ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Kawasaki Ninja 300

صفحه ها : 1 [2] 3 4

hosinmaster
16-07-1393, 04:34 بعد از ظهر
30 تومن اسپیشال 300 عمرا نمیدن
من 32 نقدی سراغ دارم ب شرط و 2014
......
اسپشیالو بیا همین الان بهت 28 میدم..هر چندتا که بخوای...کمتر هم میتونم بدم..
تک رنگ هم 25 تومن...

asqar
16-07-1393, 04:50 بعد از ظهر
با اجازه ی اساتید
این نینجای تک رنگی که دوستمون گرفته احتمالا مونتاژ هند هستش.
[Only registered and activated users can see links]

و با توجه به علائم بنابراین نینجای ژاپنی یا سفارش امریکا و اروپا در ایران فعلا نیست و الکی به حرف فروشگاه ها توجه نفرمائید.

البته این هندیا از بقه بهترند.

salahshor
16-07-1393, 05:02 بعد از ظهر
حله ی قرار بذارین بریم یدونه واسه یکی از رفیقام بخریم

حداقل من ک از نزدیک تو مراحل اوردن موتورم بودم بالای 28 هزینش شده اونم برا 15 دستگاه

شماره منم ک تو سایت همه دارن

5400 دلار ضربدر 3200 بعلاوه 7 تومن عوارض بعلاوه خورده هزینه ها بعلاوه 20 در صد سود وارد کننده مساوی در حدود 28 تومن قیمتیه ک گمرکی موتورو میاره تو مغازش و مطمن باشین زیر 30 نمیفروشه

hosinmaster
17-07-1393, 08:02 قبل از ظهر
salahshor جان شما دیگه چرا؟؟!!! این موتورا پالت نمیان که عزیز من..توی ایران مونتاژ میشن..آرمان موتور فارس هم نه..جای دیگست...
پس 5400 دلار ببوسیدو بزارید کنار..این قیمت مصرف کننده هستش..این نینجایی که شما دارید میبینید با مشارکت 3تا کشور داره تولید میشه..
لوازم و قطعات اولیه = ژاپن -
مونتاژ سیلندر و انجین = هند یا تایلند
و کشور سوم هم که ایران یا هر خریدار دیگه که ادامه مونتاژو انجام میده..
از عوارض و هزینه های دیگه هم خبری نیست..چون چیزی به اسم موتور وارد ایران نمیشه... قیمتشم واسه خریدار خیلی.خیلی کمتر از 5.400 میوفته..
در مورد خرید واسه دوستتون هم اکی من هستم.. اینم شماره من : 09363391995
این تک رنگا با اسپشال هیچ فرقی نداره..فقط یه مدل پایینترن... اینارو بهروز پاییز پارسال آوورد... من اینارو 1ساله دارم میبینم..منظورت از واردات موتورم اینه که اینو تازه واست آورده؟!!!

m3hiran
19-07-1393, 04:05 بعد از ظهر
من نمیدونم چرا هنوز دوستان دارن سر 300 بودن یا 250 بودن موتورا بحث میکنند ، یه بار گفتم خیلی راحت هست کافیه برید یه جایی که بشه 70-100 تا سرعت برید و ببینید با چه سرعتی چه دور موتوری هستید.:4chsmu1:
[Only registered and activated users can see links]نینجا 300 تو سرعت 104.4 روی دور موتور 7000 وای میسه و 119.3 روی دور موتور 8000
شتاب 0-100 ای که خودم باهاش گرفتم هم 6.5 بود که هم باد بود هم یه ذره سربالایی ولی یه بار دیگه زدم 6
منبع هم سایت [Only registered and activated users can see links]

- - - Updated - - -

hosinmaster
19-07-1393, 05:29 بعد از ظهر
خوب اینو که تو کیلیپی که علیرضا گذاشته هم مشخص شده...منتها سوال اینه که این موتورائی که الان به عنوان 300 خریدید با این نمودار میخونه یا نه؟؟؟
موتوری که خودت خریدی سرعت 100تارو رو چه دوری میره؟؟
50تارو چطور؟؟
170تارو؟؟ البته اگه موتورت آب بندی شده؟؟

m3hiran
19-07-1393, 10:02 بعد از ظهر
خوب اینو که تو کیلیپی که علیرضا گذاشته هم مشخص شده...منتها سوال اینه که این موتورائی که الان به عنوان 300 خریدید با این نمودار میخونه یا نه؟؟؟
موتوری که خودت خریدی سرعت 100تارو رو چه دوری میره؟؟
50تارو چطور؟؟
170تارو؟؟ البته اگه موتورت آب بندی شده؟؟
موتورم خیلی وقته اب بنده :7tir:
اره واسه من همینطوره من خودم تونل اتوبان پردیس 175 تا رفتم بازم جا داشت سرعتی که کات اف میزنه 191 هستش
اصلا کسی که موتور سوار باشه خیلی راحت با یه دنده 1 پر کردن باید بفهمه تفاوت شتاب رو اگه نفهمید یه 100 تا سرعت بره میفهمه
دنده 6 سرعت 50 دور موتور 3500
سرعت 100 هم دور موتور روی 7000 تقریبا
170 تا هم دقت نکردم سرم بالا بود جاده رو نگاه میکردم:icon_pf _52_: درضمن تا حالا با 2-3 تا نینجا 250 انداختم از 300 بودن موتورم مطمئنم

alik
20-07-1393, 10:55 قبل از ظهر
درود بر همه
منم دقیقا این تست رو انجام دادم و نتیجه رو اینجا هم اعلام میکنم.
دور موتور 7000 سرعت 102
دودر موتور 7500 سرعت 110
البته با اینک من لاستیک عقبم رو عوض کردم و 2 سایز بزرگتر از فابریک انداختم تاثیری توی کار نزاشت.
البته توی صفر تا صد 1 ثانیه تفاوت داره.
موفق باشین

hosinmaster
20-07-1393, 11:03 قبل از ظهر
آهان این شد...پس دیگه حرفی توش نیست..فقط یه چیز دیگه.. میخوام باش تاپ اسپید بزنید ببینم چند تا میره..
دیشب تو حکیم ساعت 10/30 یا 11 یه نینجا 300 گوله از بغلم رد شد..خیلی حال کردم...

Alireza.BMW
20-07-1393, 01:13 بعد از ظهر
خب پس حرف من درست در اومد و تو دور7/5 سرعت 110 تا رو موتور میره...
...در جواب اون دوستمونم بگم نینجا 300 توی سرعت 191 کات آف نمیزنه هنوز جا داره تا کات آف میونید تو کلیپ ببینید تو صفحه قبل موجوده...:clap: با توجه به گفته های خودم نینجا 300 تو دنده آخر به ازای هر 1000تا دور موتور 15 کیلومتر بهش اضافه میشه که شما با دور موتور 11/5 سرعت 170 رو میری خب حالا این 170رو بعلاوه 22/5میکنیم میشه 192/5 البته دقیقش حالا نمیدونم کیلومتر شمار عدد 192 رو نشون میده یا نه 193 هنوز کلیپی پیدا نکردم که از 191یی باهاش بیشتر برن:11:... حسین جون با چی بودی نینجا گرفتت نگو آر 6 که متعجب میشم؟؟؟:4chsmu1:

ahmadreza bagheri
21-07-1393, 09:32 بعد از ظهر
سلام من چند روز پیش یه نینجا 300 خریدم 2000 کارکرد داره الان تمامی نقل قول دوستان خوندم والا گیج شدم چیکار کنم کلا شک کردم به همه چیز حتی به خودم یکی بهم کمک کنه بجاش بیاد باشگاهم واسش جبران کنم من که الان حیرون موندم به نظرتون اشتبا کردم که خریدمش?

پوویا
21-07-1393, 10:02 بعد از ظهر
بهتر بود با یکی از بچه ها که میشناخت این موتور میرفتی واسه خرید.کم پولی نیست.چند خریدی؟؟الانم میتونی نشونه یکی از بچه ها بدی.حسین اگه یه گاز بش بده متوجه میشه 300 هستش یا 250.اگه میتونی عکسشم بزار

alik
21-07-1393, 10:45 بعد از ظهر
سلام من چند روز پیش یه نینجا 300 خریدم 2000 کارکرد داره الان تمامی نقل قول دوستان خوندم والا گیج شدم چیکار کنم کلا شک کردم به همه چیز حتی به خودم یکی بهم کمک کنه بجاش بیاد باشگاهم واسش جبران کنم من که الان حیرون موندم به نظرتون اشتبا کردم که خریدمش?
درود بر همه
دوست گرامی نارحت نباش و اصلا هم گیج نشو.
اگه پستهای بچه ها رو به دقت بخونی خیلی راحته تشخیصش.
اگرم موقعیتش رو داری همون تستی که من کردم رو (منطورم تست سرعت با دور موتوره) انجام بده و خیاله خودت رو راحت کن.
موفق باشین

Alireza.BMW
21-07-1393, 11:28 بعد از ظهر
به این صفحه مراجعه کنید من هم کلیپ گذاشتم هم توضیحات دادم البته در مورد سرعتش... اگه تو دنده 6 یا دور موتور 7/5 سرعت 110 رو بره 300 هستش.. چون از صداشون نمیشه فهمید اونقدری اختلاف صدا ندارن فقط از شتاب یا همون تست سرعتی که گفتم برای شما که نینجا 250 نداشتی همون تست سرعت بهتره

ahks121
21-07-1393, 11:33 بعد از ظهر
دیشب یه نینجادیدم بادربی دوستم یکم سربه سرش گذاشتیم ولی گازنمیدادایاازصداش میشه فهمید300هست یا250 اینکه مادیدیم اگزوزش فابریک بودواصلاصدانداشت فکرکنم تواب بندی بود.

alik
21-07-1393, 11:53 بعد از ظهر
دیشب یه نینجادیدم بادربی دوستم یکم سربه سرش گذاشتیم ولی گازنمیدادایاازصداش میشه فهمید300هست یا250 اینکه مادیدیم اگزوزش فابریک بودواصلاصدانداشت فکرکنم تواب بندی بود.
با درود مجدد
دوست عزیز اگه اون نینجا که میگی توی خیابان کاوه دم پل چمران بوده من بودم.
اب بندی تموم شده ولی خودت میدونی کجای اصفهان میشه گاز بدی تا میای گازش بدی یا به ترافیک میخوری یا میرسی به چراغ قرمز.
ولی در کل هر سرعتی با نینجا بری اگزوزش صدا نداره.
موفق و پیروز باشین

hosinmaster
22-07-1393, 09:01 قبل از ظهر
.........
دوست عزیز از موتورت یه عکس بزار ببینیم چی هستش..
.........
صدای 300 با 250 فرق آنچنانی نداره..حداقل با اگزوز فابریک فرقی نداره... اگزوز خوب بندازی 300ها صداش یه مقدار کشیده تر هستش..

hosinmaster
22-07-1393, 05:54 بعد از ظهر
دوستان اسپم ممنوعه..رعایت کنید..پستهای بی ربط حذف میشه

ZirCgari
22-07-1393, 08:28 بعد از ظهر
درود

آقا این الان چگونه ست ک با حجم 296 سی سی پلاک هم میشه؟

اینجور ک من تحقیق کردم مونتاژی های هند و تایلندش اینجینش 249 سی سی هست! که 99% نینجا های موجود در ایران هندی هستن دیگه .

salahshor
25-07-1393, 08:12 بعد از ظهر
امروز با بچه ها 250 و 300 ای بی اس و نینجای خودم چنتا درگ گذاشتیم نتیجه رو خودشون میان میگن.

hosinmaster
26-07-1393, 11:38 قبل از ظهر
با کیا؟؟خودت بگو خوب.. اگه میدونی که این تک رنگا فرقی داره بگو حتما" ...
من که خیلی وقته پیش گفتم بهترین راه اینه که درگ بزاریم تا همگی از این حالت شک و دو دلی دربیایم..

digitalcanon
26-07-1393, 12:44 بعد از ظهر
یکی موتور من بود ویکی هم همون بنده خدای که بهش 250 قرمز و سفید را جایی 300 فروخته بودن.
موتور اقای ( سلهشور ) از 250 که به راحتی رد شد و همینطور دورتر هم میشد . 2 بار هم با موتور من که 300 abs باشه درگ گذاشتیم که یک بار من جلو افتادم یک بار اون و یک بارهم تو مسیر گاز دادیم من ازش عقبتر بودم ولی فاصله ثابت بود بیشتر نمیشد . ایراد کار من این بود که تو رد لاین و کاتاف دنده عوض میکردم که خودش باعث عقب افتادن میشد . والا من فرقی تو موتورش ندیدم که دلیل به برتری باشه ولی خودش میگفت موتورش بهتر گاز میخوره . به نظر من اگر اینجوری هم باشه احتمال اینکه موتور ایشون سرتر باشه هست نمیدونم شاید برگرده به نحوه منتاژ و تنظیمات دقیقتر سنسورها اگه این موتور ژاپنی باشه . ولی باید یه درگ اساسی که اعلام حرکت توسط یه نفر انجام بشه و تعداد موتور ها هم بیش از 2 تا باشه تا نتیجه گیری بشه . نه اینکه مثل من و اقای سلهشور 2 تا موتور باشیم و همدیگه را نگاه کنیم بگیم حرکت که یکی زود راه بیفته یا یکی دیر راه بیفته . و باید موتور سوار هم موتورها را با هم عوض کنند چون ممکنه راننده حرفه ای باشه که بتونه موتور را جلو تر ببره .
امیدوارم دوست ما از این حرفهای من ناراحت نشه .چون یه دوست خوب بهتر از یه موتور 300 سی سی هستش :flower4:

Alireza.BMW
26-07-1393, 01:19 بعد از ظهر
خب همیشه تو درگ باید تو دور موتوری دنده داد که کمپانی سازنده گفته توی اون دور موتور حداکثر قدرت انجین ایجاد میشه مال نینجا 300 دور موتور 11000 هستش کلا یکی از مهم ترین اصول درگ هستش+ پارامترهایی ماننده وزن راکب تنظیم بودن فشار باد لاستیک تنظیم بودن کاربرات شمع خوب اگزوز فیلتر هوا و فیلر مناسب و سوخت خوب

hosinmaster
26-07-1393, 02:20 بعد از ظهر
اون قسمت اول جملتون مهم بود..که یه 250 سفیدو قرمز بودش که شما دو نفر به راحتی ازش رد شدیدو کلی هم دور شدید..
پس نتیجه میگیریم نینجا 300 صحت داره..
در مورد درگ شما و سلحشور هم با این اوصافی که میگی جفت موتورا 300 هستن و مابقیش رابطه مستقیم با مهارت راکب داره..
حالا اینکه اون جلو افتادو شما هم پشتش ولی فاصلتون ثابت بود نشون میده که جفت موتورا 300 هستش..
این بهترین را ممکن برای به نتیجه رسیدن بودش..
دست جفتتون درد نکنه...
.........
در کل موتورهای آنژکتور چه ماشین چه موتور سیکلت.. تنظیم انژکتور و تمیز بودنش خیلی خیلی مهمه..موتورو باید همیشه آماده نگه داری..آماده بودن موتور تو درگ خیلی تاثیر داره..
بعید میدونم اینکه موتور آقای سلحشور ژاپنی هم که باشه..توی سرعت و غیره تاثیر داشته باشه..اگه واقعا" این موتور ژاپنی باشه تفاوتها تو کیفیت قطعات و لوازم فنی موتور
و همینطور طول عمر موتور خودشو نشون میده..منظورم هم از طول عمر..عمر قطعات و لوازم به غیر از انجین هستش..
کمکها..کالیپرای ترمز..کیلومتر و خیلی چیزای دیگه...موتور هرجا که مونتاژ بشه بدون شک انجینش یاخت ژاپن هستش..انژکتور و ای سی یو هم به همین شکل..
موتوراتون مبارک جفتتون باشه..خدارو شکر که سرتون کلاه نرفته..

ali3929
26-07-1393, 03:49 بعد از ظهر
سلام...قیمت این چنده؟؟؟قیمت سوییچ و برگه سبز

ممنون

hosinmaster
26-07-1393, 04:02 بعد از ظهر
سوییچو برگه سبز چیه؟؟ مگه سنگینه؟!!
این موتور پلاک ملی هستش... قیمتم رو پایه ها 30تومن

digitalcanon
26-07-1393, 08:47 بعد از ظهر
امروز واسه همون دوستمون که 250 را جایی 300 داده بودن ( موتورشو پس داد) یه موتور 300 اسپیشیال بدونه abs خریدیم. این موتور هیچگونه برچسب تایلندی نداره و اتفاقا یه پلاک که روی شاسی بغل باک سمت چپ نصب شده مشخصات موتور و ساخت ژاپن نوشته . ولی در مورد 300 بودنش هیچ چیزی نیست . و بین 2 تا هدرز هم کاملا صافه ولی اومدن شماره موتور را با ex248 شروع کردن و هدرز دقیقا مثل 300 ها میباشد . وارداتی شرکت پگاه هستش . هر کاری کردیم زیر 30 ندادن که ندادن . اخرشم از محسن شهریاری گرفتیم چکی 30.500
به شرط 300

salahshor
26-07-1393, 10:21 بعد از ظهر
دوستان باید پذیرفت ک داستان 300 تایلند و ژاپن صحت داره و 300 ژاپن قطعا زیر 30 تومن نیست ولی ارمان فول 28 تومن .ژاپن ای بی اسپیشال 32 کمتر نمیدن
در مورد درگ هم وقتی موتور اسپیشال ارمان موتور 300 دوستمو سوار شدم تو همون حرکت اول متوجه گاز خور کند موتور شدم و اینکه نسبت ب موتور خودم نرمتر نبود
ولی در عین حال بدون ایراد و عالی کار میکرد
تو مسیر هم تو دست اندازا احساس میکردم موتور جلویی ک 300 ارمان بود کمک عقبش ب نرمی برا خودم نبود . تقریبا میشه گفت هم وزنیم . من 68 . شاید از تنظیم کمک فنره باشه
تو درگ هم دوستمون راست میگن چون موتور من صفره و تو ابندیه من اصلا دور موتور رو بالای 10 نمیبردم و دنده عوض میکردم
اینم باید گفت ک اون موتور شمع و فیلتر هوا و اگزوز خوب روشه ک همینا باید تاثیر خوبی داشته باشه تو راه رفتن موتور ک تو این درگ اینطور نبود
منتظر تموم شدن ابندی موتورها هستیم ک تو ی روز افتابی و با حضور بچه ها ی درگ برای نتیجه گیری درست بکنیم .
دوستان من اصلا 250 ارمان رو پیشنهاد نمیکنم ب نظرم هیوسانگ بخره ادم ب نسبت پولی ک داره میده بهتره .
چون 300 واقعا ی چیز دیگس . من حتی 2 ترک هم ب راحتی و بدون فشار 250 رو جا میذارم

- - - Updated - - -

دوستان باید پذیرفت ک داستان 300 تایلند و ژاپن صحت داره و 300 ژاپن قطعا زیر 30 تومن نیست ولی ارمان فول 28 تومن .ژاپن ای بی اسپیشال 32 کمتر نمیدن
در مورد درگ هم وقتی موتور اسپیشال ارمان موتور 300 دوستمو سوار شدم تو همون حرکت اول متوجه گاز خور کند موتور شدم و اینکه نسبت ب موتور خودم نرمتر نبود
ولی در عین حال بدون ایراد و عالی کار میکرد
تو مسیر هم تو دست اندازا احساس میکردم موتور جلویی ک 300 ارمان بود کمک عقبش ب نرمی برا خودم نبود . تقریبا میشه گفت هم وزنیم . من 68 . شاید از تنظیم کمک فنره باشه
تو درگ هم دوستمون راست میگن چون موتور من صفره و تو ابندیه من اصلا دور موتور رو بالای 10 نمیبردم و دنده عوض میکردم
اینم باید گفت ک اون موتور شمع و فیلتر هوا و اگزوز خوب روشه ک همینا باید تاثیر خوبی داشته باشه تو راه رفتن موتور ک تو این درگ اینطور نبود
منتظر تموم شدن ابندی موتورها هستیم ک تو ی روز افتابی و با حضور بچه ها ی درگ برای نتیجه گیری درست بکنیم .
دوستان من اصلا 250 ارمان رو پیشنهاد نمیکنم ب نظرم هیوسانگ بخره ادم ب نسبت پولی ک داره میده بهتره .
چون 300 واقعا ی چیز دیگس . من حتی 2 ترک هم ب راحتی و بدون فشار 250 رو جا میذارم

m3hiran
27-07-1393, 12:35 بعد از ظهر
خوب حالا دوستان این همه از 300 بودن و ژاپنی و هندی و تایلندی بودن گفتند منم یکم براتون از مصرف سوختش بگم و نقش نشانگر ECO توی موتور :biggrin:
من این چند روز هر روز از تهران تا هشتگرد رو با موتورم رفتم و اومدم و هر دفعه هم یجوری رفتم با دور موتورهای مختلف ، من عادت دارم پمپ بنزین که میرم trip A کیلومتر رو هر بار صفر میکنم تا ببینم با باک پر چند کیلومتر میره دقیق
زمانی که اکثرا چراغ ECO روشن بود یعنی سرعتم 100-120 بود تونستم باهاش 500 کیلومتر برم با یه باک که به نظرم فوق العاده خوب هستش البته شما این کار رو نکنید چون مثل من وسط اتوبان موتورتون خاموش میشه:2i8d4ao: (من فکر میکردم موتورم چراغ نارنجی بنزین داره و بعد از چشمک زدن خط اخر بنزین اون روشن میشه مثل اپاچی اما نگو نداشت وموندم وسط راه :hippie7:)
دفعه های بعد حداقل سرعتم 140 تا بود تا 175 که اینجوری 100 کیلومتر کمتر رفت تقریبا البته مثل دفعه قبل تا خالی شدن باک نرفتم دیگه ولی 350 تا رفت که فکر میکنم حداقل 30 تا دیگه هم میرفت
خدمتتون عرض شود به تازگی اگزوز هم انداختم ( akrapovic) به نظرم بعد تعویض اگزوز تازه موتور شد قبلش واقعا سواریش زیاد بهم حال نمیداد این چند وقت چند تا نینجا 300 دیدم یه بار یدونه تو تونل دیدم گاز میداد ولی هیچ صدایی نمیداد رسما به نظرم واقعا ارزش داره این موتور رو یه اگزوز بندازی روش
درضمن توی شتاب هم تاثیر تعویض اگزوز کاملا محسوس هستش مخصوصا تو دنده 1 و 2 ولی تو دنده های دیگه من چیزی حس نکردم

hosinmaster
27-07-1393, 02:11 بعد از ظهر
عجب!!!!!!!!
اسپشیال بدون ای بی اس واقعا" 300 هستش؟؟؟
تو سایت کاوازاکی نینجا300 موجود هستش و هیچ منبع معتبری نمیگه که شرکت کاوازاکی حجمهای پائین رو خودش نمیزنه..پس احتمال اینکه واقعا" ژاپن باشه هستش..
واسه درگ بعدی و مقایسه موتورها با هم یه قرار بزاریم خبر بدین که ما هم بیایم... سلحشور موتورت کی از اب بندی خارج میشه؟؟؟ چندتا رفته تا الان؟؟

salahshor
27-07-1393, 06:18 بعد از ظهر
موتور من 750 تا کارکرده امروز اولین سرویسشو انجام دادم روغن هم ب ناچار 10 40 کاسترول مگنتیک ریختم چون 2 لیتر داشتم جالب اینکه روغن خودش عینه عسل بود و دلم نیومد بریزم دور . فیلتر روغنشم بایس عوض بشه ک 95 تومنه و جا داره از راهنمایی دوستم اقای نوربخش تشکر کنم

فکر کنم بعد 1000 تا میشه کم کم بهش گاز داد . کیلومترشم من تست کردم با جی پی اس مو نمیزنه و درسته

فقط تنها مشکلم با این موتور اینه ک اب میپاشه رو انجین و مافلر و اون قسمتو کثیف میکنه تمیز کردنش هم کلی وقت ادمو میگیره

برا روکش زین هم باید ی فکری بکنیم .

ی نکته دیگه اینکه این موتور عین ماشینهای روز از شبکه مالتی پلکس برای ارتباط با پشت امپر و ای سی یو و شارزر استفاده میکنه و حساسه

و نبایس دزدگیر رو دیمی بست روش چون اگه سیم شبکه ب اشتباه قطع بشه داستان درست میکنه

کویل ها هم عین ماشینهای روز با وایر ی تیکه طراحی شده و مزیت این سیستم اینه ک افت احتراق ب واسطه وجود مقاومت وایر از بین میره و و کویل ها رو میشه جداگونه عوض کرد موقع خرابی

من بیشتر دوس داشتم عین ان اس نشانگر جک رو داشته باشه و اگه نشانگر دمای اب هم داشت ک عالی میشد

عوض کردن چراغ کوچیکاشم کلی داستان داره و بد دسته البته الان 3 سوته در میارم و عوض میکنم

در مورد ترمز هم باید بگم تو موتور های پلاک ملی ان اس ترمز خیلی خوبی داره البته نظر شخصی خودمه

لاستیکها هم ک تا گرم نشن از چسبندگی خوب خبری نیس

ای کاش سوییچ رو بهتر طراحی میکردن و ب روز تر بود

نشانگر بنزین خیلی خوب کار میکنه و اصلا گیج نمیزنه

فضای خیلی مناسبی هم برای ابزار و دستمال کهنه داره و براحتی با سوییچ اصلی باز و بست میشه

در مورد زین هم باید گفت زین راکب قابل قبوله ولی زین ترک زیاد جالب و راحت نیس

سواریشم ک یدونه باشه اصلا خسته کننده نیس و خدای تعادل و هندیلنگه با شتاب عالی ک تقریبا ارضا کنندس البته اگه پای حجمهای بالا وسط نباشه

milad 250
28-07-1393, 11:09 قبل از ظهر
این عکسا رو از فیس کوب پیدا کردم برا ارمان موتوره.[Only registered and activated users can see links]

محمد دولابی
28-07-1393, 11:45 قبل از ظهر
دیروز از گمرک رد میشدم دیدم cbr جدید اوردن . میگفتن 300 هست رپسول بود . اونم قیضیه همین نینجا ها هست ؟

Alireza.BMW
28-07-1393, 12:30 بعد از ظهر
اگه این باشه درسته 300هه...

بهتره بقیه بحث تو تاپیک خودش ادامه پیدا کنه... مرسی

digitalcanon
28-07-1393, 02:14 بعد از ظهر
اره همینه . قیمت هم 29 میدن . البته روش حک شده 249 .
امیدوارم 500 و 400 هوندا که البته 2 سیلندره بتونن با این کلکها بیارن و پلاک کنن .

m3hiran
29-07-1393, 09:55 قبل از ظهر
من و نینجا :دی البته دومی داداشمه

K.I.A
02-08-1393, 04:40 بعد از ظهر
بزودی با هماهنگی با میلاد و حسین جان درگی با حضور بچه ها انجام میشه
این درگ مختص سبز سواران یا نینجا سوارها هست که فقط موتورهای کاواساکی تست درگ میشن...
من خودم بدون امادگی با نینجا 250 هستم// بدون امادگی به دیلیل اینکه جلو 300 حرفی نمیشه زد با 250
تعداد شرکت کننده بیش از 5 نفر نباید باشه بنا به تجربه ها و محل درگ پیشنهاد بچه ها و بهترینش پس از رویت انتخاب میشه.

معمار
02-08-1393, 05:02 بعد از ظهر
بزودی با هماهنگی با میلاد و حسین جان درگی با حضور بچه ها انجام میشه
این درگ مختص سبز سواران یا نینجا سوارها هست که فقط موتورهای کاواساکی تست درگ میشن...
من خودم بدون امادگی با نینجا 250 هستم// بدون امادگی به دیلیل اینکه جلو 300 حرفی نمیشه زد با 250
تعداد شرکت کننده بیش از 5 نفر نباید باشه بنا به تجربه ها و محل درگ پیشنهاد بچه ها و بهترینش پس از رویت انتخاب میشه.

درسته اینجا جاش نیست
ولی درگ زدید چند تا فیلم درست حسابی هم بگیرید
درگ های قبلی فیلم های جالبی نگرفته بودید

salahshor
02-08-1393, 07:56 بعد از ظهر
درگ با چی 300 با 300 یا 250 ها جدید و قدیم

نتیجش مشخصه اول 300 دوم 250 جدید سوم 250 قدیم

farshad 54
02-08-1393, 10:00 بعد از ظهر
روی کاغذ و از لحاظ تئوری شاید شما راست بگی

ولی تو درگ یه عامل مهمی هست به نام KIA که همه معادلات رو به هم میریزه :4chsmu1:

hosinmaster
03-08-1393, 11:41 قبل از ظهر
فکر میکنم همون پارکینگ پارک نهج البلاغه جای خوبی باشه...
شهرک غرب هم خوبه...میدان صنعت به سمت بالا..به سمت میدان سرو..همیشه خلوته... که این گزینه از اولی جاش بهتره..

farshad 54
03-08-1393, 03:46 بعد از ظهر
اونجا مگه سر بالائی نیست حسین ؟

نهج البلاغه خوبه ولی 400 مترنمیشه

hosinmaster
03-08-1393, 04:11 بعد از ظهر
آره سر بالائیه... ولی خوب قسمت صاف هم داره.. نهج البلاغه هم خوبه البته... دیگه جایی نیست؟؟

omidnaji
03-08-1393, 04:30 بعد از ظهر
کنار پارک طالقانی هم یه خیابون پهن و صاف هست خوراک اینجور کاراس ، البه بعضی وقتا مامور میزارن

salahshor
03-08-1393, 06:20 بعد از ظهر
دوستان ی مشتری دیروز دره مغازم بود میگفت بیا موتورتو با موتور پسرش ک ار6 2006 طاق بزنیم شما بودین چیکار میکردین
موتورشو من ندیدم و مدارکشم نمیدونم چیه فقط عکسشو دیدم
طبق گفته خودش حکمم واسم میگیره خودش نظامیه کلفتیه
البته این حرفشو من کرسی شعری بیش نمیدونم
ب هر حال وسوسه شدم
توجیهشم این بود ک اره نمیخواد پسره خودشو ب کشتن بده

Alireza.BMW
03-08-1393, 06:26 بعد از ظهر
آر 6 مدل 2006 داداش قیمتش زیر 30 تومنه... یه 2010 تو مشهد سوییچ نارنجی تمیز 30 فروش رفت.... بعدشم نینجا 300 هم کم شتابو سرعتی نداره والا با سرعت بالای 80 تا بخوری زمین خسارات کمی روی بدن نمیاد والا
. به من بگی من میگم اون موتور 22 اینا قیمتشه شایدم کمتر... قیمت دقیق مدل پایینو اونقدری ندارم

ghool
03-08-1393, 10:23 بعد از ظهر
دوستان ی مشتری دیروز دره مغازم بود میگفت بیا موتورتو با موتور پسرش ک ار6 2006 طاق بزنیم شما بودین چیکار میکردین
موتورشو من ندیدم و مدارکشم نمیدونم چیه فقط عکسشو دیدم
طبق گفته خودش حکمم واسم میگیره خودش نظامیه کلفتیه
البته این حرفشو من کرسی شعری بیش نمیدونم
ب هر حال وسوسه شدم
توجیهشم این بود ک اره نمیخواد پسره خودشو ب کشتن بده

موتور پلاک دارو ول نکن موتور اماراتی بگیری اونم موتور خوبی مثل ninja300
موتور سوییچ سوار شدنش به دردسرش نمیارزه من یه موتورمو گرفتن مصادره کردن بعد از 6 ماه دوندگی اخر سر هم 600هزار جریمم کردن سال 85!!
ولی بازهم صلاح مملکت خویش خسروان دانند

salahshor
04-08-1393, 12:40 قبل از ظهر
با تشکر از دوستان ک نظر دادن

امروز دم غروب قسمت شد رفتم موتور اون بنده خدارو دیدم و ی دور هم زدم
موتورش بدک نبود ولی کارکردش بالا بود و از دو طرف خوابیده بود رو زمین البته در حد خط و خش بود با اصرار زیاد موتورو اوردم بیرون و ی دوری هم باهاش زدم در ضمن دو رنگ بود ک نشون میده مدلش 2006 نیس و بالاتره
در مورد شتاب و گشتاور بایس بگم ک غصم گرفته الان چطوری پشت موتور خودم بشینم ....
در کل واسه اینکه مطالب تو تاپیک خودش جمع بشه ادامشو اونجا مینویسم
در هر حال بعد از مشورت و اندکی تفکر صلاح دیدم ک موتور خودمو داشته باشم با حاجی هم رفیق شدم ک بعضی وقتا هم ی گازی ب موتورش بدم
موتور سوییچ بود اونم سوییچ فابریکم ن مشخص بوده ک از این عربهای سرقتیه

hosinmaster
04-08-1393, 09:52 قبل از ظهر
داش r6 موتور خوبیه..ولی اون موتور 2006 اگه فلاپ فابریک باشه و خیلی تمیز حدودا" 18 می ارزه... 18 در بهترین حالتش..
و اینکه اماراتو بی خیال شو داش...جز دردسر هیچی نداره...موتورتو بدزدن حتی اگه جاشم بدونی نمیتونی بری بگیریش.. بیرون رفتن و مامورم که جای خود..

digitalcanon
04-08-1393, 10:44 بعد از ظهر
کسی نمیدونه؟
دوست عزیز قبلا هم تو پستها توضیح داده شده روی سیلندر بین 2 تا هدرز که حجم انجین حک میشه کلا صافه و تو اونهایی که ارمان موتور اورده 248l به صورت مجزا نصب شده ولی باقی شرکتها که شامل پگاه و البرز هستند اون نقطه از سیلندر کلا صافه و اومدن شماره موتور را با 248 شروع کردن به حک کردن در ضمن شماره شاسی تمام موتورها به صورت فابریک زیر پالاک اطلاعات شرکت مخفی شده و در سمت دیگر گلویی شاسی شماره جدید با 248 شروع شده حک کردن.
بله نینجا تو هند و ژاپن و تایلند ساخته میشه ولی شما اشتباه میکنید اون 99 درصد تایلندی هستند و برای تایلند هم ساخته شده اند بخاطر همینکه کلیه اطلاعات موتور روی باک و روی دوشاخ عقب تایلندی نوشته شده
و حالا که چه جوری پلاک شده برمیگرده به خیلی مساعل که جاش اینجا نیست . ولی احتملا یه روزی گندش در میاد و دهن شرکتهای وارد کننده سرویس میشه

محمد دولابی
04-08-1393, 11:11 بعد از ظهر
کسی نیست بخواد این موتورو بفروشه به بهانه خرید یه چرخ باهاش بزنیم وگرنه ما که وسعمون نمیرسه !؟ :wall3:

m3hiran
05-08-1393, 01:07 بعد از ظهر
دوستان من امروز با موتورم 185 تا رفتم:29dz8zk: البته قسمت نشد بیشتر برم جلوم ماشین بود
درضمن یه نکته ای هم بگم
من با دوستم رفتیم کرج 2ترک تو کفی پر کردم روی 159 تا سرعت مونده بود 1 دونه هم زیاد نمیشد همون لحظه خوابیدیم روی موتور و تا 174 رفتیم که بیشترم میرفت ، البته طبیعی هم هستش چون 600 یا 1000 نیست اونقدر جون نداره
باک بنزینش به نظرم خیلی 6 میزنه میری پمپ بنزین تا قطره اخر پرش میکنی باز یه خط کم داره(همیشه اینجوری نیست) ولی یه بار سوییچ رو باز و بسته میکنی درست میشه
یا بنزینت که کمه مثلا 2تا خط داری بعد چند دقیقه میشه 1 خط یهو شروع میکنه چشمک زدن اون خط خر دوباره خاموش روشن میکنی میبنی 2خط بنزین داری که اینجا ادم نمیدونه باید به کدومشون اطمینان کنه :3ztzsjm:درضمن رفتم کلی توی فروم نینجا 300 گشتم دیدم خیلی ها این مشکل رو دارن
میشه گفت تو این زمینه اپاچی واقعا سرتره از نینجا چون هرچی باشه اون چراغ بنزینش که روشن بشه میتونی قسم بخوری سرش که 60-70 کیلومتر رو میره :11:
درضمن موتور سواری با شلوارک هم صفایی داره واسه خودش

hosinmaster
05-08-1393, 04:48 بعد از ظهر
خوابیدن رو موتور اونم موتوری مثل نینجا که تورینگ هستشو استایل نشستنش سیخه.. خیلی میتونه به سرعت بیشتر کمک کنه...

salahshor
05-08-1393, 07:09 بعد از ظهر
فقط و فقط خوده شناور باک ایراد داره

احتمالا ب دو دلیل خراب میشه

یک اینکه وقتی بنزین میزنی اون نازل پمپو زیاد نبرید داخل باک فشار اون شناورو خراب و از تنظیم در میاره

مورد بعدی وجود اب تو باک هست ک بعید ب نظر میرسه .... ن بعید از نظر کیفیت بنزینی ک داریم بعید از این لحاظ ک اب بایس مقدار زمان زیادی تو باک بمونه تا اسیب بزنه چون این موتورها اینقدری نیس ک اومدن تو خیابونا

m3hiran
05-08-1393, 10:45 بعد از ظهر
فقط و فقط خوده شناور باک ایراد داره

احتمالا ب دو دلیل خراب میشه

یک اینکه وقتی بنزین میزنی اون نازل پمپو زیاد نبرید داخل باک فشار اون شناورو خراب و از تنظیم در میاره

مورد بعدی وجود اب تو باک هست ک بعید ب نظر میرسه .... ن بعید از نظر کیفیت بنزینی ک داریم بعید از این لحاظ ک اب بایس مقدار زمان زیادی تو باک بمونه تا اسیب بزنه چون این موتورها اینقدری نیس ک اومدن تو خیابونا
هیچ کدوم ازاینا نیست نه اب توش رفته نه نازل توش رفته البته بعید میدونم یه نازل رو داخل باک کردن بتونه همچین مشکلی ایجاد کنه این مشکلی هستش که خیلیها دارن چون ما اینجا تو فروم کلا 5 تا نینجا 300 هم نیستیم ولی تو فروم نینجا 300 هزاران نفر این موتور رو دارن و قابل اعتماد هستش نظراشون البته منم اغراق کردم یکم اونجوریها هم بد نیست ولی خوب کلا مثل یه ماشین دقیق نیست
حالا از ما گفتن نرید بمونید تو راه

alik
06-08-1393, 01:51 قبل از ظهر
درود بر همه
من این مشکلی رو که مهران عزیز گفتن رو تا حالا نداشتم و امپر بنزینم دقیق عمل میکنه.البته تا این لحظه.
موفق باشین

m3hiran
06-08-1393, 09:06 قبل از ظهر
درود بر همه
من این مشکلی رو که مهران عزیز گفتن رو تا حالا نداشتم و امپر بنزینم دقیق عمل میکنه.البته تا این لحظه.
موفق باشین
درسته علی جان ، منم بعد 3000 تا اولین بار بود اینجوری شد که با یه خاموش روشن کردن درست شد
راستی دوستان من وقتی موتورم خلاص هستش بعضی وقت ها چراغ N روشن نمیشه و وقتی میخوام استارت بزنم روشن نمیشه زمانی که رو جک هستش باید جکو بدم بالا کلاچ بگیرم روشن کنم
کسی نمیدونه چجوری درستش کنم ؟

Gladiator
06-08-1393, 09:28 قبل از ظهر
درسته علی جان ، منم بعد 3000 تا اولین بار بود اینجوری شد که با یه خاموش روشن کردن درست شد
راستی دوستان من وقتی موتورم خلاص هستش بعضی وقت ها چراغ N روشن نمیشه و وقتی میخوام استارت بزنم روشن نمیشه زمانی که رو جک هستش باید جکو بدم بالا کلاچ بگیرم روشن کنم
کسی نمیدونه چجوری درستش کنم ؟

سیم سنسور خلاصت قطعی پیدا کرده احتمالا

hosinmaster
06-08-1393, 10:22 قبل از ظهر
سیم پشت کتی کلاچو یه چک بکن..

hosinmaster
08-08-1393, 01:23 بعد از ظهر
دوستان نینجا سوار... قرار فردا شب..پینت بال تو پارک سرخه حصار..اکثر بچه ها هم هستن..فرصت خوبیه واسه درگ زدن..
نمییاد؟؟؟

m3hiran
08-08-1393, 03:44 بعد از ظهر
دوستان نینجا سوار... قرار فردا شب..پینت بال تو پارک سرخه حصار..اکثر بچه ها هم هستن..فرصت خوبیه واسه درگ زدن..
نمییاد؟؟؟
من که خیلی دوست دارم بیام اما چرا انقدر دور ؟ و چرا شب ؟ شب همینجوری سرد هست سرخه هم که بدتر:98:اوتوبان بابایی و پردیس هم جای خیلی خوبیه واسه درگ گذاشتن
اگه ظهر باشه من میام شب اگه جاش نزدیکتر بود میومدم چون کار دارم شب

hosinmaster
10-08-1393, 12:10 بعد از ظهر
ایشاله بعد از محرم..

ghool
10-08-1393, 11:46 بعد از ظهر
سلام به همگی
امروز یه سر به شهریاری زدم قیمت نینجا 300 abs special زده 26500 !!میگفت یک ماهه ارزون شده !

hosinmaster
11-08-1393, 11:34 قبل از ظهر
آره دیگه از الان تا اوایل برج 1 سال 94 با کاهش قیمت شدید مواجه میشید..از الان بهترین زمان برای خرید کردنه..
تا 1یا 2 ماه دیگه قیمتا پائینتر هم میاد...

asqar
11-08-1393, 11:38 قبل از ظهر
حالی منم دیروز 10 آبان رفتم دوتا قرمز فروخت گفت دارم رنگای جدید میارم ولی قیمت همون 32 گفت.:297::297::297:

hosinmaster
11-08-1393, 11:40 قبل از ظهر
رنگ جدید؟!!!
کلا" همین چند رنگ هستش..چیز جدیدی نداریم..تا اونجادی که من تحقیق کردم..300 فقط در 2 رنگ سبز و مسی وارد شده..
32!!!! خیلی خوب فروخته... به هر حال اینا واسه قیمت دادن مرجع خاصی ندارن..هرچقدر تیغشون ببره قیمت میدن..

اروین
11-08-1393, 01:11 بعد از ظهر
زمستون خوبه واسه خرید ولی 94.1 بشه مدل هم 1 سال بالا میفته موقع فروش بالاتر میفروشیافت قیمت 1 سال یهنی 93 با 94 چقدر فرق میکنه؟؟افت قیمت زمستان بیشتر از 1 ساله یا برعکس

hosinmaster
11-08-1393, 03:07 بعد از ظهر
1 مدل اختلاف موقع فروش اصلا" تاثیر گزار نیست دوست عزیز... میتونم به جرات بگم اصلا" فرقی نمیکنه..البته تو این موتورا...مهم میزان کارکرد و تمیزیه موتور هستش..

malmal
11-08-1393, 06:09 بعد از ظهر
آره دیگه از الان تا اوایل برج 1 سال 94 با کاهش قیمت شدید مواجه میشید..از الان بهترین زمان برای خرید کردنه..
تا 1یا 2 ماه دیگه قیمتا پائینتر هم میاد...

یکی دوماه دیگه با چه قیمتی میشه خرید؟مثلا با 20 میشه خرید یا کمتر؟یا نه؟پایین ترین قیمتی که میشه خرید چند هست؟

Alireza.BMW
11-08-1393, 06:30 بعد از ظهر
20تومن؟؟؟؟ نینجا 300صفر؟؟؟؟ تو زمستون؟؟؟:297: اگه بدن که من با کله میرم میخرم...:11: نه داداش نهایتا دیگه 25 بدن کمترم عمرا نمیدن البته فکر نکنم 26 کمتر بدن اما ممکن هست با این بازار خراب... مگهچقد سود داره واسشون که بخان یه موتور صفر که پای خودشون هیمن قیمتا میوفته با 20 تومن بدن؟؟؟ اگه اینچوری باشه هیو ار سی صفر باید بشه 15.16 تومن و دایلیم 10 تومن مگلی هم هم قیمت آپاچی

salahshor
11-08-1393, 07:09 بعد از ظهر
300 صفر عمرا زیر 30 نیس . البرز و پگاه وارد کننده هاشن

من تماس گرفتم برا 10 دستگاه چک ک قبول نکرد گفت نمیشناسیمت

نقد جیرینگ 27500

شایعات دیگه رو هم ول کنین

البته من نیتم فقط امار گرفتن از قیمت و سود فروشنده ها بود یحتمل قیمتو ی تومنم بالا گفتن بهم

گیرم 26 هم قیمت خرید نمایشگاه باشه ک چون چکی میخرن بالاتر هم هس

عمرا زیر 30 نمیدن ک ضرره واسشون

مگه اینکه پول نقد داشته باشی و طرفم پول لازم یا موعد چکش باشه

hosin2a
12-08-1393, 02:58 قبل از ظهر
سلام.
میگم که اگه من رفتم و یکی خریدم . برا فروشش به مشکل بر میخورم ؟ اخه تو شهرستانم.
بعد چقدر افت قیمت داره؟
راستی واقعا شهریاری 26500 میده ؟

farshad 54
12-08-1393, 01:10 بعد از ظهر

hosinmaster
14-08-1393, 09:25 قبل از ظهر
ببینید دوستان وقتی منیگیم تو زمستون قیمتها میاد پائین اینجوری نیستش که فروشنده بیاد بگه به دلیل زمستون شدن قیمت نینجا 300 هستش 25 میلیون!!!!!
کلا" این موتورا قیمت ثابت نداره..بستگی به زرنگی و شانست داره که چند بخری..تو همین تاپیک دوستان از 27/5 موتور خریدن تا 34 تومن... البته تابستون..
من به همراه میلاد برای یکی از دوستان نقدی 27/5 موتور خریدیم..تو همین تاپیکم حضور داره ولی نمیخوام اسم ببرم..نینجا 300 سبز با ای بی اس..
حالا درمورد تابستون هم همینه.. فروشنده نهایت قیمتشو تا 26 یا 27 میاره پائین و یه مقدار هم پای معامله نقدی کم میکنه که احتمالا" تا 25 بهتون بده..
دیگه از این قیمت کمتر خریدن با زرنگی و شانست بستگی داره..به قول دوستان یهو با پول نقد میری طرف هم چک داره و پول لازمه قیمت پائین بهت میده..
ولی در کل اصل منظور از شکسته شدن قیمتا تو زمستون بازار موتورهای دست دوم هستش.. شما کارکرده نینجا رو خیلی میتونی خوب بخری..
اصل داستان اینه..

roots
15-08-1393, 11:52 بعد از ظهر
300 صفر عمرا زیر 30 نیس . البرز و پگاه وارد کننده هاشن

من تماس گرفتم برا 10 دستگاه چک ک قبول نکرد گفت نمیشناسیمت

نقد جیرینگ 27500

شایعات دیگه رو هم ول کنین

البته من نیتم فقط امار گرفتن از قیمت و سود فروشنده ها بود یحتمل قیمتو ی تومنم بالا گفتن بهم

گیرم 26 هم قیمت خرید نمایشگاه باشه ک چون چکی میخرن بالاتر هم هس

عمرا زیر 30 نمیدن ک ضرره واسشون

مگه اینکه پول نقد داشته باشی و طرفم پول لازم یا موعد چکش باشه

کاملا درسته من خودم از البرز گرفتم البته به واسطه آشنایی که داشتم وگرنه نمیدن و زیر 30 تومان هم کارخونه نه به مغازه و نه به شخص نمیده البته قبلش با شهریاری هم صحبت کرده بودم تا 31 تومان راضی شده بود.

کاوه
19-08-1393, 08:16 بعد از ظهر
امروز یه سری به گمرک زدم
کف قیمت بهم 27 گفتن
رخ جلوش خوبه و به دل میشینه

m3hiran
24-08-1393, 07:59 بعد از ظهر
امروز یه سری به گمرک زدم
کف قیمت بهم 27 گفتن
رخ جلوش خوبه و به دل میشینه
27 تومن 300 دیگه ؟ مواظب باشین که حسابی 250 هاش زیاد شده

roots
24-08-1393, 08:00 بعد از ظهر
برادرها هر کی قیمت زیر 30 تومان تو گمرک بهتون گفت بدونین ایرادی هست تو کار ...کارخونه به مغازه زیر 30 نمیده اونوقت مغازه بیادد...؟؟

abolfazls
24-08-1393, 08:16 بعد از ظهر
برادرها هر کی قیمت زیر 30 تومان تو گمرک بهتون گفت بدونین ایرادی هست تو کار ...کارخونه به مغازه زیر 30 نمیده اونوقت مغازه بیادد...؟؟

چطور ؟؟ مگه مشكلى تو كار هست يا مشكلى پيش اومده ؟؟؟؟

roots
24-08-1393, 08:39 بعد از ظهر
اخه ابوالفضل جان تو که ریش سفید اینجا هستی میدونی معمولا اونی که موتور رو داره میخواد بگه ارزون نشده و قیمتش بالاست..اونم که میخواد بخره میخواد ثابت کنه پایینه قیمت..حضرت عباسی اونوقتم که ما میخواستیم بگیریم به ما میگفتن با 27 میتونی..منم با ارش که خودت میشناسی رفتم اون شهریاری عوضی کشتیم زیر 31 نمیداد!! به نظرم بهتره دوستان که قصد خرید دارن خودشون برن تو بازار و ببینن چونه زدن در مورد این موتور تا چقدر راه داره...باید به یچه ها اطلاعات درست داد..

roots
24-08-1393, 08:51 بعد از ظهر
دوستان عزیزی که نینجا دارن یا 250 یا 300 میخوام یه اگزوز واستون معرفی کنم که برای این موتور بسیار صدای عالی تولید میکنه و استاندارد هم هست..
من خودم این اگزوز موتور خودم بستم البته قبلش همه نوع اگزوزی تست کرده بودم مثل یوشی و ...ولی این اگزوز به نظرم بهترین بود اگزوزی بنام devil که البته بیشتر رو موتور سنگین بسته میشه و البته تو بازارم نی و نمایندگی فقط داره

قیمت اگزوز مدل کربن 2 میلیون و سیصد هزار و آلمينيومى 2 میلیون .. روی هیوسانگم هم گذاشتم جدا صداش وحشتناک شد !

alik
24-08-1393, 11:44 بعد از ظهر
درود بر همه دوستان
من هم اگزوز ماساری (Musarri) بستم قیمتش مناسبه (از دوستمون اقای حسین مستر گرفتم)و انصافا صداش هم بسیار جالبه.وقتی هم که سایلنسرش رو در میاری صدا خیلی زیاد تر نمیشه ولی ویبره میشه.
البته صدای موتور ی چیز کاملا سلیقه ای هست.منم مثله اکثر بچه ها میخواستم اکرو ببندم ولی با قیمت خوب گیرم نیومد با پولی که برا این اگزوز دادم نسبت به اکرو
پوله ی داینو جت تقریبا برام اضافه اومد:11:

roots
24-08-1393, 11:48 بعد از ظهر
درود بر همه دوستان
من هم اگزوز ماساری (Musarri) بستم قیمتش مناسبه (از دوستمون اقای حسین مستر گرفتم)و انصافا صداش هم بسیار جالبه.وقتی هم که سایلنسرش رو در میاری صدا خیلی زیاد تر نمیشه ولی ویبره میشه.
البته صدای موتور ی چیز کاملا سلیقه ای هست.منم مثله اکثر بچه ها میخواستم اکرو ببندم ولی با قیمت خوب گیرم نیومد با پولی که برا این اگزوز دادم نسبت به اکرو
پوله ی داینو جت تقریبا برام اضافه اومد:11:
یه کلیپ از صداش میتونی بزاری؟ منم واسه خودمو ایشالله فردا، پس فردا میزارم..

ARASH
25-08-1393, 12:03 قبل از ظهر
مستر علیرضا یادته من کاشتی تو مغازه خودت رفتی یارو گیر داده بود به من رفیقت چی شد چرا نمیخری فلان و فلان
ولی در کل من خودم دیروز بهوشخصه سوار این موتور شدم عالی بود واقعا رنگ پرتغالیشم از همه قشنگ تره به نظر من

alik
25-08-1393, 12:04 قبل از ظهر
بله اقا حتما.فردا به احتمال زیاد ی فایل صوتی و تصویری ازش میزارم.
اینم عکسش

roots
25-08-1393, 12:04 قبل از ظهر
اره یادمه...

roots
25-08-1393, 12:49 قبل از ظهر
بله اقا حتما.فردا به احتمال زیاد ی فایل صوتی و تصویری ازش میزارم.
اینم عکسش
حاجی جون...به نظرت اون نوار قرمز و تابلو دور رینگمون رو چه کار کنیم؟؟ خیلی تابلو هست درسته؟؟[emoji12] [emoji12]

کاوه
25-08-1393, 12:59 قبل از ظهر
اون نوار قرمز و تابلو دور رینگمون رو چه کار کنیم؟؟ خیلی تابلو هست درسته؟؟

خب با نمونه سبزش تعویضش کنید

roots
25-08-1393, 01:03 قبل از ظهر
راستش اول میخواستم بدم مثل مال ابوالفضل کلا رینگشو رنگ بزنن...ولی ادم یه جورایی دلش نمیاد موتور نو رو...اون نوار قرمز خودش راحت کنده میشه اقا کاوه؟؟

کاوه
25-08-1393, 01:10 قبل از ظهر
آره کنده میشه چیز خاصی نیست
رینگاتو رنگ هم کنی خیلی خوب میشه اگه خواستی من یه نقاش پیدا کردم کارش حرف نداره
ولی در کل به نظر منم رنگ نکن فعلا ولی اون نوار قرمز رو حتما سبز کن اینجوری یکمی تو ذوق میزنه چون نمیخوره یه ترکیب رنگ موتور

hosinmaster
25-08-1393, 10:38 قبل از ظهر
رنگ طلائی کوره ای روی این رینگا فوق العاده زیبا میشه..
فقط دو مورد باید حتما" رعایت بشه..یک حتما" کوره ای باشه و اون حالت دون دون رنگ وجود داشته باشه که بر اثر برخورد سنگ ریزه و غیره...
رنگش نپره.. دوم هم باید از رنگ خارجی استفاده بشه که براقیه آبکاری داشته باشه...تو تهران یه نفر فقط میتونه رنگ طلائی مشابه
با رینگای طلائی فابرکو در بیاره..
ولی رخ موتور خیلی قشنگ میشه..

roots
25-08-1393, 05:46 بعد از ظهر
رنگ طلائی کوره ای روی این رینگا فوق العاده زیبا میشه..
فقط دو مورد باید حتما" رعایت بشه..یک حتما" کوره ای باشه و اون حالت دون دون رنگ وجود داشته باشه که بر اثر برخورد سنگ ریزه و غیره...
رنگش نپره.. دوم هم باید از رنگ خارجی استفاده بشه که براقیه آبکاری داشته باشه...تو تهران یه نفر فقط میتونه رنگ طلائی مشابه
با رینگای طلائی فابرکو در بیاره..
ولی رخ موتور خیلی قشنگ میشه..
و آن یک نفر کیست؟؟؟[emoji12] [emoji12] [emoji12]

abolfazls
25-08-1393, 06:37 بعد از ظهر
بله رينگ طلايى واقعا قشنگ ميشه ولى به قول حسين جان جنس رنگ و نوع پاشش رنگ درست باشه

ولى رو نينجاى سبز رينگ سبز يه چيز ديگه هست

roots
25-08-1393, 07:05 بعد از ظهر
من با اینکه میدونم اگه رنگش کنم خیلی خیلی به قیافه موتور اضافه کردم ولی نمیدونم چرا دلم نمیاد یکی بخواد مثلا درش بیاره تا رنگ کنه...[emoji15] [emoji15] هر چند میدونم چیزی هم نمیشه...یه بارم رفتم پیش یه بابایی تو همون گمرک بهش گفتم حاجی بدون اینکه بخوای از جاش خارج کنی رنگش کن!![emoji16] [emoji16] یارو فکر میکرد اوسگلش کردیم!![emoji12] [emoji12]

omid kawasaki
25-08-1393, 09:36 بعد از ظهر
آقا انصافا اسم تاپیک رو ویرایش کنید ، خیلی تابلوعه خداوکیلی :4:

abolfazls
25-08-1393, 09:53 بعد از ظهر
آقا انصافا اسم تاپیک رو ویرایش کنید ، خیلی تابلوعه خداوکیلی :4:

حل شد

salahshor
25-08-1393, 10:49 بعد از ظهر
اگه خواستی رنگ کنی بیار من برات بازش میکنم بهتره لاستیکم دربیاری کامل و حرفه ای رنگ بشه
اگه خوب بشه منم میرم تو کارش . والا دوستم با فتوشاپ رینگشو برام سبز کرد من ک زیاد حال نکردم شاید از نزدیک و واقعی ببینم نظرم برگرده .
موتورم سبز فسفریه ی دسته و اسپیشال و ای بی اس تعطیله !!

roots
25-08-1393, 11:15 بعد از ظهر
اگه خواستی رنگ کنی بیار من برات بازش میکنم بهتره لاستیکم دربیاری کامل و حرفه ای رنگ بشه
اگه خوب بشه منم میرم تو کارش . والا دوستم با فتوشاپ رینگشو برام سبز کرد من ک زیاد حال نکردم شاید از نزدیک و واقعی ببینم نظرم برگرده .
موتورم سبز فسفریه ی دسته و اسپیشال و ای بی اس تعطیله !!
سبز فسفری قطعا خوشگل میشه با رینگ سبز! من دیدم چون ...ولی خوب واسه من فسفری نیستش...احتماال داره زیاد قشنگ درنیاد ...اقا میتونی عکس فتو شاپ شده رو اینجا بزاری؟؟

alik
25-08-1393, 11:49 بعد از ظهر
درود بر همه
ی کلیپ صدا از اگزوز ماساری که دیشب قول دادم گذاشتم.
موفق باشین

salahshor
25-08-1393, 11:55 بعد از ظهر
چشم حتما فردا از لپ تاب میفرستم . فکر کنم رو فروشش تاثیر داشته باشه و طرف فکر کنه موتور ضعفی داشته یا بد پسند بشه . نمیدونم شایدم مشتری پسندتر باشه . چیزی ک حتمیه من ب شخصه موتوری ک دستکاری شده رو نمیخرم . ولی ادم عادی ک زیاد عشق موتور نیس نظر اون مهمتره

roots
26-08-1393, 09:45 قبل از ظهر
مگه میخوای بفروشیش اقا؟؟
منم هیو قصد فروش دارم مدل 92 کارکرد 6000 سفید اگه کسیو داشتی لطفا یه ندا بده..

hosinmaster
26-08-1393, 10:13 قبل از ظهر
واسه رنگ کردم رینگ حالا هر رنگی به هیچ عنوان کارو دست نقاشای ماشین ندید..چون واقعا" نمیدونن که شما چی میخوای..
چند نفری هستن که کارشون نقاشیه موتوره و اکثرا" کارشون خوبه..
اما بهترینشون یه بنده خدایی هستش تو گمرک-گاراژ اصفهانیها-از درب باریکه که برید تو دومین مغازه هستش-البته تو اون گاراژ فقط اون کارش نقاشیه و راحت پیداش میکنید.
کارش فوق العاده عالیه.. طلایی واستون میزنه دقیقا" رنگ همون سنگینایی که تو نمایشگاه کویر هست..کوره ای..
واسه رنگ کردن رینگ بهتره که لاستیکا جدا بشه..حتما" این کارو بکنید..ولی بازم این کار..کار آپاراتیه ماشین نیست و باید دستگاه مخصوص داشته باشن
وگرنه رینگ خط میوفته...واسه در آوردن لاستیک میتونید کارو بدید به داریوش و یا یکی دیگه هستش جلوتر از مهدی رخشا..

roots
26-08-1393, 10:17 قبل از ظهر
درود بر همه
ی کلیپ صدا از اگزوز ماساری که دیشب قول دادم گذاشتم.
موفق باشین
اقا دمت گرم لذت بردیم .. موتورتم خیلی قشنگه و مبارک باشه..سایلنسر الان رو اگزوزت هست؟؟ واسه من بدون سایلنسر صداش مثل ماله شماست ولی ورش میدارم خیلی بم میشه در حد وحشتناک! میزارم کلیپشو..

roots
26-08-1393, 10:20 قبل از ظهر
واسه رنگ کردم رینگ حالا هر رنگی به هیچ عنوان کارو دست نقاشای ماشین ندید..چون واقعا" نمیدونن که شما چی میخوای..
چند نفری هستن که کارشون نقاشیه موتوره و اکثرا" کارشون خوبه..
اما بهترینشون یه بنده خدایی هستش تو گمرک-گاراژ اصفهانیها-از درب باریکه که برید تو دومین مغازه هستش-البته تو اون گاراژ فقط اون کارش نقاشیه و راحت پیداش میکنید.
کارش فوق العاده عالیه.. طلایی واستون میزنه دقیقا" رنگ همون سنگینایی که تو نمایشگاه کویر هست..کوره ای..
واسه رنگ کردن رینگ بهتره که لاستیکا جدا بشه..حتما" این کارو بکنید..ولی بازم این کار..کار آپاراتیه ماشین نیست و باید دستگاه مخصوص داشته باشن
وگرنه رینگ خط میوفته...واسه در آوردن لاستیک میتونید کارو بدید به داریوش و یا یکی دیگه هستش جلوتر از مهدی رخشا..
اقا جایی نیست که همه کارشو با هم برامون انجام بده؟؟ اینجوری باید بری یه جا درش بیاره بعد دوباره جای دیگه رنگ کنه....رنگ تا بزنه و خشک بشه حدودا نمیدونی چقدری طول میکشه؟؟

roots
26-08-1393, 10:27 قبل از ظهر
چشم حتما فردا از لپ تاب میفرستم . فکر کنم رو فروشش تاثیر داشته باشه و طرف فکر کنه موتور ضعفی داشته یا بد پسند بشه . نمیدونم شایدم مشتری پسندتر باشه . چیزی ک حتمیه من ب شخصه موتوری ک دستکاری شده رو نمیخرم . ولی ادم عادی ک زیاد عشق موتور نیس نظر اون مهمتره
اقا تابحال این فکر تو سرت افتاده که فرمونشو ریس کنی؟؟ اونوقت میشه عین هیو که میگفتی باهاش لایی میکشی و عشق میکنی...من تو فکرشم منتها تابحال ندیدم کسی این کارو کنه که ببینیم چه جور میشه...

hosinmaster
26-08-1393, 10:41 قبل از ظهر
چرا میتونی بدی همونجا واست رینگو باز کنن..ولی نکنی بهتره..دل نمیسوزونن..موتورتو مثل آب خوردن خط میندازن..
تو خونه رینگو دربیار راحت ببر واست ردیف کنن..خیالتم راحت تره..
خشک شدنش بستگی داره به این که چه کاری بخوای بکنی... اگه واست بزاره تو کوره که دیگه احتیاج به کیلر خشک کن نداره..
ولی نه اگه رنگ خیلی خیلی براق بخوای مجبوری از کیلر خشک کن استفاده کنی... کیلر خشک کن خارجی هم براق تره و هم زودتر خشک میشه..
اگه معمولی باشه یه نصفه روز یا بیشتر زمان میبره...
راجع به فرمون ریس هم میشه این کارو کرد...نینجا فرمون ریس داره..فرمون فابرکو درمیاری و فرمون ریس میزاری که دو تیکه هستش و میاد زیر کرپی قرار میگیره..
منتها یه ایرادی داره... چون خیلی کوتاه میشه فرمون گیر میکنه به داشبوردیات...و مجبوری داشبوردی رو دربیاری...
که جالب نمیشه و در واقع فقط به درد تیون میخوره... قیمتشم هستش 500 تومن....

alik
26-08-1393, 04:15 بعد از ظهر
اقا دمت گرم لذت بردیم .. موتورتم خیلی قشنگه و مبارک باشه..سایلنسر الان رو اگزوزت هست؟؟ واسه من بدون سایلنسر صداش مثل ماله شماست ولی ورش میدارم خیلی بم میشه در حد وحشتناک! میزارم کلیپشو..
درود بر همه
ممنون از شما
با سایلنسر هست بدونه سایلنسر هم ی کلیپ میزارم دیروز آچار آلن ۵ دنبالم نبود

roots
26-08-1393, 08:04 بعد از ظهر
آقا حسین تابحاال کسی رو دیدی از این فرمونا گذاشته باشه از نزدیکات که ببینیم نظرش چیه؟؟ همشون همینجورن که باید داشبورد در بیاریم؟؟ اخه یعنی فکر اینجاشو نکرده اونی که ساخته؟؟؟[emoji19] [emoji19]

roots
26-08-1393, 09:27 بعد از ظهر
اساتید محترم یه سوال!! ما لاستیکو در اوردیم موتور رو روی یه چی بزاریم وایسه؟؟[emoji16] [emoji16] [emoji16]
از این پایه مخصوصا هم ندارم من...

abolfazls
26-08-1393, 09:33 بعد از ظهر
من خودم موقعى كه اين كار رو كردم ، عقب موتور رو گزاشتم روى اين اجاق گازهايى كه باهاش رب و غذا نظرى ميپزن [emoji12] و جلوى موتور رو هم گزاشتم روى يه كنده درخت كه داشتم

roots
26-08-1393, 09:41 بعد از ظهر
عمو ابوالفضل اگه یه وری بخوابونمش رو یه چیز نرم مشکلی پیش میاد؟؟

VAHID
26-08-1393, 09:44 بعد از ظهر
عمو ابوالفضل اگه یه وری بخوابونمش رو یه چیز نرم مشکلی پیش میاد؟؟
فلاپ میشکنه.اونجایی که میدی باز کنن احتمالا استند موتور داره

roots
26-08-1393, 09:45 بعد از ظهر
فلاپ میشکنه.اونجایی که میدی باز کنن احتمالا استند موتور داره
اینجور که بچه ها میگن تصمیم گرفتم خودم باز کنم واسه همین..اگه پروتکشن بسته بودم اینجا به کارم میومد...درسته؟؟

abolfazls
26-08-1393, 09:52 بعد از ظهر
اینجور که بچه ها میگن تصمیم گرفتم خودم باز کنم واسه همین..اگه پروتکشن بسته بودم اینجا به کارم میومد...درسته؟؟

با پروتكشن هم اين كار درست نيست ، يه جعبه نوشابه اى جعبه چوبى محكمى چيزى پيدا كن بزار زيرش

VAHID
26-08-1393, 09:55 بعد از ظهر
چه کاریه اینجوری اگر خدای نکرده موتور بیوفته فلاپ باک ایینه فرمون میترکن

alik
27-08-1393, 12:06 قبل از ظهر
درود بر همه
اقا لاستیک در اوردن که کار سختی نیست خیلی هم اسونه.من در عرض 5 دقیقه لاستیک رو باز کردم البته لاستیک عقب رو.
دوستان اگر سمت زنجیر رو با دقت نگاه کنن (ی سوراخی هست که جک مخصوص میخوره)جای جک داره فبل از زدن جک پیجها رو شل کنید و بعدش جک رو ببرین بالا و لاستیک عقب رو دربیارین فقط موقعی
که میخواین دستگاه ترمز رو در بیارین یکم سخت در میاد.من لاستیک جلو رو در نیاوردم و تجربه ای ندارم ولی اونم نباید سخت باشه.
موفق باشین

salahshor
27-08-1393, 01:33 قبل از ظهر
برا در اوردن لاستیک عقب خیلی راحت دوتا خرک ک برای ماشین و جلوبندی استفاده میشه از کسی امانت میگیری . مرحله دوم توسط 2 تا پهلوون موتورو رو از دوشاخ بلند کرده و میذاری رو خرک ک قالبیت تنظیم هم داره . البته قبلش ک رو زمینه بهتره پیچهارو شل کنی و بعد ببری رو خرک و بعد اینکه مطمن شدی خرکها وزن موتورو رو تحمل کردن و تعادل داره .
بعدش ب راحتی با ازاد کردن زنجیر ومجموعه ترمز عقب و .... چرخ رو در میاری
ی توصیه اینکه اگه از ی جعبه چوبی محکم برا زیر دوشاخ استفاده کنی بهتره البته ارتفاش و مرکز ثقلش پایین باشه . اگر هم خرک ردیف شد روش ی تیکه پارچه یا کهنه بنداز ک خط و خش نندازه .
اگر تو پارکینگ خلوت و بغل ی ستون بازش کنی بهتره.
برا باز کردن چرخ جلو بعد از مهار قسمت عقب . برا اینکه موتور ی وری نشه یا نیوفته ی چرخ یا رینگ سی جی اگه بود بهتر و گرنه بعد از کمک گرفتن از پهلونهای یاد شده !! و در اوردن چرخ پیچ محور رو میبندی رو دوشاخ جلو و ی جعبه با همون ارتفاع میذاری زیرش . خیلی راحت . برا هیوسانگ و مگلی من این کارو کردم البته کنار ی ستون ک با طناب بستمش ک وقتی پیش موتور نیستم استرس نداشته باشم .
و بهتره هر دو چرخ رو همزمان ببری واسه رنگ ک ی وخ خدای نکرده 2 رنگ از اب درنیاد .
برا در اوردن رینگ هم چاره ای نیس جز اینکه بری پیش ی لاستیک فروشی ک با لاستیکهای فاق کوتاه ماشینهای مدل بالا کار کرده و تجربه کافی داره و حتما هم باید از لاستیک درار با فک کوتاه استفاده بشه اگه طرف ناشی نباشه هیچ خط و خشی نمیوفته نگران نباش
برا مگلی من خودم 4 تیکه پارچه محکم برزنتی دادم طرف گذاشت رو فک لاستیک درار و خیلی تمییز برام درش اورد .
اگه این ریسکو قبول نمیکنی میتونی با صرف وقت و دقت لازم با استفاده از سلفون و چسب شیشه ای و روزنامه و چسب کاغذی دور تا دور لاستیکو روکش کنی تا رنگ بهش نخوره اگه این مرحله رو
خواستی انجام بدی بگو کامل توضیح بدم ....
در مورد رنگ هم توضیحات مفصله ک بمونه برا بعد باز شدن چرخها از رو وسیله

و اما فرمون ریس هرگزرررر
دلیلشم اینه ن ب موتور میاد و نه اینکه ارزششو داره چون از هندلینگ قبلی خبری نیس سوار شدم ک میگم در ثانی نینجا تمام لذت سواریش ب اینه ک از تهران تا شمال بدون کمترین خستگی و ی کله میری و کلی حال میکنی چون خبری از خستگیو گرفتگی عضلات کتف و کمر و کف دست خبری نیس چون موتور اسپرت تورینگه . حیف نیس لذت همچین سفرهایی رو با صرف کلی هزینه و وقت و با ارده خودت تبدیل ب ی سواری بی روح کنی در عوض فقط کمی استایل ریس ب دست اوردی و نینجای متفاوتی ک تو سرعت حالت ایرودینامیکی بهتری برا خنثی کردن نیروی باد داره .
حالا این نظر شخصی بندس شاید دیگران قبول نکنن .
تو فرومهای اون ور اب هم کسایی ک فرمون ریس انداختن ب از دست دادن بخشی از لذت سواری نرم و هندیلنگ خوب اذعان داشتند . با فرمون اسپرت تورینگ تو ترافیکهای روون بهتر از همه موتورهای پلاک تو دسته و قدرت مانورش واقعاااا بی نقصه .

ahks121
27-08-1393, 01:45 قبل از ظهر
یعنی این دراوردن چرخ اینقدرسخته که همه درعذابن بابابخداهونداسی دی ای ازنینجابازکردن چرخاش سخت تره کله کاریه میل نفسه که بازشه چرخ ازاده ودوتا کنده درخت که زیره دوشاخ بذارین دیگه اینهمه ناراحتی نداره.

salahshor
27-08-1393, 02:00 قبل از ظهر
ی چیز دیگه در مورد رنگ کوره ای ک حسین گفتن
میشه بپرسم این رنگ کوره ای رو کجای گمرک میزنن یعنی طرف بایس حداقل 50 م تومن برا ی اتاق رنگ کوره ای کوچیک و ن چندان حرفه ای هزینه کنه
اخه مگه داریم جدا ؟؟
البته منظورم گمرکه و الا چنتا نقاش فوق حرفه ای سراغ دارم ک مازاراتی هم زیر دستش بوده
حالا گفتم ک بذار پروژه این دوستمون ببینیم ب کجا میرسه ایا واقعا تصمیمش جدیه
در مورد رنگ حررفها بسیار است !

- - - Updated - - -

یعنی این دراوردن چرخ اینقدرسخته که همه درعذابن بابابخداهونداسی دی ای ازنینجابازکردن چرخاش سخت تره کله کاریه میل نفسه که بازشه چرخ ازاده ودوتا کنده درخت که زیره دوشاخ بذارین دیگه اینهمه ناراحتی نداره.
کسی نگفت سخته ک فقط میدونی لامصب یادت ک میوفته 30 تومن پول موتوره هزارو یکی استرس بهت وارد میشه . بعدش همچینم راحت نیس یا باید ابزار و کارگاه درست درمون داشت یا اینکه جوانب احتیاط رو در نظر گرفت و با حداقل امکانات بهترین کارو بدون کمترین اسیب انجام داد
و در ثانی بلاخره فروم موتور نیس مگه بایس ی چنتا نظر و راه کار داد دیگه ک بقیه هم استفاده کنن
با تشکر

ahks121
27-08-1393, 03:16 قبل از ظهر
بله حرفتون کاملادرسته ولی بایدیکی مثله شمابیادشیک وقشنگ وکامل توضیح بده که همه هم بدونن میتونن خودشون واکنن وچه جوری ولی خداییش ادم یادقیمتش میوفته حتی زنجیرم میترسه تنظیم کنه اینامیگم چون خودم اولین باری که میخواستم یه هیوراچرخشابازکنم اینقدراسترس داشتم که جکااشتباه گذاشتم وموتوردررفت وطلقه جلوش شکست وناچارشدم170هزارپیاده شم تازه این هیوبودنینجاکه قیمت هرقطعش باخودموتوره هونداوپالس واپاچیه صفریکیه.

amo hosein
27-08-1393, 03:55 بعد از ظهر
ی چیز دیگه در مورد رنگ کوره ای ک حسین گفتن
میشه بپرسم این رنگ کوره ای رو کجای گمرک میزنن یعنی طرف بایس حداقل 50 م تومن برا ی اتاق رنگ کوره ای کوچیک و ن چندان حرفه ای هزینه کنه
اخه مگه داریم جدا ؟؟
البته منظورم گمرکه و الا چنتا نقاش فوق حرفه ای سراغ دارم ک مازاراتی هم زیر دستش بوده
حالا گفتم ک بذار پروژه این دوستمون ببینیم ب کجا میرسه ایا واقعا تصمیمش جدیه
در مورد رنگ حررفها بسیار است !ر
داداش یه اتاقک آهنی درست کردند که هر کس میتونه درست کنه.
یه شعله گاز توش روشن میکنه که حرارت تو اتاقک بخش بشه.کلا فک کنم 100 هزار تومنم نشه.به این میگن کوره ای.رنگ میپاشن بعد میذارن تو اتاقک.

beyond
27-08-1393, 09:32 بعد از ظهر
من از اول تایپیکو خوندم (چقدر بیکارم )
قصد خرید یه موتور داشتم و ظاهر برام مهم بود دوست داشتم اسپورت باشه
من ninja 300 abs رو تو سایت اصلی دیدمش خیلی دلمو گرفت البته تک رنگ بود
موتور سواری کردم بیشترم برای تو شهر میخوام 120-130 بیشتر نمیرم ولی دوست ندارم موقع درگ کم بیاره
ولی هیچ آشنایتی با نگهداری موتور ندارم
اینجور که شما گفتید دنگ و فنگ زیاد داره بیخیال شم؟
پیشنهادی ندارید؟

roots
27-08-1393, 11:48 بعد از ظهر
دوستان اگه قصد خرید نینجا دارین این روزها خیلی باید حواستون جمع باشه! من امروز گمرک بودم .. بیش از 4 نوع نینجا فقط تو بازاره الان! نینجا 300 با ای بی اس قیمتش زیر 31 تومان نیست اگه کسی گفت حواستون باشه..اگر کسی از دوستان هم واقعا قصد خرید داره من از خود کارخانه البرز براش 30 میگیرم.

ARASH
28-08-1393, 12:02 قبل از ظهر
من تنها چیزی که نفهمیدم تفاوت 300 واقعی با غیر واقعی چیه
اخه یعنی چی؟

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk

roots
28-08-1393, 12:06 قبل از ظهر
2 بار بزن رو کلیدهای صفحه کیلومتر سوییچ بچرخون .. رو صفحه باید بیاد 300R ..در غیر اینصورت 250 هست..البته میگن که گمرکیا دست کاری کردن و .. ولی اونا این کاره نیستن و اونقدرا هم الکی نیستش..

کاوه
28-08-1393, 12:32 قبل از ظهر

hosinmaster
28-08-1393, 03:04 بعد از ظهر
salahshor جان کورهای که نقاشای موتور استفاده میکنن بسیار کوچیک هستشو راه انداختنشم خیلی کم هزینه...
منتها اون جایی که من آدرس دادم برای کوره میبره جای دیگه این کارو انجام میده..فکر نمیکنم کار خاص و دور از ذهنی باشه..
البته میشه از کیلر و خشک کن هم استفاده کرد که هم براق تر هستش و هم شفاف تر در میاد و هم اینکه ساده تره..منتها برای رینگ به دلیل اینکه پایین هستشو
سنگ زیاد بهش میخوره باید از رنگ کوره ای استفاده کنی که بر اثر اصابت سنگ یا هر چیز دیگه رنگش نپره..
واسه در آوردن رینگ هم ساده ترین راه استفاده از استند هستش...استند الان قیمتی هم نداره..200 تومن گمرک میفروشن...ولی در ازاش کاربریش
بسیار زیاده..برای تعویض روغن..برای تنظیم زنجیر..برای آچار کشی..برای تعویض لنت..برای روغن کاری زنجیر و تعویض لاستیک و خیلی موارد دیگه..حتی برای شستن
موتور هم از استند استفاده کنی خیلی بهتره..
در غیر اینصورت هم برای باز کردن چرخ موتورهای با وزن بالا راهش اینه که ابتدا چرخ عقب باز میشه..به این صورت که اول پیچو باز کرده زنجیرو جدا میکنید و پیستون ترمز رو هم جدا میکنید
میکنید و بعد موتورو به سمتی که جک بغل هستش کاملا" خم میکنید تتا اونجایی که پشت موتور بلند شه..بعد سریع چرخو میکشید بیرون و موتورو به حالت قبل برمیگردونید..
قبل از اینکه پشت موتورو بزارید زمین یه تخته 20 سانتی یا کمتر زیر دوشاخ عقب قرار میدید.. یه بار بازو بسته کنیدو قلقشو بگیرید..کار بسیار ساده ای هستش..
برای باز کردن چرخ جلو هم میتونید یه جعبه چوبی کف انجین بزارید..
در مورد فرمون ریس هم باید بگم که کلا" یکی از دوستان یه دونه فرمون از دبی براش آورده بودن که ما بستیمش روی نینجا 250 و همون حالتی که توضیح دادم
پیش اومد..و در کل به قول دوستمون سلحشور زیاد جالب نبودو بزرگترین خصوصیت نینجا که استایل تورینگشو تو دست بودنشه رو از بین برده بود..
و اینکه فقط به درد روز مسابقه میخوره .. همین..
به نظرم بهترین وسیله ای که برای نینجا خیلی مفید هستش بستن یه استرس فرمونه... نینجا وزنش کمه و تو سرعتهای بالا زیاد تکون میخوره و بستن یه استرس
فرمون روش خیلی خیلی حال میده..

roots
29-08-1393, 06:35 بعد از ظهر
اقا کاوه اون عکس سومت چطور میشه چراغهای جلو رو اون مدلی کرد؟؟ داریم تو بازار براش چراغ اونجوری؟

کاوه
29-08-1393, 06:50 بعد از ظهر
اقا کاوه اون عکس سومت چطور میشه چراغهای جلو رو اون مدلی کرد؟؟ داریم تو بازار براش چراغ اونجوری؟

فک نکنم تو بازار بشه پیدا کرد ولی میشه تقریبا درستش کرد ولی دردسرش زیاده
علیرضا جان باید کلا باز کنی کلگی موتور رو وکاسه چراغ رو از داخل مشکی کنی و بدی نئون کار بذارن و کلا باید روش کار کرد ولی چیز غیر ممکنی نیست
من واسه موتور خودم میخوام بدم نئون بذارن داخل کاسه چراغها ولی وقت نکردم اصلا
اگه باز کردم میگم شما هم باز کنی با هم بدیم نئون بذارن

roots
29-08-1393, 07:32 بعد از ظهر
ممنونم ازت کاوه جان، بسیار قشنگه این 2 تا دومی!!

digitalcanon
29-08-1393, 08:02 بعد از ظهر
لینک فروش xenon برای کاوازاکی نینجا [Only registered and activated users can see links] 300

salahshor
30-08-1393, 12:26 قبل از ظهر
داداش یه اتاقک آهنی درست کردند که هر کس میتونه درست کنه.
یه شعله گاز توش روشن میکنه که حرارت تو اتاقک بخش بشه.کلا فک کنم 100 هزار تومنم نشه.به این میگن کوره ای.رنگ میپاشن بعد میذارن تو اتاقک.

اینی ک میفرمایید اتاق رنگ کوره ای نیس
بیشتر شبیه فرر پیتزا میمونه تا اتاق رنگ .
فقط همینو بگم ی جا میشناسم طرف برای کنترل پروسه خشک شدن رنگ و تنظیمات دستگاهاش ی مهندس جوون از چین اوردن و20 م هم بهش دادن . اونی ک من دیدم اتاق رنگ بود و خیلی هم حرفه ای البته تو ایران . و الا خط رنگ مرسدس برابر با سرمایه خودروسازهای خودمونه شایدم بیشتر . دنیای نقاشی و رنگ خیلی پیچیدس در این حد ک فرضا زاویه ای ک نقاش رنگ رو میپاشه مستقیما رو تیره یا روشن بودن رنگ تاثیر داره . دقت کنید فقط زاویه پاشش ب تنهایی تاثیر داره
حالا بقیه جزییات مثل نوع رنگ حلال و ابزار و دما و استر و .... دیگه خیلی مهم هستن .
چون بحثش مفصله بیشتر از این نیازی نیس بهش بپردازیم .
در مورد انجل ای یا همون ب اصطلاح نیون neon امادشو با کیت خ ملت چراغ برق میفروشن رنگای سبز و ابی و سفید و نارنجی هم داره با کیتش هر حلقه 25 تومن
من قبلا رو 2 تا مگلی نصب کردم و عکساش تو تاپیک مگلی موجوده .
نصبش دردسر خاصی نداره . داوطلب باشه من بدون اجرت براش نصب میکنم بدون اسیب و دستکاری ناجور . اگر هم رو موتور خودم نصب نکردم یا نمیکنم دلیلش این نیس ک ب کار خودم ایمان ندارم یا خوشم نمیاد بلکه من مطمن نیستم موتورو نگه دارم با این اوضاع خراب کاسبی و درامد هر لحظه میزنه ب سرم اگهی کنم بره ولی عواملی مثل فصل نامناسب برا فروش و بزخری کردن گمرکی جماعت و عشق ب موتور اجازه نداده همچین تصمیمی بگیرم
خدا کنه هر چ زودتر بازار و کاسبی ها راه بیوفته .
مطلب دیگه اینه ک برای نصب neon بایس برا چراغ نور پایین کلید جداگونه تعبیه کرد و گرنه رخ neon با نور چراغ جلو نابود میشه !!

ی سوال هم از عزیزان مغز متفکر اینکه چرا ی شرکتی مثل کاواساکی با سابقه درخشان و محبوبیت زیاد رو طراحی و مهندسی گیربکس اینجین 250 و 300 اینقدر کم لطفی کردن منظورم وقتیه ک از یک ب دو میزنی ی صدای توو مخی میده ک ادمو نگران میکنه کاش فلسفه این صدارو میدونستیم . هر چند خودشون میگن عادیه و مشکلی نداره . یعنی نمیشد ی جوری طراحی و تولید کنن ک این صدارو نده ؟ یعنی واقعا اجتناب ناپذیر بود ؟!! مسله این است !
من پشت موتور تمام دغدمم اینه ک ی جوری دنده بدم این صدارو نشنوم ولی پشت چراغ ک باشی و ی تویوتا کوپه هم کررم بریزه چاره ای نداری ک دست از لوس کردن موتور برداری و برررری

ahks121
30-08-1393, 01:03 قبل از ظهر
کلاچ میزونه؟ازاول اینطوربوده؟من هم نینجاقدیمیاراسوارشدم هم جدیدارادنده هاش یکم سفتن ولی اصلاصدانمیدن وبدجانمیرن.

salahshor
30-08-1393, 01:18 قبل از ظهر
ن این مشکل ذاتیه انجین 250 و 300
حالا تو 300 ی خورده کمتره
دنده ها ک هیچ مشکلی ندارن و خوب هم عوض میشن عین دمبه
فقط ی صدایی هس ک فقط اونایی ک دقت کافی دارن و نینجا زیر پاشونه متوجه میشن من چی میگم ب اصطلاح فندق میشکونه البته ن همیشه

roots
30-08-1393, 01:20 قبل از ظهر
برای من صدا نمیده اصلا..خیلی نرمم هست...واسه هیو هست فندقی میشکونه!!

salahshor
30-08-1393, 01:42 قبل از ظهر
ی سرچ ریز تو نت کنید میبینید ک همه نینجا هایی ک از ژاپن تا امریکا و استرلیا و گینه بیساو
همه و همه بعد طی مسافت هزار کیلومتر موقع دنده عوض کردن از یک ب دو وقتی ک میخوای دنده هارو پر کنی ی صدای تق ریزی میده . حتی سایت کاوا هم گفته کسی نگران این موضوع نباشه .
دقت کنید متوجه میشید . من ک نگفتم فقط موتور من صدا میده
ایراد فنی نیس ک ی عیب طراحیه

K.I.A
30-08-1393, 10:29 قبل از ظهر
نئون روی کاسه هالوژن جواب نمیده و باعث میشه جلو نور چراغ هم میگیره و رخشم زشت میشه ....
روی لنز یا همون عدسی جواب میده چون نور متمرکز دقیقا از وسط نئون میاد و نوردهی عالی هست و حتی باز با چراغ روشن نئون قابل رویته و بسیار زیباتره تا روی کاسه هالوژنبه
به عکسا توجه کنید متوجه میشید دوستان.

digitalcanon
30-08-1393, 06:50 بعد از ظهر
امروز ته اتوبان همت داشتم 170 تا میرفتم که یک دفعه صدای اژیر پلیس شنیدم وای وای وای چیزی که تو آینه موتورم میدیدم مثل فیلمها بود باورم نمیشد یک دستگاه نیسان تییانا پلیس با چراغ روشن و آژیر کشان دنبالم بود خواستم گازشو بگیرم برم ترسیدم بدتر شه زدم کنار . رسید گفت مدارک موتور تقدیم کردم گفت چنتا میرفتی گفتم 150 تا گفت من 160 تا میومدم دنبالت بهت نمیرسیدم . گفت موتور باید بره پارگینگ بدلیل سرعت غیر مجاز و ورود به آزادراه . گفتم نمیزارم بره پارکینگ پدر موتور در میاد کلی پول موتوره گفت مگه چنده گفتم 30 تومان گفت هیچ راهی نیست گفتم بریم خونه شما موتور را قفل کنم یه ماه پیش شما بمونه ولی پارکینگ نبر . گفت بیا پایین یه دور باهاش بزنیم ببینیم چیه خلاصه یه دور باهاش زدن اومدن دوباره گفتن بریم پارکینگ . افتادم به پاچه خواری که بیخیال شدن گفت برو ولی دفعه اخرت باشه . رسیدم خونه هنوز تو شوکم . اگه فرار میکردم چی میشد ؟

salahshor
30-08-1393, 09:09 بعد از ظهر
امروز موتورو بردم کاواش ک فقط ی اب بگیرم روش و چه اشتباه بزرگی . خودم دستگاه کارواش دارم ولی تنبلیم اومد . 10 تومن ب دوشنبه دادم ک خیر سرش فقط ی اب بگیره اونم خر کیف شد و افتاد ب جوون موتور ......
خیلی تمییز و مشتی شد فقط وقتی اومدم مغازه دیدن بعله دوشنبه کار خودشو کرده اب و با فشار گرفته رو رادیاتور و چند ردیف از پره ها رو له کرده
بعدشم سرم شلوغ شد نتونستم کاری بکنم فردا با سوزنی چیزی تلاشمو میکنم ک درستش کنم ولی عمرا عین روز اول نمیشه دیگه
حالا کسی قیمت رادیات نینجارو نداره ؟
مشکل خاصی نیستا فقط میخوام بدونم اگه خواستم عوضش کنم چقدر پیاده میشم .

- - - Updated - - -

امروز ته اتوبان همت داشتم 170 تا میرفتم که یک دفعه صدای اژیر پلیس شنیدم وای وای وای چیزی که تو آینه موتورم میدیدم مثل فیلمها بود باورم نمیشد یک دستگاه نیسان تییانا پلیس با چراغ روشن و آژیر کشان دنبالم بود خواستم گازشو بگیرم برم ترسیدم بدتر شه زدم کنار . رسید گفت مدارک موتور تقدیم کردم گفت چنتا میرفتی گفتم 150 تا گفت من 160 تا میومدم دنبالت بهت نمیرسیدم . گفت موتور باید بره پارگینگ بدلیل سرعت غیر مجاز و ورود به آزادراه . گفتم نمیزارم بره پارکینگ پدر موتور در میاد کلی پول موتوره گفت مگه چنده گفتم 30 تومان گفت هیچ راهی نیست گفتم بریم خونه شما موتور را قفل کنم یه ماه پیش شما بمونه ولی پارکینگ نبر . گفت بیا پایین یه دور باهاش بزنیم ببینیم چیه خلاصه یه دور باهاش زدن اومدن دوباره گفتن بریم پارکینگ . افتادم به پاچه خواری که بیخیال شدن گفت برو ولی دفعه اخرت باشه . رسیدم خونه هنوز تو شوکم . اگه فرار میکردم چی میشد ؟

ادمی ک تک خوری کنه و تنها تنها بره دور دور حقشه !!
در ثانی جمعه ته همت خلوته و خوراک تاپ زدن فقط ب خاطر شهرک شهید باقری همیشه گشت وایمیسته .

digitalcanon
30-08-1393, 09:29 بعد از ظهر
اره دیگه .ولی جنابعالی هیچ وقت روز جمعه در دسترس نیستی . اگه بودی نمیتونست دنبال جفتمون بیاد در میرفتیم . ولی شانس اوردم پلیسها اهل دل بودن و باحال خنده از رو لباشون نمی افتاد

alik
30-08-1393, 10:36 بعد از ظهر
درود بر همه
2 تا کلیپ صدای اگزوز ماساری رو بدونه سایلنسر میزارم که به دوستان قولش رو داده بودم.
موفق باشین

کاوه
01-09-1393, 03:22 بعد از ظهر

ahks121
01-09-1393, 04:27 بعد از ظهر
هیچوقت باموتورایه تک وگرون قیمت فرارنکنیدمخصوصااگه ازدسته پلیس گشت ونامحسوس باشه اگه سمندبودمیشه یه کاریش کردولی این دوتاتاموتورانگیرن ول نمیکنن تازه فکرمیکنن سنگینه بدترلج میکنن حالااگه هوندابودفرارم میکردی کاری نداشتن ولی این نوع موتوراتوچشه ودرجاپیداش میکنن.

roots
02-09-1393, 06:42 بعد از ظهر
ما آخرش نفهمیدیم ازاد راه به کجا میگن!! شما که همت رو داشتی میرفتی چطور پلیس گفته آزاد راه رو اومدی؟؟

roots
02-09-1393, 06:56 بعد از ظهر
درود بر همه
2 تا کلیپ صدای اگزوز ماساری رو بدونه سایلنسر میزارم که به دوستان قولش رو داده بودم.
موفق باشین
ممنون ازت به خاطر خوش قولیت...سایلنسرو کلا نزار به نظرم..صداش خیلی خوبه بدون اون...ایشالله یه فرصتی فراهم باشه موتورامون بزاریم کنار هم یه مقایسه رو اگزوزهاشون بکنیم.

roots
02-09-1393, 06:56 بعد از ظهر
کاوه جان عکسای دلبری میزاری...دمت گرم..این رنگش تو بازار اینجا هست؟؟

roots
02-09-1393, 07:05 بعد از ظهر
دوستانی که این موتور رو سوار شدن یه سوالی میزارم وجدانی جواب بدین!! تاپ اسپیدتون ( که خودتون تجربه کردین و نه اونی که میتونستین برینو...) چقدر بوده همراه با ذکر وزن خودتون! من خودم سرعت 170 و وزنم 62 کیلو!

کاوه
02-09-1393, 07:07 بعد از ظهر
کاوه جان عکسای دلبری میزاری...دمت گرم..این رنگش تو بازار اینجا هست؟؟

قربونت
والا این رنگش رو ندیدم خودم ولی نوکمدادی مشکی دیدم یسری تو بازار
به نظرم یه دست مشکیش هم ابهت و جذابیت خوبی داره
عکسای آخر هم یه نینجای مشکی مات هست که به نظرم خیلی خاص شده

digitalcanon
02-09-1393, 07:25 بعد از ظهر
ما آخرش نفهمیدیم ازاد راه به کجا میگن!! شما که همت رو داشتی میرفتی چطور پلیس گفته آزاد راه رو اومدی؟؟
آزاد راه با تابلو های آبی مشخص میشه . ورود موتور سیکلت و کامیون ممنوعه . حداکثر سرعت 120 و حداقل سرعت 100 کلیومتر هست.
اگر اتوبان همت را تا انتها بریید بعد از شهرک گلستان یه مقدار دیگه که رفتی میبینی یه تابلو آبی وست جاده بالا نصب شده که مشخص کننده آزاد راه و عبور موتور و کامیون را ممنوع کرده وسرعت از 100 کیلومتر به 120 کیلومتر ارتقا پیدا میکنه که تابلو سرعت 120 کیلومتر هم نصب شده . منو با توجه به تابلو تا انتها رفتم و اخرش دور زدم وگازشو گرفتم تا 170 کیلومتر سرعت حدود 30 یا 40 ثانیه روندم که دیدم دارم به فنا میرم و ادامه ماجرا

- - - Updated - - -

دوستانی که این موتور رو سوار شدن یه سوالی میزارم وجدانی جواب بدین!! تاپ اسپیدتون ( که خودتون تجربه کردین و نه اونی که میتونستین برینو...) چقدر بوده همراه با ذکر وزن خودتون! من خودم سرعت 170 و وزنم 62 کیلو!
سرعت 182 کیلومتر تو آزادراه قزوین رشت با وزن 63 کیلوگرم. البته از سرعت 175 به بعد کم کم به سرعت اضافه میشد .

m3hiran
03-09-1393, 02:11 بعد از ظهر
185 اتوبان تهران قزوین وزنم 77
2ترک 180
0-100 6 ثانیه:24:

roots
04-09-1393, 11:24 بعد از ظهر
من که به سرعت 180 نرسوندم یعنی راستش میترسم..شما اون سرعتو میرفتین موتور در چه وضعیتی بود؟؟ لرزش نداشت؟ یا حسی مثل اینکه موتور داره منفجر میشه..خیلی بهش فشار میاد؟؟ مخصوصا دوستی که با ترک بودش

roots
05-09-1393, 10:36 قبل از ظهر
بچه ها من فعلا رنگ کردن رینگو بیخیال شدم ولی گفتم حداقل نوار قرمز رو بکنم .. اقا کدوم مغازه اریجینالشو سبز داره؟ من واس هیو رو از موتو شو گرفتم ولی واسه نینجا نداشت.

Ali
06-09-1393, 08:00 قبل از ظهر
2015 Kawasaki Ninja 300

قیمت:بین 4999 تا 5499 دلار باتوجه به ترمز ABS و اسپشیال بودن

m3hiran
06-09-1393, 10:32 قبل از ظهر
من که به سرعت 180 نرسوندم یعنی راستش میترسم..شما اون سرعتو میرفتین موتور در چه وضعیتی بود؟؟ لرزش نداشت؟ یا حسی مثل اینکه موتور داره منفجر میشه..خیلی بهش فشار میاد؟؟ مخصوصا دوستی که با ترک بودش
نه والا من که نترسیدم چون مسیر کاملا صاف بود تو این سرعت ولی خوب دیگه بعد سرعت 170 میفهمید موتور مثل قبل نیست و عقبش مثل موتور هندیا تکون میخوره یکم ولی خوب بیشترم میرفت فشار که نسبت به حالت معمولی قطعا بیشتره ولی نینجا 300 رو ردلاین هم راحت میره

بچه ها من فعلا رنگ کردن رینگو بیخیال شدم ولی گفتم حداقل نوار قرمز رو بکنم .. اقا کدوم مغازه اریجینالشو سبز داره؟ من واس هیو رو از موتو شو گرفتم ولی واسه نینجا نداشت.
بعید میدونم بتونی گیر بیاری سبزش رو چون فقط روی نینجا 300 2013 این رنگی هستش به نظر منم سبزش از قرمزش قشنگتره
حتی تو مدل 2015 هم دوباره سبزش کردن

hosinmaster
06-09-1393, 01:24 بعد از ظهر
نینجا 2015 با رنگ جدید تا 15 روز دیگه وارد بازار گمرک میشه... تک رنگاش که مثل قبل هستش...
ولی اسپشیالش قوق العاده قشنگه...
ضمنا" سفرش امرکا هستش و مثل سری های قبلی سفارش امریکا تفاوتهای زیادی داره.. از نداشتن سنسور اکشیژن روی هدرز و نداشتن باکس اکسیژن کوچیک سمت راست موتور
بغل داشبورد.. و اینکه زنجیر did روش هستش و همینطور شبرنگ جلو و عقب داره... اینا تفاوت سفارش امریکاست...
در حال حاظر نینجاهای سفارش امرکای موجود تو بازار فاقد ترمز abs هستش و هم تک رنگ داره و هم سفید مشکی.. و همینطور z سفارش امریکا هم موجود هستش..
میگن سفارش امریکاها ecu شون ژاپنی هستش و روش زده ژاپن ولی تایلندیها رو ecu زده تایلند..من خودم چک نکردم..و همینطور نوشته های دوشاخ عقب هم انگلیسی هستش..
و اینکه 1 اسب قویتر تو zها و 2 اسب قویتر تو نینجاها هستش...
2015 هایی که داره وارد میشه همگی سفرش امریکاست و کل مشخصات سفارش امریکارو داره..و اینکه abs هم هستش..

- - - Updated - - -

اینارو طبق آماری که دیشب گرفتم متوجه شدم..2ساعتی تو بازار چرخ زدمو یه مقایسه کلی انجام دادم و به این تفاوتها رسیدم..

ahmadreza bagheri
07-09-1393, 09:48 بعد از ظهر
با سلام به عزیزان تقریبا 2 ماه پیش از طریق سایت با اقای digicanon و سلحشور اشنا شدم و با کمک و پیگیری این عزیزان متوجه شدم نینجا که از گمرک فروشگاه رفیعی خریدم مشکل داره نتنها 250 بود بلکه موتور جم شده و ecu خودش نبود گویا این عزیزان به حرام خوری عادت کردن خلاصه با کلی تلاش موتور پس دادم و با کلی بالا پایین کردن و کمک این دو عزیز از محسن شهریاری یه نینجا اسپشیال فاقد ای بی اس خریدم جا داره ار تمامی اعضا و مدیریت سایت تشکر کنم فقط یه مطلب میمونه که ایا این موتور 300 هست یا نه و چرا زیر فرمونش یه شناسنامه فلزی با درج مطلب مید این ژاپن زده حالا تکلیف چیه کسی میدونه داستان چیه چرا فروشندهها ادعا میکنن این ژاپن اون تایلند نمیدونم اون ارمان مال من که پگاه حالا تفاوت در چیه در کیفیت قطعاته یا نه ??????

roots
07-09-1393, 10:01 بعد از ظهر
با سلام به عزیزان تقریبا 2 ماه پیش از طریق سایت با اقای digicanon و سلحشور اشنا شدم و با کمک و پیگیری این عزیزان متوجه شدم نینجا که از گمرک فروشگاه رفیعی خریدم مشکل داره نتنها 250 بود بلکه موتور جم شده و ecu خودش نبود گویا این عزیزان به حرام خوری عادت کردن خلاصه با کلی تلاش موتور پس دادم و با کلی بالا پایین کردن و کمک این دو عزیز از محسن شهریاری یه نینجا اسپشیال فاقد ای بی اس خریدم جا داره ار تمامی اعضا و مدیریت سایت تشکر کنم فقط یه مطلب میمونه که ایا این موتور 300 هست یا نه و چرا زیر فرمونش یه شناسنامه فلزی با درج مطلب مید این ژاپن زده حالا تکلیف چیه کسی میدونه داستان چیه چرا فروشندهها ادعا میکنن این ژاپن اون تایلند نمیدونم اون ارمان مال من که پگاه حالا تفاوت در چیه در کیفیت قطعاته یا نه ??????

شما از کجا متوجه شدی موتورت 250 هستش؟ اگر امکان داره توضیح بدید برای سایر کاربران چون خیلیا قصد خریدشو دارن...

roots
07-09-1393, 10:11 بعد از ظهر
2015 Kawasaki Ninja 300

قیمت:بین 4999 تا 5499 دلار باتوجه به ترمز ABS و اسپشیال بودن

علی جون این که همون قبلیه که...نه؟؟ نکردن یه کم ابتکار به خرج بدن...

ssa
07-09-1393, 10:12 بعد از ظهر
دوستان سایت کاوازاکی قسمت آنلاین داره؟!
بنظره تون اگه باهاشون صحبت گنیم که یه نشونه 100% واضح برای تشخیص بین 250 و300 بهمون بدن؟

پوویا
08-09-1393, 02:14 قبل از ظهر
راجع به موضوعه تکراریه فرقه 300 و 250 خیلی بحث شد و بهترین نتیجه این شد که تنها راه سواری و تفاوت سرعت نهایی هستش.بهترین کار واسه خرید همراه دوستان با تجربه و اشنا با حضرات شهریاری هستش.هر کس 30 تومن پولش داد و خرید از خدا بخواد یکی مثله من که عاشقه این موتورم و حتی هیچ علاقه ایی به موتور سنگین ندارم بتونم بخرم.واقعا نینجا 300 از همه لحاظ یه موتور با استاندارد وایمنی جهانیه

BKING
08-09-1393, 01:36 بعد از ظهر

roots
08-09-1393, 05:59 بعد از ظهر
دوستان کسی خواست با اطمینان این موتور رو بخره حتی به شهریاری ها هم لازم نی مراجعه کنه بیاد پیش خودم از وارد کننده میگیرم تحویلش میدم البته ممکنه از 1 هفته تا 3 هفته طول بکشه.قیمتم 30 تومان.

mid
08-09-1393, 06:59 بعد از ظهر
حداکثر سرعت 120 و حداقل سرعت 100 کلیومتر هست.

حداقل سرعت در آزادراه 70 کیلومتر بر ساعته.

sadeghi
09-09-1393, 10:52 قبل از ظهر
اگه قصد خرید این موتورو دارین برید گمرک کف قیمت رو خودتون بگیرید ، الان مونتاژ البرز و ارمان موتور رو اون یکی رفیعی که سمت غرب حلال اهمر هستش میده 27 که پول نقد هم ببینن 26 هم میدن
گذشت زمانی که 34 میلیون بود ، خدا بیامرزه
حتما خواستنید بخرین زیر 27 بخرید که ارمان و البرز هیچ تفاوتی ندارن و اینا همش شایعاتی هست که کسانی که این موتورو دارن میخوان بازار گرمی موتور خودشونو کنن

soleymani
09-09-1393, 11:23 قبل از ظهر
داستان نمايندگي جهان تند توي يكي از خيابون هاي فرعي گمرك چيه؟يه نمايشگاه زده و توش 300 زياده؟

VAHID
09-09-1393, 11:41 قبل از ظهر
اگه قصد خرید این موتورو دارین برید گمرک کف قیمت رو خودتون بگیرید ، الان مونتاژ البرز و ارمان موتور رو اون یکی رفیعی که سمت غرب حلال اهمر هستش میده 27 که پول نقد هم ببینن 26 هم میدن
گذشت زمانی که 34 میلیون بود ، خدا بیامرزه
حتما خواستنید بخرین زیر 27 بخرید که ارمان و البرز هیچ تفاوتی ندارن و اینا همش شایعاتی هست که کسانی که این موتورو دارن میخوان بازار گرمی موتور خودشونو کنن

با انجین 250 بله این قیمت هست ولی 300 بالای 30 تومنه

sadeghi
09-09-1393, 12:01 بعد از ظهر
نینجا 2015 با رنگ جدید تا 15 روز دیگه وارد بازار گمرک میشه... تک رنگاش که مثل قبل هستش...
داداش شما مطعمنی ؟ کدوم مغازه؟ و اینکه مدل موتور 93 میشه یا 94

با انجین 250 بله این قیمت هست ولی 300 بالای 30 تومنه
در هر صورت نمایندگی خود ارمان موتور ، رفیعی ، شهریاری ها همه از 28 تا 27 قیمت میدن چه ارمان چه البرز
حالا شما اصرار داری 30 بخری مبارکت باشه

digitalcanon
09-09-1393, 03:13 بعد از ظهر
حداقل سرعت در آزادراه 70 کیلومتر بر ساعته.

بله درسته البته بستگی به چند لاینه بودن داره و هر لاین حداقل داره که لاین راست 70 و لاین چپ 100 تا

hosinmaster
09-09-1393, 03:18 بعد از ظهر
بله..فعلا" تا برج 12 فقط یه مغازه 2015 وارد کرده..بعد از عید شاید جاهای دیگه هم میارن..معذرت میخوام که فعلا" نمیتونم بگم کدوم مغازه...
خواستن نگم..به چه دلیل نمیدونم... در مورد آرمان و پگاه یه چند تا نکته هستش که باید بگم که اینقدر خودتونو درگیر این اسمها نکنید..
ببینید آرمان موتور پارسال اومد نینجا وارد کرد ..فقط هم در حجم 250cc وارد کرده..از همون زمان بود که زمزمه 300cc شنیده شد... اواخر سال قبل شهریاری (تاپ سیکلت) مغازه بزرگه اومد یه
تعدادی نینجا 300 وارد کرد و به نام شرکت خودشون (کبیر) پلاک کرد.. بازم میگم کبیر نه کویر... مشکلی که بوجود اومد این بود که شهریاری موتوراشو به هیچ مغازه داره دیگه ای نمیداد
برای فروش..و قیمتشم از 250های آرمان موتور کمتر بود... حالا جالب این بود که مغازه دارای گمرک تو رقابت با 300های شهریاری اومدن قیمت 250های آرمان موتورو تا 29 هم پایین آوردن..در
حالیکه خود شرکت 33 قیمت میداد!!!! دور دومی که شهریاری موتور وارد کرد شرکت آرمان موتور به واسطه نفوذی که داشت اومد جلوی پلاک گذاری موتورهای شهریاری رو گرفت..
حالا به چه شکل نمیدونم... اگه یادتون باشه من تا چند ماه پیش همیشه میگفتم که موتورهای آرما موتور 100 درصد 250 هستش...که بعد از چند وقت در کمال تعجب نینجا 300 با سند
آرمان وارد بازار شد!!! حالا قضیه چی بود؟؟؟
بعد از اینکه شهریاری برای پلاک کردن 300ها دچار مشکل شد..اومد با آرمان موتور به توافق رسید که به شرطی که قیمتو خراب نکنه و همینطور یه نونی هم به آرمان برسونه در ازاش
آرمان موتور فارس هم موتورهای شهریاری رو به اسم خودش سند بزنه و پلاک کنه..اونم چی؟؟ قانونی..!!! الان 300cc ها قانونی پلاک میشه و دولت میدونه که اینا 300 هستش..
اینجوری بود که نینجا300 آرمان هم وارد بازار شد.. حالا قضیه پگاه چیه؟؟؟ پگاه هم یکی از شرکتایی هستش که داره به صورت شخصی نینجا وارد میکنه... اما فقط 300cc
چرا فقط 300؟؟؟ چون شروع به کار این شرکت (البته در این رابطه) برمیگرده به همین چند ماه پیش... حتما" هم در جریان هستید که نینجا 250 دیگه تولید نمیشه..
هیچ جای دنیا دیگه تولید نمیشه و هر چی که هست 300 هستش..(استثنا وجود داره) در واقع از زمانی که پگاه شروع به کار واردات نینجا کرده دیگه 250 وجود نداشته..بنابراین
هر چی که داره 300 هستش... در حال حاظر فقط آرمان موتوره که 250 داره....
الان تو گمرک چندین نفر دیگه هستن که دارن نینجا وارد میکنن و همشون هم از طریق پگاه پلاک میشن..از نظر من پگاه خودش دست اندرکار کار نیست و فقط داره واسه وارد
کننده ها سند میزنه و پورسانتشو میگیره... حالا جالبه بدونید که نینجاها از 3 مقصد وارد ایران میشه...
نینجاهای آرمان موتور از تایلند وارد میشن و نینجا 300های شهریاری از هند... و یه سری هم از دبی میان که همون سفارش امرکاهای موجود در بازار از دبی وارد شدن....
در مورد قیمت هم بگم خدمت دوستان گلم که در حال حاظر شما نینجا 300 رو میتونید 27 تهیه کنید و نینجا 250 رو تا 26 هم میشه خرید.. نینجا 300 سفرش امریکا از 28 تا 30 یا بیشتر معامله میشه
و زد 250 هم حدودا" 26 هستش... البته این قیمتایی که گفتم برای پای معامله هستش... و اینکه به بازار هم آشنا باشید..وگرنه همین الانشم هستش کسانی که دارن واسه نینجا
30 تا 35 هم پول میدن..
امیدوارم به دردتون خورده باشه و جواب سوالاتونو گرفته باشید...
فرصت کنم یه مقدار هم در رابطه با فرق 300 و 250 و همینطور 250هایی که جای 300 میفروشن و خیلی موارد تقلب دیگه و اینکه از کجا و به چه شکل متوجه بشید رو
براتون میزارم..
موفق باشید.

sadeghi
09-09-1393, 03:32 بعد از ظهر
بله..فعلا" تا برج 12 فقط یه مغازه 2015 وارد کرده
دقیقه متوجه نشدم از برج 12 میفروشه اون مغازه؟ یا از 15 روز دیگه؟ ایا الانم موجود داره اون مغازه نینجا 2015؟

kia51
09-09-1393, 05:27 بعد از ظهر
جالب هستش ، چه شیر تو شیریه این بازار موتور و همش هم به دلیل نبودن نمایندگی های معتبر و حضور نداشتن خود شرکتهای تولید کننده است.
به هر حال از اطلاعات مفیدی که مدیران سایت و سایر اعضاء مطلع میدن به سهم خودم ممنونم

hosinmaster
09-09-1393, 05:58 بعد از ظهر
دقیقه متوجه نشدم از برج 12 میفروشه اون مغازه؟ یا از 15 روز دیگه؟ ایا الانم موجود داره اون مغازه نینجا 2015؟
..........
نه... تا دو هفته دیگه موتوراش میرسه و از همون موقع هم فروششو شروع میکنه... ولی باقی فروشگاههای گمرک از برج 12 به بعد 2015 میارن..
مابقی فروشگاهها هم که میگم برج 12 به بعد واسه اینه که کویر موتوراشو 25/12 قراره تحویل بده ... و احتمالا" گمرکیا هم از کویر خرید میکنن...
تعدادشم خیلی محدوده..شاید 10تا..
هم اسپشال مشکی مات داره و هم اسپشیال آبی و هم تک رنگ سبز و تک رنگ سفید.. تو پیام خصوصی برام پیغام بزار باقیشو بهت میگم..
اگه قصد خرید داری البته..
اینم بگم که مدل 94 نیست... 93 هستش..که البته زیاد مهم نیست..نینجارو با سال میلادی خریدو فروش میکنن..

salahshor
09-09-1393, 07:52 بعد از ظهر
کسی قیمت رادیات نینجارو نداره ؟

حسسام
10-09-1393, 02:32 قبل از ظهر
از همه شما سپاسگذارم(یا علی)

hosinmaster
10-09-1393, 09:00 قبل از ظهر
کسی قیمت رادیات نینجارو نداره ؟
.........
رادیات نینجا اگه باشه حدودا" 1 باید قیمت داشته باشه..بدون فن.. البته اگه باشه...
پستتو خوندم که گفتی سنگ خورده به رادیات..رادیات بخوای نخوای اینجوری میشه دیگه..خصوصا" واسه موتورایی مثل نینجا که خفاشی نداره..
ولی میتونی با راویز واسش یه محافظ توری ردیف کنی..

abolfazls
10-09-1393, 10:40 قبل از ظهر
دوستان سایت کاوازاکی قسمت آنلاین داره؟!
بنظره تون اگه باهاشون صحبت گنیم که یه نشونه 100% واضح برای تشخیص بین 250 و300 بهمون بدن؟

تا اونجا كه من اطلاع دارم اصلا تو سايت كاوازاكى نينجا ٢٥٠ با اين ظاهر ( ظاهر ٣٠٠ سى سى ) وجود نداره ، و انگار كه جزو محصولاتش نيست و اين كار گزاشتن انجين ٢٥٠ روى اين فريم كار كشورهاى تايوان و تايلنده ( البته باز هم عرض كنم تا اونجا كه من اطلاعش رو دارم ! )

ssa
10-09-1393, 09:57 بعد از ظهر
تا اونجا كه من اطلاع دارم اصلا تو سايت كاوازاكى نينجا ٢٥٠ با اين ظاهر ( ظاهر ٣٠٠ سى سى ) وجود نداره ، و انگار كه جزو محصولاتش نيست و اين كار گزاشتن انجين ٢٥٠ روى اين فريم كار كشورهاى تايوان و تايلنده ( البته باز هم عرض كنم تا اونجا كه من اطلاعش رو دارم ! )

سلام
این لینک رو فک کنم یکی از کاربرا گذاشته بود
[Only registered and activated users can see links] fX1BbDFpZC1sODVs
کاوازاکی نینجا 300 هست.البته اگه سایت اصلی کاوازاکی باشه

رفتم تو قسمت contact us باید اول کشور رو انتخاب کرد! که چندتا کشور محدود هس! که ایران توش نیست. انگلیس رو انتخاب کردم یه ایمیل با یه شماره تلفن هست.
[Only registered and activated users can see links] g0LXFtcXA0بنظرتون از طریق ایمیل اقدام کنیم؟

salahshor
11-09-1393, 01:39 قبل از ظهر
.........
رادیات نینجا اگه باشه حدودا" 1 باید قیمت داشته باشه..بدون فن.. البته اگه باشه...
پستتو خوندم که گفتی سنگ خورده به رادیات..رادیات بخوای نخوای اینجوری میشه دیگه..خصوصا" واسه موتورایی مثل نینجا که خفاشی نداره..
ولی میتونی با راویز واسش یه محافظ توری ردیف کنی..

حسین سنگ نخورده ک . بردم کارواش یارو بی .... اب رو با فشار از فاصله 10 سانتی گرفت روش و ی سری از پره ها کج شدن . اومدم با اعصاب داغون نشستم با سوزن صافشون کردم . الانم مشکل خاصی نداره و زیاد ب چشم نمیاد ولی من حساسم حساس !! الان از اون موقع چادر کردم دیگه نگاشم نمیکنم خیلی رو مخه . دوستم ترکیه س قرار شد واسم قیمت بگیره . کیا هم قرار شد ب دوستش تو چین بگه اونم امار بگیره ولی فعلا کسی خبر قطعی نداده . مشکل فنی نداره . مشکل روانی دارم باهاش ! اگه نشه میخوام اگهی کنم بفروشم بره.

hosinmaster
11-09-1393, 12:20 بعد از ظهر
چرا ترکیه و چین؟؟ همین جا هم هست جایی که داشته باشه..حالا نهایت میخوای یه مقدار بیشتر پول بدی... و اینکه اگه پیدا نشد و کیا و دوستت هم به نتیجه نرسید..
اینجا هست کسی که بهش سفارش میدیم..2 هفته ای از دبی میفرسته برامون...به قیمت اصلیشم میاره..یه سود کوچولو هم بهش میدی..
تو گمرک یه بنده خدایی هستش که احتمالا" داره..واست پی ام میکنم شمارشو...
موتورو نفروش بابا..بفروشی چی بخری؟؟ موتور خوب زیر پاته یه عمر سواری بگیر حالشو ببر... رادیاتشم حل میشه..نشدنی نیستش که داش..

salahshor
11-09-1393, 06:26 بعد از ظهر
دمت گرم . ب اون بابا هم زنگ زدم قراره خبر بده بهم

alik
12-09-1393, 12:32 قبل از ظهر
دمت گرم . ب اون بابا هم زنگ زدم قراره خبر بده بهم
درود بر همه
سلحشور عزیز در اصفهان هم ی نفر هست که هر رادیاتوری بهش بدی میسازه.البته حتما در تهران هم هست
ولی این کارش واقعا درسته.
موفق باشین

digitalcanon
12-09-1393, 09:04 قبل از ظهر
حسین سنگ نخورده ک . بردم کارواش یارو بی .... اب رو با فشار از فاصله 10 سانتی گرفت روش و ی سری از پره ها کج شدن . اومدم با اعصاب داغون نشستم با سوزن صافشون کردم . الانم مشکل خاصی نداره و زیاد ب چشم نمیاد ولی من حساسم حساس !! الان از اون موقع چادر کردم دیگه نگاشم نمیکنم خیلی رو مخه . دوستم ترکیه س قرار شد واسم قیمت بگیره . کیا هم قرار شد ب دوستش تو چین بگه اونم امار بگیره ولی فعلا کسی خبر قطعی نداده . مشکل فنی نداره . مشکل روانی دارم باهاش ! اگه نشه میخوام اگهی کنم بفروشم بره.
داداش بگرد دنبال کاور یا گریل رادیاتور که هم رادیاتور را خوشکل وهم ازش محافظت میکنه حدود 200 تومان باید قیمت داشته باشه البته به دلار روز

Mr.Line
12-09-1393, 11:57 قبل از ظهر
رنگ مشكي اين جيگر نيست ‌؟؟‌

roots
12-09-1393, 06:39 بعد از ظهر

بلی هستش منتها اصلا نمودی نداره و جزی کم طرفدار هاست

ZirCgari
13-09-1393, 06:21 قبل از ظهر
سامولیکم

اینجور ک من تحقیق کردم مونتاژی های هند و تایلندش اینجینش 249 سی سی هست! که 99% نینجا های موجود در ایران هندی هستن دیگه .

کاوه
13-09-1393, 06:17 بعد از ظهر

نیجا 300 کم هست و اکثرا 250 هستن و اتاق جدید که بعضی ها هم خریداری میکنن و اصلا متوجه نمیشن
اون تعدادی هم که واقعا 300 بودن و پلاک شدن به عنوان 250 سی سی پلاک شدن

mid
13-09-1393, 06:26 بعد از ظهر
مثل اینکه تو مدل 2015 مشکی مات هم داره با احترام به نظر آقا مدیر بنظر من مشکی مات قشنگترین رنگشه.یکی دو صفحه پیش یه نفر عکساشو گذاشته بود.

کاوه
13-09-1393, 06:40 بعد از ظهر
مثل اینکه تو مدل 2015 مشکی مات هم داره با احترام به نظر آقا مدیر بنظر من مشکی مات قشنگترین رنگشه.یکی دو صفحه پیش یه نفر عکساشو گذاشته بود.

مشکی مات نداره
اون عکس هم مال یه نینجاس که خود صاحبش موتور رو مشکی مات کرده بود ( در یکی از فروم های خارجی )

اینم نینجای 7 رنگ ( اینم به صورت کاستوم هست )

mid
13-09-1393, 11:59 بعد از ظهر
هم اسپشال مشکی مات داره و هم اسپشیال آبی و هم تک رنگ سبز و تک رنگ سفید..
من به گفته آقا حسین استناد کردم

ahmadreza bagheri
16-09-1393, 02:13 قبل از ظهر
سلام از دوستان کسی هست که قیمت سپر جلو نینجا رو بدونه و از کجا تهیه کنم امروز یه سوتی دادم و این بود که قفل دیسک باعث شد انتهای سپر جلو بشکنه .....با تشکر

roots
16-09-1393, 11:58 بعد از ظهر
بچه ها کسی از شما تابحاال دزدگیر انداختین رو نینجا؟؟ مشگلی ایجاد نمیکنه؟ واقعا لازمه براش...

K.I.A
17-09-1393, 12:15 قبل از ظهر
سلام از دوستان کسی هست که قیمت سپر جلو نینجا رو بدونه و از کجا تهیه کنم امروز یه سوتی دادم و این بود که قفل دیسک باعث شد انتهای سپر جلو بشکنه .....با تشکر

چه رنگیه /ماه پیش خریدم 500 الان قیمت باید بگییرم/جوش پلاستیک ارزونتره

- - - Updated - - -

بچه ها کسی از شما تابحاال دزدگیر انداختین رو نینجا؟؟ مشگلی ایجاد نمیکنه؟ واقعا لازمه براش...
خیر مشکلی ایجاد نمیکنه فقط برقشو از سر سویچ بگیرید و سیم منفیرو 2 تا کنید به شاسی و انجین اتصال بدید اما در کل نیازی به دزدگیر نیست چون تو ایران فقط جنبه فانتزی داره

hosinmaster
17-09-1393, 01:38 بعد از ظهر
نینجا 2015 رنگ مشکی مات داره..تا 10 روز دیگه وارد ایران هم میشه و میتونید از گمرک خریداری کنید..
رنگهای 2015 در حال حاظر :
1-سبز-سفید (اسپشیال)
2-قرمز مشکی(اسپشیال)
3-مشکی مات-طلایی)اسپشیال
4-مشکی نقراهی(اسپشیال)
5-سبز یه دست
6-سفید یه دست.
.........
5شنبه عکساش دستم میرسه واستون میزارم..عکس از خود موتور که تو گمرک بندر هستش... البته عکس از فلاپاش(تو ایران مونتاژ میشه)

digitalcanon
17-09-1393, 07:22 بعد از ظهر
نینجا 2015 رنگ مشکی مات داره..تا 10 روز دیگه وارد ایران هم میشه و میتونید از گمرک خریداری کنید..
رنگهای 2015 در حال حاظر :
1-سبز-سفید (اسپشیال)
2-قرمز مشکی(اسپشیال)
3-مشکی مات-طلایی)اسپشیال
4-مشکی نقراهی(اسپشیال)
5-سبز یه دست
6-سفید یه دست.
.........
5شنبه عکساش دستم میرسه واستون میزارم..عکس از خود موتور که تو گمرک بندر هستش... البته عکس از فلاپاش(تو ایران مونتاژ میشه)
مونتاژ تو ایران توسط کدوم شرکت انجام میشه. مشخصه دیگه فلاپها درست سر جاش نیفتاده . جای پیچ هرز شده پیچ خودرو را رو شاسی اهنی بستن .پیچ بدونه بوش نگهدارنده جا خورده و غیره . زنجیر بدونه کوچکترین گریس و روغنکاری نصب شده . اینها مواردی بود که رو موتور دوستمون اقای باقری دیدم که از سری جدیدهای شهریای بود مثلا سفارش امریکا مونتاژ ایران . ولی تو موتور خودم که از سری اول های شهریاری بود کوچکترین سوتی ندیدم

پوویا
17-09-1393, 09:44 بعد از ظهر
امروز یه دونه مشکی مسی دیدم جلو یه باشگاه تو خیابون ناهید مرزداران.پسر چه عظمتی داشت.کلا ندیدم چه تو ایران چه سایتهای خارجی ایرادی از نینجا 300 بگیرن.امیدوارم هر جا منتاژ میکنن خرابش نکنن تو چهار تا پیچ بستن.ای کاش تو کارتن پلم وارد میشد.واقعا حیفه دسته یه مشت شرکته دزد بیفته این موتور

roots
17-09-1393, 11:49 بعد از ظهر
این مدل 2015 هم که بیاد دیگه فوق خر تو خر میشه گمرک...1000 مدل نینجا .. تقلبی و اصلی...بدبخت اون کسی که میخواد این مبلغ رو خرج کنه چطور اعتماد کنه...

BKING
18-09-1393, 11:32 قبل از ظهر
امروز یه دونه مشکی مسی دیدم جلو یه باشگاه تو خیابون ناهید مرزداران.پسر چه عظمتی داشت.کلا ندیدم چه تو ایران چه سایتهای خارجی ایرادی از نینجا 300 بگیرن.امیدوارم هر جا منتاژ میکنن گوه نزنن تو چهار تا پیچ بستن.ای کاش تو کارتن پلم وارد میشد.واقعا حیفه دسته یه مشت شرکته دزد بیفته این موتور
نینجاهای جهان تند عالی هستند
اما ظاهرا قراره کویر نینجا وارد کنه امیدوارم خوب مونتاژ کنند

hosinmaster
18-09-1393, 12:42 بعد از ظهر
دوستان در حال حاظر بازار گمرک پر شده از نینجاهای مختلف..سفارش امریکا..تایلند..ای بی اس..ساده..300..250.. خلاصه بازار بنداز بندازه..
اگه دقت کرده باشید هیوسانگ صفر تو گمرک بسیار بسیار کم شده..و در ازاش نینجایی که تا پارسال صفرش به زور گیر میومد تو بازار زیاد شده..
دلیلشم همینه تقلب کردن و سود زیاد هستش..فروشگاههایی که فقط پالس و آپاچی و سی جی داشتن هم الان حداقلا یکی 2تا نینجا دارن..
در کل هر کی واسه خرید میخواد بره حواسش خیلی خیلی جمع باشه...خیلی بیشتر از خیلی.. واقعا" دیگه نمیدونم چی بگم..

ZirCgari
18-09-1393, 02:06 بعد از ظهر
خوب داداش اینجین 250 و 300 رو چجوری میشه تشخیص داد؟

این مونتاژ ایران یعنی چی واقعا؟!!!! ایران مگه مثل هند امتیاز مونتاژ داره ک خبواد مونتاژ کنه؟:wall3: :wall3: شایدم از هند تیکه تیکه مییارن اینجا سر هم میکنن و میگن مونتاژ!

نینجای مونتاژ ایران اولین باره میشنوم انصافا!:hippie7:

ahks121
18-09-1393, 02:13 بعد از ظهر
نینجاوکی تی ام ارسی تاعیدازشرکت کویرمیادنینجاهم قیمتش 28500000تومان هست بامونتاژکویرفقط فکرکنم 250باشه یاماهاهم توبرنامشون هست که بیارن یاماها150که برایه ساله اینده حتمی هست ولی 250معلوم نیست چون یاماهاماله ایران دوچرخه.

saeed kawa
20-09-1393, 09:08 قبل از ظهر
سلام دوستان عزيز ، درباره ي ٢٥٠ يا ٣٠٠ بودن نينجا ي بار سر خود منم كلاه رفته ، برج ٤ ي نينجا سفيد قرمز از فروشگاه تات شهرياري خريدم به اسمه ٣٠٠ ولي بعد فهميدم ٢٥٠ بوده با هزار بدبختي پس داديم و ي پولي ازمون كم كردن نميدونم چجوري ميخورن اين پولارو ، ولي الان ي ٣٠٠ مسي دارم از برادران رفيعي خريدم ،
ميگن گرونترين رنگشه ، اره ؟ اخه چند روز پيش رفته بودم مسي شو دكور گذاشته بود رفيعي ، نميفروخت

Sent from my iPhone using Tapatalk

hosinmaster
20-09-1393, 11:20 قبل از ظهر
دکور گذاشته بود؟؟!!!! :biggrin::biggrin:
برادران رفیعی از شهریهایی هام بدترن..دکور کجا بود!!!! شوخی کردن بات...
مسی تو سایت کاوازاکی هم چند دلار گرونتره..کاملا" درسته..ولی اینکه نفروشنش خیلی خنده داره..
تو گمرک آدم خوب وجود نداره همشون .......... ولی باز خدارو شکر که متوجه شدی و موتورتو عوض کردی..
چقدر ازن کم کرد پس گرفت؟؟؟؟

sadeghi
20-09-1393, 11:54 قبل از ظهر
حسین جون نیومد که مدل 2015
من از هرکی هم پرسیدم گفتن نمیاد الان برج 12 یا 2

saeed kawa
21-09-1393, 10:24 قبل از ظهر
عوض ك چ عرض كنم ٣ تومن ازم كم شد ، يعني موتور رو پس نگرفت اولش گفت بذار اينجا برات بفروشم بعد گذاشتم اونجا گفتم نميخواد كم كن ، ...... تو اين پول .

ن ولي باز خدايي رفيعي ( محمد ) ادم بدي نيس
اقا قيمت زد الان چنده ؟ مشكي

میلاد هرکول
21-09-1393, 11:41 قبل از ظهر
خوب اخرش ما نفهمیدیم از کجا باید فهمید 300 یا 250 یعنی بخریم سوار شیم ببینیم 190 تا میره یا نه بعد بفهمیم 300؟
اخه یه نوشته ای علامتی چیزی باید داشته باشه...

ابوالفضل88
21-09-1393, 11:57 قبل از ظهر
خوب اخرش ما نفهمیدیم از کجا باید فهمید 300 یا 250 یعنی بخریم سوار شیم ببینیم 190 تا میره یا نه بعد بفهمیم 300؟

با مدیرای سایت هماهنگ کن با اونا برو بخر مثلا با حسین مستر

Alireza.BMW
21-09-1393, 12:46 بعد از ظهر
اگه نظر منو بخاین...میگم همون 250 رو بگیرین دروغم نمیشنوین... مگه شما کجا میتونین 190 تا برین نینجا 250 هم 170 تا رو میره اینم سرعت کمی نیست شتاب 250ش 7 ثانیست و 300ش 6 ثانیه به خاطر این اختلاف کوچیک ارزش گول خوردنو نداره به نظرم؟؟؟ بعدشم نینجا 191 یا 192 تاپ اسپیدشه اما نه هرجایی بسته به وضعیت جاده.باد.سوخت. وضعیت آبو هوایی متغیره بعدشم تو ایران به نظر من نباید با هیچ وسیله ای مخصوصا موتور تند رفت با این راننده های احمق که براشون موتور مثه پشه میمونه ... برای دونستن بیشتر در مورد تفاوت ها به حسین مستر پ.خ بدید اومد تو سایت جوابتونو میده... فروشنده ها کلا آدمای حروم خورین حتی موتور کارکرده رو بجای صفر میفروشن جهت اطلاعتون.

alik
21-09-1393, 06:04 بعد از ظهر
درود بر همه
میلاد جان من بچه اصفهانم و ۳۰۰ هم دارم هر وقت خواستی بخری با من هماهنگ کن بیا موتور من رو ببین منم بهت از نزدیک میگم چطوری متوجه میشی.
موفق باشین

میلاد هرکول
22-09-1393, 09:10 بعد از ظهر
چاکرم علی جون دمت گرم دادا...
از کی خریدی حمید گلستان تو شیخ صدوق؟؟اخه فقط اون نینجا میاره اونم من 300 ندیدم!!!
پیست نمیایی یه جا یه قرار بزار ببینیمت دادا...

hosinmaster
23-09-1393, 08:50 قبل از ظهر
نینجا 2015 رو فقط یه مغازه قراره بیاره..قبلا" هم گفتم..بقیه فروشگاهها بعد از عید ایشالله..
امروز احتمالا" عکسا دستم میرسه واستون میزارم..
در مورد 300 یا 250 بودن هم اگه همه تاپیکو بخونید کاملا" توضیح داده شده..ولی بازم یه توضیح کلی میزارم..

daval
23-09-1393, 08:30 بعد از ظهر
سلام به همه .عضو جدید هستم.تمام تاپیک رو از اول خوندم. ضمن آرزوی سلامتی برای همه امیدوارم حسین آقا زودتر خبرای خوبی بهمون بده.خداوند پشت وپناهتان.

roots
23-09-1393, 09:26 بعد از ظهر
کسی خواست مطمین باشه از 300 بودن نینجا بره از فروشگاه جهان تند بگیره که نمایندگی هم هست.والسلام!

daval
23-09-1393, 09:41 بعد از ظهر
سلام کاربر محترم میشه آدرس شرکت جهان تند را بفرمایید با تشکر

- - - Updated - - -

سلام جناب roots میشه آدرس شرکت جهان تند را بفرمایید ممنون میشم

roots
23-09-1393, 09:46 بعد از ظهر
گمرک خ فاتح چهر..سرش یه مسجده مشخصه

daval
23-09-1393, 09:49 بعد از ظهر
سلام ممنون که پاسخ دادی.سوال دیگه اینکه مثلا رنگ مسی هم داره یا انتخاب رنگ محدوده؟

roots
23-09-1393, 09:51 بعد از ظهر
از شهریاری هم بگیری مطمین هست درسته ادم عوضی ولی هیچ چیز اشتباه نمیده بهت..جهان تند بری همرو گذاشته مغازش ببین.

daval
23-09-1393, 10:04 بعد از ظهر
ممنون.خیلی محبت کردی.شهریاری رو هم میشسناسم. ازش قبلا یک هیوسانگ آکویلا خریدم.هر دوتا رو میرم ببینم چه رنگی موجوده

ZirCgari
24-09-1393, 07:42 قبل از ظهر
آقا این رنگش خیلی خوبه!!!!!!!!!!!!!

مابقی عکساش

پ ن :Price: $6199 ($6699 with ABS)

پ ن 2 : این 250 ـه 4سیلندر حقیقت داره؟

- - - Updated - - -

آقا این رنگش خیلی خوبه!!!!!!!!!!!!!

مابقی عکساش

پ ن :Price: $6199 ($6699 with ABS)

پ ن 2 : این 250 ـه 4سیلندر حقیقت داره؟

ابوالفضل88
25-09-1393, 09:22 بعد از ظهر
2تا جیگر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) و
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

معمار
29-09-1393, 04:06 بعد از ظهر
ببین چه حرکتی زدن با نینجا 300
عقبش از ریخت و قیافه افتاده
ما ها با سی جی همچین حرکتی نمیزنیم

ZirCgari
29-09-1393, 04:41 بعد از ظهر
داووش معمار کولن این آقای Dez Rae کاستومر ,و جهانگرد هست

ولی هیشکی مثل این هندی های مرفح بی درد غرق در نینجا نیستن : ( مخصوصا بانوان نینجا سوارشون که نمیشه عکسشو گذاشت:D:25r30wi:

daval
29-09-1393, 06:52 بعد از ظهر
[QUOTE=ابوالفضل88;287010]2تا جیگر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) و
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[/QUOTE

سلام آقا ابوالفضل. رنگها قشنگی از نینجا گذاشتی ولی فکر نکنم از رنگ مشکی-نقره ای نمایندگی داشته باشه

roots
29-09-1393, 09:54 بعد از ظهر
اقا ما میخواهیم روغن موتور خالی کنیم واسه بار اول! استند ندارم..باید حتما فلاپ بقل رو باز کنم یا آچار همینجوری بندازم زیر موتور هم میشه؟؟

K.I.A
29-09-1393, 11:20 بعد از ظهر
یه رینگی 17 بردارید رو همون جک بقل موتورو بزارید دستتونو ببرید زیر موتور یا با رینگی 17 یا بکس 17 به راحتی باز کنید
بعد موتورو صاف نگه دارید و دوباره بزارید رو همون جک بقل
فقط موقع سفت کردن اصلا فشار نیارید که زود میبره

salahshor
30-09-1393, 03:10 قبل از ظهر
ب نظرم قیمت دلار همینجوری بره بالا قطعا قیمت نینجا هم بالا میره فقط خدا کنه تو این نوسانات ماها ک خریدیم ضرر نکنیم

roots
30-09-1393, 03:47 قبل از ظهر
ضرر رو که چه بخواهیم چه نه میکنیم..من 3 ماهه گرفتم و 1000 تا فقط راه رفتم باهاش الان قیمت کردم ازم 24 تومان برمیدارن! یعنی بیخودوبیجهت 6 ت ضرر...پس بهتره بیخیال باشیم چون گرفتیم دیگه..البته دوستانی که نمیخوان موتورو واسه مدت طولانی استفاده کنن حتما کارکرده بردارن چون این موتور 10 هزار کارکردشم با نو فرقی نداره..

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

salahshor
30-09-1393, 04:56 قبل از ظهر
اره خداییش . البته اینم بگم اگه فقط و فقط ی کوچلو موتور بیشتر تو خیابونا باشه و ملت ببین و سوار بشن و هوادار داشته باشه البته هواداری ک قدرت مالی داره
چی میشه ؟؟؟
خوب معلومه موتوری ک راحت بخرنش افت قیمت 6 تومنی هم نداره
موتور منو یکی 20 نقد میداد و با یه ان اسه خشک هر جوری فکر کردم قانع نشدم بفروشمش
البته با راهنمایی های دوست خوبم اقای نوربخش
خدا خیرش بده

roots
30-09-1393, 06:40 بعد از ظهر
انوقت چقدر روغن توش بریزم کافیه؟؟

digitalcanon
30-09-1393, 08:25 بعد از ظهر
انوقت چقدر روغن توش بریزم کافیه؟؟
2 لیتر کافیه استانداردشه ولی دوباره چک کن میزان روغن اگر از حد max خیلی پایینتربود 50 تا 100 سی سی میتونی اضافه کنی
روغن 10w 40 یا 15w50 بهترین روغن موجود motorex top speed
تو کیلومتر 600 تای اول باید فیلتر روغن عوض بشه. اگر میتونی عوض کن قیمت هم بین 90 تا 100 تومان اورجینال تو فروشگاه موتوشو موجوده.
من دفترچه موتور را دارم و سعی کردم طبق استاندارهای دفترچه عمل کنم

roots
30-09-1393, 08:48 بعد از ظهر
2 لیتر کافیه استانداردشه ولی دوباره چک کن میزان روغن اگر از حد max خیلی پایینتربود 50 تا 100 سی سی میتونی اضافه کنی
روغن 10w 40 یا 15w50 بهترین روغن موجود motorex top speed
تو کیلومتر 750 تای اول باید فیلتر روغن عوض بشه. اگر میتونی عوض کن قیمت هم بین 90 تا 100 تومان اورجینال تو فروشگاه موتوشو موجوده.
من دفترچه موتور را دارم و سعی کردم طبق استاندارهای دفترچه عمل کنم

یعنی الان موتور من 1000 تا کارکرده فیلتر روغن باید عوض کنم؟

digitalcanon
30-09-1393, 09:09 بعد از ظهر
الان دفترچه را نگاه کردم .تصحیح میکنم زمان تعویض فیلتر روغن 600 km و 7600 km و 15200 km
روغن موتور در کیلومترهای 600 km و 3800 km و 7600 kmو 11400 kmو 15200 km تعویض میشود یعنی بار 2 بار روغن یی بار فیلتر

salahshor
30-09-1393, 11:10 بعد از ظهر
نوربخش میگم میتونی واسم فیلتر بگیری منم عوض کنم شماره کارتتو اس کن واسم البته اگه زحمتی نیس واست یا اینکه باهم بریم بخریم برچسب دور رینگم میخوام بگیرم

hosinmaster
01-10-1393, 10:07 قبل از ظهر
سلحشور جان فیبتر روغن برو از موتوشو علی بیگ پور بگیر.. برچسب دور رینگ اصلی هم داره..
فیلتر هم 3 مدل داره.. 30 تومنی..50 تومنی و 90 تومنی.. که 90 اصلیش هستش... و اینکه میتونید همون فیلترو از چراغ برق 5 تومن هم خریداری کنید..
البته اصلی نیست و توصیه نمیشه..
در مورد روغن هم که دوست خوبمون توضیح دادن... در مورد نوع روغن هم میتونید از ادینول یا کاسترول مگنتیک و یا کمل استفاده کنید..
ولی اگه توان مالی دارید فقط موتورکس بریزید.. موتورکس تاپ اسپید عالی هستش..
حتی به نظر من آب رادیات هم فقط از موتورکس استفاده کنید..واقعا" تفاوت داره.. مخصوصا" تو تابستون.. و اینکه اسپری دیسک هم حتما" استفاده کنید..
هم ترمز گیری بهتر میشه و هم دیسک به این زودی خط نمیوفته..من رو نینجای قبلیم استفاده میکردم..بعد از 35000تا یه خط رو دیسکم نبود..

roots
04-10-1393, 08:29 بعد از ظهر
بچه ها کسی دسته اهرم رنتال واسه نینجا تو بازار دیده!

کاوه
05-10-1393, 12:28 قبل از ظهر
فکر نمیکنم با مدل های قبلی ( اتاق قدیم ها ) تفاوتی کرده باشه
پس قطعا براش هست

K.I.A
05-10-1393, 04:08 بعد از ظهر
دسته رنتال تو بازار براش زیاده فرقی با مدل قبلی نداره/
دوستان 300 سوار من چنتا 300 سوار شدم البته صاحبای موتور میگفتن 300 هست فرقی با موتور خودم که 250 توش ندیدم خواستم بدونم بهشون انداخته بودن؟یا مدلش همینه
با یکیشونم تو همت نتونستم بیش از 170 برم موتور خوودمم همین قدر میره
حالا یه خواهشی دارم دوستانی ک 300 دارن بالاترین سرعتی ک رفتن چقدر بوده؟ البته با مدرک مثلا عکس یا فیلم بگیرن و اعلام کنن/مرسی

roots
05-10-1393, 07:15 بعد از ظهر
روی شتاب کاملا بارزه فرقش،چون من واسه ابوالفضل 250 رو سوار شده بودم سرعت رو ولی چون اهل سرعت بالا نیستم نمیدونم.

saeed kawa
07-10-1393, 08:49 قبل از ظهر
سلام دوستان كسي شماره موتور فروشي رفيعي رو نداره ؟؟ تابان سيكلت

hosinmaster
07-10-1393, 09:18 قبل از ظهر
سلام... آقا ما دیشب رفتیم به اتفاق دوستان 4 تا نینجا 300 خریدیم..
من و شایسته فر و امیر 1986 و حسام... 3تا سبز خریدیم و حسام مسی خرید...
دوستان حواستون جمع باشه..دیشب همه دوستان اینی که میگمو تست کردنو به عینه دیدن...
2تا موتور بود ظاهر جفتشون مشابه 300 یکیش واقعی بود و یکیش 250 بود که 300 کرده بودنش... هدرز و کیلومتر و فلاپ و ترمز abs خلاصه همه چی 300 بود ولی انجین
250 بود... تا سوار نمیشدی دور نمیزدی متوجه نمیشدی... خلاصه که ماها هر دو تارو سوار شدیمو فرق 250 و 300 رو کاملا" لمس کردیم...
اصلا" احتیاج به زمان هم نداشت.. دنده 1رو پر کنی متوجه میشی که چقدر فرق داره...
آقا قراره بعدیو بزارید شدیم 8 تا نینجا 300:4chsmu1:

saeed kawa
07-10-1393, 09:24 قبل از ظهر
اقا حسين از كي خريدين ؟

hosinmaster
07-10-1393, 09:30 قبل از ظهر
سوالی بود در خدمتم...چندتا خبر خوب هم واسه نینجا سوارا دارم که میگم خدمتتون...
علی جان واسه کتی رنتال و لاستیک و ......... لوازمای دیگه هم فعلا" دست نگه دار تا بهت بگم... چند جا هستش که با قیمت خوب میشه خرید.. آمار میگیرم بهت خبر میدم..
چون خودمم میخوام بگیرم.. راستی دوستان من میخوام لاستیک عقب و جلورو عوض کنم و به جاش pirli بندازم... عقب 160 و جلو 120 میندازم...
لاستیکا فابرکم هم فروشیه..کسی خواست در خدمتم...

- - - Updated - - -

از رفیعی خریدم داش... نینجا خواستین برین بگیرین حتما" حتما" با یکی از بچه ها هماهنگ کنید و برید..
الان در حال حاظر 2 تا 300 تو بازار هست..فقط 2تا ........... یه سبز اسپشیال abs هستش... و یه سفید مشکی بدون abs سفارش امریکا...
دیگه تو بازار هیچکس 300 نداره... تمام شد... کویرم پولارو پس داده و 2015رو کنسل کرده... کلا" جلوشو گرفتن... قیمتم زیر 29 امکان نداره بدن..
تازه 29 هم چون ما 4تا بودیم دادن... وگرنه قیمت 32 میدن...
مسی هم که 30 خریدیم..

saeed kawa
07-10-1393, 09:38 قبل از ظهر
واقعا ؟ ديگه فك نكنم بتونن ٣٠٠ بيارن ، قيمتش امكان داره بيشتر از اينا هم بره بالا پس ،
اقا حسين مباركتون باشه ايشالا چرخش بچرخه براتون دوست عزيز
شماره رفيعي رو داري بي زحمت بهم بدي شايد يه اسپشيال قسمت شه واسه دوستم بردارم منتها ٢٠ نقد داره ،

فلات دوست
07-10-1393, 09:41 قبل از ظهر
سوالی بود در خدمتم...چندتا خبر خوب هم واسه نینجا سوارا دارم که میگم خدمتتون...
علی جان واسه کتی رنتال و لاستیک و ......... لوازمای دیگه هم فعلا" دست نگه دار تا بهت بگم... چند جا هستش که با قیمت خوب میشه خرید.. آمار میگیرم بهت خبر میدم..
چون خودمم میخوام بگیرم.. راستی دوستان من میخوام لاستیک عقب و جلورو عوض کنم و به جاش pirli بندازم... عقب 160 و جلو 120 میندازم...
لاستیکا فابرکم هم فروشیه..کسی خواست در خدمتم...

حسین آقا مبارکه ایشاا... خوش رکاب باشننننننننن

hosinmaster
07-10-1393, 10:07 قبل از ظهر
سلامت باشی داش..ناقابله... قیمت بهت قول میدم تا چند روز دیگه تا 37 یا 8 هم میره بالا.. دلارم که گرون شده..موتو هم که دیگه وارد نمیشه..دیگه شرایط برای گرون
کردنش عالیه... جالبتر بهت بگم که سیامک که همون واسطه پگاه و البرز و آرمان موتور هستش 4 تا نینجا داشت... ما در هر مغازه ای که میرفتیم همشون زنگ میزدن
به سیامک ازش 4تا نینجارو بگیرن.. قیمتم به اونا 28 میداد...

مشکلی نیستش... خواستی بگیری هماهنگ کن همرات میام..شمارشو الان ندارم..شماره موبایلتو برام پی ام کن.. واست شمارشو میگیرم بهت اس ام اس میکنم..

حاج محسن خط خطی
07-10-1393, 06:37 بعد از ظهر
مدل 250 این موتور صفرش رو چند میشه خریداری کرد ؟؟
آیا 250 یا 300 کارکرده هم پیدا میشه ؟؟

حسسام
07-10-1393, 07:10 بعد از ظهر
سلام حاج محسن دست دوم خیلی کمه...یکی بود 6000 کارکرد که قیمتش حدود 27/000 بود ولی بگردی پیدا میشه....250 که راحتر میتونی پیدا کنی داداش

FAARID
07-10-1393, 09:10 بعد از ظهر
سلام تولید شرکت هانی موتور البرز هم سیصد داره؟

roots
07-10-1393, 11:51 بعد از ظهر
سلام تولید شرکت هانی موتور البرز هم سیصد داره؟
من از البرز گرفتم منتها با توجه به چیزای جدیدی که الان دوستان میگن دیگه نمیدونم جریانشون چجوری شده...

roots
07-10-1393, 11:54 بعد از ظهر
دوستان که جدیدا نینجا گرفتن ضمن تبریک بهشون من چند تا وسیله میخواستم برا موتور بگیرم اهرم رنتال کیف مسافرتی و برچسب دور رینگو...خواستین یهو تعداد بگیریم تخفیف بگیریم.

roots
08-10-1393, 12:03 قبل از ظهر
از یه لحاظ هم بد شد که جلوش رو گرفتن چون لابد دیگه قطعه هم واسش نمیاد و قیمت لوازم جانبیش هم سر به فلک میکشه...