توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Kawasaki Ninja 300
roots
08-10-1393, 12:12 قبل از ظهر
اقا منم لاستیک pirli میخوام منتها فکر نمیکنی پهن بندازی سرعتو شتابش بیاد پایین...
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
alik
08-10-1393, 12:51 قبل از ظهر
درود بر همه
من لاستیک پیرلی دیابلو روسو ۲سایز ۱۶۰ انداختم و همون طور که در پستهای قبلی هم توضیح دادم
از شتاب حدود ۱ ثانیه کم میکنه ولی توی سرعت فرقی نداره البته من تا حالا بیشتر از ۱۷۰ تا با موتورم نرفتم.(موقعیتش نشده نه این که موتور نتونه بره)
به نظر من از شتاب کم بشه بهتر از زمین خوردنه.لاستیک خودش که خیلی لیز بود.
موفق باشین
roots
08-10-1393, 08:06 قبل از ظهر
درود بر همه
من لاستیک پیرلی دیابلو روسو ۲سایز ۱۶۰ انداختم و همون طور که در پستهای قبلی هم توضیح دادم
از شتاب حدود ۱ ثانیه کم میکنه ولی توی سرعت فرقی نداره البته من تا حالا بیشتر از ۱۷۰ تا با موتورم نرفتم.(موقعیتش نشده نه این که موتور نتونه بره)
به نظر من از شتاب کم بشه بهتر از زمین خوردنه.لاستیک خودش که خیلی لیز بود.
موفق باشین
سلام
اخه این موتور همه ایزوهای اروپا رو داره چطور ممکنه لاستیک بی کیفیت روش انداخته باشن؟؟
شما هر دو لاستیکو عوض کردی؟ به نظرت فقط عقب کافی نی؟؟
فلات دوست
08-10-1393, 09:30 قبل از ظهر
سلام
اخه این موتور همه ایزوهای اروپا رو داره چطور ممکنه لاستیک بی کیفیت روش انداخته باشن؟؟
ممکنه لاستیک رو اینور عوض کرده باشن خخخخخخخ
roots
08-10-1393, 09:54 قبل از ظهر
اره ممکنه از اون نوار قرمز بدرنگ دور رینگش مشخصه
alik
08-10-1393, 11:30 قبل از ظهر
سلام
درود بر همه
بحث اروپایی و کیفیت که نیست لاستیک عقبش لیز هست البته وقتی گرم میشه بهتر میشه.فرومهای خارجی رو هم که بخونین همین رو نوشتن.البته اونجا ظاهرا به خاطر نوع اسفالتشون لیز خوردن کمتره.
منم عادت دارم موتور رو یکم زیاد میخابونم برا همین عوض کردم.لاستیک جلوش عالیه و نیاز به تعویض نداره
مگر به لحاظ سلیقه و زیبایی
موفق باشین
حسسام
09-10-1393, 01:05 بعد از ظهر
اساتید محترم تفاوت و مزاییا لاستیک پیرلی160 نسبت به لاستیک فابریکی در چیه؟هم از نظر چسبندگی/عمر مفید/اصطلاک/زیبایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر از نظر زیبای مد نظر باشه که حدود 1 سانت بزرگتره به نظر شما خیلی تفاوت داره و ارزش عوض کردنو داره با این قیمت های فضایی لاستیک؟؟؟ باسپاس لطفا راهنمایی بفرمایید
abolfazls
09-10-1393, 01:20 بعد از ظهر
اساتید محترم تفاوت و مزاییا لاستیک پیرلی160 نسبت به لاستیک فابریکی در چیه؟هم از نظر چسبندگی/عمر مفید/اصطلاک/زیبایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر از نظر زیبای مد نظر باشه که حدود 1 سانت بزرگتره به نظر شما خیلی تفاوت داره و ارزش عوض کردنو داره با این قیمت های فضایی لاستیک؟؟؟ باسپاس لطفا راهنمایی بفرمایید
عزيز من به بقيه موارد كارى ندارم ( هرچند مطمئنم كه بى تاثير نيست ) ولى يك سانت در لاستيك موتور واقعا به چشم مياد و تاثير گزاره ...
roots
09-10-1393, 04:04 بعد از ظهر
من که واقعا موندم چه کنم..از یک طرف لاستیکاش خصوصا عقب قیافه موتور به هم زده و ثانیا نمیشه از اون شتاب فوق العاده گذشت! حتی 1 ثانیشو...
hosinmaster
09-10-1393, 04:19 بعد از ظهر
سلام دوستان..
در مورد لاستیک چندتا نکته رو بگم.. ببینید موتوری که واسه ماها تولید میشه یه سری لوازمش مثل لاستیک و اگزوز میتونه متغیر باشه و ربطی به کیفیت موتور نداره..
اینا واسه اینکه ارزونتر در بیاد اومدن لاستیک ارزون قیمت روش انداختن.. لاستیک فابریک نینجا خوبه ولی خوب خیلی بهتر از این هم میشه روش انداخت..
هم از لحاظ زیبایی و هم کیفیت..
علی جان اجازه بده برای خرید لاستیک و لوازم دیگه با هم بریم که تعداد زیاد باشه و بتونیم تخفیف بگیریم..
در حال حاظر قیمت پیرلی جلو 120 در 6 هستش 700 و عقب 160 هم هستش 750 .. دیابلو روسو 2 ...
از نظر اینکه تو شتاب و تاپ اسپید تاثیر گذار هستش... باید بگم که تا حدودی تاثیر داره... ولی میشه جبرانش کرد... راههای زیادی هم واسه جبرانش هستش که میگم
خدمت دوستان..
مزایای پیرلی علاوه بر زیبایی..کیفیت خیلی خوب هستش و همینطور امنیت و چسبندگی بالا... که واقعا" برای این موتورا لازم و ضروری هستش..
قبلا" هم گفتم تو موتور 3 چیز به جون ادم بستگی داره... لاستیک..لنت و زنجیر..
یه نکته مهمتر اینکه لاستیک عقب و جلو نباید متفاوت باشه... گلش و جنسش قطعا" باید یکی باشه..
دلیل : شما فکر کن عقب پیرلی و جلو مثلا" شینیکو هستش... شرایط این دو کاملا" متفاوته.. فرض کنید سر پیچ هستشن.. شینیکو با میزان چسبندگی خودش
یه مقدار میخواد لیز بخوره و از اونور لاستیک عقب پیرلی با چسبندگی بالا : نتیجه سر موتور خیلی راحت میخوابه...
پس لاستیک عقب و جلو باید کاملا" یکی باشه...
در مورد کتی رنتال و ساک سفری و ............ هم من باهاتون هماهنگ میکنم.. یه تایمی همگی باهم بریم واسه خرید لاستیک و کتی و...........
اینجوزری کلی میشه تخفیف گرفت..
راستی سری قبل گفتم سفارش امریکاها باکس بغل نداره... الان که گرفتم و موتورو باز کردم میبینم که داره..فقط جاش عوض شده.. سنسور اکسیژن هم داره که اونم جاش عوض شده..
و حرف آخر : کیفیت مونتاژ فوق العاده ضعیف هستش... دوستانی که صفر گرفتن حتما" موتورو بریزن زمینو خودشون جمعش کنن مجددا"...
حسسام
09-10-1393, 07:53 بعد از ظهر
با سلام...حسین جان پیرلی عقب فکر کنم850 باشه الان...........اقا هرکی با حسین میخواد بره خرید باید یه بانک سیار با خودش داشته باشه ....کل موتور اورجینال میکنه...کاری میکنه شرکت ماوازاکی از روش کپی برداری میکنه.....حسین برای خرید با منم هماهنگی کن..منم میام(انشاا..):30::30::17::30::30:
ahmadreza bagheri
10-10-1393, 01:53 قبل از ظهر
از بچه ها کسی هست بخواد داینو جت بخره منم میخوام شنیدم خیلی تاثیر داره اگه کسی استفاده کرده لطفا راهنمایی کنه با تشکر
hosinmaster
10-10-1393, 09:25 قبل از ظهر
چاکریم حسام جون.. حتما" هماهنگ میکنم که همگی با هم بریم.. تا الان شدیم 6 نفر برای لاستیک... برنامه رو هماهنگ میکنم بهتون اس میدم... درسته عقب 850 هستش من
اشتباه گفتم... البته قیمت فعلی 850..پای معامله فرق داره....
خبر بعدی اینکه آخرین سبز اسپشیال هم دیشب رفتیم واسه میلاد خریدیم... جالبتر اینکه به فاصله 2 روز قیمت به شدت کشیده بالا...
34 میگفت موتورو... بعد از کلی چونه به 31/5 راضی شد... در حال حاظر سبز صفر 300 اسپشیال تو بازار موجود نیست.. دوستان حواستون باشه..
آسیا سیکلت هم دیشب 10 تا تک رنگ خریده.. 2013.. مدل 92... خودش دونه ای 27/5 خریده و فکر میکنم میخواد 33 قیمت بزاره..
و اما در مورد داینو جت : داینو جت و پاور در موردش قبلا" توضیح دادم.. که رو سیستم برق موتورت میشینه و با اضافه شدن به موتور میتونه تا 8 اسب هم قدرت بده..
البته 8 اسب ماگزیمم هستش و تو بهترین حالت با استفاده از بهترین کیت پاور بدست میاد..
ما هم قصد خریدشو داریم..ولی نه داینو جت... داینو جت به شکلی طراحی شده که رو موتور کاربرات هم میشینه و شمایی که موتورت انژکتوره میتونی از پاور با کیفیت خیلی خیلی
بهتر و کارایی بالاتر استفاده کنی... در حال حاظر دارم دنبال یه پاور خوب میگردم که تو دسترس ما باشه... به محض اینکه به نتیجه رسیدم همین جا اعلام میکنم..
یه سری لوازم دیگه هم هستش که روز 5 شنبه عکس میگیرم و میام اینجا در موردش حرف میزنیم...
از شانس بد من این هفته یکی از هفته های شلوغ کاری ما هستش و هنوز نرسیدم کاری کنم..
alik
10-10-1393, 11:24 قبل از ظهر
درود بر همه
یکی از بهترین داینو جت ها power commander Vهست.
تقریبا توی خارج ۹۰ درصد نینجا دارها همین رو میبندن
در ضمن بستن داینو جت به تنهایی قدرتی اضافه نمیکنه!
باید چند تا کار دیگه هم کرد.عوض کردن اگزوز (چه بهتر که با هدرز باشه)+بستن فیلتر هوا k&n+عوض کردن شمع
اکر همه این کارهار رو انجام بدین نهایتا ۵ اسب اضافه میشه البته اگر اگزوز با هدرز عوض بشه ۸ تا ۱۰ اسب اضافه میشه.
بیشتر کسانی که داینو میبندن جدای از شتاب بیشتر میخوان موتور راحت تر گاز بخوره.
تموم این صحبتهایی که کردم بر طبق ریویوهای نت هست و تجربه شخصی ندارم.
البته من و اقای نوربخش داینو خریدیم و تا ۱۵ روز دیگه میرسه که ی ریویو زنده و درست درمون ازش میزاریم.
پاورقی:
حسین جون توی کشورهای اطراف داینو درست و درمون نیست نه ترکیه نه دوبی
خودت که در جریان هستی من توی ترکیه و دبی ندیدم.اصلا انگار نمیدونن چیه!!!!!!!!!!!
موفق باشین
hosinmaster
10-10-1393, 12:31 بعد از ظهر
چند خریدین؟؟؟ پاور باید قطعا" بعد از بستن کیت کامل اگزوز از هدرز + فیلتر هوای اسپرت (k&n) و یا (bmc) بسته بشه... همچنین استفاده از شمع ایریدیوم دنسو و یا ان جی کا (cr9)
میتونه رو شتاب خیلی تاثیر گذار باشه... فقط شمعها حتما" باید اصلی باشه... در حال حاظر هم قیمت شمع ایریدیوم اصل حدودا" 50 تومن هستش که 2تا میشه 100 تومن..
من بشهخصه از دنسو استفاده کردم همیشه و خیلی خیلی هم راضی بودم..
roots
10-10-1393, 01:40 بعد از ظهر
آقای نوربخش قراره تو هفته آینده خبر پاور رو بده چون قراره نصب کنه ببینه چجوری میشه پس فعلا صبر کنین.
واسه لوازم دیگه منم هستم خواستین بگیرین روز قبلش هماهنگ کنیم .
hosinmaster
10-10-1393, 01:52 بعد از ظهر
آقای نوربخش قراره تو هفته آینده خبر پاور رو بده چون قراره نصب کنه ببینه چجوری میشه پس فعلا صبر کنین.
واسه لوازم دیگه منم هستم خواستین بگیرین روز قبلش هماهنگ کنیم .
............
اکی داش.. پس شماره موبایلتو برام پی ام کن.. لاستیکم هستی؟؟؟ احتمالا" فردا میریم واسه لاستیک.. تقریبا" 5 نفریم..
roots
10-10-1393, 02:05 بعد از ظهر
من شمارمو برای شما میفرستم ولی فردا نیستم اگه فردا رفتین که هیچ ولی اگه واسه هفته اینده شد منم واسه لاستیک خبر کنین.
roots
11-10-1393, 10:03 بعد از ظهر
آقایونی که قرار بود امروز برن واسه لاستیک رفتن یا به هفته بعد موکول شد؟؟
طبق بررسی هایی که انجام دادم لاستیک پیرلی نه تنها شتابو کم نمیکنه بهش اضاف هم میکنه ! البته به این شرط که هر دو لاستیک عوض بشه..پس همه با هم پیش به سوی تعویض لاستیکها ! خودمونیم جدا لاستیکای الانش گند زده به قیافه موتور!
amir paasha
12-10-1393, 10:21 قبل از ظهر
طبق بررسی هایی که انجام دادم لاستیک پیرلی نه تنها شتابو کم نمیکنه بهش اضاف هم میکنه ! البته به این شرط که هر دو لاستیک عوض بشه.
با سلام و عرض ادب
1 اگر امکان داره توضیج بدید چطور با عوض کردن فقط هر دو لاستیک شتاب موتور افزایش پیدا می کنه؟و با عوض کردن لاستیک عقب این شرط محقق نمیشه؟!!!!
2 اگر محیط هر دو لاستیک رو یکسان در نظر بگیریم لاستیک پهنتر چسبندگی بیشتر و لاستیک باریکتر وزن کمتری داره.که اگر لاستیک باریکتر هنگام شتابگیری اولیه هرزگردی نداشته باشه دلیل منطقی برای تعویض لاستیک چی هست؟(فقط در مورد شتاب گیری،چسبندگی در پیچها بحث من نیست)
با تشکر
farshad 54
12-10-1393, 07:33 بعد از ظهر
اینم یه قراره نینجایی
[Only registered and activated users can see links]
نینجاهای سبز متعلق به میلاد جان و حسین مستر عزیز هست نینجا مسی هم موتور آقا حسام گل هرسه تو آب بندی هستن فعلا مبارکشون باشه
اینم پالس 200 اسپیشیال ادیشن خودم :gigglesmile:
Hamid_r_2003
12-10-1393, 09:45 بعد از ظهر
دست عکاس درد نکنه :D
roots
12-10-1393, 09:57 بعد از ظهر
مبارکشان باشد و اینکه این موتور اصلا آب بندی نداره ما از روز اول 2 ترک نشستیم و مدام گاز دادیم و هیچیم نمیشه.
alik
13-10-1393, 01:24 قبل از ظهر
درود بر همه
امیدوارم که چرخش همیشه بچرخه براتون
از ته قلب:
ارزوی سلامتی و شادی روز افزون برای همه ایرانیان
موفق باشین
mohammad.p
13-10-1393, 02:16 قبل از ظهر
مبارک همه دوستان باشه. انشالله منم بتونم بخرم
soleymani
13-10-1393, 01:28 بعد از ظهر
مبارك همگيشون باشه
پوویا
13-10-1393, 03:15 بعد از ظهر
مبارک باشه و به سلامتی چرخش بچرخه.فقط قدرش بدونین که آرزو خیلی جوانها این موتوره.بهترین پلاک ملی و بهترین 300 دنیا
hosinmaster
14-10-1393, 09:23 قبل از ظهر
تشکر از همه دوستان... همونطور که علی گفت استفاده از این لاستیک میتونه شتاب بیشتر هم به موتور بده.. و اما دلیل :
لاستیک موتورها 3 دسته هستن... لاستیکهای اسلیک.. نمیه اسلیک و شهری یا همون استریت..
دسته اول : بدون هیچ خط و عاجی با چسبندگی بسیار بالا..کمترین اصطکاک و تماس رو با زمین داره..خصوصا" تو حالتی که موتور صاف هستش.. تقریبا" رو یه نوار بسیار باریک حرکت میکنه..
دسته دوم : دارای عاج هستش..ولی بسیر محدود..ولی از نظر ساختار مثل همون دسته اول هستش و روی یه خط باریک حرکت میکنه...
(در واقع این 2 لاستیک پهنیشون به چشم نمیاد و بیشتر از عرض..قطر داره..خصوصا" از بغل)
دسته سوم : لاستیکای شهری که کاملا" شبیه به لاستیکای ماشینی هستش (ساختار) و در حالت ایستاده با 80 درصد عرضش میتونه رو زمین بشینه.. و اصطکاک بسیار زیادی
با زمین داره و اصلا" مناسب موتورهای اسپرت و ریس نیست.. قابلیت خوابوندن نداره..خط age بسیار نا چیزی داره... تو شتابهای ناگهانی کاملا" نا امن هستش و ............
(در واقع خاصه موتورهای پرشتاب نیستش) شتاب نسبت به حجم و وزن..
............
حالا برای موتورهای ریس که فقط تو پیست رفت و اومد دارن..فقط دسته اول.. موتورهای ریس که تو شهر هستن و همینطور موتورهای اسپرت و اسپرت تورینگ فقط
دسته دوم پیشنهاد میشه.. و برای موتورهای استریت هم دسته سوم..
........
حالا در مورد مزایا استفاده از لاستیک نیمه اسلیک باید بگم که میتونه تو شتاب اولیه..و مصرف بنزین.. و همینطور ترمزگیری و پایداری تو پیچها و همینطور پایداری تو سرعت بالا
تاثیر زیادی داشته باشه..
در مورد کتی رنتال هم بگم که با 250 یکی نیستش و کتی 300 مشابه با کتی z1000 isja
- - - Updated - - -
تشکر از همه دوستان... همونطور که علی گفت استفاده از این لاستیک میتونه شتاب بیشتر هم به موتور بده.. و اما دلیل :
لاستیک موتورها 3 دسته هستن... لاستیکهای اسلیک.. نمیه اسلیک و شهری یا همون استریت..
دسته اول : بدون هیچ خط و عاجی با چسبندگی بسیار بالا..کمترین اصطکاک و تماس رو با زمین داره..خصوصا" تو حالتی که موتور صاف هستش.. تقریبا" رو یه نوار بسیار باریک حرکت میکنه..
دسته دوم : دارای عاج هستش..ولی بسیر محدود..ولی از نظر ساختار مثل همون دسته اول هستش و روی یه خط باریک حرکت میکنه...
(در واقع این 2 لاستیک پهنیشون به چشم نمیاد و بیشتر از عرض..قطر داره..خصوصا" از بغل)
دسته سوم : لاستیکای شهری که کاملا" شبیه به لاستیکای ماشینی هستش (ساختار) و در حالت ایستاده با 80 درصد عرضش میتونه رو زمین بشینه.. و اصطکاک بسیار زیادی
با زمین داره و اصلا" مناسب موتورهای اسپرت و ریس نیست.. قابلیت خوابوندن نداره..خط age بسیار نا چیزی داره... تو شتابهای ناگهانی کاملا" نا امن هستش و ............
(در واقع خاصه موتورهای پرشتاب نیستش) شتاب نسبت به حجم و وزن..
............
حالا برای موتورهای ریس که فقط تو پیست رفت و اومد دارن..فقط دسته اول.. موتورهای ریس که تو شهر هستن و همینطور موتورهای اسپرت و اسپرت تورینگ فقط
دسته دوم پیشنهاد میشه.. و برای موتورهای استریت هم دسته سوم..
........
حالا در مورد مزایا استفاده از لاستیک نیمه اسلیک باید بگم که میتونه تو شتاب اولیه..و مصرف بنزین.. و همینطور ترمزگیری و پایداری تو پیچها و همینطور پایداری تو سرعت بالا
تاثیر زیادی داشته باشه..
در مورد کتی رنتال هم بگم که با 250 یکی نیستش و کتی 300 مشابه با کتی z1000 isja
r.hasani7023
15-10-1393, 08:09 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
شایسته فر
17-10-1393, 12:23 قبل از ظهر
کتیا رو همش تقصیر داریوشه ک اشتبا گفته
با نینجا 250 یکیه و اون روز نمی دونم داریوش اشتباهی جای کتی رنتال نینجا چی بهم داده بود ک نمی خورد و برای اینکه بگه اشتباه نکرده گفته با زد 1000 یکیه
با مدل های قبلی یکی هست، ب شخصه انتحان کردم
roots
18-10-1393, 11:35 قبل از ظهر
قیمته کتی رنتال رو کسی داره؟
mamadshah
19-10-1393, 01:24 قبل از ظهر
سلام به دوستان نینجا سوار
میخاستم نینجا بخرم.من تو اصفهان کسی را اشنا ندارم کمکم کنه.کسی هست بگه از کجا میتونم بگیرم.ممنون:3:
250 abs اسپیشیال 2013 ترجیحا باشه
اگه 300 2013 هم بشه چه بهتر
r.hasani7023
19-10-1393, 11:22 قبل از ظهر
بررسی موتورسیکلت کاوازاکی نینجا 300R
طراحی، کارایی، و فن آوری به کار رفته در این موتورسیکلت به گونه ای مدرن و حیرت آور است که همه موتورسیکلت های هم خانواده خود را به حاشیه رانده است. به طورکلی، نینجای کاوازاکی با داشتن دو چراغ جلوی خشن، دمی کشیده، و تایرهای خاص، ظاهری خشمگین به خود گرفته است و با الهام گرفتن از سایر سری های این خانواده چهره ای کاملاً اسپرتی دارد. قیمت این موتور سیکلت در بازار آمریکا چیزی در حدود 4,799 دلار است.
این موتورسیکلت با داشتن یک موتور 2 سیلندر خطی به حجم 296 سی سی می تواند در دور موتورهای پایین، نیرو و در نتیجه شتاب قابل ملاحظه ای تولید کند و آن را از طریق یک گیربکس 6 سرعته به چرخ عقب منتقل سازد. در مقایسه با مدل قبلی که حجم موتور آن 250 سی سی بود، در این موتورسیکلت از پیستون، سیلندر، سرسیلندر، و لوله اگزوز که همگی طراحی های جدیدتری دارند، استفاده شده است. پیستون به کار رفته در این موتورسیکلت به قدری سبک است که از وزن کلی موتور را کم می کند. گفتنی است، این پیستون با یک لایه سخت جهت پایداری هر چه بیش تر آن پوشش دهی شده است.
کاور فن رادیاتور این نینجای جدید که در پشت رادیاتور قرار دارد، با فرستادن هوای داغ به سمت پایین، آن را از موتورسیکلت خارج می کند و رفاه و راحتی بیش تری را برای موتورسوار به ویژه در مواقعی که پشت ترافیک مانده است، به ارمغان می آورد. هم چنین، خروج هوای داغ باعث می شود تا باک بنزین، بدنه، و سایر قطعاتی که بدن موتورسوار با آن ها در تماس است، سردتر شود.گذشته از همه این ها، سیستم انژکتور این موتورسیکلت با بهره گیری از پیشرفته ترین فن آوری روز دنیا می تواند بنزین را به قطراتی با قطر تقریبی 60 میکرومتر تبدیل کند و با تزریق آن ها به داخل سیلندر، باعث بهینه سازی مصرف سوخت شود. مشابه دو مدل Ninja ZX-10R و Ninja ZX-6R، در موتورسیکلت نینجا 300R نیز از سوپاپ دریچه گاز دوگانه استفاده شده است که به افزایش راندمان احتراق و مصرف سوخت و کارایی موتور کمک شایانی می کند.
در طراحی منحصر به فرد این موتورسیکلت اسپرت، از الگوهای با کیفیت همراه با تکنولوژی های پیشرفته روز دنیا استفاده شده است؛ به گونه ای که با همه سری های نینجا مطابقت داشته باشد. گفتنی است، جهت اطمینان هرچه بیش تر موتورسوار در حین حرکت، در این موتورسیکلت از یک ترمز ضد قفل پیشرفته با نام Nissin نیز استفاده شده است. به گفته سازندگان، این ترمز جزء کوچک ترین ترمزهای ضد قفل دنیا است که با وجود کوچکی در اندازه، بیش ترین دقت را در عملکرد دارد.
سیستم تعلیق عقب به کار رفته در این موتورسیکلت سوپراسپرت که Uni-Trak نام دارد، به گونه ای است که بهترین انعطاف و نرمی را در حین حرکت برای موتورسوار به ارمغان می آورد. هم چنین، موتورسوار با در اختیار داشتن جاپایی هایی از جنس آلومینیوم سبک تسلط بسیار خوبی بر روی این موتورسیکلت دارد به ویژه زمانی که در حال انجام حرکات اسپرت است. گذشته از این ها باید به به تایرهای 140 میلی متری عقب اشاره کرد که علاوه بر افزایش راندمان بخش موتوری این موتورسیکلت در شرایط مختلف آب و هوایی، ظاهر آن را نیز اسپرت تر کرده است.
- - - Updated - - -
انشالله مطلب خوبی باشه.
ahks121
19-10-1393, 03:40 بعد از ظهر
حمیدگلستان توشیخ صدوق,اسماعیل قفلی توحسین ابادووحیدایون توسروش (خودم پیشش کارمیکنم)نینجادارن واگه نداشته باشن برات میارن.
کاوه
19-10-1393, 05:07 بعد از ظهر
اگزوز IXIL مخصوص نینجا کد کالا هم مشخصه تو عکس
این اگزوز صدای جذابی داره
alik
19-10-1393, 06:15 بعد از ظهر
سلام به دوستان نینجا سوار
میخواستم نینجا بخرم.من تو اصفهان کسی را اشنا ندارم کمکم کنه.کسی هست بگه از کجا میتونم بگیرم.ممنون:3:
250 abs اسپیشیال 2013 ترجیحا باشه
اگه 300 2013 هم بشه چه بهتر
درود بر همه
دوست عزیز در اصفهان مغازه دارها نمیارن مگر به سفارش باشه منم که خریدم رفتم تهران.
اگه بتونی ۱ سری بری تهران و به بچه های سایت هماهنگ کنی هم ارزون تر میخری هم اینکه در مورد ۳۰۰ یا ۲۵۰ بودن حق انتخاب بیشتری داری
موفق باشین
alik
19-10-1393, 06:58 بعد از ظهر
اگزوز IXIL مخصوص نینجا کد کالا هم مشخصه تو عکس این اگزوز صدای جذابی داره [Only registered and activated users can see links]
با درود مجدد
اقا این اگزوز موجوده در ایران یا اون طرف هست؟
من خیلی تحقیق کردم برا نینجا ۳۰۰ نداره ها!ممکنه بخوره ولی مخصوص اون نیست.
لطف کن ی لینکی بده موفق باشین
کاوه
19-10-1393, 09:10 بعد از ظهر
با درود مجدد
اقا این اگزوز موجوده در ایران یا اون طرف هست؟
من خیلی تحقیق کردم برا نینجا ۳۰۰ نداره ها!ممکنه بخوره ولی مخصوص اون نیست.
لطف کن ی لینکی بده موفق باشین
سلام خدمت شما دوست عزیز
داخل فکر نمیکنم پیدا بشه اما اگر مشکلی نداشته باشید میشه سفارش داد و بصورت اینترنتی خریداری کرد
در ضمن این مدل برای zxr300 توصیه شده از طرف خود شرکت
اینم لینک برای خریداری
سوالی بود در خدمتیم
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
senior.alireza
19-10-1393, 09:25 بعد از ظهر
کی میگه پیدا نمیشه ؟
این اگزوز رو دوستم رو نینجاش داشت صدای بسیار بلند و بسیار بمی داره لحظه استارت موتور هم یه صدای قشنگی داره . اگه نزدیک اگزوز واستاده باشی بادش میخوره تو صورتت . قیمتش رو اطلاعی ندارم ولی تابستون پارسال خریده بود .
کاوه
19-10-1393, 09:31 بعد از ظهر
پس اگر پیدا بشه قطعا موتوشو داره باهاشون تماس بگیرید سوال کنید
roots
19-10-1393, 09:34 بعد از ظهر
اره کاوه جان موتوشو داره...من دنباله اگزوز بودم اونجا دیدم...قیمتش 1300 بود اشتباه نکنم..البته من که خوشم نیومد ازش نه قیافه نه صدا! ادم 30 میلیون موتور میگیره به اگزوز حرفه ای باید استفاده کنه اگزوز دویل یا یوشی واسش کاملا مناسبه.
کاوه
19-10-1393, 09:50 بعد از ظهر
البته این مسعله تعویض اگزوز کاملا سلیقه ای هست و هر کسی یه نوع صدایی براش جذابیت داره
اما در کل برای این موتور از طرف بیشتر کمپانی های مطرح مانند : یوشیمارو ، آکراپوویک و....... اگزوز اسپورت و مخصوص zxr300 معرفی شده
soleymani
19-10-1393, 11:39 بعد از ظهر
اين اگزوز رو امروز روي يكي از 300 هاي سبز كه با دوستان بوديم و با اين بنده خدا آشنا شديم ديديم.
بسيار صداي خوب و زيبايي داشت خود حسين مستر هم ديدن
alik
20-10-1393, 12:15 قبل از ظهر
درود بر همه
اقا ی سری به نت و سایتهای معتبر بزنین هیچ ریویویی ازش نیست حتی ی کلیپ صدا هم ازش
توی یوتیوب نیست(منظورم برا ۳۰۰ هست).
البته من که اگزوز دارم و واقعا هم از صداش راضی هستم
کلا برای اینکه خودم کنجکاوی کرده باشم سوال کردم.
پیروز باشین
mamadshah
20-10-1393, 02:50 قبل از ظهر
خیلی ممنون از پاسخگوییتون.
فقط میتونید ادرس را دقیق تر بگید تا حضوری خدمت برسم
ahks121
20-10-1393, 08:11 قبل از ظهر
ادرس خیابان سروش بعدازبستنی مخصوص وقبل ازچهارراه عسکری نمایشگاه موتورسیکلت سروش درخدمتیم.
reynolds
20-10-1393, 08:21 قبل از ظهر
درود بر همه
اقا ی سری به نت و سایتهای معتبر بزنین هیچ ریویویی ازش نیست حتی ی کلیپ صدا هم ازش
توی یوتیوب نیست(منظورم برا ۳۰۰ هست).
البته من که اگزوز دارم و واقعا هم از صداش راضی هستم
کلا برای اینکه خودم کنجکاوی کرده باشم سوال کردم.
پیروز باشین
ZirCgari
21-10-1393, 04:28 بعد از ظهر
درود
اساتید این DB Killer دقیا چیه و چه نقشی داره که اینقدر بودن و نبودنش تاثیر داره تو صدا؟ همون سایلنسر یا خفه کن خودمون ـه؟:دی
ولی این یکی که از یوشیمورا استفاده میکنه بدون DB (دقیقه 1 ب بعد ویدئو) صدای ب مراتب بم تر و بهتری ارائه میده
درکل باید انتظار ها بیاد پایین . اینکه 30تومن ـه اینجا دلیل نمیشه که صدای Z800 هم بده:دی
digitalcanon
21-10-1393, 07:55 بعد از ظهر
درود
اساتید این DB Killer دقیا چیه و چه نقشی داره که اینقدر بودن و نبودنش تاثیر داره تو صدا؟ همون سایلنسر یا خفه کن خودمون ـه؟:دی
ولی این یکی که از یوشیمورا استفاده میکنه بدون DB (دقیقه 1 ب بعد ویدئو) صدای ب مراتب بم تر و بهتری ارائه میده
درکل باید انتظار ها بیاد پایین . اینکه 30تومن ـه اینجا دلیل نمیشه که صدای Z800 هم بده:دی
130 میلیون هم که پولش باشه تا زمانی که 2 سیلندره به هیچ عنوان صدای 4 سیلندر نمیده .
roots
22-10-1393, 07:50 بعد از ظهر
اینم موتور جناب digitalcanon که این روزا داره از این رو به اون رو میشه..چراغ خطر ال ای دی و رنگ کردن رینگ و تعویض لاستیک و به گفته خودشون داینوجت هم چند روز آینده نصب خواهند کرد..منتظر موتور جدید ایشون هستیم!
roots
22-10-1393, 08:26 بعد از ظهر
اینم رنگ شده در ضمن...
ghool
22-10-1393, 09:22 بعد از ظهر
دمت گرم داداش خیلی خوشم اومد از کارت چون خیلیا نمیخان یه پیچ موتورو باز کنن که از فابریک در میاد شما موتور و ریختی پایین بازم دمت گرم
digitalcanon
22-10-1393, 10:37 بعد از ظهر
دمت گرم داداش خیلی خوشم اومد از کارت چون خیلیا نمیخان یه پیچ موتورو باز کنن که از فابریک در میاد شما موتور و ریختی پایین بازم دمت گرم
ممنون . خوب همین موتور را یه ادم مونتاژ کرده البته با اطلاعات کامل از عملکرد دقیق هر قطعه . پس شما هم عملکرد صحیح را بدونید نه تنها موتور بلکه هر وسیله ای را میتونید باز و بسته و حتی تعمیر کنید . این موتور در مقابل اون دستگاهای که تعمیر و نگهداری میکنم هیچه
Ninja Rider
23-10-1393, 01:19 قبل از ظهر
سلام خدمت همگی
بنده عضو جدید هستم و از ارومیه مزاحمتون میشم, میخواستم بپرسم الان تو بازار میشه نینجا 300 اسپشیال با ABS پیدا کرد؟قیمت در چه حدودیه؟از کدوم موتورفروشی توصیه میکنید خرید کنم؟
قبلا بابت جوابتون سپاسگذارم
digitalcanon
23-10-1393, 08:24 قبل از ظهر
سلام خدمت همگی
بنده عضو جدید هستم و از ارومیه مزاحمتون میشم, میخواستم بپرسم الان تو بازار میشه نینجا 300 اسپشیال با ABS پیدا کرد؟قیمت در چه حدودیه؟از کدوم موتورفروشی توصیه میکنید خرید کنم؟
بله میشه پیدا کرد فکر کنم چون خیلی کم شده 32 اگر خریدت قطعیه اومدی تهران با من هماهنگ کن باهات بیام
Ninja Rider
23-10-1393, 05:42 بعد از ظهر
خیلی ممنون بابت جوابتون
اگه بشه لطفا شمارتونو بگید تا موقع اومدن هماهنگ کنم
roots
24-10-1393, 09:55 قبل از ظهر
سلام خدمت همگی
دوستان که دیروز گمرک بودن بازار الان 300 متاسفانه موجود نی اگرم داشته باشن بسیار قیمت بالا میدن چون به قول خودشون میخوان 250 ها فروش بره .. بهتره فعلا دست نگه دارین تا ببینین اوضاع چجوری میشه .
roots
25-10-1393, 09:01 بعد از ظهر
یه خبر خوب واسه نینجا 300 سوارا اینکه اقای نوربخش داینو رو روی موتورش نصب کرده و فردا در قرار رونمایی میشه ! من خودم که اصلا نمیتونم صبر کنم واسه دیدنه نتیجه!48100
abolfazls
26-10-1393, 09:19 بعد از ظهر
براكت رنتالى براى نينجا ٣٠٠ در دو رنگ طلايى و مشكى
کاوه
26-10-1393, 10:10 بعد از ظهر
farshad 54
26-10-1393, 11:15 بعد از ظهر
آقا امروز بیرون بودین این داینو که آقای نوربخش بستن رو موتور چیکاره بود ؟ یه توضیحی میدین تاثیراتشو در موتور
roots
27-10-1393, 01:03 قبل از ظهر
موتور دوستمون اقای نوربخش..چراغ جلو ال ای دی بسیار زیبا شده
roots
27-10-1393, 01:05 قبل از ظهر
آقا امروز بیرون بودین این داینو که آقای نوربخش بستن رو موتور چیکاره بود ؟ یه توضیحی میدین تاثیراتشو در موتور
من نشستم اقا کاظم سلحشور نشست خودش میاد توضیح میده
salahshor
28-10-1393, 04:57 قبل از ظهر
در مورد تیون موتور اقای نوربخش باید عرض کنم ک کارهایی ک انجام شده
تعویض شمع دنسو سوزنی . تعویض فیلتر هوا . نصب داینو جت و اتو تیون . تغییر رنگ رینگ ها از مشکی مات ب سفید صدفی . لاستیک پییرلی جفت . خطر ال ای دی جلو و دی لایت . اچار کشی . نصب جی پی اس و دزدگیر . طلق دودی . اگزوز اکرو . فیلتر اویل اصلی و روغن موتوررکس
و اماااا نتیجه بدون اتو تیون چون هنوز نصب نشده
گازز خورررررر وحشتناک . صدای عالی . شتاب و سرعت بسیار مطلوب . هندلینگ و ترمز گیری عالی . برنده تو همه درگها حتی با 300 ژاپن ک قدرتش نسبت ب ای بی اس ها بیشتره .
دور موتور خیلی سریع بالا میاد .
رخ موتور هم ک نیاز ب تعریف نداره !!!
فقط اینو بگم ک دیگه سواری موتور خودم دیگه بهم حال نمیده
فکر نکنم تو ایران کسی این کارهارو واسه نینجا کرده باشه
انشالا تو ی تاپیک جداگونه مفصل توضیح میدیم
و انشالا رخشش چرخش بچرخه براش چون واقعا تکه و خیلی هم براش زحمت کشیدن
- - - Updated - - -
در مورد تیون موتور اقای نوربخش باید عرض کنم ک کارهایی ک انجام شده
تعویض شمع دنسو سوزنی . تعویض فیلتر هوا . نصب داینو جت و اتو تیون . تغییر رنگ رینگ ها از مشکی مات ب سفید صدفی . لاستیک پییرلی جفت . خطر ال ای دی جلو و دی لایت . اچار کشی . نصب جی پی اس و دزدگیر . طلق دودی . اگزوز اکرو . فیلتر اویل اصلی و روغن موتوررکس
و اماااا نتیجه بدون اتو تیون چون هنوز نصب نشده
گازز خورررررر وحشتناک . صدای عالی . شتاب و سرعت بسیار مطلوب . هندلینگ و ترمز گیری عالی . برنده تو همه درگها حتی با 300 ژاپن ک قدرتش نسبت ب ای بی اس ها بیشتره .
دور موتور خیلی سریع بالا میاد .
رخ موتور هم ک نیاز ب تعریف نداره !!!
فقط اینو بگم ک دیگه سواری موتور خودم دیگه بهم حال نمیده
فکر نکنم تو ایران کسی این کارهارو واسه نینجا کرده باشه
انشالا تو ی تاپیک جداگونه مفصل توضیح میدیم
و انشالا رخشش چرخش بچرخه براش چون واقعا تکه و خیلی هم براش زحمت کشیدن
- - - Updated - - -
راستی جمعه ک با بچه ها بیرون بودیم ب خاطر تنظیم نبودن داینو و رگلاژ نبودن کرپی فرمون و همچنین اختلال موجود در سیم کشی به جهت نصب جی پی اس نتیجه دلخواه حاصل نشد هر چند با وجود کات اف روی دور 11000 هزار همچنان تو درگ ها اول بود ولی بعد از خداحافظی از بچه ها و رفع عیب در تعمیرگاه بنده و تستهای بسیار در حدود 3 ساعت تمام نتیحه گویای این مطلب بود ک دور موتور خیلی سریع بالا میومد
مثلا تو یکی از درگها ک یکی از دوستان بنده ک تو پیست هم حضور دارند سوار نینجای اقای نور بخش شدند و وزن ایشون حدود 88 کیلو و باک موتور هم پر بود و همچنین وجود تجیهزات مختلف و پمپ ای بی اس ک وزن اینها هم حدود 7 کیلو حساب کنیم
بنده هم سوار موتور خودم با وزن 65 کیلو و با 2 لیتر بنزین
تو تمامی درگها موتور تیون شده چندین متر جلوتر بود و هر چقدر سرعت بیشتر میشد با فاصله بیشتری ازم دور میشد و تاثییر تیون انجام شده کاملا محسوس بود
با تعویض راکب هم باز نتیجه همان بود
اینم باید بگم ک وقتی اقای نور بخش خودشون سوار موتور بودن از من عقب میموندن نتیجشم واضح بود چون اصلااااا ب موتور گاز نمیده !!!
خیلی خیلی رو موتورش وسواس و حساسه . تمامی کارهایی ک انجام دادن با دقت خیلی زیاد و حوصله بوده و صد البته دانش فنی ایشون هم خوبه
باید منتظر بود تا پروژه موتور ایشون تموم بشه تا با عکس و توضیحات کامل و نتیجه تحقیقات و تیون اعلام بشه
من قوول میدم تاپ اسپید 200 تا خیلی راحت بدست بیاد و شتاب 0 تا 100 زیر 5 ثانیه هم قابل دسترس باشه
- - - Updated - - -
راستی جمعه ک با بچه ها بیرون بودیم ب خاطر تنظیم نبودن داینو و رگلاژ نبودن کرپی فرمون و همچنین اختلال موجود در سیم کشی به جهت نصب جی پی اس نتیجه دلخواه حاصل نشد هر چند با وجود کات اف روی دور 11000 هزار همچنان تو درگ ها اول بود ولی بعد از خداحافظی از بچه ها و رفع عیب در تعمیرگاه بنده و تستهای بسیار در حدود 3 ساعت تمام نتیحه گویای این مطلب بود ک دور موتور خیلی سریع بالا میومد
مثلا تو یکی از درگها ک یکی از دوستان بنده ک تو پیست هم حضور دارند سوار نینجای اقای نور بخش شدند و وزن ایشون حدود 88 کیلو و باک موتور هم پر بود و همچنین وجود تجیهزات مختلف و پمپ ای بی اس ک وزن اینها هم حدود 7 کیلو حساب کنیم
بنده هم سوار موتور خودم با وزن 65 کیلو و با 2 لیتر بنزین
تو تمامی درگها موتور تیون شده چندین متر جلوتر بود و هر چقدر سرعت بیشتر میشد با فاصله بیشتری ازم دور میشد و تاثییر تیون انجام شده کاملا محسوس بود
با تعویض راکب هم باز نتیجه همان بود
اینم باید بگم ک وقتی اقای نور بخش خودشون سوار موتور بودن از من عقب میموندن نتیجشم واضح بود چون اصلااااا ب موتور گاز نمیده !!!
خیلی خیلی رو موتورش وسواس و حساسه . تمامی کارهایی ک انجام دادن با دقت خیلی زیاد و حوصله بوده و صد البته دانش فنی ایشون هم خوبه
باید منتظر بود تا پروژه موتور ایشون تموم بشه تا با عکس و توضیحات کامل و نتیجه تحقیقات و تیون اعلام بشه
من قوول میدم تاپ اسپید 200 تا خیلی راحت بدست بیاد و شتاب 0 تا 100 زیر 5 ثانیه هم قابل دسترس باشه
BKING
28-10-1393, 11:22 قبل از ظهر
در مورد تیون و افزایش سرعت و شتاب بهتره قراری حضوری بزارید و تایم 0-100 گرفته بشه و همچنین تاپ اسپید GPS تا نتیجه واضح بدست بیاد و اگر نتیجه خوب بود سایر دوستان برای این کار هزینه کنند
roots
28-10-1393, 02:27 بعد از ظهر
دوستان نینجا سوار من این هفته موتور خودمو بردم پیش آقای جعفری نمایندگی کویر ایشون تنظیمی رو روی موتور انجام دادن که به جرات میتونم بگم اگرم ترک داشته باشم موتورای دیگه نتونن بهش برسن.واسه تست و آزمایش هر جا دوستان خواستن من آمادگی دارم
abolfazls
28-10-1393, 05:06 بعد از ظهر
خوب هماهنگى ها انجام بشه براى روز جمعه و نتيجه اعلام بشه
اگزوز
اين هم ست كامل هدرز و منبع توبرادرز براى نينجا ٣٠٠
و اين ست مسافرتى نينجا ٣٠٠
farshad 54
28-10-1393, 09:14 بعد از ظهر
دوستان نینجا سوار من این هفته موتور خودمو بردم پیش آقای جعفری نمایندگی کویر ایشون تنظیمی رو روی موتور انجام دادن که به جرات میتونم بگم اگرم ترک داشته باشم موتورای دیگه نتونن بهش برسن.واسه تست و آزمایش هر جا دوستان خواستن من آمادگی دارم
پیشه برات جعفری بردی خ فاتح چهر ؟
- - - Updated - - -
پیشه برات جعفری بردی خ فاتح چهر ؟
salahshor
30-10-1393, 12:04 قبل از ظهر
در مورد درگ ک حتما این هفته برگزار میشه . توجه کنید ک دو تا مپ برای نینجا قابل دسترسه ک مپ 1 روش دانلود شده ک کشش و شتاب بهتری رو داره و البته با این مپ دقیقا مثل نینجاهای 300 بدون ای بی اس راه میره ن کمتر ن بیشتر . موتور من ب صورت پیشفرض این مپ رو داره .
موتور اقای نوربخش عملکرد فوق العاده ای از خودش نشون داد و جای تنظیمات بیشتر و امکان ارسال مپ های جدیدتر و دقیق تر هم وجود داره ....
باید بگم موتور ایشون با داینو و سایر تیون ها نینجای سفارش اروپا با مپ قویتر رو به راحتی جا گذاشت . کاوازاکی برای فروش بهتر این موتور برنامه ریزی خوبی کرده ب اینصورت ک مدلهای بدون ای بی اس بواسطه داشتن مپ ای سی یو بهتر و ب طبع اون کشش بهتر و مدل با ترمز ضد قفل بواسطه ترمز بهتر و مطمن تر قابل انتخاب برای مشتری خواهد بود . کاری ک سایپا با پراید کرده رو یکی فرمون هیدرولیک و کیسه هوا گذاشته رو مدل دیگه یه چیز دیگه کمتر یا بیشتر
انشالا این هفته یا هفته بعد تست کامل بین موتور خودم و اقای نوربخش و موتور اقا علیرضا انجام خواهد شد تا نتیجه ب اطلاع عموم برسه
متشکر .
- - - Updated - - -
در مورد درگ ک حتما این هفته برگزار میشه . توجه کنید ک دو تا مپ برای نینجا قابل دسترسه ک مپ 1 روش دانلود شده ک کشش و شتاب بهتری رو داره و البته با این مپ دقیقا مثل نینجاهای 300 بدون ای بی اس راه میره ن کمتر ن بیشتر . موتور من ب صورت پیشفرض این مپ رو داره .
موتور اقای نوربخش عملکرد فوق العاده ای از خودش نشون داد و جای تنظیمات بیشتر و امکان ارسال مپ های جدیدتر و دقیق تر هم وجود داره ....
باید بگم موتور ایشون با داینو و سایر تیون ها نینجای سفارش اروپا با مپ قویتر رو به راحتی جا گذاشت . کاوازاکی برای فروش بهتر این موتور برنامه ریزی خوبی کرده ب اینصورت ک مدلهای بدون ای بی اس بواسطه داشتن مپ ای سی یو بهتر و ب طبع اون کشش بهتر و مدل با ترمز ضد قفل بواسطه ترمز بهتر و مطمن تر قابل انتخاب برای مشتری خواهد بود . کاری ک سایپا با پراید کرده رو یکی فرمون هیدرولیک و کیسه هوا گذاشته رو مدل دیگه یه چیز دیگه کمتر یا بیشتر
انشالا این هفته یا هفته بعد تست کامل بین موتور خودم و اقای نوربخش و موتور اقا علیرضا انجام خواهد شد تا نتیجه ب اطلاع عموم برسه
متشکر .
BKING
30-10-1393, 07:46 قبل از ظهر
لطفا از gps برای تست استفاده کنید تا ملاک یکسان باشه
راحت تر هم هستید
برنامشو میارم که راحت باشید
اسکرین از برنامه :
roots
30-10-1393, 09:48 بعد از ظهر
امروز کتی رنتال رو گرفتم و نصب کردم به قیمته 350 تومان و نکته جالب اینکه چقدر این جور لوازمها تو بازار کم شده...محک خودش 500 جا زنگ زد تا پیدا شد
اقا ما از محک پروتکشن قیمت گرفتیم کمترینش 1 و 300 !! نظرتون چیه؟؟
mid
01-11-1393, 03:53 بعد از ظهر
آقا چه خبره حداقل 1.300؟آخه مگه از طلاس؟حالا قیمتش خارج از ایرانم همینجوریه یا اینجا دارن سر ملت کلاه میذارن؟
abolfazls
01-11-1393, 04:39 بعد از ظهر
تو كرج جايى هست كه دست ساز درست ميكنه براى هر موتورى كه بخواهيد ، ٢٠٠ تا ٣٠٠ تومن هم هزينش ميشه
roots
01-11-1393, 07:47 بعد از ظهر
به نظر من هم سو استفاده میکنن که ادم بگه اصلا بزار فلاپ داغون شه واسه چی این همه پول بابت 2 تا تیکه اهن پاره
abolfazls
01-11-1393, 08:22 بعد از ظهر
به نظر من هم سو استفاده میکنن که ادم بگه اصلا بزار فلاپ داغون شه واسه چی این همه پول بابت 2 تا تیکه اهن پاره
ماشاالله وضع مالى خوبه ها ، ميدونى قيمت فلاپ نينجا چنده ؟؟؟؟ فقط فلاپ نيست كه ! مثلا يكى از قطعاتى كه تو تصادفات زود از بين ميره رادياتور هست كه قيمتش خيلى فضاييه ...
و نكته مهم براى من ! لامذهب موتور كه يك بار تصادف كنه احساس ميشه كه ديگه موتور قبلى نيست ! هر كارى هم كه كنى ديگه مثل اولش نميشه ! احساس ميشه كه شاسى پيچيده يا يه چيز تو همين مايه ها
roots
01-11-1393, 08:42 بعد از ظهر
ایشالله واس هیچ کس اتفاق نیفته اره خوب من که چه با پروتکشن چه بی اون بیفتم موتورو دیگه دلم نمیخواد حتی 1 بار دیگه ببینم...میرم نو میگیرم باز..
abolfazls
02-11-1393, 12:12 بعد از ظهر
معاون جان بی زحمت آدرس و شماره یارو رو بزار تا همه استفاده کنن
البته در تاپیک فلاپ هم بی زحمت بزار
ممنون
بچه هاى كرج همه ميشناسنش ، مهدى خدادادى ....
roots
03-11-1393, 04:50 بعد از ظهر
لطفا از gps برای تست استفاده کنید تا ملاک یکسان باشه
راحت تر هم هستید
برنامشو میارم که راحت باشید
اسکرین از برنامه :
این برنامه متاسفانه دقت لازم رو نداره چون در کل جی پی اس فاقد دقت لازم هست..
پیشنهاد میشه مسابقه به صورت سنتی و در مکان کاملا خلوت و دارای خط شروع و پایان و در طول مسیر 2 نفر مسوول کنترل خیابان برای عدم تردد در زمانه کوتاه مسابقه گذاشته شوند.
محمدرضا شیخی
03-11-1393, 05:32 بعد از ظهر
دوستان این مدل نینجا سبز یک دست الان 2014 و 2015 فقط وجود داره. حالا این مدل که فلاپ ها مشکی شده واسه چه سالیه؟
BKING
03-11-1393, 05:34 بعد از ظهر
این برنامه متاسفانه دقت لازم رو نداره چون در کل جی پی اس فاقد دقت لازم هست..
پیشنهاد میشه مسابقه به صورت سنتی و در مکان کاملا خلوت و دارای خط شروع و پایان و در طول مسیر 2 نفر مسوول کنترل خیابان برای عدم تردد در زمانه کوتاه مسابقه گذاشته شوند.
بر چه اساس می گی که دقت لازم رو نداره؟
چون تعیین سرعت هواپیماها و کشتی و اتوبوس و .... براساس gps هست و یه سیستم جهانی محسوب می شه
و در کل برای محاسبه 0-100 هیچ راهی نیست جز نصب یه دوربین به سمت کیلومتر شمار ویا دستگاه ثبت سرعت که راهور استفاده می کنه
برای شتاب هم بصورت بهتره یه راننده غیر از صاحبان موتور هر سه موتور رو تست کنه و یه نفر تایم بگیره
roots
03-11-1393, 10:58 بعد از ظهر
تا جایی که من تست کردم دقیق نبود...شاید تو ایران خوب انتن نداره
ولی خوب یک نفر راننده برای مسابقه بین موتورها منطقی و خوبه.
BKING
03-11-1393, 11:27 بعد از ظهر
تا جایی که من تست کردم دقیق نبود...شاید تو ایران خوب انتن نداره
ولی خوب یک نفر راننده برای مسابقه بین موتورها منطقی و خوبه.
احتمالا بستگی به سخت افزار داره
حسسام
04-11-1393, 12:50 قبل از ظهر
سلام هردو2014 هست....اصلا 2015 وارد نشدهوو............ساده اش قریمی تر از اسپیشال هست
alik
04-11-1393, 04:56 بعد از ظهر
درود بر همه دوستان
چند روزی بود که با اقای نوربخش داشتیم مراوده اطلاعات میکردیم
دیگه مجور شدیم به نماینده کاوازاکی تلفن کنیم برای چند تا سوال که مهمترینش در اوردن کاتالیزور بود.
بعد از اینکه با تیم فنی شون صحبت کردن نتیجه این بود اگر در کشورتون از موتورتون تست الایندگی هوا نمیگیرن(بیچاره فک کرده بود اروپاست)
هیچ مشکلی نداره و اصلا هم به موتورتون فشار نمیاد و حدود ۱ اسب هم به قدرت موتور اضافه میکنه.
بنده این کار رو امروز کردم و نتیجه شگفت انگیزش رو هم حس کردم.(صدای موتور هم یکم زیاد میشه با اگزوز فابریک)
البته داینو و فیلتر رو هنوز نصب نکردم ولی بدونه اونها هم فوق العاده بود(منم که اگزوز عوض کردم دیگه صدا محشره)
این خبر رو جهت اطلاع دادم دوستانی که داینو نبستن یا نمیخوان ببندن با اینکار تفاوت رو میبینن.
البته اگه براتون الودگی هوا زیاد مهم نباشه(نینجا بدونه کاتالیزور بهتر از ماشینهای تولیدی اینهاست)
موفق و پیروز باشین
- - - Updated - - -
درود بر همه دوستان
چند روزی بود که با اقای نوربخش داشتیم مراوده اطلاعات میکردیم
دیگه مجور شدیم به نماینده کاوازاکی تلفن کنیم برای چند تا سوال که مهمترینش در اوردن کاتالیزور بود.
بعد از اینکه با تیم فنی شون صحبت کردن نتیجه این بود اگر در کشورتون از موتورتون تست الایندگی هوا نمیگیرن(بیچاره فک کرده بود اروپاست)
هیچ مشکلی نداره و اصلا هم به موتورتون فشار نمیاد و حدود ۱ اسب هم به قدرت موتور اضافه میکنه.
بنده این کار رو امروز کردم و نتیجه شگفت انگیزش رو هم حس کردم.(صدای موتور هم یکم زیاد میشه با اگزوز فابریک)
البته داینو و فیلتر رو هنوز نصب نکردم ولی بدونه اونها هم فوق العاده بود(منم که اگزوز عوض کردم دیگه صدا محشره)
این خبر رو جهت اطلاع دادم دوستانی که داینو نبستن یا نمیخوان ببندن با اینکار تفاوت رو میبینن.
البته اگه براتون الودگی هوا زیاد مهم نباشه(نینجا بدونه کاتالیزور بهتر از ماشینهای تولیدی اینهاست)
موفق و پیروز باشین
ahmadreza bagheri
04-11-1393, 09:49 بعد از ظهر
باسلام خدمت اقای نوربخش الان شما تایید می کنید که کاتالیزور رو برداریم ?
roots
04-11-1393, 10:24 بعد از ظهر
من آخر این هفته برای تست سرعت و شتاب میرم جاده ساوه چون جای مناسب دیگه نیستش...کسی از دوستان اگه خواست بیادش نمیخوام قرار ملاقات بزارم که شلوغ بشه فقط تست موتور هست.
m3hiran
08-11-1393, 09:38 قبل از ظهر
درود بر دوستان نینجا سوار
منم مثل علی جان (alik) طاقت نیاوردم و به توصیه ایشون کاتالیزور رو نیست و نابود کردم:clap:چون بهم گفته بودن نفس و شتاب موتور بهتر میشه منم توی وسایل نقلیه مختلف حتی 206 تاثیر درواردن کاتالیزور رو دیده بودم واسه همین تو دراوردن نینجا درنگ نکردم البته علی آقا توی هدرز رو خالی کردن و همون لوله خودش رو جوش دادن ولی من اون قسمت رو ورداشتم جاش یه لوله استیل 12cm گذاشتم که هم هزینه اش کمتر شد هم اینکه بعدا بشه کاتالیزور رو بزاری سر جاش (کاری که بعید میدونم دوباره انجام بدم:4chsmu1:)
درمورد نتیجه کار باید بگم هم صدای موتور به شکل خیلی تابلویی زیاد شد هم شتابش هم گاز خوردنش، به کسانی که هزینه اگزوز و هدرز و داینو و فیلتر هوا براشون سنگینه توصیه میشه حداقل این یه کار رو بکنن چون تاثیر محسوسی داره روی موتور و هزینه ای هم نداره
تنها عیب ورداشتنش همون بوی اگزوز هستش و مسئله الودگی هوا که اونم نسبت به وسایل نقلیه اشغالی که دارن تو شهر دود میدن قبل چشم پوشی هستش:s (9):
درضمن علاوه بر صدا و شتاب موتور خیلی راحت تر دور میخوره قبلا من اصلا دور موتور رو بالای 10 نگه نمیداشتم ولی دیشب خیلی شیک مثلا رو دنده 3 دور موتور رو روی 10-11 نگه میداشتم بدون اینکه احساس فشار اومدن به موتور رو بکنم، علی اقا هم اون موقع بهم گفت که موتور خنک تر کار میکنه وفن رادیاتورش کمتر روشن میشه که خودم هم همین تجربه رو داشتم
جالبه وقتی خواستم هدرز رو باز کنم بعد چند دقیقه راحت میتونستی دست بزاری روی هدرز بدون اینکه بسوزی ولی اون قسمتی که کاتالیزور هست تا مدتها داغ میمونه که کاملا مشخص باعث داغتر کار کردن موتور میشه و نفس موتور رو میگیره
درضمن صدای بک فایر اگزوز هم خیلی بیشتر شده وقتی گاز رو ول میکنی هر دفعه یه سیگارت میترکونه برات :gigglesmile: (البته من اگزوز بستم نمیدونم روی اگزوز فابریک هم صدا میده یا نه !)
roots
08-11-1393, 07:02 بعد از ظهر
منم امروز با همکاری سلهشور کاتالیزور را ترکوندم
باز کردنش سخته؟
digitalcanon
08-11-1393, 08:39 بعد از ظهر
باز کردنش سخته؟
باز کردن هدرز که نه راحته ولی در اوردن کاتالیزور به راحتی نیست
قسمتی که کاتالیزور داخلشه 2 لایه هستش که برش به سختی انجام میشه و بدتر از اون در آوردن خود کاتالیزوره که فلزی هستش و سفت و سخت داخل هدرز نصب شده اگزوز سازی از کیفیت بالای هدرز و کاتالیزور کف کرده بود
منم اول خواستم مثل مهران برش کامل بدم و لوله بزارم ولی ترسیدم طوری جوش بدن که زاویه لوله بعد از هدرز بهم بخوره و هدرز درست سر جاش نشیه
تمام مراحل برش و در اوردن و جوش کاری توسط اگزوز سازسی و کنترل و دقت سلحشور انجام شد
نتیجه گاز خور وحشتناک و صدایی زیباتر و دمای کمتر انجین
m_2k2
08-11-1393, 09:53 بعد از ظهر
سللللللللللام به همه ی نینجا سواران
دوستان لطفا یکم راجعه به کارایی داینو بگید اصلا چی هست؟؟؟:297: و اگه عکس هم بزارین که خیلی ممنون...:999:
BKING
08-11-1393, 09:59 بعد از ظهر
سللللللللللام به همه ی نینجا سواران
دوستان لطفا یکم راجعه به کارایی داینو بگید اصلا چی هست؟؟؟:297: و اگه عکس هم بزارین که خیلی ممنون...:999:
سلام
کارایی داینو ارتباطی به این تاپیک نداره
تاپیک مربوط به داینو فکر می کنم تو بخش متفرقه موجود باشه
roots
08-11-1393, 11:21 بعد از ظهر
اوه چقدر دنگ و فنگ داره...بیخیالش!!
m3hiran
09-11-1393, 01:08 بعد از ظهر
اوه چقدر دنگ و فنگ داره...بیخیالش!!
هیچ دنگ و فنگی نداره اتفاقا اگه نخوای توی هدرز رو خالی کنی ، اون تیکه ای که کاتالیزور هست رو میبری که طولش حدود 11-12 سانتی متر بعدم یه تیکه لوله استیل میگیری جوش میدی و تمام !
farshad 54
09-11-1393, 05:41 بعد از ظهر
به نظرم بریدن اون قسمتی که کاتالیزور توشه و به جاش لوله جوش دادن بهتره اینطوری کاتالیزور موتور سالم میمونه بعدن میتونی دوباره بذاری سر جاش
digitalcanon
09-11-1393, 07:05 بعد از ظهر
به نظرم بریدن اون قسمتی که کاتالیزور توشه و به جاش لوله جوش دادن بهتره اینطوری کاتالیزور موتور سالم میمونه بعدن میتونی دوباره بذاری سر جاش
اگر یه گاز به موتور بدونه کاتالیزور بدی عمرا دیگه دوباره نصبش کنی . قبلا با کاتالیزو گاز میخورد میرفت تو کات اف ولی راه رفتن خبری نبود ولی الان باید حواست باشه عقبش در نره . البته همش تاثیر کاتالیزور نبود چون من پاور و اتوتیون نصب کردم و فیلتر و شمع هم عوض شده
roots
09-11-1393, 07:17 بعد از ظهر
فکر میکنم منظور فرشاد از فابریکی در اومدن بود که میشه دوباره....
alik
10-11-1393, 12:53 قبل از ظهر
درود بر همه
دوستان توجه داشته باشن که اگه زیاد نفس موتور براتون مهم نیست یا اینکه دوست ندارین به فابریک بودنه موتور دست بزنین
اصلا و ابدا کاتالیزور رو در نیارین چون خداییش به الوده کردن هوا کمک بیشتری میکنه.
من و اقای نوربخش و مهران عزیز شتاب اولیه برامون خیلی مهم هست برا همین دنباله این تیون کردنها رفتیم.
انصافا هم من راضی هستم.
البته اینم بگم برای تیون کردن من واقای نوربخش حدود 7 تومان هزینه کردیم(با اگزوز)
این همه هزینه برای اینکه 0 تا 100 از 6.5 ثانیه بیاد روی 5 ثانیه یا 4.9 یعنی در اصل 8 اسب به موتور حدودا اضافه شده.
البته این کارهایی که ما روی ه نینجاهامون کردیم توی خارج اکثر مردم همون روز اول که میخرن انجام میدن.
گرونترین و بهترین موتور دنیا (ماشین تفنگ دوچرخه و غیره...)رو هم که بخرین اخرش باید ی سری از کارها رو برای گرفتن نتیجه دلخواه خودتون انجام بدین.
موفق و پیروز باشین
- - - Updated - - -
درود بر همه
دوستان توجه داشته باشن که اگه زیاد نفس موتور براتون مهم نیست یا اینکه دوست ندارین به فابریک بودنه موتور دست بزنین
اصلا و ابدا کاتالیزور رو در نیارین چون خداییش به الوده کردن هوا کمک بیشتری میکنه.
من و اقای نوربخش و مهران عزیز شتاب اولیه برامون خیلی مهم هست برا همین دنباله این تیون کردنها رفتیم.
انصافا هم من راضی هستم.
البته اینم بگم برای تیون کردن من واقای نوربخش حدود 7 تومان هزینه کردیم(با اگزوز)
این همه هزینه برای اینکه 0 تا 100 از 6.5 ثانیه بیاد روی 5 ثانیه یا 4.9 یعنی در اصل 8 اسب به موتور حدودا اضافه شده.
البته این کارهایی که ما روی ه نینجاهامون کردیم توی خارج اکثر مردم همون روز اول که میخرن انجام میدن.
گرونترین و بهترین موتور دنیا (ماشین تفنگ دوچرخه و غیره...)رو هم که بخرین اخرش باید ی سری از کارها رو برای گرفتن نتیجه دلخواه خودتون انجام بدین.
موفق و پیروز باشین
roots
10-11-1393, 06:57 بعد از ظهر
در مورد اگزوز درسته چون صدا فاکتوره مهمی هست ولی سایر کارها من فکر نمیکنم خارجیا انجام بدن .. شما هزینه ای که کردی واسه شتابو سرعتت اونجا طرف میره 1000 میخره احتیاجیم نداره به این چیزا ..تو ایرانه که چون طرف نمیتونه سوار شه میره دنباله این تغییرات...
کاوه
11-11-1393, 12:23 قبل از ظهر
gheymatash mishe begid
- - - Updated - - -
mishe nazaretoona darbare 300 begin man bekharam khobe
- - - Updated - - -
mishe nazaretoona darbare 300 begin man bekharam khobe
سلام لطفا برای تایپ کردن از زبان فارسی استفاده کنید
برای اطلاعات و مشخصات هم همین تاپیک رو مطالعه کنید تا به جواب هاتون برسید
alik
11-11-1393, 12:47 قبل از ظهر
در مورد اگزوز درسته چون صدا فاکتوره مهمی هست ولی سایر کارها من فکر نمیکنم خارجیا انجام بدن .. شما هزینه ای که کردی واسه شتابو سرعتت اونجا طرف میره 1000 میخره احتیاجیم نداره به این چیزا ..تو ایرانه که چون طرف نمیتونه سوار شه میره دنباله این تغییرات...
با درود مجدد
والا منم که توی اروپا و امریکا نبودم و تا حالا هم نرفتم ولی توی فروم کاوازاکی و یکی دو تا فروم دیگه که برین
90 درصد موتور میخرن توی هر حجمی اولش شروع به تیون کردن میکنن.
حتی کسانیکه 1000 یا 1300 هم دارن ی سری از کارها رو انجام میدن.
من نتیجه دلخواهم رو میخواستم بگیرم که گرفتم.تازه اقا من حرفه ای هم نیستم ببین اگه بودم چه میکردم:hanghead:
موتور 1000 هم بخرم همین کارها رو میکنم صحبتم بیشتر رویه این هست
که خودمون باید ی سری از کارها رو بکنیم توی خارج (کشورهای اروپایی نامبر وان و امریکا)
ی سری از شرکتها هستند که این کارها رو برای مشتری انجام مبدن توی کشورهایی مثله کشور خودمون
باید هر کسی خودش با کمک گرفتن از نت و دوستان و غیره انجام بده.
موفق و سلامت باشین
- - - Updated - - -
با درود مجدد
والا منم که توی اروپا و امریکا نبودم و تا حالا هم نرفتم ولی توی فروم کاوازاکی و یکی دو تا فروم دیگه که برین
90 درصد موتور میخرن توی هر حجمی اولش شروع به تیون کردن میکنن.
حتی کسانیکه 1000 یا 1300 هم دارن ی سری از کارها رو انجام میدن.
من نتیجه دلخواهم رو میخواستم بگیرم که گرفتم.تازه اقا من حرفه ای هم نیستم ببین اگه بودم چه میکردم:hanghead:
موتور 1000 هم بخرم همین کارها رو میکنم صحبتم بیشتر رویه این هست
که خودمون باید ی سری از کارها رو بکنیم توی خارج (کشورهای اروپایی نامبر وان و امریکا)
ی سری از شرکتها هستند که این کارها رو برای مشتری انجام مبدن توی کشورهایی مثله کشور خودمون
باید هر کسی خودش با کمک گرفتن از نت و دوستان و غیره انجام بده.
موفق و سلامت باشین
محمدرضا شیخی
13-11-1393, 09:03 بعد از ظهر
دوستان شایعاتی هست که احتمال میره این موتور پلاک شدنش ممنوع بشه. آیا اگه همچین اتفاقی بیفته کسانی که این متور رو قبل از ممنوعیت داشتن هم استفاده از موتورشون غیرمجاز تلقی میشه؟
داستان zx150cc چی بوده؟ بعد از ممنوعیت پلاک شدن اون موقع تردد zx150 های قدیمی تر هم ممنوع شد؟؟؟
digitalcanon
13-11-1393, 09:50 بعد از ظهر
دوستان شایعاتی هست که احتمال میره این موتور پلاک شدنش ممنوع بشه. آیا اگه همچین اتفاقی بیفته کسانی که این متور رو قبل از ممنوعیت داشتن هم استفاده از موتورشون غیرمجاز تلقی میشه؟
داستان zx150cc چی بوده؟ بعد از ممنوعیت پلاک شدن اون موقع تردد zx150 های قدیمی تر هم ممنوع شد؟؟؟
واسه همینه که مدل 2015 وارد نشد . من مطمعن بودم که یه روزی گندش در میاد
در مورد غیر مجاز شدن یا فک پلاک ملی امکانش خیلی کمه واسه اینکه من یا دوستان دیگه که خرید کردیم سند شرکتی داریم و اگه یه روزی قرار باشه همچین اتفاقی بیافته شرکت باید خسارتشو پرداخت کنه .
معیار شون چی خواهد بود. برای مثال موتور من که ارمان موتور وارد کرده حجم 248 روی سیلندر چسبونده شده خیلی هم تابلو . ولی واسه باقی دوستان که از شرکتهای دیگه خرید کردن اون قسمت روی سیلندر صافه ولی شماره موتور سنگ گرفته شده و شماره جدید با 248 شروع شده روی پوسته موتور حک شده .
roots
13-11-1393, 11:02 بعد از ظهر
من اروپا نرفتم ولی دیگر کشوهای اسیایی که رفتم نینجا 250 یا 300 رو به عنوان موتور کاملا شهری استفاده میکنند منظور اینکه ادمهای عشق موتورشون که دلشون میخواد دستی بر سیستم ببرن یا اگزوزی عوض کنن و .. اصلا سراغ همچین موتورایی نمیرن و البته خوب فرهنگشون کاملا متفاوته با ما یعنی اونقدر به استاندارد این موتور اعتقاد و اعتماد دارن که هیچ تغییری رو این موتور ندن...
کاوه
13-11-1393, 11:17 بعد از ظهر
من اروپا نرفتم ولی دیگر کشوهای اسیایی که رفتم نینجا 250 یا 300 رو به عنوان موتور کاملا شهری استفاده میکنند منظور اینکه ادمهای عشق موتورشون که دلشون میخواد دستی بر سیستم ببرن یا اگزوزی عوض کنن و .. اصلا سراغ همچین موتورایی نمیرن و البته خوب فرهنگشون کاملا متفاوته با ما یعنی اونقدر به استاندارد این موتور اعتقاد و اعتماد دارن که هیچ تغییری رو این موتور ندن...
تا حدودی حرفت رو قبول دارم اما کاملا هم اینطور نیست
تو فروم های خارجی بری میبینی خیلی ها همین موتورهای حجم پایین رو تغییر میدن و استفاده میکنن
roots
13-11-1393, 11:44 بعد از ظهر
کاوه جون اخه اونا احتیاجی ندارن مثلا واسه 1 ثانیه شتاب بیشتر یا .. یهو این همه پول بدن! درسته؟؟ رو موتورای حجم بالای خودشون چرا ولی این موتورا نمیکنن...اقا اینم سند من رفته بودم اندونزی اینو تو خیابون گرفتم! جون من تریپ یارو میخوره موتور باز باشه؟؟[Only registered and activated users can see links]
alik
14-11-1393, 04:18 بعد از ظهر
درود بر همه
اقا ما حرفمون رو پس گرفتیم!!!
اینم متوجه شدیم توی این فروم :
که به موتور و سازندش باید اعتقاد داشته باشیم و دست به فابریک بودن نزنیم!!
پس این همه کمپانی هم که در دنیا لوازم تیون کردن درست میکنن زیاد هم عاقل نیستن چون کسی نمیخره!!
از شما ها که حرفه ای هستین بعید بود.
اینم بگم من پوله ریادی ندادم موتوری رو که باید ۱۰ تومان بخرم ۳۰ تومان خریدم یعنی ۳ برابر!
لوازم تیون هم همینه ۳ برابر!
چاره ای هم نیست.
موفق باشین
کاوه
14-11-1393, 06:53 بعد از ظهر
roots
14-11-1393, 08:00 بعد از ظهر
من حقیقت اصلا منظورم کس خاصی یا کار خاصی نیست هر کی میتونه اینجا نظراتشو بگه..مام چیزی که دیدیمو گفتیم...این کار که سهلا 60 برابرشو رو هیوسانگ خودم انجام دادم تا این نظرو به عنوان کسی که انجام داده دارم میگم...برای افراد دیگه..در نهایت ولی هر کی خودش تصمیم میگیره چه کنه و چه نکنه..
roots
14-11-1393, 08:06 بعد از ظهر
به منم 50 نفر تماس گرفتن راجع به تنظیمم رو نینجا فقط بهشون گفتم اول بیت دوری بزن با موتور من اگه خوشت اومد اونوقت.....اینو میگن کمک واقعی به بچه های سایت!
ضمنا کسی هم ناراحت میشه سایت نیاد اصلا هیچ اصراری نیست....
roots
14-11-1393, 08:30 بعد از ظهر
این اسپشیالها زیاد نمیشه روش حرکت استیکری زد...من یه چیزایی چسبوندم کاوه جان رو موتورم..جمعه بیا ببین چی شد موتور![emoji1] [emoji1] [emoji1] خخخ
محمدرضا شیخی
14-11-1393, 09:28 بعد از ظهر
دوستان کسٍ دیگه ای نظری نداره؟؟
roots
14-11-1393, 09:37 بعد از ظهر
این غیر ممکنه دوست عزیز..همه ما که این موتورو داریم همه جاش ثبت شده 250 !!! هیچ کس جز اونی که جفتشو سوار نشده باشه نمیتونه تفکیک بده .. اونوقت چه جوری میخوان مثلا ....ولی من بعدش دیگه نمیزارن وارد شه ولی اونایی که گرفتن که به قولی قصر در رفتن![emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
farshad 54
14-11-1393, 09:37 بعد از ظهر
دوست عزیز
وقتی یه موتور پلاک ملی شد و سند جمهوری اسلامی ایران خورد دیگه کسی نمیاد جمش کنه
شاید برای پلاک کردن موتورهای جدید سختگیری کنن و دیگه 300 پلاک نکنن که همین الانشم 300 پلاک نکردن 249 پلاک کردن
سال 85 همین قضیه واسه موتورهای پولسار 180 اتفاق افتاد و گفتن میخوان پولسار هارو جمع کنن و یه عده هول شدن رفتن موتورهاشونو مقت فروختن از ترسشون ولی من گفتم عمرا این موتور جمع بشه و همچنان
سوار میشدم ولی خب گیر بازار بود و اگه میدیدنت و میتونستن میگرفتن که بعدش اغلام کردن هر کی پولسار داره باید بره کلانتری محلشون اطلاعات شخصی و محل زندگی و ... شو اعلام کنه و برگه تردد بگیره
که منم رفتم کلانتری خ جامی مراحلشو طی کردم و یه برگه بهم دادن و بعدشم که دیگه کلا قضیش منتفی شد و الان 250 هم پلاک میشه
به همین دلیل مطمئن باش هیچ مشکلی واسه نینجا های 300 که خریداری و پلاک شده پیش نمیاد چون این ها به عنوان 250 پلاک و سند خوردن
roots
14-11-1393, 11:05 بعد از ظهر
ممنون از توضیحاته کامله دوست خوبم آقا فرشاد...
و اینم موتور ما...به نظرتون چه جور شده؟؟ خوبه؟ زیاد شلوغ نشده؟؟
نظرتون جدا واسم مهمه .. پس لطفا نظر بدین.
کاوه
14-11-1393, 11:29 بعد از ظهر
خوشمان نیامد
به نظرم خز شده علیرضا
مخصوصا اون برچسب هایی که چسبوندی به پشت آیینه ها شلوغ کرده موتورو
roots
14-11-1393, 11:36 بعد از ظهر
ممنونم کاوه جون از نظرت..حقیقت یکی دیگه هم همینو بهم گفت برچسب آینه رو...احتمالا برش دارم
کاوه
15-11-1393, 12:44 قبل از ظهر
البته بازم کلا طراحی استکیر یه چیز کاملا سلیقه ای هست اما به نظر من روی اسپشیال ها
میشه از برچسب های طرح کربن استفاده کرد و اون قسمت های مشکی در اطراف موتور رو چسبوند
ممکنه زمان گیر و سخت باشه ولی اگه تمیز انجام بشه مطمعن هستم نتیجه قشنگی میشه گرفت
البته میگم بازم سلیقه ای هست و ممکنه چیزی که من میپسندم بقیه دوس نداشته باشن و بالعکس
[Only registered and activated users can see links][/QUOTE]
- - - Updated - - -
البته بازم کلا طراحی استکیر یه چیز کاملا سلیقه ای هست اما به نظر من روی اسپشیال ها
میشه از برچسب های طرح کربن استفاده کرد و اون قسمت های مشکی در اطراف موتور رو چسبوند
ممکنه زمان گیر و سخت باشه ولی اگه تمیز انجام بشه مطمعن هستم نتیجه قشنگی میشه گرفت
البته میگم بازم سلیقه ای هست و ممکنه چیزی که من میپسندم بقیه دوس نداشته باشن و بالعکس
[Only registered and activated users can see links][/QUOTE]
farshad 54
15-11-1393, 11:40 قبل از ظهر
پشت آینه هارو منم نظرم منفیه خوب نشده
طراحی و استیکر کار کردن روی موتور سلیقه ای هست ولی خب یه سری استاندارد داره که باید رعایت بشه مثل ترکیب رنگ ها و هارمونی رنگ های متضاد رو موتور و.....
ولی در آخر باز برمیگرده به سلیقه صاحب موتور
در کل علیرضا اگر حالشو و وقتشو و پولشو داری یه سری حرکت در مورد طراحی رو موتور دارم جمعه دیدمت راجبش صحبت میکنیم بقیه دوستان هم هستن نظراتشونو میگن اگر با سلیقت منطبق بود میتونی انجام بدی
roots
15-11-1393, 12:45 بعد از ظهر
ممنون ازت فرشاد جان..ایشالله میبینمت.
mid
15-11-1393, 01:03 بعد از ظهر
آقا بنظر من برچسب های پشت آینه و وسط طلق(همون که شکل قوطیه) رو بکنی بهتره!
Barat2jafari
16-11-1393, 11:51 بعد از ظهر
دوستان عزیز ازاین اینکه به نتیجه دلخواه خود رسیدید بنده بسیار خوشحالم واقعا اگه بابرداشتن کاتالیزوراینهمه درشتاب موتورکارایی داره... خوشحالی بنده به این دلیله که میشه بدونه برداشتنه این قطعه هم شتاب رابیشترکرد این قطعه بودنش داخل اگزوز یک امرحیاتی است آ نهم درکشورما، بس نتیجه میگیریم که ااگرلوله اگزوز را ازخروجی سرسیلندر تاجای که کاتالیزره به یک اندازه کنیم ودست به این قطعه گرانبها هم نزنیم که از دویست متری عمق زمین به دست میاد... خاصیت این قطعه اینه که باهوای خروجی گرم میشه وگازهای حاصل انفجاررا به خود جذب میکنه که وارد هوا که همگی تنفس میکنیم نشه اگه توجه کنیم سنسوری که به اگزور نصب درست قبل از کاتالیزر میباشد تا اطلاعات انفجار انجام شده را به کامپیوتر برسانه باتوجه به هوای کشورما مگراینکه بابرداشتن این قطه اتفاقی بین سنسور وکامپیوتر بیفته که این هم خیلی ممکن نیست یکی ازخواص این قطعه اینکه اگه دردمای یک درجه گرما قرارش بدیم چند برابر بیشتر گرم میشه تا گازهای خروجی راجذب کنه برداشتن کاتالیزور دروسیله ای مدل پایین که بالای پنجاه هزارکیلومتر کارکردند درشتاب شاید کارایی داشته باشد ولی دروسیله ای کم کار کرده امکانش خیلی کم میباشد ازدوستان عزیزم خواهش میکنم که اندازه شتابی که بابرداشتن کاتالیزر به دست آ وردند بگن به چه اندازه است چون اینکارو خیلی عالیه میشه باکارهای دیگه وبدونه برداشتنش به شتاب بیشتری دست یافت من که ازاین اتفاق خیلی خوشحالم امیدوارم باکمک شما به نتیجه های خوب دستیابی کنیم موفق باشید
digitalcanon
17-11-1393, 12:23 قبل از ظهر
دوستان عزیز ازاین اینکه به نتیجه دلخواه خود رسیدید بنده بسیار خوشحالم واقعا اگه بابرداشتن کاتالیزوراینهمه درشتاب موتورکارای دارد خوشحالی بنده به این دلیله که میشه بدونه برداشتنه این قطعه هم شتاب رابیشترکرد این قطعه بودنش داخل اگزوز یک امرحیاتی است آ نهم درکشورما بس نتیجه میکیریم که ااگرلوله اگزوز را ازخروجی سرسیلندر تاجای که کاتالیزر به یک اندازه کنیم ودست به این قطعه گرانبها هم نزنیم که از دویست متری عمق زمین به دست میاد خواسیت این قطعه این که باهوای خروجی گرم میشه وگازهای حاصل انفجاررا به خود جذب میکنه که وارد هوا که همگی تنفس میکنیم نشه اگه توجه کنیم سنسوری که به اکزور نصب درست قبل از کاتالیزر میباشد تا اطلاعات انفجار انجام شده را به کامپیوتر برسانه باتوجه به هوای کشورما مگراینکه بابرداشتن این قطه اتفاقی بین سنسور وکامپیوتر بافته که این هم خیلی ممکن نیست یکی ازخواص این قطعه اینکه اکه دردمای یک درجه گرما قرارش بدیم چند برابر بیشتر گرم میشه تا گازهای خروجی راجذب کنه برداشتن کاتالیزور دروسیله ای مدل پایین که بالای پنجاه هزازکیلومتر کارکردند درشتاب شاید کارای داشته باشد ولی دروسیله ای کم کار کرده امکانش خیلی کم میباشد ازدوستان عزیزم خواهش میکنم که اندازه شتابی که بابرداشتن کاتالیزر به دست آ وردند بگن به چه اندازه است چون اینکارو خیلی عالیه میشه باکارهای دیگه وبدونه برداشتنش به شتاب بیشتری دست یافت من که ازاین اتفاق خیلی خوشحالم امیدوارم باکمک شما به نتیجه های خوب دستیابی کنیم موفق باشید
در مورد الودگی هوای که بعد از برداشتن کاتالیزور بوجود میاد . فکر نکنم به اندازه هزاران cg 125 و موتورهای غیر استانداردی که در سطح شهر تردد میکنن باشه . فکر نکنم کلا 100 تا نینجا تو تهران باشه که هموشون کاتالیزور برداشته باشن
شما میتونید بفرمایید که چه تغییراتی انجام میدید که شتاب موتور بیشتر میشه . نه به این دلیل که بخوام خودم انجام بدم فقط به این دلیل که بدونم چه تغییری رو موتورم انجام میشه. من داینو جت و اتوتیون نصب کردم و فیلتر هوا و شمع نیز تعویض کردم از نظر خودم و چندتا از دوستان که خیلی عالی شده و بعدش کاتالیزو را هم در اوردم هفته پیش هم با موتور اقای علیرضا شیرازی یه تست گرفتم شاید حدود 100 متری عقبتر موند. همون موتوری که شما گفته بودید به روشی که دارید تنظیم شده .
من خودم کاملا فنی هستم و میخوام بدونم ایا سیستم برق و سوخت رسانی و هوای این موتور که کاملا الکترونیکی هستش تنطیم دستی داره؟. برای مثال انژکتور پیچ تنظیم داره یا دریچه گاز یا شاید کویل . درسته تمام اینها یه سنسور دارن و هر کدوم از سنسور ها یه حد ماکزیمم و مینیمم تعریف شده در ecu و اگر قراره پارامتری در ecu تغییر کنه حتما باید از طریق نرم افزاری باشه. که بازم بستن داینو جت و اتوتیون و انتخاب مپ قابل درک تره . مگر اینکه واقعا روش شما روش خواصی باشه که خود شرکت کاوازاکی و دیگر شرکتهای تولید کننده لوازم تیون از اون بی اطلاع باشن
digitalcanon
17-11-1393, 05:19 بعد از ظهر
دوستانی که لاستیک عوض کردن دقت کردین تو سرعت بالایی140تا موتور گیچ میزنه. مال من که این طوری شده بود . متاسفانه هیچ کدوم از این آپاراتی ها که لاستیک موتور را بالانس میکنه کار موتور را نمیتونه انجام بده چون میله اتصال به توپی برای لاستیک موتور بزرگه. . بعد از کلی تحقیق تو سایت youtube نمونه دستگاه بالانس دستی و نحوه عمل کردش را برای موتور پیدا کردم و ساختم وبا دقت خیلی بالایی هر دو چرخ عقب و جلو را بالانس کردم نتیجه عالی و تست حتی تو سرعت 160 هیچ گونه لرزشی نداشت.
درسته به بالانس با دستگاه نمیرسه ولی من نتیجه خوبی گرفتم
salahshor
18-11-1393, 04:00 قبل از ظهر
دوستان عزیز ازاین اینکه به نتیجه دلخواه خود رسیدید بنده بسیار خوشحالم واقعا اگه بابرداشتن کاتالیزوراینهمه درشتاب موتورکارایی داره... خوشحالی بنده به این دلیله که میشه بدونه برداشتنه این قطعه هم شتاب رابیشترکرد این قطعه بودنش داخل اگزوز یک امرحیاتی است آ نهم درکشورما، بس نتیجه میگیریم که ااگرلوله اگزوز را ازخروجی سرسیلندر تاجای که کاتالیزره به یک اندازه کنیم ودست به این قطعه گرانبها هم نزنیم که از دویست متری عمق زمین به دست میاد... خاصیت این قطعه اینه که باهوای خروجی گرم میشه وگازهای حاصل انفجاررا به خود جذب میکنه که وارد هوا که همگی تنفس میکنیم نشه اگه توجه کنیم سنسوری که به اگزور نصب درست قبل از کاتالیزر میباشد تا اطلاعات انفجار انجام شده را به کامپیوتر برسانه باتوجه به هوای کشورما مگراینکه بابرداشتن این قطه اتفاقی بین سنسور وکامپیوتر بیفته که این هم خیلی ممکن نیست یکی ازخواص این قطعه اینکه اگه دردمای یک درجه گرما قرارش بدیم چند برابر بیشتر گرم میشه تا گازهای خروجی راجذب کنه برداشتن کاتالیزور دروسیله ای مدل پایین که بالای پنجاه هزارکیلومتر کارکردند درشتاب شاید کارایی داشته باشد ولی دروسیله ای کم کار کرده امکانش خیلی کم میباشد ازدوستان عزیزم خواهش میکنم که اندازه شتابی که بابرداشتن کاتالیزر به دست آ وردند بگن به چه اندازه است چون اینکارو خیلی عالیه میشه باکارهای دیگه وبدونه برداشتنش به شتاب بیشتری دست یافت من که ازاین اتفاق خیلی خوشحالم امیدوارم باکمک شما به نتیجه های خوب دستیابی کنیم موفق باشید
اقای جعفری ضمن خسته نباشید
کاتالیزور همونجوری ک از اسمش مشخصه ی قطعه تو مسیر خروجی گازهای اگزوزه ک با حرارتی بالغ بر 200 تا 700 درجه سانتی گراد ک بر اثر عبور گازهای حاصل از احتراق ب این دما میرسه کمک میکنه ک گازهایی ک سوختی ک در محفظه احتراق فشرده و منفجر شده و تولید گازهایی شامل هیدرو کربن های نسوخته و مونوکسید کربن و دی اکسید کربن و اکسیژن و غیره شده بواسطه حرارت بالا سوخته و طی واکنش شیمیایی تبدیل ب گازهای کم خطری بشن مثل تبدیل مونوکسید کربن ب دی اکسید کربن ک کم خطر تر میباشد پس نتیجه میگیریم ک کاتالیزور گازی رو ب خودش جذب نمیکنه بلکه با ایجاد کوره داغ گازهای متراکم و پر خطر برای محیط زیست و سلامتی انسان رو کم خطر تر میکنه .
مبحث بعدی اینه ک کاتالیزور بسته ب نوع و حجم و طراحیه اون میتونه عملکردهایی متفاوفتی داشته باشه ولی در کل خاصیت همشون اینه ک خیلی سریع گرمای محیط رو جذب میکنن و با سرعت کمتری حراراتشون میاد پایین در این موتور بعلت داشتن 2 جداره و استفاده از نوع فویلی ک نوعی فلز و از الیاژهای گرون قیمت هم هستش این کار ب خوبی انجام شده .
کسی نمیتونه منکر این بشه ک تو انجین 4 زمانه هر چقدر تخیله راحتر و بهتر صورت بگیره ب همان اندازه زمان و سرعت شارژ سیلندر و راندمان و گشتاور موتور زیاد میشه تو طراحی هدرز و کاتالیزور هم مهندسین سعی میکنن ک حداقل افت و تاثیر منفی وجود کاتالیزور رو تو تمام سیستم اعمال کنن ولی اینکه بگیم بودن یا نبودنش تاثیری نداره ی کم منطقی نیست
اینو قبول دارم ک برداشتن کاتالیزور درموتورهای با کارکرد مایل بالا ک بعلت مصرف سوخت های بیکیفیت و یا رانندگی داخل شهر تاثیر بیشتری از خودش نسبت ب حالت قبلش نشون میده ولی در مورد موتور اقای نوربخش ما حتی از سرویس کار کاوا و نماینده شرکت ک تو ترکیه س سوال کردیم و همون جوابی رو دادن ک همه میدونیم و قبلا تو فروم هم عرض کردم
- - - Updated - - -
در ضمن تو فیزیک خوندیم ک هر جسمی در مقابل حرارت رفتار متفاوتی از خودش نشون میده ی جسمی مثلا تا یه دمایی عایق عمل میکنه و جسم دیگه در مقابل حرارت رسانا هستش
اینکه شما میفرمایید با یه دمایی چند برابر بیشتر گرم میشه اگه مبحث بالا رو استنباط نکنیم باید قوانین فیزیک رو از نو نوشت !!
مورد بعدی تو مبحث تیونیگ این موتوره ک تمام قوانین و اصول تیونیگ موتور های 4 زمانه در این موتور هم صادقه من جمله پر خوران کردن یا اصلاح سیستم هوارسانی . تغییر و اصلاح استراتژی ای سی یو . تغییر و یا اصلاح مسیر اگزوز . افزایش حجم یا ضریب کمپرس . کاهش اصطکاک و یا کاهش وزن قطعات متحرک و بهینه کردن احتراق
هر تیونری میخواد تو امریکا باشه یا ژاپن و یا ایران باید یکی یا چند اصل بالارو برای بالا بردن گشتاور سر چرخ انجام بده پس چیز پنهانی نداریم !!
در مورد موتور اقای نور بخش هدف از برداشتن کاتالیزور صرفا قدرت و شتاب نبوده بلکه صدای بم اگزوز هم مد نظر بوده ک نتیجه کار هم خوب بوده . بعد از تعویض لاستیک ها و شمعها و نصب اتو تیون و پاور کاماندر و فیلتر هوا و حذف کاتالیزور و 2 تغییر در اینده نزدیک ک تعویض هدرز و مسیر .
- - - Updated - - -
وهوای ورودی ب سیلندر هاس و تنظیمات بیشتر روی ای سی یو پاور و کنترلر o2 خواهد بود ب جرات میتونم بگم تو ایران هیچ 300 ب گردشم نمیرسه و تست جاده هم تو تمامی شرایط حتی با تغییر راکب همینو نشون داد
تغییر در حد و اندازه مقایسه بین نینجای 250 با 300 بوده و انشالا ک مبارکشون باشه چونکه واقعا خیلی زحمت کشیدن و با علاقه زیاد و دانش خوب صفر تا 100 کارهای موتور رو خودشون انجام دادند .
و در اخر امیدوارم تبادل اطلاعات و نظریات باعث دلخوری و یا سو برداشت نشه چونکه هدفمون ب اشتراک گذاشتن و استفاده از دانش همدیگس .
دوستان این روزها گرفتارم زیاد نمیتونم بیام سایت و عذر خواهی میکنم.
Barat2jafari
18-11-1393, 09:16 قبل از ظهر
دوست عزیز من توجه کرده باشید بنده ازاینکه شماشتاب موتورت را بالا بوردی بنده خوشحالی خودم رااولا از همه چی اعلام کردم وبرمیگردیم سوالات شمااز من که شرکت کاواساکی بیشترمیدونه یامن وبرای تنظیمات چه کارهای میکنم از آ نجا که شما فنی هستی باید بدونی که این موتورها متاسفانه برای کشورما طراحی وساخته نشده و به همین خاطر کارکردش نسبت به کشورهای اروپای فرق میکنه ودرضمن به خاطر،100متر که اینهمه هزینه کردی می ارزه تعغیرات صد متری را باخیلی چیزهای دیگه حتی بایک شمع خوب هم میشه به دست آ ورد درموردانژکتور بلی برای بنده پیچ دااره پیچ الکترونیکی دوست عزیز اکه شما بدونی انژکتور باچه ولتاژوامپرکار میکنه به راحتی تعقیرات انجام میدی ودرمورد سنسورها هم همینطور واما درمورد موتورعلیرضا بعد ازتعویض اگزوز باید کارهای روی موتور علیرضا انجام میشد چون ازراه رفتنش راضی بود من انجام ندادم دوست عزیز لوازمی که شما بستید باعث رودن بالای حد کاتاف شده که البته این یه فرضیه است به هرصورت امیدوارم همیشه موفق باشدوسرافراز باشید
Barat2jafari
18-11-1393, 09:46 قبل از ظهر
دوستان من ازاینکه میبینم برای بالابردن شتاب موتور اینهمه زحمت وهزینه میکنید بنده ازته دل خوشحال میشم ولی اینهم درنظر داشته باشید که بالا بردن حدکاتاف برای موتورشما که یاتاقان داره درعمرموتور بیش ازاندازه تعثیر گذاره کارهای که من میکنم فقط درمورد شتاب اولیه است نه سرعت زیاد باز برای شما آ روزی موفقیت بیستر میکنم واین کارهای شما برای بنده هم بی فایده نیست که ناراحت بشم اینو بدونین که ازشما خوشحالترم
digitalcanon
18-11-1393, 10:09 قبل از ظهر
اقای جعفری هیچ کدوم از کارهای که انجام دادم و قطعاتی که بستم. باعث نشده که کاتاف موتور بیشتر بشه. تو همون دور 13500 کاتاف میشه . البته این قابلیت را داره ولی سعی کردم استانداردها را رعایت کنم
در ضمن قبول دارم این موتور برای تایلند و ژاپن که هوای مرطوب داره و هم سطح دریا ست طراحی شده و تو هوای خشک و ارتفاع بالاتر از سطح دریای تهران کمی افت قدرت داره . من با این موتور رفتم شمال وقتی تو رشت گاز میدادم و دنده عوض میکردم به جرات میتونم بگم شده بود در حد 400
اون صد متری که خدمتون عرض کردم موتور اقای شیرازی عقب مونده بود تو مسیر 2 کیلومتری بود
هدف من از این همه هزینه کردن و تیون کردن موتور استفاده از حداکثر توان موتور ولی در حالت نزدیک به استاندارد برای همین تا انجا که امکان داشت سعی کردم از بهترین برند و مورد تایید شرکت کاوازاکی باشه
بحث اون تنظیماتی که شما انجام میدید جداس . من دوست دارم اگه به موتور در اینده اسیب نمیزنه یا قطعه ای مورد دارنمیشه رو موتورم انجام بدم برای همین اگر امکان داره من با شما تماس تلفنی داشته باشم واگر صلاح توضیح بدید و اگر نتیجه بخش بود برای منم انجامش بدید
با تشکر
roots
18-11-1393, 10:12 قبل از ظهر
من این نکته رو بگم که از موتور خودم بعد تنظیم رضایت دارم چون خود کاظم هم نشسته و دیدش چقدر نرم گاز میخوره و شتاب میگیره...من این نرمی و راحتی در شتاب گرفتنو فقط رو موتور خودم دیدم...و برای تست بین موتورها هم به قول نوربخش عزیز باید حتما موتورا روی دستگاه برد و یا اینکه در شرایط مساوی اعم از راکب و .. مقایسه رو انجام داد.
Barat2jafari
18-11-1393, 10:21 قبل از ظهر
دوست من کاری که من انجام میدم آسیب به هیچ قطعه نمیزنه وقطعه عوض نمیشه درمورد تماس شماره من هست واحتیاج به پرسیدن نداره وازاینکه گفتم خوشحالم ازکارهای که شما انجام دادین ونتیجه بخش بوده به این دلیله که درانجام کارهای بعدی به من کمک میکنه
کاوه
18-11-1393, 10:47 قبل از ظهر
Barat2jafari
18-11-1393, 10:55 قبل از ظهر
لاستیکی که انتخاب کردی بسیار قشنگه اگه وزنش بالاستیک خودش زیاد فرق نکنه
salahshor
18-11-1393, 06:38 بعد از ظهر
اصلا متوجه نمیشم از این ک میفرمایید این موتور برای اب و هوای ایران طراحی نشده ؟!!!!!
کلا انجین انژکتور قابلیت سازگاری و رعایت نسبت سوخت ب هوا رو تو هر شرایط جوی داره . کاربرات نیس ک برادر من
در مورد شمال و نزدیک ب سطح دریا تو تمام وسایل نقلیه موتوری حتی موتور گازی هم صدق میکنه چون فشار هوا و ب طبع اون مقدار اکسیژن نیز بیشتره
پس ژاپن و افریقا نداریم !!!
بحث خوشحالی و ناراحتیه کسی نیست فقط میخوایم بازدیدکنندگان و بچه ها بتونن از نتیجه کارهایی ک انجام میدیم مطلع باشند و سطح معلومات همه بره بالا .
فقط چیزی رو قبول میکنم ک پشتوانه علمی و فنی داشته باشه
Barat2jafari
18-11-1393, 07:38 بعد از ظهر
دوست عزیز اکه من بخوام از نظر علمی توضیح کامل بدمچندین صفحه باید بنویسم باعرض پوزش نه وقت دارم نه سواد کافی اینو بکم که شاید شما علمش راداشته باشی وعلمی حرف بزنی بنده متوجه نشم وبلعکس کارمن باتجربه است بنده کارهای که انجام میدم نمیتونم کامل توضیح بدم باحرف که من نمتونم کارم را به شما اراعع بدم کار بنده عملی وتظمینی میباشد وبعد انجام کار اکر مشتری تعغیر انجام شده را قبول کرد مبلغ دریافت میشود کاره فنی چیزی نیست که به راحتی دراختیار همه ق رارداد واز اینکه احساس خوشحالی کردم کاملان درست کفتم چون راهای دیکه راهمین بایک کلمه شما برای بنده تجربه میشه
digitalcanon
18-11-1393, 08:30 بعد از ظهر
دوست عزیز اکه من بخوام از نظر علمی توضیح کامل بدمچندین صفحه باید بنویسم باعرض پوزش نه وقت دارم نه سواد کافی اینو بکم که شاید شما علمش راداشته باشی وعلمی حرف بزنی بنده متوجه نشم وبلعکس کارمن باتجربه است بنده کارهای که انجام میدم نمیتونم کامل توضیح بدم باحرف که من نمتونم کارم را به شما اراعع بدم کار بنده عملی وتظمینی میباشد وبعد انجام کار اکر مشتری تعغیر انجام شده را قبول کرد مبلغ دریافت میشود کاره فنی چیزی نیست که به راحتی دراختیار همه ق رارداد واز اینکه احساس خوشحالی کردم کاملان درست کفتم چون راهای دیکه راهمین بایک کلمه شما برای بنده تجربه میشه
با کمال احترام . برای تجربه و سابقه شما
اگر کار فقط تجربی باشه و علمی نسبت به اون کار نباشه. بهتره که اون کار انجام نشه. ..اون رو موتور 30 میلیونی
من ادم مغروری نیستم ولی فردی هستم که اگه قرار باشه کار فنی انجام بدم اول تحقیقات علمی را کامل انجام میدم بعد سراغ انجام کار میرم چون اون وقت اطلاعات کافی دارم و نیاز به ازمون و خطا نیست .
Barat2jafari
18-11-1393, 08:40 بعد از ظهر
همچنین باکمال احترام به علم شما منظور بنده علم د رکنار تجربه میباشد چیزهای درتجربه هست بنده نمیتونم ازراه دور به صورت علمی به شماتوضیح بدم واینکار منم برنمیداره وبنده چیزی که درمجودم نیست مغرور بودنه
omidco2003
19-11-1393, 06:25 بعد از ظهر
دوستان عزیز ببخشید وسط بحث های تیونینگی تون مزاحم میشم
مدل معمولی با اسپشیال چه فرقی داره؟
مدل ABS دار با اسپشیال چی؟
ممنون
farshad 54
19-11-1393, 06:48 بعد از ظهر
مدل اسپیشیال فقط طراحیه روی فلاپاش فرق داره
abs ربطی به معمولی و اسپیشیال نداره معمولی میتونه abs دار باشه میتونه نباشه اسپیشیال هم همینطور
M E H D I
19-11-1393, 07:42 بعد از ظهر
نینجا 300 اسپشیال با ABS الان تو بازار موجوده؟ قیمت کسی داره؟
roots
20-11-1393, 07:31 بعد از ظهر
پولت نقد باشه چرا نباشه...ولی پیشنهاد میشه تا بعد عید صبر کنی.
roots
30-11-1393, 03:43 بعد از ظهر
راهی مطمین برای تشخیص 250 و 300(نقل قول از آقایان سلحشور و نوربخش) موتور روی دنده 2 کات آف سرعت حدود 92-95 کیلومتر در ساعت.واس خودمو تست کردم 93 شد
farshad 54
30-11-1393, 04:40 بعد از ظهر
roots
30-11-1393, 04:43 بعد از ظهر
یاد موتور کاظم افتادم!
amirreza72
30-11-1393, 07:07 بعد از ظهر
سلام خدمت تمام دوستان.من چنتا سوال داشتم اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.1>فرق z300 با 300 race فقط طراحیشه؟ 2>از لحاظ قدرتی یکسان هستند یا تفاوت دارن؟ 3>لطفا اگه فرقای دیگه ای هم داره ممنون میشم بگید. با تشکر.
roots
30-11-1393, 07:09 بعد از ظهر
زد 300 تو بازار ایران تا اونحایی که من دیدم نیستش! چون کلا زد زیاد طرفدار نداره..بلی انجینشون یکی هست ولی در کل همیشه ریس سرعت و شتابش بیشتره
M E H D I
30-11-1393, 08:29 بعد از ظهر
2013_Kawasaki_Ninja_300_Special_Edition_Review_&_Walk_Around_Canon_Vixia_HF_M40_Video_Test ([Only registered and activated users can see links] _Walk_Around_Canon_Vixia_HF_M40_Video_Test_%5BpFqH g4f4s6Q%5D_%5Btag22%5D.mp4)
2013_Kawasaki_Ninja_300_Special_Edition_-_owner_s_review ([Only registered and activated users can see links])
2014_Kawasaki_Ninja_300_Special_Edition_Walk_Aroun d_Video ([Only registered and activated users can see links] d_Video___Universal_City_Walk_%5BGuKESR0XQ2k%5D_%5 Btag22%5D.mp4)
2013_Kawasaki_Ninja_300_Special_Edition_Review_Str eet_Ride_Slip_On_Two_Brothers_Exhaust_Sound
([Only registered and activated users can see links] eet_Ride_Slip_On_Two_Brothers_Exhaust_Sound_%5BIX_ rDEs8ZeA%5D_%5Btag22%5D.mp4)2013_Kawasaki_NINJA_30 0_Special_Edition_w__ABS__The_First_Engine_Start-Up_&_idLe
([Only registered and activated users can see links] e_First_Engine_Start-Up_%26_idLe__%5BZ5DZ0oWhVc0%5D_%5Btag22%5D.mp4)Rea son_why_i_bought_a_2013_Kawasaki_NINJA_300_Special _Edition_with_ABS_Beginner_s_Bike
([Only registered and activated users can see links] ial_Edition_with_ABS_Beginner_s_Bike_%5B0tPJrGOsIm k%5D_%5Btag22%5D.mp4)2013_Kawasaki_NINJA_300_Speci al_Edition_w__ABS_&_NINJA_ZX6R_636
([Only registered and activated users can see links] _NINJA_ZX6R_636_-_Quick_Peek__-%29_%5BFkxuMUqSqeM%5D_%5Btag22%5D.mp4)2013_Kawasak i_NINJA_300_Special_Edition_w__ABS__The_Seat_Cowl_&_an_Update_ ([Only registered and activated users can see links] e_Seat_Cowl_%26_an_Update__%5BMpCkXNTdKSU%5D_%5Bta g22%5D.mp4)
2014_Kawasaki_NINJA_300_Walk_Around_Video___Jammin g_Tim ([Only registered and activated users can see links] g_Time__-%29_%5Bx2-AY84F-6g%5D_%5Btag22%5D.mp4)
New_Kawasaki_Ninja_300_Special_Edition_ABS ([Only registered and activated users can see links] oSv5S4Q%5D_%5Btag22%5D.mp4)
2013_Kawasaki_NINJA_300_Special_Edition_w__ABS_Sta rter_Bike_-_Review_&_Comparison_Part_2_of_2
([Only registered and activated users can see links] rter_Bike_-_Review_%26_Comparison_Part_2_of_2_%5Bun04B0of67U% 5D_%5Btag22%5D.mp4)2013_Kawasaki_NINJA_300_Special _Edition_Starter_Bike_-_REVIEW_&_Comparison_Part_1_of_2
([Only registered and activated users can see links] ke_-_REVIEW_%26_Comparison_Part_1_of_2_%5BuHUXN9mXHIw% 5D_%5Btag22%5D.mp4)The_new_2014_Kawasaki_Ninja_300 _Special_Edition_review
([Only registered and activated users can see links] view_%5BomT62am89z4%5D_%5Btag22%5D.mp4)Kawasaki_NI NJA_300_Special_Edition_2Up_Girl_Passenger_Back_Ri de
([Only registered and activated users can see links] ger_Back_Ride_%5BsNBj9Vynwf8%5D_%5Btag22%5D.mp4)Ka wasaki_NINJA_300_Special_Edition!_Go_NINJA_GO_GO_N INJA
([Only registered and activated users can see links] GO_NINJA%21%21_%5BK9TJ5YNQNso%5D_%5Btag22%5D.mp4)2 015_Kawasaki_Ninja_300_ABS_Special_Edition_Walkaro und_-_2014_Toronto_Snowmobile_&_ATV_Show
([Only registered and activated users can see links] ound_-_2014_Toronto_Snowmobile_%26_ATV_Show_%5B-40bmzJIwjg%5D_%5Btag22%5D.mp4)2014_Kawasaki_Ninja_ 300_Special_Edition_ABS
([Only registered and activated users can see links] L9drVerY%5D_%5Btag22%5D.mp4)2013_Kawasaki_NINJA_30 0_Special_Edition_w__ABS_-_Street_Riding_in_the_Rain
([Only registered and activated users can see links])Yes_I_ride_a_Kawasak i_NINJA_300_Special_Edition
([Only registered and activated users can see links] BwsBLXUitdwE%5D_%5Btag22%5D.mp4)
([Only registered and activated users can see links] ke_-_REVIEW_%26_Comparison_Part_1_of_2_%5BuHUXN9mXHIw% 5D_%5Btag22%5D.mp4)
roots
30-11-1393, 11:21 بعد از ظهر
این عکسها رو حیف دونستم که نزارم اینجا..دوستمون این دو تا کیلد رو واسه فلاشر و چراغهای جلوش خودش کار گذاشته...بسیار با دقت و عالی کار کرده مخصوصا اون کلید صفر و یکه که من خیلی باهاش حاال میکنم.
4830748308
ali.motahari
01-12-1393, 01:22 قبل از ظهر
salahshor
01-12-1393, 04:44 قبل از ظهر
با کمال احترام باید عرض کنم ک بنده ب عنوان عضو کوچیکی از جامعه تعمیرکارن و تحصیل کردگان این رشته هستم و تجربه و علم هر دو امیخته بهم و جدا از یکدیگر نیستن و کسی ب اجبار از کسی نخواسته ک تجربیات مفیدش رو در اختیار کسی بذاره . اون بخشی از تجربه و علم ک پولسازه اینجا و در این فروم کاربرد نداره و مربوط به کاسبی و دره مغازه و خاصه مشتریه
بنده ب عنوان کسی ک مکانیک خوندم و 2000 ساعت دوره ت،وری و عملی از شرکتهای بزرگ خودروسازی داخلی و خارجی دارم و از 12 سالگی هم با موتور سروکار داشتم و صبح تا شب با بنزین و روغن و اچار و برق و الکترونیک سروکار دارم باید خدمت دوستداران مباحث فنی عرض کنم ک نینجا 300 واجد سیستم کلوز اپ بوده ک این سیستم نیاز ب هیچ گونه تنظیم خارجی با هیچ نوعی از دیاگها نداشته و حتی طراح و سازنده اونم با دیاگهای رایج و یا ابزارالات تعمیرگاهی نمیتونه تنظیمی رو اون اعمال کنه
و این موتور میتونه با هر نوع شرایط اب و هوایی خودش رو وفق بده بدون سر سوزنی تنظیم خارجی با ی محاسبه سرانگشتی متوجه خواهیم شد ک تو دور 3000 ای سی یو در هر ثانیه بالای 100 بار عملکرد خودشو ب کمک اطلاعات محیطی و کارکرد انجین تصحیح میکنه .
و امااااااا .....
اون ب اصطلاح تنظیمات خارج از استانداردی ک بین موتور سازها رایجه و فکر میکنند کارخانه سازنده و مهندسین نامبر وان کاوازاکی از عهده اون برنمی اومدند یا یادشون رفته عبارتند از :
البته فقط یکیشو میگم چون بد اموزی داره ممکنه کسی بره این کارو انجام بده و اسیب مالی ببینه
بالا بردن فشار ریل سوخت ک تو حالت نرمال و استاندار 2.5 بار هستش
خیلی راحت میشه ب جای هزینه های درست و ب جای تیون مثل پاور و غیره نتیجه مشابهی گرفت ک تو کوتاه مدت اثرات مخربی خواهد داشت مثل کشیدن فنر فشار شکن داخل باک و بالا بردن فشار بنزین پشت سوزن انژکتور و در نتیجه اخذ شتاب بیشتر در ازای صدای زوزه پمپ بنزین و خرابی زود هنگام نازل ها و اورینگها و ..... توضیح اینکه تو سرعت نهایی تاثیری نداره فقط ب اصطلاح گاز خور وحشتناک میشه !!!!!! ک بنده هررررررررگز پیشنهاد نمیکنم . ب این روش تیون میگن تجرربه ک علم اونو رو میکنه و چند روش دیگه ک دوست داشتین اونارو هم میگم
و در اخر قصد بنده جسارت و بی احترامی ب کسی نبوده و نیس فقط خواستم بدونین ک دوستان
با وجود اینترنت و این همه سایتهای خوب و تیونرهای حرفه ای سرتاسر دنیا چیز مخفی و سکریتی در مورد نینجا نداریم هر چه هست واضحه و مشخصه فقط $میخواد و علاقه و تایم ک بری دنبالش .
جمع بندی اینکه هیچ تنظیمی نمیشه رو نینجا انجام داد ک بهتر راه بره برید ایمیل بزنید ب کاوا تا مطمن بشید اگه حرف منو قبول ندارید دوم اینکه دستکاری های خارج از اصول اسیب جدی ب انجین و قطعات برقی میزنه .
البته من هنوز نمیدونم ک اقای جعفری از چ طریقی باعث بهبود شتاب میشن ک هیچ جا کسی بهش اشاره نکرده !! حتی تیونرهای شرکتهای بزرگ و حتی وابسته ب کاوازاکی هم همونایی رو توصیه میکنن ک قبلا عرض کردم . توربو . شمع . فیلتر . پاور . اتو تیون . نازل های سوپر ریس . روغن و خورشیدی و لاستیک و .... کسی جایی نگفته ک برید دیاگ بزنید با شرایط اب و هوایی کشورتون تنظیم کنید یا مثلا کاربرات نیس ک با پیچ هواش ور بریم روش استاندار ایناس و روشهای غیر استاندار و تجربی یکیش همونی هست ک بالا اشاره کردم
و من الله توفیق !
salahshor
01-12-1393, 05:19 قبل از ظهر
این پستم مربوط ب اقای نوربخشه و اموزنده برای علاقمندان :اقای نوربخش ک دوست صمیمی بنده هستن و احترام زیادی برای ایشون قایل هستم کسی هستن ک حتی برای ی پیچ یا خیلی دقیق بررسی میکنن اگه جایی چیزی رو ندونن یا شک داشته باشن تحقیق میکنن و میپرسن و با دقت و وسواس زیادی هم کارشون رو انجام میدن . چند وقت پیش ی طرحی رو برای بالانس کردن چرخ موتورشون بهم توضیح دادن ک حقیقتا بنده لذت بردم تمامی کارهایی رو موتورشون انجام دادند خودشون ب تنهایی و با علاقه دنبال کردن و ب سرانجام رسوندن حیف ک وقتشون اجازه نمیده بیشتر در خدمت تجارب و اطلاعتشون باشیم . اقای نوربخش حتی وقتی در مورد کارشون ک باید بگم اولین تعمیر کار دستگهای کپی سرعت بالای کننون ک بسیار پیچیده از نظر تکلنوژیکی و التکرونیکی و کامپیوتری و مکانیکی هستن نامبر وان ایرانه وقتی ازشون سوال میپرسی نمیگن ک ن این کار منه و یا تجربه منه خیلی متواضع و با حوصله موضوع رو ریز ریز کرده و ب خورد ادم میده دوستانی ک موتور ایشون رو از نزدیک دیدن و یا باهاش صحبت کردن میدونن چی میگم . خیلی خوب توضیح میدن و خیلی هم منطقی تجزیه و تحلیل میکنن . یادمه اون روز ک موتورشون رو سوار شده بودم تو اتوبان ساوه 300 های دیگه ب مثال پالس بودن از نظر راه رفتن در مقابل این موتور . یادمه ی جا با حسام درگ گذاشتیم هر دو با سرعت 120 تا داشتیم میرفتیم ک با اشاره سر فهموندم ک گاز بده چند لحظه بعد نه تنها موتور حسام رو تو ایینه دیدم بلکه وقتی چشم ب سرعت سنج خورد قشنگ 182 تا داشت میرفت عین اب خوردن ک من شل کردم مطمنم اگه شرایط جاده و ترافیک اوکی بود 200 رو رد میکرد و ب این میگن ی تیون خوب و عالی 7 میلیون هزینه رو موتور واضح خودشو نشون داد اون لحظه و من موتور نوربخشو ترجیج میدم ب یه سنگین البته اگه صدارو فاکتور بگیریم . و تجربه بسیار خوبی بود .بعدا ک از حسام پرسیدم ک چرا گاز ندادی گفتش ک هر چی گاز دادم نرسیدم و خیلی راحت ازم دور و دورتر میشدی . دوستانی ک واقعا دنبال تیون ظاهری و فنی نینجا هستن تو این سایت و در تهران و با یه کم جرات در ایران فقط اقای نوربخش . حیفه ک ایشون با اون همه اطلاعات تو فروم باشه و ماها ازش سوالاتمونو نپرسیم .تو این مدت ک شروع ب سروکله زدن با موتور شدن چیزهای خیلی زیادی از این موتور در اوردن فقط ای کاش بتونن و بیان برا بچه ها هم توضیح بدن . هم عکسای خوبی دارن و هم مطالب خوبی جمع اوری کردن ک همینجا خواهش میشه بیان و تاپیک رو پر بار کنن. متشکر
digitalcanon
01-12-1393, 08:57 قبل از ظهر
این پستم مربوط ب اقای نوربخشه و اموزنده برای علاقمندان :اقای نوربخش ک دوست صمیمی بنده هستن و احترام زیادی برای ایشون قایل هستم کسی هستن ک حتی برای ی پیچ یا خیلی دقیق بررسی میکنن اگه جایی چیزی رو ندونن یا شک داشته باشن تحقیق میکنن و میپرسن و با دقت و وسواس زیادی هم کارشون رو انجام میدن . چند وقت پیش ی طرحی رو برای بالانس کردن چرخ موتورشون بهم توضیح دادن ک حقیقتا بنده لذت بردم تمامی کارهایی رو موتورشون انجام دادند خودشون ب تنهایی و با علاقه دنبال کردن و ب سرانجام رسوندن حیف ک وقتشون اجازه نمیده بیشتر در خدمت تجارب و اطلاعتشون باشیم . اقای نوربخش حتی وقتی در مورد کارشون ک باید بگم اولین تعمیر کار دستگهای کپی سرعت بالای کننون ک بسیار پیچیده از نظر تکلنوژیکی و التکرونیکی و کامپیوتری و مکانیکی هستن نامبر وان ایرانه وقتی ازشون سوال میپرسی نمیگن ک ن این کار منه و یا تجربه منه خیلی متواضع و با حوصله موضوع رو ریز ریز کرده و ب خورد ادم میده دوستانی ک موتور ایشون رو از نزدیک دیدن و یا باهاش صحبت کردن میدونن چی میگم . خیلی خوب توضیح میدن و خیلی هم منطقی تجزیه و تحلیل میکنن . یادمه اون روز ک موتورشون رو سوار شده بودم تو اتوبان ساوه 300 های دیگه ب مثال پالس بودن از نظر راه رفتن در مقابل این موتور . یادمه ی جا با حسام درگ گذاشتیم هر دو با سرعت 120 تا داشتیم میرفتیم ک با اشاره سر فهموندم ک گاز بده چند لحظه بعد نه تنها موتور حسام رو تو ایینه دیدم بلکه وقتی چشم ب سرعت سنج خورد قشنگ 182 تا داشت میرفت عین اب خوردن ک من شل کردم مطمنم اگه شرایط جاده و ترافیک اوکی بود 200 رو رد میکرد و ب این میگن ی تیون خوب و عالی 7 میلیون هزینه رو موتور واضح خودشو نشون داد اون لحظه و من موتور نوربخشو ترجیج میدم ب یه سنگین البته اگه صدارو فاکتور بگیریم . و تجربه بسیار خوبی بود .بعدا ک از حسام پرسیدم ک چرا گاز ندادی گفتش ک هر چی گاز دادم نرسیدم و خیلی راحت ازم دور و دورتر میشدی . دوستانی ک واقعا دنبال تیون ظاهری و فنی نینجا هستن تو این سایت و در تهران و با یه کم جرات در ایران فقط اقای نوربخش . حیفه ک ایشون با اون همه اطلاعات تو فروم باشه و ماها ازش سوالاتمونو نپرسیم .تو این مدت ک شروع ب سروکله زدن با موتور شدن چیزهای خیلی زیادی از این موتور در اوردن فقط ای کاش بتونن و بیان برا بچه ها هم توضیح بدن . هم عکسای خوبی دارن و هم مطالب خوبی جمع اوری کردن ک همینجا خواهش میشه بیان و تاپیک رو پر بار کنن. متشکر
اقا کاظم ممنون از لطف شما. ولی انقدر هم خودتو دست کم نگیر اگر همکاری و کمک شما وتخصص فنی شما هم نبود کار به خوبی انجام نمیشد . خوشحالم از اینکه هنوز میشه دوستانی به خوبی شما پیدا کرد. یادم نمیره چقدر سر رنگ کردن رینگ و در اوردن کاتالیزو پیگیری و همکاری و زحمت کشیدی .
کاوه
01-12-1393, 10:52 بعد از ظهر
kamran hajikhani ([Only registered and activated users can see links])
سلام
لطفا اینجور صحبت هارو در پیام خصوصی مطرح کنید
پستتون پاک شده
kamran hajikhani
02-12-1393, 12:16 قبل از ظهر
اقاکاوه اگرجاش اینجانبودمن عذرمیخوام ولی کاش پستمو به بحثهای متفرقه انتقال میدادید گرجه من حرف بدی نزده بودم.یا علی داداش خداحافظ همگی......
حسسام
02-12-1393, 01:00 قبل از ظهر
از اقای نوربخش و اقای سلحشور برای اطلاعات فنی که دادید سپاسگذارم.......پایدار و پیروز باشید
- - - Updated - - -
از اقای نوربخش و اقای سلحشور برای اطلاعات فنی که دادید سپاسگذارم.......پایدار و پیروز باشید
roots
08-12-1393, 01:33 قبل از ظهر
دوستانی که از روغن موتورکس استفاده میکنن اون رو فقط از شرکت کویر و فقط هم از آقای گرامی تحویل بگیرند.
farshad 54
08-12-1393, 01:15 بعد از ظهر
:bunnyearsmiley:
- - - Updated - - -
:bunnyearsmiley:
کاوه
08-12-1393, 01:37 بعد از ظهر
مروارید سیاه :clap:
ابوالفضل88
08-12-1393, 04:04 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) بابا مظلو گیر اوردی خوب لوز المعدش پیچ خورد
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) نینجا در حال نگا به ما کدومشون ؟
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) نینجا سفیدم باحاله
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) خوشگلیت تو حلقم
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) منم نیجامیخوام
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
امید وارم خوشتون اومده باشه
roots
08-12-1393, 11:46 بعد از ظهر
دوستان کیلومتر من واحدش تغییر کرده!! به مایل نشون میده سرعتمو! چی کارش کنم؟؟
salar.gorgani
09-12-1393, 01:19 بعد از ظهر
دوستان کیلومتر من واحدش تغییر کرده!! به مایل نشون میده سرعتمو! چی کارش کنم؟؟
دکمه ای که رو کیلومتر شمار هست رو نگه دار خودش تبدیل به مایل و کیلومتر میکنه میزنه mphوkm
roots
09-12-1393, 04:47 بعد از ظهر
اوکی شد دم شما گرم.
Mohsen_14
15-12-1393, 09:31 بعد از ظهر
واکنش zx سوار پس از مشاهده نینجا 300 !!! :دی
.
asqar
17-12-1393, 10:54 قبل از ظهر
حاجی الان 28 هم میدنا
VAHID
17-12-1393, 01:35 بعد از ظهر
حاجی الان 28 هم میدنا
250 رو این قیمت میدن که اونم قیمت اصلیش 26 تومنه
300 رو هر کس یه قیمت میده ولی زیر 30 نیست
asqar
19-12-1393, 01:50 بعد از ظهر
همون شهریاری که بچه ها ازش 300 گرفتن میگه 28 هم میدم 300 رو
فکر کنم به خاطر اینه که یه سال داره از مدلش میفته
roots
19-12-1393, 02:00 بعد از ظهر
تنها کسی که در حال حاضر تو گمرک 300 داره رفیعی هست فی 32
roots
19-12-1393, 02:03 بعد از ظهر
250 نیو فیس قیمتش 29 تومانه الان چطور شهریاری داره این قیمت میده..
mamadshah
23-12-1393, 01:08 قبل از ظهر
سلام به همگی خصوصا بچه های نینجا سوار
یه سوال داشتم
من میخام یه نینجا بردارم.
موتور سوار حرفه ای نیستم.بهتره بگم کاملا اماتور هستم.میخاستم ببینم میتونم با نینجا شروع کنم؟؟؟؟؟؟
ممنون :sleep::18:
roots
24-12-1393, 11:39 بعد از ظهر
خوب...چراغو و دیلایت اقا نوربخش هم به ما رسید..بهمراه فلاشر و ...
ولی چه نگاهی میکنن ملتا!! در حد بنز!
483984839948400
Mohsen_14
25-12-1393, 12:32 قبل از ظهر
خوب...چراغو و دیلایت اقا نوربخش هم به ما رسید..بهمراه فلاشر و ...
ولی چه نگاهی میکنن ملتا!! در حد بنز!
483984839948400
میشه چند تا عکس بهتر بذارید .
یه توضیحی هم بدید .
دیلایت چه نوعیه ، قیمت ، و ...
kamran hajikhani
25-12-1393, 01:25 قبل از ظهر
مبارک باشه جمعه اینکاروانجام دادید دیگه جناب مدیر خوشقول
salahshor
25-12-1393, 03:55 قبل از ظهر
سلام بچه ها بر خلاف شایعات !!! من زنده ام ولی سرم شلوغه ک فعلا نیستم فردا نینجارو بعد ی ماه میخوام روشن کنم ب مدد مولا !
VAHID
25-12-1393, 03:12 بعد از ظهر
لطفا جواب بدید
برای شروع موتور سواری بهتره از حجم های پایین تر شروع کنید.با توجه به اماتور بودن شما شروع موتور سواری با این موتور توصیه نمیشه
بهتره با 180 و یا 135 و 150 سی سی شروع کنید
roots
25-12-1393, 03:40 بعد از ظهر
میشه چند تا عکس بهتر بذارید .
یه توضیحی هم بدید .
دیلایت چه نوعیه ، قیمت ، و ...
حقیقت دوست عزیز دیلایت تو عکس خوب نمیفته...نورش پخش میشه....تو ماشینا زیاد استفاده میشه،منتها مشکل این بود چراغه نینجا پیچ نداره باز بشه...قاچ دادیم و بعد چسب..البته همه کارها رو نوربخش انجام داده...چراغهای توشم عوض کرده...البته مال خودش دایره ای الان گذاشته اگه شد عکس میزارم .
roots
25-12-1393, 03:44 بعد از ظهر
سلام بچه ها بر خلاف شایعات !!! من زنده ام ولی سرم شلوغه ک فعلا نیستم فردا نینجارو بعد ی ماه میخوام روشن کنم ب مدد مولا !
بد نیست گاهی اوقات سراغی از دوستان بگیری..
Mohsen_14
25-12-1393, 07:40 بعد از ظهر
حقیقت دوست عزیز دیلایت تو عکس خوب نمیفته...نورش پخش میشه....تو ماشینا زیاد استفاده میشه،منتها مشکل این بود چراغه نینجا پیچ نداره باز بشه...قاچ دادیم و بعد چسب..البته همه کارها رو نوربخش انجام داده...چراغهای توشم عوض کرده...البته مال خودش دایره ای الان گذاشته اگه شد عکس میزارم .
یه مدته از این برنامه ها میخوام رو 250 بزنم ،
هم چراغ زیر موتور : smd یا دی لایت
هم چراغ پشت پلاک : ترجیحا از نوع دی لایت و همزمان با ترمز روشن بشه . ایمنی خیلی خوبی فراهم میکنه .
هم چراغ اضافی توی کاسه چراغ : اینم یا دی لایت یا نئون . این چراغ گرد ها رو که دور چراغ اصلی میندازن بهش نئون میگن . حالا درست یا غلطش رو نمیدونم .
اما این دی لایت ها مثل smd ها نوار نیست که به هر سایزی بشه درش آورد . معمولا تو جعبش یه جفت هست فکر نکنم بشه یکیشو برش داد ...
برا عکس گرفتن از بغل عکس بگیرید ولی شما عکس از حالت خاموش هم بزاری که واضح باشه حله .
.
roots
26-12-1393, 10:25 بعد از ظهر
خوب اینم از چراغ جناب نوربخش....
4840948411
roots
26-12-1393, 10:27 بعد از ظهر
به دوستان نینجا 300 سوار توصیه اکید میکنم لاستیکو حتما عوض کنن با پیرلی 160 .. با توجه به شتابه بالای موتور من یکی که خیلی مشکل دارم...کلا عقب موتور بدجوری کج میشه اصطلاحا ... میزنه!
digitalcanon
27-12-1393, 10:59 بعد از ظهر
خوب اینم از چراغ جناب نوربخش....
4840948411
دیلایت ها از نوع led هستند و به خاطر همین فقط نور را به سمت جلو پخش میکنند. برعکس نعون که نور 360 درجه داره و نورش تو کاسه چراغ پخش میشه .چون نور فقط به سمت جلو هستش نور خیلی زیبای در روز و زیباتری در شب دارند
بالاخره بعد از 3 روز کار تونستم دزد گیر را کامل و بصورتی نصب کنم که بشه باهاش استارت زد و به صورت کیلس رانندگی کرد . بدونه هیچگونه اخطاری از ecu موتور . کاوازاکی یه معما تو سویچ موتور طرح کرده که موتور فقط با سویچ روشن بشه حتی اگر سیمهای سویچ را قطع کنید و اتصلات را بهم وصل کنید موتور استارت میخوره ولی پمپ بنزین کار نمیکنه و چراغ چک چشمک میزنه . ولی من این معما را حل کردم حالا موتور با ریموت دزد گیر استارت میخوره و بدونه سویچ میشه رانندگی کرد و هر زمان هم نیاز بود با ریموت خاموش میشه
امروز با موتور رفتم بیرون یعنی این 2 تا حلقه نورانی (دیلاتها) تو مخه همه بود از بغل هر کی رد میشدم سرش 180 درجه میچرخید .
حسسام
28-12-1393, 01:40 قبل از ظهر
مبارکت باشه تلاش و هنر و تخصص شما ستودنی هست و بابت هطلاعات فنی شما سپاسگذارم
Mohsen_14
28-12-1393, 01:46 قبل از ظهر
دیلایت ها از نوع led هستند و به خاطر همین فقط نور را به سمت جلو پخش میکنند. برعکس نعون که نور 360 درجه داره و نورش تو کاسه چراغ پخش میشه .چون نور فقط به سمت جلو هستش نور خیلی زیبای در روز و زیباتری در شب دارند
بالاخره بعد از 3 روز کار تونستم دزد گیر را کامل و بصورتی نصب کنم که بشه باهاش استارت زد و به صورت کیلس رانندگی کرد . بدونه هیچگونه اخطاری از ecu موتور . کاوازاکی یه معما تو سویچ موتور طرح کرده که موتور فقط با سویچ روشن بشه حتی اگر سیمهای سویچ را قطع کنید و اتصلات را بهم وصل کنید موتور استارت میخوره ولی پمپ بنزین کار نمیکنه و چراغ چک چشمک میزنه . ولی من این معما را حل کردم حالا موتور با ریموت دزد گیر استارت میخوره و بدونه سویچ میشه رانندگی کرد و هر زمان هم نیاز بود با ریموت خاموش میشه
امروز با موتور رفتم بیرون یعنی این 2 تا حلقه نورانی (دیلاتها) تو مخه همه بود از بغل هر کی رد میشدم سرش 180 درجه میچرخید .
خیلی با کلاسه بدون سوییچ روشن و خاموش کردن :rolleyes:
اون دی لایت گرد قیمتش چقدر شد ؟ اگه مارک خاصی داره مارکش رو هم بفرمایید .
باطری 300 ها 12 ولت 8 آمپر هست ؟
.
Babak
28-12-1393, 02:04 قبل از ظهر
همشون 12 ولته آمپرش اگر زیاد باشه مشکلی نداره اگر کم باشه خوب نیست شما گیرت اومد 10 آمپر بنداز خیالتون راحت.دوستان برای چراغ های این موتور ها لطفا کلید نزارین به برق موتور آسیب میزنه
send from my samsung Note3 N9005
Mohsen_14
28-12-1393, 02:10 قبل از ظهر
...دوستان برای چراغ های این موتور ها لطفا کلید نزارین به برق موتور آسیب میزنه
یعنی چی ؟
برا چراغ های اضافی کلید جداگونه نصب نشه ؟
چه مشکلی داره ؟
.
digitalcanon
28-12-1393, 01:37 بعد از ظهر
دوستان برای چراغ های این موتور ها لطفا کلید نزارین به برق موتور آسیب میزنه
send from my samsung Note3 N9005[/QUOTE]
میتونید توضیح بدید مثلا چه مشکلی پیش میاد . نکنه موتور ساز تجربی به شما گفته . لطفا هر حرفی را از موتور سازها میبینید قبول نکنید.
رو موتور انژکتوری زنون نبندید اسیب میزنه
رو موتور انژکتوری دزد گیر نبنبدید اسب میبینه
رو موتور انژکتوری واسه چراغش کلید نزارید اسیب میبینه
نکنه واسه ماشین این کارها را میکنن با برق کار نمیکنه یا .....:hanghead:
البته هر کاری درست و دقیق و باید با علم و دانش انجام بشه نه با تجربه . هر کاری یه نکته داره که اگه اگاه باشی هیچ مشکلی پیش نمیاد بله اضافه کردن حتی یک رله تو مدار برق موتور میتونه به موتور اسیب بزنه ولی یه نکته تو نصب رله تو مدار هستش اونم قرار دادن یک دیود سیگنال در بایاس معکوس موازی با بوبین رله که بتونه ولتاژ القایی از بوبین را دفع کنه در غیر این صورت ولتاژ بالای القای تو مدار برق به قطعات الکترونیکی اسیب میرسونه
شما یه برق کار موتور به من نشون بده که الکترونیک بدونه
Mohsen_14
28-12-1393, 01:41 بعد از ظهر
میتونید توضیح بدید مثلا چه مشکلی پیش میاد . نکنه موتور ساز تجربی به شما گفته . لطفا هر حرفی را از موتور سازها میبینید قبول نکنید.
رو موتور انژکتوری زنون نبندید اسیب میزنه
رو موتور انژکتوری دزد گیر نبنبدید اسب میبینه
رو موتور انژکتوری واسه چراغش کلید نزارید اسیب میبینه
نکنه واسه ماشین این کارها را میکنن با برق کار نمیکنه یا .....:hanghead:
[/QUOTE]
برای زنون و دیلایت از باتری مستقیم سیم میگیرید یا از سیم کشی موتور ؟
احساس میکنم سیم خود چراغها از باتری گرفته نشده و یه نمه با گاز نورش بیشتر میشه ، البته موتور من 250 هست ولی فکر نکنم تو این زمینه تفاوتی داشته باشن .
digitalcanon
28-12-1393, 01:58 بعد از ظهر
دیلایت چون از نوع led هستش و جریانی ماکزیمم در حد 600 یا 700 میلی امپر داره مستقیم از سیم چراغ جلو گرفته میشه
در مورد کم شدن نور تو حالت در جا و بیشتر شدن نور در زمان گاز خوردن باید بگم چون ولتاژ کار دیلاتها معمولا از 12 ولت شروع میشه وتا 13.8 ولت کار میکنه . وقتی موتور خاموشه ولتاژ سر باطری 12ولته ولی وقتی موتور استارت میخوره این ولتاژ به 13.5 الی 14 ولت میرسه
حالا 2 تا حالت داره اگه سیم چراغ جلو بدونه مقاومت کنترل جریان وصل بشه به مرور زمان باعث سوختن دیلایت میشه پیشنهاد میشه یه مقاومت 2.7 یا 3.3 اهم 5 وات تو مسیر برق دیلایت قرار بگیره البته تو این حالت دیلایت نور بیشتری داره . یا اینکه برقی که قراره به دیلایت بره را توسط یه ای سی رگولاتور 12 ولت محدود و به دیلایت بدی ولی چون در این حالت ماکزیمم ولتاژ برای دیلایت میشه 12 ولت یه مقدار نورش کم میشه
سیم چراغ جلو قطع میشهو ازش 2 تا خروجی گرفته میشه یه سرش میره به یه کلید برای خاموش و روشن کردن دستی چراغ. ویه سر دیگه میره برای دیلایت
خوب حالا وقتی موتور روشن شد دیلایت روشن میشه و هر زمان هم خواستید با زدن کلی چراغ جلو روشن میشه
- - - Updated - - -
در مورد زنون هم تا زمانی که زنون اصل و مرغوب پیدا نکردی رو موتورت زنون نبند .در ضمن زنون حتما باید پشت عدسی قرار بگیره در غیر این صورت بدبخت ملتی که جلو شما هستند و راه به راه به شما ..... میدن :3:
roots
28-12-1393, 06:15 بعد از ظهر
در کل به نظر تعمیرکار هر نوع تغییری مشکل سازه! تعویض اگزوز نصب دزدگیر تعویض چراغ و ...
بگذریم از اینکه ممکنه یه سری هاش هم واقعا درست باشه...مثلا اگزوزی که من الان رو هیو خودم گذاشتم به مدت 1 سال رو قدرت واقعا تاثیر گذاشته...ولی چه میشه کرد نمیشه از صداش گذشت...
roots
28-12-1393, 06:16 بعد از ظهر
لیکن بعضی تغییرات رو این موتور الزامی و برای حفظ جون خودتون هست..مثل لاستیک که در بالا اشاره کردم ...
said khansar
28-12-1393, 10:35 بعد از ظهر
Babak
28-12-1393, 10:56 بعد از ظهر
وقتی برای موتور شما کلید نمیزارن دلیل داره و چراغش همیشه روشنه برقی که از طریق دینام و شارژر تولید میشه اندازه ای داره. وقتی که لامپ رو خاموش میکنید ولتاژ زیاد میشه توی مدار و امکان آسیب دیدن دستگاهای برقی میشه مثله ecu پمپ بنزین خوده دینام و شارژر.کلا سعی کنید اگر دستگاهی غیر از حالت استاندار موتور بهش اضافه میکنید آمپر زیادی نکشه مثلا ببینید دی لایت شما در زمانه روشن بودن چقدر جریان میکشه.سعی کنید بالای 500 میلی امپر نباشه اگر بود مثلا در حده 1 تا 2 آمپر زمانی که دی لایت روشنه چراغ جلو رو خاموش کنید.در مورده زنون مدار زنون و اون ترانسش زمان روشن شدن نویز خیلی زیادی داره و حدوده 6 آمپر لحظه اول جریان میکشه امکان بوجود اومدن خطا توی ecu زیاد میشه.
digitalcanon
28-12-1393, 11:59 بعد از ظهر
وقتی برای موتور شما کلید نمیزارن دلیل داره و چراغش همیشه روشنه برقی که از طریق دینام و شارژر تولید میشه اندازه ای داره. وقتی که لامپ رو خاموش میکنید ولتاژ زیاد میشه توی مدار و امکان آسیب دیدن دستگاهای برقی میشه مثله ecu پمپ بنزین خوده دینام و شارژر.کلا سعی کنید اگر دستگاهی غیر از حالت استاندار موتور بهش اضافه میکنید آمپر زیادی نکشه مثلا ببینید دی لایت شما در زمانه روشن بودن چقدر جریان میکشه.سعی کنید بالای 500 میلی امپر نباشه اگر بود مثلا در حده 1 تا 2 آمپر زمانی که دی لایت روشنه چراغ جلو رو خاموش کنید.در مورده زنون مدار زنون و اون ترانسش زمان روشن شدن نویز خیلی زیادی داره و حدوده 6 آمپر لحظه اول جریان میکشه امکان بوجود اومدن خطا توی ecu زیاد میشه.
ولتاژ موتور زمانی که روشنه حدود 13.5 الی 14 ولت هستش چه چراغ موتور روشن باشه چه نباشه .در صورتی ولتاژ به گفته شما کم میشه که لامپ چراغ جلو جریان زیادی بکشه و دینام نتونه این جریان را تولید کنه و باعث افت ولتاژ بشه .و این یعنی فشار به دینام و سوختن اون
در ضمن اینو بدون که تو دستگاههای که ولتاژ ورودی بین 12 تا 14 ولت دارن ولی اون قطعه بیش از 12 ولت نمیتونه تحمل کنه حتما از رگولاتور ولتاژ استفاده میشه .
اگر اینجوری باشه طرف داره با سرعت میره و یهو لامپ چراغ جلو بسوزه باید ecu به فنا بره .
ولی اون که میفرماید هر چیزی که اضافه میکند جریان زیاد نکشه درسته کشیدن جریان بیش از حد توان دینام یعنی افت ولتاژ . البته دیلایتی که من بستم جمعا 550 میلی امپر میکشه در مقابل 2 امپری که از مصرف چراغ جلو کم کردم جبران میشه البته من چراغ عقب را هم led کردم که اونم حدود 1.5 امپر از مصرفش کم شده
اگر اینجوری بود که شما میگید تا به حال موتور من باید کلا میسوخت .
خلاصه مطلب برای دوستان . کشیدن جریان بیش از حد از دینام موتور و باطری موتور باعث افت ولتاژ میشه و مضر میباشد ولی کم کردن جریان مصرفی از دینام و باطری باعث افزایش ولتاژ نمیشه و مضر نیست.
یه مثال ساده شما میخوای 3 تا لامپ 12 که هر کدوم 2 امپر مصرف میکنه را روشن کنی چیکار میکنی . درستش اینکه بیای یه باطری 12 ولت با ولت امپر 6 انتخاب کنی و به هر 3 لامپ را بصورت موازی به باطری وصل کنی که حتی اگه یکی از لامپها هم بسوزه یا از مدار خارج بشه باز هم ولتاژ 12 هستش
ولی طبق گفته شما میشه اینجوری که من بیام یه باطری یا دینام 36ولت با ولت امپر 2 وصل کنم چون باطری یا دینام مورد استفاده شده نمیتونه جریان مصرف هر 3 لامپ که 6 امپر هست تامین کنه افت میکنه به 12 و هر 3 لامپ روشن میشه و لی به محض خارج کردن یکی از لامپها از مدار چون جریان مصرفی کمتر شده پس افت ولتاژ هم کمتر میشه . ولتاژ دینام یا باطری میرسه 24 و باعث سوختن لامپها میشه
حالا به نظر شما کاواساکی میاد همچین طرحی مثل نظر شما میده
roots
29-12-1393, 02:30 قبل از ظهر
این که چراغ روشنه همیشه این استاندارد اروپا هست برای امنیت نه که دکمه نباشه که....
دوستان هم لطف کنن برای نظرات یکدیگر احترام بزارن من در صحبتهای اقای نوربخش چیزه بدی یا توهینی ندیدم که کسی رو ناراحت کنه...
Babak
29-12-1393, 10:05 بعد از ظهر
بنده هم گفتم حق با ایشونه
vahab430
01-01-1394, 01:12 بعد از ظهر
سلام دوستان.من واسه تردد روزانه بین هوندا cbr 300 و کاوازاکی نینجای 300 موندم.آخه طرح رپسول هوندا خیلی خوبه ولی قدرت و شتاب و خوش فروش بودن نینجا بهتره.لطفا راهنمایی کنین.اینم میدونم که 6 تومن حداقل تفاوتشونه
Mohsen_14
01-01-1394, 02:55 بعد از ظهر
تردد روزانه و نینجا 300 ؟ جور در نمیاد ، تردد روزانه یه پالس ان اس یا موتوری مشابه اون خیلی بهتره ، برا تردد روزانه یه موتور مثل نینجا 300 آدمو خسته میکنه . ترافیک و سرعت کم یه موتور کم حجم و کوچیک میطلبه ، یه چیزی تو مایه های بی کلاج و نهایت پالس و آپاچی . از نظر اقتصادی هم بصرفه نیست با نینجا 300 آدم هر روز مثلا بره سر کار ، بالاخره ما تو ایران زندگی میکنیم و از لحاظ قطعات یدکی تو مضیقه هستیم ، اینکه آدم هر روز مثلا 70 کیلومتر با این موتور راه بره واقعا اشتباهه .
شما اصلا معلوم نکردی از چی سی بی آر خوشت اومده ، من که از نزدیک دیدم خوشم نیومد به این موتورهای طرح اصلی شباهت داشت . طرح رپسولش که واقعا کیفیت رنگ و فلاپش اصلا در حد نام هوندا نبود . از لحاظ قدرت و شتاب هم که نینجا حرفی برای گفتن باقی نگذاشته موتور بی دردسر و خوش فروش و خوش هیکل . بازم اگه مرددی تو یوتیوب مقایسه ها رو ببین .
- - - Updated - - -
اینم چند تا لینک برای مقایسه و عکس :
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــ
اینم نمودار دور موتور_قدرت /داینو
تفاوت مثل روز روشنه ،
اولی نینجا ، دومی سی بی آر :
تو این کلیپ هم شتاب گیری و دور موتور دو تا انجین بصورت همزمان نمایش داده شده : دانلود ([Only registered and activated users can see links] deo_HD.mp4.html)
برای مقایسه ی بیشتر ninja 300 vs cbr300r رو سرچ کن .
.
digitalcanon
01-01-1394, 04:05 بعد از ظهر
بنده هم گفتم حق با ایشونه
دوست عزیز من منظور بدی نداشتم و نمیخوام نظرم را به کسی تحمیل کنم
هدف بالا بردن اطلاعات و استفاده از مطالب سایت هست .
امیدوارم از من دلگیر نشده باشید
vahab430
01-01-1394, 10:52 بعد از ظهر
تشکر فراوان دوست عزیز.بله دقیقا حق با شماست.
Mohsen_14
02-01-1394, 11:58 قبل از ظهر
تشکر فراوان دوست عزیز.بله دقیقا حق با شماست.
یعنی نظرت به این زودی برگشت ؟!!
vahab430
02-01-1394, 03:50 بعد از ظهر
آقا محسن من که تصمیم نگرفته بودم که بخواد عوض بشه.هنوزم نگرفتم.فقط حرف شمارو تایید کردم.ولی تو این کلاس از موتور اونم پلاک ملی.به غیر از این دو ، گزینه ی دیگه ای نداریم.ولی در کل نینجا 300 اگه مشکی باشه و کمی تغییرش بدی مثلا رنگ رینگشو عوض کنیم با یه طرح ساده و زیبا روی بدنه فکر کنم خوب بشه
M E H D I
02-01-1394, 04:43 بعد از ظهر
موتور ریس به درد تردد روزانه نمی خوره یه موتور خیابونی مثه ان اس یا اگه مشکل مالی ندارین دوک200 یا کاوازاکی زد250 گزینه های مناسب ترین به نظر من ... تو ترافیک خیلی اذیت میشی به درد لایی کشیدن هم نمی خوره
soleymani
08-01-1394, 08:23 قبل از ظهر
مدل 2015 نینجا 300 وارد بازار شده ؟؟
این مدل رو چه شرکت هایی وارد می کنند جدیدا و معتبر هست؟
Mohsen_14
08-01-1394, 04:57 بعد از ظهر
همون 2014 هم دیگه ظاهرا نیست .
کلا معلوم نیست دیگه 300 بیاد یا نه .
roots
08-01-1394, 05:00 بعد از ظهر
هم نینجا هم زد با حجم 300 بعد عید باز وارد میشود...خودم که گفتم برام زد بیارن! کسی هم خوست با من تماس..
roots
09-01-1394, 11:12 بعد از ظهر
کسی مثل من مشکل دستگیره برای ترک نشین رو داره ... سخته واقعا چون نمیدونه کجا رو بگیره!
Mohsen_14
10-01-1394, 12:00 قبل از ظهر
کسی مثل من مشکل دستگیره برای ترک نشین رو داره ... سخته واقعا چون نمیدونه کجا رو بگیره!
هم 250 و هم 300 این مشکل رو دارن ، البته نمیشه گفت مشکل چون همه ی موتورهای دنیا از همه ی برندها در کلاسهای 600 تا 1000 و بالاتر همچین دسته ای رو مثل هیو و دایلیم ندارن .
یه دلیلش شاید این باشه که نمیخوان اون ترک سوار مستقیم و صاف بشینه و میخوان با یه زاویه مثل راکب خم بشه تا موقع شتاب گیری یا ترمز تسلط بیشتری داشته باشه و از رو موتور پرت نشه .
من رو این قضیه کنجکاو شدم دیدم این موتور سوارای اونور آبی ترک نشین همش کف دستاشو روی باک گذاشته و دستش یه جورایی حلقه دور کمر راکب . اینطوری نه موقع ترمز مشکلی داره و نه موقع شتاب گیری تکون میخوره .
من خودم ترک نشستم واقعا سخته ولی اگه این کار رو بکنی راحت میشه . تنها دلیلی که حدس زدم چرا همچین دسته ای تو موتورهای معروف دنیا نیست ، همین بحث حالت نشستن و ایمنی بیشتر هست . اما تو مدت طولانی ترک نشین تو همچین حالتی خیلی خسته میشه .
Babak
10-01-1394, 02:29 قبل از ظهر
ترک نشین باید دستشو بزاره روی باک که موقع گاز دادن و ترمز بتونه کنترل کنه اگر رانندگی ملایم باشه گرفتن دست لازم نیست
attila
10-01-1394, 05:05 قبل از ظهر
انشاالله دوباره کی قرار بیاد قیمت الان رو چنده برای این موتور به صورت اختصاصی کیت توربو طراحی شده
تشکور
roots
10-01-1394, 08:38 قبل از ظهر
نظرتون چیه یدونه مال مثلا هیو رو بزاریم روش؟؟ زشت میشه نه؟ من ترک زیاد سوار میکنم...جدا معضلیه..
فلات دوست
10-01-1394, 08:59 قبل از ظهر
نظرتون چیه یدونه مال مثلا هیو رو بزاریم روش؟؟ زشت میشه نه؟ من ترک زیاد سوار میکنم...جدا معضلیه..
اگه سرعت بالا میری ، به نظرم نزار ، چون راکب از دستگیره میگیره و ناخودآگاه فشار مخالف میاره و پشت موتور اصطلاحا بازی میکنه و مشکلی میشه برا تعادلت
M E H D I
10-01-1394, 09:15 قبل از ظهر
والا ما ترک ندیدیم اون دوشاخه رو بگیره کلا فرم نشستن و تعادل موتور رو بهم می ریزه
من خودم ترک یکی می شینم اگه خیلی تند برونه بغلش می کنم عادی هم برونه که هیچی دستام آزاده
farshad 54
10-01-1394, 11:31 قبل از ظهر
دست روی باک گذاشتن ترک نشین واسه موتورهای اسپرت هست چون موقعی که دارین با سرعت حرکت میکنید بهترین حالت اینه که ترک نشین دستاشو روی باک بذاره تا هم راکب و هم ترک نشین
حالت آیرو دینامیک رو حفظ کنن
وقتی هم آروم میری که دیگه نیازی به دست رو باک گذاشتن نیست ولی تو حالت آروم رفتن مشکلی که پیش میاد اینه که موقع ترمز ترک نشین خراب میشه رو راکب و جفتشون اذیت میشن
هیو با اینکه اسپرت هست دستگیره گذاشته و این کار به راحتی ترک نشین و راکب خیلی کمک میکنه در هر دو حالت راحت باشن
ولی نینجا با اینکه اسپرت تورینگه دستگیره نداره ضمن اینکه ترک نشین موقع سرعت رفتن هم نمیتونه مثل هیو دستشو رو باک بذاره و کلا هرکی ترک نینجا میشینه در حالت بلاتکلیفیه و اذیت میشه
دایلیم هم تیپ 1 هاش دستگیره نداشت و هر کی ترکت میشست بعد از چند دقیقه با طراح موتور نسبت فامیلی سعی میکرد پیدا کنه :4chsmu1:
roots
10-01-1394, 11:48 قبل از ظهر
واقعا همینه فرشاد جان..واقعا اذیت کنندس!
hosinmaster
19-01-1394, 03:26 بعد از ظهر
!!!!!!!!!!!
نینجا 300 زیر دمبی عقب واسه ترک نشین جای دست داره... تو دو طرفش یه فرو رفتگی هستش که به عنوان دستگیره تعبیه شده..
تو سرعت بالا هم که دستا دور کمر راکب قرار میگیره...اگه موتور فرمونش پایینتر بود و اسپرت بود..دستها باید رو باک قرار میگرفت..ولی نینجا چون تورینگ هستش..هم راکب و هم ترک نشین هیچ کدوم خیز رو به جلو ندارن..
reynolds
19-01-1394, 05:05 بعد از ظهر
سلام دوستان
لینک رو ببینید
جهان تند نینجا 300 مدل 2015 وارد کرده ... دوستانی که نگران وارد نشدنش بودند گفتم بدونن ..
kamran hajikhani
20-01-1394, 01:19 قبل از ظهر
درموتورهای حجم بالااگربجای باک ازبدن راننده گرفته بشه بخاطر شتاب مثبت ومنفی وجانبی زیاد احتمال کوفتگی شدیدوحتی موبرداشتن استخوانهای قفسه سینه هست
کاوه
20-01-1394, 12:45 بعد از ظهر
roots
23-01-1394, 04:40 بعد از ظهر
سلام دوستان
لینک رو ببینید
جهان تند نینجا 300 مدل 2015 وارد کرده ... دوستانی که نگران وارد نشدنش بودند گفتم بدونن ..
من رفتم دیدم دوست عزیز...همشون 250 بودن ولی عجب رنگهای خوشگلی....ناگفته نماند 300 هم به زودی تو بازار ریخته میشه به وفور!
roots
25-01-1394, 06:06 بعد از ظهر
4851148512
دو تا اسلایدی که ملاحظه میفرمایید مقایسه بین 300 و 250 هستن(دور موتور و دنده)..با تشکر از حسین جان بابت تهیش.
Mohsen_14
25-01-1394, 06:56 بعد از ظهر
کدوم 250 و کدوم 300 ؟!
دو تا ردیف بالای صفحه هست ، کارنت و کاستوم (زرد و سبز ) ، اعدادش چه مفهومی داره ؟
ردیف پایینش هم ، نسبت دنده رو نوشته (gear ratio) منظورش چیه ؟
said khansar
25-01-1394, 08:11 بعد از ظهر
اونی که بالایdataerorزده2mailکاوا250 هستش!(gear ratio)هم همون نسبت دندست!
hosinmaster
26-01-1394, 08:08 قبل از ظهر
4851148512
دو تا اسلایدی که ملاحظه میفرمایید مقایسه بین 300 و 250 هستن(دور موتور و دنده)..با تشکر از حسین جان بابت تهیش.
..........
سلام دوستان.. عکس اولی مربوط به نینجا300 هستش و عکی دوم مربوط به نینجا 250 هستش..
و اما در مورد اعداده ارقام :
سمت چپ جدول به صورت عمودی اومده تمامیه دنده هارو از 1 تا 6 گذاشته و روبروی هر دنده تو دور موتورهای تعیین شده اومده سرعتی که موتور میره رو گذاشته..
مثلا" : دنده 1 تو دور 1100 سرعتش برابر با 5.2 هست
و در دوره 11000 هم سرعتش براربر با 51.6 هست
...........
در واقع اومده یه جدول گذاشته برای مقایسه نینجا 250 و نینجا 300..
که نشون میده هر کدوم اینها تو چه دنده ای با چه دور موتوری چه سرعتی رو میتونه بره..
البته این یه سایت هستش که شما هر موتوری که بخواید رو میتونید انتخاب کنید و نمودارشو به این شکل ببینید..
kamran hajikhani
27-01-1394, 06:44 قبل از ظهر
دوستان ایا با دستگاه دیاگ 300بودن یا نبودنش معلوم نمیشه زمان خرید
معمار
27-01-1394, 07:55 قبل از ظهر
: دیروز بعد از تموم شدن سر کار داشتم از باقری میومدم پایین که یه لحظه
در حدی شده بود که موتور هم جایی برا حرکت نبود
تو همون لحظه یه نینجا 300 اومد کنار ماشین و اگزوز و تشکیلات و...
خلاصه یه چند ثانیه کنار ماشینم بود وقتیی رفت و فکر و ذهن منم با خودش برد
من :8::sad:
مردم با بوق زدن پشت سر من
M E H D I
28-01-1394, 03:47 بعد از ظهر
Kawasaki_NINJA_300_Versus_Honda_CBR_250R_DRAG_RACE ([Only registered and activated users can see links] _%5BTGGbFdEwhuo%5D_%5Btag22%5D.mp4)
Mohsen_14
29-01-1394, 06:19 قبل از ظهر
Kawasaki_NINJA_300_Versus_Honda_CBR_250R_DRAG_RACE ([Only registered and activated users can see links] _%5BTGGbFdEwhuo%5D_%5Btag22%5D.mp4)
:25r30wi::25r30wi:
یعنی CBR با خاک کف کوچه یکی شد ...
.
digitalcanon
29-01-1394, 05:23 بعد از ظهر
سلام دوستان
آقا نینجا شرایطی میفروشن؟
منظورم مثل طرح کویر هستش/
مثل کویر نه ولی اکثر مغازه ها نصفشو بدی باقی را 3 یا 5 تا چک بهت موتور میدن. اگه خواستی تهران محسن شهریاری میده البته سودشو حساب میکنن
mamadshah
31-01-1394, 01:34 قبل از ظهر
سلام به همگی
من یه نینجا 300 خریدم
حالا 300 یا 250 را نمیدونم کدومشه!!!!!:wall3::wall3:
چند تا سوال؟
300 یا 250 دقیقا چجوری مشخص میشه؟؟؟
مراحل اب بندیش چیه؟؟؟ ( کی به کی روغن فیلتر عوض کنم؟ کی اچار کشی کنم؟ چه روغنی؟)
اگه بخام زنون بنصبم اسیبی به سیستم برقیش نمیرسه؟؟
شرمنده من فنی صفرم
پیشاپیش از جوابا قشنگتون ممنون
:11::interview::clap::5:
Mohsen_14
31-01-1394, 01:59 بعد از ظهر
سلام به همگی
من یه نینجا 300 خریدم
چند تا سوال؟
مراحل اب بندیش چیه؟؟؟ ( کی به کی روغن فیلتر عوض کنم؟ کی اچار کشی کنم؟ چه روغنی؟)
شرمنده من فنی صفرم
مبارکه عکسشو بذار ، چند خریدی ؟
این تاپیکو کامل بخون خیلی از جواب سوالاتت توش هست ، بعد اگه سوالی بود بپرس ، کل 70 صفحش یه دو سه ساعت فوقش زمان میبره .
زنون هم فعلا بی خیال شو ...
.
hosinmaster
31-01-1394, 03:50 بعد از ظهر
سلام به همگی
من یه نینجا 300 خریدم
چند تا سوال؟
شرمنده من فنی صفرم
.............
دوست عزیز عکسیادت نره..عکس بزار تا بت بگم 300هست یا نه..و هم ایکه چند خریدی و از کی؟؟
برای آب بندی حتما" توجه داشته باش که 500تای اولو با دور موتور زیر 5 برو.... 500 تای دوم دور موتور زیر 8 باشه.. و 500تای سوم دور موتور زیر 11
تو دوره آب بندی خصوصا" 500تای اول سعی کن با سرعت و دنده ثابت حرکت نکنی..دایما" تغییر بده...دو ترک به هیچ عنوان سوار نشو..شتاب ناگهانی و نیم کلاچ اصلا" ...از بنزین سوپر استفاده نکن..اگزوز و فیلتر هوا و..
تو دوره آب بندی عوض نکن...
بار اول رو غنتو تو همون 100/150 تای اول عوض کن... بار دوم هم بعد از 500 تا عوض کن..یعنی حدودا" کیلومتر 600.... و روغن سوم رو بعد از آب بندی کامل تو کیلومتر حدود 1200 عوض کن.. فیلتر روغن هم باید عوض بشه.
فیلتر روغن فابریک بگیر فقط... از مشابه (پرایدی) فلان استفاده نکن...
از اون به بعد هم روغنتو هر 1500تا عوض کن... البته به شرطی که موتورکس بریزی..اگه روغن ماشینی میریزی هر 1000تا..
روغن فقط موتورکس 10/40 سری (top speed)
.........
بعد از آب بندی کامل موتورو چند بار اساسی ***زون...سعی کن تو آب بندب بیشتر تو اتوبان وجاده باشی..چون دور موتور پایین هست و هوا هم گرمه..بهتره که تو ترافیک نباشی..
در مورد زنون هم همونطور که دوستمون گفت فعلا" بی خیال شو...
بازم سوالی بود بفرمایید...
roots
31-01-1394, 04:07 بعد از ظهر
ممنون از حسین گل بابت توضیحات کاملش و اینکه شما چطور یه موتور گرفتی بدون اینکه بدونی 250 یا ... تفاوت قیمت دارن...
M E H D I
31-01-1394, 07:10 بعد از ظهر
آقا ما امروز قسمت شد سوار این موتور شدیم ولی راه نبردیم فقط می تونم بگم خوش به حالتون گل ریزون بذارید یدونه هم واسه ما بخرید:دی
Kawasaki_Ninja_300_vs_KTM_Duke_390_-_Drag_Race_-_MotorBeam ([Only registered and activated users can see links])
Mohsen_14
01-02-1394, 12:59 قبل از ظهر
hosinmaster ([Only registered and activated users can see links]) و Mohsen_14 ([Only registered and activated users can see links])
از جواباتون خیلی ممنون.کاملا اموزنده بود.
در مورد عکسم در اولین فرصت میزارم. من از اصفهان فروشنده اشنا بود بهش اعتماد کردم.از کازرون میاورد مثه اینکه.شیخ صدوق.حمید گلستانه. 30 میلیون 2014 اسپیشیال ای بی اس
میگفت همشون 300 هستن. خیالت راحت.اما رو انجین 249 زده.گفت سفارش ایرانه
بچه ها یکم ترس دارم.چون من تاحالا همچین حجمایی سوار نشدم.میترسم کار دست خودم بدم.
بچه ها یکم منا اروم کنین :gigglesmile::297::bargh::24:
اوه اوه رفتی پیش حمید ، میشناسمش [Only registered and activated users can see links] ، تا اونجایی که میشناسمش از نظر فنی تو پاچه کن نیست ولی از لحاظ قیمتی دریغ نمیکنه :دی
حالا سر فرصت یه جا بیا ببینمت ، منم اصفهانم .
مدارک رو حتما کامل کن ، بیمه و کارت موتور و گواهینامه . کلاه هم حتما بذار چون اگه موتورو بگیرن و بره پارکینگ معلوم نیست چطوری برگرده !!
تو آب بندی وسوسه نشو گازش بدی ، بعد سر فرصت میشه به همه کارهای تاپ اسپید و تیون و اگزوز و زنون و ... رسید .
.
mamadshah
02-02-1394, 12:54 قبل از ظهر
سلام
چرا از بنزین سوپر نباید استفاده کنم الان؟؟؟؟؟
و تاکی ؟؟؟؟؟
Mohsen_14
04-02-1394, 09:39 قبل از ظهر
و اینکه من اگزوز اکروپوویک خریدم.چرا الان نمیتونم استفاده کنم؟؟؟؟؟؟
مگه چ مشکلی داره؟؟؟؟
بچه ها خواهشا ج بدید
ممنونم :waiting::waiting::waiting:
فشار گازهای خروجی انجین باید مقدار مشخصی باشه ، کار اصلی اگزوز هم همینه بعد از اون تولید صدای زیبا .
شاید این اگزوز تو دوره آب بندی به انجین فشار بیاره ، باز هم میگم شاید ... دقیقش رو نمیدونم و نیازی هم به دونستنش نیست چون آدم روزه ی شک دار نمیگیره ، چشم به هم بذاری آب بندی تموم شده بعد هر تیونی خواستی انجام بده . ضمن اینکه قبل نصب اگزوز چه بهتر که کاتالیزور رو هم در بیاری که تو شتاب تاثیر داره که اونم کار وقت گیریه .
اگزوز رو از کی و چند خریدی ؟ باید مخصوص همین موتور باشه (البته اگه اصل باشه !) و گرنه تو بلند مدت به انجین آسیب میزنه ...
.
afshi
14-02-1394, 12:10 قبل از ظهر
عاغا ما امروز رفتیم ان اس بخریم.تو مغازه یارو چشمون خورد به یه نینجا یه دل نه صد دل عاشقش شدیم.مدل93میگه 28 تومن.گفت 300.از کجا بفهمم 300 یا 250.سوییچشو چجوری باز و بسته کنیم که رو کیلومتر بنویسه 300 یا 250.اگه سیصد باشه شاید برداشتم.
mamadshah
15-02-1394, 10:34 قبل از ظهر
س
- - - Updated - - -
سلام به بچه های گل
بچه ها اینم قولی که دادم
اینم از عروسکم عشقم
نینجا 300 2015
فقط هنوز مطمئن نیستم ک 300 یا 250
ام فروشنده میگفت سری 2015 همه 300 هستش
بعدم خودم نسبت به این جدول سرعت دنده و دور موتور به 300 نزدیک بود تا 250
Mohsen_14
15-02-1394, 08:30 بعد از ظهر
جالبه سبز و سفید تا حالا تو اینترنت هم ندیده بودم ، ...
majid h kh
18-02-1394, 06:56 بعد از ظهر
با سلام
دوستان تهران هم مدل 2015 اومده یا نه؟کسی خبر داره صفرشو کدوم فروشگاه داره؟
ممنون
farshad 54
18-02-1394, 06:58 بعد از ظهر
گمرک ریخته اکثر مغازه ها دارن
خیلی هم بیریخته با این رنگ فلاپاش
M E H D I
18-02-1394, 07:27 بعد از ظهر
امروز گمرک بودم شهریاری یدونه همرنگ مال دوستمون (پست 735) داشت می گفت 31500 دیگه نمی دونم 250 بود یا 300
این داستان باز و بسته کردن سوئیچ رو نمی تونن دستکاری کنن؟
yamaha yzf r6
18-02-1394, 08:11 بعد از ظهر
به نظرم بهترین رنگش همون اسپیشل ادیشنه (سبز و مشکی) رنگ مشکیش هم خاصه.
farshad 54
18-02-1394, 09:25 بعد از ظهر
اینجا چون بتداز بندازه همه چیشو دستکاری میکنن
شهریاری میگفت میذارم رو استند 185 کیلومتر پر میکنم که مطمئن باشی 300 هست
حالا نمیدونم نینجا سیم کیلومترش به گیربکس مگه وصله ؟ یعنی رو چرخ جلو نیست ؟
Davood.D
19-02-1394, 01:31 بعد از ظهر
سلام
یه قاب روی خورشیدی جلو داره که اونو باز کنی ، کنار خورشیدی یه سنسور هست که باز میشه
من یه بار باز کردم سرعت روی کیلومتر شمار نمیومد فکر کنم اون سنسور یه ecu وصله
majid h kh
19-02-1394, 05:37 بعد از ظهر
مطمءن هستید 300؟؟؟
BKING
20-02-1394, 06:24 قبل از ظهر
این حرفش کاملا بی اساسه
سیم کیلومتر به چرخ جلو متصله
فلات دوست
20-02-1394, 06:40 قبل از ظهر
س
- - - Updated - - -
سلام به بچه های گل
بچه ها اینم قولی که دادم
اینم از عروسکم عشقم
نینجا 300 2015
فقط هنوز مطمئن نیستم ک 300 یا 250
ام فروشنده میگفت سری 2015 همه 300 هستش
بعدم خودم نسبت به این جدول سرعت دنده و دور موتور به 300 نزدیک بود تا 250
مبارکه
امیدوارم چرخاش برات خوب بچرخه
واقعا عروسکه
salar.gorgani
20-02-1394, 09:22 قبل از ظهر
این حرفش کاملا بی اساسه
سیم کیلومتر به چرخ جلو متصله
سعید مطمعنی ؟!
Mohsen_14
20-02-1394, 11:07 قبل از ظهر
مشکیش اصلا قشنگ نبود ، بر خلاف اونچه که تو اینترنت دیده بودم و به نظرم عالی میومد .
هیچ استیکر و شبرنگ و ... نداشت مشکی یکدست . تو اینترنت یه مشکی و خاکستری هم هست که معلوم نیست تیون شدست یا فابریک .
رینگ ها هم مثل 250 ها براق نبود و ... کلا خیلی خورد تو ذوقم ، فکر میکردم دیگه مشکی برا خودش وجناتی داره :دی
فعلا همون سبز و مشکی اسپشیال قشنگ ترین رنگه مگه اینکه رنگ جدید یا ترکیب جدیدی بیاد .
.
topftv
21-02-1394, 08:55 بعد از ظهر
سلام دوستان گرامي
از شما يه راهنمايي ميخام ، من يه cbr300 از دوستم خريدم كه قسمتي از فلاپش خورده بود من تعميرش كردم از روز اولش هم بهتر شده به مبلغ ١٧٠٠٠٠٠٠ تومن همش ٢٠٠٠ كار كرده ولي خودم عاشق نينجا هستم ايا بنظر شما منطقي هست كه ١٣٠٠٠٠٠٠ ميليون روموتورم بزارم نينجا بخرم يا نه ؟؟؟!!!
لطفا راهنمايي كنيد
باتشكر
Sent from my iPhone using Tapatalk
Alireza8251
21-02-1394, 09:17 بعد از ظهر
سلام من ميدواي جمعه ميني موتور بخرم لطفا كمك كنيد بگيد چي بخرم كمك ميكنيد يه موتور خوب و عمر دار ممنون:vahidrk:
Mohsen_14
21-02-1394, 09:33 بعد از ظهر
سلام دوستان گرامي
از شما يه راهنمايي ميخام ، من يه cbr300 از دوستم خريدم كه قسمتي از فلاپش خورده بود من تعميرش كردم از روز اولش هم بهتر شده به مبلغ ١٧٠٠٠٠٠٠ تومن همش ٢٠٠٠ كار كرده ولي خودم عاشق نينجا هستم ايا بنظر شما منطقي هست كه ١٣٠٠٠٠٠٠ ميليون روموتورم بزارم نينجا بخرم يا نه ؟؟؟!!!
لطفا راهنمايي كنيد
باتشكر
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
اولا که من نینجا 300 ندارم ، دوما اگه کارکرد واقعی باشه خیلی خوب برداشتی ولی ،
یه چند ماه باهاش بتاب تا همه زیر و بمش بیاد دستت بعد برو سوار یه نینجا 300 شو . اونموقع تصمیم بگیر که واقعا تفاوتشون اینقدری هست که 13 تومن بدی براش یا نه ، 13 تومن پول یه cb400 ناز و تمیزه ، کم پولی نیست .
نینجا به شتاب و تیز بودن معروفه و هندا به نرمی و راحتی و کم خرجی و دوام ، ببین کدوم برات مهمتره . ولی در حالت کلی اونقدر ها اختلاف فاحشی بین این دو تا موتور نیست ، اون اختلاف 10 یا 20 کیلومتری تو تاپ اسپید خیلی به چشم نمیاد .
این کلیپ شتاب گیری و تاپ اسپید نینجا 300 و سی بی آر 300 هست . ([Only registered and activated users can see links] deo_HD.mp4.html)
کسی که این موتورها رو سوار شد دیگه بعدش باید به فکر 400 و 600 باشه نه اینهمه پول بده یه موتور هم حجم از یه برند دیگه بگیره .
.