PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقایسه هیوسانگ 250 با مگلی 250

صفحه ها : 1 [2] 3

کوروش
06-02-1391, 11:06 بعد از ظهر
قیمت قطعات هیو فکر کنم خیلی بالا باشه / ولی مگلی میگن ارزونه !!!
فلاپ کامل مگلی رو میشه با زیر 500 تومن بست ولی فلاپ هیو رو فکر نکنم زیر 1 باشه

Kami
06-02-1391, 11:09 بعد از ظهر
قیمت قطعات هیو فکر کنم خیلی بالا باشه / ولی مگلی میگن ارزونه !!!
فلاپ کامل مگلی رو میشه با زیر 500 تومن بست ولی فلاپ هیو رو فکر نکنم زیر 1 باشه
قطعات هیو یه زمانی بالا بود الان با 1 میلیون 200 میشه فلاپ چپ و راست و گیتاری عقب و چند تا چیز دیگه رو خرید !
فلاپ مگلی کیفیتش پایین تره بایدم ارزون تر باشه

K.I.A
06-02-1391, 11:12 بعد از ظهر
خوب اینا همه حرف های خود منه
هندلینگ مگلی خیلی خشک و خسته کننده تر از هیوسانگه
ترمز مگلی من یادمه نسبت به هیو ضعیف تر بود
در مورد سرعت نهایی باید عملی امتحان کنیم
راستی یادم رفت بگم که مصرف بنزین مگلی بالاتر از هیوسانگه که به خاطر اینکه انژکتور نیست
شما میتونی تعلیغ مگللیو تنظیم کنید.
دقیقا مشابه هستن و لی وزن موتور به راکب چیز دیگه القا میکنه
من همونطور که شتاب 0 تا 100 میگیرم شتاب ترمز هم میگیرم 100 به 0
که بیشتر رو100 تا از هردو نتیجه گرفتم به یک اندازه.
سرعت عملی این نهایتشه چون بیشتر از این کات افه و گیربکس نزدیکه تعطیلاته و تست نکن که خطرناکه.
اشتباه میگی مصرفشون دقیقا تو یک پایه هست تازه هیو 2 سیلندر و مگللی تک سیلندر و این تصورت به خاطر حجم باکشونه چون هیو باکش از مگول بزرگتره.

Kenji
06-02-1391, 11:12 بعد از ظهر
شتاب 0 تا 100 مگللی 5/6 ثانیه هست
شتاب 0 تا 100 هیو 8 ثانیه هست

هیوتون مشکل داشته.... همینی که الان زیر دست توه دو ترک با جی پی اس 7 رو ثبت کرد.

===

ثانیه مگلیت رو هم قبول ندارم طبق پیشینه ی خالی بندت زیادی پایینه. اگه پنج و شش منظورت بوده.

K.I.A
06-02-1391, 11:18 بعد از ظهر
قطعات هیو یه زمانی بالا بود الان با 1 میلیون 200 میشه فلاپ چپ و راست و گیتاری عقب و چند تا چیز دیگه رو خرید !
فلاپ مگلی کیفیتش پایین تره بایدم ارزون تر باشه
نوع پلاستیکشون یکیه به خاطر رنگ جوهری مگللیه که ارزونتره/ همونطور که کوروش جان گفتن فلاپای مگللی رو با کمتر از 500 تومن تمامه قطعات رنگیشو تهیه کرد/
تمام قطعات هیو کاملا گرونه
مثلا راهنمای مگللی دونه ای 11 تومنه اما هیو 45 تومن!!!
اینه مگللی 26 تومن اینه هیو 65 تومن!!!

---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------

نخیر همون شش و نیم ثانیه منظورمه /
علی خداییش این هیو شتابش زیاده اما هنوز اینو کورنومتر نزدم
یادمه محمد تو ابیانه همرو میگرفت باهاش و پا به پای من میومد/**** اینو به چشم دیده

Kami
06-02-1391, 11:21 بعد از ظهر
اشتباه میگی مصرفشون دقیقا تو یک پایه هست تازه هیو 2 سیلندر و مگللی تک سیلندر و این تصورت به خاطر حجم باکشونه چون هیو باکش از مگول بزرگتره.

تست کردم مگلی صدی 6 میخورد ! نگو تنظیم نبوده که منم میگم موتوری که صفر میخری نباید تنظیم بخواد

نوع پلاستیکشون یکیه به خاطر رنگ جوهری مگللیه که ارزونتره/ همونطور که کوروش جان گفتن فلاپای مگللی رو با کمتر از 500 تومن تمامه قطعات رنگیشو تهیه کرد/
تمام قطعات هیو کاملا گرونه
مثلا راهنمای مگللی دونه ای 11 تومنه اما هیو 45 تومن!!!
اینه مگللی 26 تومن اینه هیو 65 تومن!!!
نوع فلاپشون به هیچ قیمتی یکی نیست
مال مگلی 3 سوت خورد شد حتی با اینکه یدون سنگ هم بهش نخورد اما هیوسانگ قبلی من از دستم لیز خورد افتاد اما هیچیش نشد

---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------

یادمه محمد تو ابیانه همرو میگرفت باهاش و پا به پای من میومد/**** اینو به چشم دیده

ای بابا همین هیوسانگی که الان دستته من نزدیک تهران بودیم حدود 2 متر بعد از سرعت 140 افتادم ازش جلو

K.I.A
06-02-1391, 11:24 بعد از ظهر
تست کردم مگلی صدی 6 میخورد ! نگو تنظیم نبوده که منم میگم موتوری که صفر میخری نباید تنظیم بخواد
اتفاقا تنظیم میخواد که جنابعالی فقط سوارش شدی و یه تنظیم و اچارکشی درست حسابی به اون ننه مردهی چینی نزدی!
یعنی تو با یه باکت کمتر از 200 کیلومتر میرفتی؟!!!!! من که همش پر گاز میرم با یه باک به راحتی 300 کیلومترو میرم

---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------

ای بابا همین هیوسانگی که الان دستته من نزدیک تهران بودیم حدود 2 متر بعد از سرعت 140 افتادم ازش جلو
نگو ای حرفو که منم بودم/

Kami
06-02-1391, 11:28 بعد از ظهر
یعنی تو با یه باکت کمتر از 200 کیلومتر میرفتی؟!!!!! من که همش پر گاز میرم با یه باک به راحتی 300 کیلومترو میرم

دقیقا 200 کیلومتر میرفت !!! شایدم کمتر

نگو ای حرفو که منم بودم/

کجا بودی عزیزم؟ اون موقعه موتورت خراب شده بود و زنجیرش پاره شده بود که جا مونده بودی نزدیک تهران یادت رفته؟

K.I.A
06-02-1391, 11:33 بعد از ظهر
نه گلم محمد امدادم داد/وای **** از دست تو سر درد گرفتم !
حالا مگه از کی جلو زدی اونم هیو هست دیگه علیرضا و ارش و کنجی و محمد و خودم و و و همه راه رفتنه این موتورو (هیو نوک مدادی معروفو ) دیدن بیخودی که نگرفتمش باهاش کار دارم.

Ali
06-02-1391, 11:33 بعد از ظهر
از هر نظر هیوسانگ برتری داره در مورد هندلینگ:

[Only registered and activated users can see links]

در مورد ابهت و زیبایی:

Ali
06-02-1391, 11:34 بعد از ظهر
کیفیت هم که معلومه

Kami
06-02-1391, 11:36 بعد از ظهر
نه گلم محمد امدادم داد/وای **** از دست تو سر درد گرفتم !
حالا مگه از کی جلو زدی اونم هیو هست دیگه علیرضا و ارش و کنجی و محمد و خودم و و و همه راه رفتنه این موتورو (هیو نوک مدادی معروفو ) دیدن بیخودی که نگرفتمش باهاش کار دارم.
نه عزیزم موتورت رو خونه مادر بزرگ محمد گذاشتی که فردا درستش کردی :laie_14: یادت رفته با طناب موتورت رو بکسل کرد تا دم خونه مادر بزرگش؟
والا منم از دست تو سر درد گرفتم اما چیکار کنم؟ باید منطفی کل کنیم دیگه

K.I.A
06-02-1391, 11:41 بعد از ظهر
من هردورو سوار شدم و پیچ زیاد میزنم و کلا لایی بازی هم میکنم من نظرم تو هندلینگ با مگللیه تا سوار نشید و این کارارو که البته ریسکه زیادی میخوادو نکنید درک نمیگنید.
اهان اهان یه چیزی اقا با مگللی هم راحت میشه استاپی زد هم به راحتی یه چرخ اما هیو کمی استاپی میزنه اونم لیز میخوره اما یه چرخ بکوشیش 1 متر بیشتر نمیره !!!

---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------

اونم تازه همش چند سانت چرخ جلو از زمین کنده میشه!!!

کوروش
06-02-1391, 11:42 بعد از ظهر
هیو سنگینه کار هر کسی نیست بخوابونه یا باهاش مانور بده
ولی مگلی سبکه استیل موتور های ریس رو هم داره

Kami
06-02-1391, 11:43 بعد از ظهر
من هردورو سوار شدم و پیچ زیاد میزنم و کلا لایی بازی هم میکنم من نظرم تو هندلینگ با مگللیه تا سوار نشید و این کارارو که البته ریسکه زیادی میخوادو نکنید درک نمیگنید.

اینکه دست فرمون خوبی داری و نمیترسی شکی نیست
هندلینگ هیو واسه راه طولانی بهتره ، پشت مگلی کمر درد میگره ادم انصافا
اینم قبول دارم تا زمانی که لاستیک هیو عوض نشه مثل مگلی سر پیچ نمیشه باهاش بازی کرد

K.I.A
06-02-1391, 11:45 بعد از ظهر
لاستیک مگللی هم همچین شاخ نیست و باید با کوکوپلاست 140 یا 150 عوض بشه.

reza KTM
06-02-1391, 11:47 بعد از ظهر
آخ جوون دعوا
من هیچکدوم رو نداشتم و در مقابل شما ها هم حرفی برای گفتن ندارم ولی با توجه به تعداد بسیار کمی که من سوار موتور سنگین شدم در حد بندیت و زییل و سی بی
و فقط در حد 300 متر با هر دو تا موتور هیوسانگ و مگلی بچه ها سواری کردم
فکر میکنم هیوسانگ حس موتور سنگین رو بهت میده ولی مگلی نه
وقتی به هیو گاز میدادی انگار چرخ عقبش داره زمین رو شخم میزنه و میره نه که سنگینه جالب میشه دقیقا حس موتور سنگین رو میده به آدم
من فکر میکنم اگر انجین و موتور هیو روی مگلی بود مگلی پرواز میکرد

K.I.A
06-02-1391, 11:52 بعد از ظهر
دعوا کجا بود رضا میخوای دعوا راه بندازی تمام 3100 نفر سایت من کوچیکه همشونم هستم داریم تبادل اطلاعات و تجربه با کامیه گل انجام میدیم. برو دعوا راه ننداز

Kami
06-02-1391, 11:54 بعد از ظهر
وقتی به هیو گاز میدادی انگار چرخ عقبش داره زمین رو شخم میزنه و میره نه که سنگینه جالب میشه دقیقا حس موتور سنگین رو میده به آدم

دقیقااا:gigglesmile:
چند روز پیش یه لحظه حس گرفت منو زدم دنده 2 گاز دادم عقب موتور حدود 1 متر کشید به سمت راست خیلی باحال یود
دعوا نمیکنیم که داریم بحث میکنیم

K.I.A
06-02-1391, 11:56 بعد از ظهر
دقیقااا:gigglesmile:
چند روز پیش یه لحظه حس گرفت منو زدم دنده 2 گاز دادم عقب موتور حدود 1 متر کشید به سمت راست خیلی باحال یود
دعوا نمیکنیم که داریم بحث میکنیم
اگه ادامش میدادی میتونستی یه دیریف باحال بزنی اما بازم ریسکه

Kami
06-02-1391, 11:57 بعد از ظهر
اگه ادامش میدادی میتونستی یه دیریف باحال بزنی اما بازم ریسکه
یه بار همین کارو کردم که به رحمت الهی داشتم میرفتم تو پونک قشنگ هیو قبلیه سمت راست پیچید و وسط خیابون عمودی وایساد

reza KTM
07-02-1391, 12:01 قبل از ظهر
نه دعوا رو که به شوخی گفتم ولی واقعا هیو حس موتور سنگین بهت میده
بعد این آینه هاش خیلی جلوووو
دیدی جلوی کاپوت روی پیکان آینه میزارن انگار داری از اونجا نگاه میکنی آینه های هیو رو

K.I.A
07-02-1391, 12:09 قبل از ظهر
یکی از ضعفای هیو به علت سنگینی موتور معمولا به بقل میافته که در این صورت:
1-اول اینه بدون خم شدن میشکنه
2-راهنما به جای انعطاف پذیری زود میشکنه
3-ورودی هوای بقل (ابشش) له میشه و ممکنه طلق بادگیر جلو فشار بیاره و بشکونتش
4-کتی دسته به سرعت میشکنه و پدال ها کج میشه
5-و دمبی عقب لبش ترک میخوره
همینارو براورد قیمت بکنید با یه زمین خوردن موتور خیلی ساده چقدر خسارت وارد میشه
و اما راه حل بدلیل معلوم بودن شاسی قوطی شکل میشه براش پروتکشن نصب کرد
این نصب پروتکشن برای هیو بسیار کارامده و حیاتی که به زودی روش انجام میدم.

سرعت
08-02-1391, 12:38 قبل از ظهر
حالا ما نفهمیدم شتاب هیو بیشتره یا مگلی

K.I.A
08-02-1391, 12:20 بعد از ظهر
حالا ما نفهمیدم شتاب هیو بیشتره یا مگلی
کاملا واضحه مگللی.

Kami
08-02-1391, 01:04 بعد از ظهر
کاملا واضحه مگللی.
بنده این حرف رو قبول ندارم
هیوسانگ حسین هیو دوست بهداد رو من نشستم پشت موتورش واقعا با همه هیوسانگ ها فرق داشت با دنده 1 تک چرخ میزد جوری که مگلی رو لوله میکرد

---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

یکی از ضعفای هیو به علت سنگینی موتور معمولا به بقل میافته که در این صورت:
1-اول اینه بدون خم شدن میشکنه
2-راهنما به جای انعطاف پذیری زود میشکنه
3-ورودی هوای بقل (ابشش) له میشه و ممکنه طلق بادگیر جلو فشار بیاره و بشکونتش
4-کتی دسته به سرعت میشکنه و پدال ها کج میشه
5-و دمبی عقب لبش ترک میخوره
همینارو براورد قیمت بکنید با یه زمین خوردن موتور خیلی ساده چقدر خسارت وارد میشه
و اما راه حل بدلیل معلوم بودن شاسی قوطی شکل میشه براش پروتکشن نصب کرد
این نصب پروتکشن برای هیو بسیار کارامده و حیاتی که به زودی روش انجام میدم.
هیوسانگ در حالت عادی اگه بیوفته فقط اینه و دسته کلاچش میشکنه
اون هیوسانگی که دیدی همه ایناش شیکسته بود با سرعت 70 تا خورده زمین عزیز دل
که با 1 میلیون 200 هم واسش گیتاری عقب + پدال دنده + راهنما + اینه جفت + دسته کلاچ + بادگیر جلو + فلاپ چپ و راست و چند تا چیز دیگه که یادم نیست خریدیم

matrixaidin
08-02-1391, 01:16 بعد از ظهر
هیوسانگ حسین هیو دوست بهداد رو من نشستم پشت موتورش واقعا با همه هیوسانگ ها فرق داشت با دنده 1 تک چرخ میزد جوری که مگلی رو لوله میکرد

---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

در حالت کلی شتاب مگلی بیشتره ولی استثنا هم داریم که موتور حسین جز اون استثنا هستش
مثلا هیو خودت عمرا به پای مگلی کیا برسه

Kami
08-02-1391, 01:18 بعد از ظهر
در حالت کلی شتاب مگلی بیشتره ولی استثنا هم داریم که موتور حسین جز اون استثنا هستش
مثلا هیو خودت عمرا به پای مگلی کیا برسه
ای بابا اون روی هیوسانگی منو بالا نیارید
کیا که هیچی همتونو میگیرم
کی درگ بندازیم؟ چی میگن این مگول پگولا؟

کوروش
08-02-1391, 01:22 بعد از ظهر
ای بابا اون روی هیوسانگی منو بالا نیارید
کیا که هیچی همتونو میگیرم
کی درگ بندازیم؟ چی میگن این مگول پگولا؟
باید بین موتور های فابریک شرکت درگ گذاشت نه موتورهای شما که یکی تقویتش کرده یکی زنجیرشو عوض کرده یکی اگزوز گذاشته

reza KTM
08-02-1391, 01:27 بعد از ظهر
دقیقا درست میگه کوروش یه تعویض شمع هم تو شتاب تاثیر داره پس حتما باید موتورا فابریک کارخونه ای باشن برا درگ

aligsx
08-02-1391, 06:14 بعد از ظهر

**** جان بهترین هیوسانگی که تقویتش کرده بود و موتور سر حالی بود و رانندشم حرفه ای بود رو توی یه مسیر مستقیم توی پیست ازادی باهاش انداختم.من مگلی بودم اون هیو و بالعکسش رو امتحان کردیم.
در 2 حالت مگلی من که فابریک بود جلو میفتاد.شتاب هیوسانگ هیچ وقت به مگلی نمیرسه خیالت راحت. ولی استیل هیو یه چیز دیگست چون خوراک پیست هست مخصوصا ترمز قوی جلوش و سبک ریس بودن موتور و بزرگتر بودن چرخ هاش نسبته به مگلی

matrixaidin
08-02-1391, 06:36 بعد از ظهر
هیو تقویت شده یا هار با مگلی افتابه تو شتاب باهم میرن

K.I.A
08-02-1391, 07:26 بعد از ظهر
باز که صحبت از شتاب کردید والا من هیو دیدم عینه فیل تنبل میمونه اما مگول عینه غزل تیز پا میمونه/
**** بحث موتور خاصی نیست تمام هیو ها با افتادن ساده کلی خرج رو دست راکبشون میزارن این امارو میتونی از کمالی بپرسی که یه پارت خیلی زیاد راهنما و اینه و کتی و دمبی و جاپایی و.......فروختن!
شتابشم کاملا مشخصه از مگول عقب میافته پس بحثی توش نیست/
لامصب خیلی سنگینه یا من زورم کمه!
علی gsx راست میگه اون هیوسانگه تقویت به قول خودش کرده بود و یه cbr250 با نیتروزن هم بود البته مدل پایین بود و یه zx شاخ...همشون جلوی مگول کم اوردن تو شتاب و پیچ زدن

کوروش
08-02-1391, 07:29 بعد از ظهر
باز که صحبت از شتاب کردید والا من هیو دیدم عینه فیل تنبل میمونه اما مگول عینه غزل تیز پا میمونه/
**** بحث موتور خاصی نیست تمام هیو ها با افتادن ساده کلی خرج رو دست راکبشون میزارن این امارو میتونی از کمالی بپرسی که یه پارت خیلی زیاد راهنما و اینه و کتی و دمبی و جاپایی و.......فروختن!
شتابشم کاملا مشخصه از مگول عقب میافته پس بحثی توش نیست/
لامصب خیلی سنگینه یا من زورم کمه!
علی gsx راست میگه اون هیوسانگه تقویت به قول خودش کرده بود و یه cbr250 با نیتروزن هم بود البته مدل پایین بود و یه zx شاخ...همشون جلوی مگول کم اوردن تو شتاب و پیچ زدن
فلاپ های هیو محکم و جنس خوبی داره ولی به خاطر وزن زیاد هیو وقتی زمین میزنه به خاطر فشار زیاد فلاپ کامل خورد میشه/ این حرف مستند هستش و از نزدیک دیدم

Aka
08-02-1391, 08:27 بعد از ظهر
اون هسو آقای نوربخش که تقویت کرده بودن ، چی شد ؟
قبلا تو سایت فعال بود
خیلی دوست داشتم بدونم محک که 1 تومن بابت تقویت میگیره ، چی کار میکنه با موتور

K.I.A
08-02-1391, 08:54 بعد از ظهر
هیو رخ جلوش عینه منگلا میمونه! ازون زشتر میشه به دایلیم اشاره کرد/
اما رخ بقل هیو زیبا هست/ مگللی هم یه سایز بزرگتر بود رخش قشنگترم میشد

reza KTM
08-02-1391, 09:15 بعد از ظهر
این هیو جدیدا که مثل موتور سنگین بغلش یه چیزی داشت چی شد میاد تو بازار یا نه؟
اون قلمبک باعث میشه که هیو وقتی میخوری زمین دیگه فلاپاش نترکه دیگه درسته؟

بعد یه سوال فلاپای مگلی ترد تر و شکننده تره یا هیو ؟

کوروش
08-02-1391, 09:17 بعد از ظهر
این هیو جدیدا که مثل موتور سنگین بغلش یه چیزی داشت چی شد میاد تو بازار یا نه؟
اون قلمبک باعث میشه که هیو وقتی میخوری زمین دیگه فلاپاش نترکه دیگه درسته؟

بعد یه سوال فلاپای مگلی ترد تر و شکننده تره یا هیو ؟
اونو که میشه رو همه موتوری بست / من دیدم رو پالس هم میبندن
فکر کنم فلاپ مگلی کمی ترد تره ولی هر دو پلاستیک خشک هستن

MOHAMMAD_VIOLIN
09-02-1391, 11:04 قبل از ظهر
کسایی که این دو موتور رو دارن بگن کاسه زنجیر عقب و جلو هیوسانگ و مگلی چند دندونه هست؟
هرکی داره...بشمره ...
ممنون میشم

Babak
09-02-1391, 12:00 بعد از ظهر
خدایی هر جوری حساب کنی رخ هیو خشکل تره
مگلی مثله این گرسنگان آفریقایی میمونه چیه لاغر مردنی
هیو استیل سنگین رو داره مگلی اصلا جلوش به چشم نمیاد

kamran.iran
11-02-1391, 11:18 بعد از ظهر
با بابک موافقم.هیو اگه یکم با شرایط آب و هوایی ایران سازگارتر بود خدایی گوی سبقب تو فروش رو از رقبا مثل چی میربود(البته الانشم قابل قبوله ها)

HosseinHyo
17-02-1391, 12:48 بعد از ظهر
سلام خدمت عزیزان حاضر در سایت خصوصا آقا بابک و علیرضای عزیز
بنده حسین هستم راکب هیوسانگ مشکی از سال 81 تا سال 84 عضو فدراسیون موتور سواری و اتومبیلرانی بودم و با موتورهای cbr250rr,400rr در پیست حضور داشتم و حدودا 14 ساله که با و بدون گواهینامه موتورسواری می کنم .
(خیلی گشتم قسمت معرفی اعضا رو پیدا نکردم ببخشید)
کم و بیش افتخار آشنایی با دوستان رو داشتم که آخریش تور طالقان بود.
امروز بنده مشغول خوندن مباحث مختلف راجع به هیوسانگ و مگلی بودم که بین اونها بحث شما رو هم دیدم و با توجه به اینکه اسمی از بنده برده شد گفتم بنده هم جوابی مختصر تقدیم کنم .
راجع به هیوسانگ خودم عرض کنم که این موتور به هیچ عنوان تقویت نشده و جز یک منبع اگزوز تایگر هیچ فرقی با موتور فابریک ندارد آقا **** عزیز که جلوی تعمیرگاه محک بنده آخرین بار دیدمش هم با موتور من دور زده و از شتاب موتور آگاهی پیدا کرده ولی قسمت نبوده که تاپ اسپید اون رو هم تجربه کنه بگذریم علی آقا gsx که تو یه نقل قول گفته بود هیوسانگ تقویت رو گرفته من چون اونجا نبودم نمی تونم چیزی بگم ولی یه سری که من برای تنظیم پیش محک رفته بودم با دو تا هیو تقویت درگ انداختم که هر دو رو جا گذاشتم تو مگلی ها هم فقط یه مگلی بوده که نزدیک من می تونه بیاد ، در آخر هم من برای اینکه خودم مطمئن بشم با بهترین مگلی که موجود بود انداختم هم تو شتاب هم تاپ اسپید و نهایت سرعتی که تونست بیاد 172 بود که بنده از کنارش رد شدم و سرعتم نهایتا تا 180 بالا رفت حالا هم دیگه با مگلی درگ نمیندازم چون اصلا منطقی نیست دلایلش رو همه می دونین ولی بازم اگه کسی اون مگلی که من میگم رو تونست بگیره موتور بنده با کمال میل پشت خط 400 متر آماده حرکته .
تو بحث مقایسه هم ترجیحا شرکت نمی کنم به دو دلیل چون بعضی از افرادی که را جع به این موضوع صحبت می کنن نه مگلی داشتن و نه هیو و فقط نهایتا یه دور با اونا زدن (بعضی)و دلیل دوم اینکه ای دو موتور شباهتهاشون به قدری نیست که بشه با هم مقایسشون کرد .
خیلی مزاحم دوستان نمی شم چون مشغله کاریم خیلی زیاده اینم چون دوستان اسمی از ما بردن گفتم بهتره خودم جواب بدم تا کسی دیگه .
مخلص همه عزیزان و دوستان خوبم .

K.I.A
17-02-1391, 11:34 بعد از ظهر
مشکلی با درگ نیست چون هم مگللی هم هیو پشت خط منتظره هرکس خواست تو مسابقات اعلام امادگی کنه ببینیم چی میشه...
پس اگه تقویت نیست چهطور ممکنه همه مگللی هارو بگیره والا من با هیو 180 رفتم و با مگللی هم 173 ته سرعتشون بود اما تو بحث شتاب کاملا مشخصه هیو کم میاره
من اینو با یه مگللیه پیر هم میتونم ثابت بکنم و اینکه میگید قابل مقایسه نیستن میخوام بدونم چیش قابل مقایسه نیست تکنولوزی مگللی کاملا به روز تره انجین اب خنک با 2 فن در مقابل هوا خنک!!(رادیات روغن)
اما نگفتید که چیکار کردید این موتور رویاییو....
خلاصه تو هر بحثی بود من میتونم به راحتی ایندورا از هر لحاظ با هم مقایسه کنم هرکدوم به همدیگه یک سری مزایا و معایب دارن و هیچکدوم کامل نیستن.

BEHDAD
18-02-1391, 08:26 قبل از ظهر
پس اگه تقویت نیست چهطور ممکنه همه مگللی هارو بگیره والا من با هیو 180 رفتم و با مگللی هم 173 ته سرعتشون بود اما تو بحث شتاب کاملا مشخصه هیو کم میاره

بارها و بارها این بحث مزایا معایب پیش بردیم تا جایی که دیدم به نتیجه هست و گذشتم ازش!
در مورد سوالات خود حسین اقا اگه وقت کنه بیاد همه سوال ها رو پاسخ گو هست و میذارم به عهده خودش!

اما در مورد تقویت!
همه میدونید یا قسمت سوخت تغییر میدن (سوخت رسانی-سوپاپ-حجم داخلی سیلندر)
یا قسمت برق و برق رسانی

واضح که سیستم هیو انژکتور و سوخت رسانیش برنامه ریزی شده و از نظر زیاد کردن حجم قابل برسی نیست چون سیستم سوخت رسانیش قابل تغییر نیست (حداقل تو ایران نمیشه حکش کرد) 10 سی سی هم حجم موتور زیاد کنیم باز هم سوزن انژکتور به مقدار تعریف شده سیستم پاچش بنزین میکنه و همون 10 سی سی حجم اضافه باعث میشه حتی موتور ضعیف تر شه و کمپرس کم بشه!

از نظر برق رسانی هم 2تا شمع عوض شده!

تو ایران مبحث تیون استاندارد با لوازم اصلی و حساب شده روی موتور وجود نداره!
دیگه نمیدونم شما چجوری و با چه منطقی فکر میکنی موتور تقویت شده!!!! میشه هیو تقویت کرد؟! چگونه؟! کی انجام میده؟! یا موتور خود هیوسانگ کره تقویت شده که با کارکرد 10000 تا و کم بیش رو رد لاین هنوز نترکیده؟!

انجین سیستم برقی کامیپوتر که قابل رویت هستن و تعویض شده باشن مشخصه!!!!!!
امیدوارم این بحث تقویت تموم بشه و اگه ادامه داشت با دلیل منطق و مدرک باشه! مثلا بگه چجوری تقویت شده یا میدونه به فرض ما چیکار کردیم با این موتور یا دیده فلان قطعه این موتور فابریک نیست!

Kami
18-02-1391, 09:12 قبل از ظهر
باید یک درگ برگزار کنیم
حسین جان اعلام امادگی کن

Masoud
18-02-1391, 09:31 قبل از ظهر
باید یک درگ برگزار کنیم
حسین جان اعلام امادگی کن
کاملا موافق ام همه شک ها ادعا ها هم برطرف میشه ....

K.I.A
11-03-1391, 02:36 قبل از ظهر
اینم پسرای من(کامبیز و فریبرز)!
بارها این دو باهم مقایسه شدن ....اما از من بپرسید میگم مگللی از بیشتر لحاظا سر تره!
حالا یه بار دیگه این دورو باهم مقایسه میکنم چون هردو تو کلاس ریس هستن
شما با مبلغی کمتر موتوری میگیرید که: رادیات اب خنک با 2 تا فن که تو زمستان و تابستان یه جوره و شرایطه موتور عادی کار میکنه
انجین کروم با حداکثر دور 10500 و قدرت بالا نسبت به وزنش به همرا گیربکس 6 سرعته و هندلینگ و وزن خوب و کنترل عالی و ترمزای مناسب نسبت به وزن
رخ بسیار زیبا و قطعات فراوان و ارزون/تعمیرات بسیار راحت / شتاب 0 تا 100 5/6 شش و نیم ثانیه و حداکثر سرعت در شیب 173 و تو کفی 155 /ارزش در مقابل پول پرداختی
کنترل ادوات راحت شاسی سبک و مقاوم الومینیومی قابلیت ارتقا و تیونینگ وتقویت/کشش مناسب و گشتاور عالی /قیمت مناسب
عیوب:کیفیت پایین برخی از قطعات /لاستیکای نا مناسب که باید با نوع کوکو پلاست سری جدید زاپن تعویض بشه/صدای کلاغ اگزوز!
اچارکشی ماهی یه بار /و توجه زیاد به موتور/لرزش زیاد به خاطر تک سیلندر بودن
هیو 0 تا 100 5/7 هفت و نیم ثانیه و حداکثر سرعت طبق کیلومتر شما 180 تا!
کارکرد نرم انجین /انزکتور بودن/ با تعویض اگزوز صدای زیبا/کیفیت بالا نسبت به مگللی /لاستیکا و ترمزای بهتر نسبت به مگللی/
هندلینگ عالی/عملکرد خوبه کمکها /2 سیلندر بودن و 8 سوپاپ بودن/قدرت خوب
عیوب: وزن زیاد /شاسی قوطی نا مناسب /نسبت دنده ها با فواصل زیاد 5 دنده/داغ کردن انجین هوا خنک با رادیات روغن/
قطعات گرون و کمی نایاب/ تعمیرات مشکل و پیچیده تر/ طراحی قدیمی/

K.I.A
15-03-1391, 04:20 بعد از ظهر
از لحاظ راحتی با اینکه هردو ریس هستن اما هیو نرم تر از مگللی هست /
مگللی برای قد 165 تا 180 مناسبه وهیو برای قد 170 تا 190 مناسبه / و وزن هم با توجه به قد باید باشه/
مگللی با 11 لیتر تک سیلندر با هیو 2 سیلندر با باک 18 لیتر تقریبا برابر راه میرن طوری که مگللی حدود 400 کیلومتر و هیو حدود 500 کیلومتر تو بهترین حالت میرن و تو بدترین حالت هردو 300 تا بیشتر نمیرن !

amir74
15-03-1391, 05:30 بعد از ظهر
لینک از صداها و تاپ اسپید و ... هم بزارید تا کامل تر بشه

Babak
16-03-1391, 04:22 قبل از ظهر
سایز لاستیک جلو هیو و مگلی چیه؟

Ali
16-03-1391, 09:53 قبل از ظهر
سایز لاستیک جلو هیو و مگلی چیه؟مگلی 100 و هیو 110

Alireza
09-04-1391, 12:42 بعد از ظهر
جناب open پست های بدون محتوا پاک میشند تو پست زدن دقت کنید این که فقط 2 تا شکلک میزارید و پست میکنید اسمش اسپمه
ممنون

shahriar
09-04-1391, 07:02 بعد از ظهر
اقا kia با مگلي توو زمستون عكس گرفتي خيلي نازه گذاشتم صفحه زمينه.
مگلي قيمتش نسبت به هيوو مناسب تره

Kami
09-04-1391, 07:03 بعد از ظهر
مگلي قيمتش نسبت به هيوو مناسب تره

در حال حاضر خیر
الان مگلی حدود 7 تومن شد
هیوسانگ 8500

shahriar
09-04-1391, 07:06 بعد از ظهر
هيوو اينجا 10500

Kami
09-04-1391, 07:07 بعد از ظهر
هيوو اينجا 10500
قیمت کاذب بهتون گفتن
بیاید اینجا براتون 8500 بگیرم

shahriar
09-04-1391, 07:49 بعد از ظهر
8500 مفته كه.من هر وقت موتور خريدنم جور بشه اونجام.
واسه خريد مگلي جديد هم توو اين سايت در موردش خوندم.
هم اون چيزهايي كه مورد نظر خودم هستش رو داره.
هر چند از هيوو كيفيتش كمتره

shahrammc
10-07-1391, 11:47 بعد از ظهر
چرخ عقبش چی سایزه چنده؟؟؟همون ماله هیوسانگه؟

- - - Updated - - -

من صدای مگولو شنیدم تو خیابون همون مثل آپاچی و پالس و اینا بود خیلی حال نکردم ولی یه هیوسانگ اومد رد شد موهام از صداش سیخ شد

داداش اونی که دیدی یا مگلی نبوده یا اسقاطی بوده !!! صداش والا چند برابر هیوسانگه !! دایلیم که مثل پالس صدا نداره ...

- - - Updated - - -

پس اینطوری که من فهمیدم مگول نه صدا داره نه جذابیت.فقط شتاب داره.برم سراغ دایلیم و هیوسانگ به نظرم بهتره

داداش اگه مایه داری برو کاواساکی بگیر یا هیوسانگ ...
مگلی از نظر قیافه واقعا خیلی خوشگلتر از هیو با دایلیمه و درسته صداش قشنگ نیست ولی تو سرعت صدای قشنگی داره طوری که ملت میخ کوبتن البته مگلی داریم تا مگلی والا هر مگلی من دیدم صداش فرق داشت با اون یکی در ضمن شانسیم هست که موتور خوب دراد... دایلیم فقط کیفیت داره والا قیافه موتور زایس مخصوصا عقبش !!! صدام که نداره ... فقط فقط کیفیت ... من خودم از قیفش خیلی بدم میاد باکشم که پلاستیکیه ...

هیو رخش قشنگه مخصوصا از عقب رخ موتور سنگینو داره ...

- - - Updated - - -

هیوسانگ که اصلا قابل قیاس با مگلی نیست. موتوره برند کره ایه.:22:
مگلی شتابیم به اون صورت نداره.
دایلیمم موتور بدی نیست ولی نباید زیاد ازش توقع داشت.
ولی کیفیتش نسبت به مگلی خیلی بهتره.
فقط بزرگترین ضعفی که داره زنجیراشونه که در اثر اصطکاک با خورشیدی عقب صدای رو مخی ای میده.
چقدر میخوای هزینه کنی؟

داداش کی گفته مگلی شتاب نداره ؟! یه نیگاه به آرشیو کلیپ ها بنداز ببین هیو چطوری از مگول عقب میمونه !! مگول چون سبکه سه سوت هیو رو میخوره !!! هیو از نظر وزن نسبت به 250 بودنش موتور لشیه ...

- - - Updated - - -

مگلي هاي سري جديد مشكل فرمونش حل شد؟
ديگه بچرخوني بوق نميزنه يا استارت نميخوره؟

داداش بوق نمی خوره ولی استارت میخوره ...

Hooman Hi kips
11-07-1391, 06:39 قبل از ظهر
دوست عزیز هیوسانگ بعلت 2 سیلندر بودن V شکل وزن بیشتری نسبت به مگلی داره. تقریبا وزنش به 187 کیلو میرسه.
در صورتی که مگلی 112 کیلو وزن بیشتر نداره...!
این 75 کیلو اختلاف وزن باعث میشه هیوسانگ یه مقدار افت شتاب پیدا کنه.
که این برای مگلی ضعف بزرگی بحساب میاد.
مدل 125 مگلی هم دقیقا دارای همین وزنه...!!
یعنی برای ساخت مدل 250 مگلی غیر از تغییر تو قطر پیستون رو هیچ یک از قسمتای موتور کار خاصی انجام نشده
و شاسی و پلت فرم تا حدودی ثابت بوده..!!!!!!!!!!
درضمن مگلی کاربراتوره ، هیوسانگ انژکتوره و Ecu داره و امکان دستکاریش توسط شرکت کویر
برای کاستن از شتاب اولیه موتور خیلی زیاده...

کاوه
11-07-1391, 07:04 قبل از ظهر
دوست عزیز هیوسانگ بعلت 2 سیلندر بودن V شکل وزن بیشتری نسبت به مگلی داره. تقریبا وزنش به 187 کیلو میرسه.
در صورتی که مگلی 112 کیلو وزن بیشتر نداره...!
این 75 کیلو اختلاف وزن باعث میشه هیوسانگ یه مقدار افت شتاب پیدا کنه.
که این برای مگلی ضعف بزرگی بحساب میاد.
مدل 125 مگلی هم دقیقا دارای همین وزنه...!!
یعنی برای ساخت مدل 250 مگلی غیر از تغییر تو قطر پیستون رو هیچ یک از قسمتای موتور کار خاصی انجام نشده
و شاسی و پلت فرم تا حدودی ثابت بوده..!!!!!!!!!!

هومن جان اون بحث وزن که گفتی فکر نکنم منطقی باشه
همون هیوسانگ که خودتون مثال زدید
مدل gt250rوزنش 187 کیلوگرم هست
و مدل gt650rوزنش 208کیلوگرم
این نشون میده که هیوسانگ هم فقط انجین رو تغییر داده و اون 21 کیلو تفاوت وزن به دلیل انجین سنگین تر هست و شاسی تفاوتی نداره
پس با این حساب دیگه نیازی نیست که مگلی بیاد تغییرات رو اعمال کنه برای مدل 250.
فکر نمیکنم سبک بودنش هم نسبت به هیوسانگ دلیل بر این باشه که بده شاید یه حسن انتخاب برای بعضی افراد که جسه ریزی دارن و میخوان موتور 250سوار شن هم باشه
هیوسانگ سنگین هست اما دلیلش دو سیلندر بودن اون نیست شاسیش سنگین تره

درضمن مگلی کاربراتوره ، هیوسانگ انژکتوره و Ecu داره و امکان دستکاریش توسط شرکت کویر

با تغییر در کاربرات مگلی میشه موتور رو تقویت کرد
هیوسانگ هم فکر نمیکنم دست کاری شده باشه چون اون انجین از بیشتر توانش استفاده میکنه و اصلا حس نمیشه که limitشده باشه

shahrammc
11-07-1391, 12:40 بعد از ظهر
یادآوری هم کنم قسمت عقب مگول الومینیوم t6 هستش که هم سبکه هم مقاوم ... اینم به اون دوستمون بگم لوازم هیو مگول دایلیم گیر نمیاد بیادم 2 3 ماه باید صبر کرد ... ولی مزیت مگلی اینه که قطعاتش ارزونه مثلا آینش دیروز پرسیدم 18 تومن ولی یکی از بچه ها واسه هیو رو فکر کنم 100 گرفت !!

Babak
11-07-1391, 09:18 بعد از ظهر
داداش کی گفته مگلی شتاب نداره ؟! یه نیگاه به آرشیو کلیپ ها بنداز ببین هیو چطوری از مگول عقب میمونه !! مگول چون سبکه سه سوت هیو رو میخوره !!! هیو از نظر وزن نسبت به 250 بودنش موتور لشیه ...
کلا ممکنه برای 1 ثانیه هیو عقب بی افته اونم فقط بخاطره سبک بودنه مگول بعدش سریعا مگلی شروع می کنه به نقطه شدن در آینه هیو:gigglesmile:

هیوسانگ انژکتوره و Ecu داره و امکان دستکاریش توسط شرکت کویرعمرا از این عرضه ها داشته باشن

مگلی تو سرعت صدای قشنگی داره طوری که ملت میخ کوبتنامید وارم مجبور بشی برای 30 دقیقه پشته یه مگلی تو جاده بری مطمعنم دیگه همچین نظری نداری

دایلیم باکشم که پلاستیکیه ...مشکلش چیه:297:

RezaCBR400RR
17-07-1391, 03:04 قبل از ظهر
دوستان عزیز من از همتون خواهش میکنم و از مدیر بخش هم خواهش میکنم راجبه چیزی که علمشو ندارند بحث نکنند من از خودم تعریف نمیکنم تعریف از خود یعنی...کدوم انسانه عاقلی میگه مگلی از هیوسانگ بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟
قربون شکلتون وقتی میبینید یه موتور تو شتاب اولیه از یکی سریعتر میره دیگه قرار نیست بگید مگلی بهتر از هیوسانگه.
اینو بدونید که هیوسانگ یه برند جهانی هستش در صنعت موتور سازی شماها که چیزی نمیدونید الکی راجبش حرف بیخود نزنید ولی مگلی یه برند تازه تولید هستش که به سفارش آسیا یه موتور و تقلید از طراحی دوکاتی 1198 هستش و هیچ استاندارد جهانی نداره فقط یه کار تقلیدی و اسمبل شده هستش ولی هیوسانگ موتور ساله کره انتخاب شد و همچنین جایزه بهترین طراحی موتور 250 را در ساله 2010 به خود اختصاص داد من مغازه دار تو گمرک هستم البته صنف کار من فقط موتور سنگین هستش و تمام کاسبای تهران هم منو میشناسند اینارو نگفتم که فکر کنید خودمو لووس میکنم حقیقتو بهتون گفتم که مطلع بشید هیچوقت هیوسانگو با هیچکدوم از این موتورهای 250 که پلاک شده هستن مقایسه نکنید هرکسی هم که شک داره بین خریدش بی شک و تردید بره هیوسانگ بخره...
دوستون دارم.

alibk
29-07-1391, 06:49 قبل از ظهر
سلام به همه دوستان
من تازه عضو شدم البته ببخشید اینو اینجا مطرح میکنم چون قسمت مشاوره خرید رو پیدا نکردم
من قبلا یه سی دی ای 125 داشتم اونم 2-3 ماه و چند باری هم هوندا سی بی 750 کا روندم البته با نهایت سرعت 80 کیلومتر بر ساعت الان دنبال یه موتور 250 خوب که هم فیس خوب و هم صدای جذابی داشته باشه میگردم.
خودم بیشتر هیو رو دوس دارم الان قیمتش چجوری هست؟
بازم معدرت می خوام اینجا مطرح کردم

شایسته فر
29-07-1391, 07:08 قبل از ظهر
دادا بیا اینجا تاپیک بزن با همین موضوع

Hooman Hi kips
29-07-1391, 07:10 قبل از ظهر
سلام به همه دوستان
من تازه عضو شدم البته ببخشید اینو اینجا مطرح میکنم چون قسمت مشاوره خرید رو پیدا نکردم
من قبلا یه سی دی ای 125 داشتم اونم 2-3 ماه و چند باری هم هوندا سی بی 750 کا روندم البته با نهایت سرعت 80 کیلومتر بر ساعت الان دنبال یه موتور 250 خوب که هم فیس خوب و هم صدای جذابی داشته باشه میگردم.
خودم بیشتر هیو رو دوس دارم الان قیمتش چجوری هست؟
بازم معدرت می خوام اینجا مطرح کردم

خوش اومدی دوست عزیز :icon_pf _101_:
در حال حاضر هیوسانگه صفر حدوده 11 میلیون قیمت داره.
کارکرده ی درست حسابی هم بین 7 تا 9 میلیون خرید و فروش میشه...:27:

شایسته فر
29-07-1391, 07:15 قبل از ظهر
آقا هومن 7 تومن ازت ور میدارن
کسی هیو 7 نمی فروشه مگر اینکه مدل 89-88 باشه
مدل
ضمنا به شما قول میدم فردا یعنی شنبه هیوسانگ ریس 91 زیر 11.5 نمی تونی پیدا کنی
الان 3-4 روزه دارم گمرکو هر روز شخم میزنم
انصافا هر روز قیمتا گرون تر شد
یه مثال برات میزنم
دیروز صبح محسن(شهریاری) نینجا کارکرده 4000 رو 17.5 گزاشته بود برا فروش (صبح)
بعد از ظهر ساعت 4 قیمتو کرد 19!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hooman Hi kips
29-07-1391, 07:23 قبل از ظهر
داداش بی ادبی نباشه..! گمرکیا فرو میکنن..!:s (9):
کیه که بخره؟!؟
همین چند روز پیش تو همشهری یه 89 قرمز کم کارکرد آگهی کرده بود 7/600 ...!
دیگه پایه معامله خودت حسابشو بکن..!!!:waiting:

شایسته فر
29-07-1391, 07:29 قبل از ظهر
من میگم در عرض یه صبح تا بعد از ظهر قیمتا رفت بالا اونوقت شما حرف چند روز پیشو میزنی!!!!!!!!!!!
هفته ی قبل اونجر 220 4.100 بود
امروز 4.800 با کلی چونه و بد بختی و التماس و ....مالی خریدم
هیوسانگو هفته ی قبل قیمت تلفنی گرفتم 1.600 اونم شرایطی 3 ماهه
اگه میرفتم حضوری قیمتش پایین تر بود
اگه نقد می خواستی بازم پایین تر
راحت میشد 10-10.200 گرفت
امروز هیو 91 زیر 11 نمیداد تازه با کلی چونه
ضمنا هیچ مغازه ای دیگه شرایطی موتور صفر نمی فروشه حتی 1 ماهه!!!!!!!!!!!!
اینو می تونین برین بپرسین از مغازه دارن چرا؟
چون:
امروز میفروشن و فردا خودشون بخوان از شرکت بگیرن باید از قیمت فروش امروزشون گرون تر بخرن

Hooman Hi kips
29-07-1391, 07:34 قبل از ظهر
خوب اشتباهت همینه داداشه من.
بد موقعی رفتی دنباله موتور...!
تو این بازار که بهیچ عنوان ثبات نداره و معلوم نیست قیمتا چی به چیه جنس خریدن اشتباهه محضه.!!!!:fingersmiley:
بعد همیشه قیمته دست با قیمته دلال زمین تا زیرزمین فرق میکنه...!

شایسته فر
29-07-1391, 11:07 بعد از ظهر
داداش شما منتظر ثبات و کاهش قیمت بمون!!!!!!!!!!!!
هر لحظه غفلت = گرون تر خریدن موتور

Hooman Hi kips
30-07-1391, 04:32 قبل از ظهر
داداش من پولم از پارو هم که بالا بره حاضر نمیشم چند میلیون پول بی زبون یا بهتر بگم پوله زورو
بالای وسیله ای که قیمتش تا چند ماه پیش نصف قیمت الانش بوده بپردازم...!!!!:s (9):
اگه این کارو انجام بدم ، به شعوره خودم توهین کردم.!!
کمتر کسی حاضر به انجام این کار میشه.
قیمتا که اینجوری نمی مونه...:consoling2:
همینه دیگه ما ایرانی ها عادتمونه...
هر چیزی که گرون میشه بهتر میخریم. فکر میکنیم اووووه حتما چیزه خوبی بوده که گرون شده...!!!
اگه الان نخریم پس فردا گرون تر میشه وااااااا...
هیوسانگ سال 88، 6 میلیون بود، التماس میکردن کسی نمی خرید.!!! ولی حالا.......
همه هجوم میارن و متوجه نیستن که این خودمونیم که داریم قیمتا رو بالا می بریم و چه ظلمی داریم به نسل های آیندمون میکنیم...!:10:

شایسته فر
30-07-1391, 06:36 قبل از ظهر
داداش من پولم از پارو هم که بالا بره حاضر نمیشم چند میلیون پول بی زبون یا بهتر بگم پوله زورو
بالای وسیله ای که قیمتش تا چند ماه پیش نصف قیمت الانش بوده بپردازم...!!!!:s (9):
اگه این کارو انجام بدم ، به شعوره خودم توهین کردم.!!
کمتر کسی حاضر به انجام این کار میشه.
قیمتا که اینجوری نمی مونه...:consoling2:
همینه دیگه ما ایرانی ها عادتمونه...
هر چیزی که گرون میشه بهتر میخریم. فکر میکنیم اووووه حتما چیزه خوبی بوده که گرون شده...!!!
اگه الان نخریم پس فردا گرون تر میشه وااااااا...
هیوسانگ سال 88، 6 میلیون بود، التماس میکردن کسی نمی خرید.!!! ولی حالا.......
همه هجوم میارن و متوجه نیستن که این خودمونیم که داریم قیمتا رو بالا می بریم و چه ظلمی داریم به نسل های آیندمون میکنیم...!:10:
نکنه شما هم داری میگی تحریم و ..... تاثیری نداشته!!!!!!!!!!!!!
همش تقصیر من و شما نیست
خیلیاش بر میگرده به از مابهترن(دلیل گرانی رو میگم)
ضمنا شما که میگی 88 هیوسانگ 6 تومن بود سال 88 قیمت دلار 1000 تومن بود!!!!!!!!!!! ام الان 4000 خورده ای
اگه بخوای با ارز بسنجی الان باید هیوسانگ 24 تومن باشه نه 11.5
ضمنا می تونی اینجارم یه نگاه بندازی
هی بیا بگو نخریم ارزون میشه
شاید تا حدودی وقتی تقاضا کم باشه قیمتا شکسته شه اما نه تا حدی که فکرشو بکنی ته تهش 500-600 تومن!!!
ولی وقتی خود فروشنده با قیمت مثلا 12 تومن می خواد از شرکت هیوسانگو بخره؛ اونوقت بیاد به شما 6 بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن من تحلیلم بر اینه ک قیمتا میره بالا پس خرید میکنم
شما تحلیلت اینه که قیمتا کاذبه و میاد پایین پس نخر!!!!! به همین سادگی
یادمه 3 ماهه پیش می خواستم هیو وردارم با یکی مشورت کردم گفت صبر کن 2-3 ماه دیگه قیمتا میاد پایین!!!!!!!!!!امام دلار ترکید 3 تومن فیکس رفت رو قیمت هیو!!!!!

- - - Updated - - -

شما الان که میری بغالی طرف اول خودش قیمت رو جنسو نگاه میکنه چون هر روز قیمتا با دیروز فرق داره
مثلا هفته ی قبل من ماست مستطیلی خریدم 2000 امروز خریدم 2200!!!!!!!!!!!!!حالا بماند که 3-4 هفته پیش می خریدیم 1250!!!!!!!!!!!
نکنه ماست و لبنیات و نون و............... هم نباید بخریم چون تا چند ماه پیش قیمتاشون نصف الان بودن و داریم با خرید مایحتاج زندگیمون به شعورمون توهین می کنیم!!!!!!!!!!!!!!:27:

iCave
30-07-1391, 09:30 قبل از ظهر
آدمی که پول کافی نداره(من جمله خودم) روزی 10میلیون ضرر مالی میده و خودش نمی فهمه...منم با نظر آقا شایسته فر کاملا موافقم...یه وقت هست که شما پولت کافیه بازار ثبات داره مثل بازار ایران نیست شما صبر میکنی ،پیش بینی میکنی مشورت میکنی سر وقت میری جنس مورد نظر و می خری یه وقتی ام هست مثل شرایط الان ما ،هر ثانبه دیرکنی یعنی باید بدهی بیشتری بالا بیاری...این فرهنگی که تو ایران هست که وقتی یه چیزی گرون میشه همه هجوم میبرن سمتش ماله همین داستانه طرف داره دودوتا چهارتا میکنه یهو قیمت جدید که میاد می بینه که بابا بزار جلوی ضرر بیشتر و بگیرم که صبر جایز نیست، مجبور میشی که بری و بخری...بحث توهین به شعور بخوای بکنی والا آدم از زندگی میوفته...از تمام اینایی که هجوم میبرن بپرسی اکثرا دلال نیستن بیشتریا مصرف کننده هستن و از سر اجبار دارن خرید میکنن والا هیچ کس دوست نداره گرون بخره...

Hooman Hi kips
30-07-1391, 10:10 قبل از ظهر
شما الان که میری بغالی طرف اول خودش قیمت رو جنسو نگاه میکنه چون هر روز قیمتا با دیروز فرق داره
مثلا هفته ی قبل من ماست مستطیلی خریدم 2000 امروز خریدم 2200!!!!!!!!!!!!!حالا بماند که 3-4 هفته پیش می خریدیم 1250!!!!!!!!!!!
نکنه ماست و لبنیات و نون و............... هم نباید بخریم چون تا چند ماه پیش قیمتاشون نصف الان بودن و داریم با خرید مایحتاج زندگیمون به شعورمون توهین می کنیم!!!!!!!!!!!!!!:27:

داداش چرا مسائلو باهم قاطی میکنی؟؟!!!!!!!:13:
هرکسی یه عقیده ای داره.
من نون واسه خونه مجبورم بگیرم. محبور نبودم عمرا نمی گرفتم.
شما ماست و دوغه خونتو مجبوری بخری.
ولی مجبور نیستی اونجر 2 میلیونی رو 4 تومن پول بدی.!!!!!!!!
قیمت اجناس سره هجوم امثال شما که فکر میکنن گرون تر میشه داره میره بالا.
این یه چیزه طبیعیه...!
وقتی تقاضا برای جنسی بیشتر میشه، خود به خود قیمتش میره بالا.!!
206 تیپ 2 بعلت تقاضای بالا 10 میلیون افزایش قیمت داشته..!
ولی تیبایی که ازش استقبال نشد 2 میلیون بیشتر رشد نکرده.
اگه بنا به دلار باشه قیمت همشون تقریبا باید به یه اندازه رشد کنه.!!!
نمیخوام بگم دلار بی تاثیره.
ولی سر و دست شکستنه مردم دلیل اصلیه این بی ثباتیه بازاره.
والسلام

shahriar
30-07-1391, 05:00 بعد از ظهر
الان این وسط مگلی و هیوسانگ مقایسشون کجا رفت

mostafa punisher
11-08-1391, 03:12 قبل از ظهر
اینجا ماله بحث اقتصادیه کشور نیست دوستان اینجا مال مقایسس خواهشا این بحثارو بزترین کنااااااااااااااااااار:3ztzs jm::icon_pf _99_:

شایسته فر
11-08-1391, 03:16 قبل از ظهر
اینجا ماله بحث اقتصادیه کشور نیست دوستان اینجا مال مقایسس خواهشا این بحثارو بزترین کنااااااااااااااااااار:3ztzs jm::icon_pf _99_:
داداشی فکر کنم بیشتر از 10 روز از بحث گزشته ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نیازی به تذکر نبود

imported_vahid repsol
28-02-1392, 04:28 بعد از ظهر
در اين تاپيك به مقايسه دو موتور سيكلت هيوسانگ250 و مگلي250 ميپردازيم با هدف اينكه با ارائه ي اطلاعات صادقانه و مفيد و به دور از تعصب، به دوستاني كه قصد انتخاب و خريد يكي از اين موتورها را دارند كمكي انجام شده باشد.

Alir
28-02-1392, 04:43 بعد از ظهر
قبل از اینکه بحث داغ بشه ... تصاویری از موتورها ...:d:->

اینم من :crazy

BKING
28-02-1392, 04:46 بعد از ظهر
هیوسانگ با سه رای جلو هست

من خودم به هیو رای دادم

imported_vahid repsol
28-02-1392, 04:55 بعد از ظهر
اين لينك مقايسه تو سايت كوير هست: [Only registered and activated users can see links]
سر فرصت تو همين تاپيك ميذارمش

imported_vahid repsol
28-02-1392, 04:58 بعد از ظهر
نوع انجین
دو سیلندر (V-twin)، چهار زمانه

تک سیلندر، چهار زمانه

حجم سیلندر
249 سی سی (سانتیمتر مکعب)

247 سی سی (سانتیمتر مکعب)

قطر داخلی سیلندر
57 میلیمتر

77 میلیمتر

کورس پیستون
48.8 میلیمتر

53 میلیمتر

حداکثر توان
20.61 کیلووات (28 اسب بخار) در 10،000 دور در دقیقه

19.7 کیلووات (27 اسب بخار) در 9،000 دور در دقیقه

حداکثر گشتاور
22.06 نیوتون متر در 8،000 دور در دقیقه

23.4 نیوتون متر در 7،000 دور در دقیقه

حداکثر سرعت اسمی
170 کیلومتر بر ساعت

180 کیلومتر بر ساعت

چیدمان سوپاپ ها
8 سوپاپ، DOHC

4 سوپاپ، SOHC

جعبه دنده
5 دنده

6 دنده

کلاچ
چند صفحه ای غوطه ور در روغن

سیستم خنک کننده
روغن خنک

آب خنک

نسبت تراکم
10.3:1

12.0:1

روغن انجین پیشنهادی
MOTOREX FORMULA 4T SAE 10W/40

MOTOREX TOP SPEED 4T SAE 10W/30

روشن کننده
استارتر الکتریکی

استارتر الکتریکی

سیستم جرقه زنی
CDI

CDI

باتری
12 ولت، 5 آمپر ساعت

12 ولت، 8 آمپر ساعت

دورسنج
آنالوگ عقربه ای

آنالوگ عقربه ای

سرعت سنج
دیجیتال

دیجیتال

مسافت سنج
دیجیتال

دیجیتال

سوخت

سوخت پیشنهادی
بنزین سوپر بدون سرب با حداقل اکتان 90

سیستم سوخت رسانی
انژکتور محصول JIEUM TECH

کاربراتور TK MV3412A

سطح آلایندگی
EURO 3

EURO 3

تجهیزات کاهش آلایندگی
مبدل کاتالیست + سیستم هوای ثانوی

مبدل کاتالیست دارد

مصرف سوخت تقریبی
2.98 لیتر در هر 100 کیلومتر

سیستم تعلیق

تعلیق عقب
کمک فنر تکی (monoshock)

کمک فنر تکی (monoshock)

تایر عقب
150/70-17 , SHINKO

130/70-17 , VEE RUBBER

تایر جلو
110/70-17 , SHINKO

100/80-17 , VEE RUBBER

ترمز عقب
دیسک 230 میلیمتری، سیلندر ترمز دو پیستونی، TCIC

دیسک 135 میلیمتری، سیلندر ترمز تک پیستونی

ترمز جلو
دو عدد دیسک 300 میلیمتری، سیلندر ترمز دو پیستونی، TCIC

دیسک 245 میلیمتری، سیلندر ترمز دو پیستونی

تعلیق جلو
کمک دوشاخ تلسکوپی وارونه

کمک دوشاخ تلسکوپی

ابعاد و اندازه ها

طول
2،095 میلیمتر

1،990 میلیمتر

عرض
720 میلیمتر

825 میلیمتر

ارتفاع
1،125 میلیمتر

1،040 میلیمتر

ارتفاع جلوی زین تا زمین
800 میلیمتر

780 میلیمتر

فاصلۀ بدنۀ اصلی تا زمین
155 میلیمتر

....

فاصله محورهای دو چرخ
1،435 میلیمتر

1،350 میلیمتر

گنجایش مخزن سوخت
17 لیتر

11 لیتر

وزن خالص
176 کیلوگرم

130 کیلوگرم

ویژگی های دیگر

رنگ مدل های موجود
قرمز، قرمز و سفید، قرمز و مشکی، قرمز و نقره ای، سفید، مشکی

قرمز، مشکی، زرد، آبی، سبز، سفید

تجهیزات سفارشی (آپشن ها)
اگزوز حرفه ای ARROW ایتالیا

اگزوز حرفه ای و کاهندۀ صدا جی. پی. آر. (GPR) ایتالیا

ویژگی تیپ
....

....

گارانتی
2 ماه یا 2،000 کیلومتر (هر کدام زودتر فرا رسد)

1 ماه یا 1،000 کیلومتر (هر کدام زودتر فرا رسد)

توضیحات دیگر
....

....

برند
هیوسانگ (HYOSUNG)، کره جنوبی

مگلی (MEGELLI)، انگلستان

طبقه بندی
SPORT

SPORT

منبع: سايت رسمي شركت كوير

BKING
28-02-1392, 05:05 بعد از ظهر
حداکثر سرعت اسمی رو متوجه نشدم

سرعت هیوسانگ بیشتر از مگلی هست اما اینجا نوشته مگلی 180 و هیوسانگ 170

imported_vahid repsol
28-02-1392, 05:07 بعد از ظهر
جالبه همه چيزو نوشته جز شتاب
دانيال از كجا اين شتاب رو در آوردي نوشتي؟ :-?

imported_vahid repsol
28-02-1392, 05:09 بعد از ظهر
حداکثر سرعت اسمی رو متوجه نشدم

سرعت هیوسانگ بیشتر از مگلی هست اما اینجا نوشته مگلی 180 و هیوسانگ 170
منم دقيق نميدونم ولي فكر كنم تو عمل برعكس باشه

BKING
28-02-1392, 05:14 بعد از ظهر

علاوه بر این مصرف سوختشون رو یکی زده که فکر نمی کنم درست باشه

imported_vahid repsol
28-02-1392, 05:16 بعد از ظهر
هردوتاشون مصرفشون بالاتره
حدود صدي 4-5 ميسوزونن

BKING
28-02-1392, 05:19 بعد از ظهر
مگلی ا ماه گارانتی داره هیو 2 ماه

:d

Ali
28-02-1392, 05:55 بعد از ظهر
از انجینها شروع میکنیم:هیوسانگ انجین دو سیلندر وی شکل داره و مگلی تک سیلندر
مگلی انجین اب خنک داره و هیوسانگ هوا/روغن خنک
مگلی گیرباکس 6 سرعته داره هیوسانگ 5 سرعته
هیوسانگ سوخت رسانی انژکتوری داره و مگلی کاربراتوری
نکات بالا باعث میشه:هیوسانگ چون دوسیلندر هستش در بحث صدا خیلی بهتر از مگلی باشه و صدای خیلی زیباتری نسبت به مگلی داشته باشه
انجین اب خنک مگلی نسبت به انجین هیوسانگ خیلی کمتر گرم میشه و گاهی اوقات مخصوصا در فصل تابستان این نکته خیلی بیشتر به چشم میاد
انجین تک سیلندر در دور پایین خیلی خوب عمل میکنه و هرچی دور موتور بالاتر میره انجین دو سیلندر بهتر میشه

imported_vahid repsol
28-02-1392, 06:01 بعد از ظهر
دقيقا همينطوره =d>

imported_danial-sdt
28-02-1392, 07:45 بعد از ظهر

اطلاعات دقیق نیست
از مقدار مصرف سوخ گرفته تا سرعت و .... مشخصه

imported_vahid repsol
28-02-1392, 08:05 بعد از ظهر
اطلاعات دقیق نیست
از مقدار مصرف سوخ گرفته تا سرعت و .... مشخصه
اين اطلاعات واسه سايت شركت كويره كه لينكش رو هم گذاشتم
اگه اطلاعات با منبع موثق تري دارين لطفا مارو هم بي اطلاع نذارين.

amir7
28-02-1392, 11:07 بعد از ظهر
میبینم که پرچم هیو بالاست =D> چه رنکینگی داده
85.71% >:) هیو من با این که فلاپاش ترکیده باز کردم میرم بیرون بازم همه کف میکنن از بس ین موتور خداست :tak:::

imported_keyvan
28-02-1392, 11:45 بعد از ظهر
من روزی بخوام بخرم با این اوصاف مگلی میخرم!
از وسیله پر دردسر که موقع خرابی کلی هزینه بزاره رو دستت و کلی هم وقت گیر باشه خوشم نمیاد! به نظر من موتور باید جوری باشه که اگه تو راه گذاشتت یه جور بشه راهش انداخت! نه اینکه وانت بگیری ببری تعمیر گاه بعدم بدویی دنبال قطعات یا علاف عیب یابی!

amir7
29-02-1392, 12:34 قبل از ظهر
پس اگه میخوایی مگلی بگیری یه دوره تعمیرات موتور بورو ببین :j

imported_danial-sdt
29-02-1392, 08:25 قبل از ظهر
چرا فکر میکنید مگلی ادمو تو جاده میزاره ؟؟
تا حالا همچین موردی برای من پیش نیومده تو بد ترین شرایط اینه که روشن نشده اونم خوبیش اینه که هر موتورسوازی ببری روشنش میکنه ولی اگر هیو تو جاده دیاگ لازم بشه یا کامپیوترش بسوزه چی اون وقت باید بیاریش تهران دیاگ بزنن بعدش هم یک چند ماهی بمونه تا شاید شرکت لطف کرد و برات یک کامپیوتر فرستاد تازه اونم درست وقتی که 3 ملیونی ازت پول گرفت :crazy

amir7
29-02-1392, 10:19 قبل از ظهر
والا من که تا حالا نه
دیاگ لازم شدم نه کامپیوترش سوخته تا حالا هم نشده با استارت اول روشن نشه هیچ مشگلی تا حالا نداشتم

ali.bakhshi21
29-02-1392, 11:11 قبل از ظهر
من نظرم مگلی.
نه به خاطر اینکه موتوره خودمه.نه.
واسه اینکه من تو سر بالایی باش 170 تا تو کفی 185 و تو سر پایینی 190 تا باش رفتم.با کیلومتر دقیق و gps این سرعت ثبت شده.
و از لحاظ تو راه جا گذاشتنم موتورم تو شمال دسته یکی از رفقا بود بهم زنگ زد گفت صدا میده.
رفتم شمال دیدم بله موتور شاتون زده.
روشنش کردم با همون صدا با 140 تا اوردمش پیش تعمیرکار توی گمرک اونم گفت شاتون زده.
به کارم افتخار نمیکنم
ولس تا الان چند تا موتور شاتون زده دیدید که 140 تا سرعت از محمود اباد تا گمرک تهران یه ضرب بیاد؟

imported_MCP
29-02-1392, 11:17 قبل از ظهر
من 2-3 سالی هست که مگلی دارم ، هرگز تعمیرگاه نرفته و خودم هم جز سرویس های دوره ای هیچ کار دیگه ای باهاش نداشتم.
هرگز نشده که تو راه جا بذاره یا روشن نشه و این چیزا...

در مورد هیوسانگ هم فقط می تونم بگم که دوره موتور های هوا خنک دیگه تموم شده! اونم از نوع فلاپ دار!

amir7
29-02-1392, 11:29 قبل از ظهر
منم هیوسانگمو دو ساله فقط شستمش دیگه کار دیگه ای نکردم البته لاستیک عقب عوض کردم یه لاستیک ریس انداختم

imported_danial-sdt
29-02-1392, 12:26 بعد از ظهر
نتیجه نظر سنجی اوم بالا چی میگه :->
همه مگلی سوارها :flowers
ورق برگشته :tak:::

BKING
29-02-1392, 12:42 بعد از ظهر
والا من که تا حالا نه
دیاگ لازم شدم نه کامپیوترش سوخته تا حالا هم نشده با استارت اول روشن نشه هیچ مشگلی تا حالا نداشتم

تا حالا ندیدم ecu هیوسانگ مشکل پیدا کنه اما شارژرش معمولا دچار مشکل می شیم یه بار با بچه ها رفته بودیم اشتهار که شارژر یکی از بچه ها مشکل پیدا کرد مجبور شدن هر چند کیلومتر باطری یه هیو دیگه رو بندازن تا کار

کنه چون موتورهای انژکتوری که کامپیوتر دارن بدون باطری کار نمی کنن

imported_danial-sdt
29-02-1392, 12:53 بعد از ظهر
چیزهایی که من در مورد هیو دیدم
سوختن شارژر
ECU قاطی میکنه
روشن شدن چراغ F1
تک سیلند شدن
گرفتگی سوزنهای انژکتور
خاموش کردن بی مورد
داغ کردن
خورد شدن دنده استارت
سوختن بوبین
شکستگی پمپ بنزین
خراب شدن استوپر موتور
تنظیم موتورش هم کار حضرت فیل هست کافیه یک بار بهم بخوره فقط دو جا تو تهران هست که میتونه تنظیم کنه
کافیه یک بار زمین بخوره دیگه تعطیله همچین دسته موتور از بیخ میشکنه که دیگه نمیشه باهاش رفت ولی مگلی الومینیوم نرم تر هست ونمیشکنه کج میشه
موارد و مشکلاتش زیاده فعلا حالشو ندارم همشو بنویسم انقدری که من تو قرارها و مسافرتها با هیو میو سرو کله زدم با مگلی نزدم :ff

imported_shahrammc
29-02-1392, 12:54 بعد از ظهر
من هیوسانگ داشتم ... موتور بدی نیست ولی الکی سنگینه !!! سگ مصبو اگه بخوای با هول روشن کنی 3 تا افغانی باید کرایه کنی هولش بدن !!!
تو شتاب و سرعت که عمرا به پای مگلی برسه چون خیلی سنگین تر از مگلیه !!! مگلی خیلی خوش دسته اصلا آدم پشتش میشینه حال میکنه خوراک لایی بازیه !!! هیو خرج بالایی هم داره واسه دیاگو این حرفا قطعاتشم گرونه ...
به نظر من مگلی خیلی سرتر از هیوسانگه ...

BKING
29-02-1392, 01:06 بعد از ظهر
نتایج آرای ماخوذه از صندوق ها شعب سایت تا این ساعت به این شرح است :

هیوسانگ
Ali ([Only registered and activated users can see links]) Alir ([Only registered and activated users can see links]) Amir 7 ([Only registered and activated users can see links]) ehsan8858 ([Only registered and activated users can see links]) saeed ([Only registered and activated users can see links]) vahid repsol ([Only registered and activated users can see links])

مگلی
ali.bakhshi21 ([Only registered and activated users can see links]) danial-sdt ([Only registered and activated users can see links]) keyvan ([Only registered and activated users can see links]) MCP ([Only registered and activated users can see links]) sami0211 ([Only registered and activated users can see links]) shahrammc ([Only registered and activated users can see links]) soldier ([Only registered and activated users can see links]) تامکت ([Only registered and activated users can see links])

imported_danial-sdt
29-02-1392, 01:16 بعد از ظهر
عجب رقابتی شده [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

ای ول مگلی [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

اشکال نداره شیکم گنده بزرگ میشی یادت میره البته اگر از این بزرگتر جا داشته باشه بشی [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

ali.bakhshi21
29-02-1392, 01:28 بعد از ظهر
رفتم گمرک واسه خرید مگلی.تا میگم مگلی .............
طرف میگه نه
مگلی به درد نمیخوره:crazy
بد به طرف میگم اقای مهندس میشه بگی چرا؟دلیلی هم داری؟
فک میکنه:-?
میگه نمیدونم بدرد نمیخوره
:-O
اخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوس داشتم خفش کنم:crazy

soldier
29-02-1392, 02:50 بعد از ظهر
حالا این که خوبه مارو هرکی میبینه میگه بفروش به درد نمیخوره :))) واقعا مگلی از هیوسانگ بهتره تنها نقطه ضعف مگلی به نظر من ترمزاشه

و البته به مشکلای کهدانیال گفت دسته ی ضعیف هم اضافه کنید من 3 4 مورد دیدم هیو با یه ضربه کوچیک دسته گازش شیکسته

ali.bakhshi21
29-02-1392, 02:56 بعد از ظهر
حالا این که خوبه مارو هرکی میبینه میگه بفروش به درد نمیخوره :))) واقعا مگلیاز هیوسانگ بهتره تنها نقطه ضعف مگلی به نظر من ترمزاشه
تازه از نظره من اونم جزوه مشکلاتش نیس
چون ترمزای مگلی رو با توجه به وزن کمش طراحی کردن
من تو سرعت 160 تا باش شدید ترین ترمزا رو زدم
در حدی که دیگه جا نداشت فشارش بدم
نه فرمونش پیچیده نه عقبش چرخیده

imported_danial-sdt
29-02-1392, 02:59 بعد از ظهر
مشکل از خود مصرف کننده ها هست
مگلی معمولا اولین موتوری هست که طرف میخره اون هم به خاطر رخ زیبا و قیمت مناسبش
ولی نمیدونه که باید با این موتورها چجوری رفتار کنه و مثل یک 125 باهاش رفتار میکنه مثلا طرف اب رادیات نمیریزه روغنشو به موقع عوض نمیکنه و ... که بعدها به مشکل میخوره و معمولا این دسته ادمها از موتور بد میگن و میرن هیوسانگ میخرن و تجربیاتی که اون موتور بهشون داده باعث میشه با هیو بهتر رفتار کنن و درست استفاده کنن و در اخر به حساب خودشون فکر میکنن که مگلی موتور بدی هست ولی در واقع اگر همون مقدار که به هیوسانگ اهمیت میدین و خرجش میکنید روی مگلی هم انجام بدین خیلی خوب جوابتون رو میده و رضایت طرفو جلب میکنه :biggestgrin:

ali.bakhshi21
29-02-1392, 03:02 بعد از ظهر
رفیقم رفته بود کمرک یارو دایلیمو بش انداخته بعدم گفته دایلیم از همه اینا بهتره=))
از دسته این کاسبا
اگه ساده باشی راحت این موتور پرواز ارو به جای موتور سنگین بت میندازن
در مورد فرمون هیونسانگم خودم با چشمای خودم دیدم موتور از رو جک افتادو فرمونه سمته کلاچش شکست
من واقعا کف کرده بودم::-o

imported_vahid repsol
29-02-1392, 03:10 بعد از ظهر
چرا فکر میکنید مگلی ادمو تو جاده میزاره ؟؟
تا حالا همچین موردی برای من پیش نیومده تو بد ترین شرایط اینه که روشن نشده اونم خوبیش اینه که هر موتورسوازی ببری روشنش میکنه ولی اگر هیو تو جاده دیاگ لازم بشه یا کامپیوترش بسوزه چی اون وقت باید بیاریش تهران دیاگ بزنن بعدش هم یک چند ماهی بمونه تا شاید شرکت لطف کرد و برات یک کامپیوتر فرستاد تازه اونم درست وقتی که 3 ملیونی ازت پول گرفت :crazy
يعني اون شرايط كه راه به راه بلبرينگ خورد ميكرد وسط خيابون بلبرينگ عوض ميكردي از روشن نشدن بهتر بود؟ :d

imported_vahid repsol
29-02-1392, 03:25 بعد از ظهر
من نظرم مگلی.
نه به خاطر اینکه موتوره خودمه.نه.
واسه اینکه من تو سر بالایی باش 170 تا تو کفی 185 و تو سر پایینی 190 تا باش رفتم.با کیلومتر دقیق و gps این سرعت ثبت شده.
و از لحاظ تو راه جا گذاشتنم موتورم تو شمال دسته یکی از رفقا بود بهم زنگ زد گفت صدا میده.
رفتم شمال دیدم بله موتور شاتون زده.
روشنش کردم با همون صدا با 140 تا اوردمش پیش تعمیرکار توی گمرک اونم گفت شاتون زده.
به کارم افتخار نمیکنم
ولس تا الان چند تا موتور شاتون زده دیدید که 140 تا سرعت از محمود اباد تا گمرک تهران یه ضرب بیاد؟

آقا شما بيا 190 تا باهاش برو سر هرچي خواستي من شرط ميبندم.
من كه خودم داشتم ديگه اين حرفا تو كتم نميره :j

imported_vahid repsol
29-02-1392, 03:28 بعد از ظهر
ا
سوختن شارژر======> نديدم
ECU قاطی میکنه ====> مگه آدمه قاطي كنه؟ والا نشنيدم تاحالا
روشن شدن چراغ F1 ====> سيستم هشداره رفع ميشه(سيستم پيشرفته س ديگه:d)
تک سیلند شدن ====> اگه منظورت موتور منه كه آخر فهميديم كوئل سوخته:->
گرفتگی سوزنهای انژکتور ===> اگه منظورت موتور منه كه آخر فهميديم كوئل سوخته:->:->
خاموش کردن بی مورد ===>اگه منظورت موتور منه كه آخر فهميديم كوئل سوخته:->:->:->
داغ کردن ===> موتور كه كار ميكنه داغ ميشه ديگه مهم اينه كه داغ كردنش مشكلي تو عملكردش پيش نمياره
خورد شدن دنده استارت ===> اينو اشتباه نوشتي تو مگلي شايع تره
سوختن بوبین ===> غير از يك مورد نديديم ديگه
شکستگی پمپ بنزین ===> با هرچي كشتي بگيري ميشكنه
خراب شدن استوپر موتور ===> نمونه؟؟؟؟
تنظیم موتورش هم کار حضرت فیل هست کافیه یک بار بهم بخوره فقط دو جا تو تهران هست که میتونه تنظیم کنه ===> بهم نميخوره كه لازم به تنظيم باشه مگه كاربراتوريه كه تنظيم بخواد؟
کافیه یک بار زمین بخوره دیگه تعطیله ===> من كه تعطيلي نديدم تو كارش
همچین دسته موتور از بیخ میشکنه که دیگه نمیشه باهاش رفت ولی مگلی الومینیوم نرم تر هست ونمیشکنه کج میشه
موارد و مشکلاتش زیاده فعلا حالشو ندارم همشو بنویسم انقدری که من تو قرارها و مسافرتها با هیو میو سرو کله زدم با مگلی نزدم :ff

imported_vahid repsol
29-02-1392, 03:30 بعد از ظهر
قرار بود روراست باشيم ولي انگار اين مگلي دارا هنوز تو نخ اخفالن

ali.bakhshi21
29-02-1392, 03:58 بعد از ظهر
من با کسی جرو بحث نمیکنم.کل کل هم نمیکنم.ولی بارهای بار شده که کسایی که از هیونسانگشون راضی بودنو با من کل کل می کردن بعد از یه درگ سر تعظیم فرود اوردن.و حتی یه بار یکیشون تو اتوبان همت حد فاصل تهران تا کرج این بلا سرش اومد.
برای سرعت هم که دیگه رو حرف gps نمیشه حرف زد که.
اتفاقا من حس میکنم هیونسانگ سوارا یکم زیادی از موتورشون همایت میکنن
چون الکی گرون هس و این بزرگترین عیب اون هس

reza 021
29-02-1392, 04:03 بعد از ظهر
آورين آورين :flowers

reza 021
29-02-1392, 04:04 بعد از ظهر
حيف نيست هيوسانگو با اين موتور چينيا مقايسه ميكنين؟ :j

ali.bakhshi21
29-02-1392, 04:11 بعد از ظهر
شما رسما منظورت این هس که دروغ میگم
شما ازادی هر جور راحتی فک کنی
ولی خواهشا ذهن بقیه رو مشوش نکن
خلاصه موتور من حد فاصل بین تهران تا کرج رو 190 تا رفته با سیستم ثبت سرعت gps(البته بازم میگم تو سر پایینی و تو کفی 180 تا)
نیازی هم به ثابت کردن ندارم چون کار دارم(طلا که پاک چه منتش به خاکه)

imported_vahid repsol
29-02-1392, 04:48 بعد از ظهر
من خوشبينانه به موضوع نگاه ميكنم و ميگم كه اشتباه ميكني
و هرجور كه راحتم فكر نميكنم واقعيت رو ميگم چون به اندازه ي كافي با اين موتور سر وكله زدم و از همه چيش خبر دارم .
اين شما متعصب ها هستين كه ذهن كساني كه نيازمند راهنمايي هستن رو درگير ميكنين و نميتونن برداشت خوبي از اين تاپيكها كه هدفش ارائه ي اطلاعات درسته داشته باشن.
وقتي دور موتور مگلي تو دور 10000 كات آف ميكنه و اگه اگه تو سرعت و شرايط مناسب مثل باد موافق و سرپاييني به اين دور برسه سرعتش 180 كيلومتره و اگه فني باشي متوجه ميشي كه وقتي دور موتور بالا نره سرعت هم بالا نميره پس سرعت 190 تا رو احتمالا خلاص رفتي
بنده هم قصد توهين ندارم برادر عزيز

imported_danial-sdt
29-02-1392, 06:42 بعد از ظهر
سوختن شارژر======> نديدم موتور حامد شده چند تا دیگه هم بوده
ECU قاطی میکنه ====> مگه آدمه قاطي كنه؟ والا نشنيدم تاحالا چندین بار پیش اومده وقتی دیگه f1 خاموش نمیشه باید برق رو قطع و وصل کنی
روشن شدن چراغ F1 ====> سيستم هشداره رفع ميشه(سيستم پيشرفته س ديگه) اره انقدر پیشرفتست که هی زرت و زورت روشن میشه =))
تک سیلند شدن ====> اگه منظورت موتور منه كه آخر فهميديم كوئل سوخته اره دقیقا پس کوئل سوختنم بهش اظافه کن :j
گرفتگی سوزنهای انژکتور ===> اگه منظورت موتور منه كه آخر فهميديم كوئل سوخته اگر سوخته بود چرا وقتی تمیز کردیم دوباره روشن شد مگه یادت نیست قبل از سوزن برق کوئل رو چک کردیم
خاموش کردن بی مورد ===>اگه منظورت موتور منه كه آخر فهميديم كوئل سوخته نه این یکی موتور یکی دیگرو میگم همونایی که وقتی داغ میشن زرتی به زورتی تلنگش در میره خاموش میشه :d
داغ کردن ===> موتور كه كار ميكنه داغ ميشه ديگه مهم اينه كه داغ كردنش مشكلي تو عملكردش پيش نمياره اصلا مشکلی پیش نمیاره فقط یکمی حالش بد میشه
خورد شدن دنده استارت ===> اينو اشتباه نوشتي تو مگلي شايع تره نه برای مگلی خار سره میلنگه که قطعشو میشه با 1000 تومان تو هر مغازه خار فروشی پیدا کرد عکسشو برات میزارم دنده استارت هیو هست که چند وقت پیش برای یکی از دوستان شکسته بود و شرکت نداشت یدونه دست دوم براش یدا کردیم 600 هزار تومان :-O
سوختن بوبین ===> غير از يك مورد نديديم ديگه من سه مورد دیدم
شکستگی پمپ بنزین ===> با هرچي كشتي بگيري ميشكنه اره ولی نه انقدر علکی که وقتی باک رو بدی بالا تا ببینی چجوری باید ازاد بشه تلنگش در بره
خراب شدن استوپر موتور ===> نمونه؟؟؟؟ حامد - امیر - یکی دیگه اسمشو یادم رفت نشون به اون نشون که میشه برای پراید رو روش بست ولی باید سری استوپر عوض بشه تا بهش بخوره
تنظیم موتورش هم کار حضرت فیل هست کافیه یک بار بهم بخوره فقط دو جا تو تهران هست که میتونه تنظیم کنه ===> بهم نميخوره كه لازم به تنظيم باشه مگه كاربراتوريه كه تنظيم بخواد؟ اون 3 تا هیوسانگی که من تنظیم کردم براشون سره چهاراه بودن همدیگرو ندیده بودن بهم خورده بودن =))
کافیه یک بار زمین بخوره دیگه تعطیله ===> من كه تعطيلي نديدم تو كارش بالاترین قطعه مصرفی هیوسانگ اول کتی ترمز هست و بعدش هم دسته فرمان کافیه از رو جک بیفته تمام
همچین دسته موتور از بیخ میشکنه که دیگه نمیشه باهاش رفت ولی مگلی الومینیوم نرم تر هست ونمیشکنه کج میشه
موارد و مشکلاتش زیاده فعلا حالشو ندارم همشو بنویسم انقدری که من تو قرارها و مسافرتها با هیو میو سرو کله زدم با مگلی نزدم

این هم عکسی که قولشو دادم دنده استارت شکسته که دست دومش رو بعد از کلی بد بختی پیدا کردیم 600/000 تومان
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

این هم عکس بوبین سوخته
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

imported_danial-sdt
29-02-1392, 06:45 بعد از ظهر

اره داریم سره همرو گول میمالیم >:) برین کنار گولی نشین =))

imported_danial-sdt
29-02-1392, 06:59 بعد از ظهر
یک نکته دیگر
نظر سنجی وقتی درست از اب در میاد که تعداد هیوسانگ سواران و مگلی سواران با هم برابر باشه و اطلاعات هر دو طرف کامل

imported_vahid repsol
29-02-1392, 08:25 بعد از ظهر
حالا چیزهایی که من در مورد مگلي دیدم:
نشتي كاسه نمد واتر پمپ
خورد شدن بليرينگ چرخ عقب
شكسته شدن خار دنده استارت
پاره شدن زنجير تايم
سوختن واشر سر سيلندر
سوختن سوپاپهاي گاز و دود
خراب شدن شير وكيومي بنزين
سوختن شارژر باطري
نشتي بنزين از باك
آب شدن تلق چراغ خطر عقب و شلگير عقب از حرارت اگزوز
مفقود الاثر شدن كاور سويچ(باد ميبره)
صدا افتادن مغزي سويچ
نياز به تنظيم مداوم زنجير چرخ
ريختن پيچ م مهره هاي اتصالات در حين حركت
باز شدن سيلندر ترمز عقب از محل اتصال به شاسي
لرزش بسيار شديد در حين حركت
شكستن خود به خود فلاپها
كنده شدن مافلر عقب(منبع اگزوز)
خورده شدن شاسي آلمينيومي عقب توسط زنجيرچرخ
خورد شدن دنده يك
تا خوردن گلويي ورودي هواي كاربرات
باز شدن جاپايي عقب و مفقود شدن در حين حركت
.... خسته شدم ديگه:gg
عجله نكنين عكس هم ميذارم;)

amir7
29-02-1392, 08:52 بعد از ظهر

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

amir7
29-02-1392, 09:09 بعد از ظهر

داش رپسول شما خودتو ناراحت نکن این جوری میگن کم کم مگلیو میبرن تو مسابقات sbk شرکت میدن ;)

soldier
29-02-1392, 10:59 بعد از ظهر

:)))) یه جوری میگی کسی ندونه فکر میکنه هیوسانگو ژاپن میزنه! باز خوبه مگلی انجینش انگیلیسه

imported_danial-sdt
30-02-1392, 11:09 قبل از ظهر
اینها همه موجوده و به راحتی پیدا میشه حالا من قیمتاشو میدم سر جمع خودتون حساب کنید ببینید کدوم به صرفه تره

نشتي كاسه نمد واتر پمپ 1000 تومان تعویضش 15 دقیقه نهایت زمان میبره
خورد شدن بليرينگ چرخ عقب هر عدد 10 تومان جنس امریکایی اصلی که اگر 20 تومان دیگه بزاری روش بدی تراشکار بربرینگشو دوتایی مکنه دیگه خراب نمیشه
شكسته شدن خار دنده استارت 1000 تومان
پاره شدن زنجير تايم 25000 تومان
سوختن واشر سر سيلندر تو هر موتور رادیات اب اب نریزی میسوزه یک چیز معمولی هست برای من تاحالا نسوخته با این حال قیمتش 20000 تومان
سوختن سوپاپهاي گاز و دود نه جون من اینو از کجات در اوردی من تاحالا ندیدم =))
خراب شدن شير وكيومي بنزين 10000 تومان
سوختن شارژر باطري 25000 تومان زیر زین هست و 5 دقیقه بیشتر زمان نمیبره مدل تایوانیش هم تو بازار پیدا میشه که دیگه خراب نمیشه ولی با این حال برای من تاحالا خراب نشده با این که چراغهای موتور همیشه روشن میزارم
نشتي بنزين از باك همون اولش که میخری اگر داشته باشه مشخص میشه و میتونی با استفاده از گارانتیش رایگان یک باک نو بگیری از شرکت با این حال قیمت باکش 200 هزار تومان است که با توجه به باک یک ملیون و هشت صد هزار تومانی هیو خیلی عقلانی تره حتی تو تصادفات
آب شدن تلق چراغ خطر عقب و شلگير عقب از حرارت اگزوز برای من که نشده برای کسایی که داشتن هم دیدم نشه مگر این که اگزوزش رو دستکاری کنی که طبیعیه از فابریک درش اوردی ( راستی برای خودت هم نشده بود :d ) شل گیرش هم مشکل منتاژ هست اگزوز رو پایین میبندن که با بازو بسته کردن دو تا پیچ درست میشه
مفقود الاثر شدن كاور سويچ(باد ميبره) هر چیزی که پیچش بسته نشه یا شل بسته بشه طبیعیه که باد ببره ادمش هم شل بشینه ترک موتور باد میبره دیگه طلق بدون پیچ که جای خود داره مهم اینه که بعد از این که باد برد و چند تا هم ماشین از روش رد شد دور میزنی میبینی جنسش به قدری نرم و خوب بوده که سالم مونده :->
صدا افتادن مغزي سويچ مشکل مونتاژ یک کاغذ بکن زیرش حل میشه ( کسی قیمت کاغز رو نداره ؟ =)) )
نياز به تنظيم مداوم زنجير چرخ والا من میدیم هیو سوارا میگفتن ترک نمیتونن سوار کنن زنجیرش بهم میخوره :ff
ريختن پيچ م مهره هاي اتصالات در حين حركت موتور صفر باید اچارکشی بشه اون هم با این منتاژ بد شرکت
باز شدن سيلندر ترمز عقب از محل اتصال به شاسي موتورو زدی زمین میگی خودش باز شده /:) اون بلایی که تو سره اون سیلند ترمز در اوردی تانکم بود خراب میشد حالا باز خوبه همون اول که موتورو خریدی شرکت یک دست سیلند ترمز و دیسک و ... کامل بهت مجانی داد حالشو بردی کدوم هیو میو این چیزارو باهاش میدن اینده نگری یعنی این طرف میشناختت :j
لرزش بسيار شديد در حين حركت برای من نداره بازم همون بحث اچارکشی
شكستن خود به خود فلاپها پیچشو بیش از اندازه سفت کنی سنگم باشه میشکنه
كنده شدن مافلر عقب(منبع اگزوز) اچار کشی
خورده شدن شاسي آلمينيومي عقب توسط زنجيرچرخ شل بودن زنجیر
خورد شدن دنده يك من تاحالا ندیدم :-o کجا دیدی به ما هم بگو !!
تا خوردن گلويي ورودي هواي كاربرات خب درست جا نزدی چه ربطی به موتور داره بلد نیستی ببندیش
باز شدن جاپايي عقب و مفقود شدن در حين حركت اچارکشی

خسته نباشی =d>
راستی یک هیو بود یک بار زدنش زمین هوا رفت نمیدونی تا کجا رفت اخرشم دربو داغون از پارکینگ سر در اورد

imported_danial-sdt
30-02-1392, 11:11 قبل از ظهر
داش رپسول شما خودتو ناراحت نکن این جوری میگن کم کم مگلیو میبرن تو مسابقات sbk شرکت میدن ;)

با اجازت داره تو کلاس 250 شرکت میکنه و رتبه های خوبی هم اورده و اسم و رسمی در کرده :tak:::
ولی نمیدونم چرا از این هیو میو خبری نیست :-? حتی یک عکس هم نیست با این که تو نت پر از فیلمهای مسابقات مگلی شده

ali.bakhshi21
30-02-1392, 01:58 بعد از ظهر
پس پاسخ شما اینه
دلیل نمیشه موتور شما 190 تا نرفته موتور منم نره
دلیل نمیشه چون کاربرات شما limiter داشته پس همه مگلی ها دور موتورشون از 10000 بالاتر نره
شما اگه limiter تو بر میداشتی یا کاربرات عوض میکردی و بقل کیلومترت gps میذاشتی مطمئنا سرعت 190 تا روو رو gps میدیدی
بعد هم فعلا که شتاب 0 تا 100 مگلی یرای همه واضحه و تا هیونسانگ بیاد به خودش بجنبه مگلی از همه دیده ها محو شده:->

soldier
30-02-1392, 05:25 بعد از ظهر
وقتي دور موتور مگلي تو دور 10000 كات آف ميكنه و اگه اگه تو سرعت و شرايط مناسب مثل باد موافق و سرپاييني به اين دور برسه سرعتش 180 كيلومتره و اگه فني باشي متوجه ميشي كه وقتي دور موتور بالا نره سرعت هم بالا نميره پس سرعت 190 تا رو احتمالا خلاص رفتي
بنده هم قصد توهين ندارم برادر عزيز

من کاری به اینکه چندتا میره ندارم اما زمانی که نیروی جاذبه کمتری به موتور وارد میشه با همون مقدا دور موتور چون فشار کمتری روی موتوره میشه سرعت بیشتری رفت دقیقا برعکسش توی سربالایی صادقه

imported_keyvan
30-02-1392, 08:39 بعد از ظهر
آقا ایول دارید دارید خدا وکیلی
خیلی مکالمه(danial-vahid) جالبی بود در مورد مگلی و هیوسانگ. از ریزترین مواردشون هم بیان شد و دفاع شد.
خیلی عالی بود. مخصوصا" دانیال که پیگیر بود! =d>

VAHID
01-03-1392, 07:55 بعد از ظهر
من بعد هوندا 125 البته بعد از هوندا 125 مگلی چون موتور خوب کم خرج و با کلاسی هستش البته بعد از هوندا 125:d

imported_vahid repsol
01-03-1392, 09:42 بعد از ظهر
نشتي كاسه نمد واتر پمپ 1000 تومان تعویضش 15 دقیقه نهایت زمان میبره +5000تومن واشر+5000 تومن ضد يخ+تو طبيعت همه دارن نهار ميخورن تو بايد آچار بدست كاسه نمد عوض كني . كاش اون يه لقمه رو هم برات نگه نميداشتم:j

خورد شدن بليرينگ چرخ عقب هر عدد 10 تومان جنس امریکایی اصلی که اگر 20 تومان دیگه بزاری روش بدی تراشکار بربرینگشو دوتایی مکنه دیگه خراب نمیشه پس چرا تو ارزوني واسه من 25000 تومن خريدي؟+115 هزار تومن توپي چرخ+15هزار تومن لاستيك بين توپي+10 هزار تومن بوش

شكسته شدن خار دنده استارت 1000 تومان + سه شبانه روز بيداري تا 4 صبح تا رسيدن به اون خار 1000 تومني . تازه اگه خودت بتوني موتورو خورد كني

پاره شدن زنجير تايم 25000 تومان +واشر بندي موتور+اگه شانست مثل دانيال يك در ميليون نزنه و سوپاپ كج بشه هزينه ي سوپاپ و آب بندي سوپاپ و گيت و ....+اجرت تايم گيري و باز و بسته كردن موتور و روغن موتور و ضد يخ و .....

سوختن واشر سر سيلندر تو هر موتور رادیات اب اب نریزی میسوزه یک چیز معمولی هست برای من تاحالا نسوخته با این حال قیمتش 20000 تومان + باز و بسته كردن موتور و روغن موتور و ضد يخ و ... (چقدر بايد موتور باز و بست كرد يه 220 ليتري روغن و ضد يخ هم بايد انبار كرد:j)

سوختن سوپاپهاي گاز و دود نه جون من اینو از کجات در اوردی من تاحالا ندیدم يه مگولي تو گمرك بود دچار اين بيماري شده بود و صاحبش با چشماني گريون التماس دعا داشت:j

خراب شدن شير وكيومي بنزين 10000 تومان بايد شيربنزين 125 بندازي ( همون لايقشه):-S

سوختن شارژر باطري 25000 تومان زیر زین هست و 5 دقیقه بیشتر زمان نمیبره مدل تایوانیش هم تو بازار پیدا میشه که دیگه خراب نمیشه ولی با این حال برای من تاحالا خراب نشده با این که چراغهای موتور همیشه روشن میزارم اينو راست گفتي;)

نشتي بنزين از باك همون اولش که میخری اگر داشته باشه مشخص میشه و میتونی با استفاده از گارانتیش رایگان یک باک نو بگیری از شرکت با این حال قیمت باکش 200 هزار تومان است که با توجه به باک یک ملیون و هشت صد هزار تومانی هیو خیلی عقلانی تره حتی تو تصادفات وقتي باك 1014000تومن قيمتشه و 786000 تومن قيمتشو ميبري بالا آدم به اطلاعات ديگت هم شك ميكنه:-?

آب شدن تلق چراغ خطر عقب و شلگير عقب از حرارت اگزوز برای من که نشده برای کسایی که داشتن هم دیدم نشه مگر این که اگزوزش رو دستکاری کنی که طبیعیه از فابریک درش اوردی ( راستی برای خودت هم نشده بود ) شل گیرش هم مشکل منتاژ هست اگزوز رو پایین میبندن که با بازو بسته کردن دو تا پیچ درست میشه شلگير من كه از بين رفت جلو خودت با بتونه سنگي رديفش كرديم چراغ خطر هم هميشه ميگفت گرممه =))

مفقود الاثر شدن كاور سويچ(باد ميبره) هر چیزی که پیچش بسته نشه یا شل بسته بشه طبیعیه که باد ببره ادمش هم شل بشینه ترک موتور باد میبره دیگه طلق بدون پیچ که جای خود داره مهم اینه که بعد از این که باد برد و چند تا هم ماشین از روش رد شد دور میزنی میبینی جنسش به قدری نرم و خوب بوده که سالم مونده مهم اينه كه نبايد پيچش باز شه و باد ببره و اگه پيدا نشد مجبور بشي 75000 تومن بدي بسازن

صدا افتادن مغزي سويچ مشکل مونتاژ یک کاغذ بکن زیرش حل میشه ( کسی قیمت کاغز رو نداره ؟ )همه چيشو بايد كاغذي كني. اين مشكل مونتاژ هم اصلا عيب به حساب نميادا خودتونو ناراحت نكنين

نياز به تنظيم مداوم زنجير چرخ والا من میدیم هیو سوارا میگفتن ترک نمیتونن سوار کنن زنجیرش بهم میخوره اون هيو سوارا زنجير نازنينو الكي عوض كردن و زنجير مگلي انداختن

ريختن پيچ م مهره هاي اتصالات در حين حركت موتور صفر باید اچارکشی بشه اون هم با این منتاژ بد شرکت اين هم مشكل نيست از مونتاژه ميدونيم

باز شدن سيلندر ترمز عقب از محل اتصال به شاسي موتورو زدی زمین میگی خودش باز شده اون بلایی که تو سره اون سیلند ترمز در اوردی تانکم بود خراب میشد حالا باز خوبه همون اول که موتورو خریدی شرکت یک دست سیلند ترمز و دیسک و ... کامل بهت مجانی داد حالشو بردی کدوم هیو میو این چیزارو باهاش میدن اینده نگری یعنی این طرف میشناختت من موتور زدم زمين؟؟؟؟؟؟چه بلايي سرش آوردم كه خودم نميدونم؟؟؟!!! موتور بهداد تو شمال به اين بيماري نادر مبتلا شده بود=))

لرزش بسيار شديد در حين حركت برای من نداره بازم همون بحث اچارکشی كه ايراد از كلاغاي تو هواس
شكستن خود به خود فلاپها پیچشو بیش از اندازه سفت کنی سنگم باشه میشکنه شل هم باشه باد ميبره پس بايد چيكار كرد لطفا"""؟؟

كنده شدن مافلر عقب(منبع اگزوز) اچار کشی اوهوم ميدونم و مشكلي هم نيست ولي فكر كنم كنده شدن از جاي جوش و نياز به جوشكاري با آچار كشي رفع نميشه

خورده شدن شاسي آلمينيومي عقب توسط زنجيرچرخ شل بودن زنجیر خب اگه با سفت كردن درست ميشد چرا يه پتو هميشه ميپيچي دور شاسي؟؟!!:j

خورد شدن دنده يك من تاحالا ندیدم :-o کجا دیدی به ما هم بگو !!اسم نميبرم اينجا. به خودت ميگم.

تا خوردن گلويي ورودي هواي كاربرات خب درست جا نزدی چه ربطی به موتور داره بلد نیستی ببندیش من جا نزدم مونتاژ كار شركت جا زده اصلا هم ايراد به حساب نمياد همون بحث شيرين مونتاژ

باز شدن جاپايي عقب و مفقود شدن در حين حركت اچارکشی ........... بله بله

.... خسته شدم ديگه
عجله نكنين عكس هم ميذارم
بازم خسته شدم خداييييييي

imported_vahid repsol
01-03-1392, 10:09 بعد از ظهر
من کاری به اینکه چندتا میره ندارم اما زمانی که نیروی جاذبه کمتری به موتور وارد میشه با همون مقدا دور موتور چون فشار کمتری روی موتوره میشه سرعت بیشتری رفت دقیقا برعکسش توی سربالایی صادقه
نسبت دور موتور و سرعت ثابت و غير قابل تغييره
شما فرض كن يه حلقه به محيط يك متر داشته باشي تو سر بالايي يا سرپاييني اگه ده دور روي زمين غلطش بدي ده متر طول مسير رو طي ميكنه .درسته؟ يعني تعداد دور ميشه ده دور و سرعت هم بستگي به زمان، ميشه ده متر درn زمان
مگر اينكه تو سيستم انتقال قدرت وسيله مشكل وجود داشته باشه مثلا اگه صفحه كلاچ ضعيف باشه دور موتور هرز ميره و موتور گاز ميخوره ولي سرعت افزايش پيدا نميكنه.

BKING
01-03-1392, 11:02 بعد از ظهر
من بعد هوندا 125 البته بعد از هوندا 125 مگلی چون موتور خوب کم خرج و با کلاسی هستش البته بعد از هوندا 125:d

مقایست درست نیست :-w

imported_hosein_dig
01-03-1392, 11:24 بعد از ظهر
به نظر من موتور چینی با هیو قابل مقایسه نیس

imported_hosein_dig
01-03-1392, 11:38 بعد از ظهر
البته طراحی هیو مال 10-15 سال پیشه وکمس سنگینه ولی هم استیلش قشتگ تره هو چون کره ای هست من بیشتر قبولش دارم
چین اول یه چیزی میسازه بعد بعد که مشتری هاش به فنا رقتن کم کم ایرادات رو برطرف میکنه

amir7
02-03-1392, 12:04 قبل از ظهر
آورین آورین

imported_shahrammc
02-03-1392, 01:40 قبل از ظهر
نشتي كاسه نمد واتر پمپ
خورد شدن بليرينگ چرخ عقب
شكسته شدن خار دنده استارت
پاره شدن زنجير تايم
سوختن واشر سر سيلندر
سوختن سوپاپهاي گاز و دود
خراب شدن شير وكيومي بنزين
سوختن شارژر باطري
نشتي بنزين از باك
آب شدن تلق چراغ خطر عقب و شلگير عقب از حرارت اگزوز
مفقود الاثر شدن كاور سويچ(باد ميبره)
صدا افتادن مغزي سويچ
نياز به تنظيم مداوم زنجير چرخ
ريختن پيچ م مهره هاي اتصالات در حين حركت
باز شدن سيلندر ترمز عقب از محل اتصال به شاسي
لرزش بسيار شديد در حين حركت
شكستن خود به خود فلاپها
كنده شدن مافلر عقب(منبع اگزوز)
خورده شدن شاسي آلمينيومي عقب توسط زنجيرچرخ
خورد شدن دنده يك
تا خوردن گلويي ورودي هواي كاربرات
باز شدن جاپايي عقب و مفقود شدن در حين حركت

داداش موتور پرواز هم که اینجوریا میگی نیست !!!!!!!!!!
واسه من فقط مغزی صدا افتاد که اونم یه چسب دورو زدم حل شد !! اینم ایراد اسمش نیست !!

ali.bakhshi21
02-03-1392, 08:33 قبل از ظهر
ای بابا
بی خیال بابا
شما زورکی و زور چپونی میخوای بگی بده و به درد نمیخوره.
باشه شما خوبین اصلا شما راس میگین
شما برین همون هیو سوار شینو ایشالا به پای هم پیر شین
ما که زور نکردیم بگیم مگلی خوبه
اصلا مگلی بد هر کی میگه اشغاله اصلا سوارش نشه
ولی زورکی تو مخ مردم نچپونین که هیو بهتر از مگلی هس
چون یه ارزوی دست نیافتنی هس
بلا نسبتا
ولی شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه

imported_vahid repsol
02-03-1392, 09:35 قبل از ظهر
داداش موتور پرواز هم که اینجوریا میگی نیست !!!!!!!!!!
واسه من فقط مغزی صدا افتاد که اونم یه چسب دورو زدم حل شد !! اینم ایراد اسمش نیست !!

بنده عرض کردم ایرادایی که من دیدم و خیلیا هم تجربه کردن
اگه شما ندیدی دلیل بر این نیست که وجود نداره
انشاالله هیچ وقت نبینی و واسه موتورت پیش نیاد و به سلامتی از موتورت استفاده کنی.

amir7
02-03-1392, 09:50 قبل از ظهر
اقا از قیمتشون همه چی پیداست دیگه چرا دعوا میکنید

imported_danial-sdt
02-03-1392, 10:03 قبل از ظهر
اقا از قیمتشون همه چی پیداست دیگه چرا دعوا میکنید

ده اخه تمام بحث من سره همین هست
نسبت قیمت مگلی رو با هیو مقایسه کنی ارزش نداره
العان مگلی 11 میلون هیو 20 ملیون شده
به نظر شما این هیوسانگ هر چقدر هم که خوب باشه ( که نیست ) دو برابر مگلی خوب هست ؟
اصلا ارزش داره ادم 20 ملیون پول بده بالای این اهن پاره شکم گنده تنبل =))

imported_vahid repsol
02-03-1392, 10:31 قبل از ظهر
ای بابا بی خیال بابا شما زورکی و زور چپونی میخوای بگی بده و به درد نمیخوره. باشه شما خوبین اصلا شما راس میگین شما برین همون هیو سوار شینو ایشالا به پای هم پیر شین ما که زور نکردیم بگیم مگلی خوبه اصلا مگلی بد هر کی میگه اشغاله اصلا سوارش نشه ولی زورکی تو مخ مردم نچپونین که هیو بهتر از مگلی هس چون یه ارزوی دست نیافتنی هس بلا نسبتا ولی شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه من و بقیه تجربیاتمونو میگیم شما خودتو ناراحت نکن بگذریم که بعضیا تجربه کافی ندارن و نظر میدن این آرزو هم که حرفشو میزنی واسه موتور گازی سواراس که 125 هم آرزوشونه هدف ما هم اینه که این دوتا موتورو منطقی با هم مقایسه کنیم تا واسه خریداراش مفید باشه نه اینکه واسه هم از رو تعصب جبهه بگیریم بجای ضرب المثل شترت هم بهتر بود یه چیز بهتر پیدا میکردی که لااقل یه ربطی به جریان داشته باشه.

imported_vahid repsol
02-03-1392, 10:38 قبل از ظهر
ده اخه تمام بحث من سره همین هست نسبت قیمت مگلی رو با هیو مقایسه کنی ارزش نداره العان مگلی 11 میلون هیو 20 ملیون شده به نظر شما این هیوسانگ هر چقدر هم که خوب باشه ( که نیست ) دو برابر مگلی خوب هست ؟ اصلا ارزش داره ادم 20 ملیون پول بده بالای این اهن پاره شکم گنده تنبل =)) به نظر من ارزش داره شاید دوبرابر بهتر نباشه ولی همون برتری نسبی هم واسه انتخاب کافیه. یه کم واقع بین باش عزیزززززززم :)

imported_danial-sdt
02-03-1392, 01:10 بعد از ظهر
به نظر من ارزش داره شاید دوبرابر بهتر نباشه ولی همون برتری نسبی هم واسه انتخاب کافیه. یه کم واقع بین باش عزیزززززززم :)

واقع بین نیستم :d تاحالا هم مشکلی نداشته هر جا که با هیو رفتی مگلی هم رفته هر کاری هم که باهاش کردی اینم انجام داده تا حالا هم هیچ جایی منو لنگ نزاشته هیچ وقت هم کاری نکرده که کنار جاده 2 ساعت باهاش سرو کله بزنم بچه خوبی هم بوده :زذ:
حالا اخرش میدونم چی میگی میگی برای تو استثنا دارد :->

imported_vahid repsol
02-03-1392, 07:03 بعد از ظهر
تو کل مسافرتهایی که من رفتم(حالا بگذریم تو 10 تا سفر 9 تا سفرو نبودی) فقط همون یه بار مشکل فنی واسه موتور من پیش اومد اونم واسه یه کویل ناقابل بود اونهمه وقتی که گذاشتیم... اگه کویل داشتیم 10 دقیقه کار داشت...

imported_keyvan
02-03-1392, 10:21 بعد از ظهر
ولی خدا وکیلی به قول اون کاربر شما دیگه پیاز داغشو در مورد مگلی زیاد کردید!
موتور موتوره من کثیر چینیه که خوب به نسبت مگلی موتور گازی هم نیست! کیفیت ساختشم یه جورایی درجه 2-3 هست. اما بابا خدا شاهده این مشکل هایی که شما ردیف کردید هیچ وقت نداشته! چه برسه به مگلی!

imported_keyvan
02-03-1392, 10:30 بعد از ظهر
و همونطور که دوستان گفتن آیتم قیمت دقیقا" و مستقیما" باد رو نظر شما و طرز فکر و رای شما موثر باشه.
چیزی که همیشه در مورد موتور خودم میگم! همیشه میگم مثلا" با 4-3 ملیون پول خوب بهترین گزینه اسپرت اینه! واقعا" میارزه به زییبایی که داره! میگم اختلافش با پالس 220 اینقدر نیست که آدم بخواد 4 میلیون پول براز روش بده به اون!
داستان الان هم اینه! شما باید ببینی 8-9 میلیون اختلاف قیمت بین این 2 موتور واقعا" معقوله؟ یعنی حساب کنی مثلا" هیوسانگ 8 میلیون از مگلی سرتره یا 2 میلیون! مثال بودا!
یا مورد خییییییییییلی مهمه دیگه خرج نگهداری و تعمیرات موتوره! باید حساب کنی فلان موتور اینقدر خوب و مشتی و قدر هستش که بخوای برای تعمیراتش خرج های میلیونی کنی یا اینکه نه! نمیارزه؟مثل اینه که خرج تعمیرات یه پژو glx قدر خرج یه bmw باشه! خوب با این اوصاف بازم خرید اون glx میصرفه!؟

imported_danial-sdt
03-03-1392, 09:08 قبل از ظهر
تو کل مسافرتهایی که من رفتم(حالا بگذریم تو 10 تا سفر 9 تا سفرو نبودی) فقط همون یه بار مشکل فنی واسه موتور من پیش اومد اونم واسه یه کویل ناقابل بود اونهمه وقتی که گذاشتیم... اگه کویل داشتیم 10 دقیقه کار داشت...

من گیر دادم به اون سفر ایلام چون یک ماه قبل از اون سفر شما هیو سوارها داشتیم مارو مسخره میکردین و میگفتین : یک انجین مگلی بیارید با خودتون ، مگلی به ایلام نمیرسه ، تو راه خراب میشه و از این حرفا که در اخر هیو میو حالتو گرفت =))
کلا مگلی سوارها دل پاکی دارن اخرش آهشون گریبان گیرت میشه =((
البته سفر زیاد اومدم مثلا رفتیم شمال هیو سیم گاز برید با کمال شرمندگی مجبور شدم روی یک موتور 20 ملیونی سیم ترمز دوچرخه بندازم تا بتونه تا تهران با سقف سرعت 60 کیلومتر خودشو برسونه :j
یا مثلا صبح بلند شدیم بریم سفر یک دفعه دیدیم یکی از هیو میو ها شب خواب بد دیده صبح که پاشدیم رینگ جلوش کج شده بود =))
یا شب موتورو تو پارکینگ خاموش میکردیم صبح دیگه حال نداشت روشن بشه
یا مثلا تو راه یک دفعه شارژر میسوزوند و طرف مجبور میشد موتورو بزاره تو پارکینگ بشینه ترک یکی دیگه بیاد :ff
داداش درسته پیر شدیم و دیگه فرصت نمیکنیم بریم سفر ولی تو جوونی به اندازه کافی دیدیم
دوستان تو پستهای قبلی حرف خوبی زدن شاید هیو تو یک مورد هایی بهتر باشه ولی ما داریم کلی حرف میزنیم
ایا این بهتر بودن ارزشش 9 ملیون اختلاف رو داره در واقه شما میتونید با پول یک هیو یک مگلی بخری + یک اپاچی + باقیشو هم باهاش عشقو حال کنی

یک حرف خیلی ساده میزنم
شما پول یک هیو رو بده مگلی بخر باقیمانده پولشو بزار بانک سودشو بگیر هر وقت هم موتورت خراب میشه میتونی از اون سودی که از بانک میگیری موتورو خیلی شیک و مجلسی تو بهترین تعمیرگاه درست کنی
در واقع شما به جای این که یک هیو داشته باشی با هزینه بالا
یک مگلی داری که خرج خودشو هم در میاره و یک سودی هم بهت میده

برای اینه که میگم هیو ارزش این همه اختلاف رو نداره وگرنه که تو راه رفتن فقط سرعتش اونم فقط 10 کیلومتر از مگلی بیشتره باقی مواردش یا با هم فرقی نمیکنه یا ظعیفتر هست

imported_vahid repsol
03-03-1392, 08:23 بعد از ظهر
هرکی یه طرز تفکری داره دلیل نمیشه اونی که نمیخواد پول بیشتر بده و سواری بهتر بگیره همه دنباله رو اون باشن شما داری بحث قیمتو میارین وسط و از لحاظ قیمت مقایسه میکنین ما داریم از لحاظ کیفیت و سواری مقایسه میکنیم یا این وری باید باشه یا اون وری یعنی یا باید قیمتو بذاریم کنار ببینیم کدوم بهتره یا باید رو قیمت مقایسه کنیم .یعنی در واقع دوتا موتور هم قیمت رو با هم مقایسه کنیم که در اینصورت مقایسه مگلی با هیوسانگ هیچ ربطی به هم نخواهد داشت.اگه اختلاف قیمتش ارزش نداشت که کسی عقلش کم نبود بره بخره همه مگلی سوار میشدن دیگه. حتما ارزش داره که خیلیا مثل من بعد از یه مدت پول میذارن کنار موتورو تبدیل به احسن میکنن. دانیال تو اگه فکر میکنی راه حل خوبی پیدا کردی خب اصلا موتورو بفروش بذار بانک با سودش هر وقت خواستی موتور سوارشی یه پیک موتوری بگیر یا میتونی یه پالس بخری که هم قیمتش کمتره هم لوازمش ارزونتره هم بی دردسرتره بقیه پولش هم باهاش همون عشق و حالی که گفتی رو چند برابر بکنی.در واقع به جای اینکه یه مگلی داشته باشی با هزینه و دردسر زیاد،یه پالس داری که خرج خودش و ماشینتو درمیاره و یه سودی هم بهت میده. پس چرا داری 10 میلیون موتور سوار میشی؟ :p آقا کیوان اگه کسی توان خرید یه وسیله ی گرون رو نداشته باشه معلومه همیشه با این حرف که "ارزش اونهمه هزینه رو نداره"خودش رو قانع میکنه که به همین که داره راضی باشه و میشه جریان گربه و گوشت... اگه از دید کسی که کیفیت و سواری رو فدای قیمت نمیکنه و توان مالیش جوابگو باشه نگاه کنی اونوقت بازم فکر میکنی مگلی بهتره؟ نمیدونم چرا بحثو به حاشیه میکشونین نظر سنجی بالای تاپیک یه سوال ساده کرده که مگلی بهتره یا هیوسانگ حالا ما داریم هی بحث قیمتو میاریم وسط میگیم چون هیوسانگ تقریبا دوبرابر قیمتشه پس حتما باید دوبرابر بهتر باشه الان مازراتی یک میلیارد و سیصد پولشه پس باید نسبت به یه ماشین صد میلیونی 13برابر بهتر باشه؟ آخه این چه معیاریه که افتاده ورد زبونا؟!!! در ضمن این ایرادایی که گفتمو از خودم درنیاوردم. پیش اومده حالا نه سر یه موتور همه ی این بلاها یه جا نازل شده باشه بلکه چیزایی بوده که هم رو موتور خودم هم رو موتورایی که دیدم بروز کرده.حالا هیوسانگ حسین یه سیم گاز پاره کرده و موتور من یه کویل سوزونده شده پیرهن عثمان... اون موتوری هم که روشن نشد و به شمال نرسید مگلی امین بود داداش گلم :)

imported_keyvan
03-03-1392, 08:58 بعد از ظهر
اتفاقا" دقیقا" با قیمت مربوطه!
باید دید مورد X ارزش اختلاف قیمت 10 میلیونی به مورد Y رو داره یا نه!
وگرنه که خوب داداش جیبت پر باشه پولت فراوون باشه معلومه که میری هیوسانگ میخری! چون واست فرقی نداره که خراب شه 5 میلیون پول خسارت میشه یا 500 تومن! خوب مشخصا" قطعات کره ای کیفیت بالاتری نسبت به چینی داره! موضوع باید از همه جوانب تحت بررسی قرار بگیره نه فقط یه مورد! همونطور که خودتون توی پست هاتون همه ایراد ها رو از خرابی تا سلیقه و قیافه و ... بررسی کردید
شما وقتی میخوای بین پژو GLXو پرشیا انتخاب کنی بخری فقط کیفیت و نگاه میکنی یعنی؟ یعنی واست فرقی نمیکنه که چراغپرشیا 100 هزار تومنه یا 5 میلیون؟!!!!!!!!!!
فرض میکنیم پرشیا بهتر از GLX باشه. اگه قیمت پرشیا باشه 50 میلیون و میانگین خرج نگهداری 5 میلیون در سال و پژو glx باشه 20 میلیون و میانگین خرج نگهداری 500 هزار تومن شما میری بازم پرشیا میخری!!!!!!!! نگاه نمیکنی ببینی ارزش 30 میلیون بالاتر داره یا نه؟

داداش من نه مگلی دارم نه هیوسانگ!
بهتره تو یه بحث به جای سعی بر تخریب یا تشویق منطقی صحبت کنیم. به هیچ کس جایزه نمیدن به خدا!!!!!!

در نهایت اگه طبق گفته های شما خرابی های 2 موتور اینقدر به هم نزدیک باشه!
""""" اگه طبق گفته های شما قدرت این 2 موتور اینقدر اختلاف کمی با هم داشته باشه!
"""""اگه طبق گفته های شما هزینه نگهداری و خریداری این 2 موتور اینقدر با هم فرق داشته باشه
به نظر من خرید مگلی عقلانی تره!
والسلام! من دیگه کار ندارم

imported_vahid repsol
04-03-1392, 06:01 قبل از ظهر
اگه طبق گفته های من باشه خرابیها اندازه ی هم نیست
قدرت دو موتور شاید برابر یا اختلاف کمی با هم داره
قیمت خیلی اختلاف داره
کیفیت خیلی اختلاف داره
هزینه ی نگهداری زیاد اختلاف نداره چون تعدا د خرابیها جبران میکنه
ولی چیزی که واسه من و خیلیا مهمه ولی نمیدونم چرا واسه شما مهم نیست ایمنی و سواری موتوره که تو این مورد خیلی اختلاف وجود داره و خیلیا هم چون نداشتن و تجربه سواری هردوتا رو ندارن فکر میکنن تو این مورد هم اختلافی ندارن و نظر میدن.

imported_danial-sdt
04-03-1392, 08:44 قبل از ظهر
هرکی یه طرز تفکری داره دلیل نمیشه اونی که نمیخواد پول بیشتر بده و سواری بهتر بگیره همه دنباله رو اون باشن شما داری بحث قیمتو میارین وسط و از لحاظ قیمت مقایسه میکنین ما داریم از لحاظ کیفیت و سواری مقایسه میکنیم یا این وری باید باشه یا اون وری یعنی یا باید قیمتو بذاریم کنار بازم اگر قیمتو بزاریم کنار هیوسانگ هیچ حرفی برای گفتن نداره چون تنها دلیلی که دوستان نمیتونن نینجا بخرن قیمتش هست وگرنه اگر بحث قیمت نبود کسی هیو نمیخرید همه میرفتن نینجا و سی بی ار میخریدن :-?
دانیال تو اگه فکر میکنی راه حل خوبی پیدا کردی خب اصلا موتورو بفروش بذار بانک با سودش هر وقت خواستی موتور سوارشی یه پیک موتوری بگیر یا میتونی یه پالس بخری که هم قیمتش کمتره هم لوازمش ارزونتره هم بی دردسرتره بقیه پولش هم باهاش همون عشق و حالی که گفتی رو چند برابر بکنی.مگه پالس مثل مگلی راه میره /:) ولی مگلی مثل هیو تو بعضی از موارد خیلی بهتر از هیو هم راه میره
نمیدونم چرا بحثو به حاشیه میکشونین نظر سنجی بالای تاپیک یه سوال ساده کرده که مگلی بهتره یا هیوسانگ نظر سنجی اون بالارو من قبول ندارم چون تعداد کسایی که این موتورهارو دارن با هم برابر نیستن و کسایی تو این نظر سنجی شرکت میکنن که هیچ گونه اطلاعات کافی در مورد این موتورها ندارن
حالا ما داریم هی بحث قیمتو میاریم وسط میگیم چون هیوسانگ تقریبا دوبرابر قیمتشه پس حتما باید دوبرابر بهتر باشه الان مازراتی یک میلیارد و سیصد پولشه پس باید نسبت به یه ماشین صد میلیونی 13برابر بهتر باشه؟ خب هست دیگه امکانات و کیفیت اونو حساب کنی 20 برابر بهتر هست
آخه این چه معیاریه که افتاده ورد زبونا؟!!! شما روغن هم بخوایی بخری مثلا یک لیتریش 1000 تومان هست دو لیتریش 1800 تومان نه این که بگن یک لیتری 1000 تومان 1/3 لیتر 2000 تومان
در ضمن این ایرادایی که گفتمو از خودم درنیاوردم. پیش اومده اره منم همین طور :ff
حالا نه سر یه موتور همه ی این بلاها یه جا نازل شده باشه بلکه چیزایی بوده که هم رو موتور خودم هم رو موتورایی که دیدم بروز کرده.حالا هیوسانگ حسین یه سیم گاز پاره کرده و موتور من یه کویل سوزونده شده پیرهن عثمان... دیگه مثلا باید چجوری بشه که ایراد حساب بشه موتورش بیفته پایین سینه بزنه موشکل حساب میشه اینا که موشکلی نداره اصلا تو برو بگو شهر دار بیاد =))
اون موتوری هم که روشن نشد و به شمال نرسید مگلی امین بود داداش گلم :)

موتور امین نگفتم موتور حامد رو گفتم :-/

imported_danial-sdt
04-03-1392, 09:00 قبل از ظهر
اگه طبق گفته های من باشه خرابیها اندازه ی هم نیست
قدرت دو موتور شاید برابر یا اختلاف کمی با هم داره
قیمت خیلی اختلاف داره
کیفیت خیلی اختلاف داره
هزینه ی نگهداری زیاد اختلاف نداره چون تعدا د خرابیها جبران میکنه
ولی چیزی که واسه من و خیلیا مهمه ولی نمیدونم چرا واسه شما مهم نیست ایمنی و سواری موتوره که تو این مورد خیلی اختلاف وجود داره و خیلیا هم چون نداشتن و تجربه سواری هردوتا رو ندارن فکر میکنن تو این مورد هم اختلافی ندارن و نظر میدن.

قبل از این که جوابتو بدم به یک نکته ریزی من اشاره کنم در مورد خودت ..... عاشقتم پسر :x

و حالا جواب شما :d
ایمنی مگلی بالاتر از هیو هست به چند دلیل :
اول این که مگلی ریس تر از هیو هست و هیو به استریت نزدیکتره نسبت به مگلی
موتورهای ریس به گونه ای طراحی شدن که تو تصادفات و زمین خوردگی موتور فوری از موتورسوار جدا میشه و باعث کمترین اسیب به موتور سوار میشه و همون طور که بیشتر دوستان دیدن موتورهای استریت یا همون موتورهای شهری که فرمان بلندتری دارن و سواری ان راحت تر هست تو تصادفات همون فرمان باعث اسیب به شخص میشه
مورد بعدی باک هیو هست که من اسمشو گذاشتم شکم گنده =))
باک این موتور به قدری بزرگ هست که تو تصادفات باعث اسیب میشه در واقع موتور سوار تو تصادفاتی که از روبرو داره توی باک گیر میکنه
چند وقت پیش یکی از دوستان با هیو مستقیم رفت تو گارد ریل موتور بعد از این که به گارد ریل خورد موتور سوار جوری بدنش به باک فشار اورده بود که جای استخانهای لگنش رو باک مونده بود و چون از رو موتور پرت نشده بود باعث شد موتور هم همراه خودش ادامه مسیر بده و پشت موتور بلند شد و روی کمر طرف فرود اومد ( مثل استاپی زدن )
مورد بعدی وزن موتور هست
هر چقدر موتور سنگینتر باشه تو تصادفات زمین خوردن اسیب بیشتری به موتورسوار وارد میکنه
و هر چقدر سنگینتر باشه هندلینگ کمتری داره و سخت تر میشه از حوادث فرار کرد
وزن زیاد موتور جوری هست که کافیه زمین بخوری و پات بمونه زیر موتور درست اتفاقی که برای یکی از دوستان تو پیست افتاد و مجبور شدن با ماشین ببرنش خونه زانوش زیر موتور مونده بود و اسیب دیده بود :-S
اگر بحث ترمز هم بکنی بازم ترمز مگلی بهتر هست شاید بگی تک دیسک ضعیف تره ولی همون ترمزهای تک دیسک به قدری قدرت داره که تو هر سرعتی اگر ترمز شدید بزنی چرخ قفل میکنه پس فرقی نمیکنه قدرت کافی رو داره ولی یک مورد ترمز مگلی رو بالا تر از هیو میبره تو پیست چندین بار هیو سوارها به دلیل داغ کردن ترمز جلو و چوب شدن ترمز که اون هم به دلیل وزن زیاد موتور بوده مجبور شدن از مسابقه کناره گیری کنن ولی برای مگلی تا به حال این اتفاق نیفتاده

imported_vahid repsol
04-03-1392, 01:19 بعد از ظهر
:ff
قبل از این که جوابتو بدم به یک نکته ریزی من اشاره کنم در مورد خودت ..... عاشقتم پسر :x من بيشتر ;)

و حالا جواب شما :d
ایمنی مگلی بالاتر از هیو هست به چند دلیل :
اول این که مگلی ریس تر از هیو هست و هیو به استریت نزدیکتره نسبت به مگلی عزيزم اگه ريس تره پس چرا نميشه مثل هيو تو سرعت خوابيد رو موتور؟!
موتورهای ریس به گونه ای طراحی شدن که تو تصادفات و زمین خوردگی موتور فوری از موتورسوار جدا میشه و باعث کمترین اسیب به موتور سوار میشه و همون طور که بیشتر دوستان دیدن موتورهای استریت یا همون موتورهای شهری که فرمان بلندتری دارن و سواری ان راحت تر هست تو تصادفات همون فرمان باعث اسیب به شخص میشه يعني الان داري ميگي هيوسانگ استريته؟ يا داري شوخي ميكني؟ =))
مورد بعدی باک هیو هست که من اسمشو گذاشتم شکم گنده =)) اين سري رفتيم مسافرت قدم به قدم بگي بنزين يه چهار ليتري ميريزم رو خودت و مگول انرژي گرمايي ازتون توليد ميكنم :j
باک این موتور به قدری بزرگ هست که تو تصادفات باعث اسیب میشه در واقع موتور سوار تو تصادفاتی که از روبرو داره توی باک گیر میکنه باك موتور سنگين تا حالا نديدي؟ خب اونم همينجوريه ديگه. مثلا باك رپسول فكر نكنم كوچك تر از اين باشه:-?
چند وقت پیش یکی از دوستان با هیو مستقیم رفت تو گارد ریل موتور بعد از این که به گارد ریل خورد موتور سوار جوری بدنش به باک فشار اورده بود که جای استخانهای لگنش رو باک مونده بود يعني با لگن رو باك نشسته بود؟ چه مهارتي داشته :-O و چون از رو موتور پرت نشده بود باعث شد موتور هم همراه خودش ادامه مسیر بده و پشت موتور بلند شد و روی کمر طرف فرود اومد ( مثل استاپی زدن ) عجججججب :-O تو هم تو صحنه بودي؟!
مورد بعدی وزن موتور هست
هر چقدر موتور سنگینتر باشه تو تصادفات زمین خوردن اسیب بیشتری به موتورسوار وارد میکنه پس ديگه موتور سنگين سوار نميشيم . من ميخواستم رپسول بخرم ولي چون 210 كيلو وزنشه ديگه منصرف شدم ميرم براوو ميخرم :-S
و هر چقدر سنگینتر باشه هندلینگ کمتری داره و سخت تر میشه از حوادث فرار کرد پس نتيجه ميگيريم CG125 هندلينگ بهتري نسبت به مگلي و هيوسانگ داره داره =))
وزن زیاد موتور جوری هست که کافیه زمین بخوری و پات بمونه زیر موتور درست اتفاقی که برای یکی از دوستان تو پیست افتاد و مجبور شدن با ماشین ببرنش خونه زانوش زیر موتور مونده بود و اسیب دیده بود :-S الان از قيمت كشيدي بيرون زدي تو كار وزن؟
اگر بحث ترمز هم بکنی بازم ترمز مگلی بهتر هست شاید بگی تک دیسک ضعیف تره ولی همون ترمزهای تک دیسک به قدری قدرت داره که تو هر سرعتی اگر ترمز شدید بزنی چرخ قفل میکنه پس فرقی نمیکنه قدرت کافی رو داره ولی یک مورد ترمز مگلی رو بالا تر از هیو میبره تو پیست چندین بار هیو سوارها به دلیل داغ کردن ترمز جلو و چوب شدن ترمز که اون هم به دلیل وزن زیاد موتور بوده مجبور شدن از مسابقه کناره گیری کنن ولی برای مگلی تا به حال این اتفاق نیفتاده تو بايد كارگردان فيلماي تخيلي ميشدي به غرعاااان :j:j

imported_vahid repsol
04-03-1392, 01:44 بعد از ظهر
بالاخره فرق موتور ريس و استريت رو فهميديم :j
اينم يه موتور استريت=))=))

imported_danial-sdt
04-03-1392, 03:28 بعد از ظهر
روی مگلی خیلی بهتر از هیو میشه خوابید من چند بار حتی خوابم هم برده :j
مگلی نسبت به هیوسانگ ریستر هست در واقع این معنی رو میده که هیوسانگ نسبت به مگلی استریت تر هست :-?
موتور ریس که برای سفر نیست برای پیست هست بعدشم پس به حساب شما تانکرهای حمل بنزین از ماشین باید بهتر باشه دیگه چون بنزین بیشتری توش جا میشه :ff
جای استخانهای طرف رو باک مونده بود و باک قور شده بود خودم موتورو از نزدیک دیدم چند تا عکس هم گرفتم باید بگردم پیداش کنم موتور هم قرمز بود
یعنی تو میخوایی بگی قبول نداری که 125 هندلینگش از مگلی و هیو بالا تر هست /:)
لامصب این هیو میو که یکی دو تا مشکل نداره تو هر بحثش که بریم چه قیمت گرفته چه وزن چه چیزای دیگش همش مورد داره :there:

رفتم گفتم بدین من ارباب حلقه هارو کارگردانی کنم تازه میخواستم از یک هیو به عنوان غول اخر استفاده کنم =)) گفتن به اندازه کافی این فیلم ترسناک هست بیشتر از این ترسنکش کنی اجازه پخش پیدا نمیکنه :crazy

imported_danial-sdt
04-03-1392, 03:37 بعد از ظهر
نه داداش به این میگن یک موتور ریس درست و حسابی طبق طراحی روز جهان :d

خدایی رخشو ببین هیوسانگ در مقابل طراحی این موتور مثل این میمونه که با دمپایی ابری زده باشی تو صورتش تازه جلوش هم مثل این فیلمهای تخیلی که توش پر از ادمهای فضایی تک چشم هست =))
برای همینه که همیشه از کنار ازش عکس میگیرن جلوش افتضاحه افتضــــــــــــــاح [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

amir7
04-03-1392, 08:18 بعد از ظهر
اگه من این عکسارو نذارم کی میخواد اینارو گیر بیاره ؟؟؟؟

VAHID
04-03-1392, 08:45 بعد از ظهر
[QUOTE=hosein_dig;4568]به نظر من موتور چینی با هیو قابل مقایسه نیست
البته نظر هر کسی محترمه ولی ادم روی اینا کمر درد میگیره
من به هوندا خودم 5 تا گونی سیمان یعنی حدودا 250 کیلو + 85 کیلو هم خودم بستم و نشتم هیو میتونه:->:d/:)

VAHID
05-03-1392, 09:06 قبل از ظهر
ولی خدا وکیلی مگلی از هیوسانگ بهتره:-> ولی من فعلا پول ندارم هیچ کدوم از این موتورارو بخرم:crazy:((

imported_vahid repsol
05-03-1392, 09:18 قبل از ظهر
.
روی مگلی خیلی بهتر از هیو میشه خوابید من چند بار حتی خوابم هم برده :j تو روحت =))
مگلی نسبت به هیوسانگ ریستر هست در واقع این معنی رو میده که هیوسانگ نسبت به مگلی استریت تر هست :-? معادله ي دو مجهولي طرح ميكني؟ :-?
موتور ریس که برای سفر نیست برای پیست هست بعدشم پس به حساب شما تانکرهای حمل بنزین از ماشین باید بهتر باشه دیگه چون بنزین بیشتری توش جا میشه :ff تو هميشه 2 ليتر بنزين ميزني كه موتورت سنگين نشه راه نره :ff
جای استخانهای طرف رو باک مونده بود و باک قور شده بود خودم موتورو از نزدیک دیدم چند تا عکس هم گرفتم باید بگردم پیداش کنم موتور هم قرمز بود
یعنی تو میخوایی بگی قبول نداری که 125 هندلینگش از مگلی و هیو بالا تر هست /:) دارم به فني بودنت شك ميكنم :-O
لامصب این هیو میو که یکی دو تا مشکل نداره تو هر بحثش که بریم چه قیمت گرفته چه وزن چه چیزای دیگش همش مورد داره :there: اوني كه تو دلته بگو :-&

رفتم گفتم بدین من ارباب حلقه هارو کارگردانی کنم تازه میخواستم از یک هیو به عنوان غول اخر استفاده کنم =)) گفتن به اندازه کافی این فیلم ترسناک هست بیشتر از این ترسنکش کنی اجازه پخش پیدا نمیکنه :crazy

imported_vahid repsol
05-03-1392, 09:20 قبل از ظهر
[quote=hosein_dig;4568]به نظر من موتور چینی با هیو قابل مقایسه نیست
البته نظر هر کسی محترمه ولی ادم روی اینا کمر درد میگیره
من به هوندا خودم 5 تا گونی سیمان یعنی حدودا 250 کیلو + 85 کیلو هم خودم بستم و نشتم هیو میتونه:->:d/:)
يكي هم ديدم رو فرغون 12 تا كيسه سيمان گذاشته بود و داشت باهاش ميرفت هوندا ميتونه؟

imported_danial-sdt
05-03-1392, 09:24 قبل از ظهر
داداش تو میگی هیو هندلینگش بالاتر هست قبول بیا با هم مسابقه بدیم من با 125 تو با هیو میریم بازار تهران و بر میگردیم هر کی زود تر رفت و برگشت :->
تو این مسیر فقط هندلینگ هست که حرف اولو میزنه >:)

[quote=تامکت;4762]
يكي هم ديدم رو فرغون 12 تا كيسه سيمان گذاشته بود و داشت باهاش ميرفت هوندا ميتونه؟

حالا تو تو روحت با این جواب دادنت :j
دل درد گرفتم =))

imported_vahid repsol
05-03-1392, 09:39 قبل از ظهر
داداش تو میگی هیو هندلینگش بالاتر هست قبول بیا با هم مسابقه بدیم من با 125 تو با هیو میریم بازار تهران و بر میگردیم هر کی زود تر رفت و برگشت :->
تو این مسیر فقط هندلینگ هست که حرف اولو میزنه >:)
[QUOTE=vahid repsol;4771]

حالا تو تو روحت با این جواب دادنت :j
دل درد گرفتم =))
هيو موتور پيسته نه موتور بازار
125 در حدي هم نيست كه بگم بيار پيست :-/ پس چيكار بايد كرد؟ :-/ هندلينگ سنج سراغ نداري؟

imported_danial-sdt
05-03-1392, 09:48 قبل از ظهر
خب برای همینه که میگم هندلینگ 125 بیشتره دیگه
کلا موتور 125 هیچی نداره جز هندلینگ تو نیم متر جا دور میزنه :j
نمونش پیاده رو جلوی مغازه هر وقت تونستی با هیو مثل 125 تو پیاده رو دور بزنی اون وقت بیا بگو هیو هندلینگ داره :ff
به قول فامیل دور : بنده دیگه حرفی ندارم =))

VAHID
05-03-1392, 10:58 قبل از ظهر
جهت اطلاع جناب من یه 405 رو از بهشت زهرا تا شهرری بکسل کردم ;)
بعدشم بگم که من یه حس بدی نسبت به هیو دارم .منظورم از سیمان قدرت و خر کاری بود بله هیو موتور پیسته نه موتور ترافیک ولی ما که تا حالا اثری ازش تو موتو جی پی ندیدیم و لی تا دلت بواد من عکسای مگلی تو مسابقات جهانیو دیدم مقامم اورده
من عاشق هوندا هستم سی جی 125 و به نظر خودم هیچ موتوری جای اونو نمیگیره
بحث این تایپیک به کجا گشید.....
در ضمن من انقدر پر رو هستم که جاش باشه و یا قاتی کنم میگه سی جی از هیو بهتره
حال میکنی رو رو:j=D>

BKING
05-03-1392, 11:06 قبل از ظهر
جهت اطلاع جناب من یه 405 رو از بهشت زهرا تا شهرری بکسل کردم ;)
بعدشم بگم که من یه حس بدی نسبت به هیو دارم .منظورم از سیمان قدرت و خر کاری بود بله هیو موتور پیسته نه موتور ترافیک ولی ما که تا حالا اثری ازش تو موتو جی پی ندیدیم و لی تا دلت بواد من عکسای مگلی تو مسابقات جهانیو دیدم مقامم اورده
من عاشق هوندا هستم سی جی 125 و به نظر خودم هیچ موتوری جای اونو نمیگیره
بحث این تایپیک به کجا گشید.....
در ضمن من انقدر پر رو هستم که جاش باشه و یا قاتی کنم میگه سی جی از هیو بهتره
حال میکنی رو رو:j=D>

کاربر گرامی این تاپیک جهت مقایسه هیوسانگ و مگلی هست لطفا بحث رو منحرف نکنید

omid kawasaki
05-03-1392, 11:28 قبل از ظهر
اینجا هر کسی اومده با تعصب نسبت به موتور خودش صحبت میکنه .........
عمرا اگه کسی با این راهنمایی ها بتونه یکی از این دو موتور رو انتخاب کنه:-w

VAHID
05-03-1392, 12:48 بعد از ظهر
تست شتاب هیو و مگلی 400 متر
=D>
صفر تا 120 هیو [Only registered and activated users can see links]
نینجا و هیوسانگ [Only registered and activated users can see links]

مگلی 250 ار[Only registered and activated users can see links]

imported_danial-sdt
05-03-1392, 01:40 بعد از ظهر
تست شتاب هیو و مگلی 400 متر
=D>
صفر تا 120 هیو [Only registered and activated users can see links]
نینجا و هیوسانگ [Only registered and activated users can see links]

مگلی 250 ار[Only registered and activated users can see links]

یک چیز حالا جالب در مورد این فیلم بهت بگم از خنده میترکی :j
این فیلم رو من گذاشتم تو اپارات اون مگلی قرمزه که داره هیو رو لوله میکنه همین vahid repsol خودمون هست =))
بعدش اومده میگه مگلی بده :crazy

یکی چیزی یادم اومد =))

وحید /:) وحید .. /:) وحید ..... /:) وحید .............. /:)

imported_vahid repsol
05-03-1392, 02:23 بعد از ظهر
اونجا كلا" سر و ته كوچه 200 متر هم نميشد.درگ يعني شتاب 400 متر.
اون هيو هم كه موتور حميد بود و بين هيوسانگا چون صفحه كلاجش ضعيف بود تنيل تر بود.
چرا درگ بين موتور حسين وبقيه رو نميگي؟ فيلماش هم كه موجوده :d
در ضمن به خاطر اختلاف شتاب صدم ثانيه اي تو 200متر كه آدم عاقل مگلي نميخره :j

imported_danial-sdt
05-03-1392, 02:59 بعد از ظهر
کلا یک حسین هیو اون هم به دلیل وزنش بود که میتونست موتور منو بگیره تازه هر 100 متر به 100 متر شروع میکرد انژکتور شور میزدن تو موتورش تا کم نیاره
همین که میگفتی درگ میگفت نه اول باید برم انژکتور بزنم زنجیر تنظیم کنم بعد بیام :j
تازه این که چیزی نیست یک فیلم دارم حسین عقب میمونه از من البته هنوز تو اپارات اپلود نکردم به دلیل این که هر دفعه حسین نمیزاشت :->
تو بجز اون موتور انژکتور شور زده که مدام در حال تنظیم بود یک هیوسانگ دیگرو اسم ببر که منو تونسته باشه تو 400 متر بگیره >:)
چقدر درگ انداختیم چقدر لوله شدن این هیو میو ها =))

اینم فیلم مگلی با BMW 330 i

حالشو ببرید

در ضمن به خاطر اختلاف شتاب صدم ثانيه اي تو 200متر كه آدم عاقل مگلي نميخره :j
نه دیوانست میره دو برابر پول میده هیو میخره که عقب بمونه :ff

VAHID
05-03-1392, 04:02 بعد از ظهر
هیو دوسیلندره و مگلی تک سیلندر پس هیو باید شتاب و قدرت بیشتری نسبت به مگلی داشته باشه
چرا اینطور نیست؟

BKING
05-03-1392, 04:04 بعد از ظهر
هیو دوسیلندره و مگلی تک سیلندر پس هیو باید شتاب و قدرت بیشتری نسبت به مگلی داشته باشه
چرا اینطور نیست؟

چون وزنش خیلی بیشتره

imported_vahid repsol
06-03-1392, 05:48 قبل از ظهر
تو بجز اون موتور انژکتور شور زده که مدام در حال تنظیم بود یک هیوسانگ دیگرو اسم ببر که منو تونسته باشه تو 400 متر بگیره >:)

موتور من :->

چقدر درگ انداختیم چقدر لوله شدن این هیو میو ها =))

هر وقت خواستي من آماده ام ;)

imported_vahid repsol
06-03-1392, 07:49 قبل از ظهر
چون وزنش خیلی بیشتره
هيوسانگ 46 كيلو از مگلي سنگين تره . تقريبا مثل اين ميمونه كه با مگلي دو ترك باشي ولي با اين حال كم نمياره:d

BKING
06-03-1392, 08:58 قبل از ظهر
هيوسانگ 46 كيلو از مگلي سنگين تره . تقريبا مثل اين ميمونه كه با مگلي دو ترك باشي ولي با اين حال كم نمياره:d

بله جالبه که تو مسابقه کشوری هم رتبه دوم کلاس 250 حامد مطلع با هیوسانگ بود

imported_danial-sdt
06-03-1392, 11:01 قبل از ظهر
حامد فکر کنم وزنش 25 کیلو بود :j
تو مسابقات هر کی پول بیشتری داشته باشه برنده میشه
هر چقدر بیشتر هزینه کنی موتورو بیشتر میتونی تقویت کنی درست مثل کلاس 1000 سی سی که قیمت موتور کسی که اول شد حدود 150 ملیون بود و خود شرکت رپسول تیونینگش کرده بود
قفط دو ملیون تومن لاستیک زیر موتور بود که قبل مسابقه هم گرمکن لاستیک نصب کرده بود :-S

imported_vahid repsol
06-03-1392, 02:10 بعد از ظهر
هر چقدر بیشتر هزینه کنی موتورو بیشتر میتونی تقویت کنی درست مثل کلاس 1000 سی سی که قیمت موتور کسی که اول شد حدود 150 ملیون بود و خود شرکت رپسول تیونینگش کرده بود
قفط دو ملیون تومن لاستیک زیر موتور بود که قبل مسابقه هم گرمکن لاستیک نصب کرده بود :-S
تو كه خودكشي داشتي ميكردي :ff
10 بار لاستيك عوض كردي و پروتكشن بستي و خورشيدي عوض كردي و 2 ليتر بنزين بيشتر نزدي كه سبكتر باشي و يه هفته غذا نخوردي كه وزن كم كني و هر شب تو سقا خونه شمع روشن ميكردي و......... آخر هم هيچي :there: :j

imported_danial-sdt
06-03-1392, 05:06 بعد از ظهر
همه اینا درست خودت هم میدونی که تو تمرینها جزو سه نفر اول بودم :tak:::
ولی وقتی شانس نداشته باشم همین میشه دیگه موتور تو دور مارشال خواموش میشه ریپ میزنه که اخر سر متوجه میشم بنزینی که صبح زده بودم توش اب داشت :crazy

BKING
06-03-1392, 05:13 بعد از ظهر

نه فقط پول نیست

اگر یادتون باشه تو یکی از مسابقات مهدی جابری با موتورش زمین خورد و سعید غفارپور اول شد تو کلاس 1000 سی سی

بنابراین مهارت راننده هم مهمه

BKING
06-03-1392, 05:16 بعد از ظهر
ولی وقتی شانس نداشته باشم همین میشه دیگه موتور تو دور مارشال خواموش میشه ریپ میزنه که اخر سر متوجه میشم بنزینی که صبح زده بودم توش اب داشت :crazy

خب تو مسابقه که نباید از پمپ بنزین بنزین آبدار زد

از بنزین ها باید استفاده کرد

imported_vahid repsol
07-03-1392, 06:14 قبل از ظهر
انشاالله اين سري قهرمان ميشي داداش ;)

amir7
07-03-1392, 10:25 قبل از ظهر

دادا شما توش c12 بریز بورو حالشو ببر 30 لیترش 160 تومان

imported_سایه
07-03-1392, 10:30 قبل از ظهر
سلام
دوستان ی سوال دنده 4هیو آخرش چندتا پر میکنه ؟/؟میدونم جاش نیس مدیران ببخشند

amir7
07-03-1392, 10:44 قبل از ظهر
کیلومتر موتور من بخاطر یه زنون نیم سوز سوخت دیگه روشن نمیشه وگر نه برات تست میکردم میگفتم

imported_vahid repsol
07-03-1392, 10:52 قبل از ظهر
سلام
دوستان ی سوال دنده 4هیو آخرش چندتا پر میکنه ؟/؟میدونم جاش نیس مدیران ببخشند
حدود 145 تا

BKING
07-03-1392, 11:08 قبل از ظهر
علت 6 دنده بودن مگلی چیه ؟ هدف سازنده چی بوده ؟

imported_vahid repsol
07-03-1392, 01:58 بعد از ظهر
بحث نسبت دنده ها تو گيربكس خيلي مفصله
گيربكس ها متناسب با گشتارور و توان انجين طراحي و ساخته ميشن
هدف سازنده هم حداكثر استفاده از قدرت موتور و بالابردن شتاب بوده
تو گيبربكس شش دنده افت شتاب بين تعويض دنده ها نسبت به 5 دنده كمتره

Ali
07-03-1392, 07:32 بعد از ظهر
علت 6 دنده بودن مگلی چیه ؟ هدف سازنده چی بوده ؟

دلیلشو اقا وحید گفتن :d

الان دیگه معمولا همه موتورهای اسپرت استریت و اسپرت-تورینگ 6 دنده هستن

تعداد دنده بیشتر بهتره اما فعلا برای موتورها بیشترین تعداد همین 6 دنده هست اما خودروها تعداد دنده هاشون داره افزایش پیدا میکنه مثلا هیوندایی از سال 2012 به بعد بجای گیرباکس 6 سرعته از 8 سرعته استفاده کرد سال بعد هم احتمالا یک گیرباکس 10 سرعته ی جدید معرفی میکنه بنز و bmw و... هم همینطور...

BKING
07-03-1392, 07:40 بعد از ظهر
دلیلشو اقا وحید گفتن :d

الان دیگه معمولا همه موتورهای اسپرت استریت و اسپرت-تورینگ 6 دنده هستن

تعداد دنده بیشتر بهتره اما فعلا برای موتورها بیشترین تعداد همین 6 دنده هست اما خودروها تعداد دنده هاشون داره افزایش پیدا میکنه مثلا هیوندایی از سال 2012 به بعد بجای گیرباکس 6 سرعته از 8 سرعته استفاده کرد سال بعد هم احتمالا یک گیرباکس 10 سرعته ی جدید معرفی میکنه بنز و bmw و... هم همینطور...

اگه اینطوره تو 250 سی سی ها چند موتور 6 دنده معرفی کن :->

Ali
07-03-1392, 07:43 بعد از ظهر
اگه اینطوره تو 250 سی سی ها چند موتور 6 دنده معرفی کن :->

هورنت 250 cbr هم قدیمیا هم جدیدا
بندیت 250
gsx250 قدیمی
zx250
نینجا 250
مگلی 250
یاماها fzr250
کافیه یا بازم بگم؟ :j :->

معمار
19-10-1392, 02:46 بعد از ظهر

fafal
19-10-1392, 07:28 بعد از ظهر
`توی عکسها (البته فکر کنم هیو naked هست) انگار مگلی بزرگتره در صورتی که تز نزدیک موتور کوچیکیه

معمار
22-10-1392, 08:10 بعد از ظهر
`توی عکسها (البته فکر کنم هیو naked هست) انگار مگلی بزرگتره در صورتی که تز نزدیک موتور کوچیکیه

توی عکس هایی که مثله بالایی ادیتشون کردم نمیشه دقیق تشخیص داد که اندازشون چه قدر
و بیشتر هدف قیافه و رخ موتور نه ابعادی
و اینم لازم به ذکره که از نظر ابعاد هیو 250 از هر موتور ریس که فکرش و بکنید بزرگ تره

و هیو های بالا همشون ریس هستن
و این که مگلی تو تصویر بزرگ تر خودشو نشون میده
اول این که ابعاد تصویرش بزرگ تر بوده و دوم مگلی جلوش به خاطر دو چراغ بودنش یه خورده پهن تره نشون میده
و کنسول جلوش هم از ارتفاعش پهن تر اون جوری نشون میده

- - - Updated - - -

توی عکس هایی که مثله بالایی ادیتشون کردم نمیشه دقیق تشخیص داد که اندازشون چه قدر
و بیشتر هدف قیافه و رخ موتور نه ابعادی
و اینم لازم به ذکره که از نظر ابعاد هیو 250 از هر موتور ریس که فکرش و بکنید بزرگ تره

و هیو های بالا همشون ریس هستن
و این که مگلی تو تصویر بزرگ تر خودشو نشون میده
اول این که ابعاد تصویرش بزرگ تر بوده و دوم مگلی جلوش به خاطر دو چراغ بودنش یه خورده پهن تره نشون میده
و کنسول جلوش هم از ارتفاعش پهن تر اون جوری نشون میده

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

اینم موتوری که تغییر ژن داده نصف مگلی نصف هیو

amir7418
28-10-1392, 01:54 بعد از ظهر
سلام والا من چند ماه پیش میخواستم مگلی بخرم چند تا موتورفروش آشنا دارم همشون گفتن اصلا سمتش نرو سرطانه.با سه تا موتورساز سنگین حرفه ای هم مشورت کردم گفتن حرفشم نزن.پولتوبریزتو جوب ولی مگلی نخر.خلاصه هیوسانگ خریدم.درسته هزینه هاش با ماکسیما برابری میکنه ولی واقعا ازش راضیمو بیشترازمگلی شبیه موتور سنگینه.درضمن همشون میگفتن هیوکره ایه پدرمادرداره ولی مگلی چینی آشغاله

amir7418
28-10-1392, 01:57 بعد از ظهر
من با 4 هیوم 152 پر کردم

کاوه
28-10-1392, 05:08 بعد از ظهر
این مگلی که ما سوار میشیم خداییش خیلی فرق داره با اونی که تو بلاد کفر سورش میشن
مگلی طراحی انجینش بسیار پیشرفته هست و هزینه بالایی باید بدی برای نگهداریش
اما در کل هیوسانگ خیلی بهتره نسبت به مگلی
از لحاظ زیبایی ولی مگلی سر تره

Ali
28-10-1392, 07:33 بعد از ظهر
سلام والا من چند ماه پیش میخواستم مگلی بخرم چند تا موتورفروش آشنا دارم همشون گفتن اصلا سمتش نرو سرطانه.با سه تا موتورساز سنگین حرفه ای هم مشورت کردم گفتن حرفشم نزن.پولتوبریزتو جوب ولی مگلی نخر.خلاصه هیوسانگ خریدم.درسته هزینه هاش با ماکسیما برابری میکنه ولی واقعا ازش راضیمو بیشترازمگلی شبیه موتور سنگینه.درضمن همشون میگفتن هیوکره ایه پدرمادرداره ولی مگلی چینی آشغاله

کاملا درسته خودم هردوتاشو داشتم مگلی اصلا قابل مقایسه نیست با هیو غیر از کیفیت چیزای دیگشم بدرد نمیخوره خشکی بیش از حد ترمزهای عیر قابل اعتماد دنده سفت کوچک بودن بیش از حد صدای بدش و...

Ali
28-10-1392, 07:44 بعد از ظهر
این مگلی که ما سوار میشیم خداییش خیلی فرق داره با اونی که تو بلاد کفر سورش میشن
مگلی طراحی انجینش بسیار پیشرفته هست و هزینه بالایی باید بدی برای نگهداریش
اما در کل هیوسانگ خیلی بهتره نسبت به مگلی
از لحاظ زیبایی ولی مگلی سر تره

درسته کاوه جان مگول خوشگل هست اما انقدر کوچیکه زیاد به چشم نمیاد انگار با چکش زدن لهش کردن :104: :smiley-laughing014:

omid kawasaki
29-10-1392, 04:07 بعد از ظهر
درسته کاوه جان مگول خوشگل هست اما انقدر کوچیکه زیاد به چشم نمیاد انگار با چکش زدن لهش کردن :104: :smiley-laughing014:

درسته خودمم به هیوسانگ رای دادم ولی دیگه بی انصافی نکنیم. مگلی ظاهرش خوبه مخصوصا سفیدش به چشمم که میاد... هیو زیادی نسبت به حجمش بزرگ و سنگینه :sol:

Ali
01-11-1392, 02:39 قبل از ظهر
درسته خودمم به هیوسانگ رای دادم ولی دیگه بی انصافی نکنیم. مگلی ظاهرش خوبه مخصوصا سفیدش به چشمم که میاد... هیو زیادی نسبت به حجمش بزرگ و سنگینه :sol:

درسته هیو هم زیادی بزرگ و سنگینه اما نسب به مگول برای افراد قد بلند خیلی راحتتره و قیافه بهتری داره :dio::

ARASH
01-11-1392, 04:18 بعد از ظهر
قیافه مگلی قشنگتر از هیوسانگ ولی ابهتش کمتره

Ali
01-11-1392, 06:46 بعد از ظهر
مگلی میتونست خیلی قشنگتر باشه اما غیر از بحث کوچیک بودنش بعضی قسمتاش زاویه فلاپهاش اشتباهه و مشکل داره و باعث شده از زیباییش کم بشه مثلا یکیش خیلی خوابیده بودن کلگی جلوش که تو مدل جدیدش که هنوز ایران نیومده یکم ایستاده تر و بهتر شده اما بازم خیلی کار داره تا درست بشه...

mahdikangi
01-11-1392, 11:10 بعد از ظهر
فقط هیوسانگ و دیگر هیچ ...:wink:

ARASH
01-11-1392, 11:13 بعد از ظهر
فقط هیوسانگ و دیگر هیچ ...:wink:

مهدی طرفداری نکن از موتوری که داری ولی امروز دوتا مگلی تو کرج دیدم جوری خراب شده بودن که طرف به عنوان خوشگلی مغازش گذاشته بود

mahdikangi
01-11-1392, 11:24 بعد از ظهر
مهدی طرفداری نکن از موتوری که داری ولی امروز دوتا مگلی تو کرج دیدم جوری خراب شده بودن که طرف به عنوان خوشگلی مغازش گذاشته بود

ببین من طرفداری نمیکنم
من خودم عاشق مگلی بودم،رفتم که مگلی سبز رو بردارم و بیارم خونه از گمرک
ولی یارو گفت اینو هم سوار شو،سوار شدم دیدم قابل مقایسه نیست با مگلی
مگلی فقط خوشگلی داره و دیگر هیچ

ARASH
01-11-1392, 11:26 بعد از ظهر
ببین من طرفداری نمیکنم
من خودم عاشق مگلی بودم،رفتم که مگلی سبز رو بردارم و بیارم خونه از گمرک
ولی یارو گفت اینو هم سوار شو،سوار شدم دیدم قابل مقایسه نیست با مگلی
مگلی فقط خوشگلی داره و دیگر هیچ

مهدی بحث همیشگی پیش میاد که هر چقدر پول بدی اش میخوری هیوسانگ دو برابره مگلی قیمتشه پس باید تفاوت داشته باشه

mahdikangi
01-11-1392, 11:41 بعد از ظهر
مهدی بحث همیشگی پیش میاد که هر چقدر پول بدی اش میخوری هیوسانگ دو برابره مگلی قیمتشه پس باید تفاوت داشته باشه

آرش جان اینجا توی ایران اینجوریه
با سند حرف میزنم
برو سایت زیر:
قیمت هیوسانگ رو چند زده؟
زده 4099$ ، یعنی با دلار 3000 تومن میشه 12500000 تومن.

mahdikangi
01-11-1392, 11:44 بعد از ظهر
حالا میدونی جالب ترش کجاست؟
بیا اینجا:
قیمت مگلی رو ببین چند زده؟؟؟؟؟؟؟؟
حدودا 5000 دلار که میشه 15 میلیون!!!!!!!!!!

mahdikangi
01-11-1392, 11:46 بعد از ظهر
در ضمن،کشور تولیدکندده مگلی رو زده چین،در صورتی که همه میگن انگلیسه !!!

BKING
02-11-1392, 12:18 قبل از ظهر
در ضمن،کشور تولیدکندده مگلی رو زده چین،در صورتی که همه میگن انگلیسه !!!

در مورد قیمت درسته یکیه اما تو ایران اینطور نیست و در مورد کشورم 2 نوع ذاره

koosha
02-11-1392, 10:39 قبل از ظهر
اقا درسته ما ديگه هيو سوار نيسيم ولي باز كيفيت ,مونتاژ, سواري, رخ پا خور, همه چيه هيورو با هزارتا مگليه اشي مشي عرض نميكنم جعبه دنده نرم هيو شرف داره به هر چي مگلي

ali_r
22-11-1392, 09:09 بعد از ظهر
نظر سنجی به تاپیک اضافه شد

VAHID
04-12-1392, 07:25 بعد از ظهر
با سلام
در این تاپیک به مقایسه دو موتورسیکلت مگلی 250 و هیوسانگ 250 خواهیم پرداخت

دوستان نظراتشون رو راجع به این دو موتور سیکلت بیان کنند

VAHID
04-12-1392, 08:16 بعد از ظهر

VAHID
04-12-1392, 08:17 بعد از ظهر
مشخصات فنی
مگلی 250

ابعاد و اندازه ها

طول :1،990 میلیمتر
عرض :825 میلیمتر
ارتفاع :1،040 میلیمتر
ارتفاع جلوی زین تا زمین :780 میلیمتر
فاصلۀ بدنۀ اصلی تا زمین :150 میلیمتر
فاصله محورهای دو چرخ :1،350 میلیمتر
گنجایش مخزن سوخت :11 لیتر
وزن خالص :130 کیلوگرم

انجین

نوع انجین :تک سیلندر، چهار زمانه
حجم سیلندر :247 سی سی (سانتیمتر مکعب)
قطر داخلی سیلندر :77 میلیمتر
کورس پیستون :53 میلیمتر
حداکثر توان :19.7 کیلووات (27 اسب بخار) در 9،000 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور :23.4 نیوتون متر در 7،000 دور در دقیقه
حداکثر سرعت اسمی :180 کیلومتر بر ساعت
چیدمان سوپاپ ها :4 سوپاپ، SOHC
جعبه دنده :6 دنده
کلاچ :چند صفحه ای غوطه ور در روغن
سیستم خنک کننده :آب خنک
نسبت تراکم :12.0:1
روغن انجین پیشنهادی :MOTOREX TOP SPEED 4T SAE 10W/30 ([Only registered and activated users can see links] 9%84%D8%AA/308/0/%D8%B1%D9%88%D8%BA%D9%86-%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D9%86-1-%D9%84%DB%8C%D8%AA%D8%B1%DB%8C-MOTOREX-TOP-SPEED-4T.html)
روشن کننده :استارتر الکتریکی
سیستم جرقه زنی :CDI
باتری :12 ولت، 8 آمپر ساعت
دورسنج :آنالوگ عقربه ای
سرعت سنج :دیجیتال
مسافت سنج :دیجیتال

سوخت

سیستم سوخت رسانی :کاربراتور TK MV3412A
سوخت پیشنهادی :بنزین سوپر بدون سرب با حداقل اکتان 90
سطح آلایندگی :EURO 3
تجهیزات کاهش آلایندگی :مبدل کاتالیست دارد
مصرف سوخت تقریبی :2.98 لیتر در هر 100 کیلومتر

سیستم تعلیق

تعلیق جلو :کمک دوشاخ تلسکوپی وارونه
تعلیق عقب :کمک فنر تکی (monoshock)
ترمز جلو :دیسک 245 میلیمتری، سیلندر ترمز دو پیستونی
ترمز عقب :دیسک 135 میلیمتری، سیلندر ترمز تک پیستونی
تایر جلو :100/80-17 , VEE RUBBER
تایر عقب :130/70-17 , VEE RUBBER

ویژگی های دیگر

برند :مگلی (MEGELLI)، انگلستان [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
طبقه بندی :SPORT
رنگ مدل های موجود :قرمز، مشکی، زرد، آبی، سبز، سفید
تجهیزات سفارشی (آپشن ها) :اگزوز حرفه ای و کاهندۀ صدا جی. پی. آر. (GPR) ایتالیا
ویژگی تیپ :کمک دوشاخ جلو از نوع وارونه، صفحه سنجشگرها با ابعاد بزرگتر و امکانات بیشتر، تغییر در کرپی ها، تایرهای VEE RUBBER نوع Gekko Star Street Plus
گارانتی :1 ماه یا 1،000 کیلومتر (هر کدام زودتر فرا رسد)

VAHID
04-12-1392, 08:18 بعد از ظهر
مشخصات فنی
هیوسانگ 250

ابعاد و اندازه ها

طول :
2،095 میلیمتر

عرض :
720 میلیمتر

ارتفاع :
1،125 میلیمتر

ارتفاع جلوی زین تا زمین :
800 میلیمتر

فاصلۀ بدنۀ اصلی تا زمین :
155 میلیمتر

فاصله محورهای دو چرخ :
1،435 میلیمتر

گنجایش مخزن سوخت :
17 لیتر

وزن خالص :
176 کیلوگرم

انجین

نوع انجین :
دو سیلندر (V-twin)، چهار زمانه

حجم سیلندر :
249 سی سی (سانتیمتر مکعب)

قطر داخلی سیلندر :
57 میلیمتر

کورس پیستون :
48.8 میلیمتر

حداکثر توان :
20.61 کیلووات (28 اسب بخار) در 10،000 دور در دقیقه

حداکثر گشتاور :
22.06 نیوتون متر در 8،000 دور در دقیقه

حداکثر سرعت اسمی :
170 کیلومتر بر ساعت

چیدمان سوپاپ ها :
8 سوپاپ، DOHC

جعبه دنده :
5 دنده

کلاچ :

سیستم خنک کننده :
روغن خنک

نسبت تراکم :
10.3:1

روغن انجین پیشنهادی :
MOTOREX FORMULA 4T SAE 10W/40 ([Only registered and activated users can see links] 9%84%D8%AA/19/0/%D8%B1%D9%88%D8%BA%D9%86-%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D9%86-MOTOREX-FORMULA-4T-SAE-10W-40.html)

روشن کننده :
استارتر الکتریکی

سیستم جرقه زنی :
CDI

باتری :
12 ولت، 5 آمپر ساعت

دورسنج :
آنالوگ عقربه ای

سرعت سنج :
دیجیتال

مسافت سنج :
دیجیتال

سوخت

سیستم سوخت رسانی :
انژکتور محصول JIEUM TECH

سوخت پیشنهادی :

سطح آلایندگی :
EURO 3

تجهیزات کاهش آلایندگی :
مبدل کاتالیست + سیستم هوای ثانوی

مصرف سوخت تقریبی :

سیستم تعلیق

تعلیق جلو :
کمک دوشاخ تلسکوپی وارونه

تعلیق عقب :
کمک فنر تکی (monoshock)

ترمز جلو :
دو عدد دیسک 300 میلیمتری، سیلندر ترمز دو پیستونی، TCIC

ترمز عقب :
دیسک 230 میلیمتری، سیلندر ترمز دو پیستونی، TCIC

تایر جلو :
110/70-17 , SHINKO

تایر عقب :
150/70-17 , SHINKO

ویژگی های دیگر

برند :
هیوسانگ (HYOSUNG)، کره جنوبی [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

طبقه بندی :
SPORT

رنگ مدل های موجود :
قرمز، قرمز و سفید، قرمز و مشکی، قرمز و نقره ای، سفید، مشکی

تجهیزات سفارشی (آپشن ها) :
اگزوز حرفه ای ARROW ایتالیا

گارانتی :
2 ماه یا 2،000 کیلومتر (هر کدام زودتر فرا رسد)

imported_shahrammc
07-01-1393, 02:28 بعد از ظهر
روی مگلی خیلی بهتر از هیو میشه خوابید من چند بار حتی خوابم هم برده :j
مگلی نسبت به هیوسانگ ریستر هست در واقع این معنی رو میده که هیوسانگ نسبت به مگلی استریت تر هست :-?
موتور ریس که برای سفر نیست برای پیست هست بعدشم پس به حساب شما تانکرهای حمل بنزین از ماشین باید بهتر باشه دیگه چون بنزین بیشتری توش جا میشه :ff
یعنی تو میخوایی بگی قبول نداری که 125 هندلینگش از مگلی و هیو بالا تر هست /:)
لامصب این هیو میو که یکی دو تا مشکل نداره تو هر بحثش که بریم چه قیمت گرفته چه وزن چه چیزای دیگش همش مورد داره :there:

تو روحتون مردم از خنده با کل کل شما دو برادر :j

Pouya Radepa
07-01-1393, 07:14 بعد از ظهر
هيو اطمينان داري توراه نميموني با مگلي بايد يه سري وسايل بلبرينگ و... و شماره امداد موتور داشته باشي سرو تا كردني بوق ميره تو باك خبر رساني ميكنه ميگه من دارم دور ميزنم علي ما كه داشت انقدر سرويسش كرد بزور فروخت..:kh:

ebrahimzadeh
13-01-1393, 10:03 بعد از ظهر
سلام به همگی .راستی بچه ها من حدود 11پول دترم به نظرتون از بین مگلی داییلم و هیو کدومشون رو انتخاب کنم .درضمن قیافه وسرعتش برام مهمه .وفقط روز های جمعه باهاش دور میزنم.به نظرتون کدومش رو انتخاب کنم

ebrahimzadeh
13-01-1393, 10:07 بعد از ظهر
خواهشا جواب بدید

omid kawasaki
13-01-1393, 10:11 بعد از ظهر
سلام به همگی .راستی بچه ها من حدود 11پول دترم به نظرتون از بین مگلی داییلم و هیو کدومشون رو انتخاب کنم .درضمن قیافه وسرعتش برام مهمه .وفقط روز های جمعه باهاش دور میزنم.به نظرتون کدومش رو انتخاب کنم

شما یه تاپیک مشاوره بزن بچه ها میان همونجا راهنماییت میکنن.

ابوالفضل88
13-01-1393, 10:23 بعد از ظهر
سلام به نظر من هیو بهتره ولی اگه با مگلی خوب رفتار کنی اونم خوب جوابتو میده اگه خواستید به من هم در مورد درخواست خرید موتور کمک کنید

- - - Updated - - -

سلام هیو بهتره اکپگه یه وقت خواستید به من هم کمک کنید موضوع درخواست کمک خریدن موتور

saman zx
14-01-1393, 10:24 قبل از ظهر
من اگه پول داشته باشم که که هیو بخرم هیو و میخرم
ولی اگه پول مگلی داشته باشم هیچ وقت نه هیو میخرم نه مگلی
چون هر دوتاش سرطان میشن

Pouya Radepa
14-01-1393, 04:21 بعد از ظهر
هيو يا دايليم مگلي اصلا نخر... بنظرم رخ و سرعت هيو سرتره و از لحاظ كيفيت و اذيت نكردن دايليم

Ali
16-01-1393, 12:37 قبل از ظهر
مگلی اصلا هیو هم یکمقدار دردسر داره اما دایلیم خوبه :->

imported_vahid repsol
17-01-1393, 02:42 بعد از ظهر
فقط به هيو فكر كن و ديگر هيچ

salar.gorgani
17-01-1393, 02:43 بعد از ظهر
فقط به هيو فكر كن و ديگر هيچ

واقعا

imported_vahid repsol
17-01-1393, 02:45 بعد از ظهر
داش علي راست ميگه
دايليم از همه بي دردسر تره ولي به شرطي كه با استايل و قيافش بتوني كنار بياي
هيوسانگ همه چيش خوبه و خرابياش خيلي كمه و قابل مقايشه با مگلي نيست
من 2 ساله دارم مشكل فنيش فقط يه كوئل سوختن بوده

moein 007
16-04-1393, 12:58 قبل از ظهر
میدونید قضیه مثل اینه که مدیر عامل سایپا گفته ما با بازار های جهانی رقابت میکنیم فکرشو بکن پراید در مقابل بنز و بی ام دبلیو حالا هم مگلی چینی کجا و هیوسانگ کره ای کجا
هیو سر تره از همه لحاظ به جز شتاب اونم چون مگلی خیلی سبکه شتاب میگیره

سوپربایک
16-04-1393, 01:10 قبل از ظهر
میدونید قضیه مثل اینه که مدیر عامل سایپا گفته ما با بازار های جهانی رقابت میکنیم فکرشو بکن پراید در مقابل بنز و بی ام دبلیو حالا هم مگلی چینی کجا و هیوسانگ کره ای کجا
هیو سر تره از همه لحاظ به جز شتاب اونم چون مگلی خیلی سبکه شتاب میگیره

من خودم هیوسانگ دارم و بی طرفانه بخوام نظر بدم اینه ک هیو موتور خوبیه ولی نه با این قیمتش!!مگلی هم موتور بیکیفیتیه اما فیمتش نصبت به هیو تعادل داره ,یعنی اگه هیو ۱۸باشه و مگلی۱۰میرزه.مگلی ۱۳۰کیلو هست و بخاطر همین شتابش خوبه.البته هیو هم شتاب بدی نداره
بخوای موتور خوب سوار شی باید پول خوب بدی و زیاد .

nixon
16-05-1393, 08:21 قبل از ظهر
هرکسی بستگی به نیازی که داره باید موتور بخره این تاپیک و نزدیم که بگیم فقط هیو یا فقط مگلی اینجا باید مقایسه بشن یه کسی که 170 به زور قدشه 60 کیلو هم نمیشه نمیتونه هیو سوار شه باید مگلی بخره.این موتور هم به خاطر طراحی خاص انجینش ( sohc یه میل سوپاپ ) شتاب بالایی تا سرعت 120 تا داره ولی تو دور موتور بالا عملکرد جالبی نداره همین طراحی باعث شده مگلی مصرف بالا تری داشته باشه هرچند با تعویض کاربراتور فابریک این مشکل هم حل میشه

imported_sadeghna
16-05-1393, 11:31 قبل از ظهر
آخر کدومه اینا خوبه؟ من 20 تومن دارم اولین موتورمه که میخوام بخرم موتور سواری بلدم پشت هیوسانگ نشستم سنگین بوده قدم 186 وزن 65 یییهههههههه موتووووور خووووووب بم معرفی کنین

nixon
16-05-1393, 11:39 قبل از ظهر
موتور خوب نینجا هست cbr هست با اون قیمت کاکرده یکی ازین 2تا رو بگیر

imported_sadeghna
16-05-1393, 12:39 بعد از ظهر
ninja 30 تومنه cbr قیمت ندارم نو میخوام

VAHID
16-05-1393, 01:00 بعد از ظهر
ninja 30 تومنه cbr قیمت ندارم نو میخوام

cbr حدود 23 تومن هست

به نظر من یه هیو بردارید بعد یه مدت بهش عادت میکنید

Ali
16-05-1393, 01:02 بعد از ظهر
با این پول اول cbr بعد هیو

ali.motahari
16-05-1393, 01:03 بعد از ظهر
cbrچند سی سی؟عکسش لطفا؟

Ali
16-05-1393, 01:06 بعد از ظهر
هرکسی بستگی به نیازی که داره باید موتور بخره این تاپیک و نزدیم که بگیم فقط هیو یا فقط مگلی اینجا باید مقایسه بشن یه کسی که 170 به زور قدشه 60 کیلو هم نمیشه نمیتونه هیو سوار شه باید مگلی بخره.این موتور هم به خاطر طراحی خاص انجینش ( sohc یه میل سوپاپ ) شتاب بالایی تا سرعت 120 تا داره ولی تو دور موتور بالا عملکرد جالبی نداره همین طراحی باعث شده مگلی مصرف بالا تری داشته باشه هرچند با تعویض کاربراتور فابریک این مشکل هم حل میشه

مگلی مشکلات اساسی داره با یک تعویض کاربرات حل نمیشه طراحی انجین و جنس مواد بکار رفته مشکل اساسی انجینش هست فقط هم مشکلش مصرف بالا نیست :1:

ali.motahari
16-05-1393, 01:11 بعد از ظهر
داداش ب وزن و قد نیست ک
تاثیر گذاره ولی ن در این حد ک شما میگی
تو خیابون فرودگاه شهر ما تکچرخ میزنن با موتور یه پسر 14 یا 15 ساله بود ک نزدیک بود از رو موتور باد ببرتش و پاش به زمین نمیرسید با 220 مسافتی تکچرخ میزد تازه دنده هم میداد همه کف بور شده بودیم:lah:

Ali
16-05-1393, 01:52 بعد از ظهر
cbrچند سی سی؟عکسش لطفا؟

cbr250r

[Only registered and activated users can see links] %20(1).jpg

imported_sadeghna
16-05-1393, 03:20 بعد از ظهر
ممنون پس برم دنبال یه cbr

nixon
17-05-1393, 05:07 بعد از ظهر
انجین مگلی از نظر طراحی مشکل خاصی نداره اتفاقا خیلی سگ جونه...
مشکل اساسی مگلی منتاژ خیلی ضعیفه مصرف بالاشه و ریپ زدن تو دور موتور بالا.که تقریبا قابل رفع شدن.به هر حال یه موتور ریسه!!اکثر موتور های ریس هم نیاز به رسیدگی دارن.مشکل دیگه ای هم که از نظر من مهمه ضعیف بودن ترمز عقب و پایداری کم تو سرعت های بالا.جا پایی هم زیادی بالاست ادم زانو درد میگیره.اینه ها هم قابل تنظیم نیست.
اقای مطهری رفیق بحث سره یه چرخ زدن نیست کسی که یه موتور پلاک میخره مصرف عمومی ازش میکنه یکی با قد و وزن کم اگه سوار هیو بشه تو ترافیک باید موتورو بزنه جک بغل بشینه گریه کنه!!نمیگم نمیتونه سوار شه.میگم اذیت میشه اینا فرق دارن با هم...

nixon
17-05-1393, 05:10 بعد از ظهر
ترکیده نینجا و cbr به نظرم از صفر هیو و مگلی و ازین چیزا سر تره.

Ali
19-05-1393, 12:52 بعد از ظهر
انجین مگلی از نظر طراحی مشکل خاصی نداره اتفاقا خیلی سگ جونه...
مشکل اساسی مگلی منتاژ خیلی ضعیفه مصرف بالاشه و ریپ زدن تو دور موتور بالا.که تقریبا قابل رفع شدن.به هر حال یه موتور ریسه!!اکثر موتور های ریس هم نیاز به رسیدگی دارن.مشکل دیگه ای هم که از نظر من مهمه ضعیف بودن ترمز عقب و پایداری کم تو سرعت های بالا.جا پایی هم زیادی بالاست ادم زانو درد میگیره.اینه ها هم قابل تنظیم نیست.
اقای مطهری رفیق بحث سره یه چرخ زدن نیست کسی که یه موتور پلاک میخره مصرف عمومی ازش میکنه یکی با قد و وزن کم اگه سوار هیو بشه تو ترافیک باید موتورو بزنه جک بغل بشینه گریه کنه!!نمیگم نمیتونه سوار شه.میگم اذیت میشه اینا فرق دارن با هم...

حالا چندتا از مشکلات اساسی طراحیشو میگم دوستان بدونن زنجیر تایمش بعد از مدتی گشاد میشه! لرزش بسیار زیاد که تقریبا هر ماه مجبور میشین اچارکشیش کنین طراحی جکش بسیار مشکل اره و جک ضعیفی داره علاوه بر اون چندوقت یکبار با لرزش موتور پیچاش باز میشه و یکبار هم پیچاش شل شده بود و یک پیچشم شکست و موتور ول شد کف خیابون که سریع گرفتمش
سوپاپهای بلند و نازک خیلی ضعیفی داره که خیلی راحت کج میشن و مشکل ایجاد میکنن
پیستون بزرگه و همین دلیل استهلاک بالا مصرف بالا و صدای بدش شده
کاربراتورش هم که کلا مشکل داره و این تاحدودی قابل رفعه
موتور استارتش بسیار ضعیف هستش و هم زود زغال استارت تموم میکنه هم خار دنده استارتش خراب خورد میشه زود هم موتور استارتش زود خراب میشه و با موتور دیگه هم مشابه نیست بشه چیز دیگه بهش خروند
گیرباکسشم مشکل اساسی داره و زود دنده خورد میکنه اینا همه بجز کیفیت بد الیاژ بکار رفته در انجین بود زود هم به روغن ریزی میافته
کمک های موتور خیلی بد طراحی شدن همه موتورها چه 1 نفر سوار باشه چه 2نفر در همه حالتها نرم هستن و وزن زیاد هم تاثیر زیادی روی ارتفاعشون نداره و موتور وقتی سنگین میشه زیاد پایین نمیاد اما مگلی کاملا برعکسه اینه در همه حالتها خشکه! دوترک هم سوار بشی عقب موتور کامل میاد پایین
اگزوزش کاملا مشکل داره اولامسیر اگزوزش کاملا مشکل داره و باعث میشه گلگیر عقب بعد از حداکثر 500کیلومتر اب بشه و سوراخ بشه تازه اگر دوترک سوار بشین که دیگه هیچی! بعدشم دود اگزوز بجای اینکه وقتی خارج میشه بره عقب برمیگرده بالا و باعث میشه هم چراغ عقب سیاه بشه هم لباس ترک نشین بوی دود میگیره تو بعضیاش که چراغ عقبو اب میکنه زین موتور هم زود داغ میشه و کسی مسافت طولانی نمیتونه ترک بشینه هم بخاطر این موضوع هم بخاطر طراحی غلط صندلی ترک نشین و نحوه قرار گیری اشتباه ترک نشین که خیلی خسته کنندست
ترمزهاش اصلا قابل اعتماد نیستن و بعضی وقتا خالی میکنن تازه بغیر از این بخاطر سبک بودن عقب موتور ترمز عقب اکثر مواقع باعث لیز خوردن و قفل کردن چرخ عقب میشه!

اینا همش غیر از خورد کردن بلبرینگ چرخ و.... بود حالا دوستان اگر خاستن بقیه مشکلاتشم بگم :-? :flowers