ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زونتس 250 یا Zontes 250

صفحه ها : 1 [2] 3

shahin_fan
15-09-1398, 06:56 بعد از ظهر
سلام خدمت همه زونتس سواران عزیز
میخواستم ببینم دوستانی که اگزوز موتور رو تعویض کردن کسی بوده که بدون جوشکاری اگزوز جدید رو نصب کرده باشه؟ چه مدل اگزوزی رو برای اینکار پیشنهاد میدین که صداای ملایمی داشته باشه
سوال بعدیم در مورد کاتالیزور هست.اگر کاتالیزور رو تخلیه کنم مشکلی برای موتور پیش نمیاد؟

Afshin007
16-09-1398, 01:21 قبل از ظهر
دوستانی که این موتورو دارن بیان از سواریش بگن به خصوص از شتابش نسبت به موتورای دیگه از کیفیت قطعاتش و در دسترس بودن قطعاتش و همچنین کیفیت ترمزاش..........شاید قسمت شد یه دونه ورداشتیم ///

linux_linda
13-11-1398, 10:44 قبل از ظهر
دوستانیکه میگن این موتور لاستیک هاش سر میخوره
منظورشون تو چه سرعتی هست؟
تو سرعت 80 در یک روز غیر بارونی چطور؟

farshad 54
13-11-1398, 11:01 قبل از ظهر
زمین خشک باشه مشکلی نداره

جدیدا هم لاستیک ایران یاسا سایز 150-55-17 زیرشون میندازه شرکت

جالب اینه که تو بازار این سایز لاستیک یاسا موجود نیست

نیما نادری
13-11-1398, 02:06 بعد از ظهر
جدید زده تو نمایشگاه آورده بود لاستیک قشنگیه

linux_linda
13-11-1398, 04:28 بعد از ظهر
آیا خدمات پس از فروش زونتس فقط منحصر به تهران میشه؟

MANHUNT
16-11-1398, 11:10 قبل از ظهر
سلام به داداشای گل زونتس سوار بچه ها شما راضی هستید از موتور؟واقعا امکانات خوبی داره منم در سال جدید قصد دارم موتور عوض کنم می‌خوام ان اس بگیرم اما این موتور نظرمو به خودش جلب کرده تو خیابون هم دیدم چنتا خوشم امد فقط فکر کنم از نظر قطعات و خدمات پس فروش مشکل داره درسته؟ارزیابی شما از این موتور چیه؟آیا ارزش داره بجای ان اس که حداقل مشکل قطعات نداره و جواب خودش پس داده و مکانیک کار بلدم داره این زونتس گرفت؟ممنون

linux_linda
20-11-1398, 07:54 بعد از ظهر
امروز رفتم فروشگاه موتور زونتس مدل 98 رو میداد 30 تومن
دنبال همچین موتوری هستم که لاستیک پهن داشته باشه تو دست انداز ها زیاد اذیت نکنه آیا این همون موتوریه که میخوام؟
از نظر لوازم مصرفی نظیر تعویض فیلتر روغن و صفحه کلاچ و این حرفا آیا در شهری مثل شیراز که بیشتر آپاچی و پالس و بنلی سوار میشن
زونتس میتونه انتخاب خوبی باشه؟

goldwing
20-11-1398, 09:19 بعد از ظهر
نه تو شیراز بازار دست دوم خوبی نداره.اگه میخای ضرر نکنی کار کردش رو بخر

linux_linda
21-11-1398, 07:00 قبل از ظهر
نه
من موتورباز نیستم
موتوری که میخرم رو مدت طولانی نگه میدارم

fereidooniomid
21-11-1398, 04:10 بعد از ظهر
نه
من موتورباز نیستم
موتوری که میخرم رو مدت طولانی نگه میدارم

طبق اندک تجربه ای ک دارم، شیراز فقط ns200 - بنلی جفت - آپاچی های زیر 200 سی سی

علاوه بر این ک بازار بقیشون کساده، قطعاتشون هم پیدا نمیشه خصوصا اگر بخوای موتورو نگه بداری ک قطعه لازم میشی

linux_linda
21-11-1398, 06:23 بعد از ظهر
فرق ظاهری زونتس R و S در چیه؟
تو بازار و دستگیره عقب موتورها نوشته S

fereidooniomid
21-11-1398, 07:22 بعد از ظهر
فرق ظاهری زونتس R و S در چیه؟
تو بازار و دستگیره عقب موتورها نوشته S

تفاوتش زمین تا آسمون هس در حدی ک تقریبا ارزش نداره مدل s بخری
تفاوت زونتس مدل R new و S - وب سایت رسمی متین خودرو ([Only registered and activated users can see links])
بعلاوه اینکه برای تعویض روغن توی مدل s باید باک و ... باز شه اما توی مدل r مثل بقیه موتور ها پیچ بغل انجین رو باز میکنی و روغن رو میریزی داخل

linux_linda
23-11-1398, 08:38 قبل از ظهر
دوست عزیز
شما که گفتین تا کلاچ رو نگیرم حتی در حالت خلاص موتور استارت نمیخوره این ایراد نیست یه سری از موتورها همین سیستم رو دارن تا کلاچ نگیری استارت نمیزنه مثل هیوسانگ
250 comet
نگران نباش مشکل منتاژ و اینا نیست
کاتالیزور رو هم بعد آب بندی کامل در بیار
این موتور گارانتی داره ؟
چقدر هست گارانتیش چند کیلومتر چند ماه؟
دوستان به یه نکته هم دقت کنید موتورهای انژکتوری چون پمپ بنزین دارن هیچ وقت نذارید بنزین موتور به تهه باک برسه پمپ ممکنه بسوزه

این سیستم کلاچ گرفتن موقع استارت رو برای ایمنی موتور سوار گذاشتن که موقع استارت موتور رو دنده نباشه و موتور هل بخوره بره جلو

linux_linda
29-02-1399, 04:04 بعد از ظهر
قیمت مدل 99 کارخانه 43.9 بازار 46

Afshin007
02-03-1399, 10:39 بعد از ظهر
بدی این موتور اینه که بازار خرید و فروش راکدی داره یه جورایی بخری صاحب اول اخرش خودتی وگرنه موتور خوبیه نسبتا///

میلاد محمودی
03-03-1399, 03:15 قبل از ظهر
به نسبت قیمتش موتور خوبیه و همون ای بی اس که داره یه دنیا میارزه مشکلش نداشتن تبلیغاته اگر تبلیغ داشت مثل بنلی حرف نداشت.

linux_linda
03-03-1399, 08:03 بعد از ظهر
فله ای قیمت ها رو بالا میبرن
شیراز مغازه بار جدیدب راش رسیده زنگ زدم متین خودرو زنجان قیمت 99 مصرف کننده رو میگن 43.9 قیمت شیراز یه هفته یپش گفت 46 امروز میگه 49

پیمان اسماعیلی
20-03-1399, 08:02 بعد از ظهر
سلام دوستان
زونتس اخطار دمای بالای انجین داره؟

linux_linda
23-04-1399, 11:26 بعد از ظهر
سلام
منم زونتس خریدم نسخه R مدل 99 قراره برم از باربری تحویل بگیرم
بگید موقع تحویل قبل استارت موتور چه مواردی رو باید بررسی کنم؟
زنگ زدم فروشنده میگه کارخونه 1.5 لیتر بنزین داخل باک نمیذاره

farshad 54
24-04-1399, 12:25 بعد از ظهر
موتور و کامل چک کن جاییش خط و خش و شکستگی نداشته باشه

روغن موتور و چک کن کم نباشه

موتور و روشن کن بوق - استارت - راهنما ها - چراغ عقب - چراغ جلو - نور بالا نور پایین - درب باک و باز و بسته کن - زین و باز کن و ببند

البته وقتی موتور با باربری میاد اگر موتور ایرادی هم داشته باشه البته غیر از خط و خش و شکستگی به باربری ربطی نداره و باید با خود شرکت تماس بگیری و پیگیر باشی

پس دعا کن موتور و سالم و بدون ایراد بهت تحویل بدن غیر از دعا فعلا کاری از دستت بر نمیاد

linux_linda
24-04-1399, 07:08 بعد از ظهر
موتور و کامل چک کن جاییش خط و خش و شکستگی نداشته باشه

روغن موتور و چک کن کم نباشه

موتور و روشن کن بوق - استارت - راهنما ها - چراغ عقب - چراغ جلو - نور بالا نور پایین - درب باک و باز و بسته کن - زین و باز کن و ببند

البته وقتی موتور با باربری میاد اگر موتور ایرادی هم داشته باشه البته غیر از خط و خش و شکستگی به باربری ربطی نداره و باید با خود شرکت تماس بگیری و پیگیر باشی

پس دعا کن موتور و سالم و بدون ایراد بهت تحویل بدن غیر از دعا فعلا کاری از دستت بر نمیاد

از سایت پدال خریدم ارسال کردن موتور رو بسته بندی شده گفتن فرستادن با فوم بسته بندی کردن

در مورد موتورهای 250 بعد از گرفتن کلاچ دنده یک روی پدال چطوری میاد ؟
این موتورها دنده هرزگردی هم دارن مثلا مثل طرح ویو که دو کلاچ هست 4 تاش پایین میخوره و بعد اگر ایستاده باشی از 4 میتونی دنده رو صفر کنی
منطور از دنده یک رو دسته دنده بالا میخوره یعنی چی؟

shokrim1987
24-04-1399, 11:24 بعد از ظهر
از سایت پدال خریدم ارسال کردن موتور رو بسته بندی شده گفتن فرستادن با فوم بسته بندی کردن

در مورد موتورهای 250 بعد از گرفتن کلاچ دنده یک روی پدال چطوری میاد ؟
این موتورها دنده هرزگردی هم دارن مثلا مثل طرح ویو که دو کلاچ هست 4 تاش پایین میخوره و بعد اگر ایستاده باشی از 4 میتونی دنده رو صفر کنی
منطور از دنده یک رو دسته دنده بالا میخوره یعنی چی؟

مبارک باشه .
در مورد دنده اینجوره که دنده 1 پایین میخوره و بقیه دنده ها بالا. بین دنده 1 و 2 هم در حالت نیمه خلاص میشه.
اون طرح ویو که از چهار برگردی به خلاص و یک رو فراموش کن اینجا اینجوری نیست

linux_linda
25-04-1399, 12:24 قبل از ظهر
مبارک باشه .
در مورد دنده اینجوره که دنده 1 پایین میخوره و بقیه دنده ها بالا. بین دنده 1 و 2 هم در حالت نیمه خلاص میشه.
اون طرح ویو که از چهار برگردی به خلاص و یک رو فراموش کن اینجا اینجوری نیست

منظورتون از اینکه دنده یک بالا میخوره اینه که برای دنده یک رفتن باید با انگشتان پا اهرم جلو رو بزنم و برای دنده 2و3و4و5و6 هم اهرمی که پاشنه کفش روش هست؟

شما که زونتس دارید توصیه تون به آچارکشی هست؟
من در شیرازم هستم شرکت برای موتور صفر آیا آچارکشی دوره برای کیلومتری خاص گذاشته؟
نوع روغنی که با این موتور سازگاره چی هست؟

alam
25-04-1399, 06:13 قبل از ظهر
با سلام و احترام
دوست عزیز مبارک باشه
فقط یه سوال این که شما که فرم دنده دادن معمولی یک موتور آشنایی ندارین؟؟چطوری در مورد قدرت انجین و محدودیت هاش تو فروم بحث می کنید؟؟؟

linux_linda
25-04-1399, 07:53 قبل از ظهر
به هرحال این موتور برای سرعتی بالاتر از پالس و آپاچی و سی اف ساخته شده
اما من نمیخوام با این فعلا سرعت برم تا چند هزار کیلومتر اول که کنترل موتور دستم بیاد
سنگین ریشه سبک است و ثبات منبع حرکت

farshad 54
25-04-1399, 09:33 قبل از ظهر
موتورت اومد

عکس از پدال دندش بذار بهت بگم چه جوری باید دنده عوض کنی

چند تا عکس هم از زوایای مختلف موتورت بذار ببینیمش

در ضمن زونتس رنگ خاکستری مشکی هم زده جدیدا

linux_linda
25-04-1399, 02:49 بعد از ظهر
دنده رو یاد گرفتم تموم شد رفت
از سی جی آسونتر و نرم تر
رنگ آبی خاکستری
این موتور هم آچارکشی میخواد؟

نحوه نصب آینه چطوریه؟
یه فنر داره با دو تا واشر بزرگ و کوچک و یک پیچ آچار خور که باید با بوکس سفت بشه
فنر اگر از زیر بخوره فنر رو باید چطوری سفت کنیم؟

shokrim1987
25-04-1399, 11:34 بعد از ظهر
منظورتون از اینکه دنده یک بالا میخوره اینه که برای دنده یک رفتن باید با انگشتان پا اهرم جلو رو بزنم و برای دنده 2و3و4و5و6 هم اهرمی که پاشنه کفش روش هست؟

شما که زونتس دارید توصیه تون به آچارکشی هست؟
من در شیرازم هستم شرکت برای موتور صفر آیا آچارکشی دوره برای کیلومتری خاص گذاشته؟
نوع روغنی که با این موتور سازگاره چی هست؟

شیراز نمایندگی ش دروازه اصفهان هست آقای محمدپور فکر کنم. فعلا که نیازی به آچارکشی ندارید.
مطابق با همون توصیه کمپانی برای تعویض روغن میتونید از روغن 10w40 استاندارد SN استفاده کنید . نمونه های ایرانی ش میشه بهران پیشتاز و سوپر رانا و نمونه ی خارجی هم میشه موتول که البته گرونه
تا ده هزار کیلومتر دو مرتبه آچارکشی رایگان که قبلا جز مواردی بود که روی موتور ارایه میدادن الان رو نمیدونم

linux_linda
26-04-1399, 07:54 قبل از ظهر
شیراز نمایندگی ش دروازه اصفهان هست آقای محمدپور فکر کنم. فعلا که نیازی به آچارکشی ندارید.
مطابق با همون توصیه کمپانی برای تعویض روغن میتونید از روغن 10w40 استاندارد SN استفاده کنید . نمونه های ایرانی ش میشه بهران پیشتاز و سوپر رانا و نمونه ی خارجی هم میشه موتول که البته گرونه
تا ده هزار کیلومتر دو مرتبه آچارکشی رایگان که قبلا جز مواردی بود که روی موتور ارایه میدادن الان رو نمیدونم

آیا بخاطر صفر بودن موتور هست که دور موتور نوسان داره؟

محمدپور که فقط فروشنده است مگه مغازه جدا برای خدمات پس از فروش داره؟
توی کارتونش دفترچه راهنمای چینی داشت فارسی ندیدم
این دفترچه فارسی که تو سایت متین خودرو زنجان هست مربوط به نسخه S هست

shokrim1987
26-04-1399, 05:46 بعد از ظهر
آیا بخاطر صفر بودن موتور هست که دور موتور نوسان داره؟

محمدپور که فقط فروشنده است مگه مغازه جدا برای خدمات پس از فروش داره؟
توی کارتونش دفترچه راهنمای چینی داشت فارسی ندیدم
این دفترچه فارسی که تو سایت متین خودرو زنجان هست مربوط به نسخه S هست

من شنیده بودم نمایندگی شیرازش همین آقاست میتونی بری همونجا بپرسی یا زنگ بزنی به خوده شرکت
دفترچه فارسی همون وب سایت متین خودرو میتونی دانلود کنی برای مدل اس
نوسان دور موتور فقط روی کیلومتر هست یا اینکه گازخور موتور هم نوسان داره ؟
برای آینه هم دیدم پرسیده بودی آینه روی پایه میذاری، واشر و فنر رو میندازی زیرش و مهره ش رو از زیر میبندی

linux_linda
26-04-1399, 08:39 بعد از ظهر
من شنیده بودم نمایندگی شیرازش همین آقاست میتونی بری همونجا بپرسی یا زنگ بزنی به خوده شرکت
دفترچه فارسی همون وب سایت متین خودرو میتونی دانلود کنی برای مدل اس
نوسان دور موتور فقط روی کیلومتر هست یا اینکه گازخور موتور هم نوسان داره ؟
برای آینه هم دیدم پرسیده بودی آینه روی پایه میذاری، واشر و فنر رو میندازی زیرش و مهره ش رو از زیر میبندی

موقع گاز خوردن

لاستیک ها رو کارخونه مدل 99 لاستیک بارز ایرانی انداخته
لاستیک شما از کدوم شرکته؟

shokrim1987
26-04-1399, 11:01 بعد از ظهر
موقع گاز خوردن

من موتور دست دوم خریدم و لاستیک ش عوض شده بود نمیدونم شرکتی ش چی بوده ولی میدونم تا مدتی لاستیک یاسا مینداختن زیرش
فعلا یک مقدار آروم باهاش شروع کن تا یه مقدار موتور کار کنه و راه بیفته ببینی نوسان دور موتورش ادامه دار خواهد بود یا نه

linux_linda
27-04-1399, 08:46 قبل از ظهر
من موتور دست دوم خریدم و لاستیک ش عوض شده بود نمیدونم شرکتی ش چی بوده ولی میدونم تا مدتی لاستیک یاسا مینداختن زیرش
فعلا یک مقدار آروم باهاش شروع کن تا یه مقدار موتور کار کنه و راه بیفته ببینی نوسان دور موتورش ادامه دار خواهد بود یا نه

فعلا سند موتور صادر نشده
این مدل R شماره دنده ها رو روی صفحه نمایش میزنه؟
من چیزی ندیدم

farshad 54
28-04-1399, 08:26 قبل از ظهر
موقع گاز خوردن

شما مطمینی که زونتس خریدی

بارز مگه لاستیک موتور میزنه

یه چندتا عکس از موتورت بذار ببینیمش دیگه رخشتو

linux_linda
28-04-1399, 08:28 قبل از ظهر
شما مطمینی که زونتس خریدی

بارز مگه لاستیک موتور میزنه

یه چندتا عکس از موتورت بذار ببینیمش دیگه رخشتو

مثل بقیه زونتس هاست دیگه

بله
اول فکر کردم لاستیک یاسا هست خوب روی نوشته های لاستیک نگاه کردم نوشته بارز حالا بعدا عکس هم میذارم
حالا کیفیت لاستیک بارز چطوره؟

shokrim1987
28-04-1399, 12:12 بعد از ظهر
فعلا سند موتور صادر نشده
من چیزی ندیدم

قرار بوده روی صفحه کیلومتر اونجا که علامت باطری هست زیرش نشانگر دنده بخوره
من تا حالا مدل R به پستم نخورده نگاه کنم ببینم اضافه شده یا نه
شما بررسی کن به ما هم بگو

Alireza Farzin
28-04-1399, 01:28 بعد از ظهر
مثل بقیه زونتس هاست دیگه

بله
اول فکر کردم لاستیک یاسا هست خوب روی نوشته های لاستیک نگاه کردم نوشته بارز حالا بعدا عکس هم میذارم
حالا کیفیت لاستیک بارز چطوره؟

سلام,

اونموقع که بحث ABS داشتن موتور بود, من اشاره کردم که ABS باید با لاستیک های مرغوب همراه باشه تا کارائی بالا داشته باشه,.....در ماشین اینطوری نیست ولی در موتورسیکلت خیلی از مواقع زمین خوردن به ترمز گرفتن ختم نمیشه که ABS کمک بکنه, چسبنده گی بسیار خوب لاستیک به جاده, شرط اولیه لاستیک موتورسیکلت هست,
در واقع اول یک موتورسیکلت باید لاستیک های بسیار خوب داشته باشه تا سیستم ABS رو روش اضافه بکنن,

الان هرکسی برای ایمنی بیشتر دنبال داشتن سیستم ABS هست, انقدر به این مسئله توجه میکنن که اصلا توجه به کیفیت لاستیک نمیکنن,.....یه سری از کارخونه ها هم همینو میخوان,
چون یه سیستم معمولیه ABS براشون به مراتب ارزونتر از یه جفت لاستیک مرغوب خرج ور میداره,

من نگران روزی بودم که موتور ABS دار با اشغالترین کیفیت لاستیک بیاد بیرون,....که به حقیقت پیوست,

حالا آقای Linux-linda شما که انقدر مقایسه ارقامی با cf250 میکردین,....فکر میکنین این لاستیکها شما رو در اون سرعت رو جاده نگه میداره, و یا سر پیچ تند بدون استفاده از ترمز, لاستیک زیر پای شما رو خالی نمیکنه؟,....در این شرایط ABS بدادتون نمیرسه,

alam
28-04-1399, 04:47 بعد از ظهر
فعلا سند موتور صادر نشده
من چیزی ندیدم

دوست عزیز من فکر می کنم شما یه فروم و سر کار گذاشتید
مگه می شه ادم موتوری بخره و با نگاه به صفحه نمایش موتور نفهمه چه امکاناتی داره چه برسه به اینکه ندونه نشانگر دنده داره یا نه؟؟
لاستیک بارز من تا حالا ندیدم،شاید رو موتور شما اختصاصی زدن
فکر کنم این سایت واسه شما جنبه تفریح داره

linux_linda
28-04-1399, 08:39 بعد از ظهر
قرار بوده روی صفحه کیلومتر اونجا که علامت باطری هست زیرش نشانگر دنده بخوره
من تا حالا مدل R به پستم نخورده نگاه کنم ببینم اضافه شده یا نه
شما بررسی کن به ما هم بگو

منکه چیزی ندیدم
فقط دکمه N دنده خلاص وقتی دنده آزاد هست میزنه
این تنظیم ساعت چطوریه ؟
set و Mode رو که میزنم اتفاقی نمیوفته
ضمنا مدل 99 صفحه سوییچ و دکمه پرش زین هم رنگش مشکی شده
زنگ بزنم دفتر کارخونه زنجان بخش گارانتی در مورد شماره دنده بپرسم
ریست کردن Ecu چطوریه؟
دفترچه راهنمایی که داخل کارتون هست زبان چینی داره

Alireza Farzin
28-04-1399, 11:09 بعد از ظهر
منکه چیزی ندیدم
فقط دکمه N دنده خلاص وقتی دنده آزاد هست میزنه
این تنظیم ساعت چطوریه ؟
set و Mode رو که میزنم اتفاقی نمیوفته
ضمنا مدل 99 صفحه سوییچ و دکمه پرش زین هم رنگش مشکی شده
زنگ بزنم دفتر کارخونه زنجان بخش گارانتی در مورد شماره دنده بپرسم
ریست کردن Ecu چطوریه؟
دفترچه راهنمایی که داخل کارتون هست زبان چینی داره

سلام,

تا اونجائی که من میدونم موتورهائی که دندشون, یکی پائین, بقیه بالاست دنده شمار براش نمیزارن, فقط چراغ سبز خلاص دارن,

شما اگر یکم تجربه موتورسواریت بهتر بشه, لزومی نمیبینی که ببینی دنده رو چه دنده ای هست,.....ماها حتی به چراغ سبز هم نگاه نمیکنم,....بیشتر مسئله احساس روی پات و کلاچ بهت میگه که خلاص شده یا نه,

لاستیکها رو نگاه کن ببین با این اعداد مطابقت دارن,......مخصوصا عدد و حرف آخر,

لاستیک جلو; 110x70-Rx17----54S

لاستیک عقب; 150x55-Rx17----64S

چراغ خطر روغن مثل یه سری از موتورهای دیگه, هر 1000 کیلومتر روشن میشه برای تعویض روغن,

بنظر میرسه برای تعویض روغن, روکش باک بنزین باید در بیاد,......امیدوارم که اشتباه کرده باشم,

linux_linda
29-04-1399, 12:11 قبل از ظهر
سلام
نه مدل R گیج روغن کنار درب کلاچ هست
آخه یکی از تبلیغات متین خودرو این بود که در مدل R نشانگر دنده رو آوردیم روی صفحه نمایش کیلومتر شمار

سلام,

تا اونجائی که من میدونم موتورهائی که دندشون, یکی پائین, بقیه بالاست دنده شمار براش نمیزارن, فقط چراغ سبز خلاص دارن,

شما اگر یکم تجربه موتورسواریت بهتر بشه, لزومی نمیبینی که ببینی دنده رو چه دنده ای هست,.....ماها حتی به چراغ سبز هم نگاه نمیکنم,....بیشتر مسئله احساس روی پات و کلاچ بهت میگه که خلاص شده یا نه,

چراغ خطر روغن مثل یه سری از موتورهای دیگه, هر 1000 کیلومتر روشن میشه برای تعویض روغن,

بنظر میرسه برای تعویض روغن, روکش باک بنزین باید در بیاد,......امیدوارم که اشتباه کرده باشم,

shokrim1987
29-04-1399, 12:46 قبل از ظهر
سلام,

شرکت اعلام کرده بود دنده شمار به کیلومتر های جدید اضافه شده . البته گویا منظورشون برای مدل R NEW بوده که هنوز عرضه نکردن. قراره روی اون مدل بدون کلید بشه موتور
توی همه ی کاتالوگ ها در مدل های R قرار هست چرخ های عقب R17 150/60 باشه. هر هزار کیلومتر چراغ روغن روشن میشه و با گرفتن دکمه ست SET به مدت 5 ثانیه خاموش میشه
توی مدل S باید روکش باک رو باز میکردن و یکی از تغییرات مدل R راحتتر شدن تعویض روغن هست که اومده کنار درب کلاچ

linux_linda
29-04-1399, 08:56 قبل از ظهر
شرکت اعلام کرده بود دنده شمار به کیلومتر های جدید اضافه شده . البته گویا منظورشون برای مدل R NEW بوده که هنوز عرضه نکردن. قراره روی اون مدل بدون کلید بشه موتور
توی همه ی کاتالوگ ها در مدل های R قرار هست چرخ های عقب R17 150/60 باشه. هر هزار کیلومتر چراغ روغن روشن میشه و با گرفتن دکمه ست SET به مدت 5 ثانیه خاموش میشه
توی مدل S باید روکش باک رو باز میکردن و یکی از تغییرات مدل R راحتتر شدن تعویض روغن هست که اومده کنار درب کلاچ

فقط همین نیست

این تغییرات در مدل R

پایان انتقال لرزه­ها به دست­ها و پاها

جایگاه مناسب قرارگیری راکب روی متورسیکلت راحتی را درسفرهای طولانی فراهم می­کند.

کمک فنر نیتروژنی مرکزی

چرخ­های جلو و عقب جدید

باطری لیتیومی

پایه قفل دیسک ترمز

انجین بازکالیبره شده

فرمان حدید

در دسترس بود مخزن روغن ترمز عقب

فقط نمیدونم این کلید خاموش کردن ABS کجاست؟
چیزی رو دکمه های فرمون ندیدم

Alireza Farzin
31-04-1399, 12:03 بعد از ظهر
فقط همین نیست

این تغییرات در مدل R

پایان انتقال لرزه­ها به دست­ها و پاها

جایگاه مناسب قرارگیری راکب روی متورسیکلت راحتی را درسفرهای طولانی فراهم می­کند.

کمک فنر نیتروژنی مرکزی

چرخ­های جلو و عقب جدید

باطری لیتیومی

پایه قفل دیسک ترمز

انجین بازکالیبره شده

فرمان حدید

در دسترس بود مخزن روغن ترمز عقب

فقط نمیدونم این کلید خاموش کردن ABS کجاست؟
چیزی رو دکمه های فرمون ندیدم

آقای Linux linda سلام,

من فکر کردم شما گرفتار شدین, ولی امروز پستتونو دیدم,

شما بخاطر اشتیاقی که به زونتس نشون میدادین, من گفتم حتما یه گزارش کامل همراه با عکس از اینکه چطور این موتور رو انلاین خریدین و قیمتها چطور بود و نحوه بسته بندی موتور و تجربه شما در باز کردنش, برامون مینویسی,

ایا چرخ های جدید رو داره؟

شماره لاستیک ها رو برامون ننوشتی,.....یا هر عدد دیگه ای که روی لاستیک ها هست,

در مورد کلید ABS پرسیده بودی,.......مدل جدید R کلید ABS نداره,

مارو منتظر نزار,

farshad 54
03-05-1399, 08:04 قبل از ظهر
زونتس r كليد abs داره رو قلوه سمت راست هست دکمش

لاستیک هاش هم ایران یاسا هست

ولی موتوری که این دوستمون تو تصوراتشون خریدن لاستیکاش بارز هست و دکمه abs اش رو هم گذاشتن احتمالا زیر زینش که ایشون پیداش نمیکنه

دوست عزیز هر وقت 4 تا عکس از موتورت گذاشتی (البته موتور خودت) بیا اینجا راجبش صحبت کنیم اگر هم غیر از اینه میشه راجب موتور زونتس اینجا صحبت کرد نه موتور فرضی شما

موفق باشید

linux_linda
03-05-1399, 07:27 بعد از ظهر
عکس میذارم ولی باید بخاطر حرفهایی که زدی رسما همینجا عذرخواهی کنی

غیر از عکس
برای تایید صحبت هام در مورد دکمه ABS و شرکت تولید کننده لاستیک هم به شماره تلفن متین خودرو در کارخانه زنجان بخش گارانتی تماس بگیرید

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Alireza Farzin
04-05-1399, 12:18 قبل از ظهر
اقای Linux-linda,

شما اگر نمیخواستی به سوالهای پیش اومده در مورد این موتور پاسخ بدی, اصلا چرا موضوع سفارش دادن این موتور رو پیش کشیدی,

اگر قرار بود برای گرفتن جواب سوالات با کارخونه و نمایندگی تماس بگیریم,....شما چرا این کار رو نکردی و سوالاتی رو که برات بعد از تحویل گرفتن موتور پیش اومد اینجا عنوان کردی؟؟؟,

امروزه هر کسی, موبایل همراه خودش داره,
یعنی شما یه عکس از جعبه, نحوه باز کردن, نحوه قرار گرفتن موتور تو جعبه و غیره نگرفتی که بما نشون بدی,....تازه دو تا عکس از سر واکنی گذاشتی که حالت عکس های سایت دیوار رو داره,

دوست عزیز من خودم شخصا دوبار ازت خواستم که اعداد و ارقام روی لاستیک رو بما بگو,

برای خودت پست میزاری و هیچگونه اطلاعات مفید از نحوه تحویل گرفتن این موتور و نکات ظریفی رو که به چشم دیدی,.....درج نمیکنی,

شما قسمتهائی رو که مدل R جدید تغییر کرده و یا اضافه شده رو عنوان کردی, ولی پشت سرش نگفتی که موتوری رو که تحویل گرفتی واقعا این تغییرات درش صورت گرفته یا نه,......این تاپیک رو سر سری جواب میدی, اونوقت برای تاپیک اسکوتر پست میزاری,

من کم کم دارم شک میکنم که این موتور مال خودت هست یا نه,

حالا باز شما بجای دادن اطلاعات مفید در مورد سفارش دادن, تحویل گرفتن و بازرسی کامل زونتس R جدید برای اعضای مشتاق, برید برای تاپیک های دیگه پست بزارید,

farshad 54
04-05-1399, 06:30 قبل از ظهر

غیر از عکس
برای تایید صحبت هام در مورد دکمه ABS و شرکت تولید کننده لاستیک هم به شماره تلفن متین خودرو در کارخانه زنجان بخش گارانتی تماس بگیرید

مهندس این عکسایی که گذاشتی مال زونتس مدل s مدل قبلیه شما هنوز نمیدونی موتوری که مثلا خریدی کدوم مدلش هست

حالا بر فرض اینکه مدل s رو به جاي مدل r بهت انداختن نمیتونستی یه عکس از لاستیک موتورت بذاری که برند معظم بارز رو ما روش ببینیم وقتی رو موتور شما لاستیک بارز هست و تکنولوژی هم

خدارو شکر اینقدر پیشرفت کرده که میشه با گذاشتن عکس شک و شبهات و برطرف کرد من برم از نمایندگی بپرسم برند لاستیک رو

حالا به نظرت کی باید رسما عذر خواهی کنه ؟

البته نه از من از همه دوستانی که وقتشونو گرفتی تا به سوالات بی پایه و اساس شما پاسخ بدن

linux_linda
04-05-1399, 04:19 بعد از ظهر
مهندس این عکسایی که گذاشتی مال زونتس مدل s مدل قبلیه شما هنوز نمیدونی موتوری که مثلا خریدی کدوم مدلش هست

حالا بر فرض اینکه مدل s رو به جاي مدل r بهت انداختن نمیتونستی یه عکس از لاستیک موتورت بذاری که برند معظم بارز رو ما روش ببینیم وقتی رو موتور شما لاستیک بارز هست و تکنولوژی هم

خدارو شکر اینقدر پیشرفت کرده که میشه با گذاشتن عکس شک و شبهات و برطرف کرد من برم از نمایندگی بپرسم برند لاستیک رو

حالا به نظرت کی باید رسما عذر خواهی کنه ؟

البته نه از من از همه دوستانی که وقتشونو گرفتی تا به سوالات بی پایه و اساس شما پاسخ بدن

من برام مشکلی نداره بعدا از جای مخزن ترمز و گیج روغن عکس میذارم
پس مشخصه اصلا حتی دست به زونتس نزدی و اصلا سوارش نشدی
هنوز نمیدونی در مدل R جای مخزن روغن ترمز عقب در دسترس قرار گرفته و گیج روغن در مدل R از زیرباک اومده در سمت راست انجین

بعدش میخوای برات از از لاستیک ها عکس بگیرم!!!

تو عکس کلمه R رو پشت موتور نمیبینی؟

برای جواب سوالات سوالات در مورد لاستیک زنگ بزن
کارخونه متین خودرو در زنجان بخش گارانتی بهت جواب بدند

- - - Updated - - -

اقای Linux-linda,

شما اگر نمیخواستی به سوالهای پیش اومده در مورد این موتور پاسخ بدی, اصلا چرا موضوع سفارش دادن این موتور رو پیش کشیدی,

اگر قرار بود برای گرفتن جواب سوالات با کارخونه و نمایندگی تماس بگیریم,....شما چرا این کار رو نکردی و سوالاتی رو که برات بعد از تحویل گرفتن موتور پیش اومد اینجا عنوان کردی؟؟؟,

امروزه هر کسی, موبایل همراه خودش داره,
یعنی شما یه عکس از جعبه, نحوه باز کردن, نحوه قرار گرفتن موتور تو جعبه و غیره نگرفتی که بما نشون بدی,....تازه دو تا عکس از سر واکنی گذاشتی که حالت عکس های سایت دیوار رو داره,

دوست عزیز من خودم شخصا دوبار ازت خواستم که اعداد و ارقام روی لاستیک رو بما بگو,

برای خودت پست میزاری و هیچگونه اطلاعات مفید از نحوه تحویل گرفتن این موتور و نکات ظریفی رو که به چشم دیدی,.....درج نمیکنی,

شما قسمتهائی رو که مدل R جدید تغییر کرده و یا اضافه شده رو عنوان کردی, ولی پشت سرش نگفتی که موتوری رو که تحویل گرفتی واقعا این تغییرات درش صورت گرفته یا نه,......این تاپیک رو سر سری جواب میدی, اونوقت برای تاپیک اسکوتر پست میزاری,

من کم کم دارم شک میکنم که این موتور مال خودت هست یا نه,

حالا باز شما بجای دادن اطلاعات مفید در مورد سفارش دادن, تحویل گرفتن و بازرسی کامل زونتس R جدید برای اعضای مشتاق, برید برای تاپیک های دیگه پست بزارید,

عکس هایی که داخل دیوار آپلود میشن لیبل کلمه دیوار رو عکس قرار میگیره
بگو از کدوم قسمت موتور عکس میخوای؟
من مدل S نداشتم مستقیم رفتم R رو خریدم تو جعبه اش آینه - دفترچه راهنما- باتری- یک فیلتر روغن یدکی بود
در مدل R صفحه نمایش کیلومتر از حالت نارنجی شده سفید
در مدل 99 هم جای کلید رنگش مشکی شده

Alireza Farzin
04-05-1399, 09:22 بعد از ظهر
من برام مشکلی نداره بعدا از جای مخزن ترمز و گیج روغن عکس میذارم
پس مشخصه اصلا حتی دست به زونتس نزدی و اصلا سوارش نشدی
هنوز نمیدونی در مدل R جای مخزن روغن ترمز عقب در دسترس قرار گرفته و گیج روغن در مدل R از زیرباک اومده در سمت راست انجین

بعدش میخوای برات از از لاستیک ها عکس بگیرم!!!

تو عکس کلمه R رو پشت موتور نمیبینی؟

برای جواب سوالات سوالات در مورد لاستیک زنگ بزن
کارخونه متین خودرو در زنجان بخش گارانتی بهت جواب بدند

- - - Updated - - -

عکس هایی که داخل دیوار آپلود میشن لیبل کلمه دیوار رو عکس قرار میگیره
بگو از کدوم قسمت موتور عکس میخوای؟
من مدل S نداشتم مستقیم رفتم R رو خریدم تو جعبه اش آینه - دفترچه راهنما- باتری- یک فیلتر روغن یدکی بود
در مدل R صفحه نمایش کیلومتر از حالت نارنجی شده سفید
در مدل 99 هم جای کلید رنگش مشکی شده

سلام,

به نظر میرسه که شما پست ها رو با دقت نمیخونی,
من گفتم عکس ها حالت عکس های سایت دیوار رو داره, نگفتم عکس های اونجاست,

دوست عزیز,
نه اطلاعاتی در مورد لاستیک بمن دادی, که سه بار ازت تقاضا کردم, نه در مورد چرخ که ازت پرسیدم,
ازت سوال کردم چجوری به دستت رسید چطور بسته بندیش کرده بودن؟؟, اونوقت شما میگی تو جعبه اش, باتری, آینه ها و غیره و غیره بود,

خوب,
عنوان کرده بودی, چون سوارش نشدیم چیزی ازش نمیدونیم,

راست و حسینی من سوارش نشدم, تو خیابون پشت سرش دنبالش کردم ببینم چطور راه میره,

حالا این اطلاعات رو بهت میدم ولی فکر میکنم خودت هم میدونی, یعنی دقیقه ای که جعبه رو باز کردی متوجه شدی که موتور سری R جدید نیست,
نمیشه اینقدر گنگ باشی راجب بهش و بگی "نه سری جدیده", چون من و اعضای دیگه از روی دو تا عکسی که گذاشتی متوجه شدیم,.....شما که جای خود داره,
مطمئنم که الان تو فکرش هستی که موتور رو یه جوری پس بدی,

از لحاظ ظاهری این چند چیز مشخصه که حاکی از باطنش هم هست,
موتورت,
# چرخ های جدید رو نداره,
# پدال های جدید رو که جلوی لرزش رو میگیرن نداره,
# فرمون بندی جدید رو هم نداره,
# احتمالا باتریه لیتیومی هم نداره,

از ده ماه قبل قرار بود سری R جدید بیاد,....دوماه پیش شخصی از یکی از نمایندگی ها پرسید"کی میاد؟",...نمایندگی گفت "اصلا نمیاد", از مسئول شرکت پرسید,....اونم گفت"هنوز تولید نشده",

نمیشه تو این دو ماه تولید شده باشه و وارد بازار شده باشه,...صحت این حرف, موتوریست که شما تحویل گرفتی,

حالا جواب دادن های بی سر و ته و عکس نگرفتن هاتون منطقی به نظر میرسه,
شما همون لحظه اول متوجه شدی که موتورت سری R جدید نیست و دیگه اشتیاقی هم نداشتی که به سوالات ما جواب بدی,....عکس ها هم که بدتر موتور رو لو میداد,

linux_linda
04-05-1399, 10:56 بعد از ظهر
شما منظورت از زونتس R جديد چيه؟
اگر بخوان مدل 2019 رو وارد کنن که قيمتش ميره بالاي 70 تومن اصلا تو برنامه شرکت نيست
همين الان NS200 که ازين موتور ضعيف تره چون ديگه وارد نميشه قيمتش شده 65 تومن
ضمنا اين زونتسي که به اسم R فروخته ميشه اشکالات نسخه S گرفته شده
مثل همون عوض شدن محل گيج روغن
در مورد بسته بندي از طريق باربري هم فروشنده در پدال خيلي قشنگ موتور رو با پلاستيک ضربه گير حبابي چسب کاري کردن بدون خط و خش براي بنده ارسال کردن که جاي تشکر داره

اينم عکس از چند تا قسمت موتورم

سلام,

دوست عزیز,
نه اطلاعاتی در مورد لاستیک بمن دادی, که سه بار ازت تقاضا کردم, نه در مورد چرخ که ازت پرسیدم,
ازت سوال کردم چجوری به دستت رسید چطور بسته بندیش کرده بودن؟؟, اونوقت شما میگی تو جعبه اش, باتری, آینه ها و غیره و غیره بود,

خوب,

حالا این اطلاعات رو بهت میدم ولی فکر میکنم خودت هم میدونی, یعنی دقیقه ای که جعبه رو باز کردی متوجه شدی که موتور سری R جدید نیست,
نمیشه اینقدر گنگ باشی راجب بهش و بگی "نه سری جدیده", چون من و اعضای دیگه از روی دو تا عکسی که گذاشتی متوجه شدیم,.....شما که جای خود داره,

موتورت,
# چرخ های جدید رو نداره,

از ده ماه قبل قرار بود سری R جدید بیاد,....دوماه پیش شخصی از یکی از نمایندگی ها پرسید"کی میاد؟",...نمایندگی گفت "اصلا نمیاد", از مسئول شرکت پرسید,....اونم گفت"هنوز تولید نشده",

نمیشه تو این دو ماه تولید شده باشه و وارد بازار شده باشه,...صحت این حرف, موتوریست که شما تحویل گرفتی,

شما همون لحظه اول متوجه شدی که موتورت سری R جدید نیست و دیگه اشتیاقی هم نداشتی که به سوالات ما جواب بدی,....عکس ها هم که بدتر موتور رو لو میداد,

shokrim1987
04-05-1399, 11:07 بعد از ظهر
سلام,

دوست عزیز,

خوب,

موتورت,
# چرخ های جدید رو نداره,

سلام دوست گرامی
من خودم زونتس S مدل 96 رو دارم . توی گروه زونتس سواران دیدم دوستانی هستن که مدل R خریدن و یه سری تغییرات روی موتورهاشون اعمال شده.
مثلا کیلومترشون سفید شده یا اینکه مخزن روغن ترمز اومده بیرون و دسترسی راحتتر شده (در حالیکه توی مدل S زیر بدنه قرار گرفته و برای رسیدن بهش باید صندلی و طلق های کناری باز بشن)
یا مثلا دکمه ABS اضافه شده . از همه مهمتر سیستم تعویض روغن عوض شده و به کنار درب کلاچ اومده و توی مدل جدید 1.5 لیتر روغن میگیره در حالیکه توی مدل قبلی 1.9 لیتر میگیره( در صورت تعویض فیلتر 200 سی سی به این رقم ها اضافه میشه)
اون تغییرات پدال جدید یا کیلس شدن موتور و یه چیزای جزیی اعمال نشده و توی وب سایت هم گویا تاکید شده که اون مدل R New هست که هنوز نیومده (احتمالا هم نیاد)

با اینکه دوستمون چی گرفتن و حالا چرا اینقدر گنگ بیان میکنن کاری ندارم
ولی یک سری از اون لیست تعییرات که اعلام شده صورت گرفته و تحت عنوان مدل R با قیمتی حدود 4 میلیون گرون تر هم بفروش میرسه

linux_linda
04-05-1399, 11:56 بعد از ظهر
مساله اینجاست یه سری فکر کردن شرکت زونتس 250 مدل 2019 آورده
اصلا این شرکت در دستور کارش دیگه نداره همون موقع رفت S رو آپگرید کرد به R

Ride Review: Zontes ZT250-R - ZA Bikers ([Only registered and activated users can see links])

farshad 54
05-05-1399, 07:14 قبل از ظهر

Ride Review: Zontes ZT250-R - ZA Bikers ([Only registered and activated users can see links])

من بازم تاکید میکنم اون عکسی که اول گذاشتی زونتس s هست و مدل r نیست منظورم از مدل r همین مدلی هست که از دوسال پیش بعد از اون مدل قبلی اومده و الان هم شرکت داره میفروشه

شما به جای اینکه قفلی بزنی رو تغییر محل مخزن ترمز عقب بهتره ببینی سمت چپ فرمون دکمه abs داره موتورت یا نه

و باز هم یه عکس از برند بارز رو لاستیک موتور نذاشتی

ما هم که زونتس از نزدیک ندیدیم پنگوِِعن ها هم پرواز میکنن

- - - Updated - - -

من بازم تاکید میکنم اون عکسی که اول گذاشتی زونتس s هست و مدل r نیست منظورم از مدل r همین مدلی هست که از دوسال پیش بعد از اون مدل قبلی اومده و الان هم شرکت داره میفروشه

شما به جای اینکه قفلی بزنی رو تغییر محل مخزن ترمز عقب بهتره ببینی سمت چپ فرمون دکمه abs داره موتورت یا نه

Alireza Farzin
05-05-1399, 08:50 قبل از ظهر
ایشون از اول صحبتش طوری بود که داره سری R جدید رو میخره نه سری R امسال,

حتی همون اول که هنوز عکس نذاشته بود, ازش پرسیدم که ""چرخ های جدید روش هست؟؟"",
به من نگفت که R جدید نیست,
الان طوری صحبت میکنه که تمام بالا و پائین این شرکت و محصولش رو قبل از خرید میدونسته, اونوقت اینجا سوال میکنه که طریقه جا رفتن دنده هاش چه شکلیه,......بگزریم,

تو یه مهمونی, یه شخصی که تو کار جوراب بود, نوشته روی جوراب(SLAM) من رو خوند "سلام" و فکر کرد کار ایرانه, تو جمع همش ازم سوال میکرد از کجا گرفتمش,........میگم شاید روی لاستیک یه چیز دیگه ای نوشته و ایشون خوندن "بارز",

linux_linda
05-05-1399, 09:31 قبل از ظهر
وقتی خود زونتس برنامه های برای تولید 250 جدید نداره چطوری میگی نسخه R جدید
منظورم از R جدید با لاستیک بارز که دارم مدل 99 هست
اصلا دیگه این شرکت غیر از نسخه R که روی موتور نوشته چیز جدید دیگری نداره

- - - Updated - - -

fereidooniomid
05-05-1399, 08:34 بعد از ظهر

غیر از عکس

این عکس زونتس R هست که تو ایران میفروشن
ساده ترین راه هم برای تشخیصش رنگ دکمه های قلوه هست که بجای قرمز سفیده جون نور پس زمینه داره
دومین راه ساده دو شاخ عقب هست که شبیه دوک 250 هست و رنگش هم جای مشکی، طلایی رنگ و همرنگ فرمون و کمک جلو هست
اگر به عکس معرفی زونتس که اول تاپیک هست نگاه کنید میبینید دکمه های قلوه قرمز هست و دوشاخ عقب هم مشکی رنگ و ساده هست

- - - Updated - - -

ایشون از اول صحبتش طوری بود که داره سری R جدید رو میخره نه سری R امسال,

حتی همون اول که هنوز عکس نذاشته بود, ازش پرسیدم که ""چرخ های جدید روش هست؟؟"",
به من نگفت که R جدید نیست,
الان طوری صحبت میکنه که تمام بالا و پائین این شرکت و محصولش رو قبل از خرید میدونسته, اونوقت اینجا سوال میکنه که طریقه جا رفتن دنده هاش چه شکلیه,......بگزریم,

تو یه مهمونی, یه شخصی که تو کار جوراب بود, نوشته روی جوراب(SLAM) من رو خوند "سلام" و فکر کرد کار ایرانه, تو جمع همش ازم سوال میکرد از کجا گرفتمش,........میگم شاید روی لاستیک یه چیز دیگه ای نوشته و ایشون خوندن "بارز",

چیزی به اسم سری R جدید نداریم
3 مدل هست
1-zontes 250s
.
2- zontes 250s upgrade
.
3- zontes 250R
.
اولی توی ایران به اسم سری S وارد شد
دومی هم به اسم سری R
.
سری سومی که شما انتظارشو میکشی هم قرار نیست وارد ایران شه و همون سری دوم تحت عنوان Zontes 250R وارد شد که دارای abs و تغییرات زیادی نسبت به سری S هست و تفاوت سری 2 با 1 بیشتر هست تا سری 3 با 2
در واقع سری سوم شبیه zontes 310 هست از نظر چیزایی مثل شکل رینگ و شلگیر عقب
.
چون میدونم الانم باز طبق معمول حرف خودتو میزنی سه تا لینک سه محصول رو به ترتیب از سایت اصلی زونتس میفرستم مشاهده کن
Products ([Only registered and activated users can see links])

- - - Updated - - -

اینم اضافه کنم منم اولش مثل فرشاد فکر میکردم این کاربر موتور رو نخریده
ولی دلیل این سوتفاهم این بود این کاربر اطلاعاتش توی این زمینه کم بود و همه رو دچار سوتفاهم کرد و الکی نزاریم دلخوری پیش بیاد
باسن لق زونتس و برادران چینی

farshad 54
06-05-1399, 06:36 قبل از ظهر
این عکس زونتس R هست که تو ایران میفروشن
ساده ترین راه هم برای تشخیصش رنگ دکمه های قلوه هست که بجای قرمز سفیده جون نور پس زمینه داره
دومین راه ساده دو شاخ عقب هست که شبیه دوک 250 هست و رنگش هم جای مشکی، طلایی رنگ و همرنگ فرمون و کمک جلو هست
اگر به عکس معرفی زونتس که اول تاپیک هست نگاه کنید میبینید دکمه های قلوه قرمز هست و دوشاخ عقب هم مشکی رنگ و ساده هست

- - - Updated - - -

چیزی به اسم سری R جدید نداریم
3 مدل هست
1-zontes 250s
.
2- zontes 250s upgrade
.
3- zontes 250R
.
اولی توی ایران به اسم سری S وارد شد
دومی هم به اسم سری R
.
سری سومی که شما انتظارشو میکشی هم قرار نیست وارد ایران شه و همون سری دوم تحت عنوان Zontes 250R وارد شد که دارای abs و تغییرات زیادی نسبت به سری S هست و تفاوت سری 2 با 1 بیشتر هست تا سری 3 با 2
در واقع سری سوم شبیه zontes 310 هست از نظر چیزایی مثل شکل رینگ و شلگیر عقب
.
چون میدونم الانم باز طبق معمول حرف خودتو میزنی سه تا لینک سه محصول رو به ترتیب از سایت اصلی زونتس میفرستم مشاهده کن

- - - Updated - - -

اینم اضافه کنم منم اولش مثل فرشاد فکر میکردم این کاربر موتور رو نخریده
ولی دلیل این سوتفاهم این بود این کاربر اطلاعاتش توی این زمینه کم بود و همه رو دچار سوتفاهم کرد و الکی نزاریم دلخوری پیش بیاد
باسن لق زونتس و برادران چینی

زونتس r فرمونش كوچیکتره

کتی ها رنگش نقره ای هست و تاشو

رو قلوه سمت راست دکمه abs داره

این موتور تو عکس هیچ کدوم اینارو نداره

بحث ما کلا در مورد همین زونتس r يي هست كه الان تو ايرانه نه نسخه های دیگش

در آخر هم فکر کنم دوستان متوجه شدن جریان موتور این دوستمون چیه دیگه بهش نپردازیم بهتره

ممنون از دوستان عزیز

linux_linda
06-05-1399, 09:42 قبل از ظهر
زنگ زدم متین خودرو زنجان دلیلش رو نگفتن چرا R دو نسخه داره
حالا دکمه abs رو که برداشتن اتومات شده این خوبه یا بد؟

شکل انجین موتورم سمت راستی هست

[Only registered and activated users can see links]

linux_linda
06-05-1399, 12:11 بعد از ظهر
زونتس جدید این هست دیسک های ترمز عوض شده

یه سری تغییرات ظاهری مثل رینگ ها

Alireza Farzin
06-05-1399, 12:29 بعد از ظهر
زنگ زدم متین خودرو زنجان دلیلش رو نگفتن چرا R دو نسخه داره
حالا دکمه abs رو که برداشتن اتومات شده این خوبه یا بد؟

شکل انجین موتورم سمت راستی هست

آقای Linux-linda,
شما الان یه سوال در مورد ورداشته شدن دگمه ABS عنوان کردین که من تو همون پست های اولیه که پرسیده بودین, گفتم که دگمه ABS نداره؟

حالا احتمالا انتظار دارید که اعضا به سوال شما پاسخ بدن,

پس چرا جواب سوال منو (که الان میشه برای چهارمین بار ) که در مورد تمام اطلاعات روی لاستیک نمیدی,
آقا فرشاد که قید دیدن عکس های لاستیک موتور شما رو زد,

shokrim1987
06-05-1399, 01:05 بعد از ظهر
جهت خارج شدن از بحث با این دوستمون
و شاید کمک به دیگر دوستان امروز برای موتور لنت و فیلتر خریدم

قیمت یه دست لنت عقب که همون مارک جهانرو هست و روی CF هم استفاده میشه شد 90 هزار تومن
فیلتر روغن ش هم شد 30 هزار تومن ( شنیدم فیلتر ns150 هم بهش میخوره )
روغن هم 10 40 با استاندارد SN یه 4 لیتری 180 تومن
دو تا دونه پین پلاستیکی روکش باک هم شکسته بود که دونه ای 10 هزار تومن :i'm ok:

خواستم خرج و مخارج ش دستتون بیاد

linux_linda
06-05-1399, 02:42 بعد از ظهر
آقای Linux-linda,
شما الان یه سوال در مورد ورداشته شدن دگمه ABS عنوان کردین که من تو همون پست های اولیه که پرسیده بودین, گفتم که دگمه ABS نداره؟

پس چرا جواب سوال منو (که الان میشه برای چهارمین بار ) که در مورد تمام اطلاعات روی لاستیک نمیدی,
شخصی رو که میذارن ناظر سایت باید با صبر تمام با عکس و لینک دلیل بیاره که زونتس جدید اینجوریه طبق عکسی هایی که من از سایت اصلی زونتس گذاشتم

الان اعداد روی لاستیک رو میخواید؟

Ardalan1992
08-05-1399, 12:14 بعد از ظهر
آقای Linux-linda,

علیرضا جان ایشون از همون اول هم مشخصه که میخوان هم در زمینه زونتس و هم هم سایر مباحث که توجه کنید وقت سایت و دوستان رو بگیرند و بیشتر اینجا جنبه خوش گذرانی داره براشون
الان هم که قطعا این موتور رو نخریدن
چون شما و آقا فرشاد هر سوال و درخواست و عکسی که میخواید نادیده میگیره و بیراهه میره و جواب درست نمیده
من هم میتونم برم تو خیابون و یا موتور فروشی و هر جا عکس از هر موتوری بگیرم و به اسم موتور خودم بذارم اینجا
ایشون کلا الان تمام حرفاش با هم نمیخونه و کاملا مشخصه که سرکاری داره برخورد میکنه
بهتره افرادی در انجمن باشن که مطالب مفید بذارن نه بار علمی سایت رو بیارن پایین

linux_linda
08-05-1399, 10:33 بعد از ظهر
آقا من اصلا این موتور رو ندارم
خوبه
یه روز که موتور رو آببندی کردم با یک همشهری که زوتس S داره قرار میذارم موتورهامون رو نشون میدیم موتور همدیگر رو تست میکنیم
فعلا ازتون تقاضا دارم هرکسی میخواد زونتس R رو از نزدیک ببینه بره نمایشگاه شهرشون ببینه اونجا میتونه اگر اجازه بدند از موتورهاشون عکس بندازین

پیمان اسماعیلی
11-05-1399, 11:37 قبل از ظهر
سلام
شاسی این موتور خیلی به آپاچی ۲۰۰ شبیه
شاسی زیر باکش در پاقع یه میله ست که از فرمون به زیر زین وصل شده
و مثل ان اس و سی اف و دوک دوبل نیست

alam
11-05-1399, 11:46 قبل از ظهر
آقا من اصلا این موتور رو ندارم
خوبه
یه روز که موتور رو آببندی کردم با یک همشهری که زوتس S داره قرار میذارم موتورهامون رو نشون میدیم موتور همدیگر رو تست میکنیم
فعلا ازتون تقاضا دارم هرکسی میخواد زونتس R رو از نزدیک ببینه بره نمایشگاه شهرشون ببینه اونجا میتونه اگر اجازه بدند از موتورهاشون عکس بندازین

خب دوست عزیز شما این موتور و ندارید دیگه ناراحت شدن نداره
این جمله بالا رو به اینصورت بهتره تصحیح کنید که:
هر وقت موتو رو خریدم با یک همشهری که زوتس S داره قرار میذارم موتورهامون رو نشون میدیم موتور همدیگر رو تست میکنیم

linux_linda
11-05-1399, 12:11 بعد از ظهر
خب دوست عزیز شما این موتور و ندارید دیگه ناراحت شدن نداره
این جمله بالا رو به اینصورت بهتره تصحیح کنید که:
هر وقت موتو رو خریدم با یک همشهری که زوتس S داره قرار میذارم موتورهامون رو نشون میدیم موتور همدیگر رو تست میکنیم
بله من این موتور رو ندارم شما هم cf250 ندارید
عکس ها و فیلم هایی هم که گذاشتید از سایت دیوار یا آپارات بوده

alam
11-05-1399, 01:29 بعد از ظهر
بله من این موتور رو ندارم شما هم cf250 ندارید
عکس ها و فیلم هایی هم که گذاشتید از سایت دیوار یا آپارات بوده

دیگه این مورد و هر کی پست هارو بخونه می فهمه کی چی داره و چی نداره :gigglesmile::gigglesmile::gigglesmile:

linux_linda
11-05-1399, 03:05 بعد از ظهر
دیگه این مورد و هر کی پست هارو بخونه می فهمه کی چی داره و چی نداره :gigglesmile::gigglesmile::gigglesmile:
تو که زونتس نداری میای تو تاپیکش
اون مطالبی هم که از اون موتور گذاشتی همش مال یکی دیگست میای کپی شو میذاری

linux_linda
18-05-1399, 06:15 بعد از ظهر
نحوه تنظیم ساعت در زونتس R

دو تا دکمه مشکی روی صفحه کیلومتر هست
سمت راست دکمه Mode
سمت چپ دکمه Set

قبلش باید با دکمه ست برین رو حال odd که روی صفحه نمایش نوشته میشه بصورت پیش فرض Trip نشون داده میشه
بعدش دکمه مود رو چند ثانیه نگه میدارید ساعت شمار شروع به چشمک زدن میکنه بعد با دکمه ست ساعت رو جلو میبرید وقتی ساعت تنظیم شد نوبت تنظیم دقیقه است
یکبار سوییچ را خاموش و دوباره روش میکنید
اینبار دکمه مود را وقتی روی حالت ساعت رفت بیشتر نگه میدارید تا روی دقیقه بره بعدش با دکمه ست دقیقه شمار رو تنظیم میکنید و سپس سوییچ رو خاموش میکنید
ساعت تنظیم شده است

linux_linda
29-05-1399, 12:07 بعد از ظهر
با سلام به دوستان عزیز بعد از استفاده چهار ماهه زونتس r میخواستم معایب و مزایاش رو بگم فقط در جواب حرف سید مهدی که میگه شتابش زیاد نیست رو قبول ندارم چون تو دنده دو و سه و چهار واقعا شتاب داره و واقعا محسوس است مخصوصا سه و چهار ای بی اس رو میشه راحت خاموش کرد قبل از روشن کردن موتور بعد از آمدن برق تو کنسول و نگه داشتن دکمه ای بی اس ، ای بی اس خاموش میشه و اگر موتور رو روشن کنی ای بی اس نداره . با وزن صد و ده کیلو تا امروز هیچ ان اسی نتونسته تو شتاب بگیردش واقعا میگم بدون هیچ اغراقی فقط سعی میکنم معایبش رو بگم چون مزایاش رو گفتید البته به فرمون پذیریش اشاره نشده اینجا که واقعا عالیه تو دویست و پنجاه بودنش زینش واقعا فاجعه است بیشتر از بیست دقیقه که میگذره در رو تو کشاله پا حس میکنی و بعد از یک ساعت واقعا دردناک میشه مشکل بعدیش باطریش هست باطریش فابریکی 6 آمپر است البته آبی که واقعا بی مصرف است که منو مجبور کرد تو چهار ماه تعویضش کنم و مشکل وقتی پیش میاد که برای قاب باطری زیر زین واقعا جای کمی در نظر گرفتن و تنها باطری تو اون اندازه یه باطری 5 آمپری اتمی است که فعلا خوب جواب داده چون میخواستم یه وی مکس 7 آمپری بندازم که جا نمیشد یعنی طراحی زیر زین جوری هست که اصلا نمیتونی یک سانت بزرگ تر از باطری فابریک بندازی و دومین مشکلش توی برق مصرف بالاش مشهود میشه اگر تو شب رانندگی کنی و از چراغ ها استفاده کنی دینامش نمیتونه با توجه به میزان برق مصرفی باطری رو شارژ کنه و صبح روز بعد خیلی بد استارت میخوره مشکل بعدیش چرخ های استفاده شده به صورت فابریک هست چون به شدت صاف هست یه چیز میگم یه چیز میشنوی آماده لیز خوردن تو هر شرایطی باشید مخصوصا اگر بارون بیاد و روی خط های سفید برید بدون شک میخوری زمین مشکل بعدیش رنگ بندیش هست که خیلی خیلی تو چشمه البته مزیت هم هست ولی خوب همه حساس میشن روت بعد از یه مدتی خسته میشی از بس تو چشمی پلیس مخصوصا زیاد میگه بزن بقل :)) شیب زین رو هم بگم خیلی رو به جلوس کلا میری تو باک کمک عقبش هم زیاد نرم نیست بیشترین شتابم میگم تو سرعت 50 تا کل بندازی خیلی سریع به هشتاد و نود میرسی که طرف کلا اوت میشه دور موتور بالا لرزش زیاد میشه تو دسته مخصوصا دنده های یک و دو چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه بپرسید اگر در توانم بود پاسخ میدم چون خودم هم زیاد اطلا نداشتم و یه جورایی 50 - 50 شانسی خریدم ولی الان در این تاریخ کاملا و بدون هیچ شکی با توجه به قیمتش می ارزه وقتی آپاچی 180 16 میلیون شده واقعا این به صرفه تر هست با میانگین سرعت 80 مصرف سوختش صدی 4.5 هست یا علی

قضیه ترمز ABS ربطی به انجین و کاهش دور موتور نداره این فن آوری مربوط بخش لنت و سیستم ترمز گیری هست و دخالتی در Ecu که دور موتور رو کم کنه نداره

من الان موتور زونتس مدل R رو که میرونم باید بگم شتابش تو دنده 4 حرف نداره

کلا سرپرست طراحی آقای تائو بوده برای دنده 1و2و3 انگار موتور رو برای استفاده شهری گذاشته 4و5و6 رو گذاشته برای جاده برای تاپ اسپید 150 سرعت نهایی موتور

linux_linda
14-06-1399, 10:58 قبل از ظهر
کسی میدونه پروتکشن روی Zontes R چطوری نسب میشه؟
من سمت موتور جای پیچ ندیدم که پروتکشن فلزی روش نصب کنم

Alireza Farzin
23-06-1399, 06:02 بعد از ظهر
سلام,

چند روز پیش داشتم بطرف مولوی میرفتم که یه سری به نمایندگیه زونتس زدم,

گفتن, تمامشون لاستیک های ایران یاسا دارن, یه سری زونتس داشتن که احتمالا سال ساختشون 98 بود, چون لاستیک های فابریک زونتس روشون بود و میگفتن 54.600,

linux_linda
23-06-1399, 06:28 بعد از ظهر
دفترچه زونتس فقط تعویض شمع مدل S رو توضیح داده در مدل R جای تعویض شمع اینجاست
کسی میدونه در صورت لزوم بعدا که خواستم شمع نو بندازم شمع چطوری باز میشه؟

linux_linda
23-06-1399, 10:23 بعد از ظهر
سلام,

چند روز پیش داشتم بطرف مولوی میرفتم که یه سری به نمایندگیه زونتس زدم,

گفتن, تمامشون لاستیک های ایران یاسا دارن, یه سری زونتس داشتن که احتمالا سال ساختشون 98 بود, چون لاستیک های فابریک زونتس روشون بود و میگفتن 54.600,

احتمالا زونتس مدل S بوده مدل R ساخت 98 فروشگاه ها ندارن دیگه
خریداران همه دنبال سری R هستن

نیما نادری
24-06-1399, 07:00 بعد از ظهر
چپقی شمع موتور شما با سری قبلی فرق داره

اونا کلا لاستیکی هستند و مارک شمع تورچ هست که با چشم دیده میشه

ماله شما شیلد فلزی داره حتما جدیدتره باید باک رو بردارید شمع رو عوض کنید

اینم فیلتر هوا مدل R و محلش که پشت قاب سمت راست

به صورت کشویی هست

linux_linda
24-06-1399, 07:24 بعد از ظهر
سلام
جای شمع در مدل S کجاش هست؟
متین خودرو یعنی اومد ابرو درست کنه زد چشمش رو کور کرد
اومدن جای درپوش ریختن روغن رو از زیر باک برداشتن گذاشتن کنار کلاچ
دوباره یه مشکل دیگه مثل تعویض شمع بش اضافه کردن
اونم شمع که باید همیشه تعویض آسونتر از باقی قسمت های موتور باشه

چپقی شمع موتور شما با سری قبلی فرق داره

اونا کلا لاستیکی هستند و مارک شمع تورچ هست که با چشم دیده میشه

ماله شما شیلد فلزی داره حتما جدیدتره باید باک رو بردارید شمع رو عوض کنید

اینم فیلتر هوا مدل R و محلش که پشت قاب سمت راست

به صورت کشویی هست

اگر امکانش هست عکس های بیشتر از درآوردن باک بذارید
اول باید روکش باک در بیاد بعدش بنزین رو خالی کرد اما چطوری؟

نیما نادری
25-06-1399, 06:47 بعد از ظهر
انجین s و r یکیه از لحاظ محل شمع و اکثر موتورهای جدید تعویض شمعشون راحت نیست

فلاپ وسط باک باید اول در بیاد ، خودش کاره سختیه

دوتا لبه فلاپ آبیه وسط باک دوتا خار خیلی سفت داره

پیشنهاد میکنم اگر سررشته ندارید با زور باز نکنید چون شکننده هستن

فعلا عکس دیگه ای ندارم جدید عکس بگیرم میفرستم

linux_linda
25-06-1399, 08:33 بعد از ظهر
انجین s و r یکیه از لحاظ محل شمع و اکثر موتورهای جدید تعویض شمعشون راحت نیست

فلاپ وسط باک باید اول در بیاد ، خودش کاره سختیه

دوتا لبه فلاپ آبیه وسط باک دوتا خار خیلی سفت داره

پیشنهاد میکنم اگر سررشته ندارید با زور باز نکنید چون شکننده هستن

فعلا عکس دیگه ای ندارم جدید عکس بگیرم میفرستم

درآوردن روکش باک S , R یکیه؟
آموزش مدل S رو در سایت آپارات دیدم
یعنی اگر روکش باک در بیاد اول باید بنزین باک تخلیه بشه؟ بعدش باک رو باز کرد؟ سوکت های برقی هم قطع بشن؟

نیما نادری
25-06-1399, 09:10 بعد از ظهر
تخلیه بنزین نیازی نیست کمی بنزین در اثر فشار داخل

شلنگها حاصل از پمپاژ قبلی پمپ بنزین وجود داره که با جدا کردن

اتصالات خارج میشه ، باک ترجیحا خالی باشه

که بلند کردن و جدا کردن سیمها و اتصالات سوخت و وصل مجدد راحت باشه

حدود ۱ لیتر تا ۲ لیتر باشه مهم نیست

زیر باک سوکتهای برق پمپ بنزین ، اتصالات شلنگها هست که باید جدا بشن

البته اگر راه باشه با چرخوندن باک هم میشه کار رو انجام داد و

دوباره برگردوند ولی ترجیحا برای جلوگیری از آسیب به سیمها و ...

کلا نباشه بهتره ، شما بگی مدل موتور S هست یا R شاید بهتر بشه فهمید

linux_linda
25-06-1399, 11:20 بعد از ظهر
تخلیه بنزین نیازی نیست کمی بنزین در اثر فشار داخل

شلنگها حاصل از پمپاژ قبلی پمپ بنزین وجود داره که با جدا کردن

اتصالات خارج میشه ، باک ترجیحا خالی باشه

که بلند کردن و جدا کردن سیمها و اتصالات سوخت و وصل مجدد راحت باشه

حدود ۱ لیتر تا ۲ لیتر باشه مهم نیست

زیر باک سوکتهای برق پمپ بنزین ، اتصالات شلنگها هست که باید جدا بشن

البته اگر راه باشه با چرخوندن باک هم میشه کار رو انجام داد و

دوباره برگردوند ولی ترجیحا برای جلوگیری از آسیب به سیمها و ...

کلا نباشه بهتره ، شما بگی مدل موتور S هست یا R شاید بهتر بشه فهمید

عکساش تو صفحان قبلی گذاشتم
موتور زونتس R مدل 99 خریدم
اولش خیالم راحت بود که در مدل R مشکلات تعویض روغن باز کردن باک موتور حل شده اما وقتی دقت بیشتری به شمع کردم دیدم اصلا فکری بحال باز کردن شمع نکردن و شمع رو گذاشتن بالای سرسیلندر

نیما نادری
27-06-1399, 12:35 بعد از ظهر
دوتا پیچ تخلیه روغن داره که حتما میدونید

محل ریختن روغن داخل هم که اومده پایین و راحت شده

شمع هم چیزی نیست که دائم نیاز به ور رفتن باشه

سنسور IAC یا معروف به استپر تمیز کردنش نیاز به باز کردن باک نداره

شمع هم حداقل ۲۰.۰۰۰ تا کار میکنه

تست میکنم نمیدونم شاید شمع هم از همون جا باز کردم

linux_linda
27-06-1399, 04:14 بعد از ظهر
دوتا پیچ تخلیه روغن داره که حتما میدونید

محل ریختن روغن داخل هم که اومده پایین و راحت شده

شمع هم چیزی نیست که دائم نیاز به ور رفتن باشه

سنسور IAC یا معروف به استپر تمیز کردنش نیاز به باز کردن باک نداره

شمع هم حداقل ۲۰.۰۰۰ تا کار میکنه

تست میکنم نمیدونم شاید شمع هم از همون جا باز کردم

بله روغن رو میدونم کار رو راحت کرده

سنسور IAC

این سنسور کارش چیه؟
همون دو تا فیوز شیشه ای که کمی از سمت چپ باک بیرون اومدن؟

راستی علت اینکه زونتس از بقیه موتورها کمتر گرونی رو تجربه کرده چیه؟

نیما نادری
27-06-1399, 11:57 بعد از ظهر
کارش تنظیم هوای موتور در دور درجاست

دوتا پیچ میخوره سمته پای چپ ، خودش مشکیه

موتورهایی که کم استقبال هستن ، کمتر گرون میکنن

ولی موتور خوبیه به نظر من

linux_linda
28-06-1399, 12:21 قبل از ظهر
کارش تنظیم هوای موتور در دور درجاست

دوتا پیچ میخوره سمته پای چپ ، خودش مشکیه

موتورهایی که کم استقبال هستن ، کمتر گرون میکنن

ولی موتور خوبیه به نظر من

بله
واقعا اولین بار که سوارش شدم حس موتور ژاپنی به من دست داد

نیما نادری
30-06-1399, 09:30 بعد از ظهر
زونتس هم رفت تو باقالیا

لغو امتیاز شدن متین خودرو و ۵ مدل جدید در اختیار کهیر موتور قرار گرفت
علت بالا نرفتن قیمتهای زونتس مشخص شد
قیمت رو بالا نبردن تا تتمه موتورهای موجود فروش بره و جام زهر و بنوشن

linux_linda
31-06-1399, 02:27 قبل از ظهر
میشه واضح تر بگی؟
متین خودرو مدل 310 سی سی رو وارد کرده؟
کهیر خودرو !!!

زونتس هم رفت تو باقالیا

لغو امتیاز شدن متین خودرو و ۵ مدل جدید در اختیار کهیر موتور قرار گرفت
علت بالا نرفتن قیمتهای زونتس مشخص شد
قیمت رو بالا نبردن تا تتمه موتورهای موجود فروش بره و جام زهر و بنوشن

- - - Updated - - -

نیما نادری
31-06-1399, 04:21 قبل از ظهر
کجاش نامفهومه ، انجین ها که مشخصه همون ۲۵۰ روغن خنکه نه ۳۱۰
متین خودرو هم دیگه نماینده زونتس نیست

linux_linda
31-06-1399, 04:31 قبل از ظهر
الان نمایندگی زونتس دست کی هست؟

میلاد محمودی
02-07-1399, 11:06 قبل از ظهر
دست کویر موتور که معروف به کهیر موتور هست

یه دو ماهی هست که متین دیگه موتور نمیده به نمایندگیها. من رفیقم نمایندگیشه تو اصفهان و میگن نداریم و امروز فردا میکنن.

اتاق و شاسی همون 310 س اما انجین 250 قدیمی که الان رو زونتسها هست

هفته قبل یدونه سورمه ای برای یکی از دوستان خریدیم اول گفت 60 تومن فرداش که رفتیم پا معامله گفت 62

یه دو روز دستم بود موتور تا کاراش رو انجام بدم براش خیلی ازش خوشم اومد.موتور خوبیه از هر نظر و انجین فوق العاده ای داره در نوع خودش خیلی هم خوب راه میرفت گاز خور خیلی خوب عکس العمل انجین به اهرم گاز خیلی خوب بود
هندلینگش خوبه ولی لاستیک مزخرف مارک تی سی اس چین روشه با فاق 55 که نمیشه خوب بخوابونی اما ترمزهاش به طرز باورنکردنی عالی بود
کمکها نرم و خوب کلاچ نرم فقط دنده یکش یکم بد جا میرفت که شاید مال صفر بودن باشه
در کل موتور خیلی خوبیه تو این بازار خیلی خیلی بهتر از بنلی بود
صداشم خوب بود یه غرش باحالی تو سیلندر داشت تو دور 5 و 6 صدا اگزوزم خوب بود بم و قشنگ

siamak55861
02-07-1399, 01:02 بعد از ظهر
کویر موتور | موتورسیکلت Zontes Z4 249 X زونتس اسپرت 249 250 ای بی ([Only registered and activated users can see links])

linux_linda
02-07-1399, 01:20 بعد از ظهر
دست کویر موتور که معروف به کهیر موتور هست

یه دو ماهی هست که متین دیگه موتور نمیده به نمایندگیها. من رفیقم نمایندگیشه تو اصفهان و میگن نداریم و امروز فردا میکنن.

اتاق و شاسی همون 310 س اما انجین 250 قدیمی که الان رو زونتسها هست

هفته قبل یدونه سورمه ای برای یکی از دوستان خریدیم اول گفت 60 تومن فرداش که رفتیم پا معامله گفت 62

یه دو روز دستم بود موتور تا کاراش رو انجام بدم براش خیلی ازش خوشم اومد.موتور خوبیه از هر نظر و انجین فوق العاده ای داره در نوع خودش خیلی هم خوب راه میرفت گاز خور خیلی خوب عکس العمل انجین به اهرم گاز خیلی خوب بود
هندلینگش خوبه ولی لاستیک مزخرف مارک تی سی اس چین روشه با فاق 55 که نمیشه خوب بخوابونی اما ترمزهاش به طرز باورنکردنی عالی بود
کمکها نرم و خوب کلاچ نرم فقط دنده یکش یکم بد جا میرفت که شاید مال صفر بودن باشه
در کل موتور خیلی خوبیه تو این بازار خیلی خیلی بهتر از بنلی بود
صداشم خوب بود یه غرش باحالی تو سیلندر داشت تو دور 5 و 6 صدا اگزوزم خوب بود بم و قشنگ

اینقدر بقدری خوبه
بقدری خوبه که وقتی بعد از یک سواری طولانی ازش پیاده میشی دوست داری باهاش یه عکس یادگاری بگیری
وقتی هم که میای داخل خونه تا چند ساعت همش بفکرش هستی
ECU این موتور دلفی هست باید ساخت انگلیس باشه

shokrim1987
05-07-1399, 08:51 بعد از ظهر
کجاش نامفهومه ، انجین ها که مشخصه همون ۲۵۰ روغن خنکه نه ۳۱۰
متین خودرو هم دیگه نماینده زونتس نیست

همون انجین های قدیمی با وزن بیشتر و قیمت هم که اعلام کردن 170 میلیون

linux_linda
06-07-1399, 12:51 قبل از ظهر
حالا شما بعد از چند هزار کیلومتر استفاده این انجین قدیمی مگه ایرادی هم ازش دیدین؟
من هرچی بیشتر با این موتور میرونم حس میکنم موتورهای دیگه چینی و هندی دربرابرش بی کیفیت بودن

میلاد محمودی
06-07-1399, 10:56 قبل از ظهر
منظور ایشون از قدیمی شاید این بوده که این انجین که الان رو مدلهای قدیمیش یعنی اس و ار هست روشه

اتفاقا انجینش خیلی خوبه چهار سوپاپ با دو میل سوپاپ و اینکه از تکنولوژیه خیلی خوب و جالبی بهره میبره اونم کارتل خشک هست

روغن از کارتل میره تو لوله شاسی جلو و از بالا مثل دوش میپاشه به تمام قطعات اینطوری گیربکس تو روغن غوطه ور نیست و چرخش قطعات راحتتر و با سرعت بیشتر انجام میشه

مثل زمانی که داخل اب میدوید یا رو زمین قطعا اب مقداری نیرو و سرعت رو میگره و کندتر میدوید

تو دفترچه اش نوشته 26 اسبه ولی من احساس میکنم قدرتش بیشتر باشه

تو دنده 6 احساس میکنی یه دنده دیگه میخواد خیلی خوب با 6 دور میگیره

- - - Updated - - -

اگه دست همون متین خودرو بود نهایت با 20 یا 30 تومن اختلاف نسبت به مدل ار میومد اما کویر 100 میلیون فقط به خاطر برند کهیرش میخواد بخوره

همه چیز تو این کشور مزخرفه دیگه با همین فرمون بریم جلو فقط باید موتور و ماشین چینی سوار شیم اونم با صدبرابر قیمت واقعیش

تازه بازم با این فرمون بریم فقط کارخونه کهیر میمونه و شاید نیکران و بنلی جفت میشه 400 تومن و همین زونتس و یه سری چینی دیگه 500 تومن

linux_linda
06-07-1399, 02:46 بعد از ظهر
خوب شد من آخرین سری ازش بود رو گرفتم 250R مدل 99
اینم اگر مثل ns200کمیاب بشه قیمتش تا چند بالا میره؟صفر

aidin benelii
10-07-1399, 12:00 قبل از ظهر
خوب شد من آخرین سری ازش بود رو گرفتم 250R مدل 99
اینم اگر مثل ns200کمیاب بشه قیمتش تا چند بالا میره؟صفر

این موتور بالا نمیره نترس بنلی و ان اس انقدر طلبه دارن تو بازار که عرضه و تقاضا به هم میخوره و قیمتش مسخره وار میره بالا زونتس از اولی که اومد قیمتش بالا بود و طلبه خاص خودشو داره
الان قیمتش صفرش چنده؟

linux_linda
10-07-1399, 12:12 قبل از ظهر
این موتور بالا نمیره نترس بنلی و ان اس انقدر طلبه دارن تو بازار که عرضه و تقاضا به هم میخوره و قیمتش مسخره وار میره بالا زونتس از اولی که اومد قیمتش بالا بود و طلبه خاص خودشو داره
الان قیمتش صفرش چنده؟

الان همه مردم سی جی 125 میخرن میتونیم بگیم بهترین موتوره بازاره؟

بنلی هم در حال حاضر و آینده همینطوره

میلاد محمودی
10-07-1399, 11:13 قبل از ظهر
تو ایران هر کی زورش بیشتر باشه و زد و بند داشته باشه جنسش رو بهتر میفروشه

این موتور تبلیغات نداره و شرکت وارد کنندش یعنی متین خودرو زنجان یه شرکت ماله دو تا پیر مرده با تفکرات قدیمی و اعتقادی به تبلیغ ندارن کما اینکه اصلا تیراژ تولیدشونم خیلی پایینه

بنلی سیاست خوبی داره بر پایه تبلیغات گسترده و رونمایی محصولاتش تو سفارت ایتالیا بود مردم ما هم که عقلشون به چشمشونه

اگه بنلی اینقدر تبلیغ نداشت فروشش یک صدم الان بود

این موتورم الان که افتاده دست کویر قیمتش وحشتناک میشه و ارزونترین موتورهای بازار بنلیها میشن

vali854
25-07-1399, 05:08 بعد از ظهر
دوستان می شه بفرمایید مصرف بنزین زونتس حدودا چه میزان با رانندگی معمولی و نه تخته گازی چقدر است ؟
ایا با بنزین معمولی موتور مشکلی ندارد؟ ناک نمی زند ( در فشار کاری صدای خرخر از موتور بلند شه )
یا دوستان همیشه سوپر میزننند ؟

- - - Updated - - -

دوستان می شه بفرمایید مصرف بنزین زونتس حدودا چه میزان با رانندگی معمولی و نه تخته گازی چقدر است ؟
ایا با بنزین معمولی موتور مشکلی ندارد؟ ناک نمی زند ( در فشار کاری صدای خرخر از موتور بلند شه )

- - - Updated - - -

مدل هائی که کویر موتور انتخاب کرده برای ورود به ایران ، اونجور که من با هزینه های حمل و ترخیص حساب کردم بالا 100 م تومان هزینه می بره که با سود شرکت باید منتظر 140 به بالا باشیم .

- - - Updated - - -

مدل هائی که کویر موتور انتخاب کرده برای ورود به ایران ، اونجور که من با هزینه های حمل و ترخیص حساب کردم بالا 100 م تومان هزینه می بره که با سود شرکت باید منتظر 140 به بالا باشیم .

linux_linda
25-07-1399, 05:17 بعد از ظهر
آخه ایرانی ها چرا همچین میکنن مثل موتور پژو ۴۰۵ که رو rd. پیکان گذاشتن
انجین موتور ۲۵۰ می‌ذارن رو شاسی موتور ۳۱۰ سی سی که چی؟
که شتابش پایین بیاد که سرعت نهاییش رو کم کنن؟
بخاطر قیمت
خوب اینجوری همون مدل ۲۵۰ سی سی رو تولید میکردید

Alireza Farzin
25-07-1399, 08:33 بعد از ظهر

- - - Updated - - -.

سلام,

مطمئن باشید که بنزین معمولی(اکتان پائین) در انجین های دیزاین شده برای بنزین سوپر تولید "ناک" میکنه,
سوال اینجاست که ECM انجین زونتس میتونه جلوی این "ناک" رو بدون "ناک-سنسور" بگیره,...قاعدتا باید "ناک-سنسور" داشته باشه ولی نتونستم اطلاعاتی در مورد بودن یا نبودنش پیدا کنم,

linux_linda
25-07-1399, 09:25 بعد از ظهر
من که ریسک نکردم از همون اول سوپر داخلش ریختم
موتوری که الان ۸۰ تومن قیمت داره حتما باید سوپر استفاده بشه

میلاد محمودی
26-07-1399, 12:39 بعد از ظهر
بهتره که سوپر استفاده بشه ولی با معمولی هم ناک نمیزنه گاز خور خوبی داره.

من تا 500 کیلومتر موتور دستم بود فقطم معمولی میزدم

- - - Updated - - -

قیمتش که صحبت از 170 و ایناس

linux_linda
21-08-1399, 01:50 بعد از ظهر
سلام
موتور چند روزی بخاطر بارندگی خاموش بود داخل پارکینگ منزل
امروز اومدم روشن کنم دیدم از یه سوراخ دایره ای نزدیک کاتالیزور بزرگ موقع کار کردن انجین ازش آب بیرون میزنه
این آب و این دایره کوچک روی لوله برای چیه؟

نیما نادری
28-08-1399, 12:08 قبل از ظهر
برای تخلیه پس مانده احتراقه که آب هست

تو همه اگزوزها سوراخی برای تخلیه مایعات

در نقاطی که احتمال جمع شدن مایعات هست

وجود داره

aidin benelii
28-08-1399, 01:18 قبل از ظهر
سلام
موتور چند روزی بخاطر بارندگی خاموش بود داخل پارکینگ منزل
امروز اومدم روشن کنم دیدم از یه سوراخ دایره ای نزدیک کاتالیزور بزرگ موقع کار کردن انجین ازش آب بیرون میزنه
این آب و این دایره کوچک روی لوله برای چیه؟

,والا برام جالب بود تا حالا توجه نکرده بودم روی اگزوزهای موتورهای جدید ولی اقای نادری میفرمایند رو اکثر موتورها هست رو موتورهای دوزمانه قدیمی ولی دقیقا یادمه اکثرا حفره تخلیه روی خفه کنشون داشتن البته اون برای خروج چربی و روغن بود که بنا به سیستمی که داشتن روغنسوز بودن و دود احتراقیشون بسیار چرب بود و به مرور زمان توی خفه کن جمع میشد و از حفره تخلیه که تو بعضی مدلها مثل کاوازاکی kmx شسلنگ بهش متصل بود تخلیه میشد
ولی کلا کار کاتالیزور همینه گازهای سمی احتراق که همون co باشه با فعل و انفعالات تبدیل به h2o یا همون آب میکنه

linux_linda
28-08-1399, 12:17 بعد از ظهر
هفته پیش وقتی انجین رو استارت کردم دیدم از زیر اگزوز آب میاد
اولش فکر کردم اگزوز سوراخ شده یا اینکه کیفیت جوشکاری خوب نبوده
اما موبایل انداختم عکس گرفتم خیالم راحت شد
یه نکته در مورد کلید زونتس سر کلید قطعه پلاستیکی مربعی داره میشه انداخت سمت راست سوییچ اینجوری دیگه خود سوییچ هم قفل میشه و اصلا کلید داخلش نمیره
فروشنده میگفت اگر دو تا زونتس رو کنار هم بذاری محاله سوییچ هاشون یکی در بیاد

و یک سوال:
بین کیفیت ساخت شاسی
زونتس
sym 250
cf 250 شنگ فنگ

کدومش شاسی بهتری داره؟

پیمان اسماعیلی
28-08-1399, 03:10 بعد از ظهر
هفته پیش وقتی انجین رو استارت کردم دیدم از زیر اگزوز آب میاد
اولش فکر کردم اگزوز سوراخ شده یا اینکه کیفیت جوشکاری خوب نبوده
اما موبایل انداختم عکس گرفتم خیالم راحت شد
یه نکته در مورد کلید زونتس سر کلید قطعه پلاستیکی مربعی داره میشه انداخت سمت راست سوییچ اینجوری دیگه خود سوییچ هم قفل میشه و اصلا کلید داخلش نمیره
فروشنده میگفت اگر دو تا زونتس رو کنار هم بذاری محاله سوییچ هاشون یکی در بیاد

و یک سوال:
بین کیفیت ساخت شاسی
زونتس
sym 250
cf 250 شنگ فنگ

کدومش شاسی بهتری داره؟

CF MOTO 250 شاسی به روز تر و مستحکم تری داره
از نزدیک شاسی هر دو رو دیدم و لی تو نت عکس با کیفیت پیدا نکردم آپلود کنم

linux_linda
28-08-1399, 06:16 بعد از ظهر
شاسی زونتس تو سرعت 90 که تست کردم اصلا تکون اضافه نداشت
مگه cf250 هم شاسی اون مثل زونتس با ربات تو خلا جوشکاری شده؟
زونتس اصلا روی شاسی پیچ نداره

در صورتیکه با سرعت 60 تا با طرح ویو و سی جی کل شاسی شاسی تکون داره

پیمان اسماعیلی
28-08-1399, 06:33 بعد از ظهر
شاسی زونتس تو سرعت 90 که تست کردم اصلا تکون اضافه نداشت
مگه cf250 هم شاسی اون مثل زونتس با ربات تو خلا جوشکاری شده؟
زونتس اصلا روی شاسی پیچ نداره

در صورتیکه با سرعت 60 تا با طرح ویو و سی جی کل شاسی شاسی تکون داره

شما که انقدر از تکنولوژی و کیفیت بالای شاسی زونتس اطمینان دارید(بخشی که هایلایت شده) چرا اینجا سوال مطرح میکنید؟
در اینکه زونتس موتور خوبیه شکی نیست ، اما هر موتور سیکلتی مزایا و معایبی داره
به طور مثال برای موتوری خیابانی آیا رادیات رو غن مورده قبوله؟
هر شخصی که هر وسیله نقلیه ای خریداری میکنه معمولا اون رو بهترین میدونه
من خودم RS دارم خیلی هم دوسش دارم اما قطعا ایراداتی داره که من به عنوان دارنده اش قبولش کردم
ارتفاع زیاد فرمان
سر و صدای فلاپ
انتقال گرمای رادیات به پاهای راکب
خلاصه از این قبیل مسایل

linux_linda
28-08-1399, 09:02 بعد از ظهر
من مشکلی با گرمای رادیاتور روغن ندارم
وقتی صفر بود گرما میزد به پا اما الان شاید بخاطر سرما گرماش اذیت نمیکنه
من خودم cf سوار نشدم از نظر فنی پرسیدم آیا این شرکت شاسی رو با ربات در خلا جوش داده؟

پیمان اسماعیلی
29-08-1399, 11:38 قبل از ظهر
دوست عزیزم اون حرارتی که به پای شما میخورده حرارت خود انجین بوده چون رادیات روغن فن نداره
ولی توموتورهای آب خنک فن حرارت رو به پا هدایت میکنه
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
استایل راکب روی زونتس خیلی جذابه تقریبا مثل بنلی دو سیلندر یه جور حالت قلدری
و اینکه تو موتور های مانکی استایل جز بهترین هاست

linux_linda
03-09-1399, 12:51 بعد از ظهر
سلام

تنظیم سیم کلاچ زونتس چطوریه؟
موتور وقتی مثلا سه میارم رو یک چراغ N روشنه درصورتیکه کلاچ رو ول میکنم درسته که چراغ N روشنه اما موتور رو دنده بوده و با رها کردن کتی کلاچ خاموش میشه

پیمان اسماعیلی
03-09-1399, 11:31 بعد از ظهر
بعید میدونم تنظیم کلاچ مشکلی داشته باشه
احتمالا موقعیت دنده به درسته رو جلو آمپر نمایش داده نمیشه

linux_linda
04-09-1399, 10:40 قبل از ظهر
مدل R مثل S نشانگر دنده رو فقط بصورت چراغ فیزیکی N نشون میده
پشت ترافیک وقتی کلاچ میگیرم دنده روی سه میارم رو آزاد دکمه N نشون میشه اما همچنان موتور رو دنده است با آزاد کردن کلاچ موتور خاموش میشه

linux_linda
06-09-1399, 12:52 بعد از ظهر
روی صفحه کیلومتر پیغام چشمک زن باتری برای چند دقیقه میاد احتمالا شارژ میخواد
باتری چه موتورهایی با زونتس یکیه؟

نیما نادری
07-09-1399, 06:06 بعد از ظهر
مدل R مثل S نشانگر دنده رو فقط بصورت چراغ فیزیکی N نشون میده
پشت ترافیک وقتی کلاچ میگیرم دنده روی سه میارم رو آزاد دکمه N نشون میشه اما همچنان موتور رو دنده است با آزاد کردن کلاچ موتور خاموش میشه

کسی از ۳ نمیره تو خلاص

بر عکس خودرو ها که از هر دنده میشه رفت خلاص

در موتورسیکلت ها فقط مدلهایی که سیستم ریورس دارن ، میتونن از آخرین دنده به خلاص برگردن اونم در شرایطی ...

شما از ۳ میای ۲ ، خلاص بین دنده ۱ و ۲ هست

در این نوع گیربکسها معمولا از ۲ راحت تر در موقعیت خلاص میره

و نکته آخر این که ، موتورسوارهایی که زیاد میرونن نوک انگشت پای چپشون یک سنسور

اضافه داره که در هر حالتی دنده خلاص رو تشخیص میده

- - - Updated - - -

باتری ضعیفه ، البته به این زودی نباید ضعیف بشه

باتریش بسیار کوچیکه و ۶ آمپره

محض احتیاط یکی بخر چون فکر کنم مرخص بشه بزودی

- - - Updated - - -

linux_linda
07-09-1399, 07:19 بعد از ظهر
کسی از ۳ نمیره تو خلاص

بر عکس خودرو ها که از هر دنده میشه رفت خلاص

در موتورسیکلت ها فقط مدلهایی که سیستم ریورس دارن ، میتونن از آخرین دنده به خلاص برگردن اونم در شرایطی ...

شما از ۳ میای ۲ ، خلاص بین دنده ۱ و ۲ هست

در این نوع گیربکسها معمولا از ۲ راحت تر در موقعیت خلاص میره

و نکته آخر این که ، موتورسوارهایی که زیاد میرونن نوک انگشت پای چپشون یک سنسور

اضافه داره که در هر حالتی دنده خلاص رو تشخیص میده

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

سلام
پشت ترافیک وقتی رو دنده 3 کلایچ رو میگیرم یواش ترمز کنم موتور توقف میکنه بعدش از سه میاد رو 2 بعدچراغ N روشن میشه اما دنده خلاص نیست کلاچ رو که ول میکنم موتور رو دنده است
سیم کلاچ این موتورها رو مگه داخل کارخونه تنظیم نمیکنن؟

4 ماه بیشتر این باتری کار نکرده
9 آمپر داخل محفظه جا میشه؟

نیما نادری
08-09-1399, 11:16 بعد از ظهر
یعنی بدون این که شما پدال دنده رو پایین بدی

میاد دنده ۲ ، یا من بد متوجه میشم یا قسمت

دنده کم کردن رو نمیگید

سیم کلاچ تنظیم نباشه علائمش اینه که

اگر خلاصیش زیاد باشه انگار کلاچ نگرفتی

و وقتی میزاری دنده یک یا خاموش میشه

یا هی زور میزنه میخواد بره جلو که قاعدتا

شما کلاچ گرفتی و نباید بره و بد خلاص میشه

شایدم خلاص نشه در مواردی ، یعنی کلاچ دائم

با موتور درگیره دائم

اگر خلاصی کم باشه ، موتور دیر راه میفته

ممکنه صفحه بسوزونه زودتر از حد نرمال

تنظیم کلاچ یعنی حد وسط این دو حالت

هم دنده خوب جا بره ، هم خلاص بشه

هم وقتی کلاچ میگیری موتور میل به حرکت نداشته باشه

هر راننده ای میزان خلاصی کلاچ یا تنظیم کلاچشو

خودش انجام میده بعضی ها دوستدارن کلاچ بالا

درگیر بشه بعضی هم پایین

بعضی ها انگشتاشون کوتاهه اصلا نمیتونن کلاچ

با خلاصی کم رو داشته باشن برای همین دسته کلاچ تنظیم شونده باید بندازن

در هر حال شما وقتی داری وارد ترافیک میشی انقدر با دنده ۳ نمیری تا متوقف بشی

به نسبت باید هی گاز گاز کنی و دندها رو کم کنی

تا برسی مثلا به یک یا دو که مطمئن باشی قدرت حرکت کافی و مانور بین ترافیک داری

و هر وقت لازم شد موتورو خلاص کنی و توقف کامل ، هیچ وقت موتورو تو دنده با کلاچ نگه ندارید خارش خراب میشه

تنظیم کلاچ از روی اهرم کلاچ به شکل دستی

یا از قسمت پایین روی انجین ، یا هر دو انجام میشه ، آزمون و خطا و خیلی ساده هست

در آخر بعضی موتورها مثل آپاچی ۲۰۰ سنسور موقعیت دنده شون خرابه مثلا وقتی خلاص میکنی N روشن میشه ولی خلاص نیست

این قطعشون باید عوض بشه

باتری خیلی کوچیکه حدود ۵ یا ۶ آمپر ، اندازه باتری cg125 هست جای باطریش به شدت

کوچک و تنگه چیزه دیگه جا نمیشه

در خرید غیرحضوری از این کلاشان و دلالان پفیوز

که فقط با بستن یک باتری روی موتور و دادن سویچ به مشتری و خوردن یکجای ۱۵ تا ۲۰ میلیون

در کسری از دقیقه بدون هیچ کاره مفیدی ،

احتمال این که هر چیزی رو موتور نو نباشه هست

باطری که جای خود داره ، البته این باتری ها

به علت خوابیدن زیاد تو انبارها کلا بی حالن

اگر هم از نوع اسیدی باشن که بد راه اندازی میشن

و یکسال کار نمیکنن

کلاچ رو تنظیم کن ، و دنده ها رو تو ذهنت حساب کن فکر کن نشانگر نداری اینجوری متوجه میشی سنسور نشانگر دنده درسته یا روندنت

خلاص هم بین یک و دو هست سعی کن از دو بری تو خلاص ، راحت تره

سوالی بود بپرس ببینیم چشه این موتور

linux_linda
09-09-1399, 12:12 قبل از ظهر
یعنی بدون این که شما پدال دنده رو پایین بدی

میاد دنده ۲ ، یا من بد متوجه میشم یا قسمت

دنده کم کردن رو نمیگید

سیم کلاچ تنظیم نباشه علائمش اینه که

اگر خلاصیش زیاد باشه انگار کلاچ نگرفتی

و وقتی میزاری دنده یک یا خاموش میشه

یا هی زور میزنه میخواد بره جلو که قاعدتا

شما کلاچ گرفتی و نباید بره و بد خلاص میشه

شایدم خلاص نشه در مواردی ، یعنی کلاچ دائم

با موتور درگیره دائم

اگر خلاصی کم باشه ، موتور دیر راه میفته

ممکنه صفحه بسوزونه زودتر از حد نرمال

تنظیم کلاچ یعنی حد وسط این دو حالت

هم دنده خوب جا بره ، هم خلاص بشه

هم وقتی کلاچ میگیری موتور میل به حرکت نداشته باشه

هر راننده ای میزان خلاصی کلاچ یا تنظیم کلاچشو

خودش انجام میده بعضی ها دوستدارن کلاچ بالا

درگیر بشه بعضی هم پایین

بعضی ها انگشتاشون کوتاهه اصلا نمیتونن کلاچ

با خلاصی کم رو داشته باشن برای همین دسته کلاچ تنظیم شونده باید بندازن

در هر حال شما وقتی داری وارد ترافیک میشی انقدر با دنده ۳ نمیری تا متوقف بشی

به نسبت باید هی گاز گاز کنی و دندها رو کم کنی

تا برسی مثلا به یک یا دو که مطمئن باشی قدرت حرکت کافی و مانور بین ترافیک داری

و هر وقت لازم شد موتورو خلاص کنی و توقف کامل ، هیچ وقت موتورو تو دنده با کلاچ نگه ندارید خارش خراب میشه

تنظیم کلاچ از روی اهرم کلاچ به شکل دستی

یا از قسمت پایین روی انجین ، یا هر دو انجام میشه ، آزمون و خطا و خیلی ساده هست

در آخر بعضی موتورها مثل آپاچی ۲۰۰ سنسور موقعیت دنده شون خرابه مثلا وقتی خلاص میکنی N روشن میشه ولی خلاص نیست

این قطعشون باید عوض بشه

باتری خیلی کوچیکه حدود ۵ یا ۶ آمپر ، اندازه باتری cg125 هست جای باطریش به شدت

کوچک و تنگه چیزه دیگه جا نمیشه

در خرید غیرحضوری از این کلاشان و دلالان پفیوز

که فقط با بستن یک باتری روی موتور و دادن سویچ به مشتری و خوردن یکجای ۱۵ تا ۲۰ میلیون

در کسری از دقیقه بدون هیچ کاره مفیدی ،

احتمال این که هر چیزی رو موتور نو نباشه هست

باطری که جای خود داره ، البته این باتری ها

به علت خوابیدن زیاد تو انبارها کلا بی حالن

اگر هم از نوع اسیدی باشن که بد راه اندازی میشن

و یکسال کار نمیکنن

کلاچ رو تنظیم کن ، و دنده ها رو تو ذهنت حساب کن فکر کن نشانگر نداری اینجوری متوجه میشی سنسور نشانگر دنده درسته یا روندنت

خلاص هم بین یک و دو هست سعی کن از دو بری تو خلاص ، راحت تره

سوالی بود بپرس ببینیم چشه این موتور

سلام
ممنون از توضیحات مفصل در مورد کلاچ
اما هیچ کدوم از مشکلاتی که در مورد کلاچ گفتین رو ندارم
پس نظرتون اینه که موتورهایی که 6 دنده هستن نباید با دنده سه موتور رو وقتی متوقف کردم خلاص کنم در حین حرکت از سه بیارم دو و N
احتمالا بخاطر متفاوت بودن گیربکس این موتورهاست که من دنده خلاص رو اشتباه میگیرم
تو سی جی 125 5 تا میخوره پایین و خلاص

در مورد باتری آیا اندازه باتری زونتس اندازه همون طرح ویو میشه؟
روی طرح ویو روان یه باتری 7 آمپر سرحال دارم
فقط یه مورد این سوییچ زونتس وقتی کلید رو میذارم طبق راهنمایی دفترچه متوجه نشدم قفل زین چطوری باز میشه که باتری رو در بیارم

نیما نادری
09-09-1399, 05:24 بعد از ظهر
تو اکثر موتورسیکلتها اگر تو دنده های بالا موتور کامل متوقف بشه ،با سرو صدا و تقه زدن و گیج زدن گیربکس برای خلاص شدن مواجه میشین

بهترین موقع برای خلاص کردن مخصوصا تو موتورهایی که بد خلاص میشن قبل از توقف کامله

باتری ها سایز دارن مثلا ۹ بلند ، ۹ کوتاه ، ۷ بلند و .....

کلا ۷ آمپر توش جا نمیشه ، دقت کنی نوشتم ۶ آمپر یا کوچکتر ، بازم از مسیر دیگه ای بپرسی جواب منفیه

سویچ تو این موقعیت باشه به داخل فشار میدی

و میچرخونی به چپ ، پادساعتگرد

linux_linda
09-09-1399, 06:42 بعد از ظهر
تو اکثر موتورسیکلتها اگر تو دنده های بالا موتور کامل متوقف بشه ،با سرو صدا و تقه زدن و گیج زدن گیربکس برای خلاص شدن مواجه میشین

بهترین موقع برای خلاص کردن مخصوصا تو موتورهایی که بد خلاص میشن قبل از توقف کامله

باتری ها سایز دارن مثلا ۹ بلند ، ۹ کوتاه ، ۷ بلند و .....

کلا ۷ آمپر توش جا نمیشه ، دقت کنی نوشتم ۶ آمپر یا کوچکتر ، بازم از مسیر دیگه ای بپرسی جواب منفیه

سویچ تو این موقعیت باشه به داخل فشار میدی

و میچرخونی به چپ ، پادساعتگرد

دفترچه راهنما رو خوندم اینطوری نوشته
اما اصلا بعد از حالت سوییچ off میاد رو قفل فرمون
حتی در حالت سوییچ آزاد به داخل هم فشار میدم اتفاقی نمیوفته

اون کلید push هم که تست کردم فقط کار قفل امنیتی سوییچ رو فعال میکنه روی سوییچ برچسب seat زده چپ گرد اما انگار فایده ای نداره

shokrim1987
10-09-1399, 02:16 قبل از ظهر
دنده جا رفتن و خلاص رو نشون دادن یه قلق خاصی داره . مشکل اینه شما فقط یه اشاره میکنی به دنده . قشنگ دنده ها رو با پا جا بزن یکم پرقدرت تر مشکلت حل میشه.
روی سه ایستادن و بعد خلاص کردن درست نیست. باید با رسوندن دور موتور به مقدار مناسب دنده رو کم کنی
فشار کلید به پایین اونو میاره رو حالت باز کردن صندلی، پادساعتگرد میچرخونی یه فشار میدی باز میشه . گاهی باید یکم صندلی رو هم پایین فشار بدی تا عمل کنه
باتری هیچ مدلی بزرگتر از 6 بهش نمیخوره . جاش خیلی کوچیکه .

linux_linda
10-09-1399, 12:40 بعد از ظهر
بله ممنون از آقای نیما نادری درست راهنمایی کردن و قلق دنده خلاص دستم اومد
من 12 سال موتورسواری طرح ویو روان دارم و موتورسواری رو از طرح ویو شروع کردم بعدش سی جی و الان زونتس

فقط با زین موتور مشکل دارم هرکار میکنم قفل زین باز نمیشه

نیما نادری
12-09-1399, 10:36 قبل از ظهر
بله ممنون از آقای نیما نادری درست راهنمایی کردن و قلق دنده خلاص دستم اومد
من 12 سال موتورسواری طرح ویو روان دارم و موتورسواری رو از طرح ویو شروع کردم بعدش سی جی و الان زونتس

فقط با زین موتور مشکل دارم هرکار میکنم قفل زین باز نمیشه

این مکانیزم جدیدا که زین از رو سویچ باز میشه

مثل کلیک و طرح کلیک و غیره گاها کابلهایی

که وظیفه به حرکت درآوردن اهرمهای بازکن رو دارن از جا در میان یا از تنظیم خارج میشن

که خوب تقریبا کاره بسیار سختیه درست کردنش

پیشنهاد این که یکی زین رو فشار بده یکی با سویچ آزاد کنه آقای شکری رو امتحان کن حتما

همزمان که سویچ رو به حالتی که گفتم میچرخونی یک نفر انتهای زین رو محکم فشار

بده پایین و ول کنه چند بار

linux_linda
15-09-1399, 10:02 بعد از ظهر
سلام
بین این شمع ها کدومش به زونتس میخوره؟

Automotive Spark Plugs-株洲湘火炬火花塞有限责任公司 ([Only registered and activated users can see links])

linux_linda
19-09-1399, 12:24 بعد از ظهر
این مکانیزم جدیدا که زین از رو سویچ باز میشه

مثل کلیک و طرح کلیک و غیره گاها کابلهایی

که وظیفه به حرکت درآوردن اهرمهای بازکن رو دارن از جا در میان یا از تنظیم خارج میشن

که خوب تقریبا کاره بسیار سختیه درست کردنش

پیشنهاد این که یکی زین رو فشار بده یکی با سویچ آزاد کنه آقای شکری رو امتحان کن حتما

همزمان که سویچ رو به حالتی که گفتم میچرخونی یک نفر انتهای زین رو محکم فشار

بده پایین و ول کنه چند بار

باتری کلا دیگه خوابید استارت نمیخوره
موفق شدم بعد از چند ساعت تیک تیک کردن کلید رو مغزی سوییچ قفل رو باز کنم اما نشیمنگاه زین سمت باک موتور چطوری بیرون کشیده میشه؟
اون گیر کرده
الان فقط اون قسمت زین که مربوط به زبانه قفل هست راحت بالا میاد

linux_linda
18-10-1399, 12:17 بعد از ظهر
سلام
باتوجه به اینکه لنت ترمز عقب زونتس با چندتا موتور یکیه
میخواستم یک عکس از لنت ترمز جلو زونتس داشته باشم ببینم با کدوم موتورها یکیه
هنوز لنت اول فابریک رو تعویض نکردم

میلاد محمودی
19-10-1399, 11:31 قبل از ظهر
زین رو بکش عقب از تو جاش در میاد.

linux_linda
19-10-1399, 12:00 بعد از ظهر
زین رو بکش عقب از تو جاش در میاد.
چند هفته پیش با زحمت درش آوردم
اما دلیل گیر کردن زین:
اشکال از طراحی نوع زین هست انتهای زین که یک لایه چرم مصنوعی داره میخوره پشت باک این چرم رو گذاشتن که زین فیکس بشه
شاید اگر زین مثل آپاچی با قفل مجزا باز میشد بهتر بود

shokrim1987
19-10-1399, 12:06 بعد از ظهر
باتری کلا دیگه خوابید استارت نمیخوره
موفق شدم بعد از چند ساعت تیک تیک کردن کلید رو مغزی سوییچ قفل رو باز کنم اما نشیمنگاه زین سمت باک موتور چطوری بیرون کشیده میشه؟
اون گیر کرده
الان فقط اون قسمت زین که مربوط به زبانه قفل هست راحت بالا میاد

یکم مهربون بودن رو بذار کنار پشت زین که با کلید باز شد محکم بکش عقب، سر جلو از جاش در میاد
چیزه خاصی نداره
باتری زونتس اگر موتور رو روشن نکنی و بخصوص توی این هوای سرد ممکنه خوابیده باشه
برای خودم پیش اومده که سر بست باتری ها شل شدن و اتصال نمیکردن ممکنه از اونم باشه کافیه پیچ ش رو سفت کنی

- - - Updated - - -

چند هفته پیش با زحمت درش آوردم
اما دلیل گیر کردن زین:
اشکال از طراحی نوع زین هست انتهای زیاد که یک لایه چرم مصنوعی داره میخوره پشت باک این چرم رو گذاشتن که زین فیکس بشه
شاید اگر زین مثل آپاچی با قفل مجزا باز میشد بهتر بود

زین من با وجود اینکه که روکش هم گذاشتم روش راحت باز و بسته میشه. ایراد از اون نیست. یه چند باری باز و بسته کنی روان میشه
شما موتور صفر گرفتید زیاد هم باهاش فکر نکنم مسافتی رفته باشید الان احتیاجی به لنت نباید داشته باشید

linux_linda
19-10-1399, 11:45 بعد از ظهر
یکم مهربون بودن رو بذار کنار پشت زین که با کلید باز شد محکم بکش عقب، سر جلو از جاش در میاد
چیزه خاصی نداره
باتری زونتس اگر موتور رو روشن نکنی و بخصوص توی این هوای سرد ممکنه خوابیده باشه
برای خودم پیش اومده که سر بست باتری ها شل شدن و اتصال نمیکردن ممکنه از اونم باشه کافیه پیچ ش رو سفت کنی

- - - Updated - - -

زین من با وجود اینکه که روکش هم گذاشتم روش راحت باز و بسته میشه. ایراد از اون نیست. یه چند باری باز و بسته کنی روان میشه
شما موتور صفر گرفتید زیاد هم باهاش فکر نکنم مسافتی رفته باشید الان احتیاجی به لنت نباید داشته باشید
من لنت نمیخوام عوض کنم
اما عادت دارم لوازم یدکی مصرفی دم دستم باشه

مثلا وقتی روغن بهران 10-W40 تابستون قیمت 120 تومن بود خریدم گذاشتم تو خونه الان نمیدونم 4 لیتری چند میدن

shokrim1987
22-10-1399, 12:14 قبل از ظهر
من لنت نمیخوام عوض کنم
اما عادت دارم لوازم یدکی مصرفی دم دستم باشه

مثلا وقتی روغن بهران 10-W40 تابستون قیمت 120 تومن بود خریدم گذاشتم تو خونه الان نمیدونم 4 لیتری چند میدن

روغن این موتور باید کیفیت SN باشه . حتما اینو رعایت کنید و تا جایی که ممکنه براتون روغن موتورسیکلت براش استفاده کنید اگر از روغن خودرو براش استفاده کردید حتما روی کیلومترهای پایین تر روغن رو عوض کنید

linux_linda
22-10-1399, 10:14 قبل از ظهر
روغن این موتور باید کیفیت SN باشه . حتما اینو رعایت کنید و تا جایی که ممکنه براتون روغن موتورسیکلت براش استفاده کنید اگر از روغن خودرو براش استفاده کردید حتما روی کیلومترهای پایین تر روغن رو عوض کنید
کیلومتر پایین 1000 یا 1500 ؟

shokrim1987
23-10-1399, 12:17 بعد از ظهر
معمولا 1000

linux_linda
23-10-1399, 01:44 بعد از ظهر
این چراغ چک روغن زونتس قابل اعتماد هست؟
یعنی دقیق کار میکنه؟

linux_linda
24-10-1399, 12:38 بعد از ظهر
مشخصات، قیمت و خرید باتری موتورسیکلت فوکوکاوا مدل YTZ7 | دیجی‌کالا ([Only registered and activated users can see links] 9%84%D8%AA-%D9%81%D9%88%DA%A9%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%88%D8%A7-%D9%85%D8%AF%D9%84-ytz7)

این باتری کاملا به زونتس میخوره 7 امپر هم هست
فقط قیمتش از باتری چینی زونتس که متین خودرو روش رو موتور میذاره گرونتره
شایدم این باتری اصلی زونتس باشه و در ایران مدل 6 آمپرش رو میذارن

linux_linda
20-11-1399, 07:46 بعد از ظهر
گارد زونتس میخواستم بخرم رو موتور چطوری نصب میشه ؟
برخلاف بنلی که جای نصب پروتکشن داره
زونتس بصورت میله هست
من کنار شاسی و انجین هرچی نگاه میکنم جای گیره برای بستن پیچ نداره

siamak55861
16-12-1399, 08:54 بعد از ظهر
سلام این فیلم تو اپارته میتونی مثل اون ببندی
نصب گارد روی زونتس 250 ([Only registered and activated users can see links] %D9%88%DB%8C_%D8%B2%D9%88%D9%86%D8%AA%D8%B3_250)

linux_linda
17-12-1399, 08:31 قبل از ظهر
این فیلم مال زونتس S هست زونتس R پیچ های کنار سیلندر فرق داره

siamak55861
17-12-1399, 09:43 قبل از ظهر
این فیلم مال زونتس S هست زونتس R پیچ های کنار سیلندر فرق داره

بنظرم برو پیش یه جوشکار ماهر قشنگتر ا ز عکسی که گذاشتی درست می کنه برات هزینه اش بمرات کمتره

shokrim1987
19-12-1399, 10:20 بعد از ظهر
[QUOTE=linux_linda;335466]گارد زونتس میخواستم بخرم رو موتور چطوری نصب میشه ؟
برخلاف بنلی که جای نصب پروتکشن داره
زونتس بصورت میله هست
من کنار شاسی و انجین هرچی نگاه میکنم جای گیره برای بستن پیچ نداره

بطور خلاصه : برای بستن پروتکشن زونتس علاوه بر خرید گارد باید تعدادی هم پیچ بلند رزوه دار بخرید. برای بستن ش هم باید باک رو باز کنید و پروتکشن رو ببنید . در نظر داشته باشید که موقع تعویض شمع هم باید مجدد پروتکشن باز بشه که مسیر دسترسی به شمع فراهم بشه .
فکر رفتن پیش جوشکار و هزینه های به مراتب کمتر هم اصلا نکن که امتحان شده و جواب نداده .
بنظر من یه پروتکشن پایه بلند بنلی بگیر و دو تا اتصال L ، که جلوی موتور به شاسی بسته میشه و پروتکشن ها رو ببند به اون . البته آنچنان در مقابل ضربه های کاری مقاوم نخواهد بود و هزینه اش هم از این مدل گارد بیشتره.

linux_linda
26-12-1399, 11:17 قبل از ظهر
مشخصات، قیمت و خرید موتور سیکلت زونتس کد 250 سال 1398 | فروشگاه پدال ([Only registered and activated users can see links])

مدل 1400 با کی لس 87 تومن

فقط یه دزدگیر اضافه کردن 10 تومن گذاشتن رو موتور

Suroush.k
26-12-1399, 11:38 قبل از ظهر
مشخصات، قیمت و خرید موتور سیکلت زونتس کد 250 سال 1398 | فروشگاه پدال ([Only registered and activated users can see links])

داداش دزدگیر نیستش یکمی با دزدگیر متفاوته
ولی بازم به نسبت بقیه قیمتای زونتس بد نیست

- - - Updated - - -

linux_linda
26-12-1399, 11:51 قبل از ظهر

- - - Updated - - -

ریموت دار هم باشه 10 تومن گذاشتن رو قیمتش
تازه من مدل صفر این موتور مدل R مدل 99 رو خریدم 50 تومن

shokrim1987
26-12-1399, 07:16 بعد از ظهر

تغییراتش خیلی بیشتر از صرفا کیلس شدن هست
تغییر فرمان، نمایشگر دنده روی کیلومتر به علاوه اضافه شدن حالت اکونومی ، تغییر زاویه نشستن راکب به همراه لاستیکی شدن جا پایی ها، شلگیر با راهنمای عقب، بهینه شدن انجین ، کمک فنر بهینه شده و رینگ های موتور هم که تغییر کردن

linux_linda
26-12-1399, 08:01 بعد از ظهر
تغییراتش خیلی بیشتر از صرفا کیلس شدن هست
تغییر فرمان، نمایشگر دنده روی کیلومتر به علاوه اضافه شدن حالت اکونومی ، تغییر زاویه نشستن راکب به همراه لاستیکی شدن جا پایی ها، شلگیر با راهنمای عقب، بهینه شدن انجین ، کمک فنر بهینه شده و رینگ های موتور هم که تغییر کردن

اینها رو شما از کجا پرسیدی؟
من زونتس 250 مدل R خریدم غیر از این موارد چیز دیگری ندیدم
بزرگتر شدن رادیاتور روغن تعویض جای شمع و عملکرد بهتر موتور
دسته گاز جدید نسبت به مدل S نشیمن گاه متفاوت نسبت به نسخه S
اضافه شدن ترمز ABS

در واقع این چیزی که متین خودرو اسمبل میکنه خودسرانه است و ربطی به نسخه R اصلی چین نداره
مثلا قرار بود در نسخه R نشانگر دنده داشته باشه که نداره

siamak55861
26-12-1399, 08:13 بعد از ظهر
شرکت کویر مدلZ4 249 R گذاشته برای فروش قیمت : ١٨٩,١٣٥,٣٠٠تومان بدون کارمزد.بنظر میرسه همون انجین باشه فقط ظاهرش تغییر کرده.از دوستان کسی تا حالا باهاش رانندگی کرده.

linux_linda
26-12-1399, 08:19 بعد از ظهر
این موتور اگر محدودکننده سرعت در Ecu براش اعمال نمیکردن با همچین نفسی که داره تا 170 کیلومتر هم میتونه بره

shokrim1987
26-12-1399, 08:27 بعد از ظهر
اضافه شدن ترمز ABS

در واقع این چیزی که متین خودرو اسمبل میکنه خودسرانه است و ربطی به نسخه R اصلی چین نداره

درکل شما یه مقدار بد متوجه شدین. این موتوری که الان متین با نام کیلس داره مونتاژ میکنه همون نسخه آر شرکت هست.
موتوری که شما به اسم آر خریداری کردید به اس آپگرید معروفه و توی بازاریابی در ایران با اسم آر ارائه شده
تمامی تغییراتی که در مدل آر معرفی شده بود کمابیش در همین نسخه نهایی که متین خودرو مونتاژ کرده لحاظ شده و میشه گفت مدل آر واقعی بر اساس کاتالوگ شرکت همین نسخه جدید هست.

- - - Updated - - -

شرکت کویر مدلZ4 249 R گذاشته برای فروش قیمت : ١٨٩,١٣٥,٣٠٠تومان بدون کارمزد.بنظر میرسه همون انجین باشه فقط ظاهرش تغییر کرده.از دوستان کسی تا حالا باهاش رانندگی کرده.

بله دقیقا انجین 250 هست که روی همین مدل ها هم قرار داده شده و هیچ فرقی از نظر انجینی با تولیدات متین با قیمت نصف نداره .
درحالیکه وزن بیشتری داره و بدون شک موتور لشی خواهد شد
اما خب کویر هست بنظر با همین قیمت 190 تومنی هم فروش خوبی داشته. از بچه های گروه زونتس سواران در تهران رفته بودن نمایندگی و بررسی کرده بودن ولی کسی نتونسته سوار بشه که از تجربه اش بگه

- - - Updated - - -

این موتور اگر محدودکننده سرعت در Ecu براش اعمال نمیکردن با همچین نفسی که داره تا 170 کیلومتر هم میتونه بره

در مدل های تا 98 هم کاتاف نداره زونتس و هستن دوستانی که با تخلیه کاتالیزور و ریمپ و تغییر شمع به دنسو IU24 تا همین حوالی ازش خروجی گرفتن

linux_linda
26-12-1399, 08:36 بعد از ظهر
درکل شما یه مقدار بد متوجه شدین. این موتوری که الان متین با نام کیلس داره مونتاژ میکنه همون نسخه آر شرکت هست.
موتوری که شما به اسم آر خریداری کردید به اس آپگرید معروفه و توی بازاریابی در ایران با اسم آر ارائه شده
تمامی تغییراتی که در مدل آر معرفی شده بود کمابیش در همین نسخه نهایی که متین خودرو مونتاژ کرده لحاظ شده و میشه گفت مدل آر واقعی بر اساس کاتالوگ شرکت همین نسخه جدید هست.

- - - Updated - - -

بله دقیقا انجین 250 هست که روی همین مدل ها هم قرار داده شده و هیچ فرقی از نظر انجینی با تولیدات متین با قیمت نصف نداره .
درحالیکه وزن بیشتری داره و بدون شک موتور لشی خواهد شد
اما خب کویر هست بنظر با همین قیمت 190 تومنی هم فروش خوبی داشته. از بچه های گروه زونتس سواران در تهران رفته بودن نمایندگی و بررسی کرده بودن ولی کسی نتونسته سوار بشه که از تجربه اش بگه

- - - Updated - - -

در مدل های تا 98 هم کاتاف نداره زونتس و هستن دوستانی که با تخلیه کاتالیزور و ریمپ و تغییر شمع به دنسو IU24 تا همین حوالی ازش خروجی گرفتن

من اهل سرعت رفتن نیستم اما بنظرت با همین مدل R که 99 هست حداکثر سرعتی که میره چقدره؟

و اینکه در مورد زونتس جدید 1400 عکسی ازش دارید مثل تغییر صفحه کیلومتر و غیرو
این اطلاعات رو از خدمات پس از فروش گرفتین یا متین خودرو در زنجان؟

shokrim1987
26-12-1399, 09:16 بعد از ظهر
اطلاعات از نمایندگی تهران و عکس هایی که دوستان گروه زونتس سواران از نمایندگی تهران گرفته بودن هست

تغییرات قسمت کیلس

تغییر اندازه دیسک های جلو و عقب

تغییر قلوه گی های

- - - Updated - - -

من اهل سرعت رفتن نیستم اما بنظرت با همین مدل R که 99 هست حداکثر سرعتی که میره چقدره؟

عکس ها رو براتون گذاشتم بتونید تغییرات رو ببینید . این ها همین مدل های 1400 هستن که نمایندگی تهران برای فروش آورده .
حتی میتونید ببینید قلوه گی ها و باز شدن صندلی و درب باک هم از حالت آنالوگ خارج شده
موتور خودتون هم بدون هیچگونه تعییری میتونه تا 145 بره بیشتر از اون دیگه باید تخلیه کاتالیزور و روغن مناسب و شمع ایریدیوم و ... لحاظ بشه

siamak55861
26-12-1399, 09:25 بعد از ظهر

فردا صبح زود برو دم نمایندگی بگو اینی که دادی مدل ار نیست خودتو خلاص کن اصلی رو بگیر.این فیلم رو نگاه نماینده متین خودرو توضیح کامل میده.

linux_linda
26-12-1399, 09:32 بعد از ظهر
بله دیدم خیلی تغییرات داشته مخصوصا رینگ ها
البته به لطف کیلیس کردن مجبور شدن اون کلید های باز کردن صندلی و درب باک بنزین را روی قلوه گاه بذارن
حالا حالت اکو که میشه اقتصادی :
احتمالا در این حالت حساسیت انژکتور نسبت به دسته گاز کمتر میشه

اطلاعات از نمایندگی تهران و عکس هایی که دوستان گروه زونتس سواران از نمایندگی تهران گرفته بودن هست

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) uploads ([Only registered and activated users can see links])

تغییرات قسمت کیلس
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) free image host ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) photo hosting ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) picture upload ([Only registered and activated users can see links])

تغییر قلوه گی های
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) best free image hosting ([Only registered and activated users can see links]) no registration

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) best free image hosting ([Only registered and activated users can see links]) no registration

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) pic upload ([Only registered and activated users can see links])

- - - Updated - - -

عکس ها رو براتون گذاشتم بتونید تغییرات رو ببینید . این ها همین مدل های 1400 هستن که نمایندگی تهران برای فروش آورده .
حتی میتونید ببینید قلوه گی ها و باز شدن صندلی و درب باک هم از حالت آنالوگ خارج شده
موتور خودتون هم بدون هیچگونه تعییری میتونه تا 145 بره بیشتر از اون دیگه باید تخلیه کاتالیزور و روغن مناسب و شمع ایریدیوم و ... لحاظ بشه

- - - Updated - - -

البته به لطف کیلیس کردن مجبور شدن اون کلید های باز کردن صندلی و درب باک بنزین را روی قلوه گاه بذارن

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) uploads ([Only registered and activated users can see links])

تغییرات قسمت کیلس
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) free image host ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) photo hosting ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) picture upload ([Only registered and activated users can see links])

تغییر قلوه گی های

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) pic upload ([Only registered and activated users can see links])

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

فردا صبح زود برو دم نمایندگی بگو اینی که دادی مدل ار نیست خودتو خلاص کن اصلی رو بگیر.این فیلم رو نگاه نماینده متین خودرو توضیح کامل میده.

غیر از این سایت [Only registered and activated users can see links]

سایت دیگری هم دارن؟

siamak55861
26-12-1399, 09:37 بعد از ظهر
تغیرات خوبی روی مدل جدید دادن کلا خیلی بهتره شده این یه دست شدن رنگ بدنه و رینگم بنظر خوشگلتره

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

غیر از این سایت [Only registered and activated users can see links]

سایت دیگری هم دارن؟

نه ندارن همین سایت اصلیه

Suroush.k
27-12-1399, 10:41 قبل از ظهر
اضافه شدن ترمز ABS

نه یه نسخه جدید زدن به غیر از نسخه R
این رو خود شرکت میگه keyless r
خیلی متفاوته

نیما نادری
28-12-1399, 10:24 قبل از ظهر
این مدل جدید کیلس و تغییرات آماده فروشه؟
قیمت چند زدن؟

shokrim1987
28-12-1399, 10:30 قبل از ظهر
قیمت چند زدن؟

بله الان وارد بازار شده و قیمت هم 87 تومن هست

Suroush.k
28-12-1399, 11:35 قبل از ظهر
قیمت چند زدن؟

بله موجوده
۸۷ قیمت زدن

linux_linda
28-12-1399, 12:05 بعد از ظهر
خوبی باتری زونتس اینه که کوچیکه به تمام موتورهای طرح ویو و اسکوترها میخوره
اما باتری موتورهای دیگه به زونتس نمیخوره
یعنی اگر شما موتور دیگری در خونه دارید نمیخواید از موتور زونتس استفاده کنید میتونید در زمانیکه باتری رو از موتور جدا کردید رو موتور دیگه بسته بشه

سوال:
تو کاتالوگ نوشته مخزن سوخت 11 لیتر اما من وقتی باک رو پر کردم فکر میکنم 2 لیتر دیگه جا داشت

linux_linda
02-01-1400, 03:38 بعد از ظهر
سلام و تبریک سال جدید 1400

یه سوال داشتم شاید مهم باشه :
موتور 200 کیلومتر کار کرده وقتی سوییچ رو میزنم روشن کنم موقع استندبای قبل از استارت چراغ چک روشن میشه چراغ سمت چپ ABS
البته وقتی موتور 3 کیلومتر هم رفته بود این چراغ چند ثانیه روشن میشد
میخواستم بدونم به روغنی که کارخونه ریخته اعتماد کنم؟
چون تماس گرفتم گفتن1000 کیلومتر که شد همزمان روغن سوخته و صافی رو باهم تعویض کنید
در مورد چراغ روغن سر چه زمان هایی روشن میشه؟

shokrim1987
03-01-1400, 12:53 قبل از ظهر
سلام و تبریک سال جدید 1400

یه سوال داشتم شاید مهم باشه :
موتور 200 کیلومتر کار کرده وقتی سوییچ رو میزنم روشن کنم موقع استندبای قبل از استارت چراغ چک روشن میشه چراغ سمت چپ ABS
البته وقتی موتور 3 کیلومتر هم رفته بود این چراغ چند ثانیه روشن میشد
میخواستم بدونم به روغنی که کارخونه ریخته اعتماد کنم؟
چون تماس گرفتم گفتن1000 کیلومتر که شد همزمان روغن سوخته و صافی رو باهم تعویض کنید
در مورد چراغ روغن سر چه زمان هایی روشن میشه؟

سلام و تبریک . چراغ چک که باید روشن بشه
توصیه اینه که هر ۱۰۰۰ کیلومتر روغن رو تعویض کنید و چراغ چک هم به طور اتوماتیک هر هزارتا روشن میشه تا یادآوری باشه.
اکثر کسانی که من دیدم روی ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتراول روغن رو تعویض میکنن چون باور دارن کارخونه روغن مناسبی نمیریزه و تا جایی هم که اطلاع دارم نمایندگی ها هم عموما روغن SM میریزن که خب توصیه کارخونه برای این انجین SN هست
مقدارش هم برای موتور شما که R هست ۱.۵ لیتر در صورتی که فیلتر روغن رو عوض نکنید و ۱.۷ لیتر در صورت تعویض روغن و فیلتر با هم
چون انجین روغن خنک هست عموما بعد از ۱۰۰۰ تا روغن اون خاصیت اولیه رو از دست میده و وقتی هم تعویض میکنید می بینید که روغن خیلی سیاه هست و سوخته

linux_linda
03-01-1400, 01:34 قبل از ظهر
سلام و تبریک . چراغ چک که باید روشن بشه
توصیه اینه که هر ۱۰۰۰ کیلومتر روغن رو تعویض کنید و چراغ چک هم به طور اتوماتیک هر هزارتا روشن میشه تا یادآوری باشه.
اکثر کسانی که من دیدم روی ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتراول روغن رو تعویض میکنن چون باور دارن کارخونه روغن مناسبی نمیریزه و تا جایی هم که اطلاع دارم نمایندگی ها هم عموما روغن SM میریزن که خب توصیه کارخونه برای این انجین SN هست
مقدارش هم برای موتور شما که R هست ۱.۵ لیتر در صورتی که فیلتر روغن رو عوض نکنید و ۱.۷ لیتر در صورت تعویض روغن و فیلتر با هم
چون انجین روغن خنک هست عموما بعد از ۱۰۰۰ تا روغن اون خاصیت اولیه رو از دست میده و وقتی هم تعویض میکنید می بینید که روغن خیلی سیاه هست و سوخته

تو کلیپ آپارات میگه 1900 سی سی بدون فیلتر برای مدل R
تو سایت متین خودرو هم گفته 1900 سی سی
تو عکس بالا که گذاشتم در مدل R جای چراغ روغن چراغ ABS گذاشتن
پس چراغ روغن همون چراغ چک هست؟

shokrim1987
03-01-1400, 05:20 قبل از ظهر
سایت متین که از دسترس خارجه اون کلیپ آپارات هم قدیمیه خودشونم اول نمیدونستن.
توی پیچ اینستاگرامشون از روش تعویض روغن و مقدار مورد نیاز آموزش گذاشتن. در مدل آر بدون تعویض فیلتر ۱.۵ و با تعویض فیلتر ۱.۷ روغن بریزید.

linux_linda
04-01-1400, 12:08 قبل از ظهر
مشخصات، قیمت و خرید روغن موتور خودرو بهران مدل Super Pishtaz SAE چهار لیتری 10W-40 | دیجی‌کالا ([Only registered and activated users can see links])

روغن پیشنهادی اینه؟

میشه لینک روغن پیشنهادی رو بگید؟

این چطوره؟
مشخصات، قیمت و خرید روغن موتور خودرو آیسین مدل 10W40 SN Plus ظرفیت 4 لیتر | دیجی‌کالا ([Only registered and activated users can see links])

این بهران ایرانی باید خودش باشه که برای زونتس هست اما تو بازار ندیدم

siamak55861
04-01-1400, 12:23 قبل از ظهر
مشخصات، قیمت و خرید روغن موتور خودرو بهران مدل Super Pishtaz SAE چهار لیتری 10W-40 | دیجی‌کالا ([Only registered and activated users can see links])

روغن پیشنهادی اینه؟

میشه لینک روغن پیشنهادی رو بگید؟

این چطوره؟
مشخصات، قیمت و خرید روغن موتور خودرو آیسین مدل 10W40 SN Plus ظرفیت 4 لیتر | دیجی‌کالا ([Only registered and activated users can see links])

روغن خودرو ،مناسب موتورسیکلت ها نیست

- - - Updated - - -

اگر چند ماهه روغن کارخونه تو موتورته و درجا یا تو ترافیک زیادبودی بهتر تعویضش کنی دیگه به کیلومتر توجه نکن بخاطر تازگی قطعات و اب بندی موتور

- - - Updated - - -

shokrim1987
04-01-1400, 12:39 قبل از ظهر
بدون شک استفاده از روغن موتور مخصوص موتورسیکلت توصیه میشه اما دسترسی ما خیلی محدوده .
میتونید برند موتول رو از کویر موتور سفارش بدید که البته گرون هست. در غیر اینصورت حتما ۱۰ ۴۰ گرید SN بریزید و هر ۱۰۰۰ تا تعویض کنید
برندهایی مثل ادینول و یا هیوندای ایکس تیر هم اکثر زونتس سوارهایی که میشناسم استفاده کردن راضی بودن و تاکید داشتن که صداهای موقع تعویض دنده هاشون هم کاهش داشته

linux_linda
04-01-1400, 12:44 قبل از ظهر
استاندارد SL چطوره؟

siamak55861
04-01-1400, 01:10 قبل از ظهر
دوست عزیز چون موتورت تو دوران اب بندیه حتما از روغن مخصوص موتورسیکلت مخصوصا تو دفترچه راهنمای زونتس رو نگاه کن ببین چی پیشنهاد داده همونو استفاده کن .بحث روغن خیلی طولانیه .بهترین کار اینه بری پیش یه موتورساز ازش بخوای روغن موتورتو تعویض کنه . موتور صدمه جدیه میبینه خیلی مهمه تو این مدت اب بندی باید بسیار توجه کنی .
در مورد شناخت روغنم بهتره بری مطالب اقای نیما نادری رو بخونی خوب توضیح داده

نیما نادری
09-01-1400, 01:46 قبل از ظهر
خلاصه بگم روغن در زمان آب بندی باید مینرال معمولی

و سطح کیفی پایین باشه sg و اصلا به موتور فشار نیاد تا ۲۰۰۰ کیلومتر

بعد آب بندی فول سنتتیک و کم کم بالا بردن دور موتور

linux_linda
11-01-1400, 02:40 بعد از ظهر
این موتور لاستیک چینی خود کارخونه اش موقع پیچیدن رو نوارهای سفید کف خیابون بشدت سر خوریش خوبه
لاستیک ایران یاسا همین سایز و اندازه برای چرخ عقب قیمت چند بازار هست؟
و اینکه حس میکنم روغنی که کارخونه داخل انجین ریخته بدرد فصل گرما نمیخوره
بعد از 10 کیلومتر روندن کلاچ که میگیرم دنده ها سخت جا میخورن یه صدا جیر جیر شنیده میشه دوباره باید کلاچ بگیرم تا دنده جا بخوره
مصرف بنزینش هم صدی 4 لیتر شده البته زیر هزار کیلومتر

linux_linda
15-03-1400, 05:04 بعد از ظهر
پدال ترمز چرخ عقب خیلی پایینه چطوری میتونم بالاتر بیارمش؟

Alireza Farzin
15-03-1400, 06:00 بعد از ظهر

سلام,

لطفا به سرویس منوال این موتور رجوع بکنید,....میتونید با کارخونه سازنده هم تماس بگیرید و سوالتون رو مطرح کنید,

siamak55861
16-03-1400, 03:13 بعد از ظهر
- - - Updated - - -

سلام.میتونی رو پدالی موتور سیکلت بندازی راحترین کاره

linux_linda
16-03-1400, 11:32 بعد از ظهر
- - - Updated - - -

سلام.میتونی رو پدالی موتور سیکلت بندازی راحترین کاره

سلام
یعنی چی؟

siamak55861
17-03-1400, 08:55 قبل از ظهر
سلام
یعنی چی؟

اگه منظورت اینه پدال ترمز زیر پات پایینه پات نمیرسه همون رو پدالی ترمز جوابگوه...اما اگه ترمز پایین میگیره چون دیسکه یکی دو سانت جابجایی داره .تو قسمت پمپ ترمز که وصله به پدال یدونه پیچ داره اونو باز کن اهرم داخل پمپ رو با دست میتونی کوتاه و بلند کنی پدال میاد بالتر

farshad 54
01-05-1400, 07:14 بعد از ظهر
این موتور لاستیک چینی خود کارخونه اش موقع پیچیدن رو نوارهای سفید کف خیابون بشدت سر خوریش خوبه
لاستیک ایران یاسا همین سایز و اندازه برای چرخ عقب قیمت چند بازار هست؟
و اینکه حس میکنم روغنی که کارخونه داخل انجین ریخته بدرد فصل گرما نمیخوره
بعد از 10 کیلومتر روندن کلاچ که میگیرم دنده ها سخت جا میخورن یه صدا جیر جیر شنیده میشه دوباره باید کلاچ بگیرم تا دنده جا بخوره
مصرف بنزینش هم صدی 4 لیتر شده البته زیر هزار کیلومتر

مگه لاستیکای موتور شما بارز نبود؟
چی شد یه هو چینی شدن لاستیکا ؟

نیما نادری
12-05-1400, 12:27 بعد از ظهر

یک عکس بزار از نمای جانبی پدالت تا بگم میشه یا نمیشه

Pesarekhob1992
15-05-1400, 07:18 بعد از ظهر
سلام خدمت همه اعضای محترم
دوستان لطفا کسانی که سابقه استفاده طولانی مدت مثلا یک یا دو سال استفاده از موتور زونتس 250 رو دارن بگن تو این مدت چه مشکلاتی برا موتور پیش اومدهو ایرادات رو بگن ممنون

linux_linda
15-05-1400, 10:02 بعد از ظهر
یک عکس بزار از نمای جانبی پدالت تا بگم میشه یا نمیشه

سلام
عکس

نیما نادری
17-05-1400, 09:51 بعد از ظهر
اون مهره مشکی رنگ سایز ۱۰ یا ۱۲ باید باشه

شل کن و اون پین که انتهاش رزوه داره و یک سرش

رفته توی پمپ ترمز رو خلاف ساعت بچرخون با هر دور

کم کم نوک پدال میاد بالا هر جا خوب بود اون مهره که شل

کردی برسون به جاش و کمی سفتش کن

این کار تنظیم موقعیت قرارگرفتن پدال رو تنظیم

میکنه ،مشکل شل و بیحال بودن ترمز یا حرکت زیاد

پدال زیره پا رو حل نمیکنه ، تو این موتورها معمولا پدال

خیلی کم بازی داره شاید دوسانت حداکثر نوک پدال پایین

بره که اونجا ترمز کاملا قفله

linux_linda
17-05-1400, 10:52 بعد از ظهر
اون مهره مشکی رنگ سایز ۱۰ یا ۱۲ باید باشه

شل کن و اون پین که انتهاش رزوه داره و یک سرش

رفته توی پمپ ترمز رو خلاف ساعت بچرخون با هر دور

کم کم نوک پدال میاد بالا هر جا خوب بود اون مهره که شل

کردی برسون به جاش و کمی سفتش کن

این کار تنظیم موقعیت قرارگرفتن پدال رو تنظیم

میکنه ،مشکل شل و بیحال بودن ترمز یا حرکت زیاد

پدال زیره پا رو حل نمیکنه ، تو این موتورها معمولا پدال

خیلی کم بازی داره شاید دوسانت حداکثر نوک پدال پایین

بره که اونجا ترمز کاملا قفله

داخل دفترچه زونتس نوشته اون مهره مشکی فقط برای تنظیم سیخ گرفتن یا شل گرفتن سیم ترمز هست ربطی به شکل پدال ترمز نداره
باز از کسیکه موتورهای ریس رو حرفه ای میرونه پرسیدم میگه پدال این موتورها رو جوری ساختن که اگر کسی خواست ترمز سیخ بگیره چرخ عقب قفل نشه لاستیک سر بخوره راکب زمین بخوره

ضمنا یکی از دلائلی که صاحبان زونتس میگن ترمز جلو زودتر تموم میشه همین موضوع میتونه باشه که چون ارتباط با کتی ترمز جلو بهتر هست فشار روی کتی ترمز بیشتر از پدال ترمز عقب زونتس هست که باعث زودتر تموم شدن لنت چرخ جلو میشه
اما نمیدونم چرا قیمت لنت این موتور برای چرخ جلو گرونه شده 300 تومن فقط یک جفت لنت

Alireza Farzin
18-05-1400, 02:49 قبل از ظهر
داخل دفترچه زونتس نوشته اون مهره مشکی فقط برای تنظیم سیخ گرفتن یا شل گرفتن سیم ترمز هست ربطی به شکل پدال ترمز نداره
باز از کسیکه موتورهای ریس رو حرفه ای میرونه پرسیدم میگه پدال این موتورها رو جوری ساختن که اگر کسی خواست ترمز سیخ بگیره چرخ عقب قفل نشه لاستیک سر بخوره راکب زمین بخوره

ضمنا یکی از دلائلی که صاحبان زونتس میگن ترمز جلو زودتر تموم میشه همین موضوع میتونه باشه که چون ارتباط با کتی ترمز جلو بهتر هست فشار روی کتی ترمز بیشتر از پدال ترمز عقب زونتس هست که باعث زودتر تموم شدن لنت چرخ جلو میشه
اما نمیدونم چرا قیمت لنت این موتور برای چرخ جلو گرونه شده 300 تومن فقط یک جفت لنت

سلام,

من نمیدونم کدوم دفترچه زونتس رو خوندین و با کدوم موتور سوار ریس حرفه ای صحبت کردین,
این قسمت پیچ و مهره ای شکل فقط و فقط مربوط به تنظیم ارتفاع پدال هست و هیچ نقشی در ناگهانی گرفتن ویا نگرفتن ترمز نداره,
با شل کردن اون مهره و چرخوندن سیلندری که انتهاش مثل پیچ هست, فقط و فقط پدال بالا و پائین میره و خود سیلندر از جاش تکون نمیخوره که در نحوه ترمز گرفتن اثر بزاره,
تو اکثر موتورهای امروزی که بخاطر مقررات زین رو آوردن پائینتر, برای افراد قد متوسط و بلند احتیاج هست که این پدال بره پائین حتی بیشتر از 5cm,

حالا اگر قدتون کمتر از متوسطه و یا پاهاتون نسبت به قدتون کوتاه هست, این پدال رو همونطور که آقای نیما نادری گفتن بالاتر تنظیم کنید, ولی اگر قدتون به اندازه کافی بلند هست و هنوز میخواید پدال بیاد بالا, اونوقت باید بگم که نحوه نشستنتون رو موتور درست نیست,

حالا یه مسئله اینجاست,

خوب,..... این غلطه که مدام پامون روی پدال ترمز نباشه مثل انگشتامون رو ترمز جلو, چون خطر بیشتر مواقع ناگهانی پیش میاد و فرصت برای جابجائی پا از زیر پدال به روی پدال نیست,( خیلی از موتور سوارها رو میبینید که دائما پاشون زیر پداله و یا دستگیره گاز رو با پنج انگشت نگه داشتن),

حالا اگر پدال رو زیادی بالا تنظیم بکنید و بخواین پاتون هم روش باشه, اتوماتیک وار رو پدال فشار کمی وارد میشه که باعث چسبیدن بسیار خفیف لنت ها به دیسک میشه که نتنها باعث سائیدگی لنتها میشه بلکه دیسک هم زیاد از حد داغ میکنه,....در واقع بیشتر کارخونه ها میخوان که موتورسوارهای معمولی این اشتباه رو نکنن و پدال ترمز رو پائین تنظیم میکنن,

linux_linda
18-05-1400, 05:10 بعد از ظهر
پدال ترمز بنلی 250 :

صاف تو یک خط
برخلاف برخلاف زونتس که به سمت پایین شیب داره

Alireza Farzin
18-05-1400, 07:05 بعد از ظهر
پدال ترمز بنلی 250 :

صاف تو یک خط برخلاف برخلاف زونتس که به سمت پایین شیب داره

سلام,

شما باید به دیزاین های مختلف, در موتورسیکلت ها دقت بیشتری انجام بدین تا عملکردشون مشخص بشه,
اگر بخوام پدال ترمز این دو تا موتور رو که عکس شونو گذاشتین با هم مقایسه بکنم,

دیزاین پدال ترمز زونتس نسبت به بنلی یه دیزاین ساده, ارزون و سبکتره, ولی پدال بنلی اصولی تر, پیچیده تر( از لحاظ تعداد قطعات) و البته سنگینتره,( اگر در نظر بگیریم که در هر دو دیزاین یک نوع فلز استفاده شده)

محور چرخش پدال ترمز زونتس روی محور پدال راننده هست, و اگر بخواد پائینتر تنظیم بشه حالت شیبدار به خودش میگیره,

محور چرخش پدال ترمز بنلی کاملا مجزا از پدال راننده هست,
این محور عقبتر از پدال راننده و حدودا 5cm پائین تر قرار گرفته,
پدال ترمز بنلی, مستقیم دیده میشه, چون محورش از پدال راننده تقریبا 5cm پائینتر هست و در واقع خود پدال تقریبا 5cm پائینتره,

این دیزاین بنلی گرونتر در میاد و اصولی تره,

یکی از تفاوتهای این دو دیزاین اینه که;

**در بنلی, مواقعی که موتور سوار زمین بخوره و پدال راننده کج بشه تاثیری روی عملکرد پدال ترمز نمیزاره,

**حالا اگر پدال راننده زونتس در اثر زمین خوردن یا تصادف کج بشه در واقع محور پدال ترمز هم کج میشه و ممکنه پدال ترمز در جای خودش سفت بشه و اصلا کار نکنه,

نیما نادری
19-05-1400, 11:13 بعد از ظهر

پیشنهاد میکنم ور نری بهش چون از تنظیم خارج بشه دیگه ترمز نمیگیره

یک ان اس سوار شو ببین پدال ترمز بالا یعنی چی باید پاتو بلند کنی از

رکاب تا بتونی ترمز بزنی ، همین ان اس رو ببر پیش سنگین سوار بگو پدال ترمز رو بیاره

پایین اگر تونست ، من چندتا بیچاره رو براشون تنظیم کردم آوردم پایین بعد چند سال سواری

یارو تازه فهمید تنظیم کردن و خوش سواری بودن یعنی چی

شما وقتی پات رو رکابه نوکه پات بالا نیست که ، پایینه ، پدالم باید همون نزدیکا

باشه که بتونی با یک چرخ نوک پدالو پیدا کنی ، هر کی هم پاش رو ترمزه میرونه

الاغ سواره ، اون سنگین سوارم بگو ترمز همه موتورها باید میخ باشه یا سیخ باشه یا هر چی

میگیری باید چرخ قفل کنه جلو و عقب نداره ، موتورسوار ماهر میفهمه کتی یا پدال ترمز رو

چقدر فشار بده تا زمینو بقل نکنه ، هر چند تو شرایط اضطراری همه بقل میکنن ، مگه abs باشه

linux_linda
20-05-1400, 11:22 قبل از ظهر
پیشنهاد میکنم ور نری بهش چون از تنظیم خارج بشه دیگه ترمز نمیگیره

یک ان اس سوار شو ببین پدال ترمز بالا یعنی چی باید پاتو بلند کنی از

رکاب تا بتونی ترمز بزنی ، همین ان اس رو ببر پیش سنگین سوار بگو پدال ترمز رو بیاره

پایین اگر تونست ، من چندتا بیچاره رو براشون تنظیم کردم آوردم پایین بعد چند سال سواری

یارو تازه فهمید تنظیم کردن و خوش سواری بودن یعنی چی

شما وقتی پات رو رکابه نوکه پات بالا نیست که ، پایینه ، پدالم باید همون نزدیکا

باشه که بتونی با یک چرخ نوک پدالو پیدا کنی ، هر کی هم پاش رو ترمزه میرونه

الاغ سواره ، اون سنگین سوارم بگو ترمز همه موتورها باید میخ باشه یا سیخ باشه یا هر چی

میگیری باید چرخ قفل کنه جلو و عقب نداره ، موتورسوار ماهر میفهمه کتی یا پدال ترمز رو

چقدر فشار بده تا زمینو بقل نکنه ، هر چند تو شرایط اضطراری همه بقل میکنن ، مگه abs باشه

خوب با این حساب که میگی پس این پدال ترمز زونتس بصورت کارشناسی شده از طرف کارخونه ساخته شده با شیب به سمت پایین ؟
اون پیچ مشکی هم باید برای وقتیکه عاج لنت خورده میشه بالا 50 درصد سابیدگی سفت تر بشه مثل پیچ ترمزهای کاسه ای؟

Alireza Farzin
20-05-1400, 04:04 بعد از ظهر
خوب با این حساب که میگی پس این پدال ترمز زونتس بصورت کارشناسی شده از طرف کارخونه ساخته شده با شیب به سمت پایین ؟
اون پیچ مشکی هم باید برای وقتیکه عاج لنت خورده میشه بالا 50 درصد سابیدگی سفت تر بشه مثل پیچ ترمزهای کاسه ای؟

سلام,

دوست عزیز چرا هندونه زیر بغل کارشناسهای زونتس میزارید, مگه این مدل پدال ترمز دو روزه که ابداع شده؟
همونطور که گفتم کلاً دو مدل دیزاین متفاوت داره, یا پدال ترمز روی محور پدال پا هست و یا نیست, اینکه دیگه کارشناسی کارخونه نمیخواد, مسئولین رده بالای کارخونه تصمیم گرفتن از دیزاین ارزونتر استفاده کنن, وگرنه یه کارشناس واقعی همیشه موافق دیزاین اصولی هست,

به عقل خودتون رجوع کنید👇👇👇,

""محور پدال ترمز روی محور پدال پا هست و باید حدودا 4cm~5cm پائینتر از سطح پدال پا تنظیم بشه, خوب معلومه که به طرف پائین شیب پیدا میکنه""

دوباره میگم,
اون پیچ و مهره ای که عکسشو گذاشتین مربوط به تنظیم سطح همین پدال هست و در وضعیتی که الان هست باید بشه تقریبا 2cm به طرف بالا و 2cm بطرف پائین تنظیم کرد,.....بیخودی حالت شیبدار بودن این مدل پدال رو با پدال بنلی و امثال بنلی مقایسه نکنید, و سعی نکنید که بیخودی بیاریدش بالا,

ترمز هیدرولیک فرقش با ترمز سیمی اینه که وقتی که لنتها سائیده میشن و پیستون کالیپر بیرون میاد, بجاش روغن از مخزن روغن جایگزین میشه, و احتیاجی به تنظیم عملکرد ترمز نیست,

نیما نادری
20-05-1400, 05:13 بعد از ظهر
هر وقت فکر کردی جای چیزی درست نیست

به بقیه موتورها نگاه کن تا تفاوت رو ببینی

این عکسا مشخصه که پدال ترمز این موتور به شکل استاندارد

کجا هست ،پدال جاش زیره پاس

linux_linda
20-05-1400, 08:01 بعد از ظهر
من با 170 سانت قد هنوز پدال ترمز عقب رو نمیتونم خوب با انگشت پا بگیرم در مواقع خطر برای ترمز اضطراری فاصله پاها با پدال کم میاد ترمز ضعیف میزنم مجبور میشم کتی جلو رو بگیرم

Alireza Farzin
20-05-1400, 10:01 بعد از ظهر
من با 170 سانت قد هنوز پدال ترمز عقب رو نمیتونم خوب با انگشت پا بگیرم در مواقع خطر برای ترمز اضطراری فاصله پاها با پدال کم میاد ترمز ضعیف میزنم مجبور میشم کتی جلو رو بگیرم

اون پیچ و مهره برای همین کاره,
پدال رو بالاتر تنظیم بکنید, که انگشتهای پاتون روی پدال مماس بشه, انگار که پاتون دقیقا روی ترمز هست, البته ٨۰ درصد موتور سوارها و احتمالا شما, پنجه پاتون به بیرون از پدال گرایش داره, بخاطر زاویه قوزک پا و یا فاصله گرفتن محل زانو از باک, در واقع باز بودن پاها,

اگر هنوز دارین تجربه موتورسواری بدست میارین, سعی کنید تمام وقت با پاهاتون باک رو بغل بگیرید,(برای خیلی ها کار آسونی نیست)

نیما نادری
21-05-1400, 01:03 بعد از ظهر

سایز کفشتون چنده ؟
در مواقع اضطراری ترمز عقب محکم بزنی از بقل میخوابی زمین

موتور سوار باید هوشیار باشه حتی در بدترین شرایط به شیفت دادن

وزن به جلو و کنترل فرمون و ترمز جلو بدون لمس ترمز عقب موتورو ایست کامل کنه

کوبیدن رو ترمز عقب که راحت ترین راهه برای زمین خوردن

linux_linda
21-05-1400, 03:09 بعد از ظهر
سایز کفشتون چنده ؟
در مواقع اضطراری ترمز عقب محکم بزنی از بقل میخوابی زمین

موتور سوار باید هوشیار باشه حتی در بدترین شرایط به شیفت دادن

وزن به جلو و کنترل فرمون و ترمز جلو بدون لمس ترمز عقب موتورو ایست کامل کنه

کوبیدن رو ترمز عقب که راحت ترین راهه برای زمین خوردن

سایز پا 44
چند وقتی بود بنزین سوپر گیر نمیامد بنزین عادی میزنم نفس موتور کمتر شده
واقعا اینها که موتور انژکتور آوردن باید فکر بنزین سوپر رو هم میکردن
بلاخره بعد از چند هفته بنزین سوپر پیدا کردم

Alireza Farzin
21-05-1400, 06:01 بعد از ظهر
سایز پا 44
چند وقتی بود بنزین سوپر گیر نمیامد بنزین عادی میزنم نفس موتور کمتر شده
واقعا اینها که موتور انژکتور آوردن باید فکر بنزین سوپر رو هم میکردن
بلاخره بعد از چند هفته بنزین سوپر پیدا کردم

سلام,

با قد ۱٧۰ معمولا باید شماره پاهاتون باشه۴۰~۴۱, پدال ترمز رو یه دو سانت بیارین بالا,

انژکتور بودن یه انجین دال بر مصرف بنزین سوپر نیست,

یه انجین انژکتوری رو برای بنزین اکتان بالا دیزاین میکنن, و انجین انژکتوری دیگری رو برای اکتان پائین تر,

linux_linda
03-06-1400, 08:17 بعد از ظهر
امروز عصر رفتم نمایندگی نیکران موتور
محصولات کویر رو هم داره
زونتس z4 قیمت 202 میلیون تومن
سوپر گرون فروش= کویر

لیست قیمت برخی از موتورها:
rs 200 مدل 1400 قیمت 98 تومن
ns 200 مدل 99 قیمت 91 تومن مدل 1400 قیمت 96 تومن

نیما نادری
07-06-1400, 10:17 بعد از ظهر
محصولات کویر رو هم داره
سوپر گرون فروش= کویر

Ns 200 تو تهران بالاتر از سال ۹۸ نداره از اون به بعد هم دیگه وارد نشده

- - - Updated - - -

محصولات کویر رو هم داره
سوپر گرون فروش= کویر

linux_linda
07-06-1400, 11:36 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

حتما فروشنده تاریخ پلاک رو اشتباه زده

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

استاد نظرت در مورد زونتس z4 و گرونی فروشی کویر چیه؟

آیا با یک موتور کم شتاب نسبت به زونتس 250 طرف هستیم؟

نیما نادری
08-06-1400, 09:26 قبل از ظهر
کویر هم مثل بقیه .... مگه فرقی میکنه

سازوکار تجارت وقتی اجازه میده ،بقیه مسائل

برای خیلیا کمرنگ میشه ،

اختلاف وزن ۳۱۰ آب خنک با ۲۵۰ روغن خنک ۱ کیلو هست، ۳۱۰ سنگینتر

ولی نسبت قدرت به وزن ۳۱۰ عدد ۰.۲۴
و مدل ۲۵۰ نسبت قدرت به وزن ۰.۱۶

داره پس چون اختلاف وزن ناچیزه
انجین ۲۵۰ روغن خنک رو اتاق جدید زونتس

راه رفتنش مثل زونتس های متین خواهد بود روی کاغذ

linux_linda
08-06-1400, 10:57 قبل از ظهر
کویر هم مثل بقیه .... مگه فرقی میکنه

سازوکار تجارت وقتی اجازه میده ،بقیه مسائل

برای خیلیا کمرنگ میشه ،

اختلاف وزن ۳۱۰ آب خنک با ۲۵۰ روغن خنک ۱ کیلو هست، ۳۱۰ سنگینتر

ولی نسبت قدرت به وزن ۳۱۰ عدد ۰.۲۴
و مدل ۲۵۰ نسبت قدرت به وزن ۰.۱۶

داره پس چون اختلاف وزن ناچیزه
انجین ۲۵۰ روغن خنک رو اتاق جدید زونتس

راه رفتنش مثل زونتس های متین خواهد بود روی کاغذ

310 اصلی که غیر از ایران زونتس میفروشه چطور؟

linux_linda
11-06-1400, 11:18 قبل از ظهر
بین این دو لاستیک یاسا کدومش انتخاب بهتری هست
اولی 800 تومن
دومی 750 تومن

Alireza Farzin
11-06-1400, 05:07 بعد از ظهر
بین این دو لاستیک یاسا کدومش انتخاب بهتری هست
اولی 800 تومن
دومی 750 تومن

سلام,

بهتر از چه لحاظ؟؟,

فقط از روی عکس میشه گفت که دومی در روز بارونی عملکرد بهتری داره و اولی روی جاده خشک,

linux_linda
11-06-1400, 05:53 بعد از ظهر
سلام,

بهتر از چه لحاظ؟؟,

فقط از روی عکس میشه گفت که دومی در روز بارونی عملکرد بهتری داره و اولی روی جاده خشک,

درود

میگن لاستیک های یاسا جدیدا افت کیفیت پیدا کردن
لاستیک ساخت اندونزی چطوره؟

Alireza Farzin
11-06-1400, 08:47 بعد از ظهر
درود

میگن لاستیک های یاسا جدیدا افت کیفیت پیدا کردن
لاستیک ساخت اندونزی چطوره؟

نمیشه به راحتی گفت, باید رو موتور بسته بشه و تست بشه, اما یه راه فرعی(۱۰۰%نیست) برای مقایسه کردنشون میشه استفاده کرد,

اونم اینه که;
اگر هر دو لاستیک از نظر سایز یه اندازه باشن, هر دو تا مثلا رادیال باشن, گل لاستیکشون هم برای یه شرایط باشه(مثلا جاده خشک و بارانی), و کد سرعتشون برابر باشه,......اونیکه سبکتره بهتره,

linux_linda
11-06-1400, 10:40 بعد از ظهر
نمیشه به راحتی گفت, باید رو موتور بسته بشه و تست بشه, اما یه راه فرعی(۱۰۰%نیست) برای مقایسه کردنشون میشه استفاده کرد,

اونم اینه که;
اگر هر دو لاستیک از نظر سایز یه اندازه باشن, هر دو تا مثلا رادیال باشن, گل لاستیکشون هم برای یه شرایط باشه(مثلا جاده خشک و بارانی), و کد سرعتشون برابر باشه,......اونیکه سبکتره بهتره,

دوستم گفت کیفیت خود لاستیک چینی کارخونه جنسش بهتر از یاسا هست
یاسا دیگه مثل سابق نیست برای ارزون سازی از مواد درجه یک استفاده نمیکنه

Alireza Farzin
12-06-1400, 12:48 قبل از ظهر
دوستم گفت کیفیت خود لاستیک چینی کارخونه جنسش بهتر از یاسا هست
یاسا دیگه مثل سابق نیست برای ارزون سازی از مواد درجه یک استفاده نمیکنه

اگه ایران یاسا کیفیتش اومده پائین, قدر لاستیکهای موتورت رو بدون,

linux_linda
12-06-1400, 09:59 قبل از ظهر
اگه ایران یاسا کیفیتش اومده پائین, قدر لاستیکهای موتورت رو بدون,

تو کلوپ زونتس یکی زونتس 97 داره میگه متین خودرو لاستیک یاسا براش گذاشته
مشخص نیست چکار میکنه
یه بار کلید abs رو برمی داره اتوماتش میکنن یه بار دیگه با همین مدل 99 که دارم کلید abs میذارن
باز دوباره میان کتی تاشونده رو برمیدارن کتی ساده میذارن
یه بار لاستیک فابریک چینی میذاره یه بار اون لاستیک رو برمیداره یاسا میذاره
میگفت بعد از یک سال لاستیک یاسا بغلش پوسیده شده

Alireza Farzin
12-06-1400, 07:21 بعد از ظهر
تو کلوپ زونتس یکی زونتس 97 داره میگه متین خودرو لاستیک یاسا براش گذاشته
مشخص نیست چکار میکنه
یه بار کلید abs رو برمی داره اتوماتش میکنن یه بار دیگه با همین مدل 99 که دارم کلید abs میذارن
باز دوباره میان کتی تاشونده رو برمیدارن کتی ساده میذارن
یه بار لاستیک فابریک چینی میذاره یه بار اون لاستیک رو برمیداره یاسا میذاره
میگفت بعد از یک سال لاستیک یاسا بغلش پوسیده شده

پارسال که رفتم نمایندگی زونتس تو خیابون شاهپور, هنوز چند تا مدل ٩٧ داشت و لاستیک های فابریک چینی روشون بود,

ساسانخان
13-09-1400, 04:24 بعد از ظهر
سلام عرض ادب به همه عشق موتورا . من امروز یه زونتس مدل ۹۷ که کارکردش ۷ هزار بود خریدم به قیمت ۵۲ تومن .موتور خیلی تمیز و در حد صفر هست .روغنش رو امروز رفتم سوپر بهران گرفتم با کیفیت اس ان که عوضش کنم و فیلترش رو هم باید عوض کنم زنجیرش کمی خشک بود روغن زدم .باطری هم که اگه استفاده نکنم ازش میخابه. لنت عقبش نمایندگی میگه ۳۰۰ هزار تومن سوال من اینه لنت موتور دیگه بهش میخوره که هزینه کمتری بدم. و سوال بعدی فیلتر روغن چی اونم ماله موتور دیگه بهش میخوره؟ بچه ها یه لطفی کنین و توضیح بدین از مصرفیهاش با چه موتورهایی مشترک هست .ممنونم

linux_linda
14-09-1400, 09:03 قبل از ظهر
با درود به دوستان
این باطری آب اسیدی که کارخونه گذاشته بشدت مضخرف هست کافیه در فصل سرمای زمستون یک هفته موتور خاموش باشه علامت چشمک زن باطری ظاهر میشه و حتی با شارژ هم این علامت نمیره
زنگ زدم خدمات پس از فروش گفتم از این باطری های لیتیومی که رو مدل 1400 کارخونه گذاشته دارین:
گفت بدلیل ممنوع بودن واردات باطری های لیتیومی حتی برای زونتس مدل 1400 هم همون باطری قدیمی آب اسید رو گذاشتن!!!

ساسانخان
14-09-1400, 12:38 بعد از ظهر
واقعا نمیشه یه باطری بهش بخورونیم که مشکل این باطری خوابیدن زونتس حل بشه

ساسانخان
15-09-1400, 08:14 بعد از ظهر
هوا سرد شده آقای نادری اینجا هم انگاری کسی نظر نمیده یا سوار موتور نمیشه

- - - Updated - - -

هوا سرد شده آقای نادری اینجا هم انگاری کسی نظر نمیده یا سوار موتور نمیشه😅

- - - Updated - - -

برادر نادری شما که استادی سوال فنی پیش اومده در مورد روغ موتوری که خریدم من اول رفتم روغن سوپر بهران ۱۰.۴۰ خریدم با کیفیت sn ولی بعد رفتم عوضش کردم و روغن ۵.۴۰ گرفتم با کیفیت sn بعلت اینکه روغنی که اول گرفته بودم نیمه سینتیک بود ولی این روغن دومی تمام سینتیک هست حالا سوال من اینه که روغن ۵.۴۰ برایه موتور زونتوس ضرری نداره چون تو دفترچش گفته باید ۱۰.۴۰ بریزین

ساسانخان
24-09-1400, 06:19 بعد از ظهر
بچه ها کسی کاتالیزور زونتس رو خودش در آورده بیاد بگه واقعا تغییری داشته یا نه. و ارزش زحمت و هزینش رو داره

میلاد محمودی
26-09-1400, 12:50 بعد از ظهر
یوکوهاما یه مدل 7 امپر داره بهش میخوره و خیلی هم خوب جواب میده من انداختم رو موتور خیلی خوب بود یه هفته هم استارت نزنی خوابیدن تو کارش نیست

کاتالیزور فقط یکم نفس موتور را بهتر میکنه و بهتر گاز میخوره اما تصور نکنید که تاپ اسپید زیاد میشه یا اتفاق عجیبی میوفته.

- - - Updated - - -

روغن هم همون 10 40 را بریزید 5 40 مناسب نیست خیلی شله

روغن موتورسیکلت هم استفاده کنید البته اسپیدی یه روغن داره قوطی فلزی ابی زرد هست نوشته جاسو ام ای 2 داره من استفاده کردم خوبم هست

- - - Updated - - -

روغن هم همون 10 40 را بریزید 5 40 مناسب نیست خیلی شله

روغن موتورسیکلت هم استفاده کنید البته اسپیدی یه روغن داره قوطی فلزی ابی زرد هست نوشته جاسو ام ای 2 داره من استفاده کردم خوبم هست

ساسانخان
26-09-1400, 02:15 بعد از ظهر
من دو روز پیش رفتم پیش یه باطری ساز که کارایه موتور انجام میده باطری هفت آمپر پایه کوتاه انداخت برام منتها از بقل خابوند باطری رو و یکمی پلاستیکایه بقل دستش که جایه وسایل برقی دیگه بود برید

linux_linda
26-09-1400, 06:42 بعد از ظهر
پیشنهاد میکنم اگزوز رو دستکاری نکنید
خود انجین این موتور بقدر کافی برای جاده زور داره که شما رو از سرعت سیر کنه

ساسانخان
27-09-1400, 03:12 بعد از ظهر
من تمام عشقم به موتور شتاب موتور هس برایه همین تو رده میانقیمت و پرشتاب زونتس رو انتخاب کردم و تاپ اسپید برام اهمیتی نداره برایه همین شمع موتورم رو سوزنی و ngk انداختم و گفتم کاتالیزاتور رو هم در بیارم تا نتیجه بهتری بگیرم .دوستان برا افزایش شتاب پیشنهاد دیگه دارن بگن ممنونم

linux_linda
28-09-1400, 12:39 قبل از ظهر
تو اینستاگرام متین خودرو فیلم توضیحات زونتس 1400 جدید کیلس رو ببینید
اصلا سمتش نرید که دردسرش زیاده
چه روشن کردن موتور چه سیستم برق کشی
همین زونتس 99 R کلیددار که دارم از کیلس بهتره
ضمنا فرمون زونتس جدید 1400 هم زشت شده
شده شبیه سی جی 125
فرمون خود زونتس R اسپرت تر و بروزتره

ساسانخان
29-09-1400, 06:16 بعد از ظهر
خوب کلید رو مثله ماشین جدیدا حذف کردن و ریموتی شده که دردسر یه سیستم الکترونیکی جدید بهش اضاف کردن

ساسانخان
02-10-1400, 04:13 بعد از ظهر
سلام بچه ها اگه دزدگیر ببندم رو زونتسم بنظرتون چون زمستون هس و سواری موتور کم باطری موتور رو خالی میکنه ؟نکته دوم روغن سوپر بهران با درجه کیفیت sn ریختم ولی دنده هام موقع جا زدن صدا میکنه بنظرتون نصفشو روغن بیست پنجاه بریزم روغنم غلیظ تر بشه صدایه دنده ها حذف نمیشه

linux_linda
02-10-1400, 08:15 بعد از ظهر
تو دفترچه نوشته استاندارد sl باید استفاده کنید
گرید رو هم زده بازه 10-40

ساسانخان
14-10-1400, 09:18 بعد از ظهر
امروز بر حسب عادتم که مدتی پس از فروختن آپاچی دویستم یه کویر دویست خریده بودم دنده هام پایین میخورد دنده موتور زونتسم رو که دنده دو پر کرده بودم رفتم اشتباهی به جایه سه رفتم یک موتور دور موتورش رفت تو آسمون یه لحظه که سریع کلاجو گرفتمچجوری این عادت دنده ها رو درست کنیم تو ذهنم نمیدونم

Alireza Farzin
15-10-1400, 08:19 قبل از ظهر
امروز بر حسب عادتم که مدتی پس از فروختن آپاچی دویستم یه کویر دویست خریده بودم دنده هام پایین میخورد دنده موتور زونتسم رو که دنده دو پر کرده بودم رفتم اشتباهی به جایه سه رفتم یک موتور دور موتورش رفت تو آسمون یه لحظه که سریع کلاجو گرفتم������چجوری این عادت دنده ها رو درست کنیم تو ذهنم نمیدونم

سلام ساسان خان,

هر کدوم از دوتا موتورها(آپاچی ٢۰۰ و کویر ٢۰۰) رو چند وقت سوار شدین؟

linux_linda
15-10-1400, 12:14 بعد از ظهر
روغن استاندارد jaso-ma گیرم نیومد
خدمات زونتس هم میگه بهران پیشتاز 10w-40 بریزید که برای خودروست
بنظرتون همین بهران رو بریزم اما سر 1000 کیلومتر عوض کنم؟

Alireza Farzin
15-10-1400, 10:26 بعد از ظهر
روغن استاندارد jaso-ma گیرم نیومد
خدمات زونتس هم میگه بهران پیشتاز 10w-40 بریزید که برای خودروست
بنظرتون همین بهران رو بریزم اما سر 1000 کیلومتر عوض کنم؟

سلام,

زمانی که این موتور رو خریدی, خیلی در مورد تکنولوژی پیشترفته ای که در انجینش بکار رفته پُست گذاشتی و اینکه سیستم روغن کاری انجین از نوع پیشترفته "خشک" هست,
اگر فکر میکنی بهران ۱۰~۴۰ برای یه همچین انجین پیشترفته ای درست شده, مسئله ای نیست استفاده کن,

linux_linda
16-10-1400, 12:48 بعد از ظهر
سلام,

زمانی که این موتور رو خریدی, خیلی در مورد تکنولوژی پیشترفته ای که در انجینش بکار رفته پُست گذاشتی و اینکه سیستم روغن کاری انجین از نوع پیشترفته "خشک" هست,
اگر فکر میکنی بهران ۱۰~۴۰ برای یه همچین انجین پیشترفته ای درست شده, مسئله ای نیست استفاده کن,

خوب سیستم انجین کارتر خشک ربطی به کلاچ غوطه ور در روغن نداره
ضمن اینکه همه روغن های بازار ایرانی هستن و لیبل خارجی دارن

Alireza Farzin
16-10-1400, 06:19 بعد از ظهر
خوب سیستم انجین کارتر خشک ربطی به کلاچ غوطه ور در روغن نداره
ضمن اینکه همه روغن های بازار ایرانی هستن و لیبل خارجی دارن

فکر میکنی فرق انجین کارتل خشک با کارتل تَر چیه و چه مزایا و معایبی نسبت به کارتل تَرداره؟؟,

ساسانخان
16-10-1400, 06:37 بعد از ظهر
سلام ساسان خان,

هر کدوم از دوتا موتورها(آپاچی ٢۰۰ و کویر ٢۰۰) رو چند وقت سوار شدین؟

سلام عرض ادب. آپاچی دویست رو یکسال و کویر دویست رو دو سال . البته من موتور سواری رو از ۲۵ سال پیش شروع کردم و خیلی موتور عوض کردم و خاطره انگیزترین موتور تو جوانی برام کاوازاکی مگنوم بود که بنظر من یه استوره مهندسی بود تو زمان خودش

Alireza Farzin
16-10-1400, 07:26 بعد از ظهر
سلام عرض ادب. آپاچی دویست رو یکسال و کویر دویست رو دو سال . البته من موتور سواری رو از ۲۵ سال پیش شروع کردم و خیلی موتور عوض کردم و خاطره انگیزترین موتور تو جوانی برام کاوازاکی مگنوم بود که بنظر من یه استوره مهندسی بود تو زمان خودش

سلام,

آخرین دو سال رو کویر ٢۰۰ سوار شدین و این عادت برای یه مدتی میمونه,

زونتس قدرتش به اندازه کافی زیاد هست که بتونه با دنده٢ راه بیوفته بدون اینکه به کلاچ صدمه بزنه,
سعی کنید بیشتر مواقع با دنده٢ راه بیوفتید که اگر ناخوداگاه دنده رو پائین زدین بجای از دنده٢ به دنده۱ افتادن, از دنده٣ بیوفته به دنده٢, اینجوری به انجین کمتر فشار میاد,
سعی کنید برای مدتی با شتاب زیاد حرکت نکنید و کلاچ رو هم نرمتر و اهسته تر آزاد کنید, مثل موقعی که دنده معکوس میکشید, که به انجین فشار نیاد,

linux_linda
16-10-1400, 07:58 بعد از ظهر
فکر میکنی فرق انجین کارتل خشک با کارتل تَر چیه و چه مزایا و معایبی نسبت به کارتل تَرداره؟؟,
من مهندسی مکانیک زیاد وارد نیستم
بلاخره بهران بریزم؟
این داستان صدمه دیدن صفحه کلاچ بخاطر نداشتن استاندارد jaso-ma چیه؟

- - - Updated - - -

تجربه شما از اپاچی 200 چطور بود؟
الان که زونتس سوار شدی فرقش چقدره؟

Alireza Farzin
16-10-1400, 11:15 بعد از ظهر
بلاخره بهران بریزم؟

- - - Updated - - -[/COLOre

مهندسی مکانیک زیاد وارد نیستی قبول,
منکه نمیخواستم مچ تو بگیرم, ثابت کنم چیزی از کارتل خشک نمیدونی, ولی چنان با اعتماد بنفس گفتی""سیستم انجین کارتل خشک ربطی به کلاچ غوطه ور در روغن نداره"" که من به اطلاعات مکانیکی خودم شک میکنم,

در مورد روغن,
گفتی "[COLOR="#FF0000"]تمام روغن های خارجی بازار تقلبی هستند", پس برات میمونه روغن های ایرانی , که یکیشم بهران هست,
من این کار رو نمیکنم, از زیر سنگ هم شده روغن خارجی مطمئن پیدا میکنم و میخرم,

linux_linda
17-10-1400, 12:35 قبل از ظهر
مهندسی مکانیک زیاد وارد نیستی قبول,
منکه نمیخواستم مچ تو بگیرم, ثابت کنم چیزی از کارتل خشک نمیدونی, ولی چنان با اعتماد بنفس گفتی""سیستم انجین کارتل خشک ربطی به کلاچ غوطه ور در روغن نداره"" که من به اطلاعات مکانیکی خودم شک میکنم,

در مورد روغن,
گفتی "تمام روغن های خارجی بازار تقلبی هستند", پس برات میمونه روغن های ایرانی , که یکیشم بهران هست,
من این کار رو نمیکنم, از زیر سنگ هم شده روغن خارجی مطمئن پیدا میکنم و میخرم,

یکی بندا 250 خریده رفته بخش سرویس براش روغن 20w-50 بهران پیشتاز ریختن

Alireza Farzin
17-10-1400, 02:31 قبل از ظهر
یکی بندا 250 خریده رفته بخش سرویس براش روغن 20w-50 بهران پیشتاز ریختن

منظور جمله تو کاملا متوجه نشدم,

linux_linda
17-10-1400, 07:54 قبل از ظهر
منظور جمله تو کاملا متوجه نشدم,
یعنی خود بخش سرویس و خدمات شرکت های وارد کننده موتور چاره ای ندارن برای مشتری از همین روغن های خودرو میریزن

ساسانخان
17-10-1400, 04:22 بعد از ظهر
بلاخره بهران بریزم؟
این داستان صدمه دیدن صفحه کلاچ بخاطر نداشتن استاندارد jaso-ma چیه؟

- - - Updated - - -

تجربه شما از اپاچی 200 چطور بود؟
الان که زونتس سوار شدی فرقش چقدره؟

سلام عرض ادب . آپاچی شتاب کمتر .قدرت کمتر و پنج دنده بودنش نسبت به زونتس ضعیفتر هست ولی آپاچی خیلی نرم بود و تعلیق عالی داشت ولی زونتس کمی خشک هست ولی پایداری بهتری داره که اونم بخاطره لاستیکهایه پهنش هست نسبت به آپاچی .زونتس یه نکته جالب که داره صدایه خاصی داره خود انجینش مثله صدایه هور هور زنجیر تیم و انگار کمی صدایه شاتون هم میده ولی آپاچی هیچ صدایه اضافی نداشت .حالا برام سوال شد که انجین موتورهایه زونتس شما هم این صداها رو داره؟

linux_linda
17-10-1400, 06:16 بعد از ظهر
سلام عرض ادب . آپاچی شتاب کمتر .قدرت کمتر و پنج دنده بودنش نسبت به زونتس ضعیفتر هست ولی آپاچی خیلی نرم بود و تعلیق عالی داشت ولی زونتس کمی خشک هست ولی پایداری بهتری داره که اونم بخاطره لاستیکهایه پهنش هست نسبت به آپاچی .زونتس یه نکته جالب که داره صدایه خاصی داره خود انجینش مثله صدایه هور هور زنجیر تیم و انگار کمی صدایه شاتون هم میده ولی آپاچی هیچ صدایه اضافی نداشت .حالا برام سوال شد که انجین موتورهایه زونتس شما هم این صداها رو داره؟

درود
موتور رو صفر از سایت پدال خریدم50 تومن مدل 99 بود اصلا صدای اضافی نداره در مدل 99 کلید abs رو حذف کردن آچار زیر صندلی حذف شده
شما موتور کارکرده خریدی حتما نیاز به سرویس و بازدید مکانیک داره
روغن چی براش ریختی ؟
حداکثر سرعتی که باهاش رفتی چقدر بوده؟

در مورد دنده باید بگم نداشتن شمارشگر دنده یک عیب هست این سوالی که پرسیدید از 2 به یک بله باید با تجربه دنده یک رو پیدا کنید
تو شتاب و سرعت اصلا این هندی ها بپاش نمیرسن
حقیقتش شرکت تولید کننده زونتس فکر نمیکرد محصول تولیدی اینقدر خوب بیاد بخاطر همین براش آپدیت گذاش و نقص های سری s رو برطرف کرد

ساسانخان
17-10-1400, 06:46 بعد از ظهر
مگه سایت پدال هم موتور میفروشه من دیجی کالا رو دیدم . روغن من سوپر بهران اس ان میریزم و حداکثر سرعت ۱۳۰ تا دو ترکه رفتم .یه لطفی کن از صدایه انجین موتورت تو واتساپ برام فیلم بفرست منم برات میفرستم گوش کن صداشو .۰۹۱۳۲۰۳۴۴۱۹

linux_linda
17-10-1400, 07:56 بعد از ظهر
مگه سایت پدال هم موتور میفروشه من دیجی کالا رو دیدم . روغن من سوپر بهران اس ان میریزم و حداکثر سرعت ۱۳۰ تا دو ترکه رفتم .یه لطفی کن از صدایه انجین موتورت تو واتساپ برام فیلم بفرست منم برات میفرستم گوش کن صداشو .۰۹۱۳۲۰۳۴۴۱۹
سایت پدال قبلا تو فروش لیزینگی خودرو بودن
چند دهنه مغازه هست و سایت هم دارن و کارشون خیلی خوب بود
موتور از تهران برام ارسال شدن کالا نو بانایلون پلاستیکی حباب دار بدون یک خط و خش تحویل گرفتم
در مورد بنزین بهترین تنتیجه اینکه گرفتم 70 درصد باک سوپر باشه 30 درصد بنزین سرب دار
با این ترکیب انجین خیلی نرم و کم صدا کار میکنه
8 لیتر سوپر 3 لیتر معمولی

میلاد محمودی
18-10-1400, 03:40 بعد از ظهر
اقا چقدر بحث تکراری میکنین

روغن بهران نریزین برای این موتورها خوب نیست

ایرانی فقط اسپیدی خوبه جاسو ما هم داره

اما بازم روغن انی یا جی پی بریزین یا لا اقل موتورو یا لوبریفیانت

صدای انجین زونتس صدای قلدری داره یکم صدای زنجیر تایم میده و غرش داره عیب نیست درجا خیلی نرم کار میکنه

من چند ماهی میشه یدونه خریدم 99 کلید ای بی اس هم داره

به نظرم موتور خیلی خوبیه فقط اگه از لحاظ قطعه تامین بشه حرف نداره

linux_linda
18-10-1400, 04:03 بعد از ظهر

صدای انجین زونتس صدای قلدری داره یکم صدای زنجیر تایم میده و غرش داره عیب نیست درجا خیلی نرم کار میکنه

سلام
لینک روغن رو میشه بدید

روغن موتور - خرید بهترین انواع روغن موتور با قیمت مناسب ([Only registered and activated users can see links])[0]=4319&pageno=1&last_filter=brand&last_value=4319&sortby=4

کدومش هست؟

Alireza Farzin
18-10-1400, 08:53 بعد از ظهر
سلام
لینک روغن رو میشه بدید

روغن موتور - خرید بهترین انواع روغن موتور با قیمت مناسب ([Only registered and activated users can see links])[0]=4319&pageno=1&last_filter=brand&last_value=4319&sortby=4

کدومش هست؟

اگر روغن خارجی نمیخوای بگیری, چرا "موتورو" ایرانول نمیگیری؟

ساسانخان
18-10-1400, 09:16 بعد از ظهر

درود . من شتاب موتور خیلی برام اهمیت داره و تو موتورهای ارزون ۲۵۰ زونتس شتاب خوبی داشت برا همین خریدم زونتس رو . شما دراگ گذاشتین زونتس رو با کی تی ام دوک ۲۵۰ یا نینجا یا یاماهاآر ۲۵ که ببینیم در مقابل اونا چحور عمل میکنه شتابش؟

linux_linda
19-10-1400, 09:47 قبل از ظهر
اگر روغن خارجی نمیخوای بگیری, چرا "موتورو" ایرانول نمیگیری؟

ایرانول MOTOROW ([Only registered and activated users can see links])
این تو بازار پیدا نمیشه
چند تا مغازه رفتم نداشتن
- - - Updated - - -

درود . من شتاب موتور خیلی برام اهمیت داره و تو موتورهای ارزون ۲۵۰ زونتس شتاب خوبی داشت برا همین خریدم زونتس رو . شما دراگ گذاشتین زونتس رو با کی تی ام دوک ۲۵۰ یا نینجا یا یاماهاآر ۲۵ که ببینیم در مقابل اونا چحور عمل میکنه شتابش؟

ببین کلیپ هایی که ایرانی ها تو اپارات در مورد تست درگ میذارن هیچ کدوم استاندارد و علمی نیست
باید به سبک برنامه تخت گاز عمل کرد
اونا برای ماشین هاشون راننده تست میاوردن و با هر سه ماشین یک راننده دور پیست رو میزد
برای تست درگ باید موتورها از یک نوع لاستیک و یک نوع بنزین استفاده کرده باشند
یکی ممکنه تو صدم ثانیه کلاچ رو دیر ول کنه مثلا ان اس از زونتس بزنه جلو
بخاطر همین برای سه تا موتور که قراره رکورد بگیرن باید از یک موتورسوار حرفه ای اهل مسابقه باشه استفاده کرد

Alireza Farzin
19-10-1400, 06:22 بعد از ظهر
ایرانول MOTOROW ([Only registered and activated users can see links])
این تو بازار پیدا نمیشه
چند تا مغازه رفتم نداشتن,

از "دیجی کالا" بگیر

میلاد محمودی
21-10-1400, 11:52 قبل از ظهر
سوپر پاور قوطی ابی زرد 10 40

موتورو 10 40 من ندیدم همش 20 50 بوده تو دیجی کالا هم نیست

به نظرم موتول بریز تا 5000 تا هم خیالت راحته به جای اینکه بخوای ایرانی بریزی هر 2000 تا عوض کنی

درگ با دوک و کاوا و یاماها عقب میمونه ولی خوب گاز میخوره و اندازه خودش هست

تاپ اسپید هم تا 150 رفتم کلا خوب راه میره شتاب و سرعت و قدرت خوبی داره نسبت به رقبا و قیمت

ترمزاش به نظر من یه دنیا میارزه

linux_linda
21-10-1400, 12:09 بعد از ظهر
سوپر پاور قوطی ابی زرد 10 40

موتورو 10 40 من ندیدم همش 20 50 بوده تو دیجی کالا هم نیست

به نظرم موتول بریز تا 5000 تا هم خیالت راحته به جای اینکه بخوای ایرانی بریزی هر 2000 تا عوض کنی

درگ با دوک و کاوا و یاماها عقب میمونه ولی خوب گاز میخوره و اندازه خودش هست

تاپ اسپید هم تا 150 رفتم کلا خوب راه میره شتاب و سرعت و قدرت خوبی داره نسبت به رقبا و قیمت

ترمزاش به نظر من یه دنیا میارزه

موتور هندی 3 شمع 200 سی سی رو دارن میدن بالای 100 اونم بدون abs
بعدش در حق زونتس ظلم شده قیمتش 80 تومن با abs
- - - Updated - - -

میلاد محمودی
21-10-1400, 02:12 بعد از ظهر
موتور هندی 3 شمع 200 سی سی رو دارن میدن بالای 100 اونم بدون abs
بعدش در حق زونتس ظلم شده قیمتش 80 تومن با abs
- - - Updated - - -

موافقم

به نظر من خیلی بهتر از ار اسه چون ار اس سوار شدم همه جونش میلرزه این زیر پای محکمی داره لرزشم اصلا نداره

من موتور دومم هست و بعی وقتها از پشت دوک میشینم پشت این به خودم میگم انگار اینم حرف برا گفتن داره

راستی دیجی کالا موتورو 10 40 داره لیتری 135تومن سفارش بده تا تموم نشده

linux_linda
21-10-1400, 04:00 بعد از ظهر
موافقم

به نظر من خیلی بهتر از ار اسه چون ار اس سوار شدم همه جونش میلرزه این زیر پای محکمی داره لرزشم اصلا نداره

من موتور دومم هست و بعی وقتها از پشت دوک میشینم پشت این به خودم میگم انگار اینم حرف برا گفتن داره

راستی دیجی کالا موتورو 10 40 داره لیتری 135تومن سفارش بده تا تموم نشده
این دوک که داری تو خود اتریش ساخته شده؟
لینک مشخصاتش رو بده

روغن لینک خریدش رو میدی ؟