PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک جامع گواهینامه + نرم افزار آزمون + کتاب آئین نامه

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7

mohsen2001
09-01-1392, 03:00 قبل از ظهر
ممنونم جواب دادی :flower4:

با موتور خودمون میتونیم بریم ؟ تریل فلات 250
در مورد مراحلش :
مراحل عملی مثل قبله ؟؟؟؟ ( 4 تا کله قندی ):297:

amir.cdi
09-01-1392, 01:44 بعد از ظهر
مراحل مثل قدیمه فقط دیگه تو سر بالایی نیست بعد 5 تا کله قندی هست دیگه هم نمیخواد 8 بنویسی میری دور میزنی دوباره بر میگردی
ولی پاتو از رو جاپایی بر داری رد میشی

amo.iman
12-01-1392, 11:39 قبل از ظهر
سلام
از دوستان کسی هست که بدونه واسه گواهینامه گرفتن باید به کجا مراجعه کرد.
وباید چیکارکرد؟(شیراز):297:

erfanres
17-01-1392, 04:21 بعد از ظهر
31554

22 اسفند رفتم مدارکو کامل کردم ، امروز اومد دم در خونه... تاریخ صدور هم که معلومه... راحتترین کاری که تو زندگیم کردم ، برعکس هر چیزی که بقیه میگن گرفتن گواهینامه موتور بود... اوناییکه گواهینامه ندارن ، همین الان دست به کار شید که زود هم میرسه به دستتون...

dm800pvr
18-01-1392, 11:14 قبل از ظهر
31554

22 اسفند رفتم مدارکو کامل کردم ، امروز اومد دم در خونه... تاریخ صدور هم که معلومه... راحتترین کاری که تو زندگیم کردم ، برعکس هر چیزی که بقیه میگن گرفتن گواهینامه موتور بود... اوناییکه گواهینامه ندارن ، همین الان دست به کار شید که زود هم میرسه به دستتون...

مبارکت باشه اما مگه هوشمند نبود؟ این شکلی شده؟ قانون 200 سی سی از امسال برداشته شده؟!
بهتره عکس رو حذف کنی سوء استفاده میشه...

Kami
18-01-1392, 11:26 قبل از ظهر
مبارکت باشه اما مگه هوشمند نبود؟ این شکلی شده؟ قانون 200 سی سی از امسال برداشته شده؟!
هوشمند به همین ها میگن
اون پشت گواهینامه هست که نوشته سی سی و ...

dm800pvr
18-01-1392, 11:26 قبل از ظهر
دوستان من امروز شهرک رفتم

باید 2 تا 1000 تومن و یه 500 تومن واریز کنید با پوشه و کپی کارت ملی و شناسنامه و توضیحات و کارت هوشمند خدمت یا گواهی اشتغال به تحصیل و یا اشتغال به خدمت از یگان مربوطه برای افراد 18 سال به بالا

بعدز گرفتن کاردکس باجه 1 در باجه 2 آیین نامه نوبت دهی میشین همون موقع میرین امتحان، 7:30 باید اونجا باشید چون طول میکشه نتیجش آماده شه
قبول نشین میره تا 2 ماه دیگه پس خیلی بخونید سخت هست و اکثراً هم بار اول رد میشن، 30 سوال اگر حداکثر 4 تا غلط باشه قبول میشین و در صورت قبولی حدود ساعت 10:30 با ارائه یه قبض 1000 تومنی میرین قسمت آزمون عملی و سروان میاد دونه دونه آزمون میگیره 2 تا موتوره که ظاهراً قرمزه شتابش بالاست و اکثراً با مشکی قبول میشن اما صفیه نمیتونین انتخاب کنید کاردکس ها دست سرهنگ به ترتیب هست
بهتره کلاه دارین ببرین که کلاهش آلودست
در صورت رد شدن کاردکسو میدن بهتون و در صورت قبول شدن شما باید ظرف حداکثر 6 ماه برین مدارک تکمیل کنید(مراحل بعدی فیش پست...)
4 تا کله قندی هست اولی و آخری بزرگتره به فاصله حدود 1.5 متر و لم قبول شدنش فقط 1-حفظ آرامش و تمرکز 2- موقع شروع از کله قندی اول قشنگ بچسبونید و گرنه فاصله میفته و روی دومی یا سومی پاتون میخوره زمین

ضمناً من هنوز نرفتم این اطلاعات امروز حضوری کسب کردم پس تشکر یادتون نره و دعا کنید آیین نامه قبول شم فردا...

عکس هم ضمیمه شد

alireza.gsx
18-01-1392, 11:40 قبل از ظهر
بي زحمت آدرس شهرك رو ميزاريد ؟

dm800pvr
18-01-1392, 11:42 قبل از ظهر
بي زحمت آدرس شهرك رو ميزاريد ؟

زرگراه شیخ فضل الله جنوب بعدز حکیم تابلو داره

masoudrider
18-01-1392, 12:25 بعد از ظهر
سلام

سلام دوست عزیز برای گرفتن گواهینامه در شیراز باید به راهنمایی و رانندگی در خیابان راهنمایی طرفای دروازه اصفهان مراجعه کنی و ثبت نام طبق حروف الفبا هست و باید از رو تابلو نگاه کنی ببینی چه زمانی نوبت ثبت نام شماست و طبق اون جدول زمانی به اونجا مراجعه کنی و سوال کن ازشون تا بهت بگن برای ثبت نام چه مدارکی زمه چون من دو سال پیش گواهینامه گرفتم درست یادم نیست؛ ام

alireza.gsx
18-01-1392, 12:33 بعد از ظهر
خب بدون وسيله چطوري بايد رفت ؟

masoudrider
18-01-1392, 12:36 بعد از ظهر
سلام

سلام دوست عزیز شما برای گرفتن گواهینامه در شیراز باید به راهنمایی و رانندگی واقع در خیابان راهنمایی طرفای دروازه اصفهان مراجعه کنی و ثبت نام طبق حروف الفبا جدول زمانی دارد و باید تو جدول نگاه کنی ببینی چه زمانی نوبت شماست و اون تاریخ برای ثبت نام باید مراجعه کنی در ضمن ازشون سوال کن ببین چه مدارکی موقع ثبت نام باید ببری؛ امیدوارم که کامل توضیح داده باشم

- - - Updated - - -

سلام

سلام دوست عزیز شما برای گرفتن گواهینامه در شیراز باید به راهنمایی و رانندگی واقع در خیابان راهنمایی طرفای دروازه اصفهان مراجعه کنی و ثبت نام طبق حروف الفبا جدول زمانی دارد و باید تو جدول نگاه کنی ببینی چه زمانی نوبت شماست و اون تاریخ برای ثبت نام باید مراجعه کنی در ضمن ازشون سوال کن ببین چه مدارکی موقع ثبت نام باید ببری؛ امیدوارم که کامل توضیح داده باشم

soleymani
18-01-1392, 01:15 بعد از ظهر
آقا گواهینامه گرفتن کاری نداره که من خودم بعد 3بار رد شدن با موتور های سی دی آی قرمز و مشکی معروف شهرک آزمایش 3سال پیش قبول شدم
و اینکه اسفند ماه با دوستم رفتیم به جای اون امتحان شهر دادم
اصلا باورتون می شه
قبول شدم و دوستم چند روز دیگه گواهینامه می یاد دمه خونشون به همین آسونی
الان دیگه گواهی نامه گرفتن آسون شده

erfanres
18-01-1392, 04:16 بعد از ظهر

چشم تا الان هر کی خواست دیگه سو استفاده کرد، دفعه ی بعد بیشتر حواسمو جمع می کنم... هوشمنده... هم کمتر از 200 هم بیشتر از 200 ستاره خورده... همون کارتهای ماشینه دیگه... همون هوشمنده قدیمی...

- - - Updated - - -

ونک ، سر کردستان ، بعد جلال سوار میشی به سمت آریا شهر ، سر پمپ گاز پیاده میشی ، 5دقیقه پیاده...
صادقیه ، سر مرزداران ، مستقیم سر اتوبان شیخ فضل ا...
میدان صنعت ، تاکسی ستارخان ، سر مرزداران پیاده میشی...

دیگه از کجا بهت آدرس بدم؟؟؟ :دی

فقط صبح زود برید...

- - - Updated - - -

خب بدون وسيله چطوري بايد رفت ؟

ونک ، سر کردستان ، بعد جلال سوار میشی به سمت آریا شهر ، سر پمپ گاز پیاده میشی ، 5دقیقه پیاده...
صادقیه ، سر مرزداران ، مستقیم سر اتوبان شیخ فضل ا...
میدان صنعت ، تاکسی ستارخان ، سر مرزداران پیاده میشی...

دیگه از کجا بهت آدرس بدم؟؟؟ :دی

فقط صبح زود برید...

amir74
18-01-1392, 10:17 بعد از ظهر
دوستان من از یکی از دوستام شنیدم میگه این که می گن تا 1سال تو جاده ممنوع هست الکی میگه هیج جایه قانون نداریم فقط می خوان اولا تو جاده نری هول بشی اینو می گن.می گه با پسر عمم سر پل ساری گرفتنمون کمربند نداشتیم یارو ول کرد رفتیم اصلا هیچی هم نگفت و ا سال هم نشده گواهی نامش!!!راسته؟؟؟؟؟؟

شایسته فر
18-01-1392, 10:47 بعد از ظهر
قبلا پشت گواهی نامه کارتیا می نوشتن که تا یک سال محدودیت تردد داری مثلا جاده؛ شب از یه ساعتی به بعد نمی تونی رانندگی کنی
بگیرن هم بستگی به طرف داره چه رفتاری باهات داشته باشه
منو سال اول تو جاده جویبار گرفتن؛ طرف گواهی ناممو سوراخ کرد گفت بورو یه بار دیگه امتحان بده؛ کلی التماسش کردم تا گواهی نامه رو داد بهم!!!!

erfan.557
19-01-1392, 02:32 بعد از ظهر
اقا مگه گواهیو ته 18 نمیدن بابا من دارم دیوونه میشم .
تو کرج یکی از فامیلامون گرفته موتورشو چی شد بالاخره من که نفهمیدم.

Kami
19-01-1392, 02:34 بعد از ظهر
اقا مگه گواهیو ته 18 نمیدن بابا من دارم دیوونه میشم .
تو کرج یکی از فامیلامون گرفته موتورشو چی شد بالاخره من که نفهمیدم.
18 سال کامل
18 ســــــال
متولدین 74 فروردین میتونن بگیرن

امیر علی110
19-01-1392, 03:23 بعد از ظهر
دیدم نوشته بود با17سال تمام میشه گواهینامه برای موتور های زیر200 سی سی گرفت.
واقعا میشه؟؟؟؟

erfan.557
19-01-1392, 03:34 بعد از ظهر
دیدم نوشته بود با17سال تمام میشه گواهینامه برای موتور های زیر200 سی سی گرفت.
واقعا میشه؟؟؟؟

کجا دیدی دادا؟ خدارو شکر یکی حرف مارو تصدیق کرد.
ینی مثلا پشت 220 نمیشه نشست؟:gigglesmile::gigglesmile::gigglesmile:

امیر علی110
19-01-1392, 08:32 بعد از ظهر
کجا دیدی دادا؟ خدارو شکر یکی حرف مارو تصدیق کرد.
ینی مثلا پشت 220 نمیشه نشست؟:gigglesmile::gigglesmile::gigglesmile:

قبلا یه جا دیده بودم امروزم تو اولین پست این تایپیک گزینه2دیدم نوشته با این شرایط میشه گواهینامه گرفت.
220نمیشه ولی200و200به پایین رو میشه سوار شد.

Kami
19-01-1392, 08:48 بعد از ظهر
پست اول در مورد گواهینامه موتور سیکلت کامل ویرایش شد
1-ما اصلا گواهینامه موتور گازی نداریم
2-یک مدل گواهینامه برای موتورسیکلت داریم اونم 18 سال تمام وارد 19 سال میشید و فعلا محدودیت سی سی ( حجم ) وجود ندارد

امیر علی110
19-01-1392, 09:05 بعد از ظهر
ای خدا یه سال دیگه باید صبر کنیم:icon_pf _99_:

amir74
19-01-1392, 11:16 بعد از ظهر
18 سال کامل
18 ســــــال
متولدین 74 فروردین میتونن بگیرن
**** جان فکر نمی کنم اینطوری باشه بستگی به ماه هم داره مثلا من 20.3.74 هستم تقریبا 3ماه دیگه می تونم بگیرم یعنی 21.3.92 درسته؟

محمد سوزوکی@
19-01-1392, 11:21 بعد از ظهر
**** جان فکر نمی کنم اینطوری باشه بستگی به ماه هم داره مثلا من 20.3.74 هستم تقریبا 3ماه دیگه می تونم بگیرم یعنی 21.3.92 درسته؟ آره داداش درسته/سال92تمام متولدین74 میتونن گواهینامه بگیرن البته باتوجه به تاریخ تولدشون که چه ماه وروزی به دنیا اومدن

آیین نامه
20-01-1392, 11:43 قبل از ظهر
سلام

این جدیدترین ورژن آیین نامه هست

سایت اصلی:

[Only registered and activated users can see links]

لینک آپلود کل برنامه فول:

erfan.557
29-01-1392, 07:40 بعد از ظهر
قوانین عام دریافت گواهینامه موتورسیکلت در ایران :

ماده26ـ هر كس بخواهد با هر نوع وسيله نقليه موتوري زميني رانندگي نمايد بايد گواهينامه متناسب رانندگي با آن وسيله نقليه را دارا باشد با متخلفان برابر قوانين و مقررات رفتار مي‌شود. ماده27ـ انواع گواهينامه‌هاي رانندگي به شرح جدول پيوست شماره (1) و توضيحات آن است، كه با شرايط زير از سوي راهنمايي و رانندگي صادر مي‌شود:
الف ـ شرايط شركت در آزمايش‌ها و صدور گواهينامه موتورسيكلت گازي يا موتور گازي گواهينامه الف ـ1)
1ـ حداقل سن 15 سال تمام.
2ـ ارائه گواهي سلامت جسمي و رواني از مراجع صلاحيت دار پزشكي.
3ـ قبول شدن در آزمون‌هاي آيين‌نامه و مهارت عملي رانندگي با موتور گازي.
ب ـ شرايط شركت در آزمايش‌ها و صدور گواهينامه موتورسيكلت‌هاي با حجم موتور تا 250 سي‌سي (گواهينامه الف ـ2)
1ـ حداقل سن 17 سال تمام.
3ـ قبول شدن در آزمون‌هاي آيين‌نامه و مهارت عملي رانندگي با موتورسيكلت مربوط.
پ ـ شرايط شركت در آزمايش‌ها و صدور گواهينامه موتورسيكلت‌هاي با حجم موتور بالاي 250 سي‌سي و سه چرخ با وزن تا 400 كيلوگرم (گواهينامه الف ـ3)
1ـ حداقل سن 18 سال تمام.
3ـ دارا بودن گواهينامه موتورسيكلت تا 200 سي‌سي حجم موتور (الف ـ2) كه حداقل يك سال تمام از تاريخ صدور آن گذشته باشد.
4ـ قبول شدن در آزمون‌هاي آيين‌نامه و مهارت عملي رانندگي با وسيله نقليه مربوط .

ت ـ شرايط شركت در آزمايش‌ها و صدور گواهينامه (گواهينامه ب ـ1)
1ـ حداقل سن 18 سال تمام.
2ـ ارايه گواهي سلامت جسمي و رواني از مراجع صلاحيت دار پزشكي.
3ـ قبول شدن در آزمون‌هاي آيين‌نامه و مهارت عملي رانندگي با وسيله نقليه مربوط، اين نوع گواهينامه براي درخواست كنندگان در اولين مرحله با اعتبار موقت يك ساله صادر مي‌شود و در مدت ياد شده دارنده آن مكلف به رعايت محدوديت‌ها و شرايط ويژه‌اي مي‌باشد كه در صورت رعايت آنها و رعايت مقررات اين آيين نامه و مرتكب نشدن تخلف، به گواهينامه رانندگي با اعتبار موضوع تبصره (6) اين ماده تبديل خواهد شد. شرايط و ضوابط مربوط به رانندگي با گواهينامه موقت و نحوه تبديل آن، به موجب دستورالعملي است كه به پيشنهاد راهنمايي و رانندگي و تصويب وزير كشور، مشخص و اعلام مي‌گردد.
ث ـ شرايط شركت در آزمايش‌ها و صدور گواهينامه (ب ـ 2)
1ـ حداقل سن 21 سال تمام.
2ـ سپري شدن حداقل دو سال تمام از تاريخ دريافت گواهينامه رانندگي (ب ـ1).
3 ـ ارايه گواهي سلامت جسمي و رواني از مراجع صلاحيت دار پزشكي.
4ـ قبول شدن در آزمون‌هاي آيين‌نامه و مهارت عملي رانندگي با وسيله نقليه مربوط.
ج ـ شرايط شركت درآزمايش‌ها و صدور گواهينامه (پ ـ1)
1ـ حداقل سن 23 سال تمام.
2ـ سپـري شدن حداقـل دو سال تمام از تاريـخ دريافت گواهينامه رانندگي (ب ـ1).
چ ـ شرايط شركت در آزمايش‌ها و صدور گواهينامه (پ ـ 2)
1ـ حداقل سن 23 سال تمام.
2ـ سپـري شدن حـداقل دو سـال تمام از تاريخ دريافت گواهينامه رانندگي (ب ـ2).
4ـ قبول شدن در آزمون‌هاي آيين‌نامه و مهارت عملي با وسيله نقليه مربوط.
ح ـ شرايط شركت در آزمايش‌ها و صدور گواهينامه (ت ـ 1)
1ـ حداقل سن 25 سال تمام.
2ـ سپـري شدن حداقـل دو سـال تمام از تاريخ دريافت گواهينامه رانندگي (پ ـ1).
4ـ قبول شدن در آزمون‌هاي آيين‌نامه و مهارت عملي با وسيله نقليه مربوط.
خ ـ شرايط شركت در آزمايش‌ها و صدور گواهينامه (ت ـ 2)
1ـ حداقل سن 25 سال تمام.
2ـ سپـري شدن حداقل دو سـال تمام از تاريـخ دريافت گواهينامه رانندگي (پ ـ2).

کاوه
29-01-1392, 07:48 بعد از ظهر
(گواهينامه الف ـ2)
1ـ حداقل سن 17 سال تمام.
3ـ قبول شدن در آزمون‌هاي آيين‌نامه و مهارت عملي رانندگي با موتورسيكلت مربوط.
این چرت و پرت هست
من وقتی 17سالم بود اقدام کردم گفتن نمیدیم همچین چیزی
باید تا پایان 18سال منتظر باشید
یعنی وارد 19سال شده باشید

شایسته فر
29-01-1392, 07:57 بعد از ظهر
یه چیز دیگه که چرته اینه که با یه بار امتحان هم الف -2 و هم 3 رو ستاره میزنه
یعنی هم موتور های تا 250 و هم بالای 250 ستاره می خوره که اینجا جدا کرده!!!

erfan.557
29-01-1392, 07:58 بعد از ظهر
کاوه دادا تا 200 سی سی رو میدن من پرسیدم .

ali_70
29-01-1392, 08:09 بعد از ظهر
این هفته دوشنبه میرم برای آزمون عملی . دعا کنید برام . تا به حال فقط یکبار سوار موتور دوستم شدم . باید ببینم اونجا موتور رو اجازه میدن یا نه چند روز قبل رفتم محل آزمون رو پیدا کردم . در کوهپایه قرار داره :s (9): شیب در حد تیم ملی

کاوه
29-01-1392, 08:23 بعد از ظهر
کاوه دادا تا 200 سی سی رو میدن من پرسیدم .
الان رو نمیدونم عرفان جان ولی اون موقع که من رفتم گفتن نمیدیم
شاید تو این چند سال تغییر کرده باشه

یه چیز دیگه که چرته اینه که با یه بار امتحان هم الف -2 و هم 3 رو ستاره میزنه
یعنی هم موتور های تا 250 و هم بالای 250 ستاره می خوره که اینجا جدا کرده!!!
نه این گواهی نامه ها برای بالای 250 نیست

moji99
01-02-1392, 11:03 بعد از ظهر
آقا این طرح آموزشگاه موتور به کجا رسید؟
من نه موتور دارم نه دوستی که موتور داشته باشه.
واقعا چطوری برم گواهینامه موتورمو بگیرم.
تا حالا 1 بارم سوار موتور نشدم.

ایلیا
02-02-1392, 10:15 قبل از ظهر
طرحش فقط در حد کاغذ بود. قرار بود تا آخر شهریور 91 راه اندازی بشه، باید منتظر بشیم تا شهریور 91 !
شما چاره‌ای نداره‌ای که تجربی موتور سواریو یاد بگیری.

moji99
02-02-1392, 01:02 بعد از ظهر
خیلی خوب میشه که توی همین سایت بچه های هر شهر یه گروهی چیزی تشکیل بدن یه جورایی مث آموزشگاه ، واسه آدمایی مث من که هیچی از موتور نمیدونن آموزش بدن هزینش هم هر چی باشه پرداخت میکنم.
فقط یه تشکیلات مسنجم میخواد.

bulletproof
02-02-1392, 03:48 بعد از ظهر
منم فردا میخوام برم ثبت نام کنم. کسی نمیدونه به جز گواهی اشتغال به تحصیل دیگه چه چیزی میخواد؟

Kami
02-02-1392, 03:53 بعد از ظهر
منم فردا میخوام برم ثبت نام کنم. کسی نمیدونه به جز گواهی اشتغال به تحصیل دیگه چه چیزی میخواد؟
بعد از قبول شدن برای تکمیل مدارک تعیین گروه خونی میخواد

bulletproof
02-02-1392, 03:57 بعد از ظهر
بعد از قبول شدن برای تکمیل مدارک تعیین گروه خونی میخواد

خب من که فردا میخوام برم کپی کارت ملی و شناسنامه و عکس اینا چندتا میخواد ؟

Kami
02-02-1392, 04:07 بعد از ظهر
خب من که فردا میخوام برم کپی کارت ملی و شناسنامه و عکس اینا چندتا میخواد ؟
دقیق یادم نیست ، فکر کنم 2 یا 4

ali_70
02-02-1392, 08:09 بعد از ظهر
دوستان منم دنبال گواهینامه هستم . از 5 ماه پیش . اون دوستی هم که گفتن موتور بلد نیستن . من هم مثل ایشون هستم . امروز رفتم برای آزمون عملی

اول مدارک رو بگم . البته حتما به راهنمایی رانندگی سر بزنید چون قیمت فیش ها ممکنه تغییر بکنه و همچنین مدارک .

روز ثبت نام که طبق حروف الفبا میرید . موقع کاردکس پر کردن از من که گواهینامه ی ماشین رو هم خواستن (در واقع در کاردکس جا برای نوشتن مشخصات گواهینامه ی پایه 2 هست ) . گروه خونی رو هم باید در بالای کاردکس یادداشت کنید . اعتبار کاردکس هم 2 سال هست (باز بپرسید شاید قوانین تغییر کرده باشن)

6 تا عکس که البته برای من 3 یا 4 تا استفاده شد . این 6 عکس رو در اعلامیه ی راهنمایی رانندگی نوشته بود .
یک فیش 1000 تومنی
یک فیش 10000 تومنی
یک فیش 100 تومنی عوارض شهرداری

اصل شناسنامه
اصل کارت ملی

روز ثبت نام از من که کپی از شناسنامه و کارت ملی نخواستن . ولی بپرسین شما .

کاردکس رو که پر کردین باید برین برای معاینه چشم (فقط آدرس چنتاشون رو بنویسید که بعضی هاشون یا بسته اند و یا فیش تموم کردن) معاینه چشم هم 11.500 تومن که اگر گرون نشده باشه .

بعد از معاینه چشم دوباره برگشتم راهنمایی رانندگی برای آزمون آیین نامه .
آیین نامه رو قبول بشین کاردکس رو میدن بهتون برای آزمون عملی . اگر قبول نشید دوباره باید طبق حروف الفبا فیش فکر کنم 500 تومنی واریز کنید .
(اینها برای راهنمایی رانندگی کرج بود , من که خیلی تو این پروسه اذیت شدم . اما مثلا در شهرک آزمایش همه چی در یک جا قرار داره )

دیگه اینکه فقط با یک بار تمرین اونم 5 ماه قبل امروز رفتم سر تمرین . در واقع هیچی بلد نبودم . صبح ساعت 8 اونجا بودم . یک دور سوار شدم دیدم کار من نیست . البته 4 دور تمرینی هزار تومن بود .
سرهنگ هم که ساعت 12.30 اومد و کاردکس رو گرفتم و تا آزمون موتوری ها تموم شد ساعت 2 شد . دوباره 15 تومن دادم برای 1 ساعت آموزش . باز هم باید برم .

اینم چند عکس از امروز + یک عکس از آزمون تپه پایه 1 که از 80 90 نفر فقط 5 نفر قبول شدن .

از موتور سوار ها هم از 16 17 نفر 3 4 نفر قبول نشدن . (از صبح بچه ها اینقدر با موتور تمرین کردن که موقع امتحان خیلی هاشون خوب امتحان دادن)

محمد سوزوکی@
02-02-1392, 08:27 بعد از ظهر
امتحان ماشین رو من دادم آیین نامه رو قبول شدم اما شهر رو رد شدم چون زیاد علاقه واسه ماشین سواری ندارم برا همین رد شدم باید بیشتر تمرین کنم موتورهم سه هفته دیگه امتحان هست 18اردیبهشت ایشاا...زودتر قبول شم وگواهینامم بیاد که خیالم راحت بشه.اصفهان که آموزشگاهه موتورش خیلی آسون میگیره همه واسه امتحان عملی قبول میشن هیچکس رد نمیشه.سرهنگه اومده امتحان عملی بگیره داشت با گوشیش حرف میزد پرونده هارو دادبه یکی از مربیا اونم واسه همه زد قبول

amir.cdi
02-02-1392, 08:30 بعد از ظهر
با سلام
شرمنده دوستانم امروز گواهینامه ماشینم قبول شدم :consoling2::consoling2:

محمد سوزوکی@
02-02-1392, 08:39 بعد از ظهر
جدی میگی داش امیر؟بابا دمت گرم ایولا.مبارک باشه

amir.cdi
02-02-1392, 09:02 بعد از ظهر
بخدا امروز رسید گواهیناممو گرفتم
از قبل اقدام کرده بودما کار 1شب نیست ولی همرو 1ضرب قبول شدم

pop_brop
02-02-1392, 09:24 بعد از ظهر
خوش به حالتون ما که 20 سالمونه ولی بهمون گواهینامه نمیدن!!:consoling2:

باید برگه سبز خدمتو ببرم که تا دو روز دیگه کاراش تموم میشه و بعده 20 روز برگ سبز میادو منم میرم برا گواهی:icon_pf (95):

محمد سوزوکی@
02-02-1392, 09:49 بعد از ظهر
بخدا امروز رسید گواهیناممو گرفتم
از قبل اقدام کرده بودما کار 1شب نیست ولی همرو 1ضرب قبول شدم
خوشبحالت منکه از امتحان ماشین خیلی میترسم چون زیاد بلد نیسم البته دست فرمونم خوبه ها ولی موقع امتحان خیلی حول میکنم

- - - Updated - - -

خوش به حالتون ما که 20 سالمونه ولی بهمون گواهینامه نمیدن!!:consoling2:

باید برگه سبز خدمتو ببرم که تا دو روز دیگه کاراش تموم میشه و بعده 20 روز برگ سبز میادو منم میرم برا گواهی:icon_pf (95): داداش من روز تولدم که18سالم شد رفتم هم ماشین هم موتور ثبت نام کردم ولی متاسفانه ماشینو رد شدم اما موتورو ایشاا...یه ضرب قبولم شما هم ایشاا...بزودی گواهیتو بگیری خیالت راحت بشه

Emertat
03-02-1392, 10:24 بعد از ظهر
دوستان یه سوال شاید عجیب!
من چند سال پیش گواهینامه موتور گرفتم و از این صورتی های قدیمیه
میخواستم ببینم که اایا میتونم برم عوضش کنم و از این هوشمندها بگیرم؟! اخه این صورتی ها الف 2 و الف 3 شون معلوم نیست و میترسم باهاش سوار موتور 250 بشم! بعد اگر عوض کنم الف 2 و 3 رو هردوشو علامت میزنن؟
اصلن میشه همچین چیزی؟
ممنون

محمد سوزوکی@
03-02-1392, 10:27 بعد از ظهر
میخواستم ببینم که اایا میتونم برم عوضش کنم و از این هوشمندها بگیرم؟! اخه این صورتی ها الف 2 و الف 3 شون معلوم نیست و میترسم باهاش سوار موتور 250 بشم! بعد اگر عوض کنم الف 2 و 3 رو هردوشو علامت میزنن؟
اصلن میشه همچین چیزی؟
ممنون
با سلام به شما دوست عزیز.باید ببینید کی باید تمدید کنید گواهینامه رو اونوقت خودش هوشمند میاد براتون.الانم همه گواهینامه ها الف2والف3 هستن هم اون قدیمیا هم این جدیدا.موفق باشین

Emertat
03-02-1392, 10:56 بعد از ظهر
با سلام به شما دوست عزیز.باید ببینید کی باید تمدید کنید گواهینامه رو اونوقت خودش هوشمند میاد براتون.الانم همه گواهینامه ها الف2والف3 هستن هم اون قدیمیا هم این جدیدا.موفق باشین

خیلی ممنونم از جوابتون
راستی من هنوز گواهینامه ماشینو نگرفتم. میخوااستم بدونم که اگه اگه مال ماشینو بگیرم اون گزینه های مربوط به موتور رو هم پشت گواهینامه علامت میزنن؟
چون شنیدم که گواهینامه ماشین و موتور با اینکه هوشمندن ولی از هم جدان!
ممنونم

محمد سوزوکی@
03-02-1392, 11:00 بعد از ظهر
خیلی ممنونم از جوابتون
راستی من هنوز گواهینامه ماشینو نگرفتم. میخوااستم بدونم که اگه اگه مال ماشینو بگیرم اون گزینه های مربوط به موتور رو هم پشت گواهینامه علامت میزنن؟
چون شنیدم که گواهینامه ماشین و موتور با اینکه هوشمندن ولی از هم جدان!
ممنونم والا بعضیا میگن رو یه کارت هوشمند میاد بعضیا میگن جدا میاد.من خودم که از پلیس+10 پرسیدم گفتن جدا میاد وهنوز قانوناش کامل اجرا نشده که رو یه کارت بیاد

amir.cdi
03-02-1392, 11:03 بعد از ظهر
برای هر گواهینامه یه کارت هوشمنده جدید میاد من الان موتور دارم یه کارت هوشمند داره که روش زده موتورسیکلت
برا ماشینم جدا میاد که روش میزنه سواری

arashbbb
05-02-1392, 04:12 بعد از ظهر
دوستان ایا برای گواهینامه موتورسیکلت باید کارت پایان خدمت داشت؟؟؟

Kami
05-02-1392, 04:13 بعد از ظهر
دوستان ایا برای گواهینامه موتورسیکلت باید کارت پایان خدمت داشت؟؟؟
بله
یا اشتغال به تحصیل

!NAVID!
05-02-1392, 04:14 بعد از ظهر
اصلن میشه همچین چیزی؟
ممنون
سلام
تو شهر ما به گواهینامه صورتی گیر نمیدن میتونیم 250 هم سور بشیم گیرم نمیدن چند باری جلومونو گرفتن گواهینامه صورتی دادیم گفتن برو

r66225
05-02-1392, 04:31 بعد از ظهر
بله
یا اشتغال به تحصیل

ببخشین من که کارتمو ازم دزدیدن و هنوز نگرفتم چی میشه ؟
استعلام نمیگیرن ؟ که نخواد برم دنبال المثنی ؟

Kami
05-02-1392, 04:37 بعد از ظهر
ببخشین من که کارتمو ازم دزدیدن و هنوز نگرفتم چی میشه ؟
استعلام نمیگیرن ؟ که نخواد برم دنبال المثنی ؟
اگه گواهینامه رو میگید که اگه بگید گم شده مراحل خودشو داره فکر کنم
اطلاع دقیقی ندارم

dariush
06-02-1392, 12:54 بعد از ظهر
شما برین پست مرکزی برای اعلام مفقودی بعدش فکر کنم دوباره صادر بکنن

r66225
07-02-1392, 07:20 قبل از ظهر
نه داداش کارت پایان خدمتمم نیست

albaloo
07-02-1392, 02:11 بعد از ظهر
کسی از دوستان برنامه چیزی نداره برا ایین نامه ؟ یا سوال هایی که میدونید صد در صد میاد تو ایین نامه

amir7
17-02-1392, 03:21 بعد از ظهر
آقا من 27 این ماه میتونم برم بگیرم:flowers برام دعا کنید همون بار اول بگیرم آخه شنیدم خیلی سخت میگیرن :-S :-S :((

BKING
17-02-1392, 03:25 بعد از ظهر
فقط با یه بار؟؟ داداش شما چه دل خجسته ای داری ؛ اخوی ما بعد از 7 بار افتادن-به نیت عدد مقدس هفت-قبول شد.

amir7
17-02-1392, 05:06 بعد از ظهر
نه بابا دوستم بار اول قبول شد بد تازه بعد یه عمر هیو سواری یعنی نمیتونم با 125 چندتا مانع رو رد کنم :-?

BKING
17-02-1392, 10:07 بعد از ظهر
آقا من 27 این ماه میتونم برم بگیرم:flowers برام دعا کنید همون بار اول بگیرم آخه شنیدم خیلی سخت میگیرن :-S :-S :((

باید آئین نامه بار اول قبول شی

شهری یه مقدار سخته

masoud_vip
24-02-1392, 11:14 قبل از ظهر
سلام خدمت دوستان عزیزم من بخوام گواهینامه بگیرم چه شرایطی داره ؟ شنیدم گواهینامه 200 به بالا فرق داره ! باید از تاریخ گواهینامه 200 بگذره چند سال یا نه اگه 200 رو بگیرم بعدش میتونم 200 به بالا رو بگیرم؟ ممنون از وقتی که میزارید

شایسته فر
24-02-1392, 12:55 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان عزیزم من بخوام گواهینامه بگیرم چه شرایطی داره ؟ شنیدم گواهینامه 200 به بالا فرق داره ! باید از تاریخ گواهینامه 200 بگذره چند سال یا نه اگه 200 رو بگیرم بعدش میتونم 200 به بالا رو بگیرم؟ ممنون از وقتی که میزاریدمنظور شرایط چیه؟با یکبار امتحان و قبولی؛ هر دو ستاره برای موتور های بالای 200 و زیر 200 سی سی براتون زده میشه

masoud_vip
24-02-1392, 02:30 بعد از ظهر
منظور شرایط چیه؟با یکبار امتحان و قبولی؛ هر دو ستاره برای موتور های بالای 200 و زیر 200 سی سی براتون زده میشه

اقای شایسته فر مهربون دمت گرم

همینو میخواستم بدونم که یه تیک میخوره یا جفتش میخوره

چون متور بالای 200 میخوام بگیرم سر اون نگران بودم

پس من امتحان بدم و قبول شم 250 هم میتونم سوار شم دیگه؟

بعد فدراسون برای سنگین گواهینامه خاصی میخواد یا همین اوکیه؟

شایسته فر
24-02-1392, 02:33 بعد از ظهر
فعلا برای موتور سواری کلا یه گواهی نامه بیشتر وجود نداره
250 هم می تونی سوار بشی با همون گواهی نامه حتی بالاترم میشه سوار شد

aali361
25-02-1392, 10:53 بعد از ظهر
دوستان شنیدم برای موتور های بالای 200 باید چند سالی از صدور گ.اهینامه گذشته باشه درسته ؟

soleymani
25-02-1392, 11:38 بعد از ظهر
داخل صفحات قبل هم گفتم که من چه جوری رفتم با دوستم شهرک آزمایش و به جای اون امتحان شهری رو دادم و قبول شدم

امروز کارت گواهی نامه ش اومد. و پشتش تا 400 سیسی رو ستاره زده

اون وقت من که 3 ساله گواهی نامه دارم از این گواهی نامه قرمز ها دارم

imported_javatys
30-02-1392, 02:57 بعد از ظهر
آیین نامه رو یکبار بخونیش همه چیز ردیفه از 30تا سوال اگه 4 تا هم اشتباه بزنی بازم قبولی فقط باید تمرکز کنی !
ولی توی شهری باید خیلی دقت کرد و اگه کلاه کاسکت داری حتما با خودتون ببرید چون کلاه های اونجا رو میزاری یاد لگن آهنی می افتی و اینقدر بو میده که نگوو؟!!!!
:-&
ولی العان من که منتظرم تا گواهینامم بیاد. :thanks:

dariush
09-05-1392, 03:21 بعد از ظهر
دوستان امروز رفتم برای گواهی نامه بر اساس حروف الفبا بود و فامیل منم 5/5 باید میرفتم برای ثبت نام حالا نگهبانه گفت باید اخر ماه بیای برای ثبت نام
همیشه همین طور بوده که باید 1 ماه صبر کرد ؟؟؟
هنوز اون قانونی که برای ماشین ائین نامه امتحان بدی دیگه موتور نمیخوادش پا برجا هست یا نه؟؟؟

masoudrider
09-05-1392, 10:25 بعد از ظهر
سلام آقا داریوش منم دوسال پیش همین شیراز امتحان دادم یک هفته قبلش امتحان آیین نامه ماشین داده بودم و قبول شده بودم ولی مثل قبل نیست باید برای هرکدوم جداگانه امتحان بدی کتاب یکیه با ماشین. موفق باشی

mohsen2001
12-05-1392, 12:38 بعد از ظهر
سلام . میخاستم بدونم که واسه گواهی نامه چه روز های و چه ساعت هایی به شهرک ازمایش باید برم؟

ادرس رو هم بدید ممنون میشم.

mohsen2001
13-05-1392, 02:31 قبل از ظهر
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Gemini
13-05-1392, 01:09 بعد از ظهر
سلام -
اینکه میگن اگه آیین نامه رو رد بشی باید 45 روز دیگه بیای ... اگه مثلا بعد از 20 روز بری اذیت میکنن ... گیر میدن ...:wow:

!NAVID!
13-05-1392, 02:28 بعد از ظهر
هر کس نرم افزارشو داره لطفا دوباره اپلود کنه
سپاس

senior.alireza
13-05-1392, 03:51 بعد از ظهر
سلام . میخاستم بدونم که واسه گواهی نامه چه روز های و چه ساعت هایی به شهرک ازمایش باید برم؟

ادرس رو هم بدید ممنون میشم.

از شنبه تا چهارشنبه باید بری . ساعت کار شهرک هم از 7.15 شروع میشه تا 13.45 اگه اشتباه نکنم و آزمون عملی موتور هم تا ساعت 11 میگیرن . فقط یادت باشه خودکار با خودت ببری :au: اونجا برای پر کردن فیش بانک و قسمت کاردکس خودکار نیست و کسی هم خودکار قرض نمیده !! . اگه صبح 7 اونجا باشی تا ساعت 10 کاهات تموم شده و گواهینامه رو گرفتی :20:

آدرس هم تو بلوار مرزداران هست با موتور خودت هم میتونی بری و موتور رو بزاری تو پارکینگ شهرک که هزینه پارکینگ هم 500 تومن هست
-----------
اگر شما امتحان ایین نامه رو مردود بشی یه سرباز تو کاردکس شما تاریخ مراجعه بعدی رو ثبت میکنه معمولا 35 روز بعد هست . موقع ورورد به سالن آیین نامه هم افسری اون تاریخ رو چک میکنه و نمیزاره زود تر بری ......
-----------
این هم لینک دانلود نرم افزار آیین نامه

mohsen2001
13-05-1392, 11:18 بعد از ظهر
عالی بود دستت درد نکنه:20::flower4:

Gemini
14-05-1392, 12:49 قبل از ظهر
سلام - اینکه میگن اگه آیین نامه رو رد بشی باید 45 روز دیگه بیای ... اگه مثلا بعد از 20 روز بری اذیت میکنن ... گیر میدن ...:wow:??????

mohsen2001
14-05-1392, 02:51 قبل از ظهر
45 روز نه 35 روز . اره یه افسری اونجاست که تاریخ امتحان قبلی رو میبینه اگه زودتر باشه اجازه نمیده امتحان بدی

mohsen2001
16-05-1392, 09:38 قبل از ظهر
ایین نامه رو قبول شدممممممممم:2gwb921:.

واسه شهری چه قدر باید تمرین کنم ؟ (تا حالا سوار cg نشدم)

senior.alireza
16-05-1392, 01:23 بعد از ظهر
ایین نامه رو قبول شدممممممممم:2gwb921:.

واسه شهری چه قدر باید تمرین کنم ؟ (تا حالا سوار cg نشدم)

مبارک باشه دوست عزیز راحت شدی کاردکس یا شاید هم کارتکس شما تا 2 سال اعتبار داره میتونی بری شهر امتحان بدی . اگه سی جی سوار نشدی کمی کارت سخته یه سی جی ایرانی پیدا کن و مانع هارو باهاش تمرین کن و فکر کنم هم زیاد باید تمرین کنی ! خیلی زیاد !! :2i8d4ao:

mountain life
19-05-1392, 08:40 بعد از ظهر
سلام دوستان

آیا امکانش هست از طریق بند پ گواهینامه موتور سیکلت گرفت.
بنده سنم قانونی هست و جدود 4 سال هست که گواهینامه خودرو دارم اما قادر نیستم که از روال عادی برای گرفتن تصدیق اقدام کنم، برای همین نیاز دارم به کسی که بتون این کار را از طریق بند پ برای بنده انجام بده.

چنانچه از دوستان کسی قادر هست از این طریق اقدام کنه برای بنده پ.خ ارسال کنند.

ممنون

loomishen2
20-05-1392, 01:04 قبل از ظهر
از دوستانی که این اواخر برای گواهینامه اقدام کردند یه سوال دارم:

تعداد فیش های پرداختی ، مبالغشون و شماره حساب هاشون رو دارید که قبل از رفتن بتونیم پرداخت کنیم ؟

ممنون از راهنمایی های همه تو این تاپیک

mohsen2001
20-05-1392, 02:46 قبل از ظهر
از دوستانی که این اواخر برای گواهینامه اقدام کردند یه سوال دارم:

تعداد فیش های پرداختی ، مبالغشون و شماره حساب هاشون رو دارید که قبل از رفتن بتونیم پرداخت کنیم ؟

ممنون از راهنمایی های همه تو این تاپیک

4 تا فیش :500 تومنی -1000 - 8000 -10000 . اگه میخای بری شهرک ازمایش اونجا خودش بانک داره و همچنین شماره حساب ها

حتما قبل از ایین نامه بخون چون اگه رد بشی باید 40 روز دیگه بیای امتحان بدی ( سوالاش خیلی اسونه)

loomishen2
20-05-1392, 07:17 بعد از ظهر
4 تا فیش :500 تومنی -1000 - 8000 -10000 . اگه میخای بری شهرک ازمایش اونجا خودش بانک داره و همچنین شماره حساب ها

حتما قبل از ایین نامه بخون چون اگه رد بشی باید 40 روز دیگه بیای امتحان بدی ( سوالاش خیلی اسونه)

ممنون
من فکر میکردم بانک خارج از محدوده است و وقت میگیره ، پس با این اوصاف اگه همون ساعت 7 برم و همرو قبول شم یک روزه کارای اولیه تموه دیگه ؟

senior.alireza
20-05-1392, 09:15 بعد از ظهر
فیش 8 هزار تومنی تا 1 ماه پیش نبود ها !! برای چه حسابی هستش ؟ :27:

tanha_bkc
20-05-1392, 11:34 بعد از ظهر
سلام
گواهینامه برای موتورهای سنگین بالای 400kg و سی سی های بالا به چه صورته؟؟؟؟

hamed510
20-05-1392, 11:43 بعد از ظهر
سلام
گواهینامه برای موتورهای سنگین بالای 400kg و سی سی های بالا به چه صورته؟؟؟؟

تو گواهینامه های جدیدی که هوشمند شده هر دوتا گزینه تیک خورده شده یعنی تا 250 و بالای 250 هر دو رو علامت زدن.

mohsen2001
20-05-1392, 11:47 بعد از ظهر
ممنون
من فکر میکردم بانک خارج از محدوده است و وقت میگیره ، پس با این اوصاف اگه همون ساعت 7 برم و همرو قبول شم یک روزه کارای اولیه تموه دیگه ؟
اره تا ساعت 10.5 -11 تموم میشه

- - - Updated - - -

فیش 8 هزار تومنی تا 1 ماه پیش نبود ها !! برای چه حسابی هستش ؟ :27:

برای سازمان توسعه و پژوهش ناجا ( 2 هفته است اومده)

loomishen2
21-05-1392, 06:05 بعد از ظهر
من سوالام زیاد شد...شرمنده

آقا یه بنده خدایی گفت اگه گواهینامه پایه دو داشته باشیم دیگه امتحان آیین نامه لازم نیست و نمیگیرن.
خواستم صحت این حرف و مطلع بشم :297:

senior.alireza
21-05-1392, 06:14 بعد از ظهر
من سوالام زیاد شد...شرمنده

آقا یه بنده خدایی گفت اگه گواهینامه پایه دو داشته باشیم دیگه امتحان آیین نامه لازم نیست و نمیگیرن.
خواستم صحت این حرف و مطلع بشم :297:

چند سال پیش اینجوری بود الان دیگه باید دوباره امتحان بدی . آیین نامه چیز سختی نیست بیخودی میترسوننت من خودم دفعه اول با 1 غلط قبول شدم

mohsen2001
25-05-1392, 12:15 بعد از ظهر
میشه دور موتورو دستکاری کرد (مثلا زیاد کرد)؟؟؟

senior.alireza
30-05-1392, 08:02 بعد از ظهر
میشه دور موتورو دستکاری کرد (مثلا زیاد کرد)؟؟؟

:4chsmu1:
اگه منظورت شهرک آزمایشه که من همین فکر رو کردم و وقتی خواستم زیاد کنم نشد ! کاربراتش یه جوریه که حتما با پیچ گوشتی باید زیاد کنی جا دست نداره ! :(

Mr.Line
03-06-1392, 02:53 بعد از ظهر
کسی که 18 سالش تموم نشده ( تو 18 ـست و 17 تمومه ) میشه با گواهی اشتغال به تحصیل بگیره ؟ یه چیزایی شنیدم

AMIR-250
03-06-1392, 03:38 بعد از ظهر
ن ببین اون داستانی که شما میگی تو قانون اومده..ینی تصویب شده
ولی به خاطر نبود امکانات اجرایی نشد

الان هم سن گواهینامه موتور و پایه دو...18 سال تمام
تازه باید یه روز هم گذشته باشه از تولدت

بعد یه نکته دیگه هم اینه که شما واسه کاردکس حتما یا اشتغال به تحصیل باید داشته باشی
یا پایان خدمت

این حرفی که شما زدی تو تا موضوع جداگانه بود

Mr.Line
04-06-1392, 07:41 بعد از ظهر
یعنی یه سال دیگه باید صبر کنم ؟

من میرم شهرک آزمایش ببینم چی میگن فوقش دست از پا دراز تر بر می گردم !

dariush
09-06-1392, 11:38 بعد از ظهر
سلام
امروز برای گواهینامه اقدام کردم و الان تمام مدارک کامل هست ولی امتحان ائین نامه و شهری 2 روز جدا توی مهر هستش هفته دیگه هم دارم میرم تهران اونجا هم یک روزه تمام کارا رو انجام میدن
حالا به نظرتون من فردا مدارکو تحویل بدم؟؟؟

AMIR-250
10-06-1392, 01:18 قبل از ظهر
یعنی یه سال دیگه باید صبر کنم ؟

من میرم شهرک آزمایش ببینم چی میگن فوقش دست از پا دراز تر بر می گردم !

اره داداش من
ما هم یه زمان جای شما بودیم...همین حرفا رو میزدیم...شهرکم رفتیم..دست از پا دراز ترم برگشتیم...یه سالم صبر کردیم :دی

- - - Updated - - -

سلام
امروز برای گواهینامه اقدام کردم و الان تمام مدارک کامل هست ولی امتحان ائین نامه و شهری 2 روز جدا توی مهر هستش هفته دیگه هم دارم میرم تهران اونجا هم یک روزه تمام کارا رو انجام میدن
حالا به نظرتون من فردا مدارکو تحویل بدم؟؟؟

ما که تهرانیم راحت گرفتیم..:دی
اره یه روزه میتونی تموم کنی بری..ولی واسه تکمیل مدارک باید یه هفته بعدش دوباره بری شهرک
به نظرم بهتره اینجا امتحان بدی

اگر پایان خدمت نداری و با اشتغال به تحصیل میخوای بگیری
باید گواهی ت توسط راهنمایی رانندگی شهر محل تحصیلت تایید بشه
مثلن اگه شیرازی پلیس شیراز باید تایید کنه..بعد بیاری تهران
البته در مورد موتور مطمئن نیستم

papilo
12-06-1392, 11:55 قبل از ظهر
سلام به همه دوستان

شاید این اولین پست مفید من توی این سایت باشه

این نرم افزار آیین نامه راهنمایی و رانندگی هست جدید ترین ورژن ( 7 )

کاملاً کرک شده

برای کرک کردن کافیه فایل موجود در فولدر Crack رو در مسیری که برنامه رو نصب کردین کپی و جایگزین فایل اصلی کنید

دانلود از سرور مدیا فاید ([Only registered and activated users can see links])

hamed510
15-06-1392, 12:42 بعد از ظهر
اینم از گواهینامه های جدید!!!
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

dariush
16-06-1392, 02:31 قبل از ظهر
یهنی الان 20 سالت باشه سوار هیوسانگ بشی میگیرنت ؟؟؟؟؟چه قانون هایی جللخالق

senior.alireza
16-06-1392, 08:53 قبل از ظهر
اون قانون های مسخره ب1 ب2 پ1 پ2 و....... رو برداشتن خب خیلی بهتر شد اون ها ادم رو گیج میکرد . بند موتور سیکلت این گواهینامه خیلی جالبه شما اگه 18 سالت بشه و گواهینامه موتور بگیری باید 3 سال بگذره که هیچ 2 سال دیگه هم صبر کنی تا 23 سالت کامل بشه :khak: . اون قسمت هوشمند بودن رو از گواهینامه برداشتند ؟

sorush
16-06-1392, 10:25 قبل از ظهر
من که تابحال به هیچ مشکلی نخوردم گواهینامه هم هوشمنده وتاالان موتورهای قانونی تا250هم سوارشدم سنمم19هستش کی این حرفوزده قانون مگه الکی یه روزیه چی بنویسن روزبعدش دبه دربیارن حتمااون کسی که گفت باید20سال داشته باشی میخواسته سربه سرت بزاره
والاه دوستان من که گواهینامه هوشمدتاالان دیدم ازاین حرف ها روش ندیدم که بنویسن
برای چی بابت ب1 ب2 پ تا ت قاطی میکنی مگه میخوای ماشین سنگین سواری بشی یا ون برونی
اون بیست سه سال هم حداقل سنی که برای گرفتم گواهینامه پ1به بالا هست
توی ایران خیلی قانون هست ولی قابل اجرا نیست

Adrenaline
19-06-1392, 08:10 بعد از ظهر
دیروز امتحان عملی گواهینامه موتور داشتم. پریروز سر جلسه آیین نامه یارو گفت کسایی که رد میشن دیگه نیان . برن آموزشگاه از اونجا اقدام کنن. قیمت 180 تومن

hossein assassin
25-06-1392, 09:06 بعد از ظهر
22 خرداد آزمونم تموم شده تا الان نیومده !!! :( هیچ کاریش هم نمیشه کرد
پلیس +10 هم رفتم میگه تایید شده ولی چاپ نشده

معمار
25-06-1392, 09:44 بعد از ظهر
نامردا بی همه چیز تا فهمیدن میخام گواهینامه بگیرم قانون و تخیلی ترش کردن
:icon_pf _99_::icon_pf _99_::icon_pf _99_::icon_pf _99_::icon_pf _99_::icon_pf _99_::icon_pf _99_:
من اخه چه طوری وایستم تا 23 سالم پر بشه تا اون موقع من ریشام سفید شده :16:
اخه من تا کی وایستم نگاه مگلی و هیوسانگ برا این که قانون ت خ م ی :mad_majidonline:
بووووووووووووووق
بووووووووووووووق
بووووووووووووووق
:10::10:

حالا 250 هیچی یعنی با پشت 220 هم نمی تونیم بشیم ؟

papilo
27-06-1392, 07:46 قبل از ظهر
سلام به همه دوستان
من الان یعنی 1392/6/27 ساعت 8:40 از شهرک آزمایش تهران برگشم
نتیجه: باید برای گرفتن گواهینامه به یکی از آدرس های آموزشگاه هایی که نوشته بود بری و همونجا بعد از آموزش امتحان بدی، بعد از آموزش و امتحان دادن و قبولی مدارک رو میاری شهرک برای انجام مراحل پایانی

دو تا از آدرس ها اینا بود:
فانوس: م رسالت، خ نیروی دریائی، پ 150/1 تلفن: 77226772
فردوسی: خ انقلاب، روبروی بهار جنوبی، ساختمان سجاد، طبقه سوم واحد 12 77626312

senior.alireza
27-06-1392, 09:31 قبل از ظهر
دوست عزیز این جاهایی که گفتی ازمون عملی هم میگیرن یا برای آزمون عملی باید بریم شهرک ؟ . من کاردکس رو دارم و امتحان آیین نامه رو هم قبول شدم فقط مونده عملی امتحان بدم

papilo
27-06-1392, 09:57 قبل از ظهر
برای امتحان عملی و آئین نامه هردو باید بری شهرک.

اگر کاردکس رو داری برو شهرک امتحان بده و خلاص.

ولی اگر کاردکس نداشتی اول باید میرفتی آموزشگاه 25000 تومان برای 5 جلسه آموزش آئین نامه میدادی بعد میرفتی شهرک امتحان آئین نامه میدادی و بعد از قبولی توی همون شهرک امتحان عملی و خلاص

senior.alireza
27-06-1392, 10:46 قبل از ظهر
آقا دستت درد نکنه . من رفتم پرسیدم این اموزشگاه چه جوریه . فردوسی نزدیکه خونمون بود همونطور که شما گفتی 25 تومن میدی آیین نامه برای 5 جلسه و اگه هم مردود بشی هفته بعد امتحان میگیرن . اینجوری فکر کنم کسایی که ترس داشتن از آیین نامه که باید برن 45 روز بعد بیان دیگه مشکلی نباشه . امتحان عملی رو من به خاطر اشتغال به تحصیل عقب انداختم تو این چند روزه حتما میرم دنبالش

inspired
06-07-1392, 11:52 قبل از ظهر
سلام به همگی . آقا امروز رفتم راهنمایی رانندگی شهرمون . میگفت ما دیگه ثبت نام نمیکنیم باید بری آموزشگاه .... رفتم اونجا گفتن به مام هنوز کامل منتقل نشده . فکر کنم تا بشه یه 1 ماهی زمان ببره :[Only registered and activated users can see links]

بعد اینکه میگن برا 250 سی سی باید 23 سال تمام باشیم راسته ؟ چون من هرچی تو اینترنت گشتم همچین قانونی ندیدم . دوستانی که تهران تشریف دارن و این چند روزی اقدام کردن بگن چجوریه خسته شدیم :icon_pf _99_:

papilo
06-07-1392, 02:39 بعد از ظهر
جالبه که به آموزشگاه شهرتون ابلاغ نشده ( چه شهری هستید )

بله دوست عزیز برای سوار شدن موتور 250 نه تنها باید سن شما بیشتر از 23 سال باشه بلکه باید 3 سال هم از تاریخ گواهینامتون گذشته باشه.

من این هفته که بیاد یعنی 13 کلاس هام شروع میشه 5 جلسه هم هست
اگه سوال دیگه ای داشتی در خدمتم

inspired
06-07-1392, 07:09 بعد از ظهر
من بابل هستم دوست عزیز . قبل این رو گواهینامه مینوشتن موتورهای تا 200 سی سی یا تا 400 کیلو که همون 18 سال تمام میخواست . میدونم یعنی مملکت صاحب نداره ؟ هر روز یه قانون وضع میکنن؟
:icon_pf _99_:
حالا به نظرتون من با دایلیم 250 با این گواهینامه برم بیرون میگیرنم ؟ اگه آره چیکار می کنن جریمه داره یا موتورو میخوابونن ؟ راستی گفتین کلا کلاس ها 5 جلسس ؟ بیشتر توضیح میدین ؟؟:hanghead:

معمار
06-07-1392, 10:02 بعد از ظهر
اقا 250 هیچی
پشت 220 هم نمی تونیم بشینیم ؟

Kami
06-07-1392, 10:21 بعد از ظهر
عزیزان مطمعن هستید که قانون 200 و 250 سی سی رو عملی کردن؟
کسی میتونه از گواهینامش که این محدودیت رو داره عکس بزاره؟

معمار
06-07-1392, 10:31 بعد از ظهر
این صفحه قبل حامد 510 گذاشته بود

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Kami
06-07-1392, 10:37 بعد از ظهر
این صفحه قبل حامد 510 گذاشته بود

خب پشتش نوشته اما اینکه عمل بشه بهش فرق داره
یکی که گواهینمش تیک خورده باشه برای 200 سی سی فقط

sorush
06-07-1392, 11:00 بعد از ظهر
**** جان فکرنکنم عملی شده چون هنوز اینجاگیری ندادن به حجم موتور وگواهینامه وسن

inspired
07-07-1392, 12:17 قبل از ظهر
آقا اینم گواهینامه من

چون گواهینامه هوشمنده برا موتور رو همین تیک میزنن . اون بند الف 3 هم 18 سال تمام میخواد حالا بنظرتون چی میشه ؟ رو همین تیک میزنن یا جدید بم میدن ؟ اگه تیک زدن میتونم 250 استفاده کنم ؟:28:

(**** جان شرمنده متوجه نبودم فیلتره )

- - - Updated - - -

دوستان راهنمایی کنن

sorush
07-07-1392, 12:35 قبل از ظهر
یه گواهینامه دیگه بهتون میدن البته یه چیزایی ازپلیس بعلاوه ده شنیدم که میگفت زمانی که تاریخ انقضا تموم بشه هردوتا گواهینامه رومیشه یکیش کرد منظورش هرچی گواهینامه که داشتی
اون تیک هم برای من هردوتاشو زده یکی برای وزن واولی هم برای حجم 200وکمترازاون چون هنوزگواهینامه ای برای 200به بالا نیامده گیرنمیدن من تریل 250سوارشدم به ستوان راهنمایی گواهینامه روبامدارک موتورنشون دادم نگفت چراسوارشدی برگشت گفت بسلامت اخه اگرم این طرح عملی بشه بالای 200یه گواهینامه دیگه واقعا مسخره میشه مثلا 220سوارشی بایدسنت قانونی باشه تا اونجایی که بنده میدونم 23سال برای ماشین سنگین هست نه موتور زیر450 سی سی که اصلا جزئ ازسنگین محسوب نمیشه

inspired
07-07-1392, 12:46 قبل از ظهر
سروش جان ممنون استفاده کردم . دوستان اگه راجع به کلاس های آموزشی موتور توضیح بدن به کامل شدن این تاپیک کمک زیادی کردن. اونایی که رفتن آموزشگاه اطلاعاتشون رو در اختیار ما قرار بدن استفاده میکنیم:grouphugg:

papilo
07-07-1392, 08:56 قبل از ظهر
سروش جان ممنون استفاده کردم . دوستان اگه راجع به کلاس های آموزشی موتور توضیح بدن به کامل شدن این تاپیک کمک زیادی کردن. اونایی که رفتن آموزشگاه اطلاعاتشون رو در اختیار ما قرار بدن استفاده میکنیم:grouphugg:

دوست عزیز داستان خاصی نداره که
گواهینامه ماشین گرفتی؟ البته از طریق آموزشگاه؟
دقیقاً مثل اونه 5 جلسه میری کلاس آئین نامه که از این 5 جلسه 3 جلسه آئین نامه و 2 جلسه تعمیرات خودرو ( حالا خودرو به موتور چه ربطی داره از من نپرس )
بعد از گذروندنش یه امتحان خود آموزشگاه میگیره اگه قبول شدی مدارکتو میگیری میبری شهرک و دوباره امتحان میدی، حالا دوتا سوال پیش میاد:
1. اگه تو آموزشگاه قبول نشدم؟ یک جلسه دوباره کلاس میری و دوباره امتحان میدی
2. اگه بعد از آموزشگاه رفتم شهرک قبول نشدم؟ میری خونه هفته دیگه میای دوباره تو شهرک امتحان میدی ( دیگه مثل قدیم نیست بری 1 ماه دیگه بیای )

papilo
07-07-1392, 09:27 قبل از ظهر
**** جان فکرنکنم عملی شده چون هنوز اینجاگیری ندادن به حجم موتور وگواهینامه وسن

دوست من توی تهران گیر بازاریه بیا و ببین
همین دیروز صبح یه افسر جلوی منو دوستمو که من ترکش بودم گرفت، گفت مدارک، رفیق ما هم، هم کلاه داشت هم تند نمیرفت، مدارک رو داد به افسره، اونم کارت موتورو گذاشت جیبش، گفتم برای چی جناب سروان گفت به خاطر شما که کلاه نداری:icon_pf _99_:
نمیخوام بگم افسره کاره اشتباهی کرده، نه، چون کار اشتباه از من بود که کلاه نداشتم.
فقط میخواستم بگم که اگه تهران باشی به همه چی گیر میدن.

inspired
07-07-1392, 09:48 قبل از ظهر
5 جلسه میری کلاس آئین نامه که از این 5 جلسه 3 جلسه آئین نامه و 2 جلسه تعمیرات خودرو

اینجور که من متوجه شدم فقط برا آیین نامه باید کلاس بری . یعنی کلاس آموزش عملی نداره ؟ یکسره میری شهرک ؟:28:

soleymani
07-07-1392, 09:50 قبل از ظهر
تازه کجاش رو دیدی
مدارک و کلاه همه چی تکمیله
باز گیر میدن و می خوابونند موتورو

papilo
07-07-1392, 12:27 بعد از ظهر
اینجور که من متوجه شدم فقط برا آیین نامه باید کلاس بری . یعنی کلاس آموزش عملی نداره ؟ یکسره میری شهرک ؟:28:

بله دقیقاً درست فرمودین همینه

- - - Updated - - -

تازه کجاش رو دیدی
مدارک و کلاه همه چی تکمیله
باز گیر میدن و می خوابونند موتورو

من که به شخصه ندیدم کسی رو بی جهت بگیرن، مطمعناً یه ایرادی تو کار بوده که گیر دادن

sorush
07-07-1392, 06:58 بعد از ظهر
به بنده و پسرخاله خودم که گیردادن فقط بخاطرنداشتن آینه بردن پارکینگ وباآشنابازی فرداش درآوردیم
کلا موتورسیکلت بی جهت نمیخوابونن یا اینکه مدارک کامل نداشته باشی یا نقص فنی کلاه برای ترکنشین هم الزامی هستش احیانا فحاشی هم انجام بگیره موتور میخوابونن وخودتون هم میربرن بازداشتگاه:26:
تهران یه شهربزرگی بیشترمردم هم ازموتورسیکلت برای کارشون استفاده میکنند ولی شهرهای دیگه کشوراین طوری نیست

soleymani
07-07-1392, 09:30 بعد از ظهر
امروز شنیدم نزدیک 3 راه آذری بغل بانک ملی یه آموزشگاه موتورسیکلت هست که گواهی نامه هم می ده

m_2k2
07-07-1392, 11:48 بعد از ظهر
امروز شنیدم نزدیک 3 راه آذری بغل بانک ملی یه آموزشگاه موتورسیکلت هست که گواهی نامه هم می ده

سلام دوست عزیز نه خیر اشتباه به عرضتون رسوندن ... الان تنها جایی که توی این منطقه گواهی نامه موتور میده یه پایگاه بسیج واقع در تولید دارو میدان معلم هستش که مبلغ 22000 تومان هم میگره و باید منتظر باشید که ظرفیت تکمیل بشه که یه دو هفته ای طول میکشه پر بشه بعد امتحان می گیرن .... در کل خودتون رو اذیت نکنید من که رفتم شهرک خیلی هم خوب بود...

dm800pvr
08-07-1392, 03:40 بعد از ظهر
اتفاقاً برعکس امروز توی شهرک همه از اون آموزشگاه سه راه آذری میگفتند 120 تومن میگیره 5 جلسه عملی و 5 جلسه تئوری
فقظ ظاهراً امتحانش رو میگن میفرستن شهرک باز!!!!!!!!!! این به چه دردی میخوره اینطوری باشه؟!

papilo
08-07-1392, 04:07 بعد از ظهر
دوستان امتحان فقط توی شهرک هست
الکی هزینه نکنید.
5 جلسه اول رو هزینه میکنید بعد میرین شهرک به غیر از این امکانش نیست

dariush
18-07-1392, 04:47 بعد از ظهر
منم هقته قبل ائین نامه دادم واین هفته شهری قبول شدم 3شنبه هم باید برم برای تکمیل مدارک اسون بود ولی خیلیا میافتادن
جالب بود یه سری سرباز اومده بودن افسره فقط دوره اول که میزدن نگاشون میکردو بعدش روشو میکرد اون طرف و اون سربازه هم بر میگشت و قبول بودن توی این مملکت هرکاری با پارتی میشه
راستی چند روزه میاد؟؟؟

inspired
18-07-1392, 07:06 بعد از ظهر
راستی چند روزه میاد؟؟؟

اصلا مشخص نیست . ولی معمولا بین 2 تا 3 ماه طول میکشه

dariush
20-07-1392, 01:29 قبل از ظهر
اصلا مشخص نیست . ولی معمولا بین 2 تا 3 ماه طول میکشه

نه امو فکر نکنم ماشین که 1 ماهه میاد موتور اینقدر دیر میاد؟!!!

inspired
20-07-1392, 01:41 قبل از ظهر
ماشین که 1 ماهه میاد موتور اینقدر دیر میاد؟!!!

آره داداش تازه من زود گفنم . بعضیا 5 6 ماهی میشه امتحان دادن هنوز نیومده پیگیری که میکنن فقط بشون میگن چاپ شده ولی ارسال نشده. البته اینم بگم بعضیام بودن 1 ماهه رسیده دستشون البته خیلی کمن. برا همین میگم اصلا زمانش معلوم نیست ولی از ماشین دیرتر میاد

Unregistered1
20-07-1392, 10:20 قبل از ظهر
این چیزی که من اکثرا" دیدم اینه که نهایت 45 روزه اومده...تو این چند وقته اخیر چندتا از دوستام گواهینامه گرفتن...حتی 15 روزه هم اومد...بقیه هم 1 ماه تا 45 روزه اومد...

hamed510
20-07-1392, 10:33 قبل از ظهر
میانگین حساب کنی بین 1 ماه تا یک ماه و 10 روز میاد

inspired
20-07-1392, 10:57 قبل از ظهر
این چیزی که من اکثرا" دیدم اینه که نهایت 45 روزه اومده

ایشالا که همینطوره . نمیدونم شاید تازگیا زودتر میدن . اینیم که گفتم نظر دوستان بود خودم نگفتم

Unregistered1
21-07-1392, 01:11 بعد از ظهر
یه وقتایی گواهینامه میاد در خونه...کسی نیست تحویل بگیره...برگشت میخوره پست مرکزی ....معمولا" پست رسالت....تا دوباره تو نوبت ارسال قرار بگبره ممکنه 2 تا 3 ماه هم طول بکشه..

تو اینجور مواقع بهتره مراجعه کنید به اداره پست و دستی تحویل بگیرید...

inspired
22-07-1392, 12:23 بعد از ظهر
آقا بنظرتون اگه من الان گواهینامه بگیرم بعد با یه 250 تصادف کنم بیمه خسارتشو نمیده ؟

- - - Updated - - -

یعنی مثلا با دایلیم بزنم به یه بنده خدا

inspired
22-07-1392, 07:36 بعد از ظهر
.......

معمار
22-07-1392, 08:31 بعد از ظهر
آقا بنظرتون اگه من الان گواهینامه بگیرم بعد با یه 250 تصادف کنم بیمه خسارتشو نمیده ؟

- - - Updated - - -

از چند تا پلیس پرسیدم
یکیشون تا حالا این چیز و نشنیده بود
یکیشون جوابی نداد
ولی از سه چهار تای دیگه گفتن مشکلی نیست
ولی به ما ها چیزی ابلاغ نکردن و ما هم کاری نداریم

ولی خوب این جا ایرانه که هیچی معلوم نیست یه دفعه دیدی
جلو 220 رو هم گرفتن

ولی در حال حاضر کاری ندارن

inspired
22-07-1392, 09:42 بعد از ظهر
ز چند تا پلیس پرسیدم
یکیشون تا حالا این چیز و نشنیده بود
یکیشون جوابی نداد
ولی از سه چهار تای دیگه گفتن مشکلی نیست
ولی به ما ها چیزی ابلاغ نکردن و ما هم کاری نداریم

ممنونم از زحمتی که کشیدی داداش . فقط من میخواستم بدونم شرکتای بیمه خسارت وارده رو قبول میکنن یا نه . نه اینکه پلیسا گیر میدن یا نه

معمار
22-07-1392, 09:48 بعد از ظهر
ممنونم از زحمتی که کشیدی داداش . فقط من میخواستم بدونم شرکتای بیمه خسارت وارده رو قبول میکنن یا نه . نه اینکه پلیسا گیر میدن یا نه

خواهش میکنم اینو برا خودم پرسیدم تقریبا 20 روز پیش بود پرسیدم
با این وضع فعلن میدن
تا بعدا که سفت و سخت تر بگیرن

inspired
25-07-1392, 02:21 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

...........

papilo
27-07-1392, 10:11 قبل از ظهر
سلام به همه دوستان
الان از شهرک اومدم قبول شدم.
اینم هم مدارکی که بعد از قبولی باید آماده کنم هفته بعد ببرم شهرک:

- - - Updated - - -

...........

من که روزه شک دار نمیگیرم تازه گواهی نامه گرفتم خیلیم هست موتور دارم ولی میخوام یه پایین 250 بگیرم تا این 3 سال تموم شه

mohammadsisly
06-08-1392, 12:31 قبل از ظهر
رفقا من 8 ماهی میشه که گواهی نامه موتور سیکلتو گرفتم و پشت گواهینامم الف 2 و الف 3 رو واسم تیک زده یعنی من هردوتاشو دارم .میتونم مگلی 250 یا پالس 220برونم ؟آخه بعضیا میگن باید 3 سال از تاریخ صدور گواهی نامه بگذره.ممنون میشم جواب منو بدید.در ضمن
الف2=روندن موتورسیکلت تا حجم 200 سی سی
و الف3=روندن موتور سیکلت 200 سی سی به بالا تا وزن 400 کیلوگرم

- - - Updated - - -

در ضمن من 19 سالمه ها

معمار
06-08-1392, 09:33 قبل از ظهر
دوست عزیز mohammadsisly اگه چند پست بالا یا یکی دو صفحه قبل رو مطالعه کنید جوابتون و میگیرید

- - - Updated - - -

دوستان اگه با موتور یا ماشین بزنی یه عابر و بکشیش
چند ماه باید بری زندان ؟

یه بنده خدایی این اتفاق افتاده براش 14 ماه بریدن حالا نمیدونم راست باشه یا دروغ

معمار
12-08-1392, 03:29 بعد از ظهر
بالاخره منم تن به گواهینامه گرفتن دادم و امروز رفتم ثبت نام کردم

برا موتور سر جمع شد 110 هزار
و ماشین سر جمع تا الان اگه زیاد ترش نکنن 170 هزار

اموزشگاه موتور سیکلت شهرمون خیلی مسخرست و کوچیک
اما عکس میزارم ببینید چه کار میکنن

amir74
12-08-1392, 04:45 بعد از ظهر
پول اضافه دارید مگه؟
چرا واسه موتور 110هزار تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من با 20هزارتومن گواهی موتور گرفتم

papilo
13-08-1392, 09:41 قبل از ظهر
شما کی گرفتی؟ اینم بگو
الان باید پول آموزشگاه بدی

معمار
13-08-1392, 12:56 بعد از ظهر
پول اضافه دارید مگه؟
چرا واسه موتور 110هزار تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من با 20هزارتومن گواهی موتور گرفتم

دیگه اون موقع تموم شد که با 20 هزار میگرفتی
الان فکر کنم تمام شهر ها اموزشگاه موتور داشته باشن
و اگه هم ندارن تا چند وقت دیگه همه ی شهر ها
هر چند کوچیک یه اموزشگاه برا موتور سیکلت داشته باشن

amir74
13-08-1392, 11:01 بعد از ظهر
واسه 4 5ماه قبله.نه بابا اینجا اموزشگاه سرش گرده

معمار
15-08-1392, 03:39 بعد از ظهر
اینم عکس از اموزشگاه شهرمون
من گفتم ببینم چه اموزشی میخان بدن دیدم طرف به یارو میگه کلاج این جوری ول کن
یه سری کار های مسخره که سال 83 من یاد گرفته بودم
یکی بود تا حالا پشت موتور نشسته بود بعد طرف فرستادش بره با دوچرخه دور بزنه تا
هم ترسش بریزه هم بتونه حفظ تعادل کنه و کلی داستان خسته کننده ی دیگه

و در اخر برای خالی کردن جیب مردم که چه کار هایی نمی کنن

papilo
28-08-1392, 02:34 بعد از ظهر
دوستان بالاخره گواهینامه من هم اومد.
من 8.4 امتحان رو قبول شدم و 8.27 هم گواهی نامه رسید دستم.
این هفته 5 شنبه میرم برای خرید یه آپاچی 180.

33798 33799

معمار
28-08-1392, 06:09 بعد از ظهر
دوستان بالاخره گواهینامه من هم اومد.
من 8.4 امتحان رو قبول شدم و 8.27 هم گواهی نامه رسید دستم.
این هفته 5 شنبه میرم برای خرید یه آپاچی 180.

33798 33799

مبارکه ای شا الله به سلامتی
خوب زود اومده 23 روزه

حالا مثلا روی ماهتون و میدیدم چی میشد؟

- - - Updated - - -

این اموزشگاه شهر ما همش میگن هفته بعد هفته بعد تا ظرفیت تکمیل بشه

senior.alireza
09-09-1392, 11:30 قبل از ظهر
منم امروز رفتم شهرک و عملی رو قبول شدم و هفته دیگه باید برم تکمیل مدارک . دوست عزیز شما رفتی برای تکمیل مدارک گواهی اشتغال به تحصیل خواست ؟ یا مدرک نظام وظیفه ؟ . من گواهی اشتغالم باطل شده بدهکار هم هستم بهم نمیدن :4chsmu1: . نرم برای تکمیل مدارک ضایع بشم ؟

ehsan23
09-09-1392, 01:34 بعد از ظهر
اقا من دارم گواهیناممو به عشق خرید مگلی میگیرم،یعنی با اونم برم بیرون موتور پارکینگه؟

معمار
09-09-1392, 05:44 بعد از ظهر
اقا من دارم گواهیناممو به عشق خرید مگلی میگیرم،یعنی با اونم برم بیرون موتور پارکینگه؟

این گواهینامه که میدن خیالت راحت
پشت هرچی پلاک ملی که دلت میخاد بشین

شایسته فر
09-09-1392, 06:37 بعد از ظهر
پشت هر چی بی پلاکم خواستی بشین!!!
برای سنگینم (عضویت در هیات و .....) همین گواهی نامه لازمه1!

abolfazls
11-09-1392, 11:38 قبل از ظهر
گواهينامه موتور و ماشين رو داده بودم براى تمديد و امروز گواهينامه جديد اومد ،،،

salar.gorgani
11-09-1392, 12:13 بعد از ظهر
گواهينامه موتور و ماشين رو داده بودم براى تمديد و امروز گواهينامه جديد اومد ،،،

مبارک باشه ..واس منم همین طرحه ولی فقط پایه 3و موتورش پره.

VAHID
11-09-1392, 01:41 بعد از ظهر
من ندارم

nixon
13-09-1392, 11:24 قبل از ظهر
اقا این قضیه گواهی نامه های جدید چیه؟؟یعنی ما الان بالای 200 نمیتونیم سوار شیم؟؟؟/:)

nixon
13-09-1392, 11:26 قبل از ظهر
داش امیر شما این همه مدت بدون گواهی نامه سوار هیو بودی کاریت نداشتن؟؟؟تا حالا بت گیر ندادن؟؟؟؟

abolfazls
13-09-1392, 11:28 قبل از ظهر
اقا این قضیه گواهی نامه های جدید چیه؟؟یعنی ما الان بالای 200 نمیتونیم سوار شیم؟؟؟/:)

نه نميتونيد ،،،

بايد سنتون بالاى ٢٣ سال باشه و سه سال هم از گواهينامه تون گزشته باشه

nixon
13-09-1392, 11:33 قبل از ظهر
:61::crazy پالس 220 هم یعنی نمیشه... بابا دیگه این یکی خیلی ستمه... حالا ما پولشو جور کردیم گواهی نامه ها اینجوری شد:2:

abolfazls
13-09-1392, 11:35 قبل از ظهر
:61::crazy پالس 220 هم یعنی نمیشه... بابا دیگه این یکی خیلی ستمه... حالا ما پولشو جور کردیم گواهی نامه ها اینجوری شد:2:

گواهينامه تون از همين مدله ؟؟؟
يا از اون قبلى ها هست ؟؟؟

nixon
13-09-1392, 11:38 قبل از ظهر
نه ندارم هنوز.1ماه 40 روز دیگه میاد.

abolfazls
13-09-1392, 11:43 قبل از ظهر
نه ندارم هنوز.1ماه 40 روز دیگه میاد.

پس هيچ !
فقط تا ٢٠٠ سى سى ميتونيد برونيد !!!

nixon
13-09-1392, 11:45 قبل از ظهر
اگه بگیرن میخوابونن یا جریمه میکنن؟؟؟ اگه فقط جریمه باشه اشکال نداره

omid kawasaki
13-09-1392, 11:55 قبل از ظهر
من از کسی شنیدم که مامورا توجهی به این قضیه حجم موتور نمیکنند...

nixon
13-09-1392, 12:01 بعد از ظهر

ARASH
13-09-1392, 08:38 بعد از ظهر

موتور میخوابونن بعدش شما رو ارجاع میدن به حل اختلاف از 120 هزار تومان به بالا جریمه میشید و بعد هزینه ی پارکینگ و ازادی موتور هم باید پرداخت کنید

Sent from me to all of you

BKING
13-09-1392, 09:58 بعد از ظهر
قانون گواهینامه ها عوض شده فکر نمی کنم مشکل حجم وجود داشته باشه

mahdi24
13-09-1392, 09:59 بعد از ظهر
دوستان اینکه میگن برای موتور های بالای 200 باید حداقل 23 سال سن و سه سال از گواهی نامه زیر 200 گذشته باشه جریانش چیه؟؟؟؟ تو سایت ها که با قاطعیت اینو نوشتن و از طرفی یکی میگه اجرا نمیشه ، دوستانی هم که سه سال از گواهیشون نگذشته پشت 250 میشینن. جریان چیه؟؟

شایسته فر
13-09-1392, 10:02 بعد از ظهر
تا اونجایی که اطلاع دارم حتی برای سنگین هم نیازی به گزشتن 3 سال از رو گواهی نامه نیست چه برسه به 250!!

mahdi24
13-09-1392, 10:18 بعد از ظهر

پس اینجا پرت گفته :14::14:
خودمم حدس میزدم ولی خواستم مطمئن بشم .

شایسته فر
13-09-1392, 10:23 بعد از ظهر
شاید قانون این باشه اما تا حالا که رعایت نشده

nixon
13-09-1392, 10:24 بعد از ظهر
بالاخره چی شد میشه نمیشه میگیرن نمیگیرن؟؟؟:-s:-s

nixon
13-09-1392, 10:34 بعد از ظهر
دولت به منظور کاهش تخلفات رانندگی، آیین نامه صدور انواع گواهینامه های رانندگی را ابلاغ کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، هیئت وزیران بنا به پیشنهاد وزارت کشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی، آیین نامه صدور انواع گواهینامه های رانندگی را ابلاغ کرد.
بر اساس این مصوبه، هر کس بخواهد با هر نوع وسیله نقلیه موتوری زمینی رانندگی کند باید گواهینامه رانندگی متناسب با آن وسیله را دارا باشد.
براین اساس،* انواع گواهینامه های رانندگی با شرایط زیر توسط راهنمایی و رانندگی صادر می شود:
شرایط شرکت در آزمایشها و صدور گواهینامه موتورسیکلت (برای رانندگی با موتور سیکلت های با حجم موتور تا دویست سی سی) داشتن حداقل هجده سال، ارایه گواهی سلامت جسمی و روانی از مراجع صلاحیتدار پزشکی، ارایه گواهی طی دوره های آموزش نظری و عملی از آموزشگاهها یا مراکز مجاز آموزش رانندگی و قبول شدن در آزمونهای تئوری آیین نامه و مهارت علمی رانندگی با موتور سیکلت دویست سی سی است.

nixon
13-09-1392, 10:39 بعد از ظهر
یکی اگه پیدا شه مارو یه راهنمایی بکنه اجرش با کلید اسرار..... الان 60 مدل قانون و حرف شنیدم یکی به ما بگه هیو بگیریم میتونیم سوار شیم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!:67214_smashfreak: :67214_smashfreak:

M.amin
14-09-1392, 05:06 بعد از ظهر
بالاخره منم تن به گواهینامه گرفتن دادم و امروز رفتم ثبت نام کردم

برا موتور سر جمع شد 110 هزار
و ماشین سر جمع تا الان اگه زیاد ترش نکنن 170 هزار

اموزشگاه موتور سیکلت شهرمون خیلی مسخرست و کوچیک
اما عکس میزارم ببینید چه کار میکنن

چقدر هزینه آموزشگاه شد ؟
فیش های واریزی و معاینه چشم چقدر شد ؟

ممنون .

nixon
15-09-1392, 12:34 قبل از ظهر
دمتون گرم واقعا... یکی نیست یه جواب درست حسابی به ما بده؟؟؟ثواب داره ها!!!

abolfazls
15-09-1392, 12:52 قبل از ظهر
داداش بگير ...

اين قانون اومده ولى فعلاً درست و درمون اجرا نميشه !
ميدونى چى ميگم ؟ شانسى هست كه گير بدن يا نه !

nixon
15-09-1392, 12:58 قبل از ظهر
داداش شانسی که خب بگیرن دهن صافی داره مث اینکه :confused: نمیدونم والا بد گیر کردم :((((

abolfazls
15-09-1392, 01:15 قبل از ظهر
داداش شانسی که خب بگیرن دهن صافی داره مث اینکه :confused: نمیدونم والا بد گیر کردم :((((

داداش همينه ديگه ، ولى اگر هم گير بدن فكر كنم فقط با يه جريمه حل شه داستان و به خابوندن موتور نكشه !

dariush
16-09-1392, 02:20 قبل از ظهر
دوستان شیراز هم اموزشگاه گداشتن
اخر هم این گواهینامه ما نیومد الان 2 ماه میشه 2 هفته هس میرم طرف میگه چاپ شده از تهران هنوز نرسیده

معمار
16-09-1392, 04:24 بعد از ظهر
چقدر هزینه آموزشگاه شد ؟
فیش های واریزی و معاینه چشم چقدر شد ؟

ممنون .

90 هزینه اموزشگاه
19 فیش
15 معاینه چشم

ولی اگه بخای حساب کنی بیشتر شده این پول ها یه طرف
باید کپی ازمایش خون میگرفتیم که ازمایش خون 10 هزاره + عکس + کپی
فکر کنم تا موقع ثبت نام 150 هزاری سر جمع پیاد مون کردن

hamed510
16-09-1392, 05:27 بعد از ظهر
اوههههه چه خبره!!!؟
من یک و نیم سال پیش گرفتم سر جمع 15 الی 20 تومن خرج کردم!!!

معمار
17-09-1392, 08:33 قبل از ظهر
اوههههه چه خبره!!!؟
من یک و نیم سال پیش گرفتم سر جمع 15 الی 20 تومن خرج کردم!!!

اوهههههه یادش بخیر
یک سال و نیم پیش هیو 8 9 م بود و ...

دیگه کاریش نمیشه کرد قانون ... که گذاشتن

من دوتاش و باهم رفتن دیگه تو مراحل اخریش (ایین نامه اصلی و افسر)
تو اموزشگاه خدایش خدایش هیچ گونه اموزشی ندادن
بی خودی کلی پول + وقت گذاشتیم برا کلاس های فنی و ایین نامه که اصلا چیزی یاد ندادن فقط یه سری نصیحت و دری وری
تو اموزششونم اموزش رانندگی ندادن
اموزش ( چه گونه برانیم جلوی افسر ) و دادن

bugatti
18-09-1392, 04:30 بعد از ظهر
من امروز شهری رو هم قبول شدم .:smilies(113):

جناب سرگرد گفت : هفته دیگه برو باجه 4 >>> چه مدارکی باید ببرم؟؟؟

چند وقته گواهی میاد ؟

میتونم 250 سوار شم؟ (با توجه به قانون جدید)

معمار
18-09-1392, 05:54 بعد از ظهر
1 - من امروز شهری رو هم قبول شدم .:smilies(113):

2 - جناب سرگرد گفت : هفته دیگه برو باجه 4 >>> چه مدارکی باید ببرم؟؟؟

3 - چند وقته گواهی میاد ؟

4 - میتونم 250 سوار شم؟ (با توجه به قانون جدید)

1 - مبارکه به سلامتی
2 - از خودشون بپرس ببین چی میخان براشون ببری
3 - شندیم از یک ماه تا دو ماه
4 - برای هزارمین بار
این گواهینامه ای که جدیدن میدن پشت هر چی پلاک ملی با خیال راحت میتونید بشینید

senior.alireza
18-09-1392, 06:51 بعد از ظهر
برای تکمیل مدارک :
دو قطعه عکس مطابق با کاردکس مربوطه
برگه اشتغال به تحصیل یا پایان به خدمت
مشخص شدن گروه خونی ( گواهینامه ماشین داری هم میتونی ببری)
کدپستی آدرس و این چیزا..
کپی شناسنامه و کارت ملی هم بر که اگه لازم شد داشته باشه

M.amin
19-09-1392, 10:08 قبل از ظهر
مبارکه ای شا الله به سلامتی
خوب زود اومده 23 روزه

حالا مثلا روی ماهتون و میدیدم چی میشد؟

- - - Updated - - -

این اموزشگاه شهر ما همش میگن هفته بعد هفته بعد تا ظرفیت تکمیل بشه

یعنی چی هی میگن هفته بعد ؟
(برای امتحان یا چیز دیگه ؟؟؟)

میشه بیشتر توضیح بدی ؟

معمار
19-09-1392, 10:16 قبل از ظهر
یعنی چی هی میگن هفته بعد ؟
(برای امتحان یا چیز دیگه ؟؟؟)

میشه بیشتر توضیح بدی ؟

مسخره بازی دراوردن کلن کلاسمون 20 نفر به زور جمع شدن
از اول ابان ثبت نام کردیم اخرای ابان کلاس ها شروع شد و کلاس های شهریشم تموم کردم
حالا مونده امتحان ایین نامه و مارپیچ که اینم این هفته نمیتونم برم برا امتحان
هفته بعد باید برم برا امتحان

این قدر کلمه هفته بعد شنیدم که اسمش میاد حالام بهم میخوره
خیلی الافمون کردن

hossein assassin
19-09-1392, 01:23 بعد از ظهر
برای بنده که بعد 2 ماه اومد ..
اونم بعد این همه مراجعه به پلیس +10 :98::s (9):

hossein assassin
22-09-1392, 05:59 بعد از ظهر
دوستان یه خبر خوب براتون دارم ، دیگه نگران تست زدن نباشید
برید تو این سایت[Only registered and activated users can see links] و راحت استفاده کنید از تست زدن ..... خیلی راحت ...دوشواری هم نداره ، قسمت آزمون ، آزمون راهنمایی و رانندگی رو انتخاب کنید.

user: M35986

pass : 1358500

mohsen2001
22-09-1392, 07:52 بعد از ظهر
دوستان یه خبر خوب براتون دارم ، دیگه نگران تست زدن نباشید
برید تو این سایت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) و راحت استفاده کنید از تست زدن ..... خیلی راحت ...دوشواری هم نداره ، قسمت آزمون ، آزمون راهنمایی و رانندگی رو انتخاب کنید.

user: M35986

pass : 1358500

سایت اصلیش اینه:[Only registered and activated users can see links]

Eyeless
25-09-1392, 10:00 قبل از ظهر
سلام

دوستان من میخوام گواهینامه بگیرم !!!

اما چندتا سوال دارم.:24:

میشه توضیح بدید آیین نامش چطوریه آزمون شهریش چطوریه سخت آسونه !مانه هاش در چه وضعن سوالاش چطوریه ! !
:20:

- - - Updated - - -

و این آموزشگاه ضروریه ؟ نمیشه نری ؟!

معمار
25-09-1392, 10:12 قبل از ظهر
سلام

دوستان من میخوام گواهینامه بگیرم !!!

اما چندتا سوال دارم.

میشه توضیح بدید آیین نامش چطوریه آزمون شهریش چطوریه سخت آسونه !مانه هاش در چه وضعن سوالاش چطوریه ! !

- - - Updated - - -

و این آموزشگاه ضروریه ؟ نمیشه نری ؟!

سلام
الان شما هر گواهینامه ای که بخای بگیری باید بری اموزشگاه
سوالاش هم زیاد سخت نیست شما تو کتاب ایین نامه قسمت های زرد کتاب و سوالات کتاب و گزینه های صحیح شو بخونید
و چند جا دیگه هم لازم بخونی مثله علامت دست پلیس و این حرفهاش قبول میشید
مانع هاشم چند هفته پیش رفته بودم برا کلاس داشتن امتحان مارپیچ میدادن بعد از امتحان که رفتم اندازه گرفتم 5 قدم کتونی 45 بود
و یه بدی که داره باید با موتور اموزشگاه امتحان بدی که هم گارد جلو دارن هم موتوراشون ترکیده

papilo
25-09-1392, 10:35 قبل از ظهر
سلام من تازگیا گواهینامه گرفتم، آموزشگاه حتماً باید بری
آیین نامه بستگی به خودت داره، اگه مثل من یک هفته روش وقت بزاری خیلی راحت میتونی بار اول قبول بشی بدون اشتباه ولی اگه بخوای همینجوری الله بختکی بری امتحان بدی شک نکن با 10 یا 11 اشتباه رد میشی
مانع های امتحان عملی هم از این مخروطی های پلیس هستش که فاصله هرکدوم نزدیک به 6.5 قدم ( سایز کفش من 44 ) بود که اگر سطح مقطع مخروط رو هم حساب کنیم 7 قدمه یا یک موتور و یک چرخ اون

تمام این اطلاعات مال تهران هست و از شهرستان ها خبری ندارم

- - - Updated - - -

سلام من تازگیا گواهینامه گرفتم، آموزشگاه حتماً باید بری آیین نامه بستگی به خودت داره، اگه مثل من یک هفته روش وقت بزاری خیلی راحت میتونی بار اول قبول بشی بدون اشتباه ولی اگه بخوای همینجوری الله بختکی بری امتحان بدی شک نکن با 10 یا 11 اشتباه رد میشی مانع های امتحان عملی هم از این مخروطی های پلیس هستش که فاصله هرکدوم نزدیک به 6.5 قدم ( سایز کفش من 44 ) بود که اگر سطح مقطع مخروط رو هم حساب کنیم 7 قدمه یا یک موتور و یک چرخ اون تمام این اطلاعات مال تهران هست و از شهرستان ها خبری ندارم

imported_mohsen2001
25-09-1392, 10:43 قبل از ظهر
:slap::crazy گواهینامه ام رو گم کردم ....

حالا باید چی کار کنم؟؟؟

abolfazls
25-09-1392, 12:04 بعد از ظهر

حالا باید چی کار کنم؟؟؟

خنده داره ؟؟؟

برو پليس + ١٠ براى المثنى اقدام كن

abolfazls
26-09-1392, 09:21 بعد از ظهر

حالا باید چی کار کنم؟؟؟

محسن جان اقدام كردى براى گواهينامه المثنى ؟؟؟

imported_parvazz
26-09-1392, 11:56 بعد از ظهر
ای بابا گواهینامه ی من الان 3 ماهه قبول شدم نیومده (موتور)

imported_mohsen2001
27-09-1392, 12:01 قبل از ظهر
محسن جان اقدام كردى براى گواهينامه المثنى ؟؟؟

اره امروز پدر را فرستادم دنبال کاراش .

گواهینامه ماشین رو هم گرفتن...

خیلی طول میکشه تا بیاد؟؟؟

معمار
27-09-1392, 03:11 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان پرشین موتور
الان از امتحان میام امروز هم ایین نامه موتور هم افسر شو قبول شدم
:4chsmu1: :smilies(113)::999: :12:

شنبه هفته ی قبل هم ایین نامه ماشین هم افسر شو قبول شدم

اما امروز که رسید پستی موتور میخاستن بدن گفت که
باید گواهینامه ماشینت بیاد بعد بیاری تحویل ما بدی که ما بفرستیم که گواهینامه موتورت و اضافه کنن:[Only registered and activated users can see links]

mohsen2001
27-09-1392, 10:38 بعد از ظهر

باید گواهینامه ماشینت بیاد بعد بیاری تحویل ما بدی که ما بفرستیم که گواهینامه موتورت و اضافه کنن:[Only registered and activated users can see links]

مبارک باشه

نمیدونید چند روزه میاد؟؟؟

- - - Updated - - -

مبارک باشه :22:

معمار
28-09-1392, 10:10 قبل از ظهر
مبارک باشه :22:

سلامت باشید

چون ماشین و یه هفته زود تر قبول شدم به ما گفتن یک ماه تا 40 روز
بعد دوباره گواهینامه ی ماشین بدیم به اموزشگاه موتور که گواهینامه ی موتور و بدن اضافه کنن
اون یک ماه تا 40 روز گفتن

- - - Updated - - -

کل هزینه هایی که کردم
برا ماشین سر جمع 200 تموم شد
برا موتور 150 پیادمون کردن

BabyBoy
28-09-1392, 12:43 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان . چند وقتی هست این سایت رو دنبال میکنم و امروز عضو شدم.

سلامت باشید

چون ماشین و یه هفته زود تر قبول شدم به ما گفتن یک ماه تا 40 روز
بعد دوباره گواهینامه ی ماشین بدیم به اموزشگاه موتور که گواهینامه ی موتور و بدن اضافه کنن
اون یک ماه تا 40 روز گفتن

- - - Updated - - -

کل هزینه هایی که کردم
برا ماشین سر جمع 200 تموم شد
برا موتور 150 پیادمون کردن
من یک ماهی هست که مدارکم تایید شده اما چاپ نمیشه. یک شماره بود برای تهران، زنگ زدم گفتن که گواهینامه ماشینت رو تحویل دادی؟ گفتم نه، گفتن تا تحویل ندی چاپ نمیشه. تحویل بده و بگو فرم 3-2-1 برات درخواست بدن. مراجعه کردم اداره راهنمایی، گفتند نمیتونیم تحویل بگیریم، چیزی به ما اعلام نشده، یک 20 روزی صبر کن ببین چی میشه. حالا من موندم پا در هوا! از دوستان کسی این مشکل رو نداشته؟

hossein assassin
29-09-1392, 07:51 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان . چند وقتی هست این سایت رو دنبال میکنم و امروز عضو شدم.

من یک ماهی هست که مدارکم تایید شده اما چاپ نمیشه. یک شماره بود برای تهران، زنگ زدم گفتن که گواهینامه ماشینت رو تحویل دادی؟ گفتم نه، گفتن تا تحویل ندی چاپ نمیشه. تحویل بده و بگو فرم 3-2-1 برات درخواست بدن. مراجعه کردم اداره راهنمایی، گفتند نمیتونیم تحویل بگیریم، چیزی به ما اعلام نشده، یک 20 روزی صبر کن ببین چی میشه. حالا من موندم پا در هوا! از دوستان کسی این مشکل رو نداشته؟

موقع ثبت نام از گواهینامه یه فتوکپی میگیرن ... اصل دست خودته
برای بنده بعد از 22/3 که امتحان دادم 29/6 اومد در خونه...
کلا گواهینامه موتور خیلی دیر بدستت میرسه ، اندکی تأمل !

BabyBoy
30-09-1392, 04:03 بعد از ظهر
موقع ثبت نام از گواهینامه یه فتوکپی میگیرن ... اصل دست خودته
برای بنده بعد از 22/3 که امتحان دادم 29/6 اومد در خونه...
کلا گواهینامه موتور خیلی دیر بدستت میرسه ، اندکی تأمل !
دوست عزیز خیلی ممنونم.
از گواهینامه من هم کپی گرفتند، اما نکته اینجاست که پشت تلفن به من گفتن از مرداد ماه گواهینامه های جدید صادر میشه و من که آبان ماه قبول شدم باید گواهینامم رو میگرفتن! نمیدونم، فعلا که باید صبر کنم. از یک دفتر پلیس +10 هم سوال کردم، گفتن اگه صادر نکنن به دلیلی، توی سیستم علت رو ثبت میکنن. گواهینامه من ب-1 هست و چون توی سیستمشون ثبت شده ممکن هست مشکل پیش بیاد، اگر پایه 2 بود و ثبت سیستمی نشده بود مشکلی نبود...

ARASH
04-10-1392, 12:32 قبل از ظهر
اقا من گواهینامم به سه هفته نکشید اومد دستشون درد نکنه :d

omid kawasaki
04-10-1392, 12:22 بعد از ظهر
ای بابا گواهینامه ی من الان 3 ماهه قبول شدم نیومده (موتور)

برو مرکز پست مربوط به محل خودتون و از اونجا قضیه رو جویا شو چون احتمالا یه مشکلی در ارسال پیش اومده.

hossein assassin
14-10-1392, 11:53 بعد از ظهر
دوست عزیز خیلی ممنونم.
از گواهینامه من هم کپی گرفتند، اما نکته اینجاست که پشت تلفن به من گفتن از مرداد ماه گواهینامه های جدید صادر میشه و من که آبان ماه قبول شدم باید گواهینامم رو میگرفتن! نمیدونم، فعلا که باید صبر کنم. از یک دفتر پلیس +10 هم سوال کردم، گفتن اگه صادر نکنن به دلیلی، توی سیستم علت رو ثبت میکنن. گواهینامه من ب-1 هست و چون توی سیستمشون ثبت شده ممکن هست مشکل پیش بیاد، اگر پایه 2 بود و ثبت سیستمی نشده بود مشکلی نبود...

به نکته خوبی اشاره کردید .. به من هم بعد از یک ماه زنگ زدند و گفتند کد ملی شما صفر وارد شده باید برید پلیس +10 و حلش کردم
که دقیقا بعد از اون به مدت 2 ماه گواهینامه اومد در خونه.

BabyBoy
15-10-1392, 02:24 قبل از ظهر
دوست عزیز امروز پس مراجعه مجدد به پلیس +10 در کمال ناباوری به من گفتند که گواهینامه به پست تحویل داده شده! حالا کی؟ 12 دی که میشه پنج شنبه که تعطیل بوده!! کد رهگیری رو گرفتم و در سیستم پست نگاه کردم که نوشته بود اطلاعات وارد نشده. به شرکت پست زنگ زدم و گفتن ناجا کد رهگیری رزرو داره و توی سیستمش استفاده میکنه و در صورت تحویل به پست همون لحظه توی سیستم میشه دید که کجا هست. گفتن احتمالا 1-2 روز آینده تحویل داده میشه و چون پست پیشتاز هست در بدترین شرایط 3 روزه به دستم میرسه.
ولی چرا وقتی تحویل ندادن توی سیستم میگن تحویل داده شده!! و دیگه این که گواهینامه ها 1-2 هفته از تاریخ صدورش میگذره بعد تحویل میدن، چرا توی سیستمشون ثبت نمیکنن که صادر شده؟ آخه 4 شنبه هم که پیگیر بودم گفتن صادر نشده! حالا اینا به کنار روز تعطیل هم مگه کار میکنن که 5 شنبه ثبت کردن؟ من که سر در نیاودم از کار اینا.
و در آخر این که من این همه به اداره راهنمایی و پلیس +10 مراجعه کردم (و تماس های مکرر با تهران) همگی بیخود و بی جهت بود و هیچ سودی نداشت. این رو برای دوستان دیگه میگم که در آینده گواهینامه میگیرن. البته من خیلی عجول هستم کلا! این مورد دیگه واویلا! آخه خیلی وقت بود دوست داشتم گواهینامه موتور بگیرم ولی...خیلی ترسناک به نظرم میومد! میگفتم امکان نداره شهری رو قبول بشم ولی بار اول قبول شدم.
کل پروسه ثبت نام و امتحان اینجا بسیار بسیار وقت گیر هست. پارسال برای ثبت نام رفتم صف رو که دیدم گفتم نمیشه، امکان نداره! اصلا گواهینامه نمیخوام!
ببخشید طولانی شد. ایشالا گواهینامه بیاد بریم یک دور درست و حسابی و طولانی در نقاط ممنوعه داری مامورین عزیز که روی هوا موتور میگیرن بزنیم!:gigglesmile:
ممنون از همگی.

hossein assassin
15-10-1392, 03:22 بعد از ظهر
کلا سیستم راهنمایی و رانندگی طوری هست که یکم اذیت میشی... ولی به هر حال باید صبر کرد
موفق باشی دوست عزیز.... زیاد عجله نکن.

digitalcanon
16-10-1392, 10:02 بعد از ظهر
گواهینامه موتورم را که اعتبار 10 سالش تموم شده بود بردم تمدید کنم . گواهینامه ماشینمم را هم گرفتند بالاخره بعد از 5 ماه گواهینامه جدیدم اومد . یه نکته جالب توش هست پشتش نوشته مجاز به رانندگی تا حجم 200 سی سی و بالاتر از 200 سی سی در صورت داشتن 23 سال و گذشتن 3 سال از تاریخ صدور گواهینامه . پس قانونا هرکی 23 سال نداره و گواهینامه تازه گرفته نباید 200 به بالا سوار شه :25r30wi:البته من 32 سالمه و 10 سال از گواهینامه ام میگذره

meysamm
17-10-1392, 03:03 قبل از ظهر
دوستان برأي گزفتن گواهينامه موتور بأيد حتما گواهينامه ماشين داشته باشيد اگر گواهينامه ماشين نداشته باشي موتور صادر نميشود؟

- - - Updated - - -

سلام من تازگیا گواهینامه گرفتم، آموزشگاه حتماً باید بری
آیین نامه بستگی به خودت داره، اگه مثل من یک هفته روش وقت بزاری خیلی راحت میتونی بار اول قبول بشی بدون اشتباه ولی اگه بخوای همینجوری الله بختکی بری امتحان بدی شک نکن با 10 یا 11 اشتباه رد میشی
مانع های امتحان عملی هم از این مخروطی های پلیس هستش که فاصله هرکدوم نزدیک به 6.5 قدم ( سایز کفش من 44 ) بود که اگر سطح مقطع مخروط رو هم حساب کنیم 7 قدمه یا یک موتور و یک چرخ اون

تمام این اطلاعات مال تهران هست و از شهرستان ها خبری ندارم

- - - Updated - - -

سلام من تازگیا گواهینامه گرفتم، آموزشگاه حتماً باید بری آیین نامه بستگی به خودت داره، اگه مثل من یک هفته روش وقت بزاری خیلی راحت میتونی بار اول قبول بشی بدون اشتباه ولی اگه بخوای همینجوری الله بختکی بری امتحان بدی شک نکن با 10 یا 11 اشتباه رد میشی مانع های امتحان عملی هم از این مخروطی های پلیس هستش که فاصله هرکدوم نزدیک به 6.5 قدم ( سایز کفش من 44 ) بود که اگر سطح مقطع مخروط رو هم حساب کنیم 7 قدمه یا یک موتور و یک چرخ اون تمام این اطلاعات مال تهران هست و از شهرستان ها خبری ندارم
دوستان برأي گزفتن گواهينامه موتور بأيد حتما گواهينامه ماشين داشته باشيد اگر گواهينامه ماشين نداشته باشي موتور صادر نميشود؟

معمار
17-10-1392, 10:17 قبل از ظهر

خیر لازم نیست
موتور و ماشین به هم ربطی ندارن حتی گواهینامه ماشین هم نداشته باشی بری موتور و بگیری موتور صادر میشود

فقط برا ماشینه که اگه بخای پایه 2 بگیری باید پایه 3 داشته باشی و الباقی داستان

imported_bugatti
19-10-1392, 12:42 قبل از ظهر
سلام

بالاخره گواهی ما هم اومد :25 روزه

ولی یه مشکل:

من میخاستم یه هیو بگیرم تا گواهینامه رو بابام دید گفت این که زده تا 200 سی سی پس دور هیو رو خط بکش

گفت اولا کفی میگیرتت دوما اگه تصادف کنی > مقصری

از مامور هم پرسیدم گفت :نه نمیتونی

حالا چیکار کنم؟ به نظرتون

BKING
19-10-1392, 09:10 قبل از ظهر
سلام

بالاخره گواهی ما هم اومد :25 روزه

ولی یه مشکل:

من میخاستم یه هیو بگیرم تا گواهینامه رو بابام دید گفت این که زده تا 200 سی سی پس دور هیو رو خط بکش

سلام

درسته زده تا 200 اما در عمل کسی به این توجه نمی کنه

من در طول 6 سالی که گواهینامه داشتم و سوار موتور بودم 3 بار گواهینامه ارائه دادم

اگر پدرت خیلی حساسه می تونی یه 200 سی سی بگیری و پس از مدتی 250

bugatti
19-10-1392, 12:41 بعد از ظهر
بالاخره گواهی ما هم اومد : 25 روزه

ولی یه مشکل:

ARASH
19-10-1392, 02:04 بعد از ظهر
امیر جان هر چی ادم دنبال مشکل نره بهتره خدایی نکرده اگه مشکلی پیش بیاد حل کردنش خیلی سخته

Sent from my GT-I9200 using Tapatalk

BabyBoy
22-10-1392, 09:23 بعد از ظهر
سلام بر دوستان عزیز.
بازگشت انجمن مبارک.
دوستان گواهینامه من هم اومد.
15 دی تحویل داده بودن به پست و 20 دی به دست من رسید.
تنها مشکلی که داره این هست که من فکر میکردم پایه 3 رو هم مجاز بزنن، ولی نزدن که خیلی عجیب هست، آخه از پلیس +10 که در مورد گواهینامه 3-2-1 سوال کردم گفتن این 3-2-1 هست و ماشین رو هم مجاز میزنن، ولی...
مشکلی نیست در هر صورت مهم این هست که انتظار به پایان رسید!
از زمانی که امتحان رو قبول شدم 2 ماه و هفت روز طول کشید تا گواهینامه بیاد.
از شما دوستان هم ممنون.

دوست عزیز این قانون بالای 200 و زیر 200 سی سی هنوز اجرایی نشده.
روزی که میخواستم تکمیل مدارک کنم از یک افسر سوال کردم که آیا راهی نیست گواهینامه قدیمی برام صادر کنن که گفت نه وقتی علت رو بهش گفتم، گفت این قانون هنوز اجرایی نشده و با خیال راحت سوار هر موتوری که میخوای میتونی بشی.
اما من اگر جای شما بودم نه از افسر راهنمایی بلکه از شرکت بیمه سوال میکردم، اخه مهم اون خسارت هست.
در مورد مقصر شدن در تصادفات، یک چیز خیلی جالب برای شما بگم. چند وقت پیش، یکی از دوستام تصادف کرد، اون هم با یک موتور سوار، بعد ما زنگ زدیم و پلیس اومد، موتور سوار رو هم با آمبولانس بردند، بلافاصله دوست من مقصر شد! موتور سوار گواهینامه نداشت و ما هرچی به افسر راهنمایی و مامور کلانتری گفتیم، گفتند اصلا مهم نیست!!! حالا چرا؟ اگر کسی در یک تصادف گواهینامه نداشته باشه و مقصر باشه، جریمه گواهینامه میده و تمام! حتی اگر خسارت هم بهش تعلق بگیره، جریمه گواهینامه میده و باز تمام!!! حالا به جز لحظه تصادف، توی هیچ مرحله دیگه ای هم از اون طرف گواهینامه نخواستن، نه حتی توی دادگاه!!!! باورتون میشه؟ یعنی کسی که گواهینامه نداشته باشه، با هر وسیله ای نه تنها موتور، هنگام تصادف نداشتن گواهینامه تحت هیچ شرایطی حساب نمیشه. تنها مساله این وسط بیمه هست، که در صورت نداشتن گواهینامه مقصر، خسارت رو میده ولی شکایت میکنه و از مقصر میگیره، چجوریش رو دیگه نمیدونم.
حالا شما دوست عزیز، اگر من جای شما بودم، از واحد خسارت شرکت هایی که موتور رو بیمه میکنن سوال میکردم که چجوریاست، ولی در کل این قانون زیاد اجرایی نشده.

meysamm
23-10-1392, 12:20 بعد از ظهر
خیر لازم نیست
موتور و ماشین به هم ربطی ندارن حتی گواهینامه ماشین هم نداشته باشی بری موتور و بگیری موتور صادر میشود

فقط برا ماشینه که اگه بخای پایه 2 بگیری باید پایه 3 داشته باشی و الباقی داستان
داداش گواهينامه هاي جديد همه با همن موتو رو ماشين شما مطمعن هستي موتورو تنها صادر ميكنن

معمار
23-10-1392, 01:14 بعد از ظهر
داداش گواهينامه هاي جديد همه با همن موتو رو ماشين شما مطمعن هستي موتورو تنها صادر ميكنن

چرا این قضیه رو ان قدر پیچش میدی
گفتی اگه ماشین نداشته باشی برا موتور و بگیری گواهینامه موتور و صادر میکنن
گفتم اره
شما هر چی گواهینامه بگیری تو یک کارت ادغام میشن یا
اگه از قبل داشته باشی به همون گواهینامه اضافه میشه

senior.alireza
23-10-1392, 02:00 بعد از ظهر
محض اطلاع جدیدا اینجوریه که شما هرچی گواهینامه داری میدی درج میشه تو پرونده و براتون یک گواهینامه صادر میشه.

Sent from my C5502 using Tapatalk

amo hosein
23-10-1392, 02:05 بعد از ظهر
بالاخره گواهی ما هم اومد : 25 روزه

ولی یه مشکل:

گواهینامه موتور ما هم تمدید و به کارت الکترونیکی تبدیل شد.
قانون 250 نوشته باید 3 سال از تاریخ گواهینامت بگذره بعد اجازه داری سوار شی.
دوستان کارت های قدیمی بهتر بود.آدم چند تا گواهینامه داشت.الان همش شده یه کارت کوچولو.

BabyBoy
23-10-1392, 02:56 بعد از ظهر
گواهینامه موتور ما هم تمدید و به کارت الکترونیکی تبدیل شد.
قانون 250 نوشته باید 3 سال از تاریخ گواهینامت بگذره بعد اجازه داری سوار شی.
دوستان کارت های قدیمی بهتر بود.آدم چند تا گواهینامه داشت.الان همش شده یه کارت کوچولو.
دوست عزیز یعنی شما که تمدید کردی تاریخ اولین صدور گواهینامه رو جدید براتون زدن؟ یا تاریخ صدور گواهینامه قبلی هست؟ اگر تاریخ صدور رو جدید نزدن براتون که دیگه مشکلی نیست، مهم تاریخ صدور اولیه هست که باید 3 سال ازش بگذره. میشه یک توضیح بدید لطفا؟

ماکیاولی
23-10-1392, 06:05 بعد از ظهر
بالای 250 که نداریم
مگه تفاوت 200 تا 250 اینقدر زیاده که باید 3 سال بگذره از گواهینامه و بالای 23 باشی ؟
یکم قانونش افراطیه نهایتا بالای 20 و +1 سال

amo hosein
23-10-1392, 06:28 بعد از ظهر
دوست عزیز یعنی شما که تمدید کردی تاریخ اولین صدور گواهینامه رو جدید براتون زدن؟ یا تاریخ صدور گواهینامه قبلی هست؟ اگر تاریخ صدور رو جدید نزدن براتون که دیگه مشکلی نیست، مهم تاریخ صدور اولیه هست که باید 3 سال ازش بگذره. میشه یک توضیح بدید لطفا؟
داداش من برا دوستان گفتم.من مشکلی ندارم.
آره تاریخ صدور اولین گواهینامه پشتش درج شده.
ماکیاولی جان ننوشته تا چه سقف.فقط زده 200 سی سی به بالا بعد از 3 سال از صدور گواهینامه و داشتن 23 سال.
شاید احتمال میدن 250 به بالا هم آزاد شه.
خلاصه کارت های الان خیلی بده.کافیه یه چراغ قرمز رد کنی تا درج در سوابقت بشه.
البته من قانون مندم.هههههه.

معمار
23-10-1392, 07:10 بعد از ظهر
بالای 250 که نداریم
مگه تفاوت 200 تا 250 اینقدر زیاده که باید 3 سال بگذره از گواهینامه و بالای 23 باشی ؟
یکم قانونش افراطیه نهایتا بالای 20 و +1 سال

اون قانون فعلن اجرا نشده وی احتمالش هم هست که اجراش کنن

در مورد قاون افراطی واقعا افراطی هستش ولی
این ها هم تقصیری ندارن میبینن یه سری جنبه ندارن با 125 یه کارایی انجام میدن
اینا هم یه سری قاون تخیلی میزارن

تازه مومنی گفته که داریم یه قانون و ثبت کنیم که اکثر جاده ها 10 تا 15 کیلومتر کاهش سرعت داشته باشیم

meysamme30
25-10-1392, 11:55 بعد از ظهر
دوستان ماهم قانونمند شدیم :22: و اینم از آخرین تغییرات گواهی نامه

35469

senior.alireza
26-10-1392, 02:11 قبل از ظهر
مبارک باشه دوست عزیز فقط حواست باشه جدیدا نمره منفی موتور ( مثلا نداشتن کلاه ) تو گواهینامه ماشین هم ثبت میشه :27: . یه چیزی که الان دیدم گواهینامه ماشین اعتبارش زود تر تموم میشه باید بازم بریم +10 و گواهینامه جدید صادر کنند ؟

amo hosein
26-10-1392, 04:20 قبل از ظهر
مبارک باشه دوست عزیز فقط حواست باشه جدیدا نمره منفی موتور ( مثلا نداشتن کلاه ) تو گواهینامه ماشین هم ثبت میشه :27: . یه چیزی که الان دیدم گواهینامه ماشین اعتبارش زود تر تموم میشه باید بازم بریم +10 و گواهینامه جدید صادر کنند ؟
داداش رو گواهینامه جدید که دو تا گواهینامه مثل رانندگی و موتور سیکلت ادغام شده نوشته اعتبار 10 سال.یعنی جفتش با هم تموم میشه.حالا تاریخ صدور اولیه هر سالی باشه با هم بعد 10 سال تموم میشه.

hossein assassin
26-10-1392, 11:20 قبل از ظهر
عاغا این گواهینامه های هوشمند اولیه که برای ماشین میدادند به راننده ها ... من یکی از اونا داشتم خیلی راحت این تراشه روش افتاد
دوستان حواستون باشه
تنبل شدم نرفتم ردیفش کنم :vahidrk:

mahdikangi
28-10-1392, 01:57 بعد از ظهر
سلام دوستان
من یه سوال برام پیش اومده
من الان هم گواهینامه موتور دارم و هم گواهینامه ماشین.
گواهینامه موتورم تا سال 1401 اعتبار داره ولی گواهینامه ماشینم اردیبهشت تموم میشه و باید برم تمدید کنم.
میخواستم ببینم حتما و بالاجبار باید گواهینامه موتور رو هم بدم تا با ماشین یکی کنن؟؟؟؟
نمیشه بگم گواهینامه موتور ندارم و فقط گواهینامه ماشین رو بدم واسه تمدید؟

salar.gorgani
28-10-1392, 02:07 بعد از ظهر
سلام دادا..تو وقتی گواهینامت رو بفرستی واسه تمدید وقتی کد ملیت رو تو سامانه گواهینامه راهور بزنن هرچی گواهی نامه داشته باشی نشون میده پس در نتیجه گواهینامه جدیدت پشتش هم موتور حک شده هم ماشین .

mahdikangi
28-10-1392, 02:08 بعد از ظهر
سلام دادا..تو وقتی گواهینامت رو بفرستی واسه تمدید وقتی کد ملیت رو تو سامانه گواهینامه راهور بزنن هرچی گواهی نامه داشته باشی نشون میده پس در نتیجه گواهینامه جدیدت پشتش هم موتور حک شده هم ماشین .

نه داداش نخورده
فقط موتور خورده

Sent from my iPhone using Tapatalk ([Only registered and activated users can see links])

salar.gorgani
28-10-1392, 02:12 بعد از ظهر
نه داداش نخورده
فقط موتور خورده

Sent from my iPhone using Tapatalk ([Only registered and activated users can see links])

یعنی چی فقط موتور خورده؟؟؟!!!!!!! همه یکی میشه دیگه اینجوری که بهتره برادره من

mahdikangi
28-10-1392, 02:20 بعد از ظهر
یعنی چی فقط موتور خورده؟؟؟!!!!!!! همه یکی میشه دیگه اینجوری که بهتره برادره من

من نميخوام يكي بشه
نباشه كه بهتره
اگه يوقت گواهينامت رو بگيرن يا گم بشه،ديگه نميتوني ماشين و موتور رو سوار شي

abolfazls
28-10-1392, 07:24 بعد از ظهر
مهدى جان ديگه قانون ديگه ، بعدش اينا همشون الكترونيكى هستن ، شما شماره گواهينامه رو يه جا بنويس . خداى نكرده گم كه شد ، شمارش رو دارى ، ميزنن تو سيستم حل ميشه ، بعدش گواهينامه كه گم بشه خيلى راحت ميرى يه المثنى ميگيرى ...

به نظر من كه قانون خوبيه ...

omid kawasaki
29-10-1392, 03:45 بعد از ظهر
مهدى جان ديگه قانون ديگه ، بعدش اينا همشون الكترونيكى هستن ، شما شماره گواهينامه رو يه جا بنويس . خداى نكرده گم كه شد ، شمارش رو دارى ، ميزنن تو سيستم حل ميشه ، بعدش گواهينامه كه گم بشه خيلى راحت ميرى يه المثنى ميگيرى ...

به نظر من كه قانون خوبيه ...

البته به نظر من یه بدی داره میدونین چی ؟؟ اینکه مثلا من الان 20 سالمه و اگه گواهینامم از این جدیدا بود بالای 200cc نمیتونستم سوار بشم. اگه برم گواهی ماشینم بگیرم دوتا یکی میشه و قانون جدید برام مشکل ساز ، البته خدارو شکر گواهی ماشین نمیخوام بگیرم و به کارمم نمیاد!! مهدی هم فک کنم مشکلش اینه ولی نمیخواد لو بده نمیدونه که ما خودمون....

ARASH
30-10-1392, 02:05 قبل از ظهر
البته به نظر من یه بدی داره میدونین چی ؟؟ اینکه مثلا من الان 20 سالمه و اگه گواهینامم از این جدیدا بود بالای 200cc نمیتونستم سوار بشم. اگه برم گواهی ماشینم بگیرم دوتا یکی میشه و قانون جدید برام مشکل ساز ، البته خدارو شکر گواهی ماشین نمیخوام بگیرم و به کارمم نمیاد!! مهدی هم فک کنم مشکلش اینه ولی نمیخواد لو بده نمیدونه که ما خودمون....

امید اینجوری نیست دیگه با تو کاری ندارن که نوشته 3 سال که از گواهیامت بگذره میتونی 200 به بالا سوار شی که تو وقتی بخوای تمدید کنی حداقل 5 سال ازش گذشته نگران نباش

omid kawasaki
30-10-1392, 02:11 قبل از ظهر
امید اینجوری نیست دیگه با تو کاری ندارن که نوشته 3 سال که از گواهیامت بگذره میتونی 200 به بالا سوار شی که تو وقتی بخوای تمدید کنی حداقل 5 سال ازش گذشته نگران نباش

آرش متوجه نشدی ...اگه الان برا ماشینم بگیرم وگواهینامم دوتا یکی بشه اونوقت که هنوز 3 سال نگذشته و سنمم به 23 نرسیده و قانون شامل منم میشه.

ARASH
30-10-1392, 02:13 قبل از ظهر
سنت شاید ایراد باشه ولی پشت گواهینامت تاریخ صدور اولین گواهینامه میخوره

omid kawasaki
30-10-1392, 02:18 قبل از ظهر
تاریخ صدور که میدونم هست . حداقل 23 سال رو ندارم !!