PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلات برقی موتور

صفحه ها : 1 [2] 3

Komando
22-02-1394, 12:05 بعد از ظهر
دوست گرامی به احتمال زیاد باتری ایراد داره. ولی ممکنه از کلید بوق یا خود بوق وسیم کشی یا افتامات(رله)در صورت داشتن باشه و باید اونا رو تست کرد .

armin ershad
27-02-1394, 11:56 بعد از ظهر
دوستای گلم سلام .
دوستان من یه ویو رکورد دارم که میخواستم با یه روش خیلی ساده برق چراغامو از باطری بگیرم وقتی که سوییچو باز کردم چراغا بتونن روشن بشن . بعد اینجا یه مشکلی دارم که الان چراغ عقبم با چراغ جلو نورشون کمو زیاد میشه گاز که میدم فقط اولش نور زیاد میشه بعدش باز هرچقدر گاز بدم نورش خیلی کمه و کمو زیاد میشه فقط وقتی که ترمز کنم باز زیاد میشه و ثابت میمونه. دوست عزیزی که از پل دختر عضون پاسخ دادن ولی راستش نتونستم اتصالیو پیدا کنم به تعمیرکار هم نشون دادم که بدون چون و چرا حرف گوش نمیده میگه باید برق چراغتو از باطری بگیرم اخه یکی نیس بگه اقا جون این موتور سالم بوده با سوییچم چراغش روشن نمیشد ولی سالم بود الان پس چشه ؟ من میخواستم اول این ایراد رفع بشه خلاصه از یه جایی خرابی داره دیگه . بعد میخوان اون ایراد درست نشده کارو اسون کنن که مستقیم از باطری سیک کشی کنه . دوست عزیزم کماندو جان الان یه راهی هست که 2 تا از سیمهای سوییچو جایی وصل کنم که موقع باز کردن سوییچ بشه چراغو روشن کرد ؟ چون سوییچ من همون طور که گفتم سوییچ من چهار سیمه که الان فقط 2 تا سیم مشکیو قرمزو وصل کردم که الان سیم سبزو سیاهی که خط سفید داره به جایی وصل نیس . دوست عزیز شارژر ما باید چقد برق بده ؟ اگه کم باشه چی ؟ باطری که 13وخورده ایه . ممنون میشم کمکم کنین راستش چراغو لازم دارم واقعا ضروریه واسم میخواستم یخی هم بندازم واسش ولی اینجوری حال نمیده موتور از چشم افتاده همه جوابش میکنن وارد نیستن یکی نیس واقعا از موتور سر در بیاره فقط تعمیر کارا راحت طلبن . خیلی ساده توضیح بدین ممنون میشم .

- - - Updated - - -

دوستای گلم سلام .
دوستان من یه ویو رکورد دارم که میخواستم با یه روش خیلی ساده برق چراغامو از باطری بگیرم وقتی که سوییچو باز کردم چراغا بتونن روشن بشن . بعد اینجا یه مشکلی دارم که الان چراغ عقبم با چراغ جلو نورشون کمو زیاد میشه گاز که میدم فقط اولش نور زیاد میشه بعدش باز هرچقدر گاز بدم نورش خیلی کمه و کمو زیاد میشه فقط وقتی که ترمز کنم باز زیاد میشه و ثابت میمونه. دوست عزیزی که از پل دختر عضون پاسخ دادن ولی راستش نتونستم اتصالیو پیدا کنم به تعمیرکار هم نشون دادم که بدون چون و چرا حرف گوش نمیده میگه باید برق چراغتو از باطری بگیرم اخه یکی نیس بگه اقا جون این موتور سالم بوده با سوییچم چراغش روشن نمیشد ولی سالم بود الان پس چشه ؟ من میخواستم اول این ایراد رفع بشه خلاصه از یه جایی خرابی داره دیگه . بعد میخوان اون ایراد درست نشده کارو اسون کنن که مستقیم از باطری سیک کشی کنه . دوست عزیزم کماندو جان الان یه راهی هست که 2 تا از سیمهای سوییچو جایی وصل کنم که موقع باز کردن سوییچ بشه چراغو روشن کرد ؟ چون سوییچ من همون طور که گفتم سوییچ من چهار سیمه که الان فقط 2 تا سیم مشکیو قرمزو وصل کردم که الان سیم سبزو سیاهی که خط سفید داره به جایی وصل نیس . دوست عزیز شارژر ما باید چقد برق بده ؟ اگه کم باشه چی ؟ باطری که 13وخورده ایه . ممنون میشم کمکم کنین راستش چراغو لازم دارم واقعا ضروریه واسم میخواستم یخی هم بندازم واسش ولی اینجوری حال نمیده موتور از چشم افتاده همه جوابش میکنن وارد نیستن یکی نیس واقعا از موتور سر در بیاره فقط تعمیر کارا راحت طلبن . خیلی ساده توضیح بدین ممنون میشم . شارژرو چجوری میتونم تستش کنم میتونه اتصالی از شارژرم باشه ؟ شارژر وبو رکورد چند تا سیم داره ؟ کجاس ؟ همونی که زیر صندلیه ؟ چون اگه اون باشه با شارژرای cg فرق میکنه . منتظر جوابتونم

Komando
28-02-1394, 08:03 بعد از ظهر
دوست عزیز سلام.متاسفانه من با موتور ویو رکورد سروکار نداشتم ونمیدونم سیستم برقش به چه شکله اون نقشه ای که برات گذاشتم مال هندا 125 بود و موتور خودم هم که تریل هست همینجوره.اگه از سیم های بوبین و ترانزیستور و شارزر و سیم های کلید ها عکس بذاری شاید بشه راهنمایی درستی کرد .

armin ershad
30-02-1394, 12:27 قبل از ظهر
سلام داداش گلم ببخشید دیگه دارم عزیتتون میکنم . داداش یه راه ساده که نور چراغ ثابت بمونه نوسان نداشته باشه . از کجا سیم بکشیم به چراغ جلو ؟ ایا اگه چراغ جلو نورش ثابت باشه چراغ عقبم از اون دستور میگیره یا فرق میکنن ؟ داداش الان شارژر باید چقدر برق بده ؟ چجوری میشه فهمید که واقعا ایا نیم سوزه یا مثلا خرابه شاید مثلا کم شارژ کنه یا زورش همزمان به باطریو چراغ نرسه . حالا مهم اینه که فقط چراغشو بتونم درس کنم . ممنون میشم

Komando
30-02-1394, 12:27 بعد از ظهر
ببین عزیز چراغ جلو وعقب دارای یه مدار هستند (برقشون یکیه) و وقتی چراغ جلو نوسان داشته باشه چراغ عقب هم همون جوره.لامپ چراغ عقب دارای دو کنتاکه که یکیشون چراغ خطر عقبه و همراه چراغ جلو روشن و خاموش میشه و کنتاک دومی مال چراغ ترمزه و برق اون از سوییچی که به پدال تر مز وصله قطع و وصل میشه و ربطی به چراغ جلو نداره. اگه چراغ جلو و عقب با گاز دادن به موتور نورشون کم و زیاد میشه 1.برق اونها از روی بوبین مستقیم کشیده شده و به باتری متصل نیست(اگه وقتی موتور خاموشه چراغ جلو کار نمیکنه به همین دلیله)2.اگه وقتی موتور خاموشه چراغ ها کار میکنه باتری ضعیفه یا شارزر ایراد داره. برای تست کردن شارزر..سیم های باتری رو از اون جدا کنید و قطب مثبت رو به قطب مثبت اهم متر وصل کنید و منفی رو به منفی بعد همه کلید ها رو خاموش کنید و موتور رو روشن کنید مقدار ولتاز بستگی به نوع موتور ذاره طی تجربه شخصی باتری نو گذاشتم رو موتورم و بعد شارز نمیشد با اهم متر تست کردم ولتاز در حدود 6 ولت بود ولی وقتی به موتور گاز میدادم ولتاز قطع میشد و بعد شارزر نو گذاشتم ولتاز همون 6 ولت بود ولی با گاز دادن به موتور دیگه قطع نمیشد و در نتیجه شارزر خراب بود وبا شارزر نو باتری شارز میشد.برای اینکه نور چراغ ثابت باشه و نوسان نداشته باشه باید از سیم مثبت باتری که معمولا به رنگ قرمز هست برق اون رو گرفت.اینم نقشه چراغها با نور ثابت اگه رنگ سیم ها فر ق کرد از سیم های کلید و چراغ عقب و جلو عکس بگیر تا توضیح بدم[Only registered and activated users can see links]

armin ershad
30-02-1394, 04:19 بعد از ظهر
سلام
داداش گلم اونوقت ترانزیستور کجاس چه چکلیه ؟ و سیم سیاه با خط سفید دقیقا باید به کجا وصل بشه ؟ نزدیک سوییچ سیمی از سیمهای ترانزیستور وجود داره کهبهش وصل کنم ؟ خوب ماله منم همون 6 ولتو میده حالا نمیدونم نیم سوزه یا سالم . داداش در واقع همیشه حتی وقتی چراغا خاموشن این منفیه که همیشه برقو به چراغا میرسونه ولی مثبت قطعه درسته ؟ پس من میتونم از هر جایی که باشه یه مثبت دیگه بهش برسونم دیگه نوسان نداشته باشه ؟

Komando
30-02-1394, 08:24 بعد از ظهر
سلام به داش ارمین گل .اگه ترانزیستور موتورت شبیه هوندا 125 یا مثل همین تو تصویره سیم سیاه با خط سفید به اون قسمت که کشیدم وصل میشه و وظیفه اون خاموش و روشن کردن موتوره و ربطی به چراغ ها نداره.[Only registered and activated users can see links] سیم سیاه با خط سفید از روی ترانزیستور میاد و به سیم سوییچ با همین رنگ وصل میشه و توی سیم کشی هم هست. و اگر ترانزیستور همون 6 ولت رو نشون میده به موتور خوب گاز بده اگه ولتاز قطع نشد ترانزیستور سالمه اگر قطع شد خرابه.بله داداش سیم منفی همیشه به مدار وصله و فقط مثبت هست که قطع و وصل میشه.و برای نداشتن نوسان باید از روی سیم مثبت باتری که به رنگ قرمز هست یه سیم وصل کنی به سیم قرمز سوییچ و سیم سیاه سوییچ رو به سیم ورودی کلیدها .داداش اگه از سیمهای کلید چراغای موتورت عکس بزاری اونوقت میگم که سیم ورودی کلید رو که باید به سیم سیاه سوییچ وصل کنی کدومه.

armin ershad
30-02-1394, 11:49 بعد از ظهر
داداش عزیزم ممنون ببخشید دیگه زحمتای ما هم با شماس . داداش الان که موتورو بازش نکردم فذدا اگه بتونم دقیقا از همه جاش عکس میگیرم . باز ممنون

armin ershad
31-02-1394, 10:06 بعد از ظهر
سلام . داداش جان امروز یه چیزیو امتحان کردم موتورو روشن کردم بعد باتریو جدا کردم دیدم گاز که میدم نور چراغا زیاد زیاد میشه ولی دیگه کمو زیاد نمیشه فقط یه کم ضعیف میشه ولی دیگه ثابت میمونه ولی وقتی که باتریو وصل میکنم گاز که میدم فقط اولش پر نور میشه بعدش باز ضعیف میشه که موقع ترمز نورش زیاد میشه . بدون باتری میشه گفت سالمه باتری هم نوعه ولتشم اندازه گرفتم 13.5 . با اینکه به درد نمیخوره ولی عکس باتریم گرفتم با تری نو دیگه هم امتحان کردم باز همینجوره . از چی میتونه باشه داداش گلم . [Only registered and activated users can see links]

Komando
01-03-1394, 07:58 قبل از ظهر
سلام داداش.دلیل اینکه بدونه باتری نور چراغا ثابتن اینه که تمام ولتاز تولیدی بوبین به چراغا میرسه و وقتی باتریو وصل میکنی مقداری از ولتاز جذب باتری میشه برای شارز شدن اون. ولی این که میگی وقتی ترمز میگیری نورش زیاد میشه خیلی عجیبه .حدس میزنم اشکال از سیم کشیه که دستکاری شده .بعضی از شارزر ها دارای مقاومت متغیر هستند (مثل ولوم رادیو ضبط های قدیمی هست وبا یه سیم چسبیده به شارزر هست) که با چرخوندن اون میشه نور چراغ جلو رو کم و زیاد کرد.ولی فکر نکنم مال تو اینجوری باشه.یه سوال ؟ وقتی باتریو در میاری موتور رو روشن میکنی چراغ ترمزت روشن میشه یا نه؟ عکس هم نزاشتی از سیمکشی:au:

armin ershad
01-03-1394, 10:38 قبل از ظهر
بله داداش وقتی باتریو در میارم موتورو روشن میکنم چراغا هم روشن میشن ترمزم که میگیرم روشن میشه چراغش . اینجوری سالمه . داداش الان اشکال این موتور یه جوریه . به تعمیر کارا هم نشون دادم ولی این اشکالو رفع نمیکنن میگن باید مستقیم از باتری سیم بکشیم . اخه قبلا سالم بود دو روز که باتریو خریده بودم همه چی سالم بود بعدشم موتورو شستمو دیگه نمیدونم چی شد یه شب اتفاقی دیدم چراغ کمو زیاد میشه و ایراد داره .

Komando
01-03-1394, 04:01 بعد از ظهر
از تمام قطعات برقی موتورت سیم هایی که به اونا وصل شده عکس بزار.طوری که رنگ سیم ها معلوم باشه.اگه موتورت سالم بوده بعد از شستنش اینجوری شده باید تمام سیستم برق چک بشه.اگر هم سیم کشی دستکاری شده که باید سیم کشی اصلاح بشه

amir_ali362
17-03-1394, 04:43 بعد از ظهر
با سلام. دوستان من موتورسیکلت تریل 200 پیشرو {زسپ استار} دارم . مدل 86 وکارکرد موتور 9000 KM .
کم کار کرده .این موتور از روز اول خیلی بد روشن میشد . به طوری که از استارت زیاد باطری میخوابید .
هیچ گاه میل نداشتم تعمیرگاه ببرم چون اعتقادی به تعمیر کارها نداشتم.
سوال .... دیروز پوسه سمت چپ موتور سمت برق باز کردم .شمع زا باز کردم و پیچ گوشتی داخل جای شمع قرار دادم .
فلکه برق را چرخواندم تا حرکت پیستون و بالا و پایین رفتن پیچ گوشتی را ببینم . این را میدانم که 720 دور چرخخش فلکه .... در موتور 4 زمانه........
آیا زمانی که پیچ گوشتی در بالاترین قسمت { یعنی همان پیستون} است پیکاپ یا مگنت دقیقا باید مقابل زاعده روی فلکه برق قرار گیرد تا پالس بفرستد و..... جرقه شمع ...... موتور من حدود 30 درجه تفاوت دارد . یعنی وقتی پیستوون نقطه مرگ بالاست پیکاپ {مگنت} و زاعده روبه روی هم نیستند .. ایا باید تنظیم کنم.

ahmad007
19-03-1394, 10:52 بعد از ظهر
سلام دوستان مدتی پیش برق خروجی بوبین جرقه که سیم مشکی با راه قرمز است را تست کردم که ولتاژ آن 300 ولت بود امروز تست کردم دیدم 60 ولت شده آیا بوبین طوری شده است موتور من 125 هوندا است

Komando
20-03-1394, 12:41 بعد از ظهر
با سلام. دوستان من موتورسیکلت تریل 200 پیشرو {زسپ استار} دارم . مدل 86 وکارکرد موتور 9000 KM .
کم کار کرده .این موتور از روز اول خیلی بد روشن میشد . به طوری که از استارت زیاد باطری میخوابید .
هیچ گاه میل نداشتم تعمیرگاه ببرم چون اعتقادی به تعمیر کارها نداشتم.
سوال .... دیروز پوسه سمت چپ موتور سمت برق باز کردم .شمع زا باز کردم و پیچ گوشتی داخل جای شمع قرار دادم .
فلکه برق را چرخواندم تا حرکت پیستون و بالا و پایین رفتن پیچ گوشتی را ببینم . این را میدانم که 720 دور چرخخش فلکه .... در موتور 4 زمانه........
آیا زمانی که پیچ گوشتی در بالاترین قسمت { یعنی همان پیستون} است پیکاپ یا مگنت دقیقا باید مقابل زاعده روی فلکه برق قرار گیرد تا پالس بفرستد و..... جرقه شمع ...... موتور من حدود 30 درجه تفاوت دارد . یعنی وقتی پیستوون نقطه مرگ بالاست پیکاپ {مگنت} و زاعده روبه روی هم نیستند .. ایا باید تنظیم کنم.سلام.دوست عزیز فکر کنم انجین پیشرو 200 دنده تایم هست(چون پیشرو 250 دیدم دنده تایم هست) تایم موتورت مشکلی نداره .مشکل بد روشن شدن اون از کاربرات هست.

Mohammadalii
21-03-1394, 10:11 بعد از ظهر
سلام
اگر بوبین یا ترانزیستور یا کوئل مشکل داشته باشه چجوری میشه فهمید مشکل از کدومه؟
من یه موتور هندا ۱۵۰ دارم که روز قبل اونو شستم و وقتی فرداش اونو روشن کردم به سختی روشن شد و بعد وقتی گاز میدم خاموش میکنه، فقط درجا کار میکنه
فکر کردم مشکل از سوییچ هست، برق رو یه سره کردم ولی درست نشد الان میدونم مشکل یکی از این سه تاست.
حتی کاربراتور هم هواگیری کردم از اون نبود

Komando
21-03-1394, 10:31 بعد از ظهر
سلام
اگر بوبین یا ترانزیستور یا کوئل مشکل داشته باشه چجوری میشه فهمید مشکل از کدومه؟
من یه موتور هندا ۱۵۰ دارم که روز قبل اونو شستم و وقتی فرداش اونو روشن کردم به سختی روشن شد و بعد وقتی گاز میدم خاموش میکنه، فقط درجا کار میکنه
فکر کردم مشکل از سوییچ هست، برق رو یه سره کردم ولی درست نشد الان میدونم مشکل یکی از این سه تاست.
حتی کاربراتور هم هواگیری کردم از اون نبودشمع رو چک کن .سر شمع رو هم باز کن اگه خیس بود اون رو خشک کن.باک رو هم نگاه کن اب توش نرفته باشه.

Mohammadalii
22-03-1394, 08:20 قبل از ظهر
شمع رو چک کن .سر شمع رو هم باز کن اگه خیس بود اون رو خشک کن.باک رو هم نگاه کن اب توش نرفته باشه.

اونم چک کردم خشک بود حتی چپقی رو در آوردم سیم رو یه سره زدم، توی باک هم آب نرفته

said khansar
22-03-1394, 08:29 قبل از ظهر
کاربراتتوبازکن یه سرویس کن احتمالن اشغال گرفته باشه!

Mohammadalii
22-03-1394, 08:33 قبل از ظهر
کاربراتتوبازکن یه سرویس کن احتمالن اشغال گرفته باشه!

آخه قبل از شستن مشکلی نداشت ، اگه آشغال گرفته بود اون موقع هم باید بد کار میکرد
پیچ تخلیه ی کاربراتور رو‌ یه دقیق باز کردم
به نظرت بوبین نیم‌سوز نشده؟
اصلا چجوری میشه از طریق سیم کشی تست کرد که سالمه یا نه؟

said khansar
22-03-1394, 08:40 قبل از ظهر
احتمالن موقع شستن ازهواکش اشغال رفته باشه داخل!سوکتای سمت انجین باترانزیستورودربیارچپقی سمت کویل وشمعم دربیارهوابگیردوباره بزن جاش!اگه بوبین سوخته باشه یانیم سوزموتورروشن نمیشه!اگه بازم درست نشدکویلت یحتمل خراب شده

Komando
22-03-1394, 08:45 قبل از ظهر
موتور رو بذار همون درجا 5 دقیقه کار کنه احتمالا دزست شه.بوبین اگه مشکل داشته باشه موتور روشن نمیشه.روشن که میکنی ساسات بگیر بعد گاز بده .اگه پیچ هوای کاربرات رو دست کاری کردی اون رو مقداری ببند درست میشه.

Mohammadalii
22-03-1394, 09:37 قبل از ظهر
ممنون
کاربراتور رو باز کردم شستم درست شد!

said khansar
22-03-1394, 09:44 قبل از ظهر
خداروشکر متوجه شدی چش بود؟

Mohammadalii
22-03-1394, 10:06 قبل از ظهر
آره
کاربراتور آشغال گرفته بود
تمیزش کردم از اولشم بهتر شد

vahid03
27-03-1394, 11:57 قبل از ظهر
دوستان موتور من چند وقت پیش راهنمای سمت راست خود به خود میزد توجهی بهش نکردم الان سوئیچ موتور رو خاموش نمیکنه یعنی یه سر شده بدون سوئیچ هم هندل میزنم روشن میشه ولی وقتی سوئیچ رو میبندم موتوربرقش قطع میشه از جمله چراخ ها و راهنما ها ولی خاموش نمیکنه!

موتور طرح هوندا 125

vahid03
27-03-1394, 09:59 بعد از ظهر
دوستان موتور من چند وقت پیش راهنمای سمت راست خود به خود میزد توجهی بهش نکردم الان سوئیچ موتور رو خاموش نمیکنه یعنی یه سر شده بدون سوئیچ هم هندل میزنم روشن میشه ولی وقتی سوئیچ رو میبندم موتوربرقش قطع میشه از جمله چراخ ها و راهنما ها ولی خاموش نمیکنه!

موتور طرح هوندا 125

لطفا راهنمایی کنید. عصر کل موتور رو از طرف زین تا چراخ جلو رو باز کردم از جایی اتصالی نداشت مشکل از سویچ هم فکر نکنم باشه آخه موقع بستن برق رو قطع میکنه ولی موتور خاموش نمیشه...:icon_pf _99_:

mxxxpeem
29-03-1394, 07:18 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز میگم من سوالی توی انجمن درباره ترانزیستور روان ارسال کرده بودم،که شما پاسخ دادین الان هرچی میگردم ظاهرا تایپیک کلا پاک شده نمیدونید قضیه چیه؟:wow:

- - - Updated - - -

اقای Komando ([Only registered and activated users can see links]) قرار بود پاسخ بدن که متاسفانه من ندیدم:au:

Komando
29-03-1394, 08:41 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز میگم من سوالی توی انجمن درباره ترانزیستور روان ارسال کرده بودم،که شما پاسخ دادین الان هرچی میگردم ظاهرا تایپیک کلا پاک شده نمیدونید قضیه چیه؟:wow:

- - - Updated - - -

اقای Komando ([Only registered and activated users can see links]) قرار بود پاسخ بدن که متاسفانه من ندیدم:au:سلام.سوال رو باید تو همین تایپیک میپرسیدی و نباید موضوع جدیدی باز میکردی به خاطر همین توسط مدیران سایت حذف شد.حالا دوست عزیز مشکل موتورت چی بود ریپ میزد یا گاز نمیخورد یا...بعد هم چطور به این نتیجه رسیدی که مشکل از ترانزیستور هست.شارژر هم مدار برقش کلن از ترانزیستور جداست و ربطی به اون نداره که خرابش کنه.

- - - Updated - - -

لطفا راهنمایی کنید. عصر کل موتور رو از طرف زین تا چراخ جلو رو باز کردم از جایی اتصالی نداشت مشکل از سویچ هم فکر نکنم باشه آخه موقع بستن برق رو قطع میکنه ولی موتور خاموش نمیشه...:icon_pf _99_:سیم سیاه با خط سفید سوییچ رو چک کن .این سیم از ترانزیستور به سوییچ وصل میشه.سیم سبز سوییچ (منفی)رو از وصل بودن چک کن.مشکل بدون شک از این دوتاست.

mxxxpeem
29-03-1394, 10:39 بعد از ظهر
دوست عزیز چند وقتی موتور بد کار میکرد گاز که میدادم میخواست خاموش بشه باتریم هم به فنا رفت بعد که چک کردم با اهم متر دیدم ولتاژ خروجی شارژر تا65 ولت میره،دیگه شارژر و باتری رو عوض کردم.حالا موتور گاز میدی ریپ نمیزنه ولی به شدت داغ میکنه و گازش سفت میچرخه(انگار تو زوره مثل وقتی از سر بالایی میری بالا) بردم تعمیرکار گفت مشکل از سر سیلندر هست سوپاپها رو عوض کردم تاثیر نداشت دیگه کل سر سیلندر رو عوض کردم ولی بازم همونجوره دیگه تنها چیزی که عوض نکردم همین ترانزیستوره که حدس میزنم به خاطر ولتاژ زیاد نیم سوز شده:fingersmiley:

- - - Updated - - -

این عکس ترانزیستور خود موتور و ترانزیستور که نو گرفتم ترانزیستور نو که میزارم موتور اصلا روشن نمیشه:297:

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

- - - Updated - - -

این ترانزیستور هم قبل از اون رو موتور گذاشتم ولی سیماش رو جابه جا نصب کردم و باد کرد:crazy:

mxxxpeem
29-03-1394, 11:14 بعد از ظهر
بچه ها خواهش میکنم اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه منتظرم

Komando
30-03-1394, 12:32 بعد از ظهر
دوست عزیز چند وقتی موتور بد کار میکرد گاز که میدادم میخواست خاموش بشه باتریم هم به فنا رفت بعد که چک کردم با اهم متر دیدم ولتاژ خروجی شارژر تا65 ولت میره،دیگه شارژر و باتری رو عوض کردم.حالا موتور گاز میدی ریپ نمیزنه ولی به شدت داغ میکنه و گازش سفت میچرخه(انگار تو زوره مثل وقتی از سر بالایی میری بالا) بردم تعمیرکار گفت مشکل از سر سیلندر هست سوپاپها رو عوض کردم تاثیر نداشت دیگه کل سر سیلندر رو عوض کردم ولی بازم همونجوره دیگه تنها چیزی که عوض نکردم همین ترانزیستوره که حدس میزنم به خاطر ولتاژ زیاد نیم سوز شده:fingersmiley:

- - - Updated - - -

این عکس ترانزیستور خود موتور و ترانزیستور که نو گرفتم ترانزیستور نو که میزارم موتور اصلا روشن نمیشه:297:

- - - Updated - - -

این ترانزیستور هم قبل از اون رو موتور گذاشتم ولی سیماش رو جابه جا نصب کردم و باد کرد:crazy:

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])سلام دوست عزیز.قبلا هم گفتم شارژر مدار برقش از ترانزیستور جداست و ربطی به اون نداره.همون شارژر اصلی (کارخونه ای که روش بود)رو بزار روش مشکل از ترانزیستور نیست.مشکل داغ شدن هم ربطی به ترانزیستور نداره.خیلی از تعویض کارای موتور(نه تعمیرکار) الکی قطعات رو تعویض میکنن .هیچ که مشکل رو بر طرف نمیکنن بلکه بهشون هم اضافه میکنن.داغ کردن موتور یه مقدار طبیعی هست اما اگر زیاد از حد باشه میتونه از سفت بودن فیلر سوپاپ ها و پایین بودن مصرف سوخت باشه انجین روان زنجیرتایمه ممکنه تعمیر کار تایم اون رو درست نگرفته باشه که همین مساله باعث افت قدرت موتور و داغ کردن اون میشه.

mxxxpeem
30-03-1394, 12:51 بعد از ظهر
سلام کوماندو جان تشکر از پاسخت :smilies(182):زنجیر تایمش رو خودم تنظیم کردم و از اون مطمئن هستم، ولی پین مصرف بنزینش رو نگاه نکردم که اونو هم چک میکنم،الان که تابستونه موتور اینقد داغ میکنه که تو شهر نمیشه بشتر از نیم ساعت باهاش زانندگی کرد(اینجا هم گرمسیره بیشتر اذیت میکنه) یعنی تو سرعت کم چون باد به انجین نمیخوره به شدت داغ میشه نمیدونم طبیعی هست یا نه،

بعد جدا از اون ترانزیستور اصلی گرفتم 78 تومن ولی با اون ترانزیستور اصلا موتور روشن نمیشه یه معمولی 50 تومنی هم قبلش گرفتم همینجور بود حالا راهی نداره که تعویضش کنم؟؟؟

Komando
30-03-1394, 12:59 بعد از ظهر
سلام کوماندو جان تشکر از پاسخت :smilies(182):زنجیر تایمش رو خودم تنظیم کردم و از اون مطمئن هستم، ولی پین مصرف بنزینش رو نگاه نکردم که اونو هم چک میکنم،الان که تابستونه موتور اینقد داغ میکنه که تو شهر نمیشه بشتر از نیم ساعت باهاش زانندگی کرد(اینجا هم گرمسیره بیشتر اذیت میکنه) یعنی تو سرعت کم چون باد به انجین نمیخوره به شدت داغ میشه نمیدونم طبیعی هست یا نه،

بعد جدا از اون ترانزیستور اصلی گرفتم 78 تومن ولی با اون ترانزیستور اصلا موتور روشن نمیشه یه معمولی 50 تومنی هم قبلش گرفتم همینجور بود حالا راهی نداره که تعویضش کنم؟؟؟اره تو گرما طبیعی هست داغ کردنش و با سرعت پایین رفتن.ترانزیستور اصلی خودش چشه.تایم زنجیری هم خیلی باید دقیق باشه یعنی میلیمتری مطمعنی تایمش رو درست گرفتی .

mxxxpeem
30-03-1394, 01:38 بعد از ظهر
تایمش رو تا میتونستم روش وقت گذاشتم و دقیق تنظیمش کردم با همون خط که روی سنگ برق هست،
یه تعمیر کاری میگفت شاید برق ترانزیتورت زیاد باشه ،چند وقت پیش هم گاز تو دور بالا ریپ میزد وبیشتر 80 سرعتش نمیرفت بعد کویل سی جی انداختم روش بهتر شد الان هم سرعت اخرش90 تا 100 هست دو پشته 90 بالاتر نمیشه،دیگه تنها چیزی که شکم بهش میره همین برقشه دیگه،سوال که برام پیش اومده ترانزیستور نو چرا روشنش نمیکنه نمیدونم برق موتور مشکل داره یا نوع ترانزیستور:297:

- - - Updated - - -

کوماندو جان حالا سیم کشی برق موتورم خرابه یا از ترانزیستوره که به موتور نمیخوره؟؟؟

میلاد 3237
30-03-1394, 02:14 بعد از ظهر
سلام من یه موتور 125 دارم مدل 90 2روز پیش رفتم تعمیرگاه سیمکشی رو درست کردم ولی دیروز نمیدونم چی شد که کلآ همه جای موتور بهم ریخت
یه سیم از ترانزیستور به باتری وصل شده بود که با حرارت زیاد آب شد ومن یکی دیگه انداختم ولی موتورم کلآ بهم ریخته مثلآ وقتی بوق ویا راهنما میزنی چراغ عقب روشن میشه و صفحه نمایشگر خاموش میشه موتور کلآ دیگه روشن نمیشه هر کاری کردم روشن نشد برق هم به شمع میرسه ولی روشن نمیشه ساسات هم میدم ولی روشن نمیشه تو رو خدا سریع راهنمایی کنید من دیگه نمیخوام برم پیش این تعمیرکار های ...... آخه یجوری درست میکنن که 24 ساعت دوام نیاره

Komando
30-03-1394, 08:51 بعد از ظهر
تایمش رو تا میتونستم روش وقت گذاشتم و دقیق تنظیمش کردم با همون خط که روی سنگ برق هست،
یه تعمیر کاری میگفت شاید برق ترانزیتورت زیاد باشه ،چند وقت پیش هم گاز تو دور بالا ریپ میزد وبیشتر 80 سرعتش نمیرفت بعد کویل سی جی انداختم روش بهتر شد الان هم سرعت اخرش90 تا 100 هست دو پشته 90 بالاتر نمیشه،دیگه تنها چیزی که شکم بهش میره همین برقشه دیگه،سوال که برام پیش اومده ترانزیستور نو چرا روشنش نمیکنه نمیدونم برق موتور مشکل داره یا نوع ترانزیستور:297:

- - - Updated - - -

کوماندو جان حالا سیم کشی برق موتورم خرابه یا از ترانزیستوره که به موتور نمیخوره؟؟؟ببین داداش مشکل وقتی برقی باشه چه از بوبین چه از ترانزیستور یا کویل موتور باشه موتور روشن نمیشه و اینکه موتور سرعتش از 80 یا ...نمیره ربطی به اونا نداره .یکی از مشخصه های اصلی وقتی مشکل برقی باشه این هست که موتور میگیره و ول میکنه .مثل این میمونه که ترمز ناگهانی بزنی و ول کنی .کسایی هم که میگن ترانزیستور یا ...برق زیاد میده رو ول کن .دیکه نمیتونن مشکل رو بیابند اینجوری میگن.دلایل اصلی کاهش قدرت موتور و سرعت 1.صفحه کلاچ 2.کاربراتور3.شمع4.ضعیف شدن رینگهای پیستون و فرار کمپرس.5.اببند نبودن سوپاپ ها و فرار کمپرس6.فیلر بد.دوست عزیز در مورد موتور تو به نظرم ترانزیستوره بهش نمیخوره یا شاید جای سیم های اون فرق داشته باشه.همون ترانزیستور اصل خودش رو بزار روش .من در مورد تایمش یکم شک دارم چون به علامت های رو فلکه برق و میل سوپاپ زیاد اعتمادی نیست و باید تایم به صورت دستی چک بشه.اگه قبل از باز کردن انجین و دستکاری تایم با الان قدرتش فرقی نکرده پس تایمش فکر نکنم مشکل داشته باشه.

- - - Updated - - -

سلام من یه موتور 125 دارم مدل 90 2روز پیش رفتم تعمیرگاه سیمکشی رو درست کردم ولی دیروز نمیدونم چی شد که کلآ همه جای موتور بهم ریخت
یه سیم از ترانزیستور به باتری وصل شده بود که با حرارت زیاد آب شد ومن یکی دیگه انداختم ولی موتورم کلآ بهم ریخته مثلآ وقتی بوق ویا راهنما میزنی چراغ عقب روشن میشه و صفحه نمایشگر خاموش میشه موتور کلآ دیگه روشن نمیشه هر کاری کردم روشن نشد برق هم به شمع میرسه ولی روشن نمیشه ساسات هم میدم ولی روشن نمیشه تو رو خدا سریع راهنمایی کنید من دیگه نمیخوام برم پیش این تعمیرکار های ...... آخه یجوری درست میکنن که 24 ساعت دوام نیارهبیا دوست عزیز اینم نقشه اگه سوالی داشتی بپرس. [Only registered and activated users can see links]

mxxxpeem
30-03-1394, 09:13 بعد از ظهر
تشکر از راهنماییتون کوماندو جان.مواردی که گفتین رو چک میکنم زنجیر تایم هم دوباره با استفاده از روش پیچگوشتی توی شمع تنضیم میکنم بعد نتیجه رو میگم:smilies(182):

VAHID
31-03-1394, 08:44 قبل از ظهر
تشکر از راهنماییتون کوماندو جان.مواردی که گفتین رو چک میکنم زنجیر تایم هم دوباره با استفاده از روش پیچگوشتی توی شمع تنضیم میکنم بعد نتیجه رو میگم:smilies(182):

برای تایم کردن و قرار دادن پیستون در نقطه مرگ بالا میتونید سوپاپ هارو در حالت قیچی و تراکم قرار بدید که هر دو بسته باشن.پیستون در نقطه مرگ بالا و احتراق قرار میگیره

amin8speed
31-03-1394, 11:06 قبل از ظهر
سلام بچه ها فقط فوري جواب بديدما يه ياماها صد داريم سيم كشيش تعطيله ميشه بگيد از كجا و چجوري خطر جلو و عقب رو وصل كنم كه پر نور باشن و وقتي گاز ميدم نسوزن فقط فوري چه جوري به هم وصلشون كنم وسيله اضافي چي ميخواد فقط سريع:s (9)::s (9)::s (9):

mxxxpeem
31-03-1394, 08:46 بعد از ظهر
سلام تشکر از راهنمایی های شما دوستان:smilies(182):،با تعویض میل سوپاپ و تنظیم کابراتور که روی حالت کم مصرف بود مشکل موتور از نظر سرعت نفس رفع شد فقط هنوز مقداری داغ میکنه که فکر میکنم تا این حدش نرمال باشه

Komando
31-03-1394, 09:15 بعد از ظهر
سلام تشکر از راهنمایی های شما دوستان:smilies(182):،با تعویض میل سوپاپ و تنظیم کابراتور که روی حالت کم مصرف بود مشکل موتور از نظر سرعت نفس رفع شد فقط هنوز مقداری داغ میکنه که فکر میکنم تا این حدش نرمال باشهمیل سوپاپ رو چرا عوض کردی

amin8speed
31-03-1394, 09:55 بعد از ظهر
بچه ها جواب ما رو نميديد:297::297::297:
موتور وسط پهنه

Komando
31-03-1394, 10:00 بعد از ظهر
موتور وسط پهنهدوست عزیز من یکی متاسفانه سروکاری با یاماها نداشتم و گرنه خوشحال میشدم راهنمایت میکردم.[Only registered and activated users can see links] QQFZAAGACwAAAAAFwAXAEADV2i63P6ljDnjY0XomLkWxdWEIjR sBFGk2VYa0beRb20rIV1Lcg KvFVqqHJdWr6P7sZsOp kpY1jufGS0tEJ1EFmcSchsfgzgVgRlhGSlH0X3th6R30lAAAh QQFCgAGACwFAAsACQAGAEADDCi6XC6usEnbkgrXBAAh QQFCgAGACwFAAsACQAGAEADEShStb2EsBJZvBXKTDFnTpMAACH 5BAUKAAYALAUACwAJAAYAQAMMKLpcLq6wSduSCtcEACH5BAkyA AYALAUABAAJABIAQAMdaLpcRA6ySWe55pbK5/tPJ44dhmXgd4Xbs5GwkQAAIfkECWQABgAsAAAAABcAFwBAA2Bo utzeoQxBKy3hqWJF VNVaM5omOQpTAXhvgR3pedno3Su17bOsa5WTPSQXT4eJLHYoYQ 8u6g0iptuTlPQYDv45CTH5JLpgb1k1c2qHPsExwtjs5k PS BZzel7HitOQkAIfkECWQABgAsAAAAABcAFwBAA1doutz pYw542NF6Ji5FsXVhCI0bARRpNlWGtG3kW9tKyFdS3IPirxVaq hyXVq j 7GbDqfpKWNY7nxktLRCdRBZnEnIbH4M4FYEZYRkpR9F97Yekd9 JQAAIfkECRQABgAsAAAAABcAFwBAA1doutzuZYhJZ3msVK3pxZ DygaIkFESadie5FDDsznQTy3RkESg7QqYTh9UCESvFmnJZ zFFBucMNqhWcSSd5bQxmlAqngej7cHEFjKSi5S 1u3pEft0JQAAIfkEBTIABgAsAAAAABcAFwBAA1Zoutz pYw542NF6M13uc0HQoNQEGhKZOZoRJ3lzvTyibSkwfAO6idUcO W7sHa9Ym3JbDoVItwyQp2WOkpjKcjNhrbCldBru1JNSWkIG3Md seoRVQZKAAAh QQJAAAGACwNAA4ABQAGAEADCmhqsM3tKRCpMwkAIfkECQAABgA sAAAAABcAFwBAAzVoutz MEpVahFl6im691sojqTUGaeIVevVZRV3ullp33iu78sHqq8fRS ZAFS0xEQxzY/IaCQAh QQJAAAGACwAAAAAFwAXAEADS2i63P6ljDnjY0XoHSO/TQFe0mae4uiZ1ui jpjC5cmCdSfoWhvbmQ9sSCwaSYoZseN71YCup22HG w4WCrEimI2Q6hrLzodD72uBAAh QQFAAAGACwAAAAAFwAXAEADTWi63P6ljDnjY0VoEXvnV1OEl7S d6EhGqUq sGi4sImetDho38eHmU0QFysaj0igIhfzMIG7G2gVlU4hu6H2h8 UNec lkJN6fctF5ysBACH5BAkAAAYALAcADwALAAQAQAMOKCpVW Yx1qJq7Tp5jUkAIfkECQAABgAsAAAAABcAFwBAAzloutz MEJBaymiGC27LEQoEpxnnmhqXlu5imDoetmV1Wqu73zvd7FgSk YKpS4YpGX2qFCQyJ9UkQAAIfkECQAABgAsAAAAABcAFwBAA1po utz pYw542NF6M01KMCFiZckFESqEtlJGlFnvXS9FLAND1oc9yITKj Vk9UIQTqR11Dmf0CcuJ11Oa6YOkCQkErcQ3hA1Bjeyy9PvhHQw tR5A2w03v6zXSwIAIfkEBTIABgAsAAAAABcAFwBAA1Zoutz pYw542NF6M13uc0HQoNQEGhKZOZoRJ3lzvTyibSkwfAO6idUcO W7sHa9Ym3JbDoVItwyQp2WOkpjKcjNhrbCldBru1JNSWkIG3Md seoRVQZKAAAh QQFMgAGACwIAA0AAwACAEADA0hanAAh QQFZAAGACwFAAoACQAKAEADGCi63FskSlIEpLHaUrneoDVJXFZ SjuMtCQAh QQFZAAGACwIAA0AAwADAEADBggGZG0mAQAh QQFMgAGACwFAAsACQAJAEADDii63FxQwOKqrVRledtOADs=

said khansar
31-03-1394, 10:11 بعد از ظهر
موتور وسط پهنه
شمابایدبرق باسوییچوپیداکنی واونوبه فشنگی ترمزبدی خروجی فشنگی روهم بدی به چراغ ترمزعقب برای چراغ کوچیکم همینطوربرق باسوییچومیدی به کلیدچراغهاخروجیشومیدی به خطرعقب برای راهنماهاهم یه برق میره پای اتوماتیک راهنماخروجی اتوماتیکومیدی به کلیدراهنماوسیم چراغ های راهنمای هرطرفومیدی به یک طرف کلید!

mxxxpeem
31-03-1394, 11:34 بعد از ظهر
کوماندو جان سری قبل که میل سوپاپ رو عوض کرده بودم ظاهرا انگشتی های میل سوپاپ یکی دومیل از فابریکیش کوتاهتر بود و خوب سوپاپ رو پایین نمیداد
تو عکس مشخصه

amin8speed
31-03-1394, 11:47 بعد از ظهر
شمابایدبرق باسوییچوپیداکنی واونوبه فشنگی ترمزبدی خروجی فشنگی روهم بدی به چراغ ترمزعقب برای چراغ کوچیکم همینطوربرق باسوییچومیدی به کلیدچراغهاخروجیشومیدی به خطرعقب برای راهنماهاهم یه برق میره پای اتوماتیک راهنماخروجی اتوماتیکومیدی به کلیدراهنماوسیم چراغ های راهنمای هرطرفومیدی به یک طرف کلید!
داداش دمت گرم جواب داداي برق رو نفهميدم از كجا بگيرم از سوييچ؟
بعد چجوري خطر عقب و چراغ جلو رو وصل كنم كه تورشون خوب باشه؟

Komando
01-04-1394, 12:15 بعد از ظهر
کوماندو جان سری قبل که میل سوپاپ رو عوض کرده بودم ظاهرا انگشتی های میل سوپاپ یکی دومیل از فابریکیش کوتاهتر بود و خوب سوپاپ رو پایین نمیداد
تو عکس مشخصه
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])دوست عزیز اگه مشابه خودش انداختی که نباید مشکلی داشته باشه.

amir_ali362
01-04-1394, 04:27 بعد از ظهر
با سلام
دوستان موتور من درست شد.
شاید باور نکنید ... اما از روز اولش هم بهتر روشن میشه . با تک استارت 1/10 ثانیه استارت ..... در حالی که قبلا باید صبح با ساسات روشن میکردم.
اشکال ار ترانزیستور یا CDI بود .
من مارک کویر خریدم 16000 تومان .
دوستان یادمون باشه که جرقه شمع باید خیلی قوی باشه یعنی حدود 2 سانتی متر پرتاب جرقه وقتی چپقی سر شمع باز میکنیم و سیم کویل را در فاصله حدود 2 سانتی متر سر شمع میگیریم موتور نباید خاموش شود

- - - Updated - - -

سلام
من هم موافقم.....سیم سیاه خط باریک سفید.... از جایی قطع شده
چون 1 بار موتور من دزدیده و فردا صبح پیدا شد...با این که سوییچ روی موتور نبود موتور را روشن کرده بود...به عبارت دیگر موتور من بدون سوییچ روشن میشد...مدتی وقت صرف کردم دیدم که سیم سیاه خط سفید را قطع کرده .... همین سادگی

Komando
01-04-1394, 08:35 بعد از ظهر
سلام
من هم موافقم.....سیم سیاه خط باریک سفید.... از جایی قطع شده
چون 1 بار موتور من دزدیده و فردا صبح پیدا شد...با این که سوییچ روی موتور نبود موتور را روشن کرده بود...به عبارت دیگر موتور من بدون سوییچ روشن میشد...مدتی وقت صرف کردم دیدم که سیم سیاه خط سفید را قطع کرده .... همین سادگیاره دوست عزیز وقتی سوییچ رو میبندی یه اتصال منفی به سیم سیاه با خط سفید وصل میشه و مدار ترانزیستور قطع میشه و با باز کردن اون مدار وصل میشه.همون سیم سیاه با ...رو به بدنه بزن موتور خاموش میشه.

said khansar
01-04-1394, 08:47 بعد از ظهر
راهنماوبوق وچراغ ترمزوبایدازبرق سوییچ بگیری که اکثرن رنگ سیمش مشکیه حالابرق باسوییچوچطوری تشخیص بدی:یه برق مستقیم ازباطری میادپشت سوییچ وقتی سوییچوبازمیکنی سیمی که برق دارمیشه برق باسوییچه سوییچومیبندی قطع میشه یابالامپ تست تستش کن یایک لحظه بزن بدنه ببین جرقه میزنه یاباولتمتر مترتستش کن اگه موتورت باطری نداره روشنش کن بعدتستش کن!چراغ کوچیکوچراغ جلوروازبوبین برق بگیربرای پرنورشدنشم لامپ چراغ جلورووات بالابندازخطرعقبم لازم نیست نورش زیادباشه اگه خاستی زیادبشه نورش یایه لامپ دیگه کمکی توخطرعقب جاسازی کن یااز اس ام دی استفاده کن!

amin8speed
03-04-1394, 01:25 بعد از ظهر
راهنماوبوق وچراغ ترمزوبایدازبرق سوییچ بگیری که اکثرن رنگ سیمش مشکیه حالابرق باسوییچوچطوری تشخیص بدی:یه برق مستقیم ازباطری میادپشت سوییچ وقتی سوییچوبازمیکنی سیمی که برق دارمیشه برق باسوییچه سوییچومیبندی قطع میشه یابالامپ تست تستش کن یایک لحظه بزن بدنه ببین جرقه میزنه یاباولتمتر مترتستش کن اگه موتورت باطری نداره روشنش کن بعدتستش کن!چراغ کوچیکوچراغ جلوروازبوبین برق بگیربرای پرنورشدنشم لامپ چراغ جلورووات بالابندازخطرعقبم لازم نیست نورش زیادباشه اگه خاستی زیادبشه نورش یایه لامپ دیگه کمکی توخطرعقب جاسازی کن یااز اس ام دی استفاده کن!داداش دمت گرم امروز ميرم تو كارش فقط بوبين تو كپه است همون فلكه برق چطوري سيم ازش بكشم چند تا سيم داره به كدوم سيماش ؟خيلي ممنون كه راهنمايي ميكنيد بعد چجوري خطر عقب و چراغ جلو رو وصل كنم كه با يه كليد روشن بشن چون داريم از دو جاي متفاوت برق ميگيريم

Komando
03-04-1394, 09:18 بعد از ظهر
چجوري خطر عقب و چراغ جلو رو وصل كنم كه با يه كليد روشن بشن چون داريم از دو جاي متفاوت برق ميگيريمسیم مثبت اونا یکی هست.برا پیدا کردن سیم مثبت یه لامپ بیار یه سیمش رو به بدنه وصل کن(منفی) و سر دیگر لامپ رو یکی یکی به سیم های بوبین بزن تا لامپ روشن شه هر کدومش اون رو روشن کرد اون مثبت هست.البته اگه سیم های شارژر رو هم همین جور تست کنی فرقی نداره.بیشتر وقت ها هم سیم مثبت به رنگ قرمز هست.

said khansar
03-04-1394, 10:27 بعد از ظهر
خطرعقب دوکنتاکه ترمزش که نورش بیشتره ازبرق سوییچ که میره پای فشنگی ترمزبرق میگیره ویک کنتاکش چراغ کوچیکه که نورش کمتره که برقش بابرق چراغ جلوهات یکی هست که باروشن کردن موتوربوبین برق دارمیشه سیمش زردرنگه باشه که میره پای شارزکن که ولتازتنطیم بشه وبعدش میره به کلیدچراغها!

farshid54
04-04-1394, 03:11 بعد از ظهر
خطرعقب دوکنتاکه ترمزش که نورش بیشتره ازبرق سوییچ که میره پای فشنگی ترمزبرق میگیره ویک کنتاکش چراغ کوچیکه که نورش کمتره که برقش بابرق چراغ جلوهات یکی هست که باروشن کردن موتوربوبین برق دارمیشه سیمش زردرنگه باشه که میره پای شارزکن که ولتازتنطیم بشه وبعدش میره به کلیدچراغها!

سلام داداش
من یه طرح ویو احسان دارم
طی عملیاتی هر چهارتا راهنما رو وقتی که چراغ جلو رو روشن میکنم تونستم روشن کنم
چطوری؟سیم های راهنما رو با چراغ کوچیکه جلو وصل کردم
اما متاسفانه راهنما که میزنم، جفت راهنما میزنه، چطوری میشه یه کاری کرد که راهنما هم درست کار کنه؟؟؟

said khansar
04-04-1394, 09:16 بعد از ظهر
سلام!سیمهای راهنمای چپ وراست ازهم جداست چون اوناروبه چراغ کوچیک وصل کردی سیمهای راهنمای چپ وراستت یکی شده! باید سیمشوقطع کنی یعنی سیم چراغ کوچیکت به راهنماهات وصل نباشه تاراهنماتکی بزنه!اگه هم که میخای هم راهنما تکی بزنه هم چراغ کوچیک داشته باشی بایدازیک لامپ دوکنتاک استفاده کنی یادوتالامپوتوی راهنماجاسازی کنی!البته یک راه هم هست که یک لامپ تک کنتاک هم راهنمابزنه هم چراغ کوچیک باشه ولی یخورده کارش زیاده!

farshid54
05-04-1394, 12:36 قبل از ظهر
سلام!سیمهای راهنمای چپ وراست ازهم جداست چون اوناروبه چراغ کوچیک وصل کردی سیمهای راهنمای چپ وراستت یکی شده! باید سیمشوقطع کنی یعنی سیم چراغ کوچیکت به راهنماهات وصل نباشه تاراهنماتکی بزنه!اگه هم که میخای هم راهنما تکی بزنه هم چراغ کوچیک داشته باشی بایدازیک لامپ دوکنتاک استفاده کنی یادوتالامپوتوی راهنماجاسازی کنی!البته یک راه هم هست که یک لامپ تک کنتاک هم راهنمابزنه هم چراغ کوچیک باشه ولی یخورده کارش زیاده!

اخه خیلی استایل باهالی پیدا کرده تو شب که راهنما هم روشن باشه وقتی چراغ روشنه
اما راهنما از دست رفته و جفت میزنه
چجوری میتونم اون چراغ راهنما رو هم راهنما بزنه هم کامل روشن باشه درست کنم؟
کلیدی چیزی باید بزارم که موقع راهنما بخوام بزنم کلیدو خاموش کنم تا اتصال قطع بشه تا راهنما بشه زد؟
درسته؟ منظور شما اینه؟

said khansar
05-04-1394, 01:01 قبل از ظهر
لامپ دوکنتاک باجاشوتهیه میکنی واونوداخل راهنماجاسازی میکنی ویک کنتاکش که نورش ضعیفه روبه چراغ کوچیک ویک کنتاکش که نورش قویه به راهنماوصل میکنی واتصالم میدی به بدنه لامپ اگرجالامپی گیرنیاوردی سیمارولحیم کن وچسب بزن!

said khansar
05-04-1394, 01:39 قبل از ظهر
یک روش هم هست که روموتورخودم سوارکردم تواین روش بایدچراغ کوچیکت ازباطری برقشوبگیره!سیم اتصال راهنماروقطع میکنی ومطمعن میشی که لامپ ازبدنه اتصال نمیگیره وجاش سیم چراغ کوچیکوبهش وصل میکنی حالایک لامپ تک کنتاک هم راهنما میزنه هم چراغ کوچیکه!

farshid54
05-04-1394, 01:45 قبل از ظهر
یک روش هم هست که روموتورخودم سوارکردم تواین روش بایدچراغ کوچیکت ازباطری برقشوبگیره!سیم اتصال راهنماروقطع میکنی ومطمعن میشی که لامپ ازبدنه اتصال نمیگیره وجاش سیم چراغ کوچیکوبهش وصل میکنی حالایک لامپ تک کنتاک هم راهنما میزنه هم چراغ کوچیکه!

سعید جان مرسی اما کاملا گیج شدم!!!
سیم اتصال راهنما چه سیمیه؟ چون هر راهنما دوتا سیم داره، هر دو یا یدونه از سیماست؟
سیم چراغ کوچیکمو به چی وصل کنم؟
شما موتورت چیه داداش؟

said khansar
05-04-1394, 01:53 قبل از ظهر
یک لامپ برای اینکه روشن بشه یک اتصال یاهمون منفی یابدنه میخادویک برق یامثبت میخاد!برق لامپ راهنماروسیم راهنمامیاره که ازکلیدمیادواتصالش به بدنه وصله شمابایدسیم اتصال بدنه !یاهمون منفی روپیداکنی وقطعش کنی وسیم چراغ کوچیکوبهش وصل کنی!

siavashsiavash
07-04-1394, 11:18 بعد از ظهر
سلام
من رادیسون125کویر دارم.
بعداز2سال استفاده استارتم صداش می اد اما موتوررا روشن نمیکنه.
رفتم یک باطری اتمی12v 5.3aخریدم.اما بازم گاهی استارت نمی زنه.
با ولتمتر ولتاژباطری را گرفتم13.4بود.وقتی موتورروشن بود سیم مثبت از باطری جداکردم به منفی زدم کمی جرقه زدالبته خیلی ضعیف.
حالا اگر بخوام بدونم اشکال از کجاست چطور متوجه شم؟؟؟
شارژخرابه؟؟؟
با تشکر فراوان

- - - Updated - - -

سلام
من رادیسون125کویر دارم.
بعداز2سال استفاده استارتم صداش می اد اما موتوررا روشن نمیکنه.
رفتم یک باطری اتمی12v 5.3aخریدم.اما بازم گاهی استارت نمی زنه.
با ولتمتر ولتاژباطری را گرفتم13.4بود.وقتی موتورروشن بود سیم مثبت از باطری جداکردم به منفی زدم کمی جرقه زدالبته خیلی ضعیف.
حالا اگر بخوام بدونم اشکال از کجاست چطور متوجه شم؟؟؟
شارژخرابه؟؟؟
با تشکر فراوان

said khansar
08-04-1394, 12:07 قبل از ظهر
شمابایک باطری دیگه کمکی بگیرببین خوب استارت میزنه اگه نه کابل برقو چک کن زغال وبوشهای استارتتم یک سرویس کن ازاتوماتیک استارتتم میتونه باشه برای تست اتوماتیکم بایدبرقوبه کابل پایینی اتومتتیک وصل کنی ببینی استارت میچرخه اگه اره اتوماتیکت خرابه !

siavashsiavash
08-04-1394, 11:06 بعد از ظهر
شمابایک باطری دیگه کمکی بگیرببین خوب استارت میزنه اگه نه کابل برقو چک کن زغال وبوشهای استارتتم یک سرویس کن ازاتوماتیک استارتتم میتونه باشه برای تست اتوماتیکم بایدبرقوبه کابل پایینی اتومتتیک وصل کنی ببینی استارت میچرخه اگه اره اتوماتیکت خرابه !
سلام
دوست عزیز امروز موتور را روشن کردم وبعدسرباطری را در حالتی که روشن بود برداشتم یک چراغ به سیمهاوصل کردم گاز می دادم چراغ نورش زیاد وکم می شد.خودچراغ موتورم تست کردم دراین حالت دیدم به خوبی عمل می کنه.فکر کنم شارژر سالم باشه
حرفای شما کاملا درسته باید ببرم پیش یک تعمیرکار استارتونگاه کنه چون خودم بلد نیستم.مرسی از راهنماییت

ahmad4013
11-04-1394, 10:01 قبل از ظهر
سلام دوستان من موتورم ۱۲۵سی دی ای هستش وقتی روشنش میکنم بعد از یک دقیقه شمعش دوده میزنه و دیگه گاز خورش بد میشه بردم پیش مکانیک کاربراتورو سرویس کرده تورو خدا اگه بلدید کمکم کنید چند گقته الکیرفتارش شدم

09198077567
16-04-1394, 09:44 بعد از ظهر
خسته نباشید فقط مشکل من بر عکس شماس چجوری باید چراغ ترمز را وصل کنم میشه کامل توضیح بدید ممنون

kamran123654789
17-04-1394, 11:09 قبل از ظهر
سلام دوستان به یک مشکل اساسی برخورد کردم توروخدا یکی کمک کنه

مشکل اینه موتور 125سی سی دارم برق موتور قاطعی کرده نمی تونم دزستش بکنم قولوه های موتور از این جدید ها هستش که قطع کن داره و چراغ سلام داره ها برق موتور وقتی کلید چراغ قطع هست چراغ کلیو متر روشنه باز وقتی برق موتور رو وصل می کنم باز لامپ های کلیومتر خاموش میشه به نظرتون مشکل از کجاست ؟ راستی سول بالا و پایین هم خرابه نمی دونم از کجاست و چراغ سلام هم کار نمی کنه ؟:khak:

hamid1358
17-04-1394, 02:37 بعد از ظهر
سلام خسته نباشید ببخشید داداش این فلاشری که ساختی میتونی دوباره هم طراحی کنی

kamran123654789
18-04-1394, 06:58 قبل از ظهر
سلام دوستان به یک مشکل اساسی برخورد کردم توروخدا یکی کمک کنه

مشکل اینه موتور 125سی سی دارم برق موتور قاطعی کرده نمی تونم دزستش بکنم قولوه های موتور از این جدید ها هستش که قطع کن داره و چراغ سلام داره ها برق موتور وقتی کلید چراغ قطع هست چراغ کلیو متر روشنه باز وقتی برق موتور رو وصل می کنم باز لامپ های کلیومتر خاموش میشه به نظرتون مشکل از کجاست ؟ راستی سول بالا و پایین هم خرابه نمی دونم از کجاست و چراغ سلام هم کار نمی کنه ؟:khak:
ای خدا کسی نیست توروخدا یکی راهنماییم بکنه

behzadk777
06-05-1394, 01:07 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links]

سلام دوستان. مشکل منو حل کنید چند روز پیش یک کاری برام پیش اومد که با موتور خیلی تند رفتم ، بعد این تند رفتن ولی اروم باهاش برگشتم بدون هیچ خرابی و یا صدایی موتور سه روزی خاموش بود هیچ استارتی نخورده امروز که خواستم روشنش کنم هیچ طوره روشن نمیشه . سیم شمع رو وصل کردم ببینم با هندل زدن جرقه میزنه دیدم اصلا جراقه نمیزنه ولی وقتی داخل دنده دو میزارم هل میدم ی ذره روشن میشه ولی خاموش میشه حدود بیست روز پیشم ترانسیستور عوض کردم براش شمع موتورو تمیز کردم و بنزین از صافی عبور میکنه به نظرتون علت از کجاست ؟ موتور 125 هست

Komando
06-05-1394, 12:29 بعد از ظهر
اگه ترانزیستور اصلی خودش مشکلی نداشته و همینجوری عوضش کردی همون رو بزار روش هیچ قطعه ای به خوبی همون کارخونه ای خودش نیست.

Kamal 69
07-05-1394, 10:42 قبل از ظهر

سلام دوستان. مشکل منو حل کنید چند روز پیش یک کاری برام پیش اومد که با موتور خیلی تند رفتم ، بعد این تند رفتن ولی اروم باهاش برگشتم بدون هیچ خرابی و یا صدایی موتور سه روزی خاموش بود هیچ استارتی نخورده امروز که خواستم روشنش کنم هیچ طوره روشن نمیشه . سیم شمع رو وصل کردم ببینم با هندل زدن جرقه میزنه دیدم اصلا جراقه نمیزنه ولی وقتی داخل دنده دو میزارم هل میدم ی ذره روشن میشه ولی خاموش میشه حدود بیست روز پیشم ترانسیستور عوض کردم براش شمع موتورو تمیز کردم و بنزین از صافی عبور میکنه به نظرتون علت از کجاست ؟ موتور 125 هست
سلام دوست عزیز اول از کاربورات مطمئن شو پیچ هواشم تا ته ببند بعد دو و نیم دور باز کن بعد برو سراغ برق برو سراغ ترانزیستور (CDI) بیین فیشها کاملا سر جاش باشه و قطعی نداشته باشه یه CDI سالم بذار تست کن ببین روشن میشه یا نه ترانزیستور هم فقط و فقط لیون . اگه نشد ممکنه از بوبین برق باشه شاید سوخته یا نیم سوز شده امتحانش کن ببین برق بوبین خروجی داره یا نه سیمهایی که از انجین میاد بیرون توشون یه سیم مشکی با یه خط قرمز بغلش هست مال بوبین جرقه هست اونو از فیش جدا میکنی و یه تیکه سیم به سرش وصل میکنی که بلندتر بشه بعد سر سیمو به بدنه انجین میکشی جایی رنگ نداشته باشه یا به سر یه پیچ و همزمان هندل میزنی که با این کار جرقه های کوچیکی دیده میشه که نشانه سالم بودن بوبین هست ولی قبلش شمعو باز کن که کمپرس نداشته باشه و راحت هندل بخوره حتی ممکنه منفی بدنه از داخل بوبین قطع شده باشه اگه خواستی بوبین جرقه جدا بخری سعی کن میهن یدک بگیری کیفیتش بالاست و به حرارت زیاد مقاومه انشائالله مشکلتون برطرف بشه. کوچیک شما کمال

HIROSHIMA
13-06-1394, 02:12 قبل از ظهر
سلام دوستان
یه تریل 200gy دارم که تا یه مدت پیش دست کسی داده بودمش و تو اون مدتی که دستش بوده شارژرش خراب شده بود و زده بود باتری رو هم خراب کرده بود . برای همین یه چیزیشو قطع کرده بود(نمیدونم چیشو:hanghead:) که که لامپ ایناشو نسوزونه و کلا" موتور بدون برق شده بود . منم چند وقته دارم با شارژر و باتری نو هر کاری میکنم انگار نه انگار. نه استارت ، نه روشن شدن چراغ یا راهنماها یا بوق و ... .
به نظرتون چجوریاس؟

رهرو
23-06-1394, 11:37 قبل از ظهر
با سلام به همه ی دوستان.

یه کویر glx صفر گرفتم و یه روز سوارش شدم بعد از یه هفته که خواستم روشنش کنم روشن نمیشد تا اینکه شانسی سر یکی از هندلها بالاخره روشن شد.

دوباره فردای همان روز همین بلا سرم اومد تا الآن که یه هفته ای میشه نتونستم روشنش کنم، و هرچه قدر استارت می زنم و هندل، روشن نمیشه. بنزینو چک کردم سوخت می رسه.
چطور میشه چک کرد که برق به شمع می رسه یا نه.
دوستان خواهش می کنم که توضیح دهید چطور تمام فرآیند برق رسانی رو چک کنم. ترس دارم که یه موقع بوبین سوزونده باشه آخه مگه تو موتور صفر ممکنه والا گیج شدم نمی دونم که چیکار باید بکنم.

لطفا کمکم کنید.

mehdig
23-06-1394, 12:09 بعد از ظهر
با سلام به همه ی دوستان.

یه کویر glx صفر گرفتم و یه روز سوارش شدم بعد از یه هفته که خواستم روشنش کنم روشن نمیشد تا اینکه شانسی سر یکی از هندلها بالاخره روشن شد.

دوباره فردای همان روز همین بلا سرم اومد تا الآن که یه هفته ای میشه نتونستم روشنش کنم، و هرچه قدر استارت می زنم و هندل، روشن نمیشه. بنزینو چک کردم سوخت می رسه.

چطور میشه چک کرد که برق به شمع می رسه یا نه.
دوستان خواهش می کنم که توضیح دهید چطور تمام فرآیند برق رسانی رو چک کنم. ترس دارم که یه موقع بوبین سوزونده باشه آخه مگه تو موتور صفر ممکنه والا گیج شدم نمی دونم که چیکار باید بکنم.

لطفا کمکم کنید.

اولین کاری که میکنی قلوه سمت گاز رو نیگا میکنی یه قطع کن هست اکثرا رو اون مشکل پیدا میکنن اون جریان برق به شمع رو قطع و وصل میکنه
اگر تست کردی بازم روشن نشد سر شمع رو در بیار از روی شمع یه دستتو بگیر به سیم با یه دست دیگه سر شمع رو بکش تا بیاد بیرون بعد سیم رو بگیر نزدیک سلندر استارت بزن اگر برق داد یعنی برق میاد دقت کن ببین قدرت جرقه چطوره و همینطور جرقه ابی باشه
اگه نارنجی باشه بوبین مشکل داره
اگر برق هم نمیداد بالا (شمع) ممکنه مشکل زا ترانزیستور باشه یه سر اتصالات خروجی از بوبین اتصالات ترانزیستور رو چک کن
این کار هارو بکن نشد بگو

رهرو
23-06-1394, 02:24 بعد از ظهر
mehdig عزیز خدا خیرت بده مشکل حل شد.

jjkk
26-06-1394, 05:37 بعد از ظهر
با سلام

یه cdi 125 دارم.حدودا 2ماه کارکرده
الان 2 روزه که وقتی سوییچ رو باز میکنم اصلا نه بوق کار میکنه و نه راهنماها میزنه.
وقتی هم که موتور روشن میشه صدای بوق ضعیفه و راهنماها هم خیلی نورشون کمه.
باطری هم که نو هست و آبش هم چک کردم پره.فکر میکنید مشکل از چیه ؟

Komando
26-06-1394, 07:27 بعد از ظهر
با سلام

یه cdi 125 دارم.حدودا 2ماه کارکرده
الان 2 روزه که وقتی سوییچ رو باز میکنم اصلا نه بوق کار میکنه و نه راهنماها میزنه.
وقتی هم که موتور روشن میشه صدای بوق ضعیفه و راهنماها هم خیلی نورشون کمه.
باطری هم که نو هست و آبش هم چک کردم پره.فکر میکنید مشکل از چیه ؟احتمالا فیوز باتری سوخته.

jjkk
26-06-1394, 08:28 بعد از ظهر
احتمالا فیوز باتری سوخته.

حالا باطری رو باید عوض کرد یا اینکه تعمیر میشه ؟

Komando
26-06-1394, 10:22 بعد از ظهر
حالا باطری رو باید عوض کرد یا اینکه تعمیر میشه ؟نه.سیم مثبت باتری سر راهش یه فیوز هست.اون مشکل داره نه باتری فیوز از باتری جداست.البته حدس میزنم فیوزش سوخته

saeid_fitness
27-06-1394, 12:14 قبل از ظهر
موتور من که هیچوقت باتری نداشته اصلا کاربردی نداره بجز استارت زدن

jjkk
27-06-1394, 08:51 بعد از ظهر
احتمالا فیوز باتری سوخته.

ممنون.امروز فیوز باطری رو عوض کردن و درست شد.
راستی چراغ جلو موتورم ظاهرا فقط با دینام کار میکنه و وقتی که گاز نمیدم نورش خیلی کمه.راهی هست که نور چراه زیاد بشه ؟

Komando
27-06-1394, 09:04 بعد از ظهر
ممنون.امروز فیوز باطری رو عوض کردن و درست شد.
راستی چراغ جلو موتورم ظاهرا فقط با دینام کار میکنه و وقتی که گاز نمیدم نورش خیلی کمه.راهی هست که نور چراه زیاد بشه ؟سلام.اگه برق چراغ جلو رو از باتری بگیری نور چراغ جلو هم ثابت میشه.برای این کار باید سیم زرد که از بوبین (دینام) میاد و به کلید چراغ جلو وصل میشه رو قطع کنی و یه سیم از سیم سیاه سوییچ به کلید چراغ جلو وصل کنی همین!!!!!!!! البته باید حواست جم باشه که سوییچ دارای دو سیم سیاه هست که یکیشون خط سفید داره و نباید به اون وصلش کرد .
.

jjkk
27-06-1394, 09:41 بعد از ظهر
سلام.اگه برق چراغ جلو رو از باتری بگیری نور چراغ جلو هم ثابت میشه.برای این کار باید سیم زرد که از بوبین (دینام) میاد و به کلید چراغ جلو وصل میشه رو قطع کنی و یه سیم از سیم سیاه سوییچ به کلید چراغ جلو وصل کنی همین!!!!!!!! البته باید حواست جم باشه که سوییچ دارای دو سیم سیاه هست که یکیشون خط سفید داره و نباید به اون وصلش کرد .
.

این مواردی که گفتید همگی تو همون کاسه چراغ هستن ؟

Komando
27-06-1394, 09:45 بعد از ظهر
این مواردی که گفتید همگی تو همون کاسه چراغ هستن ؟اره کاسه چراغ جلو و کلید چراغ جلو هم روی دسته ترمز جلو هست.

jjkk
27-06-1394, 10:19 بعد از ظهر
اره کاسه چراغ جلو و کلید چراغ جلو هم روی دسته ترمز جلو هست.

امروز یکم وقت گذاشتم و با یه مولتی متر درست کردم.
هم به باطری وصل کردم و هم نور بالا و پایین رو یکی کردم.

pba
06-07-1394, 09:11 قبل از ظهر
سلام به همه دوستان و بزرگواران
درخواست کمک و راهنمایی دارم .البته اینم بگم که از موتور و اصطلاحاتش زیاد سر در نمیاردم
ما یک موتور همین هونداهار 125 معمولی دارم چند وقت پیش در حین حرکت خود به خود خاموش شد هرکار کردیم روشن نشد خلاصه گذاشتمش و رفتم کارم انجام دادم اومدم بعد هندل که زدم روشن شد و رفتم یک بار دیگه این اتفاق افتاد ولی دیگه روشن نشد
برق یا به قول شما جرقه نمیزنه اصلا ..کویلو بقیه را روی موتور دیگه چک کردیم سالم بود .همه چی .چون به نتیجه نرسیدیم بوبین اگر اشتباه نگم(اون سیم پیچ زیر اهن ربا )را نوع گذاشتیم و ...بازم فوقی نکرد یک برق خیلی کم میاد (جرقه منظورمه )ولی دست بزنی برق میگیرت (ازخروجی سیم های بوبین )این مشکلش چیه که ایقد ضعیفه و اصلا جرقه نمیزنه برق نمیاد .اگر اشتباه هم نکنم بوبینه 5تا سیم داره

mehdig
06-07-1394, 12:45 بعد از ظهر
درخواست کمک و راهنمایی دارم .البته اینم بگم که از موتور و اصطلاحاتش زیاد سر در نمیاردم
ما یک موتور همین هونداهار 125 معمولی دارم چند وقت پیش در حین حرکت خود به خود خاموش شد هرکار کردیم روشن نشد خلاصه گذاشتمش و رفتم کارم انجام دادم اومدم بعد هندل که زدم روشن شد و رفتم یک بار دیگه این اتفاق افتاد ولی دیگه روشن نشد
برق یا به قول شما جرقه نمیزنه اصلا ..کویلو بقیه را روی موتور دیگه چک کردیم سالم بود .همه چی .چون به نتیجه نرسیدیم بوبین اگر اشتباه نگم(اون سیم پیچ زیر اهن ربا )را نوع گذاشتیم و ...بازم فوقی نکرد یک برق خیلی کم میاد (جرقه منظورمه )ولی دست بزنی برق میگیرت (ازخروجی سیم های بوبین )این مشکلش چیه که ایقد ضعیفه و اصلا جرقه نمیزنه برق نمیاد .اگر اشتباه هم نکنم بوبینه 5تا سیم داره
مشکل خاموش شدن بعد از کار کردن معمولا بخاطر بوبینه
اما اگر بوبین تعویض کردید درست نشده شک دوم به ترانزیستور هست
چون کل سیستم جرقه هوندا 125 بوبین ترانزیستور و کویل
غیر اینا چیزی نداره
شما ترانزیستور رو تعویض کنید به احتمال زیاد درست میشه

pba
07-07-1394, 09:09 بعد از ظهر
مشکل خاموش شدن بعد از کار کردن معمولا بخاطر بوبینه
اما اگر بوبین تعویض کردید درست نشده شک دوم به ترانزیستور هست
چون کل سیستم جرقه هوندا 125 بوبین ترانزیستور و کویل
غیر اینا چیزی نداره
شما ترانزیستور رو تعویض کنید به احتمال زیاد درست میشه
از کجا ببدونم اون سیم پیج درست کار میکنه (البته یک سیم سیاه است برق خطری داره )
ترانزیستور منظورت اون مکعب سیاه که 5تا سیم میره و پایه هاش ؟؟؟اونو عوض کردم
کلا این ترانزیستور و خود کویل را رو موتور دیگه تست کردم کار میککنن و سالمن ولی وقتی روی موتور خودم میبندم برق جرقه خیلی خیلی خیلی کمه به زور معلوم میشه

Komando
07-07-1394, 10:01 بعد از ظهر
برق یا به قول شما جرقه نمیزنه اصلا ..کویلو بقیه را روی موتور دیگه چک کردیم سالم بود .همه چی .چون به نتیجه نرسیدیم بوبین اگر اشتباه نگم(اون سیم پیچ زیر اهن ربا )را نوع گذاشتیم و ...بازم فوقی نکرد یک برق خیلی کم میاد (جرقه منظورمه )ولی دست بزنی برق میگیرت (ازخروجی سیم های بوبین )این مشکلش چیه که ایقد ضعیفه و اصلا جرقه نمیزنه برق نمیاد .اگر اشتباه هم نکنم بوبینه 5تا سیم دارهسلام.ممکنه سیم کشی مشکل داشته باشه.کاربرات رو هم چک کن ببین بنزین روش میاد.پیچ پایینش رو باز کن ببین بنزین ازش خارج میشه.

pba
08-07-1394, 06:29 قبل از ظهر
سلام.ممکنه سیم کشی مشکل داشته باشه.کاربرات رو هم چک کن ببین بنزین روش میاد.پیچ پایینش رو باز کن ببین بنزین ازش خارج میشه.

ایا اگر بنزین توش نباشه برق دچار مشکل میشه منظورم اینه که اصلا برق چه ربطی به کاربرات داره اون جرقه که باید از سیم بزنه به شمع ضعیفه ایا با بنزین پر شدن مشکل حل میشه

mehdig
08-07-1394, 10:49 قبل از ظهر
از کجا ببدونم اون سیم پیج درست کار میکنه (البته یک سیم سیاه است برق خطری داره )
ترانزیستور منظورت اون مکعب سیاه که 5تا سیم میره و پایه هاش ؟؟؟اونو عوض کردم
کلا این ترانزیستور و خود کویل را رو موتور دیگه تست کردم کار میککنن و سالمن ولی وقتی روی موتور خودم میبندم برق جرقه خیلی خیلی خیلی کمه به زور معلوم میشه
خوب ببین الان موتور های 125 توی ایارن که ترانزیستور هستن برق شمع رو از دو جا میگیرن یکی از پیکاپ یکی هم بوبین جرقه
سیم های خروجی از موتور هم به این ترتیبه
سیم های سفید و زرد:خروجی بوبین چراغ
سیم ابی با خط سفید:خروجی پیکاپ
سیم سبز با خط سفید:اتصال پیکاپ
سیم سیاه با خط قرمز:خروجی بوبین جرقه
سیم سبز با خط قرمز:خروجی گیج خلاصی
سیم زرد و سفید که برای چراغ هست مستقیم میره داخل شارژر برای تستشون هم سیم هارو بعد از خروجی بوبین در میاری موتورو روشن میکنی میزنی به هم اگر جرقه زد سالمه به بدنه هم بزن اگر جرقه داد هم که چه بهتر چون موتورت اتصال بدنه هم داره:4chsmu1:
سیم ابی با خط سفید سبز با خط سفید و سیاه با خط قرمز همه میرن داخل همون مکعبه که اسمش ترانزیستوره
سیم سبز هم میره داخل کاسه چراغ و بعدشم چراغ خلاصی داخل کیلومتر
پس شما که میگی کوییل و ترانزیستور سالمه دو تا مشکل میمونه
1:ایراد از سیم کشی قبل یا بعد از بوبین اون سه تا سیم که گفتم سبز و سیاه و آبی
2:مشکل بد بسته شدن فلکه این مورد رو زیاد بهش برخودم موقع بستن فلکه دقت نمیکنن سیم میمونه چه یا و جریانش قطع یا ضعیف میشه
3:خراب بودن پیکاپ یا بوبین جرقه
4:این مورد هم خیلی دیدم پیکاپ با فلکه کامل اتصال نداره یعنی فاصله داره که باعث میشه برق خروجی ترانزیستور افت کنه
حالا پیکاپ چیه پیکاپ یه قطعه کوچیک که سرش یه قسمت ذغالی داره و بالای فلکه برق بسته میشه وقتی موتور روشن میشه و فلکه میچرخه قسمت بر امده از فلکه به قسمت ذغالی پیکاپ برخورد میکنه و بر اثر اصطکاک برق تولید میکنه
اینم بگم در برق(همون پوسه سمت فلکه سمت دنده) رو باز کنی پیکاپ مشخصه و نیاز به کار خاصی نیست فلکه رو میچرخونی تا قسمت برآمده برسه ذغال پیکاپ بعد نگاه میکنی با هم زیاد فاصله نداشته باشن اگر داشتن پیکاپ رو با دست
یکمی جابجا میکنی تا با هم اتصال کامل داشته باشن
دیگه غیر این مواردی که گفتم نیست انجام بدی 100 درصد درست میشه

سلام.ممکنه سیم کشی مشکل داشته باشه.کاربرات رو هم چک کن ببین بنزین روش میاد.پیچ پایینش رو باز کن ببین بنزین ازش خارج میشه.
داش شرمنده که میگم ولی بنزین چه ربطی به برق کویل داره اصن بنزین نداشته باشه هم باید برق بده

Komando
08-07-1394, 01:27 بعد از ظهر
داش شرمنده که میگم ولی بنزین چه ربطی به برق کویل داره اصن بنزین نداشته باشه هم باید برق بدهسلام.داداش من کی گفتم به هم ربط دارن.منظورم این بود که دوستمون گفته بود که جرقه سره شمع میاد ولی ضعیفه به نظر من مشکل از جرقه نیست و همون کافیه و این که گفتم کاربرات رو چک کن اینکه به نظر من مشکل خاموش شدن از کاربرات میتونه باشه و سیستم جرقه مشکلی نداره ......وقتی کاربرات خوب بنزین بهش نرسه پیاله کاربرات بعد طی یه مسافتی خالی میشه و موتور خاموش میشه و بعد چند دقیقه دو باره پر میشه و موتور روشن میشه دوستمون هم تقریبا همچین مشکلی دارن.سیستم جرقه موتور ...بوبین دارای دو قسمت تولید برقه یه قسمت برا چراغ ها و باتری و یه قسمت که یه برجک هم داره برای سیستم جرقه زنی که با سیم سیاه با خط قرمز به ترانزیستور وصل میشه و بعد ترانزیستور از پیک اپ(که اسم اصلی اون سنسور دور موتور هست که در ماشین ها هم وجود داره)دستور زمان ارسال ولتاز تولیدی بوبین به کویل رو میگیره و کویل هم ولتاژ رو چند هزار برابر میکنه و به وسیله وایر به شمع منتقل میکنه.ولتاژ تولیدی بوبین که با سیم سیاه قرمز به ترانزیستور میره دارای 38 ولته .در ضمن دوست عزیز نوک پیک اپ نباید به قسمت برامده فلکه برق تماس داشته باشه و باید حدود یه میلیمتر از اون فاصله داشته باشه.چون پیک اپ نوکش اهنربایی و وقتی قسمت برامده فلکه برق جلوش میاد باعث تغییرات مغناطیسی میشه و یه ولتاژ خیلی جزیی تولید و به ترانزیستور میفرسته که همون تایم جرقه هست.دو تا سیم پیک اپ رو به اهم متر وصل کنین و یه فلزی نزدیک نوک اون جابه جا کنین اهم متر ولتاژ ضعیف رو نشون میده

pba
09-07-1394, 12:14 بعد از ظهر
2:مشکل بد بسته شدن فلکه این مورد رو زیاد بهش برخودم موقع بستن فلکه دقت نمیکنن سیم میمونه چه یا و جریانش قطع یا ضعیف میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینو متوجه نشدم
از همه دوستان هم که راهنمایی میکنند ممنونم ببینید اصلا کل چراخ جلو و عقب و غیره لازم نیست یعنی همش قطع کردم فقط میخوام موتور روشن بشه حالا لازمه سیم زرود و سفید از قسمت خروجی بوبین به فیش ها وصل بشه یا نه ؟؟
و اینکه اتصال بدنه چطور تامیین میشه ؟کجا به بدنه وصل میشه

rasoulaaa
26-07-1394, 01:39 بعد از ظهر
سلام... آقا میشه بگید موتوری که سوییچش گم شده رو چطوری میشه یکسره کرد که بدون سوییچ رو شن بشه... موتور از این CG 125 معمولیه

rasoulaaa
27-07-1394, 03:40 بعد از ظهر
سلام... آقا میشه بگید موتوری که سوییچش گم شده رو چطوری میشه یکسره کرد که بدون سوییچ رو شن بشه... موتور از این CG 125 معمولیه

دوستان ممنون میشم یکی جوب ما رو بده!

Komando
14-08-1394, 02:29 بعد از ظهر
دیروز موتورم رو روشن کردم بعد عقربه دورموتورش یباره میرفت میچسبید بعد دوباره میومد سرجاش.دورسنجش برقی هست بعد بازش کردم دیدم یکی از خازن های الکترولیتش پایه هاش لق شده بودن که منم لحیمشون کردم و درست شد.[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

malmal
14-08-1394, 05:34 بعد از ظهر
دوستان ممنون میشم یکی جوب ما رو بده!

شما داخل کاسه چراغ سیم مشکی که از سویچ میاد رو قطع کن موتورت روشن میشه

mohammadkurd
26-08-1394, 10:07 بعد از ظهر
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت داداش های گل شرمنده این سوال رو تو تاپیک خودش نپرسیدم لطفا جواب بدین:بنده خواستم یه قطعه دنده شمار واسه موتورم نصب کنم فروشنده پرسید تک پیچ یا جفت پیچ منظورش و نفهمیدم لطفا جای دقیق نصب این قطعه رو بگین و منظور از پیچ هاش چیه با تشکر فراوان ممنون.

mojtaba x7
06-10-1394, 09:15 قبل از ظهر
سلام خدمت تموم دوستان یه سوال داشتم موتورم cdi125پیشتازهست ازین کیلومترگردا سیم کشی موتورم درسته فقط کلیداش قطعه میخاستم ببینم کدوم فیشاواسه برق چراغها هستن ورنگ سیمش چ رنگیه چون میخام پارک وچراغ جلورو وصل کنم بعد چند تا سیم برق واسه چراغها هست تو کله چراغ ؟؟خاهشا اگه دوستان اطلاعاتی دارن راهنمایی کنن که کارم گیره

MOHAMADALI
29-10-1394, 11:24 قبل از ظهر
با سلام خدمت دوستان موتور یه نصف روز اگه خاموش باشه سوییچ که بچرخونی چراغ داخل کیلومتر کم کم روشن میشه چراغ راهنما و خطر و بوقش به زور یکم نور و صدا میده ولی اگه تازه موتور خاموش بشه یا یکی دو ساعت از خاموش شدن موتور بگذره همه چی خوبه کسی میدونه مشکل از کدوم قسمته؟

mohammad127
29-10-1394, 11:45 قبل از ظهر
سلام یه موتور تریل 200 دارم میخواستم سیم کشیش رو تعمیر کنم بردم مکانیک بدون لوازم و بدون باتری و بدون راه انداختن استارت گفت 100 تومن میگیره اینم بگم که سیم کشی نابود هست
حالا بنظرتون سیم کشی کامل بخرم و نصب کنم یا همین رو تعمیر کنم بنظرتون میشه؟

Komando
29-10-1394, 07:40 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان موتور یه نصف روز اگه خاموش باشه سوییچ که بچرخونی چراغ داخل کیلومتر کم کم روشن میشه چراغ راهنما و خطر و بوقش به زور یکم نور و صدا میده ولی اگه تازه موتور خاموش بشه یا یکی دو ساعت از خاموش شدن موتور بگذره همه چی خوبه کسی میدونه مشکل از کدوم قسمته؟سلام.مشکل از باتری هست. شارژ خالی میکنه.اسید داخلش رو چک کن کم نباشه در غیر اینصورت خرابه و باید تعویض بشه.موقع چک کردن احتیاط کن چون اسید خیلی خطرناکه

sina6525
29-10-1394, 07:52 بعد از ظهر
سلام

وایر موتور رو باز کردم خیلی نرم شده کثیف و روغنی هم هست
عکسشو میزارم که ببینید آیا نیاز به تعویض داره یا نه ؟

Komando
29-10-1394, 08:14 بعد از ظهر
نه فقط تمیزش کن

MOHAMADALI
02-11-1394, 11:18 قبل از ظهر
اسیدشو چک کنم یه راهنمایی میفرمایی چطوری اینکارو بکنم؟

mahdi881188
04-11-1394, 02:35 بعد از ظهر
سلام دوستان من میخواستم بدونم پلاتین موتور یاماها 125yb کجا موتوره؟آخه یک ساعت سویچش روشن بوده (موتور خاموش)بعدش هرچی تلاش کردم روشن نشد باطریش رو هم شارژ کردم بازم روشن نمیشه بعد بابام که اطلاع داشت گفت پلاتینش خال زده میخواستم ببینم کجای موتوره تا بازش کنم و ...اگه کسی میدونه لطفا بگه

mahdi881188
04-11-1394, 05:19 بعد از ظهر
سلام دوستان من میخواستم بدونم پلاتین موتور یاماها 125yb کجا موتوره؟آخه یک ساعت سویچش روشن بوده (موتور خاموش)بعدش هرچی تلاش کردم روشن نشد باطریش رو هم شارژ کردم بازم روشن نمیشه بعد بابام که اطلاع داشت گفت پلاتینش خال زده میخواستم ببینم کجای موتوره تا بازش کنم و ...اگه کسی میدونه لطفا بگه

کسی نمیدونه؟؟؟

mehdig
04-11-1394, 06:34 بعد از ظهر
پلاتین زیر فلکه هست
فلکه برق
ولی تنظیمش سخته

mohammadkurd
12-11-1394, 06:23 بعد از ظهر
سلام خدمت داداش های گلم لطفا کمکم کنید موتورم کبیر 125 صفر سه روز خریدم کیلومترش هم دنده شمار دیجیتالی دوستان اما مشکل بنده اینه که از دنده دو به بعد عدد کامل رو نشون نمیده اما وقتی که خیلی زیاد گاز میدم عدد ها کامل میشن اما کم نور هستن ولتاژ سیم مثبت ورودی به باتری رو هنگام برداشتن سیم از باتری با بدنه چک کردم موقع گاز دادان تا 14 ولت هم میرسه شما رو به خدا کمک کنید.

mehdig
13-11-1394, 12:10 قبل از ظهر
سلام خدمت داداش های گلم لطفا کمکم کنید موتورم کبیر 125 صفر سه روز خریدم کیلومترش هم دنده شمار دیجیتالی دوستان اما مشکل بنده اینه که از دنده دو به بعد عدد کامل رو نشون نمیده اما وقتی که خیلی زیاد گاز میدم عدد ها کامل میشن اما کم نور هستن ولتاژ سیم مثبت ورودی به باتری رو هنگام برداشتن سیم از باتری با بدنه چک کردم موقع گاز دادان تا 14 ولت هم میرسه شما رو به خدا کمک کنید.
فیوز سوخته

mohammadkurd
13-11-1394, 07:27 قبل از ظهر
داداشا شما رو بقران جواب من رو بدید

- - - Updated - - -

ممنون داداش mhdig عزیز که جواب من رو داداین حق با شماست روز اول که موتور رو اوردم خونه جا فیوزی بازکردم فیوز رو نگاه کنم که از دستم افتاد اما متأسفانه پام خورد روی فیوز شکست یه فیوز دیگه داشتم تو خونه جایگزینش کردم فکر کنم مشکل از همین باشه ممنون داداش عزیز که کمک کردین برم تعویض کنم انشالا که درست بشه فیوز اصلی موتور همونی که شکست رو با مولتی متر تست کردم مثل دیود بود از یه طرف وصل از طرف دیگه قطع اما فیوزی که من گذاشتم از هر دو طرف وصله بازم ممنون داداش عزیز.

mohammadkurd
13-11-1394, 12:42 بعد از ظهر
وای خدا کلافه شدم بازم درست نشد هم فیوز رو عوض کردم هم یه بار بدون فیوز مستقیم وصل کردم

mehdig
13-11-1394, 04:31 بعد از ظهر
وای خدا کلافه شدم بازم درست نشد هم فیوز رو عوض کردم هم یه بار بدون فیوز مستقیم وصل کردم
وقتی موتور خاموشه سوییچ رو میچرخونی چراغ خلاصی روشن میشه؟
سیم هارو بدون فیوز بزن به هم وقتی موتور خاموشه سوییچ باز کن تست کن ببین بوق میزنه یا خلاصی روشن میشه
اگر نشد یعنی قطعی از جای دیگه هست

mohammadkurd
13-11-1394, 06:19 بعد از ظهر
بله داداش عزیز موقع خاموشی موتور همه ی چراغ ها اعم از جلو-خطر-کیلومتر-راهنما-بوق و... هم روشنه تنها مشکل من فقط اون شمارنده دیجیتالی داخل کیلومتر

mehdig
13-11-1394, 07:10 بعد از ظهر
بله داداش عزیز موقع خاموشی موتور همه ی چراغ ها اعم از جلو-خطر-کیلومتر-راهنما-بوق و... هم روشنه تنها مشکل من فقط اون شمارنده دیجیتالی داخل کیلومتر
خوب به احتمال زیاد گیج دنده شمار پیچش شل شده و بوش مسی با گیج اتصال نداره
در برق رو باز کن کنار فلکه یه گیج سیاه اندازه توپ پینگ پنگ هست با 2 تا پیچ بسته شده پیچاشو سفت کن اتصال هاشم نگاه انداز از جاش در نیومده باشه
تست کن اگر نشه باید داخل کاسه چراغ رو نگاه کنی

Komando
13-11-1394, 07:34 بعد از ظهر
وای خدا کلافه شدم بازم درست نشد هم فیوز رو عوض کردم هم یه بار بدون فیوز مستقیم وصل کردمبه احتمال زیاد مشکل از همون نمایشگر ال ای دی هست نیمسوز شده .نمایشگر از 30 یا 40 تا لامپ ال ای دی تشکیل شده .لامپ ال ای دی وقتی میسوزه یا نیمسوز میشه ولتاژ که زیاد میشه بصورت خیلی جزعی روشن میشه.

mohammadkurd
13-11-1394, 09:33 بعد از ظهر
ممنون داداش های عزیز اگر مشکل از گیج دنده شمار نباشه مشکل از همون 7-segment کیلومتر که باید عوض کنم ممنون داداش های عزیز قربون همگی.

foadnnsj
16-11-1394, 11:20 بعد از ظهر
سلام
سوویچ رو گم کردم
برق رو از سوویچ یکسره کردم
حالا برقتو چراغای پشت امپر و غیره میاد
ولی سر شمع نمیاد
پولسار 180 هستش
چیکار کنم

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

mehdig
16-11-1394, 11:38 بعد از ظهر
سوییچ 4 تا سیم داره
سیاه
قرمز
سیاه خط سفید
سبز
----
قرمز برق باطری که میاد داخل سوییچ و سیاه برگشتی از سوییچ
سیه خط سفید سیم ترانزیستور سبز هم که اتصال هست برای قطع برق شمع
سیم سبز رو از جاش در بیار تا برق سر شمعت بیاد

آق وحید
22-11-1394, 03:18 قبل از ظهر
سلام .
موتور من اونجر220 هست.
یه روز که هوا خیلی سرد شد یه برف هم اومد مغازه رو بستم اومدم هرچی استارت زدم موتور روشن نشد هوا رو هم کشیده بودم.
از همون روز موتور بد قلق شده با هول روشن کردم....متعصفانه اونجر هندل نداره!!!!!!!!!......اومدم خونه صبح با یه تک استارت روشن شد....باز شب ازیت کرد.
گفتم از سرماست حالا میبینم نه از سرما نیست تو گرما هم روشن نمیشه...استارت میخوره ها....
هول میدم روشن میکنم شارژ میشه خاموش کنم با استارت روشن میشه باز همون روز میبینی یک ساعت باهاش راه رفتی ها خاموش بکنی دیگه روشن نمیشه تا هول بدی!!!!!!!!
به نظرتون چه مشکلی داره؟؟؟

Komando
22-11-1394, 07:40 قبل از ظهر
سلام مشکل از همون باتری هست.ولی فیلتر هوا رو تمیز کن

foadnnsj
24-11-1394, 01:25 قبل از ظهر
سلام
موتور من تا یکم دورش میخواد بره بالا ریپ میزنه و انگار کسی موتورو میخواد بگیره
موتور پولسار هستش
سویچ رو یکسره کردم
راستی ی چیز جالب!وقتی چراغ جلو رو روشن میکنم امپر دور موتور میره بالا!جریان چیه?
ایا راه نرفتن موتور به برقش مربوطه?

mehdig
24-11-1394, 11:20 قبل از ظهر
سلام
موتور من تا یکم دورش میخواد بره بالا ریپ میزنه و انگار کسی موتورو میخواد بگیره
موتور پولسار هستش
سویچ رو یکسره کردم
راستی ی چیز جالب!وقتی چراغ جلو رو روشن میکنم امپر دور موتور میره بالا!جریان چیه?
ایا راه نرفتن موتور به برقش مربوطه?

اگر موقع گاز دادن وقتی دور میره بالا صدای موتور چیزی شبیه قان قان کردن میشه یعنی برق مشکل داره
برای تستش هم سر شمع رو در بیار بگیرش به شمع ببین جرقه چه رنگی هست اگر ابی بود مشکلی نیست در غیر اینصورت مشکل داره
راه نرفتن هم وقتی برق شمع کم باشه یا قطعی داشته باشه احتراق کامل نمیشه و موتور راه نمیره

foadnnsj
24-11-1394, 11:35 قبل از ظهر
اگر موقع گاز دادن وقتی دور میره بالا صدای موتور چیزی شبیه قان قان کردن میشه یعنی برق مشکل داره
برای تستش هم سر شمع رو در بیار بگیرش به شمع ببین جرقه چه رنگی هست اگر ابی بود مشکلی نیست در غیر اینصورت مشکل داره
راه نرفتن هم وقتی برق شمع کم باشه یا قطعی داشته باشه احتراق کامل نمیشه و موتور راه نمیره
سلام اقا مهدی ممنون که بازم پاسخگو یودین

راستش موتور هیچ صدای عجیبی نمیده
فقط انگار موتورو با دست گرفتی و راه نمیره
امروز صبح که روشن کردم کلا به زور راه میرفت

در ضمن لازم به ذکره که سویچ رو به طذز ناشیانه ای یکسره کردم

mehdig
24-11-1394, 11:46 قبل از ظهر
سوییچ رو یا از داخل کاسه سیم سبز رو جدا کردی؟
یا از ترانزیستور قطعش کردی
بهر حال برو الان تست کن سر شمع رو بگیر به فاصله دور از شمع بعد استارت بزن ببین جرقه چقدر قدرت داره و رنگش چطوریه
اگر صبح روشن کردی و راه نمیرفته ممکنه بخاطر سردی هوا باشه الان موتورای خودمم صبحا تا 20 دیقه به زور راه میرن و جون ندارن تا گرم بشن

foadnnsj
24-11-1394, 11:51 قبل از ظهر
سوییچ رو یا از داخل کاسه سیم سبز رو جدا کردی؟
یا از ترانزیستور قطعش کردی
بهر حال برو الان تست کن سر شمع رو بگیر به فاصله دور از شمع بعد استارت بزن ببین جرقه چقدر قدرت داره و رنگش چطوریه
اگر صبح روشن کردی و راه نمیرفته ممکنه بخاطر سردی هوا باشه الان موتورای خودمم صبحا تا 20 دیقه به زور راه میرن و جون ندارن تا گرم بشن
از ترانزیستور سیم مشکی خط سفید بود فکر کنم که گفتین از ترانزیستور قطع کردم
چشم الان تست میکنم

- - - Updated - - -

نمیشه جرقه ی وایر رو تست کنم ؟چون الان امکان باز کردن شمع نیستش

mehdig
24-11-1394, 11:54 قبل از ظهر
از ترانزیستور سیم مشکی خط سفید بود فکر کنم که گفتین از ترانزیستور قطع کردم
چشم الان تست میکنم

- - - Updated - - -

نمیشه جرقه ی وایر رو تست کنم ؟چون الان امکان باز کردن شمع نیستش

چرا منطورم همون وایر بود
سر شمع رو از سر وایر بکن و بگیر به سر شمع
درسته سیم درست رو از ترانزیستور قطع کردین
یه چیزی هم بگین موتور توی سرما چطور روشن میشه

foadnnsj
24-11-1394, 12:46 بعد از ظهر
چرا منطورم همون وایر بود
سر شمع رو از سر وایر بکن و بگیر به سر شمع
درسته سیم درست رو از ترانزیستور قطع کردین
یه چیزی هم بگین موتور توی سرما چطور روشن میشه
موتور تقریبا با 3-4 تا هندل روشن میشه
الان رفتم روشن کردم یکی دوبار که گاز میدی اینجور میشه
خودم حس میکنم خفه میکنه
یجوری خفه میشه انگار هوا یا کاربراتوره

- - - Updated - - -

بازم نمیدونم
شمع رو الان میرم تست میکنم خبر میدم باید فرصت کنم برم

foadnnsj
24-11-1394, 05:04 بعد از ظهر
سلام
شمع تست شد جرقه ش آّبی هست
مشکل کاربراتوره؟

foadnnsj
24-11-1394, 07:50 بعد از ظهر
راستی فیلتر هوا رو هم خیلی نازک کردم ممکنه ربط داشته باشه؟

mehdig
24-11-1394, 08:39 بعد از ظهر
شرمنده جایی بودم
اره مشکل کاربراته
برق هم سالمه

foadnnsj
24-11-1394, 10:38 بعد از ظهر
شرمنده جایی بودم
اره مشکل کاربراته
برق هم سالمه
خوب
اول که خیلی ممنون از شما
بعد اینکه راهنمایی ای در مورد کاربراتور و تنظیمش میشه بکنین?
ممنون

mehdig
24-11-1394, 10:51 بعد از ظهر
کاربرات رو باز کن
داخلش چن تا سوزن داره و یه شناور
شناور و سوزن رو در بیار
ژیگلور هارو هم در بیار که 2 تا پیچه طلایی بزرگ هست
3تا پیچه کلا در یه خط قرار دارن که اخریش میشه پیچ هوا اونم در بیار
زیر پیچ هوا هم یه فنر داره هواست باشه گم نشه
حالا تمام کاربرات رو با بنزین بشون و توی سوراخاش باد بگیر
سوزن زیگلور هارو که باز کردی بجز پیچ هوا باید جفتشون سوراخشون باز باشه اگر باز نبود فوت کن توشوشن تا باز شن
حالا سوزن و شناور رو بزن جا و شناور رو ببر بالا با دست نگهدار
بعدششیلنگ بنزین رو وصل کن و بنزینو باز کن
باید وقتی شناور میاد بالا و موازی با بدنه کاربرات میشه و افقی کامل میشه جریان بنزین کامل قطع شده باشه
اگر نشد باید یه اهن داره وسط شناور اونو یکم ببری بالا تا سوزن زودتر بسته بشه
ضمنا وقتی شناور وقتی نزدیک به افقی شدن میشه بنزین خیلی کم بیاد
بعدشم سوزن زیچلور رو ببند و پیچ هوا
در مورد پیچ هوا هم همه پیچ هوا طبق تجربم تا جایی که آخرین رزوه مماس بشه با بدنه کاربرات اونجا بسه
بعدشم کاربرات و ببند عشق کن
موتور یکی از رفقا رو اینطوری تنظمی کردم الان روی دور موتور 1 وقتی سرده و وقتی گرمه پایین تر هم درجا کار میکنه

foadnnsj
25-11-1394, 01:41 قبل از ظهر
کاربرات رو باز کن
داخلش چن تا سوزن داره و یه شناور
شناور و سوزن رو در بیار
ژیگلور هارو هم در بیار که 2 تا پیچه طلایی بزرگ هست
3تا پیچه کلا در یه خط قرار دارن که اخریش میشه پیچ هوا اونم در بیار
زیر پیچ هوا هم یه فنر داره هواست باشه گم نشه
حالا تمام کاربرات رو با بنزین بشون و توی سوراخاش باد بگیر
سوزن زیگلور هارو که باز کردی بجز پیچ هوا باید جفتشون سوراخشون باز باشه اگر باز نبود فوت کن توشوشن تا باز شن
حالا سوزن و شناور رو بزن جا و شناور رو ببر بالا با دست نگهدار
بعدششیلنگ بنزین رو وصل کن و بنزینو باز کن
باید وقتی شناور میاد بالا و موازی با بدنه کاربرات میشه و افقی کامل میشه جریان بنزین کامل قطع شده باشه
اگر نشد باید یه اهن داره وسط شناور اونو یکم ببری بالا تا سوزن زودتر بسته بشه
ضمنا وقتی شناور وقتی نزدیک به افقی شدن میشه بنزین خیلی کم بیاد
بعدشم سوزن زیچلور رو ببند و پیچ هوا
در مورد پیچ هوا هم همه پیچ هوا طبق تجربم تا جایی که آخرین رزوه مماس بشه با بدنه کاربرات اونجا بسه
بعدشم کاربرات و ببند عشق کن
موتور یکی از رفقا رو اینطوری تنظمی کردم الان روی دور موتور 1 وقتی سرده و وقتی گرمه پایین تر هم درجا کار میکنه
واقعا ممنون
کامل بود
حقا ک بچه همدانی[emoji6]

foadnnsj
29-11-1394, 04:35 بعد از ظهر
من کاربراتور رو باز کردم
تمیز کردم
ژیگلورها مسدود بودن
موتور خیلی بهتر از اون موقه راه میره اما بازم مثل ادم راه نمیره:297:
نمیدونم
چجوری کاربراتورو تنظیم کنم
الان وقتی موتور میخواد دور بگیره تو دور بالا باز انگار یکی میگیرتش
دیوونه شدم

hannan
16-12-1394, 12:24 قبل از ظهر
دوستان ما انجین تریل آمیکو(186ccسوزوکی) رو انداخیم روی xr(تریل هیوسانگ) همه چیزش عالی خیلی راضیم ازش ولی نمی دونم چرا موتور تنها درصورت وجود باطری روشن میشه واگه باطری نباشه یا سیمشو قطع کنم خاموش میشه درحالیه که شم وکویل ونمیدونم ترانزیستورش سالمهعزیزان کسی خبر داره دلیلش چی میتونه باشه وچطوری میشه برطرفش کرد
البته واسه روندن اصلا مشکلی نداره ولی چون باهاش میریم شکار خدایی ناکرده باطریش مشکل پیدا کنه کارمون لنگ میمونه

Komando
16-12-1394, 07:20 قبل از ظهر
سیستم جرقش DC هست یعنی با باتری کار میکنه.

hannan
16-12-1394, 12:44 بعد از ظهر
سیستم جرقش DC هست یعنی با باتری کار میکنه.یعنی هیچ راهی نداره که از این حالت در بیاد

- - - Updated - - -

سیستم جرقش DC هست یعنی با باتری کار میکنه.یعنی هیچ راهی نداره که از این حالت در بیاد

mogrem
16-12-1394, 12:53 بعد از ظهر
چرا میشه ببر پیش موتور ساز برات ردیف میکنه پالس 180 منم اینجوری بود تعمیر کار نمیدونم چیکار کرد بدون باتری هم کار میکرد

kaveh_am
16-12-1394, 09:48 بعد از ظهر
سیستم برق موتور من cdi ac هست و باطری نداره...کسی میدونه اگر بخوام فن نصب کنم باید چیکار کنم؟
سیم مشکی رو نسبت به بدنه گرفتم وقتی دور موتور پایین هست 8 ولت ac میده وقتی گاز میدم تا 15 ولت هم میرسه...
باید از همین برق بگیرم؟یکسوساز و رگلاتور میخواد؟فن چند ولت بگیرم؟
هدفم اینه که تو سربالا وقتی تکنیکی هست و سرعت کمه حداقل یه بادی بهش بخوره....

abbashoseini15
15-01-1395, 04:48 بعد از ظهر
سیستم برق موتور من cdi ac هست و باطری نداره...کسی میدونه اگر بخوام فن نصب کنم باید چیکار کنم؟
سیم مشکی رو نسبت به بدنه گرفتم وقتی دور موتور پایین هست 8 ولت ac میده وقتی گاز میدم تا 15 ولت هم میرسه...
باید از همین برق بگیرم؟یکسوساز و رگلاتور میخواد؟فن چند ولت بگیرم؟
هدفم اینه که تو سربالا وقتی تکنیکی هست و سرعت کمه حداقل یه بادی بهش بخوره....
یه سیم باید از سیاه بگیری مستقیم وصل کن به فن یه سیم از سبز بگیر سر راهش یه کلید بزار و برگشت کلید رو وصل کن به فن.فن هم فک کنم یه 12 ولتی براش کافی باشه حالا بازم بسته به مقداری که باد لازم داری باید فن بزرگ تر بگیری.باهاش دور بزن ببین اگه برق کم اورد یا خاموش کرد باید یه رله براش بگیری.برای وصل کردن رله هم برو پیش یه برق کار.:4chsmu1:

Aren
17-01-1395, 05:03 بعد از ظهر
سلام دوستان اگه میشه راهنمایی کنید من موتور پالس 200 دارم یه بار که داشتم از جایی میومدم خاستم راهنما بزنم دیدم کار نکرد بعد بوق و زدم اونم کار نکرد بعد که موتورو خاموش کردم دوباره که سویچ و روشن کردم کیلومتر روشن شد مثله همیشه ولی هیچ کدوم از کلیدا رویه قلوه ها دسته موتوره راست و چپ کار نکرد نه استارت خورد نه بوق نه راهنما هیچی باطری برق داشت ناگفته نماند با ریموت دزد گیر روشن شد ولی خفه کار میکرد چند بار که زدم با دزدگیر روشن و خاموش کردم باطری کم اورد .فیوز کنار باطری سالمه دزدگیرم قطع کردم ولی بازم کار نکرد فقط کیلومتر روشن میشه لطفا راهنمایی کنید اینجا سبزواره کسیو که وارد باشه پیدا نکردم یکی ام که رفتم اصلا بلد نبود اونایی که باز کرده ببنده لطفا راهنمایی کنید اگه تاپیک اشتباه گذاشتمم بگید تا جای دیگه بنویسم .ممنونم

Aren
18-01-1395, 04:08 بعد از ظهر
دوستان کسی نمیتونه راهنمایی کنه لطفا...

Aren
18-01-1395, 05:13 بعد از ظهر
اساتید کسی نیست یه راهنمایی بکنه لطفا...

Komando
18-01-1395, 08:33 بعد از ظهر
مشکل از همون سیم کشی هست باید همشون رو چک کنی ببینی کجا قطع یا اتصالی پیدا کرده.سیم مثبتی که به کلید های بوق چراغها و استارت(اتوماتیک استارت) میاد یکی هست و از سوییچ میاد.واسه همینه که همه با هم از کار افتادن ممکنه سوییچ هم ایراد داشته باشه یا سیم تقسیم بعد از سوییچ.متاسفانه با پالس سرو کار نداشتم وگرنه کامل توضیح میدادم.اگه رنگ سیمهای سوییچ رو بگی اونوقت بهتر میشه نظر داد

Aren
19-01-1395, 02:02 قبل از ظهر
مشکل از همون سیم کشی هست باید همشون رو چک کنی ببینی کجا قطع یا اتصالی پیدا کرده.سیم مثبتی که به کلید های بوق چراغها و استارت(اتوماتیک استارت) میاد یکی هست و از سوییچ میاد.واسه همینه که همه با هم از کار افتادن ممکنه سوییچ هم ایراد داشته باشه یا سیم تقسیم بعد از سوییچ.متاسفانه با پالس سرو کار نداشتم وگرنه کامل توضیح میدادم.اگه رنگ سیمهای سوییچ رو بگی اونوقت بهتر میشه نظر داد

سلام و ممنون که جواب دادی دوست عزیز سیم ککشی و چک کردم تقریبا یه جایی تو همین انجمن دیدم یه بنده خدایی هم مشکله موتورش عینه موتور من بود اخرشم گفت مثله اینکه حلش کرده با تعویض قلوه ها گفت قلوهاش سوخته بوده .ولی من چند باری که باهاش ور رفتم یکی دوبار قطع و صل شد چراغ ایه قلوه بوق هم کار کرد پس فک نکنم سوخته باشن مگه اینکه حالت نیمسوز شدن واسه قلوها باشه .واسه رنگه سیمها سویچ که فرمودین هم صبح چک میکنم میگم ،فقط اینکه وقتی سویچ روشن میکنم صفحه کیلومتر و چراغ خلاصی و یه چراغ قرمز که نوشته{ ساید استب} فکر کنم همه روشن میشن یعنی کیلومتر روشن میشه ولی کلیدایه رویه قلوه ها کار نمیکنن .بازم ممنون که وقت گذاشتین راهنمایی میکنین دوست عزیز.

Aren
19-01-1395, 12:01 بعد از ظهر
درود.الان سویچ و از اتصال یا همون جدا کردم فیش سویچ چهار تا خار داره رنگهفیششرنگهاشمهای روشن .سیاه با خط سفید .سیاه با خط زرد .وسفید .داخل هم فیش مادگی هم نر سولفاته و کثیف بود که دارم تمییز میکنم اگه لازمه یه اسپری بگیرم که بهتر تمیز کنه ؟ امکان داره این مشکلش باشه نمیدونم ولی تستش کنم مینویسم ...

- - - Updated - - -

درود.الان سویچ و از اتصال یا همون جدا کردم فیش سویچ چهار تا خار داره رنگهفیششرنگهاشمهای روشن .سیاه با خط سفید .سیاه با خط زرد .وسفید .داخل هم فیش مادگی هم نر سولفاته و کثیف بود که دارم تمییز میکنم اگه لازمه یه اسپری بگیرم که بهتر تمیز کنه ؟ امکان داره این مشکلش باشه نمیدونم ولی تستش کنم مینویسم ...

Aren
19-01-1395, 01:27 بعد از ظهر
این پست نمیدونم چرا اینجوری تایپ شد دوباره مینویسم رنگ سیمهایه سویچ و.قهوای روشن،سیاه با خط سفید ،سیاه با خط زرد ،سفید،فیشارو تمییز کردم ولی بازم فقط صفحه کیلومتر روشن شد با اون دوتا چراغ سبز و قرمز ولی استارت و بوق و قلوه ها کار نکرد .

Komando
19-01-1395, 09:46 بعد از ظهر
مشکل از سیم های بعد از سوییچ هست و سیم مثبتی که بین بوق و استارت و ...تقسیم میشه مشکل داره.دوست عزیز اگه خودت از برق سر در نمیاری باید ببریش پیش یه برقکار وارد اون میتونه برات درستش کنه.

Aren
20-01-1395, 11:21 قبل از ظهر
مشکل از سیم های بعد از سوییچ هست و سیم مثبتی که بین بوق و استارت و ...تقسیم میشه مشکل داره.دوست عزیز اگه خودت از برق سر در نمیاری باید ببریش پیش یه برقکار وارد اون میتونه برات درستش کنه.

سلام داداش .با اهم متر میشه فهمید ؟وارد به برق اونجوروارد نیستم ولی یکم میفهمم .راستی یه ترانس گرفتم واسه باطری شارژ کنم هنوز نزدم شما کار نکردی با ترانس راهنمایی کنی .ممنون داداش

- - - Updated - - -

سلام داداش .با اهم متر میشه فهمید ؟وارد به برق اونجوروارد نیستم ولی یکم میفهمم .راستی یه ترانس گرفتم واسه باطری شارژ کنم هنوز نزدم شما کار نکردی با ترانس راهنمایی کنی .ممنون داداش

Komando
20-01-1395, 12:37 بعد از ظهر
سلام.ولتاژ خروجی ترانس باید با ولتاژ باتری متناسب باشه((نباید از ولتاژ باتری کمتر یا 2 ولت بیشتر باشه جریانش ((امپر))هم باید در حد استاندارد باتری باشه )).بعد اگه ترانس یکسو کننده روش نیست((منظورم دیود هست )) باید خودت بذاری روش تا خروجیش مستقیم بشه.در غیر اینصورت هیچ که باتری رو شارژ نمیکنه خرابش هم میکنه.واسه سیم کشی موتورت باید بگردی ببینی کلید ها یا سیم کشی یا سوکتها کدومشون مشکل پیدا کرده و برطرفش کنی حالا میتونی از اهم متر استفاده کنی یا از لامپ تست یا ...ولی به نظرم ببریش پیش یه برقکار ماشین برات درستش میکنه چیز سختی نیست .

Aren
21-01-1395, 02:19 قبل از ظهر
مرسی داداش چشم میبرم فردا انشاالله که درست بشه.

Aren
25-01-1395, 04:05 بعد از ظهر
سلام داداش اقا بردم نتونست یارو درست کنه میدونستم اینجا نمیتونن اخه کارشون نیست فقط هوندا درست میکنن چه برق چه مکانیک بگذریم ..دوستان اگه کسی هست این مشکله منو موتوره منو میتونه راهنماییم کنه لطفا کمک کنه ممنون در ضمن یه قطعه تو فلاپ چپ عقب که روش نوشته 200 هست مستطیل مکعبه نمیدونید چیه یه جا دیدم زده ترانزیستور ه شاید .سیم کشی کامل اینجا نود تومنه بنظرتون بگیرم .یه دوستی که مشکله موتورش مثله من بود گفته بود تا تاپیک مشکل برق پالس 200که قلوها یا عمون دستبدیه استارت و بوق عوض کرده حل شده .ولی من قلوه هام قطع وصل میشن البته کم تا روشن کنم سویچ و چراغایه کوچیک رو قلوه ها یه روشن خاموش میشه .اگه میتونید راهنمایی کنید چون حالا حالا ها این موتور خوابیده اشتباه کردم لاستیک عقب و جلورو انداختم موتور که راه نره خراب نکنه بیخود چهار صد تومن حروم شه .

Aren
26-01-1395, 06:27 بعد از ظهر
برادر کوماندو اگه تشرف دارید یه راهنمایی کنید ممنون میشم دیشب تصمیم گرفتم موتور و ببرم باربری ببره مشهد شاید درس کنن .القصه اون قطعه که کناره باطریه فکر کنم اتومات استارت یه سیم از باطری برقش میگیره یه سیم دیگه هم از زیره زین دو تا خروجی هم داره اونیکه میره زیره باک و یکم عقب جلو کردم چون باک بود نمیشد ببینمش خوب که دیدم موتور درست شد روشن کردم بعده ده دقه دیدم انگار موتور تو سرعت برقش قطع کنه خاموش شد دوباره همون سیمو کشیدم باز درست شد حالا نمیدونم همون اتصال یا قطعی داشته یا شانسی در کل اون سیم زیره باک که از اتومات استارت میره نمیدونید چیه ...راستی با این حساب پس مشکل از قلوه و باقیه قطعات نیست درسته چون روشن شدن و موتور کار کرد جواب بدی زودتر خیلی ممنونت میشم داداش ....

majid3000
22-02-1395, 12:41 بعد از ظهر
سلام پالس 220دارم مشکل‌ چراغ آمپرو تو کیلومتر شمار دارم که اخطار حرارت بالا میده چیکار باید بکنم؟

majid3000
22-02-1395, 01:15 بعد از ظهر
سلام پالس 220 دارم چراغ آمپر حرارت موتور اخطار میده چیکار باید کنم؟با تشکر

mogrem
25-02-1395, 10:10 بعد از ظهر
میخوام این چراغ رو به موتور اضافه کنم فرکنم نور اش بهتر بشه [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

m.618965
14-04-1395, 12:25 بعد از ظهر
سلام
من موتور تکتاز 125 دارم
چند روزیه که شارژ نمیکنه باطری رو ،اول باطری .بعد شارژر .بعد سیم کشی و در آخر دستگاه برق موتور رو عوض کردم اما همچنان برقش خیلی خیلی ضعیفه
میتونید راهنماییم کنید
ممنون

دلتا
25-06-1395, 11:32 بعد از ظهر
سلام
من موتور بی کلاج طرح ویو دارم
ولی هر چند وقت یبار چراغ پشت موتور از کار می افته مثلا یه مدت مدام چراغ ترمز روشن بود که مشکل حل شد
آیا حتما باید ببرم پیش تعمیرکار یا میشه خودم مشکل را حل کنم؟
در ضمن نور بالا جلوی موتور کار نمیکرد که با تعویض سوئیچ درست شد که مجدد از کار افتاده

- - - Updated - - -

سلام
ولی هر چند وقت یبار چراغ پشت موتور از کار می افته مثلا یه مدت مدام چراغ ترمز روشن بود که مشکل حل شد
در ضمن نور بالا جلوی موتور کار نمیکرد که با تعویض سوئیچ درست شد که مجدد از کار افتاده

- - - Updated - - -

سلام

- - - Updated - - -

سلام

jalal1377
08-12-1395, 10:56 قبل از ظهر
سلام دوستان من چن ماهی میشه یه متور صفر گرفتم ساوین 200 یک ماهی باهاش کار کردم بهد خابوندمش اوایلش باطریش بهد 10 روزی خالی میشد باهاش راه میرفتی شارز میکرد اما الان باطریش خالی باهاش راه میری خاموش که میکنی دیگه قدرت روشن کردن چراغ دنده هم نداره چی کار کنم من البته باطری 12 امپر و دزدگیر فابریک هم روشه و باطری اب اسید نداره با سپاس

VAHID
08-12-1395, 01:01 بعد از ظهر
سلام دوستان من چن ماهی میشه یه متور صفر گرفتم ساوین 200 یک ماهی باهاش کار کردم بهد خابوندمش اوایلش باطریش بهد 10 روزی خالی میشد باهاش راه میرفتی شارز میکرد اما الان باطریش خالی باهاش راه میری خاموش که میکنی دیگه قدرت روشن کردن چراغ دنده هم نداره چی کار کنم من البته باطری 12 امپر و دزدگیر فابریک هم روشه و باطری اب اسید نداره با سپاسدوست عزیز باطری رو فول شارژ کن بعد بزار رو موتور یه یه ساعت کار کنه بعد شب سرباطریو بکش صبح ببین وضعش چطوره؟

vahid_invisible
10-02-1396, 10:26 قبل از ظهر
سلام دوستان.. من یه بنلی 250 تک دارم.. هفته پیش موتور کلا خاموش شد و بردم تعمیرگاه گفت شارژرش هست.. شارژر رو عوض کرد درست شد ولی دوباره دیروز همون مشکل پیش اومد.. یه سوالی داشتم.. شارژر کجای موتور هست .. بخاطر این میخوام خودم عوض کنم هم کرایه وانت ندم و ببرم و دردسر هاش.. هم سری قبل بی انصاف 150 هزار تومن برای تعویضش گرفت.. در حالی که شارژر رو هم 190 تومن خریدم.. لطفا راهنمایی کنید

- - - Updated - - -

یه مشکل دیگه هم که از روز اول داشت در جا که وایمیستادم خاموش میکرد.. یا میخواد فنش روشن بشه دور موتور میاد پایین خاموش میشه

ali3929
15-02-1396, 06:18 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز..

چند روزیه موتور نیکتاز 200 گرفتم مدل 95 6 ماهه کار کرده امروز که گازشو گرفتم وقتی گاز میرسه به آخر پرت پرت ناجور میکنه.........بعد دنده های 4 و 5 دور موتور از 8 بالاتر نمیره...مشکل از کجاس؟؟؟

سرعت موتور هم از 115 تا بالاتر نمیره تک ترک و 2 ترک همین سرعتو میره سوختو زیاد کردم تاثیری نداشت...خورشیدی جلو و عقب فابریک هستن..

ali3929
17-02-1396, 10:38 قبل از ظهر
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟

hamedtay
21-02-1396, 09:27 بعد از ظهر
سلام موتور من چند روزی برقش قاطی کرده یعنی وقطی چراغا رو روشن می کنم راهنما میزنه دور موتورش میره بالا آمپر بنزینشم میره بالا برقش ضعیف میشه چراغو خاموش میکونم درست میشه .مشکلش از کجاس من فکر میکنم از شارژرشه اما مطمعا نیستم؟

M.sh78
23-02-1396, 07:09 بعد از ظهر
اب بندیش کردی دیگ؟؟؟؟

f.s1370
23-02-1396, 07:21 بعد از ظهر
سلام و وقت بخیر
دوستان عزیز چطور میتونم یه شارژر باطری رو تست کنم که سالمه یا نه؟
چراغ جلوی موتورم با برق دینام روشن میشد ولی مدتی هست ک روشن نمیشه. حتی چراغ صفحه کیلومتر هم همینطوره
باتری نداره ولی قبلا همونطور هم روشن میشد.
اگر نظر دوستان اینه ک شارژر خرابه راهنماییم کنن ک. چطور تست کنم؟
یا اگر عیب جایی دیگست لطف کنید و راهنماییم کنید
در ضمن موتورم از این بی کلاج های رادیسون هست.

dalasm
05-04-1396, 09:26 بعد از ظهر
سلام من یه موتور یاماها ۱۲۵ yb دارم مگنت نیست
اگه اطلاعی از سیم کشیش دارین یه راهنمایی به ما میکنین این تو کاسه چراغَ ، سیم استارت و برق اصلی و..... رو رنگشو برا ما مشخص میکنین

VAHID
06-04-1396, 10:38 بعد از ظهر
سلام و وقت بخیر
دوستان عزیز چطور میتونم یه شارژر باطری رو تست کنم که سالمه یا نه؟
چراغ جلوی موتورم با برق دینام روشن میشد ولی مدتی هست ک روشن نمیشه. حتی چراغ صفحه کیلومتر هم همینطوره
باتری نداره ولی قبلا همونطور هم روشن میشد.
اگر نظر دوستان اینه ک شارژر خرابه راهنماییم کنن ک. چطور تست کنم؟
یا اگر عیب جایی دیگست لطف کنید و راهنماییم کنید
در ضمن موتورم از این بی کلاج های رادیسون هست.بست باطری رو جدا کنید در حالتی که موتور روشنه،باید روشن بمونه

Sent from my SM-J200F using Tapatalk

محمدرضاک۷۲
08-04-1396, 10:15 قبل از ظهر
سلام من سیم کشی موتورمو عوض کردم الان موتور برعکس کار میکنه ترمزپایی رو میگیرم راهنما روشن میشه چراغ عقب جلو هم قطع اگه کسی رنگ سیمارو میشناسه کمکم کنید

- - - Updated - - -

سلام من سیم کشی موتورمو خواستم تعمییر کنم بد ترش کردم ترمز پای رو میگیرم راهنما روشن میشه باید چیکار کنم اگه کسی رنگ سیمهارو میشناسه توضیح بده از اول سیم کشی کنم

- - - Updated - - -

سلام من سیم کشی موتورمو عوض کردم الان موتور برعکس کار میکنه ترمزپایی رو میگیرم راهنما روشن میشه چراغ عقب جلو هم قطع اگه کسی رنگ سیمارو میشناسه کمکم کنید

- - - Updated - - -

cottlas
08-04-1396, 10:31 بعد از ظهر
فکر کنم:

قدیما با پلاتین و جدیدا با مگنت،توی این 125 ها اگه در برق رو باز کنید یه قطعه مشکی رنگ می بینید بالای بوبین،روی بوبین هم یه زائده داره که با حرکت پیستون و اجزای دیگه ی موتور هماهنگه،بوبین که می چرخه زائده از زیر مگنت رد میشه و بهش فشار میاره و مگنت هم عمل اتصال رو انجام میده اینطوری برق به کوئل میرسه و باقی ماجرا...

(اگه اشتباه نوشتم لطفاً بهم نخندید!)

راستی اگه اشتباه نکنم توی موتور یه قطعه هست به نام شارژر که برای شارژ باطریه اگه کسی اطلاعاتی داره زحمت بکشه بنویسه تا استفاده کنیم...

سلام اون قطعه سیاه پیک آپه و در اصل فشاری بهش نمیاد (اگه با فلکه برق تماس داشته باشه عمرشون خیلی کم میشه)هنگام عبور برامدگی روی فلکه برق از زیر پیک آپ و خاصیت فلزات یک القای کوچک الکتریکی در پیک آپ بوجود میاد که اون هم ی پالس الکتریکی برای ترانزیستور میفرسته و ترانزیستور هم ی نوسان روی 12ولت برق کویل ایجاد میکنه و کویل ی ولتاژ لحظه ای هزاران ولتی بوجود میاره که سر شمع جرقه میزنه

- - - Updated - - -

خواهش میکنم اینم جواب بدید :10:

در تمام موتور های استارتی چه اتومبیل چه سیکلت ی کابل ضخیم مستقیم روی اتومات استارت وصل میشه و سر دوم اتومات به استارت وصل میشه،چون استارت هنگام کار آمپر زیادی میکشه در صورت حذف اتومات استارت کلید استارت و یا سوییچ چند بار بیشتر کار نمیکنه و میسوزه آمپر بیشتر باطری در حد سه آمپر بیشتر معمولا در کوتاه مدت خودشو نشون نمیده ولی معمولا شارژر ها نمیتونن درست باطری رو شارژکنن و در اینصورت یا عمر باطری کم میشه یا شارژر زودتر خراب میشه در موتور هایی هم که انژکتورین و ای سی یو دارن احتمال خراب شدن ای سی یو وجود داره برای تست استارت ی پیچ گوشتی بین پایه های اتومات استارت قرار بدید در صورت درست بودن سیمها و باطری استارت باید عمل کنه.

mohammad992
16-04-1396, 10:54 قبل از ظهر
سلام دوستان من یه اموزش کامل برای سیم کشی هوندا 125 میخوام کسی داره یا میتونه کمکم کنه؟

DMoHaMmAd
04-05-1396, 11:42 قبل از ظهر
سلام اساتید عزیز،مشکل جدی برخوردم:لطفا کمک کنید موتورم تریل امیکو 186 هست مشگل ریپ داشت کاربرات باز کردم درست نشد تا اینکه کلا خاموش شد دیگه روشن نشد سر شمه جرقه نمیزنه یعنی برق نداره ترانزیستور،کول،شمع،همرو عوض کردم بازم جواب نداد سیمو که با فاصله میگیرم سر شمع جرقه نمیزنه نه با استارت نه هندل مشکلش از چیه میخواستیم ریپشو درست کنیم کلا خراب شد

metallica_5186
15-05-1396, 06:53 قبل از ظهر
سلام دوستان بنده یک مشکلی دارم موتور هم پالس ۲۲۰ هستش مشکل ریپ زدن در هنگام دور گرفتن هستش که اونم بعضی موقع ها هستش بوبین عوض شده شمع ها سالمه کوئل هم چپ و راست رو جا به کردم شارژ هم از مدار جدا کردم فقط مونده ترانزیستور به نظرتون بابد تعویض بشه؟

Amirbani
07-07-1396, 05:34 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز
من یه طرح ویو رادیسون خریدم دادم سرویس کنن بگذریم که پوستمو کندن و کاری هم نکردن موتور خرابتر هم شد بوبین و ترانزیستور و باطری عوض کرد.اولش همه چی اوکی بود اما به مرور باطری خالی کرد چراغها از کار افتاد بعد تو روشن کردن و حرکت ریپ میزنه وقتی داغ میکرد بیشتر ریپ میزد خاموش که میکردم بهتر میشد اما داغ که میکرد دوباره عین قبل
باطریو مجدد عوض کردم باز هم همین اتفاق افتاد لطفا راهنمایی کنید از شارژر یا بوبین یا اتصالی

ابلیس
27-07-1396, 12:34 بعد از ظهر
سلام موتور هوندا ۱۲۵ دارم هنگام ترمز گیری چراغ خطر روشن نمیشه میتونید دلیلشو بهم بگید ? این چراغ خطر چجوری روشن میشه با چه قطعه هایی کلا عملکردش چجوریه

hamid3369
27-07-1396, 12:58 بعد از ظهر
سلام موتور هوندا ۱۲۵ دارم هنگام ترمز گیری چراغ خطر روشن نمیشه میتونید دلیلشو بهم بگید ? این چراغ خطر چجوری روشن میشه با چه قطعه هایی کلا عملکردش چجوریه

اگه لامپ سالمه فشنگی ترمز که یک فنر داره رو بچرخون سفت کن یه مقدار با ترمز جلو هم کار نمیکنه فیش رو نگاه کن مربوط به فشنگی اگه درست نشد باید زین باز بشه با کاسه چراغ جلو احتمال داره مسیر سیم با حرارت ذوب شده اتصال یا تعویض سیم :bunnyearsmiley:

- - - Updated - - -

سلام دوستان عزیز
من یه طرح ویو رادیسون خریدم دادم سرویس کنن بگذریم که پوستمو کندن و کاری هم نکردن موتور خرابتر هم شد بوبین و ترانزیستور و باطری عوض کرد.اولش همه چی اوکی بود اما به مرور باطری خالی کرد چراغها از کار افتاد بعد تو روشن کردن و حرکت ریپ میزنه وقتی داغ میکرد بیشتر ریپ میزد خاموش که میکردم بهتر میشد اما داغ که میکرد دوباره عین قبل
باطریو مجدد عوض کردم باز هم همین اتفاق افتاد لطفا راهنمایی کنید از شارژر یا بوبین یا اتصالی

گه بوبین نو انداخته باید سیم ها اتصال ها چک بشه شارژر رو عوض کنین باتری رو چرا عوض کردین میدادین شارژ اب اسید 10 تومن ..ریپ از برق سرشمعه یا بوبین برق و کاربرات پیش موتور ساز وارد برین
ا

- - - Updated - - -

سلام دوستان بنده یک مشکلی دارم موتور هم پالس ۲۲۰ هستش مشکل ریپ زدن در هنگام دور گرفتن هستش که اونم بعضی موقع ها هستش بوبین عوض شده شمع ها سالمه کوئل هم چپ و راست رو جا به کردم شارژ هم از مدار جدا کردم فقط مونده ترانزیستور به نظرتون بابد تعویض بشه؟

کاربراتور رو بررسی کنید تعمیر کار نه شما ..فیلر شمع هم بررسی بشه

- - - Updated - - -

سلام اساتید عزیز،مشکل جدی برخوردم:لطفا کمک کنید موتورم تریل امیکو 186 هست مشگل ریپ داشت کاربرات باز کردم درست نشد تا اینکه کلا خاموش شد دیگه روشن نشد سر شمه جرقه نمیزنه یعنی برق نداره ترانزیستور،کول،شمع،همرو عوض کردم بازم جواب نداد سیمو که با فاصله میگیرم سر شمع جرقه نمیزنه نه با استارت نه هندل مشکلش از چیه میخواستیم ریپشو درست کنیم کلا خراب شد
بوبین رو باید بررسی بشه همون دستگاه برق با اتصالی ها

hamid3369
30-07-1396, 02:13 بعد از ظهر
دوستان سلام چند وقتی بود شارژرم سوخته بود رفتم پیش مکانیک وارد..شارژر 6 سیم انداخت با لاستیک گیره باک و سیم کشی 35 تومن چه دلیلی موجب سوختن میشه شستن موتور من زیاده تاثیر داره الان برق چراق جلو رو انداخته رو بوبین بعضی وقت ها موتور یهویی جیب ادمو خالی میکنه

Vahid_p_m
02-10-1396, 08:59 بعد از ظهر
سللم . من دی
روز موتورم یه دفعه خاموش شد . ی خورده ور رفتم باهاش نفهمیدم چی شد با هندل بالاخره روشن شد. ولی بعدش باطری دیگه اصلا کار نکرد . در صورتی که یک ساعت قبلشراحت با ی استارت روشن شده بود . فکردم شارژرشه . عوضش کردم درست نشد . ولتاژ سر باطریو گرفتم صفر بود . خالیه خالی . ولتاژ دو سر مثبت منفی رو گرفتم . 8 ولت بود . وقتی گاز میدادم کم میشد میرسید سه ولت . فکنم فقط بوبینش میمونه . کسی اطلاعی داره ؟

david54
02-10-1396, 11:50 بعد از ظهر
اگه دوسر8 ولت باشه مشکل از شارژر باید باشه ولی موتور خاموش کرده بعد یکم خنک شدن روشن شده احتمال زیاد بوبین نیم سوز شده فیشهای بوبین رو که میاد بیرون یه بار جدا کن دوباره وصل کن ببین سیمی تو حالت قطع شدن نباشه وگرنه یه بوبین باید عوض کنی

- - - Updated - - -

اول چراغ خطر و بازکن زغالى لامپ و دربیار ببین سيمش قطع نشده ، دست ترمز جلو رو که ميگيرى یه فشنگی کوچیک هست ببین وقتی می گیری فشنگي پلاستيکيش میزنه بیرون? ترمز پایی که فشار میدی یه فنر نازک به فنر پدال ترمز وصله که یه فشنگی سیاه رو میله شو ميکشه پایین بادست میله رو یکم بیشتر بکش ببین روشن میشه بعد حالت پیچ داره تنظیم کن مسیر سیمهای دوتا فشنگی رو ببین جدا نشده باشه با اتصال کردن سیم کشی نميسوزه به این راحتی

hm13862007
05-01-1397, 11:27 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان عزیز

میخواستم موردی رو در خصوص شارژ نشدن موتور سیکلت برقی خودم با شما در میان بذارم و از راهنمایی شما استفاده کنم .

بنده یه موتور برقی 2000 وات لیفان دارم که تاپیکش در اینجا موجود هستش جهت استحضار شما :

من تقریبا 4 ماهی هست که این موتور رو خریدم . حقیقتا و بی تعارف از شتاب و مصرف برق و کلیه امکانات این موتور قلبا ، بسیار راضی هستم .
در سند کمپانی رسمی موتور که کارخانه سازنده تحویل میده در قسمت ذیل سند ذکر شده که : (موتور تفریحی ، جهت پیست ورزشی و فاقد پلاک) و لذا قانونا هیچ پلیس و افسری تا امروز به موتور من ایرادی نگرفته و وقتی در سند ذکر شده که موتور قانونا فاقد پلاک میباشد یعنی هویت مالک موتور قبلا برای کارخانه اهراز گردیده است . این از پاسخ سوال اولیه خودم و برخی از دوستان که بدونن تردد این موتور هیچ مشکلی نداره در سطح شهرها . ضمنا سرعت قابل تنظیم بین 60 و 65 و 70 هستش که من تک سرنشین حدود 78 تا باهاش رفتم و دو سرنشین هم حدود 70 تا باهاش رفتم و عالی هستش . این موتور شتاب بالایی داره و از همه لحاظ مناسب هستش .

اما دوستان مشکل جدید من این هستش :
در اواخر بهمن ماه سال 96 که بارون خیلی شدیدی در یکی از شب ها در تهران میبارید ، من توی خیابونی صاف که فضایی وسیع حدود نیم متر آب در کف سطح گودی جمع شده بود با موتور به صورت ناخواسته رفتم و فورا ازش با عقب راندن موتور خارج شدم (تا اینجا رو مد نظر داشته باشید)
مورد بعدی اینکه که موتور از حدود 3 هفته پیش که آخرین بار در حیاط منزل کاملا با شلنگ آب شستمش و تمیزش کردم ظاهرش رو ، وقتی به برق زدمش که شارژش فول بشه (چون عازم سفر بودم چند روز) بعد از 6 ساعت مثل همیشه شارژش کامل شد و بنده ترانس شارژ رو از برق کشیدم و کاور موتور رو انداختم و رفتم سفر . وقتی 5 روز بعد برگشتم که موتور رو بردم بیرون و دنبال انجام کارهام بودم ، متوجه شدم که بعد از گذشت حدود 20 کیلومتر مسافت (در دو فاصله زمانی 10 کیلومتر) با 2 ساعت وقفه ، موتور با طی 20 کیلومتر یهو شارژش کم داره میشه و خلاصه به زور من رو رسوند منزل .

از اون روز به بعد ، تقریبا 20 کیلومتر با هر بار شارژ کردن کامل حرکت میکنه در حالی که تا قبل از این براحتی 37 کیلومتر باهاش میرفتم تا باتری شارژش رو تموم کنه .
یکمی به این کیلومتر طی شده شک داشتم تا اینکه مدت زمان شارژ باتری موتور رو تازه هفته پیش چک کردم و با تعجب دیدم که موتوری که 6 ساعته همیشه فول شارژ میکرده و چراغ قرمز رنگ روی ترانسش تبدیل به سبز میشد ، الان داره 2 ساعت و 15 دقیقه فول شارژ میکنه و دیدم بعله این شارژ غیر طبیعی شده و مشکل داره که نمیتونه 37 کیلومتر سابق رو طی کنه .

در جریان باشید که این موتور رو زمانی که از نمایندگی تهرانش تحویل گرفتم کمتر از 4 هفته بعدش به دلیل مشکل باتری های فابریکش ، یکبار بردم نمایندگی و ترانسش رو چک کرد که اوکی بود و باتری های آکبند برای موتور به رایگان تعویض کردند از کارخونه فرستادند که موتور راحت 37 کیلومتر میرفت و مشکلی نداشت .

حالا باتوجه به اینکه حدودا 2.5 ماه قبل کل باتری این موتور رو نمایندگی با باتری آکبند و نو تعویض کرده ، الان چه اتفاقی برای موتور افتاده که بعد از زدن به شارژ ترانس فقط 2 ساعت و ربع شارژ میکنه و دیگه فن ترانس متوقف میشه و چراغش سبز میشه و باتری موتور به صورت کاذب فول شارژ میشه ؟

لطفا عزیزان و صاحب نظران گرامی موارد مطروحه رو بررسی و راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی ممکنه باشه ؟ ترانس شارژ یا باتری ها یا موتور براشلس در چرخ عقب یا مدار و بردی الکترونیکی که من نمیدونم چیه و اصلا وجود داره در موتورم یا خیر .. چیکار کنم با این مشکل .

البته با نمایندگی هماهنگ کردم و چون بسیار خوش برخورد و محترم هستند گفتند که بعد از تعطیلات 13 فروردین موتور رو بیارید اینجا بررسی کنیم ببینیم این چش شده باز .. ما هم گفتیم چشم .

ممنون از توجه شما

javad1782
20-02-1397, 11:47 بعد از ظهر
سلام.برق کشی یه موتور 125 که چند وقت توی انباری بود رو خواستم درست کنم متوجه یه چیزی شدم برام عجیب بود.دسته سیمی که از زیر در برق میاد بیرون(پنج سیم)سه سیم سبز و سفید و زرد با اهممتر به هم راه میدن.منظورم اینه که اهممتر رو در حالت تست بوق قرار دادم و سیم ها رو به پراب های اهممتر زدم و هر سه تاش بوق زد.دوستانی که درمورد بوبین و سیم هاش اطلاعاتی دارن راهنمایی کنن.آیا طبیعیه یا ایرادی توی دینام هست؟

سیدعلیرضا
16-03-1397, 04:16 بعد از ظهر
سلام

دو تریل هسکوارنا 250 برام اوردن..

دوتا درست بودن

از یکی از موتورها پمپ بنزین رو باز کردم زدم به یکی دیگه اصلا روشن نمیشه

اما اونیکی رو روشن کردم و اوکی بود

مدارات رو چک کردم درست بودن و قطعی توی مسیر نبود.احتمال میدین که خازن که بین باطری و پمپ بنزین هست دچار مشکل شده باشه؟؟

ata313
24-03-1397, 02:38 بعد از ظهر
سلام
من تو شیش ماه دوتا باتری خریدم، این دومی دو هفته هم کار نکرد برام، وقتی موتور سرده روشن نمیشه باید دو سه بارهول بدیم تا روشن بشه، بعد که موتور گرم شد، گاهی با استارت روشن میشه گاهی روشن نمیشه(بیشتروقتا روشن نمیشه)ولی گرم میشه با یه هول کوچیک روشن میشه، بنظر شما شارژر مشکل داره ؟
موتور روان 200 هست

مهدی جم
10-05-1397, 08:23 قبل از ظهر
با سلام دوستان من یه موتور تلاش 125 cdi دارم نمیدونم چرا هروقت لامپ می ندازم دو روز نکشیده چراغ رو میریزه ولی چراغ عقب نه یا خیلی کم فکر کنم مشکل از رگلاتور یا همون شارژرش باشه ولی موتور من باتری نداره لطفا راهنمایی کنید.

مهدی جم
10-05-1397, 12:53 بعد از ظهر
با سلام دوستان من یه موتور تلاش 125 cdi دارم نمیدونم چرا هروقت لامپ می ندازم دو روز نکشیده چراغ رو میریزه ولی چراغ عقب نه یا خیلی کم فکر کنم مشکل از رگلاتور یا همون شارژرش باشه ولی موتور من باتری نداره لطفا راهنمایی کنید.

لطفا راهنمایی کنید دوستان.

- - - Updated - - -

سرم درد اومد

prado1368
20-06-1397, 03:34 بعد از ظهر
سلام
موتورم یه سره شده و چراغاش قطع شده
کاسه چراغ رو باز کردم دیدم چند تا سیم قطع شده
چی کنم
لطفا کمک کنید

behnam4030
31-06-1397, 11:37 بعد از ظهر
سلام.من موتور رو با دزدگیر روشن میکنم و چند روزیه که چراغ خلاصیم ایراد پیدا کرده و به مشکل خوردم. سنسور روی کلاچ مشکل نداره و سالمه. خواستم بدونم سنسور دنده کجا قرار داره .ممنون

Erfaaan
09-07-1397, 12:51 بعد از ظهر
دوستان من یک پالس 180 چراغ گرد عقربه ای ug3 دارم که یک بار اشتباها بجای فیوز پیچگوشتی گذاشتم و یکجای سیم کشی قطع شد و پیداش کردم و درستش کردم اما بعد از اون موتورم موقع شتاب گیری ریپ میزنه تو دور پایین یعنی شتابش فرقی نکرده فقط تو دور پایین وقتی یک مرتبه گاز میدی اولش گاز را پس میزنه و بعدش دور میگیره
و مشکل بعدی که بخاطر این اتفاق بوجود اومد این بود که باتری را با برق 6.5 شارژ می کنه و باتری بعد مدتی مرخص شد و باتری نو بعدی هم همین اتفاق افتاد براش
دیروز سیم هایی که از دریچه برق میاد بیرون را با ولتمتر چک کردم دیدم که هر کدام یک ولتاژی دارند
یکیشون 12 بود
یکی دیگه 30 ولت بود
یکی دیگه هم 1.6 ولت اینا بود
بنظرتون مشکل از کجاست؟بوبین ها مرخص شدن؟
ولتاژ 30 ولت طبیعیه؟
من میگم شاید اون 30 ولتیه شارژر را خراب کرده و بخاطر همینه که 6 ولت شده

صادق محمدی
09-07-1397, 09:55 بعد از ظهر
سلام موتور من هندا 125 چرا جلو عقب موتورم روشن نمیشه ولی راهنماها کار میکنه در ضمن چراغ های جلو عقب موتورو چک کردم درسته اون برقی که زمانی که موتورو روشن میکنی به چراغ های جلو عقب وصل بوده الان دیه برق نمیده الان باید چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

بیژن مشفق
10-07-1397, 02:29 بعد از ظهر
ببخشید من نمی‌دونستم باید کجا سوالم رو بپرسم مجبور شدم از اینجا سوال کنم من یه موتور کبیر km 150دارم بعضی اوقات که موتورو با استارت روشن میکنم یه مسافتی رو طی میکنم وقتی سوییچ رو می‌بندم و دوباره باز میکنم برق موتور به کلی قطع میشه و باید حتما موتور رو با هندل روشن کنم و این رو هم بگم موتورم دزدگیر هم دارد ه ووقتی در این شرایط هندل میزنم دزدگیر هم به صدا در میاد ممنون میشم اگه
نظر هاتون رو برام بفرستین

mysiemens
03-08-1397, 05:38 بعد از ظهر
سلام
دوستان من یه موتور CDI 125 دارم
دو سه روز پیش دیدم برق موتور شده 5.5 ولت
فکر کردم از شارژر زیر باک باشه
اونو عوض کردم ولی بازم درست نشد
برق مگنت ها رو چک کردم سیم صورتی 18 ولت برق متناوب داره
نمیدونم مشکل از کجاست
کسی میتونه راهنمایی کنه
ولتاژ برای شارژ باتری باید بالای 13 ولت باشه

ali.n
23-08-1397, 02:49 بعد از ظهر
مشکل در راهنمای سمت چپ

سلام دوستان موتور من بنلی ۲۵۰ تک هستش
در حالت اماده به استارت راهنمای سمت چپ صحیح کار میکنه اما هنگامی که موتور استارت میخوره راهننا دیگه نمیزنه !سریع چشمک میطنه و خاموش میشه بعد از چندین ثانیه چشمک میزنه و خامشو میشه ...
این مشکل فقط زمانی هستش که موتور استارت خورده و اماده یحرکته
از طرفی تنها راهنمی سمت چپ این مشکلو داره

ممنون از راهنمایی هاتون

رضاعطار
12-09-1397, 05:19 بعد از ظهر
سلام من دلتا۱۶۰سی سی دارم چندوقت بود که چراغ پشت آمپرش قطع وصلی داشت الان تو فصل سرما حدودیک ماه هست استفادش نکردم الان که رفتم روشنش کنم روشن نمیشه حتی هم هل دادم وهم هندل زدم روشن نشد بنزین هم داره مشکلش چیه اگه راهنمایی کنین ممنونتون میشم

Klm150
09-11-1397, 06:11 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان
مشکلی برای موتور من پیش اومده به این شکل که موتور با تک استارت در سرما روشن میشه اما بعد اینکه گرم میشه و خاموشش میکنم باید دو یاسه دقیقه صبر کنم تا روشن بشه در غیر این صورت پشت سر هم استارتم بزنم روشن نمیشه درضمن موتور مگللی ۲۵۰ هستش

mohammd0013
18-01-1398, 10:21 بعد از ظهر
سلام من موتور دایلیم250 دارم مشکل برق داره وقتی چراغ هارا روشن میکنم موتور روشن باشه یا نباشه انگار زور به موتورمیاد وقتیم ک موتور روشن باشه موتور میخاد انگار خاموش بشه زور میاد بهش چیکار کنم درست شه ؟؟

mohammd0013
19-01-1398, 06:40 قبل از ظهر
بیشتر مربوط میشه به اتصالات دزد گیر چون وصله برقه موتور به دزدگیر دسته سیم دزدگیر چک کن احتمالا مشکل از همون جاس

HassanGH
01-02-1398, 05:57 بعد از ظهر
تنظیم داره رو کاسه بوبین

Metro
15-02-1398, 04:49 بعد از ظهر
سلام دوستان
بعد تعمیر کیلومتر فکر کنم سیمهای راهنما و سنسور ترمز و بوق و چراغ که روی دسته هست جابجا زدم.
روشن کردم دور زدم دیدم فیوز سوزوند.
فیوز عوض کردم باز سوزوند تا اینکه نسوزوند ولی لامهای پشت آمپر کم نور شد و راهنما درست کار نمیکنه و چراغ خطر و ترمز عقب هم کمنور شده. تو چراغها فقط چراغ بزرگ که بی مشکل هست. بوق و استارت درست کار میکنن.
با راهنما زدم چراغ خطر کم نورتر میشه و راهنما به زور روشن میشه و چشمک نمیزنه.
چیو باید چک کنم.

محمد نوروزی
16-02-1398, 01:20 قبل از ظهر
عذرخواهی میکنم قسمت ثبت نظر سایت کجاست پیداش نمیکنم

IranSana
28-02-1398, 05:44 بعد از ظهر
دوستان سلام من دو سه روزه یه مشکلی با موتورم دارم و متاسفانه نتونستم از کسی کمک بگیرم.من ترکیه زندگی میکنم و اینجا تعمیرکارهاشون هیچچی بلد نیستند.موتورسیکلت من اسپادا ۱۵۰ سی‌سی هست و سی ثانیه بعد از روشن شدن یکدفعه برق همه چیز از پشت آمپر بگیر تا بوق و استارت قطع میشه و متعاقبش موتور هم خاموش میشه.یکمی که صبر میکنم برق دوباره میاد و بعد از روشن شدن موتور همون اتفاق تکرار میشه.باطری سالمه سوییچ سالمه فیوز شیشه ای کنار باطری سالمه کلید خاموش کردن از داخل قلوه سالمه و خلاصه همه چیز جداگانه سالمه ولی موتور فقط سی ثانیه روشن میمونه و بعدش خاموش میشه حتی کلید کنترل جک کا در صورتی که جک بغل پایین باشه موتور روشن نشه رو هم از مدار خارج کردم ولی مشکل حل نشد ترو خدا اگه کسی میتونه کمکی کنه همینجا یا با واتس آپ یا تلگرام شماره 00905352319717 خبر بده ممنون دارتون میشم خبر بدید.

IranSana
28-02-1398, 09:40 بعد از ظهر
ایراد رو پیدا کردم و گفتم بگم شاید کسی دیگه هم استفاده کنه.
سطح روغن ترمز پایین اومده بود و سنسور قطع برق موتور فعال شده و موتور رو خاموش میکرد!!!! و با تکون خوردن سطح روغن برق قطع و وصل میشد!!!!

alireza.6598
29-02-1398, 01:03 بعد از ظهر
با سلام خدمت اساتید محترم
من یه هندا 250 دارم صفر خریدم بعد از چند روز باطری خوابید جوری که استارت نمیزد با هندل روشن میکردم با روشن شدن چراغ یا ترمز گرفتن موتور خاموش میشد و موتور خیلی تپ پب میکرد.
تعمیرکار شارژر عوض کرد باطری هم شارز کرد این مشکل برطرف شده که خاموش میشد.
اما تپ تپ موتور ول نمیشه همه چیزو هم چک کردم حتی ترانزیستور همه چی سالمه کاربرات هم مشکلی نداره.
حالت ایستاده موتور کم تپ تپ میکنه ولب به محض حرکت اوضاع خرابه و ادا در میاره حتی نمیزاره شتاب بگیره و سرعت موتورو میگیره
ممنون میشم کمک کنید خیلی ناراحتم موتور صفر خریدم اینجوریه

فرزاد غفاری
14-03-1398, 12:01 بعد از ظهر
اکثر موتور هایی که چند سالی از سنشون گذشته و یا حداقل یکی دو باری مسیرشون به تعمیرگاه ها خورده، بعد گذشت مدتی یا سفری به مشکلاتی برقی بر می خورن، مثل: قطعی چراغ جلو، از کار افتادن چراغ راهنما، چراغ ترمز، چراغ پشت آمپر، شارژ نکردن باطری، برق نداشتن سر شمع، فیوز سوزوندن و ...
در این صفحه امیدواریم بتونیم برخی از این مشکلات رو بیان کنیم و مشکل رو بر طرف کنیم.

از خودم شروع می کنم، یکی از مشکلاتی که اخیرا واسم پیش اومده بود.
روشن شدن و روشن موندن چراغ ترمز
همین طور که در تصویر می بینید، به طور کامل در طول سفر اخیر همش روشن بود،

در نگاه اول ممکنه مشکل خاصی نباشه ولی روشن موندن چراغ ترمز به طور مداوم باعث بالا رفتن حرارت کاسه چراغ می شه، در نهایت سوزوندن سرپیچ لامپ بعد خود کاسه، خلاصه بد جور ممکنه شما رو توی خرج بندازه، پس بهتره خیلی راحت از مشکلات برقی نگذرید.

برای رفع چنین مشکلی:
در موقعی که مشکل اصلی چراغ ترمزه بهتره از کلید های چراغ ترمز شروع کنیم، کلید های چراغ ترمز دو تا هستن یکی زیر دستگیره ترمز جلو و یکی دیگه قسمت انهایی پدال ترمز عقب و یا روی پمپ ترمز عقب، اتصالات این سنسور ها رو یک بار باز و بسته کنید به طور دستی قطع و وصل کنید، در صورت سالم بودن میریم مرحله بعد
خود چراغ ترمز رو بررسی می کنیم، تلق چراغ عقب رو باز کنید و لامپ رو دربیارید و دوباره جا بزنید، امکان داره بر اثر لرزش و ضربه لامپ کمی جابجا شده باشه و اتصالی کرده باشه، اگر این قسمت هم درست بود میریم تا دقیق تر و فنی تر بررسی کنیم
بررسی ای سی یوی موتور :4chsmu1:منظورم همون پشت کله چراغه، اونجا اونقدر سیم داره که برای فهمیدن این که کدوم واسه کجاست بهتره زیاد فکر نکنید ... ! اتصالات رو بررسی کنید، اگر اتصالی اکسیده شده و یا احتمال میدید به زودی قطع می شه، بهتره همین جا بازشون کنید و از اول محکم ببندید.

بعد از این که از این قسمت هم نا امید شدید می تونید به جاهای بی ربط سری بزنید مثل باطری و اتصالات اطرافش، مکان داره سیمی جایی تماس داشته باشه با بدنه یا سیم های اطرافش

بعد از اینکه از اینجا هم جوابی نگرفتید، یه نفس عمیق بکشید، خونسردی خودتونو حفظ کنید، به خدا توکل کنید، مراحل رو از اول دقیق تر و ریز تر بررسی کنید.
من هم به همین روش پیش رفتم که در بررسی مرحله دوم مشکل رو پیدا کردم،
مشکل از سنسور (کلید) ترمز جلو بود،

بعد از گذشت چند سال از داخل زنگ زده بود، و یکسره شده همش اتصال بر قرار بود، و چون این سنسور خیلی کوچیک و ظریفه نتونست فشار برق رو تحمل کنه، داغ شد و سوخت، و همین باعث شده بود چراغ ترمز همیشه روشن بمونه.
خدا رو شکر به عکس العمل سریع تونستم جلوی خسارت های بیشتر رو بگیرم.

دوستان عزیز، اگر کسی مشکلات برقی داره همین جا بیان کنه شاید بتونیم به همدیگه کمک کنیم.

سلام بر انجمن های عزیز مشکل من درسیم کشی چراغ ترمز عقب هستش میخواستم ببینم سيم هایاستپ ترمز در کاسه به چه سيم هایی وصل میشوند خیلی زروري هستش

javad1782
15-03-1398, 12:55 بعد از ظهر
سلام بر انجمن های عزیز مشکل من درسیم کشی چراغ ترمز عقب هستش میخواستم ببینم سيم هایاستپ ترمز در کاسه به چه سيم هایی وصل میشوند خیلی زروري هستش

توی کاسه چراغ دوتا سیم مربوط به استپ عقب کنار هم هستن.سیم مشکی و سیم زرد با خط سبز.سیم مشکی که برق هستش میره به شاسی(پدال ترمز).سیم زرد با خط سبز برگشت شاسی هست و میره روی چراغ عقب

afshin j
01-06-1398, 11:24 قبل از ظهر
سلام به اساتید
سوالی دارم ممنون به حواب منو برسونید
دوتا بوبین داریم هر دو پنج سیم دارن اما تو یکیش سه تا زد هست دوتا رنگی و اون بوبین دیگه پنج تاش رنگ متفاوتی هستن تفاوت این دو چیه با هم و
سوال بعدی تو سرعت و شتاب موتور چه بوبینی بهتر عمل میکنه اصلا تاثیر داره!؟چند ماهییه برام سواله:297:

abbas.ch
15-06-1398, 01:35 قبل از ظهر
دوستان من میخوام برای موتور cg125 کلید pass بزارم میشه راهنمایی کنید

najafdoulabi
16-06-1398, 01:40 بعد از ظهر
سلام دوستان
موتور انژکتور ۲۰۰ سی سی دارم برق سر شمع نمیاد
دینامش هشت بوبین برق مستقیم هست که چهار تا سیم داره (صورتی ، زرد ، سبز و آبی) ولتاژ باطری رو با مولتی متر وقتی هندل میزنم اندازه می گیرم زیاد میشه یعنی دو تا سیمی که صورتی و زرد هستتد ولتاژ دارند ولی دوتای دیگه ندارند
ممنون

pedram9
22-12-1398, 11:43 قبل از ظهر
موتورم در حال حرکت یک دفعه خاموش میکنه وقتی خاموش میشه هر چی استارت و هندل هم میزنم روشن نمیشه حتنا باید چند دقیقه صبر کنم بعد روشن میشع اما بازم بعد از طی مسافتی دوباره خاموش میشع.

وقتی خاموش که میشه دوباره بخوام استارت بزنم استارت صدا میخوره و روشن نمیشه انگار که باتریم تموم شده باشه . اما وقتی چند دقیقه بگذره و بعد استارت بزنم راحت روشن میشه با استارت
شمع تمیزه
باتری نو
کاربرات و و شیلنگ ها همگی تمیز میباشند.

نکته
وقتی موتور خاموش میشه هر چی استارت بزنم روشن نمیشه و بعد سر شمع اصلا دیگه جرقه نمیزنه انجین باید یکم دماش بیاد پایینتر بعد جرقه میزنه و روشن میشه

جرقه شمعم هم قرمزه و ابی نیست دلیلش چیه

pedram9
25-12-1398, 07:12 بعد از ظهر
موتورم در حال حرکت یک دفعه خاموش میکنه وقتی خاموش میشه هر چی استارت و هندل هم میزنم روشن نمیشه حتنا باید چند دقیقه صبر کنم بعد روشن میشع اما بازم بعد از طی مسافتی دوباره خاموش میشع.

وقتی خاموش که میشه دوباره بخوام استارت بزنم استارت صدا میخوره و روشن نمیشه انگار که باتریم تموم شده باشه . اما وقتی چند دقیقه بگذره و بعد استارت بزنم راحت روشن میشه با استارت
شمع تمیزه
باتری نو
کاربرات و و شیلنگ ها همگی تمیز میباشند.

نکته
وقتی موتور خاموش میشه هر چی استارت بزنم روشن نمیشه و بعد سر شمع اصلا دیگه جرقه نمیزنه انجین باید یکم دماش بیاد پایینتر بعد جرقه میزنه و روشن میشه

جرقه شمعم هم قرمزه و ابی نیست دلیلش چیه

دوستان مشکل از پیکاپ دینام بود تعویضش کردم و موتور دیگه خاموش نکرد و درست شد

هیچ تعمیر کاری نمیگه که از پیکاپه دینامه و میگن از دینامه و بهشون میگی شاید از پیکاپ باشه مسخرت میکنن و حداقل 150 تومن خرج دستتون میزارن .

و چون وقتی دینام میخری پیکاپ نو هم همراهشه و مشکل حل میشه میگن دیدید از دینام بود .

اینو مینویسم واسه کسایی که به این مشکل برخوردند اول پیکاپ دینامشونو عوض کنن اگر مشکل حل نشد برن سراغ دینام .

f.s1370
24-01-1399, 02:33 بعد از ظهر
سلام دوستان وقت بخیر . من در ویدیویی در یوتیوب دیدم که میگفت سیم سبز بوبین نباید با سیم زرد یا سفید اتصال داشته باشه . اما برای من اتصال داره و بوبین رو کامل باز کردم و مشخصا سیم سبز با یکی از سیم ها رد یم محل لحیم شده بود که اتصال به بدنه ست . لطفا راهنماییم کنید که ایا باید عوضش کنم ؟/موتور هم از بی کالاج های ویو است .

ha3an
01-04-1399, 07:38 بعد از ظهر
سلام بر دوستان
من موتور دایچی 130 دارم مشکل استارت داره تازه باتری با شارژر رو عوض کردم ولی بعد چند روز موتور استارت دیگه نخورد نور چراغها کم نور شده وقتی لامپ موتور روشنه بوغ کار نمیکنه قبلش تازه عوض کرده بودم مشکل نداشت هردو باهم کار میکرد
تازگیها زنجیر موتور بعد جور میلرزه سفتشم میکنم صدا میده
وقتی بادست چرخ رو میچرخونم یک جا زنجیر سفت میشه باز کمی دیگه میچرخونم یک جاش زنجیر شوله مشکلش چیه
من گرگانم اینجا مدل موتور منو انگار کسی بلد نیست دورست کنه
یک فایل صوتی از صدای استارت با یک ویدئو کوتا از لرزش شدید زنجیر موتور گذاشتم لطفا نگاه کنید بگید مشکل از چیه ممنون
استارت.m4a - یو آپلود ([Only registered and activated users can see links]استارت.m4a/)
InShot_۲۰۲۰۰۶۲۲_۲۰۲۶۵۳۴۹۴.mp4 - یو آپلود ([Only registered and activated users can see links]۲۰۲۰۰۶۲۲_۲۰۲۶۵۳۴۹۴.mp4/)

Alireza Farzin
01-04-1399, 08:12 بعد از ظهر
سلام بر دوستان
من موتور دایچی 130 دارم مشکل استارت داره تازه باتری با شارژر رو عوض کردم ولی بعد چند روز موتور استارت دیگه نخورد نور چراغها کم نور شده وقتی لامپ موتور روشنه بوغ کار نمیکنه قبلش تازه عوض کرده بودم مشکل نداشت هردو باهم کار میکرد
تازگیها زنجیر موتور بعد جور میلرزه سفتشم میکنم صدا میده
وقتی بادست چرخ رو میچرخونم یک جا زنجیر سفت میشه باز کمی دیگه میچرخونم یک جاش زنجیر شوله مشکلش چیه
من گرگانم اینجا مدل موتور منو انگار کسی بلد نیست دورست کنه
یک فایل صوتی از صدای استارت با یک ویدئو کوتا از لرزش شدید زنجیر موتور گذاشتم لطفا نگاه کنید بگید مشکل از چیه ممنون
استارت.m4a - یو آپلود ([Only registered and activated users can see links]استارت.m4a/)
InShot_۲۰۲۰۰۶۲۲_۲۰۲۶۵۳۴۹۴.mp4 - یو آپلود ([Only registered and activated users can see links]۲۰۲۰۰۶۲۲_۲۰۲۶۵۳۴۹۴.mp4/)

سلام,

موتورساز از کجا فهمید که شارژر اشکال داره,

در مورد زنجیر,

بعضی وقتها زنجیر از داخل زنگ میزنه و به هم گیر میکنن و سفت میشن,....اگر این حالت برات پیش اومده,....هر روز تمام زنحیر رو آغشته به WD-40 بکن تا تمام قسمت زنحیر نرم بشه, یه روز صبر کن و بعد تمام زنجیر رو روغن و یا گیریس کاری کن,

ha3an
01-04-1399, 11:18 بعد از ظهر
سلام,

موتورساز از کجا فهمید که شارژر اشکال داره,

در مورد زنجیر,

بعضی وقتها زنجیر از داخل زنگ میزنه و به هم گیر میکنن و سفت میشن,....اگر این حالت برات پیش اومده,....هر روز تمام زنحیر رو آغشته به WD-40 بکن تا تمام قسمت زنحیر نرم بشه, یه روز صبر کن و بعد تمام زنجیر رو روغن و یا گیریس کاری کن,

چی بگم موتور سازه دیگه
ویدئو رو دیدید زنجیر میلرزه مشکلش چیه
چرا با دست لاستیک رو میچرخونم یک جا زنجیر سفت میشه یک جا زنجیر شل میشه
صدای استارت رو گوش کن مشکل این چیه
تازه موتور رو تعمیر کردم یک ماهم نمیشه خیلی هزینش کردم
هرجا میبرم فقط بلدن پول بگیرن

Alireza Farzin
02-04-1399, 12:29 قبل از ظهر
چی بگم موتور سازه دیگه
ویدئو رو دیدید زنجیر میلرزه مشکلش چیه
چرا با دست لاستیک رو میچرخونم یک جا زنجیر سفت میشه یک جا زنجیر شل میشه
صدای استارت رو گوش کن مشکل این چیه
تازه موتور رو تعمیر کردم یک ماهم نمیشه خیلی هزینش کردم
هرجا میبرم فقط بلدن پول بگیرن

آره فیلم رو دیدم,
باید موقع با دست چرخوندن فیلم میگرفتی,
زنجیر به نظر زنگ زده و زیادی سفت میرسه,....کمی شلش کن و همونطور که گفتم اغشته اش کن به WD-40, مخصوصا جاهائی که سفت به نظر میرسه,

در مورد استارت زدن,
به نظر میرسه که باتری تخلیه شده,
خوب ولتمتر نداری که باتری و یا شارژ شدن باتری رو تست بکنی, پس اول باتری رو باز کن و بده کاملا شارژ بکنن و دوباره استارت بزن تا موتور روشن بشه, وقتی که موتور گرم شد, در حین کار موتور, سر مثبت رو از باتری جدا کن, مواظب باش به بدنه نخوره (مطمئن شو که همه چراغهای موتور خاموشند),

با جدا کردن سر مثبت باتری, اگر انجین به کارش ادامه داد, به این معناست که شارژر تا حدودی کارش رو داره انجام میده, ( اگه لازم شد کمی گاز بده),
اما اگر با جدا کردن سر مثبت باتری موتور خاموش شد, حتی با کمی گاز دادن, به این معناست که دینام و یا شارژر برقی رو تولید نمیکنن و یا تولید میکنن ولی جائی قطعی سیم وجود داره,
این روش در همه موتورها, جواب درست رو نمیده, ولی با نداشتن ولتمتر مناسب و اطلاعات الکتریکی پایه,....این تنها راهی هست که میتونی انجام بدی,

radin12
02-04-1399, 02:22 بعد از ظهر
مشکلاتی که برای لوازمی مانند خودرو،دوچرخه و امثال این لوازم پیش میاید مشکلاتی نیستند که افراد عادی بتوانند ان را حل کنند. کارشناسان متخصص بایستی در این مورد نظر بدهند.

کاروان رستوران سیار ([Only registered and activated users can see links])

behzad00
24-04-1399, 11:34 بعد از ظهر
سلام.موتورم با استارت روشن میشه ولی هیچکدوم از چراغهای جلو،عقب،راهنماها و ترمز روشن نمیشه.دلیلش چیه؟

Alireza Farzin
25-04-1399, 01:34 قبل از ظهر
سلام.موتورم با استارت روشن میشه ولی هیچکدوم از چراغهای جلو،عقب،راهنماها و ترمز روشن نمیشه.دلیلش چیه؟

سلام,

موتورت چی هست,
متاسفانه باید با یه ولتمتر و یا چراغ تست 12 ولت, سیم برق بعد از سوئچ رو دنبال بکنی و ببینی برق به سوئیچ های فرمون میرسه یا نه,
تو خیلی از موتورها همون سیم اصلی که به سوئیچ استارت میره, به سوئیچ های چراغ, راهنما, بوق هم تغذیه میده,
اگر موتور نو هست و سیم کشیش دست نخورده, ممکنه بین فیش ها سولفاته شده باشه, و یا بگرد ببین برای تغذیه از رله استفاده کردن یا نه,

behzad00
25-04-1399, 07:31 قبل از ظهر
پاکشتی سوزوکی دوزمانه

behzad00
25-04-1399, 01:48 بعد از ظهر
سلام,

موتورت چی هست,
متاسفانه باید با یه ولتمتر و یا چراغ تست 12 ولت, سیم برق بعد از سوئچ رو دنبال بکنی و ببینی برق به سوئیچ های فرمون میرسه یا نه,
تو خیلی از موتورها همون سیم اصلی که به سوئیچ استارت میره, به سوئیچ های چراغ, راهنما, بوق هم تغذیه میده,
اگر موتور نو هست و سیم کشیش دست نخورده, ممکنه بین فیش ها سولفاته شده باشه, و یا بگرد ببین برای تغذیه از رله استفاده کردن یا نه,

پاکشتی سوزوکی آدرس دوزمانه.ضمنا بوق و چراغ آمپرها کار میکنه

Alireza Farzin
25-04-1399, 02:16 بعد از ظهر
پاکشتی سوزوکی دوزمانه

دوست عزیز انقدر عجله در پست گذاشتن نکن و واضح و درست و کامل توضیح بده چه بلائی سر موتورت اومده,.....هی پست های کوتاه میزاری,

behzad00
25-04-1399, 03:50 بعد از ظهر
دوست عزیز انقدر عجله در پست گذاشتن نکن و واضح و درست و کامل توضیح بده چه بلائی سر موتورت اومده,.....هی پست های کوتاه میزاری,

موتور رو تازه گرفتم.بردوم تعمیرکار یه سرویس کنه.موتوری مشکلی نداره،فقط گفت باتری ضعیفه باید شارژش کنم،موتور دستم رسید الان استارت میخوره،روشن میشه،بوق و چراغ آمپرها کار میکنه ولی هیچکدوم از چراغها کار نمیکنه.لامپهاشو تست کردم سالمن

Alireza Farzin
25-04-1399, 04:46 بعد از ظهر
موتور رو تازه گرفتم.بردوم تعمیرکار یه سرویس کنه.موتوری مشکلی نداره،فقط گفت باتری ضعیفه باید شارژش کنم،موتور دستم رسید الان استارت میخوره،روشن میشه،بوق و چراغ آمپرها کار میکنه ولی هیچکدوم از چراغها کار نمیکنه.لامپهاشو تست کردم سالمن

چقدر فنی هستی؟, میتونی فلاپ هارو باز کنی و دنبال سیم ها بری جلو؟,

اگر هر جائی از این اطلاعاتی که من گرفتم غلط بود, لطفا تصحیحش کن یا اگر چیزی هست که اضافه بکنی,

#1 پس بوقت کار میکنه ولی راهنماهات کار نمیکنن, اول فلاشر راهنما رو پیدا کن و تستش کن ببین سالمه یا نه,

#2 ایا چراغ امپرها برای خودشون دائم روشن هستن و یا با کلید نور کوچک روشن میشن؟؟,...اگر با کلید روشن میشن,....پشت امپر سیم مربوط به چراغها رو پیدا کن و دنبالش کن,...میرسی به جائی که به سیم کلید چراغ کوچک ها که از فرمون اومده وصل شده,,....ببین چرا سیم های چراغ کوچک جلو و چراغ خطر عقب بهش وصل نیست,
البته حالت درستش اینه که سیم های قلوهگی راست و چپ از فرمون بیان پایین و منتهی بشن به فیشهای مختلف, که این فیش ها به هیچ عنوان اشتباهی به همدیگه نمیخورن, مگر اینکه قبلا این فیش ها رو قطع کردن و سیم ها رو دستی بهم وصل کرده باشن,

behzad00
25-04-1399, 10:22 بعد از ظهر
چقدر فنی هستی؟, میتونی فلاپ هارو باز کنی و دنبال سیم ها بری جلو؟,

اگر هر جائی از این اطلاعاتی که من گرفتم غلط بود, لطفا تصحیحش کن یا اگر چیزی هست که اضافه بکنی,

#1 پس بوقت کار میکنه ولی راهنماهات کار نمیکنن, اول فلاشر راهنما رو پیدا کن و تستش کن ببین سالمه یا نه,

#2 ایا چراغ امپرها برای خودشون دائم روشن هستن و یا با کلید نور کوچک روشن میشن؟؟,...اگر با کلید روشن میشن,....پشت امپر سیم مربوط به چراغها رو پیدا کن و دنبالش کن,...میرسی به جائی که به سیم کلید چراغ کوچک ها که از فرمون اومده وصل شده,,....ببین چرا سیم های چراغ کوچک جلو و چراغ خطر عقب بهش وصل نیست,
البته حالت درستش اینه که سیم های قلوهگی راست و چپ از فرمون بیان پایین و منتهی بشن به فیشهای مختلف, که این فیش ها به هیچ عنوان اشتباهی به همدیگه نمیخورن, مگر اینکه قبلا این فیش ها رو قطع کردن و سیم ها رو دستی بهم وصل کرده باشن,
نه فقط راهنما بلکه چراغ جلو و عقب و چراغ ترمز هم کار نمیکنه.
منظورم از چراغ امپر چراغ اخطار سرعت،چراغ جهت راهنما هستش.
فلاپ جلو رو باز کردم.همون خروجی اولی باتری یه فیوز هستش که سالمه.
ضمنا چند روز قبل کار میکرد خودبخود قطع شد.لامپهاهم تست کردم سالمن

Alireza Farzin
25-04-1399, 11:26 بعد از ظهر
نه فقط راهنما بلکه چراغ جلو و عقب و چراغ ترمز هم کار نمیکنه.
منظورم از چراغ امپر چراغ اخطار سرعت،چراغ جهت راهنما هستش.
فلاپ جلو رو باز کردم.همون خروجی اولی باتری یه فیوز هستش که سالمه.
ضمنا چند روز قبل کار میکرد خودبخود قطع شد.لامپهاهم تست کردم سالمن

عیب یابی موقعی مشکل میشه که بدون اینکه اطفاقی بیوفته اون عیب مورد نظر ظاهر میشه,

من منظورم فلاپی که دست رسی به باطری پیدا کنی نبود,....اصلا راجب به تست باطری و فیوزش چیزی نگفتم,

ببین, روی فرمون, یه دسته سیم با روکش مشکی از قلوه گی راست و چپ رفتن به طرف مرکز فرمون و پائینتر که وصل بشن به سیم های دیگه,....فلاپ های اون قسمت رو باید باز کنی تا بتونی سیم ها و فیشاشونو(کانکتور) ببینی,

ممکنه سیم تغذیه تمام این فسمت ها که خاموش شدن از یه "رله" عبور کرده باشه که با کار نکردن "رله" برق تمامی این قسمت ها قطع میشه,

اگر نمیدونی "رله" چیه و چطور تست میشه و برق سیم ها رو چطوری تست بکنی, بهتره که موتور رو ببری پیش همون موتورساز,

ساده ترین کاری که میتونی بکنی, دست رسی به اون سیم ها و کانکتورهاشون که گفتم هست,.....دونه دونه کانکتورها رو جدا کن و ببین سولفاته نشده باشن, و اتصالشون به خوبی برقرار میشه,

behzad00
26-04-1399, 12:15 قبل از ظهر
عیب یابی موقعی مشکل میشه که بدون اینکه اطفاقی بیوفته اون عیب مورد نظر ظاهر میشه,

من منظورم فلاپی که دست رسی به باطری پیدا کنی نبود,....اصلا راجب به تست باطری و فیوزش چیزی نگفتم,

ببین, روی فرمون, یه دسته سیم با روکش مشکی از قلوه گی راست و چپ رفتن به طرف مرکز فرمون و پائینتر که وصل بشن به سیم های دیگه,....فلاپ های اون قسمت رو باید باز کنی تا بتونی سیم ها و فیشاشونو(کانکتور) ببینی,

ممکنه سیم تغذیه تمام این فسمت ها که خاموش شدن از یه "رله" عبور کرده باشه که با کار نکردن "رله" برق تمامی این قسمت ها قطع میشه,

اگر نمیدونی "رله" چیه و چطور تست میشه و برق سیم ها رو چطوری تست بکنی, بهتره که موتور رو ببری پیش همون موتورساز,

ساده ترین کاری که میتونی بکنی, دست رسی به اون سیم ها و کانکتورهاشون که گفتم هست,.....دونه دونه کانکتورها رو جدا کن و ببین سولفاته نشده باشن, و اتصالشون به خوبی برقرار میشه,

درود و تشکر.فردا عکسش واستون میفرستم

- - - Updated - - -

درود و تشکر.فردا عکسش واستون میفرستم

behzad00
27-04-1399, 02:10 بعد از ظهر
متاسفانه واسه خودم فلاپها اصلی باز نمیشه.
یه سوال دیگه؟صدای اگزوز موتور دوزمانه کم نمیشه؟

Alireza Farzin
27-04-1399, 08:01 بعد از ظهر
متاسفانه واسه خودم فلاپها اصلی باز نمیشه.
یه سوال دیگه؟صدای اگزوز موتور دوزمانه کم نمیشه؟

یه کاری بکن,.....امتحانش ضرر نداره,
موتور رو روشن کن و کلید چراغ ها و راهنما رو روشن بزار,
یه تیکه پارچه روی سوئیچ و اطرافش بزار و با چکش ضربه های نسبتا محکم بزن به اطراف سوئچ(انقدر محکم نزن که دور و بر سوئیچ رو بشکونی), ببین اتصالی بر قرار میشه؟؟,

یه سری از اگزوزهای دو زمانه, طوری دیزاین شدن که باعث بالا بردن قدرت و یا خوب سوختن مخلوط هوا و بنزین میشن,.....رو اینجور اگزوزها اگر خفه کن ببندی, ممکنه رو کار انجین اختلال ایجاد کنه,

behzad00
28-04-1399, 02:21 بعد از ظهر
یه کاری بکن,.....امتحانش ضرر نداره,
موتور رو روشن کن و کلید چراغ ها و راهنما رو روشن بزار,
یه تیکه پارچه روی سوئیچ و اطرافش بزار و با چکش ضربه های نسبتا محکم بزن به اطراف سوئچ(انقدر محکم نزن که دور و بر سوئیچ رو بشکونی), ببین اتصالی بر قرار میشه؟؟,

یه سری از اگزوزهای دو زمانه, طوری دیزاین شدن که باعث بالا بردن قدرت و یا خوب سوختن مخلوط هوا و بنزین میشن,.....رو اینجور اگزوزها اگر خفه کن ببندی, ممکنه رو کار انجین اختلال ایجاد کنه,

تاثیری نداشت متاسفانه.ناچارا بردم پیش موتورساز ببینم خوبش می‌کنه یا بدتر!

behzad00
30-04-1399, 01:41 قبل از ظهر
بالاخره مشخص شد دوتا از بوبینهاش سوخته.الان راهنما و چراغ ترمز دارم و چراغ جلو عقب روشن نمیشه.بوبینشم فکر نکنم پیدا بشه.نمیدونم چکارش کنم؟

Alireza Farzin
30-04-1399, 01:27 بعد از ظهر
بالاخره مشخص شد دوتا از بوبینهاش سوخته.الان راهنما و چراغ ترمز دارم و چراغ جلو عقب روشن نمیشه.بوبینشم فکر نکنم پیدا بشه.نمیدونم چکارش کنم؟

اطلاعاتی رو که بمن دادی با چیزی که الان میگی جور در نمیاد,

قبلا گفتی;
""نه فقط راهنما بلکه چراغ جلو و عقب و چراغ ترمز هم کار نمیکنه. منظورم از چراغ امپر چراغ اخطار سرعت،چراغ جهت راهنما هستش.""

چراغ راهنما و چراغ ترمز ربطی به بوبین نداره, اگه انجین خاموش هم باشه, راهنما و چراغ ترمز باید مثل بوق کار بکنه,

همچنین گفتی;
"ضمنا چند روز قبل کار میکرد خودبخود قطع شد"

با این گفته هات, یعنی چند روز قبلش همه چیز کار میکرده و یهو هم بوبین سوخت که چراغ کوچک ها و چراغ جلو قطع شد و هم تو سیم کشی قطعی پیش اومد که راهنما و چراغ ترمز ها قطع شدن,

مطمئنی که موتور ساز خرابکاری به بار نیاورده؟؟؟,

behzad00
30-04-1399, 02:29 بعد از ظهر
اطلاعاتی رو که بمن دادی با چیزی که الان میگی جور در نمیاد,

قبلا گفتی;
""نه فقط راهنما بلکه چراغ جلو و عقب و چراغ ترمز هم کار نمیکنه.
منظورم از چراغ امپر چراغ اخطار سرعت،چراغ جهت راهنما هستش.""

چراغ راهنما و چراغ ترمز ربطی به بوبین نداره, اگه انجین خاموش هم باشه, راهنما و چراغ ترمز باید مثل بوق کار بکنه,

همچنین گفتی;
"ضمنا چند روز قبل کار میکرد خودبخود قطع شد"

با این گفته هات, یعنی چند روز قبلش همه چیز کار میکرده و یهو هم بوبین سوخت که چراغ کوچک ها و چراغ جلو قطع شد و هم تو سیم کشی قطعی پیش اومد که راهنما و چراغ ترمز ها قطع شدن,

مطمئنی که موتور ساز خرابکاری به بار نیاورده؟؟؟,
ولله من موتور رو از یه بنده خدایی تو‌ورامین خریدم،خودم سنندجم.ایشون میگفتن تا چند روز قبل همشون کار میکرد میگفت فقط صبحا اول وقت با استارت روشن نمیشد.موتور دست من رسید با استارت روشن میشد ولی هیچ چراغی بحز چراغ اعلام و سنسورها کار نمیکرد.دادم موتورساز.گفت شارژکن و اتوماتیک راهنما رو تعویض کرده الان راهنما و چراغ ترمز داره ولی چراغ جلو و عقب نداره.گفت دوتا از هشت تا سیم پیچ بوبین سوخته

behzad00
31-04-1399, 11:43 قبل از ظهر
الان باتری نو هم تخلیه شده و موتور هم نمی‌تونه شارژش کنه.چطور شارژش کنم؟

Alireza Farzin
31-04-1399, 01:13 بعد از ظهر
الان باتری نو هم تخلیه شده و موتور هم نمی‌تونه شارژش کنه.چطور شارژش کنم؟

نزار باطری به این حد از تخلیه برسه,....ممکنه دیگه شارژ نگیره,

خوب به احتمال زیاد از اول هم شارژی صورت نمیگرفته و انجیش داشت از باطری استفاده میکرده,

قبلا گفته بودی که باطری رو موتورساز شارژ کرده,....چرا نمیتونی به موتورساز بدی دوباره شارژ کنه؟؟,

behzad00
31-04-1399, 01:50 بعد از ظهر
نزار باطری به این حد از تخلیه برسه,....ممکنه دیگه شارژ نگیره,

خوب به احتمال زیاد از اول هم شارژی صورت نمیگرفته و انجیش داشت از باطری استفاده میکرده,

قبلا گفته بودی که باطری رو موتورساز شارژ کرده,....چرا نمیتونی به موتورساز بدی دوباره شارژ کنه؟؟,

همون روز که خریدم تو ورامین شارژش کرد.تو سنندج کسی رو سراغ ندارم.به روش دیگه شارژ نمیشه؟

Alireza Farzin
31-04-1399, 02:19 بعد از ظهر
همون روز که خریدم تو ورامین شارژش کرد.تو سنندج کسی رو سراغ ندارم.به روش دیگه شارژ نمیشه؟

باطری ساز ماشین میتونه شارژش بکنه,

یه موتورساز حتما یه شارژر داره,

behzad00
01-05-1399, 12:20 قبل از ظهر
باطری ساز ماشین میتونه شارژش بکنه,

یه موتورساز حتما یه شارژر داره,
منظورم خودمه.یه آداپتوری شارژری چیزی؟

Alireza Farzin
01-05-1399, 09:24 قبل از ظهر
منظورم خودمه.یه آداپتوری شارژری چیزی؟

از اینجور ماجول ها تو بازار هست,👇👇👇,

pedram9
01-05-1399, 08:14 بعد از ظهر
سلام من موتورم یک ماهی هست با این که باتری نو روشه استارت نمیخوره
وقتی استارت میزنم تق تق صدا میده و اصلا زوری برای استارت زدن نمیخوره
مشمل از چیه؟ بوقم صداش خوبه نمیدونم به باطری وصله یا دینام.
ولی کلا به هیچ وجه استارت نمیخوره.
باطری جدید رو که زدم یکی دو هفته استارت زد بعد دیگه کلا کار نکرد

مشکل از چیه به نظرتون

موتورمم رادیسون ویو هست
مرسی

Alireza Farzin
01-05-1399, 09:20 بعد از ظهر
سلام من موتورم یک ماهی هست با این که باتری نو روشه استارت نمیخوره
وقتی استارت میزنم تق تق صدا میده و اصلا زوری برای استارت زدن نمیخوره
مشمل از چیه؟ بوقم صداش خوبه نمیدونم به باطری وصله یا دینام.
ولی کلا به هیچ وجه استارت نمیخوره.
باطری جدید رو که زدم یکی دو هفته استارت زد بعد دیگه کلا کار نکرد

مشکل از چیه به نظرتون

موتورمم رادیسون ویو هست
مرسی

الان بهتر شد,

پست اولتو ببین,

تو صفحه اول عنوان شده و چند نفر بازدید کننده یشتر نداشته, ولی الان پستت تو صفحه49 هست و تقریبا 94000 بازدید کننده داشته تا حالا,....بگذریم,

چقدر از برق و سیم کشی میدونی و چه وسائلی داری؟

یه سری ازمایشات باید انجام بدی,......اگر حوصله و وقتش رو نداری, لطفا بده به موتورساز درستش کنه, چون اشکال یه فیوز سوخته نیست که بگم فلان جاست,
عوضش کن,

pedram9
02-05-1399, 11:20 قبل از ظهر
الان بهتر شد,

پست اولتو ببین,

تو صفحه اول عنوان شده و چند نفر بازدید کننده یشتر نداشته, ولی الان پستت تو صفحه49 هست و تقریبا 94000 بازدید کننده داشته تا حالا,....بگذریم,

چقدر از برق و سیم کشی میدونی و چه وسائلی داری؟

یه سری ازمایشات باید انجام بدی,......اگر حوصله و وقتش رو نداری, لطفا بده به موتورساز درستش کنه, چون اشکال یه فیوز سوخته نیست که بگم فلان جاست,
عوضش کن,
وسیله برقی خاصی ندارم
چطور بفهمم مشکل از باتریه یا نه

دوست داشتم یجوری بفهمم مشکل از چیه خودم عوضش کنم

Alireza Farzin
02-05-1399, 11:35 بعد از ظهر
وسیله برقی خاصی ندارم
چطور بفهمم مشکل از باتریه یا نه

دوست داشتم یجوری بفهمم مشکل از چیه خودم عوضش کنم

اینجور که از گفته هات دستگیرم شده,

یک ماه و نیم پیش باتری نو انداختی(چرا؟ مشکل قبلی چی بود که باتری خراب شد) و دو هفته باتری خوب استارت زد و بعد از اون فقط صدای "تیک" میکنه و استارت نمیخوره,

من دارم فرض میگیرم که سیستم شارژ موتورت داره درست کار میکنه و باتری شارژ کامل هست,....اگر مطمئن نیستی, اول باتری رو بده کاملا شارژ بکنن و یا باتری موتور یکی از دوست هات رو قرض بگیر و نصب کن,....اگر استارت خورد, پس سیستم شارژت درست کار نمیکنه و بعد از دو هفته باتری انقدر ضعیف میشه که نمیتونه استارت بزنه,
اگر بازم فقط "تیک" کرد...قسمت پائین رو بخون,👇👇👇

یکمی برات توضیح بدم که اون صدای "تیک" از کجا میاد تا کمکت کنه دنبال عیب بری,

استارتر وقتی شروع به کار میکنه جریان زیادی رو از باتری میکشه, برای همین سیم با قطر بالا احتیاج هست تا بتونه این مقدار جریان زیاد رو تحمل بکنه,

تو 95% موتور سیکلت ها این سیم, قطورترین سیم استفاده شده هست,

حالا اگر بخوایم یه کلید سر راه این سیم قرار بدیم مثل دگمه استارت که هر وقت دگمه رو فشار میدیم انجین استارت بخوره,...این دگمه استارت هم باید جریان بالای استارتر رو تحمل بکنه, بنابر این پلاتین های بکار رفته در دگمه استارت باید بزرگ باشند و خود بخود سایز این دگمه بسیار بزرگ میشه,

حالا دو تا مشکل هست,

#1 چون دگمه استارت روی قلوه گیه سمت راست هست, سیم قطور باید از باتری مستقیما بیاد به دگمه استارت و از اونجا بره بطرف استارتر, که از لحاظ ایمنی سیم کشی صلاح نیست که سیم به این قطوری این مسیر رو طی بکنه, در ثانی هزینش بالا میره,

#2 نکته مهم تر اینکه این دگمه استارت بقدری بزرگ میشه که توی قلوه گی جا نمیشه,

منطقی به نظر میرسه که سیم قطور مستقیما به طرف استارتر بره(مسیر سیم بسیار کوتاهتر میشه) و یه دگمه استارت اونجا قرار بگیره,
برای همین یه کلید قوی مغناطیسی بغل استارتر قرار دادن که معمولا سیلندری شکل هست و بهش میگن سولونوئید,....حالا اگر جریان بسیار کمی توسط دگمه استارت بسیار ظریف روی قلوه گی به سیم پیچ مغناطیسی این سولونوئید برسه, مغناطیس حاصله, پیستون داخلی رو به ته محفظه میکشه تا کلید اصلیه برق استارتر رو وصل کنه,
حرکت سریع این پیستون و برخوردش به کلید ته محفظه تولید صدای "تیک" میکنه که به گوشت میرسه,

سیم اصلی مثبت مستقیما اومده به ته سولونوئید و وصل شده به یه مهره بزرگ و از مهره طرف دیگه, سیم قطوری رفته به داخل استارتر,....پیستون سولونوئید این دو مهره رو مثل یه کلید بهم وصل میکنه,

حالا,....سولونوئید "تیک" میکنه,.... اما نمیدونیم که این دو مهره رو مثل کلید بهم وصل میکنه یا نه,
اول مطمئن شو که سیم مثبت قطور باطری به مهره اولی برق رو میرسونه, بعد وقتی که سوئیچ باز هست و کلید اگنیشن روشن(مثل موقعیتی که میخوای استارت بزنی),...با یه پیچ گوشتی و یا یه سیم کلفت, یه لحظه این دوتا مهره رو بهم اتصالی بده ببین که استارتر بکار میوفته یا نه,

behzad00
03-05-1399, 12:53 قبل از ظهر
چون موتور بنده دیگه قادر به شارژ باتری نیست و چراغ جلو ندارم آیا راهی هست واسه اینکه یه چراغ کم مصرفی بزارم واسه جلو؟

Alireza Farzin
03-05-1399, 06:50 قبل از ظهر
چون موتور بنده دیگه قادر به شارژ باتری نیست و چراغ جلو ندارم آیا راهی هست واسه اینکه یه چراغ کم مصرفی بزارم واسه جلو؟

من پستم رو نیمه شب گذاشتم,

شما چجوری یک ساعت و نیم بعدش نتیجه گرفتی که موتورت باتری رو شارژ نمیکنه و این پست رو گذاشتی؟

نصف شب موتورت رو تست کردی؟؟,

behzad00
03-05-1399, 05:29 بعد از ظهر
من پستم رو نیمه شب گذاشتم,

شما چجوری یک ساعت و نیم بعدش نتیجه گرفتی که موتورت باتری رو شارژ نمیکنه و این پست رو گذاشتی؟

نصف شب موتورت رو تست کردی؟؟,

نه جناب فرزین.چند روز پیش موتور ساز گفت بوبینش سوخته.منم پیداش نکردم دیگه بیخیالش شدم

pedram9
03-05-1399, 05:49 بعد از ظهر
باطری قبلیم عمرشو کرده بود در ضمن چند ماه پیش پیکاپ دینامم رو عوض کردم چون خراب شده بود موتور وقتی انجینش داغ میشد موتور خاموش میشد.
ممنون از توضیحاتت اما یکم تخصصی شد خیلی نفهمیدمش.
الان باتریمو بدم شارژ کنن اگه استارت بخوره مشکل از چیه؟
اگه بازم استارت نخوره مشکل از چیه؟
یه موتور ساز بهم گفت فکر میکنم ساچمه استارتت خورد شده که استارت نمیخوره.
نمیدونم.
ضمنا موتورم روزی 4 ساعت در روز یکسره روشنه چون باهاش کار میکنم اما بازم استارت نمیخوره و تیک میکنه

Alireza Farzin
03-05-1399, 11:22 بعد از ظهر
نه جناب فرزین.چند روز پیش موتور ساز گفت بوبینش سوخته.منم پیداش نکردم دیگه بیخیالش شدم

تو بازار به اندازه کافی قطعات و مواد اولیه برق و الکترونیک وجود داره که بشه بوبین ها و شارژر رو با کیفیت بالا باز سازی کرد, حتی تو سنندج,
برای بوبینها میتونی بری پیش سیم پیچ موتور یا ترانس و برای شارژر بری پیش تعمیرکار ابزار الات برقی و الکترونیکی,

اگر برات پیدا کردن تعمیرکار سخته و همینجوری میخوای موتور رو راه بندازی, باید یه ولتمتر به موتورت نصب بکنی که دائما مقدار قدرت باتری رو زیر نظر داشته باشی,

موتورت نمیتونه باتری رو شارژ بکنه و رفته رفته باتری کاملا تخلیه میشه,
کاملا تخلیه شدن باتری, باعث میشه که در مدت کمتر از یک ماه از بین بره,

باتری در حین تخلیه شدن نباید از مقدار 35% کمتر بشه و باید دوباره شارژ بشه,

نمیدونم باتریت چند آمپره و اگر شارژ کامل باشه چقدر برات راه میره تا برسه به مقدار 35%,

باید یه شارژر خوب بگیری,
تو فروشگاه های الکترونیک و روباتیک, لامپ LED سه رقمی دارن که اگر دو تا سیمهاشو مستقیما وصل کنی به باتری, مثل ولتمتر ولتاژ باتری رو نشون میده,

این نشون دهنده ولتاژ باتری رو یه جا نصب کن که ببینی,
اگر باتریت کاملا شارژ باشه, باید تقریبا مقدار 12.8~ رو نشون بده,
انقدر موتورسواری بکن تا ولتاژ بیاد پائین برسه به 12.3~12.4 (35%), در این شرایط باتری احتیاج به شارژ کامل داره تا بتونه دوباره برات کار بکنه,

باتری رو شارژ کامل بکن و دوباره استفاده کن تا 35%,.....میتونی برای یه مدت به این شکل موتور سواری بکنی تا قطعات رو تعمیر بکنی,

- - - Updated - - -

Alireza Farzin
04-05-1399, 12:24 قبل از ظهر
باطری قبلیم عمرشو کرده بود در ضمن چند ماه پیش پیکاپ دینامم رو عوض کردم چون خراب شده بود موتور وقتی انجینش داغ میشد موتور خاموش میشد.
ممنون از توضیحاتت اما یکم تخصصی شد خیلی نفهمیدمش.
الان باتریمو بدم شارژ کنن اگه استارت بخوره مشکل از چیه؟
اگه بازم استارت نخوره مشکل از چیه؟
یه موتور ساز بهم گفت فکر میکنم ساچمه استارتت خورد شده که استارت نمیخوره.
نمیدونم.
ضمنا موتورم روزی 4 ساعت در روز یکسره روشنه چون باهاش کار میکنم اما بازم استارت نمیخوره و تیک میکنه

شرمنده بابت تکنیکی بودن متن,

میتونیم قسمت به قسمت بریم جلو,

اول باتری رو بده کاملا شارژ کنن و ببین استارت میزنه یا نه,

موقعی که موتورساز یا باتریساز میخواد شارژش کنه, بپرس ببین وضع همین الان باتری تا چه حدی هست,....چقدر شارژ داره؟؟,

pedram9
04-05-1399, 03:07 بعد از ظهر
شرمنده بابت تکنیکی بودن متن,

میتونیم قسمت به قسمت بریم جلو,

اول باتری رو بده کاملا شارژ کنن و ببین استارت میزنه یا نه,

موقعی که موتورساز یا باتریساز میخواد شارژش کنه, بپرس ببین وضع همین الان باتری تا چه حدی هست,....چقدر شارژ داره؟؟,

داداش باتری رو بردم باتری سازی 13/48 شارز داره
پس باتری و شارژر سالمن

بدون باتری بوق زدم صداش خیلی ضعیف و صداش گرفته بود گفتم بگم شاید چیز مرتبطی دست گیرت بشه