PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Kawasaki Ninja 300

صفحه ها : 1 2 3 [4]

topftv
21-02-1394, 10:19 بعد از ظهر
حرف شما كاملا درسته ولي با سي سي بالا ٣٠٠ كه نميشه تو شهر تردد كرد درضمن من اهل مسابق دادن نيستم فقط از شكل نينجا خوشم مياد

Sent from my iPhone using Tapatalk

MANHUNT
22-02-1394, 02:13 بعد از ظهر
اگه اهل سرعت و شتاب نیستی همونی سی بی ار رو نگه دار چون اولا با قیمت خیلی خوبی برداشتی دوما با قیمت 13 ستمه بخوای بدی بره در حالی که بیشتر میشه فروخت سوما هوندا موتور های خیلی خوبه میزنه با کیفیت ودوام که خیلی مهمه چهارما نمیصرفه بنظرم من که فلان قدر بزاری روش که نینجا بگیری که پول کمی نیست مگه اینکه از قشر مرفه باشی

yamaha yzf r6
24-02-1394, 02:03 بعد از ظهر
با سلام
دوستان من قبلا" هیو جهانرویی داشتم. الان میخوام دوباره یه تیپ ریس بگیرم قیمتش هم اصلا" مهم نیست .حالا بین نینجا300 و سی بی آر 300 موندم .مطلب دوم اینکه فرض رو بر این بگذاریم که نینجا رو بخرم حالا چطوری تشخیص بدم که دویست و پنجاه هست یا300 .ظاهرا" 250 با اطاق 300 تو بازار فراوونه.بغیر از حجم موتور چه تفاوتی با هم دارند( فقط توی ترمزه ABS هست؟ ) تا250 را به جای 300 غالب نکنند .خیلی فروم های خارجی رو خوندم ولی مطلب خاصی دستگیرم نشد یکی دونفر گفتند که 300 ترمز ABS داره.دوستان لطفا" راهنمایی بفرمائید.
با تشکر
حسین هستم

farshad 54
24-02-1394, 02:07 بعد از ظهر
همین تاپیک رو مطالعه بفرمائید فرقاشون توضیح داده شده به وفور

yamaha yzf r6
25-02-1394, 10:59 قبل از ظهر
کل تاپيک رو مطالعه کردمدو فرق را متوجه شدم که نمیتونم اینجا بگم .دوستان وارد در تشخیص این دو موتور لطفا بنده را در پ.خ راهنمایی بفرماييد.

farshad 54
25-02-1394, 11:35 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links]

yamaha yzf r6
28-02-1394, 07:19 بعد از ظهر
با سلام
آیا مدلهای 2015 وارد بازار شده اند یا نه ؟ کسی از دوستان خبر داره ؟

کاوه
28-02-1394, 07:56 بعد از ظهر
با سلام
آیا مدلهای 2015 وارد بازار شده اند یا نه ؟ کسی از دوستان خبر داره ؟

سلام
بله وارد شده
این رنگ های سفید و سبز 2015 هستن

yamaha yzf r6
28-02-1394, 08:02 بعد از ظهر
ممنون به نظرم بعد از مشکی و سبز اسپیشیال , سبز و سفید اسپیشیال بهترین رنگش باشه.

کاوه
28-02-1394, 10:29 بعد از ظهر
رنگ کلا سلیقه ای هست
اما خب سبزش رو بورس تره کلا تو سری های نینجا در تمام حجم های مختلف رنگ سبز یجور نماد هست
من خودم به شخصه سفید یک دستش رو دوس دارم و مشکی یکدست

اینم آنتی اسپم :

tak3az
28-02-1394, 10:43 بعد از ظهر
کدوم شرکت نینجا وارد ایران میکنه و شرایطش تو زمستون چیه؟قیمت حدودی 300 سال 2015 چقدره؟

yamaha yzf r6
06-03-1394, 10:04 بعد از ظهر
امروز تو یادگار شمال یک فروند کاوازاکی300 فکر کنم 2015 بود دیدم (اون گل پسر داشت خلاف جهت یادگار رو میرفت پایین!) به رنگ جدید سبز و سفید خیلی زیبا و چشم نواز شده این ترکیب رنگ. واقعا" شرکت کاوازاکی خیلی عالی تو طراحی و ترکیب رنگها داره کار میکنه .

roots
06-03-1394, 10:09 بعد از ظهر
این رنگهای جدید کار کاوازاکی نیست...فلاپها تو چین درست میشه و البته که تو سایت خود کاوا از این فلاپها خبری نی

tak3az
08-03-1394, 11:17 قبل از ظهر
دوستان جواب منو ندادینا!!!!
میخام نینجا 300 بخرم تو ایران کدوم شرکت وارد میکنه و قیمت دقیقش چقدره؟
قسطی هم میدن؟

MANHUNT
08-03-1394, 11:37 قبل از ظهر
دوستان جواب منو ندادینا!!!!
میخام نینجا 300 بخرم تو ایران کدوم شرکت وارد میکنه و قیمت دقیقش چقدره؟
قسطی هم میدن؟

تا جایی که من میدونم کویر وارد میکنه اما نینجا وارد کننده مشخصی نداره قسطی هم بله میدن منظورم مغازه دارای گمرک هستن شرکت رو نمیدونم

نیما نادری
08-03-1394, 12:24 بعد از ظهر
یکم صبر کن کویر داره میاره تو سایتش زده میتونی تلفنی آمار بگیری البته اگر آبدارچی برنداره گوشیو

majid h kh
08-03-1394, 01:07 بعد از ظهر
من هم زنگ زدم هم رفتم کویر ولی گفت نینجا300 چون مالزی میزنه ژاپن نمیزنه ما نمیاریم:retarded:

نیما نادری
08-03-1394, 03:26 بعد از ظهر
هیچ کس نمیتونه موتور ژاپنی بیاره چون موتور MADE IN JAPANالان سالهاست تحریم هست و ژاپن موتور نمیده.... میگفتی اگر قرار نیست بیارین چرا تو محصولات قرار میدید ...من رفتم دیدم دقیقا موتور ۳۰۰ هست حتی زی ۳۰۰ جدید رو هم گزاشتن ...واقعا هیچ کس یک جواب راست نمیتونه بگیره چون ۹۹% پاسخگوها اصلا نمیدونن موتور چیه.....

ahks121
08-03-1394, 03:49 بعد از ظهر
الان رفتم توسایت کویرنوشته نینجا250بعدتومشخصات فنی زده حجم296سی سی

mentiroso
08-03-1394, 07:19 بعد از ظهر
هیچ کس نمیتونه موتور ژاپنی بیاره چون موتور MADE IN JAPANالان سالهاست تحریم هست و ژاپن موتور نمیده.... میگفتی اگر قرار نیست بیارین چرا تو محصولات قرار میدید ...من رفتم دیدم دقیقا موتور ۳۰۰ هست حتی زی ۳۰۰ جدید رو هم گزاشتن ...واقعا هیچ کس یک جواب راست نمیتونه بگیره چون ۹۹% پاسخگوها اصلا نمیدونن موتور چیه.....

گل گفتین آقا نیما...شرکت کویر سایتش واقعا افتضاحه..زنگ هم میزنی اولش فکر میکنی اشتباه زنگ زدی ؟!؟!؟!؟ اطلاعات در حد هویج خام

Mohsen_14
08-03-1394, 07:29 بعد از ظهر
اینکه وسیله ساخت کجاست واقعا اینقدر اهمیت نداره ، مهم اون برند و اعتبارشه ،
کاواساکی ، هندا ، شورلت ، اپل ... ، اینا یه محصول رو توی گابُن یا افغانستان هم تولید کنن مهم نیست چون میتونن کیفیت رو تامین کنن . فقط یه سری مسائل مالی و دستمزد هست که تولید تو کشور دیگه رو باعث میشه .
این قضیه بین ما ایرانی ها افراطی شده ، ژاپن الان سالهاست که دیگه اغلب محصولات رو خودش نمیزنه وقت و انرژیشو صرف ساخت محصولات با ارزش بالا میکنه .
مثلا عربها عاشق ماشین آمریکایی هستن ، از هر 10 تا ماشین حداقل 6..7 تاش آمریکاییه ، ما هم سالهاست که به هر کاواساکی یا هندایی که میرسیم میپرسیم آقا ساخت کجاست ؟ فروشنده محترم هم میگه اصل جاپونه عزیزم ! :2i8d4ao:

.

نیما نادری
09-03-1394, 09:27 قبل از ظهر
دقیقا و ما انقدر در انزوا هستیم که صرفنظر از حجم موتور که باید دزدکی ۳۰۰ سوارشیم بگیم ۲۵۰ هست باید بگردن ببینن موتوره تو کدوم سایت تولید غیر ژاپنی مثلا هند مالزی تایلند سنگاپور تولید میشه تا بتونن بیارن...مثل همین کاوازاکی و هوندا هایی که هست

topftv
09-03-1394, 06:58 بعد از ظهر
باسلام خدمت همه دوستان
آیا کسی میدونه ای بی اس رو نینجا جداگانه نصب میشه ؟؟؟؟و قیمتش چقدر هست؟؟؟؟

معمار
11-03-1394, 03:26 بعد از ظهر
kawasaki ninga 300 - 2015

معمار
11-03-1394, 04:16 بعد از ظهر
2015

ابوالفضل88
13-03-1394, 10:48 قبل از ظهر
هر وقت این عکسو میبینم دلم حوس سواریشو میکنه:[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

yamaha yzf r6
14-03-1394, 07:45 بعد از ظهر
دو روز پیش گمرک بودم یه مغازه 36.500 قیمت گذاشته بود .یکی 32 .یکی 33 .همه هم کاسبی کساد .

topftv
15-03-1394, 11:20 قبل از ظهر
باسلام خدمت همه دوستان گرامی
مدتها بود که بخاطر روشن شدن چراغ انجین موتور فکرم خراب بود و به هرجا که بردم نفهمیدن از چی هست حتی کلی هزینه کردم ولی به نتیجه نرسیدم
بلاخره امروز پی دی اف کامل نینجا 300 رو پیدا کردم از سیر تا پیاز متور تو این پی دی اف هست و نیازی به دیاگ نیست دیگه چون همه کدهای مربوط به خرابی انجین رو داخل این میتونید پیدا کنید

topftv
15-03-1394, 11:33 قبل از ظهر
این پی دی اف تمامی سوالهای شمارو پاسخ میده و کلیه کدهای خرابی موتور رو که روی صفحه کیلومتر شما هست و میتونید از داخل این پیدا کنید و نیازی به دیاگ و صرف هزینه بالا نیست

cheshmak816
15-03-1394, 01:42 بعد از ظهر
از دوستان یا مدیران اگه لطف کنن تفاوت کامل نینجا 250 با 300 رو توی یک تاپیک جدید به طور کامل توضیح بدن ممنون میشم

roots
16-03-1394, 11:07 بعد از ظهر
چیزی به نام دیاگ برای نینجا اصلا وجود نداره ...همونطور که دوستمون گفتن از روی کدهای خطا روی ال سی دی خودش میشه تشخیص داد و البته نه همشو..

roots
16-03-1394, 11:10 بعد از ظهر
از دوستان یا مدیران اگه لطف کنن تفاوت کامل نینجا 250 با 300 رو توی یک تاپیک جدید به طور کامل توضیح بدن ممنون میشم
از لحاظ ظاهری که فقط شکله هدرزها با هم مختلفه ولی از نظر کاری فقط باید پشت جفتشون نشسته باشی تا متوجه بشین.

VAHID
17-03-1394, 09:29 قبل از ظهر
چیزی به نام دیاگ برای نینجا اصلا وجود نداره ...همونطور که دوستمون گفتن از روی کدهای خطا روی ال سی دی خودش میشه تشخیص داد و البته نه همشو..

بله میشه با شمردن تعداد چشمک ها ایراد رو پیدا کرد و اگر ایرادی تو سنسور ها باشه ادم رفعشون کنه.ولی یکسری از ارور ها و خطاها حتما باید توسط دیاگ پاک بشن

یه سریشون رو میشه با جدا کردن یکی از قطب های باطری به مدت دوساعت.تا حدودی ecu رو ریست کرد و خطا ها رو پاک کرد ولی برای همه خطا ها قابل استفاده نیست

اگر برنامه دیاگ این موتور پیدا بشه تو نت میشه ریخت رو لپ تاپ و با رابط مخصوص وصل کرد و به اصطلاح دیاگ زد البته باید کد های استاندارد باشن که به ای سی یو داده بشن

به هر حال غیر ممکن نیست و بهتر از پول دادن به موتور سازایی هست که اکثرشون نمیدونن ECU چیه....

yamaha yzf r6
17-03-1394, 06:46 بعد از ظهر
امروز گمرک بودم یه مغازه گفت این نینجا 32 اسبیه قیمتش 29 تومن (250 ) دست دوم.یه سفید مشکیش رو گفت این چهل اسبه(300 ) در حد خشک بود 700 تا کار بود فکر کنم .قیمت 32!گفتم چرا از اصطلاح 250 یا 300 استفاده نمیکنید؟ میگه مآ میگیم 32 اسب و 40 اسب.جفتشان رو هم برات روشن میکنیم تا تفاوتشان رو متوجه شوید.کلا نینجا صفر 300 خیلی خیلی کمه هر چی دیدم همه 250 طرح جدید بودند.

roots
17-03-1394, 09:07 بعد از ظهر
خود کاوا چیزی به اسم دیاگ واسه این موتور نزده...هر چی به این اسم تو بازاره دکون بازار هست و ... اقا مگه برنامه موبایله بریزی رو لپ تاپ و ....
اینا حرفهای ادمهای شیاد هست که بنده زیاد باهاشون سر کار داشتم که مثلا بهم میگفت موتور هنون بیرون بزار من با بلوتوث بهش وصل میشم؟؟!! خخخخ

Barat2jafari
17-03-1394, 09:31 بعد از ظهر
خود کاوا چیزی به اسم دیاگ واسه این موتور نزده...هر چی به این اسم تو بازاره دکون بازار هست و ... اقا مگه برنامه موبایله بریزی رو لپ تاپ و ....
اینا حرفهای ادمهای شیاد هست که بنده زیاد باهاشون سر کار داشتم که مثلا بهم میگفت موتور هنون بیرون بزار من با بلوتوث بهش وصل میشم؟؟!! خخخخ
من قبلان هم توضیح دادم درمورد دیاک که یه ابزاره وهرکس برای دیاک زدن مبلغ دریافت کنه خودش بی انصافی و سوت استفاده ازنداشتن اطلاعات کافیه عزیزانه دیاک درعیبیابی کمک میکنه دوستان عزیز نینجا خودش دارایه برنامه پیشرفته ای که با یه دکمه زدن کد خرابیهارا درصفحه کیلومتر نشان میده

امیرحسین
17-03-1394, 09:44 بعد از ظهر
...
كاري به دستگاه دياگ نينجا ندارم ولي دانگلهاي دياگ كه با بلوتوث كار ميكنن هست
كامپيوتر و برنامه تو تعميرگاه و دانگل به سوكت اي سي يو روي موتور وصل و از طريق بلوتوث بهم وصل ميشن
هم براي ماشين هم موتور
هر وسيله انژكتوري معمولا دياگ هم داره حالا واسه نينجا چرا دستگاهي نيومده جاي سواله
چون باهاش كاراي ديگه اي بجز خوندن كدهاي خطا هم انجام ميشه !

Barat2jafari
17-03-1394, 10:13 بعد از ظهر
كاري به دستگاه دياگ نينجا ندارم ولي دانگلهاي دياگ كه با بلوتوث كار ميكنن هست
كامپيوتر و برنامه تو تعميرگاه و دانگل به سوكت اي سي يو روي موتور وصل و از طريق بلوتوث بهم وصل ميشن
هم براي ماشين هم موتور
هر وسيله انژكتوري معمولا دياگ هم داره حالا واسه نينجا چرا دستگاهي نيومده جاي سواله
چون باهاش كاراي ديگه اي بجز خوندن كدهاي خطا هم انجام ميشه !

دوست عزیزمن بدونه اینکه به روی موتور.دانگلی وصل بشه وازراه دور به موتوردیاک بزنی راهی داره اکه توضیح بدید من خیلی ازشما تشکر میکنم واکه ممکنه بنده شماره تماس شماراداشته باشم خیلی ممنون میشم واقعان به کسی که مثل شمااطلاعات بالا داره احتیاج اکرقابل بدونی ممنون میشم ودرمورد نینجا کامپیوتر نینجا طوری طراحی شده که پورگرام نمیشه وکد خطارا توسط کیلومتر نمایش میده شاید به خاطر همینه احتیاج به دیاک نداره

flower
17-03-1394, 10:54 بعد از ظهر
یه راه برای تشخیص 300 بودن شماره انجین هست مثلا اکثر موتور ها تو انجین اول چند حرف لاتین انگلیسی بعد مقدار حجم و شماره موتور حک شده بعنوان مثال دایلیم vjf 247 100055 دوستان نینجا سوار یه نگاهی بندازن چه عددی حک شده .

امیرحسین
18-03-1394, 12:24 قبل از ظهر
دوست عزیزمن بدونه اینکه به روی موتور.دانگلی وصل بشه وازراه دور به موتوردیاک بزنی راهی داره اکه توضیح بدید من خیلی ازشما تشکر میکنم واکه ممکنه بنده شماره تماس شماراداشته باشم خیلی ممنون میشم واقعان به کسی که مثل شمااطلاعات بالا داره احتیاج اکرقابل بدونی ممنون میشم ودرمورد نینجا کامپیوتر نینجا طوری طراحی شده که پورگرام نمیشه وکد خطارا توسط کیلومتر نمایش میده شاید به خاطر همینه احتیاج به دیاک نداره
جناب جعفري شما استادي
من توي نوشته هام جايي نگفتم بدون دانگل ميشه اينكارو كرد و توضيح راجع به كارهاي خارق العاده و غير منطقي ندارم كه بدم
واسه چنين كاري قطعا دانگل وايرلس يا بلوتوث لازمه ديگه همينجوري بدون هيچ رابطي كه نميشه !!!!
اون بنده خدايي هم كه گفته موتورو با بلوتوث فلان بهمان ميكنم قطعا دانگل وصل ميكرده و موتور تو خيابون و با كامپيوتر توي مغازه كدارو ميخونده ولي برام جالبه كه اين موتور دستگاه دياگ نداره
شما اگه مثلا بخواي خروجي ولتاژ سنسورهارو چك كني از روي كيلومتر بهتون نشون ميده ؟!

ahks121
18-03-1394, 07:47 قبل از ظهر
برایه من جایه سواله اخه وقتی شرکت مادردیاگ ویابرنامه ی دیاگ رانداده بیرون چطوربعضیهامیگن داریم من خودم دیاگ هیوهارادارم وقتی دیاگابه موتوروصل میکنی بایدازطریقه کابل ویابلوتوث وبابرنامه ی همون مدل موتوربه لپتاپ وصل بشی حتی برنامه ی هیوgtrوrcباهم فرق دارن. این کاری که تعمیرگاه هادارن به عنوان دیاگ نینجاانجام میدن صددرصدازدیاگ یه موتوردیگه وکپیه اطلاعات یه موتوره دیگه استفاده میکنن یعنی وقتی دیاگابه موتوروصل میکنه چراغش روشن میشه وشمافکرمیکنیدوصله بعدواردنرم افزارمیشه وبه ظاهربه دیاگ وصل میشه بعد بکاپه اطلاعاته سنسورهایه یه موتوره دیگه رابه شمانشون میده وشمارابه همین راحتی گول میزنه اگرکسی ادعاداشت دیاگه نینجاراداره حتمابگیدتوقسمت اطلاعات ای سی یوبره وشماره سریاله ای سی یورابراتون بخونه بعدشمااونوباشماره سریاله رویه ای سی یومطابقت بدیدواینجاست که دسته اون کلاه برداررومیشه

Barat2jafari
18-03-1394, 12:52 بعد از ظهر
جناب جعفري شما استادي
من توي نوشته هام جايي نگفتم بدون دانگل ميشه اينكارو كرد و توضيح راجع به كارهاي خارق العاده و غير منطقي ندارم كه بدم
واسه چنين كاري قطعا دانگل وايرلس يا بلوتوث لازمه ديگه همينجوري بدون هيچ رابطي كه نميشه !!!!
اون بنده خدايي هم كه گفته موتورو با بلوتوث فلان بهمان ميكنم قطعا دانگل وصل ميكرده و موتور تو خيابون و با كامپيوتر توي مغازه كدارو ميخونده ولي برام جالبه كه اين موتور دستگاه دياگ نداره
شما اگه مثلا بخواي خروجي ولتاژ سنسورهارو چك كني از روي كيلومتر بهتون نشون ميده ؟!

دوست عزیزم سنسوروردی ولتاژ داره نه خروجی بلی هرکدام ازسنسورها عملکرد درست نداشته باشه عین دستگاه دیاک به شماکد سنسوررامیده این پارمترهاست که ازطریق سنسورها به ای سی و اطلا داده میشه این میشه خروجی سنسور

امیرحسین
18-03-1394, 03:14 بعد از ظهر
سنسور اكسيژن خروجي ولتاژه داره
اي سي يو از روي ولتاژ خروجيش ميفهمه نسبت سوخت به هوا چقدره

اين فيش جايي به چشمتون نخورده ؟!
[Only registered and activated users can see links]/forumsite/20702/topics/75642

Barat2jafari
18-03-1394, 03:21 بعد از ظهر
سنسور اكسيژن خروجي ولتاژه داره
اي سي يو از روي ولتاژ خروجيش ميفهمه نسبت سوخت به هوا چقدره

اين فيش جايي به چشمتون نخورده ؟!
[Only registered and activated users can see links]/forumsite/20702/topics/75642

امیرحسین جان حرفهات درسته سنسوراکسیژن وردی ولتاژ دار وتوسط پارمترهای مختلف باای سیو درارتبات نه باولتاژخروجی

flower
18-03-1394, 10:15 بعد از ظهر
امروز یه نینجا دستم اومد خودم روغن را براش عوض کردم حدود 2لیتر و 200 ریختم بعدش فیلتر روغن را عوض کردم با قیمت 80 هزار چون اچار فیلتر نداشتم مجبور شدم یه تکه فلاپ بغل را باز کنم تا بتونم فیلتر را تعویض کنم خلاصه تو انجین حک شده بوذ 248 حالا 300 یا 250 را نفهمیدم روشن کردیم یه دور باش رفتیم عجب موتوری بود فقط گاز می خورد و راه می رفت موتور خیلی نرم و کمکهای فوق العاده نرم و ترمز abs عالی بود بسیار خوش دست و قدرت مانور معرکه ...دیگه هر چی بگم کم گفتم اخرش تو اتوبان تخت گاز رفتم 170 رفتم همچنان باد داغ رادیاتور تو پاهام حس می کردم ولی اخرش نفهمیدم 250 بو د یا 300 هر چی باشه تو دنده 6 سربالایی کم نیاورد .

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

اینم عکس موتور و انجین 248

Barat2jafari
18-03-1394, 10:25 بعد از ظهر
امیرحسین جان حرفهات درسته سنسوراکسیژن وردی ولتاژ دار وتوسط پارمترهای مختلف باای سیو درارتبات نه باولتاژخروجی
امیرحسین عکسی که کذاشتی سوکت نیست بیشتر شبیه درپوش سوکت دیاک سی آ رافه چون سوکت دارای سیمه که این عکسی که کذاشتی هیج سیمی بهش وصل نیست وشاید هم موتورهای دیکه امیرحسین بنده دوست دارم اطلاعات شما مربوط به دیاک زدن ازطریق بی سیم استفاده کنم خیلی خوب وجالب هست اکه دراین مورد برای شما امکان داشته باشه ومارایاری کنی ممنون میشم شماره تماس من هست اکه برات سخت باشه تماس بگیری اجازه بدید بنده با شماتماس بکیرم شماره تماس من 09123783602اس بدید من تماس میگیرم اگرممکنه.

MR.Halakoohi
18-03-1394, 10:43 بعد از ظهر
آقا flower عزیز قیمت نپرسیدید؟
این موتور بد جوری رو مخم داره تاب میخوره:wall3:

flower
18-03-1394, 11:02 بعد از ظهر
آقا flower عزیز قیمت نپرسیدید؟
این موتور بد جوری رو مخم داره تاب میخوره:wall3:
قیمت دست دوم بود 28 میلیون اصلا قابل قیاس با هیچ موتور 250 نیست زمین تا اسمون فرق داره حیف فروختش رفت یه دور می زدی باش دیگه سوار هیچ موتوری نمی شی من خودم تا اخر سال تو فکرش هستم .

امیرحسین
24-03-1394, 11:28 بعد از ظهر
جواب شركت كاوازاكي در مورد امكان اتصال دستگاه دياگ به نينجا ٣٠٠
Amihossein,

Thank you for the interest in Kawasaki products. There is a diagnostic
port on the unit that can be used to read trouble codes as well as some of
the operating conditions of the unit in real time. However, specialized
software and hardware is required to read that information which would be
available at your local authorized Kawasaki dealership.

Sincerely,
Nate
Nathan "Nate" DePauw
Kawasaki Motors Corp., U.S.A
Consumer Services
Supervisor Consumer Services
9950 Jeronimo Road
Irvine, CA 92618
949-770-0400x2569
fax 949-460-5565

خلاصه كلام كه دستگاه دياگ بهش وصل ميشه و نماينده هاش نرم افزار و سخت افزارشو دارن كه احتمالا ١٠٠ سال ديگه به ايران هم ميرسه !
در مورد KDS يا همون Kawasaki Diagnostic Systemسرچ كنين يچيزايي پيدا ميشه

Mohsen_14
30-03-1394, 02:22 قبل از ظهر
این مدل سبز و سفیدی که فروشنده های نامحترم تحت عنوان 2015 قالب میکنن ، چیزی جز ninja 300 30th anniversary نیست ، مدلی که کاواساکی بمناسبت 30 امین سال ساخت سری نینجا زده و تو zx6 و zx10 هم هست .
2015 هست ولی ربطی به 2015 بودنش نداره ، مال همون سالگرده که این شکلی شده فلاپ . سرچ کنید تو 600 و 1000 هم همین جریان برقراره .

و البته بسیار زیباست و چشم نواز :

[Only registered and activated users can see links] QtfXg5ZCgw

عکسهای بیشتر ([Only registered and activated users can see links])

.

majid h kh
31-03-1394, 06:39 بعد از ظهر
سلام دوستان من میخوام این موتور بخرم ولی واقعا تو رنگاش موندم
مسی قشنگتره یا سبزش:297:
اگه نظر سنجی بذارن مدیرا ممنون میشم:3:

salar.gorgani
31-03-1394, 07:47 بعد از ظهر
سبزوسفید و سبزو مشکی

roots
31-03-1394, 07:48 بعد از ظهر
الان وقت خوبی برای خریدش نی دوست عزیز چون خیلی بیخودی قیمتش بالا رفته! بهتره تا اوایل پاییز صبر کنید.

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

majid h kh
31-03-1394, 08:05 بعد از ظهر
یه سبز کارکدشو 28 گیر آوردم 2014 هست
چقد پایینتر میاد پاییز؟؟؟

roots
31-03-1394, 08:12 بعد از ظهر
چقدر کار کرده

majid h kh
31-03-1394, 08:33 بعد از ظهر
نزدیک به 3000 تا

roots
31-03-1394, 08:46 بعد از ظهر
اگه مدل ای بی اس دارش هست خوبه قیمت.

majid h kh
31-03-1394, 09:12 بعد از ظهر
ممنونم از لطفت
واقعا این موتور داره دیونم میکنه:icon_pf (95):
خریدم عکسشو براتون میذارم

roots
03-04-1394, 07:49 بعد از ظهر
تو برنامه بازار اخیرا موردهای خوبی گذاشتن واسه فروش، یه نگاه بنداز

majid h kh
03-04-1394, 08:05 بعد از ظهر
حتما نگاه میندازم
دوستان نینجا ای بی اس داره که تو مغازه شهریاری گذاشته واسه فروش برای بچهای سایت نیست؟؟
چون گفت مال خودم نیس کسی گذاشته براش بفروشم؟؟

farshad 54
03-04-1394, 10:03 بعد از ظهر

roots
03-04-1394, 10:30 بعد از ظهر
یه سبز کارکدشو 28 گیر آوردم 2014 هست
چقد پایینتر میاد پاییز؟؟؟

این موتور برای یکی از بچه های سایت خودمونه و جالب اینکه از خودش 24 خریده! ای بی اس هم نداره

majid h kh
05-04-1394, 10:18 قبل از ظهر
سلام دوستان بالاخره منم این موتوره با عشقو خریدم
عالیه
ای بی اس داره مدل 2014 با کارکرد 2600 اگزوزم آکروپوویک کربن:thanks::thanks:

salar.gorgani
05-04-1394, 01:33 بعد از ظهر
مبارکه عکس هم بزار

roots
06-04-1394, 09:37 بعد از ظهر
دوست خوبمون اقای نوربخش در حال رفتن به سرعین!

48752

digitalcanon
06-04-1394, 09:42 بعد از ظهر
ممنون علیرضا
لذتی داشت که قابل وصف نبود
مخصوصا گردنه حیران

roots
06-04-1394, 10:21 بعد از ظهر
انشالله قسمت همه دوستان بشود با همچین موتوری در چنین جایی...

flower
07-04-1394, 08:01 قبل از ظهر
خوب یه عکسی از طبیعت و موتور بگیرین ما هم لذت ببریم .

ابوالفضل88
07-04-1394, 09:38 قبل از ظهر

فیلمش هم تو آپارات هست دنده معکوس میدن و گازشو میگیرین

salar.gorgani
07-04-1394, 10:00 قبل از ظهر

فیلمش هم تو آپارات هست دنده معکوس میدن و گازشو میگیرین

لینکش رو بزار

ابوالفضل88
07-04-1394, 10:44 بعد از ظهر
کاواساکی نینجا ۳۰۰

- - - Updated - - -

نوربخش ([Only registered and activated users can see links])

- - - Updated - - -

تو ویدیو هاشون هست با اجازشون

digitalcanon
08-04-1394, 07:05 بعد از ظهر
کلیپ کیفیتش خلیی بالاست ولی تو سایتها اپ میکنم خیلی افت میکنه هر کی خواست تو پیام خصوصی شماره برنامه واتساپ یا ایمو بده براش ارسال کنم

roots
10-04-1394, 09:35 بعد از ظهر
خوب ما هم قسمت شد بریم اون سمت سرعین...گردنه حیران...البته با جناب نوربخش! عکسهایی رو با هم میبینیم....[Only registered and activated users can see links]
f70260de17a6f9f8fedc.jpg
48776
48777
48778
48779

roots
12-04-1394, 10:22 قبل از ظهر
و روز بعد رفتیم جاده اسالم و خلخال..که واقعا بهشت بود...با تشکر از اقای نوربخش که برنامه ریزی عالی کرده بودن! ضمنا در راه برگشت ازاد راه رشت بالاخره به سرعت 190 رسیدم![emoji7] [emoji7] [emoji7]
487804878148782

digitalcanon
12-04-1394, 12:22 بعد از ظهر
ممنون از علیرضا.
واقعا همسفرخوبی هستی . از نشستن رو موتور خسته نمیشی. سفر عالی بود .هم مسیر بسیار زیبا بود و هم ساعت حرکت که باعث شد بهترین هوا و لحظات به یاد ماندنی در خاطرات ثبت بشه. البته ناگفته نماند که باید واقعا عاشق سفر با موتور باشی که در عرض 3روز این همه رانندگی کنی.
فقط یه فیلم بردار حرفه ای کم بود که بتونه مناظر و طبیعت زیبا و حرکت زیباتر kawasaki را به رخ بکشه

salahshor
17-04-1394, 05:16 بعد از ظهر
مدل 2015 وقتی گازو ول میکنی ی سیلندر کار میکنه برا کاهش مصرف سوخت

majid h kh
23-04-1394, 02:00 بعد از ظهر
مدل 2015 وقتی گازو ول میکنی ی سیلندر کار میکنه برا کاهش مصرف سوخت
چطوری این اتفاق میفته؟؟
بعد ازینکه شما دوباره گاز بدی برمیگردی به حالت دو سیلندر؟؟
این دستور ecu یا انجینم عوض شده؟؟

- - - Updated - - -

و روز بعد رفتیم جاده اسالم و خلخال..که واقعا بهشت بود...با تشکر از اقای نوربخش که برنامه ریزی عالی کرده بودن! ضمنا در راه برگشت ازاد راه رشت بالاخره به سرعت 190 رسیدم![emoji7] [emoji7] [emoji7]
487804878148782

بسیار عالی.حیف که زیاد عکسا حرفه ای نیس.
جایی بهتون گیر ندادن بابات مدارک و...؟؟؟

roots
24-04-1394, 12:24 قبل از ظهر
موتور مدارکو پلاک داره چه گیری بدن؟

majid h kh
24-04-1394, 09:29 قبل از ظهر
موتور مدارکو پلاک داره چه گیری بدن؟

آخه تردد موتورسیکلت توی آزاد راههای بین شهری ممنوعه!!!:29:

roots
24-04-1394, 07:43 بعد از ظهر
گفتم که صبح خیلی زود رفتیم پلیس نباشه

کاوه
27-04-1394, 12:13 قبل از ظهر
سلام خدمت دوسته خوبم استاد جعفری عزیز

سلام و احوال پرسی رو در پیام خصوصی مطرح کنید و بی مورد اسپم ارسال نکنید

Mansooro
03-05-1394, 10:45 قبل از ظهر
سلام.

دوستان میتونن تفاوتای ظاهری 250 و 300 سی سی رو بگن.
300 سی سی رنگ نوک مدادی و نوار زرد تو گمرک 33 پیدا کردم ولی از کجا بدونم 300 هست و ABS داره؟

تشک
منصور

malmal
03-05-1394, 11:09 قبل از ظهر
سلام.

دوستان میتونن تفاوتای ظاهری 250 و 300 سی سی رو بگن.
300 سی سی رنگ نوک مدادی و نوار زرد تو گمرک 33 پیدا کردم ولی از کجا بدونم 300 هست و ABS داره؟

تشک
منصور

دوستان در پست های قبل گفتن تفاوتهاشونو و بهترین راه برای خرید اینه که با یکی از دوستان که میشناسه برید خرید

در ادامه تفاوتهای نینجا 250-2014 با نینجا 300-2014 عنوان میشه..به همراه عکس :
بزرگترین تفاوت تو هدرز هستش که عکساشو میزارم :

هدرز 250-2014

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

هدرز 300-2014

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

هدرز 250-2012

تفاوت در رنگ بندی که البته 250-2014 هم این رنگهارو داره ولی یه سری از رنگها مخصوصه 250-2013 هستش

250-2013

2014-250-300

flower
14-05-1394, 09:59 قبل از ظهر
دیروز یه نینجا در مغازه رفیقم بود رفتم یه تست کردم اول کیلومتر را مشاهده کردم نوشته 250 همون دوتا دکمه را فشار بده بعد سوییچ را باز و بسته کن مشاهده شد یه دور باش زدیم اخرش 150 بیشتر نرفت و موتور بعدی را تست کردیم تو کیلومتر 300 نوشته تخت گاز 180 رفت خیلی فرق داشت هم از لحاط شتاب و هم از لحاظ سرعت.. ولی این دوتا را مقایسه کردیم تنها فرقش را تو هدرز دیدم وگرنه انجین هر جفتش 248 زده و از لحاظ اندازه انجین و سر رسیلندر دقیقا یکیه ما اخرش نفهمیدیم جفت انجین 248 زده پس چی را تغییر دادن می تونه به سفارش ایران انجین 300 باشه روش 248 حک کرده باشه که بعید می دونم یا سیستم همون 248 هست سیستم برق و ecu را ارتقا دادن که تا حدودی جور در می یاد البته تست این دو موتور با اگزوز فابریکی بوده یا نکنه هنوز 300 واقعی ما سوار نشدیم .

flower
15-05-1394, 07:27 قبل از ظهر

نینجا 250 و 300 که من تست کردم .

roots
17-05-1394, 10:43 بعد از ظهر
در کل شما بهتره در اولین قدم به فکر گرفتن گواهینامه باشی چون واقعا ریسکه اونم با این موتور...حیفت نمیاد بره رو کفی واسه گواهینامه؟
کویر در حال حاضر تنها وارد کننده این موتور هست و شرکتهای دبگه که میبینی یا ارون گرفتن یا منتاژهای فدیمیشونه که هنو رو دستشونه با دنده 2 هم حرکت کنی موتور خاموش میکنه اکثر مواقع و راه حلی برای اون مشکل وجود نداره،

Mohsen_14
18-05-1394, 02:27 بعد از ظهر
همین الان زنگ زدم کویر گفت شاید برج 11 وارد کنیم - هنوز معلوم نیست
یه سوال دیگه روغن موتور که میریزیم تو گیربکس هم میره؟؟ یعنی روغن موتور با گیربکس یکیه؟؟ پس در این صورت حرارت روغن خیلی زیاد میشه و داشتن رادیاتور روغن گیربکس شدیدا احساس میشه
چرا کمپانی رادیاتور روغن گیربکس برای این موتور طراحی نکرده؟

از اولش هم معلوم بود از اینا آبی برای جماعت موتور سوار گرم نمیشه بگذریم ...

گیربکس این موتور و تمام موتورهای دیگه از روغن موتور استفاده میکنه ، برای همینه که میگن توی موتور باید روغن مخصوص موتور ریخت ، بهترین روغن ماشین تو انجین موتور بریزی بدرد نمیخوره . بدرد نخوردن نه اینکه فرداش موتور جام کنه ، توی طولانی مدت اثرش معلوم میشه .
شما موتوری سراغ داری که برای روغن موتورش سیستم خنک کننده داشته باشه ؟
روغن موتور جوری ساخته شده که اون حرارت رو تحمل میکنه ، ضمن اینکه دمای روغن به دمای موتور بستگی داره که دمای موتور هم توسط رادیات کنترل میشه . پس روغن تو یه محدوده ی مشخص دمایی قرار میگیره .

.

8446215713
18-05-1394, 09:19 بعد از ظهر
شما خیال کردی برند ژاپنی مثل هندیه که نقص طراحی داشته باشه خوب بهترین موتورهای دنیا هم داغ میکنن مکانیزم یخچال نیس که انتظار سرما و داغ نشدن داشته باشیم بابا انفجاره
این موتور اصلا نیاز به دستکاری نداره حالا داغ کنه چیزیش نمیشه
این نظراتتون رو روی موتور آلیاژ آشغالی مثل ان اس پیاده کنید شاید باجاج شفا پیدا کنه با این محصول آخرش سر همرو کلاه گذاشته
در انتظار duke 250 ......

M E H D I
18-05-1394, 09:36 بعد از ظهر
داداش خودتو کنترل کن مثه اینکه دل پری از باجاج و ان اس داریا .. شما از یه موتور خوشت نمیاد و باهاش حال نمی کنی دلیلی نداره تو همه تاپیکها پست بدی و اون موتور رو با خاک یکسان کنی .. هر کسی اندازه نیازش و توان مالیش یه وسیله ای رو می خره و باهاش حال می کنه این لحن صحبت کردن شما بی احترامی به همه ان اس سوارهاست (تو تاپیک ان اس هم کیفیت ساختش رو با سی جی ایرانی یکی می کنی)

جالبه میای تو تاپیک نینجا از برند ژاپنی طرفداری می کنی و آخر پستت می نویسی در انتظار دوک250 ... What The FAZ?

سامان1374
21-05-1394, 03:32 بعد از ظهر
الان تو سایت کمپانی باجاج هندوستان بودم
در کنار محصولات خودشون 2 تا نینجا هم گذاشته بودن
300 و 650
در واقع جزو لیستشون بود
در کنار محصولات باجاج این ها رو هم تبلیغ کرده بودن میفروختن
داستان چیه؟ مگه داریم؟؟

Mohsen_14
21-05-1394, 05:32 بعد از ظهر
الان تو سایت کمپانی باجاج هندوستان بودم
در کنار محصولات خودشون 2 تا نینجا هم گذاشته بودن
300 و 650
در واقع جزو لیستشون بود
در کنار محصولات باجاج این ها رو هم تبلیغ کرده بودن میفروختن
داستان چیه؟ مگه داریم؟؟

لینک بذار ببینیم چیه .

سامان1374
21-05-1394, 07:45 بعد از ظهر
لینک بذار ببینیم چیه .
تو گوگل بنویس bajaj
خودش میاد
بعد برو تو تو سایت مشخصه

farshad 54
29-05-1394, 10:15 قبل از ظهر
.دوستان اگر جواب سوال های من رو میدونید خواهشا بگیدhelp me

1 - کویر قراره 250 بیاره نینجا 300 به صورت رسمی کسی وارد نمیکنه
2 - تکی وارد کردنش صرف نداره و دردسرش زیاده
3 - هردو چرخ abs داره
4 - این صدا تو همه نینجا ها هست و طبیعیه با دو راه افتادن به گیربکس و کلاچ فشار میاره
5 - شنیدن کی بود مانند دیدن
6 - میری زندان دیه شو هم باید از جیب بدی
7 - موتور سیکلت روغن جدا واسه گیربکس نداره همون روغنی که میریزی همه کارارو انجام میده
8 - بله این یه نقطه ضعف هست تو این موتور
9 - کمک عقب موتورهای اسپورت و اسپورت تورینگ نباید زیاد نرم باشه
10 - میتونی خودت تو پارکینگ پیش موتورت بخوابی خیالت هم راحت تره زحمتم نداره
11 - درسته اشتباه کردی چاره دیگه ای هم نداری

....

- - - Updated - - -

[Only registered and activated users can see links] 38k/IAAAAY1BMVEUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADBQZAcZIuU mk7aIUmRFctUGcrTWM9a4o5ZIFAcpJBc5NAcpNAcpNBc5NAcpN Bc5RtlK58nrWIp7yatcerwdDH1uDL2eLV4Oj09/n///8FHWmDAAAAFnRSTlMJCiAqNzw/Q0NdZ3qCh4fIyN/m6fH1gxXRhAAAAEpJREFUCNctjEESgDAIAxNA7cX/P1VHK7VRdnaA5AC5L46P64zWUKw01dwkPAhY0LRhUCMr5JAVnl tOIufoXSLdGPV6HJzpvzPzBZYiFT aDZ2oAAAAAElFTkSuQmCC ([Only registered and activated users can see links])
سلاممن تازه عضو سایت شدمیازده تا سوال داشتم1-چرا کویر 300 نمیاره ما بریم با خیال راحت بخریم؟؟2-کسی از دوستان اگر وارد کننده خوب سراغ داره لطفا شماره شو بده چون اگر امکانش باشه من دوست دارم مستقیم تو پالت از اون ور بیارم بعد اینجا پلاک کنم با خیال راحت سوار شم3-چرخ عقب هم abs داره یا فقط جلو؟؟4-برای این که صدای آزار دهنده 1 به 2 رو نشنویم - اگر تک سرنشین باشیم با 2راه بیوفتیم بهتر نیست؟؟5-شنیدم بعضی از فروشنده های موتور تو گمرک لنت و کمک فنر هارو هم عوض میکنن درسته؟؟ حتی آینه ها رو هم با نمونه تقلبی جا به جا میکنن درسته؟؟ راه تشخیص این که بشه فهمید فلاپ ها اورجیناله چیه؟6-اگر گواهینامه نداشته باشی بزنی یه نفرو بکشی چی میشه؟؟7-این موتور روغن گیربکس داره؟؟ یا همون روغن موتور تو گیربکس هم میره؟؟8-چرا آمپر آب نداره - واقعا چرا؟ به نظر من خیلی خیلی مهمه؟ حتی باید دمای روغن موتور رو هم نشون بده به نظر من - مثل خیلی از ماشین های جدید9-یه بار نینجا قدیمی یکی از دوستام رو نشستم هر چقدر کمک های جلو خوب و نرم همل میکرد کمک های عقب افتضاح بود - نسل جدید چطوره؟؟ کمک عقب گازی هستش؟؟ عقبش نرمه یا میکوبه؟10-هر موقع خریدم دوست دارم یه مدت بیارم بزارم تو اتاقم شبا پیشش به خوابم - ولی مشکل اینجاست خونمون ط هفتم تو آسانسورم جا نمیشه - باید 2 تا کارگر بگیرم بزارن رو کولشون بیارن بالا11-خدمت نرفتم - نمیخوامم برم -درسمم خیلی وقته تموم شده چه جوری گواهینامه بگیرم؟؟ - اون موقع که اشتغال به تحصیل داشتم هنوز نینجا نیومده بود وگرنه همون موقع میرفتم گواهینامه میگرفتم - چه اشتباهی کردم

digitalcanon
29-05-1394, 05:48 بعد از ظهر
چند وقت پیش جمعه تو تهرانسر ساعت حدود 10 شب منتظر اقای سلهشور بودم که یه اپاچی 2 ترک و سی جی ریختن سر موتورم . گفتم بدبخت شدم موتور را بردن ولی تو همون حین یهو یه سی جی دیگه اومد که مامور کلانتری بود . یه نفس راحت کشیدم فهمیدم همشون مامور هستن بعد از کلی سیم جین و دیدن مدارک گیر دادن که این موتور 250 نیست 300 هستش :wow:
هرچی من گفتم نه بابا این حرفها چیه دیدم نه اینا خیلی حالیشونه . اخرشم گفتم اگرم 300 باشه پلاک و کارت داره استعلام بگیر . خلاصه هیچی دیگه ولم کردن داشتن میرفتن که جناب اقای سلهشور با نینجا سر رسید . تا مامور را دید فرار کرد . اینا هم با سی جی افتادن دنبال نینجا 300:25r30wi:
این داستان را تعریف کردم که بدونید گندش در اومده و خود مامورین کلانتری هم میدونن . امیدوارم طرحی واسه جمع اوریش نزارن

Mohsen_14
29-05-1394, 07:01 بعد از ظهر
آقا تو محیط شهری در صورت خفت گیری ، بهترین کار برداشتن کلید و فرار کردن هست .
طرح جمع آوری و ... هم مثل قبلا که میخواستن پالس و آپاچی ها رو جمع کنن ، منتفیه . قبلا هم تا آپاچی ها اومده بود میگفتن میخوان جمع کنن که خوشبختانه خودشون این طرح احمقانه رو پیگیری نکردن .
کلا چیزی که توش $ نباشه از طرف ارگانهای دولتی پیگیری نمیشه !

Davood.D
30-05-1394, 08:52 بعد از ظهر
آقا چند روز پيش پايين تر از فلكه سوم تهرانپارس وايستاده بودن . منم همه مداركم كامله ولي نميدونم واسه چي فرار كردم
هيچي ديگه دو تا مشت از سرباز خورديم
در ضمن كمك عقب اين موتور تو پنج حالت تنظيم ميشه هر كي ميگه خشكه بزاره تو حالت پنج (خلاف جهت عقربه ها)
آچارشم تو جعبه ابزار هست

farrhad
02-06-1394, 12:15 قبل از ظهر
سلام.
دوستان حداقل قیمت صفره این موتورو کی داره.

صفر 2014 هم باشه خوبه.

amirreza72
04-06-1394, 10:56 قبل از ظهر
سلام خدمت همه دوستان امروز رفتم کویر موتور واسه قیمت گرفتن و احتمالا خرید نینجا از متصدی فروش میپرسم نینجا 250 یا 300 چرا ندارید بین نینجا هاتون میگه اون برای روز افتتاحیه بود .گفتم اگه بخوایم چجوری شرایط.برگشته میگه العان 5 میلیون میدی بعد برج 11 نینجا 250 یا 300 میاریم بعد اون موقع قیمتش اعلام میشه بعد جالبه (1. با هر قیمتی که دوست داشته باشه میده) (2.گفته برج 11 معلوم نیست که کی بیاد براش شانس نداریم که میره بعد عید) واقعا جالیه موتورهای 100 میلیونی چیده اونجا ولی یدونه نینجا نمیتونه نقدی العان بده. ادم بره از گمرک بگیره به اتفاق دوستان بهتره والا.

Mohsen_14
04-06-1394, 11:09 قبل از ظهر
سلام خدمت همه دوستان امروز رفتم کویر موتور واسه قیمت گرفتن و احتمالا خرید نینجا از متصدی فروش میپرسم نینجا 250 یا 300 چرا ندارید بین نینجا هاتون میگه اون برای روز افتتاحیه بود .گفتم اگه بخوایم چجوری شرایط.برگشته میگه العان 5 میلیون میدی بعد برج 11 نینجا 250 یا 300 میاریم بعد اون موقع قیمتش اعلام میشه بعد جالبه (1. با هر قیمتی که دوست داشته باشه میده) (2.گفته برج 11 معلوم نیست که کی بیاد براش شانس نداریم که میره بعد عید) واقعا جالیه موتورهای 100 میلیونی چیده اونجا ولی یدونه نینجا نمیتونه نقدی العان بده. ادم بره از گمرک بگیره به اتفاق دوستان بهتره والا.
بله ، شما سایتشون هم که بری موتور 90 میلیونی رو نوشته 89/600 یعنی تا صد تومن دقتشو نوشته و قیمت معلومه . موقعی هم که بیارن یه تفاوت یکی دو میلیونی با بازار ایجاد میکنن تا همه مشتری ها بیان سمت خودشون نه اینکه خیلی ارزونتر بدن . پس نمیصرفه آدم نصف سال رو منتظر بشه تازه بعد هم قطعی نیست .
یه مسئله مهم دیگه اینکه الان که کویر نماینده رسمی کاواساکی شده ، دیگه کسی نمیتونه وارد کنه و فقط میوفته دست خودشون ، یعنی اون کاهش یکی دو میلیونی رو هم احتمالا نیاز نداشته باشن !
شاید اصلا این صبر کردنشون تا برج 11 برای اینه که هر چی 300 و 250 جدید تو بازاره فروخته بشه و بازار خالی بشه با خیال راحت و بدون رقیب قیمت گذاری و به پاچه ی ملت فرو کنن . شیک و مجلسی ...

.

Davood.D
04-06-1394, 01:37 بعد از ظهر
با سلام
دوستان اگه کسی power commander و یا Area P رو موتور نصب کرده ، rpm رو هم میشه تو دنده های مختلف تنظیم کرد یا فقط برنامه سوخت رسانی و اکسیژن رو تغییر میده . رو عملکرد موتور چقدر تاثیر داره ؟ و تو تهران از کجا میشه پیدا کرد ؟ اگه ممکنه تو پیام خصوصی یا همینجا راهنماییم کنید .
با تشکر

farrhad
04-06-1394, 11:07 بعد از ظهر
بله ، شما سایتشون هم که بری موتور 90 میلیونی رو نوشته 89/600 یعنی تا صد تومن دقتشو نوشته و قیمت معلومه . موقعی هم که بیارن یه تفاوت یکی دو میلیونی با بازار ایجاد میکنن تا همه مشتری ها بیان سمت خودشون نه اینکه خیلی ارزونتر بدن . پس نمیصرفه آدم نصف سال رو منتظر بشه تازه بعد هم قطعی نیست .
یه مسئله مهم دیگه اینکه الان که کویر نماینده رسمی کاواساکی شده ، دیگه کسی نمیتونه وارد کنه و فقط میوفته دست خودشون ، یعنی اون کاهش یکی دو میلیونی رو هم احتمالا نیاز نداشته باشن !
شاید اصلا این صبر کردنشون تا برج 11 برای اینه که هر چی 300 و 250 جدید تو بازاره فروخته بشه و بازار خالی بشه با خیال راحت و بدون رقیب قیمت گذاری و به پاچه ی ملت فرو کنن . شیک و مجلسی ...

.

سلام.
منم روز پنجشنبه برا افتتاحیه شون رفتم بلکه بتونم نینجا صفر 250 یا 300 بردارم.
با اینهمه تبلیغات همه رو که به جرات میگم 90 درصدشون برا همین مشخص شدن قیمت نینجا 250 و 300 و خرید مطمئن رفته بودن رو
گذاشتن سر کار.
بهش میگم این موتورا که مثلا کراس یا ریس بدون پلاکن و قبل از مثلا گرفتن نمایندگی از طرف شما تو بازار و دست خودتونم موجود بود و الان تفاوتی نکرده فقط نکته مهم کلا قیمت نینجا250 و 300 تو ایران بود که گرانی بی منطقی داشت و اختلاف بسیار بالا با قیمت جهانی و ما هم امیدوار بودیم با اومدن نمایندگی رسمی کاوازاکی این ابهام و اختلاف از بین بره یا کم بشه.طرف بهم با اون لهجه اصفهانیش میگه زرنگی.... اگه قیمتش تو ایران بالا 30 تومنه من که از سود بدم نمیاد بیام یه هو بدمش 25 تومن.الانم تا تو فکراتو بکنی من کلا 40 دستگاه وارد کردم همه رو آب کردم.
گفتم شما قیمتو بگو اگه قیمت مناسب یا منطقی یا حتی قیمت گمرکم باشه من همین الان میخوام میگه 5 تومن واریز کن قرارداد رو امضا کن تو قرار داد جای قیمت نهایی رو خالی میزاریم برج 10 یا 11 هر موقع بارمون رسید همون موقع اختلافشو ازت میگیرم بعدش تحویل میدم.(انگار بچه 5 ساله گول میزنه.)میگم قرارداد بدون مشخص بودن قیمت که قرارداد نیست.
میگه مثل ایران خودرو زمان تحویل هر قیمتی گذاشتیم همونه.(این مملکت درست بشو نیست چه با تحریم چه بی تحریم. چون ما آدماش درست بشو نیستیم و اینم ربطی به تحریم نداره ذاتمون خرابه)
پیش خودم گفتم خدایا کسی هم هست با شرایط این مردک کلاه بردار موافقت کنه و ثبت نام کنه تو نیمساعتی که من بودم دیدم یه بابایی که اصلا این موتورو نمیشناخت برا پسر عزیز دردانش ثبت نام کرد. پس اونا هر شرایطیم بزارن باز مشتری خودشونو دارن و اون مشتری مثل من نیست که با سختی و کار پولی رو جمع کرده و کل داراییشو به عشق موتور میخواد بالا عشقش خرج کنه.
ضمنا کویر اصلا موتور 300 نمیاره.
به قول خودش گفت که اگه میخوای جوجه کباب آگاهی رو بخوری برو یه نینجا 300 از گمرک بخر.
میگفت من خودم از اوناییم که پیگیر جمع کردن این موتور از کف خیابونام.تا چند وقت دیگه هم نتیجشو میبینی.:icon_pf _99_:
بعد از نیمساعت بحث با من سر این موضوع و اینکه گفتم این موتور به هر حال به اسم 250 پلاک شدست و هیچ کس نمیتونه تحت هیچ شرایطی هیچ غلطی از جمله جمع کردن و غیر قانونی اعلام کردن این موتور بکنه گفت من زنده شما هم زنده خواستی برو نینجا 300 بخر تا طعم جوجه کباب آگاهی رو بچشی.

حالم به هم خورد ازش تو برخورد اول.
اینو گفتم کسایی که منتظر آوردن نینجا 300 از طرف کویرن بدونن الکی منتظر نشن.
والبته من خودم قطعا فقط این موتورو میخرم چون به نظرم با اختلاف بالا نسبت به تمام موتورا پلاک دار ایران اون بالا قدرت نمایی میکنه.:acigar:
هر چند خریدش با این شرایط ریسکه.اما ارزش داره.

sajjad amin
05-06-1394, 02:09 قبل از ظهر
سلام دوستان میخواستم بپرسم دقیقا چه رنگهایی از این موتور تو بازار هست!!من عاشق رنگ آبی مشکیش و مشکی مات با خطوط باریک سبز هستم ولی تو ایران ندیدم هستش آیا??بلد نبودم با موبایل عکس بزارم وگرنه عکساشونو میزاشتم

digitalcanon
05-06-1394, 07:17 قبل از ظهر
با سلام
دوستان اگه کسی power commander و یا Area P رو موتور نصب کرده ، rpm رو هم میشه تو دنده های مختلف تنظیم کرد یا فقط برنامه سوخت رسانی و اکسیژن رو تغییر میده . رو عملکرد موتور چقدر تاثیر داره ؟ و تو تهران از کجا میشه پیدا کرد ؟ اگه ممکنه تو پیام خصوصی یا همینجا راهنماییم کنید .
با تشکر
من رو موتور خودم نصب کردم . برای توضیحات اضافی پیغام شخصی شماره دادم تماس بگیر
تاثیر این قطعه فقط رو شتاب هست نه سرعت نهایی . تو ایران پیدا میشه اگه سفارش بدی

BKING
05-06-1394, 07:27 قبل از ظهر
من رو موتور خودم نصب کردم . برای توضیحات اضافی پیغام شخصی شماره دادم تماس بگیر
تاثیر این قطعه فقط رو شتاب هست نه سرعت نهایی . تو ایران پیدا میشه اگه سفارش بدی
قیمت فعلی رو دارید ؟

Mohsen_14
05-06-1394, 01:18 بعد از ظهر
...
به قول خودش گفت که اگه میخوای جوجه کباب آگاهی رو بخوری برو یه نینجا 300 از گمرک بخر.
میگفت من خودم از اوناییم که پیگیر جمع کردن این موتور از کف خیابونام.تا چند وقت دیگه هم نتیجشو میبینی.:icon_pf _99_:
بعد از نیمساعت بحث با من سر این موضوع و اینکه گفتم این موتور به هر حال به اسم 250 پلاک شدست و هیچ کس نمیتونه تحت هیچ شرایطی هیچ غلطی از جمله جمع کردن و غیر قانونی اعلام کردن این موتور بکنه گفت من زنده شما هم زنده خواستی برو نینجا 300 بخر تا طعم جوجه کباب آگاهی رو بچشی.

والبته من خودم قطعا فقط این موتورو میخرم چون به نظرم با اختلاف بالا نسبت به تمام موتورا پلاک دار ایران اون بالا قدرت نمایی میکنه.:acigar:

در اینکه اینا کلفتن و پشتشون گرمه شکی نیست ، یعنی کسی 6 ماه تو ایران زندگی کرده باشه باید طبیعتا این موضوع رو متوجه بشه ! حالا دیگه وارد جزییاتش نمیشم ....
اما سر جریان این 300 ها به نظر نمیاد پلیس بخواد تف سر بالا بندازه و کارت و پلاکی که خودش صادر کرده رو باطل کنه ! هر چند که اینجا ایرانه و هر موضوعی ممکنه و کویر هم که بدش نمیاد از گمرکی جماعت زهر چشم بگیره ، به نظرم از الان به بعد هر کی 300 صفر میخره حتما حتما باید با فروشنده قولنامه بنویسه و قید کنه در صورت تعویض پلاک نشدن مبلغ مسترد بشه . کار از محکم کاری عیب نمیکنه . شما هم حیفه که 35 بدی برای موتور صفر به نظرم یکی از اینهایی که میخوان بفروشن رو پیدا کن ، کسی که موتور سوار باشه و موتورو خوب آب بندی کرده باشه ، ازش با یه مبلغ معقول بردار ، دیگه مکافات آب بندی و ... هم نداری کلی هم تو خریدت صرفه جویی میشه . موتور صفر جز اینکه لحظه ی استارت زدن 5 میلیون پولت پریده موضوع دیگه ای در میون نیست ، اغلب موتورهای فروشی هم زیر 15 تا کار کردن ، اونقدر ها نیست که بگی موتور داغون شده ... خودم امسال ایشالا یکی بر میدارم .

رنگ بندی های مختلفی داره این 300 ها ، حالا من یه سری عکس هاشو میذارم نمیدونم چی تو ایران هست یا نیست ، اونایی که تو ایران دیدم خودم : سبز معمولی ، سبز اسپشیال ادیشن ، سبز با نوار سفید ، مشکی .

.

alik
05-06-1394, 06:10 بعد از ظهر
سلام.
منم روز پنجشنبه برا افتتاحیه شون رفتم بلکه بتونم نینجا صفر 250 یا 300 بردارم.
با اینهمه تبلیغات همه رو که به جرات میگم 90 درصدشون برا همین مشخص شدن قیمت نینجا 250 و 300 و خرید مطمئن رفته بودن رو
گذاشتن سر کار.
بهش میگم این موتورا که مثلا کراس یا ریس بدون پلاکن و قبل از مثلا گرفتن نمایندگی از طرف شما تو بازار و دست خودتونم موجود بود و الان تفاوتی نکرده فقط نکته مهم کلا قیمت نینجا250 و 300 تو ایران بود که گرانی بی منطقی داشت و اختلاف بسیار بالا با قیمت جهانی و ما هم امیدوار بودیم با اومدن نمایندگی رسمی کاوازاکی این ابهام و اختلاف از بین بره یا کم بشه.طرف بهم با اون لهجه اصفهانیش میگه زرنگی.... اگه قیمتش تو ایران بالا 30 تومنه من که از سود بدم نمیاد بیام یه هو بدمش 25 تومن.الانم تا تو فکراتو بکنی من کلا 40 دستگاه وارد کردم همه رو آب کردم.
گفتم شما قیمتو بگو اگه قیمت مناسب یا منطقی یا حتی قیمت گمرکم باشه من همین الان میخوام میگه 5 تومن واریز کن قرارداد رو امضا کن تو قرار داد جای قیمت نهایی رو خالی میزاریم برج 10 یا 11 هر موقع بارمون رسید همون موقع اختلافشو ازت میگیرم بعدش تحویل میدم.(انگار بچه 5 ساله گول میزنه.)میگم قرارداد بدون مشخص بودن قیمت که قرارداد نیست.
میگه مثل ایران خودرو زمان تحویل هر قیمتی گذاشتیم همونه.(این مملکت درست بشو نیست چه با تحریم چه بی تحریم. چون ما آدماش درست بشو نیستیم و اینم ربطی به تحریم نداره ذاتمون خرابه)
پیش خودم گفتم خدایا کسی هم هست با شرایط این مردک کلاه بردار موافقت کنه و ثبت نام کنه تو نیمساعتی که من بودم دیدم یه بابایی که اصلا این موتورو نمیشناخت برا پسر عزیز دردانش ثبت نام کرد. پس اونا هر شرایطیم بزارن باز مشتری خودشونو دارن و اون مشتری مثل من نیست که با سختی و کار پولی رو جمع کرده و کل داراییشو به عشق موتور میخواد بالا عشقش خرج کنه.
ضمنا کویر اصلا موتور 300 نمیاره.

درود بر همه
دوست عزیز و برادر گرامی مگه لحجه اصفهانی چه ایرادی داره!!!
منم اصفهانیم.
کلا چون صاحب کویر اصفهانی هست خیلی ها باهاش مشکل دارن.اکثرا میگن سندهای سنگینش مشکل داره که بنده تا الان
۲ تا سنگین ازش خریدم و هیچ مشکلی هم نداشته.با اینه یک مرتبه ۱ دونش گیر کرده ولی بعد از سیر قانونیش در اومده.
ی وقت فک نکنین من از کویر حقوق یا پورسانت میگیرم:image111:
اما در نظر داشته باشین از وقتی موتور سنگین اورده بقیه شرکتها یواش یواش دارن جمع میکنن.
البته بنده در مورد قیمتها موافق این مبلغها نیستم.
ولی در نظر داشته باشین پراید هم که تولید ملی هست و ۴ تومان پای کمپانی تموم میشه ۲۲ تومان به من وشما میدن.
پیروز و شاد باشین

farrhad
05-06-1394, 11:40 بعد از ظهر
درود بر همه
دوست عزیز و برادر گرامی مگه لحجه اصفهانی چه ایرادی داره!!!
منم اصفهانیم.
کلا چون صاحب کویر اصفهانی هست خیلی ها باهاش مشکل دارن.اکثرا میگن سندهای سنگینش مشکل داره که بنده تا الان
۲ تا سنگین ازش خریدم و هیچ مشکلی هم نداشته.با اینه یک مرتبه ۱ دونش گیر کرده ولی بعد از سیر قانونیش در اومده.
ی وقت فک نکنین من از کویر حقوق یا پورسانت میگیرم:image111:
اما در نظر داشته باشین از وقتی موتور سنگین اورده بقیه شرکتها یواش یواش دارن جمع میکنن.
البته بنده در مورد قیمتها موافق این مبلغها نیستم.
ولی در نظر داشته باشین پراید هم که تولید ملی هست و ۴ تومان پای کمپانی تموم میشه ۲۲ تومان به من وشما میدن.
پیروز و شاد باشین

سلام.
شما و تمام بچه های گل اصفهان تاج سره مان. بیشتر منظور شرح ماوقع به صورت واقعی بود و خدای نکرده منظور خاصی نداشتم.
قطعا دیگه میرم برا خرید 300 کارکرده. وقتی 2015 شو میتونم با 2000 کار 28 تومن یا 2014 تمیز زیر 5000 کارو با حدود 25 تومن بخرم صفر خریدن زیاد عاقلانه نیست.البته که به همون نسبت موتور مطمئن و سالم بدون ایراد از شخص مطمئن راحت پیدا نمیشه و اکثرا دلالن و دنبال منافع شخصی و اینم تا حدود زیادی طبیعیه.
گمرک که 1001 داستان داره برا خرید و اگه احساس کنن اطلاعاتت کمه از هر ترفندی برا غالب کردن موتورا معمولا ایراد دار و تصادفی یا 250 بجا 300 غافل نمیشن اما اگه خدا بخواد و قسمتمون بشه تا آخر هفته آینده منم یکی خریدم.
ولی از همه بچه های این سایت مخصوصا همین دوست گل اصفهانیم که با اطلاعات مفیدشون تو این تاپیک باعث بالا بردن اطلاعات امثال من میشن تشکر میکنم.
خدا برا همتون بهترینا رو پیش بیاره.:flower4:

Mohsen_14
07-06-1394, 07:48 قبل از ظهر
...
گمرک که 1001 داستان داره برا خرید و اگه احساس کنن اطلاعاتت کمه از هر ترفندی برا غالب کردن موتورا معمولا ایراد دار و تصادفی یا 250 بجا 300 غافل نمیشن
...

اتفاقا وقتی میری برا دیدن موتور حالا چه دلال و چه غیر دلال ، خیلی ببخشید خودتو بزن به گاوی !!
یعنی بگو تا حالا موتور نداشتم و این حرفا ، طرف اگه مطمئن شد که آدم چیزی حالیش نیست ، شخصیت واقعیش رو میکنه .
یه بار رفته بودم پیش یه موتوری همین ترفند بهش زدم گفت این موتور همه چیزشو تضمین میکنم سالم سالمه ، بعد که رفتم طرف موتور کلی ایرادای موتورو دیدم و بهش گفتم، گفتم قبول داری موتور زمین خوردگی داره که ؟!! قبول کرد منم اومدم بیرون حالا طرف کلی برا خودش دک و پز داره ، همون موقع چند تا تریل 450 و یدونه R1 برگ سبز تو مغازش بود .
مثلا بهش بگو این موتور 200 تا میره یا تا حالا خودت باهاش چند تا رفتی ؟ ، اگه شروع کرد از خیالاتش صحبت کرد معلومه بقیه حرفاش هم حسابی نداره .
حالا نشون دادن موتور به تعمیرکار خبره هم که در جای خودش باقیه ....

sajjad amin
09-06-1394, 08:27 بعد از ظهر
سلام دوستان من صفحه های قبل رو مخوندم و به مطلبی راجع به برداشتن کاتالیزور این موتور برخوردم که ظاهرا توی هدزر قرار داره و برداشتنش کلی دنگ و فنگ داره و سوالی که واسم ایجاد شد اگه هدزر به کلی عوض بشه مثلا هدزر یاشیمورا نصب بشه آیا کاتالیزور به همراه هدزر فابریک جدا نمیشه??

Mohsen_14
09-06-1394, 09:47 بعد از ظهر
خب معلومه وقتی هدرزو عوض کنی کاتالیزور هم بای بای ...
ولی هدرز اصلی هم کمه هم گرون . اکثرا خود اگزوز هست . اگه خواستی هدرز عوض کنی حتما مال 300 باشه نه 250 .

sajjad amin
10-06-1394, 08:13 قبل از ظهر
اصلش رو ک اگه بخوای گیربیاری بهترین کار اینه که از ebay یا یکی از این فروشگاه های اینترنتی خارجی بخری که پست به ایران داشته باشه خوشبختانه اونجا 250 ندارن همه 300 .... من راستش خودم این موتور رو ندارم ولی تا چند وقت دیگه یه پولی دستم میرسه ک ایشالا یکی بگیرم
راستی یک چراغ عقب و جا پلاکی باحال واسه نینجا پیدا کردم چون اصلیش به نظرم جالب نیست لینکشو میزارم دوستان نظرشونو بگن اگه دوست داشتن

sajjad amin
10-06-1394, 11:21 قبل از ظهر
یه سوال دیگه هم داشتم وقتی موتور 250 با 300 فرق داره رد لاین دور موتورشون با هم فرق نداره??یا عقربه های 250 رو عوض میکنن??

Mohsen_14
14-06-1394, 05:02 بعد از ظهر
قرمز یکدست / سیاه و سفید / خاکستری(کربنی یا نوک مدادی) با نوار زرد / خاکستری با نوار سبز هم آوردن تو ایران . کماکان هم با پلاک تحویل مشتری میدن ، ظاهرا بقیه (غیر از کویر) از نمایندگی های دیگه کاواساکی وارد میکنن ، مثل مالزی ، تایلند ، هند و ... . نمیدونم از لحاظ حقوقی و گمرکی همچین چیزی ممکنه یا نه . فعلا که هنوز دارن میفروشن ، هنوز شبرنگ بغل تو ایران ندیدم که میگن اونا سفارش آمریکاست . نه 250 جدید نه قدیم و نه 300 تو ایران من شبرنگ بغل ندیدم ، تو اینترنت ببینید هست .

digitalcanon
14-06-1394, 08:13 بعد از ظهر
قرمز یکدست / سیاه و سفید / خاکستری(کربنی یا نوک مدادی) با نوار زرد / خاکستری با نوار سبز هم آوردن تو ایران . کماکان هم با پلاک تحویل مشتری میدن ، ظاهرا بقیه (غیر از کویر) از نمایندگی های دیگه کاواساکی وارد میکنن ، مثل مالزی ، تایلند ، هند و ... . نمیدونم از لحاظ حقوقی و گمرکی همچین چیزی ممکنه یا نه . فعلا که هنوز دارن میفروشن ، هنوز شبرنگ بغل تو ایران ندیدم که میگن اونا سفارش آمریکاست . نه 250 جدید نه قدیم و نه 300 تو ایران من شبرنگ بغل ندیدم ، تو اینترنت ببینید هست .
مدل 2015 این موتور با لاستیک فابریک دانلوپ از ژاپن توسط شرکت کویر وارد شده .
البته دوستان رفتن دیدن گفتن موتور 250 بوده ولی من خودم ندیدم یه روز میرم از نزدیک ببینم البته از نظر ظاهری با مشخصات هدرز و نشانگر کیلومتر 250 به نظر میرسه

Mohsen_14
15-06-1394, 10:10 قبل از ظهر
مدل 2015 این موتور با لاستیک فابریک دانلوپ از ژاپن توسط شرکت کویر وارد شده .
البته دوستان رفتن دیدن گفتن موتور 250 بوده ولی من خودم ندیدم یه روز میرم از نزدیک ببینم البته از نظر ظاهری با مشخصات هدرز و نشانگر کیلومتر 250 به نظر میرسه

آقا عکس فراموش نشه !

M E H D I
15-06-1394, 07:50 بعد از ظهر
پس چرا هنوز coming soon هست تو سایتش؟ تو نمایندگی گمرکش هست ؟

said khansar
26-06-1394, 05:28 بعد از ظهر

roots
17-07-1394, 05:43 بعد از ظهر
مدل 2016 هم بازار روپا اومده....از تغییراتش نسبت به سری های قبل صفحه کیلومترش میشه اشاره کرد، که دور موتور دیجیتالی و بسیار زیبا شده...مثل zx10 , 636

4890248903489044890548906

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Mohsen_14
18-07-1394, 02:08 قبل از ظهر

از چپ به راست :
ninja 300
ninja 250 sl
z250 sl
z 300

اینم 300 با تجهیزات مسافرتی

اینم یه 300 دیگه از کاواساکی :دی
Kawasaki J300

.

sad.seds
18-07-1394, 10:18 قبل از ظهر
اساتید نینجا 250 معمولی با اس ال چه تفاوتی دارن؟

Sent from my SM-A300H using Tapatalk

Yazdan
18-07-1394, 11:56 قبل از ظهر
اساتید نینجا 250 معمولی با اس ال چه تفاوتی دارن؟

Sent from my SM-A300H using Tapatalk
sl تک سیلندر هست . ظاهرشون هم فرق میکنه نینجا معمولی ظاهرش اسپرت تر هست .

vandad
17-12-1394, 11:39 قبل از ظهر
سلام به همه
كسي نينجا ٣٠٠ سفر يا كاركرده تميز سراغ داره ؟

مرسي

kheyri
17-01-1395, 06:46 قبل از ظهر
سلام .
دوستان در صورت امکان انواع مدل و با عکس و قیمت قرار میدید .
راهنمایی برای خرید
تا 22-23 میشه در حدشو گرفت یا نه ؟
با این پول که نمیشه 600 مدرک دار گرفت ؟

sad.seds
17-01-1395, 09:01 قبل از ظهر
سلام .
دوستان در صورت امکان انواع مدل و با عکس و قیمت قرار میدید .
راهنمایی برای خرید
تا 22-23 میشه در حدشو گرفت یا نه ؟
با این پول که نمیشه 600 مدرک دار گرفت ؟
نه نمیشه. ۳۰۰ حداقل قیمت تمیزش بین ۲۴ ۲۵ تا ۲۷ ۲۸ تومنه. مگه یکی پول لازم باشه استثنا باشه. ۶۰۰ مدارک دار حداقل باید ۴۰ پول بدی اونم نه واسه تمیزش مدل ۸ ۹ سال پیش.

Sent from my MotoG3 using Tapatalk

flower
10-02-1395, 05:54 قبل از ظهر
من اکثر دوستانی را دیدم نینجا می خرن کلی روش خرج می کنن بعد از 2000کیلومتر یا بیشتر فروشنده هستن علتش چیه به خاطر بالا بودن قیمتش هست پس چرا اینقدر ضرر حاضرن بدن یا مشکل خاص دیگه ای داره ...الان هم دیگه تاپیک نینجا اصلا فعال نیست پس کاربران سابق چرا نمی یان اینجا سر بزنن و نظراتشون را بگن حتی چند وقت پیش من گمرک بودم دست دوم تو مغازه ها زیاد بود همچنین تو سایت اگهی ها ...خیلی دوست دارم نظرات دوستان را بدونم.

mohammad.p
05-03-1395, 10:57 بعد از ظهر
یه بحث قدیمی و تکراری که راجع به 250 یا 300 بودن موتورها وجود داره یه سوال برام پیش اومده . من هر چی سایتهای کاوازاکی مربوط به هند و تایلند و اندونزی و مالزی بود چک کردم و موتورسیکلتی که 250 سی سی باشه که اتاقش مثل همین مدل 300 باشه پیدا نکردم .تو محصولات 250شون و فقط با این اتاق و ظاهر مدل 250sl که تک سیلندره رو پیدا کردم. و نینجا 250 کلا ظاهرش فرق داشت . حالا یه سوال اینکه این موتوری که کویر میفروشه 250 یا 300 ؟ اگه 300که داره به اسم 250 پلاک میکنه و اینکه واقعا موتوری که کویر میفروشه 250 باشه یعنی کاوازاکی فقط برای ایران موتور 250 رو اتاق 300 زده ؟ که همچین چیزی بعیده. خلاصه من تو شک افتادم

flower
13-04-1395, 01:42 بعد از ظهر
بزودی محصولات کویر نینجا250 و زد 250 و اس ال تک سیلندر وارد بازار می شه اگر شرایط خوب پیش بره تا دوماه اینده جز محصولات کویر خواهد بود فقط نمی دونم سیصد هم جز محصولاتشون هست یا نیست الان محصولات تو گمرک هستن تعدادشون هم خیلی زیاد هست .

mohammad.p
16-04-1395, 01:38 قبل از ظهر
دوستان نینجا سوار کجایین بیاین تا تایپیک اینقدر خاک نخوره. ناسلامتی یه روزایی خیلی فعال بودینا

ediupdate
25-06-1395, 01:59 بعد از ظهر
دوستان چند تا سوال داشتم. در صورت امکان پاسخ بدید مرسی.
1- اینکه نینجا 300 دنده دو کاتافش چند تا میره؟ من با 250 خودم 85 تا دنده دو اخرش رفتم الیته صداش دیگه داشت خودشو .... میداد؟
2- ایا اینه راهنمادار نینجا تو گمرک موجوده؟ البته فقط از یه مغازه دار که فقط لوازم نینجا میاوورد پرسیدم گفت همچین چیزی وجود نداره ولی من عکسشو دیدم؟
اینم عکشه
3- اقا من اگه روغن کاسترول مگنتیک 10 40 sm که واس ماشینه در اصل بریزم، در طولانی مدت موتور اذیت میشه یا نه؟ موتورکس خیلی قیمتش بالاست اخه.
4- کسی قیمت لاستیک جلو پیرلی 120 یا 110 و عقب پیرلی 150 رو داره؟
5- اقایون اسم این دو تا حلقه نورانی که رو چراغ جلو نینجا تعبیه شده چیه خیلی مشته؟ کسی میدونه عکسو گذاشتم لینک زیر
فعلا همیناست. ببینم کدوم اندیشمندی میتونه پاسخمو بده.
اینم هم عکس موتورمه 250 هستش

اخرین مورد اینکه سرعت لود این بخش چقدر پایینه فکر کنم مطالب زیاد شده اینطوریه!!!!!!
پیشاپیش سپاسگذارم

- - - Updated - - -

دوستان چند تا سوال داشتم. در صورت امکان پاسخ بدید مرسی.
1- اینکه نینجا 300 دنده دو کاتافش چند تا میره؟ من با 250 خودم 85 تا دنده دو اخرش رفتم الیته صداش دیگه داشت خودشو .... میداد؟
2- ایا اینه راهنمادار نینجا تو گمرک موجوده؟ البته فقط از یه مغازه دار که فقط لوازم نینجا میاوورد پرسیدم گفت همچین چیزی وجود نداره ولی من عکسشو دیدم؟
اینم عکشه
3- اقا من اگه روغن کاسترول مگنتیک 10 40 sm که واس ماشینه در اصل بریزم، در طولانی مدت موتور اذیت میشه یا نه؟ موتورکس خیلی قیمتش بالاست اخه.
4- کسی قیمت لاستیک جلو پیرلی 120 یا 110 و عقب پیرلی 150 رو داره؟
5- اقایون اسم این دو تا حلقه نورانی که رو چراغ جلو نینجا تعبیه شده چیه خیلی مشته؟ کسی میدونه عکسو گذاشتم لینک زیر
فعلا همیناست. ببینم کدوم اندیشمندی میتونه پاسخمو بده.
اینم هم عکس موتورمه 250 هستش

اخرین مورد اینکه سرعت لود این بخش چقدر پایینه فکر کنم مطالب زیاد شده اینطوریه!!!!!!
پیشاپیش سپاسگذارم

Alireza.BMW
26-06-1395, 09:54 قبل از ظهر
نینجا 300 روی کات آف دنده 2 سرعت 92تا میره

Mohsen_14
27-06-1395, 06:20 بعد از ظهر
2_ گمرک نمیدونم هست یا نه ولی اگه باشه تیغ میزنن ، تو ebay فراوونه ، لینکهاشو پیدا کن بده به این سایتهایی که خرید میکنن به دستت میرسونن .
3_ روغن eni مخصوص موتور هست با قیمت لیتری حدود 18 تومن ، تو تاپیک روغن بگردی پیدا میکنی .
4_ پیرلی من پرسیدم 150 نداشت ، 160 داشت .
5_ این حلقه ها رو معمولا دستی درست میکنن که بتونن با سایز کاسه چراغ هماهنگ کنن ، من تو اصفهان پیدا کردم حدود 200 میشد ، منتها نورش خیلی خوب نیست فقط قشنگی داره . تو اسپرت ماشینی ها سراغ بگیری پیدا میکنی .

VAHID
27-06-1395, 06:31 بعد از ظهر
2_ گمرک نمیدونم هست یا نه ولی اگه باشه تیغ میزنن ، تو ebay فراوونه ، لینکهاشو پیدا کن بده به این سایتهایی که خرید میکنن به دستت میرسونن .
3_ روغن eni مخصوص موتور هست با قیمت لیتری حدود 18 تومن ، تو تاپیک روغن بگردی پیدا میکنی .
4_ پیرلی من پرسیدم 150 نداشت ، 160 داشت .
5_ این حلقه ها رو معمولا دستی درست میکنن که بتونن با سایز کاسه چراغ هماهنگ کنن ، من تو اصفهان پیدا کردم حدود 200 میشد ، منتها نورش خیلی خوب نیست فقط قشنگی داره . تو اسپرت ماشینی ها سراغ بگیری پیدا میکنی .

اونور اب هست.کلا نینجا لوازم افتر مارکت زیاد داره ولی تقریبا هیچی تو ایران نیست.

ediupdate
08-07-1395, 08:21 بعد از ظهر
پیرلی 160 رو نینجا 250 می خوره؟ یعنی از بغل گیر نمیکنه به گلگیر روی زنجیر. من 140 رو زدم خیلی نردیک شده

Mohsen_14
08-07-1395, 10:31 بعد از ظهر
250 لاستیک استانداردش 130 هست و نهایت 150 میشه روش انداخت .

- - - Updated - - -

250 لاستیک استانداردش 130 هست و نهایت 150 میشه روش انداخت .

asqar
16-08-1395, 10:36 قبل از ظهر
سلام اینم از موتور جدید ما

asqar
17-08-1395, 12:28 بعد از ظهر
من روغن تاپ وان مخصوص موتور ریختم از بچه های پیست پرسیدم گفتن عالیه
اینم نئون کامل که بزودی میاد :

اینم چندتا عکس نینجا 250 و 300

saeid64
18-08-1395, 09:21 قبل از ظهر
سلام دوستان وقت بخیر
من ی نینجا 250 2013اتاق 300دارم .شمعشو عوض کردم دنزو ایریدیوم انداختم.کاتالیزورشم برداشتم .ی مشکل کوچیک براش پیش اومده خاستم بچه ها کمک کنن.بعد از ول کردن گاز تو دورهای بالا ی عطسه ریز تو اگزوز میزنه .
میدونم که تنظیم سنسور اکسیژن احتمالا بهم خورده .چطوری میشه برطرفش کرد؟

- - - Updated - - -

در ضمن اگه گروه تلگرام واسه نینجا سوارا دارید منم عضو کنید .تشکر
09125970624

asqar
18-08-1395, 12:02 بعد از ظهر
عطسه بعد از ول کردن گاز به خاطر برداشتن کاتالیزور هستش طبیعیه

saeid64
18-08-1395, 01:10 بعد از ظهر
آخه من با یکی از تعمیرکارا که صحبت کردم گف 250 تومن میگیرم درستش میکنم.توضيحم نداد که چیکار میکنه .راستش ی کم زیاد گفت

halestorm
18-08-1395, 03:42 بعد از ظهر
اگزوز هم عوض کردی؟
من هم از وقتی اگزوز عوض کردم موتورم (بک فایر) میزنه طبیعی هست پولتو دور نریز!
درجا هم گاز بدی(دور موتور بالا بره)ولش کنی یه صدای انفجار با اتش از اگزوز خارج میشه:14:

saeid64
18-08-1395, 04:32 بعد از ظهر
نه اگزوز ننداختم .ولی مطمئنم این درست شدنیه .احتمالا باید ای سی یو ریست بشه تا تایم سنسور اکسیژن تغییر کنه.ویا اینکه سنسور اکسیژن از سیستم خارج بشه که دستور اشتباه نفرسته که احتمالا مصرف بنزین رو بالا میبره

- - - Updated - - -

اگزوزم تصمیم دارم عوض کنم .اگه بخاد اینطوری پس بزنه تو اگزوز قهرمانی صداش خیلی بیشتر میشه و بد میشه

VAHID
18-08-1395, 07:52 بعد از ظهر
نه اگزوز ننداختم .ولی مطمئنم این درست شدنیه .احتمالا باید ای سی یو ریست بشه تا تایم سنسور اکسیژن تغییر کنه.ویا اینکه سنسور اکسیژن از سیستم خارج بشه که دستور اشتباه نفرسته که احتمالا مصرف بنزین رو بالا میبره

- - - Updated - - -

اگزوزم تصمیم دارم عوض کنم .اگه بخاد اینطوری پس بزنه تو اگزوز قهرمانی صداش خیلی بیشتر میشه و بد میشه

دوست عزیز باید دیاگ بزنی.برای راهکار موقت میتونی بیست دقیقه قطب مثبت باطری رو برداری تا ایسیو ریست بشه.فقط مراقب باش به بدنه نخوره تا اتصالی کنه

saeid64
19-08-1395, 09:03 قبل از ظهر
دوست عزیز تشکر از راهنماییتون
دوساعت کلا باتری رو خارج کردم گذاشتم .ی دور زدم به نظرم درست شده بود .حالا باید ی دور درست و حسابی بزنم .
حالا گفتید موقتی یعنی دوباره همونطوری میشه ؟؟
علتش چیه

- - - Updated - - -

دوست عزیز تشکر از راهنماییتون
دوساعت کلا باتری رو خارج کردم گذاشتم .ی دور زدم به نظرم درست شده بود .حالا باید ی دور درست و حسابی بزنم .
حالا گفتید موقتی یعنی دوباره همونطوری میشه ؟؟
علتش چیه

asqar
26-08-1395, 10:12 قبل از ظهر
آقا من دیشب یه کاتاف کشیدم با دنده دو 115 تا شد
حالا کسی میدونه 250 چندتا میره رو کاتاف 2 ؟

- - - Updated - - -

pouriashoghi
01-09-1395, 08:36 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

سلام عزیز

صدایی که می‌فرمائید معمولا بر دو نوع هست. یکی اش Enging knocking هست یکی همون back-fire کردن. اولی یک ایراد محسوب میشه و دومی نه. اولی یعنی knocking بخاطر بر هم خوردن زمان احتراق صحیح هست و دومی که خیلی ایراد محسوب نمیشه یک اتفاق طبیعی هست که همیشه اتفاق میافته اما بخاطر وجود کاتالیزور و مافلر کارخانه معمولا صداش شنیده نمیشه. صدای موتور شما احتمالا همون بک فایر عادی است که بخاطر برداشته شدن کاتالیزور اتفاق میافته. در حقیقت مقدار خیلی کمی از بخاطر سوخت که در سیلندر نسوخته و همراه گازهای حاص احتراق بیرون میاد در دمای بالای مسیر اگزوز و گاهی حتی در مافلر میسوزه و منفجر میشه و اون صدای تق تق رو ایجاد میکنه. خیلی ها حتی دوست دارن این صدا رو. موضوع اینه که این بک فایر به موتور صدمه نمیزنه و جای نگرانی نیست. سنسور اکسیژن هم تایمی نداره خودش که بخواد ریست شه. اون سنسور فقط یک سنسوره و میزان CO2 خروجی از سیلندر رو اندازه میگیره و به صورت یک ولتاژ خیلی کم متغیر آنالوگ میفرسته ECU.

saeid64
09-09-1395, 08:39 قبل از ظهر
سلام.تشکر
این مطلب که شما گفتید صحیح تره .البته با آقای شاهمیری هم صحبت کردم همینو گفتن.موتورم سالم و طبیعیه این مطلب.
راستی اگزوزم انداختم صداش خیلی قشنگ شده.

8446215713
09-09-1395, 05:20 بعد از ظهر
آقا صفر این موتور الان چنده؟

asqar
08-10-1395, 11:07 قبل از ظهر
42 تومن 300

asqar
08-10-1395, 03:39 بعد از ظهر
42 تومن 300

Ali
09-10-1395, 10:22 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

نینجا 300 کات اف دنده دو 92تا میره 250 کات اف دنده دو 82 3تا
دنده 3 300 117تا میره 250 107تا شما دنده 3بودین فکر کنم

asqar
11-10-1395, 08:09 قبل از ظهر
من با دو کاتاف کشیدم 115 تا شد

asqar
14-10-1395, 04:05 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

asqar
15-10-1395, 01:45 بعد از ظهر
دیروز دو تا رو کنار هم گذاشتیم از نظر ظاهر r3 فقط جلوش قشنگتر و وحشی تر به نظر میاد ما بقی موارد نینجا سر تر هستش

موتوری هم تست نشد
به نظر من در کل قیمت 45 برای r3 بالاست یا اگر مناسب باشه نینجا رو خوب قیمت میدن .

Mohsen_14
15-10-1395, 09:35 بعد از ظهر
پلاک ارزش داره ولی نه دیگه اینقدر ....
40 تومن برای موتور 300 سی سی ؟؟؟؟؟

موتور 40 اسب بخاری ابدا و اصلا ارزش همچین پولی رو نداره .

8446215713
16-10-1395, 12:24 بعد از ظهر
این موتور 40 اسب قدرت نداره. اینا اعداد و ارقام روی کاغذن. من نمیگم بیاید با یک موتور دیگه کل بندازید چون گیربکس و ضریب دنده تاثیر داره. من میگم برید در حالت درجا گاز بدید ببینید دور موتورش در مقایسه با crm چجوریه. تا متوجه بشید crm چهل اسب داره نه این. اصلا ولش کن اینو. برید با کی تی ام تریل 250 سوپاپدار مقایسه کنید از اونم کمتره. این موتور 40 اسب نداره. خواهید دید که دور موتور Crm , ktm زودتر از نینجا میاد بالا اونم در حالت درجا.

Mohsen_14
16-10-1395, 04:55 بعد از ظهر
این موتور 40 اسب قدرت نداره. اینا اعداد و ارقام روی کاغذن. من نمیگم بیاید با یک موتور دیگه کل بندازید چون گیربکس و ضریب دنده تاثیر داره. من میگم برید در حالت درجا گاز بدید ببینید دور موتورش در مقایسه با crm چجوریه. تا متوجه بشید crm چهل اسب داره نه این. اصلا ولش کن اینو. برید با کی تی ام تریل 250 سوپاپدار مقایسه کنید از اونم کمتره. این موتور 40 اسب نداره. خواهید دید که دور موتور Crm , ktm زودتر از نینجا میاد بالا اونم در حالت درجا.

دوران پادشاه قلقلی نیست که بریم تو گاراژ خونمون موتور گاز بدیم ببینیم چی میشه یا نمیشه ، کمپانی معظم و عریض و طویل کاواساکی قبل از تولد من و شما اینکارها رو انجام میداده و تستهای دقیق ، نمودار داینو و تمام خصوصیات دیگه ی این موتور در کل دنیا قابل آزمایش هست ، چیزی نیست که کسی از خودش دربیاره و قابل تست نباشه ، شما به این خراب شده نگاه نکن که ماشین رو هم تست نمیکنن و از خودشون یه سری اعداد و ارقام برای خصوصیات فنی پشت سر هم ردیف میکنن .
در ثانی نحوه شتاب گیری یا دور موتور سی آر ام و مثلا نینجا زمین تا زیر زمین فرق داره ، اصلا اینها از یه کلاس نیستن که بخوان با هم مقایسه بشن .
شما اگه به 40 اسب بودن این موتور شک داری تو یوتیوب سرچ کن ویدئو هاش رو حتما پیدا میکنی ، اگر هم پیدا نکردی بگو من پیدا کنم .

.

8446215713
16-10-1395, 08:26 بعد از ظهر
دوران پادشاه قلقلی نیست که بریم تو گاراژ خونمون موتور گاز بدیم ببینیم چی میشه یا نمیشه ، کمپانی معظم و عریض و طویل کاواساکی قبل از تولد من و شما اینکارها رو انجام میداده و تستهای دقیق ، نمودار داینو و تمام خصوصیات دیگه ی این موتور در کل دنیا قابل آزمایش هست ، چیزی نیست که کسی از خودش دربیاره و قابل تست نباشه ، شما به این خراب شده نگاه نکن که ماشین رو هم تست نمیکنن و از خودشون یه سری اعداد و ارقام برای خصوصیات فنی پشت سر هم ردیف میکنن .
در ثانی نحوه شتاب گیری یا دور موتور سی آر ام و مثلا نینجا زمین تا زیر زمین فرق داره ، اصلا اینها از یه کلاس نیستن که بخوان با هم مقایسه بشن .
شما اگه به 40 اسب بودن این موتور شک داری تو یوتیوب سرچ کن ویدئو هاش رو حتما پیدا میکنی ، اگر هم پیدا نکردی بگو من پیدا کنم .

.
داداش منم که از خودم حرف نمیزنم که. الان سرچ کنی بعضی جاها زده 34 اسب. البته سایت خود کاوازاکی اروپا و آمریکا و... که نگاه کنید که اصلا نزده چند اسب!!! اتفاقا منم گفتم که شتاب گیری درست نیست چون ضریب دنده ها متفاوته. تو حالت درجا خلاص دور موتور رو بده بالا. هم سی ار ام هم کی تی ام هم نینجا 300 تا 12000 دور دارن. ببین کدوم دورش زودتر میاد تا 14000. خودت امتحان کن. دور سی ار ام در حد 4 سیلندره و 40 اسب هم تازه نداره. شما میگی نه نینجا 40 اسبه. اون نمودارها هم که دینو تست میگیرن یکی از محوراش دور موتوره دیگه برادر من.
محاله نینجا 300 اندازه سی ار ام قدرت داشته باشه. سی ار ام 250 دوزمانه تو کلاس 450 سوپاپداره. این 40 اسبی که میگید یعنی نینجا 300 اندازه یک موتور 400 سی سی آفرود قدرت داره!!! این مسئله ممکن نیست. خود سایتای کاوازاکی هم چنین قدرتی برای نینجا ننوشتن. این اطلاعات مال سایتای متفرقه هست. همین سایتای متفرقه پولسار آ اس رو زدن 23 اسب یعنی اندازه کی ال ایکس 250!!!! یک قاعده هست داداش میگه هیچ موتوری اندازه کراس هم حجم خودش قدرت نداره. این یک قاعده تجربیه. ولی شما میگید نه این نینجا 300 اندازه تریل هم حجم خودش که هیچ، اندازه تریل 450 زور داره!!!
همین 40 اسبه که قیمتش کرده 40 تومن دیگه برادر من:gigglesmile:

ابوالفضل88
17-10-1395, 08:21 قبل از ظهر
داداش منم که از خودم حرف نمیزنم که. الان سرچ کنی بعضی جاها زده 34 اسب. البته سایت خود کاوازاکی اروپا و آمریکا و... که نگاه کنید که اصلا نزده چند اسب!!! اتفاقا منم گفتم که شتاب گیری درست نیست چون ضریب دنده ها متفاوته. تو حالت درجا خلاص دور موتور رو بده بالا. هم سی ار ام هم کی تی ام هم نینجا 300 تا 12000 دور دارن. ببین کدوم دورش زودتر میاد تا 14000. خودت امتحان کن. دور سی ار ام در حد 4 سیلندره و 40 اسب هم تازه نداره. شما میگی نه نینجا 40 اسبه. اون نمودارها هم که دینو تست میگیرن یکی از محوراش دور موتوره دیگه برادر من.
محاله نینجا 300 اندازه سی ار ام قدرت داشته باشه. سی ار ام 250 دوزمانه تو کلاس 450 سوپاپداره. این 40 اسبی که میگید یعنی نینجا 300 اندازه یک موتور 400 سی سی آفرود قدرت داره!!! این مسئله ممکن نیست. خود سایتای کاوازاکی هم چنین قدرتی برای نینجا ننوشتن. این اطلاعات مال سایتای متفرقه هست. همین سایتای متفرقه پولسار آ اس رو زدن 23 اسب یعنی اندازه کی ال ایکس 250!!!! یک قاعده هست داداش میگه هیچ موتوری اندازه کراس هم حجم خودش قدرت نداره. این یک قاعده تجربیه. ولی شما میگید نه این نینجا 300 اندازه تریل هم حجم خودش که هیچ، اندازه تریل 450 زور داره!!!
همین 40 اسبه که قیمتش کرده 40 تومن دیگه برادر من:gigglesmile:

داش خیلی نینجا 300 و 400 باهم فرق ندارن تو شتاب حدود یه ثانیه سرعتام برابر شاید پنج تا 400 بیشتر بره در صورتی که سالم و سرحال باشن

- - - Updated - - -

تو دنده ی یک هم اگر سی ار ام از نینجا بیوفته جلو تو دنده دو نینجا میگیرتتش و از بقیه دنده هی فاصله رو بیش تر میکنه تا سی آر ام ناپدید شه

asqar
19-10-1395, 12:04 بعد از ظهر

داداش اصلا مقایسه شما اشتباهه

دور موتور ریس رو با کراس رو که مقایسه نمیکنن

کراس دور موتورش راحت میاد بالا دلایل فنی داره

ریس اینجوری نیست

asqar
07-12-1395, 02:18 بعد از ظهر

Mohsen_14
13-12-1395, 08:09 قبل از ظهر

اگزوز چیه ؟ صداش چطوره ؟

.

asqar
15-12-1395, 01:36 بعد از ظهر
اسپانیا ixill

V.rahimi360
25-03-1396, 05:22 بعد از ظهر
دوستان کویر یه موتور گذاشته توی سایتش، اتاق و بدنه و فلاپها کاملا همون نینجا 300 هست چراغ جلوش هم دو قلو هست. اما توی مشخصات نوشته تک سیلندر با 28 اسب قدرت. مدلش هم Ninja 249SL SE هست. مگه خود کاواساکی همچین مدلی اصلا زده؟
تا جایی که من میدونم نینجا 250 یه مدل تک سیلندر داره که چراغ جلوش یه تیکه هست، اما توی سایت های خارجی ندیدم تک سیلندر با چراغ دو تیکه داشته باشه. داستان چیه؟
اینم لینکش:

farshad 54
25-03-1396, 09:39 بعد از ظهر
تو سایت کویر همون عکسی که بالای صفحه زده sl250 هست
عکس پایینی اتاق 300 هست

صفا
12-05-1396, 09:40 قبل از ظهر
قدرت موتور دو مولفه داره، تورک یا همون گشتاور و اسب بخار یا PS، انجین موتورهای کراس و حتی خودروهای آفرود باید تورک بالایی داشته باشن و مهمتر اسب بخاره، هرچقدر کورس پیستون بیشتر باشه تورک موتور بالا میره و توان تیک آف موتور بیشتر میشه، ولی دور موتور اینجینهای گشتاور بالا پایینه، موتورهای ریس چون برای سرعت ساخته میشن اسب بخار و دور موتور بالا نیاز دارن نه تورک بالا، در ماشینها هم همینطوره، خودروی پاترول شش سیلندر با 140 اسب قدرت و تورک 300 نیوتن خیلی قویتر از ماشینی که 200 اسب قدرت داره ولی تورک پایینی داره عمل میکنه، البته تو آفرود. اگر انجین نینجا 300 رو روی کراس ببندین اصلا نمیتونه آفرود خوبی بشه با همه 40 اسب قدرتش، چون گشتاور نداره. اینا اصلا قابل مقایسه نیست. اینکه نینجا 40 اسب داره یا نداره فقط با دستگاه دینو و در نهایت دور موتور مجازش قابل تسته. اگر تست شده و گفتن داره حتما داره، هرچند من خودم از این موتور خیلی خوشم نمیاد چون موتور هیبت داری نیست.

Jack z1000
12-05-1396, 09:05 بعد از ظهر
دقیقا مشکل موتورایه 250 و 300 کاوازاکی ، سوزوکی و هندا اینه که هیبت وصدایه درست حسابی ندارن حتی این مشکل داره به هزاراشونم سرایت میکنه مثلا اگه cb1000r رو از نزدیک ببینید اصلا بهش نمیخوره 1000 باشه گرچه این جمع و جور شدن سواری رو راحتتر میکنه

kheyri
13-10-1396, 04:29 بعد از ظهر
سلام دوستان.وقت بخری
یه راهنمایی خرید مدل 94 توصیه میشه یا نه ؟اصن هست پیدا میشه تمیزش !کیلومترشو دستکاری میکنن نامردا ....نو نت همه مدل کارکرد پایین اصن نمیگنجه ....
تا 24-25 میشه تمیزشو پیدا کرد که سال بعد بخوام بفروشم زیاد ضرر نکنم ......
دو به شک بین خریدن نخریدنم............
در ضمن این جی پی اس که وصل میکنن تابلوئه یا نه ؟(دزگیرا)سیم کشی موتور میریزن به هم .......
ممنون

soleymani
14-10-1396, 10:57 قبل از ظهر
محمد عزیز از بابت خرید با بنده در ارتباط باش.جی پی اس میشه وصل کرد و معلوم نباشه بنده روی 250 نصب کرده بودم
2014 هم حدود 24 تا 26 فی می خوره

mogrem
14-10-1396, 11:33 قبل از ظهر
انروز یه دونه مدل پایین 250 پیدا کردم رنگ مشکی با کارکرد 23هزار تا از همون سری اول ها که فلاپ با این سری جدید فرق میکنه البته انژکتوری هم هستش مدل 91 قیمت بهم 12 داد ارزش داره لاستیک هاش داشت تمام میشد بیمه هم نداشت چند تا خط و خش هم داشت سوار شدم نرم کار میکرد و خوب گاز میخورد ارزش خرید داره

Yazdan
24-03-1397, 01:38 بعد از ظهر
دوستان الان اینا تو چه رنج قیمت هستن ؟ مثلا 95 یا 96 تمیزش چند بگیرم خوبه ؟
اینا رو میشه کیلومتر هاش رو کم کرد ؟ چون یکی دیدم زده بود 4000 تا کار ولی لاستیکش نصف عاجش رفته بود !

Alireza.BMW
24-03-1397, 06:03 بعد از ظهر
دوستان الان اینا تو چه رنج قیمت هستن ؟ مثلا 95 یا 96 تمیزش چند بگیرم خوبه ؟
اینا رو میشه کیلومتر هاش رو کم کرد ؟ چون یکی دیدم زده بود 4000 تا کار ولی لاستیکش نصف عاجش رفته بود !
.
مدل 95 یا 96 نداره از 2014 داره تا 2017 که 2017 هاش خیلی تک و توک اومدن تو کارتم بالاتر از 94 نمیخوره... قیمتم متفاوته 2014 ترتمیز سالم 32.33 و 2016 هاش 40 اینا... کارکردم میشه کم کرد اما ممکنه طرف عشق برن اوت بوده باشه

omidco2003
24-03-1397, 09:28 بعد از ظهر
.
مدل 95 یا 96 نداره از 2014 داره تا 2017 که 2017 هاش خیلی تک و توک اومدن تو کارتم بالاتر از 94 نمیخوره... قیمتم متفاوته 2014 ترتمیز سالم 32.33 و 2016 هاش 40 اینا... کارکردم میشه کم کرد اما ممکنه طرف عشق برن اوت بوده باشه

یعنی صفر هایی که کویر میده مدل 94 میده؟

Yazdan
24-03-1397, 09:49 بعد از ظهر
یعنی صفر هایی که کویر میده مدل 94 میده؟
فکر کنم منظور دوستمون 300 ها بوده ، موتور های کویر 250 هستن .

- - - Updated - - -

مدل های اسپشال که رو فلاپ هاش طراحی داره رنگ خورده یا برچسب هستن ؟ یه دونه دیدم تمیزه ولی سبز سادس ، میشه با برچسب شبیه اسپشال بشه ؟

Yazdan
26-03-1397, 03:06 بعد از ظهر
.
دوست عزیز اینا تو تعویض پلاک به مشکل نمیخورن ؟

aidin tvs
29-03-1397, 06:10 بعد از ظهر

نه به هیچ عنوان مشکلی نداره چون چهار زمانس و حتی سیصد هاش به اسم ۲۵۰ کارت و پلاک شده اگرم کویر باشه که کلا ۲۵۰ هستن و خود اینعا اجازه تولید دادن و پلاک براش صادر کردن
۳۰۰ هاش و ۲۵۰ که سند کویر نیستن باید برگه سبز گمرکیشم چک‌کنی ولی قطعا داشته که پلاک شده

Alireza.BMW
29-03-1397, 07:48 بعد از ظهر
.
این همه داره خرید فروش میشه و تعویض پلاک میشه من خودم رفتم تعویض پلاک بدون هیچ مشکلی... شما اگر خیلی حساسی میتونی 250 کویریش بخری قیمتشم خیلی خوب گیر میاد کارکرده هاش نسبت به 300 ها الان 300 مدل 2014 رو زدن 40 تومن خب 250 کویری مدل 96 که آخرین سال تولیدشم هست جهت اطلاعتون صفرش 44 تومن با ترمز ABS یا کارکردش 36 تا 38 گیر میاد راحت حالا درسته شتاب و سرعت 300 رو نداره اما خوبه و مناسبه در حد خودش

Sanaee
12-04-1397, 03:07 قبل از ظهر
البته الان کویرش ۵۵م شده

hamid.noorali
03-07-1397, 02:35 بعد از ظهر
البته الان کویرش ۵۵م شده

خدا بيامرزه اون روز رو كه ٥٥ ميليون بوده. الان مهر ٩٧ هست و قيمت كاوازاكي z و ninja بالاي ٨٠ ميليون هست البته من قيمت جديد ندارم ولي ٢ ماه پيش كوير قيمتش بالاي ٧٢ ميليون بود الان كه دلار شده ١٦ هزار تومان نميدونم چند باشه. البته همون زمان هم شنيده بودم قيمت زده بود ٧٢ ولي فروش نداشت يعني اگر ٧٢ نقد هم ميدادي بهت موتور نميداد.