توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Rieju Marathon 200
s.jafar
02-07-1391, 08:35 بعد از ظهر
منم تنهام :waiting:
22927
farshid37
02-07-1391, 08:44 بعد از ظهر
دوربین شاتر اتومات داره؟ پوتین رو چند گرفتید؟ مارکش چیه؟ راضی هستید ازش؟
s.jafar
03-07-1391, 06:32 قبل از ظهر
اونجا که رفته بودم یه چند نفر دیگه هم بودن. گوشیم رو دادم بهشون اونام یه عکس نثارم کردن :gigglesmile:
بوتم مارک speedo هست. اون موقعی که رفته بودم بوت بخرم مغازه داره مارک فاکس هم داشت. هم ساقش از این بلندتر بود هم محکمتر و با کیفیت تر بود. البته گرون تر هم بود. اما وقتی اونا رو پام کردم خیلی خشک و کم انعطاف به نظر می رسید. یه جورایی شبیه آدم اهنی!
به خاطر همین این رو گرفتم چون هم راحت تر بود و هم در حد خودش خوب و محکمه. قیمت هم درست یادم نیست ولی بین 220 تا 280. البته قبل از گرونی های اخیر
farshid37
03-07-1391, 07:14 قبل از ظهر
فکر می کنید کفش ایمنی زیر ایمنیش خیلی از کفشتون پایین تر باشه؟ محافظ پنچه و مچ هم داره. نظرتون در موردش چیه؟
[Only registered and activated users can see links]
farshid37
03-07-1391, 10:21 بعد از ظهر
تو فیلم های یوتیوپ دیدم ولی نمی دونم دقیقا کجا نصب می شه و چطوری اگه توضیح بدید بویژه اگه بتونید عکسی هم بزارید ممنون می شم. جلوی موتور ندیده بودم. مگه جلو هم نصب می شه؟ آقای نادری شما هم نمی دونید؟ اصلا تسمه ها آمادش هست یا باید درست بشه؟
s.jafar
03-07-1391, 10:25 بعد از ظهر
ببینید قطعا هر چیزی وقتی بیشترین بازده رو میده که سر جاش استفاده بشه. کفش ایمنی هرچه قدر هم خوب باشه بازم طراحیش به صورت تخصصی و برای موتور سواری نیست. بوت های موتور سواری معمولا ویژگی هایی دارن که کفش ایمنی و یا پو تین و غیره ندارند.
مثلا محافظ ساق که خیلی هم مهمه چون ساق پا از نقاط بسیار آسیب پذیر هنگام تصادف با موتوره
23021
کفش های ایمنی معمولا جلوی پا یک فلز جهت محافظت از انگشتان قرار میدن اما بوت موتور سواری علاوه بر اون در قسمت بیرونی پا که انگشت کوچک میشه هم قسمتی محکمی رو قرار میدن. چون زیاد پیش میاد که قسمت بیرونی پا به زمین یا سنگ و از این جور چیزها برخورد میکنه
23022
بوت ها برای اینکه توی تابستون کمتر احساس گرما بشه معمولا دریچه های هوا بر رویشان تعبیه میشه
23023
و امکانات دیگه که بستگی به نوع بوت داره
نیما نادری
04-07-1391, 06:52 قبل از ظهر
من چیزیو ندونم میگم نمیدونم راحت ...
تسمه ها رو میشه ساخت خیلی راحت ... در جلوی موتور خیلی کار امد هست وقتی گیر میکنی
میشه به راحتی موتورو باهاش کشید بالا
الباقیشو سرچ کن ببین کجا میندن .به نتیجه نرسیدی ما هستیم
s.jafar
04-07-1391, 07:14 قبل از ظهر
آقا به نظر من برو توی این لوازم ورزشی ها بگو بند لیفت می خوام. یه مدلش هست برای بکس استفاده میشه و بلند تره و یک مدلش هم هست که تو بدن سازی استفاده میشه و کوچک تره. حسابی هم محکمه. تو بدن سازی که طرف میپیچه دور مچش 200 کیلو کول میزنه بنده آخ هم نمیگه. بگیر ببند به جای اون تسمه. راحت و بی درد سر
آقای نادری وقتی پیچ گاز رو می پیچونم، آخراش که دور میره بالا موتور گاز میخوره اما احساس می کنم تغییری توی سرعت یا قدرت داده نمیشه. دلیلش چیه ؟
farshid37
04-07-1391, 11:12 قبل از ظهر
در مورد نحوه نصب فقط این رو پیدا کردم که نمی دونم برای ریجو هم به کار میاد یا نه:
farshid37
04-07-1391, 08:40 بعد از ظهر
فکر می کنم مشاهده سایت های زیر برای ساخت بند و دستگیره جا به جایی موتور مفید باشه. شاید بهتر باشه به جای دیگه منتقل بشه این بحث چون می تونه برای همه موتورهای تریل مفید باشه:
[Only registered and activated users can see links]|Straps&WT.MC_ID=10010
farshid37
04-07-1391, 11:40 بعد از ظهر
توی ایران از این کیف ها گیر میاد؟ به نظرتون کیف دوزها درست می کنند؟
نیما نادری
05-07-1391, 05:57 قبل از ظهر
آقای نادری وقتی پیچ گاز رو می پیچونم، آخراش که دور میره بالا موتور گاز میخوره اما احساس می کنم تغییری توی سرعت یا قدرت داده نمیشه. دلیلش چیه ؟
محدودیت های موتورو رفع کردید ؟
s.jafar
05-07-1391, 06:59 قبل از ظهر
سلام. بله دریچه محدود کننده رو همون اولا برداشتم. فیلتر هوا رو باز کردم بردن یه باد توش گرفتم بعد بستم. اون مشکل خیلی کمتر شد. فکر کنم مشکل از نرسیدن هوا به کاربراتور بود. راستی فیلتر هوا چه موقع نیاز به تعویض داره؟
چند وقت پیش رفته بودم آچار کشی. تعمیر کاره داشت یه فلات رو سرویس می کرد فیلتر هوا رو در آورد بعد کاغذش رو کند انداخت دور و بعد قاب فیلتر رو کرد توی یه جوراب و بست. میگفت فیلتر هوا گرونه به خاطر همین ما این کار رو می کنیم :297:
- - - Updated - - -
امروز رفتم کیه کتی گرفتم فکر کنم ماله فلات طرح KTM بود. بستم رو قلوه فابریک ریجو. کارم راه افتاد ولی انصافا مال خودش یه چیز دیگه ای بود. برای شستی ساسات هم فروشنده بهم گفت برو جاهایی که لوازم یدکی موتور گازی دارن یه شستی ساسات براوو بگیر. تو مایه های شستی موتور خودته !
shahriar
05-07-1391, 07:44 قبل از ظهر
جعفر موتورت چقدر خوشگله بزنم به تخت حيف شد افتادي.
يعني لوازمش گمرك هم نيس؟
s.jafar
05-07-1391, 10:01 بعد از ظهر
متشکر. نیوفتادم، ملق زدم :gigglesmile:
موتور چیزیش نشد. یه چندتا خورده چیزش شکست منم جایگزین کردم. یه چند تا خش هم روی قاب جلوش افتاد که با یه استیکر جدید مشکل حل میشه
من مشهدم. تو تهران گیر میاد اما کی حال داره بره ؟!
farshid37
06-07-1391, 11:46 بعد از ظهر
دیشب با موتور 30-40 کیلومتر رفتم خارج شهر و برگشتم. کلا نور چراغش اصلا راضی کننده نیست. نمی دونم تنظیم نیست یا ضعیفه؟ اگه با لامپ پر قدرت عوض بشه پلیس ایراد نمی گیره؟ چه لامپی پیشنهتد می دید؟
نیما نادری
07-07-1391, 03:31 قبل از ظهر
لامپ پر قدرت تر باعث مات شدن بلوری میشه پیشنهاد میکنم حتی تست کنی نکنی لامپ خودش 35/35 هست
شما برای برداشتن محدودیت باید دو سیم زرد و مشکی که پشت سی دی آی موتور هست از هم جدا کنی (اصل ماجرا اینجاست )
farshid37
07-07-1391, 04:08 قبل از ظهر
نظرتون در مورد لامپ زنون چیه؟ لامپ های زنون جدید می گن گرمای زیادی ایجاد نمی کنه؟
فکر می کنم آقا جعفر گفته بود سیم ها رو جدا کرده. اینطور نیست؟
s.jafar
07-07-1391, 04:11 قبل از ظهر
بله من جدا کردم اما یادم نیست قبل از جدا شدن سیم ها نور موتور با الان فرق داشت یا نه :297:
farshid37
07-07-1391, 04:15 قبل از ظهر
نور؟ جدا کردن سیم ها رو آقای نادری برای افزایش قدرت موتور گفته. چون گفته بودید کم میاره و لامپ رو در پاسخ سوال من.:gigglesmile:
نیما نادری
07-07-1391, 04:40 قبل از ظهر
جدا کردن سیمها به نور موتور ربط نداره به گازخور ربط داره
farshid37
07-07-1391, 11:52 بعد از ظهر
در مورد قدرت ریجوی 200 (با حجم واقعی 183) اظهار نظرهای مختلفی هست. سایت زیر قدرت موتور رو 19 اسب بخار دونسته. فقط نمیدونم چرا با وجود اینکه عنوان ریجو 200 هست و در قسمت موتور توضیح داده که در واقع 183 سی سی هست چرا تو قسمت مشخصات در جدول پایین حجم موتور رو 250 ذکر کرده. دوباره که بررسی کردم فکر کنم اشتباه کردم و احتمالا این موتوری که تو ایران هست نباشه. این ظاهرا ورژن competitive هست که مقداری هم گرونتره و کمک هاش قابل تنظیم هست البته بعید می دونم قدرتشون فرقی داشته باشه:
1 of 4
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Rieju MRT200 LC Pro Comp (2010-current) ([Only registered and activated users can see links])
New price
£3,899
Used price range
View Rieju MARATHON 200 bikes for sale to see current asking prices ([Only registered and activated users can see links])
Engine size
250cc
Power
19bhp
Top speed
75mph
Insurance group
MCN ratings
Owners' ratings
Overall
Engine
Ride & Handling
Equipment
Quality & Reliability
Value
MCN overall verdict [Only registered and activated users can see links]
Rieju’s new MRT200 LC is a road-legal enduro machine. Think of it as a modern-day version of the much-loved old Kawasaki KMX200. Powered by bored-out Yamaha YZR-R125 engine, the Spanish machine has lots of punch, is equipped with some top-notch parts and is genuinely good at tackling the dirt as well as the tarmac. It’s the perfect choice for new riders who want to get muddy.
Engine
MCN rating
Owners' rating
Using a 19bhp liquid-cooled 183cc four-valve single-cylinder engine, produced by the same company who make all of Yamaha’s small capacity engines, the Rieju can be ridden on a restricted licence. It has a decent amount of punch, sounds throaty and the throttle response from the single carb is spot-on.
Ride and Handling
MCN rating
Owners' rating
On tarmac the Rieju is fun, likes to wheelie, but is ultimately compromised by its soft, long travel suspension and off-road tyres, which wobble and move around if pushed hard. The seat is like a plank of wood and there’s zero wind-protection. Off-road it’s a different story - it’s hugely capable. It’s never going to compete with a proper competition enduro machine, but it’s more that good enough to learn your mud-plugging skills on. It’s light, easy to manage and has enough power to get up steep hills and over obstacles.
Equipment
MCN rating
Owners' rating
For your hard-earned cash you get a steel beam frame, aluminium black-rimmed spoked wheels, ‘factory’ sponsor stickers, 40mm upside down Marzocchi forks, a fully-adjustable rear shock, Galfer wave discs front and rear, Domino handlebar grips, hand guards and an electric start. It also has pillion pegs, but rather you than me on the back of that razor thin and rock-hard seat. There’s a base model: the MRT200 LC Pro, which has non-adjustable suspension, lower seat height, no sump guard and plain colours for £300 less. Compare and buy parts for the Rieju MRT200 in the MCN Shop ([Only registered and activated users can see links]).
Quality and Reliability
MCN rating
Owners' rating
There are some cheap touches on the bike, like the pillion pegs, just one mirror and the side-stand that flicks up as soon as you take weight off it. The engine should prove reliable as it’s a Yamaha unit and generally the cycle parts are high quality.
Value
MCN rating
Owners' rating
What you’re getting here is effectively two bikes in one: a funky road bike and a machine that's genuinely fun off-road. It’s a lot of bike for the money and an excellent choice for new riders.
Find a Rieju for sale ([Only registered and activated users can see links]).
Insurance
Insurance group: n/a
Compare motorcycle insurance ([Only registered and activated users can see links]) quotes now
Model History
2010: MRT200 Introduced
Other Versions
Specifications
Top speed
75mph
1/4-mile acceleration
secs
Power
19bhp
Torque
ftlb
Weight
98kg
Seat height
945mm
Fuel capacity
9.5 litres
Average fuel consumption
mpg
Tank range
miles
Insurance group
Engine size
250cc
Engine specification
5v, single
Frame
Twin spar steel
Front suspension adjustment
40mm Marzocchi forks, fully-adjustable
Rear suspension adjustment
Single shock, fully-adjustable
Front brakes
300mm disc with twin-piston caliper.
Rear brake
Single disc with single-piston caliper.
Front tyre size
90/90 x 21
Rear tyre size
140/80 x 18
See all Rieju MARATHON 200 motorcycles for sale ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] Rieju
MARATHON 200 ([Only registered and activated users can see links])
miles
£3,999
s.jafar
08-07-1391, 05:28 قبل از ظهر
آقا قیمت رو زده نزدیک 4000 یورو ! اگر یورو الان بر فرض 3000 تومن باشه. یعنی به پول ما میشه 12 میلیون تومن اون وقت ریجو توی ایران 7 تومنه :297:
farshid37
08-07-1391, 06:14 قبل از ظهر
البته فکر می کنم این مدل از مدلی که تو ایران 600-700 پوند گرونتره. کمک هاش قابل تنظیم هست و فکر می کنم برتری های دیگه ای هم داشته باشه. در ضمن اون موقع که 7 میلیون بود قرار بود سوزوکی دی آر 200 رو بدن 9 که به نظرم همون موقع هم نسبت به 7 ریجو زیاد بود. الان سوزوکی شده 12 پس احتمالا ریجو هم افزایش قیمت داشته باشه.
farshid37
19-07-1391, 06:00 قبل از ظهر
مسیر میان رجایی دشت و رازمیان در منطقه الموت قزوین:
farshid37
20-07-1391, 01:40 قبل از ظهر
در گردشی که جمعه قبل داشتیم و عکساشو تو پست قبل گذاشتم حدود 3-4 ساعت سوار موتور بودیم. چای و نهار و زیر اندازه تو کوله ای بود که دوش ترکم بود که کمی خسته اش کرد و مقداری هم تو کیف کمری که به فرمون بسته بودم و تو عکسا معلومه. اما برای مسافت بیشتر و احتمالا حمل چادر و کیسه خواب نیاز به جای بار بیشتر دارم. دوستان باربندی سراغ دارند که بشه به این موتور وصل کرد؟ کلا قسمت گلگیر عقب محکم به نظز می رسه فکر می کنید تحمل 20 کیلو اثاث داشته باشه؟ اگه باربند نباشه می شه یک صفحه به گلگیر پیچ کرد و روش وسایل رو بست؟ کلا از هر ایده یا طرحی در این مورد بویژه اگه همراه با عکس باشه ممنون می شم.
Kenji
23-07-1391, 11:11 بعد از ظهر
کویرموتور در مورد این موتور در سایت خود نوشته است:
موتورسیکلت RIEJU Marathon 200 (ریِجو ماراتن 200) محصول شرکت اسپانیایی RIEJU، با استفاده از انجین MINARELLI YAMAHA محصول ایتالیا از نوع 4 زمانه با 4 سوپاپ و با حجم دقیق 197 سی سی از سیستم خنک کنندگی مایع استفاده می کند و با بهره گیری از راه انداز الکتریک، خود را برای حرکت آماده می کند...
این انجین با داشتن کیفیتی بالا، کارایی عالی و عملکردی قابل اطمینان از قدرت 15 اسب بخار (11 کیلووات) در 8750 دور در دقیقه سود می برد و با داشتن مصرف سوخت بهینه، به حداکثر سرعتی در حدود 125 کیلومتر در ساعت می رسد...
درکنار این ویژگی ها، Marathon 200 Pro برای دادن قدرت سواری بیشتر و پاسخگویی بهتر ساسات، تحولی در سیستم تزریق سوخت محصول خود ایجاد نموده و از کاربراتور 30 میلیمتری KEIHIN CVEK30 استفاده کرده است.
Marathon 200 ویژگی های زیست محیطی و رشد روزافزون قوانین سختگیرانه ضد آلودگی محیط زیست را نیز از نظر دور نداشته و تطابق با استانداردهای Euro3 (اروپا) و Euro2 (ایران) را مدنظر قرار داده است.
Marathon 200 به عنوان یکی از استانداردهای محصولات خود، از دیسک ترمزهای موجی Huge Galfer در سیستم ترمز جلو و عقب استفاده کرده است که قدرت ترمز بسیار بالایی به موتورسیکلت می دهد...
Marathon 200 از کمک دوشاخ جلو با ویژگی چشمگیر و دارای محافظ و قابل تنظیم از نوع وارونه با قطر 40 میلیمتر که محصول Marzocchi ایتالیا است بهره می برد و مجهز به یک کمک فنر عقب گازی با لوله جداگانه است. این ویژگی معمولاً در موتورسیکلت های دارای حجم انجین بالاتر به چشم می خورد اما محصول جدید ریجو با داشتن این ویژگی، جایگاه خود را در راهبری امن و کاملاً پر قدرت به رخ محصولات همردیف خود می کشاند.
شاسی Marathon 200 از میله هایی با جنس متراکم و ساختار موازی و قطعات تماماً جدید تشکیل شده که محیط پیرامونی آن با فولاد مقاوم، وزن را به طور کامل و در تمامی شرایط سواری توزیع می کند....[Only registered and activated users can see links]
در سواری در محیط شهری، شاسی کم عرض به راکب اجازه می دهد پاهای خود را به راحتی به زمین برساند و در هنگام حرکت با آسودگی در بین ماشین ها مانور دهد. بخش زیر شاسی می تواند برای تطابق با حالت های گوناگون از بدنه جدا شود. در سیستم تعلیق عقب، دوشاخ از جنس آلومینیوم است بر قدرت تعلیق موتورسیکلت اضافه می کند.
دسته های آلمینیومی و عریض Marathon 200 به خوبی در دستان راکب جای می گیرد. رکاب ها نیز در ارتفاع مناسبی قرار گرفته اند و راکب و ترک سوار را در موقعیتی قرار می دهند که به سادگی و در حالت های مختلف بتوانند خود را کنترل نمایند. محافظ هایی نیز با طراحی زیبا برای دسته ها در نظر گرفته شده است.
صفحۀ سنجشگرهای Marathon 200 از یک صفحۀ دیجیتال نسبتاً کوچک تشکیل شده که دورسنج، سرعت سنج، و مسافت سنج را به راکب نشان می دهد. طوقه ها با اندازه های 21 اینچ در جلو و 18 اینچ در عقب، تایرهای دو منظوره قابل استفاده در رالی و کراس را بر روی خود جای می دهند. چراغک های LED در قسمت عقب نیز زیبایی خاص خود را به موتورسیکلت می دهند.
Marathon 200 با وزنی معادل 115 کیلوگرم با ویژگی هایی همچون عرض بدنه کم و وزن پائین، از قدرت مانور و پایداری بالایی برخوردار است. سواری با این موتورسیکلت با داشتن وزنی کم، تجربه ای خوشایند و لذت بخش برای شما به ارمغان خواهد آورد و به عنوان موتورسیکلتی که از چهره های شاخص مسابقات جهانی Enduro به شمار می رود رقیبان خود را در جاده و خارج از جاده به چالش می طلبد.
RIEJU Marathon 200 در سه رنگ قرمز، سیاه، و نارنجی از سوی شرکت یکتاز سیکلت کویر عرضه می شود.
farshid37
25-07-1391, 12:07 قبل از ظهر
اطلاعات سایت کویر زیاد قابل اتکا نیست. همونطور که بارها صخبت شده برخلاف سایت قدرتش حدود 20 اسب بخار هست و حجم واقعی هم 183 هست. تو نت هم که بگردید همه جا مدل 200 رو دارای حجم واقعی 183 دونستند.
sorush
25-07-1391, 01:38 قبل از ظهر
پیستون این موتورداخلش شکاف داره یاانحنایی یاشبیه به گودی؟؟
farshid37
25-07-1391, 07:48 قبل از ظهر
من اطلاع زیادی از مسائل فنی ندارم اما سایت زیر نوشته حجمش 197 است. هر کس یک چیزی می گه:wall3:. هر چند زیاد مهم نیست:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) Marathon Pro 200 2011 ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] 0-%20Rieju.jpg
([Only registered and activated users can see links] 0-%20Rieju.jpg)Picture credits - Rieju. Click to submit more pictures. ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 0-%20Rieju.jpg)
2011 Rieju Marathon Pro 200
Discuss this bike ([Only registered and activated users can see links])
Rate this motorbike ([Only registered and activated users can see links])
This bike's rating ([Only registered and activated users can see links])
Write a review ([Only registered and activated users can see links])
Sell this motorcycle ([Only registered and activated users can see links])
Such bikes for sale ([Only registered and activated users can see links])
Tip a friend ([Only registered and activated users can see links])
List related bikes ([Only registered and activated users can see links])
Share on twitter ([Only registered and activated users can see links]) Share on myspace ([Only registered and activated users can see links] ju_marathon_pro_200_2011.php&title=2011%20Rieju%20Marathon%20Pro%20200%20specif ications%20and%20pictures&ate=AT-bikez/-/-/507c679e5885dab3/2&frommenu=1&uid=507c679eec3d372b&ct=1&pre=[Only registered and activated users can see links] d.php%3Fidcat%3D6%26yearno%3D2009%26idbrand%3D2%26 ccm%3D144.00%26model%3DKLX%2B140%26brand%3DKawasak i&tt=0&captcha_provider=nucaptcha) Share on google ([Only registered and activated users can see links] ju_marathon_pro_200_2011.php&title=2011%20Rieju%20Marathon%20Pro%20200%20specif ications%20and%20pictures&ate=AT-bikez/-/-/507c679e5885dab3/3&frommenu=1&uid=507c679e56aafcdc&ct=1&pre=[Only registered and activated users can see links] d.php%3Fidcat%3D6%26yearno%3D2009%26idbrand%3D2%26 ccm%3D144.00%26model%3DKLX%2B140%26brand%3DKawasak i&tt=0&captcha_provider=nucaptcha) Share on digg ([Only registered and activated users can see links] ju_marathon_pro_200_2011.php&title=2011%20Rieju%20Marathon%20Pro%20200%20specif ications%20and%20pictures&ate=AT-bikez/-/-/507c679e5885dab3/4&frommenu=1&uid=507c679e12043fa3&ct=1&pre=[Only registered and activated users can see links] d.php%3Fidcat%3D6%26yearno%3D2009%26idbrand%3D2%26 ccm%3D144.00%26model%3DKLX%2B140%26brand%3DKawasak i&tt=0&captcha_provider=nucaptcha) Share on stumbleupon ([Only registered and activated users can see links] ju_marathon_pro_200_2011.php&title=2011%20Rieju%20Marathon%20Pro%20200%20specif ications%20and%20pictures&ate=AT-bikez/-/-/507c679e5885dab3/5&frommenu=1&uid=507c679e5a24bb5c&ct=1&pre=[Only registered and activated users can see links] d.php%3Fidcat%3D6%26yearno%3D2009%26idbrand%3D2%26 ccm%3D144.00%26model%3DKLX%2B140%26brand%3DKawasak i&tt=0&captcha_provider=nucaptcha) Share on email ([Only registered and activated users can see links]) More Sharing Services ([Only registered and activated users can see links]) Share on facebook_like ([Only registered and activated users can see links])
Rieju's profilation of this bike
The enduro inspired Marathon Pro is a serious contender on and off the road. As standard this bike also features Galfer wave disc brakes...
General information
Model:
Rieju Marathon Pro 200
Year:
2011
Category:
Enduro / offroad
Rating:
Do you know this bike?
Click here to rate it ([Only registered and activated users can see links]). We miss 2 votes to show the rating.
Engine and transmission
Displacement ([Only registered and activated users can see links]):
196.00 ccm (11.96 cubic inches)
Engine type:
Single cylinder, four-stroke
Engine details:
Forward-inclined single cylinder
Bore ([Only registered and activated users can see links]) x stroke ([Only registered and activated users can see links]):
52.0 x 58.6 mm (2.0 x 2.3 inches)
Valves ([Only registered and activated users can see links]) per cylinder:
5
Fuel system:
Carburettor. KEIHIN CVEK 30
Ignition:
CDI
Cooling system:
Liquid
Gearbox:
6-speed
Transmission type,
final drive:
Chain
Clutch:
Wet, multiple disk
Exhaust system:
Racing Muffler
Chassis, suspension, brakes and wheels
Frame type:
Double cradle. Highly resistant steel perimeter
Front suspension ([Only registered and activated users can see links]):
Marzocchi fork of 40mm.
Rear suspension ([Only registered and activated users can see links]):
Gas Mono-shock shock absorber PRS system
Front tyre dimensions:
90/90-21
Rear tyre dimensions:
120/80-18
Front brakes:
Single disc. Galfer Wave
Front brakes diameter:
300 mm (11.8 inches)
Rear brakes:
Single disc. Galfer Wave
Rear brakes diameter:
200 mm (7.9 inches)
Physical measures and capacities
Dry weight:
107.6 kg (237.2 pounds)
Seat height:
900 mm (35.4 inches) If adjustable, lowest setting.
Overall height:
1,200 mm (47.2 inches)
Overall length:
2,150 mm (84.6 inches)
Overall width:
800 mm (31.5 inches)
Wheelbase ([Only registered and activated users can see links]):
1,395 mm (54.9 inches)
Fuel capacity:
6.30 litres (1.66 gallons)
Other specifications
Starter:
Electric
Electrical:
12 V
Color options:
Black, orange, red
Comments:
Rieju is a Spanish brand.
farshid37
05-08-1391, 02:22 قبل از ظهر
کویر موتور زحمت کشید و راهنمای تجهیزات الکتریکی ریجو و روش تنظیم کیلومتر شمار رو به زبان انگلیسی در سایتش قرار داد:
farshid37
13-08-1391, 02:50 قبل از ظهر
امروز پشت موتور روی گلگیر عفب یک کوله پشتی بسته بودم. نفر پشتیم هولش داده بود عقب و کوله باعث شده راهنمای عقبی سمت اگزوز به اگزوز بچسبه و آب بشه. فابریکش که فکر نمی کنم باشه. دوستان می دونند مال چه موتوزی شبیه ریجو هست؟
mohsen46
13-08-1391, 03:22 قبل از ظهر
ریجو کسی فروشی نداره؟
farshid37
13-08-1391, 03:30 قبل از ظهر
آقای علوی که تو همین تاپیک هم پست داره یک زمانی می خواست بفروشه. نمی دونم فروختن یا پشیمون شدن یا نه. زیاد به این جا هم سر نمی زنند می تونید بهشون پی ام بدید.
Alavi
14-08-1391, 07:03 بعد از ظهر
سلام به همگی. من کم و بیش به فروم سر میزنم و پستها رو میخونم.
موتور رو هنوز دارم با قصد فروش.
مشتری خوب داشته باشه میفروشم.
شایسته فر
14-08-1391, 08:02 بعد از ظهر
داداشی با عرض پوزش می تونی یکم اطلاعات در مورد موتورت ذکر کنی
farshid37
15-08-1391, 01:35 قبل از ظهر
موتورشون مدل 90 و سیاه هست. تابستون که من دیدم خیلی تمیز بود. کارکرد هم اون موقع فکر کنم دور و بر 5 هزار بود.
Alavi
15-08-1391, 05:59 بعد از ظهر
با سلام.
رنگ موتور مشکی.
مدل 90.
کارکرد 3200 km.
لاستیک : کراسی (motoz استرالیا)
وضعیت ظاهری بسیار تمیز . فنی کاملا سالم.
stoncold
15-08-1391, 06:04 بعد از ظهر
با سلام.
رنگ موتور مشکی.
مدل 90.
کارکرد 3200 km.
اقا قیمت
تو سایت کویر موتور قدرتشو زده 14
از روانم ینی کمتره:hanghead:
amo hosein
15-08-1391, 06:10 بعد از ظهر
با سلام.
رنگ موتور مشکی.
مدل 90.
کارکرد 3200 km.
قیمت دقیق؟
farshid37
15-08-1391, 06:22 بعد از ظهر
قذرتی که تو سایت مویر زده مربوط به مدل 125 هست و به اشتباه برای این موتور هم نوشته شده.. چون مدل 200 سفارشی و به شکل محدود تر تولید شذه تو سایت ریجو قدرتش ذکر نشده. ولی اگه صفحات قبل رو بخونید از 10 تا 22 اسب گفته شده که قدرت داره.
flower
16-08-1391, 02:32 قبل از ظهر
جناب علوی کم پیدایی یادش بخیر قبلا چه عکس هایی قشنگی گذاشتین ...
farshid37
07-11-1391, 10:59 قبل از ظهر
موتور وقتی در جا کار می کنه مقداری پت پت می کنه. احساس می کنم شاید سوخت خوب نمی سوزه چون تو پارکینگ بوی خاصی ایجاد می کنه. ممکنه اشکال از تنظیم کاربرات باشه؟
Mohammad aghili
07-11-1391, 06:16 بعد از ظهر
بعید نیس
وقتی موتور خام سوزی داشته باشه این اتفاق میوفته معمولا
نیما نادری
10-11-1391, 01:30 بعد از ظهر
کاربراتور این موتور تنظیم نیست و باید خیلی خیلی دقیق تنظیم بشه
نشانه ها : بوی خام سوزی -مصرف زیاد -سر شمع سیاه- شتاب کم - عکس العمل به گاز با تاخیر - دوده سیاه و ضخیم در دهانه خروجی اگزوز
و حتما باید محدودیت ها برداشته بشه مثل صفحه گرد داخل ایرباکس و همچنین قطع کردن سیم ها (قبلا توضیح دادم )
موتور بسیار خوبی بود در نوع خودش و شدیدا از فروختن موتورم پشیمونم کاشکی زمان به عقب بر میگشت .............
farshid37
10-11-1391, 01:47 بعد از ظهر
آقای نادری ممنون از توضیحاتتون. محدود کننده ها رو که خیلی وقته برداشتم. اما برای تنظیم کاربراتور موتور تو قزوین نمی دونم پیش کی برم که کارش خوب باشه. می ترسم بدتر خرابش کنند.
farshid37
13-11-1391, 12:36 قبل از ظهر
موتور رو به تعمیر کار نشون دادم نظرش این بود که کاریرات مشکلی نداره و فعلا نیازی هم به آچار کشی نداره جون صدای اضافی نداره. البته خودم قبلا پیچ ها رو یکی دو بار سفت کردم.
تو آدرس زیر برای حذف محدودیت و تیون ریجو سه توصیه شده:
CDI; the yellow-green and black wires disconnected.
Recommended too:
Air? filter; The "hole-plate".
Exhaust silencer.
اولی و دومی رو که قبلا دوستان گفتند و انجام شده. یعنی جدا کردن سیم زرد و سبز از سیم مشکی در سی دی آی موتور و یرداشتن محدود کننده فیلتر هوا. اما ظاهرا توصیه ای هم در مورد صدا خفه کن اگزوز شده و فکر می کنم منظورش برداشتن اون هست. دوستان در این زمینه تجربه یا نظری دارند؟ صدای موتور گوش خراش می شه؟ تاثیری تو قدرت داره اصلا؟
نیما نادری
26-11-1391, 11:48 بعد از ظهر
همچین چیزی تو اگزوزش نیست سراغش نرو
اگر موتور شما علائم بالا رو داره کاربراتش تنظیم نیست و هیچ مکانیکی نمیفهمه
چون دوست ندارن به موتوری که نمیفهمن چیه دست بزنن و تو هچل بیفتن
100 با رهم بری میگه درسته موردی نداره این فقط کار خود آدمه (تو ایران )
farshid37
27-11-1391, 12:09 قبل از ظهر
راستش به دو تا تعمیر کار نشون دادم اولی گفت فردا بیار تنظیم کنم. اما دومی رو دو تا تعمیر کار دیگه توصیه کردند و گفتند تعمیر کار تریل هست. نگاهی کرد و گفت ایرادی نداره. خودم هم نهایت بتونم پیچ های موتور رو سفت کنم تنظیم کاربرات کارم نیست. راستی کیلومتر شمار رو با جی پی اس تست کردم حدود 10 تا زیاد نشون می ده. نمی دونم با تغییر اعداد و مغادیری که قبلا دوستان گفتند می شه درست کرد یا نه؟ معمولا بیشتر از 100 یا نهایت 110 نمی رونم.
MOHAMMAD_VIOLIN
27-11-1391, 12:26 قبل از ظهر
ریجو کسی فروشی نداره؟
لینک
farshid37
12-12-1391, 11:24 بعد از ظهر
تا خالا چند بار شده وقتی ترمز می گیرم چرخ عقب بازی می کنه. البته خیلی شدید نیست. چون ریجو اولین موتورم هست نمی دونم این طبیعی هست یا ممکنه ایرادی داشته باشه؟ من معمولا ترمز شدید نمی گیرم و فکر می کنم این اتفاق وقتی که موتور مستقیم حرکت نمی کنه بیشتر اتفاق میافته.
شایسته فر
13-12-1391, 06:26 قبل از ظهر
به خاطر لاستیکه
یهو ترمز بگیرید لاستیک سر می خوره
farshid37
13-12-1391, 09:46 بعد از ظهر
فکر می کنید تعویض لاستیک یا کم کردن باد تاثیری داره؟
flower
16-12-1391, 07:04 بعد از ظهر
یه سری لوازم ریجیو می خواستم زنگ زدم کمالی پایه رکاب 105 هزار تومان ...دسته گاز 170 هزار تومان .....صفحه کلاج 400 هزار تومان ... اخه چه خبره مگه طلاس مجبور شدم جنس مشابه بخرم :wall3:
farshid37
16-12-1391, 07:59 بعد از ظهر
مشابه؟ می شه بگید وسایل چه موتوری بهش خورد و قیمت قطعات مشابه چند شد؟ موتور من نوک دسته ترمز شکسته ولی مشکلی نداره. فکر کنم با این قیمت ها عوض نکنم بهتر باشه.
flower
16-12-1391, 08:24 بعد از ظهر
نوک دسته کلاج من شکست تو اوراقی ژاپنی خریدم 20000 تومان یه سمباده کشیدم روش از اولش بهتر شد ماله خودش را جوش دادم گذاشتم برای زاپاس دسته موتور چینی خوب خریدم 8000 تومان اکثر قطعاتش ماله ایتالیا و اسپانیاس خیلی گرونه مثلا رادیاتور 600 هزار تومان بدون فن..سوپاپ هر کدام 200 هزار تومان البته این موتور به این راحتی زود مشکل دار نمی شه انجین سگ جونی داره من تا حالا دور موتور را ردلاین رد نکردم خواستم بعضی قطعات را زاپاس بخرم ولی با این گرونی منصرف شدم.
farshid37
04-02-1392, 10:44 قبل از ظهر
راهنمای عقب سمت اگزوز تابستان گذشته ذوب شد. علتش افتادن کوله ترک روی راهنما و نزدیک شدن به اگزوز بود. بعد اون دو بار راهنمای متفرقه که فکر کنم مال روان بود خریدم و انداختم ولی جنسش خوب نیست و حرارت موتور آبش می کنه. دوستان پیشنهادی ندارند؟
فیلتر روغن داره این موتور؟ باید عوض بشه؟ هر چند وقت؟ کجاشه؟ گیر میاد؟ چنده؟
yasharazary
04-02-1392, 10:55 قبل از ظهر
راهنما فابریک بخر----ا
farshid37
04-02-1392, 12:08 بعد از ظهر
از کجا گیر بیارم؟ فکر نکنم راحت پیدا بشه.
flower
04-02-1392, 03:34 بعد از ظهر
تهران کمالی داره اگر نبود ماله هیو فکر کنم بش می خوره ...فیلتر پارسال خریدم 30000 تومان حتما عوض کن داخل فیلتر پیلیسه زیاد داره.
- - - Updated - - -
تهران کمالی داره اگر نبود ماله هیو فکر کنم بش می خوره ...فیلتر پارسال خریدم 30000 تومان حتما عوض کن داخل فیلتر پیلیسه زیاد داره.
- - - Updated - - -
اگر نداشت یا گرون بود با مسواک و بنزین داخل ظرف کوچک خوب بشورش بعدش با کمپرسور خوب باد بگیر روش بذار خوب خشک بشه دوباره نصب کن فیلتری که من خریدم ایتالیایی اصله.
farshid37
04-02-1392, 05:19 بعد از ظهر
ممنون. فیلتر کجاشه؟ من از زیر روغن رو خودم عوض می کنم و فقط یک توری فلزی هست. زیر 2000 تا رفتم فیلتر روغن هر چند وقت باید عوض بشه؟ فیلتر موتور دیگه ای هم بهش می خوره؟ امکان تمیز کردن و استفاده مجدد داره؟
flower
04-02-1392, 10:47 بعد از ظهر
32443
3 تا پیچ را باز می کنی فیلتر را خارج می کنی قابل شتشو هست تا 3 بار من شتستم مشکلی نیست داخل ظرف کوچک با بنزین و مسواک خوب می شوری بعدش با کمپرسور خوب باد بگیر حتما فیلتر خوب خشک بشه بعد نصب کن یا با اکریل می تونی بشوری زودتر خشک می شه.
- - - Updated - - -
مناسفانه فیلتر هیچ موتوری بش نمی خوره بار اول حتما اقدام کن چون پیلیسه زیاد تو فیلترجمع شده.
farshid37
07-02-1392, 09:19 بعد از ظهر
خیلی ممنون. امروز گمرک بودم ولی نتونستم شمع سوزمی خوب (ngk) پیدا کنم. مغازه کمالی نماینده کویر موتور رو هم پیدا نکردم. قبلش وقت نشد تلفنی آدرسش رو بگیرم.
farshid37
20-02-1392, 10:25 بعد از ظهر
شمع پلاتینی ngk گرفتم و به نظرم عملکرد موتور بهتر شده و دیگه ترقه نمی زنه:
معمار
12-05-1392, 06:37 بعد از ظهر
خوشم اومد از ریجو
قیمتش چه طوریاست ؟
اگه پولم برسه یکی باید بخرم
farshid37
12-05-1392, 09:29 بعد از ظهر
نوش ظاهرا تو بازار نیست. آقای علوی و آقای کامرو از اعضای سایت فروشنده هستند. حدود 14 قیمت گذاشته بودند. من وقتی رو دنده 1یا 2 گازو زیاد می پیچونم آخراش یک صدای خرچ خرچ مثل کشیده شدن حلبی روی زمین از موتور میاد. طبیعیه یا ایراد داره؟ علتش چی می تونه باشه؟
flower
13-05-1392, 05:06 بعد از ظهر
طبیعیه تو دور بالا صدا از انجین می یاد ماله زنجیر تایمه وقتی داغ می شه صداش بیشتر می شه کلا ذات این انجین همیطوریه.
farshid37
20-05-1392, 08:45 بعد از ظهر
عکس های سفر به خمام (نزدیک انزلی) دو ترک از جاده قدیم قزوین به رشت:
farshid37
26-05-1392, 08:19 بعد از ظهر
من همیشه 1 لیتر روغن می ریختم چون رو انجین و دفترچه موتور گفته 1 لیتر. اما دفترچه مال مدل 125 هست. امروز چند بار چک کردم با گیج روغن که همون درب محقظه روغن هست و تا حدود 1200 میلی لیتر نریختم روغن به خط گیج نرسید. در ضمن قبلا که 1 لیتر می ریختم وقتی درجا و خلاص گاز رو زیاد می پیچوندم صدای خرچ خرچ می داد ولی این بار که بیشتر ریختم این صدا رو نداد. البته هنوز ازش سواری نگرفتم که ببینم تو سواریش چه تاثیری داره. به نظر دوستان وقتی با گیج میزان روغن چک می شه موتور باید رو جک باشه یا صاف باشه درسته؟
mehran
26-05-1392, 08:40 بعد از ظهر
من هیچ وقت به لیتر روغن کاری نداشتم.موتور رو صاف میکنم به مقداری که 3/4 گیج پر بشه روغن میریزم.
البنه برای روان همون حدود 1 لیتر هستش
hosseinpalang
27-05-1392, 09:46 بعد از ظهر
خدا منو ببخشه اولین باری که ریجو رو دیدم گفتم این چیه دیگه؟ چینیه حتما ! ولی کیفیتش بد نیست
معمار
12-06-1392, 02:00 بعد از ظهر
ریجو چه رنگ هایی دیگه داره ؟
من فقط تو ایران همین رنگی شو دیدم
اگه کسی عکس رنگ های دیگشو داره بی زحمت بزاره
loser
12-06-1392, 02:29 بعد از ظهر
تمام مشکیم داره تو مشهد یکیشو دیدم...
hosseinpalang
12-06-1392, 04:13 بعد از ظهر
بله مشکی و نارنجی هم داره
که نارنجیش خیلی خیلی کمه مثل همین قرمز و سفیداس فقط به جای قرمزش نارنجیه
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
MR.K
12-06-1392, 05:09 بعد از ظهر
Erfan Ts
12-06-1392, 11:01 بعد از ظهر
بله مشکی و نارنجی هم داره
که نارنجیش خیلی خیلی کمه مثل همین قرمز و سفیداس فقط به جای قرمزش نارنجیه
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
قیمت این چنده الان؟؟
تو همین مغازه یه سی آر اف 250 مدل 2013 بود !!! این امده جاش !!
hosseinpalang
13-06-1392, 08:50 قبل از ظهر
من این عکس رو از نت گرفتم نمیدونم کجاستو چیه
منم قصد خرید یه کارکرده 89 رو دارم احتمالا توی 8 - 7 روز آینده میخرم(سراغ دارم هماهنگ هم کردم قراره برم بالا سر موتور اگه اوکی باشه معامله کنم)
farshid37
13-06-1392, 05:59 بعد از ظهر
تعدادی از عکس های سفر به ارمنستان در صفحه زیر قزاز داده شد و تعدادی رو هم در این صفحه قرار می دم:
چرخیدن دور تا دور دریاچه سوان. جزو مواردی که نیمچه آفرود داشتیم و دایلیم کم میاورد:retarded::
flower
13-06-1392, 10:30 بعد از ظهر
ما فکر کردیم دریاچه کوچیکه دور تا دور شد 300 کیلومتر صبح تا عصر طول کشید مسیر خاکی داشت نزدیک تر بود حدود 20 کیلومتر کم می شد ولی اقا فرشید فکر خودش بود فکر ما را نکرد موتور ما چیه :3ztzsjm:
farshid37
14-06-1392, 12:27 قبل از ظهر
ما فکر کردیم دریاچه کوچیکه دور تا دور شد 300 کیلومتر صبح تا عصر طول کشید مسیر خاکی داشت نزدیک تر بود حدود 20 کیلومتر کم می شد ولی اقا فرشید فکر خودش بود فکر ما را نکرد موتور ما چیه :3ztzsjm:
اتفاقا اون تیکه خاکی نمک سفر بود. از طرف دیگه مگه فکر شکم ما رو می کردی وقتی می گازیدی که من فکر موتور شما رو بکنم. 1/5 کیلو وزن کم کردم بس که گرسنگی کشیدم....
:3:
hosseinpalang
14-06-1392, 08:13 قبل از ظهر
بسیار زیبا
از این حرکتاهای بچه ها فقط عشق میباره :icon_pf _97_:
- - - Updated - - -
دیروز گمرک بودم یه موتور فروشی خیلی کوچیک که فقط موتور ایرانی تو مغازش بود -گیر داد گفت چی میخوای گفتم دنبال ریجوام-زنگ زد نمیدونم کجا گفت صفر 91 رو داریم 14 میلیون بهت میتونم بدم
منم گفتم بالاست من 13 سراغ دارم گفت بیا با هم کنار میایم
تات سیکلت هم یه 5000 تا کارکرده با خط و خش مدل 89 رو گفت 12 یا 12.5 یادم نیست نمیدونم چه فکری کرد که چنین قیمتی داد
farshid37
14-06-1392, 01:22 بعد از ظهر
یکی از دوستان دنبال سفر ریجو بود اگه آدرس و شماره تلفن مغازه رو ذارید ممنون می شم چون قیمت خیلی مناسبه.
hosseinpalang
14-06-1392, 08:50 بعد از ظهر
آره کارتشو گرفتم
برات پ خ میکنم
بگو شنبه اومدم پیشت برام قیمت گرفتی
آنتی [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
- - - Updated - - -
البته بعضی دوستان الکی جوو میدن به قیمته بالا
نه این موتور رو همه موتورای دیگه هم همین طوره
اون دوستتون کارکرده نمیخواد ؟؟؟؟
farshid37
14-06-1392, 11:38 بعد از ظهر
ظاهرا که دنبال صفر بود.. می گم بهش نماس بگیره.
MR.K
15-06-1392, 09:44 قبل از ظهر
بهتره شماره اون بنده خدارو که صفر رو میه 14 اینجا قرا بدین تا دوستانی هم که ریجو صفر لازم دارن بتونن خرید کنن.....البته اگه وجود داشته باشه!!!!!
البته این عکسی که این دوستمون قرار داده جاش اینجا نیست چون نمونه 125 هوا خنک هست...البته ایرادی نداره به علت کمبود اطلاعات فنی (شایدم عمدی) این اشتباه رو مرتکب شدن. دلالها همیشه برای توی سر زدن مال برای بزخری از هیچ دلیل و منطقی استفاده نمیکنن!!!
جا دارد یک سری اطلاعات فنی در این باره اینجا قرار بدم:
کمپانی ریجو (riejumoto ([Only registered and activated users can see links])) یک شرکت اسپانیایی هست که انواع اسکوتر, موتور ریس, نیکد و ایندورو تولید میکند و در ساخت موتورهای ایندورو خودش از انجینهای یاماها سود میبره.
مدلهای تریل و ایندورو این کمپانی با کد Marathon و یا با اختصار MRT نامگذاری میشه.
که شامل مدلهای 50cc دو زمانه و 125,200,250و450 چهار زمانه میشود.
البته در این حجم ها تنوع کالا وجود داره که به صورت مدل Pro و Pro Competition و معمولی میباشد.
1-در مدلهای معمولی که شامل فقط نمونه 125 هوا خنک و 50 دو زمانه هست از کمکهای تلسکوپی معمولی در جلو و کمک بدون دمپر گازی در عقب, دیسکهای ترمز کوچکتر در جلو و عقب, پمپ ترمزهای ضعیفتر در جلو و عقب, دوشاخ عقب پروفیلی که توسط عملیات جوشکاری ساخته میشود و کرپی جلو ضعیفتر و هماهنگ با کمک معمولی جلو, رینگهای جلو و عقب معمولی, فرمان آهنی استفاده شده.
2-در سری مدلهای Pro که شامل 50ccدوزمانه , 125cc چهار زمانه آب خنک, 200cc, 250cc,450cc میباشد. که شامل کمک جلو تلسکوپی معکوس با قطر 40 میلیمتر و ساخت شرکت ایتالیایی مارزوچی (Marzocchi ([Only registered and activated users can see links])) و کمک عقب همراه با دمپر گازی و ساخت مارزوچی, دیسکهای و پمپ ترمز جلو و عقب بزرگتر و ساخت شرکت Galfer ([Only registered and activated users can see links]) (برای اطلاعات بیشتر کلیک ([Only registered and activated users can see links]) کنید) اسپانیا, دوشاخ عقب یک تکه ریخته گری شده, رینگهای جلو و عقب آلیاژ المینیوم, سیستم سوخت رسانی پیشرفته تر, فرمان آلیاژی رنتال استفاده شده.
3-در نمونه مدلهای Pro Competition که فقط برای 50و125و200 موجود میباشد در اصل همان نمونه Pro هست که برای مسابقات شامل یک سری تغییرات جزیی شامل, کاهش وزن موتور از طریق حذف یک سری قابهای پلاستیکی و جاپایی عقب, کیت اگزوز حرفه ای, سیستم خنک سازی بهتر و کمکهایی با قابلیت تنظیمات بیشتر.
تنها مدلی که از این کمپانی وارد ایران شد نمونه MRT 200-Pro بود که از نظر امکانات با نسخه Pro Competition که یک سال بعد از نسخه pro معرفی شد. سیستم اگزوز و کمک عقب با قابلیت تنظیم بیشتر هست.
معمار
15-06-1392, 11:46 قبل از ظهر
این ریجو ها که تو ایران هستن
رادیات دارن یا نه ؟
اگه دارن روغن خنک یا مایع خنک ؟
MR.K
15-06-1392, 12:01 بعد از ظهر
آب خنک هست...رادیاتور همراه با فن اتومات
farshid37
15-06-1392, 02:07 بعد از ظهر
غیر پیچ تنظسم هوای کاربرات جا یا طریق دیگه ای هم برای تنظیم کاربرات هست؟
hosseinpalang
15-06-1392, 06:55 بعد از ظهر
یکی از دوستانی که جوو الکلی میده همین دوست عزیز ما کامرو جانه :29:
البته من دوسش دارم چون خیلی سر سخته
به فرشید37 دادم پ خ کردم کامل با آدرس اسم و تلفن
شما هم اگه میخوای بهت میدم ( من مثل شما نیستم بپیچونم و نگم)
هرکسی هم خواست
از خودم یا آقا فرشید 37 میتونه بگیره
- - - Updated - - -
MR.K
16-06-1392, 07:46 قبل از ظهر
فعلا که شما جو الکی دادین....اول موتور ریجو 91 صفر کیلومتر رو با 14 میلیون پیدا کن...بعد پست اسپم قرار بده...:i'm ok:
مردم نمیان اینجا عکس ریجو ببینن..اگه دنبال عکس باشن جاهای بهتری وجود داره..اگه این همه ادعا داری یکم سطح علمی سایتو ببر بالا :spam:
hosseinpalang
16-06-1392, 08:21 قبل از ظهر
بابا یه نگاهی به دور و ورت بنداز
آقا اصلا ریجو 20 میلیون فقط تراول خوبه بیخیال شو
(فروشنده داره میگه 14 بیا ببر داره *** میگه لابد؟)
- - - Updated - - -
اگه تهرانی خودت 1 دقیقه بپر رو در رو ازش بپرس که خیالت راحت بشه
تات سیکلت هم یه 89 مشکی کارکرده 5000 تا کارکرده با یه کم خط و خش رو میگفت 12 یا 12.5 دلیلش هم کاملا برام الان روشن شد که چرا چنین قیمت گذاشته اتقضای بازار و پافشاری مشتری بر خرید به قیمت کاذبه
کامرو جون از دست من ناراحت نشیا اصلا دوست ندارم باهات کل کل کنم و تاپیک و به حاشیه بکشم
شما اطلاع فنی بذار دمت گرم من خودمم مثل بقیه استفاده میکنم
من هم قیمت بازار رو به اطلاع اعضای سایت میرسونیم اینم خودش یه جور بالا بردن اطلاعاته. قیمت یه وسیله نقلیه از فاکتورهای مهمه
بازم ما چاکرم و مخلص همه پرشینی ها
لطفا کشش نده دمت گرم
MR.K
16-06-1392, 04:01 بعد از ظهر
بنده زنگ زدم میگه ندارم!!!!! میگم قیمت چنده؟ میگه 14! میگم برام بیار من میخرم...میگه شمارتو بده هر وقت گیر آورم خبرت میکنم!!
دوست عزیز دلال وقتی موتوری نداشته باشه یک قیمت مفت میگه که بقیه فکر کنن عجب آدم خوش انصافی هست و مشتری برای خودش جلب بکنه....
یعنی بقیه دلال های گمرک خواب هستن که ریجو 89 رو 12-13 و یا مدل 91 رو میده 17-18 یا شایدم از همسایه های خودشون خبر ندارن.
شما حرف شنیدرو به مال دیده شده قبول داری؟؟
شما که قصد خرید ریجو دارین چه بهتر که برین ریجو صفر بخرید اگه وجود داشته باشه و انقدر هم تاپیک رو به حاشیه نکشید.
اصلان منم میگم ریجو 450 رو میدن 9 میلیون....کنتر که نمیندازه.
hadi4415
17-06-1392, 12:25 قبل از ظهر
سلام دوستان
یکی از موتور فروش های زنجان یه ریجو داره . مدل 90 ؛ فکر می کنم می گفت زیر 2000 تا کار کرده . قیمت مدنظرش 12 بود (تقریبا دو هفته پیش ) و می گفت اگه کسی پول نقد داشته باشه باهاش کنار میام . اگه کسی خواست می تونم شمارش رو گیر بیارم .
farshid37
17-06-1392, 11:21 قبل از ظهر
مدل 90 زیر 2000؟ مثل این که ریجو سوارا همه برا دکور موتور می خرند. شایدم صفر کردن کیلومترش خیلی راحت هست.
ali_r
26-06-1392, 08:43 بعد از ظهر
farshid37
31-06-1392, 11:44 قبل از ظهر
زنگ زدم به خدمات پس از فروش کویر. قیمت فیلتر روغن 42000، فیلتر هوا 38000، لنت ترمز عقب 103700 و دسته تزمز 120000 هزار تومان بود. کسی به فیمت کمتر یا جنس دیگه ای که ارزونتر باشه و به ریجو بخوره نمی شناسه؟
معمار
31-06-1392, 11:52 قبل از ظهر
دسته تزمز 120000 هزار تومان بود.
یا علی دسته ترمز 120 هزار
مگه جنسش از چیه ؟
Erfan Ts
31-06-1392, 12:41 بعد از ظهر
طلا یا نقره !! :wall3:
farshid37
31-06-1392, 03:03 بعد از ظهر
نشنیدید می گن آب افتاده دست یزید؟ کویر موتور رو دست کم نگیرید.
hosseinpalang
31-06-1392, 05:00 بعد از ظهر
آقا پست من کوووووووووووووووووووووووو ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!!!؟!!؟!!؟؟!!
پست منو دزدیدن دارن باهاش پز میدن
پست منو پس بدید
.
.
.
خلاصه پست دزدیده شده ی من : از کویر ی جماعت:1tongue: هیچی نخرید تا مجبور بشید یعنی وقتی مشابه گیر نیاوردید و اضطراری شد برید بخرید
ولی کلا دنبال مشابه بگرید 80 تا 90 درصد قطعات مصرفی مشابه داره و گیر میاد
بعضی چیزا هم که ژاپنیشم گیر میاد
farshid37
31-06-1392, 05:07 بعد از ظهر
خوب سوال من هم این بود که کسی مشابه سراغ داره؟
hosseinpalang
01-07-1392, 10:27 قبل از ظهر
شما هر چیزی رو که میخوای عوض کنی رو از رو موتور باز میکنی
قطعه در دست ،میری تو لوازم یدکی فروشی ها میگی آقا از اینا دارید:hanghead:
اگه هم قزوین چیزی یافت نکردی که احتمالا یافت کنی بری تهران 100% می یابی
- - - Updated - - -
farshid37
01-07-1392, 11:16 بعد از ظهر
امروز برای اولین باز با موتور اومدم تهران. تا کمال شهر و نزدیک کرج از جاده قدیم اومدم بعد مجبور شدم چند کیلومتر داخل اتوبان برم تا به ورودی جاده مخصوص رسیدم. با استراحت و نهار توی راه 3 ساعت طول کشید. فردا هم می خوام برم مبدون قزوین فروشگاه تامین قطعات کویر تا لنت عقب رو فعلا بگیرم و شاید گمرک هم برم برای خرید دستکش. یک لنگه قبلی تو سفر به ارمنستان گم شد.
نیما نادری
02-07-1392, 09:31 بعد از ظهر
لوازم و دستکش و ... هر چی خواستی بگو برات از اینجا پست کنم
farshid37
02-07-1392, 10:33 بعد از ظهر
ممنون آقای نادری دیر گفتید. البته کار داشتم تهران دستکش این رو 70 خریدم:
فیلتر روغن و لنت ترمز رو هم از کویر موتور گرفتم. فیلتر هواش مثل فابریکیش نبود. یک تیکه ابر رو یک تیکه پلاستیک چسبونده بودند مثل کاردستی بچه ها و نگرفتمش. می گردم نمونه مشابه پیدا کنم و اگه نشد همین فابزیکی رو بعد خراب شدن کاغذش رو در میارم جاش ابر می چسبونم باز فکر کنم از اینی که کویر می داد بهتر بشه. لنت قبلی رو هم بعد تعویض می دم بکوبند برای سری بعد. کتی ترمز رو هم چون گرون بود فعلا نگرفتم. اگه ارزونتر گیرم بیاد می خرم.
برگشتن 3/5 ساعت طول کشید. 4/30 از تهران راه افتادم. تو شلوغی و این بار اصلا تو اتوبان نرفتم. کرج هم مرکزش خیلی شلوغ بود. خوردم به تاریکی 8 رسیدم قزوین.
farshid37
06-07-1392, 02:18 بعد از ظهر
نیما نادری
06-07-1392, 11:25 بعد از ظهر
مبارکه
حالا هر وقت خراب شد دفعه دیگه گرون نخر عین همین 30 تومن موجوده
hosseinpalang
07-07-1392, 08:35 قبل از ظهر
مــــــــــــــــن ریجو میخوام :hanghead:
alirieju
02-08-1392, 11:47 قبل از ظهر
salam doste aziz ye tamas baman begir ta baraye lavazeme rieju rahnamayet konam man khodam daram rieju khoshal misham betonam komaki konam chon kavir motor kheyli sare gardane neshaste dg 09127259371
ali_r
02-08-1392, 11:57 قبل از ظهر
salam doste aziz ye tamas baman begir ta baraye lavazeme rieju rahnamayet konam man khodam daram rieju khoshal misham betonam komaki konam chon kavir motor kheyli sare gardane neshaste dg 09127259371
دوست عزیز زبان فروم فارسی هستش
اگه نمیتونیین فارسی تایپ کنینن از اینجا کمک بگیرین
hosseinpalang
03-08-1392, 09:42 قبل از ظهر
بسیار عالی
کمک در چنین مواردی بسیار جایز است
مثل بیرون کشیدن بره (مشتری) از دهن گرگ خون خوار ( کویری جماعت) است .:sumo:
alirieju
07-08-1392, 12:26 قبل از ظهر
دوستان من میخوام موتورو سرویس کنم کسی اطلاع داره برای فیلر کردن سوپاپ ها از چه شماره ای از اچار فیلر باید استفاده کنم؟و اینکه وقتی گازو ول میکنم خیلی صدای انفجار بنزین از اگزوز میاد و دود میکنه موتور با تمیز کردن کاربورات حل میشه چجوری کاربورات و سوزن ژیگلور رو تنظیم کنم؟؟؟:11:
farshid37
07-08-1392, 09:17 قبل از ظهر
منم مشکل انفجارو از اول داشتم ولی الان حل شده. چند کار کردم و مطمئین نیستم. کدوم موجب دزست شدنش شد. اولیش که به نظرم مهمتر از همه هم بود تعویض شمع و استفتده از شمع سوزنی بود. دوم استفاده از بنزین سوپر و قرص مکمل بنزین دنزو تب و یا مکمل بنزین کاسپین بود. تا حالا کاربرات رو باز تکردم و فیلر گیری هم نشده اما با استفاده از پیج تنظیم هوای کاربرات و پیچ تنظیم گاز تو شرایط آب و هوایی وارتفاعات مخلف باید کمی تنظیمش رو تغییر داد.
در ضمن محدود کننده هوا که پشت فیلتر هوا هست رو درآوردید و سیم محدود کننده قدرت موتور رو قطع کردید؟
alirieju
07-08-1392, 02:52 بعد از ظهر
منم مشکل انفجارو از اول داشتم ولی الان حل شده. چند کار کردم و مطمئین نیستم. کدوم موجب دزست شدنش شد. اولیش که به نظرم مهمتر از همه هم بود تعویض شمع و استفتده از شمع سوزنی بود. دوم استفاده از بنزین سوپر و قرص مکمل بنزین دنزو تب و یا مکمل بنزین کاسپین بود. تا حالا کاربرات رو باز تکردم و فیلر گیری هم نشده اما با استفاده از پیج تنظیم هوای کاربرات و پیچ تنظیم گاز تو شرایط آب و هوایی وارتفاعات مخلف باید کمی تنظیمش رو تغییر داد.
در ضمن محدود کننده هوا که پشت فیلتر هوا هست رو درآوردید و سیم محدود کننده قدرت موتور رو قطع کردید؟
اره اینکارارو که همون پارسال کردم من شماره فیلر سوپاپ و با تنظیم ژیگلورو میخوام یه اطلاعات دقیق تر میخوام دربارشون :16:
hosseinpalang
07-08-1392, 03:51 بعد از ظهر
احتمال زیاد تقه تو اگزوز از شمعه
flower
07-08-1392, 09:40 بعد از ظهر
ورودی بنزین 10تا 14 و خروجی سوخت 22 تا 26 و ژیگلور کوچک 38 و ژیگلور بزرگ 128 کاربراتور فقط پیچ هوا قابل تنظیمه سوزنی کاربراتور ثابته قابل تنظیم نیست برای فیلر اچار 10 و 25 را انتخاب کن صدای تقه از اگزوز با تنظیم فیلر شمع و پیچ هوا حل می شه .
alirieju
08-08-1392, 01:25 قبل از ظهر
ورودی بنزین 10تا 14 و خروجی سوخت 22 تا 26 و ژیگلور کوچک 38 و ژیگلور بزرگ 128 کاربراتور فقط پیچ هوا قابل تنظیمه سوزنی کاربراتور ثابته قابل تنظیم نیست برای فیلر اچار 10 و 25 را انتخاب کن صدای تقه از اگزوز با تنظیم فیلر شمع و پیچ هوا حل می شه .
مرسیییی از اطلاعات دقیقت کاربراتو تنظیم کردم اما تو فیلر سوپاپ یکم مشکل دارم چرا 2تا شماره اچار برای فیلر سوپاپ گفتید؟بازم مرسیییییی
ARSH
08-08-1392, 01:33 قبل از ظهر
آقا فرشید اراتمندیم
ولیعصر به سمت قدس دیدمتون اگه اشتباه نکنم یکی دو روز پیش
موتور در چه حاله ؟ این مدتی که داشتید تفاوتی مثل کم شدن بازده موتور احساس نشده ؟ یا بازده ترمز ها ؟ کلا فرق هایی حس میشه که ضعف باشه یا خیر ؟
وقت شد یه آفرود دیگه بریم اینبار با سی ار اف ایشالا
flower
08-08-1392, 09:19 قبل از ظهر
مرسیییی از اطلاعات دقیقت کاربراتو تنظیم کردم اما تو فیلر سوپاپ یکم مشکل دارم چرا 2تا شماره اچار برای فیلر سوپاپ گفتید؟بازم مرسیییییی
اگر اچار فیلر گیری حرفه ای داری از همون اعداد میانگینش را انتخاب کن قیمتش بالاست اچار معمولی موجود تو بازار قیمتش پائینه اعدادش رونده به ترتیب 5/10/15/20/25/30/35/تا اخر بنابراین از اعدادی گفتم در دسترس باشه مجبور نباشی دنبال اچار حرفه ای بگردی .
alirieju
09-08-1392, 03:13 بعد از ظهر
بچه ها کمک کنید من 2سال تو موتور روغن موتورکس میریزم اما الان دیگه خیلی گرون شده روغن چی میتونم بریزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:297 ::28:
farshid37
09-08-1392, 08:32 بعد از ظهر
من روغن ایرانول 8000 ریختم هم قیمتش مناسب هست و هم چون گریدش بالا نیست موادی که برای موتورسیکلت مضره درش نیست. فقط 1500 کیلومتر عوض بشه بهتره.
- - - Updated - - -
آقا فرشید اراتمندیم
ولیعصر به سمت قدس دیدمتون اگه اشتباه نکنم یکی دو روز پیش
موتور در چه حاله ؟ این مدتی که داشتید تفاوتی مثل کم شدن بازده موتور احساس نشده ؟ یا بازده ترمز ها ؟ کلا فرق هایی حس میشه که ضعف باشه یا خیر ؟
وقت شد یه آفرود دیگه بریم اینبار با سی ار اف ایشالا
سلام
ممنونم. اون مسیر گاهی می رم اختمالا خودم بودم. نه مشکلی نداشتم. فقط باید لنت ترمز عقب رو عوض کنم. از نظر قدرت و سرعت هم تفاوتی اخساس نکردم. البیه کلا خیلی فشار نمیارم. اون بار که با هم بودیم شاید بیشترین میزان آفرودم بود.موتور گرفتید یا می خواهید بگیرید؟
alirieju
12-08-1392, 12:44 قبل از ظهر
33506
alirieju
09-09-1392, 10:57 قبل از ظهر
دوستان سلام من میخوام موتورو بفروشم مدل 91 لوازم اضافه داره لاستیک ها 100% 15تا کار کرده موتور با crf450 یا 250 هم عوض میکنم کسی خواست تماس بگیره 09127259371:24:
معمار
09-09-1392, 05:59 بعد از ظهر
دوستان سلام من میخوام موتورو بفروشم مدل 91 لوازم اضافه داره لاستیک ها 100% 15تا کار کرده موتور با crf450 یا 250 هم عوض میکنم کسی خواست تماس بگیره 09127259371
یه تاپیک جداگانه فروش بزن
عکس و قیمت هم یادت نره
hosseinpalang
09-09-1392, 08:54 بعد از ظهر
اگزوزش تو حلق صاحب کارخونهای موتور چینی
cottlas
12-09-1392, 01:56 قبل از ظهر
سلام به عزیزان
آقا فرشید من همشهریت هستم یک سوالی داشتم اگه لطف کنید و اطلاع داشته باشید.
یکدونه ریجیو نارنجی خیابون سعدی روبرو منبع آب مغازه رسول هست از اون اطلاع داری سلامته یا نه یا اینکه چقدر میارزه
farshid37
12-09-1392, 02:24 قبل از ظهر
سلام
خیر نمی شناسم ولی تو همین فروم دو سه نفر فروشنده ریجو هستند. نو قزوین آقای علوی هم ریجو داره ولی مشکی هست موتورش. مدل و کارکرد و تمیزی اون موتور چطوره؟
cottlas
12-09-1392, 02:40 بعد از ظهر
من آقای علوی رو نمیشناسم کجا هستند و چطور میشه پیداشون کرد ؟
نارنجیه کیلومتری زیاد کار نکرده ولی یک مقدار رنگ روی گلگیر عقبش ساییدگی داره موتورش هم اون روزی که دیدمش اول روشن شدنش یک مقداری دود سفید میداد بیرون تا گرم شد دیگه دود نمیکرد گفتم شاید آب کم میکنه زیاد وقت نکردم بر رسیش کنم .یک کوچولو نشستم پشت فرمونش یه صدای قر قر مانندی از قسمت عقب انجینش میومد که به ایراد نمیخور انگار مال خودش بود موتور شما هم یه همچین صدایی داره؟
farshid37
12-09-1392, 07:50 بعد از ظهر
در مورد صدا نمی دونم منظورتون دقیقا چه جور صدایی هست. آقای علوی هم تو صفحات اول تا اواسط پست دارند. تازگپی فعالیت نداشتند تو فروم ولی پیام بهشون بدید شاید جواب بدهند.
cottlas
13-09-1392, 12:42 قبل از ظهر
ممنون
معمار
24-09-1392, 05:45 بعد از ظهر
طرح ریجو تولید داخل داریم ؟
hosseinpalang
24-09-1392, 05:52 بعد از ظهر
طرح ریجو تولید داخل داریم ؟
پیشرو 250 ها یه جورایی شبیه ریجوه
فکر کنم گلد بهش میگن
farshid37
29-10-1392, 06:56 بعد از ظهر
امروز بعد چند هفته موتور رو روشن کردم و رفتم بیرون شهر. اما برگشتن داخل شهر دیدم موتور بد گاز می خوره و صدای خرت خرت می ده. یکبارم تو خیابون خاموش کرد روشن کردم جای مناسب نگه داشتم و خاموش کردم ولی نفهمیدم مشکل کجاست. بعدش هر کار کردم استارت نخورد. روغن موتور هم کم کرده بود. زنگ زدم خونه روغن و شمع یدک آوردند. روغن رو که ریختم استارت زدم روشن شد. هر چند معلوم بود مشکل برقی هست ولی فکر کردم درست شده. اما وقتی خاموش کردم دوباره استارت نزد. یکی از دوستان که واردتره تلفنی گفت وابر رو باز کنم و سیمو به بدنه نزدیک کنم وقتی اینکارو کردم اول جرقه زد. شمع رو عوض کردم دیدم باز استارت نمی زنه. دوباره سیم رو نزدیک بدنه کردم و استارت زدم اینبار جرقه نزد. با بدبختی و گرفتن از پنجره ماشین موتور رو تا خونه آوردم. هنوزم بدنم کوفته هست. به نظر دوستان اتصالی داره یا یکی از قطعات سوخته؟
cottlas
29-10-1392, 07:29 بعد از ظهر
سلام خود دستگاه برق ، پیک آپ، ترانزیستور یا بخش سی دی آی،کوئل ،هرکدام از نقاطی که سیم های مربوط به این بخش از سیستم برق موتور مفصل خورده اند و یا حتی اتصالی داخل کلید سوییچ ممکنه مشکلی رو که شما تعریف کردید رو به وجود بیاره ولی معمولا کسانی که به طور تخصصی روی موتور های خاص کار میکنند و بیشتر با این نوع موتور سر و کار دارند از روی تجربه میفهمند که احتمال معیوب بودن کدام یک از این قسمتها بیشتر است و برای رفع عیب ابتدا از این قسمتها شروع به عیب یابی میکنند شما اگه خودت بخوای مشکل رو برطرف کنی باید به این قسمتها توجه بیشتری کنی . مگه امروز آب به قسمتهای برقی مثلا زیر باک موتور پاشیده؟:bargh:
farshid37
29-10-1392, 07:47 بعد از ظهر
نه زمین خشک بود. به کم شدن روغن پس مربوط نیست؟
cottlas
30-10-1392, 12:12 قبل از ظهر
والا موتور شما جزو موتورهای کم یاب هست توی قزوین و من شخصا شناخت زیادی ازش ندارم فقط در حد یک دور زدن سوار یکی از اینا شدم. ولی معمولا موتورها برای فشار روغن سنسوری دارن که در صورت خراب شدن پمپ روغن و یا بیش از حد رقیق شدن خود روغن و عدم روغنکاری مناسب انجین ،چراغ آلارم اون روشن میشه و هشدار میده ولی اینکه موتور رو از کار بیاندازه و یا روی برق موتور تاثیر بزاره بعید میدونم .چون معمولا پمپ روغن، روغن رو از کف کارتل میمکه و به سرسیلندر میفرسته و سنسور ها هم روی سر سیلندر نصب میشن و در صورت کم شدن روغن باز پمپ روغن کار خودشو انجام میده. حالا چرا موتور روغن کم کرده مگه روغن ریزی داره یا دود آبی رنگ از خروجی اگزوز دیده میشه؟
farshid37
30-10-1392, 12:42 قبل از ظهر
مطمئین نیستم ولی یکی از سه پیچ دریچه فیلتر روغن افتاده شاید از اون جا کم کرده باشه. هرچند دو پیچ دیگه محکم هستند. اگه برق درست به شمع نرسه در حین حرکت ممکنه موتور صدای غبر عادی بده و بعد خاموش کنه؟
cottlas
30-10-1392, 02:53 بعد از ظهر
بعضی وقتها برق درست سر زمان انفجار یعنی موقعی که پیستون به آخرین نقطه بالا اومدنش رسیده روی دهانه شمع جرقه ایجاد نمیکنه یا زودتر میزنه یا دیرتر ، وقتی زودتر بزنه موتور بالرزش زیاد و سر وصدا کار میکنه و وقتی خیلی زود بزنه موتور کار نمیکنه و زمانی که دیر تر بزنه قدرت و شتاب موتور خیلی کم میشه و موتور بیش از اندازه داغ میکنه اما یک موقه هایی هست که برق به طور نامنظم کار میکنه ،گاهی هست و گاهی نیست یا خیلی بی موقع میزنه که این موقه موتور صدا های عجیب از خودش در میاره گاهی صدای انفجار از اگزوز شنیده میشه و گاهی پس میزنه تو کاربوراتور که از اطراف کاربوراتور و محفظه فیلتر هوا بخار بنزین دیده میشه اما این باعث شنیدن صدای خر خر از انجین نمیشه مگر اینکه داخل دستگاه برق موتور چیزی یا پیچی شل شده باشه که خودشو داخل دستگاه برق بساوه که هم در کار برق موتور اختلال بوجود میاره هم صدای خر خر تولید میکنه:297:
Babak
30-10-1392, 06:35 بعد از ظهر
فرشاد جان استارت نمیزد منظورت اینکه سوییچ باز می کردی دکمه استارت رو میزدی هیچ انفاقی نمی افتاد و انجین نمی چرخید?
اگر اینطور باشه یعنی باطری مرخص شده پس مجبوری با هندل روشن کنی.
اگر استارت می خورد ولی روشن نمیشد.اون سیم رو که نزدیک بدنه می کردی رنک جرقه اش چه رنگیه?
Sent from my ST26i using Tapatalk
farshid37
30-10-1392, 08:18 بعد از ظهر
استارت می زد ولی موتور روشن نمی شد. یعنی صداش با وقتی وایر رو باز می کردم فرق نمی کرد. وقتی سیم رو نزدیک بدنه کردم اولش جرقه زد ولی رنگش رو دقت نکردم اما وقتی شمع عوض کردم دوباره امتحان کردم دیگه جرقه نزد. ممکنه سیمش اتصال داشته باشه یا اینکه بوبین نیمسوز شده باشه؟ وقت کنم تا آخر هفته تعمیرکار میارم ببینه اگه نتونم درستش کنم. فقط نمی دونم بوبین اگه سوخته باشه مال موتور دیگه می خوره؟ کویر موتور داره؟
Babak
01-11-1392, 12:26 قبل از ظهر
رنگشو جرقه رو نگاه کن هندل بزن رنگش اگر آبی بود درسته زرد یا قهوه ای بود بوبین مرخصه.فکر نمی کنم کویر داشته باشه لوازمی ازش
farshid37
01-11-1392, 12:29 قبل از ظهر
هندل که نداره. جرقه اولش زد و یادم نیست چه رنگی بود ولی فکر کنم آبی نبود. الان که اصلا جرقه نمی زنه. بوبین موتور دیگه نمی خوره؟
farshid37
01-11-1392, 10:38 قبل از ظهر
زنگ زدم کویر بوبین حدود 700 می فروشند. امبدوارم چیز دیگه ای باشه و مجبور نشم به کویر سرگردنه ای اینقدر پول بدم.
نیما نادری
01-11-1392, 06:43 بعد از ظهر
سیستم برق این موتور یک مشکل عجیبی داره از این قرار که ناگهان فیوز موتور میسوخت
همه دوستان میدونن وقتی اتصالی در مسیر نیست و فیوز میسوزه ایراد از کجاست !!!
گاها موتورهای صفر کیلومتر هم فیوزشون سوخته موقع تست و با چند رشته سیم
سمبل شده بودن (چون تو منطقه فیوز مناسب یافت نمیشد !!) موتور خودمم روز اول سر نیایش
اونم شب یهو مرد که با سیم فیوز مجددا سمبل شد و برگشتم
برگشتم فیوزو عوض کردم و بازم سوخت بازم عوض کردم وووو
خلاصه موتورو فروختم ولی یکی از بچه ها الان کلا سی دی آی سوزونده !!!
قبلشم نیمشوز شده بود فنش کار نمیکرد !!!
farshid37
01-11-1392, 08:12 بعد از ظهر
آقای نادری از کجا می شه فهمید مشکل از فیوز هست یا خیر؟ به نظزتون مشکل موتورم از چیه؟ فیوز رو از کجا باید تهیه کرد؟
hosseinpalang
01-11-1392, 11:18 بعد از ظهر
زنگ زدم کویر بوبین حدود 700 می فروشند. امبدوارم چیز دیگه ای باشه و
مجبور نشم به کویر سرگردنه ای اینقدر پول بدم.
هنوز مونده تا این کویر جماعت(گرگ در لباس کفتار) رو بشناسی
خیلی چشم دنباله ریجوه :((((((( میخواااااااااااااام
- - - Updated - - -
کسی داشت خریدارم
- - - Updated - - -
دوستان عکس از موتوراتون بذارید .با تشکر
Alavi
04-11-1392, 08:28 قبل از ظهر
من آقای علوی رو نمیشناسم کجا هستند و چطور میشه پیداشون کرد ؟
نارنجیه کیلومتری زیاد کار نکرده ولی یک مقدار رنگ روی گلگیر عقبش ساییدگی داره موتورش هم اون روزی که دیدمش اول روشن شدنش یک مقداری دود سفید میداد بیرون تا گرم شد دیگه دود نمیکرد گفتم شاید آب کم میکنه زیاد وقت نکردم بر رسیش کنم .یک کوچولو نشستم پشت فرمونش یه صدای قر قر مانندی از قسمت عقب انجینش میومد که به ایراد نمیخور انگار مال خودش بود موتور شما هم یه همچین صدایی داره؟
با سلام به همه دوستان.
کماکان به فروم سر میزنم.
کسی مشتری باشه موتورو میفروشم. رنگ مشکی . مدل 90. کارکرد 3500. موتور هم از لحاظ ظاهری و هم از لحاظ فنی در حد صفر.
357083570935707
hosseinpalang
04-11-1392, 01:12 بعد از ظهر
.
35707
زیباست
لاستیکاش چیه ؟خیلی خفن به نظر میاد؟
ali_r
04-11-1392, 01:19 بعد از ظهر
اقای علوی اگه امکتنش بود دو تا عکس از طرف راست و چپ انجین بگیرین آپ کنید
و برای بهتر فروش رفتن موتورتون بهتره تو بازارچه براش آگهی بزنید
با تشکر
موفق باشید
Alavi
05-11-1392, 03:38 بعد از ظهر
زیباست
لاستیکاش چیه ؟خیلی خفن به نظر میاد؟
لاستيك: motoz-X circuit(استراليا)
farshid37
09-11-1392, 03:11 بعد از ظهر
امروز بعد مدتی از خرابی مکانیک آوزدم سر موتور. بوبین نسوخته و مشکل از استارت هست. موتور با هل روشن شد. گفت احتمالا از ساچمه های استارت هست خواست بوبین رو باز کنه تا ساچمه ها رو بازدید و در صورت لزوم عوض کنه اما هر کار کرد باز نشد. راستش من زیاد سر در نیاوردم ولی گفت آچار مخصوصش رو کسی نداره و بهتره تراشکار وسیله ای براش درست کنه. نهایت قرار شد ببرم مغازه تا وسیله رو درست کنه و بوبین رو باز کنه و ساچمه رو تعویض کنه...
hosseinpalang
09-11-1392, 05:07 بعد از ظهر
امروز بعد مدتی از خرابی مکانیک آوزدم سر موتور. بوبین نسوخته و مشکل از استارت هست. موتور با هل روشن شد. گفت احتمالا از ساچمه های استارت هست خواست بوبین رو باز کنه تا ساچمه ها رو بازدید و در صورت لزوم عوض کنه اما هر کار کرد باز نشد. راستش من زیاد سر در نیاوردم ولی گفت آچار مخصوصش رو کسی نداره و بهتره تراشکار وسیله ای براش درست کنه. نهایت قرار شد ببرم مغازه تا وسیله رو درست کنه و بوبین رو باز کنه و ساچمه رو تعویض کنه...
هر کاری کرد بوبین باز نشد ؟؟؟؟؟ یا چی؟؟
من یه کاوازاکی داشتم که بوبینش در نمیومد جام کرده بود تو جاش
یه ابزاری هست مخصوص این جور کارا به نام "فلوکش" اگه اشتباه نکنم
که با اونم در نیومد (ولی معمولا در میاد)
چون برا من وضعش خراب بود
ما این فلو کش که سه تا چنگک داره و قلاب میشه تو محل مورد نظر رو فیکس کردیم رو بوبین بعد با یه ابزار مخصوص صافکار نقاشای ماشین به نام ضربه زن (که مثل شمشیر میمونه ظاهرش) با یه تقه به راحتی در اومد
یه سوال تعمیر کار که موتور پیششه کارش درسته ؟ مورد اعتماد؟
لقمه رو نچرخونه از پس کله بذاره دهنش!!
آخه موتور سازا یه اخلاقی دارن معمولا هیش وقت نمیگن بلد نیستسم یا نمیتونیم
- - - Updated - - -
از موتورت چرا عکس نمیزاری ببینیم کیف کنیم
cottlas
09-11-1392, 05:27 بعد از ظهر
سلام حسین آقا اون وسیله که میگی اسمش فولی کش یا پولی کش هست و برای بیرون آوردن بالبرینگ ها یا پولی ها ار سر جاشون استفاده میشه ولی معمولا ما هر جا که زبانه چنگکهاش گیر کنه سعی میکنیم ازش استفاده کنیم :bargh: بعد هم ظاهرا آقای مکانیک نتونسته پیچهای بوبین رو باز کنه تا درش بیاره . . . جناب فرشیدآقا ولی با تعریفهایی که شما از موتورت میکردی ایرادش این شکلی به نظر نمیومد چون میگفتی استارت میخوره ولی برق روی شمع نمیاد یعنی فقط صدای استارت میومده ؟
hosseinpalang
09-11-1392, 05:42 بعد از ظهر
من دیدم بعضی وقتا با هوا گاز پیچی که باز نمیشه رو داغ میکنن تا منبسط بشه بعد باز میکنن
cottlas
09-11-1392, 05:55 بعد از ظهر
بعضی از پیچها جایگاهشون یا قسمت اچار خورشون طوریه که حتما باید آچار مخصوصی برای باز کردنشون داشته باشی .مثلا همین دستگاه برق سی جی برای در آوردن مگنتش اول باید آچار مخصوصش رو داشته باشی تا مهرشو باز کنی بعد باید فولی کش باز هم مخصور همین کار رو(این فولی کش چنگک نداره و در اصل یک پیچه که یک پیچه دیگه از وسطش رد شده) داخل مگنت ببندی و از جا درش بیاری . روی موتور هم نمیشه حرارت بدی خرابکاری های بدی به جا میزاره که اصلا برای کسی خوشایند نیست. کار به اونجاها رسید راههای بهتری هم هست.
farshid37
09-11-1392, 06:08 بعد از ظهر
استارت صدایی می ده ولی صدای عادی نیست. یک صدای ضعیف تری هست. کاسه زیر بوبین باز نشد. چار تا جای پیچ داشت خیلی هم تلاش کرد. نهایت گفت وسیله ای که می خواد(شاید همون فولی کش چون دقت نکردم زیاد) باید براش تراشکار دزست کنه و مال موتورهای دیگه بهش نمی خوره. نهایت موتور رو جم کرد تا فردا ببرم. به نظر نمیومد بخواد کار رو بپیچونه. راستی بخوام دوباره با هل روشن کنم باید دنده 2 بزارم؟ گفت گاز نده فقط ساسات رو بگیر. مشکلی نداره؟ تنها می شه؟ چون تا حالا با هل موتور روشن نکردم.
cottlas
09-11-1392, 06:15 بعد از ظهر
موتور شما 200 سی سی هست و کمپرس تقریبا زیادی داره اگه موتور سرد رو بخوای یک نفری با هل دادن روشنش کنی وقتی تو دنده دو کلاج رو ول کنی چرخ عقب قفل میشه و رو زمین کشیده میشه در اون لحظه باید وزن خودت رو بیاندازی رو موتور و از اونجایی که موتور دو منظوره هست و ارتفاع زیاد داره یک کم کارت رو سخت میکنه ولی در آخر شدنی هست .
farshid37
16-11-1392, 05:19 بعد از ظهر
چند روز پیش فرصتی شد موتور رو برای تعمیر بردم. چون فولی کش مخصوص موتور موجود نبود با سه پیچ پایه بلند و یک چرح دند و یک پیچ قطور فولی کش درست کردند اما یک ساعت هرچی تلاش کردند باز نشد و قرار شد فرداش با تراشکار بازش کنند تو راه منزل تلفن زدند که باز شدهو نمی دونم موتور جلوی من خودش رو لوس کرده بود یا تعمیر کار جلوی من روش نشده بود خشن برخورد کنه. سه پیچی که آهن ربا رو به قطعه پشتی متصل می کرد بریده بود و چرخ دنده بزرگه پشت آهن ربا هم ظاهراجایی که یلبرینگ و قرار می گیره کمی ناصافی داشت که با تراش درست شد. بلبرینگ ها ی شکسته هم عوض شدند. نمی دونم بریدن پیچ ها و اون تاب مختصر در نتیجه باز کردن بوده یا در اثر استفاده. این عکس [ رو هم از محل وقوع جرم گرفتم:
hosseinpalang
16-11-1392, 08:50 بعد از ظهر
خوب پس خیلی اوضاش وخیم نبودخ
خـدا رو شکر
تکمیل شد؟
چقدر هزینه کردی؟
farshid37
16-11-1392, 11:45 بعد از ظهر
حدود 70 البته ایراد های دیگم داشت مثل شل بودن زنجیر که برطرف شد. اون آچار فولی دست سازم گرفتم واسه دفعه دیگه.
hosseinpalang
17-11-1392, 10:56 بعد از ظهر
اون آچار فولی دست سازم گرفتم واسه دفعه دیگه.
خوشم اومد از این کارت
معمار
30-11-1392, 10:39 قبل از ظهر
سوپر موتور ریجو تو ایران هم هست یا نه ؟
و اگه نیست بخای همینا رو سوپر موتورش کنی چه قدر خرج داره ؟
cottlas
30-11-1392, 01:58 بعد از ظهر
آقا فرشید موتور رو پیش کی بردی واسه تعمیر؟
farshid37
30-11-1392, 06:38 بعد از ظهر
مغازه ته بازار روز موتور. فکر کنم فامیلیش چوپانی بود ولی مطمئین نیستم. چطور؟
farshid37
01-12-1392, 12:06 قبل از ظهر
چرا می خوایید سوپر موتورش کنید؟ با لاستیک دو منظوره مشکلی نداره تو جاده و فکر نمی کنم تغییر رینگ خیلی تاثیر داشته باشه.
پشیمان
01-12-1392, 12:14 قبل از ظهر
فرشید خوب مسله زیبایی بیشتر و لذت بیشتر است وگرنه اره با لاستیک دومنظوره کاملا خوب عمل میکنه
hosseinpalang
01-12-1392, 09:52 قبل از ظهر
بله هست
ولی خیلی خیلی کمه
من یه دونه تو نت دیدم که سفید قرمز بود و فابریکی سوپر بود
اگه بخوای رینگ و لاستیک فابریکیشو بگیری که خیلی گرون تموم میشه (یه دلیلشم اینه که باید از شرکت شریفه کویر بگیری)
ولی میتونی چیز دیگه بگیری
باید ببینی چی بهش میخوره
- - - Updated - - -
ktm-rieju-klx150
معمار
01-12-1392, 10:02 قبل از ظهر
چرا می خوایید سوپر موتورش کنید؟ با لاستیک دو منظوره مشکلی نداره تو جاده و فکر نمی کنم تغییر رینگ خیلی تاثیر داشته باشه.
خوشگلیش بیشتر میشه و من بیشتر با سوپر موتور حال میکنم
farshid37
03-12-1392, 10:55 قبل از ظهر
مدتیه وقتی با سرعت خیلی کم حرکت می کنم یا وقتی پیاده موتور رو جا به جا می کنم. گاهی صدای جیر جیر مثل وقتی چیزی روغن نخورده می ده. زنجیرش روغن کاری شده. جای دیگه ای هست نسیاز به روغن کاری داشته باشه؟ ممکنه بلبرینگ چرخ ها یا لنت ترمز مشکل داشته باشه؟
cottlas
03-12-1392, 02:16 بعد از ظهر
لنت ترمز معمولا از این کارها میکنه اگه میخوای ازش مطمعن بشی وقتی با سرعت پایین حرکت میکنی و صدای جیر جیر میاد آروم پدال ترمز رو یک کم فشار بیار البته اول مثلا عقب اگه صدا قطع شد که از لنته اگه نه ترمز جلو رو هم امتحان کن اگه قطع شد باز هم از لنته اگه نه باید جای دیگه دنبال صدا بگردی
flower
06-12-1392, 11:39 بعد از ظهر
farshid37
07-12-1392, 01:08 قبل از ظهر
به به همسفر قدیم. آقا افتخار دادین عکس ما رو گذاشتین. من که از بس پیام و اس ام اس دادم عکس ها رو با هزینه خودم برام پست کنی و جواب ندادی دیگه کلا بی خیال شده بودم.
farshid37
17-12-1392, 01:15 قبل از ظهر
ضمن تشکر از اسفندیار خان که سرانجام عکسا رو برام فرستاد:icon_pf _97_::
Alavi
01-03-1393, 12:32 بعد از ظهر
آقا سلام.
تاپیک داره خاک میخوره.
هیچکسی نیست.
:offtopic:
farshid37
01-03-1393, 12:41 بعد از ظهر
سلام
شما که پیش کسوت ریجو هستی دیگه سر نمی زنید. تاپیک هم خاک می خوره دیگه...
میایید فردا بریم شمال از الموت؟ متاهلی یا مجردی هر دو مدل رو هستم؟
mosi
12-03-1393, 12:57 قبل از ظهر
رفقا كسى هست كه قيمت صفر كيلومتر شو داشته باشه ...؟
ممنون
farshid37
12-03-1393, 01:04 قبل از ظهر
صفر کیلومتر تو بازار نیست مگر اینکه کسی تو انبار نگه داشته باشه. ولی تو همین فروم چند تا تمیزش برا فروش گاشته شده.
mohsen46
13-03-1393, 02:13 بعد از ظهر
سلام چندتا سوال داشتم
ریجو ماراتون هنوز تولید میشه؟ لوازم یدکیش خوب گیر میاد؟ قیمتاش چجوریه؟ اصطحلاکش چطوره؟ ازلحاظ قدرت و تواناییهاش مثل چه موتورایی هست؟ اونایی که دارن ازش راضی هستن یا نه و دنبال فروش؟
درحد honda crf250l هست یا نه؟ وبا مبلغی که میشه این موتورو خرید چه موتورای بهتری تو این کلاس میشه خرید؟
Babak
14-03-1393, 01:54 قبل از ظهر
موتور بسیار خوبی است.تولید میشه ولی وارد بازار ایران نمیشه.اصطحلاک کمی داره ولی متاسفانه اصلا لوازمش راحت گیر نمیاد.
ali_r
14-03-1393, 02:16 قبل از ظهر
هم رده و هم قیمتش تقریبا cpi250 هستش
farshid37
14-03-1393, 08:12 قبل از ظهر
اون وقتى که رىجو حدود 6/5 بود سى پى اى 5 بود قىمتش.
hosseinpalang
14-03-1393, 10:25 قبل از ظهر
ولی متاسفانه اصلا لوازمش راحت گیر نمیاد.
این مشکل که دیگه تقریبا یه چیز عادیه برا موتورهای تو ایران
خدا باعث و بانیشو از وسط به دو نیم تقسیم کنه
من خودم به شخصه ریجو رو به cpi ترجیح میدم
farshid37
15-03-1393, 08:19 بعد از ظهر
مدتیه وقتی مدت طولانی یعنی بیش از چند دقیقه سرعت بالای 100-110 می رم موتور شروع می کنه به ریپ زدن و مثل اینکه بنزین یا هوا بهش نمی رسه. چند بارم حاموش کرد. نمی دونم از تنظیم کاربرات هست و هوا نمی رسه یا بنزین کم می رسه تو سرعت بالا. ممکنه با شستن قیلتر هوا مشکل رفع بشه؟
در ضمن مدتیه برای روشن کردن موتور باید ساسات رو بگیرم. البته بعد اینکه مدتی کار کنه و مثلا یک سعت هم خاموش باشه دوباره که روشن می کنم با تک استارت روشن می شه.
flower
15-03-1393, 08:30 بعد از ظهر
100 در صد ماله هوا رسانیه اگر ابریه بشورش حل می شه ولی احتمال زیاد کاغذیه که باید تعویض بشه می تونی فیلترش را جدا کنی امتحان کنی اما برای تست فقط تا مطمئن بشی .
farshid37
15-03-1393, 08:45 بعد از ظهر
این مشکل ریپ زدن از موقع برگشت ارمنستان و تو اتوبان زنجان پیش اومد. البته قبل اون به ندرت تخته می کردم ولی تو اتوبان زیاد پیش می اومد.فیلنرش رو یکبار فکر کنم قبلا با بنزین شستم و با روغن چرب کردم. دوبازه همین کارو بکنم؟ تابستون قبل رفتم فیلتر هوا از کویر موتور بخرم بهدی بی کیفیت و گرون بود که پشیمون شدم. فیلتر هوای فابریکش بدتش فلز و مستحمه ولی جنسی که می فروختند پباستیکی و بی کیفیت بود. باید ببینم فیلتر موتور دیگه بهش می خوره یا خیر؟ ممکن نیست به خاطر دست کاری پیچ تنظیم هوای کاربرات نزدیک ایروان اینطور شده باشه؟ یادش بخیر بادگیرم هم سوخت موقع تنظیم پیچ گاز و کاربرات...
وقت داری هفته بعد بیا اینورا بریم شمال... امسال که فکر نکنم مجوز سفر خارجی داشته باشم...
flower
15-03-1393, 09:02 بعد از ظهر
نه ماله پیچ هوا نیست موتور mh7 که قبلا داشتم انجین و کاربراتش با ریجیو یکیه یبار بدون فیلتر تست کن یه دور باش دیگه ریپ نمی زنه ...امسال ببینم چی می شه برج 5 معلوم می شه اگر همسفر داشته باشم شاید بازم راهی دیار فرنگ بشم تا حالا 3 تا همسفر پیدا کردم ولی موقع حرکت معلوم می شه اره یادش بخیر ..:10::10::10:
farshid37
22-03-1393, 08:13 بعد از ظهر
یکیو تو نت پیدا کردم که کارش ساخت فیلتر هست. زیر 5 تا قبول نمی کنه و می گه زیر 20 دونه ای می افته. البته هنوز ابعاد دقیق ندادم. به نظرتون قیمتش منطقی هست؟ حارج از فضای مجازی قیمت ها چطوره و کجا فیلتر درست می کنند؟ فیلتر موتور یا ماشین دیگه ای نمی هوره به ریجو؟ دوستانی که ریجو دارند فیلتر هوا از کجا می خرند؟
farshid37
28-03-1393, 02:58 بعد از ظهر
:26:؟؟؟؟؟؟
flower
28-03-1393, 03:40 بعد از ظهر
یکیو تو نت پیدا کردم که کارش ساخت فیلتر هست. زیر 5 تا قبول نمی کنه و می گه زیر 20 دونه ای می افته. البته هنوز ابعاد دقیق ندادم. به نظرتون قیمتش منطقی هست؟ حارج از فضای مجازی قیمت ها چطوره و کجا فیلتر درست می کنند؟ فیلتر موتور یا ماشین دیگه ای نمی هوره به ریجو؟ دوستانی که ریجو دارند فیلتر هوا از کجا می خرند؟
فرشید خان هیچ فیلتر ماشینی بش نمی خوره مگه شرکت نداره فیلتر را...قیمت اینکه گفتی 20 هزار خوبه دیگه ماله دایلیم فکر کنم 15 هزار باشه یه عکس از فیلتر هوا بذار تا ببینم می شه چیزی بش خوروند.
- - - Updated - - -
فرشید خان هیچ فیلتر ماشینی بش نمی خوره مگه شرکت نداره فیلتر را...قیمت اینکه گفتی 20 هزار خوبه دیگه ماله دایلیم فکر کنم 15 هزار باشه یه عکس از فیلتر هوا بذار تا ببینم می شه چیزی بش خوروند.
farshid37
28-03-1393, 04:01 بعد از ظهر
ممنون. فردا دارم با موتور می رم شمال. برگشتم عکس می گیرم. با بنزین شستم فعلا کار می کنه. کویر موتور تابستون گذشته رفتم هم گرون بود (فکر کنم 30-40( هم نسبت به این که سرش هست خیلی بی کیفیت. این که روش هست کاغذیه و اونی که داشت شرکت ابری بود ولی کیفیت ظاهریش خیلی پایین بود. اینی که گفته می سازه با کاغذ آلمانی می گه می سازم. کلا فیلتر کاغذی بهتره یا اسقنجی؟
flower
28-03-1393, 08:12 بعد از ظهر
کاغذی بهتره ارزون تر در می یاد.
mata
28-03-1393, 10:35 بعد از ظهر
دوستان کسی قیمت ریجو ماراتن200 صفر رو داره تو بازار؟ اصن صفرش هست تو بازار؟ 250 هم داره؟
farshid37
29-03-1393, 10:00 بعد از ظهر
من با موتوو اومدم کنار درىا. ىک فندکى ماشىن براى شارژگوشى رو موتر نصبه. شارژر فندکى قطع و وصل مى شد. سوىىچ رو بستم و با چاقو با فندکى ور رفتم تا شاىد لقىش درست بشه. اما لعنتى کل سىستم برق رو قطع کرد. نه کىلومتر و نه بوق و نه چراغ کار نمى کنه. موندم فردا جمعه هم هست موتر ساز تو کلاچاى از کجا پىدت کنم. به نظرتون فىوز سوخته؟ ىا مشکل چىز دىگه اى هست؟ کسى راهى براى درست کردنس مى دونه؟
farshid37
30-03-1393, 07:10 قبل از ظهر
کسى اطلاعى نداره؟ فىوزش فکر کنم سوخته ولى ننى دونم کجاست فىوز.
farshid37
31-03-1393, 11:15 بعد از ظهر
با تشکر از آقا اسفندیار (flower) و آقای نادری که با رهنماییشون فیوز رو پیدا و ترمیم کردم و مشکل موتور حل شد. 5 شنبه نردیک ظهر از قزوین دو ترک و با کلی بار راه افتادیم. از مسیر الموت و هیر به سپارده و رحیم آباد رفتیم. شب کلاچای آلاچیق کرایه کردیم و توش چادر زدیم و نهار جمعه در چمخاله و بعد عصر نزدیک انزلی بودیم. شب هم ویلای یکی از اقوام طرفای خمام موندیم و نهایت شنبه از جاده قدیم قزوین رشت برگشتیم. اشتباهی که کردم وسیله زیاد برده بودم و تو مسیر الموت به شمال که آفرودی بود و نزدیک 40 کیلومترش خاکی و 20 کیلومترش حسابی ناهموار بود کمی اذیت شدیم. کف کوله بزرگی که دوش ترکم بود و چراغ راهنمای سمت اگزوز هم به اگزوز چسبید و سوخت.
farshid37
01-04-1393, 12:28 بعد از ظهر
لاستیک جلوی موتور خیلی وقته باد کم می کنه و حوصله ام نیومده ببرم پنچر گیری. یکی دو هفته پیش اسپری پمچر گیری زدم و تو سفر بادش خوب بود. برگشت تا خود قزوین مشکلی حس نکردم و با حدود 100 تا اومدم. در اولین میدون شهر (دروازه رشت) پشت چراغ واستادم وقتی سبز شد و راه افتادم دیدم موتور اصلا تعادل نداره و با زحمت کشیدم کنار دیدم لاستیک جلو اصلا باد نداره. سوالی که برام پیش اومد اینه که چرا قبلش مشکل پیش نیومد؟ پنچری ریز بود و احتمالا کم کم باد خالی شده. البته احتمال می دم علتش اینه که تا میدون مسیر مستقیم بوده ولی دور میدون مشکل خودش رو نشون داده. حلاصه با یک تلمبه 15 سانتی دوچرخه که همراهم بود کمی بادش کردم و تا خونه اومدم. به تظرم تلمبه های دوچرخه با توجه به کوچک بودنشون تو سفر خیلی به درد به خور هستند.
farshid37
01-04-1393, 01:31 بعد از ظهر
مشکل دیگه ای که تو سفر پیش اومد حدود 5 کیلومتری سپارده بود. حس کردم ترمز عقب خوب نمی گیره. نگه داشتم دیدم خالی کرده و شل شده. نهار رو که خوردیم خودش درست شد. فکر کنم هوا گرفته بود. تو مسیر چون شیب زیاد بود زیاد ترمز می گرفتم نمی دونم علتش این بود یا اینکه کشی که باهاش ساک رو باکی رو سفت کرده بودم و به شاسی بسته بودم باعث شده بود لوله روغن ترمز گرفته بشه و خوب روغن در جریان نباشه؟؟؟ به هر حال شانس آوردم متوجه شدم چون بعدش چند تا شیب خیلی تند بود که بدون ترمز ممکن بود حادثه ساز بشه.
farshid37
03-04-1393, 12:29 بعد از ظهر
قبلا قسمتی از محافظ زنجیر شکسته بود تو سفر اخیر بقیشم ترک خورده. علتش خشک بودن جنسش بود. کسی نمی دونه جایگزینی براش هست یا خیر؟ در ضمن من تا حالا فیلتر روغن رو عوض نکردم و فقط یک بار با بنزین شستم که زیادم به نظرم کثیف نبود. به نظرتون بازم بشورمش یا تعویض کنم؟
mata
03-04-1393, 07:32 بعد از ظهر
محافظ زنجیر قطعه مهمی نیس فقط نقش اصلیش اینه که روغن و گریس زنجیر رو پرتاب نکنه و ضمنا اگه زنجیر پاره شد تا حدی ضربه رو میگیره .شما همون جنس معمولیشو بخری بزاری روش کفایت میکنه یا همون ترک خورده رو با چسب دوقلو ردیفش کن.
فیلتر روغن بهتره که زود تعویض بشه من خودم هر دو نوبت یا 3نوبت که روغن عوض میکنم یه بار فیلتر عوض میکنم. یعنی به عبارتی هر 1000 یا 1500 کیلومتر فیلتر عوض میکنم.
MR.K
03-04-1393, 08:45 بعد از ظهر
فكر كنم محافظ زنجير روان رو بتوني بهش بخوروني
- - - Updated - - -
42741
flower
03-04-1393, 09:32 بعد از ظهر
خسته نباشی هنوز فیلتر روغن عوض نکردی خیلی مهمه حتما عوض کن اگر نداری من از موتور قبلیم دارم به کارم نمی یاد .
farshid37
03-04-1393, 10:13 بعد از ظهر
یکی دارم. تابستون گرفتم. گفتم حیفه اگه با شستشو حل می شه فعلا عوض نکتنم. پیس عوض کنم؟ فیلترت نو هست؟ مطمئیتی به ریجو می خوره؟خودت چند خریدی؟
نیما نادری
04-04-1393, 11:08 قبل از ظهر
فكر كنم محافظ زنجير روان رو بتوني بهش بخوروني
- - - Updated - - -
سالار یجو ؟!!!
42760
farshid37
09-04-1393, 01:49 بعد از ظهر
رفتم تویی جلو رو عوض کردن. تعمیر کار گفت لنت عقب باید عوض بشه. سال پیش لنت خریده بودم دادم عوض کنه که معلوم شد لنت جلو به من داده بودند پارسال. الانم قیمت رو بردن بالاتر. کسی نمی دونه لنت چه متوری به ریجو می خوره؟ صلاح هست بدم لنت رو بکوبند؟ هزینش چه حدودی هست؟
flower
09-04-1393, 02:09 بعد از ظهر
هم می تونی بدی بکوبن البته با جنس خوب که دیکس را خراب نکنه هم تو تهرون بگردی مشابه پیدا کنی بعد با کمی سوهان کاری درستش کنی یا یکی تو تهرون هست همه نوع لنتی داره اقای فریدون افکاری بش زنگ بزنی قیمت بگیری من پارسال خریدم 60 هزار ولی قیمتش خوبه حداقل 2 سال بت کار می ده لنت عقب هم فعلا کویر نداره .
farshid37
09-04-1393, 02:40 بعد از ظهر
الان فهمیدم پول عقب رو که کمی بیش از 100 هزار بوده گدفتن و لنت جلو رو که 70 هزاره دادم نمی دونم اشتباه کردن یا دله دزدی کارگرا بوده. زنک زدم کویر تو سیستمش چک کرد و خریدم رو پیدا کرد. قرار شد نتیجه رو فردا بگه. تو صفحه زیر قیمت رو گفته بودم از اینجا یادم اومد:
flower
09-04-1393, 03:31 بعد از ظهر
نه عزیزم کارمندای اونجا را من خوب می شناسم اصلا سواد فنی ندارن 100 در صد اشتباه کردن چون براشون فرقی نداره که جنس بفروشن یا نفروشن حقوق خودشون را دریافت می کنن.
farshid37
11-04-1393, 10:29 قبل از ظهر
نه عزیزم کارمندای اونجا را من خوب می شناسم اصلا سواد فنی ندارن 100 در صد اشتباه کردن چون براشون فرقی نداره که جنس بفروشن یا نفروشن حقوق خودشون را دریافت می کنن.
به نظر من بحث سواد نیست بحث دله دزدی کارمنده هست. کویر موتور حقوق درستی نمی ده و نظارت درستی هم نمی کنه اونام اینطوری اضافه درآمد کسب می کنند. دفعه اول نیست با کویر مشکل پیدا می کنم. تو این دو سه روز هم چند بار زنگ زدم و چون سیستم فروش کامپیوتری هست تاریخ و مقدار خریدم مشخص شد. اما گفت چون چند ماه گذشته و تو انبار گردانی هم اشتباهی گزارش نشده نمی تونم کاری بکنم. در واقع براشون اهمیتی نداره که 30 هزار تومان از یکی مثل من اضافه گرفته شده باشه.
Eyeless
11-04-1393, 12:03 بعد از ظهر
دوستان چطوریه این موتور ؟
اوبوهت داره یا نه ؟
به نظر میاد کوچیک باشه ! اما وحشی !!
قیمت خشکش الان چنده ؟
farshid37
11-04-1393, 06:49 بعد از ظهر
امروز موتور رو بردم تعمیرگاه دو تیکه لنت مال دو مدل موتور رو با کمی تراشکاری خوروتدن به موتور و با دستمزد 17 گرفتند. در مقابل 104 کویر شتر خیلی خوب بود. فقط یکم احساس کردم گیرایی لنت کم شده. ممکنه یخاطر نو بودنش باشه؟ البته مطمئین هم نیستم.
Alavi
12-04-1393, 07:26 قبل از ظهر
سلام .
لنت جلوی ریجو ظاهرا با هیچ موتوری یکی نیست و فقط باید از کویر خرید بشه. ولی
لنت عقب ریجو و لنت جلوی kawazaki 125 GTO و لنت جلوی شبرو با هم یکسانه.
هم کامبیز ، هم فروشگاه ساربانها (دروازه رشت) هم خیابان سعدی روبروی منبع آب دارند.
در ضمن ، آقا فرشید عزیز اگه ممکنه شماره همراهتون رو برام pm کنید.
با تشکر.
farshid37
30-04-1393, 05:53 بعد از ظهر
قزوین- رجائی دشت- معلم کلایه- گرمارود- پیچ بن(مسیر 3 هزار) تنکابن- جنگل دالخانی- چمخاله- خمام- جاده قدیم رشت قزوین.
farshid37
30-04-1393, 08:20 بعد از ظهر
تو این سفر چند بار برق موتور قطع شد و کلا کیلومتر و چراغ ها روشن نمی شد. اما بعد دو سه دقیقه و با دراوردن سوئیچ دوباره درست شد. بار آخر تو راه برگشت 10 دقیقه هر کار کردم برق نیامد و داشتم نا امید می شدم که یادم افتاد قبلا قیوز سوخته بود. قیوز رو چک کردم ظاهرا سالم بود. ولی فیوز یدک رو انداختم و بعد درست شد و تا خونه دیگه مشکل نداشتم. حالا نمی دونم مشکل از فیوز بوده یا از جای دیگست و تصادفا و موقت درست شده؟
flower
30-04-1393, 08:28 بعد از ظهر
مشکل از فیوزه قطع و وصل می شده تو حرکت و دست انداز
farshid37
30-04-1393, 08:29 بعد از ظهر
موقع حرکت مشکل نبود. موقع استارت زدن اينطورى مى شد.
flower
30-04-1393, 08:43 بعد از ظهر
خوب فیوز خوب اتصال نداشته باشه بد استارت می خوره چون امپر زیاد می کشه و اگر فیوز را عوض کردی بازم مشکل داشت ماله باطریه .
farshid37
30-04-1393, 08:44 بعد از ظهر
نه مشکل نداره فعلا. البته بعد اون دو سه بار بيشتر استارت نزدم. مشکل هم استارت خوردن نبود. کلا برق موتور قطع بود. منظورم کلا موقع روشن کردن بود.
MEBRAHIMI
30-04-1393, 09:33 بعد از ظهر
سلام.
دوستان ریجو از لحاظ قطعات وضعیتش چجوریه؟یعنی تو بازار پیدا میشه یانه؟
به نظرتون با توجه به این که دیگه صفرش را نمیزنن خرید یه دونه دست دوم کار عاقلانه ای هست؟فقط از قطعات میترسم
farshid37
30-04-1393, 10:24 بعد از ظهر
چون عکس ها ی پست بالا مشکل داست دوباره اینجا آپاود می کنم. مسیر: . قزوین- رجائی دشت- معلم کلایه- گرمارود- پیچ بن(مسیر 3 هزار) تنکابن- جنگل دالخانی- چمخاله- خمام- جاده قدیم رشت قزوین.
MEBRAHIMI
31-04-1393, 03:03 قبل از ظهر
سلام آقا farshid37 ([Only registered and activated users can see links]) شما از لحاظ پیدا کردن قطعات ریجو به مشکل بر نخوردین؟
farshid37
31-04-1393, 07:13 قبل از ظهر
سلام. بيشتر قطعاتش رو کوير موتور داره ولى با قيمت بالا. برخى قطعات موتورهاى ديگه رو هم مى شه براش استفاده کرد. در کل من زياد قطعه لازم تداشتم ولى مثلا کتى ترمز رو بالاى 100 مى فروشه کوير. ىا لنت ترمز عقب 104 که من لنت موتور ديگه انداختم با دستمزد و کمى تراشکارى براى فيت شدن شد 17 هزار.
farshid37
19-08-1393, 12:17 قبل از ظهر
جمعه گذشته.
farshid37
07-09-1393, 08:44 بعد از ظهر
چون فیلتر موتور کم و گرون هست کاغذ داخلشو رو که کهنه شد بود بریدم و یک فیلتر پیکان خریدم. کاغذ داخل فیلتر پیکان رو ب اره مویی به اندازه داخل فیلتر موتور ریجو بریدم و با چسب آهن رازی و کمی چسب یک دو یه چسبوندم. البته هنوز چسب کاری و محکم کاریش تموم نشده. خیلی مرتب و تمیز در نیومد. به نظرتون جواب می ده یا مشکل داره؟ بعضی فیلترها اسفنج دارند جای کاغذ. از اونها کجا گیر میاد؟ بهتر نبود اسفنج می چسبوندم؟ اون تمییز تر درمیاد فکر کنم.
farshid37
07-09-1393, 09:27 بعد از ظهر
با توجه به مطلب زیر فکر کنم این فیلتر به درد نخوره چون بعیده هیچ منفذی نداشته باشه و احتمالا هوا از منافذ لای چسب عبور می کنه. در ضمن اینجا توصیه شده با آب شسته بشه ولی تو سایت دوستان توصیه می کردند با بنزین بهتره شسته بشه:
فیلترهای هوا مجموعه فیلتر همراه با محفظه و ضمائم آن به هواکش معروفند که با توجه به شرایط مختلف اقلیمی و مشخصات فنی موتورها، هواکشهای مختلفی برای تامین هوای مورد نیاز آنها ساخته میشوند. برخی از انواع مختلف هواکشها عبارتند از مرطوب، روغنی، خشک و سیکلونی. هوا از نظر آلودگی به محیطهای کم گرد و غبار، با گرد و غبار متوسط و با گرد و غبار زیاد تقسیم میشود که در محیطهای کم گرد و غبار از هواکش های مرطوب و در مکانهای پر گرد و غبار از هواکش های ترکیبی روغنی با سیکلون یا هواکشهای پیکو سیکلون استفاده میگردد. در هواکشهای مرطوب، عامل تصفیه کننده هوا (المنت تصفیه) و محفظه فیلتر، آغشته به روغن هستند و روغن آنها میتواند ثابت یا قابل تعویض باشد که در نوع دوم، فیلتر را شستشو میدهند و امروزه تقریباً منسوخ شده است. عامل تصفیه در این هواکشها تنوع بسیاری دارند و نسبت به شرایط فنی مورد انتظار، فیلتر از الیاف گیاهی، مواد اسفنجی، توریهای بافته شده فلزی یا از نسوج مواد بافته نشده ساخته میشوند. المنت تصفیهکننده هواکشهای خشک، کاغذی از الیاف مخصوص به صورت پلیسه است. هوای مکیده شده با عبور از اطراف فیلتر داخلی که با یک محافظ مشبک فلزی محافظت می شود، ذرات گرد و غبار را در سطح خارجی فیلتر و بین پیلسهها بجای گذاشته و هوای تمیز از داخل لوله مرکزی هواکش به سمت موتور دیزل هدایت می شود. تعویض فیلتر باید طبق توصیه سازنده موتور و پس از طی مسافت معینی صورت گیرد که در این بین باید به وضعیت محیط از نظر گرد و غبار، رطوبت و ... نیز توجه داشت. البته در وسایل نقلیه سنگین، معمولاً علائم هشدار دهندهای مثل نوار رنگی، بوق هشدار و غیره برای آگاهی راننده از کثیف شدن فیلتر هوا، پیشبینی شده است. اگرچه در اتومبیلهای سواری مطمئنترین و بدون خطرترین روش، تعویض فیلتر هوا است، چنانچه در شرایطی دسترسی به فیلتر وجود نداشت باشد، میتوان فیلتر هوا را به سه روش زیر تمیز کرد: - زدن چند ضربه به سر فیلتر - دمیدن هوای فشرده با حداکثر ۵ اتمسفر فشار از داخل به خارج فیلتر - شستشوی فیلتر با آب نیمگرم و مقداری مواد شوینده تا حدی که کف نکند (۲۰ گرم ماده شوینده در 10 لیتر آب). فیلتر هوا را باید پس از شستشو خشک کرده و از سالم بودن کاغذ آن مطمئن شد. کوچکترین سوراخ یا پارگی در فیلتر هوا آن را بیمصرف خواهد کرد. در همین ارتباط هواکش برخی خودروها دارای لوله بلندی است که هوا را از بالای سقف اتاق به درون موتور میکشد تا کمترین گرد و غبار به ویژه وسایل نقلیه سنگین با کاربری در معادن، راهسازی و ... وارد پیشرانه خودرو گردد. البته در خودروهای شاسی بلند و بیابانی مجهز به پیشرانههای ضد آب، با این روش هنگام عبور از رودخانهها و برکهها، آب وارد موتور نمیگردد. [Only registered and activated users can see links]
farshid37
17-09-1393, 06:23 بعد از ظهر
چون دیدم فیلتری که بالا عکسشو گذاشتم به درد نمی خوره رفتم قیلتر سازی و فیلتر زیرو برام درست کرد برای اینکه تعداد کم می خواستم دونه ای 15 خساب کرد تعداد بالا فکر کنم 10 هم راضی می شد. 3 تا درست کردم که یکیش اضافه هست برای این درست کردم که اگه کسی خواست بهش بدم. فکر کنم از فیلترای 30-40 تومانی کویز موتور که با ابر درست شده بهتر باشه. گفت بعد از استفاده بیرون نندازم و دفعه بعد با 5 هزار تومان فقط کاغذشو عوض می کنه. رو فیلتر فابریک امکان تغییر تمییز کاغذ نبود.
farshid37
23-09-1393, 11:34 بعد از ظهر
دبشب بعد حدود یک ماه که به خاطر گرفتاری و همینطور بی فیلتزی موتور خاموش مونده بود با موتور گشتی زدم. برای اولین بار باطری خوابیده بود و مجبور شدم باطری به باطری کنم برای روشن کردن. اما نکنه اصلی اینکه تو سرعت بالا دیگه کم نمیاورد. قبلا تو سرعت حدود 100 اگه چند دقیقه می رفتم موتور ریپ می زد و گاهی خاموش می شد. ظاهرا با تعویض فیلتر هوا مشکل حل شده. البته باید یکبار دیگه مسافت طولانی تر تست کنم تا مطمین بشم.
flower
24-09-1393, 07:42 قبل از ظهر
100 در صد ماله فیلتره نفس کاربرات باز شده .
farshid37
28-09-1393, 10:10 بعد از ظهر
امروز 130 تا رفتم اونم دو ترک البته حدود 10 تا کیلومتر زیاد نشون می ده. در کل تعویض فیلتر هوا در عملکرد موتور موثر بود.
ali_r
11-04-1394, 03:32 بعد از ظهر
سلام
کسی از قیمت جدیدش خبر داره؟
مدل 94 رو کویر اورده؟
یه سوال 15 اسب قدرت برای این تریل مشهور کم نیست؟ یعنی راکب رو از لحاظ قدرت راضی میکنه؟
250هش رو چرا نمیارن؟
ali_r
13-04-1394, 11:23 قبل از ظهر
معمار
14-04-1394, 12:37 بعد از ظهر
این همون مدل 94 که میگفتی ؟
farshid37
27-06-1394, 01:40 قبل از ظهر
گذاشتن موتور تریل روی پایه تا چه حد لازم هست؟ به نظرتون این جک سوسماری کوچک رو می شه به جای پایه برای قار دادن موتور روش استفاده کرد؟
[Only registered and activated users can see links] 5%D8%A7%D8%B1%DB%8C__%D8%AC%DA%A9_%D9%85%D8%A7%D8% B4%DB%8C%D9%86__%D8%AC%DA%A9_%D8%B1%D9%88%D8%BA%D9 %86%DB%8C.aspx
Mohsen_14
27-06-1394, 12:56 بعد از ظهر
گذاشتن موتور تریل روی پایه تا چه حد لازم هست؟ به نظرتون این جک سوسماری کوچک رو می شه به جای پایه برای قار دادن موتور روش استفاده کرد؟
[Only registered and activated users can see links] 5%D8%A7%D8%B1%DB%8C__%D8%AC%DA%A9_%D9%85%D8%A7%D8% B4%DB%8C%D9%86__%D8%AC%DA%A9_%D8%B1%D9%88%D8%BA%D9 %86%DB%8C.aspx
فکر کنم با همین حدود قیمت جکهای مخصوص موتور کراس رو بتونید تهیه کنید . من دیدم مدلهاشو ساده هست نباید قیمتش زیاد باشه .
farshid37
27-06-1394, 11:20 بعد از ظهر
اگه این بشه دو منظوره خواهد بود و به درد ماشین هم می خوره. فکر کنم باید سطخ تماسش رو با یک تیکه فلز افزایش داد.
m-s-d
28-06-1394, 01:51 بعد از ظهر
اگه این بشه دو منظوره خواهد بود و به درد ماشین هم می خوره. فکر کنم باید سطخ تماسش رو با یک تیکه فلز افزایش داد.
این خوب نیست چون مجبورید با یه دست موتور نگه دارید و با دست دیگه هی اهرم بالا و پایین کنید تا موتور بیاد بالا.
اون استند موتورها یه بارکی با پا میاد بالا.اگه می خواهین ارزون در بیاد بگین جوشکار یه چهارپایه ثابت براتون بسازه و اگه می خواهین متحرک باشه طرح تون بدید براتون بسازه یا اینکه یکی امادشو بخرن
farshid37
28-06-1394, 04:31 بعد از ظهر
این خوب نیست چون مجبورید با یه دست موتور نگه دارید و با دست دیگه هی اهرم بالا و پایین کنید تا موتور بیاد بالا.
اون استند موتورها یه بارکی با پا میاد بالا.اگه می خواهین ارزون در بیاد بگین جوشکار یه چهارپایه ثابت براتون بسازه و اگه می خواهین متحرک باشه طرح تون بدید براتون بسازه یا اینکه یکی امادشو بخرن
ممنون. چقدر مفیده استند؟ نبودش چه لطمه ای به موتور می زنه؟ موتور رو چطوری باید برد بالای ایتند ثابت؟
- - - Updated - - -
تابستان 94 نزدیک روستای سپارده:
تا[Only registered and activated users can see links]
ARSH
28-06-1394, 10:58 بعد از ظهر
آقا فرشید پایه رو میخواید چیکار ؟ موتور جک داره که تریل پایه نمیخواد که کراس نیاز به پایه یا جک مثلثی داره تریل که خودش جک داره
farshid37
28-06-1394, 11:10 بعد از ظهر
فکر کردم شاید مدت زیاد رو جک بودن برای موتور مشکل ایجاد می کنه برای همین رو پایه می ذارند. نمی دونستم کراس ها چک ندارند. ممنون
ARSH
28-06-1394, 11:15 بعد از ظهر
نه هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه ما ماه ها موتور هارو میزاریم میمونن رو جک تریل هامون رو بدون اینکه حتی روشن کنیم یا تکون بخورن از جاشون
روی پایه گذاشتن موتور یکم سخته قسمت زیر شاسی هم خط خطی میشه ( تو کراس مهم نیس ) شما چون زیر انجینت مخافظ هم هست امکان کج و کوله شدن اون محافظ هم وجود داره
پایه های کی تی ام عالیه ولی خیلی گرونه
میزارید زیر موتور یه با پا فشار میدید موتور رو از زمین جدا میکنه
ولی اگه با موارد بالا مشکلی ندارید میتونید یه ک4پایه خودتون درست کنید مثل واسه من
farshid37
28-06-1394, 11:39 بعد از ظهر
فعلا بزرگترین مشکلن نور کم چراغشه. یکی دو ماه پیش برگشت از شمال خوردم به شب تو جاده قدیم. دیدم خیلی کم بود و اذیت شدم. می خوام زنون بی تندازم می نرسم گرما کاسه رو آب کنه. پروژکتور با جراغی پیدا نمی شه کنار چراغ خودش وصل و اضافه کنم؟
ARSH
28-06-1394, 11:46 بعد از ظهر
نه زنون خوب نیس
ما یه لامپی رو یاماها XT انداختیم مارکش عقاب هست لامپ ماشین هست
رنگش هم سفید
خیلیییییییییییییی نورش عالیه ببینید اگه به کاسه چراغتون بخوره فوق العاده اس
این نورش تو شب
farshid37
29-06-1394, 12:05 قبل از ظهر
یعنی واتش از لامپای معمولی بیشتره؟ کجا می شه خرید؟ ایرانیه؟ قیمتش؟ بزرگ نیست؟ گرماش زیاد نیست؟کاسه چراغ موتورم کوچکه.
farshid37
29-06-1394, 10:16 قبل از ظهر
در مورد لامپ عقاب یا eagle eye مقداری سرج کردم. ظاهرا وات بالتری از لامپ های معمولی دارند و گرمای بیشتری تولید می کنند. فکر می کنم در زما طولانی کاسه چراغ رو خرای کنند. باز ممنون می شم تجربه و اطلاعاتتنون در این مورد بگید. گزینه دیگه غیر از لامپ وات بالا و زنون لامپ های معروف به هدلایت هست که ظاهرا گرمای کمتری از زنون داره. فقط طولش در مدلی که تو لینک زیر گذاشتم 10 سانت و عرضش در پهنترین قسمت 5 سانت می شه. که نمی دونم تو کاسه موتورم جا می شه یا خیر. اینم لینک اطلاعات و فروشش:
- - - Updated - - -
ایتم لینک فروش لامپ عقاب. کسی نمی دونه لامپ های فابریک موتور معمولا چند وات هست:
ARSH
29-06-1394, 09:44 بعد از ظهر
آقا فرشید ما خیلی وقته نصب کردیم مشکلی هم نداریم ایکس تی رو هم خیلی استفاده میکنیم چراغشم که یه سره روشنه زیادم نور رو بالا پایین میکنیم
از لوازم ماشین ها میتونید بخرید
من میخوام رو کا ال ایکس خودمم بندازم واسه من الان دنزو فابریک هست نورش خیلی خوبه زرد هست ولی من سفید دوست دارم میخوام عقاب بندازم
حالا باز صلاح خودتون میخواید یه روز ایکس تی رو بیارم از نزدیک ببینید اگه دوست داشتید بندازید شما هم فقط قبلش کاسه چراغ رو نگاه کنید اگه مثل واسه crm باشه نمیشه لامپ ماشینی بهش نمیخوره
farshid37
30-06-1394, 09:39 بعد از ظهر
امشب یادم افتاد یک لامپ یدکی تو ماشین قبل سفر ماه پیشم به ارمنستان خریده بودم و تو ماشین داشتم. نگاه کردم دیدم همون مارک عقاب با قوطی سبز هست. لامپی که رو موتور بود یادم نیست فابریکه یا عوض شده ولی 35 وات بود اما این عقابه 90-100 وات هست. با مکافات زیاد عوض کردم. راستش چون سوار نشدم و قبلشم دقت نکردم نمی دونم چقدر نور بهتر شده. فقط بعد چند دقیقه که در جا روشن بود حسابی قاب رو داغ کرده بود. می ترسم طلق و قاب رو خراب یا به سیم کشی موتور لطمه بزنه. اونی که شما وصل کردید یادتونه چند وات بود.
farshid37
04-07-1394, 09:27 قبل از ظهر
فکر کنم لامپی که آقا امید رو موتورش انداخته عقاب 50-60 وات بوده. 100 برای موتور خیلی زیاده تو این مدت استفتده نکردم تا سر فرصت یا لامپ مناسب گیر بیارم یا زنون مناسب روش نصب کنم.
ali_r
08-11-1394, 03:04 بعد از ظهر
ریجو قیمت مناسب برای کسایی که دنبال ریجو هستن
Alireza.BMW
09-11-1394, 08:26 بعد از ظهر
فکر کنم لامپی که آقا امید رو موتورش انداخته عقاب 50-60 وات بوده. 100 برای موتور خیلی زیاده تو این مدت استفتده نکردم تا سر فرصت یا لامپ مناسب گیر بیارم یا زنون مناسب روش نصب کنم.
لامپ برا موتور معمولا 60 میندازن...
farshid37
09-03-1397, 05:42 بعد از ظهر
کاسه نمد کمک جلوی سمت راستم ظاهرا خذراب شده و روغن می زنه. چون سایزش گیر نیومد فعلا همونو انداخت. به هر جا فکر می کردم ممکنه داشته باشه سر زدم چند تا شمارم از اینترنت پیدا کردم به کویر موتور هم زنگ زدم پیدا نکردم. اندازه خارجیش 52.2 و داخلش 40 و ارتفاع 10 هست. تو لینک زیر در آمازون پیدا کردم. کسی پیشنهادی نداره؟ البته 52 یخوام هست ولی اون دو میل اضافه کارو خراب کرده.
([Only registered and activated users can see links])
نیما نادری
13-03-1397, 09:15 قبل از ظهر
کوچه ناظم الاطبا رفتی