحان نیم ساعت تمرین کرد ؟

inspired
27-03-1393, 10:00 قبل از ظهر
البته اینم در نظر بگیرید که امتحان موتور در مقابل ماشین خیلی خیلی ساده تره، برای همین با یک اشتباه رد میکنن.

عجب ! آخه امتحان عملی ماشین چی داره که سخت تره ؟ والا من که خودم گواهینامه ماشین دارم الانم دارم میرم برا عملی موتور . واقعا سخت میگیرن ! تمام دوستانم میگن عملی موتور سخت تره شما رو چه حسابی این حرفو زدی ؟

- - - Updated - - -

حالا میشه دوستانی که به تازگی قبول شدن از نظر فنی و نکات راندن بفرمایند چه روشی بریم موفق میشیم؟ تمرین تمرین تمرین ! اینو ([Only registered and activated users can see links]) یکی از دوستان گذاشتن بگیر باش تمرین کن

سوال دیگه اینکه میشه تو شهرک مثلا موتور اجاره کرد قبل امتحان نیم ساعت تمرین کرد ؟ اجاره رو نمیدونم ولی مثل اینکه اگه بخوای میدن یخورده دور بزنی دستت بیاد.

hamidreza_pahlavan
27-03-1393, 10:39 قبل از ظهر

نه داداش اشتباه می فرمایید پشت گواهینامه ذکر شده بالاتر از 250 سی سی نیاز به حداقل سن 23 سال تمام دارد و 3 سال از تاریخ اخذ گواهینامه ، خدا رو شکر از نظر سنی که مشکلی ندارم اما برای تاریخشم مطمئنم کسی گیر نمی ده توی این آشفته بازاری که از هر 20 تا موتور سوار تو خیابان فقط یکی گواهی نامه داره !! مطمین هستم منی که نه زیاد تند می رم و نه اعمال ژانگولر انجام می دم و همیشه هم کلاه سرمه هیچ کسی بهم گیر نمی ده

inspired
27-03-1393, 11:11 قبل از ظهر

نه عزیز اولین گواهینامه که بگیری تا موتورهای 250 سی سی میتونی برونی برا 250 به بالا باید 3 سال بگذره و 23 سال داشته باشی !

ehsan sharif
27-03-1393, 12:37 بعد از ظهر
چرا اینقد بحث میکنید.این عکس گواهینامه من.
تا 200 سی سی میتونید برونید فعلا.وقتی سه سال از صدورش گذشت و سنتونم بیشتر 23 سال بود موتور 1000 برون.اما خر تو خره کسی کاری به کارتون نداره.شما گواهینامه داشته باش 250 هم طوری نیست برونی.[Only registered and activated users can see links]

Alireza.BMW
27-03-1393, 12:55 بعد از ظهر
آقا من چه جوریه جریانم؟ سال 88 گواهی نامه گرفتم هنوزم مهلت تعویضش نرسیده...14م تیر هم تازه میرم تو 23...:fingersmiley:

- - - Updated - - -

احسان جان میبینم که گروه خونیت O+هه منه فلک زاده که O- هستم یهنی به همه میتونم خون بدم اما فقطو فقط باید از هم گروهی خودم خون بگیرم:sad::10:

- - - Updated - - -

بعد یه سوال دیگه من که گواهی نامه ون دارم اون سومیه رو هم مجاز میشم:3:؟؟؟؟

ehsan sharif
27-03-1393, 01:02 بعد از ظهر
آقا من چه جوریه جریانم؟ سال 88 گواهی نامه گرفتم هنوزم مهلت تعویضش نرسیده...14م تیر هم تازه میرم تو 23...:fingersmiley:

- - - Updated - - -

احسان جان میبینم که گروه خونیت O+هه منه فلک زاده که O- هستم یهنی به همه میتونم خون بدم اما فقطو فقط باید از هم گروهی خودم خون بگیرم:sad::10:

- - - Updated - - -

نه داداش شما جزو گروه دومی چون ون تا 9 نفر ظرفیته
گرو خونیت بدجور گیر میاد خخخخخ
شما تاریخ صدور گواهینامت هر موقع پنج سالش تکمیل شد مشمول تعویض میشی
کاری به تاریخ تولد نداره
:4chsmu1:

Alireza.BMW
27-03-1393, 01:08 بعد از ظهر
پس من مرض داشتم گواهی نامه ون گرفتم؟؟؟
آره دادا اینم از شانس ما خدا نکنه تصادف کنم وگرنه خداحافظ دنیا همون جا...
نه منظورم اینه من الان جزعه کسایی هستم که میتونن 250 سوار شن یا نه؟؟؟؟ والا از گواهیی نامم که نزدیک 5سال گذشته سنمم که 18روز دیگه میرم تو 23...؟؟؟

masoudrider
27-03-1393, 01:10 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

سلام داداش علیرضا احتمال زیاد که گوهینامت از اون صورتی قدیمیاست مثل ماله خودم من با موتور 250 هم پلیس جلومو گرفته مدارکو چک کرده چیزی نمیگه که سه سال از تاریخ گواهینامت نگذشته تازه من سال 90 گرفتم گواهی رو

inspired
27-03-1393, 01:14 بعد از ظهر
خر تو خره کسی کاری به کارتون نداره.شما گواهینامه داشته باش 250 هم طوری نیست برونی.

احسان دادا میدونم طوری نیست ولی ترس ماها اینه که مثلن تازه گواهینامه گرفته باشیم ( همون حداکثر 200 سی سی ) بعد با 250 تصادف کنیمو مقصر باشیم بیمه تقبل میکنه یا نه !!!؟ ؟

منه فلک زاده که O- منم AB+ ام خوشبختم :25r30wi:

Alireza.BMW
27-03-1393, 01:18 بعد از ظهر
پس خدارو شکر...البته خودم ذاتا جایی پلیس ببینم سرمبارک موتورو کج میکنم به سمت دیگه و میرم اما اتفاقه دیگه یهو دیدی سربزنگاه اومدن جلومونو گرفتن...آره دادا مال من از همون صورتی قدیمیاست من هم ماشین هم موتورو سال 88گرفتم مال ماشین تاریخ صدورش 1/7/88هه و موتور 24/8/88هه...من اون موقع وسط گواهی نامه ماشین سریع رفتم سراغ موتور...تو شهری موتورو 3بار رد شدم تا افسر بار 4م قبولم کرد مال ماشینم بار دوم قبول شدم
یه خاطره جالب یادم اومد سر تو شهری موتور...اونجا یه بنده خدایی اومده بود که کارتکسش پره پر بود فک کنم 10بار شایدم بیشتر رد شده بود...افسره بهش گفت خب من کجا بنویسم رد شدی بنده خدا گفت اون گوشه ها افسره گفت خب اونجاها هم پره که...بعد بهش یه نگاه انداخت...گفت قبولت میکنم اما باید قول بدی خوب رانندگی کنیا بنده خدا اینقد خوشحال شد که نگو

ehsan sharif
27-03-1393, 01:24 بعد از ظهر
پس من مرض داشتم گواهی نامه ون گرفتم؟؟؟
آره دادا اینم از شانس ما خدا نکنه تصادف کنم وگرنه خداحافظ دنیا همون جا...
نه منظورم اینه من الان جزعه کسایی هستم که میتونن 250 سوار شن یا نه؟؟؟؟ والا از گواهیی نامم که نزدیک 5سال گذشته سنمم که 18روز دیگه میرم تو 23...؟؟؟

اره داداش میتونی سوار بشی:acigar:

behnam_kian19
27-03-1393, 02:30 بعد از ظهر
نه داداش اشتباه می فرمایید پشت گواهینامه ذکر شده بالاتر از 250 سی سی نیاز به حداقل سن 23 سال تمام دارد و 3 سال از تاریخ اخذ گواهینامه ، خدا رو شکر از نظر سنی که مشکلی ندارم اما برای تاریخشم مطمئنم کسی گیر نمی ده توی این آشفته بازاری که از هر 20 تا موتور سوار تو خیابان فقط یکی گواهی نامه داره !! مطمین هستم منی که نه زیاد تند می رم و نه اعمال ژانگولر انجام می دم و همیشه هم کلاه سرمه هیچ کسی بهم گیر نمی دهش
شما گواهینامه هم نداشته باشی کلاه بزاری کسی کاریت نداره ولی نگهت دارن داستان میشه

امیرحسین
27-03-1393, 03:01 بعد از ظهر
حالا کسی که تازه گواهینامه گرفته اگه با موتور۲۵۰ تصادف کنه مقصره دیگه درسته ؟ خدای نکرده دیه بخوای بدی چجوریاس؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

inspired
27-03-1393, 03:23 بعد از ظهر
حالا کسی که تازه گواهینامه گرفته اگه با موتور۲۵۰ تصادف کنه مقصره دیگه درسته ؟ خدای نکرده دیه بخوای بدی چجوریاس؟

منم خیلی وقته اینو پرسیدم ولی انگار کسی نمیدونه !

Eyeless
27-03-1393, 05:21 بعد از ظهر
ما که رفتیم گواهینامه بگیریم(بوشهر)
صاحاب نداشت :| نه کلاس آموزشی نه چیزی فقط آیین نامه بود که 1 جلسشو زدن و فنیم که 1 روزشو زدن :|
کلا 65 تومنم پیاده شدیم.
همه میگن 1 موتور آشغال میدن بهت که کلا تعطیله.
حالا موندیم چطوری جلو افسر بریم که خوشش بیاد :|
آقای BabyBoy فاصله ی بین مانع ها حدودا چقدر بود ؟
اگه کلاه فول فیس نباشه مشکلی نداره ؟
البته من بین ماشینا که خوب رد میشم اما بین مانعرو نمیدنم همونجوری رد بشم یا نه :دی

- - - Updated - - -

آقا مگه توی سند 250 که تو ایران میاد 200 نمیخوره ؟
خب وقتی 200 میخوره دیگه نباید مشکلی باشه :دی
این دیگه به شرکت باید مربوط بشه که به ما 250 انداخته جای 200 :دی

Alireza.BMW
27-03-1393, 06:32 بعد از ظهر
نه داداش برا 250 ها تو کارتشون حداکثر 249 میخوره...الان مال مگلی من توش نوشته 247/56!!!! اگه بنویسه 250پلاک نمیدن

Eyeless
27-03-1393, 06:34 بعد از ظهر
نه داداش برا 250 ها تو کارتشون حداکثر 249 میخوره...الان مال مگلی من توش نوشته 247/56!!!! اگه بنویسه 250پلاک نمیدن

عجب ! من چندتا 250 دیدم نوشته بود 200 مثلا یکیش Ax-1 !!

Alireza.BMW
27-03-1393, 07:15 بعد از ظهر
من که مال هیو و دایلیم رو دیدم 200نزده بود تو کارتشون

cho0bin
28-03-1393, 12:29 قبل از ظهر
هیو 249 زده

mahdikangi
28-03-1393, 02:23 بعد از ظهر
سلام
بعد از یک ماه و نیم، امروز گواهینامه ام اومد
فقط یه سوالی!!!
توی گواهینامه زده برای موتور های 200 سی سی به بالا، باید سه سال از تاریخ صدور بگذره!!! تازه باید 23 سال هم تمام داشته باشی!!!
اینجوری باشه که من نمیتونم هیو سوار شم :((:((
این قضیه اش چیه؟چجوریه؟

omid kawasaki
28-03-1393, 03:25 بعد از ظهر
برادر مهدی ، بیش از صدبار تا حالا در مورد این موضوع صحبت شده ... این قانونو گذاشتن ولی اجرایی نیست و کسی کاری نداره باهات و من ا... توفیق

abolfazls
28-03-1393, 03:26 بعد از ظهر
برادر اميد توضيح دادن ، و من ا... التوفيق

VAHID
28-03-1393, 03:48 بعد از ظهر
ولی خوب یه بعد دیگه قضیه شرکت های بیمه هستن
اگر یه موقع خدایی نکرده تصادف رخ بده شرگت های بیمه هم که دنبال بهانه هستن که از زیر خسارت در برن همین رو بهونه میکنن

و من ا... التوفيق

imported_pat_2005h
28-03-1393, 06:19 بعد از ظهر
آقا مبارک باشه ایشالا به سلامتی
اینا خیلی زرنگ باشن جلوی بی گواهی نامه ها رو بگیرن
راستی شما شهرک امتحان دادی یا جای دیگه؟

mahdikangi
28-03-1393, 11:07 بعد از ظهر
آقا مبارک باشه ایشالا به سلامتی
اینا خیلی زرنگ باشن جلوی بی گواهی نامه ها رو بگیرن
راستی شما شهرک امتحان دادی یا جای دیگه؟

من شهرك امتحان دادم،

mahdi24
31-03-1393, 10:42 قبل از ظهر
یه سوال از اساتید دارم ، برای موتور هم باید آموزش رانندگی ببینیم ؟ برای ماشین چی کلاسهای آموزش رانندگیش اجباریه ؟ میشه بدون کلاس رفتن وآموزش امتحانا و آزمون شهر رو بدیم؟ چون منکه بلدم نیاز نیست پولمو حروم کنم!

s.mm
31-03-1393, 12:57 بعد از ظهر
هفته پیش آیین نامه رو قبول شدم
همون موقع رفتم شهر رو امتحان دادم گفتن تو کاردکس زده رانندگی با عینک با امتحان شهر رو هم با عینک بدی! گفتم شرمنده عینک همراهم نیست! گفت اون یارو عینک داره برو از اون بگیر!
منم عینکشو گرفتم و هرچند به چشمم نمی خورد و خیلی داغون بود رفتم امتحان بدم که خب نتونستم و رد شدم (80% به خاطر موتور های آشغالشون بود)

امروز دوباره رفتم برای شهر که بازم رد شدم! دلیل؟ خفه کردن و خاموش شدن هوندا بارکش غیر استاندارد با ترمز دیسکی!
هر چی هم اصرار کردم دوباره برم نذاشت و گفت برات می نویسم کمیسیون پزشکی! گفتم برای چی اعصاب و روان؟ گفت آره! کم نیاوردم گفتم دمت گرم بنویس میریم سربازی رو هم معاف میشیم!
می گم آقا موتور قبل من درجا چند بار خاموش شد مگه ندیدی؟ میگه نه! تو موتور سواری بلد نیستی وگرنه خاموش نمی کرد!

یکی نیست بگه آخه بی ناموسا! من حاضرم تا آخر عمر موتور سوار نشم ولی هوندا بار کش هم سوار نشم! پس چرا امتحان رو با یه موتور غیر استاندارد که خفه می کنه می گیرید؟ شما که روزی خدا تومن پول میگیرید چرا حداقل یه موتور سالم اونجا نمی ذارید؟

Eyeless
31-03-1393, 04:23 بعد از ظهر
یه سوال از اساتید دارم ، برای موتور هم باید آموزش رانندگی ببینیم ؟ برای ماشین چی کلاسهای آموزش رانندگیش اجباریه ؟ میشه بدون کلاس رفتن وآموزش امتحانا و آزمون شهر رو بدیم؟ چون منکه بلدم نیاز نیست پولمو حروم کنم!

نه داداش نمیشه
برای ماشین اجباریه
موتورم بستگی به شهرتون داره شهر ما که آموزشگاش موتور نداره که بخواد کلاس بزاره
دیگه باید حروم کنید مجبوریه

هفته پیش آیین نامه رو قبول شدم
همون موقع رفتم شهر رو امتحان دادم گفتن تو کاردکس زده رانندگی با عینک با امتحان شهر رو هم با عینک بدی! گفتم شرمنده عینک همراهم نیست! گفت اون یارو عینک داره برو از اون بگیر!
منم عینکشو گرفتم و هرچند به چشمم نمی خورد و خیلی داغون بود رفتم امتحان بدم که خب نتونستم و رد شدم (80% به خاطر موتور های آشغالشون بود)

امروز دوباره رفتم برای شهر که بازم رد شدم! دلیل؟ خفه کردن و خاموش شدن هوندا بارکش غیر استاندارد با ترمز دیسکی!
هر چی هم اصرار کردم دوباره برم نذاشت و گفت برات می نویسم کمیسیون پزشکی! گفتم برای چی اعصاب و روان؟ گفت آره! کم نیاوردم گفتم دمت گرم بنویس میریم سربازی رو هم معاف میشیم!
می گم آقا موتور قبل من درجا چند بار خاموش شد مگه ندیدی؟ میگه نه! تو موتور سواری بلد نیستی وگرنه خاموش نمی کرد!

یکی نیست بگه آخه بی ناموسا! من حاضرم تا آخر عمر موتور سوار نشم ولی هوندا بار کش هم سوار نشم! پس چرا امتحان رو با یه موتور غیر استاندارد که خفه می کنه می گیرید؟ شما که روزی خدا تومن پول میگیرید چرا حداقل یه موتور سالم اونجا نمی ذارید؟

خب داداش درد خیلی از ما همینه که موتور آشغال میدن بهمون دیگه
به سی جی توحین نکن :دی این بی دینا درستش نمیکنن :(
فکر میکنن نشستون اونجا رد میکنن خیلی کار شاخی میکنن.
خدایی باید ببندیشون به هایوبوسا و 0 تا 100 تو 3 ثانیه پر کنی تا حالیشون بشه موتور چیه.
خب این عقده ایها به جز سی جی موتوره دیگه ایو ندیدن تو عمرشون اونم سی جی داغون :|
البته من هنوز به اون مرحله نرسیدم :دی اما شندیم که سی جی داغون میدن بهت

mahdi24
31-03-1393, 05:07 بعد از ظهر
از یکی شنیدم تو شهرک آزمایش نمیخواد بری کلاس فقط ازت امتحانارو میگیرن! درست نیست پس!

s.mm
04-04-1393, 12:59 بعد از ظهر
امروز دوباره رفتم شهرک برای گواهینامه یعنی آزمون شهر

بالاخره قبول شدم!
حدود 20 تا 25 نفر اومده بودن برای آزمون شهر که از این جمعیت فقط 3 نفر قبول شدن با من!
به غیر از ما یه نفر دیگه هم اومده بود که طرف گواینامه داشت اما آزمونش برای مربیگری موتورسیکلت بود! یعنی می خواست مربی آموزشگاه بشه!

حالا جالبه اول مانع هارو رد کرد اما برای برگشتش ماموره اجازه نداد گفت بیا اینجا بعد خودش نشست پشتش و دو ترک! گفت حالا مانع ها رو رد کن که طرف خیلی حرفه ای رد کرد بد یه سری مانع دیگه بود که که گفت از لای اون ها رد شو
بعدش رفتن یه دور اساسی تو کل محوطه گشتن و خلاصه طرف هم قبول شد

این هم تصاویری اختصاصی از محیط آزمون شهری موتور سیکلت (شهرک آزمایش)

42763
42764

42765

با هر بار مردود شدن در آزمون شهر باید یه فیش بانکی به مبلغ 5000 ریال به شماره حساب : 2171151303003 به نام نیروی انتظامی واریز کنید
هزار تومن هم بابت همون قسمت امتحان هست
بعد از قبولی در آزمون شهر باید یک هفته بعدش به محل صدور گواهینامه باجه 3 مراجعه بشه
یه سری پول هم اون موقع باید واریز کنید:

150000 ریال به همون شماره حساب 2171151303003 به نام وزارت کشور

10000 ریال به شماره حساب 2171159008009 به اداره دارایی

7500 ریال به شماره حساب 76357 به نام عوارض شهرداری

80000 ریال به شماره حساب 0105968801004 به نام پژوهش و توسعه (اونا می خوان پژوهش و سوعه کنن ما باید پولش. بدیم! حالا نتیجش قراره چی باشه؟ مزایای هوندا بارکش در مقابل r1 ! قابلیت های انجین 125 بارکش برای ساخت موشک بالابرنده ماهواره!)

Eyeless
04-04-1393, 10:02 بعد از ظهر
دوستان 1 سوالی دارم اگه گاز زیاد بدی و نیم کلاچ کنی جوری که موتور صدا بده و زیاد سرعت نره میدونید که چی میگم و مانع هارو رد کنی مشکلی نداره ؟ افسر گیر نمیده ؟

- - - Updated - - -

امروز دوباره رفتم شهرک برای گواهینامه یعنی آزمون شهر

بالاخره قبول شدم!
حدود 20 تا 25 نفر اومده بودن برای آزمون شهر که از این جمعیت فقط 3 نفر قبول شدن با من!
به غیر از ما یه نفر دیگه هم اومده بود که طرف گواینامه داشت اما آزمونش برای مربیگری موتورسیکلت بود! یعنی می خواست مربی آموزشگاه بشه!

حالا جالبه اول مانع هارو رد کرد اما برای برگشتش ماموره اجازه نداد گفت بیا اینجا بعد خودش نشست پشتش و دو ترک! گفت حالا مانع ها رو رد کن که طرف خیلی حرفه ای رد کرد بد یه سری مانع دیگه بود که که گفت از لای اون ها رد شو
بعدش رفتن یه دور اساسی تو کل محوطه گشتن و خلاصه طرف هم قبول شد

این هم تصاویری اختصاصی از محیط آزمون شهری موتور سیکلت (شهرک آزمایش)

42763
42764

42765

با هر بار مردود شدن در آزمون شهر باید یه فیش بانکی به مبلغ 5000 ریال به شماره حساب : 2171151303003 به نام نیروی انتظامی واریز کنید
هزار تومن هم بابت همون قسمت امتحان هست
بعد از قبولی در آزمون شهر باید یک هفته بعدش به محل صدور گواهینامه باجه 3 مراجعه بشه
یه سری پول هم اون موقع باید واریز کنید:

150000 ریال به همون شماره حساب 2171151303003 به نام وزارت کشور

10000 ریال به شماره حساب 2171159008009 به اداره دارایی

7500 ریال به شماره حساب 76357 به نام عوارض شهرداری

80000 ریال به شماره حساب 0105968801004 به نام پژوهش و توسعه (اونا می خوان پژوهش و سوعه کنن ما باید پولش. بدیم! حالا نتیجش قراره چی باشه؟ مزایای هوندا بارکش در مقابل r1 ! قابلیت های انجین 125 بارکش برای ساخت موشک بالابرنده ماهواره!)

خب خدارو شکر که قبول شدید
فاصله ی بین مانها چقدره ؟
چندتا توصیه به ما هم کنید قبول بشیم :دی !

s.mm
05-04-1393, 08:23 بعد از ظهر
دوستان 1 سوالی دارم اگه گاز زیاد بدی و نیم کلاچ کنی جوری که موتور صدا بده و زیاد سرعت نره میدونید که چی میگم و مانع هارو رد کنی مشکلی نداره ؟ افسر گیر نمیده ؟

- - - Updated - - -

خب خدارو شکر که قبول شدید
فاصله ی بین مانها چقدره ؟
چندتا توصیه به ما هم کنید قبول بشیم :دی !

مانع ها رو باید با سر گاز نهایتا توی دور زدن با بازی کردن با گاز رد کنی
کلاچ گرفتن که موتور خلاص بشه قبول نیست(برای خودتون هم بده چون صفحه نداره یه دفعه خاموش می کنه!)
فاصله بین مانع ها یه هوندا بار کش + 30 تا 35 سانت هست که بینشون کله قندی قرار داره
سطح مقطع کله قندی ها هم 30x30 هست

برای رد شدن از مانع، اگه فاصله رو دو قسمت کنیم باید از قسمت پایینی نهایتا وسط، رد بشید
قبل از دور زدن برای مانع بعدی، هر وقت کله قندی بعدی رسید وسط موتور اون وقت باید دور بزنید
قبلش با هر موتوری شد تمرین کنید ولی ترجیحا 125 باشه
صفحات قبلی این تاپیک رو هم بخونید اطلاعات زیادی توش وجود داره
شب قبلش خوب بخوابید و حتما مداد مشکی نرم هم همراهتون باشه :16:

معمار
06-04-1393, 01:32 بعد از ظهر
دوستان چند صفحه قبل و که نگاه کردم خیلی بد از مارپیچ رفتن تعریف کردین
یه چیزی در حد گواهینامه گرفتن پایه یک و مرحله ی تپه با کامیون بد قلق 911

کار خاصی نمیخاید بکنید با چند بار تمرین یاد می گیرید

ولی بیشتر باید به جنبه روانیش هم توجه کرد
اونجا که 20 30 نفر دور و اطرافت وایستادن و نگاهت میکنن و و از طرفی هم ترس از این دارید که رد بشید
که در این مواقع باید با خیال راحت روز امتحان هم مثله روز هایی که میرفتید تمرین میکردید و بدون خطا موانع و رد میکردید
و وقتی افسر شروع به حرکت داد شما فقط حواستون به رانندگی تون باشه و اصلن به حرف دیگران توجه نکنید

اون روز که من امتحان داشتیم از 27 نفر که برا عملی اومده بودن
3 نفر قبول شدیم

اون روز یه بنده خدایی بود که رفتنی و خوب رفت ولی برگشت یه مانع بود که تموم کنه
که افسره برگشت بهش گفت پاتو گزاشتی زمین
طرف هول شد گفت نزاشتم اومد که تعادل موتور و حفظ کنه یه پاشو گزاشت زمین و
افسر گفت الان گزاشتی رو زمین و ردش کرد

Eyeless
06-04-1393, 03:08 بعد از ظهر

اونجا که 20 30 نفر دور و اطرافت وایستادن و نگاهت میکنن و و از طرفی هم ترس از این دارید که رد بشید
که در این مواقع باید با خیال راحت روز امتحان هم مثله روز هایی که میرفتید تمرین میکردید و بدون خطا موانع و رد میکردید
و وقتی افسر شروع به حرکت داد شما فقط حواستون به رانندگی تون باشه و اصلن به حرف دیگران توجه نکنید

اون روز که من امتحان داشتیم از 27 نفر که برا عملی اومده بودن
3 نفر قبول شدیم

اون روز یه بنده خدایی بود که رفتنی و خوب رفت ولی برگشت یه مانع بود که تموم کنه
که افسره برگشت بهش گفت پاتو گزاشتی زمین
طرف هول شد گفت نزاشتم اومد که تعادل موتور و حفظ کنه یه پاشو گزاشت زمین و
افسر گفت الان گزاشتی رو زمین و ردش کرد

نامردا تا میبینن یکی میخواد قبول بشه خودشون کرم ریزی میکنن :|
خب آخه بعضی شهرا یه موتورهایی بهت میدن که کلا تعطیله موندم چطوریه هنوز روشن میشن موتورا :دی
دقیقا 50 درصد مشکل اینه که همه مثل بز وایسادن نگات میکنن :|

BabyBoy
06-04-1393, 03:59 بعد از ظهر

سلام دوستان.
منم صحبت دوستمون رو تایید میکنم.
شاید باورتون نشه، من اونقدر از این امتحان وحشت داشتم که نگو، اصلا برام شده بود کابوس، شبا خوابش رو میدیدم!
یعنی از همه شنیده بودم که خیلی سخته، از 30 نفر 5 نفر قبول میشن، اصلا نمیشه ردش کرد و...
از این جهت من فکر نمیکردم که زیر 4 دفعه قبول بشم، یعنی کلا دور قبول شدن رو خط کشیده بودم برای 4 بار اول.
اینم بگم خدمتتون که موتور من چون طرح ویو بود نمیتونستم تمرین کنم اما 1 هفته قبل از امتحان دوستم یک هوندا خرید.
حدود 4-5 روز تمرین کردم، اوایل مجبور بودم فاصله بین موانع رو 8/5 قدم بگذارم(فاصله اصلی 6 قدم خودم)، که حتی با این فاصله هم نمیتوستم کامل رد کنم، اما روز آخر این فاصله شده بود 6 قدم، بدون هیچ مشکلی هم رد میکردم.
یعنی فقط و فقط با 4-5 روز تمرین همه چیز دستم اومد. روزی حدودا 2 ساعت تمرین میکردم.
سرتون رو درد نیارم دوستان، دفعه اول قبول شدم!
البته اینم بگم خدمتتون که تمرین با هوندا یکم سخته، به دلیل صداش، یعنی باید برید جایی که مسکونی نباشه که نیان گیر بدن، آخه یک ساعت موتور یک جا روشن باشه ناجوره.
در هر صورت دوستان این امتحان اصلا سخت نیست و به قول دوستمون فقط اعتماد به نفس مهم هست، اگر استرس نداشته باشید همه چیز حله.

mortezanasiri
15-04-1393, 02:46 قبل از ظهر
سلام بر دوستان واقعاً دمتون گرم كه اينقدر فعالين ، اگه كسى ميتونه تورو خدا كمك كنه ،،
من ميخوام گواهى نامه موتور بگيرم ولى ترم مهر پارسال درسم تموم شده و از مهر امسال ميرم ارشد پس نميتونم گواهى اشتغال به تحصيل بگيرم بعد من تابستون بايد هر جابجا شم تو اين چند روزم اذيت شدم (بى ار تى لعنتى آدمو اذيت ميكنه) سوالم اينه كه اصلاً ميتونم گواهى نامه بگيرم يا بايد صبر كنم تا مهر ،، من شنيدم كه با برگه سبز ميشه گرفت ؟
البته نخدين چون خودم ميدونم كه گرفتن گواهى نامه و اومدنش كلى طول ميكشه ولى ميخوام موتور بگيرم خانواده ميگن بايد گواهى نامه داشته باشى !!! البته تا حالا دو بار موتورم گرفتن كه از همون پاركينگ دادم رفت دمتون گرم كمك كنيد

معمار
15-04-1393, 07:47 قبل از ظهر
من ميخوام گواهى نامه موتور بگيرم ولى ترم مهر پارسال درسم تموم شده و از مهر امسال ميرم ارشد پس نميتونم گواهى اشتغال به تحصيل بگيرم بعد من تابستون بايد هر جابجا شم تو اين چند روزم اذيت شدم (بى ار تى لعنتى آدمو اذيت ميكنه) سوالم اينه كه اصلاً ميتونم گواهى نامه بگيرم يا بايد صبر كنم تا مهر ،، من شنيدم كه با برگه سبز ميشه گرفت ؟

به احتمال زیاد 99/98 نتونید گواهی اشتغال به تحصیل بگیرید که بتونید برید ثبت نام برا گواهینامه
ولی یه زحمت به خودتون بدید یه سر به دانشگاه تون بزنید و بپرسید که گواهی میدن یا نه ؟

Eyeless
15-04-1393, 11:49 قبل از ظهر
سلام بر دوستان واقعاً دمتون گرم كه اينقدر فعالين ، اگه كسى ميتونه تورو خدا كمك كنه ،،
البته نخدين چون خودم ميدونم كه گرفتن گواهى نامه و اومدنش كلى طول ميكشه ولى ميخوام موتور بگيرم خانواده ميگن بايد گواهى نامه داشته باشى !!! البته تا حالا دو بار موتورم گرفتن كه از همون پاركينگ دادم رفت دمتون گرم كمك كنيد

داداش فکر نمیکنم بدن اما بازم شما برو 1 سوال بگیر
منم یه همچین اتفاقی تقریبا مثل شما برام پیش امد دیگه طرف آشنا بود بهم داد.
اگه یکم التماس کنی (فیلم بازی کنی) بهت میدن :دی

mortezanasiri
15-04-1393, 07:57 بعد از ظهر
متشكرم از اينكه جواب داديد اما دانشگاه من دامغانه و من تهرانم و خدايى تو اين گرما نميشه رفت و الانم كسى دانشگاه نيست البته قبلاً هم پرسيدم بهم نميدن اون موقع فيلم بازى كردم و يتيم بازى در آوردم ( بلانسبت) اما جواب نداد راستى ميخواستم نظرتون رو در رابطه با گرفتن موتور هاى سبك مثله هندا ديو يا ياماها جوگ چيه ؟
با تشكر

- - - Updated - - -

البته منظورم اين بود كه ميشه اين موتورا رو بدون گواهينامه سوارشد ( ميدونم كه ميخواد) يعنى زياد گير نميدن بعد اين موتورا رو ميشه با مدارك گير آورد چون يه چند جا آمارشو گرفتم اونا نداشتن اگه ميتونيد راهنمايى كنيد
با تشكر

s.mm
15-04-1393, 11:25 بعد از ظهر
متشكرم از اينكه جواب داديد اما دانشگاه من دامغانه و من تهرانم و خدايى تو اين گرما نميشه رفت و الانم كسى دانشگاه نيست البته قبلاً هم پرسيدم بهم نميدن اون موقع فيلم بازى كردم و يتيم بازى در آوردم ( بلانسبت) اما جواب نداد راستى ميخواستم نظرتون رو در رابطه با گرفتن موتور هاى سبك مثله هندا ديو يا ياماها جوگ چيه ؟
با تشكر

- - - Updated - - -

البته منظورم اين بود كه ميشه اين موتورا رو بدون گواهينامه سوارشد ( ميدونم كه ميخواد) يعنى زياد گير نميدن بعد اين موتورا رو ميشه با مدارك گير آورد چون يه چند جا آمارشو گرفتم اونا نداشتن اگه ميتونيد راهنمايى كنيد
با تشكر

این موتور ها بچه بازی هست

گواهی هم به شما نمیدن!
ولی با برگ سبز می تونید اقدام کنید

mortezanasiri
16-04-1393, 10:09 بعد از ظهر
این موتور ها بچه بازی هست

گواهی هم به شما نمیدن!
ولی با برگ سبز می تونید اقدام کنید

آقا من رفتم پرسيدم گفتن كه با برگ سبز ميشه ( در حرف دوستمون)

Eyeless
18-04-1393, 06:02 بعد از ظهر
دوستان 1 سوالی دارم
موتور باید کجای مانعها گاز بدی ؟
اونجا که کله قندی میاد وسط موتور یا بعدی که از کله قندی رد میشی یعنی موتور وسط 2تا کله قندیه !! ؟ میدونید که چی میگم ؟!

BabyBoy
19-04-1393, 05:04 قبل از ظهر
دوستان 1 سوالی دارم
موتور باید کجای مانعها گاز بدی ؟
اونجا که کله قندی میاد وسط موتور یا بعدی که از کله قندی رد میشی یعنی موتور وسط 2تا کله قندیه !! ؟ میدونید که چی میگم ؟!

سلام.
ببینید اگر افسر گیر نده، باید با کلاچ سرعت رو ثابت نگه دارید، یعنی با یک سرعت ثابت کل مسیر رو برید ولی هنگام دور زدن باید سرعت رو کم کنید.
در کل با تمرین میشه همه اینا فهمید و از اینجا سخته گفتنش.
شما حتی اگر 2 روزی یک بار هم بتونید تمرین کنید باز خیلی خوبه.
توصیه من برای تمرین اینه که بین 4 تا 6 بطری نوشابه 1/5 لیتری(هرچی بیشتر بهتر، اینجوری رد کردن موانع آسونتره) رو تا نصفه با آب پر کنید و برچسب اون رو بکنید.
بعد با فاصله 8 قدم اون هارو قرار بدید و ببینید میتونید رد کنید یا نه، اگر تونستید، نیم قدم فاصله رو کمتر کنید و همینجوری ادامه بدید تا زمانی که حدود 6 قدم شد.
اولش شاید یکم سخت باشه و بطری ها بیفته و مجبور باشید درستشون کنید ولی خیلی خوبه.
دلیل اینکه از بطری 1/5 لیتری استفاده و با آب اونا رو پر میکنید اینه که اول از همه مثل کله قندی بلند هست، باد اونا رو حرکت نمیده و اگر با اونا برخورد کنید آب داخل بطری حرکت میکنه و خیلی راحت متوجه میشید.

Eyeless
20-04-1393, 08:52 بعد از ظهر
سلام.
ببینید اگر افسر گیر نده، باید با کلاچ سرعت رو ثابت نگه دارید، یعنی با یک سرعت ثابت کل مسیر رو برید ولی هنگام دور زدن باید سرعت رو کم کنید.
در کل با تمرین میشه همه اینا فهمید و از اینجا سخته گفتنش.
شما حتی اگر 2 روزی یک بار هم بتونید تمرین کنید باز خیلی خوبه.
توصیه من برای تمرین اینه که بین 4 تا 6 بطری نوشابه 1/5 لیتری(هرچی بیشتر بهتر، اینجوری رد کردن موانع آسونتره) رو تا نصفه با آب پر کنید و برچسب اون رو بکنید.
بعد با فاصله 8 قدم اون هارو قرار بدید و ببینید میتونید رد کنید یا نه، اگر تونستید، نیم قدم فاصله رو کمتر کنید و همینجوری ادامه بدید تا زمانی که حدود 6 قدم شد.
اولش شاید یکم سخت باشه و بطری ها بیفته و مجبور باشید درستشون کنید ولی خیلی خوبه.
دلیل اینکه از بطری 1/5 لیتری استفاده و با آب اونا رو پر میکنید اینه که اول از همه مثل کله قندی بلند هست، باد اونا رو حرکت نمیده و اگر با اونا برخورد کنید آب داخل بطری حرکت میکنه و خیلی راحت متوجه میشید.

نه داداش کلا افسر گیری نیست به بچه ها میگه عینکم نمیخواد بزنی فقط میگه پات زمین نخوره و به مانعها نزنی.
من مشکلی با فاصله 6 قدم ندارم فقط تنها چیزی که هست من با سی جی که امتحان میگیرن عادت ندارم برا همین مردود میشم.مشکلم دقیقا همین کلاچ هست نیم کلاچش هنوز تو دستم نیومده.
موندم چه کنم.
موتورش کلا دستکاری شدست ترمز جلو که اینقد سفت کردن که نتونی بگیری عقبم شل کردن گازم دستکاری کردن اما موتورش نو هست.
اگه با سی جیه یکی از آشناهامون میزاشتن امتحان بدم 10 دفعه براش میرفتم میومدم اما با اون موتور مشکل دارم !!
من حرصم میگیره اینقد آسونه اما نمیتونم رد شم :|سر مانع ی آخری گیر میکنم :(

معمار
21-04-1393, 09:54 قبل از ظهر
نه داداش کلا افسر گیری نیست به بچه ها میگه عینکم نمیخواد بزنی فقط میگه پات زمین نخوره و به مانعها نزنی.
من مشکلی با فاصله 6 قدم ندارم فقط تنها چیزی که هست من با سی جی که امتحان میگیرن عادت ندارم برا همین مردود میشم.مشکلم دقیقا همین کلاچ هست نیم کلاچش هنوز تو دستم نیومده.
موندم چه کنم.
موتورش کلا دستکاری شدست ترمز جلو که اینقد سفت کردن که نتونی بگیری عقبم شل کردن گازم دستکاری کردن اما موتورش نو هست.
اگه با سی جیه یکی از آشناهامون میزاشتن امتحان بدم 10 دفعه براش میرفتم میومدم اما با اون موتور مشکل دارم !!
من حرصم میگیره اینقد آسونه اما نمیتونم رد شم :|سر مانع ی آخری گیر میکنم :(

فقط تمرین و تکرار زیاد

alirezakhaki
21-04-1393, 10:49 بعد از ظهر
برای گرفتن گواهی نامه موتور دقیقن باید از چه موقعی اقدام کرد ؟ (یه ماه مونده به 18 سالگی تموم شه کفایت میکنه ؟) چقد باید پول خرج کنم بابتش تقریبن ؟ و اینکه برای موتور هایی مثل هیوسانگ و دایلیم که 250 سی سی هستن داشتن فقط گواهی نامه کفایت میکنه ؟

alirezakhaki
21-04-1393, 11:42 بعد از ظهر
برای گرفتن گواهی نامه موتور دقیقن باید از چه موقعی اقدام کرد ؟ (یه ماه مونده به 18 سالگی تموم شه کفایت میکنه ؟) چقد باید پول خرج کنم بابتش تقریبن ؟ و اینکه برای موتور هایی مثل هیوسانگ و دایلیم که 250 سی سی هستن داشتن فقط گواهی نامه کفایت میکنه ؟

ببخشید یه سوال مهم دیگه داشتم بنده امسال پیش هستم اوایل مهر هم 18 سالم کامل تموم میشه ینی میرم تو 19 دیگه کی دقیقا باید گواهی اشتغال به تحصیلو بگیرم ؟ و همینطور اینکه اول گواهی ماشینو بگیرم یا موتورو ؟ اخه صفحات قبلو خوندم مثل اینکه گواهی ماشینو میگیرن دوماه معطلی از این حرفا
ممنون میشم یکی مارو از نگرانی در بیاره

ali.motahari
22-04-1393, 12:12 قبل از ظهر
داداش تا 18 رو پر نکنی ثبت نامت نمیکنن
من که هنوز دانشجو نشده بودمو و فقط ثبت نام کرده بودم یه ساعته بهم گواهی دادن و دقیقا یادم نیس ولی به پلیس +10 هم رفتم اونم ده دقه کار داشت

600cc
22-04-1393, 02:42 بعد از ظهر
سلام و عرض ادب
عزیزان چندتا سوال داشتم

1-الان در تهران برای گرفتن گواهینامه باید چکار کرد؟
2-برای تمدید باید چکار کرد؟

معمار
22-04-1393, 05:10 بعد از ظهر
داداش تا 18 رو پر نکنی ثبت نامت نمیکنن
من که هنوز دانشجو نشده بودمو و فقط ثبت نام کرده بودم یه ساعته بهم گواهی دادن و دقیقا یادم نیس ولی به پلیس +10 هم رفتم اونم ده دقه کار داشت

من خودم وارد 18 شدم هم ماشین هم موتور و گرفتم و دستمم رسیده

- - - Updated - - -

سلام و عرض ادب
عزیزان چندتا سوال داشتم

1-الان در تهران برای گرفتن گواهینامه باید چکار کرد؟
2-برای تمدید باید چکار کرد؟

برای گرفتن گواهینامه باید برید اموزشگاه

و برای تمدید دفاتر پلیس + 10

- - - Updated - - -

برای گرفتن گواهی نامه موتور دقیقن باید از چه موقعی اقدام کرد ؟ میرید اموزشگاه موتور و از اون میپرسید مدارک چی میخاد
(یه ماه مونده به 18 سالگی تموم شه کفایت میکنه ؟) بله
چقد باید پول خرج کنم بابتش تقریبن ؟ ابان 92 گرفتم برام 150 تموم شد ولی الان نمیدونم قیمتی چه قدر باشه ولی شما هم رو 150 به بالا حساب کن
و اینکه برای موتور هایی مثل هیوسانگ و دایلیم که 250 سی سی هستن داشتن فقط گواهی نامه کفایت میکنه ؟ فعلن که کاری ندارن

موفق باشید

ali.motahari
22-04-1393, 07:08 بعد از ظهر
آقا مطمئنی وارد 18 شدی گواهینامه گرفتی!!!!!!!!! ؟
اگه اشتباه نکرده باشی پس چرا منو هر جا رفتم گفتن باید 19 بشی؟:297:

alirezakhaki
22-04-1393, 09:34 بعد از ظهر
من خودم وارد 18 شدم هم ماشین هم موتور و گرفتم و دستمم رسیده

- - - Updated - - -

برای گرفتن گواهینامه باید برید اموزشگاه

و برای تمدید دفاتر پلیس + 10

- - - Updated - - -

موفق باشید

راسی داداش اول برای گواهی نامه ماشین اقدام کنم یا موتور ؟ یا اصلا هر دو همزمان ؟ میخوام هر دو رو هر چه زودتر بگیرم

melmi39
23-04-1393, 08:35 قبل از ظهر
زمان رد كردن كله قندى ها ماكزيموم چقدره....

papilo
23-04-1393, 11:43 قبل از ظهر
زمان نداره که
تازه فکر کن یک ساعته، شما مگه چقدر تعادل موتور رو میتونی باسرعت 1 یا 2 حفظ کنی؟
باید کله قندیارو رد کنی بره
سخت نیست
یکم تمرین کنی دستت میاد

معمار
25-04-1393, 11:02 قبل از ظهر
آقا مطمئنی وارد 18 شدی گواهینامه گرفتی!!!!!!!!! ؟
اگه اشتباه نکرده باشی پس چرا منو هر جا رفتم گفتن باید 19 بشی؟:297:

بله دوست عزیز من 8 مهر وارد 18 سال شدم (74 + 18 = 92)
تا اقدام کردم و گواهی اشتغال به تحصیل گرفتم شد ابان

- - - Updated - - -

راسی داداش اول برای گواهی نامه ماشین اقدام کنم یا موتور ؟ یا اصلا هر دو همزمان ؟ میخوام هر دو رو هر چه زودتر بگیرم

من هر دو با هم ثبت نام کردم و توی یه روز
که کلاس ماشین زود تر برگزار شد و
من هر دو رو امتحان دادم و قبول شدم
چون کلاس و امتحان های ماشین 3 روز زود تر تموم شد
وایستادم تا گواهینامه ماشین اومد بعد که گواهینامه ماشین اومد بردم دادم به اموزشگاه موتور برام موتور هم اضافه کردن

- - - Updated - - -

زمان رد كردن كله قندى ها ماكزيموم چقدره....

زمان نداره ولی رفت و برگشتش فکر نکنم 30 ثانیه هم بشه

amirazimy
25-04-1393, 04:13 بعد از ظهر
دوستان سلام شاید به نظر دوستان گلم این احماقانه بیاد
می خواستم بدونم این گواهینامه های معمولی برای موتور کفاف میکنه که من سوار یه موتور رگال رپتو دیتونا بشم می تونم راه ببرم؟
ممنون

معمار
26-04-1393, 03:51 بعد از ظهر
دوستان سلام شاید به نظر دوستان گلم این احماقانه بیاد
می خواستم بدونم این گواهینامه های معمولی برای موتور کفاف میکنه که من سوار یه موتور رگال رپتو دیتونا بشم می تونم راه ببرم؟
ممنون

بله میتونید

pblizer
31-04-1393, 04:16 بعد از ظهر
اقا حقیقت داره دیکه برای سند زدن موتور کارت پایان خدمت لازم نی؟؟؟ :دی

Hamid_r_2003
31-04-1393, 04:22 بعد از ظهر

از من که نخواستن. همون شناسنامه کارت ملی رو میگیرن

محمدمحسن
31-04-1393, 04:27 بعد از ظهر

کارت ملی واصل شناسنامه لازمه و مدارک موتور سیکلت.

کارت خدمت واسه چی .

طرف شاید موتور رو برا دکور میخواد چه ربطی به خدمت رفتنش داره .

pblizer
31-04-1393, 05:01 بعد از ظهر
والا سال 89 میگرفتن . همه ام به نام این و اون میزدن به خاطر همین مساله .... :|

AMIR-250
31-04-1393, 05:09 بعد از ظهر
يكي از بچه ها پارسال موتور خريد
مثل اينكه بهش گفته بودن يا پايان خدمت يا اشتغال به تحصيل بايد داشته باشي

Eyeless
02-05-1393, 06:43 بعد از ظهر
دوستان من یه سی جی دارم (البته مال خودم نیست) از اون کمر شکسته های قدیمیا :دی من باهاش که تمرین میکنم راحت بین مانها رد میشم یه جورایی به فرمون خیلی نزدیکم و فرمونش بالاست
اما با موتور امتحان عادن ندارم چون از این جدیداست و کلا استایل نشستنش فرق میکنه به نظرتون چیکار کنم که راحت بشینم پشتش ؟

Hamid_r_2003
02-05-1393, 07:54 بعد از ظهر
دوستان من یه سی جی دارم (البته مال خودم نیست) از اون کمر شکسته های قدیمیا :دی من باهاش که تمرین میکنم راحت بین مانها رد میشم یه جورایی به فرمون خیلی نزدیکم و فرمونش بالاست
اما با موتور امتحان عادن ندارم چون از این جدیداست و کلا استایل نشستنش فرق میکنه به نظرتون چیکار کنم که راحت بشینم پشتش ؟

بابا انقدر نگران نباشید، اگه موتور سواری بلد باشی راحت قبول میشی. من خودم موتور سواریو با تریل شروع کردم. اصلا پشت سی جی هم نشسته بودم. همون دفعه اول قبول شدم. فقط باید موقع راه افتادن استرس نداشته باشی.

- - - Updated - - -

Eyeless
02-05-1393, 08:12 بعد از ظهر
بابا انقدر نگران نباشید، اگه موتور سواری بلد باشی راحت قبول میشی. من خودم موتور سواریو با تریل شروع کردم. اصلا پشت سی جی هم نشسته بودم. همون دفعه اول قبول شدم. فقط باید موقع راه افتادن استرس نداشته باشی.

- - - Updated - - -

نه داداش بحث نگرانی نیست چون من مشغله دارم نمیتونم هر 2هفته برم امتحان بدم و میخوام زود قبول بشم.
اگه راهنمایی میتونید بکنید ممنون میشم.

Hamid_r_2003
03-05-1393, 01:50 قبل از ظهر
فکر کنم اینجوری باشه که اگه امروز رد بشی فرداش میتونی دوباره امتحان بدی، دوهفته یه بار نیست

Eyeless
03-05-1393, 08:49 قبل از ظهر
فکر کنم اینجوری باشه که اگه امروز رد بشی فرداش میتونی دوباره امتحان بدی، دوهفته یه بار نیست

نه عزیز شهار ما اینجور نیست مثلا اگر رد بشی باید بین 15 تا 18 روز دیگه بری دوباره امتحان بدی و خیلی آدم عصبی میکنه :|

معمار
04-05-1393, 11:08 قبل از ظهر

موتورهای اموزشگاه اکثرن ترکیده هستن و گارد جلو هم دارن
شما که موتور سواری بلد هستید یه گارد هم برا موتور بندازید که عادت کنید
و بقیشم ای شا الله که قبول میشید

اموزشگاه شهر ما هر هفته امتحان میگرن جایی دیگه نمیدونم

Eyeless
04-05-1393, 01:15 بعد از ظهر
موتورهای اموزشگاه اکثرن ترکیده هستن و گارد جلو هم دارن
شما که موتور سواری بلد هستید یه گارد هم برا موتور بندازید که عادت کنید
و بقیشم ای شا الله که قبول میشید

اموزشگاه شهر ما هر هفته امتحان میگرن جایی دیگه نمیدونم

با تشکر از شما و دوستان :grouphug:
شهر ما آموزشگاه نداره شکر خدا :))
آزمون موتورم امروز رفتم قبول شدم به اینصورت امدم خونه :19:
اگه قبول نمیشدم میرفتم برای 1 ماه دیگه :wall3: یه دفعه 15 روز دیگه میگیرن 1 دفعه 20 روز حالا هم شده بود 1ماه دیگه :9:

البته شکی نیست که خدا هم کمک میکنه.

4تا راهنمایی برای دوستان اگر میتونید ریسک کنید و با سرعت برید داخل مارپیچ زمانی که کله قندی امد وسط موتور یه نیش ترمز بزنید و سریع فرمون بپیچونید البته نیم کلاچم داشته باشید.
راهنمایی بعدی اگه یواشم رفتید با نیم کلاچ برید داخل مارپیچ هروقت کله قندی رسید وسط موتور درحالی که نیم کلاچتونو دارید 1 نیش ترمز دیگه هم بزنید و سریع تو حالت نیم کلاچ گاز بدید.
اگه دیدید فرمان خیلی پیچیوندین و دارید از مانع ها دور میشید نزارید مانع بعدی وسط موتور برسه قبلی که وسطش برسه 1 ترمز کنید و فرمون بپیچونید و نیم کلاچ کنید گاز بدید.
مانع اولی از بغلش برید نه خیلیم که اگزوز پایدون بخوره به مانع حدود40 تا50 سانت خوبه.
من خودم امروز ریسک کردم و از روش اول رفتم. روش اولی گازم نمیخواد فقط ترمز و فرمون البته برای مانع آخر لازم میشه نیم کلاچ. البته هنوزم یادم نمیاد چطور موانع رد کردم :دی
به یکی از بچه های اونجا هم راهنمایی کردم قبول شد بنده خدا دلش خوش شد ازم تشکر کرد :دی
با تشکر

محمدمحسن
04-05-1393, 01:40 بعد از ظهر
سلام دوستان من برای گرفتن گواهینامه به مشکل عجیبی خوردم

خواهش میکنم اونایی که مشابه مشکل منو دارند راهنمایی کنند.
...
من معافیت دارم پزشکی قفسه سینه .

سال 1374 گرفتم الانم 37 سالمه رفتم آموزشگاه گفتند باید کارت معافیتت رو هوش مند کنی منم دادم پلیس +10

وبرگه دادن گفتن با این رسید کارهای گواهینامتو انجام بده .

حالا آموزشگاه میگه میریم تو سیستم برای معاینه چشم که فرم تون رو پر کنم میگه (مشمول)

و سیستم قبول نمیکنه.

پلیس +10 گفته باید بری حوضه نظام وظیفه اونجا پیگیری کنی .

یعنی چی اونجا چی مخواد بشه . یعنی بعداز 37 سال سن مجددا باید برم خدمت .

یه گواهینامه چها با ماکردش .بیخیالش بشم بهتر نیست .؟؟؟

استرس دارم متاهل هستم یه موقه بگن باید خدمت کنی چیه والا از این دولت نمیشه روش حساب کرد .

..
اونایی که با معافیت پزشکی گواهینامه گرفتند خواهش میکنم راهنماییم کنید از استرس دارم دق میکنم.

Eyeless
04-05-1393, 04:28 بعد از ظهر
سلام دوستان من برای گرفتن گواهینامه به مشکل عجیبی خوردم

خواهش میکنم اونایی که مشابه مشکل منو دارند راهنمایی کنند.
...
من معافیت دارم پزشکی قفسه سینه .

سال 1374 گرفتم الانم 37 سالمه رفتم آموزشگاه گفتند باید کارت معافیتت رو هوش مند کنی منم دادم پلیس +10

وبرگه دادن گفتن با این رسید کارهای گواهینامتو انجام بده .

حالا آموزشگاه میگه میریم تو سیستم برای معاینه چشم که فرم تون رو پر کنم میگه (مشمول)

و سیستم قبول نمیکنه.

پلیس +10 گفته باید بری حوضه نظام وظیفه اونجا پیگیری کنی .

یعنی چی اونجا چی مخواد بشه . یعنی بعداز 37 سال سن مجددا باید برم خدمت .

یه گواهینامه چها با ماکردش .بیخیالش بشم بهتر نیست .؟؟؟

استرس دارم متاهل هستم یه موقه بگن باید خدمت کنی چیه والا از این دولت نمیشه روش حساب کرد .

..
اونایی که با معافیت پزشکی گواهینامه گرفتند خواهش میکنم راهنماییم کنید از استرس دارم دق میکنم.

نه داداش وقتی شما کارت پایان خدمت داشتی دادی هوشمند کنن نمیشه که باز بفرستنت خدمت حتما این مشکل بخاطر این بوجود امده که میخوان کارتتو هوشمند کنن شما چندوقت دیگه اقدام کن
یا بزار کارت پایان خدمتت که امد برو.
گواهینامه ی چی ؟

محمدمحسن
04-05-1393, 04:37 بعد از ظهر
6 ماه میکشه تا کارت معافیتم بیاد .

ممنونم که راهنمایی کردن داداش .

تا 6 ماه با استرس باید موتور سوارشم. از افسر این چیزا نمیترسم. خدایی نکرده

اتفاقی پیش بیاد بیمه قبول نمیکنه گواهینامه ندارم .

ایلیا
04-05-1393, 05:01 بعد از ظهر
وقتی از خود ناجا کارت معافیتت اومده که دیگه دوباره نمیفرستنت خدمت. یه روز صبح بلند شو برو اونجا ببین داستان چیه.

bahador69
04-05-1393, 10:37 بعد از ظهر
دوستان یه توضیح کلی میدین،الان شرایط و روند کلی گرفتن گواهینامه چه طوری هست؟
کلاس آیین نامه داره یا نه؟
امتحان با موتور 125 گرفته میشه ؟رد کردن مانع و این چیزاست؟
تا 200 یه بار باید امتحان بدی،200 تا 400 یه امتحان دیگه؟

hamed510
04-05-1393, 11:58 بعد از ظهر
این تاپیک رو بخونی متوجه تمامی مسائل خواهی شد!!
[Only registered and activated users can see links]

قبل از فعالیت قوانین سایت رو هم با دقت بخون!!

- - - Updated - - -

قفل. . . .

alirezakhaki
05-05-1393, 02:18 بعد از ظهر
چون در مورد کل گواهی نامه ها هس دارم پرسش میکنم لطفا یکی که کامل اطلاع دار (میدونم خیلی ها اطلاع دارن) . من11 مهر تولدمه دقیقن اون روز میشم 18 سال و وارد 19 سالگی میشم . 1- حال من از کی اقدام به گواهی نامه گرفتن بکنم (ماشین ) ؟ 2-در بهترین حالت کی میتونم گواهی ناممو بگیرم ؟ 3-قبل از اینکه گواهی نامه بیاد اگه قبول شدم در ازمون عملی تا گواهی نامه بیاد یه مقدار طول میکشه یه چیزی میدن که گواهی تردد و اینا داشته باشم ؟ 4- ایا میشه همزمان با گواهی نامه ماشین گواهی نماه موتور رو هم در کمترین زمان ممکن بگیرم ؟

Mr B
06-05-1393, 04:13 قبل از ظهر
روی کتاب آئین نامه ای که دارم زده ، 92 میشه همین رو بخونم یا قوانین تو این مدت عوض شدن؟،
شنیدم که کتابا و بعضی از قوانین عوض شده و آئین نامه مخصوص موتور زدن ، این حرف درسته ؟
مشهد هم مثل تهران باید بری آموزشگاه یا هنوز این جوری نشده ؟
هر ماه فقط یه بار میشه امتحان عملی داد درسته ؟
ایلیا
06-05-1393, 01:50 بعد از ظهر
چون در مورد کل گواهی نامه ها هس دارم پرسش میکنم لطفا یکی که کامل اطلاع دار (میدونم خیلی ها اطلاع دارن) . من11 مهر تولدمه دقیقن اون روز میشم 18 سال و وارد 19 سالگی میشم . 1- حال من از کی اقدام به گواهی نامه گرفتن بکنم (ماشین ) ؟ 2-در بهترین حالت کی میتونم گواهی ناممو بگیرم ؟ 3-قبل از اینکه گواهی نامه بیاد اگه قبول شدم در ازمون عملی تا گواهی نامه بیاد یه مقدار طول میکشه یه چیزی میدن که گواهی تردد و اینا داشته باشم ؟ 4- ایا میشه همزمان با گواهی نامه ماشین گواهی نماه موتور رو هم در کمترین زمان ممکن بگیرم ؟
1- هر زمان که مایلین.
2- در بهترین حالت هر وقت که اقدام کنید.
3- نهایتا 40 روز کاری طول میکشه، تو این مدت کاغذ ساندویچم بهتون نمیدن !
4- زمانش دست شما نیست، ولی میتونین باهم اقدام کنین.

روی کتاب آئین نامه ای که دارم زده ، 92 میشه همین رو بخونم یا قوانین تو این مدت عوض شده؟
بعید میدونم. فقط دقت کنین کتابای آیین نامه رو سرهنگای رده بالای راهنمایی رانندگی مینویسن. واسه همین ممکنه چند جور آیین نامه تو بازار باشه. یه سر به راهنمایی رانندگی یا آموزشگاه بزنین ازشون بپرسین که کدومو باید بخونین.
شنیدم که کتابا و بعضی از قوانین عوض شده و آئین نامه مخصوص موتور زدن ، این حرف درسته ؟
قوانین عوض شده ولی واسه هر دو یکی هست.
مشهد هم مثل تهران باید بری آموزشگاه یا هنوز این جوری نشده ؟
هر ماه فقط یه بار میشه امتحان عملی داد درسته ؟
بله

mafarid
13-05-1393, 02:02 بعد از ظهر
با سلام
من ساکن شهر تبریز هستم می خواستم اگه از دوستان کسی اخیرا اینجا اقدام به گواهینامه کرده، خبر بده که با موتور خودمون امتحان می دیم یا اینکه با موتور شهرک امتحان می دیم و در ضمن هر جور موتوری می شه یا فقط باید cg باشه. در کل شرایط شهرک اینجا چطوریه من تازه می خواهم سر پیری گواهینامه موتور بگیرم. هنوز اقدام نکردم ولی میگن دادن دست آموزشگاه اون هم خبر گرفتم گفتن فقط دوره آیین نامه داریم توجه کردید فقط دوره آموزش آیین نامه نه امتحان و بعد معرفی می شید شهرک یعنی آموزش عملی و امتحان عملی ندارند. سخت که نمی گیرند؟

FARSHAD_TORNADO
13-05-1393, 07:16 بعد از ظهر
سلام. یه سوال فنی که تو آیین نامه نیست. آیا واقعا و قانونن موتور سیکلت باید از سمت راست خیابان تردد کنه؟ و اینکه ما با موتور سیکلت تو بزرگراه 3 لاینه در حال حرکت هستیم آیا قانون میگه که موتور سیکلت حق وارد شدن به لاین 1و2 رو نداره؟؟

معمار
14-05-1393, 10:30 قبل از ظهر
سلام. یه سوال فنی که تو آیین نامه نیست. آیا واقعا و قانونن موتور سیکلت باید از سمت راست خیابان تردد کنه؟ 1
و اینکه ما با موتور سیکلت تو بزرگراه 3 لاینه در حال حرکت هستیم آیا قانون میگه که موتور سیکلت حق وارد شدن به لاین 1و2 رو نداره؟؟2

1 - اون موقع که امتحان دادم کتاب ایین نامه رو زیر و کردم و شخمش کردم همچین چیزی نبود
البته کتابی که پایه یک و دو و سه و موتور سیکلت یکی است و به طور منحصرا برا هر کدوم نیست

2 - اگه منظورتون لاین سرعت (سبقت- خط اخر سمت چپ) هستش بله وسایل نقلیه سنگین و موتور سیکلت نباید وارد بشن
که میشیم

FARSHAD_TORNADO
14-05-1393, 07:12 بعد از ظهر
پس یعنی نهایتا از لاین وسط میتونن تردد کنن؟

معمار
15-05-1393, 03:30 بعد از ظهر
پس یعنی نهایتا از لاین وسط میتونن تردد کنن؟

اون جور که میگن اره
مگر بخای دور برگردون دور بزنی
منتها همش اینا رو کاغذ گفته میشه
به وسایل سنگین دیدم گیر دادن ولی به موتور تا حالا ندیدم

امیرحسین
16-05-1393, 05:21 بعد از ظهر
بچه ها از زمان قبولی توی آموزشگاه چقدر زمان میبره تا کارت صادر بشه ؟!
گواهینامه ماشینو هم ظاهرا میگیرن که تعویض بشه و موتور توش اضافه بشه درسته ؟! در اینصورت چطوری سوار ماشین میشه شد تا کارت جدید بیاد ؟!

ایلیا
16-05-1393, 09:54 بعد از ظهر
گواهینامه ماشینو هم ظاهرا میگیرن که تعویض بشه و موتور توش اضافه بشه درسته ؟! در اینصورت چطوری سوار ماشین میشه شد تا کارت جدید بیاد ؟!
همونطور که بارها گفته شده، نهایتا ظرف 40 روز کاری گواهینامه میرسه دستتون، البته بودن از بچه‌های شهرستان که دیرترم دستشون رسیده.
گواهینامه ماشینم تا وقتی باطل نشده ( یه دوره 10 ساله داره ) دست خودتون میمونه.
تا گواهینامه نیاد یا نباید سوار شین، یا عوقبشو قبول کنین !

SILENCE
17-05-1393, 01:28 بعد از ظهر
سلام دوستان امیدوارم سوالم تکراری نباشه
از دوستان اصفهانی اینو بپرسم که برای گواهینامه حتما باید بریم شهرک؟ اموزشگاه جایی سراغ دارن امتحانم بگیره؟ برای گرفتن گواهینامه مثل خودرو کلاس رفتن اجباری شده؟ آموزشگاها کجاها سراغ دارید؟ ممنون

معمار
17-05-1393, 03:41 بعد از ظهر

برا من گواهینامه ماشین نزدیک به 75 روز طول کشید ولی موتور دقیق 21 روز

گواهینامه ماشین و مگیرن که که به گواهینامه موتوری که براتون میاد اضافه کنن و یه رسید پستی بهتون میدن
حالا اون رسید پست اگه بشینید پشت ماشین و افسر هم جلو تو بگیره هیچ ارزشی نداره و ...
بعد از این که گواهینامه تون و دادین چند روز بعد میرید دفاتر پلیس + 10 یه برگه بهتون میده که توش نوشته شده گواهینامه ماشین دارید
و موتور در حال صادر شدن و ... و اون برگه باید مهر خورده باشه روش
اگه این و داشته باشید ای شا الله که مامور جلو تو نو گرفت ماشین راهی پارکینگ نمیشه

- - - Updated - - -

سلام دوستان امیدوارم سوالم تکراری نباشه
از دوستان اصفهانی اینو بپرسم که برای گواهینامه حتما باید بریم شهرک؟ اموزشگاه جایی سراغ دارن امتحانم بگیره؟ برای گرفتن گواهینامه مثل خودرو کلاس رفتن اجباری شده؟ آموزشگاها کجاها سراغ دارید؟ ممنون

الان اکثر شهر های ایران اموزشگاه دارن و باید برید اموزشگاه
و کلاس هاشم مثله خودرو هستش
و اجباریه که شرکت کنید

Aliras
22-05-1393, 03:56 قبل از ظهر
بعد مدتها بدون گواهی نامه نشستن امروز رفتم آزمون گواهی موتور بدم.
یکی از دوستانم میخواست امتحان بده گفت باهم بریم منم دیدم چند نفری انصراف دادن منم مدارک همراهم بود پریدم وسط که جاشون برم امتحان بدم.
از گواهی نامه ماشینم 10 سال میگذره فکر میکردم آیین نامه هموناست و راحته
کلا کتاب جدیدش رو ندیده بودم.
رفتم و با یاری پروردگار با 8 غلط افتادم :دی
و اما:
برای گرفتن گواهی نامه موتور همونطور که میدونید کلاس رفتن اجباری شده ولی....ولی این دوست ما توی پایگاه بسیج ثبت نام کرده بود و منم رفتم(ناحیه مسلم بن عقیل)
هزینه ثبت نام 22 تومن برای آزاد
17 برای بسیج عادی
14 برای بسیج فعال
همونجا هم امتحان آیین نامه میگیرن هم شهری(افسر میاد اونجا)
معاینه چشم هم میگیرن همونجا بدون هزینه !!!
و جالب اینکه اگر آیین نامه قبول بشی شهری با موتور خودت امتحان میدی و اگر یه بار بیوفتی میتونی واستی آخر همه دوباره امتحان بدی.
و اما سوال:
به من یه کارتکس دادن آیا میتونم با این کارتکس برم شهرک آزمون بدم

YellowKng
22-05-1393, 03:28 بعد از ظهر
سلام خدمت همگی
من هفته پیش چهار شنبه تو آزمون عملی موتور قبول شدم
گفتن هفته دیگه یعنی امروز برم باجه 3 برای تکمیل مدارک
ولی امروز خواب موندم
میخواستم بدونم پنجشنبه ها هم میشه تکمیل مدارک کرد
یعنی فردا ؟
ساعت خاصی داره ؟

امیرحسین
23-05-1393, 03:18 قبل از ظهر
برا من گواهینامه ماشین نزدیک به 75 روز طول کشید ولی موتور دقیق 21 روز

گواهینامه ماشین و مگیرن که که به گواهینامه موتوری که براتون میاد اضافه کنن و یه رسید پستی بهتون میدن
حالا اون رسید پست اگه بشینید پشت ماشین و افسر هم جلو تو بگیره هیچ ارزشی نداره و ...
بعد از این که گواهینامه تون و دادین چند روز بعد میرید دفاتر پلیس + 10 یه برگه بهتون میده که توش نوشته شده گواهینامه ماشین دارید
و موتور در حال صادر شدن و ... و اون برگه باید مهر خورده باشه روش
اگه این و داشته باشید ای شا الله که مامور جلو تو نو گرفت ماشین راهی پارکینگ نمیشه

- - - Updated - - -

الان اکثر شهر های ایران اموزشگاه دارن و باید برید اموزشگاه
و کلاس هاشم مثله خودرو هستش
و اجباریه که شرکت کنید

دمت گرم
امروز امتحان شهرو دادم و مدارکو همراه با گواهینامه ماشین ازم گرفتن و یدونه قبض پست بهم دادم که پشتش نوشته بود گواهینامه ماشین برای صدور کارت موتور تحویل گرفته شده ولی بعیده افسر این برگه رو قبول کنه
از کی میتونم برم پلیس +۱۰ استعلام بگیرم ؟!

معمار
23-05-1393, 06:36 بعد از ظهر
دمت گرم
امروز امتحان شهرو دادم و مدارکو همراه با گواهینامه ماشین ازم گرفتن و یدونه قبض پست بهم دادم که پشتش نوشته بود گواهینامه ماشین برای صدور کارت موتور تحویل گرفته شده ولی بعیده افسر این برگه رو قبول کنه
از کی میتونم برم پلیس +۱۰ استعلام بگیرم ؟!

از وقتی که همه چیز شو اونا ثبتش کرده باشن
حالا شما فردا یا هر وقتی که وقت کردی یه سر بزن دفتر پلیس + 10 اگه ثبت کرده بودن نامه رو بهت میدن
و اگه نه بازم ازشون بپرس ببین کی بری که اومده باشه

s.mm
30-05-1393, 11:22 قبل از ظهر
دوستان گواهینامه من همین امروز اومد!
ایشالا همه گواهینامه دار بشن!
از تاریخ تکمیل مدارک 3 هفته بیشتر طول نکشید که یه چیز عجیبه!

پوویا
05-06-1393, 02:08 بعد از ظهر
من سال 91 رفتم ثبت نام و کارتکس گرفتم ایین نامه رد شدم دیگه نرفتم تا یه هفته پیش شانس آوردم چون یک ماه دیگه کارتکسم باطل میشد.از یه طرف دیگه آموزشگاه رفتن و اینا راحت بودم رفتم نوبت گرفتم رفتم آین نامه دادم.یه شب خونده بودم روزه امتحان ساعت 7 برید همونجا بشینید بخونید.بعدش رفتم شهری/اگه ساعت 7 صبح برید میتونید پول بدید تمرین کنید.نیم ساعت تمرین کنید موتور بلد باشید استرسم نداشته باشید قبول میشید/من سه بار رد شدم /راستش خونم سره مرزدارانه :gigglesmile:راحت سه روز رفتم ولی واقعا لذت بخشه لحظه قبولی.الانم دارم پول جمع میکنم تا زمستون یا دایلیم/یا رگال مدل نک با اون اگزوز خفن صدای خفنش /یا کی تی ام بگیرم.امیدوارم همه موفق بشید.:29:

ALI KALAN
12-06-1393, 11:42 بعد از ظهر
دوستان این گواهینامه موتور گرفتن هم چرا انقدر سخته به هر آموزشگاه های زنگ میزنم گفت 15 روز دیگه یه ماه دیگهآخرِ شهریور الانم میگم اواخر مهر ماه چرا اینطوری میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
کلن 6 تا آموزشگاه هست برای گواهینامه موتور تو کل تهران هر کدومشون یه سر دنیاست...خلاصه که کل سه ماه تابستون رو الافمون کردن

3PEHR
12-06-1393, 11:50 بعد از ظهر
دوستان اگه کلاسا رو شرکت کنیم و امتحان ایین نامه مقدماتی تو اموزشگاه رو هم بدیم چقد برای رفتن به شهرک فرصت داریم ؟

ALI KALAN
13-06-1393, 10:45 بعد از ظهر
دوستان این گواهینامه موتور گرفتن هم چرا انقدر سخته به هر آموزشگاه های زنگ میزنم گفت 15 روز دیگه یه ماه دیگهآخرِ شهریور الانم میگم اواخر مهر ماه چرا اینطوری میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
کلن 6 تا آموزشگاه هست برای گواهینامه موتور تو کل تهران هر کدومشون یه سر دنیاست...خلاصه که کل سه ماه تابستون رو الافمون کردن

مثه اینکه همه گواهینامه رو گرفتن دیگه کاری با این تاپیک ندارن :)

معمار
17-06-1393, 06:22 بعد از ظهر

گواهینامه گرفتن خیلی هم راحته منتها الان یا ظرفیتشون پر یا به حد نساب نرسیده که برید ثبت نام کنید
خلاصه ناراحت نباش
میری ثبت نام میکنی
مراحل شو انجام میدی
گواهینامه میاد دستت

وقتی گواهینامه بیاد دستت فکر میکنی همش تو یه چشم بهم زدن گذشته

حالا اگه مشکل دیگه ای هم دارید بفرمایید

محمدمحسن
18-06-1393, 01:12 بعد از ظهر
دوستان گواهینامه من همین امروز اومد!
ایشالا همه گواهینامه دار بشن!
از تاریخ تکمیل مدارک 3 هفته بیشتر طول نکشید که یه چیز عجیبه!

مبارک باشه داداش

:flower4::flower4::clap::clap::thanks::thanks:

a_shirkhorshidian
02-07-1393, 05:42 بعد از ظهر
سلام. من 26 سالمه و تازه میخوام گواهی موتور بگیرم که برم یه موتور 250 بخرم :D. حالا اینکه پشت گواهینامم نوشته واسه موتور بیشتر از 200 سی سی باید 3 سال از گواهینامه موتورم بگذره رو چیکار کنم؟

فلات دوست
03-07-1393, 07:32 قبل از ظهر
سلام . چند ماهی میشه گواهینامه گرفتم . اول فرستادن آموزشگاه ثبت نام کردیم و کلاس آیین نامه و فنی گذاشتن و تو آموزشگاه امتحان آیین نامه گرفتن . اونجا که قبول شدیم با پرونده فرستادن راهنمایی و رانندگی و دوباره از ما امتحان آیین نامه و فرمان با 4 تا قندیل گرفتن ( کوچکترین تماس با قندیل یا اشتباه در مسیر مردودی ). با مکافات قبول شدیم که گواهینامه ماشینم را ازم گرفتن و بعد یک ماه گواهینامه جدید مشترک الکترونیکی ماشین و موتور اومد که نوشته بود مجاز :999:برای موتورهای تا 200 سی سی و پس از گذشت 3 سال 200 به بالا نیز مجاز میشود.

معمار
04-07-1393, 05:00 بعد از ظهر
سلام. من 26 سالمه و تازه میخوام گواهی موتور بگیرم که برم یه موتور 250 بخرم :D. حالا اینکه پشت گواهینامم نوشته واسه موتور بیشتر از 200 سی سی باید 3 سال از گواهینامه موتورم بگذره رو چیکار کنم؟

سلام . چند ماهی میشه گواهینامه گرفتم . اول فرستادن آموزشگاه ثبت نام کردیم و کلاس آیین نامه و فنی گذاشتن و تو آموزشگاه امتحان آیین نامه گرفتن . اونجا که قبول شدیم با پرونده فرستادن راهنمایی و رانندگی و دوباره از ما امتحان آیین نامه و فرمان با 4 تا قندیل گرفتن ( کوچکترین تماس با قندیل یا اشتباه در مسیر مردودی ). با مکافات قبول شدیم که گواهینامه ماشینم را ازم گرفتن و بعد یک ماه گواهینامه جدید مشترک الکترونیکی ماشین و موتور اومد که نوشته بود مجاز :999:برای موتورهای تا 200 سی سی و پس از گذشت 3 سال 200 به بالا نیز مجاز میشود.

اگه تو جند صفحه قبل نگاه کرده باشید فعل گیر نمیدن و این قانون و اجراش نکردن
حالا تا اینده ببینیم چی میشه معلوم نیست

پوویا
08-07-1393, 09:31 بعد از ظهر
گواهینامه من اومد 3هفته طول کشید.خودم نبودم اومدم جنوب کار بگیرم دوس دارم یه سی بی ار 300 قراره بیاد بازار بخرم.اگه نشدم یه دایلیم میسازیم.

reza 96
17-07-1393, 08:20 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان
دوستان من تصمیم گرفتم که گواهینامه بگیرم ( یعنی مجبورم ) برای شرکت که توش کار می کنم لازم دارم . شنبه هم می خوام اقدام کنم .( حدودا تا یک ماه دیگه باید بگیرمش )
چقدر حدودا طول می کشه تا تمام مراحل اخذ تموم بشه و چقدر طول می کشه گواهینامه صادر بشه و به دستمون برسه ؟
میشه یکی از دوستان مراحل رو به صورت ساندیوچی بگه چه جوریه و مدارک چی می خواد ؟ شنیدم آموزشگاهی شده ؟
مشهد زندگی می کنم .
بعد یه چیز دیگه من خیلی متور سواری بلد نیستم . چی کار کنم بار اول قبول بشم ؟
(ببخشید دوستان می دونم جواب سوالام تو صفه های قبل است ولی واقعا امکانش رو ندارم کل تاپیک رو مطالعه کنم . )
پیشا پیش از راهنماییتون ممنونم .
نائب زیاره همتون هستیم .
یا علی

معمار
20-07-1393, 10:49 قبل از ظهر
سلام به همه دوستان 1
دوستان من تصمیم گرفتم که گواهینامه بگیرم ( یعنی مجبورم ) برای شرکت که توش کار می کنم لازم دارم . شنبه هم می خوام اقدام کنم .( حدودا تا یک ماه دیگه باید بگیرمش ) 2
چقدر حدودا طول می کشه تا تمام مراحل اخذ تموم بشه و چقدر طول می کشه گواهینامه صادر بشه و به دستمون برسه ؟ 3
میشه یکی از دوستان مراحل رو به صورت ساندیوچی بگه چه جوریه و مدارک چی می خواد ؟ شنیدم آموزشگاهی شده ؟ 4
مشهد زندگی می کنم .
بعد یه چیز دیگه من خیلی موتور سواری بلد نیستم . چی کار کنم بار اول قبول بشم ؟ 5
(ببخشید دوستان می دونم جواب سوالام تو صفه های قبل است ولی واقعا امکانش رو ندارم کل تاپیک رو مطالعه کنم . ) 6
پیشا پیش از راهنماییتون ممنونم . 7
نائب زیاره همتون هستیم . 7
یا علی

1 - علیکم و سلام و به پرشین موتور خوش اومدی
2 - ای شا الله به سلامتی حتی ادم لازمش هم نباشه گواهینامه داشته باشه یه زمانی به کارش میاد
3 - اگه از وقتی که ثبت نام میکنید و کلاس شروع بشه و شما دل به کار بدین 20 تا 25 روز طول میکشه تا همه ازمون ها رو قبول بشید و بعد از از اون معمولا سه هفته ای میاد و بعضا تا دو ماه طول میکشه
4 - بله اموزشگاهی شده و اگه یه سر برید اموزشگاه شهرتون بهتون میگن که دقیقا چه مدارکی برا ثبت نام ببرید و این دو تاپیک زیر براتون میزارم بهتون خیلی کمک میکنه
5 - شما کار خاصی نمیخاد بکنید و کار سختی نیست یه ایین نامه هست که باید بخونی یاد بگیری و امتحان عملی که باید با موتور از موانع به صورت مار پیچ بری که اموزشگاه موتور
اونجا هم موتور دارن هم طی 10 جلسه بهتون یاد میدن موتور سواری بکنید و جلو افسر قبول بشید حالا ایین نامه باید بخونی و امتحان عملی هم تمرین بکنی تا یاد بگیری
6 - عیب نداره ولی اگه صفخات قبلی رو هم وقت کردید بخونید
7 - خواهش میکنم - رفتی حرم حتما برامون دعا کنی یادت نره

- - - Updated - - -

اینم دو تا تاپیکی که گفتم
اتفاقا هر دو برا مشهد هستش فقط قیمتاش برا اون موقع ایی هستش که تاپیک ایجاد شده

VAHID
20-07-1393, 02:58 بعد از ظهر
من اموزشگاه موتور ثبت نام کردم شهریش 27000 هزار تومن شد.3 جلسه ایین نامه و دو جلسه شهری

Pouya Radepa
20-07-1393, 03:06 بعد از ظهر
خوبه

ZirCgari
21-07-1393, 08:31 بعد از ظهر
درود

آقا من هروقت مییام بپرسم آیا معافیت اعصاب روان تاثیر داره در گواهی نامه ندادن پستم پاک میشه!:11:

اصن ب همچین معافیت هایی گواهی نامه میدن؟ مصاحبه ای مشاوره ای هم قبلش انجام میدن یا اینکه کارت رو ببینن میگن برو خونه باوو!:waiting:

معمار
22-07-1393, 03:36 بعد از ظهر
درود

آقا من هروقت مییام بپرسم آیا معافیت اعصاب روان تاثیر داره در گواهی نامه ندادن پستم پاک میشه!:11:

اصن ب همچین معافیت هایی گواهی نامه میدن؟ مصاحبه ای مشاوره ای هم قبلش انجام میدن یا اینکه کارت رو ببینن میگن برو خونه باوو!:waiting:

سلام
به احتمال زیاد تاثیر داشته باشه
وقتی میخای بری ثبت نام کنی میفرستن معاینه پزشکی که اگه مشکلی چیزی داشته باشی
و نهایت میفرستنت کمیسیون پزشکی که اونجا تصمیم میگیرن که شما صلاحیت گواهینامه گرفتن و دارید یا خیر و هزار تا صبره و قانون دیکه

محمدمحسن
22-07-1393, 06:03 بعد از ظهر
درود

معافیت که داشته باشی همنطور که دوست عزیزمون گفتن باید بری کمیسیون پزشکی تو طالقانی خیابان ورزنده. اگه عصاب روان باشه حدود ۴ تا فیش بهت میدن

که باید واریز کنی همونجا میشه ۱۱۶ هزار تومان . بعد میری تست هوش و یه آلبوم بهت میدن که عکسها رو باید تشخیص بدی که خیلی مشکله .

و یه تست ۳۰ سوالی دروغ سنجی . اونم باید پر کنی .

بعداز اون میری کمیسون که اونجا تایید بشی میزنه . گواهینامه موتورسیکلت بلامانه است .

عکس ۱ قطعه ببر. کپی شناسنامه و کارت ملی . و اصلشون .

روزهای ۴ شنبه عصاب روانه . شما دوشنبه باید بری نوبت بگیری .

بعداز اون باید بری پلیس راهنمایی هم ببیندت تاییدت کنه .

راستی خط خوردگی خال کوبی این چیزها رو ایراد میگیرن اگر زیاد باشه .

M@hdi
01-08-1393, 07:45 بعد از ظهر
سلام
کسی از دوستان آموزشگاهی تو منطقه 15 یا 17 شهریور یا محدوده بازار و بهارستان سراغ داره؟ من هر جا رفتم گفتن واسه موتور نداریم اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه ممنون می شم

tabiatgard
01-08-1393, 07:55 بعد از ظهر
اسامی و مشخصات اموزشگاههای مجاز موتور:

s.mm
02-08-1393, 03:24 بعد از ظهر
نوشته اصلی توسط ZirCgari
درود

آقا من هروقت مییام بپرسم آیا معافیت اعصاب روان تاثیر داره در گواهی نامه ندادن پستم پاک میشه!

اصن ب همچین معافیت هایی گواهی نامه میدن؟ مصاحبه ای مشاوره ای هم قبلش انجام میدن یا اینکه کارت رو ببینن میگن برو خونه باوو!
معافیت که داشته باشی همنطور که دوست عزیزمون گفتن باید بری کمیسیون پزشکی تو طالقانی خیابان ورزنده. اگه عصاب روان باشه حدود ۴ تا فیش بهت میدن

که باید واریز کنی همونجا میشه ۱۱۶ هزار تومان . بعد میری تست هوش و یه آلبوم بهت میدن که عکسها رو باید تشخیص بدی که خیلی مشکله .

و یه تست ۳۰ سوالی دروغ سنجی . اونم باید پر کنی .

بعداز اون میری کمیسون که اونجا تایید بشی میزنه . گواهینامه موتورسیکلت بلامانه است .

عکس ۱ قطعه ببر. کپی شناسنامه و کارت ملی . و اصلشون .

روزهای ۴ شنبه عصاب روانه . شما دوشنبه باید بری نوبت بگیری .

بعداز اون باید بری پلیس راهنمایی هم ببیندت تاییدت کنه .

راستی خط خوردگی خال کوبی این چیزها رو ایراد میگیرن اگر زیاد باشه .

بعید می دونم ردّی ای مثل زیر سیگاری بتونه این مراحل رو طی کنه

M@hdi
10-08-1393, 08:42 بعد از ظهر
آقا این آموزشگاه خودشون گواهینامه رو میدن یا می فرستن شهرک آزمایش؟ اگه قرار باشه بفرستن شهرک آزمایش دیگه چرا بریم آموزشگاه پول الکی بدیم؟ یه راست می ریم شهرک آزمایش

لطفا یکی که رفته آموزشگاه توضیح کامل بده

ممنون

فلات دوست
14-08-1393, 10:59 قبل از ظهر
گواهینامه تابستون 93 گرفتیم و اومد . به نظرم گواهینامه رو باید گرفت آخه تو گلستان اگه گواهینامه یا کارت موتور یا بیمه نامه نداشته باشی بی چون و چرا پارکینگ میره و تا ترخیص کنی بدبختی داره .
تازه من که گواهینامه دارم ولی چون هنوز 3 سال ازش نگذشته جرات نمیکنم بالای 200 سی سی سوار شم .

roots
14-08-1393, 11:04 قبل از ظهر
گواهینامه تابستون 93 گرفتیم و اومد . به نظرم گواهینامه رو باید گرفت آخه تو گلستان اگه گواهینامه یا کارت موتور یا بیمه نامه نداشته باشی بی چون و چرا پارکینگ میره و تا ترخیص کنی بدبختی داره .
تازه من که گواهینامه دارم ولی چون هنوز 3 سال ازش نگذشته جرات نمیکنم بالای 200 سی سی سوار شم .
اون قانون بالای 200 که رو گواهینامه نوشته اصلا اجرا نمیشه .. واسه من گواهینامه قبلیم تیک خورده بود بالای 200 ولی وقتی ادغام شد با ماشین یهو نوشت بالای 200 بعد 3 سال...