توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 2012 KTM 200 D.u.k.e
محمدرضا شیخی
09-02-1396, 07:03 بعد از ظهر
مدل 2017 فقط از لحاظ نوع رنگ بندی با مدل 2016 تفاوت داره . این درحالیه که مدل ها ی250و390 هم در رنگ بندی هم در شکل ظاهری و هم در سیستم موتوری تغییراتی رو بهمراه داشته.
محمدرضا شیخی
02-03-1396, 06:50 بعد از ظهر
آیا رو این موتور به طور default محدودیت دور موتور قرار داده شده؟ رفتم پای معامله یکیش صاحبش میگفت دور موتور بالاتر از 7.5 نمیره باید دنده عوض کنی و اینکه رفته محدودیت رو برداشته. درسته؟ نظرتون راجع به این موضوع چیه؟
بسم الله الرحمن الرحیم
31-03-1396, 01:25 بعد از ظهر
مدل 2017 فقط از لحاظ نوع رنگ بندی با مدل 2016 تفاوت داره . این درحالیه که مدل ها ی250و390 هم در رنگ بندی هم در شکل ظاهری و هم در سیستم موتوری تغییراتی رو بهمراه داشته.
سلام
مگه ممکنه موتوری که شرکت تضمین داده 24.6 اسب بخار توان رو در 10000 دور بده، دور موتورش بالاتر از 7000 تا نره!
mamad66
11-04-1396, 02:48 بعد از ظهر
دوستانسلام من چند وقتي هست اين تاپيك رو دنبال ميكنم وتقريبا اكثر موتور هاي تا 250پلاك دار رو داشتم دنباليه موتور خوب وبه قيمت تا 10 تومن بودم كه نظرم رو دوك 125 كاركرده بود ولي قسمت شد يه دوك200 94 خريدم. گاز خورش بسيار عاليه دقيقا اولين باري كه باهاش گاز دادم منو ياد زدايكسي كه داشتم انداخت تا الان محال مي دونستم موتور چهارزمانه به پاي موتور دو زمانه برسهولي الان دارم تجربش ميكنم البته منظورم شتابه نه سرعت. بر خلاف خيلي موتور ها خيلي سريع باهاش اخت ميشيد وانگار سال هاست سوارش هستيد، بسيار زيبا و با ابهت، خوش دست و با كيفيته، ديروزم رفتم روغن و فيلترش رو عوض كردم فيلترش كه با مال ان اس يكيه روغنم تو مشخصاتش زده 10 40 نيمه سنتتيك(
Motorex Formula 4T ) كه من بهران سوپر پيشتاز كه سال هاست تو ماشين استفاده مي كنم و راضي هم بودم رو ريختم كه فعلاً خدارو شكر مشكلي نداشته حالا سوالم از دوستان اهل فن اينه كه لوازم مشترك اين موتور و ان اس چيه كه تا جايي كه ممكنه هزينه هاي نجومي رو كاهش بديم؟ البته فكنم لنت ترمز و رادياتور و فنش و لاستيك ها با هم مشتركه ولي راجه به صفحه كلاچ و ... مطمئن نيستم البته دوست خوبمون تو صفحات قبل يه توضيح كلي دادن ولي مي خواستم مطمئن بشم، البته به نظر نمياد موتوري باشه كه حالا حالا به خرج بيفته ولي بازم اطلاعات ميتونه مفيد باشه، مثلاً من هيوسانگ داشتم شارژرش سوخت مال خوش 250 تومن بود ولي تو تاپيكش بچه ها گفتن مال آميكو 250 5 سيم بهش ميخوره منم امتحان كردم و تو بدترين فشار ها خراب نشد با 15 هزار تومن، چون لوازمشم همه جايي نيست و ممكنه كمك كنه از اينكه پر حرفي كردم پوزش مي خوام اگر كسي اطلاعاتي خواست همين جا بپرسه در خدمتم
Alireza.BMW
13-04-1396, 02:32 بعد از ظهر
دوستانسلام من چند وقتي هست اين تاپيك رو دنبال ميكنم وتقريبا اكثر موتور هاي تا 250پلاك دار رو داشتمدنباليه موتور خوب وبه قيمت تا 10 تومن بودم كه نظرم رو دوك 125 كاركرده بود ولي قسمت شد يه دوك200 94 خريدم. گاز خورش بسيار عاليه دقيقا اولين باري كه باهاش گاز دادم منو ياد زدايكسي كه داشتم انداخت تا الان محال مي دونستم موتور چهارزمانه به پاي موتور دو زمانه برسهولي الان دارم تجربش ميكنم البته منظورم شتابه نه سرعت. بر خلاف خيلي موتور ها خيلي سريع باهاش اخت ميشيد وانگار سال هاست سوارش هستيد، بسيار زيبا و با ابهت، خوش دست و با كيفيته، ديروزم رفتم روغن و فيلترش رو عوض كردم فيلترش كه با مال ان اس يكيه روغنم تو مشخصاتش زده 10 40 نيمه سنتتيك(
Motorex Formula 4T
) كه من بهران سوپر پيشتاز كه سال هاست تو ماشين استفاده مي كنم و راضي هم بودم رو ريختم كه فعلاً خدارو شكر مشكلي نداشته حالا سوالم از دوستان اهل فن اينه كه لوازم مشترك اين موتور و ان اس چيه كه تا جايي كه ممكنه هزينه هاي نجومي رو كاهش بديم؟ البته فكنم لنت ترمز و رادياتور و فنش و لاستيك ها با هم مشتركه ولي راجه به صفحه كلاچ و ... مطمئن نيستم البته دوست خوبمون تو صفحات قبل يه توضيح كلي دادن ولي مي خواستم مطمئن بشم، البته به نظر نمياد موتوري باشه كه حالا حالا به خرج بيفته ولي بازم اطلاعات ميتونه مفيد باشه، مثلاً من هيوسانگ داشتم شارژرش سوخت مال خوش 250 تومن بود ولي تو تاپيكش بچه ها گفتن مال آميكو 250 5 سيم بهش ميخوره منم امتحان كردم و تو بدترين فشار ها خراب نشد با 15 هزار تومن، چون لوازمشم همه جايي نيست و ممكنه كمك كنه از اينكه پر حرفي كردم پوزش مي خوام اگر كسي اطلاعاتي خواست همين جا بپرسه در خدمتم
صفحش با ان اس یکیه
محمدرضا شیخی
29-04-1396, 09:13 بعد از ظهر
بلاخره خریدمش. لذت واقعی موتور سواری رو تازه بعد سه سال موتورسواری میچشم. خیلی خوش دسته
دوستانی که دارن واسه شما هم چراغ جلو هم کوچیکه هم بزرگه یه سره روشنه؟
M@hdi
30-04-1396, 08:44 قبل از ظهر
مبارکه
ما که نداریم ولی هرچی دیدیم یه سره بوده ... 125 رفیقم هم یه سره روشنه ... ان اس خودمم یه سره روشنه
mentiroso
30-04-1396, 08:58 قبل از ظهر
بلاخره خریدمش. لذت واقعی موتور سواری رو تازه بعد سه سال موتورسواری میچشم. خیلی خوش دسته
دوستانی که دارن واسه شما هم چراغ جلو هم کوچیکه هم بزرگه یه سره روشنه؟
مبارکه دوست عزیز..بله یه سره هم روشنه...مزیتش اینه که تو جاده و اتوبان متوجه حضور شما تو آینه شون میشن ...دستکاریش هم به هیچ وجه نکن...اکثر موتورهای سفارش آمریکا و اروپا هم به دلایل ایمنی و قانون کشورشون باید این day time running lamps داشته باشند.
holy_128
31-04-1396, 10:20 بعد از ظهر
سلام.مبارکتون باشه.
عزیز صفر خریدید؟
قیمت؟
مدل؟
کارکرد؟
محمدرضا شیخی
31-04-1396, 11:58 بعد از ظهر
سلام.مبارکتون باشه.
عزیز صفر خریدید؟
قیمت؟
مدل؟
کارکرد؟
سلام ممنون. مدل 95 کارکرد 3000کیلومتر قیمت 16200000
محمدرضا شیخی
06-05-1396, 09:56 بعد از ظهر
دنده از یک به خلاص به سختی انجام میشه معمولا باید بزنم دنده دو بعد خلاص کنم. کسی میدونه علت چیه؟
محمدرضا شیخی
08-05-1396, 02:14 بعد از ظهر
بعد از چهارصد کیلومتر سواری با این موتور میخوام برا کسایی که ندارن توصیفش کنم. البته من مقایسه ام بیشتر با آپاچی هست که خودم دارم چون موتور دیگه ای سوار نشدم فقط چند ماه پیش یه نصفه روز z300 دستم بود 60کیلومتر باهاش راه رفتم ولی الان نمیتونم دقیق با دوک مقایسه اش کنم. کاش بود یبار دیگه سوار میشدم.
شتاب دوک با آپاچی ابدا قابل قیاس نیست. گاز بدی زمین رو میکَنه. خاص بودن و تو چشم بودن و زیباییش هم که واضحه. هندلینگ سر پیچ ها بینقصه. واقعا با سرعت های بالا وارد پیچ میشم و کاملا موتور تو دستمه و ازش مطمئنم. تو سرعت های بالا هم هیچگونه لرزشی نداره. راحتی بی نظیری داره خیلی بیشتر از آپاچی و z300 واقعا خسته نمیشی هرچند ساعت رو این موتور بشینی، دست ها گردن کمر همه در حالت ریلکسی قرار دارن با این مدل طراحی که این موتور داره.
راستی اینو بگم این موتور موتور گرمیه دقیقا مثل z ، جفتشون رو وقتی چند دقیقه سوار میشی گرمای زیادی زیر پات احساس میکنی که یه مقدار تو ذوق میزنه.
از نظرکیفیت قطعات هم به نظرم بالاست. از لاستیک گرفته تا دسته گاز. هنوز خرجشم نکردم که بخوام از قیمت قطعات بگم فقط یه فیلتر روغن گرفتم 20 تومن فیلتر آپاچی 5 تومنه. برچسب های کامل روی باک و بدنه هم 300 تومن ناقابله واسه آپاچی برچسب درجه یکش 30 تومن فکر کنم
mohamad.gh
08-05-1396, 06:56 بعد از ظهر
یه فیلتر روغن گرفتم 20 تومن
فيلتر روغنش با ns يكيه و قيمت اصليش هشتو نيم تا ١٠ تومنه رفيق ، حواست ب اين فروشندهاي فيك باشه - ممنون از توضيحاتت
M@hdi
08-05-1396, 09:25 بعد از ظهر
وقتی میری فیلتر بخری بگو واسه ان اس می خوام ... بگی واسه دوک می خوام همونو بهت میده میگه 20 تومن .... واسه ان اس 11 تومنه (نمایندگی خیابان ولیعصر)
mamad66
15-05-1396, 09:32 قبل از ظهر
آقا مال منم چراغش يسره هست كه خيلي خوبه تو لايي كشي ها به وضوح ميبينم كه راننده ها متوجه ميشن و سمتم نميان.. دنده بين 1 و 2 يكم سخت خلاص ميشه كه فكنم چون كاركرد موتور پايينه اينجوريه و چرخ دنده ها هنوز مچ نشدن كامل، مال منم فن زياد ميزنه البته به خاطر گرماي زياد هواست اولش تو ذوقم خورد ولي الان عادت كردم، شب ها كه ميرم بيرون و هوا سرده خيلي كم فن روشن ميشه. منم فيلتر اصلي ان اسو خريدم 12 الكي پول به لوازم مثلاً اصلي ندين همرو هند ميزنه.
فقط چند تا سوال
دوستاني كه اي سي يو شون رو ريمپ كردن كجا و با چه مبلغي اين كارو كردن؟ موتور چه تغييري كرده؟
و اينكه كيت پاور كسي انداخته؟ اگه اره چقدر به قدرت موتور و شتابش اضافه ميكنه و قيمتش چند هست و كجا انجام ميدن؟
كاتاليزورو كسي دراورده؟ فرقي كرده؟
حتماً براي انداختن پاور بايد اگزوز رو عوض كرد؟
محمدرضا شیخی
21-05-1396, 09:27 بعد از ظهر
میشه منو وارد گروه تلگرام KTM بکنید؟
09366264901
mr.slim
24-06-1396, 01:54 بعد از ظهر
دوستان دوک 200 با 3700 کارکرد مدل 94 و موتور تمیز چند میارزه؟
مدل 96 که الان کویر میده با 94 تفاوتی کرده؟
Sn56
06-12-1397, 12:06 قبل از ظهر
آقایون دوک سوار تاپیک تعطیله؟
- - - Updated - - -
کمک وسط موتورم روغن زده.آیا قابل تعمیره؟پرسیدم بهم گفتن تعمیر میشه ولی دو۳ماه بعد دوباره خراب میشه و ارزش نداره تعمیر کنی،نوی ۲۰۰ رو آقای محسنی گمرک میگه ۹۰۰تومن و مال ۳۹۰ رو ۱۰۵۰.کسی تجربه خرابی کمک داشته؟
- - - Updated - - -
مکانیک وارد دوک سمت شرق تهران سراغ دارید که ببخشید کلاهبردار و دزد هم نباشه.
پنجشنبه گذشته قرار داشتم برم پیش آقای جعفری کارای موتور روانجام بدم که خوردم زمین داغون شدم نشد برم.تاحداقل ۱۵روزم نمیتونم سوارشم ،اونم تاگمرک.کمک وسط هم آقای جعفری گفتن نگیر که درست میشه،واسه همین پرسیدم سمت شرق ،تهرانپارس واین ورا موتورساز منصف وکاربلد (دوک رو بلد باشه)هست یانه؟ممنون میشم کسی اطلاعات داره بگه.
mogrem
06-12-1397, 02:15 قبل از ظهر
در مورد گرما سری جدید نینجا یه تعقییر داشته یه قطعه اضافه کردن گرمای موتور رو به سمت پایین میفرسته وبه پا نمیخوره روی ورسیس هم این قطعه نصب هست زد رو نمیدونم احتمالا این مشکل شاکی زیاد داشته که تعقییر دادن
میلاد محمودی
06-12-1397, 08:47 قبل از ظهر
آقایون دوک سوار تاپیک تعطیله؟
- - - Updated - - -
کمک وسط موتورم روغن زده.آیا قابل تعمیره؟پرسیدم بهم گفتن تعمیر میشه ولی دو۳ماه بعد دوباره خراب میشه و ارزش نداره تعمیر کنی،نوی ۲۰۰ رو آقای محسنی گمرک میگه ۹۰۰تومن و مال ۳۹۰ رو ۱۰۵۰.کسی تجربه خرابی کمک داشته؟
- - - Updated - - -
مکانیک وارد دوک سمت شرق تهران سراغ دارید که ببخشید کلاهبردار و دزد هم نباشه.
پنجشنبه گذشته قرار داشتم برم پیش آقای جعفری کارای موتور روانجام بدم که خوردم زمین داغون شدم نشد برم.تاحداقل ۱۵روزم نمیتونم سوارشم ،اونم تاگمرک.کمک وسط هم آقای جعفری گفتن نگیر که درست میشه،واسه همین پرسیدم سمت شرق ،تهرانپارس واین ورا موتورساز منصف وکاربلد (دوک رو بلد باشه)هست یانه؟ممنون میشم کسی اطلاعات داره بگه.
معمولا کمک عقب دوک خراب نمیشه موتور چقدر کارکرده؟؟
کمک قابل تعمیره هیچ مشکلی هم براش پیش نمیاد دو ماه بعدم دوباره خراب نمیشه اگه طرف این کاره باشه.
شماره اقای محسنی را میشه لطف کنید من یه کم لوازم میخوام.ممنون
- - - Updated - - -
آقا مال منم چراغش يسره هست كه خيلي خوبه تو لايي كشي ها به وضوح ميبينم كه راننده ها متوجه ميشن و سمتم نميان.. دنده بين 1 و 2 يكم سخت خلاص ميشه كه فكنم چون كاركرد موتور پايينه اينجوريه و چرخ دنده ها هنوز مچ نشدن كامل، مال منم فن زياد ميزنه البته به خاطر گرماي زياد هواست اولش تو ذوقم خورد ولي الان عادت كردم، شب ها كه ميرم بيرون و هوا سرده خيلي كم فن روشن ميشه. منم فيلتر اصلي ان اسو خريدم 12 الكي پول به لوازم مثلاً اصلي ندين همرو هند ميزنه.
فقط چند تا سوال
دوستاني كه اي سي يو شون رو ريمپ كردن كجا و با چه مبلغي اين كارو كردن؟ موتور چه تغييري كرده؟
و اينكه كيت پاور كسي انداخته؟ اگه اره چقدر به قدرت موتور و شتابش اضافه ميكنه و قيمتش چند هست و كجا انجام ميدن؟
كاتاليزورو كسي دراورده؟ فرقي كرده؟
حتماً براي انداختن پاور بايد اگزوز رو عوض كرد؟
توصیه میکنم پاور نندازید چون کات اف رو برمیداره و به موتور اسیب میرسه.
کاتالیزورم برندارید هم برا محیط زیست ضرر داره و هم تغییر خاصی نمیکنه و اینکه اصلا کاتالیزور دوک رو نمیشه دراورد.
Sn56
06-12-1397, 10:18 قبل از ظهر
شماره آقای محسنی رو ندارم والا.ولی پنجشنبه میخوام برم کارتشو میگیرم.گمرکه.یکم بعدازمیدون راسته لوازم فروشاسمت راست.
موتور ۱۵تاکار کرده.صاحب قبلیش وزنش زیادبوده.منم تعجب کردم چکارکرده که تونسته خرابش کنه.حالا توکل به خدا میدم آقای جعفری بازش کنه ببینیم داخلش چه خبره.
- - - Updated - - -
آقایون لاستیک سوالووswallowخریدم.گل سامورایی سایز150*60*r17.بنظرتون چطوره؟شنیده بودم چسبندگیش فوق العاده هست.حالا کار ندارم که من امروز انداختم زیر موتور وفرداصبح سر خوردم داغون شدم.
در کل سرم کلاه رفته یا خوبه؟۸۰۰تومن خریدم. پیرلی رو محسنی میگفت ۸۵۰.یکم پشیمونم حقیقت.ینی یکم که چه عرض کنم.فکر کنم کلا سرم کلاه رفته حسابی.
میلاد محمودی
07-12-1397, 11:03 قبل از ظهر
شماره آقای محسنی رو ندارم والا.ولی پنجشنبه میخوام برم کارتشو میگیرم.گمرکه.یکم بعدازمیدون راسته لوازم فروشاسمت راست.
موتور ۱۵تاکار کرده.صاحب قبلیش وزنش زیادبوده.منم تعجب کردم چکارکرده که تونسته خرابش کنه.حالا توکل به خدا میدم آقای جعفری بازش کنه ببینیم داخلش چه خبره.
- - - Updated - - -
آقایون لاستیک سوالووswallowخریدم.گل سامورایی سایز150*60*r17.بنظرتون چطوره؟شنیده بودم چسبندگیش فوق العاده هست.حالا کار ندارم که من امروز انداختم زیر موتور وفرداصبح سر خوردم داغون شدم.
در کل سرم کلاه رفته یا خوبه؟۸۰۰تومن خریدم. پیرلی رو محسنی میگفت ۸۵۰.یکم پشیمونم حقیقت.ینی یکم که چه عرض کنم.فکر کنم کلا سرم کلاه رفته حسابی.
داداش دمت گرم من اصفهانم برا همین شمارشو میخوام.
من فکر نمیکنم ماله وزن راکب باشه منم 110 کیلوام احتمالا دو ترک زیاد میرفته یا با موتور میرفته افرود.
نمیدونم چه کرمیه با دوک میرن افرود طرف لاستیک کراسی انداخته بود زیر دوک میرفت افرود که موتورش شاتون زد.
لاستیک اسوالو چسبندگیه خوبی داره ولی لبه داره و تو پیچ زمین میزنه و یکمم خشکه به نظرم همون پیرلی میخریدی بهتر بود به خصوص انجل اندونزی خیلی کیفیت خوبی داره و به اصطلاح ابگیرش خیلی عالیه.
M@hdi
07-12-1397, 07:52 بعد از ظهر
داداش دمت گرم من اصفهانم برا همین شمارشو میخوام.
من فکر نمیکنم ماله وزن راکب باشه منم 110 کیلوام احتمالا دو ترک زیاد میرفته یا با موتور میرفته افرود.
نمیدونم چه کرمیه با دوک میرن افرود طرف لاستیک کراسی انداخته بود زیر دوک میرفت افرود که موتورش شاتون زد.
لاستیک اسوالو چسبندگیه خوبی داره ولی لبه داره و تو پیچ زمین میزنه و یکمم خشکه به نظرم همون پیرلی میخریدی بهتر بود به خصوص انجل اندونزی خیلی کیفیت خوبی داره و به اصطلاح ابگیرش خیلی عالیه.
55399975
55481266-7
alam
09-12-1397, 07:50 قبل از ظهر
- - - Updated - - -
در اینکه پیرلی لاستیک خوبیه شکی نیست ولی با توجه به اینکه یک سال هستش swallow انداختم زیر ان اس و مشکلی نداشتم باهاش.در کل لاستیک خوبیه و از فابریکی های خودش خیلی بهتره.شما پیرلی هم بندازی مواظب نباشی قطعا سر می خوره
Sn56
16-12-1397, 11:18 بعد از ظهر
اون دوستمون که شماره آقای محسنی رو میخواست.لوازم فروش دوک گمرک
02155399975
- - - Updated - - -
باسلام.
دوستان مشکلی پیش اومده کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا؟
کیلومتر موتورم(دوک۲۰۰)درحال حرکت دائماصفرمیشه وبعدازچندثانیه مجدداعددمیاد.نشون قادر دادم میگه سنسورکیلومترخرابه.
سنسور کیلومتر کجانصب هست وقیمتش چنده؟آیابعدازنصب حتما دیاگ میخوادیاخیر؟
ممنون
Sn56
17-12-1397, 03:21 قبل از ظهر
آقایون کسی لاستیک سایز ۱۶۰ انداخته واسه دوک.من ۱۵۰ گرفتم واینطور که دیدم پهن تر جواب نمیده چون بنظرم گیر کنه به قاب زنجیر.اگر کسی ۱۶۰ انداخته خبر بده که جواب میده یا گیر میکنه؟
- - - Updated - - -
اگر کسی از دوستان پدال دنده قهرمانی واسپرت خریده من فابریکی لازم دارم میخرم.اگر کسی داره لطفا خبر بده.ممنون.
میلاد محمودی
17-12-1397, 09:45 قبل از ظهر
160 میخوره بهش ولی خیلی فیت میشه یکی انداخته بود اون گلگیر کوچیکه رو خراب کرده بود بهش گیر میکرد همون 150 براش مناسبه.
احتمالا کارواش کردی که کیلومتر خراب شده اب بره توش همینطور میشه.
سنسورش که تو خوده کلگی هست عوض بشه باید دیاگ بخوره چون به ای سی یو وصله.
Sn56
17-12-1397, 10:08 قبل از ظهر
دقیقا.موتورو شستم.البته آب رو باپارچ ریختم نه پرفشارباکارچر.آخه چقدرضعیفه این سنسور.
دیروز موتورو ساعت یک ونیم بعدازظهربردم پیش قادر واسه مشکل کیلومتر.بازن وبچمم هم بودم.گفت یه دوربزنیدتادرستش کنم زنگ میزنم بیاببر.گفتم چقدرطول میکشه گفت نهایتادوساعت.خلاصه تاساعت ۶ونیم عصرمنوبازن ویه بچه کوچیک الاف کرده بعدزنگ زده میگه جک روسفت کردم وکیلومتر سنسورش خرابه.حالا پنجشنبه ساعت ۶ونیم که لوازم فروش هاهم رفتن.درحالی که خودم بهش گفتم اول سنسورهاشوچک کن.من که موتورسازم نیستم.بادستگاه دیاگ براحتی عملکردهمه سنسورهاوایرادات الکترونیکی رونشون میده.من خودم تکنیسین گیریبکسهای اتوماتیکzfآلمان اتوبوس هستم و۲۰ساله کارم گیریبکس اتوماته.پس حالیمه.بمن میگه اول سیم کشی روچک کردم بعدمیرم سراغ سنسور.وچک کردن سیم کشی ۴ساعت طول کشیده.طرف فکرمیکنه مردم مثل خودش هیچی حالیشون نیست.دیاگ رو برای راحتی کار تعمیرکارساختن.نه این که این آقادیاگ رو وصل کنه به موتور بعدبگه ۸۰تومن بده چون دیاگ زدم.شماببین دزدی تاکجاآخه.ینی میگه طرف دوک سوارشده پس پولداره بایدگوششو ازبیخ ببرم.بجای عذرخواهی که چندساعت وقت منوگرفته والافم کرده ،۳۰تومنم گرفته که ۴تاپیچ جک رو سفت کرده.دوستان این آقاقادرمکانیک نمایندگی کویر هیچی حالیش نیست وفقط پول یامفت رومیشناسه.مشتری رو به شکل اسکناس میبینه.یعنی مشتری میره پیشش میگه صدهزارتومنی اومد.این رسم مشتری مداریه؟؟
دیاگ ۸۰تومنه؟؟
جراحی قلب بازچندساعت طول میکشه؟
اگرایشون کاربلد بود برای این مشکل کیلومتر بعدازصرف ۵ساعت وقت تازه بایدمیفهمیدکه سنسور ایراد داره؟
آخه آدم دلشو به چی نمایندگی خوش کنه؟فقط جیب خالی کردن به ناحق ونامردی.
- - - Updated - - -
من یک سال ونیم دیگه بازنشست میشم.یه مغازه میزنم.کاربچه های موتورسوارو راه میندازم.تاحدزیادی بلدم.یه چندتادوره فشرده میرم هزینه میکنم یادمیگیرم.بخاطر جمع کردن بساط این یاغی ها هم که شده باکمترین قیمت.یک دهم اینا کاربچه هاروراه میندازم.چون من اصلا بخاطر پول نمیخوام کارکنم .حقوقم بسمه.فقط سرگرمی باشه برام.ولی پوز اینارومیزنم که اینطوری دم ودستگاه وپزوافاده راه انداختن هیچی هم حالیشون نیست بجز پول مفت گرفتن از ملت مظلوم.همشون ظالم و حروم خورن.
میلاد محمودی
16-04-1398, 11:28 قبل از ظهر
دوک 200 جدید فیس لیفت 2018 هم اومد تو نمایندگیهای کویر.
البته استیکر هاش تغییر کرده کرپیها و رایزر فرمون و رنگ پیچهای دسته موتور و کرپیها مشکی شدن شاسی مشکی و رینگها نارنجی و در کل خیلی خوشگلتر شده اهرم کلاچ هم یه کم اومده جلوتر از روی پوسته دری کلاچ.
farshad 54
16-04-1398, 01:33 بعد از ظهر
دقیقا.موتورو شستم.البته آب رو باپارچ ریختم نه پرفشارباکارچر.آخه چقدرضعیفه این سنسور.
دیروز موتورو ساعت یک ونیم بعدازظهربردم پیش قادر واسه مشکل کیلومتر.بازن وبچمم هم بودم.گفت یه دوربزنیدتادرستش کنم زنگ میزنم بیاببر.گفتم چقدرطول میکشه گفت نهایتادوساعت.خلاصه تاساعت ۶ونیم عصرمنوبازن ویه بچه کوچیک الاف کرده بعدزنگ زده میگه جک روسفت کردم وکیلومتر سنسورش خرابه.حالا پنجشنبه ساعت ۶ونیم که لوازم فروش هاهم رفتن.درحالی که خودم بهش گفتم اول سنسورهاشوچک کن.من که موتورسازم نیستم.بادستگاه دیاگ براحتی عملکردهمه سنسورهاوایرادات الکترونیکی رونشون میده.من خودم تکنیسین گیریبکسهای اتوماتیکzfآلمان اتوبوس هستم و۲۰ساله کارم گیریبکس اتوماته.پس حالیمه.بمن میگه اول سیم کشی روچک کردم بعدمیرم سراغ سنسور.وچک کردن سیم کشی ۴ساعت طول کشیده.طرف فکرمیکنه مردم مثل خودش هیچی حالیشون نیست.دیاگ رو برای راحتی کار تعمیرکارساختن.نه این که این آقادیاگ رو وصل کنه به موتور بعدبگه ۸۰تومن بده چون دیاگ زدم.شماببین دزدی تاکجاآخه.ینی میگه طرف دوک سوارشده پس پولداره بایدگوششو ازبیخ ببرم.بجای عذرخواهی که چندساعت وقت منوگرفته والافم کرده ،۳۰تومنم گرفته که ۴تاپیچ جک رو سفت کرده.دوستان این آقاقادرمکانیک نمایندگی کویر هیچی حالیش نیست وفقط پول یامفت رومیشناسه.مشتری رو به شکل اسکناس میبینه.یعنی مشتری میره پیشش میگه صدهزارتومنی اومد.این رسم مشتری مداریه؟؟
دیاگ ۸۰تومنه؟؟
جراحی قلب بازچندساعت طول میکشه؟
اگرایشون کاربلد بود برای این مشکل کیلومتر بعدازصرف ۵ساعت وقت تازه بایدمیفهمیدکه سنسور ایراد داره؟
آخه آدم دلشو به چی نمایندگی خوش کنه؟فقط جیب خالی کردن به ناحق ونامردی.
- - - Updated - - -
من یک سال ونیم دیگه بازنشست میشم.یه مغازه میزنم.کاربچه های موتورسوارو راه میندازم.تاحدزیادی بلدم.یه چندتادوره فشرده میرم هزینه میکنم یادمیگیرم.بخاطر جمع کردن بساط این یاغی ها هم که شده باکمترین قیمت.یک دهم اینا کاربچه هاروراه میندازم.چون من اصلا بخاطر پول نمیخوام کارکنم .حقوقم بسمه.فقط سرگرمی باشه برام.ولی پوز اینارومیزنم که اینطوری دم ودستگاه وپزوافاده راه انداختن هیچی هم حالیشون نیست بجز پول مفت گرفتن از ملت مظلوم.همشون ظالم و حروم خورن.
بارها تو همین انجمن و گروه تلگرام عرض کردم خدمت دوستان به هیچ وجه موتور پیش این قادر احمدی نبرید واقعا پول زیادی حتی برای کارایی که نمیکنه میگیره از مشتری
M@hdi
21-04-1398, 08:57 بعد از ظهر
دوک 200 جدید فیس لیفت 2018 هم اومد تو نمایندگیهای کویر.
البته استیکر هاش تغییر کرده کرپیها و رایزر فرمون و رنگ پیچهای دسته موتور و کرپیها مشکی شدن شاسی مشکی و رینگها نارنجی و در کل خیلی خوشگلتر شده اهرم کلاچ هم یه کم اومده جلوتر از روی پوسته دری کلاچ.
سلام عکس می گرفتی
omidco2003
22-10-1398, 08:01 بعد از ظهر
دوستان این دوک های 200 که الان توی نمایندگی های کویر هست مدل چه سال میلادی اند؟
میلاد محمودی
24-10-1398, 04:44 بعد از ظهر
2017 یا 2018
omidco2003
24-10-1398, 07:44 بعد از ظهر
2017 یا 2018
همه سایت ها رو زیر و رو کردم مدل 2020 ش هم دقیقا همینه که الان داره تولید میشه
فقط 125 جدید شده و 250 و 390
نیما نادری
24-10-1398, 11:38 بعد از ظهر
همه سایت ها رو زیر و رو کردم مدل 2020 ش هم دقیقا همینه که الان داره تولید میشه
فقط 125 جدید شده و 250 و 390
درست میگی نسخه مطابق با سطح آلایندگی BS6 بزودی میاد ولی اتاق همون قدیمه
میلاد محمودی
25-10-1398, 08:11 قبل از ظهر
دوک 200 همون اتاقه فقط استیکر و رنگ بندی و ایناش تغییر کرده و همونطور که اقا نیما گفت سطح الایندگی البته این سطح تو تمام دوکها تغییر کرده
2020 ش رنگش مشکی شده با نوشته های سفید که به نظرم خیلی قشنگ شده
تغییراتش رو نوشته بودم قبلا تو همین صفحه
saeid mohamadi
15-12-1398, 09:58 قبل از ظهر
سلام یه سری از دوستان میگن این موتور از نظر کیفیت با بنلی پالس و... قابل مقایسه نیست میخواستم بدونم نقطه ضعفی هم داره سری دوک
mentiroso
15-12-1398, 01:12 بعد از ظهر
سلام یه سری از دوستان میگن این موتور از نظر کیفیت با بنلی پالس و... قابل مقایسه نیست میخواستم بدونم نقطه ضعفی هم داره سری دوک
موتور فوق العاده با کیفیتی هست منتها پرخرج
میلاد محمودی
17-12-1398, 10:16 قبل از ظهر
دوستان کاملا درست گفتن اصلا قابل مقایسه نیست از لحاظ کیفیت و اینکه قدرت و شتاب خیلی متفاوتی داره با بقیه موتورها
در مورد خرج هم به نظرم نسبت به بنلی و کاوا خرجش خیلی کمتره مصرفیها که با ان اس یکیه بقیه لوازمش هم خراب نمیشه به این راحتیها که بخواد خرج برداره.
مدل 2020 با استاندارد bs6 با اتاق جدید تولید شده یعنی اتاق شبیه به 250 جدید هست با رنگبندی خاص 200 که سعی کردن همون دو رنگ سفید و نارنجی رو توش حفظ کنن.
نیما نادری
17-12-1398, 09:07 بعد از ظهر
تفاوت ظاهری که در نظر گرفتن اگزوزش هست
که تو ۲۰۰ جدید زیر موتوره و قشنگه
zeroamin
23-03-1399, 04:00 بعد از ظهر
سلام
دوستان کسی لینک گروه ktm رو داره داخل تلگرام.ممنون میشم منو ادد کنید.
ای دیم amin_rs